Sådan spændes cornice strengen

Et uundværligt tilbehør i ethvert boliginteriør er gardiner, der hjælper med at skabe en særlig behagelig atmosfære og stilfuldt udseende. Ved indretning i en bestemt stil er det vigtigt at vælge ikke blot gardinerne selv, men også gardinstænger til dem. En af de interessante, attraktive og bekvemme valgmuligheder er snorskinner til gardiner, som effektivt supplerer sådanne moderne stilarter som højteknologi og minimalisme. Køb færdige produkter eller lav dem selv - du bestemmer!

String gardin stang til gardiner

Enkelhed, elegance og anvendelighed

Når man ser på de spektakulære snorskinner til gardiner i billedet, kan man se, hvor elegant og enkelt de er. En anden vigtig kvalitet, der er forbundet med dem, er praktisk.

String gardin stang til gardiner

Denne slags cornice er ideel til gardiner af lys og mellemvægt på forskellige områder. I den henseende er populariteten af ​​sådanne produkter meget høj. Som i tilfældet med andre varianter af tagringene er der to monteringsmuligheder - væg og loft.

En vigtig fordel, at denne afskærmning har sin simple konstruktion. String bruges som det vigtigste element her, nogle gange kan der være to eller tre. I diameter er det kun få millimeter. Med hensyn til længden kan det være anderledes, og nogle gange overstiger tre meter. For at beskytte en sådan cornice fra deformation, som kan forekomme over tid, er den udstyret med en særlig mellembeslag. Denne betingelse er imidlertid kun obligatorisk for de strengskårer, hvis længde er 3 m eller mere.

Takket være dens praktiske og raffinerede enkelthed er loftstrengede gardinskinner meget populære. I et stort udvalg af disse produkter præsenteres i Leroy Merlin. Her kan du nemt vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse - stue, soveværelse, køkken, børnebassin, hjemmekontor og andre. På grund af dets specielle design anvendes snorskårer til at arrangere balkoner og nicher, hvilket giver dem et unikt udseende, visuel lysstyrke og luftighed.

Hvad er den bedste kombination af strengetype gardinstænger

På grund af sin konstruktion og unikke egenskaber er stængerstænger en ideel løsning til gardiner lavet af de mest lette stoffer som silke, organza, chiffon og tyll. Ved hjælp af specielle beslag kan holdbar stålstreng fastgøres til loftet eller til væggen afhængigt af dine præferencer og mål, som du forfølger. Husk på, at hvis du hænger tunge og ret massive gardiner på en sådan cornice, kan det begynde at sænke i tide, så det er bedre for dem at finde andre muligheder. Ja, og denne løsning vil ikke se den bedste måde.

String gardin stænger med gardiner fra enhver lys, gennemskinnelig gardiner er i perfekt harmoni. Det ser ud som om de hænger i luften, da strengen selv er næsten usynlig. For at hænge gardinerne smukt på dem, anvendes praktiske kroge eller klip. De er præsenteret i forskellige farver - sølv, guld og bronze, som giver dig mulighed for at vælge den mulighed der vil være i overensstemmelse med den overordnede stil i interiøret.

Sådan fungerer korrekt

For at cornice i form af en streng skal se attraktivt og tjene så længe som muligt, er det vigtigt at overveje nogle af reglerne for brug af dette stilfulde produkt.

Hvordan man hænger en snor cornice til gardiner er spørgsmålet, der interesserer alle, der først møder dette tilbehør. Hovedopgaven på dette stadium er at gøre alt så sikkert som muligt for at forhindre uønsket sagging.

Før du strækker de strengede tagskinner til gardiner, skal du lave de mest præcise markeringer på loftet eller væggen, alt efter hvor du planlægger at vedhæfte det. Derefter skal du udføre flere sekventielle handlinger:

 1. Markér stedet for montering af beslag med en simpel blyant.
 2. Lav huller på markerede steder ved hjælp af en perforator eller en boremaskine.
 3. Fastgør hver beslag med stærke og holdbare dowels.
 4. Træk stålstrengen i begge retninger gennem de specielle huller i beslagene og fastgør den så tæt som muligt.
 5. Ved afslutningen af ​​processen bør du vælge det optimale niveau af strengspænding - det er nemt at gøre ved at dreje bolten.
 6. Nu er det kun at hænge gardinet og derefter forsigtigt trimme de ekstra stykker snor.

Som du kan se, er det ikke vanskeligt at installere en strengkornet, men det er også nødvendigt at henvende sig til hvert trin ansvarligt.

For at dette tilbehør skal vare i lang tid og pålideligt, er det vigtigt at vide ikke kun, hvordan man spænder det, men også hvordan man bruger det korrekt. Husk derfor nogle vigtige punkter:

 • Hvis du beslutter dig for at hænge gardiner af betydelig vægt, er det efter et stykke tid uhensigtsmæssigt at sænke metalstrengen.
 • At hænge gardiner og tyll på samme tid, er det nødvendigt at fordoble denne tagbøjle.
 • Ceiling cornice-streng kan monteres på alle typer overflader undtagen stræklofter.
 • Hvis dette produkt er lavet ikke af rustfrit stål, men af ​​en anden legering, er det nødvendigt at sikre en optimal temperatur og fugtighedstilstand i rummet - dette forhindrer korrosion.

At vide, hvordan man strækker strengen i tagskægget, kombineret med korrekt drift, er en garanti for pålidelig service af dette produkt.

De bedste producenter af tagbøjler af streng type

På nuværende tidspunkt er produktionen af ​​strengskårer, kendt siden 60'erne af det sidste århundrede, blevet etableret i mange dele af verden. Belgien, såvel som nogle andre producerende lande - især Tyskland, Rusland, Schweiz og Italien, tilbyder de bedste kopier af loftet. Ved at købe sådanne produkter kan du være helt sikker på deres høj kvalitet og pålidelighed. Et bredt udvalg af de bedste modeller af snorskårer produceret i Belgien og andre fremstillingslande er repræsenteret i salerne af Leroy Merlin. Besøger en af ​​dem, kan du nemt vælge den bedste mulighed for længden, typen af ​​parentes, farve og andre parametre. Belgiens stræktyper er kendetegnet ikke kun af deres høje kvalitet og stilfulde udseende, men også af deres nemme installation, og derfor er de meget populære.

Når du vælger en streng cornice, være opmærksom på firmaet og oprindelseslandet, materialets styrke og pålidelighed, tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater og andre punkter.

Hvordan laver man en cornice selv?

I tilfælde af at du ikke er interesseret i nogen af ​​de eksemplarer, der præsenteres i salget, eller hvis du ikke er tilfreds med fremstillingslandet, vil det være nyttigt for dig at lære, hvordan den uafhængige produktion og installation af dette produkt udføres. Når man ser på billedet, kan man nemt finde ud af, hvordan denne proces opstår.

Faktisk er det slet ikke svært at lave strenge tagskærter med egne hænder, især hvis vi taler om en lukket struktur, som er monteret direkte på væggen. For at gøre dette skal du:

 • træplank;
 • holdbar metal wire;
 • stålvinkler som parentes
 • stålbolte.

Fremstillingsprocessen er som følger:

 1. Bolte med huller i dem skal installeres i hullerne i beslagets hjørner.
 2. To eller tre gange - afhængigt af typen af ​​gardiner - for at strække ledningen.
 3. Ved at stramme boltene skal du justere stramtrådens spændingsniveau.

For at hænge gardiner, kan du bruge de mest enkle kroge. Som du selv kan se, er det nemt at lave et element, der i kombination med velvalgte gardiner effektivt dekorerer interiøret.

Populariteten af ​​streng gardin stænger skyldes mange faktorer - lav pris, praktisk og bekvemmelighed, samt æstetisk udseende. Til deres udsmykning er der et bredt udvalg af stilfulde elementer. Derudover kan loftet eller vægkornet af denne type fremstilles manuelt. Dette produkt i kombination med attraktive lysgardiner giver et strejf af elegance til ethvert rum.

String gardin stænger

Korrekt design af vinduesåbningen består i udvælgelsen af ​​matchende gardiner og gardinstænger. Særligt populære nu snoet cornices. Takket være deres enkle design passer de perfekt i klassisk stil, højteknologi og minimalisme. Sådanne små cornices kan monteres både på væggen og i loftet - ved hjælp af særlige beslag. Efter at have læst denne artikel vil du lære om taggrene, strenge, en masse nyttige og interessante.

Særlige egenskaber

Hovedtræk, der skelner snorkorn fra andre modeller, er et specielt design. De vigtigste dele af denne taggafskærmning (uanset hvilken type installation) er:

 • strengen til gardiner er en spændestål tråd farvet i sølv, guld eller bronze;
 • beslag er armaturer til fastgørelse af stålstrenge (i form af parenteser), de kan fremstilles i form af dekorative tip;
 • kroge eller pinde til at forbinde gardiner og gardinstænger, som normalt laves for at matche kabels farve.

String gardin stænger kan vedhæftes:

 • på væggen - direkte ved vinduesåbningen
 • på loftet, på grund af hvilket højden af ​​rummet visuelt øges;
 • mellem to modsatte vægge, der bliver til en skærm;
 • på væggen (i en vinkel).

String til gardiner kan nå fem meter pr. Tønde, men dette er ikke grænsen. En sådan tråd kan placeres ikke kun i en, men også i to, tre rækker (mellem parenteser). Dette giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige farvetoler og skabe et usædvanligt smukt interiør. Efter justering kan du fjerne overskydende længde af tråden med tang eller rulle den op og forsigtigt skjule den fra siden. Det er værd at være opmærksom ikke kun på designet, men også på følgende funktioner i brug. På hjørnerne, snore, kan du kun hænge et let tekstilstof: chiffon, tulle, slør er bedst egnet til dem. Gardiner eller gardiner er for tunge, ståltråden under deres vægt vil slynges ved fastgørelsespunktet med beslag.

Letvægts jacquard-, satin- eller bomuldsgardiner er bedre at krog med kroge på to kabler på én gang. For at imødekomme lambrequins kan du bruge den tredje række af strenge.

Installation af tagskæggene afhænger ikke af overfladetype. Mursten, beton, trævægge eller standardbeton og lofter i armeret beton - en snorret cornice til dem er perfekt. Der er dog en undtagelse: denne cornice er ikke installeret på gipsplader og stræklofter.

En strakt lærred af stof eller PVC kan ikke kun strække sig ud, men også rive under vægten af ​​strukturen. Hvis din lejlighed har sådanne lofter, er det tilrådeligt at installere cornice-strengen på væggen.

Stålstrengen er udsat for korrosion såvel som andre metaller, omend i mindre grad. Det er ikke nødvendigt at hænge snorhornene i fri luft - for eksempel i det åbne sommerhus. I våde områder skal de være omhyggeligt overvåget.

Tråde overtrukket med specielle korrosionsløsninger forhindrer korrosion. Men de giver ikke pålidelig og langsigtet beskyttelse, men forlænger kun produktets levetid i rumforhold.

arter

Forskellene mellem modellerne af snorskårer er udtrykt af forskellige farver, former og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer. Som nævnt ovenfor er strængerne til gardiner lavet i forskellige farver: sølv, guld, bronze.

Produktet kan ikke kun have stål, men også messing, krom eller kobber belægning med et beskyttende lag. Det er muligt at skelne enkelt- og flerrørs typer af trådinstallation. Nu er en to-tret wire væg cornice særlig populær.

Universel metode til maskering af loftsplanker af loftet type - brugen af ​​strimler. Ved at lukke stængerne, kroge og fastgørelser af corniceen gør stangen designet mere subtilt og let. En bred vifte af farveindstillinger baguette lameller giver dig mulighed for at komme ind i cornices, strenge i forskellige stilarter af interiør. Gennemsigtig plastpose er perfekt til zonering af et værelse med lysgardiner.

Til dekoration af tagbøjlerne anvendes forskellige former og nuancer. Disse holdere giver produktet et unikt og spektakulært udseende. De materialer, de er fremstillet af, er ganske forskellige. Det kan være alle slags metaller, træ - eller endda syntetiske materialer. Sidstnævnte kan efterligne messing, guld, kobber, bronze eller sølv. Udseendet af beslagene skal svare til stilen på rummet. For at gøre dette er de dekoreret med glas, rhinestones, træ, plast eller malet. Og selve form af indehavere er anderledes. De kan laves i form af simple geometriske former, tip, top eller en mere kompleks form.

For ikke at blive forvirret i alle mulige muligheder, husk om to hovedpunkter. Først bør strengen til gardiner, beslag, bånd og klip passe sammen i design og proportioner. For det andet skal de strengede tagskinner (som et enkelt produkt) harmonisk kombineres med gardiner. Det er bedst at kombinere dem med et let lærred (chiffon, organza, taft).

installation

Stringafskærmninger er enkle i design, men installationen kan stadig forårsage problemer for en uerfaren person. Algoritmen nedenfor hjælper med at håndtere alle vanskelighederne og bidrager til hurtig og korrekt drift. For installation vil kræve:

 • installationsanvisninger;
 • adskilt snor cornice;
 • boremaskine eller hammerbor
 • en blyant
 • plug;
 • stige eller trinladder.

Definer et sted for tagskægget på forhånd. Ved hjælp af blyant og stiger markerer du væggen eller loftet. Dette er knudepunktet på beslaget med overfladen. Marker op til den anden ende af tagene. Sørg for, at begge punkter er på en lige linje vinkelret på den anden væg.

Placér beslaget på målpunktet og træk en cirkel. Dette er nødvendigt for boring af huller.

Tag en hammerboremaskine eller bore. Fastgør beslaget, lav en rille. Fastgør beslaget til overfladen ved hjælp af dowels. Gør disse operationer på den anden side.

Gennem hullet i den monterede mount, spring over ståltråden og stræk den til den anden side af corniceen. Der passerer den igen gennem hullet og kommer til det første punkt. Arranger tøj eller kroge langs hele længden (i den krævede mængde). Sikre nu snoren, så man undgår slingende tråde. Den nødvendige spænding kan opnås ved at dreje en speciel bolt.

Efter at have bekræftet pålideligheden af ​​konstruktionen, trim eller fold de rester af strengen i en pæn cirkel. Det er nyttigt, hvis du skal forlænge tagskægget. Hvis der er en dekorativ strimmel i sættet med skruer eller negle, skal du sætte det fast i beslagene. Nu kan du begynde at hænge ud tyl.

Sådan rengøres?

Behovet for at rengøre strengskårene skyldes forlængelsen af ​​levetiden og bevarelsen af ​​strukturens attraktive udseende. Hyppig rengøring er bedre for alle produkter end sjældne. Jo mindre du rengør overfladen af ​​taggrene, desto sværere er det at slippe af med snavset på det. Støv, rust og forskellige pletter er typiske for husholdningsplader. Fra støvet på tagbøjlerne for at slippe af med det nemmeste. Det er nok fra tid til anden at tørre strengene, beslagene, kroge og lameller med en klud. Efter våd rengøring skal du tørre alle genstande tørt. Dette undgår rust på metaloverflader. Brug kun bløde naturlige stoffer eller bløde børster for at undgå beskadigelse af taggulvet.

Forskellige pletter skrubbes med almindelige vaskemidler. Under rengøring er der brug for delvis eller fuldstændig demontering af konstruktionen. Takket være dette kommer du til alle vanskelige at nå og undgå at strække tråden. Rengøringsplanker kræver hyppige ændringer i rent vand, arbejder i beskyttende gummihandsker og ved brug af milde rengøringsvæsker og pulvere.

Den sværeste ting er at slippe af med rust på overfladen af ​​strengen cornice. I denne situation vil du i stedet for bløde klæder og sæbeopløsning have brug for stærkere midler.

Ved hjælp af en metalbørste, sandpapir, specielle husholdningskemikalier og visse anstrengelser, kan du klare næsten enhver rust. Desuden skal strengen til gardiner behandles med emalje eller speciel lak - for at beskytte metallet og forøge levetiden. Herudover rådede mesteren at dække tråden med antistatisk effekt.

Eksempler i interiøret

Kronestrengen kan bruges i stuen eller soveværelset, på balkonen eller loggia, i køkkenet, på kontoret eller i børnenes værelse. På grund af den lette konstruktion, kan nem installation og evnen til at justere længden af ​​sådanne produkter kaldes en glimrende løsning. Især godt de ser med rektangulære vinduer. Denne model er perfekt til værelser med lave lofter, da det ikke bryder væggen vandret. Disse mønstre overbelaster ikke interiøret, de er bekvemme til installation i en niche.

Cornice-strengen harmonerer perfekt med den klassiske stil. Planker med komplekse stucco er et særpræg og grundlaget for et sådant interiør. Lyssymmetriske strenge med skinnende kroge vil give et strejf af nåde og lethed. Varianten med komplekse dekorative tips på kanten af ​​en gylden nuance vil se helt passende ud. Hvis ønskeligt, kan sådanne strengskårer være skjult i en niche.

Denne model passer perfekt til minimalisme. Takket være sin enkle konstruktion anvendes den her oftest i forhold til andre typer gardinstænger. Klarhed af linjer og sværhedsgraden af ​​metal snor cornices svarer til stilen af ​​"high-tech".

Du kan med succes kombinere denne stil og dette produkt på kontorer. Sammen repræsenterer de funktionalitet og konsistens.

anmeldelser

Købere af snor cornices er enstemmige i deres feedback på sådanne produkter. Dette er en god model til små værelser eller værelser med lave lofter. Ja, sådanne produkter er ikke designet til tunge gardiner, de kan ikke anbringes på et loft, men det er mindre ulemper. Talrige positive svar bekræfter, at stængerstænger igen bliver populære.

I mange anmeldelser skriver forbrugerne om lavpris og nem installation af produktet. Nogle bemærker muligheden for at montere to typer lys tulle ved brug af flere strenge. Andre sætter pris på et stort udvalg af ekstra dekorative elementer og længdejustering i snorskinner. Den utvivlsomme fordel for mange købere er muligheden for loftinstallation af tagskægget.

Gardinstænger til gardiner: hvordan man vælger og trækker

Alt nyt er en lang glemt gammel. Denne erklæring er ikke i modstrid med moderne interiørløsninger. Gardiner og gardiner - et integreret element i designet af ethvert rum, hvor der er vinduesåbninger. Gardin skal være særlig opmærksom. Det skal overholde følgende egenskaber:

 • nem at installere
 • ikke blande sig i gardinernes frie bevægelighed;
 • harmonisere med gardiner;
 • har et præsentabelt udseende.

Moderne tagskærme har en forskellige palette af modeller, blandt hvilke det er svært at vælge den bedste løsning. Strengene hævder ikke at være innovative, men kendetegnes af kompaktitet, lethed og æstetik. De passer perfekt ind i interiøret i stil med minimalisme, fashionable hi-tech og endda dekorere tidløse klassikere.

Kornet i form af en streng til gardiner og gardiner er af en vis længde, stang af mindste tykkelse, lavet af stål eller andet metal, der holdes på to beslag. Den er fastgjort på to måder:

 • i enhver position på loftet
 • vandret på væggen.

I dette tilfælde strækker strengen sig, bliver elastisk og holder gardinet tøj perfekt uden sagging. I sidste ende ser vinduesåbningen ud komplet og smuk.

De vigtigste fordele ved snor cornice

Blandt fordelene ved strengen identificerer brugerne følgende:

 • nem montering, som selv nonprofessionals kan forstå, hvordan man trækker en stålstang, vil en nykommer også forstå
 • der er ingen grund til at lave dybe huller inde i loftet eller væggen, bryde integriteten
 • dette design er ikke umiddelbart bemærkelsesværdigt, så du kan understrege gardinens tekstur;
 • gardin stang-streng til gardiner ser godt ud i ethvert rum - soveværelse, børnehave, stue, badeværelse;
 • lav pris og tilgængelighed (sådanne indretningsprodukter kan købes hos Leroy Merlin, IKEA og andre butikker);
 • en ideel løsning til udformning af ikke-standardiserede vinduer, hvor det ikke er muligt at installere en standard cornice.

Ved at vælge et produkt med forkromet belægning i farven af ​​guld, platin eller messing, vil ejeren af ​​lejligheden få en elegant mulighed for at dekorere rummet. Denne streng ser dyre og stilfuld ud, idet den lægger vægt på gardinernes elegance (rulle, japansk eller almindelig). Sådanne modeller findes i IKEA og Leroy Merlin butikker, på billedet kan du se produkteksempler.

String Selection Funktioner

Ikke alle typer vinduesåbninger og typer af gardiner kan bruge en sådan cornice. Ved indretning er der flere begrænsninger:

 • Tungt flerlags lærred anbefales ikke til tynde strenge, da savning er uundgåelig (jacquard, tapisserier, teak).
 • Hvis der er planlagt flere lag gardiner, skal antallet af strenge i strukturen øges.
 • Sådanne taggrunde er ikke etableret på stræklofter.

Døvvinduer af lille størrelse, såvel som dem, der har en tilt-og-sving-åbningsmekanisme, er bedst dekoreret med rulleskodder i mini-format med hjælpestrenge. De adskiller sig ved overkommelig pris og et bredt udvalg af farver, som giver dig mulighed for at opdatere interiøret. En rullegardin med styrestrenge er også en glimrende mulighed for at skjule nicher i væggene fra nysgerrige øjne. Produkter, der tilhører kategorien mini, er meget velegnede til små vinduer, der helt forhindrer indtrængen af ​​direkte sollys.

Hvis du vælger kurverne til gardinstrengen i Leroy Merlin, skal du relatere størrelsen af ​​vinduesåbningen og selve produktet. Deres installation er let at lave med egne hænder, så længe alle komponenter er ved hånden. Hvis du planlægger at installere en streng til en rullegardin i et rum med et ustabilt mikroklima (badeværelse, køkken), er det bedre at vælge mulighederne i rustfrit stål. Andre produkter vil korrodere og hurtigt miste deres præsentative udseende.

Specifikke installationskanaler

Uanset hvilke typer gardiner der skal hænges på strengen - rul med guider, mini eller loft, vil montering af cornice blive lavet efter samme mønster. Du kan selv gøre det, hvis du har et bor med diamant øvelser (du kan også købe dem hos Leroy Merlin eller et andet bygning supermarked).

 1. Den ønskede længde af strengen (loft eller væg) bestemmes.
 2. På monteringsstedet af beslaget er et mærke med en blyant eller markør.
 3. Holdere er fastgjort med dowels, som vist på billedet. Loftguider til fastgørelse af produktet for at installere lidt vanskeligere end væggen. For at gøre dette skal du bruge stigen - stillingen af ​​mesterens krop skal være stabil for bekvemmelighed og nøjagtighed af bevægelser.
 4. Strengen udfolder sig og er installeret i parentesens huller (videoen viser, hvordan man spænder den korrekt).

At vide, hvordan man strækker loftstrengene til gardiner, vil ejeren af ​​rummet hurtigt klare dette, vanskeligt ved første øjekast, opgave. På loftet er det værd at vedhæfte produkter til materialer som bomuld, silke og andre med en mindste vægt. Installationen af ​​loftguider til mini rulleskodder vises trin for trin på videoen.

Installation af snor cornice - funktioner i drift

Hjem / Komponenter og tilbehør / Enhed og funktioner streng gardinstang til gardiner

Ikke så længe siden var gardinstænger i form af strakt wire meget populære. Efter udseendet af nye typer af sådanne enheder har de lidt mistet deres tidligere popularitet, men nu er snor gardin stænger til gardiner, som dem, der vises på billedet i denne artikel, blevet populære igen.

Gardin enhed

Hovedtræk, der fremhæver snorophænget til gardiner, er manglen på en stiv guide til fastgørelsesgardiner. Dens rolle udføres af tæt strakt metal wire. Dette tillod designere at udvikle flere sorter af sådanne enheder, som adskiller sig fra typen af ​​vedhæftning og antallet af spændte guider.

Fastgørelsesanordningen er normalt en metalbeslag eller beslag, hvor enden af ​​metalkablet er fast, og antallet af strenge varierer fra en til tre. I overensstemmelse med antallet af kabler er sådanne gardiner kaldt enkelt række, dobbelt række og tre rækker. Sådan installeres strengens cornice, du kan lære af dette materiale, i slutningen af ​​der vil blive præsenteret en video, der viser de vigtigste vigtige punkter i installationen.

Vejledningen i form af et kabel er lavet af metal og er derfor underlagt de negative virkninger af vand. For at forhindre korrosion er det ikke nødvendigt at installere sådanne gardiner i våde områder. For dem fremstilles en særlig slags sådanne anordninger behandlet med en særlig forbindelse, som forhindrer udseendet af korrosion.

Kabellængden bestemmer længden af ​​hele strukturen.

String suspension er tilgængelig i længder fra to til fem meter og om nødvendigt er trimmet til den ønskede størrelse ved hjælp af wire cutters eller metal saks. Det er dog bedre at undgå at skære strengen. Det er meget mere praktisk at blot rulle overskydende til en ring og skjule monteringsbeslaget inde i hulrummet.

Gardinens stof er fastgjort til den spændte styring med kroge eller klip, som er inkluderet i gardinpakken. Til lette stoffer som tyll er det bedre at bruge klip, og at vedhæfte tungere materialer til en universel snor cornice er meget bedre med kroge. Til gardinet til en sådan vedhæftning skal du sy et specielt band med løkker eller komme med en anden mulighed for fastsættelse af kroge.

Særlige egenskaber

Takket være enhedens enkelhed kan en sådan cornice laves selv med egne hænder. Til dette er det nok at købe et metalkabel med den ønskede længde og beslag til fastgørelse af det. Men praksis har vist, at køb af komponenter separat er meget sjældent begrundet økonomisk.

Den eneste mulighed, når sådanne handlinger giver mening, er en ikke-standard størrelse eller enhedskonfiguration. Den nemmeste måde at købe en snor cornice på er at besøge nærmeste byggemateriale butik eller finde en online butik, der sælger sådanne løsninger online.

Derudover er selvfremstillede strukturer ofte dårligere i styrke end dem, der er lavet på fabrikken. Men selv fabriksprodukter er ikke beregnet til brug med de tyngste typer af stoffer. Derfor, hvis dine gardiner er tunge nok, er det bedre at være opmærksom på design af en anden type.

installation

For at fastgøre en sådan enhed på væggen skal du blot vælge det ønskede vindue, markere punkterne på væggen, hvor bærebøjlerne skal fastgøres og bor hullerne med en perforator.

Derefter installeres en dowel, en skrue skrues ind i den, og lejet beslag er fastgjort. Den fleksible guide trækkes ind i de specielle huller og fastgøres med en speciel klembolt. Spændingen til den ønskede tilstand udføres ved hjælp af justeringsskruen.

Hvis du har brug for at installere loftstrengsgardiner, vil hovedarbejdet se ud som det er ved montering på væggen, undtagen markeringen. Her skal du tage højde for den afstand, hvorpå hængende gardins plan ligger. Den skal hænge på en sådan måde, at den ikke berører vindueskarmet.

Det følgende er en video, der viser, hvordan man hænger en gardinskinne til en væg eller et loft. De generelle installationsprincipper er uændrede for alle typer gardiner, og der er simpelthen ingen særlig instruktion til strengtyper af sådanne anordninger. Men alt er så simpelt, at sådanne instruktioner ikke er nødvendige.

Faktiske designmuligheder for vinduesåbninger involverer ikke kun en række gardiner, men også hjørner, hvor moderne gardiner og gardiner er monteret. Blandt hele havet af plast, metal og træ sorter, beskedne, ved første øjekast, stræk gardin stænger til deres gardiner tage deres retmæssige sted. Og det ser ud til, at de ikke vil give det op.

Designfunktioner af snorskinner

Disse umærkelige arbejdere er altid klar til at komme til vores hjælp i enhver situation. Hvordan arrangeres de?

 1. Grundlaget for de snorede cornices er et tyndt stålkabel, som meget ligner en guitarstreng, selv i en kasse ligger den rullet op som en almindelig streng til en guitar.
 2. Et tyndt, men slidstærkt kabel er fastgjort til overfladen af ​​en væg eller et loft ved hjælp af små, kompakte beslag, der ligner hæfteklammer.
 3. Kabellængden kan være fra to til fem meter, og ved konstruktionen af ​​parenteserne kan du fastsætte strengen i en, to eller tre rækker. Overskydende kabel kan skæres med metal saks eller wire cutters. Men det er bedre at udføre denne operation, efter at cornice er helt sikret og gardinet er hængt. Det er bedst at ikke skære de overskydende strenge, men rull dem forsigtigt og sæt dem fast på siden. Det kan f.eks. Være nyttigt efter en tid, hvis du vil ændre vinduets design og tilføje et ekstra lag transparente gardiner. Nå, eller lambrequin styrke.
 4. Gardiner eller gardiner er fastgjort til strengstrengen ved hjælp af specielle klip. De kommer komplet med en cornice. Der er muligheder med kroge. Klip vil være nyttige, hvis du vil hænge et lys gardin gardin. Til dette vil det være nok bare at få fat i det med klip-tøjspidser. Det er bekvemt at vedhæfte gardiner til kroge på flettet eller på hemmelige sløjfer.
 5. På trods af det enkle design kan gardinstængerne laves meget elegant i farven af ​​antik messing eller bronze, patineret sølv eller guld.

Sådan vedhæftes cornice-strengen

Selvom disse typer af fastgørelseselementer skelnes af deres ædle enkelhed i konstruktionen, kan den person, der installerer cornice-streng for første gang, opleve nogle vanskeligheder. Installationen af ​​en sådan cornice er imidlertid helt ukompliceret, og det vil ikke tage meget tid, hvis fastgørelsesalgoritmen observeres.

 • Først skal du markere loftet eller væggen på det sted, hvor dine tagplader skal installeres. For at gøre dette skal du markere monteringsstedet for beslag med en blyant. Derefter fastgøres beslagene og markerer hullerne gennem hullerne i beslagene.
 • Bor de nødvendige huller i loftet eller vægpladen med et slag.
 • Fastgør beslagene med dowels.
 • Træk snoren gennem hullet i bjerget, og før det derefter til den modsatte side af tagene, hvor bolten med rillen er placeret. Før snoren gennem sporet og træk den igen gennem tagskægget i modsat retning. Fastgør strengen.
 • Drej bolten, træk snoren til den ønskede elasticitetsgrad. Forresten, hvis dine tagbøjler slipper lidt under operationen, så hjælper du med den samme bolt, at du kan stramme den igen.
 • Sørg for, at strengen er stram. Derefter kan du hænge gardinet.
 • Når du har færdiggjort installationen af ​​tagbøjlerne og gardinbjælken, kan du klippe snoren eller forklæde det pænt.

Funktioner af driften af ​​snor cornices

Søjlebåndet er et meget uhøjtideligt element i interiøret, men for at den kan udføre alle de nødvendige funktioner fuldt ud, er det nødvendigt at kende nogle funktioner i dens funktion.

 1. String cornice er designet til lette og mellemstore stoffer. Det vil sige chiffon, tule, organza, slør, muslin - for alle disse gardiner er denne slags cornice perfekt. I en knivspids, til letvægts jacquard, kunstig satin, letvægts bomuld. Til tunge teak- og tapestrystof er denne type af cornices ikke beregnet. Strengen vil simpelthen sakke, ude af stand til at klare belastningen.
 2. Hvis du vil hænge en klassisk version af gardinerne, det vil sige dagtulle og tættere gardiner, så skal du trække strengen i to rækker, og hvis du beslutter dig for at tilføje en lambrequin, skal du have tre rækker af strengen.
 3. Monteringskanaler er mulige til næsten alle overflader. Undtagelserne er stræklofter, de kan ikke vedhæfte en strengkornet. Der er også betydelige uoverensstemmelser om muligheden for at fastgøre en cornice-streng til gipsplader lofter eller vægge. Nogle eksperter siger, at under ingen omstændigheder skal dette gøres, men andre kilder anser en sådan forankring tilladt. Alt vil afhænge af, hvilken slags gardiner der er planlagt til at hænge på tagskægget. Hvis du beslutter at risikere og styrke strengen på gipsloftet, så vælg de letteste gardiner. Selv stoffets gennemsnitsvægt kan være kritisk for dit design.
 4. Ud fra designsynspunktet ser strengstængerstænger mest fordelagtige ud på rektangulære vinduer eller i udformningen af ​​brede vinduesåbninger.
 5. Når du vælger en cornice, skal du være opmærksom på, at der nu på markedet er muligheder med forskellige spændingssystemer. Derfor, før du køber en gardinstang, hvis opbygning ikke er helt klar for dig, så spørg sælgeren om at forklare dig, hvordan du hænger en sådan gardinstang korrekt og justerer strengen.
 6. Kronen-strengen er lavet af metal, så det kan være udsat for korrosion. Hvis du planlægger at installere en sådan cornice i et rum med en ustabil temperatur eller høj luftfugtighed, så pas på at købe en cornice med en speciel belægning. For almindelige, ventilerede og opvarmede lokaler er dette krav ikke obligatorisk.

Fordele ved streng cornice

Hvorfor er sådan en simpel og ærlig, ukompliceret, version af taggrene stadig populær, og vil ikke opgive deres positioner? Faktum er, at det har en række vægtige fordele i forhold til mere teknologiske muligheder.

 • Kronestrengen har en kompakt størrelse. Efter at have købt det, vil du bringe det hjem i en almindelig kvinders håndtaske, og til placering og fastgørelse skal du have et minimum af plads.
 • Denne skygge gemmer sig let bag gardinerne, det er næsten usynligt i indretningen. Dette giver en særlig lethed og vægtløshed til hele fastgørelsessystemet. Det ser ud til, at gardinet i sig selv flyder i luften.
 • Hvis du vil lægge vægt på dette element af interiøret, kan du købe det i en gylden eller sølv-version. Han ser meget værdig ud og vil dekorere dit værelse.
 • String cornice er universel. Det kan monteres i soveværelset eller i stuen, i køkkenet eller i stuen. Du kan hænge på det ikke kun vinduet gardin, men også en rumdeler eller et gardin på badeværelset. Sådanne taglister bruger lige så godt til lejligheden, derhjemme, giver eller garage.
 • Prisen er en af ​​de vigtigste tromper af denne metode til fastgørelsesgardiner. Omkostningerne ved cornice-strengen starter fra 100 rubler. Sådan demokrati er yderst befordrende for populariteten blandt befolkningen.

Så stringed cornice fortsætter med at leve og finde sin anvendelse i de mest moderne design interiører. Prøv det og værdsætter den elegante enkelhed af dens brug.

 • podborshtor.ru
 • wikipotolok.com
 • mymansion.ru
 • kirpich174.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Sådan trækker du en snor i tagene

For flere år siden i Sovjetunionen var det den mest berømte og velkendte form for cornice. Og i dag er dette det primitive valg for et værelse. Strengen skaber resultatet af luftighed og vægtløshed, det er faktisk ikke usynligt og passer til montering på både væg og loft. String er tilladt at fastgøre til absolut noget loft, selv spænding. Men med anvendelsen af ​​den enkleste snorkornice er det tilladt at tage udfordringerne op.

 • - snor cornice;
 • - skruetrækker;
 • - skruetrækker / bore;
 • - monteringsbolte
 • - skiver
 • - nødder
 • - gardin.

instruktion

1. Disse taggrunde har en ulempe - over tid strækker strengen. Men denne opgave er let elimineret. Som sædvanlig er der i sådanne hjørner en speciel bolt til at trække en slingende streng. Stang gardin stænger er også dobbelt-række, for at hænge almindelige typiske gardiner. En jerntråd anvendes som en streng, som er fastgjort til vægens sideflade med boltstøtte. Bor et hul til holdeboltene i benene på cornice i en afstand på 2/3 af højden fra bundkanten og 1/3 af bredden fra tværstangen. Den positive fiksering af cornice er en af ​​komponenterne i triumfen af ​​den efterfølgende spænding af strengen.

Tip 2: Sådan strækker du loftet

Stræklofterne er komfortable og funktionelle, de kan udjævne uregelmæssigheder og skjule de ydre fejl i hvert loft og dreje loftet af dit hjem til en perfekt flad, glat og smuk overflade. Ved hjælp af stræklofter er det muligt at udvise modige designideer - lofterne kan farves og multi-level med ægte indbygget belysning og andre fascinerende elementer. Specialister kommer til at installere stræklofter som normalt, men ligesom dem vil det være nyttigt at lære reglerne for at strække sådanne lofter i et primitivt rektangulært rum.

instruktion

1. Efter at have købt loftet, lavet i henhold til teknikerens tegninger i overensstemmelse med de krævede dimensioner, skal man mærke på væggene i hjørnerne under loftet i en lille afstand. For at mærke profilens linjer skal du bruge en nymalet snor, placere den ene ende i hjørnet, og den anden er trukket på den relevante etiket i det næste hjørne. En ret linje danner på væggen.

Tip 3: Sådan trækker du et banner

Banner er en af ​​de berømte og vellykkede former for udendørs reklame. Det strålende og store banner tiltrækker opmærksomhed og vækker interesse blandt potentielle kunder, hvor mange firmaer vil stige. Ved montering af et banner er det vigtigt, at det er fastgjort og udfører sin funktion i den nødvendige tid.

 • - banner
 • - værktøj til stansning af grommets
 • - grommets;
 • - kabel- eller byggeklemmer
 • - metal pipe;
 • - dobbeltsidet tape eller lim

instruktion

1. Se på det sted, hvor du skal montere banneret. Det sker ofte, at metoden til at strække bannerstof afhænger af sandsynlighederne for dette sted. Tænk på hvilke dele af facaden, rørene, hegnet osv., Det vil være mere behageligt for alle at lave udendørs reklame.

Tip 4: Sådan hænger tagene til loftet

Fastgørelsen af ​​gardinestangen til loftet er lidt anderledes end dens fastgørelse til væggen, medmindre det er fysisk mere ubelejligt. Der er tre hovedtyper af fastgørelseshøjder: Direkte fastgørelse af rammen med styrespor på loftoverfladen, hængende på 2 eller 3 bøjler og montering med beslag af forskellige former.

 • - elektrisk boremaskine
 • - pobedit øvelser
 • - hersker
 • - markør;
 • - en hammer

instruktion

1. Markér fastgørelsesstedet til tagskægget på loftet. Det er nødvendigt at tage højde for to størrelser: dens afstand fra væggen og placeringen omkring vinduets centrum. Afstanden fra gardinet til vinduets fremspring (vindueskarm eller rammehåndtag) er taget mindst 5 cm. I betragtning af dette vil afstanden fra væg til gardin være L + 5, hvor L er afstanden fra vinduets særligt udragende del til væggen. I tilfælde af flere gardiner, karakteriserer denne parameter placeringen af ​​gardinet tættest på vinduet.

Tip 5: Japansk gardin som en partition

Den japanske gardin er et behageligt design til zonering af beboelsesrummet. Det giver dig mulighed for at ændre billedet af rummet i overensstemmelse med kravene i sin genre og design. Stofpaneler af japanske gardiner kan danne både en tæt og let skillevæg. Men nogen af ​​dem kan let fjernes.

instruktion

1. Det japanske gardin er strukturelt minder om en skærm og er en serie af indbyrdes forbundne paneler. I en retret form ser de ud som et solidt lærred. Specificiteten af ​​japanske gardiner er, at for at bevæge panelerne behøver de en speciel tagbøjle, forstærket på loftet. Under skiftet bliver deformede væv ikke deformeret, men forbliver retrettede, fordi de er forsynet med stive indsatser øverst og nederst.

Sådan installeres en snor cornice med dine egne hænder: vejledning og tips

Når man laver et værelse i enhver stil, lægges der særlig vægt på udvælgelsen af ​​ikke kun gardiner, men også gardinstænger, da de er en integreret del af hinanden. I dag er en af ​​de mest populære cornices på markedet strenget.

Dette design er blevet brugt til indretning i mere end et dusin år, så denne enhed kan ikke klassificeres som en innovation. Alle modeller af denne klasse har en enkelt struktur, hvis basis er en stålstang fastgjort på parentes.

Ved montering af konstruktionen på væg- eller loftoverfladen spændes stålbjælken, hvorved gardinerne holdes fast. På grund af sine mange fordele, holdbarhed, lave omkostninger og nogle designfunktioner, har den snorede cornice opnået en sådan popularitet.

Varianter af snor cornice

Der er to typer cornice-streng - den er åben og lukket (indlejret). Forskellen mellem dem er, at den åbne struktur er monteret hurtigere og lettere, og i en lukket cornice er næsten alle elementer gemt af nysgerrige øjne.

Når man vælger det, er det nødvendigt at huske, at hvis planerne ikke skal bruge tunge gardiner, så er det bedre at give præference for den åbne type.

Men hvis gardinerne ikke har en lille vægt, eller du skal bruge flere gardiner (gardiner og tyl), skal du stoppe dit valg på en lukket konstruktion, da de indbyggede gardinstænger til gardiner anvendes til disse formål.

Fordele ved streng cornice:

 1. Det tager ikke meget plads, så det antages, at dette design er ideelt til små rum.
 2. Enkel installation af strukturen giver dig mulighed for selv at gøre alt arbejdet uden hjælp fra eksperter.
 3. Stang gardin stænger kan anvendes i alle lokaler, herunder hvor der er høj fugtighed, forudsat at strengen er lavet af rustfrit stål for at undgå forekomsten af ​​korrosion.
 4. Det har en universal mount, der giver dig mulighed for at montere på en hvilken som helst overflade (gulv, loft, vægge).
 5. Designet gør det muligt at understrege skønhedens skønhed, og alt dette skyldes, at stålstrengen er næsten usynlig mod den generelle baggrund af interiøret.
 6. Ideel til dekoration af brugerdefinerede vinduer.
 7. En sådan enhed betragtes som en budgetmulighed, da den har en rimelig pris.

Ulemperne med snor cornice

Selvom snorlisten har mange fordele, men der stadig er ulemper, der skal tages i betragtning ved montering af strukturen.

 • Stålkablet kan sænke efter et stykke tid, uanset hvor meget det er trukket, derfor anbefales det kun at bruge lysgardiner. Og også dette problem kan løses ved hjælp af en speciel tilspændingsbolt, som normalt findes på sådanne konstruktioner.
 • En sådan enhed kan ikke installeres på hængende lofter.
 • Stålkablet kan til sidst korrodere. Hvis der er behov for at bruge en sådan anordning i værelser med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge en streng til rustfrit stålgardiner.

Installere en streng cornice gør det selv

Før du begynder installationen, skal du vide, på hvilken overflade strukturen vil blive monteret, da strengens hjørner er loft, universal og væg.

Det er selvfølgelig lettere at fastsætte vægkonstruktionen end loftet, men alle, der ved hvordan man bruger værktøjerne, kan installere cornice-strengen uafhængigt af overfladen uden hjælp fra eksperter.

Først skal du kontrollere udstyret, som indeholder mellem- og støttebeslag, kabel, spændingsanordning, kroge og fastgørelsesudstyr. Derefter kan du fortsætte til installationen ved at følge en standard handlingsplan.

 1. Først skal du tage de nødvendige målinger for at vide, hvor tagene skal være. For at gøre dette skal du markere med en blyant på væggen de punkter, hvor mellem- og understøttelsesbeslagene skal løses. Hvis cornice er loft, så er punkterne markeret i loftet.
 2. På de markerede steder fremstilles huller ved hjælp af en perforator, der sættes huller i dem og fastgøres fast.
 3. Strengen skal indsættes i hullerne i spidserne og fastgør den ene ende i ærmet. Efter at bunden er blevet monteret, sæt på spidsen.
 4. Derefter skal du installere mellemliggende parenteser. Og for dette trækkes en streng gennem dem og fastgøres af en ærme, der er placeret på støttebeslagene.
 5. Den faste streng skal spændes med en strammer til den elasticitetsgrad, der kræves.
 6. Før du hænger i gardinet, skal du kontrollere spændingen og afskære den ekstra streng, så den ikke forkæler det indre af rummet.
 7. Eksperter anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer spændingen af ​​strengen, fordi det efter en tid kan falde lidt, for at undgå dette kan du bruge spændingsboltene.

Funktioner ved drift af cornice

For at designe tagskæggene serveres i lang tid og udføre sine funktioner så længe som muligt, skal det fungere ordentligt.

Eksperter anbefaler dig at hænge gardiner, der er lette på konstruktionstrengen, således at strengen ikke slynges for ofte.

Hvis planerne bruger tyl med gardiner, skal kablet trækkes i to rækker, og ved brug af en pelmet trækkes kablet i tre rækker.

I tilfælde af at et strækloft er installeret i rummet, er snorlisten monteret på en anden overflade, for eksempel en væg.

Strengen gardin skinne til gardiner er også omhyggeligt installeret i lokaler, hvor der er høj luftfugtighed, da strengen ikke er modstandsdygtig over for korrosion og for at undgå sådanne problemer er det nødvendigt at ventilere rummet og overvåge fugtigheden.

Gardinstreng og strækgardiner: installationshemmeligheder og driftsfunktioner

Ny og fashionabel - det er godt glemt gammelt. Erklæringen er også egnet til valget af gardinskinner til gardiner. Strengene er ikke en ny løsning, men er i øjeblikket ved at blive populær i design af vinduesåbninger. Sådan vælges det snorede snørebånd til gardiner, installer og dekorér med passende lærred - komplet instruktioner.

String design features

Enhver model af en sådan cornice er en tynd stålstang monteret på to beslag. Ved fastsættelse på væg eller loft strækker den sig og derved skaber den nødvendige modstandsdygtighed for at holde lærredet.

Fordelene er som følger:

 1. Designet er simpelt og installationen er tilgængelig selv for ikke-professionelle. Hvis vi tager i betragtning, at kvinden er involveret i husets udsmykning, så vil proceduren være i hendes magt.
 2. Metal indbygget tagskærme til gardiner er umærkelige. Dette er især vigtigt, hvis du vil understrege skønhedens gardiner eller en minimalistisk stil. Strengen bruges til enhver design vision - højteknologisk, land, klassisk, moderne.
 3. Brackets og strings, belagt med guld, i platin eller messingfarver ser dyre og præsentabel ud - ubemærket eller sløvhed vil ikke. Desuden vil fastgørelsen af ​​gardiner på dekorative kroge, klip eller tøjspidser understrege tagskægget, understrege adel af naturlige stoffer eller monotonien af ​​lærredet.

 • Strengen er installeret til gardiner i alle værelser - fællesrum, soveværelser, badeværelser, balkoner, nicher. Fastgørelser indbygget, loft, væg - vil give god spænding af kablet.
 • Strengen vil være en løsning til en ikke-standard vinduesåbning, hvor det er ret problematisk at arrangere en traditionel tagskinne - for eksempel trapezformede eller skrå vinduer på loftet. Men for snedækkede åbninger virker strengversionen ikke - fikseringen er strengt parallel med gulvet.
 • Måske er den største fordel ved en sådan cornice i sin værdi prisen på snorskinner til gardiner, der starter omkring 50 rubler. Længden varierer fra 3 til 10 m. Fordelene, sammen med prisen, gør dem super populære.

  Funktioner af driften af ​​snor cornices

  Der er ulemper ved cornice med en streng, som helt sikkert påvirker operationen - de er forbundet med ethvert design. Blandt dem er:

  • Flænge. Desværre er tagbøjlen med et tyndt reb ikke beregnet til at hænge tunge stoffer, der består af traditionelle dobbeltsidede lærred. Ligegyldigt hvor tæt kablet er, vil det sænkes under stoffets vægt over tid, og prisen på strængerne til gardiner påvirker ikke resultatet. Anbefales ikke - tæpper, gobeliner, tunge jacquard. Det er hensigtsmæssigt at hænge - tulle, bomuld, satin, silke, organza, taft og andre lette variationer.

 • Øget konstruktion i tilfælde af flerlag. Dette betragtes som en ulempe, når åbningerne er små i form - flere lag stof er designet til visuelt at udvide den. For at bruge det traditionelle design i to lag, måske kun med et par vinduetråde - to strings er strakt, eller endda tre, hvis ejerne ikke tænker på et sæt uden lambrequin. Det vil ikke påvirke bygningskonstruktionen, men du skal vælge de relevante beslag.
 • Strækloftstrengkroner er ikke installeret. Dette kan gøres, hvis det er muligt at installere træstænger i stedet for fastgørelsen af ​​beslagene. Men det dekorative loftsstof vil uundgåeligt forværres og "krybe" selv fra vægtykkelsens vægt. Hvis ejerne rent faktisk har brug for nøjagtigt strengen version af fastgørelsen af ​​cornice, så er installationen overladt til fagfolk.
 • En vigtig ulempe - ligesom ethvert metal, er spændekablet modtageligt for korrosion. Installation af loftsstrenge til gardiner anbefales i et rum med stabilt klima. For badeværelset vælger rustfri indstillinger.

  Sådan forstærkes strengens cornice korrekt

  Før køb er det vigtigt at sikre integriteten og fuldstændigheden - de bevægelige dele skal være i funktionsdygtig stand, strammeskruen skal have et godt slag, kroge eller dekorative fastgørelseselementer - glat glide, kablet - overfladen uden metalhuller. Prisen på snorskinner til gardiner bør ikke påvirke kvaliteten. Hvis kittet opfylder, fortsæt til installationen.

  Værktøjerne kræver en boremaskine med diamantboringer, hvis væggen er solid. Trinnene er som følger:

  1. Markeret plads til montering af strenge til gardiner i parenteserne. For at gøre dette er den ønskede længde af strengen deponeret på væggen. Punkter sættes i blyant.
  2. Huller er boret i tags, og holderne er fastgjort med dowels.
  3. String opløses, cupping torsion, og kun derefter monteret i hullerne i parenteserne.
  4. Den ene ende passerer gennem spændingsbolten med en rille og er fastgjort i den modsatte ende af tagene.
  5. Nu skal du stramme strengen til gardiner og dreje bolten til den ønskede elasticitet. Efterfølgende, når gardinen allerede er suspenderet, justeres spændingen igen.

  De faste ender af strengen må ikke skære i almindelighed - de snoede med pæne omdrejninger og efterlades i enderne for fremtidig fixering. Hvis du ikke laver et lager, falder strengen ud af sporet i bolten.

  For at sætte gardiner på snorene kører de straks på dekorative kroge. Stoffet er syet med et tekstilbånd, der danner sløjfer og folder.

  Hjemmelavet streng

  Fans for at arbejde med hænder vil sætte pris på opførelsen af ​​snorede gardiner, lavet selvstændigt. Operations- og vedhæftelsesprincippet er det samme. Fra materialerne køber de selve kablet eller bruger kobbertråd. Stål hjørner og bolte med forborede huller i stiften vil være nyttige. Deres tal er lig med de ønskede lag af gardiner.

  En simpel installation af snorlisten består i at indsætte bolte med fast ledning i de huller i de improviserede beslag og efterfølgende tilspænding. Selvfølgelig, hvis du bruger ufremsættelige dele fra din egen garage til arbejde, behøver du næppe at vente på skønhed. Derfor er det værd at købe dekorative varer for at skabe et bedre udseende. Det er fortsat at styrke kroge eller klip og gardinet kan hænges.

  Efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved strengkornet og selvstændigt arbejde, kan man træffe et valg til hans fordel eller afvise det, idet minuserne i høj grad påvirker den valgte variant af dåserne.