Grundlæggende om installation af to-niveau stretch lofter

På trods af kompleksiteten er det tilladt at lave to-niveau-stræklofter med egne hænder efter instruktionerne og efter at have studeret masterklassen. Korrekt installationsarbejde giver dig mulighed for at realisere fede og lyse designideer inden for det tildelte budget.

Design og design anbefalinger

To-tier systemer varierer afhængigt af design, type af materiale, dekoration. Designene er belyst rundt omkretsen, med central belysning og spot, kombineret og LED - og alt dette skal overvejes, når man udarbejder en skitse, planlægger køb af komponenter og udstyr.

Formen af ​​produkterne kan også være meget anderledes:

 • spiral;
 • buet;
 • runde;
 • bølgende;
 • kuplet osv.

Det er vigtigt, at farverne, nuancer, former og dekorative elementer er i harmoni med hinanden og opfylder det generelle koncept for interiøret.

Designere anbefaler at følge enkle anbefalinger til alle, der mener at installere to niveauer lofter kan udføres uafhængigt:

 1. I et værelse indrettet i lakoniske farver er det umagen værd at installere det enkleste design i samme farver med et minimum af dekorative elementer.
 2. Bestil PVC-lærred med billedudskrivning er muligt for hævede lofter i rummelige værelser med højt til loftet og en overflod af vinduer.
 3. Tøj med effekten af ​​"stjerneklar himmel" bruges til at skabe et lavere niveau af design.
 4. PVC film til begge niveauer - den rigtige og enkle løsning. Det er tilladt at eksperimentere med farver.
 5. For at opnå en interessant kombination, samler de en matbar med en blank og kombinerer også PVC-materiale med en stofbase.
 6. Det lavere niveau spiller i de fleste tilfælde hovedrollen og har det største område.
 7. Baggrundsbelysningen mellem niveauerne giver dig mulighed for at gennemføre moderne designløsninger uden at gå på kompromis med produktets funktionalitet.

Hvis du planlægger at installere strukturer med deltagelse af herrer, kan du tillade at bringe noget nyt ind i indretningen ved hjælp af tredimensionale former, for eksempel tregner, kegler eller bølger.

Installation muligheder - hvad er?

Installer to niveauer lofter på flere måder. Den første mulighed indebærer at fastlægge skeletet på et udkast med en specifik konfiguration og derefter strække film, stof eller begge materialer i kombination.

Den anden mulighed forenkler installationsopgaven: En speciel baguette er fastgjort til bunden af ​​loftet, som senere bruges til at fastgøre stramningsdukken.

Forenklet installation gør det muligt at gemme centimeter og korrekt udvalgte farver og tekstur af produkter - for visuelt at udvide rummet for at skjule fejlen i basen og kommunikationen.

Loftsspecifikationer under installationen

Det er kun muligt at starte installationen af ​​strukturen først efter at de nødvendige værktøjer og komponenter er klar, som f.eks. En profil til to niveauer, f.eks. Fra aluminium eller plast til fastgørelse af filmen. Udfør installationen af ​​produkter på det afsluttende trin af reparationsarbejdet, idet du observerer følgende nuancer:

 • profil monteret på belægningen, sørg for dens integritet med en foreløbig rengøring og primer;
 • Installationsarbejde er tilladt i rummet uden at fjerne møbler fra det med en afstand på mindst 70 cm fra toppen af ​​kabinettet til loftet;
 • forud for installationen bør du studere lednings- og kommunikationssystemet;
 • Det er muligt at færdiggøre installationen af ​​et to-niveau loft med specialudstyr.

Det vigtige punkt er temperaturen på det elektriske udstyr indbygget i loftet. Ventilation, lamper, klimasystemer må ikke overophedes overfladen af ​​strukturen.

Forberedelse af værktøjer - hovedlisten

Selv det enkleste design til et to-niveau strækloft kræver brug af et standard sæt værktøjer. Det drejer sig om:

 • perforator og skruetrækker;
 • varmepistol (kan lejes);
 • niveau;
 • stigen;
 • spatler og padle
 • roulette hjul;
 • fastgørelsesanordninger;
 • hammer;
 • nylon tråd;
 • kridt;
 • viskelæder og blyant
 • graf papir;
 • træstænger;
 • plader af gipsvæg.

Ved hjælp af en perforator reparerer de profiler (et profilbillede af separatoren hjælper dig med at vælge de rigtige produkter), pistolen bruges til at opvarme PVC-folien før spændingen. De sværeste stadier af samling med egne hænder måles såvel som at arbejde med en gasflaske og forberede loftpladen.

Forberedende arbejde - hvordan man starter

Spændingsstrukturens kvalitet, anvendelighed og holdbarhed afhænger af måleprocedurens rigtighed i den indledende fase. For at gøre dette måles højden af ​​hjørnerne i rummet, hvorefter 5 cm falder ned fra den nederste af dem og kører en hæftespik i dette område. Det næste trin er at måle en ensartet afstand over de resterende hjørner på samme princip.

Gennem alle hjørner strækker de nylongarnet. Dette er vigtigt at justere rummet omkring omkredsen. Først derefter kan du gå videre til beregningen af ​​arbejdsområdet.

Når perimeterdata er beregnet, kan du gå videre til udviklingen af ​​en skitse. Det sædvanlige tetrad-ark i et bur eller papirpapir. Ifølge skitsen er strækmaterialet bestilt fra en specialiseret virksomhed, der har besluttet sig for farven, tekstur, materiale. En interessant mulighed er en kombination af flere belægningsmuligheder, for eksempel mat og blank for at skabe en visuel skelnen.

Grundlæggende arbejde bør først begynde efter levering af loftet i lokalet. Retræder 5-6 cm fra trådens niveau, træk det samme i et parallelt plan. Konturen på andet niveau er markeret med kridt på loftets overflade. Dette bliver markeringen for det fremtidige loft på to niveauer.

Træstængerne skrues langs konturen i henhold til skitsen. I tilfælde af højdeforskelle eller afrundede former anvendes et gipspladerark med høj fleksibilitet.

Sådan repareres rammen - den indledende fase af installationen

Installation af en ramme for et loft på to niveauer udføres ved hjælp af specielle metalprofiler analogt med etableringen af ​​en ramme for gipspladestrukturer. Overhold dimensionens nøjagtighed vil hjælpe vand eller laser niveauer.

I overensstemmelse med linien udarbejdet under målingsprocessen fastgøres en U-formet profil for nemheds skyld ved hjælp af en skruetrækker. Præcis samme profil er fastgjort på loftets overflade igen, ifølge markeringen. Da boksens form ikke altid er korrekt, skal du om nødvendigt bruge saks til metal og sikre profilen langs kurven efter at have smurt små snit på den.

På den faste profil fortsætter med at montere lavet af hans segmenter af nedstigningerne. Det er vigtigt at sikre, at deres nederste kant er på samme niveau med vægprofilen. Kun i dette tilfælde danner de et lavere niveau af konstruktion.

Ved hjælp af en aluminiumprofil (to længder) og en U-formet kasse monteres en drejestruktur svarende til et rektangulært rør. Fastgør det til de faste dråber. Alt arbejde er gjort for hastigheden og bekvemmeligheden af ​​en skruetrækker.

Den installerede boks er monteret på væggen ved hjælp af en støtteprofil, idet observeringen af ​​vertikale og horisontale overholdelse overholdes uden fejl. På denne måde samles hele rammen omkring omkredsen angivet tidligere.

Den næste fase - ledninger og efterbehandling

Ved hjælp af en aluminiumprofil til lofter i loftet skal man huske på, at det ikke vil spare situationen, hvis belysningsudstyret overophedes lærredet. Derfor er det så vigtigt at beregne effekten af ​​lamperne og sconces beregnet til installation i konstruktionen i designfasen.

Ledningsføring, kommunikationsmaske inde i rammen inden gipspladerne bliver lagt. Når disse værker er gennemført, kan du fortsætte med forberedelsen af ​​materialet til efterbehandling. Gipsplader, der tidligere er målt og skåret, er fastgjort med skruer til rammen, hvorefter de forstærker hjørnerne med perforerede hjørner og efterfølgende plastering.

Putty bruges ikke kun til hjørnerne, men også til at justere placeringen af ​​skruer. Efter tørring er den færdige kasse jordet med en speciel float, markeringsfastgørelsespunkter til armaturer, forbereder huller til dem med en kronedyse. Den resulterende base er primet, malet eller indsat med tapet. Når alt arbejde er udført, kan det nederste lag betragtes som klart.

Spændingsdug - monteringsmuligheder

Da dette er en konstruktion, der har 2 niveauer, slutter processen ikke på basisenheden. Det næste trin er installationen af ​​spændingsvævet. På dette stadium skal du have en perforator samt en varmepistol med en gasflaske til opvarmning af filmen.

At fastgøre lærredet på overfladen af ​​profilerne på flere måder:

Den mest anvendte er den sidste harpoon montering option. Denne metode indebærer svejsning af specielle kroge - harpuner til filmbelægningens kanter for at lette fastgørelsen i en strakt form. Komforten af ​​et sådant loft i muligheden for demontering, om nødvendigt uden problemer, efterfulgt af samme hurtige og nemme installation på plads.

For at bruge harpunmetoden skal du være særlig opmærksom på korrektheden ved at skære materialet ud. Det er nødvendigt, at lærredet var 7% mindre end loftet til dekoration.

Hvis valget faldt på kileformet vedhæftning, skæres lærredet ud med en margen. Overskydet efter installationen. Shtapikovy-metoden svarer næsten til kile, bortset fra at filmen er fastgjort til profilens overflade med et specielt tape til garanteret spænding.

Hvordan laver du lærredet korrekt?

Det er muligt at fastsætte spændevævet på den tidligere forberedte gipsplader eller ramme efter opvarmning med en speciel varmepistol eller, hvis det ikke findes, med en hårtørrer. Kun hæve temperaturen til 60 grader vil gøre lærredet mere modstandsdygtigt og bøjeligt.

Det er værd at være opmærksom på temperaturen i lokalet, hvor installationen udføres. Det er korrekt, at temperaturen er inden for 40 grader Celsius.

Lærredet begynder at montere fra hjørner i modsatte retninger, og fortsætter med at rette i de andre hjørner analogt. For nemheds skyld skal du bruge spatler, afskære overflødig film, når du vælger en kile eller hæftemekanisme.

At kluden blev lige og glat efter installationen opvarmes den igen af ​​hårtørreren. Så snart filmens temperatur falder med normalisering af temperaturen i rummet, skal overfladen af ​​filmen være perfekt.

Til maskering af teknologiske huller ved hjælp af maskerende fleksibelt tape. Lamper og lamper er installeret i de forberedte huller og forhindrer dem i at komme i kontakt med lærredet.

Afslutningsvis kan det bemærkes, at installationen af ​​et to-niveau strækloft ikke er en nem betjening, der kræver præcis overholdelse af aktionsalgoritmen, tilstedeværelsen af ​​visse værktøjer, tilstedeværelsen af ​​en assistent og vigtigere tålmodigheden og tiden.

Fraværet af endnu en komponent fra ovenstående liste vil i bedste fald føre til en overtrædelse af loftets sammensætning og funktionalitet, i værste fald - til dens fuldstændige deformation, om ikke umiddelbart, så med tiden. Derfor er det så vigtigt at realistisk vurdere dine egne kompetencer, nøje forberede installationen ikke kun praktisk, men også teoretisk grundigt at undersøge processen indefra, sætte dig ind i videolektioner, tips fra rigtige mennesker på reparationsfora.

Hvis selv efter uddannelsesprogrammet er der uløste spørgsmål, tvivl og usikkerhed om emnet, bør du opgive ideen om at lave et sådant loft og overlade processen til specialister. Du kan bidrage til installationen i designfasen af ​​designet, der giver dine egne ideer, fantaserer om indretningen, strukturens form, placeringen af ​​lys, nuancer og den overordnede stilistiske retning.

Oprettelse af en buet to-tier konstruktion af gipsvæg

Gipsvæg - et meget krævet materiale til efterbehandling. Det er populært, fordi enhver normal ejer med egne hænder kan bygge præcis sit eget unikke loft. For at gøre dette er det nok at have et lille sæt elværktøj hjemme og kende teknikkerne til at arbejde med gipsplader og metal.

Nye teknologier og dine kreative evner vil bidrage til at gøre din lejlighed unik. Et to-niveau gipsplankloft giver rigelige muligheder for realisering af de mest dristige fantasier. Hvis det ønskes, kan det få en bred vifte af former, og brugen af ​​spotlights sammen med den sædvanlige lysekrone vil gøre et almindeligt loft til et kunstværk.

Derudover vil et sådant loft med korrekt installation vare i årtier uden meget reparation. Og lad dig ikke blive træt, du behøver kun foretage minimale ændringer. For eksempel ændrer farveskemaet eller flytter lamperne til et andet sted.

Lav en metalramme af loftet på egen hånd

Rammen for et to-niveau gipsvægs loft kan nemt monteres uafhængigt, selvom der ikke er nogen erfaring med sådanne værker. De fleste af mændene i vores land er fødtbyggede bygherrer, selvom mange ikke mistanke om dette. Og du har brug for at få en assistent - alene, sådan en mængde arbejde er svært at udføre.

Den mest grundlæggende regel i komplekst arbejde - gør ingenting "med øje". Kun tegninger og skitser, kun nøjagtige målinger, kun den korrekte mærkning undgår fejl under arbejdet.

Loftet på gipsvæggen i to niveauer kan gøres på to måder:

 • I begyndelsen er det første, højeste niveau over hele loftet. Så er en kasse af det andet niveau fastgjort til den;
 • Indstil andet niveau, lavere. Derefter monteres rammen af ​​den højere del af det fremtidige loft.

Lad os se nærmere på dette.

Den første måde at installere rammen på profilerne på

Den første metode er ret nem at implementere og forståelig. Layout og installation af en enkeltlagsramme rundt om loftets omkreds er enkel. Men der er flere finesser i arrangementet af loftprofilerne. De vil medvirke til at gøre designet holdbart og pålideligt til en rimelig pris på arbejdskraft og udstyr.

Ordningen for et todelt loft, den første version

For at lave en sådan ramme for et loftsniveau på to niveauer fra gipsvæggen, skal du have vejledende loftsprofiler (PNi PP) og loftsprofiler (PP). Styringsprofilen er fastgjort til alle rummets vægge. I dette tilfælde må markeringslinjen ikke afvige fra den valgte vandrette. Linjemærkning udføres bedst ved hjælp af et laserniveau og en hakemalingskabel. Minimal afstanden fra det tidligere loft til fremtiden er 6 cm. PNP'en er placeret således, at markeringen løber fra neden. Profilen er fastgjort til væggen ved hjælp af dowel-negle Ø6-8 mm med en afstand på 40-60 cm mellem dem.

Loftprofilen i kassen er opdelt i langsgående og tværgående. De danner rektangulære celler, normalt med sider på 60x50 cm. Den langsgående er grundlaget for designet og er placeret parallelt med rummets lange vægge. Det er fastgjort til loftet med direkte bøjler, der overtager det meste af vægten af ​​plader af gipsplader. Suspension er fastgjort til loftet med ankre for pålidelighed.

Ceiling Profile Connection Diagram

Afstanden mellem de langsgående profiler er 60 cm, hvis loftet er stort. Den ene ende af PP'en indsættes i styringsprofilen og tiltrækkes med en skrue. Den anden er fastgjort ved en direkte suspension tæt på denne ende. Horisonten styres af et laserniveau. Rammens metaldele er indbyrdes forbundne med 9 mm selvdrejende skruer. Når profilens længde ikke er nok, tilsluttes den manglende del af PP'en med en lige udvidelse. Dette stykke er selvfølgelig fastgjort i føringsprofilen og til loftet for mindst en suspension (afhængigt af længden af ​​segmentet).

Transversale profiler er sektioner af PP, hvis længde er 0,5-1,0 cm mindre end afstanden mellem de langsgående profiler. De er fastgjort til rammen med et enkelt niveau stik (krabbe) med en afstand på 50 cm mellem centrene. Krabben er fast på alle sider for pålidelighed. Den resulterende ramme ser sådan ud:

For smalle rum og korridorer 2,5-3 m brede giver det mening at arrangere langsgående profiler på tværs af en afstand på 40 cm. I dette tilfælde er det tilstrækkeligt kun at lægge en linje af tværgående profiler i midten af ​​loftet (se billedet nedenfor).

Rammens design for smalle rum

Den resulterende konstruktion af et to-niveau gipsloft skal være pålideligt. For at teste dets styrke skal du prøve at løsne rammen. Hvis der er slæk, skru skruerne til ende eller tilføj ekstra stykker i problemområdet.

Det andet niveau er oprettet på denne måde. En guide profil er fastgjort til væggen som for første niveau; afstanden er lig med den planlagte højde, men ikke mindre end 6 cm. En ny niveaulinie trækkes på den samlede kasse. Styrprofilen er fastgjort langs denne linje med PS skruerne. Derefter indsættes stykker af PP i denne profil og fastgøres med skruer; deres længde svarer til højden af ​​loftets 2. niveau. Fra bunden er deres ender lukket med en anden PNP med fiksering med skruer.

Installationen af ​​et to-niveau gipsplankloft er gennemført ved at forbinde profilen til væggen og grænsen på det nye niveau med dele af loftsprofilen på den ønskede længde. Den ene ende af segmentet indsættes i PNP, og den anden med metal saks skæres i 3 cm langs foldelinjen. Side kronblade bøjes. Derefter fastgøres alle tre af de resulterende kronblade med skruer til profilniveauprofilen.

Det andet niveau af loftet er knyttet til den første

Ofte for at skabe en bølget kant af det andet lag, i stedet for de sædvanlige profiler, anvendes en buet en. I dette tilfælde vil lofthøjden øges med bredden af ​​den buede profil.

Elektricitet lægges til stederne for fremtidige placering af lamper og lysekroner. Ledningerne er dækket af specielle dielektriske bølgepap, der er fastgjort til bøjler med plastikklip. Det anbefales ikke at lægge åbne ledninger inde i softwaren! Skelettet til et to-niveau gipsplankloft er klar.

Den anden, mere almindelige måde at installere rammen på

Installering af loftet lathing ifølge den anden metode bruges ofte af fagfolk.

Fælles to niveau loftslayout

I dette tilfælde laves det andet niveau af gipsvægets loft først. Følgelig anvendes væggene i det kommende loft på væggene ved hjælp af et niveau i de steder, hvor det er planlagt at passere langs væggen ifølge planen. På loftet tegner de en linje af grænsen på andet niveau, langs hvilken en styreprofil er fastgjort med kiler.

PP-profilen skæres i den krævede mængde i stykker, hvis længde er lig med højden af ​​den fremtidige lave del af loftet. Derefter udføres rammekonstruktionen som beskrevet ovenfor for andet niveau. I så fald anbefales det at installere tværgående stykker af loftprofilen på krabber, hvis niveaubredden er over 40 cm (se billede).

Forbindelse med profil trimning

Så bliver det første niveau færdigt. Dens installation adskiller sig lidt fra det ovenfor beskrevne til den første metode til fremstilling af rammen. Den eneste forskel er, at PNP for dette niveau er fastgjort ikke til væggen, men til profilafsnittene ved grænsen til andet niveau. Hvis denne grænse er krøllet, forbereder mange herrer en stribe gipsvæg på denne overflade, som i billedet nedenfor.

Fremgangsmåden til montering af en buet profil oven på GCR

Hele rammen er nødvendigvis testet for styrke. Efter installation af gipsplader skal den modstå en anstændig vægt. Det afhænger af rammens holdbarhed, hvor mange år vil dette loft tjene dig.

Derefter lægges der elektriske kabler og ledninger, hvis det er nødvendigt, er der installeret ventilation. Vi vender os til loftets afslutning med gipsplader.

Gipsplader og efterbehandling arbejde

GCR i praksis er ofte opdelt i tre hovedtyper:

 • buet (tykkelse 6,5 mm);
 • loft (tykkelse 9,5 mm);
 • væg (tykkelse på 12,5 mm).

Loft er så navngivet, fordi det er tyndere og dermed lysere end væggen. Derfor vil det være mindre problemer. Skæring af et todelt loft lavet af gipsplader er ikke meget vanskeligt. Meget tid og tålmodighed vil kun tage bølgete linjer, det vil være svært her uden erfaring med GCR. Men det er ikke for ingenting, at de siger: "Ikke gudene brænder gryder". Den 6,5 mm tykke buede gipsvægsstrimler gør det godt at bøje.

Der er to måder at gøre dette på. I den første metode er der skåret tværs over strimlen fra GCR. Samtidig forbliver den ydre side af strimlen intakt. Jo stejlere krumningsradiusen er, jo tættere på hinanden er disse nedskæringer placeret.

Plader til tørbøjning

Derefter skrues båndet på plads med gipsskruer med et lille omdrejningstal. Denne metode anvendes til beklædning af en lille bredde, for eksempel en bølgetal forskel mellem niveauer. For ydre radier er slidsen i gipsvæg ikke lige, men V-formet.

Bøjning med fræsning giver dig mulighed for at skabe en glattere bøjning

Ulempen ved denne metode er manglen på glat radius. For at give en krumningsdefinition skal overfladen forsynes forsigtigt.

Den anden vej er som følger. En af siderne af arket med den ønskede bredde så ofte som muligt gennemborer spidsen af ​​byggekniven. Derefter bliver kartonens overflade fugtet med vand. Det anbefales at placere strimlen på en buet overflade, så den er bøjet let under sin egen vægt. Når gipsen er lidt fugtig, sættes pladen på plads, bøjes og fastgøres gradvis med skruer. Naturligvis bør ydersiden være den intakte side af strimlen. Bøjningslinjen bliver glat, men installationen vil tage længere tid. Detaljer om bøjning af et ark af gipsvæg.

Et simpelt gipsplade med to niveauer, som er beklædt hurtigt nok. Der er et par ting, du skal vide, når du arbejder med gipsvægge:

 • der skulle være et mellemrum på 1-2 mm mellem arkene for at kompensere for mulige bevægelser på grund af temperatur og fugtighed i lokalet;
 • hvis arket af gipsvæg er skåret, skal du på kanten lave en afskærmning med en kniv eller et specielt plan
 • Det er nødvendigt at slutte sig til GKL kun midt i profilen - dette vil sikre en pålidelig fastgørelse af arket;
 • skruehætten er let forsænket i gipsoverfladen for efterfølgende gips;
 • afstanden mellem skruerne med fastgørelseselementer 30-35 cm og til kanten af ​​arket - 2 cm

Overfladen af ​​den monterede gipsvæg og leddene i leddene er primet. Putty special kitt til sømme.

Efter tørring gnides sømene med et tyndt lag af kittet. På det våde lag lægge et specielt tape og synke det med en spatel i primeren. Skruerne på skruerne er også anbragt. Det sidste hul er skåret huller til lamper.

Det ligner et todelt loft, forberedt til efterbehandling

Installationen af ​​et to-niveau gipsloft er gennemført. Afslutning afhænger af det valgte materiale. Overfladen er normalt dækket med flere lag kittet, rengjort med net, indtil en perfekt glat overflade er opnået og malet med vandbaserede maling med tilføjelse af en farvetone. Mulig klæbning af forskellige materialer til loftet og 3D foto tapet, vævning stof. Det hele afhænger af din fantasi.

Funktioner af designet af gipsloft i køkkenet

Et to-niveau gipsplankloft i køkkenet er beklædt med normalt vandfast gipsplade. Denne forholdsregel vil ikke være overflødig, da hætten ikke fjerner 100% dampe. Denne gipsvæg er lidt højere i omkostningerne, men det kompenseres af en stigning i loftets levetid.

Designet af loftet i køkkenet afhænger af valg af stil, såvel som størrelsen af ​​rummet. I små værelser er det andet niveau bedst placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Et udvalg af "spisestue" zone med belysning med spotlights vil se godt ud.

Det er ønskeligt at trimme loftet i beige og cremefarver. Disse farver udvider visuelt grænserne for køkkenet. En lys lysekrone vil supplere denne effekt.

Installation af et to-niveau gipsloft med egne hænder i mange år vil være din stolthed og tillid til dine evner.

Do-it-yourself installation af et to-niveau strækloft

I dag er det meget fashionabelt at installere stræklofter i deres hjem. Og det er ikke dårligt. I de senere år er denne mulighed for at dekorere et værelse blevet overvækst med et stort antal myter og legender, som i praksis ikke altid er berettiget. Den vigtigste anelse om ikke-troende brugere var selvinstallationen af ​​et strækloft. Men det er allerede i fortiden.

Design funktioner

Når simpel PVC-film over hovedet ikke var nok, besluttede nimble designere at diversificere anvendelsesområdet for dette ukomplicerede materiale. På højdepunktet af popularitet i dag er installationen af ​​et to-niveau strækloft, en kombination af stof og PVC i udsmykningen af ​​sådanne strukturer, muligheder ved brug af gipsvæg, fotoudskrivning på lærred. To-niveau spænding overflader spiller i hænderne på borgere, hvis oprindelige loft er langt fra ideel. Alle ved, hvordan det er i dage at niveauere og rense den eksisterende overflade for at bringe den i det mindste lidt tættere på det, der kan dækkes med tapet eller maling. Spændingsdesignet gør det muligt at slippe af med en sådan hovedpine og gøre loftet ikke kun glat, men også smukt.

Når du starter selvinstallationen af ​​to loftsniveauer, skal du forstå, hvad du vil. Først og fremmest skal du måle overfladen af ​​overfladen over hovedet og beregne den omtrentlige mængde materiale, der skal bruges til at dekorere rummet. En simpel skitse eller frihåndstegning er allerede halvdelen af ​​kampen. Når ejeren af ​​rummet, tilfreds med sine kreative impulser, ser det ønskede i sig selv og ikke i hans tanker. Først efter disse ritualdanser med tegninger kan du begynde at vælge materialer og værktøjer til installation.

Materialer og værktøjer

Til at begynde med bliver du nødt til at bestemme, hvad der præcis skal udføres på to niveauer. Der er to hovedmuligheder: PVC film og stof. Den første er kendt for sin vandafviselighed, lufthed, nem rengøring og spektakulært udseende. Det kan desuden produceres i tre versioner: glans, mat og fotoprint. Stoffet på to niveauer er mindre lunefuldt i installationen, det "ånder", men modstår ikke fugt i det hele taget, absorberer sollys og anbefales til montering i store, lyse værelser med højt til loftet.

Stofklæder er meget dyrere end PVC-film, og de ser mere elegante og luksuriøse ud. Vinyllofter giver mere lys, især hvis du installerer ekstra armaturer rettet mod den glatte overflade af en sådan belægning. Så vil der være en spejl effekt - og hele rummet vil blive oversvømmet med lys.

Så, efter at have besluttet, hvad der skal strækkes, lad os gå videre til, hvad der skal strækkes. Blandt standardværktøjet af værktøjer er simpelthen nødvendigt:

 • varmepistol eller hårtørrer (med en spændingsfilm af PVC);
 • aluminiumsprofil til rammen og gipspladen (med forskellige installationsindstillinger);
 • skovle og spatler.

Afhængigt af materialet og metoden til installation af to-spændingsstrukturerne, kan de komponenter, der er nødvendige for installationsprocessen, ændres og tilføjes. Det er meget vigtigt at huske, at når der er selvspændingslofter, er det nødvendigt at observere ikke kun sikkerhedsregler så præcist som muligt, men også nøje at følge alle trin i installationen og nøjagtigheden i arbejdet.

Rammontering

Tøj til to niveauer skal straks bestilles fra fabrikanten af ​​den fornødne størrelse og form. Så da hjemme var jeg ikke nødt til at skære eller skære unødvendige ting alene. Det er bedre at måle med et målebånd og en blyant, som markerer de målte områder. Det er meget vigtigt at straks forudse højden af ​​den første tærskel i loftet nærmest betonggulvet, så du sikkert kan placere belysningsarmaturerne og bringe dem udenfor. Det bør ikke glemmes, at nogle af spotlysene bliver meget varme under drift, hvilket desværre kan påvirke membranets integritet.

Inden rammen på strækloftet monteres, er det nødvendigt at lave en markering, som er baseret på måling af rummets omkreds og foreløbig afgrænsning af den fremtidige form på trækloftet. Den trinvise vejledning hjælper dig med at forstå, hvordan to-tier-spændingsstrukturer er lavet. Måleteknologien er sådan, at markeringen på omkredsen af ​​rummet først udføres. Det er meget vigtigt at bruge et vand eller infrarødt niveau, så to-tier loftet ligger fladt og smukt. For at gøre dette kan du bruge et specielt konstruktionstryk.

Først måles højden af ​​hvert hjørne af rummet. En hæftespind er kørt ind i den nederste af dem, og derefter med hjælp af et niveau trækkes en kapron-tråd eller en hugget ledning langs hele omkredsen af ​​rummet. Således viser det sig at være en quadrangle af den rigtige form, som giver dig mulighed for at installere strækloftet alene med minimal risiko for krumning. Monteringen af ​​rammen starter fra bunden af ​​loftet. Træstænger bruges ofte til dette trin: 6 cm høje og 10 cm lange. De drives ind i omkredsen af ​​bunden af ​​den fremtidige ramme og gentager konturerne trukket på loftet. Striber omkring 12 cm brede er fastgjort til disse stænger. Det er bemærkelsesværdigt, at her kan du vælge mellem det materiale du er interesseret i:

 • plast profiler;
 • aluminiumsprofiler;
 • strimler af krydsfiner finer;
 • Gipsvæg øget elasticitet.

Professionelle rådgiver ikke nybegyndere om at bruge aluminium, da der er brug for yderligere værktøjer og visse viden og færdigheder til at skabe en sådan ramme. På dette stadium er det muligt at gøre med plast eller finer. Ved det andet opnås fleksibilitet ved først at fugtning det rigeligt. Efter fyrre minutter - en time, vil krydsfiner bøje i nogen retning uden at bryde eller deformere.

Lad os stoppe på strimlerne af krydsfinérfiner. Deres længde afhænger helt af størrelsen af ​​den ujævne del af det nederste niveau af loftet. Dens bredde er angivet konventionelt, den er valgt under hensyntagen til installation af lamper og en flad indfødt overflade. Så er krydsfinerstrimlen fastgjort til træstængerne med selvlukkende skruer. Rammen under strækloftets snoede niveau er klar. Vi vender tilbage til etiketterne strakt langs omkredsen af ​​rummet. Baguetter til første og andet niveau af lærred installeres her.

Den generelle ramme for to-niveau stretch loftet er klar. Næste kommer den sjove del.

Strækmontering

At samle et strækloft med egne hænder virker ikke så forfærdeligt, hvis du er sikker på de mål, der blev taget, og i producenten direkte lærredene til den nye coating. For at kunne strække PVC-folien korrekt skal du konstant holde temperaturen i rummet ikke under 30 grader. Under ingen omstændigheder anbefales det at åbne vinduer, lave et udkast eller blæse gennem det rum, der skal behandles.

Begynd med det andet niveau af strækloftet. Lærredet lægges forsigtigt på gulvet og strækkes i forskellige vinkler af det krævede område. Opvarm filmen, træk den i højre retning og fyld den med en plastikspatel i baguetteklipset. Hvis der er rynker eller stød i midten af ​​lærredet, glatter vi dem med en hårføner eller en varmepistol. Det skal bemærkes, at der er tre typer filmfiksering:

 1. Wedge. Tøj holdt i en baguette med en speciel kile. Med denne mount er det muligt at udskifte strækloftet, men et begrænset antal gange.
 2. Shtapikovy. Den består i tæt klemning af en film eller et stof inde i slidserne. Det er kun muligt at udskifte et sådant loft med en ramme.
 3. Harpoon. En af de vigtigste måder at næsten alle installatører strækker lofter. Denne type "lås" i en baguette består af to hovedkomponenter - en krog og en skovl. Når de interagerer, klæber disse to komponenter tæt på lærredet mellem dem og om nødvendigt erstatter stoffet eller folien let med det.

Membranen strækker sig aldrig på to niveauer på samme tid. Det er altid at foretrække at behandle den nederste og derefter tage op på den øverste på samme måde.

Nyttige anbefalinger

To-niveau stretch lofter er gode, fordi de perfekt zone rummet og kan udføres med installation af yderligere belysning. For at skabe den bedste kombination af en spændingsstruktur med et spil af lys og skygge, skal man være opmærksom på de vigtigste anbefalinger fra fagfolk om dette problem.

Så lærredene er strakt, men det er ikke klart, hvor man skal lave lyset. Træbjælkerne, der var fastgjort til det hårde loft i begyndelsen af ​​arbejdet, blev netop leveret for at fastsætte det andet niveau loftsbelysning til dem. Gør forsigtigt de nødvendige steder, fortsæt til hullets udformning. Bemærk venligst, at du ikke kan klippe strækloftet. For vanskelige åbninger i sådanne overflader er der to muligheder for handling:

 1. Smeltefilm For at gøre dette skal du tage en afrundet forstærkning af den ønskede eller omtrentlige diameter (den må ikke overstige 2-3 cm), opvarmes med en bygnings tørretumbler eller den samme varmepistol. Fastgør til det sted, hvor lampen vil blive placeret. Sørg for, at hullets kanter smelter og banen ikke rives.
 2. Anvendelse af plastik termisk. En unik og ret overkommelig ting. Ringen limes i midten af ​​det fremtidige hul. Efter tørring skæres lærredet til ringens indvendige diameter.

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader. At dette er det usædvanlige design af disse lofter. Det faktum, at hvert loft ser anderledes ut.

Og jo mere fantasi du viser, når du udvikler skitser på loftet, jo lysere vil det karakterisere dig og dekorere hallen, soveværelset, stuen eller køkkenet.

Sådan laves et loft på to niveauer af gipsplader

Ved første øjekast ser det ud til, at kun en tandem designer plus professionelle bygherrer kan skabe sådan skønhed. Men nej, for opførelsen af ​​lofter fra GK er der ingen grund til at færdiggøre en kunstskole, for at få en videregående uddannelse i specialbyggeriet. Ikke påkrævet og et sæt specialværktøjer. Det er nok at få en ide om, hvilken slags loft du vil lave og modtage. Og også for at vise noget kreativitet. Resten er et spørgsmål om teknik.

På trods af at alle lofter er visuelt forskellige, er forskellen givet af den endelige dekoration og et vellykket design. Nogen bekymrer sig mere om vejrværdien af ​​loftet, mens andre er mere optaget af designet, selv om disse processer kan være relaterede og supplere hinanden.

Teknologien til et to-niveau gipsloft loft er identisk for hver type (single-level, multi-level). Og for at gøre det nemmere for en nybegynder, vil denne artikel give trinvise instruktioner om, hvordan man installerer 2-niveau gipslofter. Men først en lille teori.

Hvordan man laver et to-niveau gipsplankloft - plan

Først og fremmest bør du overveje et par vigtige punkter:

 • højden af ​​rummet. To niveau loftsdesign vil reducere højden af ​​rummet. For beboere af moderne lejligheder i et panelhus er der endnu betydelige tab, selv 5-10 cm.
 • distribution af accenter. Ved hjælp af armaturer monteret i gipsloftets ramme, kan du zone rummet eller skifte fokus til enhver del af rummet.
 • rum fugtighed. Et sådant loft anbefales ikke at udstyre badeværelset, fordi pladen kan deformeres. Selv om der er fugtbestandig gipsvæg (GKLV), f.eks. Knauf, med korrekt installation og tilrettelæggelse af høj kvalitet ventilation, kan den tjene.
 • Tilstedeværelsen af ​​assistenter. Uafhængigt er en person til at udføre dette arbejde ikke i kraft.
 • design kompleksitet. Jo mere komplekse designet er, desto sværere er det at beregne mængden af ​​materialer og montere dem, og derfor vil arbejdet vare længere.

Gipsplader loftsprojekter

(single-level, to-niveau og multi-level)

Gipsplader loftsprojekter

Værktøj til montering af gipsvæg og profil

 • saks til metal;
 • slag eller bore;
 • maling kniv;
 • square;
 • målebånd;
 • styrtdykke;
 • bygning niveau;
 • gipsplader planer;
 • gitter til gipsvæg
 • spatel smal og bred
 • handsker og briller.

Gipsplader loftsmaterialer

Dette valg er nødvendigt, så du kan beregne og vide præcis hvad du skal købe, hvad et element ligner, og hvilket formål det bruges til. Vi håber at takket være en så detaljeret beskrivelse, vil du ikke købe for meget og spare penge og nerver.

Som regel anvendes loftgipsplader. Dens tykkelse er 9,5 mm.

For det andet lag, der ikke er beregnet til lamper og sidevægge, kan du bruge buet gipsvæg. Dens tykkelse er 6 mm.

UD Profil UD Profil

CD profil CD profil

Designet til splejsning af to cd-profiler.

Direkte loftsophæng eller ES-beslag. Direkte loftsophæng eller ES-beslag.

På den er profilen fastgjort til loftet.

Fjederophæng Fjederophæng.

Den bruges, hvis længden af ​​den direkte suspension ikke er tilstrækkelig til installation. Det vil sige, det andet loftniveau sænkes for lavt.

To-niveau stik To-niveau stik 2

For at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer.

Gipsvægskrabbe

Krabbe til gipsvæg fast krabbe til gipsvæg.

Designet til at forbinde cd-profiler på samme niveau.

Sådan udskiftes en krabbe til gips. Tip.
Krabbe kan udskiftes. Hvordan man gør dette kan ses på billedet.

Hjørne profil stik hjørne profil stik.

Dens formål er at forbinde en cd-profil vinkelret og på samme niveau.

Dowel skrue til fastgørelse profiler Dowel skrue til fastgørelse profiler.

Ankerkile til fastgørelsesprofiler Ankerkile til fastgørelsesprofiler.

Valget afhænger af det materiale, hvorfra vægge og loft er lavet.

Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap.

Skrue "loppe" skruer til metal 3,5 med 9,5 mm. - "loppe".

Serpyanka Ribbon Serpyanka (selvklæbende)

Til limning af sømme eller flizelin til limning af loftet helt.

Påfyldning af tætning af sømme og samlinger Fyldning af tætning af sømme og led.

Indbyggede lys Indbyggede lys
(loft, spot, halogen eller LED led).

Rådet. Ledninger under lysene starter op, før arbejdet begynder på foring af gipsvæg.

Planer og skitser af to niveauer gipsplader lofter

At vide, hvad du vil se på loftet, vil betydeligt forenkle din materielle beregning og arbejde.

Inden du laver tegningstegninger, skal du gøre dig bekendt med, hvilke typer af gipsplader i to niveauer der findes.

Belyset gipsplankloft - installationsmetoder

Den første metode er at bygge et andet niveau uden at montere den første. Bruges, hvis du har en ideel loftsoverflade. Og lampen skal placeres i rammen.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den første metode

Tilgangen er den samme. Men lamperne er monteret på rammens side.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den anden metode

Installation af to rammer. Lamperne er monteret i den anden af ​​dem.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den tredje metode

Installationsmetoden er den samme. Men lamperne er placeret på omkredsen af ​​anden tier.

Ordningen med et to-niveau loft lavet af gipsplader - den fjerde metode

En lignende tilgang. Men for sidelamperne, i stedet for rammen, er arrangementet af polypropylenprofilen tilvejebragt, som limes til rammen af ​​andet niveau ved hjælp af kittet.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den femte metode

Ved hjælp af en af ​​de fremlagte grundtyper af installation, kan du nemt lave sådanne skitser af et loft på to niveauer, der vil appellere til alle familiemedlemmer.

Sådan laves et loftsplade på to niveauer - installationsanvisninger

Det skal bemærkes, at blandt fagfolk er der uenighed i hvilken rækkefølge at implementere enhedens niveauer. Der kan skelnes mellem to måder.

 • I det første tilfælde begynder arbejdet med installationen af ​​rammen på første niveau. Og så suspenderes skeletet af det andet lag til det. Gælder, hvis området i det andet lag er ubetydeligt, fordi hele vægten af ​​den anden ramme faktisk falder på arkene af den første.
 • I det andet tilfælde samles skeletet af det andet lag først og allerede mellem dets elementer gør skelet af den første. Mere komplekst design.

Vi vil tale mere detaljeret om den første installation af et to-niveau loft. Dette giver dig grundlæggende installationsoplysninger. Den anden mulighed, mere kompleks, vil blive beskrevet nedenfor og illustreret på billedet.

Vi laver et loft på to niveauer af gipsvæggen konsekvent og i overensstemmelse med vejledningen, så arbejdet udføres kvalitativt.

Teknologien til fremstilling af 2-niveau gipslofter giver mulighed for at udføre arbejde i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af loftet for gipsvæg (forberedelse af arbejdspladsen).
 2. Vi udfører mærkning af loftet under rammen for gipsvæg.
 3. Montering af ramme til gipsvæg - første niveau.
 4. Installation af rammen til gipsvæg - andet niveau.
 5. Afslutning af et to-niveau gipsplankloft.

1. Forberedelse af loftet for gips

Forberedelse af arbejdsområdet Afslutning af loftet er ikke som at skrue en pære - her kan du ikke undvære møbler.

Frigør rummet og tilgange til det, så det bliver lettere at installere. Det er vigtigt at forberede overfladen selv. Enig, det er bedre at gøre noget i et frit rum end konstant at bøje rundt, skære, vaske nogle rester. Alle løsgips skal fjernes. Nogle håndværkere forlader det, men alt, der ikke holder godt før eller senere, forsvinder.

2. Layout af loftet under gipsvæggen

Til dette skal du tage følgende trin:

Måling af hjørnernes højde - mål højden på hjørnerne i rummet

- bestem vinklen med den mindste højde.

Det vil tjene som udgangspunkt for mærkning. Når alt kommer til alt, har vi brug for designet til at være lige med hensyn til det horisontale;

Ceiling markup - lav markering.

På vægge til profiler betegner en flad linje. Vi sætter prikker på loftet for direkte suspension. Den ekstra markering er ubrugelig, det vil kun forvirre. Til disse formål er det praktisk at bruge et laserniveau eller vandniveau.

Hjemmelavet vandniveau Tip. Vandstanden af ​​den ønskede længde kan fremstilles uafhængigt ved anvendelse af en nylonslange (for eksempel fra en medicinsk dropper) med diametre på 10-15 mm. og fylde det med vand.

Det kan ske, at i dit værelse er ikke kun vinklerne forskellige, men også længden af ​​de modsatte sider. Prøv i så fald først at vandrette horisontalt. Og derefter tegne et klart billede på loftet og glatte designet rundt om kanterne. Så du kan visuelt centrere loftet.

3. Montering af ramme til gipsvæg - installation af første niveau

3.1. Installation begynder med installationen af ​​UD profiler.

De er guider og er monteret på væggen, langs hele strukturen. Monterings trin - 600 mm. Og også på loftet.

Metoden til at forbinde profilen på væggen Metoden til at forbinde profilen på væggen og i hjørnet er vist i billedet (henholdsvis til højre og venstre).

Vejen til at forbinde profilen i hjørnet

Hvis det er meningen at danne afrundede elementer, skal du tegne et billede på væggen, og fastgør UD-profilen langs den. Men først på profilen skal du lave hak.

Fastgørelse af en UD-profil på en mærkning Og at fastgøre på linjen trukket på loftet.

Suspension markup

3.2. Vi sætter en direkte suspension på de punkter, der er markeret i loftet.

Trin under suspensionen Samtidig overholder vi fastgørelsestrinnet - 600 mm.

Hvis overfladen af ​​loftet er perfekt til dig, så kan du springe over dette trin. Og start straks med installationen af ​​andet niveau.

Montering af CD-profilen på suspensionen

3.3. På den direkte suspension er monteret CD-profil.

Fast CD-profil på suspensionen

Den resulterende ramme vil have formularen præsenteret i diagrammet og billedet.

Fast CD-profil på loftet

Krabber på cd-profilen Stivheden af ​​rammen giver brugen af ​​krabber.

Vi syr rammen med plader af gipsvæg

3.4. Vi syr rammen med plader af gipsvæg.

Chamfer på gipsplader Ark.

Hvor arket blev skåret, er det nødvendigt at tilvejebringe en affasning. For at gøre dette skal du klippe med en knivdel af materialet fra et ark af gipsvæg.

Hvorfor skubbe på plader af gipsvæg Dette er nødvendigt for bedre at lægge kitt på sømmen. Og sømmen sælges ikke med tiden.

4. Montering af ramme til gipsvæg - installation af andet niveau

Dernæst fortsæt til overvejelse af den fasede installation af loftets andet niveau.

4.1. Rammens layout til gipsvæg.

Linjer under UD-profilen På denne måde tegner vi linjer under UD-profilen, og i loftet tegner vi en fremtidig tegning.

Tilstedeværelsen af ​​ordningen på loftet vil ikke blot forenkle installationsprocessen, men også hjælpe dig med at forstå, hvordan din struktur vil se ud efter færdiggørelsen af ​​arbejdet. Og derfor får du mulighed for at foretage de nødvendige tilpasninger.

4.2. Gipspladeramme

Gipspladeramme

Vi monterer loftrammen på en metalprofil (UD-profil), fastgør den på væggen og i loftet.

Vi ved allerede, hvordan man laver rammen af ​​den ønskede form (rundt profilen).

Materiale forberedt til webstedet www.moydomik.net

4.3. Vi sænker rammen til den ønskede længde.

Til dette har du brug for:

 • Afbryd cd-profilen for den længde, som du vil sænke rammen til;
 • På den ene side af disse stykker skærer du "tungerne". For at gøre dette skal du afskære profilens sider. Så det bliver lettere at montere dem.
 • Sæt de udskårne stykker ind i styret UD-profilen, som allerede er fastgjort til loftet. Har brug for at indsætte en flad side.
 • Fix stykkerne ved hjælp af en "loppe". Trinet mellem lige linjesegmenter er 500-600 mm. Et større trin vil gøre strukturen utilstrækkelig pålidelig, en mindre vil gøre den tyngre. Trinet mellem krumme segmenter er 200-300 mm. Dette skyldes, at det krøllede ark skal fastgøres oftere.
 • "Sæt" en UD-profil på de hængende stykker og reparer dem med en "loppe".

Sidevæg af rammen Som følge heraf skal du få rammens sidevæg, som denne.

 • Afskær CD-profilen med længden svarende til afstanden fra rammens sidevæg til UD-profilen på væggen;
 • sikre dem med "lopper" på begge sider.

Klar ramme Du har en færdig metalramme. Derefter skal den være klæbet med gips og fortsætte til efterbehandling.

4.4. Manufacturing arch af gipsvæg.

At lave en bueskive fra gipsvæggen Foto og billede viser, hvordan man bøjer gipsvæggen til buen og hvordan cd-profilen og gipspladen skal udarbejdes.

Gør buen af ​​gipsvæg Deres anordning er meget enkel, det er vigtigt at lave skår på arket, og ikke skære igennem det forreste lag af pap.

4.5. Facing gipsplader runde overflader

Hvis det er muligt at skære den ønskede størrelse fra et helt ark, er spørgsmålet let løst. Hvis ikke, skar segmenterne ud og monter dem i stykker.

Det skal bemærkes, at rammen i dette tilfælde skal være stivere. Fordi er hver skrue skruet ind i profilen.

Resultatet af gipspladeforing af runde overflader. Resultatet af din indsats skal se ud som det der vises på billedet.

5. Afslutning af gipspladens loft

Sealsømmer bånd serpyanku Sømme sy ribbon serpyankoy.

Sæt leddene med kitt. ​​Anvend en lille kitt på båndet med en lille trowel.

Tæt sømme og huller med kitt. ​​Også kitt på selvlukkende skruer.

Dette er nødvendigt, så rust ikke manifesterer sig over tid gennem maling eller tapet.

Generelt kittet Godt at vide.
Hvis du planlægger at male et loft på to niveauer på gipsvæg, er det bedre at zashpatlevat hele overfladen. Ellers vil der under malingen vise grimme sømme.

Forarbejdning og slibning Sømens sted (eller hele overfladen) gnides med et gitter eller kværn.

Kantbehandling og slibning Tip.
Gnid forsigtigt overfladen i hjørnerne. For at forhindre forekomst af laterale riller fra riven.

Den anden metode til montering af et to-niveau gipsbelagt loft

Som konklusioner, som vi lovede, leverer vi en fotoinstruktion om den anden version af loftmonteringen, når skeletet i anden tier er samlet først og allerede mellem dets elementer monterer førstes skelet.

Montering af et todelt gipspladeloft. Installation af et gipspladerloft loft af gipsplade Fastgørelse af gipsplader Installation af gipsplader Beklædning af rammen af ​​gipspladens profil Loftet, fastgjort med gipsplad P gipsvæg trim klar til færdiggørelse

Design af to niveauer gipsplader lofter - foto

Idéer og inspirationer til enhver farve og smag.

Hvordan man laver et todelt gipsloft med egne hænder To niveauer af gipsplader i loftet - originalt design Gør et todelt gipsloft Eksempel på et todelt gipsloft Design af et todelt gipsloft

To niveauer gipsplader lofter - video lektion

konklusion

I denne artikel så vi på, hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen med egne hænder. Vi håber, at de oplysninger, der gives her, samt billederne der ledsager det, giver dig mulighed for ikke kun at udføre installationsprocessen korrekt og effektivt, men også for at nyde dette virkelig kreative arbejde.