Sådan slår du bjælken på loftet. Arter. Bjælker i forskellige stilarter af interiør. dekoration

Vil du lave et design i stil med et landsted? Et af kendetegnene ved dette interiør er bjælker. Hvis mange mennesker i lejligheder er bange for at bruge dette element af indretning, så i landet huset er stedet for dem!

Nogle gange sker det også, at du skal maskere de eksisterende understøtninger i loftet, som stærkt rager nedad. Du spekulerede sikkert på hvordan man slår takstrålen? I dag vil vi tale om det.

Hvordan man laver bjælker i loftet.

Varianter af dekorative bjælker

Bjælker er lavet af træ, metal eller polyurethan.

 • Den klassiske version - træbjælker til loftet er lavet af egetræ, aske, fyr. De kan være integrerede eller hule indvendige, hvilket er særligt godt til at gemme forskellige kommunikationer under dem.
 • Metal bjælker, som regel, er meget tunge, så de skal fastgøres "tæt".
 • Polyuretanbjælker har en forholdsvis lille vægt, de kan frit fastsættes uafhængigt. Fordelen ved dette materiale er, at den ikke er bange for fugt og ikke absorberer lugt, så du kan bruge den i næsten ethvert rum. Derudover kan polyurethan efterligne mange teksturer og farver, såsom træ.

Design med brug af dekorative bjælker

I begyndelsen blev bjælkerne brugt som en støtte til loftet og tog hele belastningen på sig selv. Over tid begyndte de at skjule under loftet, men i det seneste har mange designere begyndt at bruge i deres interiør.

Bjælker vil organisk passe ind i designet:

Tip! Deres antal og størrelse skal vælges afhængigt af rummet i rummet.

Zoning lokaler ved hjælp af bjælker.

Af den måde kan selv den mest almindelige dekorative loftbjælke udføre nyttige funktioner. Du kan vedhæfte usædvanlige lamper eller lysekroner hængende fra kæder på den. Du kan også zone et stort værelse med velplacerede bjælker i loftet.

Bjælker i forskellige stilarter af interiør

Træbjælker bruges normalt i stilarter domineret af træ dekorative elementer:

 • skandinavisk;
 • Village;
 • Country musik;
 • Eco;
 • viktoriansk;
 • Provence;
 • Middelhavsstil...

Til højteknologisk stil anvendes der normalt metalbjælker, som understreger den præcise og praktiske indretning af rummet.

Skjul eksisterende bjælker

Nogle mennesker tænker på, hvordan man laver en loftstråle, mens andre "heldige" forvirrer sig over, hvordan man skjuler det.

Lad os se på muligheder for at slå bjælkerne i loftet.

 1. Det første der kommer til at tænke på er at lave usædvanlig belysning på dem. På bjælkerne selv kan du installere de indbyggede lamper eller vedhæfte dem til fjederbelægningerne.

Sådan skjuler du bjælken på loftkassen med belysning.

Tip! For at strålen ikke skal skille sig ud, gør den den samme farve som loftet. Hjørner kan udjævnes med en loftsplint.

 1. Udover belysning kan strålen påføres tegning eller ornament til stilen på dit design. Til denne mulighed kan nævnes tapeter og spejle. De vil visuelt øge loftets højde.

Sådan lukkes en stråle i loftet med et spejl.

 1. Hvis strålen er i køkkenet, så kan du bruge den som en hænger til køkkenredskaber, der sikrer rækværket på det.
  Desuden kan du installere baren, og du får en ø i køkkenet. Denne metode kan ofte ses i fremmede film.

Hvordan gemmer bjælkerne på loftet i køkkenet.

 1. Hvis strålens størrelse ikke er meget stor, så kan du gemme den med en polyurethan falshbalki. Det vil se smukkere ud end standardbeton eller jern.

Sådan skjuler du bjælken på loftet ved hjælp af foringen.

 1. Halvdelen er oftest dekoreret med reb. Denne teknik bruges ofte i øko-stil, middelhav og land.


Men hvad skal man gøre, hvis strålen ikke ser æstetisk ud, og det er umuligt at forkæle det på nogen måde? Hvordan gemmer loftet bjælker helt?

I dette tilfælde vil den bedste løsning være at skjule det under et suspenderet eller nedhængt loft. Der er mange sorter af dem, og det er ikke nødvendigt at lave loftet helt, du kan bare lave en kasse med gipsplader. Rammen vil se i dette tilfælde i form af bogstavet P.

Det er nødvendigt at fastsætte rammens ramme til loftet, det er umuligt at bore huller i bjælken selv, ellers vil det miste dets egenskaber.

Vigtigt at vide! Mindste indrykning af gipsvæggen konstruktion fra bunden er 15-20 centimeter, og strækloftet er 2 centimeter.

Hvis du tillader bjælkens placering, kan du gøre sin ulempe til en fordel. Lav en indbygget garderobe og helt gem den. Meget nyttigt lagerplads vises.

Som du kan se, ved at bruge små detaljer ved første øjekast, skabes et smukt og behageligt interiør. Vis din fantasi til det maksimale, og du vil helt sikkert få en eksklusiv designerrenovering. Vi håber du finder en måde for dig selv at slå bjælken.

Loftet med bjælker, hvordan man slår det syntes højere

Sådan slår du bjælkerne i loftet - tips fra fagfolk

Farvet "stige" på loftet

Enhver bolig kræver nogle forandringer, på en vis måde, "opgradering" for at en person skal føle sig godt tilpas i det. Disse ændringer er mulige på niveauet af:

 • designs
 • Farve løsninger
 • dekoration

Noget kan ændres indledningsvis, men med noget, du skal sætte op, slår du på en eller anden måde i formatet af den valgte stil. Det første billede viser, hvordan man bruger den usædvanlige farveopløsning for at gøre "problemzonen" hovedindretningen af ​​interiøret. Neutrale vægge og flere farveovergange på loftbjælkerne - alt dette kan gøres med hånden.

Sig "Nej!" Rutine

Dette design kaldes køligt, fordi der er en kraftfuld styling, virkelig ikke-standardiseret indfaldsvinkel til interiøret. For det første blev det hvide loft dekoreret med metalbjælker, hvis rolle spilles af skinner, der er malet i sølv. En vigtig dekorativ komponent er igen en konstruktiv og farven tilgang. Interiøret kombinerer sølvkulden og et let træs varme.

Et stort rum, der rummer alt, hvad der er nødvendigt for en behagelig eksistens, er ikke begrænset til zoneinddeling, skillevægge (se skillevægge og gipspladerlofter: den korrekte installation), en ændring i stil eller indretning. Alt er klart, enkelt og stilfuldt.

Bambus "mirakel" på loftet

Noget lys, som rispapir, er forestillet ved at se på dette loft. De mørke klodsede bjælker på loftet er trimmet med et gyldent skelet af bjælker tyndere, og de er fastgjort til det lyse telt. Stenplader 50 cm i 50 cm er den nyeste trend i gulvdesign. Rattanmøbler fuldender effekten af ​​lyshed og raffinement i øst.

Det skal bemærkes, at prisen på sådanne møbler varierer fra oprindelseslandet. Lokale elskere af vævning fra pil, rotting, vil tilbyde møbler billigere end hvis det leveres fra Kina, Thailand, selv om shopping i TaoBao stadig er økonomisk på sin egen måde.

Alt er perfekt: velvalgte nuancer af træ

Simpelt klassisk interiør: hvide vægge, mørkt træ på gulvet, let træ på loftet. Det er usædvanligt, at loftbjælkerne er lavet af basismateriale. De lagt vinkelrette konstruktioner harmonerer godt med hinanden.

Det gyldne træ med naturlige træagtige "effekter" er smukt udformet på et snehvidt loft plus meget eklektiske lysekroner med en metalramme og dekorative "kurlicer" blev tilføjet her.

Loftbjælker på loftet

Hvis der er et loftsgulv i dit hus (se Loft på loftet: træ, dækket af tapet og dekoreret med plastik), kan du give det til en elevdatter, der lejlighedsvis kommer til at besøge hendes slægtninge. Grå-pastell gamma - hvad du skal slappe af efter en spændt session. Ideelt glatte bjælker passer perfekt ind i det "drejede" interiør. Efterbehandling bjælker går godt med gulv og væg træpanel, hvor de vigtigste accent er metal lameller med lamper.

Elsket af mange provence og en smule norsk stil

Og det er netop tilfældet, når enkelhed ikke er uden lur. Ved første øjekast er indretningen meget ukompliceret og i princippet ikke prætentiøs, men tekstiler og små dekorative baggrunde dekorere det. Lidt sygehusbord, bløde tekstiler og et elegant toiletbord med blomstervase er søde og smagfulde. Værelset er perfekt til to piger. Problemet med mangel på dagslys er ingen virtuositet - alt i dette rum er underlagt den snehvide spalte.

Eklektisk tilgang til loftet bjælker indretning

Disse er ekkoer af rige tider, da der var store pejse i stenslotte, og lyset trængte igennem de brede vinduesemballeringer. Det "bølgede" loft kombinerer godt med en træstråle, der er malet hvid. Søjlen står på et mørkt gulv, der bliver til et glat omrids af vinduet. Skyggefuld gårdhave pryder ydersiden af ​​huset. Det er overraskende, at for komfort i dette interiør var det nok at kaste et farverigt etnisk tæppe på gulvet.

Der lægges vægt på den "varme" røde lampeskærm. Fraværet af mange dekorative elementer indebærer skabelsen af ​​ledig plads.

Norsk stil i økologisk forarbejdning

Hvid murværk, glat hvidt tæppe, hvid sofa med kold grå dekoreret puder og endda et tæppe - denne romantik "trækker" på Norge. Lidt forvirret, fancy træstol, korte skarpe horn på væggen og en metalbold ved pejsen. Det norske udseende er færdigt med træbjælker på loftet i naturlig farve. De er perfekt kombineret med hvidt loft og træ lænestole.

"Ukrainsk hus" i den polske version

Selvfølgelig trækker indretningen af ​​denne spisestue sig ikke i en fuldt udbygget hytte med en brændeovn, hvidkalkede vægge, men følelsen af ​​vestlige ukrainske eller antikke polske etnikker er stadig til stede. Designeren besluttede at "fortynde" den etniske designer ved hjælp af et simpelt armatur på fire lamper og autentiske vinduer. Lanterne er dækket af mørke pickles, som kun understreger træstrækningerne og hvide ujævne vægge. Fliserne på gulvet er flisebelagt, og det klassiske røde tæppe fuldender transfigurationseffekten af ​​dette rum.

Jul glæde: indretning i en festlig

I vest er der designere involveret i at dekorere lokalerne til ferien. I vores land praktiseres dette ikke, da det er en del af familietraditionen - dekorere juletræet med børnene og forberede huset til nytårsferie julen. Men vores designere begyndte ikke at pusle over, hvordan man slår bjælken i loftet, når den vigtigste julfarve er rød. De bragte glæden ved ferien til det kolde, næsten vinterrum, dekoreret juletræet med røde bolde og hængte dem på træbjælker.

Stilfuld, lys, original.

Når loftet danner den indvendige stil

Hvis du ser på flere dokumentarer, kan du se katakomberne brolagt med gamle terracotta mursten i dem. Designet af dette værelse er baseret på mørkebrune og terracotta nuancer. Træbjælkerne er malede mørke, hvilket svarer til skyggen af ​​et brolagt fliseregulv. En interessant løsning er at dreje træstrålen med en spids vinkel ned, hvilket understreger lindring af loftet, dets "bølger". På internettet er der en videoinstruktion, hvorefter du kan bane loftet ind i murstenen.

Når strålen på loftet er underlagt en enkelt højteknologisk stil. Stilfuld norsk loft med en smag af lyse fuchsia. Bryllupsindretning i spisestuen: snehvid og azurblå gamma.

I et så smukt interiør vil bryllupsvideoen være fantastisk - hvert dekorativt element er omhyggeligt gennemtænkt og præsenteret i et enkelt farvekoncept. De snehvide loftsbjælker skiller sig godt ud i baggrunden af ​​neutrale træstykker, med hvilke loftet er trimmet. Hvide loft fans fuldender det hyggelige billede af det høje værelse. Der er ikke kun en masse luft, lys, men også stil. Glas, træ og tekstiler gør interiøret festligt. Vi håber, at denne artikel vil bidrage til at bringe juiciness og originalitet til dit interiør. Forsøg og nyd kreativitet!

Sådan slår du bjælken på loftet

De tidspunkter, hvor bjælken på loftet blev betragtet som en del af en landlig bolig og kun opfyldt funktionen af ​​støtte til loftet og taget har længe passeret. I de senere år er dekorative dæk ved at finde flere og flere fans, herunder blandt indbyggerne i megalopoliser. De ser passende og organisk ud i de mest forskellige, undertiden endog utænkelige designstile. Men under forudsætning af at de er ordentligt slået.

Indledningsvis spillede loftbjælker ikke en dekorativ rolle i det indre af huset. De blev installeret udelukkende som støtte til tunge loftsgulve. Hvis du har et sådant hus, er det ikke nødvendigt at skjule disse strukturer. Tværtimod kræver nogle stilbeslutninger tilstedeværelsen af ​​en lignende indretning, og mange landsmænd i mangel af dem bestiller endda skabelsen af ​​ikke-skjulte falske bjælker af polyurethan. Desuden er loftbjælker med succes brugt til zoneinddeling, for eksempel til at adskille arbejds- og spisepladser i køkkenet og til visuel udvidelse af værelser. Således, efter at have søgt en lille fantasi og har slået de gamle bjælker, der er kommet til en dårlig tilstand, får du et ret eksklusivt interiør. Som et dekorativt element kan sådanne produkter installeres i køkkenet og i soveværelset, stuen eller i kontoret samt i korridoren, baseret på rummets størrelse.

Afslutningsmetoder til loftbjælker, hvis deres træ har mistet sit attraktive udseende:

 • Den første mulighed: Du kan dekorere den ved hjælp af falske bjælker af polyurethan, fordi dette materiale efterligner imiteret træets tekstur.
 • Derudover kan du dekorere designet med reb, som i restauranter i badebyer.
 • For at skjule fejlene på bjælkens overflade kan du henvise til den gode gamle måde at efterbehandle - maleri på.
 • Hvis ulemperne er betydelige, skal alle uregelmæssigheder udfyldes ved hjælp af en kitt og primer. Derefter anvendes maling, mens du ikke kun kan foretrække traditionelle pasteller, men også vælge dristige lyse farver, der er i kontrast til boligens overordnede farveplan.
 • Hvis du designer et værelse i højteknologisk stil, så kan du vælge metallisk maling ved at tilføje en sådan stråle med "Ilyich pærer" og umablede ledninger. Men den franske landlig stil indikerer tilstedeværelsen af ​​hvidkalkede loftsbjælker.
 • For landsstil farve sammensætning bør være med effekten af ​​"alderen træ".
 • Hvis du ønsker det, skal du ikke bare male produktet, men sætte malede elementer på det ved hjælp af kunstnerens tjenester. En alternativ budgetmulighed er at bruge færdige stenciler til maleri.

Installation af belysningssystemet:

 1. En populær ide at dekorere loftbjælker er at installere lyskilder uanset hvilket materiale de er fremstillet af.
 2. På en naturlig dæk er det bedst at kigge efter lamper, stilet som antik, for eksempel i form af et hjul, og det ville være godt at installere lyskilder i form af stearinlys.
 3. Hvis strålen er raffineret, så bør belysningen være delikat.
 4. Du kan også bruge spotlights, der skæres i rammen eller udføres ved hjælp af beslag, der er fastgjort til bjælken.
 5. En anden mulighed i forbindelse med belysningssystemer - installation på LED-strimlens stråle. Som regel er det fastgjort omkring rummets omkreds.
 6. Men hvis rummet har et aflangt udseende, er muligheden for at montere et bånd på den centrale bjælke muligt. Original look dæk med lys, fastgjort oven på strækloftet.

Og nu skal vi snakke mere om hvordan man kan slå loftstrålen:

 • I nærværelse af loftbjælker i køkkenet kan du gøre det. Sænk bjælken under loftet, fastgør senere i en reel tilstand. Fastgør kroge til strukturen, hvor forskellige retter hænges som dekorationer - fra briller til stegepander, klaser af aromatiske urter, kurve og tørrede blomster, potter med kuplanter. Desuden er denne mulighed bedst egnet til realisering i værelser med for højt høje lofter.
 • Hvis bjælkerne er rigtige og i god stand, kan du vedhæfte en hængende stol eller en sving til dem. Men husk at det er umuligt at montere sådanne strukturer til efterligning, selvom det er af høj kvalitet.
 • En interessant metode, hvormed det bliver muligt at slå loftstrålen, er at skabe en reflektionseffekt. Til undersiden af ​​strukturen skal limes tapet eller spejlet fliser. En sådan beslutning kan påvirke den visuelle ekspansion, værelset synes større end dets størrelse.

Men nogle gange er ejerne af huse med bjælker lavet af forskellige grunde, beslutningen om helt at forkæle loftbjælkerne, så de ikke kan mærkes med det væbnede øje:

 1. Strekak. I dette tilfælde sænkes kluden under bjælkens niveau. Men rummet mister i højden. Og det er tilrådeligt at udstyre spændingsstrukturen bestående af flere niveauer.
 2. Gipsplankloft. For at skjule et dæk skal du installere rammen i form af bogstavet "P" rundt om det. I dette tilfælde skal strukturen fastgøres til loftoverfladen og ikke til bjælken.
 3. Caisson loftet. Denne mulighed er den mest udsøgte blandt de andre foreslåede og dyreste. Udover bjælker involverer dette design skabelsen af ​​andre elementer: taggrunde, grænser, celler, fordybninger. Vælg enhver kassetteform - rhombus, firkantet, polygon.
 4. Wall paneler. Den nemmeste mulighed for at skjule loftstrålen er at skære overfladen med clapboard. Tilpas også kantet bord.

Bjælkerne på loftet repræsenterer en glimrende mulighed for at bringe en indretning til indretningen, en følelse af stil og på en måde berige hjemmet. Der er mange måder at genoprette, dekorere, slå dem, så det indre rum ser holistisk ud. Den mest ekstreme mulighed er at dække dækket helt.

60 loftbalk ideer

Beamed lofter ud over deres ekstravagance skabe den rigtige akustik i rummet, skabe et miljø, der fremmer kommunikationen

I stigende grad, i billedet af interiøret af land huse kan findes bjælker på loftet. Hvis før de forsøgte at gemme sig og tænkte at det ligner et groft loft, er det nu en fashionabel accent. Denne konstruktion af loftet bruges i lejligheder, men det har endnu ikke modtaget sådan popularitet som i landet. Bjælkerne i loftet anvendes i både klassisk og højteknologisk stil, men i sidstnævnte udgave giver træet ret til metal.

Dekorere loftet med forskellige materialer forvandler bogstaveligt interiøret.

Træbjælker kan males i kontrast eller i tone til loftet, give enhver grafisk form, formidle en særlig komfort, stemning og stil til værelset

Loftsbjælker af naturligt træ har en positiv indvirkning på indeklimaet og er mere gavnlige for helbredet.

Loftbjælker er lige så passende til ethvert rum, designere tror det. Det vigtigste er at bestemme en sådan konstruktiv udsmykning af loftet.

Stil af interiøret, hvilket tyder på tilstedeværelsen af ​​bjælker

Sne skandinavisk stil med hvidt loft og træbjælke.

Overlapninger af træ ser økologisk ud i skandinavisk, klassisk, victoriansk, rustik indretning såvel som i et værelse indrettet i landstil og Provence. Højteknologisk design indebærer brugen af ​​bjælker, men her er de mere funktionelle og understreger tilbageholdenhed og sammenhæng.

Country stil fokuserer på brugen af ​​naturlige efterbehandling og byggematerialer

Luksuriøs victoriansk stil i tilføjelsen af ​​bjælker

I stil af chalet bjælker i tone i interiøret ser meget organisk

Projektet involverer ofte farvende gulve. For eksempel i Provence stil, er lys nuancer bruges til at udtrykke ømhed, lyshed og komfort. Men hytten eller alpestilen er designet i naturlige farver, hvor grove bjælker af nåletræ passer perfekt, ofte med lige bark. Dette design kan ses på billedet af et snedækket hus i bjergene.

Alpine bjerg stil med fyrbjælker i barken

Dekorative bjælker

Fordelen ved polyurethan bjælker over bjælker lavet af andre materialer er modstandsdygtighed mod fugt, brandsikkerhed og evnen til at absorbere lugte.

Polyuretanbjælker har en U-formet profil. Designere bruger denne funktion til at skjule elektriske ledninger, rør osv.

Så er træ- og metalbjælker masser af landehuse. Og hvad skal man bruge i byhus, hvis der er et ønske om at genskabe en bestemt stil? Her kommer polyurethanbjælker til undsætning. De er lette, som de kan installeres i loftet med egne hænder, i modsætning til metal, som kun installeres af fagfolk. Med hensyn til finansielle og arbejdskraftomkostninger er polyurethanbjælker den bedste løsning med et lille budget til reparationer, da de ikke rammer meget lommebogen. De kan være solide eller hule, i sidstnævnte synsfelt kan du montere spotlights og skjule ledningerne indeni. Desuden er dekorative bjælker på loftet repræsenteret af forskellige farve- og teksturpaletter, der er oftest skabt træimitation.

Polyuretanbjælke til træ med spotbelysning

Malet stråle i en kontrastfarve

Design ved hjælp af loftbjælker

nogle design indebærer overgange fra lofter til vægge, hvilket giver et elegant europæisk værelse

I ethvert interiør er der særlig opmærksomhed på detaljerne. Det er muligt at slå loftet helt eller delvist for at gøre fancy eller strenge design. Eksempler på at lægge bjælker vægt, bare se på billedet og gentag det i dit indre eller arrangere det til din smag og skøn. På toppen af ​​populariteten er nu europæisk design, når loftlofter gradvist bevæger sig på væggen. Der er et stort antal tricks, alt her er begrænset af fantasi. Du kan også behandle udkastet til loftet og skabe det ønskede design på følgende måder:

 • Børstet. Det skaber en efterligning af en klar skitse af træets tekstur. Du kan endda lave spor af barkbaglen. Dekoreret på en sådan måde vil bjælkerne på loftet give indtryk af, at lofterne allerede er 200 år gamle.

Forskellige måder at afslutte træ på, påvirker ikke kun den visuelle opfattelse, men også hele indretningen.

 • Tekstureret behandling er aldring af træ ved kunstige midler. Opnå det med en særlig type børster og grov planning.
 • Vintage stil - udført med brug af maling og lak, hvilket resulterer i træ gulve tage på udseendet af gamle.

I denne stil, bjælker arrangeret i parallel form nogle rigor og god kvalitet.

 • Etnisk stil - indebærer brugen af ​​smedede ting, garn.

Etnisk stil med fri frihed, men lyse vægge og loft

 • Traditionel stil - enkelhed og lethed i kombination fører til en følelse af komfort i huset.

For at opnå enkelhed og følelse af god kvalitet derhjemme, brug almindelig lak eller olie-voksbelægning af træbjælker

Hvordan man arrangerer overlapning?

Det er muligt at gøre et værelse bredere eller længere ved forskellige metoder. Bjælker på loftet er arrangeret i henhold til det formål, at designet indebærer:

 1. Du kan gøre et værelse bredere ved at placere dem langs en kort væg.
 2. Rummets længde vil øges visuelt, hvis loftet lægges i længden af ​​hele loftet.
 3. Efterligningen af ​​et rums rumfang opnås ved hjælp af et loftsloft, hvor bjælkerne ligger på tværs af hinanden.
 4. Du kan vælge den ønskede zone i huset med flere eller en stråle. Når du designer køkkenet ser spektakulært udvalg af baren med en stråle.

Af stor betydning er hyppigheden af ​​bjælkens placering. Hvis du har et stort hus med et højt loft, så kan du arrangere bjælker tæt nok til hinanden og dermed lidt lavere loftet. Hvis rummet ikke er for stort, eller lofterne er af mellemhøjde, så er det bedre at fastgøre bjælkerne i stor afstand

Bjælker placeret i den rigtige retning hjælper med at få rummet til den ønskede form.

Korridoren bliver visuelt bredere med massive bjælker

Tip! Rummet i køkkenet kan reddes af kroge til tallerkener, vinglas og små kurve lavet direkte på bjælken.

 1. Det er interessant at se på træbjælkerne på loftet af huse-typen, hvis deres ender går ind i væggen, og selve konstruktionen trænger ind i understøttende søjler.
 2. I moderne interiør er elektriske ledninger dækket med elektriske ledninger eller lamper sænkes fra dem direkte over det ønskede område.

Bjælker, placeret i form af et telt

Med loftbjælker i et bestemt rum og stil er der altid en følelse af noget usædvanligt og eksklusivt.

Måder at spille bjælker på loftet

Mange ejere af landhuse forsøger at hæve et træloft for at skjule bjælkerne. De minder ejerne af udkastet til loftet. Udfør dette ved at installere hævede lofter eller stræklofter eller med egne hænder polstret rammen med ark eller støbt materiale. Men det er værd at huske, at hvis du gør dette, vil rummet miste flere dusin centimeter i højden.

En visuel fornemmelse af husets gode kvalitet og varmen i hjemmet i et rum med udsatte loftsbjælker vil altid skabe en følelse af hygge og stor komfort.

Er det ikke nemmere at færdiggøre dette design? Til dette formål anvendes belysningsløsninger, såsom design af LED-stripe, indlejrede og hængende lamper, der passer ind i rummets design.

Interessant! LED-belysning, der ligger på toppen af ​​bjælken, skaber følelsen af ​​en flydende struktur.

Indretningsdesign involverer som regel en kombination af design af alle overflader i huset med møbler tekstiler. Dette kan tages i betragtning ved maling af bjælkerne, der forårsager et overvejende mønster eller lindring for dem, og også at fokusere på detaljerne og male bjælkerne i loftet, så de spiller på kontrasten. Nu præsenteret et stort antal fotos, hvilket gør udkastet loftet ikke vanskeligt.

Hvordan man laver montering af bjælker med egne hænder?

Usædvanlig ide om at male stråler i en kontrastfarve

Enhver løsning ved hjælp af loftbjælker vil altid vinde, og værelset vil se stilfuldt og unikt.

Hule træbjælker installeres på loftet ved hjælp af en metalprofil, som de er fastgjort til med skruer. De selvlukkende skruers hætter ser ikke æstetisk glædeligt ud og passer ikke ind i hvert design, så du skal sørge for, at de ikke er synlige. For at gøre dette drukner de i materialet og maskeres med en voksblyant eller lukkes med et stik, der passer til strålen. Metal bjælker er kun installeret af fagfolk, da den vægt, de har, er stor nok, er ikke værd at risikere og rette dem med egne hænder.

For at skjule de forbindende sømme, der dannes, når de forbinder strålen i længden, skal du bruge dekorative bælter

Bjælker på loftet ser vigtige ud i næsten ethvert interiør og skaber et unikt originalt design. Tidligere syntes et sådant design at være et trækloft og blev udsat for arkivering. Nu er dette et trendy touch, der giver dig mulighed for at kombinere funktionalitet og komfort i dit hjem, og takket være udseendet af nye materialer og fotos kan du selv gøre det uden hjælp fra fagfolk.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Bjælke på loftet: Eksempler på hvordan det kan smukt slået

Du må ikke antage, at overlapningen kun er nødvendig for installation og styrkning af bygningen. Hvis du ved hvordan man kan slå bjælken i loftet, kan den blive en selvstændig del af interiøret og en smuk dekoration. I vores artikel har vi samlet de bedste ideer til design af bjælker som designelement.

Fordelene ved at bruge bjælker i design

Bjælken på loftet kan ikke kun være dekoration. Dens brug har en række fordele, som vil tjene som en bonus til det originale interiør:

 • Hvis du beslutter dig for at lægge et gipsplankloft, vil strålen bidrage til at skjule leddene mellem arkene. Dette vil have en positiv effekt på overtrækets overordnede udseende.
 • Hulbjælker giver dig mulighed for at skjule ledninger, rør og andre kommunikationer i dem.
 • Hvis du ønsker det, kan du bruge dem til at installere yderligere belysning - for eksempel at montere den direkte i bjælken eller gøre den til en slags ramme til LED-bånd.
 • Brug af lofter som et element i indretningen giver dig mulighed for at understrege stilen på rummet;
 • Suspended strukturer såsom lamper, dekorationer og endda fjernsyn kan fastgøres til bjælker af slidstærke materialer (sten, træ, metal).

Selvfølgelig bør vi ikke glemme hovedfunktionen - transportøren, især i private hjem. Men i moderne design benyttes bjælker i stigende grad som en stilistisk enhed. Vi foreslår at blive bekendt med vores fotosamling for at forstå, hvad implementeringen af ​​en sådan ide kan se ud.

Eksempler på brugen af ​​bjælker i det indre

Der er mange design ideer, der giver dig mulighed for at dreje en stråle fra et strukturelt element til en smuk dekoration.

Lige træbjælker, der er kontrasterende i farver med loftet, ser meget godt ud i et klassisk interiør. De tilføjer monumentality, samtidig med at rummet bliver bredere.

Loftet ser tykt ud og præges, og yderligere kilder til spotbelysning hjælper med at forbedre effekten.

Grove bjælker af naturligt træ kan fremhæves ved efterligning af en sten på væggen - så rummet vil se frisk og usædvanligt ud.

Prøv dog at undgå mørke overlappende toner - de kan virke grove.

Bærebjælken understreges positivt af tyndere vinkelret tværsnit med kontrastfarver. Fremhæv det med spotlights for mere effekt.

Denne teknik er god til både store og små værelser - det giver visuelt plads og det ser godt ud. Det er bedst at bruge det mellem køkkenet og den åbne balkon - så du kan effektivt zone værelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at holde fast i lige linjer. Hvis strålen bruges som et element af indretning, og ikke som en understøttende struktur, kan det godt regnes.

Denne løsning vil skjule ledningerne og ser bare smuk ud. Det vigtigste er at omhyggeligt designe mønsteret, så det er i harmoni med resten af ​​rummet.

Som eksempel valgte vi multidirektionelle stråler, der afviger fra hesteskorammen lampen - en simpel men effektiv teknik, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Til indretningen i stil med højteknologiske metalbjælker passer. De ser usædvanlige ud, og du kan vælge næsten enhver form. En sådan luftig relief stråle som i billedet er mere velegnet til rummelige værelser - det gemmer meget af rummets højde.

En god bonus: Metal er et af de stærkeste materialer. Derfor kan du bruge designet til at hænge lysekroner og dekorative elementer.

Men i det klassiske interiør kan metalbjælker se smukke og passende - det vigtigste er at vælge koncise lige linjer og en diskret skygge.

I dette tilfælde er det bedre at vælge et træloft - kontrasten af ​​de to materialer ser meget imponerende og stilfuldt ud.

Det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med farve - ikke hver maling vil falde godt på metalen, og det er ret svært at finde den rigtige løsning.

Åben loftsbjælker er mere velegnet til stuer og haller i et to-etagers hus - det vil sige værelser hvor deres brug tillader højde.

Volumen figurerede elementer ser stilfulde ud og føjer varme og komfort til rummet. Brug dem som ramme til små pærer - effekten bliver simpelthen magisk.

Hvis du ønsker, kan du droppe en søjle fra samme materiale fra loftet - en simpel men elegant modtagelse.

Åbningsbjælker til konkave stræklofter ville være passende i et privat hus og i en lejlighed med høje vægge. De ser meget usædvanlige og originale ud, samtidig med at de tilføjer rummelighed og luftighed visuelt.

Det er bedre at bruge kontrasterende toner af en gamma - varm eller kold, for ikke at skabe en visuel modsigelse mellem dem.

Spredt over bjælker spotlights, vil denne effekt intensivere. Denne metode er god til store værelser i klassisk stil. Men at eksperimentere med farver kan du finde en løsning til mere moderne designtyper.

Ikke nødvendigvis begrænset til standard træ nuancer eller irriterende sort og hvid. Du kan nemt male bjælker i enhver farve du kan lide - eller endda nogle få! Men i dette tilfælde skal du følge et par regler:

 • Sørg for, at den valgte palette kombineres med hinanden.
 • Husk at i et harmonisk interiør skal der ikke bruges mere end tre eller fire hovedtoner. I modsat fald bliver designet for motiveret og kedeligt for øjnene.

Ellers afhænger alt af din fantasi!

I et privat hus af træbjælker kan designes... hele loftet. Volumetrisk reliefrum, belyst indefra - en temmelig usædvanlig designteknik. Husk dog, at højden af ​​væggene skal være passende.

Som du kan se, er brugen af ​​bjælker i den moderne byggevirksomhed ikke kun en nødvendighed, men også en elegant designteknik, som gør det muligt at supplere atmosfæren i næsten ethvert rum.

Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.