Sådan limes baguetter på et strækloft

Hvordan lim loftsplinten til strækloftet? Umiddelbart er det værd at foretage en reservation, at spørgsmålet lyder for godt. Faktum er, at disse produkter ikke limes direkte til strækloftet, idet fiksering kun udføres på den tilstødende væg. Dette skal tages i betragtning, når et sådant arbejde er udført. Sådan forvirring fører til, at mange er tøvende med at gøre arbejdet selv. Faktisk kræver fastgørelsesteknologi ikke særlige færdigheder.

Sådan vælges en sokkel til et strækloft

Stiften på strækloftet kan laves på basis af skum, plastik, polyurethan. Hvis det er nødvendigt, kan du finde produkter, der er lavet af naturligt træ eller gips. Med sådanne muligheder arbejde hårdere, fordi de har større vægt. Det er meget mere hensigtsmæssigt at anvende polyurethanelementer, de er praktiske og kan også anvendes til maling.

Tip! Der skal udvises omhyggelig opmærksomhed på valg af skumprodukter. Denne mulighed kan være meget upraktisk. Faktum er, at materialet kan blive tørret, hvilket vil føre til dannelse af brede samlinger mellem tilstødende elementer.

Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af loftplanker af forskellige materialer.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en sokkel:

 1. Produkterne kan have forskellige størrelser, derfor er det nødvendigt at vælge længere fragmenter for at undgå adskillige ledd. Du bør også i forvejen overveje indretningens design. Faktum er, materialet kan være glat eller præget, hvilket påvirker udseendet væsentligt.
 2. Det er bedre at give præference til muligheder, der har en bredere vægdel. Dette vil gøre det muligt at opnå bedre fiksering, især når det ikke er den mest ideelle reparation.
 3. Produktet købes med det nødvendige lager. Denne situation skyldes, at det er meget vanskeligt at passe til alle vinkler. Hvis der er meget lidt erfaring, vil det være bedre at lave foreløbig træning.
 4. Før du lim plinten på strækloftet, skal du vælge den rigtige lim. Det er bedre at give præference for universelle formuleringer, der er egnede til at fastgøre et bestemt materiale. Det er vigtigt at tage hensyn til limningstiden, og nogle klæbende sammensætninger kræver retention af dele efter installation.
Til installation af loftsplint er det bedst at give præference for universelle klæbemidler

Tip! Materialeproducenter står ikke stille. Derfor er der nu på salg flere ting - specielle hjørner. De er limet til hjørnerne, hvilket gør det muligt at undgå vanskelige trimning.

Måder at montere soklen under strækloftet

Hvordan lim loftsplinten til strækloftet? Vedhæftningsmetoden afhænger af, hvornår det blev besluttet at installere det. Der er to hovedmuligheder:

 1. Produktet er klistret direkte efter alt arbejde. Faktum er, at mange oprindeligt revet væggene med tapet, strækker loftet lærredet. Derfor er bundpladerne fastgjort sidst. Denne situation er mest almindelig.
 2. Armaturet udføres efter at loftet er installeret. Det går forud for arbejdet med væggene. Der er en lille ulempe. Det er nødvendigt at tage højde for, at det bliver meget svært at udføre murenes forberedende arbejde. For det første kan du nemt beskadige lærredet. For det andet gentager strækloftet vægternes konfiguration, hvilket betyder, at alle uregelmæssigheder bliver endnu mere synlige.
Ofte er installationen af ​​loftsplint gjort efter færdiggørelsen arbejder med vægge og loft, selv om dette ikke altid er berettiget.

Afhængigt af situationen vælges den nødvendige teknologi.

Bestilling på endelig efterbehandling

Montering af sokkel på lakeret eller malet vægge er som følger:

 • Til arbejde er den pålidelige klæbrige struktur valgt. Den bedste mulighed er et gennemsigtigt eller hvidt materiale. Det er vigtigt at overveje, at stoffet ikke bør ændre sin farve efter tørring eller med tiden. Indstillingstiden tages også i betragtning, jo længere tid er det, jo længere tid vil det tage at holde delen.
 • De nødvendige værktøjer er ved at blive forberedt. Til denne begivenhed har du brug for: En simpel plastikblok, en god brevpapirkniv, en sav, en meter, en rag. Det skal tages i betragtning, at arbejdet vil blive udført i en højde, derfor er det nødvendigt at levere en pålidelig stand eller trinladder.
 • Skirting begynder at holde fast i den valgte vinkel. Det er ligesom limning af baguetter.

Tip! Forhåndsøvelse for at klippe fragmenterne i den rigtige vinkel. Ved en sådan fremgangsmåde anvendes moussen. Dette værktøj har specielle indskæringer placeret i en vinkel. Hver del er placeret således, at der opnås en ekstern eller indvendig vinkel. Afrimning skal være glat og hurtig for at eliminere elementforskydning.

For at trimme soklen er det nødvendigt at bruge et specielt værktøjskasse

 • Før du klæber på produktet, presses den mod overfladen for at kontrollere den korrekte placering. Men pasformen udføres bedst under arbejdet. Dette vil bidrage til at undgå mangler.
 • For at eliminere forskydningen af ​​fragmenter udføres indledende markering. På tapetet lige over kanten af ​​soklen er markeret.
 • Lim anvendes udelukkende på den del, der vil blive presset mod væggen. Fremgangsmåden er som følger:
  • En lille mængde af sammensætningen er fordelt på sømiden.
  • Sammensætningen bør ikke anvendes på selve kanten; det er nødvendigt at trække sig lidt tilbage for at eliminere udseendet af overskud.
  • Vent et stykke tid før du begynder at klæbe.
  • Tryk derefter på elementet til det valgte sted.
Efter påføring af klæbemidlet skal soklen være trykt presset til det ønskede område.

Hvis væggene ikke har den perfekte jævnehed, vil det resultere i huller mellem bundpladen og væggen. For at fjerne dem skal du anvende maskeringsbånd. Det limes på den ene side og på væggen. Det vil sige, at den eksisterende fejl er elimineret. Efter fuldstændig tørring fjernes båndet.

Tip! Det skal tages i betragtning, at korrektion med scotch tape kan få elementet til at blive bøjet. Nogle gange sker det, at krumningen er så stor, at det ødelægger hele udseendet. Derfor er der en anden måde, hvilket er, at hullet er forseglet med et tætningsmiddel eller kitt. Efterfølgende er alt dækket af maling.

Brug af fugemasse eller kittet giver dig mulighed for at skabe en monolitisk dekorative belægning

Således er hele området klistret over. Det skal forstås, at når du fjerner tapetet, i dette tilfælde mulig skade på de dekorative elementer.

Installation til finish

Hvordan lim soklen til strækloftet, hvis væggene ikke allerede er dækket med tapet? Denne mulighed giver dig mulighed for at opdatere det dekorative trim, uden at ændre de installerede produkter.

Mounten udføres som følger:

 1. Detaljer er forberedt på arbejde. Installationen vil blive udført på kittet.
 2. Processen begynder med en let befugtning af overfladen. Dette vil øge vedhæftningen.
 3. Knead den rigtige mængde af sammensætningen.
 4. Putty påføres med en spatel på den forkerte side, løsningen fordeles jævnt.
 5. Detaljerne holder inde på det indstillede sted. Den er presset og udjævnet. Dette giver dig mulighed for at presse ud overskydende blanding, som straks fjernes.
 6. Alle fragmenter er monteret. Efter fuldstændig tørring - overfladen er klar til yderligere efterbehandling.

Ikke desto mindre er det bedre at bruge en mere alsidig mulighed, der undgår forskellige defekter, når man beslutter, hvordan man korrekt klæber loftplinten til strækloftet. Det ligger i, at væggene oprindeligt er justeret, og loftet lærred er strakt. Endvidere limes soklen og færdiggøres færdig.

Sådan limes baguetter på et strækloft. Egenskaber afslutte leddet. Monteringsteknologi

Spørgsmålet om, hvordan man holder en baguette på et strækloft, opstår sædvanligvis fra nybegyndere. Men erfarne herrer i sådanne situationer kan også have vanskeligheder, så de bør omhyggeligt studere denne artikel for at finde nyttige opskrifter.

For at arrangere et værelse som det, skal du arbejde hårdt.

Egenskaber ved at afslutte samlingen af ​​strækloftet med væggen

Enhver trollkarl, som du beder om råd, vil anbefale dig at tænke grundigt, inden du limer baguetten til strækloftet.

Selve ideen om at holde nok dimensionelle detaljer til en tynd strakt film er ikke den mest rationelle, og her er hvorfor:

Fleksibel indsats

 1. Stretchloft er ofte et syntetisk polymerstof. Uden at vide sammensætningen af ​​dette lærred er det usandsynligt, at du kan hente lim, der ikke reagerer med materialets komponenter, hvilket betyder, at vi under alle omstændigheder risikerer at få et smeltet hul på det sted, hvor klæbemidlet påføres som følge af kemisk interaktion.
 2. Strækloftets overflade har en højglanskoefficient. Derfor skal vi have en lim med høj klæbemiddelevne til fastgørelse, og sådanne midler er kendetegnet ved kemisk aktivitet og et betydeligt indhold af flygtige stoffer. Hvorfor det ikke er nødvendigt at lægge sådanne materialer på en polymer web er tydeligt fra første afsnit.

Det er vigtigt! Stofspændingsstrukturer gælder i mindre grad. Men hvis stoffet behandles med specielle imprægneringer, kan de også reagere med lim. Hullet vises dog ikke, men her kan pletter på overfladen trænge.

Billede af rynker på lærredet

 1. Enhver klæbemiddelsammensætning ved tørring deformerer overfladen. Derfor vil rynker uundgåeligt blive vist på installationsstedet.
 2. Det skal huskes, at lærredens bæreevne er meget lav. Derfor vil selv den letteste loftsbagull, limet til overfladen forårsage dens deformation under sin egen vægt. Hvis vi forsøger at lave en tungere sort, så kan filmen simpelthen gå i stykker, og reparationsomkostningerne vil bestemt ikke behage os.

Den smalle "indfødte" sokkel synes tydeligvis ikke af alle

På baggrund af ovenstående gør vi en simpel konklusion: limning af en baguette på et strækloft kan ikke implementeres i princippet. Så nu, kig på det grimme kryds i loftet og væggen eller være tilfreds med det enkleste bordplade, der blev brugt til at strække lærredet?

Faktisk er limning af baguetter til loftet helt muligt, hvis du kender et par tricks. Vi vil afsætte det næste afsnit til dem!

Baguette Mounting Technology

Lette skummodeller

For at løse den modsigelse, der er opstået (en loftsplint er nødvendig, men basen modstår ikke belastningen), vil vi forsøge at reformatere spørgsmålet: tænk ikke, hvordan man limer baguetter i loftet, men hvordan man installerer et dekorativt panel ved krydset mellem loft og vægge.

Den nemmeste måde er at bruge lette skummodeller, der er limet til tapetet uden først at forberede overfladen:

 1. Før du klæber loftet baguettes, anbring markeringerne på væggen. I dette tilfælde markerer vi den linje, langs hvilken filets nedre kanter placeres, så sørg for, at den øvre kant ikke skyller lærredet.

Letvægtsdetaljer holder godt på tapetet

 1. Efter anvendelse af markeringen, tag delene og trim dem i størrelse. Til passform i hjørnerne bruger vi stødboksen - en enhed til savning af paneler med klart definerede vinkler. Du kan arbejde med enten en skarp kniv eller en speciel fil til polystyren.

Tip! Hvis du tidligere ikke skar loftplankerne med dine egne hænder, skal du lave papemønstre, der hjælper dig med at undgå fejl og reducere materialetilbruget.

 1. Klippe alle detaljer i størrelse, vi lægger på bunden af ​​det første panel en lille mængde klæbemiddelblanding. Ved at vælge, end limposuetter i loftet, giver vi specielle sammensætninger til skumplast eller polyurethan, da de giver den bedste vedhæftning.

Til arbejde er det bedre at bruge en speciel sammensætning.

 1. Påfør baguetten på tapetet, sørg for omhyggeligt og fjern straks den lim, der er udstanset fra under bunden.
 2. Tryk på delen, indtil den låses på plads. Efter det skal du blot installere resten af ​​panelet.

Tung polymer produkter

Hvis du i stedet for et lette skum eller polystyren-støbning tager en temmelig tung relief-baguette, så er der en risiko for, at tapetet under vægten af ​​denne detalje vil falde over tid. I dette tilfælde skal vi sikre, at finishen kommer i kontakt med væggen.

Ovennævnte algoritme vil vise, hvordan man korrekt lim en baguette på loftet i denne situation:

Vi skærer delene ved hjælp af bagagerummet

 1. Først skærer vi alle detaljer i størrelse og danner hjørnene med hjælp fra kroppen.
 2. Vi fastgør panelet til væggen og noterer, hvor den nederste kant vil være.
 3. Ved hjælp af en lang metal linjal, niveau eller regel tegner vi en linje, som vi skal klippe af tapetet. Det er bedre at forlade en margin på 0,5 - 1 mm, da det er meget lettere at skære en tynd strimmel af materiale, når du limer end for at dække spalten, hvorigennem gipset bliver synligt.
 4. Brug en skarp kniv til at skære gennem tapetet i fuld tykkelse.

Tip! Hvis den øvre kant af tapetet sår bag lærredet på strækloftet, så tæt på det også, skal det skæres gennem materialet for lettere fjernelse.

 1. Brug en spatel, fjern forsigtigt tapetet fra væggen. Om nødvendigt kan de fugtes.

Lim forsigtigt delen uden at røre lærredet

 1. Før du holder en baguette i loftet, skal du rense væggen under tapetet og derefter påføre en penetrerende primer på den. Sørg for, at jorden ikke falder på spændingsvævet, og hvis dette sker - fjern hurtigt dråberne med en fugtig klud.
 2. Udfør derefter arbejdet i samme rækkefølge som i det foregående tilfælde.

Træ strukturer

For så vidt angår træprodukter skal vi beslutte at ikke limke baguetter i loftet, men hvordan man retter dem på væggene på en sådan måde, at et tilstrækkeligt tung stykke er sikkert fastgjort.

Undervisningen forudsætter følgende installationssekvens:

 1. Først så vi af fragmenter af træbagetter, der kørte dem langs længden af ​​væggen. Vi skærer hjørnerne på 45 0, der danner snævre led med minimal huller.

Tip! Enderne af delene kan endog slibes med smaragdpapir til en mere præcis forbindelse.

Montering af monteringsklodser

 1. Derefter skar vi fra et fladt bord med en tykkelse på ca. 20 mm et par dusin trekantede fragmenter. Skråningen af ​​kanten af ​​en sådan detalje skal svare til baguettes konfiguration.
 2. Påfør markeringen på de forudjusterede vægge i trin på mindst en halv meter. Ved mærkning borer vi huller, som vi bruger til fastsættelse af træhjørner med dowels.
 3. Vi sætter soklen i hjørnerne, juster og fastgør den med skruer, indlejrer deres hætter i træet med 1-2 mm.

Fastgørelse af dekorative panel

Vær opmærksom! Du kan forsøge at gøre uden mekaniske fastgørelsesanordninger, men så skal vi søge i lang tid end at limke baguetter til loftet, fordi sammensætningen er nødvendig med maksimal vedhæftning.

 1. Efter installationen tager vi kittet og fylder det med rillerne over skruerne på skruerne. Vi forsyner forsigtigt basispladen og forsøger at holde træstøvet så lavt som muligt på stræklået.
 2. I sluttrinnet laver vi baguetten eller maler den med indvendig maling.

konklusion

Hvis du vælger den bedste måde at klæbe baguetter på loftet eller beslutter, hvordan du korrekt fastgør disse dele på en anden måde, skal du huske på, at den strakte polymer eller stofklæde ikke er beregnet til sådanne belastninger overhovedet. Som det fremgår af teksten og videoen i denne artikel, skal installationen udføres udelukkende på væggene.

Hvis du har problemer i arbejdet, kan du altid stille et interessant spørgsmål i kommentarerne til materialet.

Hvordan man limer baguetter på strækloftet alene

Nye designløsninger er ikke komplette uden nye reparationsregler. I gamle dage var det ultimative i drømme og perfektion et højkvalitetsmalet loft og pænt indpasset tapet. Moderne materialer og teknologi har ændret alt. Nu i design af et æstetisk interiør, tager designerne særlig vægt på mange småblade. Sandt nok, pokleyku-baguetter i loftet kan man ikke kalde en bagatell, da alt skal gøres omhyggeligt.

At være involveret i et sådant arbejde, foran ejeren af ​​et landhus eller en lejlighed, vises mange interessante opgaver. Især de dekorative elementer, der forbinder loftet med væggene, ser ret attraktive ud. Manglen på korrekt tilslutning af disse overflader, bare forkæle indtryk af reparation, og det vil se ufærdige.

Se videoen, hvordan man limer baguetter i loftet uden at tiltrække kvalificerede specialister. Fra det vil du lære at ideen om kvalitetsreparation ændrer sig hurtigt. Dette er resultatet af udviklingen af ​​nye designteknikker og ideer. I dag passerer højkvalitets beklædning lofter og vægge ikke uden brug af dekorative paneler. Kompetent at forbinde de to fly får du en helhed.

Loftsplinter har flere væsentlige fordele. De er udtrykt i følgende:

 • Bag dem kan du skjule mindre defekter i overflader.
 • Perfekt indretning til vægge og lofter.
 • Letvægtsplastmateriale.
 • Nem installation. Til installation af dekorative elementer kræves ingen færdigheder og speciel viden. Rigtigt lim baguetten til strækloftet kan endda uforberedt.
 • Ubegrænset udvalg af farver og designløsninger.
 • På grund af lave priser og selvstændigt arbejde er familiebudgettet betydeligt sparet.

Alle loftsplinter præsenteret af kendte producenter er lavet af en række forskellige materialer. De kan være forskellige i bredde, tekstur, glat eller med et trykt dekorativt mønster.

Nu ved mange husejere, hvordan man limer baguetter i loftet med egne hænder. Kun nogle få tør ikke gøre noget sådant. Her er det vigtigste at vælge den rigtige lim.

Hvordan limes baguetter til loftet?

Ikke alle dekorative trimme skal boltes til loft og vægge. Skumplaster er bedre at holde fast. Producenter tilbyder følgende typer klæbemidler:

 • Når man vælger en lim til en baguette på loftet, er det vigtigt at forstå, at ud over at fastgøren baren skal fastgøres, ellers skal den holdes i lange hænder, hvilket ikke er særlig praktisk. Hvis du slipper soklen før limen hærder, vil den bare glide ned.
 • Ved limning af baguetter på strækloftet udføres over tapetet, anvendes der almindelig gennemsigtig lim eller akrylforsegling. De giver pålidelig og holdbar fixering.
 • Påfør gips gips som et klæbemiddel, du kan kun indsætte strimlerne på gipsprimeret gips.

Den største efterspørgsel efter skumplade på lofter. Det er lettere at arbejde med dem end med andre materialer, og levetiden er beregnet i årtier. At holde baguetter på strækloftet er ikke nødvendigt at invitere specialister. Alt kan gøres uden deres hjælp.

Ikke mindre populær type lim til dekorative strimler er flydende "negle". De hærder hurtigt og bliver til en slags holdbare stænger og holder fast loftsplinterne. Takket være denne lim holder lamellerne fast og tæt på overfladen og falder aldrig af. Flydende "negle" produceret i lukkede beholdere. Injiceret i forborede huller med monteringspistol. Spidsen af ​​dette værktøj er så tynd, at den kan levere lim til de mest utilgængelige steder. Giver klæbemiddelsammensætningen i målede portioner, så der ikke er overskud på panelerne.

Akryllim kan også bruges til at limke baguetter til loftet. Dens entydighed ligger i det faktum, at det opløses i vand og er i stand til pålideligt at holde på overfladen af ​​væggene ikke kun dekorative elementer fra skum, men også kork, gipsvæg, gulvbræt og stykke parket.

Ofte, efter at vægbeklædning forbliver kittet. Det kan også bruges som klæbemiddel. Det bedste kittemateriale, hvis overskud hurtigt kan fjernes med en fugtig klud. Resultatet er en perfekt flad søm.

Du kan lim en polyurethan-baguette til et strækloft ved hjælp af en gennemsigtig lim, som er lavet specielt til dette materiale. Han griber næsten øjeblikkeligt, så du skal arbejde hurtigt, men omhyggeligt. Påfør lim til loftet Plint skal være doserede portioner og holde klar tør klud. Derefter kan dekorative paneler tørres af med en klud dyppet i opløsningsmiddel.

Mange er interesserede i, hvor meget det koster at lim en baguette til loftet uden at tiltrække professionelle bygherrer. I dette tilfælde vil omkostningerne kun blive forbundet med køb af lim og monteringspistol.

Mange kan ikke stoppe med det rigtige valg af lim. I dette tilfælde kan du rådføre dig med en specialist eller sælger af byggematerialer. De ved præcis, hvad der er bedst for dine dekorative strimler. Du kan også se en video om, hvordan man limer baguetter til loftet og tapetet.

Reparation af en lejlighed eller et landhus med egne hænder er gavnlig ikke kun økonomisk. Når du har gjort det selv, har du ingen tvivl om kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Intet er nemmere end limning af baguetter til loftet alene. Med sådant arbejde kan du klare selv uden en assistent. Du behøver kun en stabil trinladder, et sæt af visse værktøjer og lim.

Det kræver ikke særlig viden, fordi det er klart, at hjørne dekorative elementer er fastgjort i hjørnerne, der forbinder loftet og væggen. Naturligvis har sådanne sokler to plan, hvoraf den ene er fastgjort til væggen, den anden til loftet. Først skal du holde hjørnet baguettes i loftet og derefter rette de lige lameller.

Mange betragter strækningstaket upåliteligt materiale. Faktisk kan selv PVC-folien modstå betydelige belastninger og mekanisk stress. Den kan kun skæres med en kniv eller gennemboret med en skarp genstand. Ellers er det tilstrækkeligt holdbart materiale til at holde på dens overflade vægten af ​​en voksen eller en utrolig stor mængde vand lækket fra de øverste etager.

Alt kompleksitet består i korrekt skæring af hjørner af loftsplinter. Dette kan gøres med en mousse, skoleplads eller protractor.

Sådan limes baguetter på et strækloft

Hvordan man limer baguetter på strækloftet alene

Nye designløsninger er ikke komplette uden nye reparationsregler. I gamle dage var det ultimative i drømme og perfektion et højkvalitetsmalet loft og pænt indpasset tapet. Moderne materialer og teknologi har ændret alt. Nu i design af et æstetisk interiør, tager designerne særlig vægt på mange småblade. Sandt nok, pokleyku-baguetter i loftet kan man ikke kalde en bagatell, da alt skal gøres omhyggeligt.

At være involveret i et sådant arbejde, foran ejeren af ​​et landhus eller en lejlighed, vises mange interessante opgaver. Især de dekorative elementer, der forbinder loftet med væggene, ser ret attraktive ud. Manglen på korrekt tilslutning af disse overflader, bare forkæle indtryk af reparation, og det vil se ufærdige.

Se videoen, hvordan man limer baguetter i loftet uden at tiltrække kvalificerede specialister. Fra det vil du lære at ideen om kvalitetsreparation ændrer sig hurtigt. Dette er resultatet af udviklingen af ​​nye designteknikker og ideer. I dag passerer højkvalitets beklædning lofter og vægge ikke uden brug af dekorative paneler. Kompetent at forbinde de to fly får du en helhed.

Loftsplinter har flere væsentlige fordele. De er udtrykt i følgende:

 • Bag dem kan du skjule mindre defekter i overflader.
 • Perfekt indretning til vægge og lofter.
 • Letvægtsplastmateriale.
 • Nem installation. Til installation af dekorative elementer kræves ingen færdigheder og speciel viden. Rigtigt lim baguetten til strækloftet kan endda uforberedt.
 • Ubegrænset udvalg af farver og designløsninger.
 • På grund af lave priser og selvstændigt arbejde er familiebudgettet betydeligt sparet.

Alle loftsplinter præsenteret af kendte producenter er lavet af en række forskellige materialer. De kan være forskellige i bredde, tekstur, glat eller med et trykt dekorativt mønster.

Nu ved mange husejere, hvordan man limer baguetter i loftet med egne hænder. Kun nogle få tør ikke gøre noget sådant. Her er det vigtigste at vælge den rigtige lim.

Hvordan limes baguetter til loftet?

Ikke alle dekorative trimme skal boltes til loft og vægge. Skumplaster er bedre at holde fast. Producenter tilbyder følgende typer klæbemidler:

 • Når man vælger en lim til en baguette på loftet, er det vigtigt at forstå, at ud over at fastgøren baren skal fastgøres, ellers skal den holdes i lange hænder, hvilket ikke er særlig praktisk. Hvis du slipper soklen før limen hærder, vil den bare glide ned.
 • Ved limning af baguetter på strækloftet udføres over tapetet, anvendes der almindelig gennemsigtig lim eller akrylforsegling. De giver pålidelig og holdbar fixering.
 • Påfør gips gips som et klæbemiddel, du kan kun indsætte strimlerne på gipsprimeret gips.

Den største efterspørgsel efter skumplade på lofter. Det er lettere at arbejde med dem end med andre materialer, og levetiden er beregnet i årtier. At holde baguetter på strækloftet er ikke nødvendigt at invitere specialister. Alt kan gøres uden deres hjælp.

Ikke mindre populær type lim til dekorative strimler er flydende "negle". De hærder hurtigt og bliver til en slags holdbare stænger og holder fast loftsplinterne. Takket være denne lim holder lamellerne fast og tæt på overfladen og falder aldrig af. Flydende "negle" produceret i lukkede beholdere. Injiceret i forborede huller med monteringspistol. Spidsen af ​​dette værktøj er så tynd, at den kan levere lim til de mest utilgængelige steder. Giver klæbemiddelsammensætningen i målede portioner, så der ikke er overskud på panelerne.

Akryllim kan også bruges til at limke baguetter til loftet. Dens entydighed ligger i det faktum, at det opløses i vand og er i stand til pålideligt at holde på overfladen af ​​væggene ikke kun dekorative elementer fra skum, men også kork, gipsvæg, gulvbræt og stykke parket.

Ofte, efter at vægbeklædning forbliver kittet. Det kan også bruges som klæbemiddel. Det bedste kittemateriale, hvis overskud hurtigt kan fjernes med en fugtig klud. Resultatet er en perfekt flad søm.

Du kan lim en polyurethan-baguette til et strækloft ved hjælp af en gennemsigtig lim, som er lavet specielt til dette materiale. Han griber næsten øjeblikkeligt, så du skal arbejde hurtigt, men omhyggeligt. Påfør lim til loftet Plint skal være doserede portioner og holde klar tør klud. Derefter kan dekorative paneler tørres af med en klud dyppet i opløsningsmiddel.

Mange er interesserede i, hvor meget det koster at lim en baguette til loftet uden at tiltrække professionelle bygherrer. I dette tilfælde vil omkostningerne kun blive forbundet med køb af lim og monteringspistol.

Nogle husejere foretrækker at lime bundpladerne med silikone lim. Pålideligheden af ​​denne montering er høj nok, men hvis du beslutter dig for at male panelerne, vil vandbaseret maling ikke fungere. Skal bruge lak.

Mange kan ikke stoppe med det rigtige valg af lim. I dette tilfælde kan du rådføre dig med en specialist eller sælger af byggematerialer. De ved præcis, hvad der er bedst for dine dekorative strimler. Du kan også se en video om, hvordan man limer baguetter til loftet og tapetet.

Reparation af en lejlighed eller et landhus med egne hænder er gavnlig ikke kun økonomisk. Når du har gjort det selv, har du ingen tvivl om kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Intet er nemmere end limning af baguetter til loftet alene. Med sådant arbejde kan du klare selv uden en assistent. Du behøver kun en stabil trinladder, et sæt af visse værktøjer og lim.

Det kræver ikke særlig viden, fordi det er klart, at hjørne dekorative elementer er fastgjort i hjørnerne, der forbinder loftet og væggen. Naturligvis har sådanne sokler to plan, hvoraf den ene er fastgjort til væggen, den anden til loftet. Først skal du holde hjørnet baguettes i loftet og derefter rette de lige lameller.

Mange betragter strækningstaket upåliteligt materiale. Faktisk kan selv PVC-folien modstå betydelige belastninger og mekanisk stress. Den kan kun skæres med en kniv eller gennemboret med en skarp genstand. Ellers er det tilstrækkeligt holdbart materiale til at holde på dens overflade vægten af ​​en voksen eller en utrolig stor mængde vand lækket fra de øverste etager.

Dette viser igen at du kan holde baguetter på strækloftet uden at frygte at ødelægge det. Når ejeren af ​​huset arbejder uafhængigt af arbejdet, arbejder han langsomt men omhyggeligt, så han kan ikke beskadige filmen og desuden stofkluden.

Alt kompleksitet består i korrekt skæring af hjørner af loftsplinter. Dette kan gøres med en mousse, skoleplads eller protractor.

Hvordan limes baguetter i loftet med en assistent "nørd"?

Jeg har en ven, en fremragende videnskabsmand og økonom, men jeg kan ikke hamre et søm i væggen. Derfor blev jeg overrasket, da han i en telefonsamtale spurgte, hvordan man limede baguetter i loftet. Vadik bygger et landsted og hjælper med jævne mellemrum mig og brigaden til at gøre ufaglært arbejde. Om aftenen gik jeg for at se indretningens indretning og finde ud af årsagen til fremkomsten af ​​interesse i loftsplinterne.

Baguette til stræklofter

Forberedelse af vægge og loft til vægpapir

Sticking loft baguette. Beskæring uden køjeseng

Arbejderne ansat til indretning besluttede at falske. En venlig og let dispergeret kunde bør ikke forstå deres fagligheder. De havde forkert. Vadik har en jernkarakter. Han kan godt lide glatte lofter og vægge, lige vinkler.

Efter at have undersøgt ujævne overflader uden at strippe og belægge med en primer, lossede jeg fra bilen et værktøj til limning af baguetter:

 • miter kasse til skæring baseboards i en vinkel;
 • spatler til 7 og 20 centimeter;
 • ledning og kabel spor
 • pistol med en limballon for at forbinde enderne
 • montageklæbemiddel til polystyrenprodukter.

Det var nødvendigt at starte udjævning og priming væggene. Ellers vil det ikke fungere ordentligt limpose. Jeg kittede. Vadik primet og renset. I de værelser hvor det nedhængte loft først monterede det. På badeværelset og i køkkenet lagt flise.

Bemærk: Baguetter er limet til helt flade vægge og loft, trimmet og belagt med primer.

Stikker med en assistent loftsplint til maleri

Værktøj til montering af strækloft og loftsplint

Et stykke loftsplint noterede størrelsen på loftet og væggene. Derefter slog han ved hjælp af en ven og en snor de linjer, som baguetten skulle gå på. Brugte et simpelt skumbord med langsgående fremspring. Det er let at klæbe, det er ikke nødvendigt at tilpasse mønsteret. Startet med et hjørne. Ved hjælp af miterboksen blev skåret skåret i en vinkel på 45 ° i en bane og derefter på den anden side vendes soklen opad med bundplanet. Da længden ikke var nok til hele væggen, skæres den anden ende straks af. Fugen er bedre bevaret og knækker ikke med tiden, hvis den skæres skråt. Limplanet og belastningsmodstanden stiger.

Loft baguette limet på to fly. Du kan smøre dem med kitt, tætningsmiddel. Jeg foretrækker montering af lim. Polyfoam bedst bevarer sammensætningen af ​​polystyrenprodukter.

Jeg kontrollerede korrektheden af ​​klippet på bundpladerne i hjørnet og satte dem tørre på plads. Anvendes med en spatellim på begge planer af baguetten. Derefter lægges forsigtigt fokus på linjerne til at klæbe korrekt og presses langs hele længden. Så den anden. Højttalere overskydende lim monteret med en spatel. Assistent betroet kassetten med varmt vand, så ved hjælp af en svamp at vaske alt overskud. Hvis det tørrer, bliver det svært at rengøre. I de følgende spor af baguetten blev enderne smurt med dockingslim. Cylinderen er opladet i monteringspistolen. Han påførte lidt på skummet og straks rydde det talende overskud. En ven med varmt vand fulgte mig.

Arbejdet med forsegling af leddene er lavet med en gummitrug, for ikke at skade skørtpladen.

På semicolumn på forhånd forberedt stykker af baguette med konvekse hjørner. Markér nederste kant. Loftsrør vendt på bunden. Kontrolleret, at kørselsretningen var korrekt, den ydre side mere. Så gjorde jeg alt på samme måde.

Den næste dag, da baguetten stak og tørrede, gik rundt om hjørnerne og leddene med kitt. Jeg ansøgte om at gøre dette med en lille gummispatel uden håndtag. Derefter gentog han, og afsluttede behandlingen med akryl fyldstof. Ved skummets ydre hjørner var pasformen vanskeligere. Hver gang opløsningen tørres, skindes Vadik. Et par dage senere bad jeg min ven at prale alt og begyndte at male.

Buet loftsplint

Som følge heraf skrev "studenten" i sin notatarbejde rækkefølge:

 1. Lav et mærke på væggene og loftet.
 2. Skær baguetten og kontroller vinklen.
 3. Spredt med lim.
 4. Vedhæft langs linjen og lim.
 5. Tør med vand.
 6. Putty led og rengøres.

Badeværelsesmure er flisebelagt. For ikke at smøre det malet loftet baguette fra forsiden. Polyfoam skåret, sat på gulvet og gik med en børste et par dage før limning. En lille maling fra dette kan ikke efterlade nogen farvning af leddene og hjørnerne efter stripping.

Flisen har en hård glansoverflade. Flyet støder op til loftet, og enderne smøres med monteringslim. På bunden påføres en tynd strimmel tætningsmiddel i den øvre del. Han gjorde det til en pistol. Det er meget vigtigt, at tætningsmidlet ikke rager ud over baguettens kant. Jeg ved af erfaring, at malingen på den ikke holder, det er umuligt at rengøre det. For at skabe en jævn overgang, indsættes maskeringsbånd på flisen, lige under skummet. Derefter lappede han kløften med akryl hvid kitt og fjernede overskuddet med en spatel til en flise med et hjørne med en radius på 2 mm.

Væglofterne limes under stræklofter

Tapet med loftsplint gør det selv

Da det kom til et værelse med et strækloft, var Vadik bange for, at vi kunne klæbe baguetten korrekt og ikke beskadige den tynde film. Jeg forklarede for ham, at de her bruger flade vægpose. De limes kun på et lodret plan. Du kan montere og loft soklen. Derefter presses den øvre del tørt til loftet. Lim anvendes kun på bundplanet.

For ikke at skære stretchfilmen med en kniv, kontrollerede jeg omhyggeligt skæringen. Polyfoam let, det kan limes på tapetet. Polyurethan er tættere, har mere specifik vægt. Ikke værd at risikoen. Det er nødvendigt at skære den øverste del af tapetet langs linjen, der markerer kanten af ​​baguetten. Derefter rengøres væggen og primer. Vi forberedte værelserne os selv. Jeg besluttede at lim, først baseboardet, og derefter tapetet. Det er mere bekvemt at putte og rense enderne. Vægbeklædning påvirkes ikke.

Baguette Baggrund

Vi skære baguetterne, kontrollerede deres docking syv gange. Først efter begyndte jeg at smøre baseboardet og holde det til væggen. Ved markering pressede jeg den øvre del tæt på strækloftet. Nu sætter jeg striberne på målstregen og kontrollerer presset på filmen igen. Overskydende lim fjernes straks. En ven fulgte mig selv med en svamp og gned loftet baguette.

Inden tætning af leddene spurgte jeg Vadik at medbringe aviser. Sæt arkene mellem strækloftet og soklens øverste plan. Sikret med stykker tape til filmen. Vask spor af tape med vinduesrenser.

Ikke-standardindstillinger til efterbehandling af loftslofter med sokler

Klæbende loftrør gør-det-selv

Min ven studerede hurtigt og var kreativt nærmet sig processen, han var fascineret af limning af en baguette. Da vi kom til stuen købte vi LED'er og en massiv loftsplint. Vi havde brug for en bred top baguette. Efter at have markeret linjen på væggen gennemførte vi en mere nedenfor. Vi besluttede at klæbe baguetten med et hul under strækloftet. Lysdioder blev installeret i hullet omkring omkredsen. Lysene hævede visuelt buen.

Det er en skam, der sluttede lokalet i huset. Vi har så mange ideer, især fra en ven.

Teknologi til installation af baguetter og limning af sokler under stræklofter med video

Hvis vi sammenligner det hængende loft med den traditionelle pudsede, skal det bemærkes, at i den klassiske udgave, reduceres højden af ​​rummet ikke, mens de suspenderede strukturer "spiser" 10-15 centimeter under lofterne. Den suspenderede struktur vinder dog i andre stillinger. Det er smukkere, moderne og skjuler ujævne gulve. Ved installation er der ingen snavs og støv, komponenter til montering af konstruktionen er lette og bekvemme til transport, loftet er installeret i en kort tid, det giver dig mulighed for at placere indbyggede lamper og opbygge ekstra støjisolering.

Andre vigtige fordele ved suspenderede strukturer: Et fuldstændigt fladt plan, som er dannet af belægningen, en række farver og teksturer af materialet, en flad overflade og skjulingen af ​​elektriske ledninger.

Multi-level design giver gode muligheder for at skabe spektakulære former. Derfor er hævede lofter blevet populære i design- og bolig- og offentlige rum. Et af elementerne i udformningen af ​​lofter - baguette eller sokkel (lejlighedsvis benævnt filet). Her er hans udnævnelse, typer og korrekte vedhæftede metoder vil diskutere senere. Og du kan se processen på den vedhæftede video.

Filmdesign tjener i lang tid, fordi de er pålidelige og holdbare. Du kan ændre indretningen og afslutte flere gange uden at ændre loftoverfladen, hvis den er i harmoni med det nye interiør. Derfor bør bundpladerne ikke limes til loftet, især da fileterne er lavet af moderne lette materialer. Nok skruer på væggen, og fileter skjuler leddene.

Typer af loftfileter

Før du vælger de rigtige fileter til loftet, lad os undersøge, hvilke typer der findes og passer til en bestemt ophængt struktur. Det materiale, hvorfra baguetten er lavet, kan varieres:

 • plast;
 • skum, polyurethan, polystyrenskum;
 • et træ;
 • gips.

For at dekorere hævede lofter skal du opsamle lyse fileter, fordi de som sagt ovenfor limer dem korrekt kun på væggene. Hvis du er tiltrukket af stucco, skal du ikke vælge gips ornamenter, se efter polyurethanimitation under gipset. Malede fileter fra en afstand på 2 meter kan ikke adskilles fra gips.

Ekstruderede skumprodukter er økonomiske, men at vælge dem, husk at du kan komme over tørringen af ​​fileter over tid, og leddene bliver mærkbare.

Plast loft baguette

I udseende er baguetten også anderledes og kan variere:

 • længde;
 • bredde;
 • overflade tekstur;
 • Tilstedeværelsen af ​​lettelse;
 • form - flad eller kantet.

Forskellige udseende og størrelser af en baguette giver mulighed for at vælge korrekt egnet under stil, hvor rummet er udstedt. Bemærk hvordan samlingen ser ud med et strakt lærred. Hvis væggene er glatte og kontaktlinjen ikke kræver maskering, skal du holde en flad baguette eller et element med en bred vægdel. Nogle gange i sådanne situationer, bare have en støbning under det strakte lærred. Baguettes længde er bedre at vælge, så leddene var så små som muligt. Derfor anbefaler vi omhyggeligt at måle størrelsen af ​​rummet, før du går i butikken.

I bygningsbutikkerne kan du finde egnede hjørner til sammenføjning af baguetten ved krydset af to fly. Når du lægger et hjørne mellem baguettesektionerne, forenkler du og fremskynder arbejdet på docking i rette vinkler.

Specielle vinkler gør det nemt at docke

Det er vigtigt! Køb en baguette, tæl dens længde med en anstændig margen (20-25%), fordi pasformen og dockingen får materialet til at blive skåret, og uegnede stykker forbliver.

Måder at dekorere baguette

Baguette er designet til at skjule linjen mellem væggene og loftet og dekorere indretningen af ​​rummet. Den traditionelle måde at dekorere en baguette på er at klæbe den omkring omkredsen, men der er flere andre måder at bruge fileter på som en finish:

 1. En smal baguette anbefales til at udføre kantningen af ​​et enkelt niveau loft, strakt over hele rummet. Baguette limet omkring omkredsen ved krydset af væggene med lærredet.
 2. En bred dekorativ sokkel fremstillet af polyurethan vil supplere udseendet af et smukt lærred med et mønster eller en rig tekstur.
 3. Flad baguette, som er limet lige under loftet, er universel og kombineret med alle typer lærred.
 4. Ved hjælp af en baguette, nogle gange gør de en niche til fastgørelse af en gardinstang i den. Galteli gemmer fastgørelsesgardiner og samtidig dekorere interiøret.
 5. Imitation cornice. Ved hjælp af en baguette nogle gange tagblade, der dækker baggrundslyset. Denne metode understreger effektivt spændingsstofets skønhed.
Fastgørelse tagene til gardiner skjult baguette

Montering af loftfileter

Lim fileten på flere måder, som vælges afhængigt af reparationsstadiet (færdigbehandling eller bare at være). Indretning sæt, når færdigpapir eller plastering færdiggøres. Men hvis fileterne er fastgjort umiddelbart efter installationen af ​​loftkonstruktionen, er der mulighed for at pletter spændingsvævet, male eller pleje væggene. Før du starter, anbefales det at se træningsvideoen, så alle stadier af arbejdet bliver klarere.

Men analyser i orden. Lad os starte med muligheden, når fileterne skal limes til finishen. Det er bedre at bruge speciel hurtigindstilling lim, hvid eller gennemsigtig. Professionelle bruger "Moment" og dets sorter og lim "Titan". Disse sammensætninger tørrer hurtigt og sikkert baguette. Før du begynder arbejde, forberede følgende:

 • Stuslo (speciel snedkerindretning til skæring i vinkel), det er nyttigt, hvis du ikke har til hensigt at dække delene ved hjælp af hjørner.
 • Kniv (egnet og papirvarer) eller en hacksaw i tilfælde af plastfileter.
 • Roulette.
 • Trappestige.

Begynd at lim filetterne fra hjørnet af rummet. Efter at have fastgjort en tør sockel til et fastgørelsessted, planlægge arrangementet. Derefter påføres lim på indersiden af ​​delen i kontaktområdet mellem bundpladen og overfladen. Efter at have ventet i ca. et minut, tryk let på elementet til det påtænkte sted under loftet og hold det i nogen tid (i overensstemmelse med instruktionerne på limen). Hvis soklen er lang, så er det bedre at gøre det sammen for jævnt at trykke på baguetten langs længden.

Limfileter har kun brug for væggen

Stikker til slutningen af ​​finishen. Denne mulighed er mere bekvem, for når du udskifter tapetet, behøver du ikke at afmontere loftlisterne. Her er der ud over lim det muligt at fiksere fileten med fugemasser eller simpelthen rette det til kittet (det forbereder en tykkere konsistens). Som i det foregående tilfælde er det tørre element tilpasset og dets placering noteres. Sæt på indersiden af ​​filets spackling-blandingen og presses tæt på markeringen til overfladen. En del af putten lidt ekstruderet, den fjernes med en spatel eller en fugtig klud.

Montering af et dekorativt indlæg

Del med venner eller gem link

Hvordan man selv stikker baguetter på loftet (video)

Loftplinten er et vigtigt bygningselement. Det tjener til at designe samlingen mellem væg og loft. Med det kan du skjule mindre fejl reparation, skabe en følelse af fuldstændighed og integritet af interiøret. For at kunne foretage reparationer med egne hænder, er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt limer baguetter på loftet.

Hvad er baguettes

Frise, filet, baguette - disse er alle navne på loftsplinten. Den bruges i indretningen, perfekt kombineret med forskellige typer tapet, polyuretanfliser, maling. Når man vælger et sådant element af indretning, styres størrelsen af ​​rummet. Jo større parametrene er, desto mere massive skal loftpladen være.

Ved at bestemme, hvordan man limer baguetter til loftet, udover produktets form og størrelse, materialet, som de er lavet om. Udsmykningen brugte træ, polyurethan, gipsbagetter, der er fastgjort til væggen eller loftet. Friser vælger i overensstemmelse med loftets tekstur. Plinths af samme materiale er installeret i hjørnet under træoverfladen. Plastfrieser er fastgjort til strækloftet.

Ved dekoration af leddene med friser er det vigtigt at vide, hvordan man limer baguetter til loftet. Valget af væskesammensætningen afhænger også af det materiale, hvorfra loftsplinten er lavet. Køber friser, de får straks lim egnet til komponentsammensætning.

Processen med limning af nederdel til loftet

Forberedelse af værktøj og overflader

Producenter lover at baguettes skjuler mangler i vægge og lofter. I praksis kan den store krumning ikke skjules. Før du klæber loftet baguette, er det vigtigt at maksimere begge overflader. Stræklofter bruges til at maskere hovedoverfladen med sine betydelige mangler. Men selv i dette tilfælde er det nødvendigt at lave helt glatte vægge.

Se også: Sådan fastspændes spejle sikkert på forskellige overflader

Pudsede, strygte overflader er belagt med en primer. Dette vil give bedre vedhæftning af efterbehandling materialer til bunden. Før limning af baguetterne til loftet, er krydset og den smalle strimmel øverst også primet. Så klæbemidlet kan ikke hurtigt absorbere og sikkert forbinde materialet til bunden.

Til arbejde med loftsplinter opbevaringsværktøjer:

 • en skarp kniv eller sav til trimning af ekstra centimeter, danner hjørner;
 • spatel;
 • lim pistol;
 • tegneenheder.

At lime loftet sokkel fra gulvet vil ikke fungere. Derfor har du brug for en trinladder eller et passende stativ. Erfarne håndværkere ved, at du først skal markere overfladen, afvise referencelinjen, langs hvilken baguetten skal holde fast.

Lim en polyurethan baguette til loftet

 • start arbejde fra hjørnerne. Tag to korte længder af frisen og afskær deres kanter ved 45 grader. Kombiner 2 dele med hinanden. Det skal gøre en perfekt flad fælles. På randen af ​​begge elementer smøre lim og tryk dem i hjørnerne af loftet. Det er nødvendigt at trykke let på dele og holde i et par sekunder, så sammensætningen griber med bunden;
 • Når arbejdet i hjørnerne er afsluttet, kan du holde baguetter langs væggene af faste produkter;
 • limet til frisen limet til loftet. Det er bedre at fjerne det straks med en våd klud. Når det tørrer, bliver det sværere at gøre;
 • Efter at limen er fuldstændigt tørret, spredes leddene og de resulterende riller med en gummispatel, let renset, primet og malet (efter behov).

Advarsel! Stikker baguetter til loftet er en nem opgave. En person kan klare det. Men at arbejde sammen er sikrere og sjovere.

Pasta baguetter på strækloftet

Moderne lejlighed renovering indebærer brugen af ​​den nyeste bygning udviklinger og teknologier. Disse omfatter stretch lærred lavet af PVC eller stof. Når der er monteret på skinner, dannes der smalle huller tæt på væggen. De er maskeret, dækket af plastfrieser. Folk, der laver reparationer alene, har et problem, hvordan man lim en baguette til strækloftet og ikke beskadiger lærredet.

Se også: Måder til limning af keramik og porcelæn

For at skjule fugen mellem overfladerne og ikke at ødelægge PVC-folien (klud) er baguetten fastgjort på væggen. Lim påføres på kanten, som vil støde op til den lodrette overflade. Andet - skal forblive tørt og rent. Det presses maksimalt mod den guide, der holder PVC-folien eller stoffet.

Se videoen for bedre at forstå:

Når væggen er malet, påføres lim på basispladen. Hvis det er dækket af dekorative lærred, opstår der spørgsmålet om, hvad man skal anvende bondingsammensætningen: på en baguette eller tapet. Masters læner sig til fordel for det første objekt. Dette har sin grund:

 • lim kan træde over kanten af ​​baguette og på tapet med tiden vil blive mærkbare gule pletter;
 • male baseboard tapet og ikke pletter dem meget vanskeligt;
 • Når du trimmer tapetet langs kanten af ​​guiden, kan du ved et uheld beskadige spændingsmaterialet.

Pasta baguetter på stræklofter har sine egne egenskaber. Hvis du tager dem i betragtning, kan du nemt klare dette arbejde.

Installation af baguetter til tapet

Nu i mange lejligheder kan du se lofterne, klistret tapet. Disse er specielle lærrede med sædvanlig hvid farve med præget prægning. Til indramning af sådanne overflader anvendes polyuretanfrieser med forskellige bredder og tykkelser, enkle og med et dekorativt billede. Hvordan man limer baguetter til loftet dækket med tapet, kender mestrene:

 • i første omgang fastgør de friser i hjørnerne. Fra enderne af hver kant skæres i en vinkel på 45 grader. Kombiner begge kanter;
 • lim påføres med et tyndt lag på begge kanter;
 • Baseboardet anbringes på væggen nøjagtigt langs loftlinjen og forsigtigt presset;
 • klæber på kanten af ​​klæbemidlet fjernes med en klud;
 • de dannede ledd er fyldt med en gennemsigtig hermetisk sammensætning;
 • Efter montering af baguetten er loftet malet sammen med soklen i en farve.

Før du limer baguetterne på tapetet, overskæres de overskydende dele af lærredene. Hvis kantene er skæve, ujævne, skal du ikke bekymre dig. Loftplinten vil skjule alle fejl ved leddene på overfladerne.

Se også: Hvorfor har jeg brug for Bustilat lim?

Fra videoen vil du forstå endnu bedre:

Advarsel! Masters har en regel: Lys, fleksible friser lim på tapet, tung på væggen.

Baguette fastgøring er mulig før overfladebehandling med tapet. Professionelle foretrækker denne særlige dekoration. Den består af følgende trin:

 • vægge og loft er omhyggeligt nivelleret, udglattet, primet. Hvis de er dækket med gipsplader, forklares opgaven;
 • Frisernes ender er trimmet i henhold til tilstanden;
 • På begge kanter af baguette kitt eller flydende lim påføres;
 • produktet presses direkte til de to overflader og holdes i et par sekunder, indtil soklen er fastgjort på dem;
 • overskydende bindingsammensætning rengøres med en spatel og en tør klud;
 • Når limen tørrer, forsegles hullerne og samlingerne mellem elementerne, og den limede baguette sammen med væg og loft er jordet.

Hvis væggene og loftet derefter er dækket af tapet, skæres deres kanter nøjagtigt langs frie linje. I dette tilfælde anvendes en bred spatel, som indsættes i samlingen mellem overfladen og basispladen og udføres med en skarp kniv nøjagtigt langs sin kniv. Så er klippet perfekt.

Korrekt limet loftsplint skaber en følelse af fuldstændighed. Interiøret har et pænt præsentabelt udseende.