Eaves hood

Alt skal være smukt i det indre: fra møbler til dekorative genstande. En vigtig rolle i ethvert rum spilles af ordentligt udvalgte gardiner og gardinstænger, som de er knyttet til. Sidstnævnte kan indrettes på forskellige måder. For eksempel, i mange butikker i dag kan du finde smukke blandinger af forskellige stilarter. Lad os se nærmere på disse interessante detaljer.

Formål og funktioner

I dag kan du nemt skabe et harmonisk interiør på nogen måde. For at gøre dette skal du korrekt vælge alle komponenter i situationen. Det er muligt at understrege denne eller denne rumstil ved hjælp af smukke gardinstænger. Du kan tilføje lysere farver til deres design ved hjælp af en blanding. Hovedformålet med disse tilføjelser er at dekorere forsiden af ​​loftet taggrene.

Desuden kan sådanne indsatser godt skjule de grimme kroge, som gardinerne er fastgjort til. Disse dekorative lameller er til stede i dag på mange plast- og aluminiumprofilskinner. Som regel er en hætte en tynd plastikstrimmel trimmet udefra med forskellige materialer. Sådanne elementer er udstyret med specielle fastgørelsesanordninger, som de er fastgjort direkte til tagskæggene.

arter

Blandinger er opdelt i individuelle typer i overensstemmelse med den eksterne farve:

 • Ofte i interiøret er der strimler af klassisk hvid farve. Sådanne produkter kan kaldes universelle, da de nemt passer ind i næsten ethvert ensemble. De kan afhentes til tagskægget, har en anden form og faktura.
 • Valgmuligheder, der har en overflade, der efterligner naturligt læder, reptilhud, træ i forskellige nuancer og andre lignende materialer, har et rigtigt smukt og rigt udseende. En sådan detalje kan spille rollen som en lysende accent i interiøret.
 • Mere enkle og diskret er almindelige blandinger. De mest almindelige tilfælde af brun, grå, burgunder, grøn og sort nuancer. Sådanne modeller vælges som regel i overensstemmelse med gardinens farveskema, men kontrastkombinationer ser ikke mindre attraktiv ud.
 • Det er muligt at understrege rigdom og aristokrati ved situationen ved hjælp af spektakulære strimler med yderligere dekorationer. Dette kan være raffineret stucco, gnister, en placer rhinestone, kunstige sten af ​​forskellige farver eller glasindsatser. Ofte kan sådanne forekomster findes i fantasifulde og ubehagelige stilarter, såsom barok eller avantgarde.
 • Ikke mindre elegante udseende strimler, udstyret med lister. Listerne i dette tilfælde er en speciel indsats, der efterligner ædle metaller.
 • Blandinger, suppleret med udskårne detaljer og mønstrede reliefs, kan prale af dyre udseende. Deres overflade kan efterligne naturligt træ, guld eller sølv.

Desuden varierer dekorative strimler til loftskærer i materialer. Oftest i butikkerne er billige plastprodukter. Dette materiale har fleksibilitet, styrke og uhøjtidelighed. Han behøver ikke at sørge for konstant pleje. Moderne producenter producerer mange højkvalitets- og slidfaste metalplastiske lameller. Sådanne designs vil tjene deres ejere i mange år og er usandsynligt at miste deres oprindelige udseende. Lignende produkter anbefales til store og lange hjørner. Desværre er metalplaststrimler i vores land yderst sjældne.

Vi må ikke glemme bredden af ​​disse dele. Der er smalle strimler på højst 2 cm, og der er bredere prøver, hvis størrelse når 5-6 cm.

Hvordan afhenter du?

Hvis du ønsker at omdanne situationen med sådan en interessant detaljer, så er det bedre at tage udvælgelsen så alvorligt som muligt, ellers vil corniceen se uharmonisk ud i det indre. Ved indledningsfasen skal der ses en hætte, baseret på bredden af ​​den sektion, der er tilvejebragt på gardinen. Hvis du hopper over dette element, vil sammensætningen være mærkelig og latterlig.

Husk at overveje rummets optagelser og dimensionerne af vinduesåbningen. For eksempel i små mellemrum og på små cornices vil store og robuste strimler suppleret med kunstige sten og rhinestones blive uheldige. Derfor er det så vigtigt at vælge blandinger baseret på indretning og gulvplads. I tilfælde af at du vil fylde rummet med et smukt plank med et billede, skal du sørge for at dets motiv og farve passer ind i konceptet af situationen.

Dekorative hætter er udelukkende lavet til loftkonstruktioner af plast eller aluminium, så du bør ikke prøve at sætte dem på andre fastgørelsesdele. I dag deler mange virksomheder tilsvarende produkter i undergrupper, afhængigt af hvilke fittings og materialer de er fremstillet af.

Sådan fastgøres til loftet tagbøjler?

Når du har købt en version af den passende stil og ydeevne, kan du fortsætte med sin øjeblikkelige installation. Men hvordan skal man have en dekorativ hætte korrekt?

Vi skal behandle dette problem i faser:

 • Hvis du har købt en bar med specielle låse, skal du kun snappe dem ind i de forberedte side bihuler placeret direkte på gardinet. I dette tilfælde vil hætten installeres langs hele længden af ​​den mest glatte og sande.
 • Hvis sådanne fastgørelsesdele ikke er anbragt i dekorative strimler, så skal du klæbe i det område, hvor denne del er placeret, så du kan klæbe dobbeltsidet bredt tape. Derefter kan indretningen presses fast til den klæbende overflade. Denne metode har imidlertid en alvorlig ulempe: i fremtiden vil det være umuligt at fjerne eller udskifte hætten, fordi høj kvalitet og pålideligt dobbeltsidet tape sikkert forbinder begge dele.
 • Der er en anden måde at installere en ekstra beslag på mounten. For at gøre dette, lager op med lim og tape. Men her er det værd at lave en undertrykkelse og nævne, at efter et sådant arbejde bliver hætten permanent og bliver en livslang del af kronen.

Først skal du holde en af ​​siderne af klæbebåndet til gardinet ved hjælp af superlim. Den anden side skal limes til båndet selv. Derefter skal begge dele være tæt forbundet med hinanden. For yderligere styrke på indersiden af ​​velcroen mellem tagskægget og baren kan du anvende lidt mere lim.

Smukt interiør

Den rigtige blanding kan trække vejret ind i interiøret og gøre det mere komplet. For eksempel i et minimalistisk grønt soveværelse med et hvidt loft og beige gulv, kan du hænge hyggelige lime gardiner på corniceen, dekoreret med en simpel hvid strimmel med stor bredde. Sæt ensemblet med en lille grøn højstol nær vinduet, hvide puder på sengen, et grønt tæppe og et karamellæppe på gulvet.

I et elegant soveværelse med snehvide vægge og et loft samt et gråbrunt gulv, kan du sætte en dobbelt hvid seng med chokoladelinned, en smuk hvid kommode og færdiggør interiøret med varme gardiner af creme brulee på kantene med en chokoladehakket plank.

En interessant og hyggelig interiør opnås, hvis du lægger en træ seng med et højt hovedgavl og footboard i rummet med et hvidt loft og vægge samt elegante lænestole med udskårne ben og blødt møbel med nelliker. Vinduerne i dette rum skal være dekoreret med beige gardiner med dunkle blomsterprinter og en smuk bar, der er lavet på samme måde.

En gylden hætte vil se smuk ud i et soveværelse med et hvidt loft og vægge dækket af tapet med gyldne mønstre. Sæt i et sådant værelse en hvid læder seng med creme puder og en mørk chokolade spredning. Placér en chokolade læder stol nær vinduerne. På tagskæggene hænge gennemskinnelige gardiner creme skygge.

Hvis du vil bruge den originale farvekombination i rummet, skal du færdiggøre væggene med blåt gips og væggene med hvidt. På en sådan baggrund vil ferskengardiner på en cornice med en hvid præget plank være interessant at skille sig ud.

Stribede gardiner, der kombinerer brun, gul og blå, samt en mørk chokoladeblanding med imiteret træ og tynde hvide linjer, ser ikke mindre original på en snehvid baggrund.

Sådan dekorere loftet cornice ved hjælp af blandingen, se videoen nedenfor.

Eaves hoods: hvad er de og hvad er de til?

Ofte i dag kan du høre et så usædvanligt ord som en hætte. Normalt bruges det i tilfælde, når det kommer til gardiner og taggrunde. I denne forbindelse opstår der ofte mange spørgsmål. Hvad er det, og hvad har de til? Dette spørgsmål og en række andre vil blive besvaret i denne artikel.

Formål og funktioner

Emhætten er en speciel strimmel, der bruges til at dekorere corniceen. Den er fastgjort på den ved hjælp af enten specielle klip, enten ved hjælp af en adapter. En sådan plade er tilgængelig på næsten alle moderne aluminium- eller plastaksler. Der er flere typer blandinger. Alle afviger fra hinanden i deres mønster og bredde samt vedhæftningsmetode. I de seneste år er blandinger til plastisk cornice blevet stadig mere populære. Deres egenart ligger i det faktum, at de om nødvendigt kan ændres let.

En række muligheder for at dekorere blandingen, produceret i dag, er simpelthen fantastisk. Blandinger kan bruges og anvendes ikke blot som dekorative elementer af dekorationen af ​​kronen, men også at skjule fra nysgerrige øjne de klip eller kroge, som gardinet selv er fastgjort på. Derudover kan du ved hjælp af en blanding blande visuelt højden af ​​væggene og øge rummet i selve rummet.

Men for at nå alle disse mål er det nødvendigt at vælge den rigtige farve og materiale til fremstilling af blandingen, samt at tage hensyn til nogle af nuancerne, når de køber den.

arter

Der er flere kriterier, hvor blandinger er opdelt i typer. Først og fremmest vedrører det elementets ydre farve:

 1. Klassisk hvid farve. Sådanne blandinger betragtes som den mest alsidige, fordi de er egnede til gardiner og gardinstænger af absolut alle farver og teksturer.
 2. Efterligner naturligt læder, træ eller andre naturlige materialer.
 3. Enhver monogamisk farve. Her findes ofte alle nuancer af brun og grå, sort, maroon og grøn. Sådanne blandinger vælges normalt enten i et enkelt farveskema med gardiner, eller tværtimod i fuldstændig kontrast til det.
 4. Har ekstra dekoration i form af stuck, gnistre eller rhinestones. Sådanne blandinger er meget populære i avantgarde og barok stil.
 5. At have en støbning, det vil sige en speciel indsats, som normalt efterligner nogle dyre metal.

Ikke mindre vigtigt kriterium for adskillelsen er materialet til fremstilling af et sådant cornice tilbehør. Normalt blandinger er lavet af plast, fordi dette materiale er ret fleksibelt og holdbart og holdbart.

Men moderne producenter fremstiller i dag metalplastiske blandinger, som er meget slidstærke og egner sig til store tagskærme. Desværre er i Rusland sådanne blandinger meget vanskelige at finde i dag.

Dekorativ strimmel til taggulv (11 billeder)

Moderne gardinskinner har en temmelig varieret konfiguration og er selv en indretning. Udvalget af dekorative loftkorn er repræsenteret af en række modeller - med efterligning af naturlige materialer, udskæring, stuccoformning, indlæg, usædvanlig form eller maling. Men hvis du virkelig ønsker at dekorere vinduesåbningen og hele indretningen som helhed, kan du altid skabe en individuel dekoration til taggrene. For at gøre dette, brug en bred vifte af materialer - bånd, lameller, dekorative blomster, applikationer og meget mere. I denne artikel vil vi tale om de forskellige versioner af den originale udsmykning af vinduesrummet.

Idéer til udsmykning

Moderne dekorative materialer er utroligt forskellige, fordi mulighederne for dekoration af gardiner er gode, du kan næppe dække dem alle i en artikel. Vi vil dog fortælle dig om de grundlæggende og enkle teknikker, der bruges til at designe et konceptuelt interiør. At kende disse teknikker, kan du nemt improvisere, og selv oprette en original smykker til cornice selv.

Ennoble vinduet rum er helt muligt alene, uden at tiltrække designere. Du kan bruge færdige løsninger eller lave smykker selv. Dette er en meget god dekorationsmulighed, hvis du uden succes købte en cornice og det passer ikke under hovedindretningen. At købe en ny model er dyrere, her og i sådanne tilfælde giver de sig til forskellige dekorationer. Tross alt er dekorative strimler og bånd meget billigere, og interiøret kan også indrettes meget mere interessant. Også denne type finish hjælper med at opdatere udseendet af den gamle cornice. Det sker trods alt, at suspensioner for gardiner ifølge de tekniske egenskaber stadig kan tjene og tjene, og udseendet mister sin præsentation, i så fald sparer forsendelsesindretningen situationen.

motorhjelm

Emhætten er et dekorativt bånd til et loftet af plastik. De sælger den i ruller med en maksimal længde på 60 m. Den nemmeste og mest overkommelige måde at dekorere en cornice på er at lime eller fastgøre båndet til en speciel lås. Denne mulighed er perfekt til baguette modeller med en glat frontdel. Dekorative bånd til bjergene kan have et ret forskelligartet udseende - efterligne træ eller sten, marmor, udskæring, dekoreret med ornamenter mv.

Dekorative trimmer

En anden måde at dekorere et vinduesåbning på er en dekorativ stribe til taggennemskinner. I dag er modstående paneler af plast og stof de mest populære. Nogle typer af taggrunde er allerede forberedt til installation af en forskellig indretning. Under fremstillingen fremstilles specielle riller, hvor de fleksible strimler af plast og andre materialer fastgøres.

Stoffet strimmel er også ret praktisk i installationen. Den er vedhæftet med følgende muligheder:

 • Ved hjælp af dobbeltsidet tape, der er limet til bunden med den ene side, og en dekorativ strimmel er fastgjort til den anden.
 • Velcro fastgøring - denne mount består af to komponenter - den ene har plastløkker, den anden - bløde kroge.

Tip! Ved hjælp af den anden metode - en velcro fastgøring, er det nok ikke bare at fastholde baren, men også fjerne den til rengøring eller udskiftning. Dobbeltsidet tape har undertiden for meget vedhæftning, hvorfor det undertiden er problematisk at rive den indsatte stang uden at beskadige den.

 • tykt stof, der holder formen godt
 • en stencil, som du også kan lave selv
 • neglesaks med afrundede kanter,
 • loddejern med en fin spids til at skære og smelte stoffet på samme tid,
 • dampjern
 • og fastgørelserne selv - tape eller velcro.

For at komme i gang skal du vælge dit yndlingsmønster, udskrive og lave en stencil. Efter brug af et stencil overføringsmønster på stoffet. Hvis du tog et syntetisk stof, så er det bedre at skære det med et loddejern, hvis det er naturligt - med neglesaks. Princippet om montering af en sådan rem er den samme som de købte modeller.

maleri

Den hurtigste og billigste mulighed for at dekorere en cornice er at male det for at matche gardinerne. Denne ide er perfekt til omdannelse af metal- eller træstænger samt baguette. For at gøre dette skal du først smøre overfladen med et fint slibemiddel, så maling holder sig bedre og ikke skræller af. Du skal også behandle overfladen med en primer.

Nu kan du male cornice i den ønskede farve. Dette kan gøres med akryl maling eller spray maling. Når hovedbakgrunden er angivet, kan du anvende tegningen, for hånd eller gennem en stencil. Efter fuldstændig tørring er alt dækket af en fastgørende gennemsigtig lak. Denne udsmykningsmetode gør det ikke kun muligt at komplementere interiøret med en spektakulær detalje, men også at korrigere rummets geometri. Når tagene og gardinerne har samme farve, gør dette visuelt rummet højere.

Wooden og plastic baguettes er bedst malet antik eller overdækket med guldblad. En god ide at bruge maling med usædvanlige effekter, der efterligner forskellige teksturer: craquelure, velour, læder, metallisk, perlemor osv.

Hvis du er en kreativ person, giver malingen et bredt felt til eksperimentering. Og den anstrengte indsats vil bestemt blive belønnet, fordi en sådan udsmykning vil bringe de originale noter til ethvert interiør.

At klæbe

Blomst dekoration

Kunstige blomster, forskellige creepers og andre kunstige vinstokke er en vidunderlig ide at dekorere loftlister. Kunstige plante kviste er fastgjort til tagskægget med klip eller dekorative klip.

Hårde Lambrequins

Lambrequins er en klassisk metode til at dekorere en cornice. Ofte er de allerede med i gardinet med gardiner, men det er ikke altid originalt. Under alle omstændigheder kan du altid oprette din egen sammensætning. Lambrequin, skabt for hånd, vil helt sikkert blive højdepunktet i interiøret.

Du kan skabe en spektakulær udsmykning af cornice ved hjælp af openwork lambrequins. De sælges i ruller, der er forskellige bredder, du kan altid købe den nødvendige optagelse. Der er også lambrequins og strengt ved åbningen af ​​standardlængden. Farveområdet af dem er ikke meget bredt, men er valgt til alle stilarter, så du kan altid finde en passende model.

Figurer og tilbehør

En ekstraordinær ide at dekorere loftet cornice er at vedhæfte forskellige figurer eller legetøj til det. Se effektivt sommerfugle, fugle, tæer, bier. Valget af sådant tilbehør er ret omfattende, det er en række dyr, dansere, eventyrkarakterer.

Sådanne tilbehør kan købes færdigfremstillede eller fremstilles uafhængigt, skåret ud af pap eller spændt fra perler mv. Kreative mennesker vil finde en masse måder at skabe en sådan indretning på egen hånd.

At skabe en cornice er en fascinerende og kreativ proces. Her kan du købe færdige muligheder eller vise kreativitet. Det vigtigste - overdrive det ikke, indretningen bør ikke være for meget. Det er vigtigt at overveje farvernes kompatibilitet, størrelsen af ​​tagskæggene, loftets højde. Hvis rummet er lavt, kan du ikke bruge for frilly og volumen trim, det er bedre at vælge farven for at matche gardinerne for visuelt at gøre rummet højere. I værelser med højt til loftet til eksperimentering mere.

Hvad er en plastikflisehætte og hvorfor er det nødvendigt?

Næsten alle loftlisterne af plast eller aluminium på fordelen har en speciel rille, der er designet til at installere en dekorativ strimmel. Denne rem, der er designet til at dekorere en plastisk cornice kaldes en "hood". Denne enkle enhed hjælper med til at gøre dit gardin meget mere interessant og dekorere rummet.

Funktioner og formål

Hovedformålet med blandingen er at dekorere ydersiden af ​​loftet. Derudover vil dette element hjælpe med at skjule for at se de kroge, som gardinerne hænger på. Dette tape ser ud som en tynd stribe plast, trimmet udefra på forskellige måder. På denne strimmel er der et specielt fastgøringsmiddel, der gør det muligt at fastgøre det til loftgardinet. Ydersiden af ​​delen kan males forskelligt:

 • At lave et "træ", læder eller andre naturlige materialer.
 • Bare hvid farve.
 • Overfladen kan være en ensartet farve af næsten enhver farve.
 • Med en speciel indsats - støbning. Det er en smal strimmel øverst eller nederst på emhætten og efterligner metalet.
 • Med volumetriske dekorationer, som stukkemønstre eller billedrammer.

Generelt er der mange muligheder for design af denne del. Der er ingen mulighed for at liste alle muligheder, da nye ideer til afslutning af dette element vises hver dag. Nedenfor ses et par eksempler på brugen af ​​sådanne produkter.

Ud over forskellige ydre dekorationer kan sådanne bands have forskellige bredder. Afhængigt af dette vil de skabe den ønskede visuelle effekt. Længden af ​​sådanne dele er baseret på suspensionens størrelse, som skal dekoreres. Lignende produkter sælges i løbende målere, og du kan vælge den rigtige længde for enhver model af gardin. Den maksimale længde på en lane kan være 60 meter.

installation

Selv et barn kan finde ud af, hvordan man installerer en del som f.eks. En hætte til en plastikflise. Det er meget enkelt, hvis der er en særlig lås på den dekorative strimmel, med hvilken den bare smækker ind i slidserne på gardinskinnen. Hvis baren er erhvervet uden en sådan lås, så er dens installation også meget enkel.

Alt du behøver er et lille dobbeltsidet tape. Over hele længden af ​​suspensionen til gardiner limes en tynd strimmelklæbemiddel fast og et dekorativt panel limes til det. Denne metode har en ulempe - at fjerne det indsatte element uden konsekvenser vil ikke fungere. Selv det enkleste dobbeltsidede tape fastgør de dele, der skal limes meget tæt på.

Hvis krogføreren er lavet af metal eller simpelthen ikke har en speciel rille til fastgørelse af ekstra indretning, kan du bruge indstillingen med duct tape - selv en blanding designet til en plastiklist vil perfekt dekorere en metalhængersophæng.

Vigtigt: Det er nødvendigt at fastgøre disse komponenter, før hele konstruktionen er monteret på loftet. Efterfølgende vil det være ubelejligt at indsætte en lås på båndet i den tilsvarende spor på hængeren, hvilket kan være et problem.

Den tredje mulighed for fastgørelsesanordninger er velegnet til dekorationer af stof, som ikke kan fastgøres på den sædvanlige måde - der er ingen låse på stoffet og det er ikke fastgjort fast. For at sikre sådanne dekorationer vil det tage et par meter alle kendte fastgørelsestype "klæbende". En del af den er limet på forsiden af ​​plastgardinet, og den anden er syet til den vedlagte stribe stof. Om nødvendigt fjernes stoffet let og geninstalleres på plads. På denne måde er det meget bekvemt at fastgøre stoflamprækviner.

Eaves hood: hvordan man bruger og vælger

Slutningen af ​​reparationen eller indretningen virker kun som en god chance for at hvile, da mange moderne elementer til dekoration eller dekorative elementer dukkede relativt for nylig og endnu ikke har haft tid til at vinde popularitet blandt mennesker. Emhætten til tagbøjlen er en af ​​disse innovationer.

Emhætten er en dekorativ strimmel designet til at dekorere fastgørelsespunkterne på tagskæggene. Indtil dets udseende på markedet af byggematerialer og elementer til udsmykning af lokalerne blev de fleste af strukturerne fastgjort i nicher, der var specielt designet til dem, som var forberedt til dem i loftet.

Hvorfor bruge en hætte?

Overraskende, det kan også være nødvendigt at dekorere til taggrøderne - det er her blandingen hjælper. Ved hjælp af denne detalje kan du skjule grimme elementer, og desuden for at opnå overensstemmelse med den valgte stil af alle elementer i taggrene. I dag kan du købe blandinger med støbning, vælg farver og nuancer af dette produkt.

Det er nødvendigt at vælge blandinger, der passer til de materialer, der bruges i rummets vigtigste udsmykning, men samtidig gør det muligt at skille tagene ud mod gardinernes baggrund.

En anden mulighed for at dekorere denne genstand er at bruge en dekorativ lamineringsfilm. De bedste muligheder for denne dekoration er valgmuligheder med følgende farver:

 • et træ;
 • marmor;
 • naturlige elementer, såsom sten.

Hvis stilen i rummet tillader det, kan hætten færdiggøres i guld eller sølv, ligner detaljerne i paladsets udsmykning eller blive en del af et landsbyhus, der bringer et stykke natur ind i indretningen. Faktisk er der mange muligheder for at dekorere dette element af cornice - fantasi fortæller en person farve og tekstur. Hvis der er problemer med dette, så kan du altid bede om råd fra kyndige mennesker - bekendte, specialister - de vælger den optimale løsning til farve, dekoration og andre elementer, der supplerer designet.

Typer af cornices

Emhætten er ligesom i tagene lavet af forskellige materialer, men det anbefales dog at være opmærksom på følgende indikatorer:

 • fugt modstand;
 • styrke;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed.

Ceiling cornices med dekorative plast trim er en moderne og samtidig praktiske detaljer, der fuldt ud vil supplere enhver design løsning. En holdbar cornice, hvis materiale til fremstilling er PVC, kan bruges uden frygt for tunge gardiner, tung eller tung, på grund af antallet af lag, der består af flere typer stof. Det bør også bruges, hvis arrangementet af arrangementet giver mulighed for brug af gardiner, lambrequins, samt når placering af gardiner eller lysgardiner er en del af den færdige stil i rummet.

Flad gardin stænger er en vindende løsning til enhver indretning og værelse, da de nemt kan fastgøres både til loftet og til væggen ved hjælp af andre armaturer til dette - vægbeslag. Hvis størrelsen på tagskægget viste sig at være større end nødvendigt, er det let at passe på størrelse. For at gøre dette skal du fjerne svingelementet og derefter flytte dekorative tape, hvorefter du let kan afskære den overskydende del af corniceen. Derefter skal du sætte på rotationselementet og fastgør en hætte til den, hvorefter du bliver nødt til at afskære den overskydende del. Til sidst skal du trække emhætten på pivotelementet. For plastskovler er et karakteristisk problem strukturel skade på grund af uforsigtighed. Derfor er det bedre at pre-markere de steder, hvor skruer eller andre fastgørelsesanordninger skal skrues før installationen. Derudover vil det være nødvendigt at markere de steder, hvor huller vil blive lavet på loftet selv.

Bedst af alt, hvis du vælger cornices fra praktisk synspunkt, skal du vælge PVC-materialer, da de praktisk taget ikke er udsat for deformation eller udtørring. Plastaksler er kendetegnet ved, at de praktisk taget ikke kræver særlig pleje. En tilstrækkelig foranstaltning til generel rengøring af rummet vil tørre den dekorative hætte eller profilen af ​​tagskægget med en fugtig klud. Derudover er de ikke bange for virkningerne af vaskemidler beregnet til våd rengøring.

Fordelene ved loftet cornice er, at det er meget nemt at fjerne gardinerne til vask eller udskiftning. Ved skråningerne er der specielle spor på hver side. Det er der, at der er specielle huller designet til at komme ind i krokernes design. De er sikkert fastgjort med plastikplugger designet til at holde kroge på de rigtige steder. Gennem disse huller kan du nemt fjerne gardinet med kroge uden at fjerne gardinet fra dem.

I dag er hætten inkluderet i sæt af tagger af mange producenter og mærker, så med købet opstår der ingen problemer. Det er også monteret ganske enkelt, en person kan gøre det alene. Således vil opkøbet af blandingen som et ekstra element til cornice være en god mulighed for at dekorere rummet, samt at give det indre betydning, skønhed og elegance. Det er nødvendigt at vise maksimal opmærksomhed på valget af farver, fordi denne del af interiøret er designet til konstant at være i synsfeltet. Ved brug af baren til dekoration, er det samtidig muligt at opnå og øge pålideligheden af ​​de eksisterende tagskinner, så monter altid hooden.

Funktioner og formål med emhætten til plastikhorn og hvorfor det er nødvendigt

Næsten alle loftlisterne af plast eller aluminium på fordelen har en speciel rille, der er designet til at installere en dekorativ strimmel. Denne rem, der er designet til at dekorere en plastisk cornice kaldes en "hood". Denne enkle enhed hjælper med til at gøre dit gardin meget mere interessant og dekorere rummet.

Funktioner og formål

Hovedformålet med blandingen er at dekorere ydersiden af ​​loftet. Derudover vil dette element hjælpe med at skjule for at se de kroge, som gardinerne hænger på. Dette tape ser ud som en tynd stribe plast, trimmet udefra på forskellige måder. På denne strimmel er der et specielt fastgøringsmiddel, der gør det muligt at fastgøre det til loftgardinet. Ydersiden af ​​delen kan males på forskellige måder:

At lave et "træ", læder eller andre naturlige materialer.

Bare hvid farve.

Overfladen kan være en ensartet farve af næsten enhver farve.

Med en speciel indsats - støbning. Det er en smal strimmel øverst eller nederst på emhætten og efterligner metalet.

Med volumetriske dekorationer, som stukkemønstre eller billedrammer.

Generelt er der mange muligheder for design af denne del. Der er ingen mulighed for at liste alle muligheder, da nye ideer til afslutning af dette element vises hver dag. Nedenfor ses et par eksempler på brugen af ​​sådanne produkter.

Ud over forskellige ydre dekorationer kan sådanne bands have forskellige bredder. Afhængigt af dette vil de skabe den ønskede visuelle effekt. Længden af ​​sådanne dele er baseret på suspensionens størrelse, som skal dekoreres. Lignende produkter sælges i løbende målere, og du kan vælge den rigtige længde for enhver model af gardin. Den maksimale længde på en lane kan være 60 meter.

installation

Selv et barn kan finde ud af, hvordan man installerer en del som f.eks. En hætte til en plastikflise. Det er meget enkelt, hvis der er en særlig lås på den dekorative strimmel, med hvilken den bare smækker ind i slidserne på gardinskinnen. Hvis baren er erhvervet uden en sådan lås, så er dens installation også meget enkel.

Alt du behøver er et lille dobbeltsidet tape. Over hele længden af ​​suspensionen til gardiner limes en tynd strimmelklæbemiddel fast og et dekorativt panel limes til det. Denne metode har en ulempe - at fjerne det indsatte element uden konsekvenser vil ikke fungere. Selv det enkleste dobbeltsidede tape fastgør de dele, der skal limes meget tæt på.

Hvis krogføreren er lavet af metal eller simpelthen ikke har en speciel rille til fastgørelse af ekstra indretning, kan du bruge indstillingen med duct tape - selv en blanding designet til en plastiklist vil perfekt dekorere en metalhængersophæng.

Vigtigt: Det er nødvendigt at fastgøre disse komponenter, før hele konstruktionen er monteret på loftet. Efterfølgende vil det være ubelejligt at indsætte en lås på båndet i den tilsvarende spor på hængeren, hvilket kan være et problem.

Den tredje mulighed for fastgørelsesanordninger er velegnet til dekorationer af stof, som ikke kan fastgøres på den sædvanlige måde - der er ingen låse på stoffet og det er ikke fastgjort fast. For at sikre sådanne dekorationer vil det tage et par meter alle kendte fastgørelsestype "klæbende". En del af den er limet på forsiden af ​​plastgardinet, og den anden er syet til den vedlagte stribe stof. Om nødvendigt fjernes stoffet let og geninstalleres på plads. På denne måde er det meget bekvemt at fastgøre stoflamprækviner.

Dekorativ slat (hætte) til loftet cornice

En blanding kaldes som regel en dekorativ strimmel til et loftkornet eller et fleksibelt bånd, der dækker profilen af ​​en plastikkornet, hvilket giver den endnu mere nåde. Selvfølgelig kan du undvære blandingen, men skønheden vil lide meget af dette, for en virkelig udsøgt cornice uden den. Længden af ​​emhætten varierer fra 5,5 cm til 7,0 cm.

5,5 cm strimmel

Grækenland

Flora

7 cm strimmel

Verona

Olympia

Tanais

Flora

Stil i hele værelset sætter et smukt indrettet vindue. Selvfølgelig spiller gardinerne en afgørende rolle, men deres skønhed og elegance kan simpelthen falme på grund af mislykket valg af cornice. "Decor (Blenda, Baguette)" hjælper med at løse problemet med valget af den mest succesfulde mulighed for dig.

Hvad er en hætte

Blend (baguette plade) - er den ydre forreste del af tagbøjlen, smukt indrettet i forskellige stilarter. Sådan et smykke begyndte at blive brugt ikke så længe siden. I starten var det bare en hvid baggrund, og derefter begyndte tyske producenter at anvende farvefilm, efterligne træ, marmor eller tegning.

I det moderne interiør begyndte flere og flere at bruge dekorationen i græsk stil med farvning i guld.

Fordelene ved moderne tagger

Den største fordel ved moderne tagruter, utvivlsomt i deres skønhed, men der er stadig en række fordele, som det er nødvendigt at være opmærksom på:

 • Materialet til fremstilling har sådanne uerstattelige egenskaber som holdbarhed, miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod fugt og temperaturudsving. Det deformerer eller taber ikke farve;
 • Takket være profilen med to rækker og tre rækker er de meget nemme at bruge og giver dig mulighed for at udføre alle design ideer i vinduets design.
 • emhætte kan have en anden bredde (55mm og 68mm) og være lavet i de mest forskellige farver og design. Den dekorative stripe til en plastisk cornice kan styles som et græsk mønster, marmor eller træ;
 • Takket være brugen af ​​dekorative plastikbånd vil ethvert gardin blive perfekt. Dette design tåler selv de tyngste gardiner. Baguette gardiner og gardiner vil se aristokratiske, samt understrege elegancen af ​​lys gardiner;
 • nem montering og montering, de kan let monteres både på væggen og i loftet. Den ønskede størrelse kan justeres direkte under installationen.
 • pleje af plastikstænger er meget simpelt, børstes kun støvet af med en fugtig klud. Hvis det ønskes, kan du sikkert bruge en række vaskemidler;
 • Det er meget bekvemt at fjerne og lægge gardinerne på, samtidig med at der er stik i begge ender af cornice for at undgå utilsigtet krog falder. Gardin kan fjernes med kroge.

Loftsplader af plast kan udføres i sådanne muligheder:

 • dobbelt række profil;
 • tre-rækken profil;
 • lige linje;
 • med et twist;
 • med plastikbåndholder.

Ring nu på telefon (347) 277-44-11 Ufa

Eller ring et opkald tilbage, og vores ledere ringer tilbage.

Særtilbud for grossister,
ring til os og få din rabat!

Copyright © Karniz Lux Decor LLC, 2015

Adresse: Ufa, Industrial Highway 47/1, tlf.: (347) 277-44-11

OBS: Når du vælger en farve, anbefales det at bruge rigtige prøver siden mulig afvigelse af tekstur og farve fremgår af katalogets illustrationer.

Kopiering af materialer og fotos fra hjemmesiden er kun tilladt med henvisning til det officielle websted karnizufa.ru

Til alle priser 30% rabat på prisen i prislisten,
grossister endnu større procentdel af rabatter,
Detaljer pr. Telefon (347) 277-44-11

Plast loftet cornice: design og typer af produkter, monteringsmetoder, fordele

Transformering af interiøret kræver ikke altid en drastisk ændring af landskabet eller store reparationer. Nogle gange er det nok at ændre tæppet, puder og hænge nye gardiner til stuen begyndte at spille med frisk maling. Gardinerne selv kan hænges på et plastloft cornice, som til en lav pris kan se meget værdigt ud.

Plast cornice i interiøret

Pris tilgængelighed og praktisk er de vigtigste, men ikke de eneste fordele ved disse produkter.

Beskrivelse af plastikstænger

Råmaterialet, som plastikafskærmningerne er fremstillet af, er miljøvenligt og holdbart polyvinylchlorid (PVC). Oftest har den en hvid farve, der ikke bliver gul med tiden.

Eaves konstruktion

Produktet er en plastikprofil, i det nederste plan, hvor løbehjulene er skåret, og i øverste del er der monteringshuller. Kittet kan også indeholde følgende strukturelle elementer:

 • Gardin kroge.
 • Stopper og stik, der begrænser krogens bevægelse på løbene.
 • Drejningselementer ved 45 og 90 grader, hvilket gør det muligt for gardinstængerne at give nogen kompleks form.
 • Beslag, hvorved plastloft til gardiner kan fastgøres til væggen.
 • Dekorative elementer: lameller eller bånd (blandinger), som er monteret på forsiden af ​​taggrænserne.

Ceiling cornices med dekorative blandinger

Længden af ​​hovedprofilen af ​​cornice fra forskellige producenter varierer fra 120 til 600 cm. Dette giver dig mulighed for at vælge cornice af den ønskede længde eller at samle den fra flere elementer. I sidstnævnte tilfælde anvendes specielle stik til samlingen, som ikke forstyrrer bevægelsen af ​​kroge på løbene.

Til reference. Nogle producenter producerer profiler med en længde på 25 cm, designet til montering af karrevinduer.

Typer af taghætter

Ved antallet af løbere er cornicesne opdelt i:

 • Enkelt række - designet til en type gardiner.
 • Double-row - til at dekorere vinduer med lys dag og tunge nat gardiner.
 • Tre rækker ud over gardinerne giver mulighed for at dekorere vinduet med lambrequin.

Forskellige typer tagplader og tilbehør

Også gardinestængerne til loftet for plastgardiner kan udstyres med dekorative beklædninger af forskellige farver og teksturer. De mest populære farver er hvide, brune, sorte, sølv og guld. Hvad angår tekstur, er det oftest en efterligning af træ af forskellige arter.

Monteringsmetoder

 1. I en standard komplette sæt taggitter plast loft til gardiner fastgøres til et loft. For at gøre dette har de monteringshuller, gennem hvilke huller bores i loftet eller vinduets øvre hældning. Dowels indsættes i huller og skruer er skruet ind.

Loftsmontering

 1. Hvis det ikke er muligt at montere i loftet, for eksempel i tilfælde af stræk- eller gipspladerlofter uden pantelån, kan det fastgøres til væg eller vinduesramme ved hjælp af vægbeslag. De er fastgjort til tagskæggene ved hjælp af specialplader (se. Tagplanker og lofter: korrekt installation). Afhængigt af beslagets størrelse kan fjernelsen af ​​tagskægget fra væggen være fra 10 til 30 cm.

Fastgørelse til væggen på beslagene

Advarsel! Ved brug af to- eller tre-rækkers hjørner anbefales vægbeslag at placeres i trin på mindst 50-60 cm for at give strukturen tilstrækkelig styrke.

Når du har fastgjort tagene på væggen eller loftet, indsættes plastløbere (kroge) og en prop i den fra enden, hvorefter enden lukkes med en hætte.

Til reference. Plastafskærmninger - den mest økonomiske løsning til installation i loftet niche. Da det helt skjuler tagene, er det muligt at bruge det uden dekorative lameller eller bånd.

Fordelene ved plastik gardin stænger

Måske ser metal- og træprodukter sig mere værdigt ud, men plastloftlisterne er på ingen måde dårligere end dem i praksis. (Se. Gardinholder til hævede lofter: Formålet med applikationen og monteringsmulighederne). Og takket være de dekorative elementer - og i udseende. Oftest er deres brug forladt kun af hensyn til prestige.

Vi opregner de vigtigste fordele ved plastikskiver.

 • Rimelig pris.
 • Evnen til visuelt at forøge højden af ​​lave lofter på grund af det faktum, at gardinerne er monteret på den højeste linje placeret.
 • Evnen til at tage nogen buet form, gentage konturen af ​​væggen med vinduer.

Brugen af ​​drejelige elementer gør det muligt for gardinerne at passe tæt på væggen.

 • Muligheden for at vælge taket af den ønskede farve kombineret med indretningens elementer.
 • Plastkornet til gardiner er ikke deformeret og rotner ikke på grund af ændringer i fugtighed og omgivelsestemperatur, så du kan installere det ikke kun i indretningen, men også på balkoner, loggiaer, verandaer.
 • Høj styrke - tåle gardin vægt op til 100 kg.
 • Sådanne cornices er præfabrikerede, hvilket giver dem mulighed for at vokse i længden.
 • De kan vaskes og rengøres uden at påvirke udseendet.
 • Enkel installation - en fordel ved plastikafskærmninger.
 • Plastkroge til loftlister kan ikke fjernes fra gardiner under vask - de vil ikke forringes eller deformeres fra at være i varmt vand.

konklusion

Hvis vi tager højde for alle ovenstående fordele ved plastrammer, kan det siges uden overdrivelse, at dette er et glimrende valg for både boliger og kontorer (se gardiner til lofter - alle måder at installere på). De giver høj kvalitet og giver dig mulighed for at redde og på passende måde designe interiøret med nogen gardiner.

Dekorativ strimmel til loftet taggrunde

Dekorativ slat (hætte) til loftet cornice

Stil i hele værelset sætter et smukt indrettet vindue. Selvfølgelig spiller gardinerne en afgørende rolle, men deres skønhed og elegance kan simpelthen falme på grund af mislykket valg af cornice. "Decor (Blenda, Baguette)" hjælper med at løse problemet med valget af den mest succesfulde mulighed for dig.

Hvad er en hætte

Blend (baguette plade) - er den ydre forreste del af tagbøjlen, smukt indrettet i forskellige stilarter. Sådan et smykke begyndte at blive brugt ikke så længe siden. I starten var det bare en hvid baggrund, og derefter begyndte tyske producenter at anvende farvefilm, efterligne træ, marmor eller tegning.

I det moderne interiør begyndte flere og flere at bruge dekorationen i græsk stil med farvning i guld.

Fordelene ved moderne tagger

Den største fordel ved moderne tagruter, utvivlsomt i deres skønhed, men der er stadig en række fordele, som det er nødvendigt at være opmærksom på:

 • Materialet til fremstilling har sådanne uerstattelige egenskaber som holdbarhed, miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod fugt og temperaturudsving. Det deformerer eller taber ikke farve;
 • Takket være profilen med to rækker og tre rækker er de meget nemme at bruge og giver dig mulighed for at udføre alle design ideer i vinduets design.
 • emhætte kan have en anden bredde (55mm og 68mm) og være lavet i de mest forskellige farver og design. Den dekorative stripe til en plastisk cornice kan styles som et græsk mønster, marmor eller træ;
 • Takket være brugen af ​​dekorative plastikbånd vil ethvert gardin blive perfekt. Dette design tåler selv de tyngste gardiner. Baguette gardiner og gardiner vil se aristokratiske, samt understrege elegancen af ​​lys gardiner;
 • nem montering og montering, de kan let monteres både på væggen og i loftet. Den ønskede størrelse kan justeres direkte under installationen.
 • pleje af plastikstænger er meget simpelt, børstes kun støvet af med en fugtig klud. Hvis det ønskes, kan du sikkert bruge en række vaskemidler;
 • Det er meget bekvemt at fjerne og lægge gardinerne på, samtidig med at der er stik i begge ender af cornice for at undgå utilsigtet krog falder. Gardin kan fjernes med kroge.

Loftsplader af plast kan udføres i sådanne muligheder:

 • dobbelt række profil;
 • tre-rækken profil;
 • lige linje;
 • med et twist;
 • med plastikbåndholder.

Ring nu på telefon (347) 277-44-11 Ufa

Eller ring et opkald tilbage, og vores ledere ringer tilbage.

 • Klar gardin stænger til gardiner
  • Metal Wall Cornices
  • Loftsplader af plastik
 • Gardin Tilbehør
  • Klip, klip, magneter
  • Øjer, bånd og slag
   til gardiner
 • Komponenter til metal. tagudhæng
  • tips
  • beslag
  • Rør og profiler
  • Ringe, kroge, klip
  • Universal tilbehør
 • Loft komponenter
  plast gardin stænger
  • Dæk "Rusland"
  • Blends
  • Beslag, beslag
 • artikler
  • Gardininstallation
  • Typer af gardinstænger til gardiner

Særtilbud for grossister,
ring til os og få din rabat!

Vejviser
Hent katalog i PDF

Prisliste
Download prisliste, PDF

Copyright © Karniz Lux Decor LLC, 2015

Adresse: Ufa, 47/1 Industrial Highway, tlf. (347) 277-44-11

Advarsel. Når du vælger en farve, anbefales det at bruge rigtige prøver siden mulig afvigelse af tekstur og farve fremgår af katalogets illustrationer.

Kopiering af materialer og fotos fra hjemmesiden er kun tilladt med henvisning til det officielle websted karnizufa.ru

Til alle priser 30% rabat på prisen i prislisten,
grossister endnu større procentdel af rabatter,
Detaljer pr. Telefon (347) 277-44-11

Rammer til gardiner: loft, træ, plast

Moderne loftrammer på gardinerne - dette er et traditionelt suspensionssystem, lukket med en dekorativ strimmel. Operationsprincippet ligner almindelige parenteser, og derfor dekorerer de både klassisk og moderne interiør med sådanne modeller.

Typer af støbegods

Ud over de materialer, hvorfra planken er lavet - gardinstænger til gardiner med en baguette er lavet af forskellige strukturer - modeller er klassificeret efter følgende egenskaber:

 1. Monteringsmetoder. De er opdelt i loftlister til gardiner og væggardiner. For den første mulighed er fremspringets længde og dimensioner vigtige - mere end tykkelsen af ​​vindueskarmet, ellers vil gardinerne ikke hænge nøjagtigt, men ligger på vinduesåbningen. Vægge beregnes således, at strimlen over tagene forbliver proportional med højden af ​​hele rummet, ellers vil rummet falde.
 2. Overfladestrukturen er glat, konkav, konveks, præget. Takket være dette er det let at vælge en cornice til gardiner af forskellige typer vinduesåbninger. De dekorere buer, karrevinduer, dørvinduer.
 3. Status. Modeller er opdelt i simple og elite. Den første er glatte striber. Den sidstnævnte er henholdsvis rigeligt dekoreret - udskæring, indlæg med guldblad eller anden belægning. Yderligere tilbehør til gardinstænger og gardiner gør designet til en luksusmodel.
 4. Udseende. Monotone, polychrome, farvede modeller med efterligninger til byggematerialer - sten, træ, marmor. Metal baguettes er lavet under træet og omvendt. Som tilbehør anvendes foring med tråd, stuck og andre lækkerier.
 5. Materialer - de er stadig vigtige at overveje. Rammerne er fremstillet af spånplader, plastik, metal, især aluminium. Hvert råmateriale har sine egne fordele. For eksempel har et metal, hovedsagelig aluminium, forøget styrke, selv med en lav vægt af hele baghugget baguette.

Træ er det mest almindelige materiale, det er dekoreret med farvet glas eller gennemsigtig lak. Som regel bruges til fremstilling af tagskærme faste materialer, MDF, krydsfiner og meget mere. Indvendigt indeholder trærammer til gardiner metalstrimler.

Billige plastlister til gardiner har fordelen i fleksibiliteten af ​​lange modeller, der kan dekorere karosserier eller åbninger af stor størrelse. Sådanne modeller falmer og har ingen holdbarhed. Ikke desto mindre er de populære, fordi prisen på baguette cornice til gardiner er 500 rubler. - omkostningerne er demokratiske

Styrenråmaterialer - polyurethan, propylensammensætninger. Progressive materialer er nemme at installere og vedligeholde. De er holdbare og ikke ringere end aluminium. Men det er værd at vide, at de ikke er sikre i brandplanen, da de ikke brænder, men smolder og frigiver giftige gasser inde i rummet. Over tid bliver polyurethan baguetter gule.

Udskårne indramningsrammer

Gips. Baguette indstilling er smuk og ikke billig, da den er lavet for hånd. Det har en stor brølhed, så det er ikke populært i typiske lejligheder. De besluttede at dekorere haller af museer, kunstgallerier og andre besøgte kulturelle steder.

Det er nødvendigt at vælge væg- eller loftsrammestøbning efter din smag og den generelle stil i rummet. Hvis det første problem eller usikkerhed, så brug råd fra fagfolk.

Det er nemt at hente en baguette cornice-model, hvis målet allerede er defineret, og den indvendige stil er i overensstemmelse med de hjemlige. Ikke alle elsker rummets identitet - og baguetter, gardinstænger til gardiner, er hende.

fordele

Loft, samt væg lister til gardiner, har en række fordele i forhold til andre designs, hvorfor de blev populære. Flere detaljer:

 • Eaves er i stand til at holde flere lag klæder, uanset type og vægt af stof. Sådanne "feats" kan f.eks. Ikke være i stand til tynde søjler, da de kræver flere rækker, og endnu mere så strængerne - de sager selv fra et stykke bomuld.
 • Jernbanespor gør det muligt for tekstilstrukturer at bevæge sig let i forskellige retninger uden at sætte sig fast inde. Det er vigtigt at sikre, at antallet af kroge er nok selv for små folder - du skal kun indsætte det i øvrigt ved at fjerne strukturen.
 • Udseendet er smukt. Specielt valgt bredde giver dig mulighed for at skjule de uhensigtsmæssige kanter af gardiner eller udragende kroge samt ulemperne ved væggen eller dækket.
 • Gardinholdere kommer i forskellige former, hvilket gør det nemt at ramme en ikke-standard åbning. For eksempel buer, karre vinduer og andre arkitektoniske lækkerier.
 • På grund af lydstyrken vil gardineskinnen til gardiner forøge pladsen, hvis du vælger loftindstillingen og reducerer den - ellers. Sådanne indstillingsholdere til gardiner lettere manøvrer rummets visuelle vision.

Intet design vil gøre uden ulemper. Støbningen til cornice savner dem heller ikke, selvom der er få minuser:

 1. Rammeholdere er ikke egnede til alle indretningstilstande. For eksempel accepterer minimalisme eller højteknologi generelt ikke denne type. Eksperimentering med enkle stropper, en stram form og farve, men brede strimler passer ikke ind i rummets generelle koncept - en rustfri stang eller streng passer bedst til. Med pleje påført baguette plade i det indre af landet eller rustik stil. Den bedste mulighed for cornice baguette er klassisk, retro, moderne, imperium og andre stilarter, hvor luksus er velkomne.
 2. Det er svært at hænge gardiner under en baguette træ taggrunde. For at gøre dette er foldene først dannet, inden du fastgør lærredet på tagskæggene, de spaltes med clips om nødvendigt og derefter hænges op. Også sådanne muligheder for gardiner er ikke egnede til valg af indehavere - pufa, de østrigske klæder. Flerlags draperi vil gøre strukturen så tung, at opmærksomheden konstant skifter til vinduesåbningen. Den bedste mulighed - lige canvases til gulvet uden lagdeling. Passe på traditionelle tekstiler. Hvis gardinstrimlen af ​​stof til gardiner udføres i en enkelt version, anses dette kit som det mest vellykkede til en vinduesåbning.

Under alle omstændigheder skal du vælge en cornice-baguette til dine egne vinduer, omhyggeligt gennemgå mulighederne. Deres mangfoldighed sammenlignes med det ønskede lærred og derefter træffe en beslutning.

For at etablere en støbegods skal du ikke ty til fagfolk, da dette er et job, der kun kræver kvalitativ mærkning. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne, korrelere den med loftets parameter. Hvis du bruger loftet til fastgørelse, er det vigtigt at trække sig ud af vinduet, der åbner en afstand mere end karmen, ellers vil et sæt gardiner falde på det, og der bliver ingen skønhed.

 • Tag metaldele, plastik eller trædele ud i gardinskinnerne fra emballagen og rengør dem fra bygningsstøv. Det er vigtigt at færdiggøre udstyret og et tilstrækkeligt antal kroge, så senere ville der ikke være nogen mangel på dem, ellers skulle de genopkøbe og hænge dem på baren, demontering af strukturen.
 • Den første til at montere rammerne af den fremtidige cornice. For at gøre dette, skal du på huller, der er markeret tidligere, bore huller og fastsætte beslag - for en standardvindueslængde på 1200 mm kræves 2 stykker. Alt det mere end denne parameter kræver en stigning i fastgørelseselementer. Baguettes kanter forbliver 10-15 cm fri.
 • Stram skruerne på loftet eller over vinduesåbningen, forsegl det med mørtel, trælim, silikoneforsegling - afhængigt af husets væg. I denne egenskab anvendes selvlukkende skruer til specielt tunge konstruktioner - ankerbolte.
 • Hængedrammer, præmonteret design. Kontroller straks bevægelsen af ​​kroge indeni. De bevæger sig frit og kiler ikke. Efter fastgørelsen skal du kontrollere tavlen for styrke og skubbe den med indsats. Hvis alt passer, så gardinerne er hængt på plads, pre-draperet til deres egen smag.

Nå, som du kan se, er installationen af ​​støbegodsene ikke så forskellig fra montering af andre typer gardinholdere. Det sædvanlige værktøjs arbejde - en skruetrækker, bor og niveau, vil føre til et tilfredsstillende resultat.

Nu ved du meget om rammestøbningen til gardiner.

Stofskærme

Gardinstang i producentens online-butik

Vores fabrik tilbyder en dekorativ gardinstrimmel fremstillet af stof - et dekorativt element, som kan erstatte eller komplementere almindelige pelmets. Lacy lambrequinpladen med laserbehandling er et let, men ret stift lærred, hvor banden (fast base) og høj kvalitet gardinstof er fast forbundet. Hele længden af ​​gardinskinnen til gardiner er dækket med et mønsterskår på laseren. Laserbehandling giver mulighed for at opnå høj kvalitet, selv om små detaljer i mønsteret. Det er umuligt at gøre dette manuelt!

Nem vedhæftning af plank lambrequin

Eaves strip-lambrequin er fastgjort til loftet takflader, direkte til dets ydre kant. Ideen er meget enkel. Inkluderet med stroppen er et tape-klæbende tape på selvklæbende basis. Velcro er knyttet til corniceen, du skal blot vedhæfte en dekorativ strimmel til det!

Strimlen til gardiner på tagskægget vil ikke strække sig, vil ikke sakke - det er meget let, og belastningen på tape er ubetydelig. På grund af sammensætningen af ​​banden bliver åbningsbæltet helt færdigt lige efter at være fjernet fra kassen eller røret, hvilket betyder, at der ikke vil være "bølger", folder og buede kanter af produktet. Og vigtigst af alt behøver du ikke at sy kardborrel og andet tilbehør! Vi garanterer en så enkel fastgørelse til alle, der ønsker at købe en cornice bar til produktion af vores Factory.

Sortiment af tagbøger strimler fra stof

Samlet har samlingen 15 varianter af et åbent mønster til cornice stripen - til ethvert interiør. 21 farve muligheder: Alle de mest populære nuancer inden for gardin design. Vi bruger de populære, men billige gardinstoffer af Chanzelise (glat, med glitter) og Soft (fløjlsagtig, mat). To standardbredder af produktet - 15 eller 20 cm. Længde - helst: Du kan købe en cornice strimmel fremstillet af stof, hvilket angiver selv ikke-standardstørrelser - vi vil skære det til nærmeste centimeter!

For at bestille vil vi lave et taggarniveau for gardiner ifølge et billede af vægpapir, møbler, anden boligindretning. Vi skaber også plank lambrequins i henhold til dine skitser for hånd - designeren vil ændre dem til det ønskede format. Vi gennemfører individuelle projekter, herunder dem fra kundens materialer: de fleste moderne gardinstoffer er velegnede til laserbehandling. Resultaterne af vores arbejde kan ses i afsnittet "Galleri af interiør": Lav ikke en sådan gardinstrimmel af stof med egne hænder. Derfor er antallet af eksklusive ordrer kun lidt mindre end salget fra den færdige samling.

Køb fra producenten er altid rentabel!

Det er meget nemt og rentabelt at købe gardinstænger i vores online butik - du kan arbejde sammen med os uden formidlere. Hvis du vil se den laminerede lambrequin med dine egne øjne, før du køber, skal du kigge på en af ​​gardinernes gardiner i din by - til vores partnere. I kataloget præsenteres pickups til gardiner, lavet i et tema med plank lambrequins. Og de laced trims og kroge er altid tilgængelige, hvilket betyder at du kan samle hele sæt af dekorationer til vinduet på en gang.

Vi arbejder med enkeltpersoner og med grossister. Og hver kategori af kunder kan tilbyde gunstige betingelser for køb af dekorative strimler:

 • For detailkunder, når der bestilles på hjemmesiden, er der en "Free Shipping" -fremme. Derudover hjælper vi med valg af farve og størrelse på lambrequin-baren, et sæt pickups, en forklaring på, hvordan man skal hænge og hvordan man skal passe på produktet. Lederen sammen med dig beregner omkostningerne ved ordren og hjælper dig med at bestemme hvilken leveringsmetode der vil være optimal med hensyn til pris og tid.
 • Engros købere - butikker og saloner gardiner, design studios - vi tilbyder lave priser for alle produkter, ekstra rabatter med store ordrer og aktiv marketing support. For at bestille lammet lambrequins til engrospriser, bedes du kontakte vores leder via telefon. 8-800-500-10-72 eller via e-mail [email protected]

Levering af ledges og lambrequins

Vi accepterer ordrer for åbent korsetstrimmelstrimler i hele Rusland! De fleste større byer har vores udbudsordrer. Forudsat kurertilførsel af ordren til døren. Vi arbejder sammen med kendte og pålidelige transportvirksomheder samt aktivt samarbejder med Post of Russia.

Ved bestilling af gardinstænger (online butik eller via en leder) skal du angive den mest bekvemme leveringsmulighed: kurertjeneste, afhentning fra udstedelsesstedet, tjenester i det russiske post.

Betalingsordre

Vi tilbyder dig at købe en gardinstrimmel fra stof, openwork lambrequin og andre produkter fra vores fabrik til de mest overkommelige priser. Du kan betale for køb gennem banken (detaljer bliver bedt om af vores chef). For onlinebetalinger er der passende visa eller mastercard kort, betalingsterminaler i kommunikationssaloner, elektroniske tegnebøger. Kontant betaling leveres til afhentning og kurertilførsel.

Ønsker du at være den første til at vide om nye modeller, tilbud og rabatter?
Tilmeld dig nyhedsbrevet