Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Liana til tørring af tøj på balkonen: tørretumblerens design, reglerne for installation og drift

  Hvor tørre underbukser beboere tør? I de fleste tilfælde - på din egen balkon eller loggia. For at gøre dette skal du strække tovene, som ødelægger udseendet på balkonen og ikke altid er praktisk at bruge, og hængende tøj tager meget plads og bliver ofte snavset. I dag kan dette problem løses meget lettere ved hjælp af kompakte og brugervenlige tørreapparater.

  Liana til tørring af tøj på altanen

  Indhold trin for trin instruktioner:

  Typer og modeller af tørretumbler

  Udvalget af design designet til tørring af tøj i moderne butikker er meget stort: ​​de kan være eksterne, interne, glidende, væg- og lofttørrere, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

  Hvis balkonen er lille, vælger lejlighedsejere ofte foldnings-, væg- eller loftkonstruktioner for at spare plads. Foldningsmodeller er ret kompakte og installeres umiddelbart inden tørring af tøj, og efter drift kan de hurtigt foldes og fjernes. Ulempen ved sådanne tørretumblere er, at de optager meget plads, når de udfoldes. Derudover er nogle af dem ustabile, og under vaskens vægt kan man simpelthen vælte over.

  Tørretumbler på væggen på balkonen

  Vægmonterede tørretumbler fås i flere versioner, men inertiale og teleskopiske (konsol) modeller er mest velegnede til små rum. Tromle tørretumbler er en tromle med sår tov og en bar med kroge, som rebene er fikset. Det vil sige, hvis tørretumbleren ikke er nødvendig, kan tovene vikles på tromlen, så de ikke tager plads og forstyrrer passagen. Den største ulempe: over tid strækker tovene og sagen.

  Konsol eller teleskoptørrere ligner metalharmonikaer, som er fastgjort til væggen og fremstilles om nødvendigt. Sådanne designs er imidlertid kun egnet til små familier, da det er umuligt at hænge meget linned på dem.

  Ifølge husmødre er de mest bekvemme og nemme at bruge design kaldet "Liana". De får deres navn fra det oprindelige udseende - de ligner virkelig klatreplanter.

  Liana til tørring af tøj - foto

  Hvad er tørretumbleren "Liana"?

  Loft eller vægmonteret tørretumbler "Liana" er en struktur bestående af plast- eller metalcylindre med antikorrosionslængde fra 50 cm til 2 m. De fastgøres af ledninger til en speciel enhed udstyret med ruller, så elementernes højde kan justeres. En sådan anordning giver en række fordele, som almindelige tove eller andre strukturer ikke har.

  Loft tørretumbler, 5 linjer

  Et godt alternativ til almindelig tøjlinje.

  Et rebholder er fastgjort til en af ​​væggene.

  Designfordele

  1. Brugervenlighed. Før du hænger linnedet, kan lamellerne sænkes til taljeniveauet (dette eliminerer behovet for at udføre farlige stunts på en skammel eller stol) og derefter hæve dem igen til loftet, så tingene ikke forstyrrer passagen. Derudover kan linnestængerne blive kaskaderet, hvilket gør tøjets tørret meget hurtigere.
  2. Evne til at modstå tung vægt. "Liana" giver dig mulighed for samtidigt at tørre et stort antal ting, uanset deres vægt, uden at bekymre dig om, at designet vil sænke eller bryde. På et design kan du hænge alt tøjet fra en standard vaskemaskine med en belastning på 5 kg.
  3. Attraktivt udseende. Tørretumbleren ser meget bedre ud end sænket tove eller gamle ledninger og ødelægger ikke det indre af rummet. Vådt ting på loftet kan placeres, så de ikke tager meget plads eller forstyrrer passagen.

  Bemærk. På trods af at "Liana" kan modstå ethvert linned, er det ikke nødvendigt at misbruge denne nyttige ejendom - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg på hver bar.

  Hvordan vælger man en tørretumbler?

  Anbefalinger til valg af tørretumbler til altan

  At designe tjente sin ejer trofast, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter, når du vælger. Den første er det materiale, hvorfra rørene er lavet (plastik er meget billigere, men metal er mere pålideligt). Hvis tørretumbleren er købt til en stor familie, anbefales det at vælge rustfrit stål - det er stærkere end aluminium, og desuden bliver tøjet ikke snavset, selvom det øverste anti-korrosionslag er slettet.

  Vælg en stærk tørretumbler

  Snorene skal være tykke nok, ellers kan de bryde under linnens vægt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på længden af ​​den struktur, der er angivet i instruktionerne, og sørg for, at den passer på det valgte sted.

  Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt

  Hvad angår oprindelseslandet, er det bedre at nægte produkter fremstillet i Kina - sådanne tørretumblere er af ringe kvalitet og kan hurtigt gå i stykker.

  Plastdele vil gå i stykker, hvis belastningen er for stor

  Dårlig plastholder

  Endelig skal du, inden du køber, kontrollere varernes emballage, hvis det er brudt, skal du købe et andet design.

  Installationsvejledning til Liana Dryer

  På trods af at installationen af ​​strukturen er en nem proces, skal ejeren vælge det rigtige sted, få nogle værktøjer og også følge de trinvise instruktioner.

  Trin et. Vælge et sted

  Det er bedst at installere "Liana" på de glaserede balkoner eller loggier. Ellers vil tørring af vasketøjet medføre alvorlig ulejlighed, da det om vinteren konstant fryser, så det anbefales at finde et passende sted i lejligheden. Designet og ting der hænger på, bør ikke forstyrre husholdninger og gæster, eller for meget være tydeligt, det vil sige den bedste mulighed er et badeværelse eller omklædningsrum (i ekstreme tilfælde - en stue eller et soveværelse), undtagen værelser med lofter eller suspenderede strukturer. Hvis det er umuligt eller for svært at fastgøre strukturen i loftet, anbefales det at vælge en vægindstilling.

  Vælg det rigtige sted for tørretumbleren.

  Tørretumbleren skal installeres, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​døre eller vinduer. Derudover skal man huske på, at vand kan dryppe fra det våde vaskeri, så det er bedre at sprede en film eller en engangs ble under den.

  Trin to. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

  Følgende elementer er inkluderet i pakken af ​​tørretumbleren "Liana":

  • to transportblokke;
  • sidelåsebeslag;
  • strimler (cylindre) til hængende tøj i et standard sæt på 5 stk.
  • 2 ledninger til hver af cylindrene (en lang, til rullebeslag og en kort, som skal fastgøres på beslaget).

  Tørretumbler inden installation

  Det anbefales, at alle dele af strukturen straks tages ud af pakken og lægges ud, så de er ved hånden. Derudover vil installationen have brug for følgende værktøjer:

  • målebånd, lang lineal eller målebånd;
  • perforator (til trægulve) eller borer (til beton og mursten);
  • skruetrækker;
  • fastgørelsesanordninger (ankre, dykker eller skruer) til størrelsen af ​​boret;
  • en blyant.

  For at få et pålideligt design, og ikke mange huller i loftet, bør du ikke installere tørretumbleren "for øje", men snarere tage enkle foreløbige målinger.

  Trin tre. Installation af tørretumbler

  Tørretumbler Installation Procedure

  Når du har lavet de nødvendige værktøjer, kan du fortsætte direkte til installationsprocessen, som ser sådan ud.

  Loft tørretumbler: udvælgelse og installation

  I hvert hus eller lejlighed skal der være steder, hvor du kan tørre tøj efter vask. I stedet for traditionelle tøjlinier dukkede de praktiske enheder op. Tørring er loft, gulv, væg og installeres i badeværelset, på balkonen, i loggia. Af alle slags anvendes oftest en lofttørrer med understøtende metal- eller plastelementer. Den største styrke er givet af produkter af rustfrit stål eller af jernholdigt metal med forkromning. Aluminium er ætsende og mindre holdbart.

  Typer af lofttørrer

  Funktionsprincippet for enhederne forbliver generelt, men designet kan være anderledes. Alle modeller er opdelt i to store grupper: fast og aftagelig. Det første behov for at blive rettet på det rigtige sted svarer til spændingen af ​​tovet. Hvis enheden forstyrrer loftet, er der aftagelige, foldnings- og glidemuligheder.

  Sliding Dryer

  Tørretumbleren i badeværelset består af 2 dele, hvoraf den ene er monteret under loftet på en væg (ikke-flytbar), og den anden på modsat (aftagelig). Enheden passer til strengene, der kan trækkes manuelt, og de trækkes tilbage ved hjælp af en fjeder. Når den ikke er i brug, er lofttørreren foldet.
  Fordelen ved enheden er en lille omkostning og evnen til hurtigt at adskille og samle. Ulemperne omfatter lille bæreevne og størrelse. Glidende lofttørrer bruges til linned og bruges hyppigere på badeværelset.

  Sammenfoldelig tørretumbler

  Stropperne fastgjort til beslaget strækker sig som et accordeon. Tørretumbleren kan placeres i forskellige højder, herunder under loftet. Hvis du samler enheden, vil det tage lidt plads og vil ikke forstyrre, når du har brug for et sted på din balkon. Foldende trætørrere på balkonen ser æstetisk glædeligt ud, men det er umuligt at hænge mange tøj på det. Det bør regelmæssigt genoprette lakbelægningen.

  Tørring Liana

  Loftet tørretumbler på balkonen er æstetisk tiltalende og har flere funktioner end andre. For hver gruppe af linned kan du indstille dit niveau, justerbart ved hjælp af ledninger, der er fastgjort til væggen. Enheden består af vandrette metal- eller plastrør op til 2 m lange. Ledninger passerer gennem dem, så de kan sænkes til forskellige højder. Hele strukturen er monteret på lejerullebeslag monteret på vægge eller loft. Tørretumbler i væg og loft tæller nogle gange kun i deres fastgørelsespunkter. Rørene går ned og efter at have hængt på dem, stiger vasken tilbage. Tørretumbler Liana styres fra bunden, og der er ikke behov for at stå på en skammel for at nå tovet.

  Tørretumbler Liana har fordelene ved:

  • høj belastningskapacitet, så vidt styrken af ​​ledninger og rør tillader;
  • et spektakulært udseende, der passer ind i ethvert interiør, på trods af at enheden er voluminøs og massiv;
  • enkelhed af enheden og tjenesten.

  Video instruktion til montering og installation af loftet tørretumbler

  Når det er korrekt installeret på balkonen, vil Liana tjene i lang tid. Det anbefales at lægge hver stang med tøj ikke tungere end 2,5 kg. Det hele afhænger af rørets materiale. Den mest holdbare er metal, selvom polypropylen også er resistent over for deformation.

  Kompliceret installation betragtes som en ulempe, men instruktionerne har altid en detaljeret beskrivelse af, hvordan man kan hænge lofttørreren. Ved korrekt udførelse af dine egne hænder bør fejl ikke være.

  Sådan monteres tørretumbleren?

  Installation af en lofttørrer kræver følgende værktøjer:

  • bore med et sæt øvelser;
  • skruetrækker til hurtigfastgørelsesanordninger;
  • målebånd og markør.

  Før installationen undersøges monteringsinstruktionen, da hver model har sine egne egenskaber. Inden du installerer lofttørreren, skal du lave et layout af vedhæftede punkter. Strukturer holdes på parentes, som er fastgjort til loftet eller til væggene inden installationen. Markér mærkerne gennem monteringshullerne, hvorefter huller til skruer eller dykker bores i bunden.

  Ved installation af lofttørreren monteres understøtningsstrukturen først. Til creepers er et fastgørelsesbeslag fastgjort til væggen. Inkluderet med dem er stænger med ledninger, passeret gennem højre og venstre parentes, og derefter ledes begge ledninger gennem clipsene på beslaget. De resterende stænger med reb skal opsamles på samme måde.

  Fejl ved installation af tørretumbler

  1. Forkert dimensioneret. Som følge heraf er spændingen af ​​rebene for stærke, eller de sager. Før du køber en bestemt model, er det nødvendigt at måle og bestemme omhyggeligt deres overensstemmelse med enhedens geometriske parametre. Tørretumbleren bør ikke forstyrre åbningen af ​​døre eller vinduer.
  2. Fejl ved valg af længde, diameter og fastgørelsesmateriale. Med et svagt monteringsdesign vil det ikke vare længe. Diameteren af ​​bore og dowels vælges sædvanligvis med 6 mm. Lofthænger sælges komplet med skruer, der er dimensioneret og beskyttet mod korrosion.
  3. Installation af loftet tørretumbler bør ikke ske på dowel-negle, som ikke vil holde strukturen, lastet med linned.

  Hvilken tørretumbler at vælge?

  1. De vigtigste parametre i enheden er dimensioner af rummet. For dem vælges tørringslængder. Afstanden mellem tovene er mindst 5 cm, ellers tørrer tøjet i lang tid.
  2. Før du køber, skal du gøre dig fortrolig med instruktionerne, hvor tøjhængeren på balkonen eller badeværelset har en detaljeret beskrivelse af egenskaberne og metoden til installation.
  3. Når du vælger et materiale, bør du ikke give præference for aluminium, selv om det passer til mange efter vægt og spektakulært udseende. Enheder af stål er mere pålidelige og holdbare. Det viser god holdbar plastik, som også er billigere.
  4. Du bør vælge indenlandske eller europæiske modeller. Den bedste kvalitet leveres af producenterne Leifheit, Dogrular, Gimi. Produkter er dyrere end kinesiske, men egenskaberne er meget bedre. Der skal lægges særlig vægt på materialer, korrosionsbelægninger og typer af strenge.
  5. Hver tørretumbler har sine fordele og ulemper, mange foretrækker at bruge "Liana" til at tørre tøj. Selv om designet er sværere at installere, er det mere funktionelt. Loftet tørretumbler til balkonen er normalt installeret på hele længden. Hvis det er mere end 1,8 m, er det bedre at tage stålrør. Der lægges vægt på tovkvaliteten, som er underlagt store belastninger. Derudover bliver de stadig våde.
  6. Hvis der er problemer med at vælge den rigtige model, skal du kontakte sælgeren for at få råd. Det skal også huskes, at hver enhed ledsages af instruktioner til installation og drift.

  Hvordan man laver tørretumbler selv?

  Loftet tørretumbler til egne hænder oprettet temmelig let og hurtigt. Som materialer skal du tage 2 søjler 40x5x5 cm, tøjlinje, 10 skruer med løkker, dowels. Det er lavet som følger.

  1. I stængerne bores symmetrisk med 5 huller til skruer og 3 til dowels.
  2. Gennem hullerne til fastgørelsesanordninger er der markeret pladser på væggen under loftet, og hullerne til dowels er boret. Derefter er stængerne lakeret og efter tørring fastgjort til væggen. Til installation på balkonets loftdesign, lavet for hånd, er det helt passende.
  3. Gennem skruerne er skruen spændt, og lofthængeren er klar til brug.

  Tilsvarende er en lignende tørretumbler monteret på loftet.

  konklusion

  Tørring i loftet er nødvendigt i hvert hus eller lejlighed. Der gives fortrinsret til indenlandske produkter og europæiske mærker, men det lægger stor vægt på produktkvalitet og brugervenlighed. Lofttørring er nem at installere og tager ikke meget plads.

  Vælge et loft tørretumbler - installationsvejledning

  Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

  Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

  Fordelene ved lofttørrere

  Lofttørrere er et par metalstænger, der bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller.

  Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

  Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

  1. Let at installere.
  2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
  3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
  4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
  5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
  6. Du kan tørre ting på enhver højde.
  7. Let at bruge.
  8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
  9. Ubegrænset brugstid.

  Valg af et loft tørretumbler

  Når du køber, skal du være opmærksom på den maksimale belastning, kontroller pålideligheden

  Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen.

  Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

  Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

  Det er tilrådeligt at vælge rustfrit stål tørretumblere, fordi de er stærkere og mere pålidelige end aluminium og ikke efterlader sorte pletter på ting.

  Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

  Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

  Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

  Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

  Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

  Installation af loftet tørretumbler

  Bor huller i de symmetrisk markerede punkter for dowels eller træpinde, i hvilke skruer derefter skrues.

  Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

  1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
  2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
  3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
  4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
  5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
  6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren. Et særligt problem med at installere en lofttørrer er tilstedeværelsen af ​​stræk- eller loftslofter. I dette tilfælde skal du i forvejen bekymre sig om at installere en træbjælke til montering af beslaget under loftmaterialet. Ellers er du desværre nødt til at opgive loftet tørretumbler og bruge gulv eller væg indstilling.
  7. Fastgør fastgørelsesbeslaget til væggen med skruerne i en højde på 120-150 cm fra gulvet.
  8. Hver bar har en lang og kort ledning. Langt passerer i tur gennem begge ruller på parenteserne, der ligger modsat hinanden. Før kun den korte ledning gennem rullen placeret på siden af ​​beslaget.
  9. Derefter føres begge disse ledninger først gennem topdækslet på beslaget og derefter gennem bunden. Den øverste hætte holder tørretørstangen øverst og bunddækslet nederst.
  10. Kontroller den samlede konstruktion for pålidelighed og juster spændingen af ​​alle ledninger. Alle dele af tørretumbleren, der kommer i kontakt med vasken, skal tørres af med en fugtig klud.

  Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

  Sådan installeres og bruges tørretumbleren "Liana"?

  Først og fremmest, selv før installationen, skal du finde et sted til tørretumbleren, hvor det vil være bedst at bruge det. Samtidig skal linned hængende på det eller andre ting ikke forstyrre nogen.

  Det er vigtigt at huske på, at en "liana" tørretumbler har brug for tilstrækkelig plads under den, så vaskekablerne kan sænkes og hæves. I nærheden bør der være ledig plads på væggen for at installere en højdejustering.

  Bedst af alt, for dette passer enten en balkon med en loggia eller et badeværelse. Men badeværelset er normalt meget fugtigt, så tingene vil tørre ud lidt længere. Ved at installere en sådan enhed på balkonen kan du løse næsten alle problemerne på én gang.

  Bare husk på, at hvis balkonen eller loggia ikke er glaseret, vil gade støvet helt sikkert slå sig ned på alt, der blev hængt ud for at tørre.

  Forskellige monteringsmetoder

  Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

  Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

  I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

  På billedet - bare sådan en tørretumbler. Som du kan se, svarer det meget til de traditionelt installerede muligheder for tørretumbler.

  Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

  installation

  I hver boks, hvor klatreren er pakket, er der en installationsmanual. Men normalt er installationsprocessen ikke beskrevet detaljeret her, men angiver simpelthen de vigtigste teknologiske dimensioner og fastgørelsesskruer med dowels.

  Vi vil forsøge at udfylde manglen på information. Når problemet er løst med installationsstedet, skal du forberede de nødvendige værktøjer til jobbet.

  Listen er ikke særlig stor, og oftest er de fleste i hvert hjem:

  • Markup blyant
  • Roulette eller lineal
  • Perforator eller hammerboremaskine
  • Skruetrækker eller skruetrækker

  Når du er monteret på væggen, skal du desuden bruge en bygning eller husstand. Du kan også fylde på et sikkerhedssæt med skruer med dowels, da komplette er ofte ikke af den bedste kvalitet.

  Efter at have forberedt arbejdsområdet, frigør det fra alt, hvad der kan forstyrre, og har forberedt værktøjet, kan du fortsætte til markeringen.

  Huller skal mærkes således, at afstanden mellem dem er omtrent lig med suspensions længde. Du kan trække sig tilbage fra gulvet til et centimeter eller en tomme, men det er ikke længere det værd.

  I henhold til de markerede huller. Forsøg ikke deres nummer.

  Nogle forenkler processen ved at bore ikke det rigtige antal huller, men reducere antallet af huller. Motiverer dette ved, at mange ikke vil hænge. Men en sådan tilgang vil svække hele monteringen betydeligt, og den monterede tørretumbler kan falde sammen.

  Derefter indsættes dowels i de borede huller. Skruerne fastgør fastgørelsesbeslagene med valser i dem.

  Skruerne strammes kraftigt, men uden fanatisme - for ikke at rive hovedet eller trække skruen.

  I nedhængte lofter skal alt arbejde på monteringsbeslag udføres med den indledende installation af realkreditbjælker.

  Tip: Hvis loftet er spændt, skal du ved fastgørelsespunkterne, hvor skruerne skrues ind, være nødt til at holde små stykker tape eller andet selvklæbende materiale - de vil ikke tillade lærredet at rive.

  Derefter skal du montere højdejusteringsbjælken på væggen. En sådan anordning har en tørretumbler, selv med en vægmontering, selv med et loft.

  Når du placerer denne del, skal du overveje længden af ​​ledningerne. De bør være nok til at sænke suspensionerne for linned til det ønskede niveau ned. Samtidig skal det være på et sted, hvor det vil være bekvemt at bruge det.

  Højdejusteringen er fastgjort nøjagtig samme måde som beslagene på toppen - ved hjælp af borede huller, dykker og skruer. Holdbarhed er også vigtig her som i den øvre del, da der ikke ligger mindre belastning på kablernes spændinger på denne del.

  Det sidste trin vil være samlingen af ​​hele strukturen, nemlig at trække snore gennem en beslag med ruller og sikre specielle låse på den.

  Når du har justeret længden af ​​ledningerne og fastgjort stikkene på dem, kan du overveje at montering og installation er færdig, og fortsæt til rengøring.

  Anvendelse af

  Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen.

  Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

  konklusion

  Du kan gøre uden detaljerede instruktioner, men det er bedre at gøre alt korrekt. Hvis der stadig ikke er nogen erfaring med sådanne installationer, vil en detaljeret beskrivelse af alle handlinger og deres ordre absolut ikke være overflødig.

  http://wikipotolok.com

  Hjem / Funktioner af forskellige værelser / Balkon / Loggia / Sådan installeres og bruges vasketøjstørrer "Liana"?

  Først og fremmest, selv før installationen, skal du finde et sted til tørretumbleren, hvor det vil være bedst at bruge det. Samtidig skal linned hængende på det eller andre ting ikke forstyrre nogen.

  Det er vigtigt at huske på, at en "liana" tørretumbler har brug for tilstrækkelig plads under den, så vaskekablerne kan sænkes og hæves. I nærheden bør der være ledig plads på væggen for at installere en højdejustering.

  Bedst af alt, for dette passer enten en balkon med en loggia eller et badeværelse. Men badeværelset er normalt meget fugtigt, så tingene vil tørre ud lidt længere. Ved at installere en sådan enhed på balkonen kan du løse næsten alle problemerne på én gang.

  Bare husk på, at hvis balkonen eller loggia ikke er glaseret, vil gade støvet helt sikkert slå sig ned på alt, der blev hængt ud for at tørre.

  Forskellige monteringsmetoder

  Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

  Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

  I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

  På billedet - bare sådan en tørretumbler. Som du kan se, svarer det meget til de traditionelt installerede muligheder for tørretumbler.

  Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

  installation

  I hver boks, hvor klatreren er pakket, er der en installationsmanual. Men normalt er installationsprocessen ikke beskrevet detaljeret her, men angiver simpelthen de vigtigste teknologiske dimensioner og fastgørelsesskruer med dowels.

  Vi vil forsøge at udfylde manglen på information. Når problemet er løst med installationsstedet, skal du forberede de nødvendige værktøjer til jobbet.

  Listen er ikke særlig stor, og oftest er de fleste i hvert hjem:

  • Markup blyant
  • Roulette eller lineal
  • Perforator eller hammerboremaskine
  • Skruetrækker eller skruetrækker

  Når du er monteret på væggen, skal du desuden bruge en bygning eller husstand. Du kan også fylde på et sikkerhedssæt med skruer med dowels, da komplette er ofte ikke af den bedste kvalitet.

  Efter at have forberedt arbejdsområdet, frigør det fra alt, hvad der kan forstyrre, og har forberedt værktøjet, kan du fortsætte til markeringen.

  Huller skal mærkes således, at afstanden mellem dem er omtrent lig med suspensions længde. Du kan trække sig tilbage fra gulvet til et centimeter eller en tomme, men det er ikke længere det værd.

  I henhold til de markerede huller. Forsøg ikke deres nummer.

  Nogle forenkler processen ved at bore ikke det rigtige antal huller, men reducere antallet af huller. Motiverer dette ved, at mange ikke vil hænge. Men en sådan tilgang vil svække hele monteringen betydeligt, og den monterede tørretumbler kan falde sammen.

  Derefter indsættes dowels i de borede huller. Skruerne fastgør fastgørelsesbeslagene med valser i dem.

  Skruerne strammes kraftigt, men uden fanatisme - for ikke at rive hovedet eller trække skruen.

  I nedhængte lofter skal alt arbejde på monteringsbeslag udføres med den indledende installation af realkreditbjælker.

  Tip: Hvis loftet er spændt, skal du ved fastgørelsespunkterne, hvor skruerne skrues ind, være nødt til at holde små stykker tape eller andet selvklæbende materiale - de vil ikke tillade lærredet at rive.

  Derefter skal du montere højdejusteringsbjælken på væggen. En sådan anordning har en tørretumbler, selv med en vægmontering, selv med et loft.

  Når du placerer denne del, skal du overveje længden af ​​ledningerne. De bør være nok til at sænke suspensionerne for linned til det ønskede niveau ned. Samtidig skal det være på et sted, hvor det vil være bekvemt at bruge det.

  Højdejusteringen er fastgjort nøjagtig samme måde som beslagene på toppen - ved hjælp af borede huller, dykker og skruer. Holdbarhed er også vigtig her som i den øvre del, da der ikke ligger mindre belastning på kablernes spændinger på denne del.

  Det sidste trin vil være samlingen af ​​hele strukturen, nemlig at trække snore gennem en beslag med ruller og sikre specielle låse på den.

  Når du har justeret længden af ​​ledningerne og fastgjort stikkene på dem, kan du overveje at montering og installation er færdig, og fortsæt til rengøring.

  Anvendelse af

  Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen.

  Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

  konklusion

  Du kan gøre uden detaljerede instruktioner, men det er bedre at gøre alt korrekt. Hvis der stadig ikke er nogen erfaring med sådanne installationer, vil en detaljeret beskrivelse af alle handlinger og deres ordre absolut ikke være overflødig.

  • orcmaster.com
  • legkoe-delo.ru
  • wikipotolok.com
  • repaireasily.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Vælg og installer et loft tørretumbler på balkonen

  Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

  Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

  Fordelene ved lofttørrere

  Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

  Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

  1. Let at installere.
  2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
  3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
  4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
  5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
  6. Du kan tørre ting på enhver højde.
  7. Let at bruge.
  8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
  9. Ubegrænset brugstid.

  Valg af et loft tørretumbler

  Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen. Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

  Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

  Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

  Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

  Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

  Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

  Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

  Installation af loftet tørretumbler

  Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

  1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
  2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
  3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
  4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
  5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
  6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren.

  Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

  Sådan hænger du en lofttørrer

  Loft tørretumbler - funktioner efter eget valg

  På trods af de tilsyneladende ret rummelige moderne balkoner og balkoner er problemet med hvor og hvordan man hænger tøj til tørring fortsat relevant for denne dag. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man hænger en lofttørrer og på hvilket sted det er bedre at gøre, mere detaljeret overvejelse.

  Tørretumbler muligheder i loftet

  Det moderne sortiment af produkter af denne type giver forbrugeren mulighed for at vælge en model af tørretumbleren, ikke fra flere muligheder, men fra en temmelig bred vifte af modeller. Hvad angår de generelle kategorier, kan tørretumblerne opdeles i tre brede kategorier: loft, gulv og væg.

  Ifølge deres type kan de være som følger:

  • tørretumbler af folde type installeret på gulvet i rummet. De tager meget plads og er dårligt velegnede til små rum;
  • glidende konstruktioner lavet af metal. Bruges normalt som væg. På grund af deres storhed er også upraktiske;
  • suspenderede tørgarn vil kun blive brugt kun i land- eller industribygninger, og i boligområderne er denne mulighed også ubelejlig;
  • lofttørrere, kaldet lianas. De er i stand til at modstå en masse vægt, og desuden forstyrrer de ikke passagen og foldes let.

  På baggrund af ovenstående kan det bemærkes, at de mest populære er loftet tørretumbler på grund af deres anvendelighed, funktionalitet og kompaktitet.

  Ved udseendet af deres mekanismer kan tørretumbleren opdeles i:

  Taler om bekvemmeligheden af ​​hver af disse typer, er det værd at bemærke, at de mest praktiske er teleskopiske eller loftkonstruktioner, hvilket igen bekræfter at loftvask er den bedste mulighed for en lejlighed.

  Ifølge undersøgelsen noterer flertallet af ejerne de højest æstetiske egenskaber af prøvevinen, dens evne til at modstå tunge belastninger såvel som nem betjening.

  Design funktioner i loftet tørretumbler

  En standard loft tørretumbler har udseendet af sammenkoblede emaljebelagte metal eller plast rør. Dette reducerer risikoen for rust og korrosion på materialet. Parametrene for disse rør kan variere: de kan være fra en halv meter til to meter.

  Lofttørrere anvendes som følger: Når det er nødvendigt at hænge vasketøjet, sænkes tovene ned fra loftet. Der er ingen grund til at udføre komplekse manipulationer, da tovene når brystniveauet og derefter simpelthen stiger til loftet, hvor tøjet tydeligt tørrer ud på grund af den større koncentration af varm luft under loftet.

  Principper for valg af lofttørrer

  1. I første omgang er det nødvendigt at undersøge, hvem der er oprindelsesland: For eksempel er kinesisk plast af dårlig kvalitet og ikke i stand til at modstå et stort antal belastninger. Den bedste løsning ville være at købe en model af enten en europæisk eller en indenlandsk producent.
  2. Du bør ikke starte en start udelukkende fra billigheden af ​​plastik, da metaltørrere er meget mere pålidelige. Det ville være mere korrekt at købe et rustfrit materiale, der bare ikke kan beskadiges af noget.

 • Inden installation af lofttørrer installeres, er det vigtigt, at du læser instruktionerne, så der ikke er uforudsete problemer under drift.
 • Når man vælger en tørretumbler, er det vigtigt, at integriteten af ​​emballagen ikke er kompromitteret; ellers købe en anden prøve.
 • Forberedelse til at installere tørretumbleren i loftet

  Værelse til installation af tørretumbler

  For at opnå den højeste kvalitetseffekt af tørring af tøj er det nødvendigt at finde i lejligheden det mest egnede sted til installation af tørretumbleren. Det bør styres af, at tørretumbleren ikke bør blokere passagen, det skal ikke være tydeligt og skal installeres i overensstemmelse med det indre af et rum.

  Det er bedst af alt, at en glaseret og isoleret balkon eller loggia har skabt plads til at installere en tørretumbler, ellers vil vådt tøj fryses i løbet af den kolde årstid.

  Hvis glaset på balkonen mangler, er det bedre at fastsætte tørretumbleren i stuen eller soveværelset. Det er dog ikke nødvendigt at installere sådant udstyr i lokaler med hængende eller nedhængte lofter. Hvis lejligheden har et påklædningsværelse, er det helt muligt at placere tørretumbleren i den.

  Det er vigtigt, at mekanismen i åben tilstand ikke forstyrrer åbningen af ​​døre og vinduer. Hvis vasken ikke er tilstrækkeligt presset ud, anbefales det at lægge en olieklud under tørretumbleren, så vand ikke drypper på gulvtæppet eller anden gulvbelægning.

  Lofttørrere kræves til installation

  For at installere tørretumbleren var høj kvalitet, anbefales det at bruge følgende sæt værktøjer:

  • slag eller håndboremaskine. Så ved hjælp af en boremaskine vil det kun være muligt at lave huller i træoverlappningen, og for andre overflader er det bedre at bruge en perforator med dyser på 6 og 8 millimeter;
  • Det er vigtigt at beregne alle parametre nøjagtigt under installationen, så i processen skal du bruge et målebånd eller en lang linjal;

 • dowels og skruer, egnet til stansdyser;
 • skruetrækker eller skruetrækker.
 • Montering af lofttørrer

  Ved montering skal tørretumbleren følge følgende arbejdsplan:

  1. Erhvervet tørretumbler skal fjernes fra emballagen og nedbrydes hver af delene separat.
  2. Tørkernes kroge skal fastgøres til loftets overflade og markere stedet for deres vedhæftning. Det er vigtigt, at afstanden mellem disse beslag er lig med rørets længde. Den maksimale fejl på samme tid - 5 - 10 centimeter.
  3. Ved afslutningen af ​​markeringen er det nødvendigt at bore huller med et slag og indsætte dowels i dem. Du bør ikke spare på monteringer, da belastningen fra vådt tøj vil være ret stort.
  4. Så er det nødvendigt at fastsætte rullespændene.
  5. På overfladen af ​​væggen skal noteres det sted, hvor fastgørelsesbeslaget fastgøres. Du bør ikke dække det på et utilgængeligt sted, det vil være nok til at ordne det i en afstand på ca. 1,5 meter fra gulvfladen.

  Installation af lofttørrer, detaljeret video:

  Funktioner af driften af ​​tørretumbler til loftet

  Efter installation af tørretumbler er det vigtigt at kontrollere pålideligheden af ​​dens fixering. For at gøre dette, sænk hvert rør, hæng det maksimale antal tøj på dem, og løft dem derefter op. Med en vellykket installation følger der ingen tæpper eller drift af tørretumbleren.

  Hvis materialet er rustfrit stål, er det ikke nødvendigt at tørre det efter vådt tøj, men hvis tørretumbleren er lavet af plastik, så skal det sikres. Især skal du regelmæssigt tørre af våde dråber efter tøjvask, da plastik er meget mindre holdbart materiale (læs også: "Sådan hænger du et loftkornet: en actionalgoritme").

  På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at lofttørrer er et nyttigt og nogle gange uundværligt element til huset, hvilket vil helt klart forenkle livet og harmonisk passe ind i det indre af et bestemt rum.

  Således kan billeder af modeller af lofttørrere ofte leveres af virksomheder, som producerer disse varer. De kan også finde detaljerede videoer om korrekt installation af dette moderne udstyr. Se også: "Sådan hænger du en pære på loftet alene".

  Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

  Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

  Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

  "Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

  Hvordan arbejder en lofttørrer?

  Loft tørretumbler til balkonen "Liana"

  Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

  Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

  fordele

  De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

  Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

  • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
  • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
  • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

  Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

  Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

  Komplet sæt tørretumbler "Liana"

  Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

  • Bærebeslag - 2 stk.
  • Kontrol sidebeslag;
  • Stænger til linned (sæt);
  • Ledninger til hver stang (2 stk.).

  Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

  Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

  Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

  Sådan installeres en lofttørrer

  Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

  • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
  • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
  • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
  • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

  Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

  Installationsskema af loftet tørretumbler

  1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
  2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
  3. Huller bores på præmærkede punkter.
  4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
  5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

  Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver maksimalvægt. som fastholder "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Lofttørrer Liana: Installationsvejledning, hvordan man monterer en vaskemaskine med egne hænder, hvordan man hænger det,

  Tørretumbler Liana: Sådan installeres loftet i en time uden hjælp

  Loftet tørretumbler Liana er et godt alternativ til forældede reb til hængende tøj efter vask. Dette praktiske produkt bliver et uundværligt element i hver husmores hverdag.

  Designet af moderne tørretumbler er ret simpelt, men giver stor fordel. Og hvordan man hænger det og fikser det på loftet? Kan det fastgøres til væggen? Hvordan hænge det? Hvilke værktøjer og materialer vil være nødvendige under installationsprocessen? Husholdersken skal håndtere alt dette, og denne artikel vil lette sit arbejde lidt.

  Moderne tørretumbler Liana - en stor erstatning for forældede tøjlinier

  Værdighed tørret Liana

  Som enhver anden tørretumbler til brug i hjemmet har Liana sine fordele, på grund af hvilket dette design er så elsket af kunderne og gjort det populært.

  Blandt de vigtigste fordele er:

  • nem installation
  • kompakt design;

  Tørretumbleren er installeret under loftet, det er ikke mærkbart og harmonisk kombineret med indretningen.

 • evnen til at modstå en stor vægt af våde tøj;
 • muligheden for at justere højden på linnedrøret;

  Linenrøret kan justeres i højden, og det er meget bekvemt til daglig brug

 • usynlighed (som den er monteret under selve loftet);
 • mulighed for installation på balkonen, på loggia, i korridoren, i badeværelset eller på omklædningsrummet.

  Liana kan også installeres i gangen eller ethvert andet tilgængeligt og bekvemt sted.

  Generelle egenskaber ved en kompakt tørretumbler til hjemmet

  Før du begynder processen med at installere Liana, skal du studere de instruktioner, der følger med produktet og reglerne for dets drift.

  Detaljerede instruktioner fra producenten hjælper med at installere tørretumbleren uden store vanskeligheder. Det er helt forståeligt, da hver person, både mand og kvinde, kan forstå det.

  Fastgør tørretumbleren Liana kan være både til loftet og væggen.

  Installationsvejledning: Sådan hænger du på det valgte sted

  Instruktionerne hjælper dig med at finde ud af, hvordan du korrekt monterer tørretumbleren og hvordan du hænger dem.

  Anbefalinger til brug

  For at produktet skal kunne tjene i mere end et år skal det betjenes i overensstemmelse med alle anbefalingerne:

  • mere end 1,5 kg vådt tøj bør ikke hænge på en bar
  • ting skal være jævnt jævnt langs hele plast- eller metalstrimlens længde;
  • strukturen skal fastgøres til loftet efter fjernelse af de tørre ting.

  For at Liana tjente mere end et år skal den betjenes i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

  Teknologi installation Liana gør det selv om en time: hvordan man monterer en tørretumbler

  Hvis du følger instruktionerne fra producenten, tager installationen maksimalt 1 time.

  I arbejdet vil arbejdet kræve:

  • Vælg et værelse (køkken, balkon osv.) og et sted til fastgørelse af tørretumbleren (loft eller væg på et badeværelse, køkken, korridor eller balkon);
  • Forbered værktøj og materialer: stempel eller bore, blyant eller kridt, bygningsniveau, målebånd;
  • få elementerne i konstruktionen af ​​liana og nedbryde dem

  Før installationen skal strukturen fjernes fra emballagen og dekomponeres i enkelte elementer.

 • mærke op på loftet eller væggen på stederne for fastgørelse af beslagene (afstanden mellem fastgørelsesanordninger må ikke være mindre end længden af ​​lamellerne);
 • lav huller til dowels i loftet eller væggen ved hjælp af en perforator eller en boremaskine;
 • Vedhæft parentes med ruller med et stort antal skruer (jo mere de bliver brugt i processen, vil de stærkere og stærkere fastgørelseselementer blive fastgjort);

  Gennem rullerne bliver det nødvendigt at springe over tovene, der følger med produktet

 • passere rebet gennem rullerne på beslagene;

  Træer skal forsigtigt passere gennem rullerne på beslagene

 • Markér et sted på væggen for at fastgøre fastgørelsespladen;
 • fiks reb i slat.

  Fastgørelsesniveauet hjælper med at reparere tæppets tøj

  -lektion: Sådan installeres en stationær lofttørrer Liana gør det selv

  Fotogalleri: tørretumbler til hjemmet

  konklusion

  Efter de givne oplysninger er det muligt at opsummere: installationen af ​​en stationær tørretumbler er et interessant og fascinerende arbejde, det er muligt for alle. Et stort udvalg af tørreapparater Lian, både importeret og indenlandsk produktion, giver dig mulighed for at vælge et design, der passer til pris og kvalitet. Installer denne tørretumbler hjemme, og du vil aldrig fortryde det!