Metoder til fastgørelse af strækloftet til loftet

Du kan klare fastgørelsen af ​​strækloftet selv, det vigtigste er at gøre dig fortrolig med de instruktioner, der fortæller dig, hvordan du installerer korrekt. Næsten ingen moderne lejlighed eller hus kan uden et moderne strækloft. Gradvist bevæger folk sig væk fra hvidkalkede lofter og lofter foret med gipsplader og ved hjælp af en dekorativ plade, og bevæger sig til et fuldt udspændt sømløs lærredsstyk. Lad os se, hvad et strækloft er: en kombination af en ramme og et lærred, der kan fremstilles enten af ​​PVC-film eller fra et syntetisk stof, der igen er imprægneret med vinylimprægnering. Således kan vi sige, at stræklofterne er opdelt i to store typer: film og stof.

Sådan fastgøres strækloftet til loftet

Stretchloftet skal være glat og elastisk og derfor strakt og fastgjort til basisstoffet i henhold til alle regler. Det vil være bedst, hvis fagfolk tager sig af strækningen. Men selvom du beslutter dig for at gøre alt med dine egne hænder, skal du følge alle reglerne og først og fremmest gøre dig bekendt med, hvordan spændingsloftet er fastgjort til lærredet i bunden af ​​en lejlighed eller et hus. Fastgørelse af strækloftet sker i henhold til en bestemt algoritme, som skal følges nøje af alle, der ønsker at ende med et kvalitetsstrækloft.

Korrekt fastgørelse og materialer af høj kvalitet giver dig mulighed for at lave et smukt og endda strækloft

Handlingsalgoritme

 1. Det første skridt er at bestemme det horisontale niveau for det fremtidige strækloft. Til dette formål er velegnede niveauer, der er laser og vand. Ifølge resultaterne af alle målinger skal der fremvises niveauet for det fremtidige loft. Dette gøres for at forhindre overlapninger eller forhindre strækmangler.
 2. Så gå til installationen af ​​lærredet. For at gøre dette skal du først rette et hjørne af lærredet, så det samme sker med de resterende tre hjørner i rækkefølge.
 3. Derefter bliver loftet fastgjort, så hver gang fikseringen går i midten af ​​det resulterende segment.

Loftet er fastgjort fra hjørnerne til midten af ​​væggen. Takket være det faktum, at fastgørelsen er konsistent, er loftet helt fast uden huller i rammen af ​​monteringspose.

Om ønsket kan du supplere designet med dekorative elementer, der tjener til at lukke alle de grimme steder, slots osv. mellem lærredens strækloft og lærredsmuren. Derudover bør du på forhånd bestemme det eller diskutere det med de eksperter, der vil installere det nye loft, hvilket loftmontering der skal bruges. Som det fremgår af ovenstående er loftsfastgørelser ikke lette.


Stramme loft monteringssystem: harpun

På nuværende stadium af udviklingen af ​​systemer og metoder til fastgørelse af stræklofter er det sædvanligt at udpege fire hovedsystemer til fastgørelse af stræklofter.

Den mest populære i dag er harpoon loft fastgørelsessystem.

nemlig:

 • Harpun system;
 • Kilesystem;
 • Shtapikovy system;
 • Clipso system.

Hvert af systemerne har sine egne egenskaber i præstationen, i nogle egenskaber, i selve installationen. Desuden afgøres beslutningen om, hvilke metoder der skal anvendes fra ovenstående systemoversigt, af kunden og installatøren på baggrund af forskellige indikationer og ønsker.
Flere detaljer på den første formular. Hvad er et harpunsystem til fastgørelse af et strækloft? Det skal bemærkes, at denne teknologi betragtes som en af ​​de dyreste, men samtidig den mest pålidelige måde at fastgøre strukturer på. For at alt skal kunne fungere som det skal, skal det mest præcise målerarbejde udføres.

Da alle beregninger og projekt for det fremtidige loft beregnes og udarbejdes af et specialiseret program, er fejlens størrelse for lille, og når du installerer loftet, er det værd at huske, at en justering i huset eller lejligheden ikke vil være muligt.

Det særprægede harpoon fastgørelsessystem af strækloftet er, at overfladen let kan fjernes når som helst.

Harpoon-typen af ​​fastgørelse af tøj af stræklofter er anderledes, da kluden selv før installation i specielle riller - rillerne skal opvarmes. I begyndelsen opvarmes det diagonalt, og efter det, allerede langs hele omkredsen.

Det skal bemærkes, at ovenstående ordning også er god, fordi den ikke behøver at bruge elementer af basisplader. Installationshastigheden med denne type fastgørelsessystem tager betydeligt mindre tid end med andre systemer.

Derudover kan harpoonlofter altid demonteres, og derefter geninstalleres. Dette er et stort plus, især i lejlighedskomplekser hvor lækager fra de øverste etager kan forekomme.

Metoder til fastgørelse af stræklofter: kilemontering

Hver mester vil annoncere og rådgive de fastgørelsesmetoder, som han mestrer sig i, og som han anser praktisk og praktisk. Dette spørgsmål har ingen konkret svar. Spørgsmålet "Hvad er bedre?" Helt forskellige svar. Den anden praktiserede metode til montering af strækloftet: kile.

Denne fastgørelsesmetode har fået stor popularitet, fordi den harmonisk kombinerer høj kvalitet og overkommelig pris.

På grund af sin fremragende kvalitet og rimelige pris er kilemonteringssystemet på strækloftet også populært.

For at fastgøre loftsvævet er det nødvendigt at montere en fastgørelsesprofil. Den er installeret med et indryk, hvis trin er 3 cm under det oprindelige loft. Derefter fastgøres det opvarmede lærred i formet struktur ved brug af små kiler. De resterende dele af stoffet eller filmen er afskåret. Krydset er dekoreret med baseboards, der gemmer alle de grimme led.

Masters elsker kile type fastgørelseselementer for det faktum, at der ikke er noget særligt behov for strenge beregninger, har harpoon systemet giver dig mulighed for at foretage eventuelle tilpasninger og justeringer lige på stedet. På grund af indrykket ned fra hovedloftet kan strækloftet også hjælpe med at skjule loftets udragende bjælke, som det er tilfældet i gamle private huse.

Samtidig må man ikke glemme, at der er ulemper for denne type fastgørelse:

 • Strukturen kan ikke længere installeres efter demontering, det er nødvendigt at stramme et nyt lærred;
 • På grund af det faktum, at dette er en manuel monteringsmetode, kan loftet med tiden begynde at sænke.

Funktioner monteringsspændingsloft: systemet "Clipso"

Hvis det blev besluttet at fastsætte strækloftet, fremstillet på stofbasis, ville den bedste løsning være at bruge Clipso. Dette system, der bærer det andet navn "tøjskive", blev udviklet specielt til stoflofter. Systemet fik sit navn på grund af tilstedeværelsen af ​​specielle låse i rammeprofilen.

Den mest egnede mulighed for at fastgøre et stof til loftet i loftet er systemet "Clipso"

Hovedtræk ved fastgørelsen af ​​strækloftet i klædespidsen er, at der ikke er behov for at forvarme kludets stofbasis, hvilket igen reducerer den tid loftet virker.

Derudover har dette system absorberet det bedste af to fastgørelsessystemer, såsom:

 • Harpun system;
 • Wedge mounting system.

For ikke at nævne, at i henhold til statistikker, hvis du sammenligner alle typer af fastgørelsesanordninger, er systemet "Clipso" den dyreste. Dette system er populært hos kunder, der modsætter sig opvarmning af interiøret inden montering af loftet.

Shtapikovy system til fastgørelse af et strækloft

Shtapikovaya system - dette er den mest overkommelige for et moderne personesystem til fastgørelse af stræklofterne i lærredet, som ikke kun kombinerer tilgængeligheden på bekostning af relativt lave priser, men også lofternes kvalitet. Brugt til at arbejde med PVC-lærred, som er lavet større end størrelsen af ​​hovedloftet.

Shtapikovy system til fastgørelse af loft er en ledig og optimal mulighed, der passer til næsten alt

Profilkonstruktioner er fastgjort til væggene i et trin på 1,5 cm fra hovedloftet. Lerret selv er fastgjort til profilen ved hjælp af bundplader, som enten kan være plast eller skum, alt afhænger af kundernes ønsker. Duken er fastgjort til strukturen på grund af specielle perler.

Et stort plus for kunderne er:

 • Omkostningerne ved fastgørelse af stræklofter ved hæftemetoden er ret lave;
 • Arbejdet med installationen af ​​strækloft på lærred tager lidt tid.

Sådan fastgøres loftet (video)

Hvilken måde at bruge er op til dig. Men det er vigtigt at tage hensyn til alle kriterierne og om muligt rådføre sig med en specialist. Succeser i reparation!

Stretching loftet til væggen

Hvordan hæves loftet til væg og loft

Spændingssystemer i dag er blevet en af ​​de mest praktiske og populære typer lofter. Dette skyldes installationshastigheden, det næsten fuldstændige fravær af installationsaffald, overkommelig pris mv. Installeringsteknologien i sådanne systemer er ikke ekstremt kompleks, selv om den har nogle funktioner og "hemmeligheder". Mange mennesker vil gerne vide, hvordan det nedhængte loft er fastgjort for at installere det selv.

Egenskaber ved fastgørelsen af ​​hævede lofter

Det skal bemærkes, at installationen af ​​de beskrevne systemer udføres ved anvendelse af baguette-teknologien. I dette tilfælde er en særlig baguette monteret rundt om rummet. Selve materialet er allerede knyttet til det. I dette tilfælde er der sådanne metoder til fastgørelse af hævede lofter:

 • Harpoon, der udelukkende anvendes til PVC-produkter, som dog er den mest almindelige type. I dette tilfælde er materialet fastgjort til en baguette ved hjælp af særlige harpuner. Når installationen er afsluttet, opstår der et teknologisk hul på 4-6 mm mellem væggen og loftoverfladen. Som et resultat lukkes det med en specialiseret overlay. I den beskrevne situation anvendes baguetter i form af en aluminiumprofil.
 • Klips, der udelukkende anvendes til sømløs stofmateriale. I en sådan situation er materialet fastgjort til en baguette med brug af specielle klipslåse. Samtidig er baguetten lavet af højstyrkeplastik. Med denne monteringsteknologi er der ingen teknologisk hul ovenfor nævnt mellem væggen og selve loftfladen.
 • Shtapikovy, eller som det kaldes også kile. Bruges også til installation af PVC loftssystemer. Aluminiums baguette har i sådanne tilfælde en U-formet profil. Fastgørelseselementet er plast eller træperle. Således er materialet klemt til perlen. I denne situation er minimumsudligningen fra hovedudkastet fastsat. Imidlertid dannes et ret seriøst teknologisk hul mellem væggen og lærredet (11 mm). Den kan lukkes ved hjælp af loftsplinten eller en special overlay. Men stadig øger processen kompleksiteten. Ja, og æstetisme bliver værre.

Hvilket er bedre: at fastgøre det hængende loft til væggen eller til loftet?

Afhængigt af fastgørelsesstedet for lærredet er der to hovedmåder:

 • Fastgør strækloftet til væggen. Den bruges i tilfælde af, at den hårde overflade har mærkbare uregelmæssigheder, der forhindrer lærredets nærhed samt en ensartet installation af baguetter. Det skal bemærkes, at denne teknik bruges mere ofte.
 • Fastgørelsesmateriale til hovedloftet. Denne metode er kun mulig med næsten perfekt overflade af trækloftet. Faktisk er det i denne situation muligt at arrangere baguetter nøjagtigt. I denne situation anvendes specielle loftbagetter.

Sådan vedhæftes stræklofter af PVC og stof

Der er visse forskelle i fastgørelsen af ​​de beskrevne loftsystemer fremstillet af PVC og stof. I tilfælde af PVC er det kun muligt at fastgøre strækloftet på væggen først efter opvarmning af rummet til en temperatur på 70 grader. Desuden bør denne temperatur opretholdes i hele installationsarbejdet. En varmepistol bruges til opvarmning (1 kW strøm er nok).

Strækloft på gipsplader vægge eller en belægning af et andet materiale skal først fastgøres i et hjørne af rummet. Næste holdes i det modsatte hjørne, og derefter - i resten. Efter lærredet skal fastgøres i midten af ​​hver af væggene. Spændingen skal udføres, fra hjørnerne og mod midten på hver væg. På grund af den særlige temperaturregulering forekommer ensartet spænding i loftet.

Mange mennesker vil vide, hvordan man strækker lofter af klud. Samtidig er opvarmning af rummet ikke påkrævet. I dette tilfælde starter installationen fra midten af ​​hver af væggene i rummet og fortsætter til hjørnerne. Som nævnt ovenfor anvendes der for sømløse lofter et fastgørelsessystem til fastgørelse, såvel som slidstærke plastikposuetter i stedet for aluminium.

Sådan strækker du lofter: overvej mulighederne

Hvordan er det ophængte loft

Hvordan er loftslofterne? Sådanne designs bliver stadig mere populære hos boligejere, når de afslutter indretningen af ​​værelser og værelser på kontorer.

Designene varierer originalitet og fremragende udsigt. Når deres enhed overflade erhverver absolut planhed, uden mærkbare led. Sådan repareres stræklofterne fortæller artiklen.

Overfladefunktioner

Stretch loft - materiale lærred, der er fast under hovedloftet med særlige baguetter.

Formen af ​​et sådant loft er:

Til fremstilling af belægninger anvendes:

Sådanne materialer gør det muligt at lave loftet en sømløs metode, men kun for overflader af små størrelser. For at afslutte et stort område skæres det forberedte ark i stykker, så bliver de sammenføjet og syet sammen.

Et bredt udvalg af farvepaletter giver dig mulighed for at vælge stoffet:

 • Enkelt farve.
 • Består af flere nuancer.
 • Har tegningerne anvendt på PVC-folien.

Ifølge farven på loftet kan det være:

 • Gentle pastel.
 • Lys, hvilken som helst farve.
 • Imiterer marmor, træ eller metaloverflade.

Med antallet af nuancer har materialer:

 • Filmlofter - mere end fyrre nuancer.
 • Lofter med satin tekstur kan have op til ti farver.
 • Mattelofter er begrænset til en palette af farver med pastellfarver.
 • Metalliske lofter har den mindste farve.

Fordelene ved spændingsstrukturer er:

 • Ideelt glat overflade.
 • Tillader dig at fjerne mange overfladefejl, såsom:
 1. kittens fastgørelse;
 2. forsegling af revner og eksisterende sømme
 3. installation af plader i forskellige niveauer.
 • Sømene på filmens svejsede dele er næsten usynlige.
 • Stræklofter er ikke for store sømme har ikke.
 • Nem installation. Så når der anvendes gips, genereres mange støv og forskellige byggepladser under arbejdet. Derudover kræver det fjernelse af møbler og andre ting, der skaber stor ulejlighed. Sådanne øjeblikke er fraværende i opførelsen af ​​et strækloft. I dette tilfælde er det i sin fremstilling tilstrækkeligt at opvarme rummet og strække lærredet. Derefter forbliver det kun for at ordne det.
 • Funktionalitet. Lerret efter installationen tager kun fem centimeter plads, hvilket gør det muligt at bruge det i et værelse med lave lofter.
 • Design anvendes til varme- og lydisolering.
 • De kan også monteres i køkkenet (se Stræklofter i køkkenet skaber et hyggeligt interiør), materialer er brandsikre, og der er mulighed for at reparere enhver form for belysningsarmatur til dem.
 • Betjeningsperioden er mindst 10 år. Når huset krymper på strukturerne, forekommer der ikke revner.
 • Strækloft kan holde vand, som det ses på billedet. Akkumuleret fugt bliver let pumpet ud, og loftet tager sit oprindelige udseende op.
 • Et sådant system på loftet samler ikke kondensat, hvilket tillader brug af strukturer i værelser med høj luftfugtighed.

Vandretention på strækloftet

 • Æstetik. Ud over et bredt udvalg af farver og nuancer kan loftet være mat eller blankt, hvilket visuelt giver dig mulighed for at øge rummet i rummet.
 • For at skabe en smukkere overflade kan du bruge lysdioder og lysgeneratorer. Virkningen af ​​dette vil være vidunderlig.

Ud over fordelene ved stræklofter og ulemper har:

 • De er nemme nok til at forårsage skade med en skarp genstand (se Sådan repareres et hul i strækloftet med egne hænder).
 • Høj pris på materiale.
 • Installation af loftet er ikke helt simpelt.
 • Kræver specialudstyr.
 • I loftet kan ikke anvendes lamper, hvor kraften er mere end 50 watt. Ellers opvarmes lærredet, og dette vil bidrage til tab af elasticitet.

Sådan forbereder du dig på installation

Inden du vedhæfter loftet, skal du udføre følgende trin:

 • Fjern alt unødvendigt fra bundens overflade:
 1. gips;
 2. whitewash spor;
 3. forskellig forurening.
 • Zapenit alle huller og huller med skum, som vil tillade at undgå at opblåse banen fra vinden.
 • Hvis det er muligt, er det nødvendigt at gøre fri passage til væggene. I dette tilfælde kan møbler indstilles, og du kan simpelthen flytte og derefter dække med folie.
 • I nærværelse af efterfølgende ledninger skal det fastgøres til en eksisterende base.

Tip: Før du begynder at opvarme rummet, for PVC-lofter, skal du fjerne eventuelle vinduer af hjørnerne.

Hvad er måderne til at montere stræklofter

Korrekt installation af strækloftet - fastgør det i baguetter. Der er to typer fastgørelsesanordninger, der adskiller sig fra hinanden ved forskellige konstruktive tilgange. Herudover afhænger muligheden for fastgørelse af stoffets materiale.

Monteringsmetode kan være:

Harpoon installation af stretch loft

Sådan fastgørelse kan kun anvendes til montering af klæder fra PVC. I denne forbindelse er to elementer involveret:

 1. aluminiumsprofil med en speciel rille monteret på væggen;
 2. Spikesharponen er et polymerprodukt lavet af PVC.

Fastgørelsesprocessen er som følger:

 1. kluden fastgøres i en profil og harpunen er indsat i den;
 2. efter låsningen opnås en tilstrækkelig stærk og pålidelig forbindelse.
 • Clip-on. Dens forskel fra harpun:
 1. Clip baguette er et enkelt produkt, uden ekstraudstyr;
 2. Til fremstilling gør det en holdbar plastik, som tåler store belastninger. Denne mulighed bruges oftest til klud fra stof.
 • Shtapikovy eller ahorn.

Shtapikovy måde at fastholde

Det karakteristiske element i det er baguetten selv, der har en U-form lavet af aluminium. En særlig perle bruges til fastgørelse af nettet, som kan være lavet af plast eller træ. I dette tilfælde:

 1. kanten af ​​en klud er indsat i en stok af en baguette;
 2. her er vedhæftet perle;
 3. Den åbne kant af systemet er lukket med en sokkel.

Dette er den mest enkle og ret pålidelige version af enheden af ​​dette design med egne hænder.

Sådan monteres et hæftet loft

Stretched loft installation

For bedre at kunne forestille dig, hvad det hængende loft er knyttet til, skal du først se videoen. Når loftet monteres i et rum, hvor der ikke er fremspring og kommunikation på overfladen, foreslår vejledningen at montere den film, der skal udføres, ved hjælp af en særlig baguetteprofil.

 • Ved hjælp af hydraulikniveauet bestemmes det nederste hjørne af rummet.
 • To centimeter aftager fra den, som vil blive påkrævet til fastsættelse af profilen.
 • Påfør et stempel.
 • På samme måde måles nulniveauet og påføres langs hele rummets omkreds.
 • Special folding protractor lavede målinger af hjørnerne af rummet. Det er meget vigtigt at foretage en klar justering af profilelementerne i hjørnerne.
 • Forberedt profilskinne.

Tip: Hvis skinnen er længere end rummets bredde, skal kantene skæres i en vinkel svarende til halvdelen af ​​hjørnet af rummet. Hvis raken er kortere end denne bredde, skal en af ​​hjørnerne indføres i en vinkel på 90 ° og den anden ved 45 °, hvilket vil muliggøre korrekt vedhæftning af profilelementerne. Den manglende del af profilen er filmet på samme måde, men skråningen udføres i den modsatte vinkel. Lim limede savede stykker.

 • Forberedte profiler med dykker eller selvskærende skruer monteres på væggen på et niveau, der er markeret på forhånd.
 • En varmepistol eller ventilator er tændt for at varme det reparerede rum op til en temperatur på 40 ° C.
 • Filmen vikles op, opvarmes til en temperatur på ca. 60 ° C. Samtidig er det nødvendigt at forsøge ikke at holde filmen tæt på varmeudstyret.
 • Materialet kan begynde at strække sig på loftet.
 • For at rette lærredet, skal du starte ved en basisvinkel, der anvendes et mærke på filmen.
 • Efter fastgørelse af basisvinklen er lærredet fastgjort diagonalt i det modsatte hjørne.

Stramme loft monteringsskema

 • Fastgør kanvasens sider - fra hjørnerne af rummet til midten.
 • Dekorative hætter indsættes, der skjuler filmfastgørelser.
 • Installeret belysning eller lysekrone.

Efter at have arrangeret et sådant loft, kan du oprette et hyggeligt og ret æstetisk værelse.

Hurtig installation af stræklofter uden støj og støv

Installation af stræklofter er en pålidelig og hurtig måde at ændre indretningen af ​​en lejlighed eller et landhus på. Loftet med et stræk lærred lavet af blank polyvinylchloridfilm (PVC) er meget praktisk og nem at vedligeholde, og den er desuden lavet af miljøvenligt materiale. Placeret under stræklofter støjisolering eller termisk isolering vil pålideligt udføre deres funktioner.

Et sådant ophængt loft kan dekorere din lejlighed.

Hvis du står over for valget af, hvad du skal bruge til reparation af strækloft eller gipsvæg, så er der noget mad til tanke. Ved fremstilling af gipsplader lofter, gør sig klar til det faktum, at dekker vægge med tapet, som stadig er i god stand, skal slettes og derefter limes igen.

Gipspladens loft er monteret på en metalramme og derefter kittet og poleret. Dette er som regel ledsaget af en stor udgivelse af fint dispergeret gipsstøv, der klæber små porer og mønstre på tapetet. Det er praktisk taget umuligt at rense væggene efter det selv ved brug af en støvsuger.

Installationsperioden for et ophængt gipsplankloft i et rum 4 x 4 m i henhold til teknologien tager 5-7 dage afhængigt af temperatur og luftfugtighed i lejligheden. Installation af et strækloft lavet af PVC eller imprægneret stof i samme rum udføres inden for 3-4 timer.

Harpoon baguette linned og loft sokkel

Fang forskellen? Desuden er det stadig ikke nødvendigt at fjerne god tapet. Du kan ikke engang lave møbler ud af rummet. Montering af stræklofter, afstanden fra det eksisterende loft kan kun være 3 cm. Dette giver dig mulighed for at spare plads på din lejlighed. Næsten alle belysningsarmaturer er installeret på sådanne lofter: lysekroner, spotlights og spotlights.

Sandsynligvis tænkte du på, hvordan man laver stræklofter uafhængigt og uden involvering af dyre specialister. Efter at have læst denne artikel, vil du forstå, at det ikke er så svært. Helt omhyggeligt og alvorligt nærmer sig dette problem, bevæbnet med viden og det nødvendige værktøj.

Teoretiske tilbagetrækninger

Før du starter en lille teori. Så hvordan er loftet ophængt i væggen. Suspenderede lofter er monteret på en speciel vægprofil, der kaldes en baguette. Der er metal- og plastposuettes, harpun (til fastgørelse af PVC-klæder) og shtapikovye (til fastgørelse af stofklæder).

Fastgørelse af baguetten til væggen

For at lære mere om teknologien kan du se videoen på installationen af ​​strækloftet, der præsenteres på denne side.

For eksempel har aluminiums baguette til harpoon stræklofter en rille med en lås til en harpun. Harpunen er en blød profil svejset rundt om hele omkredsen af ​​PVC-loftet. Før spænding opvarmes stoffet til en temperatur på + 60 grader.

For at gøre dette skal du bruge en gaspistol til hængende lofter. Derefter er harpunet pænt tippet med en spatel i baguettelåsen ifølge en bestemt ordning, som du vil se nedenfor.

Beregning af materialer

For at beregne strækloftet skal du kende det nøjagtige areal af loftet på det rum, hvor arbejdet skal udføres. Mål længden og bredden af ​​rummet med et målebånd, skitsere på gulvplanen på papir med en angivelse af størrelsen og med resultatet gå til et firma, der har specialiseret sig i at installere stræklofter. Der kan du nemt vælge et lærred efter farve, bestille et mønster på det og også købe alle komponentmaterialer (profil og termiske ringe til lamper). Der kan du leje en varmepistol.

Varmetæppe med varmepistol

Baguette er fastgjort til væggen med dykker og skruer. Til fastgørelsesanordninger anvendtes lige U-formede suspensioner og indlejrede dele af krydsfiner med en tykkelse på 10 mm. Dekorativ hætte til montering i mellemrummet mellem væg og loft. For at limme termoelementerne skal armaturerne have en særlig lim.

instrumenter

Til arbejdet har du brug for følgende værktøjer:

 • Laser eller vandniveau
 • Upholstery maleri tråd
 • Elektrisk hammerboremaskine
 • Spatel til strækloft
 • Hacksaw eller mølle
 • hammer
 • Gasvarmevåben
 • Klip til loftblad (2 stk)
 • Målebånd, blyant og brevpapir
 • Fil eller sandpapir

Installationen af ​​lærredet

Arbejdsordre

Arbejdsfølgen omfatter fem hovedfaser:

 1. Loftmærkning
 2. Montering af baguette
 3. Forberedelse af ledninger og indlejrede dele til lamper
 4. Strække kluden og installere en dekorativ hætte
 5. Afslutning af installationen af ​​armaturer

Nu vil vi dvæle på hvert emne.

Loftmærkning

For at bestemme strækloftets vandrette plan ved hjælp af et laser- eller vandniveau på væggene rundt om rummarkets omkreds. Punkterne er indbyrdes forbundne ved at male polstringstråd.

Harpoon fyldning med spatel

Hvis der er indbygget spotlights, sænkes niveauet af det fremtidige loft med 10-12 cm. Ved montering af en lysekrone kan strækophængets minimumshøjde være 3 cm fra den eksisterende.

Montering af baguette

På den markerede linje med et trin på 10-15 cm skal du bore huller i væggen og hammerhullerne i dem med en hammer. Vigtigt at vide! Baguettesamlingen bør ikke falde på hjørnet, fordi spændingsstyrken er stor, og lærredens harpun kan hoppe ud ved krydset af profiler i hjørnet.

Til dette gøres baguetten med en hacksav til metal eller en mølle, den er bøjet 90 graders vinkel, og klippekanterne er arkiveret med en fil, der fjerner burrs. Ved krydset skal monteringshøjde med selvskærende skruer være 2-4 cm. Baguetten er fastgjort til væggen med selvlukkende skruer langs hele omkredsen af ​​rummet.

Forberedelse af ledninger og indlejrede dele til lamper

Før installationen af ​​lærredet på det eksisterende loft på de rigtige steder installeres indlejrede dele. For at løse lysekronen på direkte suspensioner til det eksisterende loft, fastgør dowels krydsfineremnet (afhængigt af lysekronens størrelse). I midten af ​​emnet boret hul til ledningsbelysning.

Det forberedte sted for lampen

Til montering af spotlights til loftet på de direkte suspensioner, monter lampehuset. Det er vigtigt at huske! Alle lysledninger skal lægges i en korrugeret polypropylenhylster og fastgøres med klemmer til loftet.

Strække kluden og installere en dekorativ hætte

Det er vigtigt at huske! Før opvarmning anbefales det at fjerne indendørs planter.

Kluden er ophængt på klip til en baguette, i to vinkler modsat på en diagonal.

Når varmepistolen har opvarmet luften til den ønskede temperatur, kan du begynde at spænde lærredet. Ved en temperatur på + 60 grader bliver PVC-film elastisk, hvilket gør det muligt at strække det som en ballon.

En spatel begynder at køre harpunen i spidsen af ​​baguetten. I dette tilfælde ser spændingsordningen ud således: For det første skærpes vinklerne - sekundært bliver midten langs hver væg færdig ved at strække de resterende sektioner.

Vær opmærksom! Værelset skal opvarmes for at færdiggøre installationen af ​​lærredet.

Efter opbygningen af ​​strækloftet er monteret, og lærredet strækkes, er der monteret en sokle til stræklofter i mellemrummet mellem væg og lærred (dekorative hætte). Den er lavet af en elastisk og holdbar polymer, der vil skjule kløften og mindre uregelmæssigheder i væggene. For at installere det trykt presset ind i mellemrummet mellem væg og loft.

Afslutning af installationen af ​​armaturer

Et par minutter efter, at varmepistolen er slukket, vil PVC-folien afkøle og strække sig. Hånd er det nødvendigt at fange lampens eller indlejret del med ledningen. En plast termowell limes til dette sted.

Så beskytter strækloftet mod lækage

Efter at limen tørrer, skæres et ark ud med en kniv inde i ringen, lyset ledningen fjernes gennem hullet, og armaturet er monteret. Strækloftet er klar og nu vil det ikke blot glæde dit øje, men også beskytte interiøret fra at blive oversvømmet ovenfra af uforsigtige naboer.

Er det muligt at montere strækloftet i loftet?

Spændingsstrukturer anvendes i vid udstrækning i boliger, kontorer og andre kommercielle interiører. Med deres hjælp kan du hurtigt justere ethvert loft. Kernen i sådanne systemer er strakt lærred af to typer: vinyl og tekstil. I lokalerne installeres de på en speciel ramme bestående af metal- eller plastprofiler, der er fastgjort til væggenes overdel. Men hvad skal man gøre, hvis denne overflade ikke har tilstrækkelig styrke, og der er risiko for sammenbrud under materialets spændingskraft. Er det i dette tilfælde muligt at fastgøre strækloftet til bundloftet? Og hvordan man implementerer denne teknologi?

Spændingsprofiler og deres typer

Profiler (eller fastgørende baguetter) til stræklofter er lavet af plast og også af metalaluminium. De førstnævnte er billigere og mere elastiske, de bruges oftest til at skabe buede loftgenstande, fordi sådanne produkter er lettere at bøje. Sidstnævnte er dyrere, men mere pålidelige, de vælges i tilfælde af afslutning af et stort loftsområde eller for komplekse volumetriske tal, fordi de er i stand til at modstå alvorlige belastninger.

Også fastgørelse baguetter kommer i forskellige længder, størrelser og former. Og afhængigt af konfigurationen er de beregnet til en bestemt metode til montering af nettet (harpun, hæftning, klip).

Hvis du tager højde for installationsstedet, er profilerne opdelt i følgende typer:

 • væg (den mest almindelige, installeret i en afstand på 5 cm eller mere fra bundpladen);
 • loft (sørg for den mest kompakte placering af spændeklude - kun 2-3 cm fra loftet);
 • Universal (designet til både vandret og lodret installation).

Således til spørgsmålet: "Er det muligt at fastsætte strækloftet til loftet?" Enhver ekspert svarer jakende. Det vigtigste er at vælge den rigtige baguette for at installere lærredet og udføre en kompetent installation.

Hvordan monterer du profilen for et strækloft?

Som det er kendt, har loftet dekorative stof en vis spændingskraft, hvorfor dets understøtningsramme skal skelnes af holdbarhed og pålidelighed. Montering af en baguette er mulig på enhver fast overflade af væggene: det er beton og gips, mursten og træ og metal. Som skruer anvendes der normalt skruer med en størrelse på 3,5 til 5,5 cm og en dyvel med en længde på 6 mm.

For at sikre den nødvendige stabilitet af profilen er den fastgjort med en stigning på 20-25 cm til faste planer, 15-20 cm til mindre pålidelige baser, 5-7 cm til krøllede segmenter af strukturen.

Imidlertid er sommetider grundfladen for svag. Er det muligt at gøre noget i dette tilfælde? En mulighed er at montere strækloftet i loftet ved hjælp af en speciel loftsprofil. Det er billigere og hurtigere end at foretage en større revision af skillevægge i rummet.

I hvilke andre tilfælde anvendes der en loftsfastgørelsesprofil?

Vægmateriale af dårlig kvalitet tillader ikke en solid installation af en baguette på væggen, fordi det ikke tillader, at nogle dybere fastgøres sikkert. Det hjælper ikke endnu hyppigere installationstrin. Disse overflader omfatter:

 • gamle smuldrende mursten;
 • et tykt lag af lav kvalitet gips
 • for tyndt plader af gipsvæg, hvilket ikke er muligt at styrke yderligere.

I alle ovennævnte tilfælde kan du nemt komme ud af situationen ved at montere støtterammen ikke til væggen, men til loftet.

Denne monteringsmetode anvendes også, hvis rummet har et indbygget skab med et glidearbejde fra gulv til loft, og du vil ikke demontere det. Det er også umuligt at anvende en vægprofil her, da vægens rolle faktisk spiller ud af garderobens facader.

En hindring for installationen af ​​en vægprofil kan være skjult kommunikation, der kan beskadiges ved boring af partitioner.

På grund af den specielle konfiguration af en sådan profil muliggør den også den mest kompakte installation af et strækloft, hvilket giver en betydelig pladsbesparelse. Denne ejendom er især værdifuld i værelser med lave etager.

Men hvorfor lægger alle stræklofter ikke direkte på loftet, hvis det er så praktisk? Er det muligt fuldt ud at bevare funktionaliteten i et sådant dekorativt design?

Hvad er grænserne for loftprofilen?

Da loftet baguette er installeret på bundgulvet i rummet, gentager spændekluden sin konfiguration. Det er for at opnå en perfekt jævn dekorative overflade, skal hovedloftet laves så lige som muligt. Dette indebærer yderligere forberedende arbejde, hvilket ikke er nødvendigt i tilfælde af brug af en vægprofil.

Ved dekoration af et stort område af loftet eller sammenføjning af to dåser anbefales det også, at eksperter anvender en adskilt loftsplint. Det forhindrer sagning eller rynke af materialet.

I vores online butik kan du købe alle materialer og komponenter til lofter, herunder forskellige typer monteringsprofiler.

Sådan strækker lofter

Strækloft er en populær løsning til indretning af bolig- og kontorlokaler. Årsagen til dette - den originale og usædvanlige udseende af en sådan finish. I modsætning til suspenderet gipsplankloft giver strækloftet dig mulighed for at skabe en perfekt flad loftsoverflade uden synlige led.

Særlige egenskaber

Strækloft er et lærredsmateriale, der er fastgjort under hovedloftet ved hjælp af specielle baguetter. Formen af ​​et sådant loft kan være rektangulært, rundt, ovalt eller uregelmæssigt.

Materialet til fremstilling af lofter er PVC film eller stof behandlet med en polymersammensætning. Brug af PVC film eller stof gør det muligt at lave loftet sømløs metode. Men den sømløse metode er kun egnet til små lofter. Ved afslutning af et stort område af det forberedte ark skæres det i flere stykker, som efterfølgende tilsluttes og syes.

Farvepalette

Strekak kan enten være monotont eller kombinere flere nuancer. Der er lofter med et mønster på PVC-film. Loftet kan have en delikat pastel eller lyse skygge, efterligne en marmor, træ eller metaloverflade.

De fleste nuancer (mere end fyrre) har filmlofter. De efterfølges af lofter med satin tekstur (ca. ti farver), for det tredje er der matte lofter, hvis farvepalet er begrænset til pastellfarver. Den mest beskedne farvepalet i loftet i stil med metallisk.

Fordele og ulemper

Plusser stræk loft strukturer:

 • æstetik;
 • styrke;
 • brandsikkerhed;
 • fugt modstand;
 • miljøvenlighed
 • uhøjtidelig pleje
 • varmeisolering.

Ulemperne er:

 • høje omkostninger;
 • ustabilitet til mekanisk skade
 • tung belastning på væggene.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Harpoon metode

Metoden bruges ved installation af filmlofter. Harpoon bar (tætning omkring filmens omkreds) er svejset til filmen på fabrikken. Lærredet skal installeres i en aluminiumsprofil (baguette), der har en rille, indsæt en harpuntorn i den og forsegle den resulterende led med et dekorativt overlæg. Inden du lægger strækloftet på gipsvæggen, skal væggen være monteret på formonteret kasse med gipsvæg.

Hele installationsprocessen finder sted ved en lufttemperatur på 40 grader. Dette er nødvendigt for bedre strækning af filmen. Først sættes den ene ende af filmen ind i harpunen, snaps på plads i baren. Derefter opvarmes filmen til 70 grader, og resten af ​​dens ender er fastgjort.

Da harpunet er svejset på fabrikken, er det først nødvendigt at måle loftet så præcist som muligt. Baren skal være 10-15 centimeter mindre end loftets omkreds. Dette er nødvendigt for at udføre installationen af ​​filmen med den nødvendige spænding.

Shtapikovy eller wedge metode

Teknologien til fastgørelse af stræklofterne af denne type er baseret på princippet om låsen. Samtidig strækker stoffet sig automatisk. Installationen består i, at kanten af ​​lærredet indsættes i baguettesporet og sikres ved hjælp af en lamel, der tjener som dekoration. Her kan lærredets størrelse også være lidt mindre end loftets størrelse. Efter afslutningen af ​​installationen kan filmens ender stikke ud under strimlen, som omhyggeligt skæres med en kniv.

Cam metode

Brugen af ​​et fastgørelsespanel udstyret med "cams" forventes, hvis øverste er en fjeder. Når lærredet trækkes mellem kamrene, presses fjederen ud, hvorefter den klemmes endnu mere. I dette design anvendes en mindre fastgørelsesprofil, som gør det muligt at installere et strækloft i en afstand på kun 8 mm. fra hovedet.

Samlingsarbejde

For at montere strækloftet med dine egne hænder, skal du:

 • plast eller aluminiumsprofiler (den anden mulighed er at foretrække, da aluminium er stærkere);
 • stof eller film (afhængig af typen af ​​loft);
 • dyvel-negle;
 • spatel;
 • laser niveau;
 • konstruktion hårtørrer.

Fortsæt derefter til overfladebehandling.

Til dette har du brug for:

 • rengør loftet, fjern det eksfolierede gips fra det, så det efterfølgende ikke smuldrer og ødelægger ikke filmen;
 • hvis indendørs, høj luftfugtighed, så for at undgå dannelse af svampe i loftet, skal du først behandle det med et antiseptisk middel;
 • Forbind ledningerne og markér armaturernes fikseringspunkter.

Hvordan fastgøres det hængende loft til væggen? - Installationsarbejdet begynder med markering af væggene ved hjælp af et laser- eller vandniveau. For at gøre dette skal du vedhæfte niveauet til det nederste punkt i loftet, indstikke 1,5 cm for stof og 4-5 cm til filmlofter. På dette sted ved hjælp af dowel-negle er det nødvendigt at rette fligene (aluminiumsprofiler). Afstanden mellem fastgørelsesanordninger er 20 cm.

Derefter fastgør kanvasens kanter i hjørnerne af rummet og tænd varmepistolen. Når lærredet opvarmer op til 40 grader, starter vi fra midten af ​​de resterende ender af lærredet i baguetterne. Derefter skal du installere dekorative sokler, der er designet til at skjule leddene.

Installation af armaturer

Før du fastgør lampen i strækloftet, skal du på forhånd forberede et sted til det på hovedloftet. Efter montering af nettet fastgøres forstærkningsringe på stedet på de foreslåede armaturer og skæres forsigtigt på banen langs ringens indre kant. Træk ledningerne ud, forbind til lampen og fastgør dækslet.

Da lysekronen er fastgjort direkte til strækloftet, trækkes det ikke ud, lysekroner er monteret på en krog eller fastgørelsesstrimler, der er forudinstalleret på hovedloftet. Under alle omstændigheder falder hele belastningen på hovedloftet.

Omkostninger til

Afhængigt af materialetype, dens tekstur og type loft (enkeltniveau eller multi-niveau) og materialets fabrikantland, kan loftets omkostninger variere. På samme tid koster prisen på en kvadratmeter lærred fra 150 til 3300 rubler.

Omkostningerne ved en meter aluminiumsprofil i gennemsnit 100 rubler. Installation af en meter profil vil koste det samme beløb. Disse varer inkluderer allerede omkostningerne til skruer og andre fastgørelsesdele. Installering af lærredet i profilen er 150 rubler per kvadratmeter.

anmeldelser

Svetlana, sælger, 35 år

4 år siden installerede jeg et hvidt matte strækloft i mit værelse. På bare to timer installerede arbejderne alting, efter at de forlod, vaskede de kun gulvet. Jeg vågner om morgenen for nylig og hører noget drikker som regn ned ad taget. Mens herrene blev kaldt, var loftet halvt slapt, jeg troede, jeg ikke ville stå fast, det ville briste. Masters hældte vand i spande, tælles 240 liter. Loftet blev foldet ned og efterladt at tørre i en uge. En uge senere vendte mesterne tilbage, alle blev vasket, tørret med en pistol og sikret tilbage. Loft som nyt!

Polina, pensioneret, 63 år gammel

Jeg bor i Khrusjtjov, vores lofter er en slags ujævne led. Derudover opstår der ofte lækager: enten opvarmer radiatoren (huset er gammelt), eller naboens vaskemaskine lækker. Og nu rådede venner at installere et nedhængt loft, siger de, han er ikke bange for vand og lækker det ubemærket. Jeg var ikke enig, jeg troede det var dyrt, besværligt. Jeg ringede, viste det sig, at det ikke var så dyrt, det blev udført gratis. Som et resultat, sæt loftet med et billede. Og jeg kan ikke huske mere om lækager. Generelt meget tilfreds.

Andrei, arbejdstager, 27 år gammel

Som installatør af stræklofter anbefaler jeg lofterne fra virksomhederne Clipso og Cherutti. Descor lofter er en billig analog af produkterne fra disse virksomheder. De er absolut ikke resistente over for fugt, absorberer vand, og efter tørring forbliver pletter. Derefter kan du selvfølgelig dæmpe loftet, men porerne bliver tilstoppede, og et sådant loft kan ikke længere kaldes "vejrtrækning".

Hvor sikkert hævede lofter til hovedloftet ses i denne nysgerrige video med et retfærdigt navn:

Sådan strækker man lofter - installationsanvisninger

Stræklofter, som en slags dekoration, blev hurtigt populære. Mange lejlighedsejere har længe værdsat deres fordele. Men for dem, der lige skal lave deres installation, er det tilrådeligt at finde ud af, hvordan stræklofter er fastgjort, fordi deres installation og fastgørelse kan påvirke arbejdsomkostningerne og i sidste ende få besparelser og fordele ved drift.

Ved udbruddet af stræklofter blev der udviklet to hovedfastgørelsesretninger: harpuner eller den franske metode og fastgørelsesanordninger uden harpuner eller den nederlandske teknologi. Disse grundlæggende fastgørelsesmetoder er i sin tur opdelt i en kam eller kilmontering.

Aluminiumsprofiler anvendes mest. De er holdbare, praktiske og korroderer ikke.

Udformningen af ​​profilerne er fastgjort på vægge eller loft, afhængigt af om der er plads under loftet. I lave lofter anbefaler installatører af stræklofter en ramme på væggene. Hvis lofterne er høje, eller hvis du planlægger at lave lofter på flere niveauer, ville det være mere rationelt at vedhæfte strukturen til loftet.

Til at begynde med bestemmes det laveste punkt for hele strukturen, hvorfra niveauindstillingen af ​​styringsprofilen begynder. Generelt anbefales det at installere installatører af stræklofter op til 60 mm under bundloftet.

Aluminium- eller plastprofiler er fastgjort til bunden med selvlukkende skruer. Dette er hurtigt og eliminerer den ekstra indsats.

Det er nødvendigt at henvende sig til fremstillingen af ​​den konstruktion, som strækloftet vil blive fastgjort med alt ansvar. Fejl i målinger og et ukorrekt defineret niveau vil føre til det faktum, at loftet i stedet for beundring vil forårsage irritation og ønsket om at gentage alt.

Kom i gang

Fastgørelse ved fransk teknologi (harpuner)

PVC kantning er lavet, som har øget stivhed indekser, og er en fleksibel plade, som i tværsnittet har en form i form af en krog eller en såkaldt harpun.

Pladen er fastgjort i sporet af profilstyret med en spatel med efterfølgende automatisk låsning, men ikke til aluminiumsprofiler. Spændingen af ​​lærredet sikres ved, at dens størrelse er reduceret med ca. 7% i forhold til størrelsen af ​​området fra væg til væg i rummet hvor det nedhængte loft vil blive installeret.

Sekvens af installation

 1. Med en harpunmontering begynder montering af finishen med tilslutning af det frie hjørne med en harpunkrog til monteringsprofilen.
 2. Ved hjælp af en varmepistol opvarmes en separat del af nettet. Den bløde film er gemt i harpunen med en spatel, som svarer til en rille fra det modsatte hjørne af rummet. Denne proces gentages på den diametralt modsatte side. Og først efter dette udføres der arbejde på hele det kantede lærreds omkreds.
 3. Til efterbehandling er det nødvendigt at vente på, at pladen afkøles, og derefter ved hjælp af en bygnings tørretumbler for at eliminere mulige folder eller uregelmæssigheder.
 4. Harpun metode er mest anvendelig til lofter lavet af PVC film.

Den resulterende mount har pålidelig styrke, er ikke deformeret og holdbar.

Denne fastgørelsesteknologi har ikke kun de fordele, der består i holdbarhed og pålidelighed.

Ved brug af harpunmonteringsmetode skal du overveje følgende punkter:

 • næsten absolut nøjagtighed i målinger. Tilladelig fejl op til 10 mm. Dette skyldes det faktum, at harpunkrogen ikke er lavet på stedet, men i produktion og den klud, der er beregnet til installation, har allerede en kant, som ikke kan omdannes.

Metoden til fransk fastgørelse kræver erfaring og professionalisme. Ellers vil lærredet blive ødelagt.

Et andet træk ved installationen af ​​strækloftet med denne metode er procesens varighed, da harpuneteknologien skal udføres med særlig pleje, nøjagtighed og konsistens.

Monter med nederlandsk teknologi eller uden harpuner

Grundprincippet i denne metode er, at når lærredet spændes, er dets overskud skjult og fastspændt i en baguette, for hvilken der anvendes en speciel strimmel.

Fuldt rettet og glat lærred opvarmes af en varmepistol, og dets kanter presses på en tidligere forberedt ramme med en afstandsprofil. Den nederlandske metode til at installere et strækloft svarer noget til stoffets fastgørelse under håndbroderi.

Det færdige efterbehandlingsarbejde på indretningen af ​​loftet består i at forme det og skære ud af de fremspringende kanter på nettet, både fra PVC-film og polyurethanbaseret stof. Afrimning skal ske med yderste omhu og nøjagtighed for ikke at skade hovedwebben.

Den største fordel ved de hollandske metodespecialister strækker lofter, mener at de monteringstasker er skjulte, og et dekorativt plastbånd kan fokusere på stil.

Men denne fastgørelsesmetode har nogle ulemper, at det er ønskeligt at tage højde for. nemlig:

 • loft design er ikke underlagt delvis installation
 • store belastninger er kontraindiceret. Det vil sige, at hvis boligejere er blevet hældt af naboerne på toppen, kan lærredet glide ud af bjerget.

Cam mount stræklofter

I forbindelse med kammetoden til fastgørelse af stræklofter er lærredet fastgjort i fastgøringsprofilen, som er udstyret med "cams" - parrede halvcirkelformede glideflader, mellem hvilke selve lærredet er lagt.

Når du trykker stoffet i strækloftet, spredes først "kammeret" først og blokeres derefter automatisk, så klemmen spændes fast. Det vil sige, trække lærredet tilbage fra bjerget vil ikke lykkes. Fastgøring viser sig stærk og pålidelig, hvilket garanterer en lang drift af et produkt.

Fordelene ved cam montering inkluderer evnen til at installere stræklofter i en minimum afstand fra bundloftet (kun 8 mm), hvilket er meget vigtigt for lejligheder med lave lofter efter post-sovjetiske layouter.

Men denne metode har begrænsninger i størrelse. Det maksimale loftareal må ikke overstige 20 kvm. I modsat fald skal du bruge ekstra kanter, ellers kan lærredet forsvinde. Hvis du ikke kan undvære brugen af ​​ribbenene, kan de let skjules på det sted, hvor lysekronen vil blive placeret, som tjener som lærredens understøttelse og belysningen af ​​loftet.

Wedge mounting spændingslofter

Et kendetegn ved kilemontering af stræklofter er montering af finish uden brug af ekstra understøtninger. Denne metode kan anvendes til forskellige stræklofter, uanset hvad de er lavet af. Desuden giver denne metode dig mulighed for at installere i rum, der har "imponerende dimensioner", lige fra 100 kvm. Og også anvende strukturer på flere niveauer.

Loftvasken er fastgjort omkring omkredsen med evnen til at justere produktets spænding til den ønskede grad. Kileformet fastgørelsesmetode er meget besværligt og dyrt, selv i sammenligning med harpoon fastgørelse, for ikke at nævne andre metoder.

Indre svar på nederlandsk og fransk

Vores indfødte producent af stræklofter har udviklet "sin" monteringssystem til huslofter. Det er umuligt at konkludere, at det er værre eller bedre, det har bare sine egne nuancer, men generelt bliver udseendet af det færdige produkt ikke forringet, og dets driftsmæssige og æstetiske egenskaber mindskes generelt. Grundlaget for metoden - monter uden harpuner.

Fastgørelse af lærredet ifølge denne metode udføres som følger:

 1. Lærredet er spændt af en aluminiumsprofilribbe.
 2. Profilen med en klud holder sig inden for en rille og er fastspændt af shtapik.
 3. Perlen holder fast lærredet, hvilket ikke tillader det at sænke, plus sine egne spændingsegenskaber.

Værktøjer til montering af lofter

Arsenalen af ​​installatører af stræklofter indeholder de nødvendige værktøjer på alle trin i produktionsprocessen.

 1. Roulette med hjælp af hvilke målinger er lavet af området og installation af rammen.
 2. Slate blyant eller markør for at markere de ønskede målinger.
 3. Lacing bruges til mærkning.
 4. Glat konstruktion trowel uden defekter.
 5. En af de typer af niveauer.
 6. Elektrisk shuropovert.
 7. Tang.
 8. Apparat til opvarmning af stoffet.