Hvordan hæves loftet til væg og loft

Spændingssystemer i dag er blevet en af ​​de mest praktiske og populære typer lofter. Dette skyldes installationshastigheden, det næsten fuldstændige fravær af installationsaffald, overkommelig pris mv. Installeringsteknologien i sådanne systemer er ikke ekstremt kompleks, selv om den har nogle funktioner og "hemmeligheder". Mange mennesker vil gerne vide, hvordan det nedhængte loft er fastgjort for at installere det selv.

Egenskaber ved fastgørelsen af ​​hævede lofter

Det skal bemærkes, at installationen af ​​de beskrevne systemer udføres ved anvendelse af baguette-teknologien. I dette tilfælde er en særlig baguette monteret rundt om rummet. Selve materialet er allerede knyttet til det. I dette tilfælde er der sådanne metoder til fastgørelse af hævede lofter:

 • Harpoon, der udelukkende anvendes til PVC-produkter, som dog er den mest almindelige type. I dette tilfælde er materialet fastgjort til en baguette ved hjælp af særlige harpuner. Når installationen er afsluttet, opstår der et teknologisk hul på 4-6 mm mellem væggen og loftoverfladen. Som et resultat lukkes det med en specialiseret overlay. I den beskrevne situation anvendes baguetter i form af en aluminiumprofil.
 • Klips, der udelukkende anvendes til sømløs stofmateriale. I en sådan situation er materialet fastgjort til en baguette med brug af specielle klipslåse. Samtidig er baguetten lavet af højstyrkeplastik. Med denne monteringsteknologi er der ingen teknologisk hul ovenfor nævnt mellem væggen og selve loftfladen.
 • Shtapikovy, eller som det kaldes også kile. Bruges også til installation af PVC loftssystemer. Aluminiums baguette har i sådanne tilfælde en U-formet profil. Fastgørelseselementet er plast eller træperle. Således er materialet klemt til perlen. I denne situation er minimumsudligningen fra hovedudkastet fastsat. Imidlertid dannes et ret seriøst teknologisk hul mellem væggen og lærredet (11 mm). Den kan lukkes ved hjælp af loftsplinten eller en special overlay. Men stadig øger processen kompleksiteten. Ja, og æstetisme bliver værre.

Hvilket er bedre: at fastgøre det hængende loft til væggen eller til loftet?

Afhængigt af fastgørelsesstedet for lærredet er der to hovedmåder:

 • Fastgør strækloftet til væggen. Den bruges i tilfælde af, at den hårde overflade har mærkbare uregelmæssigheder, der forhindrer lærredets nærhed samt en ensartet installation af baguetter. Det skal bemærkes, at denne teknik bruges mere ofte.
 • Fastgørelsesmateriale til hovedloftet. Denne metode er kun mulig med næsten perfekt overflade af trækloftet. Faktisk er det i denne situation muligt at arrangere baguetter nøjagtigt. I denne situation anvendes specielle loftbagetter.

Sådan vedhæftes stræklofter af PVC og stof

Der er visse forskelle i fastgørelsen af ​​de beskrevne loftsystemer fremstillet af PVC og stof. I tilfælde af PVC er det kun muligt at fastgøre strækloftet på væggen først efter opvarmning af rummet til en temperatur på 70 grader. Desuden bør denne temperatur opretholdes i hele installationsarbejdet. En varmepistol bruges til opvarmning (1 kW strøm er nok).

Strækloft på gipsplader vægge eller en belægning af et andet materiale skal først fastgøres i et hjørne af rummet. Næste holdes i det modsatte hjørne, og derefter - i resten. Efter lærredet skal fastgøres i midten af ​​hver af væggene. Spændingen skal udføres, fra hjørnerne og mod midten på hver væg. På grund af den særlige temperaturregulering forekommer ensartet spænding i loftet.

Mange mennesker vil vide, hvordan man strækker lofter af klud. Samtidig er opvarmning af rummet ikke påkrævet. I dette tilfælde starter installationen fra midten af ​​hver af væggene i rummet og fortsætter til hjørnerne. Som nævnt ovenfor anvendes der for sømløse lofter et fastgørelsessystem til fastgørelse, såvel som slidstærke plastikposuetter i stedet for aluminium.

Flere artikler om dette emne

Både stof og filmstrammer er monteret lign. Den eneste forskel er, at der i tilfælde af et PVC-loft er brug for en varmepistol, og med et lille rum er en byggetørrer tilstrækkelig.

Før du installerer et strækloft derhjemme, skal du huske at i tilfælde af alvorlig skade på strækloftet, kan selv de fagfolk, der installerede dette loft, ikke klare det.

Stræklofter på grund af deres tekniske og kvalitetsmæssige egenskaber er blevet et integreret materiale til efterbehandling. På markedet er der 2 typer lofter, afhængigt af materialets modstandsdygtighed over for fugt.

Metoder til fastgørelse af strækloftet til loftet

Blog sektioner

Er det vigtigt at forstå, hvordan man fastgør loftfilmen, hvis man på en eller anden måde sikres det ønskede resultat? Men da der er et valg af fastgørelseselementer, er der uundgåeligt forskelle, der kan tilskrives fordelene eller ulemperne.

Strækfilmlofter er lavet af polyvinylchlorid (PVC). Ved rumtemperatur bevarer de en vis elasticitet, som ændrer sig signifikant ved opvarmning eller afkøling. Hvis du opvarmer loftfilmen og fastgøres fast omkring rummets omkreds, vil den efter afkøling strække sig som en tromle. Loftet er dog ikke kun et fly, men også dets indramning. Og strækloftet er hele systemet bestående af en klud, en profil baguette, dekorative indlæg.

Der er to hovedmetoder til fastgørelse af PVC-film - harpun og kile (shtapikovy). Stoflofter er monteret i en Clipso baguette, der er kendt som et clip-on - det er et kamera, det er også pin-on. Klip-on-baguetten er ikke beregnet til fastgørelse af filmen, derfor udelukker vi den fra klassificeringen af ​​"film" -bagetter.

Så vi vil overveje en harpoon og wedge metode til fastgørelse stretch PVC lofter.

Harpoon baguette

Harpunmetode er mest efterspurgt. Harponsystemet fik sit navn på grund af krogen, som er svejset omkring omkredsen af ​​det strakte vinylark, svarende til en fiskeharpoon. Harponsystemets monteringsprofil er udformet på en sådan måde, at "harpunen" på kanten af ​​loftsfilmen efter indtræden i sporet ikke længere kan gå spontant derfra. Han holder krogen, som åbner ind i profilen og hviler på en speciel hylde.

Vinyl klud med harpoon montering er skræddersyet, så at området er 6-7% mindre end loftet område. Den originale films nøjagtige størrelse afhænger af rummets størrelse. Jo større rummet er, desto større procentdel er indrykket. For at installere filmen i en baguette opvarmes den med en varmepistol. Filmen erhverver høj elasticitet og er let strækket, når den er installeret. Køles ned, det krymper, på grund af hvilken strækning der opstår. Denne egenskab af PVC-film anvendes til alle metoder til installation. Det betyder, at filmlofter altid monteres med varme, uanset hvilken type baguette der er.

Harponsystemets monteringsprofil kan være lavet af PVC eller aluminium. Plastudgaven er billigere end metal, men den er ikke ringere end ham i pålidelighed. Samtidig er det fleksibelt og der er ingen buler tilbage på det efter demontering af loftet.

Harpoon monteringsprofil kan være loft, væg og også docking.

Loft harpoon profil er fastsat henholdsvis til loftet og giver mulighed for at minimere højden af ​​rummet.

Wall harpoon profil er fastgjort til væggen, mens den kan installeres på ethvert niveau. Denne type profil anvendes hovedsagelig ved opstilling af niveaulofter eller, hvis det er nødvendigt, at installere indbyggede loftslamper, hvis krop skal placeres i loftloftet.

Docking harpun profil er designet til at forbinde to dåser og er kun fastgjort til loftet eller til pant i loftet.

Alle typer harpunprofil er udstyret med en dekorativ indsats, som lukker et mellemrum mellem profilens profil og væggen. Denne indsættelse er ved dockingprofilen. Det tillader ikke at gøre en uhyggelig overgang, når de tilsluttes to canvases. Dette er især ufordelagtigt for lofter med billedudskrivning, hvilket er en klar ulempe for harponsystemet og filmloftene generelt, da der ikke er nogen teknisk mulighed for at forbinde dem uden en dekorativ indsats. En clip baguette i denne henseende ville helt løse docking problemet, men det bruges kun med stofservietter.

Wedge (hæftning) baguette

Kile- eller shtapikovy-metoden til fastgørelse af PVC-folien er helt forskellig fra harpun. En hård rand, kaldet en harpun, er ikke svejset på lærredet, og selve lærredet er noget større end loftet.

Baguette til kilmontering har ofte et U-formet tværsnit. Den opvarmede og velstrækkende film placeres i en forudinstalleret baguette og fastgøres der med en speciel afstandsprofil eller en kil. Overskydende materiale er skåret, og spalten er lukket med en dekorativ indsats, som når du monterer i harpoon baguette.

Som nævnt giver det dekorative indlæg ikke mulighed for direkte sammenføjning af strækdukker, for eksempel loftet og væggene, som begrænser designmulighederne i indretningen. Det eneste alternativ i dette tilfælde er stofsystemet og klipsbagullet, som giver installation eller dockning af stofplader uden en skillebånd.

Tilslut arbejdet til fagfolk! Ring til os, og vi vil installere stræklofter hurtigt og effektivt: uden udskæringer, punkteringer, strækstof og andre mangler.

Sådan laver du et loftsmonteret loft til gipsvæggen

Design design af moderne boliger er svært at forestille sig uden gipsvæg elementer, en sådan kombination er især kombineret med stræk loft strukturer. Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og med hvilken teknologi til reparationsarbejde kan dette gøres? Den strakte lærred skaber trods alt en ekstra belastning på den øverste del af væggene, og fejl kan føre til en gradvis ødelæggelse af efterbehandlingsmaterialet.

Væg forberedelse

Svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastspændte loftsdække på gipsplader vægge, er utvetydigt - ja det er muligt, men kun med den foreløbige forberedelse af væggene og overholdelse af installationsteknikken for gipsvæggen selv.

I udsmykningen er der to måder at fastgøre gipsvægspanelerne på:

 • Ramme.
 • Rammefri (til montering af lim).

Rammeløs installation på gipslim er ikke for egnet til yderligere strækning af loftet. Konstant belastning kan simpelthen rive den øverste kant af arket fra den bærende væg. For at forhindre dette sker komplementering af limfugen ved fastgørelse til skruerne.

De skal skrues i komplekset med dowels i den øvre del i trin på 200 millimeter og i flere stykker rundt om arkets omkreds.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type dowel under passende materiale af væggene!

Og først efter det kan du sikkert gøre fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen.

Rammetode er mere almindeligt i udsmykning. Den udføres af standardteknologi med tilsætning af ekstra stativer til strukturel stivhed.

For at gøre dette skal du bruge den sædvanlige rack UD-profil, der er fast parallelt med gulv og loft. Efter at have lavet flere sådanne jumpers, er gipsvæg monteret på rammen ifølge den vedtagne ordning.

Med sådanne mindre men vigtige tilføjelser vil væggene være i stand til at modstå den konstante belastning, der skabes af det strakte lærred.

Sådan fastgøres strækloftet til gipsvæggen. midler

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

harpun

  Vi har brug for nøjagtige målinger af rummet, hvor et sådant loft monteres. Her er det vigtigste at tage højde for alle ikke-standardlige drejninger og former, for eksempel at fastgøre strækloftet til en gipspladkasse. Dette gøres for at fastgøre harpunerne til fastgørelse af kluden omkring omkredsen. Harpoon baren selv er svejset til loftfilmen på produktionsstadiet. Og derfor skal det gentage alle former for overfladen af ​​væggene. Afvigelser fra normen må ikke overstige 1%, og tolerancerne selv er ca. 7.

 • Harpeband er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet på overfladen af ​​gipsvæg med dowels. Det er tilrådeligt at gøre denne mount i rammeprofilen.
 • Ved hjælp af en spatel indsættes kluden i baren på den ene side af rummet. Derefter opvarmes overfladen af ​​filmen med en varmepistol til 70 grader, og den modsatte ende indsættes.
 • De to andre kanter er monteret på samme måde, med obligatorisk opvarmning. Udvæksten fra varmen danner kluden alle former for folder og rynker, der forsvinder, når overfladen køler ned til stuetemperatur.
 • Når vinylfilmen er afkølet og nivelleret, laver du en baguette fastgørelse på gipset ved kanterne.
 • Hvis det ikke er kendt, hvor rammeprofilerne er, og når skruerne selv skal monteres i et vakuum, skal du bruge en speciel dowel-molly til stiv og pålidelig installation, når du fastgør planken omkring rummets omkreds.

  Chipless fastgørelse

  Denne metode kaldes også hollandsk. Dens fordel er, at du ikke behøver at svejse en strimmel på nettet for montering, hvilket falder nøjagtigt sammen med formens omkreds.

  1. Langs rummets omkreds fastsætter specielle fastgørelsesdele.
  2. Tøjet ned fra bunden og fastgjort med en plastindsats. Filmens selvfastgørelser tænder med en spatel.
  3. Opvarmning af varmepistolen, loftfilmen strækkes til den modsatte kant og fastgøres på samme måde.
  4. Resterne af kludens ender skæres fra baguetten med en kniv.

  For at installere et strækloft på denne måde er det nødvendigt, at filmen selv er 100-150 millimeter mindre. Når den opvarmes, udvides den til den ønskede størrelse, og når den afkøles, vil den strække sig til den ønskede konfiguration.

  Ved at montere strækloftet på gipspladerne på en pipeløs måde, er det muligt at gøre det i enhver form, hvilket gør denne metode universel i dekoration.

  Cam monteret installation

  Også en temmelig simpel metode til fastgørelse af et strækloft til gipsvæg.

  1. Mounten er fastgjort ved at gentage omkredsen af ​​rummet eller installationsstedet.
   Metoden fik sit navn fra typen af ​​fastgørelsesstrimmel forsynet med fjederbelastede kamme til fastgørelse af kluden.
  2. Kanten af ​​lærredet med en hånd gemt i bjerget.
  3. Filmen opvarmes af en varmepistol og strækkes til den modsatte kant, som også indsættes i stangen.
  4. De to andre ender er trukket på samme måde.

  Fordelene ved et sådant system er, at du kan montere en vinylfilm i en mindste afstand fra loftet, inden for 8 millimeter. Også, bekymre dig ikke om pålideligheden af ​​fastgørelsessystemet. Jo stærkere spændingen af ​​kluden, jo mere krammerne presser den. Men der er nogle ulemper: Cam-metoden tillader ikke at strække lærredet med et areal på mere end 200 kvadratmeter uden yderligere stivninger. I deres kvalitet kan du bruge lysekroner.

  Sådan fixes baguetten til gipsvæggen

  Baguetter er en ekstra måde at designe et værelse på.

  1. Fastgøring af baguetten til stræklofter til gipsvæggen udføres kun ved siden af ​​det, der berører væggen, og under ingen omstændigheder strækloftet!
  2. Hvis en gipspladekasse er anbragt langs rummets omkreds, er baguetterne monteret på den.
  3. Montering af skørtplader starter fra hjørne til midten.
  4. Til fastgørelse anvendes lim eller flydende negle, disse er de to mest enkle og pålidelige fastgørelsesmåder.
  5. Når limen tørrer, er hullerne mellem baguetterne og væggen forseglet. Men brug ikke tætningsmidler baseret på silikone til dette. De kan ikke maler.
  6. Det vigtigste ved installationen af ​​bundplader er en klæbemasse af høj kvalitet. Ellers skal du bruge tid på at støtte baguetten, inden du begår det.

  Kombineret strækloft

  Ofte i udsmykningen praktiseres en kombination af stræklofter med gipsplader.

  • For at gøre dette, i første omgang omkring rummets omkreds monterer de en gipspladekasse på rammen.
  • Efter afslutningen af ​​samlingen kan boksens overflade være færdig (kittet og malet).
  • Og først efter det er installationen af ​​et strækloft på en gipspladkasse en af ​​tre måder at fastgøre.

  Kombinerede lofter ser meget mere sofistikeret ud og fremhæver rummets individuelle design.

  Stretching loftet til væggen

  Hvordan hæves loftet til væg og loft

  Spændingssystemer i dag er blevet en af ​​de mest praktiske og populære typer lofter. Dette skyldes installationshastigheden, det næsten fuldstændige fravær af installationsaffald, overkommelig pris mv. Installeringsteknologien i sådanne systemer er ikke ekstremt kompleks, selv om den har nogle funktioner og "hemmeligheder". Mange mennesker vil gerne vide, hvordan det nedhængte loft er fastgjort for at installere det selv.

  Egenskaber ved fastgørelsen af ​​hævede lofter

  Det skal bemærkes, at installationen af ​​de beskrevne systemer udføres ved anvendelse af baguette-teknologien. I dette tilfælde er en særlig baguette monteret rundt om rummet. Selve materialet er allerede knyttet til det. I dette tilfælde er der sådanne metoder til fastgørelse af hævede lofter:

  • Harpoon, der udelukkende anvendes til PVC-produkter, som dog er den mest almindelige type. I dette tilfælde er materialet fastgjort til en baguette ved hjælp af særlige harpuner. Når installationen er afsluttet, opstår der et teknologisk hul på 4-6 mm mellem væggen og loftoverfladen. Som et resultat lukkes det med en specialiseret overlay. I den beskrevne situation anvendes baguetter i form af en aluminiumprofil.
  • Klips, der udelukkende anvendes til sømløs stofmateriale. I en sådan situation er materialet fastgjort til en baguette med brug af specielle klipslåse. Samtidig er baguetten lavet af højstyrkeplastik. Med denne monteringsteknologi er der ingen teknologisk hul ovenfor nævnt mellem væggen og selve loftfladen.
  • Shtapikovy, eller som det kaldes også kile. Bruges også til installation af PVC loftssystemer. Aluminiums baguette har i sådanne tilfælde en U-formet profil. Fastgørelseselementet er plast eller træperle. Således er materialet klemt til perlen. I denne situation er minimumsudligningen fra hovedudkastet fastsat. Imidlertid dannes et ret seriøst teknologisk hul mellem væggen og lærredet (11 mm). Den kan lukkes ved hjælp af loftsplinten eller en special overlay. Men stadig øger processen kompleksiteten. Ja, og æstetisme bliver værre.

  Hvilket er bedre: at fastgøre det hængende loft til væggen eller til loftet?

  Afhængigt af fastgørelsesstedet for lærredet er der to hovedmåder:

  • Fastgør strækloftet til væggen. Den bruges i tilfælde af, at den hårde overflade har mærkbare uregelmæssigheder, der forhindrer lærredets nærhed samt en ensartet installation af baguetter. Det skal bemærkes, at denne teknik bruges mere ofte.
  • Fastgørelsesmateriale til hovedloftet. Denne metode er kun mulig med næsten perfekt overflade af trækloftet. Faktisk er det i denne situation muligt at arrangere baguetter nøjagtigt. I denne situation anvendes specielle loftbagetter.

  Sådan vedhæftes stræklofter af PVC og stof

  Der er visse forskelle i fastgørelsen af ​​de beskrevne loftsystemer fremstillet af PVC og stof. I tilfælde af PVC er det kun muligt at fastgøre strækloftet på væggen først efter opvarmning af rummet til en temperatur på 70 grader. Desuden bør denne temperatur opretholdes i hele installationsarbejdet. En varmepistol bruges til opvarmning (1 kW strøm er nok).

  Strækloft på gipsplader vægge eller en belægning af et andet materiale skal først fastgøres i et hjørne af rummet. Næste holdes i det modsatte hjørne, og derefter - i resten. Efter lærredet skal fastgøres i midten af ​​hver af væggene. Spændingen skal udføres, fra hjørnerne og mod midten på hver væg. På grund af den særlige temperaturregulering forekommer ensartet spænding i loftet.

  Mange mennesker vil vide, hvordan man strækker lofter af klud. Samtidig er opvarmning af rummet ikke påkrævet. I dette tilfælde starter installationen fra midten af ​​hver af væggene i rummet og fortsætter til hjørnerne. Som nævnt ovenfor anvendes der for sømløse lofter et fastgørelsessystem til fastgørelse, såvel som slidstærke plastikposuetter i stedet for aluminium.

  Sådan strækker du lofter: overvej mulighederne

  Hvordan er det ophængte loft

  Hvordan er loftslofterne? Sådanne designs bliver stadig mere populære hos boligejere, når de afslutter indretningen af ​​værelser og værelser på kontorer.

  Designene varierer originalitet og fremragende udsigt. Når deres enhed overflade erhverver absolut planhed, uden mærkbare led. Sådan repareres stræklofterne fortæller artiklen.

  Overfladefunktioner

  Stretch loft - materiale lærred, der er fast under hovedloftet med særlige baguetter.

  Formen af ​​et sådant loft er:

  Til fremstilling af belægninger anvendes:

  Sådanne materialer gør det muligt at lave loftet en sømløs metode, men kun for overflader af små størrelser. For at afslutte et stort område skæres det forberedte ark i stykker, så bliver de sammenføjet og syet sammen.

  Et bredt udvalg af farvepaletter giver dig mulighed for at vælge stoffet:

  • Enkelt farve.
  • Består af flere nuancer.
  • Har tegningerne anvendt på PVC-folien.

  Ifølge farven på loftet kan det være:

  • Gentle pastel.
  • Lys, hvilken som helst farve.
  • Imiterer marmor, træ eller metaloverflade.

  Med antallet af nuancer har materialer:

  • Filmlofter - mere end fyrre nuancer.
  • Lofter med satin tekstur kan have op til ti farver.
  • Mattelofter er begrænset til en palette af farver med pastellfarver.
  • Metalliske lofter har den mindste farve.

  Fordelene ved spændingsstrukturer er:

  • Ideelt glat overflade.
  • Tillader dig at fjerne mange overfladefejl, såsom:
  1. kittens fastgørelse;
  2. forsegling af revner og eksisterende sømme
  3. installation af plader i forskellige niveauer.
  • Sømene på filmens svejsede dele er næsten usynlige.
  • Stræklofter er ikke for store sømme har ikke.
  • Nem installation. Så når der anvendes gips, genereres mange støv og forskellige byggepladser under arbejdet. Derudover kræver det fjernelse af møbler og andre ting, der skaber stor ulejlighed. Sådanne øjeblikke er fraværende i opførelsen af ​​et strækloft. I dette tilfælde er det i sin fremstilling tilstrækkeligt at opvarme rummet og strække lærredet. Derefter forbliver det kun for at ordne det.
  • Funktionalitet. Lerret efter installationen tager kun fem centimeter plads, hvilket gør det muligt at bruge det i et værelse med lave lofter.
  • Design anvendes til varme- og lydisolering.
  • De kan også monteres i køkkenet (se Stræklofter i køkkenet skaber et hyggeligt interiør), materialer er brandsikre, og der er mulighed for at reparere enhver form for belysningsarmatur til dem.
  • Betjeningsperioden er mindst 10 år. Når huset krymper på strukturerne, forekommer der ikke revner.
  • Strækloft kan holde vand, som det ses på billedet. Akkumuleret fugt bliver let pumpet ud, og loftet tager sit oprindelige udseende op.
  • Et sådant system på loftet samler ikke kondensat, hvilket tillader brug af strukturer i værelser med høj luftfugtighed.

  Vandretention på strækloftet

  • Æstetik. Ud over et bredt udvalg af farver og nuancer kan loftet være mat eller blankt, hvilket visuelt giver dig mulighed for at øge rummet i rummet.
  • For at skabe en smukkere overflade kan du bruge lysdioder og lysgeneratorer. Virkningen af ​​dette vil være vidunderlig.

  Ud over fordelene ved stræklofter og ulemper har:

  • De er nemme nok til at forårsage skade med en skarp genstand (se Sådan repareres et hul i strækloftet med egne hænder).
  • Høj pris på materiale.
  • Installation af loftet er ikke helt simpelt.
  • Kræver specialudstyr.
  • I loftet kan ikke anvendes lamper, hvor kraften er mere end 50 watt. Ellers opvarmes lærredet, og dette vil bidrage til tab af elasticitet.

  Sådan forbereder du dig på installation

  Inden du vedhæfter loftet, skal du udføre følgende trin:

  • Fjern alt unødvendigt fra bundens overflade:
  1. gips;
  2. whitewash spor;
  3. forskellig forurening.
  • Zapenit alle huller og huller med skum, som vil tillade at undgå at opblåse banen fra vinden.
  • Hvis det er muligt, er det nødvendigt at gøre fri passage til væggene. I dette tilfælde kan møbler indstilles, og du kan simpelthen flytte og derefter dække med folie.
  • I nærværelse af efterfølgende ledninger skal det fastgøres til en eksisterende base.

  Tip: Før du begynder at opvarme rummet, for PVC-lofter, skal du fjerne eventuelle vinduer af hjørnerne.

  Hvad er måderne til at montere stræklofter

  Korrekt installation af strækloftet - fastgør det i baguetter. Der er to typer fastgørelsesanordninger, der adskiller sig fra hinanden ved forskellige konstruktive tilgange. Herudover afhænger muligheden for fastgørelse af stoffets materiale.

  Monteringsmetode kan være:

  Harpoon installation af stretch loft

  Sådan fastgørelse kan kun anvendes til montering af klæder fra PVC. I denne forbindelse er to elementer involveret:

  1. aluminiumsprofil med en speciel rille monteret på væggen;
  2. Spikesharponen er et polymerprodukt lavet af PVC.

  Fastgørelsesprocessen er som følger:

  1. kluden fastgøres i en profil og harpunen er indsat i den;
  2. efter låsningen opnås en tilstrækkelig stærk og pålidelig forbindelse.
  • Clip-on. Dens forskel fra harpun:
  1. Clip baguette er et enkelt produkt, uden ekstraudstyr;
  2. Til fremstilling gør det en holdbar plastik, som tåler store belastninger. Denne mulighed bruges oftest til klud fra stof.
  • Shtapikovy eller ahorn.

  Shtapikovy måde at fastholde

  Det karakteristiske element i det er baguetten selv, der har en U-form lavet af aluminium. En særlig perle bruges til fastgørelse af nettet, som kan være lavet af plast eller træ. I dette tilfælde:

  1. kanten af ​​en klud er indsat i en stok af en baguette;
  2. her er vedhæftet perle;
  3. Den åbne kant af systemet er lukket med en sokkel.

  Dette er den mest enkle og ret pålidelige version af enheden af ​​dette design med egne hænder.

  Sådan monteres et hæftet loft

  Stretched loft installation

  For bedre at kunne forestille dig, hvad det hængende loft er knyttet til, skal du først se videoen. Når loftet monteres i et rum, hvor der ikke er fremspring og kommunikation på overfladen, foreslår vejledningen at montere den film, der skal udføres, ved hjælp af en særlig baguetteprofil.

  • Ved hjælp af hydraulikniveauet bestemmes det nederste hjørne af rummet.
  • To centimeter aftager fra den, som vil blive påkrævet til fastsættelse af profilen.
  • Påfør et stempel.
  • På samme måde måles nulniveauet og påføres langs hele rummets omkreds.
  • Special folding protractor lavede målinger af hjørnerne af rummet. Det er meget vigtigt at foretage en klar justering af profilelementerne i hjørnerne.
  • Forberedt profilskinne.

  Tip: Hvis skinnen er længere end rummets bredde, skal kantene skæres i en vinkel svarende til halvdelen af ​​hjørnet af rummet. Hvis raken er kortere end denne bredde, skal en af ​​hjørnerne indføres i en vinkel på 90 ° og den anden ved 45 °, hvilket vil muliggøre korrekt vedhæftning af profilelementerne. Den manglende del af profilen er filmet på samme måde, men skråningen udføres i den modsatte vinkel. Lim limede savede stykker.

  • Forberedte profiler med dykker eller selvskærende skruer monteres på væggen på et niveau, der er markeret på forhånd.
  • En varmepistol eller ventilator er tændt for at varme det reparerede rum op til en temperatur på 40 ° C.
  • Filmen vikles op, opvarmes til en temperatur på ca. 60 ° C. Samtidig er det nødvendigt at forsøge ikke at holde filmen tæt på varmeudstyret.
  • Materialet kan begynde at strække sig på loftet.
  • For at rette lærredet, skal du starte ved en basisvinkel, der anvendes et mærke på filmen.
  • Efter fastgørelse af basisvinklen er lærredet fastgjort diagonalt i det modsatte hjørne.

  Stramme loft monteringsskema

  • Fastgør kanvasens sider - fra hjørnerne af rummet til midten.
  • Dekorative hætter indsættes, der skjuler filmfastgørelser.
  • Installeret belysning eller lysekrone.

  Efter at have arrangeret et sådant loft, kan du oprette et hyggeligt og ret æstetisk værelse.

  Hurtig installation af stræklofter uden støj og støv

  Installation af stræklofter er en pålidelig og hurtig måde at ændre indretningen af ​​en lejlighed eller et landhus på. Loftet med et stræk lærred lavet af blank polyvinylchloridfilm (PVC) er meget praktisk og nem at vedligeholde, og den er desuden lavet af miljøvenligt materiale. Placeret under stræklofter støjisolering eller termisk isolering vil pålideligt udføre deres funktioner.

  Et sådant ophængt loft kan dekorere din lejlighed.

  Hvis du står over for valget af, hvad du skal bruge til reparation af strækloft eller gipsvæg, så er der noget mad til tanke. Ved fremstilling af gipsplader lofter, gør sig klar til det faktum, at dekker vægge med tapet, som stadig er i god stand, skal slettes og derefter limes igen.

  Gipspladens loft er monteret på en metalramme og derefter kittet og poleret. Dette er som regel ledsaget af en stor udgivelse af fint dispergeret gipsstøv, der klæber små porer og mønstre på tapetet. Det er praktisk taget umuligt at rense væggene efter det selv ved brug af en støvsuger.

  Installationsperioden for et ophængt gipsplankloft i et rum 4 x 4 m i henhold til teknologien tager 5-7 dage afhængigt af temperatur og luftfugtighed i lejligheden. Installation af et strækloft lavet af PVC eller imprægneret stof i samme rum udføres inden for 3-4 timer.

  Harpoon baguette linned og loft sokkel

  Fang forskellen? Desuden er det stadig ikke nødvendigt at fjerne god tapet. Du kan ikke engang lave møbler ud af rummet. Montering af stræklofter, afstanden fra det eksisterende loft kan kun være 3 cm. Dette giver dig mulighed for at spare plads på din lejlighed. Næsten alle belysningsarmaturer er installeret på sådanne lofter: lysekroner, spotlights og spotlights.

  Sandsynligvis tænkte du på, hvordan man laver stræklofter uafhængigt og uden involvering af dyre specialister. Efter at have læst denne artikel, vil du forstå, at det ikke er så svært. Helt omhyggeligt og alvorligt nærmer sig dette problem, bevæbnet med viden og det nødvendige værktøj.

  Teoretiske tilbagetrækninger

  Før du starter en lille teori. Så hvordan er loftet ophængt i væggen. Suspenderede lofter er monteret på en speciel vægprofil, der kaldes en baguette. Der er metal- og plastposuettes, harpun (til fastgørelse af PVC-klæder) og shtapikovye (til fastgørelse af stofklæder).

  Fastgørelse af baguetten til væggen

  For at lære mere om teknologien kan du se videoen på installationen af ​​strækloftet, der præsenteres på denne side.

  For eksempel har aluminiums baguette til harpoon stræklofter en rille med en lås til en harpun. Harpunen er en blød profil svejset rundt om hele omkredsen af ​​PVC-loftet. Før spænding opvarmes stoffet til en temperatur på + 60 grader.

  For at gøre dette skal du bruge en gaspistol til hængende lofter. Derefter er harpunet pænt tippet med en spatel i baguettelåsen ifølge en bestemt ordning, som du vil se nedenfor.

  Beregning af materialer

  For at beregne strækloftet skal du kende det nøjagtige areal af loftet på det rum, hvor arbejdet skal udføres. Mål længden og bredden af ​​rummet med et målebånd, skitsere på gulvplanen på papir med en angivelse af størrelsen og med resultatet gå til et firma, der har specialiseret sig i at installere stræklofter. Der kan du nemt vælge et lærred efter farve, bestille et mønster på det og også købe alle komponentmaterialer (profil og termiske ringe til lamper). Der kan du leje en varmepistol.

  Varmetæppe med varmepistol

  Baguette er fastgjort til væggen med dykker og skruer. Til fastgørelsesanordninger anvendtes lige U-formede suspensioner og indlejrede dele af krydsfiner med en tykkelse på 10 mm. Dekorativ hætte til montering i mellemrummet mellem væg og loft. For at limme termoelementerne skal armaturerne have en særlig lim.

  instrumenter

  Til arbejdet har du brug for følgende værktøjer:

  • Laser eller vandniveau
  • Upholstery maleri tråd
  • Elektrisk hammerboremaskine
  • Spatel til strækloft
  • Hacksaw eller mølle
  • hammer
  • Gasvarmevåben
  • Klip til loftblad (2 stk)
  • Målebånd, blyant og brevpapir
  • Fil eller sandpapir

  Installationen af ​​lærredet

  Arbejdsordre

  Arbejdsfølgen omfatter fem hovedfaser:

  1. Loftmærkning
  2. Montering af baguette
  3. Forberedelse af ledninger og indlejrede dele til lamper
  4. Strække kluden og installere en dekorativ hætte
  5. Afslutning af installationen af ​​armaturer

  Nu vil vi dvæle på hvert emne.

  Loftmærkning

  For at bestemme strækloftets vandrette plan ved hjælp af et laser- eller vandniveau på væggene rundt om rummarkets omkreds. Punkterne er indbyrdes forbundne ved at male polstringstråd.

  Harpoon fyldning med spatel

  Hvis der er indbygget spotlights, sænkes niveauet af det fremtidige loft med 10-12 cm. Ved montering af en lysekrone kan strækophængets minimumshøjde være 3 cm fra den eksisterende.

  Montering af baguette

  På den markerede linje med et trin på 10-15 cm skal du bore huller i væggen og hammerhullerne i dem med en hammer. Vigtigt at vide! Baguettesamlingen bør ikke falde på hjørnet, fordi spændingsstyrken er stor, og lærredens harpun kan hoppe ud ved krydset af profiler i hjørnet.

  Til dette gøres baguetten med en hacksav til metal eller en mølle, den er bøjet 90 graders vinkel, og klippekanterne er arkiveret med en fil, der fjerner burrs. Ved krydset skal monteringshøjde med selvskærende skruer være 2-4 cm. Baguetten er fastgjort til væggen med selvlukkende skruer langs hele omkredsen af ​​rummet.

  Forberedelse af ledninger og indlejrede dele til lamper

  Før installationen af ​​lærredet på det eksisterende loft på de rigtige steder installeres indlejrede dele. For at løse lysekronen på direkte suspensioner til det eksisterende loft, fastgør dowels krydsfineremnet (afhængigt af lysekronens størrelse). I midten af ​​emnet boret hul til ledningsbelysning.

  Det forberedte sted for lampen

  Til montering af spotlights til loftet på de direkte suspensioner, monter lampehuset. Det er vigtigt at huske! Alle lysledninger skal lægges i en korrugeret polypropylenhylster og fastgøres med klemmer til loftet.

  Strække kluden og installere en dekorativ hætte

  Det er vigtigt at huske! Før opvarmning anbefales det at fjerne indendørs planter.

  Kluden er ophængt på klip til en baguette, i to vinkler modsat på en diagonal.

  Når varmepistolen har opvarmet luften til den ønskede temperatur, kan du begynde at spænde lærredet. Ved en temperatur på + 60 grader bliver PVC-film elastisk, hvilket gør det muligt at strække det som en ballon.

  En spatel begynder at køre harpunen i spidsen af ​​baguetten. I dette tilfælde ser spændingsordningen ud således: For det første skærpes vinklerne - sekundært bliver midten langs hver væg færdig ved at strække de resterende sektioner.

  Vær opmærksom! Værelset skal opvarmes for at færdiggøre installationen af ​​lærredet.

  Efter opbygningen af ​​strækloftet er monteret, og lærredet strækkes, er der monteret en sokle til stræklofter i mellemrummet mellem væg og lærred (dekorative hætte). Den er lavet af en elastisk og holdbar polymer, der vil skjule kløften og mindre uregelmæssigheder i væggene. For at installere det trykt presset ind i mellemrummet mellem væg og loft.

  Afslutning af installationen af ​​armaturer

  Et par minutter efter, at varmepistolen er slukket, vil PVC-folien afkøle og strække sig. Hånd er det nødvendigt at fange lampens eller indlejret del med ledningen. En plast termowell limes til dette sted.

  Så beskytter strækloftet mod lækage

  Efter at limen tørrer, skæres et ark ud med en kniv inde i ringen, lyset ledningen fjernes gennem hullet, og armaturet er monteret. Strækloftet er klar og nu vil det ikke blot glæde dit øje, men også beskytte interiøret fra at blive oversvømmet ovenfra af uforsigtige naboer.

  Er det muligt at montere strækloftet i loftet?

  Spændingsstrukturer anvendes i vid udstrækning i boliger, kontorer og andre kommercielle interiører. Med deres hjælp kan du hurtigt justere ethvert loft. Kernen i sådanne systemer er strakt lærred af to typer: vinyl og tekstil. I lokalerne installeres de på en speciel ramme bestående af metal- eller plastprofiler, der er fastgjort til væggenes overdel. Men hvad skal man gøre, hvis denne overflade ikke har tilstrækkelig styrke, og der er risiko for sammenbrud under materialets spændingskraft. Er det i dette tilfælde muligt at fastgøre strækloftet til bundloftet? Og hvordan man implementerer denne teknologi?

  Spændingsprofiler og deres typer

  Profiler (eller fastgørende baguetter) til stræklofter er lavet af plast og også af metalaluminium. De førstnævnte er billigere og mere elastiske, de bruges oftest til at skabe buede loftgenstande, fordi sådanne produkter er lettere at bøje. Sidstnævnte er dyrere, men mere pålidelige, de vælges i tilfælde af afslutning af et stort loftsområde eller for komplekse volumetriske tal, fordi de er i stand til at modstå alvorlige belastninger.

  Også fastgørelse baguetter kommer i forskellige længder, størrelser og former. Og afhængigt af konfigurationen er de beregnet til en bestemt metode til montering af nettet (harpun, hæftning, klip).

  Hvis du tager højde for installationsstedet, er profilerne opdelt i følgende typer:

  • væg (den mest almindelige, installeret i en afstand på 5 cm eller mere fra bundpladen);
  • loft (sørg for den mest kompakte placering af spændeklude - kun 2-3 cm fra loftet);
  • Universal (designet til både vandret og lodret installation).

  Således til spørgsmålet: "Er det muligt at fastsætte strækloftet til loftet?" Enhver ekspert svarer jakende. Det vigtigste er at vælge den rigtige baguette for at installere lærredet og udføre en kompetent installation.

  Hvordan monterer du profilen for et strækloft?

  Som det er kendt, har loftet dekorative stof en vis spændingskraft, hvorfor dets understøtningsramme skal skelnes af holdbarhed og pålidelighed. Montering af en baguette er mulig på enhver fast overflade af væggene: det er beton og gips, mursten og træ og metal. Som skruer anvendes der normalt skruer med en størrelse på 3,5 til 5,5 cm og en dyvel med en længde på 6 mm.

  For at sikre den nødvendige stabilitet af profilen er den fastgjort med en stigning på 20-25 cm til faste planer, 15-20 cm til mindre pålidelige baser, 5-7 cm til krøllede segmenter af strukturen.

  Imidlertid er sommetider grundfladen for svag. Er det muligt at gøre noget i dette tilfælde? En mulighed er at montere strækloftet i loftet ved hjælp af en speciel loftsprofil. Det er billigere og hurtigere end at foretage en større revision af skillevægge i rummet.

  I hvilke andre tilfælde anvendes der en loftsfastgørelsesprofil?

  Vægmateriale af dårlig kvalitet tillader ikke en solid installation af en baguette på væggen, fordi det ikke tillader, at nogle dybere fastgøres sikkert. Det hjælper ikke endnu hyppigere installationstrin. Disse overflader omfatter:

  • gamle smuldrende mursten;
  • et tykt lag af lav kvalitet gips
  • for tyndt plader af gipsvæg, hvilket ikke er muligt at styrke yderligere.

  I alle ovennævnte tilfælde kan du nemt komme ud af situationen ved at montere støtterammen ikke til væggen, men til loftet.

  Denne monteringsmetode anvendes også, hvis rummet har et indbygget skab med et glidearbejde fra gulv til loft, og du vil ikke demontere det. Det er også umuligt at anvende en vægprofil her, da vægens rolle faktisk spiller ud af garderobens facader.

  En hindring for installationen af ​​en vægprofil kan være skjult kommunikation, der kan beskadiges ved boring af partitioner.

  På grund af den specielle konfiguration af en sådan profil muliggør den også den mest kompakte installation af et strækloft, hvilket giver en betydelig pladsbesparelse. Denne ejendom er især værdifuld i værelser med lave etager.

  Men hvorfor lægger alle stræklofter ikke direkte på loftet, hvis det er så praktisk? Er det muligt fuldt ud at bevare funktionaliteten i et sådant dekorativt design?

  Hvad er grænserne for loftprofilen?

  Da loftet baguette er installeret på bundgulvet i rummet, gentager spændekluden sin konfiguration. Det er for at opnå en perfekt jævn dekorative overflade, skal hovedloftet laves så lige som muligt. Dette indebærer yderligere forberedende arbejde, hvilket ikke er nødvendigt i tilfælde af brug af en vægprofil.

  Ved dekoration af et stort område af loftet eller sammenføjning af to dåser anbefales det også, at eksperter anvender en adskilt loftsplint. Det forhindrer sagning eller rynke af materialet.

  I vores online butik kan du købe alle materialer og komponenter til lofter, herunder forskellige typer monteringsprofiler.

  Sådan monteres et strækloft til en mur af gipsplader - 3 effektive og overkommelige muligheder

  Kombineret strækloft i kombination med gipsplader.

  Denne artikel er rettet til dem, der ønsker at kombinere gipspladekonstruktioner på loftet med spændende lærred. Denne kombination er mulig med overholdelse af installationsteknologien. For at forklare læseren, hvordan man korrekt gennemfører dette, vil jeg fortælle dig om tre muligheder for fastgørelse af et strækloft til gipsplader.

  Egenskaber ved fastgørelse af lofter til gipsvæg

  Bare vil sige, at disse to typer af efterbehandling materialer har helt forskellige egenskaber, så installationen af ​​gipsplader og installation af stræklofter har helt forskellige teknologiske funktioner.

  • Gipsgipspladen er et sammensat materiale bestående af to ydre lag karton, mellem hvilke der er en mineral kerne (gips);
  • Ved montering på væggen er der monteret en understøtningsramme fra en galvaniseret metalprofil, og derefter fastgøres gipsplader til den.

  Afslutningsvægge med gipsplade kan forbedre varme- og lydisoleringen af ​​rummet.

  Denne teknologi anvendes i vid udstrækning i individuel konstruktion af flere grunde:

  • For det første gør det muligt at skjule betydelige synlige mangler i konstruktion fra nysgerrige øjne og gør det muligt at udjævne meget buede vægge uden store vanskeligheder.
  • For det andet åbner udsmykningen af ​​vægge og lofter med gipsplader et bredt område for kreativitet, da det giver mulighed for at skabe originale designløsninger i indretningen;
  • Og for det tredje er et sådant arbejde ret simpelt i udførelse, så enhver hjemmekunstner kan nemt klare det, selv uden at have de relevante praktiske færdigheder.

  Installation af gipsvæg er let at udføre af en person.

  Fra min erfaring kan jeg sige, at i praksis er det nedhængte loft på gipset oftest monteret i en af ​​to tilfælde:

  1. Et klassisk eksempel på den kombinerede anvendelse af disse materialer er en boliglejlighed eller et rum i et nyt hus fra en bygherre, som sædvanligvis sættes i drift uden nogen indvendig ru finish, med ujævne, knuste vægge og buede lofter.
   • For det første syes alle overflader med gipsplader;
   • derefter færdiggørelsen af ​​værelset udføres;
   • efter det er der ophængt lofter på gipsvæggen;
  1. Nogle projekter af indretning af lokaler involverer fremstilling af et loft på flere niveauer med dekorativ belysning. I dette tilfælde er der monteret en understøtningsramme af en metalprofil langs omkredsen af ​​rummet, som derefter syes med gipsplader. Det øverste basisniveau er lavet i form af et spændingspanel, der er fastgjort til klemprofilen, monteret langs hele omkredsen af ​​gipspladens dekorative kasse.

  To-niveau stretch loft med effekten af ​​den stjerneklar himmel.

  Der er situationer, hvor de indvendige tre vægge er lavet af armeret beton eller murværk, og den fjerde væg eller indvendige skillevæg er lavet af gipsplader. I dette tilfælde, til beton- og murvægge, skal støtteprofilen til strækloftet monteres ved hjælp af konventionelle dowels, og det skal fastgøres til gipspladen væggen ved hjælp af en af ​​metoderne beskrevet nedenfor.

  Enhed og princip for installation af stræklofter

  Den største fordel ved stof- og vinylstræklofter er, at de giver dig mulighed for at få et stort set ubegrænset område, ideelt lige ensartet overflade. Efter montering af stramningsdukken er der ingen synlige revner, huller og led, der er tilbage på den. Desuden har den selv et æstetisk udseende og behøver ikke yderligere dekorative efterbehandling.

  På trods af at prisen på loftlofter stadig er ret høj, anses de i dag for at være meget populære i nichen til at afslutte lejlighederne.

  Installationsskema med hængende lofter med harpoonmontering.

  Til montering af spændingspanelet anvendes en metal- eller plastikprofil, som er fastgjort til væggene rundt om rummets omkreds, tæt på betongloftet. Ifølge fremgangsmåden til fastgørelse af nettet og det indre arrangement af låsemekanismen kan alle eksisterende varianter af de understøttende profiler opdeles i fire typer:

  • harpun,
  • cam,
  • kile,
  • shtapikovy.

  I dette tilfælde er enheden af ​​et bestemt fastgørelsessystem ikke af afgørende betydning, så jeg vil generelt fortælle dig om de vigtigste funktioner ved installationen af ​​alle stræklofter som helhed.

  1. Først og fremmest skal du anvende vandrette markeringer på alle vægge, hvorigennem støtteprofilen skal monteres. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med et laserniveau, men hvis du ikke har en, kan du bruge det sædvanlige hydroniveau;

  Fastgørelse på væggen af ​​lejerprofiler af forskellige typer.

  1. Lejerprofilen skal monteres langs markeringslinjerne strengt vandret, hvilket forhindrer glatte bøjninger langs buen på lige sektioner eller skarpe brud på sværdets ledd;
  2. For at fastgøre profilen til de vigtigste lejevægge, er det nødvendigt at bruge ekspansionsplastdyser og selvskærende skruer 4,5x60 mm. Afstanden mellem to tilstødende fastgørelsespunkter skal ikke være mere end 150-200 mm;
  3. Stoffloftets klud skal omhyggeligt indsættes og hænges ved hjørnerne til lejeprofilen ved hjælp af midlertidige kroge. Hvis det er for lavt til gulvet, kan det fastgøres flere steder med midlertidige klip, såsom kraftige store tøjpinde;

  Preliminær fastsættelse af en vinyl klud.

  1. Vinylfilmens klud har krympeegenskaber, så den skal strækkes i opvarmet tilstand. For at gøre dette bør det opvarmes ensartet over hele området til en temperatur på 50 ° -60 ° C ved hjælp af en elektrisk eller gasvarmepistol;
  2. Stoffet behøver ikke at blive forvarmet, så du kan begynde at strække det straks efter installation af støtteprofilerne.
  3. Efter opvarmning af vinylen til den ønskede temperatur, skal tilslutningen af ​​stræklofterne til støtteprofilen startes fra midten af ​​den korte side af rummet.

  Opvarmning af kluden med en varmepistol.

  1. Efter at have fastgjort to modsatte hjørner på en kort væg, er det nødvendigt at gradvist fylde det i profil langs rummets lange side;
  2. Efter at panelet er fastgjort til profilen omkring omkredsen, kan små folder forblive på loftet. Der er ikke noget frygteligt i dette, for efter køling af vinylpladen vil det til sidst arbejde sig selv og strække på grund af materialets krympeegenskaber;
  3. I slutningen af ​​alle, i sporene af støtteprofilen langs hele længden skal du installere plastforing i form af en dekorativ sokkel. De vil hjælpe med at skjule de teknologiske huller mellem væggen og loftet rundt om rummet, skjule spændingsstofets låsemekanisme og give rummet et færdigt udseende.

  Spænding og fastgørelse af en klud til lejeprofilen.

  Tekstilkluden har ikke varmekrympende egenskaber, og når man monterer tygets tæpper, anvendes bæreprofilen af ​​hæftemodellen oftest. En sådan klemmekanisme giver dig mulighed for jævnt at stramme panelet i færd med at fastgøre det. Det skal tages i betragtning, at instruktionerne for installation af stofstrækloft foreskriver en meget større spændingskraft end til fastsættelse af loftbelægningen af ​​vinylfilm.

  Forberedelse af værktøjer og materialer

  Ud fra et teknologisk synspunkt består installationen af ​​et strækloft på gipspladervægge af to helt forskellige former for efterbehandling. Først skal du installere understøtningsrammen og fastgøre gipspladerne på den, og derefter skal du montere støtteprofilen og fastsætte strækloftet på det.

  Ved valg af værktøj og indkøbsmaterialer skal dette punkt tages i betragtning, så du skal udarbejde de egnede værktøjer til både gipsplader og arbejde med lofter.

  1. At bore huller i betonvægge og lofter, du har brug for en elektrisk perforator med et sæt øvelser med en diameter på 6 til 12 mm;

  Husholdnings elektrisk hammerboremaskine.

  1. Hvis alle vægge i dit hus var bygget af murværk, kan du gøre med en kraftig hammerboremaskine med et sæt spidsfulde øvelser med samme diameter.
  2. I forbindelse med installationen skal du stramme mange skruer. Derfor er det bedst at bruge en trådløs skruetrækker med en speciel dyse;
  3. For at opvarme et vinylark skal du bruge en elektrisk eller gasvarmepistol. Når du vælger en varmepistol, skal du være opmærksom på, at elektriske modeller har stort strømforbrug, og der kræves en gasflaske med flydende naturgas til drift af gaspistoler;

  Varmepistol med gasflaske.

  1. Syning af vægge med gipsplader, og installation af stræklofter er mere bekvemt at udføre med almindelige husstandsstiger. Hvis du ikke har en stige, kan du i stedet bruge et højt stabilt bord.
  2. Et sæt håndværktøjer omfatter en mellemhammere, en formet skruetrækker, to brede fladskruetrækkere, en bred og smal metalspatel, en skarp konstruktionskniv, stor og lille tang eller tang, et lille plan til behandling af arkkanter samt en hacksav eller metal saks;
  3. Ud over dette sæt har du brug for en metallinie med en længde på 1 m, et målebånd på mindst 5 m i længden, et hydraulisk eller laserniveau, et boblekonstruktionsniveau samt et stort firkant eller en længdegrad;

  Guide og rackprofil til gipsvæg.

  1. Fra materialer til vægsting skal du købe plader af gipsvæg, et sæt metalprofiler til fremstilling af en støtteramme, forbinder krabber samt et sæt af nødvendige fastgørelsesdele.
  2. Sættet til installation af stræklofter skal ud over selve panelet også omfatte metal- eller plastbærerprofiler med plastiske dekorative stik, slidbaner til passage af elektriske kabler og varmeledninger samt monteringsskruer eller skruer.

  Et sæt værktøjer til sikring af spændevævet.

  For at vælge den rigtige type støtteprofil og låsemekanisme, anbefaler jeg at kontakte specialisterne i organisationen, hvor du vil købe alle komponenter til installation af stræklofter. De skal angive størrelsen på rummet og forklare, hvordan du planlægger at montere loftet. Baseret på disse data vil de hjælpe dig med at vælge den ønskede profilmodel og typen af ​​fastspændingsmuffer for hver enkelt sag.

  Mulighed 1: produktion af et kombineret loft på to planer

  Som du ved, bruges gipsplader i konstruktion, ikke kun for at justere de buede vægge. De bruges ofte til at oprette originale designløsninger med den mest usædvanlige konfiguration, herunder fremstilling af lofter med flere niveauer med indbygget lys eller baggrundsbelysning.

  Jeg vil ikke nu i detaljer beskrive alle funktionerne ved installation og efterbehandling af indvendige gipspladestrukturer, fordi dette er et emne for en separat artikel. Her vil jeg tale om, hvordan man fastgør strækloftet til gipsvæggen, for eksempel det enkleste loft på to plan med en rektangulær kasse rundt om rummets omkreds.

  1. Først og fremmest skal du bestemme dybden af ​​det dekorative loft. Denne værdi bestemmer afstanden fra hovedloftet til det nederste punkt i gipspladen.

  Fastgørelsesplanen af ​​strækloftet til dekorationsboksen.

  1. Den resulterende størrelse skal afsættes på væggen, fra det laveste punkt af overlapningen. Så på samme højde, ved hjælp af et hydraulisk eller laserniveau, anbring vandrette markeringslinjer på alle vægge;
  2. Fastgør de nederste vandrette profiler til montering af gipspladen på væggen langs de markerede linjer. Plastfittings og galvaniserede selvskærende skruer 4,5x60 mm skal anvendes som fastgørelsesanordninger;
  3. Derefter skal du bestemme bredden af ​​den dekorative boks, og i henhold til denne størrelse trækker du loftet på fire markeringslinjer, som skal være i samme afstand, parallelt med hver væg

  På billedet kan du se de lodrette og vandrette tværstænger.

  1. På indersiden af ​​hver linje er det nødvendigt at fastsætte den vandrette guide profil på samme måde. Afstanden mellem to tilstødende fastgørelsespunkter skal være 400-500 mm;
  2. Derefter skal du lave dine egne hænder sammen med to grupper af ens vertikale og vandrette broer fra vægprofilen. Antallet af hoppere i hver gruppe bestemmes af formlen: længden af ​​rummets omkreds * 0,6;
  3. Længden af ​​alle lodrette lintel skal være lig med dybden af ​​det dekorative loft, og længden af ​​de vandrette lintel skal svare til bredden af ​​loftkanalpladen;
  4. Horisontale tværstænger skal monteres på vægmonteringsprofilen vinkelret på hver væg i en afstand på ca. 600 mm fra hinanden;

  Et eksempel på fremstillingen af ​​understøtningsrammen.

  1. Fire langsgående vandrette profiler skal fastgøres til de frie ender af de tværgående hoppere. De skal sammenkobles i den fremtidige boks indre hjørner og danne et frit hængende rektangel;
  2. Dette rektangel skal være forbundet med vertikale tværbroer med loftsstyringsprofilen, så resultatet er en lukket rumlig ramme for loftkanalen.
  3. Nu er du nødt til at beslutte, hvor langt fra hovedstaden overlap vil være kluden af ​​strækloftet. På dette niveau er det nødvendigt at fastgøre en kontinuerlig vandret profil langs den indvendige omkreds af den dekorative boks til de lodrette lintel

  Fastgørelse af lejeprofilen til gipspladens dekorative kasse.

  1. Derefter kan understøtningsrammen sys op med gipsplader, færdigbehandling, og fortsætter med installationen af ​​støtteprofilen til strækloftet;
  2. Den skal fastgøres på en sådan måde, at alle skruer langs hele længden nødvendigvis falder ind i metalprofilen, og under ingen omstændigheder skal de kun pakkes i gipsplader. Overholdelse af denne betingelse er meget vigtig, for i løbet af tiden under spændingen af ​​nettet kan de selvdrejende skruer krybe ud af gipsvæggen;
  3. Når hele transportprofilen er fast, kan du gå videre til installationen af ​​vinyl eller stofklæde. Om hvordan du installerer hævede lofter, skrev jeg kort i det andet afsnit af denne artikel.

  Slutresultatet af arbejdet.

  Hvis du har til hensigt at lave et loft på flere niveauer med indbyggede lamper, med baggrundsbelysning eller med fiberoptisk dekorativ belysning, skal alle kommunikations- og elektriske kabler forsynes, inden dekorationsboksen sys med gipsplader.

  Mulighed 2: Installation af indlejrede strukturer

  Overvej nu en situation, hvor stræklofter skal monteres på et niveau og fastgøres direkte til lige og lige vægge af gipsplader. Ved første øjekast kan denne mulighed virke enklere, men vi må ikke glemme, at gipsvæg har meget lavere stivhed og lavere lagerkapacitet end armerede beton eller mursten hovedvægge.

  Når du spænder lærredet, skal du lægge stor indsats, så hussejere er ofte i tvivl om, hvorvidt det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og hvor pålidelig vil denne fastgørelse være?

  Ordningen med installation af realkreditobligationer.

  Umiddelbart vil jeg gerne svare på, at en sådan mulighed ikke kun er mulig, men er meget udbredt i udsmykningen af ​​bolig- og kontorlokaler. Pålideligheden af ​​denne fastgørelsesmetode afhænger i vid udstrækning af, hvor effektivt du gør dette arbejde, så jeg fortæller dig senere hvordan du installerer realkreditlånet under strækloftet i støtterammen til gips.

  1. På den indledende fase af arbejdet skal montering og montering af understøtningsrammen udføres i overensstemmelse med almindeligt anerkendte byggekoder (normativt dokument SP 55-101-2000 "Indkapslingsstrukturer ved brug af gipsplade");
  2. Når hele rammen er monteret og fastgjort til væggen, skal du i sin øverste del installere indlejrede strukturer, der tjener til at fastgøre strammerloftets støtteprofil.
  3. Til installation af stræklofter i en lille stue kan realkreditlån fremstilles af galvaniseret metalprofil til gipsvæg. I værelser med stort areal er det bedre at bruge træstænger med et tværsnit på mindst 60x60 mm;
  4. Højden af ​​fastgørelsen af ​​den indlejrede stråle skal beregnes på en sådan måde, at dens nedre kant er placeret på samme niveau med fremtidsplanet for det fremtidige spændingsark;

  Indlejret fra en træbjælke af et stort afsnit.

  1. Hvis du bruger vandrette linjer fra en metalprofil som pantstruktur, skal hver sådan lintel fastgøres to steder på hver lodret rackprofil;
  2. Når du installerer en træblok, anbefaler jeg dig også at reparere hver jumper til hovedvæggen, i det mindste på to steder ved hjælp af nylonudvidelsestik og vvs-bolte med brede spændeskiver.
  3. Når boliglånene til strækloftet er installeret rundt om væggenes omkreds, vil det være muligt at gå videre til gipspladergipset og færdigbehandle rummet.
  4. Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen er det nødvendigt at montere transportprofiler (baguette) på et givet niveau og fastgør et strækpanel til dem. For at fastgøre en profil er det bedst at vælge skruer på træ eller på metal 6x60 mm i størrelse.

  En horisontal loftsprofil med en bred hylde kan bruges som pantplade.

  For jævnt at fordele trækkraften over hele længden af ​​realkreditbjælken, skal selvskærende skruer til fastgørelse af lejeprofilen installeres i trin på højst 100-150 mm. I alle hjørner af rummet og på leddprofilens ledd skal skruerne være placeret ikke længere end 20 mm fra piskens endekant.

  Mulighed 3: Installation af stof- og vinyllofter på kablede vægge

  Ofte er der en situation, hvor boligejere beslutter at installere et strækloft efter en komplet renovering i lejligheden. Af denne grund stiller vores læsere jævnligt spørgsmål i deres kommentarer: om det er muligt at strække et stof eller vinyl klud på loftet, når alle væggene i rummet er dækket af gips.

  Fra min personlige erfaring kan jeg svare, at denne fastgørelsesmetode i princippet er mulig, dog skal følgende regler overholdes:

  1. Først og fremmest skal du kontrollere, hvordan pålideligt og effektivt gipsvæg er monteret på hovedvæggen, især i dens øverste del langs hele rummets omkreds;

  Lejerprofil bør fastgøres i gipsvæggen så ofte som muligt.

  1. I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på fastgørelsen af ​​gipspladerne, men også på byggekvaliteten af ​​understøtningsrammen. Ved undersøgelse af overfladen skal der ikke påvises nogen afbøjninger, rattles, backlashes, cracking eller peeling af gipspladen.
  2. I betragtning af at konventionelle selvdrejende skruer i gipsplade ikke modstår den langsigtede effekt af den dynamiske belastning på udtrækningen, bør kun klemme eller plastankere anvendes til at fastgøre lejeprofilen;
  3. Som eksempel kan jeg tilbyde metaludvidelsesankere MOLA 5x13 med profilfastgørelse med M5 skruer eller udvidelige plastankere OLA 8x13 med profilfastgørelse ved hjælp af selvdrejende skruer 3.5x60 mm. Denne fastgørelse er designet til enkeltlags gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm;

  Metal anker fastgørelsesdele MOLA 5x13.

  1. Ved installation af transportørprofilen anbefaler jeg dig at installere ekspansionsbolte i gipsvæggen så ofte som muligt i en afstand på mindst 100 mm fra hinanden;
  2. For at øge pålideligheden er det nødvendigt at forsøge at gøre det for at hænge på forankringerne for hver lodret stativprofil af understøtningsrammen;
  3. For at bestemme den nøjagtige placering af de lodrette indlæg bag gipspladerne, kan du bruge en bærbar metaldetektor eller en speciel applikation på din smartphone, og hvis der ikke er nogen eller den anden, så vil en stærk permanentmagnet hjælpe dig;

  Støtteprofil med cam clips til loftmontering.

  1. Som en alternativ mulighed for at installere stræklofter i værelser med gipsplader vægge, kan jeg foreslå, i stedet for vægprofiler, at bruge loftsvisningen af ​​støtteprofilen. De har samme konstruktion af klemmekanismen, men de er kendetegnet ved, at de ikke er monteret på væggene omkring rummets omkreds, men direkte til hovedstoftaket;
  2. Hvis der i dit værelse er hovedlofter meget buede, eller af en eller anden grund skal du sænke strækloftet godt under hovedloftet, så en sådan profil kan fastgøres gennem afstandsstykker fra et tykt, smalt bræt eller en træbjælke af passende sektion.

  Ordningen med montering af loftlejerprofilen gennem afstandsstrålen.

  Endnu engang vil jeg gerne minde om, at det er nødvendigt med en meget større spænding til installation af en stofklæde, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til installation af vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen.

  Hvis alle de beskrevne metoder syntes for komplicerede til nogen af ​​læserne, så kan jeg tilbyde en endnu enklere mulighed:

  • Faktum er, at den mindste tilladte afstand mellem betonloftet og strækloftet er 35 mm;
  • I et normalt scenario, hvis hovedkapitaloverlappningen i dit værelse ikke er meget skæv, så når du installerer bæreprofilen på gipsplademuren, får du bare alle monteringsskruerne i metalloftet vandret vejledning;
  • I dette tilfælde løses problemet med at installere den indlejrede struktur af sig selv.

  konklusion

  Nu ved du, hvordan du klæber lærredet på gipsplader på tre måder til selvrealisering. Alle interessante oplysninger om installation af stræklofter på gipsplader vægge kan hentes fra videoen præsenteret i denne artikel, og hvis du har yderligere spørgsmål, foreslår jeg at du diskuterer dem i kommentarerne nedenfor.