Sådan repareres strækloftet til gipsvæggen

Meget ofte er der et problem ved installation af strækloftet, at der mindst er monteret en mølle i væggen fra gipspladen. Dette rejser spørgsmålet om hvordan man monterer stræklofterne på gipspladens væg. Der er både specielle fastgørelseselementer og enkle løsninger til fastgørelse af en baguette, i alle tilfælde er der løsninger.

Vi beslutter på typen af ​​vedhæftning

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Baguette vedhæftede indstillinger

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen.

Forberedt væg ved hjælp af realkreditlån

En standardfiksering, som en dowel og en selvdrejende skrue, fungerer ikke her, de holder sig ikke i et kast og trækker bare ud. Det er nødvendigt at styrke de steder, hvor monteringspladen bliver fastgjort med indlejrede profiler. De giver en sikker pasform. Hvis realkreditlån ikke er installeret, kan spændingen under spænding rive ud af støttebeslaget.

Normalt er realkreditlån lavet af samme profil, som gipspladen er fastgjort på. Men hvis der ikke er nogen, eller du skal stærkt styrke installationsstedet, kan du bruge en passende træbjælke.

Forberedt mur med pantprofil under gips

Til installation af stræklofter i en lille stue kan realkreditlån fremstilles af galvaniseret metalprofil til gipsvæg. I værelser med stort areal er det bedre at bruge træstænger med et tværsnit på mindst 60x60 mm. Højden af ​​fastgørelsen af ​​realkreditbjælken skal beregnes, så den nederste kant er placeret på samme niveau med fremtidsplanet for det fremtidige spændingsstof.
Hvis du bruger vandrette lintel af metalprofil som pantstruktur, skal hver sådan lås fastgøres to steder på hver lodret stativprofil.
Når du installerer en træblok, anbefaler jeg dig også at tilslutte hver jumper til hovedvæggen, i det mindste på to steder, ved hjælp af nylonudvidelsestik og vvs-bolte med brede spændeskiver.
Når boliglånene til strækloftet er installeret rundt om væggenes omkreds, vil det være muligt at gå videre til gipspladergipset og færdigbehandle rummet.
Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen er det nødvendigt at montere transportprofiler (baguette) på et givet niveau og fastgør et strækpanel til dem. For at fastgøre en profil er det bedst at vælge skruer på træ eller på metal 6x60 mm i størrelse.

Brugen af ​​realkreditlån hjælper meget ved montering af gardinstænger, lysekroner og lamper.

Nogle gange bruges en bredere profil til installation end en standardprofil, som installeres, selv når du monterer batten under et gipsark.

Strækker loftet til væggen af ​​gipsvæggen uden realkreditlån

Først og fremmest skal du kontrollere, hvordan pålideligt og effektivt gipsvæg er monteret på hovedvæggen, især i dens øverste del langs hele rummets omkreds.
I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på fastgørelsen af ​​gipspladerne, men også på byggekvaliteten af ​​understøtningsrammen. Ved undersøgelse af overfladen skal der ikke påvises deflektioner, rattles, backlashes, cracking eller peeling af gipsvæggen.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen. Det er naturligvis meget vigtigt at finde en profil, der ligger i væggen, og det bliver fastgjort til den.

For at bestemme den nøjagtige placering af de lodrette bakker bag gipspladerne, kan du bruge en bærbar metaldetektor eller en kraftig neodymmagnet.

Fastgør til gipspladen med skruer i forskellige vinkler

En simpel version af stativet baguette strækker loftet til gipsvæggen i en vinkel. Forbor et hul under skruerne.

Hvis PVC-baguetten er en normal 41 træskruer, arbejder jeg, jeg twist dem gennem startpakken med en vinkel på 45% på tværs med et trin på 5 cm. 1-45 til venstre... 5 cm... 1 - 45 til højre... Det holder endda 25% krympning uden dowels, boring, huller og lige ind i gipsvæggen.

Vi reparerer enten det med et juletræ eller med en boremaskine til 5 mm, så hugger sormat til 6 mm, og en selvdrejende skrue 32-35, imellem dem i en vinkel på 45-55 mm, rev den aldrig ud. Og så hvis vand gennembrudet, gipset vil suge og ingenting vil hjælpe der, bortset fra vinduet ankre i væggen (dette blev praktiseret).

Skru skruerne på træet "tværs". dvs. skru i en skrue i en vinkel på 45 grader, og den anden skrue tæt på den, også 45 grader, kun i den anden retning. Og det er nødvendigt at dreje det i en un-boret baguette. Holder tæt. Bor gennem forvægsmaskinen. Gennem dette hul drejes to skruer på tværs.

En lille skrue, snoet lige nøjagtigt i tørstøbningen, vil ikke holde. Mere end en gang var det nødvendigt at se og genoprette lofter, hvor alting synes at være normalt i starten, og efter et stykke tid ser der huller mellem væggen og maskeringsbåndet, hvorigennem du kan klatre mellem to lofter og bruge den anden som en hængekøje. Den ideelle løsning er et pant i en bar, holder død, men i 98% af tilfældene er de ikke. Derefter kommer dyvel sommerfuglen, også fast, men dyr. Og ingen vil betale for det. Så borer jeg bare hullerne med en fjer i hl og hammer i den sædvanlige dowel, men ikke helt, og den 35. skrue på træet, trin 4-5 cm. Det viser sig selv meget stærkt.

Twisted sildben skruer hver 5-7 cm i en vinkel. Jeg kan ikke se nogen problemer, der er nogle problematiske steder, men ligesom på en mursten sætter jeg en spacer og jeg er glad.

Generelt skruede hovedchippen i en vinkel og ikke træk!

Brug af dowels

Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger til gipsvæg, betragter de mest populære, der vil blive brugt. Det eneste er, at prisen bider med en stor mængde, men hvis ejeren er villig til at betale ekstra så er der ikke noget problem.

Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

Butterfly type mount

Minus at bruge skruer til gipsvæg typen "sommerfugl". Sådanne fastgørelsesdele giver ikke en stram monteringsplade og vil forårsage revner efterfølgende. Men som en mulighed fastgør vi den til gipsvæggen med en sommerfugl-type dowel, som i billedet. Hvis profilen er 40 cm, så sætter vi mellem dem ind i to af disse dykker (det er efter min mening ikke nok). Det ser ud til at være lettere end dowels i beton, men også i lang tid.

Vi gør dette: først vedhæfter vi profilen og markerer hullerne. Bor et bor 4 mm. Derefter vedhæfter vi profilen, fastgør den i 2-3 pladser til profilen, vi går gennem et 4 mm borehul i alle de huller, hvor dowels vil være. Vi fjerner profilen, borer huller i gipsvæg med en 10 mm borekrone, indsæt dowels i dem og igen fastgør profilen helt.

Trådede dowels

Dowel-negle, som de kaldes, består af en dowel udvidelse og direkte negle med skruetråd. De bruges ofte til hule hule strukturer.

Dowels-negle til gipsvæg skal være godt skruet ind, men ikke rullet, så sammenlign arbejdets størrelse og kompleksitet, og når der monteres strækloft til gipsvæggen, er der hændelser.

Skruehuller til gipsvæg Visning af loftet med skruehuller

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Som eksempel kan jeg tilbyde metaludvidelsesankere MOLA 5x13 med profilfastgørelse med M5 skruer eller udvidelige plastankere OLA 8x13 med profilfastgørelse ved hjælp af selvdrejende skruer 3.5x60 mm. Denne fastgørelse er designet til enkeltlags gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm;

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Når jeg installerer transportprofilen, anbefaler jeg dig at installere ekspanderende ankre i gipsvæg så ofte som muligt i en afstand på mindst 100 mm fra hinanden. For at øge pålideligheden skal du forsøge at gøre det for at hænge på forankringerne for hver lodret stativprofil på understøtningsrammen.

Andre muligheder

Som en alternativ mulighed for at installere stræklofter i værelser med gipsplader vægge, kan jeg foreslå, i stedet for vægprofiler, at bruge loftsvisningen af ​​støtteprofilen. De har samme konstruktion af klemmekanismen, men de adskiller sig ved, at de ikke er monteret på væggene omkring rummets omkreds, men direkte til overlapningen.

Ceiling Carrying Starter Baguette

Brug barer for at opnå. Tillader dig at give stivhed til strukturen og styrke loftet.

Yderligere forstærkningsstang Profilvisning med loftmontering

Afslutningsvis vil jeg sige, at i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​muren, det er endda muligt at installere et anker, hjørner, realkreditlån. Dette giver dig mulighed for sikkert at fastgøre stræktappen baguette til gipsvæggen.

Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Analysér spørgsmålet

Stretch lofter over tid bliver mere og mere brugt, gradvist overvinde populariteten af ​​gipsvæg konstruktion.

Sagen er, at strækloftet ser meget smukkere ud på grund af den brede vifte af PVC-farvepaletten, og det er nemt at installere det, alt er gjort meget hurtigt uden at tilstoppe rummet.

Ofte spørger folk sig selv: er det muligt at kombinere stræk- og loftslofter? Når alt kommer til alt, ser det kombinerede loft på flere niveauer rigere ud og forårsager mere forbløffelse. PVC og gipsplader er perfekt kombineret med hinanden i slutresultatet.

Er det muligt at lave en kombination af hængende og stræklofter?

Dette spørgsmål kan besvares entydigt - ja. For fagfolk er det ikke noget problem. Selvfølgelig vil installationen af ​​et sådant loft tage mere tid, men i sidste ende få en spektakulær udsigt.

Men der er stadig nogle nuancer i at fastsætte de kombinerede lofter:

1. I stræklofter er der behov for yderligere forstærkning for at sikre bevarelsen af ​​gipsvæggen på strækningen af ​​lærredet.

 • Dobbeltplade gipsplader.
 • Krydsfiner med gipsvæg.
 • Trælån, der bruges ved sænkning af strækloftets højde.

2. Det umulige at strække PVC på overfladen med skarpe hjørner eller skarpe bøjninger.

Hvordan skal processen gå?

Hele processen med at skabe et strækloft er ret simpelt. Montageprofiler er fastgjort omkring omkredsen, flere steder er der knyttet en film til dem, der tidligere er forberedt på loftets størrelse. Den opvarmes med en varmepistol og trowel sættes forsigtigt under profilen. Således strækkes filmen rundt om perimeteren og erhverver den ønskede form.

Efter at pistolen er slukket, finder den naturlige køleproces sted, det er meget vigtigt for øjeblikket at forhindre udkast, ellers får du lavt kvalitetsarbejde.

Men opgaven er kompliceret, hvis spændingsvævet skal fastgøres til et gipsplader. Her skal vi tage højde for det faktum, at han ikke kan modstå belastningen.

Hvordan handler i dette tilfælde?

Fastgør strækloftet til gipsvæggen

Det er umuligt at fastgøre monteringsprofiler på gipsvæg med selvlukkende skrue eller dowel, da de simpelthen vil løsne sig. Den eneste rigtige løsning ville være pantprofiler, som monteringspladen vil blive fastgjort til. Forpagtninger vil være ansvarlige for sikkerheden af ​​gipsvæg og i stand til at modstå den belastning, der vil bære strækloftet.

Hvad er pantprofiler?

Disse er almindelige profiler, der er lavet af samme materiale som profilerne til gipsvægssystemer. For at styrke placeringen af ​​loftet kan bruges til realkreditlån og træbar.

At strække lærredet kan være efter alt det færdige arbejde i rummet. For enheden af ​​et loft på flere niveauer skal du fastgøre alle realkreditobligationer, inden du hæmmer bundgennemgangen.

PVC montering muligheder:

1. Fransk mount. Den sværeste type vedhæftning, fordi lærredets størrelse skal nøjagtigt matche loftets størrelse. Langs hele omkredsen er der en aluminiumstrimmel, hvor filmen er fast.

Når du installerer strimlen på gipsvæg, er den fastgjort til profilen, der holder arket.

2. Den hollandske mount indebærer evnen til at afskære de overskydende ender af filmen, så lærredet er lavet 10 cm mindre end selve loftet. Fast PVC med to stropper, som i broderirammen.

3. Cam fastgørelsesanordninger, der passer til lofter på flere niveauer. Filmen tippes med en spatel ind i monteringskæberne, og efter opvarmning klemmes de ind i dem.

Fastgørelse af strækloftet til gipsvæggen: harpun, vinkelfri, kammonteringsmetoder, installation af lamper

Stretching lofter til gipsvæg

Stræklofter vil snart komme i gang med populariteten af ​​suspenderede gipspladerlofter, da deres installation er meget hurtigere end installationen af ​​gipsplader, kræver vinyldug ikke efterbehandling med modstående materialer og de mest grundlæggende - sådanne lofter er bare smukke.

Multi-niveau lofter er meget effektive nu, når to materialer, PVC og gipsvæg kombineres i en enkelt helhed, så fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen gøres nu meget ofte uden at skabe problemer (se Hvordan man laver et loft på PVC-paneler: grundlæggende operationer og mulige problemer).

Metoder til fastgørelse af stræklofter

Først og fremmest for at fastgøre vinylklædens strækloft skal man bestemme niveauet for flyet. Minimumsafstanden fra PVC til hovedloftet skal være 3,5 cm, og hvis spotlights leveres i strækloftet, så er afstanden til hovedloftet justerbar langs længden af ​​lampens bund, plus 1-1,5 cm til tilslutning og indløsning af varmeoverførsel.

Der er tre hovedmåder til at fastgøre vinyl til en fastgørelsesprofil - dette er harpoon (fransk) fastgøring af væv, ikke-harpoon (hollandsk) fastgørelse og kambinding.

Harpoon metode til montering af vinylplader

Harpoon (fransk) fastgørelse af strækloftet

 • Ved brug af harpoon loftmonteringsmetode er det nødvendigt at foretage en nøjagtig måling af rummet eller rummet over hvilket banen skal spændes. Dette er nødvendigt for at gentage alle konturerne i loftet niche og svejses den såkaldte harpoon langs omkredsen af ​​kluden, der tjener som en webfikseringsanordning.
 • Harpunpladen er svejset til lærredet på fabrikken, så bladets dimensioner skal følge konturerne af installationsrummet så præcist som muligt og være 7% mindre for at kunne strække. Den maksimale afvigelse fra størrelsen er tilladt med 1%. Svejsehalsbånd på fabrikken på grund af den lange ventetid for rækkefølgen af ​​stræklofter.
 • Langs omkredsen af ​​rummet eller gipspladen sættes monteringspladen. Som regel er den lavet af aluminium eller hård plastik. Hvis den er lavet til en mur af gipsplader, er planken fastgjort til profilerne, på hvilke gipspladerne er monteret (se. Gipspladen på loftet med egne hænder).
 • Ved hjælp af en spatel indsættes den ene ende af kluden i den installerede bar, så lærredet opvarmes til 70 ° C og den modsatte ende af bladet indsættes. På samme måde indsættes de resterende ender af kluden - lærredet opvarmes med en varmepistol og indsættes med en spatel i fastgørelsesprofilen - harpunen snaps ind i stangen og lærredet er fastgjort.
 • Alle uregelmæssigheder og rynker i loftet forsvinder, efter at den er opvarmet med en varmepistol, og stoffet afkøles til stuetemperatur. Derefter indsættes en dekorativ baguette i monteringsprofilen fra bunden, som lukker monteringssystemet.

Molly til gipsvæg

Rådet. Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

No-gunplushy måde at montere stræklofter

Chipless (nederlandsk) fastgørelse af vinylark

 • En ikke-hule eller nederlandsk fastgørelsesmetode er meget enklere end en harpun, og det forklares af, at det ikke er nødvendigt at lodde fastgøreren på nettet og derfor sende en ordre til producenten.
 • I fastgørelsesmetoden uden harpoon indsættes kanten af ​​banen med en spatel i monteringsbjælken og fastgøres med en anden stang, som også tjener som en dekoration og et mellemrum. Hvis nogen kom på tværs af broderi, så han, at stoffet på broderirammen blev strakt på samme måde.
 • Stretch lærred bør være 10-15cm mindre end størrelsen af ​​det fremtidige strækloft, da vinylfilmen strækker sig til den ønskede størrelse, hvorefter opvarmning vil skabe en flad og glat plan.
 • Efter installationen af ​​vinylfilmen er de resterende og fremspringende ender fra under baguetten snoet trimmet med en byggekniv. Denne installationsmetode bruges oftest ved montering af buede lofter, hvor det er nødvendigt at justere graden af ​​webspænding (se Typer af gipspladerlofter: designfunktioner).

Cam monteringslofter

 • Vær opmærksom på skematisk tegning af kameraets monteringsmetode, og du vil se, at monteringspladen er forsynet med kameraer, hvoraf den ene er en fjeder.
 • Funktionsprincippet for enheden er som følger: Bladet skubbes af en spatel mellem kamrene, mens den øverste cam trykkes ud, og når spatelen trækkes ud - kameraet tager samme position. Når banen er spændt, presses den bevægelige cam endnu stærkere mod den faste, og dermed fastgøres strækloftet.
 • Fordelen ved denne montering er, at på grund af den lave højde af monteringsprofilen kan banen indstilles ikke ved 35, men 8 mm under hovedloftet.
 • Denne vedhæftningsmetode tillader ikke at strække lærredet i mere end 200m 2 uden yderligere forstærkere, da der er en slap. På store kvadrater kan en lysekrone bruges som stivere (se Fastgør en lysekrone til et strækloft med egne hænder).
 • Ved konstruktion af flere planede eller lineære lofter er en sådan fastgørelsesmetode ret acceptabelt, da montering af et strækloft på en sådan anordning betyder at indsætte øer af vinylklud, trække den mellem gipspladetegn.

Montering af lamper på strækloftet

Sådan installeres en lysekrone på et strækloft

 • Hele vægten af ​​lysekronen, der er fastgjort på strækloftet, falder på hovedloftet, på hvilket monteringen monteres, inden du installerer vinylklædet.
 • Lysekronen kan hænge enten på fastgørelseshagen eller på fastgørelsesbjælken - i hvert fald skal du klippe huller i strækloftets lærred.
 • For at kantene i det udskårne hul ikke kan krybe væk, og også til udsmykningen af ​​udseendet, limes en varmeisolerende plastring til lærredet, og derefter skæres et hul.

Montering af en spotlight på et strækloft

 • Ved installation af spotlights, normalt under et loft, er en ramme installeret fra cd-profiler, på hvilke fastgørelsesanordninger hænges derefter. Hullerne i vinyl lærred er skåret på samme måde som for lysekronen.

Rådet. Ved montering af et mørkfarget strækloft skal det være godt belyst, og spotlysene passer derfor perfekt til dette.

konklusion

Du har allerede fundet ud af om det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Som du kan se sker alt det samme, med den eneste forskel, at når du fastgør fastgørelsesprofilen til gipsplade, skal du komme ind i metalprofilen eller som en sidste udvej bruge møllemekanismer.

Fastgør strækloftet til gipspladens vægge.

Væggene er lavet af gipsplader, den lodrette profil laves meget sjældent. Er det muligt at fastgøre wall baguette skruerne direkte i gipsvæggen? Måske oftere skruer skruer? Eller skruer skruer i en vinkel? Eller er det alt ubrugeligt, alligevel vil loftet rive skruerne fra gipsvæggen på bekostning af utyazhki? Selvom du ikke straks opkastes, så vil det straks strække sig? På bekostning af fastgørelse til gipsvæggen på sommerfuglen (molly), ved jeg det. Jeg undrer mig over, om det er muligt at fastgøre med skruer alene?

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Velkommen! Hvis kvadrering er lille, kan du bare montere den på skruerne, men du skal bore skruen ind i gipsvæggen lodret. Hvis området er stort, skal du stoppe. Dette gælder både stof og film. med uvazheniem.Sergey

God eftermiddag kan du skrue skruerne og skrue dem med en "hedgehog" på 2 skruer i forskellige vinkler i et hul. Følgelig hullerne fortrinsvis 9-11 på 2. baguette. Derfor skal du bruge en h-formet baguette. Til stoflofter er denne type fastgørelsesanordning ikke acceptabel. Det er nødvendigt at bruge dowels til gips, eller fast i profil under gips hver 15-20 cm.

Det vil ikke være muligt at fastgøre med skruer, brug specielle dowels til gipsvæg - "babachki" eller "driba". og vil holde sig godt. og mulighederne for strammeskruer i en vinkel og lignende udelukker på grund af deres fulde kontraindikation i denne type fastgørelse.

I gipsvæg kan du simpelthen skrue på det vigtigste, så det ofte med et interval på 5 cm og ikke at rulle Samarita. Og bedre! bore med en fjer på en flise med en diameter på 6 gennem en baguette og fiks den på en sædvanlig dowel med selvdrejende skruer. Taket på loftet tåler og vil ikke stå, før du skifter, men hvis naboerne udfylder gipspladen og pisser skinnen ud.

For stofstræklofter vil denne fastgørelsesmetode ikke fungere, det er nødvendigt at forberede på forhånd pant i krydsfiner til højden af ​​profilfastgørelsen.

Hvis væggene er lavet i 2 lag, så kan du selv skrue gipspladen selv og det holder ikke dårligt! Og hvis et lag af GKL ikke vil være!

Tak for svaret

Mange tak for svarene. Sørg for at tage hensyn til dit råd.

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Og hvad er skruerne på GVL?

Selvskærende skruer på GVL leveres med dobbelt tråd. I søgemaskinen hammeren i anmodningen "selvdrejende skrue GVL" og du vil have et billede og priser.

I sådanne tilfælde er der en loftsprofil. Om nødvendigt, gennem overføringslinjen 40-45

ja plante i intervallerne mellem profilen på sommerfuglkabinet står

Gør om og gør alt rigtigt og glem ikke dit hoved til nogen

det var nødvendigt at gøre loftet uafhængigt af væggene

Der er. Og meget ofte er du nødt til at håndtere (((1-skruer tværs tråd du skrue den op (jeg bruger galvanisering expensivt men med succes og der er lille ægteskab) 2 gange ofte plus 1E 3- spredt fra hovedloftet (aluminium er det bedste her)) Succeser.

Til gips er der fastgørelsesdele undtagen sommerfugle-turbiner

Sådan laver du et loftsmonteret loft til gipsvæggen

Design design af moderne boliger er svært at forestille sig uden gipsvæg elementer, en sådan kombination er især kombineret med stræk loft strukturer. Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og med hvilken teknologi til reparationsarbejde kan dette gøres? Den strakte lærred skaber trods alt en ekstra belastning på den øverste del af væggene, og fejl kan føre til en gradvis ødelæggelse af efterbehandlingsmaterialet.

Væg forberedelse

Svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastspændte loftsdække på gipsplader vægge, er utvetydigt - ja det er muligt, men kun med den foreløbige forberedelse af væggene og overholdelse af installationsteknikken for gipsvæggen selv.

I udsmykningen er der to måder at fastgøre gipsvægspanelerne på:

 • Ramme.
 • Rammefri (til montering af lim).

Rammeløs installation på gipslim er ikke for egnet til yderligere strækning af loftet. Konstant belastning kan simpelthen rive den øverste kant af arket fra den bærende væg. For at forhindre dette sker komplementering af limfugen ved fastgørelse til skruerne.

De skal skrues i komplekset med dowels i den øvre del i trin på 200 millimeter og i flere stykker rundt om arkets omkreds.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type dowel under passende materiale af væggene!

Og først efter det kan du sikkert gøre fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen.

Rammetode er mere almindeligt i udsmykning. Den udføres af standardteknologi med tilsætning af ekstra stativer til strukturel stivhed.

For at gøre dette skal du bruge den sædvanlige rack UD-profil, der er fast parallelt med gulv og loft. Efter at have lavet flere sådanne jumpers, er gipsvæg monteret på rammen ifølge den vedtagne ordning.

Med sådanne mindre men vigtige tilføjelser vil væggene være i stand til at modstå den konstante belastning, der skabes af det strakte lærred.

Sådan fastgøres strækloftet til gipsvæggen. midler

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

harpun

  Vi har brug for nøjagtige målinger af rummet, hvor et sådant loft monteres. Her er det vigtigste at tage højde for alle ikke-standardlige drejninger og former, for eksempel at fastgøre strækloftet til en gipspladkasse. Dette gøres for at fastgøre harpunerne til fastgørelse af kluden omkring omkredsen. Harpoon baren selv er svejset til loftfilmen på produktionsstadiet. Og derfor skal det gentage alle former for overfladen af ​​væggene. Afvigelser fra normen må ikke overstige 1%, og tolerancerne selv er ca. 7.

 • Harpeband er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet på overfladen af ​​gipsvæg med dowels. Det er tilrådeligt at gøre denne mount i rammeprofilen.
 • Ved hjælp af en spatel indsættes kluden i baren på den ene side af rummet. Derefter opvarmes overfladen af ​​filmen med en varmepistol til 70 grader, og den modsatte ende indsættes.
 • De to andre kanter er monteret på samme måde, med obligatorisk opvarmning. Udvæksten fra varmen danner kluden alle former for folder og rynker, der forsvinder, når overfladen køler ned til stuetemperatur.
 • Når vinylfilmen er afkølet og nivelleret, laver du en baguette fastgørelse på gipset ved kanterne.
 • Hvis det ikke er kendt, hvor rammeprofilerne er, og når skruerne selv skal monteres i et vakuum, skal du bruge en speciel dowel-molly til stiv og pålidelig installation, når du fastgør planken omkring rummets omkreds.

  Chipless fastgørelse

  Denne metode kaldes også hollandsk. Dens fordel er, at du ikke behøver at svejse en strimmel på nettet for montering, hvilket falder nøjagtigt sammen med formens omkreds.

  1. Langs rummets omkreds fastsætter specielle fastgørelsesdele.
  2. Tøjet ned fra bunden og fastgjort med en plastindsats. Filmens selvfastgørelser tænder med en spatel.
  3. Opvarmning af varmepistolen, loftfilmen strækkes til den modsatte kant og fastgøres på samme måde.
  4. Resterne af kludens ender skæres fra baguetten med en kniv.

  For at installere et strækloft på denne måde er det nødvendigt, at filmen selv er 100-150 millimeter mindre. Når den opvarmes, udvides den til den ønskede størrelse, og når den afkøles, vil den strække sig til den ønskede konfiguration.

  Ved at montere strækloftet på gipspladerne på en pipeløs måde, er det muligt at gøre det i enhver form, hvilket gør denne metode universel i dekoration.

  Cam monteret installation

  Også en temmelig simpel metode til fastgørelse af et strækloft til gipsvæg.

  1. Mounten er fastgjort ved at gentage omkredsen af ​​rummet eller installationsstedet.
   Metoden fik sit navn fra typen af ​​fastgørelsesstrimmel forsynet med fjederbelastede kamme til fastgørelse af kluden.
  2. Kanten af ​​lærredet med en hånd gemt i bjerget.
  3. Filmen opvarmes af en varmepistol og strækkes til den modsatte kant, som også indsættes i stangen.
  4. De to andre ender er trukket på samme måde.

  Fordelene ved et sådant system er, at du kan montere en vinylfilm i en mindste afstand fra loftet, inden for 8 millimeter. Også, bekymre dig ikke om pålideligheden af ​​fastgørelsessystemet. Jo stærkere spændingen af ​​kluden, jo mere krammerne presser den. Men der er nogle ulemper: Cam-metoden tillader ikke at strække lærredet med et areal på mere end 200 kvadratmeter uden yderligere stivninger. I deres kvalitet kan du bruge lysekroner.

  Sådan fixes baguetten til gipsvæggen

  Baguetter er en ekstra måde at designe et værelse på.

  1. Fastgøring af baguetten til stræklofter til gipsvæggen udføres kun ved siden af ​​det, der berører væggen, og under ingen omstændigheder strækloftet!
  2. Hvis en gipspladekasse er anbragt langs rummets omkreds, er baguetterne monteret på den.
  3. Montering af skørtplader starter fra hjørne til midten.
  4. Til fastgørelse anvendes lim eller flydende negle, disse er de to mest enkle og pålidelige fastgørelsesmåder.
  5. Når limen tørrer, er hullerne mellem baguetterne og væggen forseglet. Men brug ikke tætningsmidler baseret på silikone til dette. De kan ikke maler.
  6. Det vigtigste ved installationen af ​​bundplader er en klæbemasse af høj kvalitet. Ellers skal du bruge tid på at støtte baguetten, inden du begår det.

  Kombineret strækloft

  Ofte i udsmykningen praktiseres en kombination af stræklofter med gipsplader.

  • For at gøre dette, i første omgang omkring rummets omkreds monterer de en gipspladekasse på rammen.
  • Efter afslutningen af ​​samlingen kan boksens overflade være færdig (kittet og malet).
  • Og først efter det er installationen af ​​et strækloft på en gipspladkasse en af ​​tre måder at fastgøre.

  Kombinerede lofter ser meget mere sofistikeret ud og fremhæver rummets individuelle design.

  Måder at fastgøre stræklofter til gipsvæg

  I moderne reparation er stræklofter meget populære. I dette tilfælde er væggene i lokalerne meget ofte færdige med gipsplader.

  Derfor opstår spørgsmålet naturligvis: "Hvordan fastgøres spændingsloftet til gipsvæggen, og er det muligt at gøre det overhovedet?" Vores artikel kan svare på dette spørgsmål.

  Designfordele

  Stræklofter er for nylig blevet stadig mere populære og kan endda indhente sine lofter i gipsplader. Alt dette skyldes, at sådanne lofter har følgende fordele:

  • meget smukt udseende;
  • enkel og hurtig installation;
  • ingen yderligere efterbehandling er påkrævet;
  • minimumsbeløb af byggeaffald
  • kan installeres på vægge fra enhver overflade. Men en gipsvæg betragtes som et bedre grundlag.

  Som du kan se, har stræk lærred nok fordele til at dekorere dit loft.

  Typer af konstruktion

  Spændingstøj på loftet kan danne følgende enhedsindstillinger:

  • multilevel eller kombineret type. Her kombineres spændingsmaterialet med gipsvæg. For at skabe det skal du danne en loftsboks;

  Precast boks bruges til at lokalisere og skjule elementer, der fastgør lærredet i det, samt belysningsenheder. Kassen kan indeholde både et skjult fremspring til at placere LED-baggrundslyset på det samt huller til spotlights.
  Den mest populære i dag er den kombinerede type loft enhed.

  Forberedelse til installation

  Installation af spændevævet på gipspladens væg kræver korrekt forberedelse. Det består i at udføre følgende handlinger:

  • Udvælgelse af typen af ​​loftanordning;
  • skabe en byggeplan. På planen skal du vise alle dimensioner af enheden: længden og bredden, som skal have en gipsvægskanal (med et loft på flere planer), højden af ​​udeladelsen af ​​hele konstruktionen, placeringen af ​​belysningsenhederne osv. Du kan helt sikkert gøre uden en plan, men det bliver lettere at arbejde;

  Vær opmærksom! Ved hjælp af planen kan du hurtigt beregne mængden af ​​materialer, du skal arbejde. Du vil også klart vide, hvor og hvad du skal rette, så under installationen bliver du ikke forvirret og gør alt korrekt.

  • Efter dette henvises der til de trukkede planer med de nødvendige markeringer på væggen.

  Sådan uddannelse vil være den samme, uanset hvilken type konstruktion. Men husk at det kombinerede strækloft skal have en afstand på mindst 3,5 cm mellem vinyl og hovedloftet. Dette skal tages i betragtning ved udarbejdelsen af ​​en plan. Også beregninger skal foretages under hensyntagen til tykkelsen af ​​gipspladerne. Det er bedst at købe plader med en tykkelse på 12,5 cm, men du kan købe plader af anden tykkelse.

  Monteringsmetoder

  Montering på gipspladens vægspændingsstof udføres ved flere metoder:

  • Fransk eller harpun;
  • Nederlandsk eller non-gunpunny;
  • cam metode.

  Overvej hver af metoderne mere detaljeret.

  Fransk metode

  Harpunmetoden kræver nøjagtige målinger af det eksisterende loftplan, og de skal være 7% mindre end stoffet vil blive strakt. Dette er nødvendigt for at installere en harpun eller en klemme omkring rummets omkreds. Normalt virker låsen som en lås. Den svejses kun under særlige fabriksforhold.

  Derefter skal du installere en gipsvægskanal som følger:

  • installer profilguider langs omkredsen;
  • så monterer vi rackprofiler i dem;
  • metalramme er fastgjort med dykker og skruer. Monteringsstrinnet er taget som standard til gipskonstruktioner på flere niveauer - 15-20 cm.

  Efter det, når kassen er klar, gennemfører vi installationen omkring sin omkreds af aluminiumspladen. I stedet for aluminium kan du bruge en stiv plastikrem.

  Vær opmærksom! Nogle gange kan monteringsbeslaget installeres straks på gipsvæggen. I en sådan situation bør møller til gipsvæg anvendes som fastgørelsesanordninger.

  Dernæst er installationen som følger:

  • den ene ende af vinylen indsættes i strimlen;
  • Herefter opvarmes den tilsluttede bane til 70 grader. For at gøre dette skal du bruge en varmepistol;
  • Efter opvarmning indsættes den anden kant af banen i den modsatte del af konstruktionen. Brug en spatel til dette.

  På samme måde indsætter vi lærredet med resten af ​​loftet. Derefter skal du bruge harpunen til at snappe lærredet og endelig lave det i den stilling, vi har brug for.
  Det skal bemærkes, at selvom det under installationen af ​​strækloftet på gipspladerens uregelmæssigheder dannes på det, fjernes de let, når de opvarmes. Efter opvarmning afkøles spændingsvævet ret hurtigt til omgivelsestemperatur.
  Efter færdiggørelsen af ​​alle installationsprocedurer skal du installere en dekorativ baguette i kassen (monteringsprofil). Dette vil give bygningen et æstetisk udseende og maske webfastgørelsessystemet.

  No-gunpunny metode

  Installation af strækloftet til gipsvæggen ved den nederlandske metode er nemmere end at anvende den franske metode. Her er fastgørelser til loftet ikke svejset.
  Metoden er som følger:

  • vi etablerer et fastsættelsesniveau
  • vi lagde en spændingsdug i den
  • Fix det med en anden rem;
  • Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, bliver de rester af nettet, der stikker ud af dekorationsstrimlen, simpelthen skåret med en byggekniv.

  Her fungerer fastgørelsesanordninger samtidigt som stivere og dekorative indlæg. På grund af den betydelige enkelhed af installationen kan gøres helt klar for hånden.
  Denne metode anvendes oftest i dannelsen af ​​figurerede loftsstrukturer, når der er behov for at justere spændingen af ​​det installerede materiale.

  Cam metode

  Denne metode blev navngivet på grund af det fastgørelsespanel der blev brugt i det, bestående af "cams" og en fjeder.
  Installation i denne situation er som følger:

  • vi monterer "cams" med den indstillede periodicitet;
  • mellem dem med en spatel skub vinyl lærred. Samtidig skal en af ​​"cams" presses;
  • Efter at have tegnet nettet, vender den trykte "cam" tilbage til sin oprindelige tilstand;
  • Når banen er spændt, begynder den bevægende del af "cam" at presse stærkere mod sit stationære element, hvorved vinylmaterialet fastgøres.

  Denne metode kræver en lille højde af fikseren, hvilket gør det muligt at spare meget plads og et nyttigt område. Afstanden fra bundloftet kan være så lav som 8 mm.
  Cam metode bruges ofte til at skabe dekorative multi-level strukturer. Derudover bruges det ofte til at installere strækloftet på gipspladerne. På denne måde er det meget let at strække lærredet mellem forskellige gipsplader.
  Som du kan se, er der på flere måder i nærvær af gipsvægspændingsstof på loftet installeret. Valget af fastgørelsesmetode bør baseres på den type loftkonstruktion, der planlægges, samt dens kompleksitet.
  Efter disse enkle instruktioner kan du nemt udføre alt det nødvendige montagearbejde og til sidst få et elegant loft i dit hus.

  Sådan monteres et strækloft til en mur af gipsplader - 3 effektive og overkommelige muligheder

  Kombineret strækloft i kombination med gipsplader.

  Denne artikel er rettet til dem, der ønsker at kombinere gipspladekonstruktioner på loftet med spændende lærred. Denne kombination er mulig med overholdelse af installationsteknologien. For at forklare læseren, hvordan man korrekt gennemfører dette, vil jeg fortælle dig om tre muligheder for fastgørelse af et strækloft til gipsplader.

  Egenskaber ved fastgørelse af lofter til gipsvæg

  Bare vil sige, at disse to typer af efterbehandling materialer har helt forskellige egenskaber, så installationen af ​​gipsplader og installation af stræklofter har helt forskellige teknologiske funktioner.

  • Gipsgipspladen er et sammensat materiale bestående af to ydre lag karton, mellem hvilke der er en mineral kerne (gips);
  • Ved montering på væggen er der monteret en understøtningsramme fra en galvaniseret metalprofil, og derefter fastgøres gipsplader til den.

  Afslutningsvægge med gipsplade kan forbedre varme- og lydisoleringen af ​​rummet.

  Denne teknologi anvendes i vid udstrækning i individuel konstruktion af flere grunde:

  • For det første gør det muligt at skjule betydelige synlige mangler i konstruktion fra nysgerrige øjne og gør det muligt at udjævne meget buede vægge uden store vanskeligheder.
  • For det andet åbner udsmykningen af ​​vægge og lofter med gipsplader et bredt område for kreativitet, da det giver mulighed for at skabe originale designløsninger i indretningen;
  • Og for det tredje er et sådant arbejde ret simpelt i udførelse, så enhver hjemmekunstner kan nemt klare det, selv uden at have de relevante praktiske færdigheder.

  Installation af gipsvæg er let at udføre af en person.

  Fra min erfaring kan jeg sige, at i praksis er det nedhængte loft på gipset oftest monteret i en af ​​to tilfælde:

  1. Et klassisk eksempel på den kombinerede anvendelse af disse materialer er en boliglejlighed eller et rum i et nyt hus fra en bygherre, som sædvanligvis sættes i drift uden nogen indvendig ru finish, med ujævne, knuste vægge og buede lofter.
   • For det første syes alle overflader med gipsplader;
   • derefter færdiggørelsen af ​​værelset udføres;
   • efter det er der ophængt lofter på gipsvæggen;
  1. Nogle projekter af indretning af lokaler involverer fremstilling af et loft på flere niveauer med dekorativ belysning. I dette tilfælde er der monteret en understøtningsramme af en metalprofil langs omkredsen af ​​rummet, som derefter syes med gipsplader. Det øverste basisniveau er lavet i form af et spændingspanel, der er fastgjort til klemprofilen, monteret langs hele omkredsen af ​​gipspladens dekorative kasse.

  To-niveau stretch loft med effekten af ​​den stjerneklar himmel.

  Der er situationer, hvor de indvendige tre vægge er lavet af armeret beton eller murværk, og den fjerde væg eller indvendige skillevæg er lavet af gipsplader. I dette tilfælde, til beton- og murvægge, skal støtteprofilen til strækloftet monteres ved hjælp af konventionelle dowels, og det skal fastgøres til gipspladen væggen ved hjælp af en af ​​metoderne beskrevet nedenfor.

  Enhed og princip for installation af stræklofter

  Den største fordel ved stof- og vinylstræklofter er, at de giver dig mulighed for at få et stort set ubegrænset område, ideelt lige ensartet overflade. Efter montering af stramningsdukken er der ingen synlige revner, huller og led, der er tilbage på den. Desuden har den selv et æstetisk udseende og behøver ikke yderligere dekorative efterbehandling.

  På trods af at prisen på loftlofter stadig er ret høj, anses de i dag for at være meget populære i nichen til at afslutte lejlighederne.

  Installationsskema med hængende lofter med harpoonmontering.

  Til montering af spændingspanelet anvendes en metal- eller plastikprofil, som er fastgjort til væggene rundt om rummets omkreds, tæt på betongloftet. Ifølge fremgangsmåden til fastgørelse af nettet og det indre arrangement af låsemekanismen kan alle eksisterende varianter af de understøttende profiler opdeles i fire typer:

  • harpun,
  • cam,
  • kile,
  • shtapikovy.

  I dette tilfælde er enheden af ​​et bestemt fastgørelsessystem ikke af afgørende betydning, så jeg vil generelt fortælle dig om de vigtigste funktioner ved installationen af ​​alle stræklofter som helhed.

  1. Først og fremmest skal du anvende vandrette markeringer på alle vægge, hvorigennem støtteprofilen skal monteres. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med et laserniveau, men hvis du ikke har en, kan du bruge det sædvanlige hydroniveau;

  Fastgørelse på væggen af ​​lejerprofiler af forskellige typer.

  1. Lejerprofilen skal monteres langs markeringslinjerne strengt vandret, hvilket forhindrer glatte bøjninger langs buen på lige sektioner eller skarpe brud på sværdets ledd;
  2. For at fastgøre profilen til de vigtigste lejevægge, er det nødvendigt at bruge ekspansionsplastdyser og selvskærende skruer 4,5x60 mm. Afstanden mellem to tilstødende fastgørelsespunkter skal ikke være mere end 150-200 mm;
  3. Stoffloftets klud skal omhyggeligt indsættes og hænges ved hjørnerne til lejeprofilen ved hjælp af midlertidige kroge. Hvis det er for lavt til gulvet, kan det fastgøres flere steder med midlertidige klip, såsom kraftige store tøjpinde;

  Preliminær fastsættelse af en vinyl klud.

  1. Vinylfilmens klud har krympeegenskaber, så den skal strækkes i opvarmet tilstand. For at gøre dette bør det opvarmes ensartet over hele området til en temperatur på 50 ° -60 ° C ved hjælp af en elektrisk eller gasvarmepistol;
  2. Stoffet behøver ikke at blive forvarmet, så du kan begynde at strække det straks efter installation af støtteprofilerne.
  3. Efter opvarmning af vinylen til den ønskede temperatur, skal tilslutningen af ​​stræklofterne til støtteprofilen startes fra midten af ​​den korte side af rummet.

  Opvarmning af kluden med en varmepistol.

  1. Efter at have fastgjort to modsatte hjørner på en kort væg, er det nødvendigt at gradvist fylde det i profil langs rummets lange side;
  2. Efter at panelet er fastgjort til profilen omkring omkredsen, kan små folder forblive på loftet. Der er ikke noget frygteligt i dette, for efter køling af vinylpladen vil det til sidst arbejde sig selv og strække på grund af materialets krympeegenskaber;
  3. I slutningen af ​​alle, i sporene af støtteprofilen langs hele længden skal du installere plastforing i form af en dekorativ sokkel. De vil hjælpe med at skjule de teknologiske huller mellem væggen og loftet rundt om rummet, skjule spændingsstofets låsemekanisme og give rummet et færdigt udseende.

  Spænding og fastgørelse af en klud til lejeprofilen.

  Tekstilkluden har ikke varmekrympende egenskaber, og når man monterer tygets tæpper, anvendes bæreprofilen af ​​hæftemodellen oftest. En sådan klemmekanisme giver dig mulighed for jævnt at stramme panelet i færd med at fastgøre det. Det skal tages i betragtning, at instruktionerne for installation af stofstrækloft foreskriver en meget større spændingskraft end til fastsættelse af loftbelægningen af ​​vinylfilm.

  Forberedelse af værktøjer og materialer

  Ud fra et teknologisk synspunkt består installationen af ​​et strækloft på gipspladervægge af to helt forskellige former for efterbehandling. Først skal du installere understøtningsrammen og fastgøre gipspladerne på den, og derefter skal du montere støtteprofilen og fastsætte strækloftet på det.

  Ved valg af værktøj og indkøbsmaterialer skal dette punkt tages i betragtning, så du skal udarbejde de egnede værktøjer til både gipsplader og arbejde med lofter.

  1. At bore huller i betonvægge og lofter, du har brug for en elektrisk perforator med et sæt øvelser med en diameter på 6 til 12 mm;

  Husholdnings elektrisk hammerboremaskine.

  1. Hvis alle vægge i dit hus var bygget af murværk, kan du gøre med en kraftig hammerboremaskine med et sæt spidsfulde øvelser med samme diameter.
  2. I forbindelse med installationen skal du stramme mange skruer. Derfor er det bedst at bruge en trådløs skruetrækker med en speciel dyse;
  3. For at opvarme et vinylark skal du bruge en elektrisk eller gasvarmepistol. Når du vælger en varmepistol, skal du være opmærksom på, at elektriske modeller har stort strømforbrug, og der kræves en gasflaske med flydende naturgas til drift af gaspistoler;

  Varmepistol med gasflaske.

  1. Syning af vægge med gipsplader, og installation af stræklofter er mere bekvemt at udføre med almindelige husstandsstiger. Hvis du ikke har en stige, kan du i stedet bruge et højt stabilt bord.
  2. Et sæt håndværktøjer omfatter en mellemhammere, en formet skruetrækker, to brede fladskruetrækkere, en bred og smal metalspatel, en skarp konstruktionskniv, stor og lille tang eller tang, et lille plan til behandling af arkkanter samt en hacksav eller metal saks;
  3. Ud over dette sæt har du brug for en metallinie med en længde på 1 m, et målebånd på mindst 5 m i længden, et hydraulisk eller laserniveau, et boblekonstruktionsniveau samt et stort firkant eller en længdegrad;

  Guide og rackprofil til gipsvæg.

  1. Fra materialer til vægsting skal du købe plader af gipsvæg, et sæt metalprofiler til fremstilling af en støtteramme, forbinder krabber samt et sæt af nødvendige fastgørelsesdele.
  2. Sættet til installation af stræklofter skal ud over selve panelet også omfatte metal- eller plastbærerprofiler med plastiske dekorative stik, slidbaner til passage af elektriske kabler og varmeledninger samt monteringsskruer eller skruer.

  Et sæt værktøjer til sikring af spændevævet.

  For at vælge den rigtige type støtteprofil og låsemekanisme, anbefaler jeg at kontakte specialisterne i organisationen, hvor du vil købe alle komponenter til installation af stræklofter. De skal angive størrelsen på rummet og forklare, hvordan du planlægger at montere loftet. Baseret på disse data vil de hjælpe dig med at vælge den ønskede profilmodel og typen af ​​fastspændingsmuffer for hver enkelt sag.

  Mulighed 1: produktion af et kombineret loft på to planer

  Som du ved, bruges gipsplader i konstruktion, ikke kun for at justere de buede vægge. De bruges ofte til at oprette originale designløsninger med den mest usædvanlige konfiguration, herunder fremstilling af lofter med flere niveauer med indbygget lys eller baggrundsbelysning.

  Jeg vil ikke nu i detaljer beskrive alle funktionerne ved installation og efterbehandling af indvendige gipspladestrukturer, fordi dette er et emne for en separat artikel. Her vil jeg tale om, hvordan man fastgør strækloftet til gipsvæggen, for eksempel det enkleste loft på to plan med en rektangulær kasse rundt om rummets omkreds.

  1. Først og fremmest skal du bestemme dybden af ​​det dekorative loft. Denne værdi bestemmer afstanden fra hovedloftet til det nederste punkt i gipspladen.

  Fastgørelsesplanen af ​​strækloftet til dekorationsboksen.

  1. Den resulterende størrelse skal afsættes på væggen, fra det laveste punkt af overlapningen. Så på samme højde, ved hjælp af et hydraulisk eller laserniveau, anbring vandrette markeringslinjer på alle vægge;
  2. Fastgør de nederste vandrette profiler til montering af gipspladen på væggen langs de markerede linjer. Plastfittings og galvaniserede selvskærende skruer 4,5x60 mm skal anvendes som fastgørelsesanordninger;
  3. Derefter skal du bestemme bredden af ​​den dekorative boks, og i henhold til denne størrelse trækker du loftet på fire markeringslinjer, som skal være i samme afstand, parallelt med hver væg

  På billedet kan du se de lodrette og vandrette tværstænger.

  1. På indersiden af ​​hver linje er det nødvendigt at fastsætte den vandrette guide profil på samme måde. Afstanden mellem to tilstødende fastgørelsespunkter skal være 400-500 mm;
  2. Derefter skal du lave dine egne hænder sammen med to grupper af ens vertikale og vandrette broer fra vægprofilen. Antallet af hoppere i hver gruppe bestemmes af formlen: længden af ​​rummets omkreds * 0,6;
  3. Længden af ​​alle lodrette lintel skal være lig med dybden af ​​det dekorative loft, og længden af ​​de vandrette lintel skal svare til bredden af ​​loftkanalpladen;
  4. Horisontale tværstænger skal monteres på vægmonteringsprofilen vinkelret på hver væg i en afstand på ca. 600 mm fra hinanden;

  Et eksempel på fremstillingen af ​​understøtningsrammen.

  1. Fire langsgående vandrette profiler skal fastgøres til de frie ender af de tværgående hoppere. De skal sammenkobles i den fremtidige boks indre hjørner og danne et frit hængende rektangel;
  2. Dette rektangel skal være forbundet med vertikale tværbroer med loftsstyringsprofilen, så resultatet er en lukket rumlig ramme for loftkanalen.
  3. Nu er du nødt til at beslutte, hvor langt fra hovedstaden overlap vil være kluden af ​​strækloftet. På dette niveau er det nødvendigt at fastgøre en kontinuerlig vandret profil langs den indvendige omkreds af den dekorative boks til de lodrette lintel

  Fastgørelse af lejeprofilen til gipspladens dekorative kasse.

  1. Derefter kan understøtningsrammen sys op med gipsplader, færdigbehandling, og fortsætter med installationen af ​​støtteprofilen til strækloftet;
  2. Den skal fastgøres på en sådan måde, at alle skruer langs hele længden nødvendigvis falder ind i metalprofilen, og under ingen omstændigheder skal de kun pakkes i gipsplader. Overholdelse af denne betingelse er meget vigtig, for i løbet af tiden under spændingen af ​​nettet kan de selvdrejende skruer krybe ud af gipsvæggen;
  3. Når hele transportprofilen er fast, kan du gå videre til installationen af ​​vinyl eller stofklæde. Om hvordan du installerer hævede lofter, skrev jeg kort i det andet afsnit af denne artikel.

  Slutresultatet af arbejdet.

  Hvis du har til hensigt at lave et loft på flere niveauer med indbyggede lamper, med baggrundsbelysning eller med fiberoptisk dekorativ belysning, skal alle kommunikations- og elektriske kabler forsynes, inden dekorationsboksen sys med gipsplader.

  Mulighed 2: Installation af indlejrede strukturer

  Overvej nu en situation, hvor stræklofter skal monteres på et niveau og fastgøres direkte til lige og lige vægge af gipsplader. Ved første øjekast kan denne mulighed virke enklere, men vi må ikke glemme, at gipsvæg har meget lavere stivhed og lavere lagerkapacitet end armerede beton eller mursten hovedvægge.

  Når du spænder lærredet, skal du lægge stor indsats, så hussejere er ofte i tvivl om, hvorvidt det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og hvor pålidelig vil denne fastgørelse være?

  Ordningen med installation af realkreditobligationer.

  Umiddelbart vil jeg gerne svare på, at en sådan mulighed ikke kun er mulig, men er meget udbredt i udsmykningen af ​​bolig- og kontorlokaler. Pålideligheden af ​​denne fastgørelsesmetode afhænger i vid udstrækning af, hvor effektivt du gør dette arbejde, så jeg fortæller dig senere hvordan du installerer realkreditlånet under strækloftet i støtterammen til gips.

  1. På den indledende fase af arbejdet skal montering og montering af understøtningsrammen udføres i overensstemmelse med almindeligt anerkendte byggekoder (normativt dokument SP 55-101-2000 "Indkapslingsstrukturer ved brug af gipsplade");
  2. Når hele rammen er monteret og fastgjort til væggen, skal du i sin øverste del installere indlejrede strukturer, der tjener til at fastgøre strammerloftets støtteprofil.
  3. Til installation af stræklofter i en lille stue kan realkreditlån fremstilles af galvaniseret metalprofil til gipsvæg. I værelser med stort areal er det bedre at bruge træstænger med et tværsnit på mindst 60x60 mm;
  4. Højden af ​​fastgørelsen af ​​den indlejrede stråle skal beregnes på en sådan måde, at dens nedre kant er placeret på samme niveau med fremtidsplanet for det fremtidige spændingsark;

  Indlejret fra en træbjælke af et stort afsnit.

  1. Hvis du bruger vandrette linjer fra en metalprofil som pantstruktur, skal hver sådan lintel fastgøres to steder på hver lodret rackprofil;
  2. Når du installerer en træblok, anbefaler jeg dig også at reparere hver jumper til hovedvæggen, i det mindste på to steder ved hjælp af nylonudvidelsestik og vvs-bolte med brede spændeskiver.
  3. Når boliglånene til strækloftet er installeret rundt om væggenes omkreds, vil det være muligt at gå videre til gipspladergipset og færdigbehandle rummet.
  4. Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen er det nødvendigt at montere transportprofiler (baguette) på et givet niveau og fastgør et strækpanel til dem. For at fastgøre en profil er det bedst at vælge skruer på træ eller på metal 6x60 mm i størrelse.

  En horisontal loftsprofil med en bred hylde kan bruges som pantplade.

  For jævnt at fordele trækkraften over hele længden af ​​realkreditbjælken, skal selvskærende skruer til fastgørelse af lejeprofilen installeres i trin på højst 100-150 mm. I alle hjørner af rummet og på leddprofilens ledd skal skruerne være placeret ikke længere end 20 mm fra piskens endekant.

  Mulighed 3: Installation af stof- og vinyllofter på kablede vægge

  Ofte er der en situation, hvor boligejere beslutter at installere et strækloft efter en komplet renovering i lejligheden. Af denne grund stiller vores læsere jævnligt spørgsmål i deres kommentarer: om det er muligt at strække et stof eller vinyl klud på loftet, når alle væggene i rummet er dækket af gips.

  Fra min personlige erfaring kan jeg svare, at denne fastgørelsesmetode i princippet er mulig, dog skal følgende regler overholdes:

  1. Først og fremmest skal du kontrollere, hvordan pålideligt og effektivt gipsvæg er monteret på hovedvæggen, især i dens øverste del langs hele rummets omkreds;

  Lejerprofil bør fastgøres i gipsvæggen så ofte som muligt.

  1. I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på fastgørelsen af ​​gipspladerne, men også på byggekvaliteten af ​​understøtningsrammen. Ved undersøgelse af overfladen skal der ikke påvises nogen afbøjninger, rattles, backlashes, cracking eller peeling af gipspladen.
  2. I betragtning af at konventionelle selvdrejende skruer i gipsplade ikke modstår den langsigtede effekt af den dynamiske belastning på udtrækningen, bør kun klemme eller plastankere anvendes til at fastgøre lejeprofilen;
  3. Som eksempel kan jeg tilbyde metaludvidelsesankere MOLA 5x13 med profilfastgørelse med M5 skruer eller udvidelige plastankere OLA 8x13 med profilfastgørelse ved hjælp af selvdrejende skruer 3.5x60 mm. Denne fastgørelse er designet til enkeltlags gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm;

  Metal anker fastgørelsesdele MOLA 5x13.

  1. Ved installation af transportørprofilen anbefaler jeg dig at installere ekspansionsbolte i gipsvæggen så ofte som muligt i en afstand på mindst 100 mm fra hinanden;
  2. For at øge pålideligheden er det nødvendigt at forsøge at gøre det for at hænge på forankringerne for hver lodret stativprofil af understøtningsrammen;
  3. For at bestemme den nøjagtige placering af de lodrette indlæg bag gipspladerne, kan du bruge en bærbar metaldetektor eller en speciel applikation på din smartphone, og hvis der ikke er nogen eller den anden, så vil en stærk permanentmagnet hjælpe dig;

  Støtteprofil med cam clips til loftmontering.

  1. Som en alternativ mulighed for at installere stræklofter i værelser med gipsplader vægge, kan jeg foreslå, i stedet for vægprofiler, at bruge loftsvisningen af ​​støtteprofilen. De har samme konstruktion af klemmekanismen, men de er kendetegnet ved, at de ikke er monteret på væggene omkring rummets omkreds, men direkte til hovedstoftaket;
  2. Hvis der i dit værelse er hovedlofter meget buede, eller af en eller anden grund skal du sænke strækloftet godt under hovedloftet, så en sådan profil kan fastgøres gennem afstandsstykker fra et tykt, smalt bræt eller en træbjælke af passende sektion.

  Ordningen med montering af loftlejerprofilen gennem afstandsstrålen.

  Endnu engang vil jeg gerne minde om, at det er nødvendigt med en meget større spænding til installation af en stofklæde, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til installation af vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen.

  Hvis alle de beskrevne metoder syntes for komplicerede til nogen af ​​læserne, så kan jeg tilbyde en endnu enklere mulighed:

  • Faktum er, at den mindste tilladte afstand mellem betonloftet og strækloftet er 35 mm;
  • I et normalt scenario, hvis hovedkapitaloverlappningen i dit værelse ikke er meget skæv, så når du installerer bæreprofilen på gipsplademuren, får du bare alle monteringsskruerne i metalloftet vandret vejledning;
  • I dette tilfælde løses problemet med at installere den indlejrede struktur af sig selv.

  konklusion

  Nu ved du, hvordan du klæber lærredet på gipsplader på tre måder til selvrealisering. Alle interessante oplysninger om installation af stræklofter på gipsplader vægge kan hentes fra videoen præsenteret i denne artikel, og hvis du har yderligere spørgsmål, foreslår jeg at du diskuterer dem i kommentarerne nedenfor.