Korrekt montering af strækloftet på gipspladen

Monter strækloftet korrekt på gipspladen på flere måder, men det vigtigste krav er at styrke væggene inden installationen af ​​bygningen. I betragtning af materialernes helt forskellige egenskaber skal du overholde en bestemt teknologi og udføre installationen i overensstemmelse med instruktionerne.

Hvad du skal vide om installation

Det er vigtigt at forstå, at strækloftet på gipspladerne ikke er så nemt at montere.

For at konstruktionen skal kunne holde fast i flere år, er det nødvendigt at følge de grundlæggende regler. Disse omfatter:

 • Styrkelse af væggene.
 • Tegning af en tegning med en omhyggelig beregning af strukturens dimensioner.
 • Bestemmelse af højden af ​​strækloftet.
 • Kompetent belysning planlægning.

De planlagte handlinger på hvert af punkterne vil i sidste ende gøre det muligt at montere et virkelig pålideligt, funktionelt og æstetisk design selv på trods af gipspladens vægge tilsyneladende skrøbelighed.

Sådan starter du arbejdet

Spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, vil blive fulgt af et positivt svar, fordi gipspladens vægge er ideelt glatte, selv egentlig egnede til denne slags arbejde. Det vigtigste er at henvende sig rigtigt til forberedelsens stadium.

For at gøre dette udføres markeringen på væggens overflade under hensyntagen til de fremtidige loftsstrukturers egenskaber og i overensstemmelse med de fastsatte grænser fortsætter de med at montere vægrammen omkring rummets omkreds med indretningen af ​​den indre beklædning.

Rammeindretning - Korrekt algoritme for handlinger

Traditionelt udføres rammens montage i henhold til en bevist ordning, hvor skridtet mellem styrene i lodret plan er 60 cm og mellem vandret - 50 cm.

Et vigtigt stadium - styrkelsen af ​​rammen. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at planlægge installationen af ​​loftet på væggene i fremtiden. For at øge stivheden af ​​brugen af ​​tværstænger på stativprofilerne. Rammen styrkes på en sådan måde vil klare belastninger gennem hele driftsperioden.

For arbejde af høj kvalitet skal der bruges et standard sæt værktøjer. Ud over skruetrækker og stiger er disse obligatoriske planer, en metalfirkant, en gipskniv, spatler osv. Af materialerne er der for det første træstænger eller metalprofiler, fastgørelseselementer.

Montering af realkreditlån - hvad er de til

Således at spændingsvævet ikke forværrer opbygningen af ​​gipspladens vægge, på et bestemt tidspunkt er realkreditlånet under strækloftet planlagt for at øge deres stivhed. Monterede realkreditlån i færd med at samle rammen. Under drift er det på dem, at strukturens hovedvægt overføres med en ensartet fordeling over hele væggen og en minimal belastning på gipspladen, der udsættes for deformationer.

Underlaget er lavet på en gipsvæg fra en træbjælke. Valget af dens tykkelse afhænger af belastningen på væggene. Jo mere massive stræktappen er planlagt, desto tykkere skal du vælge træstænger til enhedslånene.

Traditionelt til forstærkningsbrugsstænger med en tykkelse på 10 cm, der er i stand til at understøtte vægten af ​​lofter på to eller flere niveauer.

Særligt tunge strukturer med massive lysekroner er monteret på væggene, præforstærket med metalprofiler med en tykkelse på 10 cm.

Eksperter bemærker, at de relativt lette enkeltspændingslofter kan fastgøres på den øverste guideprofil, og det er ikke nødvendigt at installere realkreditlån her. Det vigtigste er at vælge profiler med en tykkelse, der overstiger tykkelsen af ​​styrene, der løber langs omkredsen.

Sådan monteres realkreditlån korrekt

Montering af realkreditlån - Substrater til styrkelse af vægge udføres i overensstemmelse med instruktionerne:

 1. Saml rammen omkring rummets omkreds.
 2. På niveauet af det første loft af loftet er realkreditlån installeret omkring omkredsen.
 3. Fastgør stængerne eller profilerne på enden af ​​understøtningsstrukturen ved hjælp af klap og skruer.

Strækloftets højde afhænger af antallet af indbyggede lamper.

Korrekt montering af realkreditlån giver dig mulighed for at vedhæfte tilstrækkeligt massive strukturer til dem ved hjælp af store loftselementer af indretning og belysning uden risiko for skader på væggene. Den færdige ramme er færdig med gipsvæg.

Hvordan at skære væggene efter styrkelse: trin for trin instruktioner

Klar forstærkede rammeklædte plader af gipsvæggen som følger:

 1. Monter faste ark (tykkelse 12,5 mm), skruer med et trin på 10-15 cm.
 2. Fyld hulrummet formet med dele af gipsplader.
 3. Brug et fly, proceskanter.
 4. Monter arkene, så leddene falder midt i profilen.
 5. Sømmene behandles med forstærkningsbånd og pudset.

Ved slutningen af ​​styrken og afslutningen af ​​gipsplader vægge, fortsæt til installationen af ​​et strækloft. Det er vigtigt at gøre dette inden starten af ​​maleriarbejdet.

Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Analysér spørgsmålet

Stretch lofter over tid bliver mere og mere brugt, gradvist overvinde populariteten af ​​gipsvæg konstruktion.

Sagen er, at strækloftet ser meget smukkere ud på grund af den brede vifte af PVC-farvepaletten, og det er nemt at installere det, alt er gjort meget hurtigt uden at tilstoppe rummet.

Ofte spørger folk sig selv: er det muligt at kombinere stræk- og loftslofter? Når alt kommer til alt, ser det kombinerede loft på flere niveauer rigere ud og forårsager mere forbløffelse. PVC og gipsplader er perfekt kombineret med hinanden i slutresultatet.

Er det muligt at lave en kombination af hængende og stræklofter?

Dette spørgsmål kan besvares entydigt - ja. For fagfolk er det ikke noget problem. Selvfølgelig vil installationen af ​​et sådant loft tage mere tid, men i sidste ende få en spektakulær udsigt.

Men der er stadig nogle nuancer i at fastsætte de kombinerede lofter:

1. I stræklofter er der behov for yderligere forstærkning for at sikre bevarelsen af ​​gipsvæggen på strækningen af ​​lærredet.

 • Dobbeltplade gipsplader.
 • Krydsfiner med gipsvæg.
 • Trælån, der bruges ved sænkning af strækloftets højde.

2. Det umulige at strække PVC på overfladen med skarpe hjørner eller skarpe bøjninger.

Hvordan skal processen gå?

Hele processen med at skabe et strækloft er ret simpelt. Montageprofiler er fastgjort omkring omkredsen, flere steder er der knyttet en film til dem, der tidligere er forberedt på loftets størrelse. Den opvarmes med en varmepistol og trowel sættes forsigtigt under profilen. Således strækkes filmen rundt om perimeteren og erhverver den ønskede form.

Efter at pistolen er slukket, finder den naturlige køleproces sted, det er meget vigtigt for øjeblikket at forhindre udkast, ellers får du lavt kvalitetsarbejde.

Men opgaven er kompliceret, hvis spændingsvævet skal fastgøres til et gipsplader. Her skal vi tage højde for det faktum, at han ikke kan modstå belastningen.

Hvordan handler i dette tilfælde?

Fastgør strækloftet til gipsvæggen

Det er umuligt at fastgøre monteringsprofiler på gipsvæg med selvlukkende skrue eller dowel, da de simpelthen vil løsne sig. Den eneste rigtige løsning ville være pantprofiler, som monteringspladen vil blive fastgjort til. Forpagtninger vil være ansvarlige for sikkerheden af ​​gipsvæg og i stand til at modstå den belastning, der vil bære strækloftet.

Hvad er pantprofiler?

Disse er almindelige profiler, der er lavet af samme materiale som profilerne til gipsvægssystemer. For at styrke placeringen af ​​loftet kan bruges til realkreditlån og træbar.

At strække lærredet kan være efter alt det færdige arbejde i rummet. For enheden af ​​et loft på flere niveauer skal du fastgøre alle realkreditobligationer, inden du hæmmer bundgennemgangen.

PVC montering muligheder:

1. Fransk mount. Den sværeste type vedhæftning, fordi lærredets størrelse skal nøjagtigt matche loftets størrelse. Langs hele omkredsen er der en aluminiumstrimmel, hvor filmen er fast.

Når du installerer strimlen på gipsvæg, er den fastgjort til profilen, der holder arket.

2. Den hollandske mount indebærer evnen til at afskære de overskydende ender af filmen, så lærredet er lavet 10 cm mindre end selve loftet. Fast PVC med to stropper, som i broderirammen.

3. Cam fastgørelsesanordninger, der passer til lofter på flere niveauer. Filmen tippes med en spatel ind i monteringskæberne, og efter opvarmning klemmes de ind i dem.

Sådan repareres strækloftet til gipsvæggen

Meget ofte er der et problem ved installation af strækloftet, at der mindst er monteret en mølle i væggen fra gipspladen. Dette rejser spørgsmålet om hvordan man monterer stræklofterne på gipspladens væg. Der er både specielle fastgørelseselementer og enkle løsninger til fastgørelse af en baguette, i alle tilfælde er der løsninger.

Vi beslutter på typen af ​​vedhæftning

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Baguette vedhæftede indstillinger

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen.

Forberedt væg ved hjælp af realkreditlån

En standardfiksering, som en dowel og en selvdrejende skrue, fungerer ikke her, de holder sig ikke i et kast og trækker bare ud. Det er nødvendigt at styrke de steder, hvor monteringspladen bliver fastgjort med indlejrede profiler. De giver en sikker pasform. Hvis realkreditlån ikke er installeret, kan spændingen under spænding rive ud af støttebeslaget.

Normalt er realkreditlån lavet af samme profil, som gipspladen er fastgjort på. Men hvis der ikke er nogen, eller du skal stærkt styrke installationsstedet, kan du bruge en passende træbjælke.

Forberedt mur med pantprofil under gips

Til installation af stræklofter i en lille stue kan realkreditlån fremstilles af galvaniseret metalprofil til gipsvæg. I værelser med stort areal er det bedre at bruge træstænger med et tværsnit på mindst 60x60 mm. Højden af ​​fastgørelsen af ​​realkreditbjælken skal beregnes, så den nederste kant er placeret på samme niveau med fremtidsplanet for det fremtidige spændingsstof.
Hvis du bruger vandrette lintel af metalprofil som pantstruktur, skal hver sådan lås fastgøres to steder på hver lodret stativprofil.
Når du installerer en træblok, anbefaler jeg dig også at tilslutte hver jumper til hovedvæggen, i det mindste på to steder, ved hjælp af nylonudvidelsestik og vvs-bolte med brede spændeskiver.
Når boliglånene til strækloftet er installeret rundt om væggenes omkreds, vil det være muligt at gå videre til gipspladergipset og færdigbehandle rummet.
Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen er det nødvendigt at montere transportprofiler (baguette) på et givet niveau og fastgør et strækpanel til dem. For at fastgøre en profil er det bedst at vælge skruer på træ eller på metal 6x60 mm i størrelse.

Brugen af ​​realkreditlån hjælper meget ved montering af gardinstænger, lysekroner og lamper.

Nogle gange bruges en bredere profil til installation end en standardprofil, som installeres, selv når du monterer batten under et gipsark.

Strækker loftet til væggen af ​​gipsvæggen uden realkreditlån

Først og fremmest skal du kontrollere, hvordan pålideligt og effektivt gipsvæg er monteret på hovedvæggen, især i dens øverste del langs hele rummets omkreds.
I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på fastgørelsen af ​​gipspladerne, men også på byggekvaliteten af ​​understøtningsrammen. Ved undersøgelse af overfladen skal der ikke påvises deflektioner, rattles, backlashes, cracking eller peeling af gipsvæggen.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen. Det er naturligvis meget vigtigt at finde en profil, der ligger i væggen, og det bliver fastgjort til den.

For at bestemme den nøjagtige placering af de lodrette bakker bag gipspladerne, kan du bruge en bærbar metaldetektor eller en kraftig neodymmagnet.

Fastgør til gipspladen med skruer i forskellige vinkler

En simpel version af stativet baguette strækker loftet til gipsvæggen i en vinkel. Forbor et hul under skruerne.

Hvis PVC-baguetten er en normal 41 træskruer, arbejder jeg, jeg twist dem gennem startpakken med en vinkel på 45% på tværs med et trin på 5 cm. 1-45 til venstre... 5 cm... 1 - 45 til højre... Det holder endda 25% krympning uden dowels, boring, huller og lige ind i gipsvæggen.

Vi reparerer enten det med et juletræ eller med en boremaskine til 5 mm, så hugger sormat til 6 mm, og en selvdrejende skrue 32-35, imellem dem i en vinkel på 45-55 mm, rev den aldrig ud. Og så hvis vand gennembrudet, gipset vil suge og ingenting vil hjælpe der, bortset fra vinduet ankre i væggen (dette blev praktiseret).

Skru skruerne på træet "tværs". dvs. skru i en skrue i en vinkel på 45 grader, og den anden skrue tæt på den, også 45 grader, kun i den anden retning. Og det er nødvendigt at dreje det i en un-boret baguette. Holder tæt. Bor gennem forvægsmaskinen. Gennem dette hul drejes to skruer på tværs.

En lille skrue, snoet lige nøjagtigt i tørstøbningen, vil ikke holde. Mere end en gang var det nødvendigt at se og genoprette lofter, hvor alting synes at være normalt i starten, og efter et stykke tid ser der huller mellem væggen og maskeringsbåndet, hvorigennem du kan klatre mellem to lofter og bruge den anden som en hængekøje. Den ideelle løsning er et pant i en bar, holder død, men i 98% af tilfældene er de ikke. Derefter kommer dyvel sommerfuglen, også fast, men dyr. Og ingen vil betale for det. Så borer jeg bare hullerne med en fjer i hl og hammer i den sædvanlige dowel, men ikke helt, og den 35. skrue på træet, trin 4-5 cm. Det viser sig selv meget stærkt.

Twisted sildben skruer hver 5-7 cm i en vinkel. Jeg kan ikke se nogen problemer, der er nogle problematiske steder, men ligesom på en mursten sætter jeg en spacer og jeg er glad.

Generelt skruede hovedchippen i en vinkel og ikke træk!

Brug af dowels

Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger til gipsvæg, betragter de mest populære, der vil blive brugt. Det eneste er, at prisen bider med en stor mængde, men hvis ejeren er villig til at betale ekstra så er der ikke noget problem.

Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

Butterfly type mount

Minus at bruge skruer til gipsvæg typen "sommerfugl". Sådanne fastgørelsesdele giver ikke en stram monteringsplade og vil forårsage revner efterfølgende. Men som en mulighed fastgør vi den til gipsvæggen med en sommerfugl-type dowel, som i billedet. Hvis profilen er 40 cm, så sætter vi mellem dem ind i to af disse dykker (det er efter min mening ikke nok). Det ser ud til at være lettere end dowels i beton, men også i lang tid.

Vi gør dette: først vedhæfter vi profilen og markerer hullerne. Bor et bor 4 mm. Derefter vedhæfter vi profilen, fastgør den i 2-3 pladser til profilen, vi går gennem et 4 mm borehul i alle de huller, hvor dowels vil være. Vi fjerner profilen, borer huller i gipsvæg med en 10 mm borekrone, indsæt dowels i dem og igen fastgør profilen helt.

Trådede dowels

Dowel-negle, som de kaldes, består af en dowel udvidelse og direkte negle med skruetråd. De bruges ofte til hule hule strukturer.

Dowels-negle til gipsvæg skal være godt skruet ind, men ikke rullet, så sammenlign arbejdets størrelse og kompleksitet, og når der monteres strækloft til gipsvæggen, er der hændelser.

Skruehuller til gipsvæg Visning af loftet med skruehuller

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Som eksempel kan jeg tilbyde metaludvidelsesankere MOLA 5x13 med profilfastgørelse med M5 skruer eller udvidelige plastankere OLA 8x13 med profilfastgørelse ved hjælp af selvdrejende skruer 3.5x60 mm. Denne fastgørelse er designet til enkeltlags gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm;

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Når jeg installerer transportprofilen, anbefaler jeg dig at installere ekspanderende ankre i gipsvæg så ofte som muligt i en afstand på mindst 100 mm fra hinanden. For at øge pålideligheden skal du forsøge at gøre det for at hænge på forankringerne for hver lodret stativprofil på understøtningsrammen.

Andre muligheder

Som en alternativ mulighed for at installere stræklofter i værelser med gipsplader vægge, kan jeg foreslå, i stedet for vægprofiler, at bruge loftsvisningen af ​​støtteprofilen. De har samme konstruktion af klemmekanismen, men de adskiller sig ved, at de ikke er monteret på væggene omkring rummets omkreds, men direkte til overlapningen.

Ceiling Carrying Starter Baguette

Brug barer for at opnå. Tillader dig at give stivhed til strukturen og styrke loftet.

Yderligere forstærkningsstang Profilvisning med loftmontering

Afslutningsvis vil jeg sige, at i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​muren, det er endda muligt at installere et anker, hjørner, realkreditlån. Dette giver dig mulighed for sikkert at fastgøre stræktappen baguette til gipsvæggen.

Fastgør strækloftet til gipspladens vægge.

Væggene er lavet af gipsplader, den lodrette profil laves meget sjældent. Er det muligt at fastgøre wall baguette skruerne direkte i gipsvæggen? Måske oftere skruer skruer? Eller skruer skruer i en vinkel? Eller er det alt ubrugeligt, alligevel vil loftet rive skruerne fra gipsvæggen på bekostning af utyazhki? Selvom du ikke straks opkastes, så vil det straks strække sig? På bekostning af fastgørelse til gipsvæggen på sommerfuglen (molly), ved jeg det. Jeg undrer mig over, om det er muligt at fastgøre med skruer alene?

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Velkommen! Hvis kvadrering er lille, kan du bare montere den på skruerne, men du skal bore skruen ind i gipsvæggen lodret. Hvis området er stort, skal du stoppe. Dette gælder både stof og film. med uvazheniem.Sergey

God eftermiddag kan du skrue skruerne og skrue dem med en "hedgehog" på 2 skruer i forskellige vinkler i et hul. Følgelig hullerne fortrinsvis 9-11 på 2. baguette. Derfor skal du bruge en h-formet baguette. Til stoflofter er denne type fastgørelsesanordning ikke acceptabel. Det er nødvendigt at bruge dowels til gips, eller fast i profil under gips hver 15-20 cm.

Det vil ikke være muligt at fastgøre med skruer, brug specielle dowels til gipsvæg - "babachki" eller "driba". og vil holde sig godt. og mulighederne for strammeskruer i en vinkel og lignende udelukker på grund af deres fulde kontraindikation i denne type fastgørelse.

I gipsvæg kan du simpelthen skrue på det vigtigste, så det ofte med et interval på 5 cm og ikke at rulle Samarita. Og bedre! bore med en fjer på en flise med en diameter på 6 gennem en baguette og fiks den på en sædvanlig dowel med selvdrejende skruer. Taket på loftet tåler og vil ikke stå, før du skifter, men hvis naboerne udfylder gipspladen og pisser skinnen ud.

For stofstræklofter vil denne fastgørelsesmetode ikke fungere, det er nødvendigt at forberede på forhånd pant i krydsfiner til højden af ​​profilfastgørelsen.

Hvis væggene er lavet i 2 lag, så kan du selv skrue gipspladen selv og det holder ikke dårligt! Og hvis et lag af GKL ikke vil være!

Tak for svaret

Mange tak for svarene. Sørg for at tage hensyn til dit råd.

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Og hvad er skruerne på GVL?

Selvskærende skruer på GVL leveres med dobbelt tråd. I søgemaskinen hammeren i anmodningen "selvdrejende skrue GVL" og du vil have et billede og priser.

I sådanne tilfælde er der en loftsprofil. Om nødvendigt, gennem overføringslinjen 40-45

ja plante i intervallerne mellem profilen på sommerfuglkabinet står

Gør om og gør alt rigtigt og glem ikke dit hoved til nogen

det var nødvendigt at gøre loftet uafhængigt af væggene

Der er. Og meget ofte er du nødt til at håndtere (((1-skruer tværs tråd du skrue den op (jeg bruger galvanisering expensivt men med succes og der er lille ægteskab) 2 gange ofte plus 1E 3- spredt fra hovedloftet (aluminium er det bedste her)) Succeser.

Til gips er der fastgørelsesdele undtagen sommerfugle-turbiner

Fastgørelse af strækloftet til gipsvæggen: harpun, vinkelfri, kammonteringsmetoder, installation af lamper

Stretching lofter til gipsvæg

Stræklofter vil snart komme i gang med populariteten af ​​suspenderede gipspladerlofter, da deres installation er meget hurtigere end installationen af ​​gipsplader, kræver vinyldug ikke efterbehandling med modstående materialer og de mest grundlæggende - sådanne lofter er bare smukke.

Multi-niveau lofter er meget effektive nu, når to materialer, PVC og gipsvæg kombineres i en enkelt helhed, så fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen gøres nu meget ofte uden at skabe problemer (se Hvordan man laver et loft på PVC-paneler: grundlæggende operationer og mulige problemer).

Metoder til fastgørelse af stræklofter

Først og fremmest for at fastgøre vinylklædens strækloft skal man bestemme niveauet for flyet. Minimumsafstanden fra PVC til hovedloftet skal være 3,5 cm, og hvis spotlights leveres i strækloftet, så er afstanden til hovedloftet justerbar langs længden af ​​lampens bund, plus 1-1,5 cm til tilslutning og indløsning af varmeoverførsel.

Der er tre hovedmåder til at fastgøre vinyl til en fastgørelsesprofil - dette er harpoon (fransk) fastgøring af væv, ikke-harpoon (hollandsk) fastgørelse og kambinding.

Harpoon metode til montering af vinylplader

Harpoon (fransk) fastgørelse af strækloftet

 • Ved brug af harpoon loftmonteringsmetode er det nødvendigt at foretage en nøjagtig måling af rummet eller rummet over hvilket banen skal spændes. Dette er nødvendigt for at gentage alle konturerne i loftet niche og svejses den såkaldte harpoon langs omkredsen af ​​kluden, der tjener som en webfikseringsanordning.
 • Harpunpladen er svejset til lærredet på fabrikken, så bladets dimensioner skal følge konturerne af installationsrummet så præcist som muligt og være 7% mindre for at kunne strække. Den maksimale afvigelse fra størrelsen er tilladt med 1%. Svejsehalsbånd på fabrikken på grund af den lange ventetid for rækkefølgen af ​​stræklofter.
 • Langs omkredsen af ​​rummet eller gipspladen sættes monteringspladen. Som regel er den lavet af aluminium eller hård plastik. Hvis den er lavet til en mur af gipsplader, er planken fastgjort til profilerne, på hvilke gipspladerne er monteret (se. Gipspladen på loftet med egne hænder).
 • Ved hjælp af en spatel indsættes den ene ende af kluden i den installerede bar, så lærredet opvarmes til 70 ° C og den modsatte ende af bladet indsættes. På samme måde indsættes de resterende ender af kluden - lærredet opvarmes med en varmepistol og indsættes med en spatel i fastgørelsesprofilen - harpunen snaps ind i stangen og lærredet er fastgjort.
 • Alle uregelmæssigheder og rynker i loftet forsvinder, efter at den er opvarmet med en varmepistol, og stoffet afkøles til stuetemperatur. Derefter indsættes en dekorativ baguette i monteringsprofilen fra bunden, som lukker monteringssystemet.

Molly til gipsvæg

Rådet. Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

No-gunplushy måde at montere stræklofter

Chipless (nederlandsk) fastgørelse af vinylark

 • En ikke-hule eller nederlandsk fastgørelsesmetode er meget enklere end en harpun, og det forklares af, at det ikke er nødvendigt at lodde fastgøreren på nettet og derfor sende en ordre til producenten.
 • I fastgørelsesmetoden uden harpoon indsættes kanten af ​​banen med en spatel i monteringsbjælken og fastgøres med en anden stang, som også tjener som en dekoration og et mellemrum. Hvis nogen kom på tværs af broderi, så han, at stoffet på broderirammen blev strakt på samme måde.
 • Stretch lærred bør være 10-15cm mindre end størrelsen af ​​det fremtidige strækloft, da vinylfilmen strækker sig til den ønskede størrelse, hvorefter opvarmning vil skabe en flad og glat plan.
 • Efter installationen af ​​vinylfilmen er de resterende og fremspringende ender fra under baguetten snoet trimmet med en byggekniv. Denne installationsmetode bruges oftest ved montering af buede lofter, hvor det er nødvendigt at justere graden af ​​webspænding (se Typer af gipspladerlofter: designfunktioner).

Cam monteringslofter

 • Vær opmærksom på skematisk tegning af kameraets monteringsmetode, og du vil se, at monteringspladen er forsynet med kameraer, hvoraf den ene er en fjeder.
 • Funktionsprincippet for enheden er som følger: Bladet skubbes af en spatel mellem kamrene, mens den øverste cam trykkes ud, og når spatelen trækkes ud - kameraet tager samme position. Når banen er spændt, presses den bevægelige cam endnu stærkere mod den faste, og dermed fastgøres strækloftet.
 • Fordelen ved denne montering er, at på grund af den lave højde af monteringsprofilen kan banen indstilles ikke ved 35, men 8 mm under hovedloftet.
 • Denne vedhæftningsmetode tillader ikke at strække lærredet i mere end 200m 2 uden yderligere forstærkere, da der er en slap. På store kvadrater kan en lysekrone bruges som stivere (se Fastgør en lysekrone til et strækloft med egne hænder).
 • Ved konstruktion af flere planede eller lineære lofter er en sådan fastgørelsesmetode ret acceptabelt, da montering af et strækloft på en sådan anordning betyder at indsætte øer af vinylklud, trække den mellem gipspladetegn.

Montering af lamper på strækloftet

Sådan installeres en lysekrone på et strækloft

 • Hele vægten af ​​lysekronen, der er fastgjort på strækloftet, falder på hovedloftet, på hvilket monteringen monteres, inden du installerer vinylklædet.
 • Lysekronen kan hænge enten på fastgørelseshagen eller på fastgørelsesbjælken - i hvert fald skal du klippe huller i strækloftets lærred.
 • For at kantene i det udskårne hul ikke kan krybe væk, og også til udsmykningen af ​​udseendet, limes en varmeisolerende plastring til lærredet, og derefter skæres et hul.

Montering af en spotlight på et strækloft

 • Ved installation af spotlights, normalt under et loft, er en ramme installeret fra cd-profiler, på hvilke fastgørelsesanordninger hænges derefter. Hullerne i vinyl lærred er skåret på samme måde som for lysekronen.

Rådet. Ved montering af et mørkfarget strækloft skal det være godt belyst, og spotlysene passer derfor perfekt til dette.

konklusion

Du har allerede fundet ud af om det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Som du kan se sker alt det samme, med den eneste forskel, at når du fastgør fastgørelsesprofilen til gipsplade, skal du komme ind i metalprofilen eller som en sidste udvej bruge møllemekanismer.

Strækning af loftet til gipspladens væg

Installation af strækloft til gipsvæg: alle kan gøre det

I moderne interiørdesign anvendte man ofte en kombination af hævede lofter fra forskellige materialer. Ved at installere et strækloft til gipsvæg kan du få flere niveauer med en blank og mat struktur. Brugen af ​​strakte dåser med reproduktion af værker af berømte kunstnere vil gøre lokalet til et ægte palads.

Gipsvæg og PVC strækloft i tandem

Tilslut det nedhængte loft og gipsvæggen selv nemt. For at gøre dette skal du gøre dig bekendt med installationsteknologien for hængende gipslofter. Det er også nødvendigt at lære proceduren og reglerne for at installere et strækloft lavet af PVC-film. Alle hemmeligheder af arbejdet samt nyttige tips og råd, du vil lære på denne side.

Fastlæggelse af fremtidens loftkonfiguration

Stræklofter eller gipsvæg - Faktisk supplerer man oftest den anden.

For at forenkle forståelsen lad os analysere det enkleste eksempel. Den mest almindelige i udsmykningen af ​​lofterne af værelser, anvende en gipsvæg med indbygget prikkede belysningsarmaturer.

Kassen repræsenterer det andet niveau af det hængende loft, som det glatte stretchloft er fastgjort til. PVC-film er placeret i en minimumshøjde fra betonggulvet - 3 cm. I midten planlægger vi en lysekrone, som vi skal installere i loftet.

Kassen på andet niveau sænkes til en højde på 12 cm fra det gamle loft. Dette skyldes højden af ​​spotlights krop. Bredden af ​​kassen vil være 30 cm (du kan vælge efter eget valg). Nu da opgaven er formuleret, lad os gå videre til konkrete handlinger.

Monteringsguide profil

Installation af gipsplader på det eksisterende loft

Inden du installerer rammerne for gipsplader, er det nødvendigt at markere loftet og væggene. Dette vil kræve et hydro- eller laserniveau. Ordren med at markere flyet til stræk- og gipsplader er som følger:

 •  En linjal eller et målebånd måler 12 cm fra det eksisterende loft og sætter et basismærke (bench mark)
 •  Ved brug af vandstanden overføres mærket til væggene i intervaller på 1 m rundt om hele rummet. I hvert hjørne skal du sætte to mærker (en på tilstødende vægge)
 •  Punkter på væggene er forbundet med en snittetråd.
 •  29 cm fjernes fra væggen og markerer langs omkredsen med et trin på 1 m
 •  Punkterne er også forbundet med chokline (dette vil være grænsen for kassebredden)
 •  Diagonaler trækkes over loftet og modtager midten af ​​loftet, hvor lysekronen vil blive placeret.

Installation af profiler stivhed for kassen

Det er vigtigt at huske! Det anbefales at markere lokalerne og installere gipsloftet med en assistent.

Markeringen er færdig, og du kan installere ophængsrammen. Elementer af rammesystemet af gipsplankloftet er lavet af en tynd galvaniseret profil med en speciel konfiguration. Skinnernes form giver modstand mod forskellige belastninger.

På den markerede kasse på vægge er styrprofil UD monteret. Duker med en diameter på 6 mm og en længde på 40 mm anvendes som fastgørelsesanordninger. Monteringshøjden må ikke være mere end 0,5 m.

På en linje markeret på loftet med samme tonehøjde er den samme UD-profil fastgjort. CD'en (bærer) -profilen er skåret i 11 cm længder. For dette kan du bruge saks til metal, men det bliver hurtigere ved brug af en slibemaskine og en skæreplade til metal.

Den stansede hjørne til justering af leddene GKL en kasse

Profilens profiler er fastgjort til UD væggen ved hjælp af galvaniserede 12 mm selvdrejende skruer med en boremaskine i enden. Som et værktøj anbefales det at bruge en skruetrækker med en magnetisk dyse. Bæreprofilens sidehylder skæres fra enden med 2,5 - 3 cm. Skruen snoet i den resulterende "tunge".

Gode ​​råd! Gipsvæg og hængende lofter anbefales at installere ved hjælp af en skruetrækker med et ekstra batteri. Mens den første arbejder - den anden oplader.

Montering af spotlights

Afstanden mellem segmenterne skal være 25-30 cm. Ved afslutningen af ​​CD profilsektionerne monteres en 12 mm ID-skinne langs hele rummets omkreds med selvdrejende skruer. For stivhed af kanalen mellem de parallelle guider monteres sektionerne på bærerprofil-cd'en.

Resultatet skal være en gitter box design. Efter installationen af ​​rammen er færdiggjort, er installationen af ​​gipsplader lavet. Til dette ark af gipsvæg loft mærke med en blyant og en linjal. Pladen på den ene side af markeringen skæres med en brevpapirkniv og bryder den. Derefter skæres det helt af.

Montering af en baguette på en gipspladebase

Det er vigtigt at huske! Inden du begynder at trimme rammer til stræklofter med gips, er det nødvendigt at udføre belysningsledninger til spotlights.

Det forberedte segment er fastgjort til rammen med skruer i et 25 mm langt sort træ. Fastgørelsen skal falde ind i rammelementerne. Efter at dække på stederne for installation af spotlights, bor huller med den ønskede diameter. For at gøre dette skal du bruge en bor og en krone på træet.

Opvarmning af loftet med en varmepistol

Lågen er omhyggeligt fyldt og poleret alle uregelmæssigheder med et slibemiddel og slibepapir. Som et kit kan du bruge en gipsblanding af det tyske firma KNAUF. Tidligere er alle leddene af gipspladerplader dækket af glasfibernet.

Når kassen til stræk- og gipspladelofter er klar, kan den males med vandbaseret maling. I midten af ​​skæringspunktet mellem loftsdiagonalerne monteres kroken og monterer lyskilden. Den er anbragt i et korrugeret plastrør og fastgjort til pladerne med slangeklemmer.

PVC dressing i baguette

Fastgøring af strækloftet til gipspladen er lavet som følger. En harpoon baguette til et strækloft er fastgjort til kassen. Fra gulvpladerne trækkes 3 cm tilbage og med et interval på 10-15 cm fastgøres med skruer 25 mm lang baguette. Desuden skal hver skrue gå ind i metalprofilen af ​​rammepladeprofilen.

Vigtigt at vide! Ved forbindelsespunkterne for harpunprofilen til strækloftet er fastgørelsestrinnet reduceret til 2 cm. Samtidig er dockning af baguetten i hjørnerne ikke tilladt.

Montering af en spændeklæde

Stretch stræklofter med gipsvæg begynder ved at udvide filmen i overensstemmelse med den vedlagte skema. Fix det klip i to modsatte hjørner. Lerret opvarmes af en varmepistol, indtil rumtemperaturen når 65-70 grader.

Lysekrone Slidstyring Ring

Klud fyldt med en rund profil i en baguette. Bestilling af tankning er: hjørner - vægge. Til montering i sporet baguette på kanten af ​​lærredssvejset fleksibel profil "harpoon". Efter at have fyldt lærredet i stedet for krogen, limer lysekronerne slidbanen med speciel lim.

Efter limet tørres lærredet ud med en skarp kniv. Lysekronen er installeret og tilsluttet til lysnettet. I hullerne i kassen under gipspladens lofter og strækmonterede spotlights. En dekorativ PVC-profil indsættes mellem baguetten og strækdæk. Nu er det kombinerede loft klar og kan tage ejerne i mange år. Hvad er bedre loft gipsplader eller stræk, og måske er deres kombination nu op til dig.

Sådan laver du et loftsmonteret loft til gipsvæggen

Design design af moderne boliger er svært at forestille sig uden gipsvæg elementer, en sådan kombination er især kombineret med stræk loft strukturer. Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og med hvilken teknologi til reparationsarbejde kan dette gøres? Den strakte lærred skaber trods alt en ekstra belastning på den øverste del af væggene, og fejl kan føre til en gradvis ødelæggelse af efterbehandlingsmaterialet.

De mest populære lofter er stræklofter og gipsplanklofter. Også en meget populær trend var kombinationen af ​​begge materialer.

Væg forberedelse

Svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastspændte loftsdække på gipsplader vægge, er utvetydigt - ja det er muligt, men kun med den foreløbige forberedelse af væggene og overholdelse af installationsteknikken for gipsvæggen selv.

I udsmykningen er der to måder at fastgøre gipsvægspanelerne på:

 • Ramme.
 • Rammefri (til montering af lim).

Rammeløs installation på gipslim er ikke for egnet til yderligere strækning af loftet. Konstant belastning kan simpelthen rive den øverste kant af arket fra den bærende væg. For at forhindre dette sker komplementering af limfugen ved fastgørelse til skruerne.

De skal skrues i komplekset med dowels i den øvre del i trin på 200 millimeter og i flere stykker rundt om arkets omkreds.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type dowel under passende materiale af væggene!

Og først efter det kan du sikkert gøre fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen.

Rammetode er mere almindeligt i udsmykning. Den udføres af standardteknologi med tilsætning af ekstra stativer til strukturel stivhed.

For at gøre dette skal du bruge den sædvanlige rack UD-profil, der er fast parallelt med gulv og loft. Efter at have lavet flere sådanne jumpers, er gipsvæg monteret på rammen ifølge den vedtagne ordning.

Med sådanne mindre men vigtige tilføjelser vil væggene være i stand til at modstå den konstante belastning, der skabes af det strakte lærred.

Sådan fastgøres strækloftet til gipsvæggen. midler

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Der er flere metoder til fastgørelse af et strækloft til gipsvæg. harpoon metode, ikke-karbon, samt cam montering.

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.
  Vi har brug for nøjagtige målinger af rummet, hvor et sådant loft monteres. Her er det vigtigste at tage højde for alle ikke-standardlige drejninger og former, for eksempel at fastgøre strækloftet til en gipspladkasse. Dette gøres for at fastgøre harpunerne til fastgørelse af kluden omkring omkredsen. Harpoon baren selv er svejset til loftfilmen på produktionsstadiet. Og derfor skal det gentage alle former for overfladen af ​​væggene. Afvigelser fra normen må ikke overstige 1%, og tolerancerne selv er ca. 7.
 • Harpeband er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet på overfladen af ​​gipsvæg med dowels. Det er tilrådeligt at gøre denne mount i rammeprofilen.
 • Ved hjælp af en spatel indsættes kluden i baren på den ene side af rummet. Derefter opvarmes overfladen af ​​filmen med en varmepistol til 70 grader, og den modsatte ende indsættes.
 • De to andre kanter er monteret på samme måde, med obligatorisk opvarmning. Udvæksten fra varmen danner kluden alle former for folder og rynker, der forsvinder, når overfladen køler ned til stuetemperatur.
 • Når vinylfilmen er afkølet og nivelleret, laver du en baguette fastgørelse på gipset ved kanterne.
 • Teknologiske egenskaber ved enhedens loftgipsplader

  Hvis det ikke er kendt, hvor rammeprofilerne er, og når skruerne selv skal monteres i et vakuum, skal du bruge en speciel dowel-molly til stiv og pålidelig installation, når du fastgør planken omkring rummets omkreds.

  Chipless fastgørelse

  Denne metode kaldes også hollandsk. Dens fordel er, at du ikke behøver at svejse en strimmel på nettet for montering, hvilket falder nøjagtigt sammen med formens omkreds.

  1. Langs rummets omkreds fastsætter specielle fastgørelsesdele.
  2. Tøjet ned fra bunden og fastgjort med en plastindsats. Filmens selvfastgørelser tænder med en spatel.
  3. Opvarmning af varmepistolen, loftfilmen strækkes til den modsatte kant og fastgøres på samme måde.
  4. Resterne af kludens ender skæres fra baguetten med en kniv.

  For at installere et strækloft på denne måde er det nødvendigt, at filmen selv er 100-150 millimeter mindre. Når den opvarmes, udvides den til den ønskede størrelse, og når den afkøles, vil den strække sig til den ønskede konfiguration.

  Ved at montere strækloftet på gipspladerne på en pipeløs måde, er det muligt at gøre det i enhver form, hvilket gør denne metode universel i dekoration.

  Cam monteret installation

  Også en temmelig simpel metode til fastgørelse af et strækloft til gipsvæg.

  1. Mounten er fastgjort ved at gentage omkredsen af ​​rummet eller installationsstedet.
   Metoden fik sit navn fra typen af ​​fastgørelsesstrimmel forsynet med fjederbelastede kamme til fastgørelse af kluden.
  2. Kanten af ​​lærredet med en hånd gemt i bjerget.
  3. Filmen opvarmes af en varmepistol og strækkes til den modsatte kant, som også indsættes i stangen.
  4. De to andre ender er trukket på samme måde.

  Fordelene ved et sådant system er, at du kan montere en vinylfilm i en mindste afstand fra loftet, inden for 8 millimeter. Også, bekymre dig ikke om pålideligheden af ​​fastgørelsessystemet. Jo stærkere spændingen af ​​kluden, jo mere krammerne presser den. Men der er nogle ulemper: Cam-metoden tillader ikke at strække lærredet med et areal på mere end 200 kvadratmeter uden yderligere stivninger. I deres kvalitet kan du bruge lysekroner.

  Sådan fixes baguetten til gipsvæggen

  Baguetter er en ekstra måde at designe et værelse på.

  1. Fastgøring af baguetten til stræklofter til gipsvæggen udføres kun ved siden af ​​det, der berører væggen, og under ingen omstændigheder strækloftet!
  2. Hvis en gipspladekasse er anbragt langs rummets omkreds, er baguetterne monteret på den.
  3. Montering af skørtplader starter fra hjørne til midten.
  4. Til fastgørelse anvendes lim eller flydende negle, disse er de to mest enkle og pålidelige fastgørelsesmåder.
  5. Når limen tørrer, er hullerne mellem baguetterne og væggen forseglet. Men brug ikke tætningsmidler baseret på silikone til dette. De kan ikke maler.
  6. Det vigtigste ved installationen af ​​bundplader er en klæbemasse af høj kvalitet. Ellers skal du bruge tid på at støtte baguetten, inden du begår det.

  Kombineret strækloft

  Ofte i udsmykningen praktiseres en kombination af stræklofter med gipsplader.

  Baguette - dette er et ekstra designelement, som er monteret på væggenes samlinger med loftet, såvel som på andre steder i loftet.

  • For at gøre dette, i første omgang omkring rummets omkreds monterer de en gipspladekasse på rammen.
  • Efter afslutningen af ​​samlingen kan boksens overflade være færdig (kittet og malet).
  • Og først efter det er installationen af ​​et strækloft på en gipspladkasse en af ​​tre måder at fastgøre.

  Kombinerede lofter ser meget mere sofistikeret ud og fremhæver rummets individuelle design.

  Fastgørelse af strækloftet til gipspladens væg: Hvordan fastgøres det sikkert?

  Fastgørelse af strækloftet til gipspladens væg: Hvordan fastgøres det sikkert?

  Modern reparation tilbyder interessante løsninger til alle overflader, herunder loftet. Ved hjælp af spændingsstrukturer kan du rette og skjule mange defekter (gammel belægning, små revner, uregelmæssigheder i overfladen, mislykket tidligere installationsarbejde). En populær mulighed er brugen af ​​gipsplader i forbindelse med fastgørelsen af ​​loftets design. Overvej hvordan man monterer strækloftet på gipspladen.

  Fordelen ved gipsvægsbyggeri og forberedende arbejde

  Boliglån til et strækloft i gips er nøglen til coatingens lange levetid. fordele:

  • pålidelig fastgørelse, i modsætning til betonvægge;
  • Gulvene er helt lige, fordi lærredet passer godt mod væggene.

  For at begynde at montere strækloftet på gipsvæggen er det nødvendigt at forberede arbejdet:

  1. monter metalrammen under gipsvæggen
  2. installer guide profiler fra bunden af ​​gulvet til loftet og fastgør styrene med jævne mellemrum (50 cm) vinkelret på dem;
  3. Fastgørelse af strukturen udføres ved hjælp af dowels (selvdrejende skruer);
  4. Om ønsket er yderligere stivhed monteret og varmeisolerende materialer lagt.

  På det sidste stadium er gipspladerne fastgjort, den resulterende belægning er sprøjtet og primet. Efter den endelige tørring kan du vedhæfte strækloftet med gipsvæg omkring omkredsen af ​​billedet, der er vedhæftet nedenfor.

  For at fastsætte belægningen på gipsplader er det nødvendigt at følge processteknologien trin for trin.

  Monteringsboks

  Overvej monteringen af ​​strækloftet i gipspladeskassen i trin:

  • ved hjælp af roulette eller lineal markerer vi loftrummet og væggene
  • vi måler 12 cm fra loftets bund. Dette bliver basismærket;
  • basismærket overføres til væggene med lige mellemrum (1 m) langs omkredsen. Marker et mærke på hver væg;
  • Markér punkterne med en maskerings tråd. Dette bestemmer grænserne for kassen.

  Til bestemmelse af lysekronens placering trækkes diagonaler over loftrummet. Klar gipskasse og hængende loft klar til installation.

  Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet med markeringen fortsæt med at montere rammen. Se en detaljeret video om installation af stræklofter på gipsvæggen. Rammen er monteret af galvaniserede profiler, der kan modstå store belastninger.

  Start fra markeringen langs linjerne af kassen, fastgør profilprofilen med dowels. Intervallerne mellem fastgørelser er ikke mere end en halv meter.

  Ifølge mærkerne i loftet med tilsvarende intervaller er der knyttet en anden profil. Bæreprofilelementer skæres i små segmenter (11 cm hver), som er fastgjort til loftoverfladen med skruer.
  For nemheds skyld er der ved at installere et strækloft på gipsplader vægge en skruetrækker med en ekstra ladning. Det første værktøj i arbejdet - det andet er hvile og opladning.

  For at gøre kassen stiv nok til at forstærke strukturen mellem styrene, fastgøres segmenter af støtteprofilen.

  Når realkreditlånet i gipsvæggen er klar, kan du fortsætte med lægningen af ​​gipsplader.

  Udfør belysningen, inden du trimmer rammen.

  Når kassen er klar, skal den være poleret, fjerne alle uregelmæssigheder og derefter male den med en vandemulsion.

  Her er de trin, hvor strækloftet er fastgjort til gipsvæggen:

  1. harpun baguette er fastgjort til kassen;
  2. Afgang fra klinkegulve 3 cm, fastgør baguetten, klæbende med intervaller på 15 cm.

  Det er vigtigt, at alle skruer monteres i metalprofilen på en monteret ramme.

  Kombinerede muligheder

  Den originale kombination af håndlavet kombineret loft lavet af gipsplader og spændinger ser originalt ud. Ved at kombinere kan du oprette unikke, indviklede former med forskellige baggrunde med tilføjelsen af ​​den oprindelige baggrundsbelysning.

  Fordelene ved det kombinerede loft af gipsplader og stræk:

  • alle former for former. Det er muligt at selvstændigt konstruere forskellige rammer, labyrinter, fancy figurer;
  • forskellige belysning muligheder. Det er muligt at montere belysningsenheder af enhver kapacitet, der ikke er i lærredet, men i en gipspladkasse;
  • mulighed for zoneinddeling. Forskellige farver af de anvendte materialer gør det muligt at skelne rummet ind i zoner;
  • lokalisering af kommunikation. Ledninger kan være skjult i ventilationsrørene eller rørene;
  • lang levetid.

  En anden vigtig kendsgerning for at kombinere loftoverfladen - ingen grund til at forudjustere det behandlede område.

  Varianter af at kombinere gipsloft under et strækloft:

  Gips papkasse på omkredsen

  Designet lærred er fast indeni, hvor du kan montere og spotlights

  Cirkel eller oval i midten af ​​overfladen

  Stretched belægning i form af himlen er monteret inde i rummets omkreds.

  I midten er en cirkel af gipsplank, fast lysekrone. Samme mulighed, kun cirkel i cirkel

  Hvilken type strækloft med gipsvæg omkring omkredsen, der skal vælges afhænger af designet af lokalet og præferencer i et bestemt tilfælde.

  septa

  Brug af gipsvæg til arbejde med lofter og vægge giver mulighed for at give rummet det oprindelige udseende, interessant form, for at gøre opdelingen af ​​rummet til zoner.

  Rummet vil se godt ud til at strække loftet og gipspladen. Fordele ved skillevægge:

  • lille vægt;
  • hurtig installation;
  • god lydisolering;
  • varmeisolerende effekt.

  Skillevæggen kan sammenlignes med en sandwich: mineraluld er lagt mellem gipspladerne.

  Arbejdet med installation af skillevægge, herunder mærkning og installation, udføres efter alt færdigarbejde i rummet. Det er kun at male de nødvendige detaljer.

  Opdelingen er sammensat som følger:

  • layout;
  • montering af metal guide profiler;
  • installation af metalholdere;
  • gipsplader på den ene side;
  • isoleringsstrimmel.

  Det sidste trin er at lukke den anden side af partitionen med gips.

  Hvis du skal montere strækloftet på gipsvæggen over vinduet, skal du bruge dekorationen i form af en niche. En niche vil skjule gardinestangen.

  Loftet er monteret i en vis afstand fra lejerne. Således kan du montere gipsrammen.

  Afslutningsvis

  I betragtning af om det er muligt at fastgøre strækloftet på gipsvæggen, fokusere på rummets design. Bestem hvordan du vil se rummet, hvordan vægge og loft vil blive kombineret med situationen for hele lejligheden eller huset.

  Når teknologien allerede er blevet undersøgt, og du ved, hvordan du klæber strækloftet til gipsvæggen, skal du tænke over hvilke farveløsninger du kan bruge.

  Kombinationen af ​​materialer gør det muligt at kombinere ikke kun farven, men også formen af ​​loftrummet og hele rummet.

  Stretch loft på gipsplader vægmonteret felt af alt groft arbejde med gipsplader ark.

  For at skjule leddene i lærredets og væggenes samlinger kan du bruge krøllet, gipsvægskonstruktion. Det bliver samtidig udsmykning af en væg og den usædvanlige beslutning om lukning af sømme.

  For at forhindre stoffet i at sænke, er der monteret specielle rammer på loftfladen under spotlights.

  • Din himmel
  • Potolki812
  • Potolki hus
  • Leningrad vinduer og lofter
  • Potolki-hjælp
  • Loft Alliance