Sådan monteres plastvægpanelet på loftet: installationsanvisninger

PVC beklædning er meget udbredt til indretning. Plastloftet er som regel monteret i køkkenet, badeværelset, toilet, loggia - værelser der er mest udsatte for fugt. For stuer er denne tilgang ikke egnet. For det første er polyvinylchlorid ikke særlig miljøvenligt, og for det andet ser loftpanel ikke æstetisk glædeligt ud i udformningen af ​​et opholdsstue eller soveværelse. Men en sådan finish ser godt ud indenfor butikker, snackbarer eller andre servicefaciliteter.

Dernæst overvejer vi i detaljer, hvordan man korrekt monterer loftet på plastpaneler. Denne opgave er ganske i stand til at gøre det selv uden involvering af specialister. Lad os analysere hele processen med at installere paneler i faser.

Nødvendige værktøjer

Installation er som følger - plastbeklædning er fastgjort til træets eller metalrammen på batten. At udføre arbejdet vil kræve:

 • hacksav til træ eller stiksav til at skære plast og bånd;
 • saks til metal, hvis rammen vil blive installeret fra aluminiumsprofilen.
 • perforator eller hammerboremaskine med pobeditovy-dyse til boring af huller i loftet;
 • roulette og snedker
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • vandstand
 • konstruktion hæftemaskine;
 • brevpapirkniv til fremstilling af huller til lamper og små snit ved montering af dele.

Beregning af mængden af ​​foring

Plastplader er forskellige i bredde - 10, 12,5, 15, 20, 25 cm, men standardlængden er 6 m.

Antag at du vil have et loft på 5 x 3 m i størrelse med en klapbræt på 20 cm. For at gøre dette skal du dele 500 cm ved 20 cm - du får 25 stk.

Men da længden af ​​panelerne er 6 m, og bredden af ​​rummet er 3 m, er de skåret i halvdelen. Derudover tilføjes 20% til reserven, hvis du skal udskifte det defekte materiale.

Multiplicer 25 med 1,2. Som følge heraf får vi 30 PVC paneler med en længde på 3 m eller henholdsvis 15 stk. 6 meter hver.

Fremstilling af materialer

Ud over selve plastforingen skal træbjælker eller aluminiumsprofiler afslutte loftet. De bruges til enhedens ramme og fastgjort til loftet vinkelret på panelernes placering.

Størrelsen af ​​bjælkens tværsnit er taget 20 x 30 mm, og trinet når mærkning af beklædningen er ca. 40-60 cm.

Beregn antallet af stænger til loftbeklædning 3 x 5 m. Hvis foringen er parallelt med væggen med en længde på 3 meter, så træbasen er monteret vinkelret på den i trin på 0,4-0,6 m. Det vil sige, at du skal bruge 7 strimler 5 m lange. Men da stænger af denne størrelse ikke er til salg, kan du købe 7 stk. 6 m længde eller 18 til 2 m. Aluminiumsprofilen er beregnet på samme måde.

Ud over emner til enhedens ramme skal du have følgende materialer:

 • selvskærende skruer og dykker - det præcise beløb er vanskeligt at beregne; ca. for at fastgøre en 2 meter bar vil det tage 4-5 stykker, hvor skruens længde skal være fra 50 til 120 mm under hensyntagen til lofterne
 • Hvis metalkasse er installeret, er det nødvendigt at købe profiler: UD - til montering langs omkredsen, CD - til rammen samt U-formede suspensioner og krydsformede krabbefæstelser;
 • afhængigt af materialet af lathing - hæfteklammer eller metal skruer til montering paneler;
 • loftsplint - udbredt monolitisk med U-formet rille samt sammenfoldelige PVC-profiler med aftagelig fastgørelse, men det er tilladt at bruge en enkel L-profil, længden er lig med rummets omkreds;
 • hjørner til sokkel - forbindelsesarmaturer er kun påkrævede ved de ydre hjørner, i andre tilfælde er det nok at skære baguetten på 45 grader.

Enhedsramme

Inden montering af vægpanel er det nødvendigt at samle kassen, som plastpanelerne skal fastgøres på. Den kan være lavet af træ eller metal. Overvej begge muligheder separat.

Før arbejdet påbegyndes, anbefales det at fjerne alle møbler fra lokalerne og lægge gulvet. Kontroller derefter, om malingen og gipset skal skrælle og om nødvendigt fjerne.

mærkning

Først og fremmest vælges det ønskede niveau af loftet, på en af ​​væggene tegnes en linje i blyant eller der anvendes en huggetråd. Ved installation af plastforing er det nødvendigt at forlade et mellemrum på mindst 2 cm, ikke tæller lampens højde og tykkelsen af ​​panelerne.

Derefter overføres etiketten til de andre vægge og observerer niveauet. På denne måde er omkredsen af ​​den fremtidige ramme skitseret. Efter den samme metode er linierne for placeringen af ​​bærebjælkens støtteelementer markeret med et trin på 40-60 cm.

Metalramme

For det første er en UD-profil installeret rundt om loftets omkreds og fastgjort med dowels. Hvis afstanden fra loftet til vægpanelet er mere end 5 cm, er designet monteret på de U-formede bøjler, deres længde varierer fra 7,5 til 25 cm.

Derefter installeres to ekstreme cd-profiler - hver i en afstand på 10-15 cm fra væggen, vinkelret på panelernes arrangement. De er fastgjort til loftet med U-formede suspensioner, og til UD-profilen - med selvlukkende skruer eller krabber-type stik.

Resten af ​​CD-profilerne er monteret med samme trin som træstængerne - 40-60 cm. For at lette justeringen af ​​niveauet mellem de ekstreme profiler trækkes en fiskelinje eller tråd.

Træramme

Når du monterer kasserne fra træstænger, skal du bore huller i hver af dem med skruer med et trin på 50 cm i hver af dem. Da strimlerne fastgøres med selvlukkende skruer, anbringes de på loftet og mærkes med blyant eller bore.

Dernæst sættes hullerne i loftet i loftet i henhold til den indledende markering, og plastdykler indsættes. Derefter skrues stængerne med skruer. Ved hjælp af niveauet kontrolleres det, at alle lamellerne er fastgjort vandret, hvis det er nødvendigt, anvendes foring eller trækile er monteret.

For at undgå rottning og dannelse af svampe behandles træ med linolie, lak eller maling. Derefter fortsæt til installationen af ​​elektriske ledninger.

Hvis vi sammenligner to typer kasser, er det mere rentabelt at installere en ramme lavet af galvaniseret profil i værelser med høj luftfugtighed. I andre tilfælde er det bedre at montere en træversion.

Belysningsarmaturer

For korrekt planlægning af elektrisk arbejde skal du først tegne layoutet på enhederne. Antallet af indbyggede lamper på plastloftet beregnes under hensyntagen til følgende krav: Placeringshøjden er 1 m, mens afstanden fra den nærliggende væg er taget i området 20-50 cm.

Ved installation af standard glødelamper på 220 V er det vigtigt at huske, at kraften i hver af dem ikke må overstige 40 W for at undgå opvarmning og deformation af plastik.

Hvis der vælges lavspændings halogen eller LED-lamper, kræves der en trinvis transformator på 12 V. Foretrukken for sådant udstyr er begrundet i flere faktorer: brandsikkerhed, især i den våde zone, lavt strømforbrug og holdbarhed af belysningsenheder. Men der er begrænsninger: Det er tilladt at forbinde maksimalt 4 armaturer med en ledningslængde på op til 2-2,5 m til transformeren, og mere anbefales ikke.

Huller til lamper i PVC-loftet kan laves med en trækrone, stik stik, brevpapir eller en fin bore. Diameteren skal være 4-5 mm mindre end belysningsapparatets ydre ring.

Derudover skal du bruge terminaler, kontakter og klemmer, med hvilke kablet er fastgjort til rammen. På lampens placering er der lavet en sløjfe ca. 15 cm lang for nem installation af armaturerne, da ledningerne skal trækkes ud gennem hullerne i vægpanelet.

Hvis du installerer en metalramme, er det bedre at lægge i et korrugeret rør lavet af ikke brændbart plastik for at undgå skader på profilens kanter. Denne løsning er også sand i et fugtigt miljø for at forhindre brand.

Montering af foring

Først og fremmest er en af ​​følgende profiler fastgjort til kassen - start eller loftstøbning i form af bogstavet "P". Den er limet med "flydende negle" eller fastgjort med skruer. Panelinstallation udføres i følgende rækkefølge:

 1. Afstanden fra profil til modsat måles, og der lægges 1,5-2 cm til den. Dette er længden af ​​panelet, der skal indsættes. I betragtning af den mulige krumning af væggene er det bedre at tage målinger for små grupper skiftevis og skære dem til den ønskede længde.
 2. Det første panel er installeret i styretapperne fremad, det skal passe tæt ind i rillerne. Derefter fastgøres den med en byggestifter til en træbjælke eller med selvdrejende skruer til en metalramme.
 3. Alle efterfølgende paneler er installeret på samme måde - først med den ene ende, derefter med den anden, indsat i støbningen, justeret og skubbet ind i sporet af den forrige.
 4. I processen er huller lavet til lamper.
 5. Det sidste panel skal skære lidt mere - fra 5 til 7 cm. Men denne teknik har en ulempe - med tiden kan foringen flytte væk, og der kommer et hul frem. Derfor er den sidste strimmel undertiden limet med "flydende negle". For at gøre dette smøres det med lim og støbning og vinkelret drejning, og trykker derefter panelet i et par minutter. Men efter det, når demontering det bliver nødt til at bryde.
 6. Som konklusion er den sidste sokkel limet til loftet uden monteringsplade.

Som en endelig finish kan du dække mellemrummet, der er dannet akryl, men det er som regel ikke nødvendigt.

Montering og forlygte clapboard

Hvis det er nødvendigt, loftplade i et træhus, er det bedst at bruge clapboard. Dette materiale har ikke blot fremragende tekniske egenskaber, men kan også understrege dets unikke design. Du kan lave et loftbeklædning med dine egne hænder.

Valg af materiale

For at rette installationen af ​​loftet på vægpanelet er det nødvendigt at gøre sig bekendt med egenskaberne ved dets design. Rammen er fastgjort i loftet. Til dette formål kan en metalprofil eller træ anvendes. Montering af rammen er lavet ikke kun omkring omkredsen, men også inden for loftet af loftet.

Hvis du planlægger at lave loftet på vægpanelet, hvoraf et foto vil blive præsenteret nedenfor, med en træprofil, så skal du bruge stænger til at samle rammen. Deres størrelse skal være 4x4 centimeter. For at udsætte rammen på flyet så glat som muligt, er det nødvendigt at bruge trækile. Til dette formål kan plastikkile også anvendes. Korrekt fastgørelse af suspensioner til bunden af ​​loftet kan kun foretages ved hjælp af ankre, der skal købes på forhånd. For at montere stængerne i beslagene skal der anvendes skruer.

Hvis du vælger at bruge en metalprofil, skal du foretage et valg:

 • metalprofil, hvis produktionsmateriale er galvaniseret stål. Kanterne på denne profil skal nødvendigvis rulles, hvilket vil give et højt niveau af stivhed til rammen;
 • suspensioner for profilen;
 • ankre og skruer til metal;
 • forbindelseselementer.

Valget af foring er også et helt afgørende øjeblik. Som et råmateriale til fremstilling af dette efterbehandling materiale kan anvendes:

Lofter lavet af klapplader i et træhus, hvis billeder kan ses i denne artikel, vil se godt ud. Under udvælgelsen af ​​dette materiale er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber.

Montering af loftet fra vægpanelet udføres ved hjælp af en perforator, en skruetrækker, målebånd, niveau, metal saks, en hammer og en sav til træ. Derfor er alle disse værktøjer nødt til at blive forberedt på forhånd.

Forberedende arbejde

For at væggen på loftet skal kunne ses, skal billedet i det indre ses her, monteres af højeste kvalitet, det er nødvendigt at udføre det forberedende arbejde korrekt. Klædningsplanken kan helt blokere loftet, men før det er nødvendigt at fjerne den gamle finish helt fra loftet. Ellers vil den drysses over tid, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​installationsarbejdet negativt.

Hvis der er revner eller andre problemområder i loftet, skal de fjernes uden fejl. Ofte anvendes i dette tilfælde plasteringsmetoden. For at dræbe den skadelige mikroflora og udelukke muligheden for at sprede sig til panelet i fremtiden, er det nødvendigt at udføre behandlingen af ​​loftsbeklædningen. Til dette formål er den mest almindeligt anvendte antifungal sammensætning.

Processen med isolering af et loftbelægning sker simpelthen ved hjælp af special mineraluld. I så fald kan isoleringen bruges i rum med høj luftfugtighed, så under indflydelse af fugt, det kan sænke. Derfor er det fastgjort, hvor der anvendes polypropylentråd. Garnet er fastgjort til træpladerne ved hjælp af en konstruktionsstifter.

På toppen af ​​isoleringen kan der laves dampspærre lag. Dens installation udføres med en grov side til isolationslaget. Loftet på vægpanelet i lejligheden, hvis billede kan ses på vores hjemmeside, vil have et attraktivt udseende i temmelig lang tid, hvis det forberedende arbejde er udført korrekt.

Det er nødvendigt at gå videre til installationen af ​​rammen først efter fuldstændig forberedelse af loftdækket.

Egenskaber af monteringsramme

Før opklæbning af loftklappladen, montering af en speciel ramme. I så fald er loftet monteret uden en batten, så vil alle uregelmæssigheder være synlige for det blotte øje.

Montering af metalrammen er:

 • måling af højden af ​​rummet i hvert hjørne og detektering af det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at trække sig tilbage 5-10 centimeter. Denne indikator er loftniveauet
 • installation af udgangsmetallprofilen omkring væggenes omkreds. Profilen er fastgjort med dowels;
 • Monteringsprofilhængeren udføres til selve loftet. Næste er bøjning ned de faste suspensioner.
 • Fastgørelse af lathingens hovedprofiler til startprofilen og suspensionerne.
 • kontrollere niveauet af arrangementet af alle elementer af rammen og dens resterende fastgørelse.

Sådanne rammer anvendes i vid udstrækning i værelser med et højt fugtindhold, da de er modstandsdygtige over for dens virkninger og deformation.

Mere egnet til at dække loftet er en ramme af træ. I tilfælde af at dine planer ikke omfatter at sænke loftet, kan fastgørelsen af ​​stængerne foretages direkte til den.

I første omgang er det nødvendigt at fastgøre beslagene til loftet, som stænger vil blive plantet i fremtiden. For at stængerne skal holde så tæt som muligt, er det nødvendigt at bruge en byggepistol.

hovednavn

Den sidste fase af installationen af ​​et hæftet loft er installationen af ​​foring. Metoden til montering af dette loftdæksel er direkte afhængig af dets egenskaber. Til montering af tyndt træforing eller beklædning af plast skal du bruge klemmer. Disse er tynde hæfteklammer, der sættes på i en fordybning. Med deres hjælp er foringen lavet til kassen. Disse anordninger er ikke i stand til at beskadige overfladematerialet, hvilket har en gavnlig effekt på hudens udseende.

I så fald skal vægpanelet være tungt, så det skal monteres på en åben måde. Til dette formål anvendes negle, som har små hætter i diameter, men dette kan påvirke loftets udseende negativt. Negle kan også hamres ind i fodsporene, hvis der er en forskydning af profilen.

Monter loftet på vægpanelet, foto i interiøret nedenfor, du kan nemt gøre det selv. I første omgang skal du trimme vægpanelet til loftets størrelse. Det anbringes på et af hjørnerne af loftet. I dette tilfælde skal rammestyrene være vinkelret på vægpanelet. Placering af panelet udføres på en sådan måde, at dens spids vender til hjørnet.

Oprindeligt lavet tilpasning foring. Til dette formål anvendes byggeniveauet. Fastgørelse af panelet på rammen kan foretages på en af ​​de valgte metoder. Dernæst skal du tage den næste liner og indsætte den i sporet, som du allerede har rettet. Næste er indretningen af ​​vægpanelet og fastgør den på nøjagtig samme måde som den første strimmel blev monteret. Ved hjælp af denne ordning er det nødvendigt at dække hele loftet.

Det sidste stadium af klapplankens loftbeklædning er installationen af ​​loftsplinten. Dens fastgørelse er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​vægpanelet.

Du kan nemt montere loftet fra vægpanelet med dine egne hænder. Det er nødvendigt at udføre alt arbejdet i streng rækkefølge og så præcist som muligt. video

Installation lining dine egne hænder

Foring er perfekt til afslutning af lofterne, udvendig og udvendig vægbeklædning, og endda mod dørene. Uanset kladens formål er panelerne monteret på samme skema. Samtidig med installation af foring er det muligt at klare hånden nemt. Lær det grundlæggende og kom i gang.

Typer af profiler til foring

Indhold trin for trin instruktioner:

Forberedende arbejde

Første skridt

Forbered vægpanelet til den kommende installation. Mæt materialet med antiseptisk og flammehæmmende middel. Hvis det ønskes, kan du desuden behandle panelerne med plet eller maling med den ønskede farve.

Lad det behandlede klapplader tørre og lægge materialet i det færdige rum. Forlade en dag. Træ tilpasser sig miljømæssige forhold, hvilket eliminerer risikoen for yderligere deformation.

Andet trin

Monter kassen på overfladen for at blive trimmet. Køb reiki eller lav din egen fra tommelflader eller tømmer 5x5 cm. Fastgør elementets elementer med en tonehøjde, der er 10-20 mm mindre end den fremtidige isolations bredde. Fastgør med skruer eller selvskærende skruer. Monteringshøjden er en halv meter.

Krat under vægpanelet

Kontroller fladheden af ​​rammen med specialværktøjer.

Krat til vandret foring

Tredje trin

Dæk kassen med et vandtætningsmateriale (plastfolie fastgjort med en byggestifter), læg isolering i cellerne (om nødvendigt, optimalt materiale - mineraluld, stak stramt uden huller), og dæk derefter isoleringslaget med et dampisolerende materiale (fastgør til kassen med en byggestifter).

Opvarmning og vandtætning

Fjerde trin

Fastgør til trækassen for at isolere den anden kasse, designet direkte til fastgørelse af vægpanelet.

Fastgør brædderne eller brædderne vinkelret på det fremtidige hus og samtidig vinkelret på rammerne for isoleringsmaterialer. Det vil sige, at metoden til fastgørelse af huset (vandret eller vertikalt) skal bestemmes for sig selv før fastgørelsen af ​​den første batte.

Behandl elementene i batten med et antiseptisk middel.

Montering af foring

Overfor interiøret

Der er flere muligheder for montering af brædder, mens du til montering af paneler kan bruge forskellige fastgørelsesdele. Læs følgende information og fortsæt til mål.

Monteringsmuligheder

Metoden til fastsættelse af foringen vælger efter eget valg. Fabriksbeklædningen har i første omgang spidser og riller, hvilket gør det muligt at fastgøre hver efterfølgende plankering med den forrige.

Du kan bruge hæfteklammer, klammer, skruer og negle til at fastgøre foringen. Selve bjerget kan udføres skjult eller åbent.

Fastgørelsesmetode, som allerede nævnt, vælger efter eget valg. Det vigtigste er, at fikseringen var så pålidelig og høj kvalitet som muligt, og foringen selv forblev uden skade. Hatte negle og skruer sunket ind i træet.

Den mest præcise og samtidig den sværeste metode til fastsættelse af huden indebærer spik negle direkte ind i lining riller. Så neglene bliver næsten usynlige.

Metoder til fastsættelse af foring

Til højkvalitets fiksering af brædder er klapere perfekte. Vælg den passende type fastgørelsesdele i overensstemmelse med tykkelsen af ​​sporene på dine dekorative plader. På den ene side af klyaymeren er der tænder - fastgørelsesorganer skåret ind i sporene af finishmaterialet. På den anden side skal klappen være fastspændt eller skruet fast i rammen. Som regel anvendes negle i sæt med klemmerne.

Der er også mulighed for montering af vægpanel, hvilket indebærer brug af specialbeslag. I dette tilfælde anvendes en monteringspistol. Bracket skyder rilleplader og løser det til rammen. For at udføre denne installation skal du have de nødvendige færdigheder.

Brugen af ​​klyaymer giver dig mulighed for betydeligt at fremskynde arbejdet med installationen af ​​foring

Også begyndere kan anbefales at være opmærksom på fastgørelsesmetoden ved brug af dekorative skruer. Denne metode giver dig mulighed for at bevare finishens æstetiske appel og opnå højkvalitets monteringskort.

Trim anbefalinger

Panelet blev behandlet med de nødvendige imprægneringer, battene blev installeret, de nødvendige isoleringsmaterialer blev lagt, installationsmetoden blev valgt. Nu er det kun at montere direkte foring.

Bestem den optimale retning for placering af beklædningselementer - dette er allerede nævnt tidligere.

Fokus på dine præferencer og funktioner i rummet. For eksempel giver en vandret finish dig mulighed for visuelt at udvide rummet, hvilket gør det visuelt mere rummeligt.

Ved lodret placering vil vægpanelet visuelt øge rummets højde.

I tilfælde af reparation af loftet er der ingen specielle anbefalinger - gør som du foretrækker. Traditionelt monteres brædder parallelt med vinduesåbningen.

Nedenfor er anbefalinger til clapboard vægbeklædning. Loftet er beklædt med en lignende teknologi, men med nogle funktioner, der vil blive nævnt i slutningen af ​​instruktionen.

Vandret plating

Første skridt

Fortsæt med at fastgøre vægpanelet. Begynd at skære væggene fra loftet til gulvet. På samme tid forsøger du at styre rillerne nedad - takket være dette vil forskellige skrald ikke komme ind i dem i fremtiden, hvilket vil bidrage til en betydelig forøgelse af kabinettet.

Andet trin

Fastgør pladen af ​​vægpanelet på bjælkerne. Brug egnede fastgørelsesdele. Indsæt spidsen af ​​det næste huselement i sporet af det faste bord. Sikre det. Træ i alt det planlagte rum i denne rækkefølge.

Efter hvert 5-10 trimelementer skal du sørge for at kontrollere overfladen af ​​overfladen med en lodd eller et niveau.

Tredje trin

Efter at have nået det sidste bord på vægpanelet, skal du justere det til bredden med et almindeligt hacksav eller andet egnet værktøj. Spik bordet med negle og gem afstanden under den dekorative sokkel.

Fjerde trin

Rens overfladen af ​​overfladen fra støv med en fugtig svamp. Hvis du ønsker det, kan du male foringen på enden, men det er ikke nødvendigt - træet har allerede et attraktivt udseende og en smuk skygge.

Hvis der anvendes en speciel paneling til trimningen, som efterligner en afrundet log, skal du begynde at færdiggøre slidsen med rillen opad - dette vil skjule leddene.

Desuden kan panelerne tilpasses med en hammer og placerer et stykke bord under den - på denne måde bliver målingen løst uden huller.

Til fastgørelse af den "afrundede" beklædning skal der anvendes selvlukkende skruer. Fastgør skruen ved 45 grader. Placer det behandlede tømmer mellem panelerne i denne hud. Dette vil skabe en smuk finish uden huller.

Installation af de første loftsstrimler

Lodret trim

Første skridt

Begynd at fastgøre foderpladerne fra hjørnet. Den første plade af vægpanelet i hjørnet skal fastgøres med negle. Hatte fastgørere i fremtiden vil blive gemt under et dekorativt hjørne. Hvis du ikke vil købe et hjørne, skal du bare bide hatten af ​​med en sideskærer.

Sådan repareres vægpanelet

Følgende brædder anbefales at fastsættes ved brug af kleimer. Sæt fastgørelsesklipset, der tidligere blev fastspændt på bordpladen (bord), ind i sporet af bagvæggen på bordet. Hvis det ønskes, brug et andet bekvemt fastgørelsesmiddel.

Andet trin

Sådan repareres vægpanelet

Fortsæt med at reparere trimpladerne, indtil hele den planlagte overflade er klædt. Arbejd som i en vandret finish, indsæt et element i et andet og fastgør det igen.

Tredje trin

Efter at have nået det sidste bord, skære det til størrelse og søm det til rammen.

Afslutningsvis forbliver det kun at dekorere kabinettet med specielle lameller, bundplader og hjørner - disse elementer gør det muligt at skjule leddene og arrangere hjørnerne normalt.

Ceiling Finishing Tips

Loft fra foring

Loftet er beklædt af det pågældende materiale på samme måde som væggene. Den eneste bemærkning er, at vægpanelet skal begynde at blive fastgjort fra vinduesåbningen til modsat væggen. Med dette arrangement vil skyggerne mellem de modstående elementer være mindre synlige.

Loft fra foring

Således er i vægmonteringens selvinstallation absolut intet kompliceret. For at forlænge hudens levetid behandles det hvert andet år med antiseptisk og brandhæmmende middel. Ellers følger du instruktionerne, og du vil skabe den højeste kvalitet, holdbar og æstetisk attraktiv finish.

Headliner clapboard

Det moderne marked tilbyder en lang række forskellige materialer til loftindretning. Nogle foretrækker stræklofter, andre konstruerer suspenderede gipsplader. Men i dag vil vi tale om clapboard - hvordan man vælger et materiale, der passer til loftet, hvordan man konstruerer en batten og hvordan man udfører installationen. Dækning af loftet med klapbræt er en meget besværlig opgave, så du bør henvende dig til problemet med det fulde ansvar.

Headliner clapboard gør det selv

Funktioner af valget af foring til loftet

Når lining kun forstod træversionen af ​​dette materiale, men på det moderne marked kan du finde flere variationer på én gang. Ved valg af en bestemt type materiale skal der tages hensyn til personlige ønsker, økonomiske muligheder, mål og egenskaber i lokalet.

Moderne beklædning er lavet af:

 • tømmer;
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • presset hardboard (MDF).

Lad os se nærmere på hver af sorterne.

Hvad gør foring

Trævægspanel

Det fremhæver naturligvis det "naturlige" design i rummet. En sådan foring er helt sikker og kan bruges i ethvert rum, og prisen på materialet afhænger af den specifikke type træ, der anvendes til fremstilling. Til disse formål bruger de som regel alder, cedertræ, asp, gran, eg, lærk og så videre.

Pine boards er kendetegnet ved fremragende antiseptiske egenskaber, som forklares af udstøbte harpikser, som giver materialet lignende egenskaber. Disse harpikser beskytter træets overflade fra skimmel og meldug. En anden fordel er, at fyrretræet i sin natur har få knuder, hvilket igen påvirker kvaliteten af ​​ydeevnen.

Vær opmærksom! Løvtræ er en mulighed, der er mere egnet til indendørs brug, mens blødt træpanel er alsidigt. Enhver foring er dog modtagelig for høj fugtighed, så du skal sørge for korrekt imprægnering og regelmæssig ventilation.

Stadig træforing er klassificeret af kvaliteten af ​​bestyrelsen i fire grupper. Overvej dem.

Træforingsklasser

Tabel. Klassificeringsbeklædning i henhold til kvaliteten af ​​bestyrelsen.

Nogle typer af profiler af naturlig foring

Video - Funktioner af valg af foring

Foring af MDF

Det ligner dens træ modstykke, men det er produceret ved hjælp af en helt anden teknologi (vi taler om at trykke på wood chips). Den største ulempe ved en sådan foring er frygten for fugt: når den kommer i kontakt med materialet, svulmer materialet, dets originale egenskaber og udseende tabes.

Denne mulighed for efterbehandling er mere lig for vægge, selv om de med deres hjælp ofte udfører efterligninger af kolonner i et hus. Fordelene er gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber.

Nøglefunktioner i MDF vægpaneler

Vær opmærksom! MDF beklædning af forskellige farver og teksturer kan findes på salg, men det vigtige er, at de let kan kombineres. Endelig er installationsproceduren heller ikke vanskelig.

PVC Foring

God efterbehandling materiale, der er ideel til loftet. Let at installere, men skrøbelig nok (husk at hvis du planlægger at sheathe vægge). Derfor kan PVC-beklædning ikke anvendes, hvor der er stor sandsynlighed for dens deformation eller beskadigelse.

Sådan foring kan være:

I det første tilfælde udgør materialet en holistisk og glat overflade, og sømene mellem panelerne er næsten usynlige. Hvis du bruger foringen med en dedikeret søm, så vil den se på loftet som eurolining. En anden fordel ved PVC-paneler er, at de er uigennemtrængelige for fugt, men kan falme under virkningen af ​​ultraviolet stråling.

Vær opmærksom! Det viser sig, at loftet kan være beklædt med både træplast og plastikplader (polyvinylchlorid).

Farve løsninger plastforing

Beregn mængden af ​​materiale

For at beregne det nødvendige antal foring, skal du vide, hvad dimensionerne af dette beklædningsmateriale er. I overensstemmelse med GOST skal standardbredden på et bord være op til 15 cm, længde - 600 cm og tykkelse - fra 1,2 cm til 2,5 cm.

GOST 8242-88. Detaljer profil af træ og træ materialer til byggeri. Fil, der skal downloades.

Paneler med en tykkelse på mindre end 1,6 cm anvendes til indretning, og vægpaneler fra 1,8 cm tyk anvendes til eksternt arbejde. Hvis du kender størrelserne på pladerne, kan du bestemme deres kvadratstørrelse. Fodbredden er for eksempel 9,5 cm, og længden er 600 cm. I dette tilfælde er det samlede areal på et panel 0,57 m².

For at beregne den krævede mængde materiale divideres loftet med et område af et bord. For eksempel er loftet på 9 m². I dette tilfælde vil beregningerne være som følger:

9 m²: 0,52 m² = 17,3

Så, du har brug for mindst 18 paneler. Men samtidig skal du huske, at bredden af ​​hvert bræt under installationen vil være noget mindre end summen - dette forklares af nuancerne af materialets ridsamling.

Kontrol af de overtagne paneler

Så du valgte type og farve på vægpanelet, beregnet sin mængde. Købt og leveret hjem. Hvad skal man gøre næste? Nu skal du udvide panelet på en flad overflade og overveje dem omhyggeligt. Faktum er, at sælgere ofte sætter flere lavkvalitets eksemplarer inde i pakken. Men dette øjeblik er bedre at tjekke direkte i butikken.

Sådan tørres clapboard og andet tømmer

Dernæst skal du være opmærksom på tørring af vægpanelet (dette gælder kun træpaneler). Produkter fremstillet af MDF og PVC kræver ikke denne procedure. Tørring er nødvendig, så brædderne ikke deformeres. Proceduren skal vare mindst 14 dage, men du kan og mere. Under ingen omstændigheder bør denne regel overses.

Fase nummer 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

Arbejdet skal begynde med forberedelsen af ​​det nødvendige udstyr; clapboard loft trimning vil kræve:

 • bor eller perforator (for et betonloft skal borens diameter være mindst 6-7 mm);
 • bygning niveau;
 • skruetrækker;
 • målebånd;
 • hacksav eller stiksav (til at skære panelerne; værktøjer egner sig til alle typer vægpaneler).

Værktøj til arbejde med klapbræt

Ud over selve foringen, hvilke egenskaber ved beregningen og udvælgelsen der blev diskuteret ovenfor, vil andre materialer også være påkrævet. Så, for installation af paneler vil have brug for en ramme (drejning), som kan bestå af to typer.

 1. Krat af træ. Den bedste mulighed for hjemmet, fordi det er billigere end metal, og panelerne på det er meget lettere at montere.
 2. Metalkasse. I de fleste tilfælde bruges den til gipsvæg.

Hvis loftsplanken er planlagt i badeværelset, er det bedre at give metalrammen en fortrinsstilling, da der ikke er nogen form for deformation af metal i forhold til høj luftfugtighed, hvilket ikke er tilfældet med træ.

Så hvis rammen er træ, så forbered:

 • træ 4x4 cm (i henhold til loftets areal);
 • selvskærende skruer;
 • beslag;
 • kiler (plast eller træ) til montering af rammen.

Hvis kassen er metal, skal du:

 • metal profil;
 • selvskærende skruer;
 • fastgørelseselementer;
 • ankre;
 • suspension.

Efter forberedelsen af ​​alt nødvendigt og tørring (hvis det er nødvendigt) kan foringen gå videre til arbejde.

Krat på loftet til vægpaneler

Fase nummer 2. Forberedelse af loftet

Trin 1. Fjern det gamle gips, rengør loftoverfladen mod snavs og støv.

Fjernelse af gips fra loftet

Trin 2. Tegn markeringen for konstruktionen af ​​rammen. Forudbestem i hvilken retning beklædningen skal monteres (det anbefales at foretrække den, i hvilken der ikke vil være mellemflader mellem pladerne).

Vær opmærksom! På grund af skrøbelighed af træelementerne skal behandles inden montering af et antiseptisk middel. Men det vil stadig ikke garantere 100% beskyttelse.

Loftslayout for kassen

Trin 3. Hvis vi taler om et privat hus, så skal du lægge mere og isolerende materiale. Installer profilstativene i trin på 50-60 cm, og mellem dem ligger isoleringen. Hvad angår lejligheder, er der ingen grund til at gøre dette.

Trin 4. Bestem først det niveau, hvormed batten er monteret. Bemærk derefter retningen af ​​stængerne. Panelet bør fastgøres strengt vinkelret på strålens retning. Den kan monteres lodret, vandret og diagonalt.

Nu fastgør beslagene i samme afstand fra hinanden. På beslagene fastgør tømmeret fra træet. For at justere niveauet af kasser, brug trækile.

Kassen er installeret meget glat, foderet vil blive fyldt på det. Ellers vil belægningen blive bølget, grimt.

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring

Trin 5. Monter fastgørelseselementer med et maksimalt trin på 50 cm. For eurolining skal tallet være halvt så meget.

Korrekt forberedelse er et meget vigtigt stadium i huden, hvor holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger.

Fase nummer 3. Vi monterer vægpanelet på kassen

Installationsproceduren er ikke vanskelig, det kræver ikke særlige færdigheder eller viden. Det anbefales at arbejde med en assistent - i dette tilfælde vil brædderne af enhver længde blive rettet hurtigt og effektivt.

Trin 1. Tag det første panel og fastgør det tæt med en spids mod væggen. Det er vigtigt, at pladerne er monteret vinkelret på kassen.

Trin 2. Juster positionen på det første panel med et niveau, og fix det derefter.

Monteringsbeklædning på loftet: instruktioner

Vær opmærksom! Clapboardet kan monteres både på klapperne og på små negle. Den sidste mulighed for fastgørelse kan kun bruges til de værelser, hvor den æstetiske komponent ikke er særlig vigtig.

Installationsprocedure for MDF clapboard

Montering klyimery koster meget mere, fordi du skal bruge penge på deres køb.

Trin 3. Tag det andet panel, stram det ind i sporene på den første og fastgør det i rammens placering.

Trin 4. Fastgør alle andre paneler på samme måde. Det sidste bord må muligvis skæres, så prøv at placere det på den mindst synlige væg. Til træ- og MDF-paneler er det bedre at bruge et stiksav og til plastik - en manuel hacksav. Mål åbninger til kommunikation og belysning under installationen - dette vil medvirke til at undgå fejl.

Vær opmærksom! Hvis du bruger negle til fastgørelse, skal deres hætter skæres med et specielt værktøj. I fremtiden skal vedhæftede punkter være belagt med voks.

Trin 5. Til dekoration af det færdige loftsdæksel, fastgør omkanten af ​​træplinten - de vil helt sikkert skjule slidserne af det trimmet materiale. Du kan også male loftet for at få det til at se endnu smukkere ud. Selv om træforing er ønskeligt at lak og baseboards - mørk plet og lak.

Træ loft sokkel

Sådan skæres en sokkel i loftet: hjørner

Detaljerede instruktioner til skæring af planker (herunder hjørner) findes i denne artikel. Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Nyttige tips

Nedenfor er nyttige tips, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

 1. Inden lining af loftklappladen skal du kontrollere kommunikation og elektricitet i loftet. Når alt kommer til alt, hvis problemer identificeres ved færdiggørelsen af ​​installationen, er det nødvendigt at fjerne panelet, hvorefter der kan opstå skader på det.
 2. Det er ønskeligt at isolere huset på kontaktpunkterne med de elektriske ledninger.
 3. Til fastgørelse af træforing er det bedre at bruge rustfrit stålfastgørelseselementer, for eksempel kleimery, da de ikke vil ruste. For plastikplader kan der være monteret hardware.

Klyymery til foring

Video - Headliner clapboard gør det selv

Hvor meget er foring?

Omkostningerne til pladerne afhænger af mange parametre, herunder type og type træ, panelernes længde, det udstyr, de blev lavet på osv. På prisforingen kan opdeles i tre store grupper.

 1. Kære. Højkvalitetsmateriale til fremstilling af som anvendes blødt hårdt træ. Sådanne paneler behandles som regel i overensstemmelse med europæiske standarder. Omkostningerne starter normalt fra 310 rubler per kvadrat. m.
 2. Gennemsnitlige. Løvtræ, som koster 215-300 rubler per kvadratmeter. m.
 3. Billige. Det drejer sig om brædder fra nåletræer. Sådanne omkostninger ligger i størrelsesordenen 100-215 rubler per kvadratmeter. m.

Hvis du planlægger at ansætte en specialist til paneler, kan du beregne den omtrentlige pris for hans tjenester. Afslutning af en firkant vil koste omkring 150-350 rubler (den specifikke mængde afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet og masterens kvalifikationer).

Egenskaber ved at passe på clapboard

I tilfælde af træforing til loftet skal du sørge for at træffe yderligere foranstaltninger. For at forlænge træets levetid skal du derfor behandle specielle løsninger, som forhindrer rottning, udvikling af skimmelsvamp og svamp. Disse omfatter imprægnerings- og primerblandinger. Når du vælger et værktøj, skal du se på farven - det skal være det samme som farven på det endelige resultat.

Pas på træ clapboard

Vær opmærksom! Foringen kan også blive gennemblødt med olie eller lakeret eller malet, som nævnt ovenfor. Du kan vælge, hvad der præcist skal behandles i loftet.

For at bevare belægningenes originale udseende tørres støvet så ofte som muligt. Hvis forureningen er startet, og en blød, fugtig klud ikke længere kan klare, skal du bruge specielle behandlingsmidler, der er tilgængelige i et stort sortiment.

Sådan fastgøres vægpanelet til loftet og video-trimmen

Glaseret balkon eller loggia, der har behov for indretning ikke mindre end værelset. Ofte anvendes foring som en loftsfinish. Der er mange variationer af sådanne produkter, og de fleste af dem bruges som beklædning på en balkon. Foring er populært for dets praktiske, holdbarhed, nem installation og et stort udvalg af former, farver og typer af materiale. Vores artikel vil forklare, hvordan man vælger et passende produkt, samt hvordan man monterer vægpanelet i loftet.

Valget af træforing til loftet til altanen

Hvis du beslutter dig for at skære loftet på altanen clapboard, så skal du undersøge sorterne af dette materiale for at vælge den rigtige løsning.

Der er sådanne typer af paneler til salg:

 • metalprodukter;
 • foring fra MDF;
 • plast paneler;
 • trævarer.

Hvis du dækker altanloftet, kan du vælge enhver type paneler. Alle er velegnede til en loggia eller balkon. Oftest er loftoverfladen i dette rum hæmmet med træklapbræt. Pinepaneler eller produkter fra andet nåletræ er egnede til dette formål.

Overvej klassen af ​​træ. Hvis du sænker loftet på balkonen med lavkvalitets clapboard, skal du desuden male overfladen, niveauet og malingen for at give belægningen et æstetisk udseende.

Det er vigtigt! Separat bør det siges om euroforingen. Disse er produkter af højeste klasse, der ligner en typisk klapbræt, men meget højere end dens egenskaber og er lettere og hurtigere at montere.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet til loftet

Der er flere måder at montere paneler på loftoverfladen. Valget af denne eller den pågældende metode afhænger af loftets fladhed på balkonen og på den anvendte type materiale.

Limmontering

Fastgørelse af vægpanelet til loftet på en klæbende måde er kun mulig, hvis der anvendes plastikplader, og overfladen er flad. Men denne fastgørelsesmetode anvendes ganske sjældent på grund af dens upålidelighed.

Fordelene ved denne monteringsmetode:

 • hurtig og nem installation
 • spare plads højde;
 • inden fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet er der ingen grund til at konstruere en ramme.

Til limning af paneler med flydende negle. Klæbemidlet spredes på overfladen af ​​materialet med en notet trowel og presses tæt på loftoverfladen.

Det er vigtigt! Når man bruger limfastgørelsen til en betonbase, er der ingen mulighed for yderligere at varme loftets overflade.

Montering af foring på rammen

Rammefastgørelsessystemet anvendes mere ofte. Samtidig udføres loftslibning under panelet på balkonen. Til fremstilling af rammen tages træstænger eller metalprofiler. Valget af rammemateriale afhænger ikke af den anvendte type paneler.

Til fremstilling af trækasser ved anvendelse af følgende materialer:

 • beslag eller bøjler til fastgørelse til loftoverfladen;
 • træstænger med en sektion på 40x40 mm fra tørt træ af nåletræer;
 • ankre til fastgørelse af suspensioner i loftet
 • Selvdrejende skruer til montering af stænger.

Metalrammen er fremstillet ved hjælp af følgende materialer:

 • anker og skruer;
 • profil suspensioner;
 • forbindelseselementer;
 • metal loftprofiler.

Teknologi liggende foring på loftet på balkonen

Efter at have overvejet de forskellige muligheder for færdiggørelse af lofter og vægge af loggia clapboard, vender vi os til undersøgelsen af ​​installationsteknologi. Da rammemetoden til fastgørelse af foring fra træ eller plast bruges mere ofte, vil vi overveje rækkefølgen af ​​installation af denne mulighed for efterbehandling.

Overfladebehandling, værktøj og materialer til arbejde

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede loftoverfladen. Værker er i denne rækkefølge:

 1. Sørg for at demontere den gamle belægning. Det handler om andre paneler, gamle foring eller plastfliser. Rengøring af den gamle maling er ikke nødvendig.
 2. Hvis der er revner og huller i loftet, er de forseglet for at reducere varmetab i rummet og beskytte det fra træk. At forsegle revnerne ved hjælp af cementmørtel.
 3. Loftoverfladen skal beskyttes mod skader af svampe og andre mikroorganismer. For at gøre dette behandles det med antiseptiske formuleringer.
 4. Bundloftet kan isoleres med materialer som penofol eller izolon. Ellers lægges isoleringen imellem bjælkenes battefter efter installationen.

Til arbejde, lager op på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • laser eller vand niveau
 • skruetrækker;
 • oplevede;
 • en hammer;
 • hacksav eller metal saks;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • selvskærende skruer;
 • anker;
 • vægpaneler.

De nødvendige komponenter til fremstilling af den ramme, vi har nævnt ovenfor.

Rammontering

På dette stadium konstruerer vi en balkon loft kasse. Sekvensen af ​​indramningen er som følger:

 1. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau finder vi den nederste vinkel på loftoverfladen. Fra det udsætter vi den afstand, hvormed loftet falder. Denne værdi afhænger af højden af ​​vinduerne i rummet og typerne af vinduesprofiler. Det nye loft skal ikke falde under grænsen for den øverste vindues profil.
 2. Ved hjælp af niveauet overfører vi det opnåede mærke til de øvrige hjørner af rummet og slår af linjen på væggene. Langs denne linje løser vi vejprofiler eller -stænger til vægoverfladen. Til fastgørelse brug dowels.
 3. Ophængt i loftet til montering af loftsprofiler eller stænger. I nogle tilfælde, hvis den højde, hvorpå loftet falder, er lille, kan du undvære brugen af ​​suspensioner og fastgøre profilerne (stængerne) direkte på loftet.
 4. Vi monterer loftsprofiler eller -stænger på suspensionerne ved hjælp af skruer. Ved hjælp af niveauet kontrollerer vi den horisontale installation af rammen. Inden vægpanelet fastgøres til loftet, skal du hænge bøjlerne, så de ikke forstyrrer montering af panelerne.

Opvarmning muligheder

Inden vægpanelet monteres i loftet, lægges varmeisoleringsmaterialet mellem rammen for at øge rumkomforten og beskytte mod træk og kulde. Ud over isolering af bundloftfladen kan isoleringsmaterialet lægges i mellemrummet mellem kappeprofilerne.

Basaltplader, mineraluld, polystyrenskum eller skum anvendes som termisk isolering. Mellem stykkerne i batten er det mere bekvemt at lægge bløde plader end stift skum eller polystyrenskum. Ved anvendelse af mineraluld skæres materialet ud med en reserve, så det passer godt til rammeskinnerne og på en sikker måde beskytter den mod kulde.

Montering af beklædning på loftet

Lad os nu tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Sekvensen for installation af panelerne er som følger:

 1. Det første element skæres til den ønskede længde og indstilles således, at dens spids er rettet mod væggen, hvorfra installationen begynder.
 2. Fastgør elementet til kassen på en passende måde (vi vil diskutere yderligere valg af fastgørelsesmetode).
 3. Herefter monteres det næste panel med en kam i sporet af det tidligere vedhæftede element og fastgøres også til kassen.
 4. Skær det sidste element til den ønskede bredde på siden af ​​rillen og monter den på loftet.
 5. Efter det skal du installere loftlisterne rundt om balkonens omkreds.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet

Der er flere måder at fastgøre huden på kassen på:

 • Ved hjælp af special klyaymerov. Disse elementer gør det muligt at reparere panelet uden at beskadige dets krop uden revner og chips. Derudover bliver fastgørelseselementerne gemt. Kleimer er et metalelement med en tand til fastgørelse af lamellen (indsat i sporet af brættet) og huller i bunden til fastgørelse til kassen.
 • Tungelementer fastgjort til rammen med tynde søm. De køres ind i elementets spalte i en vinkel, så sømmen passerer gennem brættet og låses ind i spærestangen. Hætten på elementet er indlejret i panelets krop, så det ikke forstyrrer spidsen af ​​det efterfølgende produkt. Ulempen ved denne monteringsmetode er risikoen for revner og beskadigelse af huden.
 • Plastpaneler er meget lette, så de er fastgjort med en byggestifter. Konsolet drives ind i rillen på plads over rammestyrene.

Sådan monteres vægpanelet i loftet - videoinstruktion nedenfor:

Nu ved du, hvordan du skal færdiggøre loftet på altanen clapboard. Hvis installationsprocessen udføres med overholdelse af teknologi, så dækker loftet dig ikke et år. Loftet, der holdes af eurolining, behøver ikke særlig pleje, kan modstå temperaturændringer og høj luftfugtighed.

Landespørgsmål

Byggeri og hytte i almindeligt sprog

Sådan repareres vægpanelet på loftet

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

klassifikation

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

værdighed

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

mangler

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

Nødvendige værktøjer:

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;
 • hammer;
 • kniv;
 • Konstruktion hæftemaskine;
 • Støbt;
 • Level.

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.