Imponerende loft i soveværelset: enkle og komplekse muligheder (+40 billeder)

For at skabe det perfekte interiør i soveværelset skal du huske at loftet er et af de vigtigste elementer. Det første du ser når du vågner op er trods alt loftet.

Korrekt design af loftet i soveværelset er nøglen til et godt humør og en kilde til positive menneskelige følelser.

Ethvert rum er kun fast, hvis alle designelementerne er korrekt udvalgt og dekoreret i samme stil. I soveværelset er dette især vigtigt, da det er i dette rum, at du vil skabe en atmosfære af komfort og bekvemmelighed, så du kan slappe af og glemme alle problemerne i omverdenen.

Absolut ikke vigtigt, du dekorere et soveværelse i et landhus eller en lejlighed - reglerne og designmulighederne gælder for enhver mulighed. Den eneste forskel er selve loftets design. I et landhus er det meget lettere at skabe et hvælvet loft eller dekorere det med bjælker. I en standard lejlighed er lofterne ikke så høje, og du skal redde et nyttigt gulvplads.

De fleste lejligheder bruger gipsvæg til at skabe lofter på flere niveauer.

Der er enkle designmuligheder og ret komplekse - i deres design og teknikker til udførelse. At lave loftet må ikke overbelaste soveværelset, ellers vil atmosfæren i rummet ikke længere være beroligende, men heller undertrykkende og undertrykkende. Farve er også af stor betydning. Mørke lofter reducerer visuelt højden af ​​rummet, men lys tværtimod gør rummet mere rummeligt.

Før du starter reparationsarbejde, er det nødvendigt at beregne alt til mindste detalje, for at vælge de rigtige materialer og værktøjer. Først efter det kan du begynde at opdatere værelset.

Mulighed for en enkel loftsdekoration

Ved hjælp af Styrofoam-paneler eller maling af loftets overflade er de enkleste designmuligheder for loftet i soveværelset. Men selv med et så simpelt design kan du skabe virkelig smarte og elegante variationer på designet.

Styrofoam Paneler

I begyndelsen af ​​2000'erne var denne type loftdesign mest populær, da panelerne havde en lav pris og ikke krævede kompleks vedligeholdelse. I så mange år har denne form for design stadig en ledende stilling. Der er mange variationer af paneler i form og tekstur. Glat mat eller glans, efterligning eller stænk på træ eller sten, med tilsætning af perlemor, firkantet, trekantet og med bløde hjørner - mange muligheder for enhver smag og præference. De kan males i enhver farve eller købe allerede med forskellige farvevariationer.

Du kan dekorere loftpanelerne selv, fordi du har brug for grundlæggende færdigheder til limning. At have en særlig lim og lille indsats er alt hvad du behøver.

Toning og maling

Den mest almindelige måde at designe loftet på er, at den farvemåler eller maler i den ønskede farve. Til dette brug vandbaseret maling. For at tilføje kontrast kan du tilføje loftslister eller baguetter, hvis farve vil være en halvtonet lysere eller mørkere. Dette vil hjælpe dig med at skabe et mere raffineret interiør i soveværelset.

Du kan farve som hele loftet og dets individuelle områder. Således vil du oprette et originalt mønster, der supplerer det med dekorative elementer eller en original måde at belysning ved hjælp af LED-striber for at fremhæve farvede områder.

For at skabe en behagelig skumring i soveværelset og ikke at indlæse vægge af sconces og lamper, kan du bruge ledet lys af cornice. Især hvis du har en bugflis i dit soveværelse.

I lave rum kan en visuel effekt bruges til at tilføje dybde til loftet. Tynde de øverste sektioner af væggene i rummet, ca. 20-30 cm ned fra loftet, i samme farve.

Træ dekoration

Du kan bruge træpaneler eller materialer, der efterligner naturligt træ, til at dække loftet. Dette vil understrege interiøret i stil med land eller moderne, selvom det er vant til at dekorere en by lejlighed. Den ideelle løsning ville være et loft trimmet med træ i farve eller tone lysere end trægulve eller møbler på værelset. Hvis du bruger naturligt træ, skal det behandles med specielle midler for at beskytte mod fugt og skadedyr, før de dækkes. Denne mulighed er lidt dyrere, men den er ideel, hvis du er en fan af øko-stil.

Laminerede plader under naturligt træ - en billigere løsning, nem at installere og til yderligere pleje.

Gipsvæg til loft

Ved hjælp af gips kan du oprette både flere niveauer og lofter. Begge muligheder indebærer kun lidt viden om, hvordan man arbejder med dette materiale. Hvis du ved hvordan man håndterer en boremaskine og en metalprofil, så vil det ikke være svært for dig at lave et smukt trappet loft i soveværelset med originalbelysning.

Gipsvæg er et ideelt byggemateriale. Det absorberer godt overskydende fugt, og i tilfælde af utilstrækkelig fugt frigiver den sig selv. Dette er et ideelt materiale til at skabe et normalt mikroklima i rummet. Derudover kan takket være gipsloftet i soveværelset udstedes i en række forskellige og fancy former. Det er godt behandles, kræver ikke særlig pleje, skjuler alle uregelmæssigheder i loftet.

Til loftet er det bedst at bruge fugtresistent gipsplader. Den indeholder allerede antifungale komponenter.

Gipsvæg kan tones i enhver farve uden tab af lysstyrke eller mætning af maling. Og det kan bruges som en base til finering med et træ eller til et strækloft.

Mere sofistikerede loftdesignteknikker

Stræklofter - en vanskeligere løsning. Interiøret med loftets design ser oprindeligt ud. Desuden gør loftdesignen dig i stand til at skjule alle fejl og uregelmæssigheder på tværs af loftets overflade.

Uden involvering af specialister eller besiddelse af særlige færdigheder til at lave stræklofter vil ikke fungere.

Malerier og tryk

I gamle huse var der ofte soveværelser, hvor lofterne var malet med forskellige plots eller bare dygtige malerier. Interiøret i barok eller Rococo stil kan suppleres med loftmaleri. Men du behøver ikke at ansætte kendte italienske kunstnere, du kan bare bestille stræklofter med forskellige udskrifter.

Til design af soveværelset af en teenager eller et barn er der undertiden brugt lofter med et tryk under nattehimlen og en speciel LED-belysning i form af en spredning af stjerner. Nogle gange anvendes fotoudskrivning på loftet i form af en endeløs blå himmel. Dette design af loftet vil gøre rummet visuelt større og mere rummeligt.

I designet er det vigtigste ikke at subtilisere farven på loftet for at matche indretningens farveskema.

Stråleplader

Tilstedeværelsen af ​​høje lofter giver nogle gange en masse problemer, især hvis soveværelset er placeret på loftet eller under taget. For at bringe harmoni ind i rummet og skabe den perfekte atmosfære i soveværelset, kan du bruge træbjælker. Bjælkens farve skal være mørkere end andre elementer af træ i interiøret.

Hvis bjælkerne er placeret i en højde af 2 meter fra gulvet, kan det frie rum over bjælkerne bruges som et ekstra område til opbevaring af nyttige ting. For eksempel lav vedhæftede filer til beholdere over bjælker og gem gamle fotoalbum eller legetøj der. For udendørs entusiaster vil dette være et ideelt opbevaringssted, hvor du kan opbevare tackle til fiskeri eller skiløb.

Det er ikke nødvendigt at bruge træbjælker til bjælker. For at spare det, kan du erstatte det med plastik.

En metalramme i stedet for et træloft vil også harmonisk passe ind i soveværelset. Farven på metalrammen skal også være mørkere end indretningens hovedelementer. Sådan en klar understregning af loftelementet vil give rummet lyshed og tilføje rummelighed - en slags landdistrikterne hjemelement.

Et hvilket som helst loftdesign, du vælger, skal matche dine præferencer samt blande harmonisk med rummets interiør. Kun i dette tilfælde kan du skabe en virkelig beroligende og behagelig atmosfære i soveværelset.

Funktioner af designet af loftet i soveværelset

Arrangement af loftrummet i soveværelset - et vigtigt stadium i reparationsarbejde, der kræver særlig opmærksomhed. Det er i dette rum, at vi hviler og slapper af efter en travl dag. Derfor er designfunktionen i soveværelset at skabe en atmosfære af komfort og ro. Vi tilbyder at kende de moderne designmuligheder for lofter.

Typer af design

Hemmeligheden med at skabe et smukt design i ethvert rum er simpelt. Alt, hvad der er brug for, er, at alle elementerne er designet i samme stil og supplerer hinanden med fordel. I soveværelset er det særligt vigtigt - her skal intet irritere og forstyrre resten.

Der er flere af de mest almindelige måder at arrangere loftrummet på i soveværelset.

farve

Maleri har længe været et klassisk design af loftrummet. Overfladen er normalt malet i en delikat farve med vandbaseret maling. I dag kan sådan dækning ikke kaldes moderne. For lidt at forbedre pladsen kan loftets perimeter klistres over med baguetter til en halv tone lysere eller mørkere end den valgte maling.

Du kan male hele loftet eller dets individuelle dele, skabe et mønster eller fremhæve dekorative elementer. Tonet øvre del af væggene i en farve med loftet, kan du skabe en visuel effekt af dybden af ​​rummet.

Styrofoam Paneler

Anvendelsen af ​​sådanne paneler gælder også for enkle designmuligheder for loftrum. De optrådte på markedet i begyndelsen af ​​2000'erne og blev hurtigt populære på grund af materialets billighed og enkelhed. Efter så mange år kan det ikke siges, at deres popularitet er faldet; hidtil vælger mange forbrugere dette materiale.

Der er firkantede og trekantede paneler med skrå eller retvinkler. Deres tekstur kan være mat, glans og perlemor. Der er modeller, der efterligner udskæring eller stucco på træ og sten. Farvepanelerne ser imponerende ud, og hvis du ikke kan lide nogen af ​​de eksisterende muligheder, kan du male materialet i enhver farve.

Ægte håndværkere, selv fra så enkelt og uhøjtideligt materiale, kan skabe et helt elegant og elegant loft.

Træpaneler

Træ har altid været et tegn på et luksuriøst interiør. Originale træpaneler er en fantastisk måde at skabe et unikt soveværelse i et land eller en moderne stil. Derudover er naturligt træ et glimrende element for at skabe et interiør i ecostyle. Du kan bruge paneler med imiteret træ - høj kvalitet ydeevne vil se bedre ud end originalen.

Ideelt er loftet panelet, hvis farve er en tone lysere end trægulvet eller rummøblerne. Ved anvendelse af naturligt træ er det forbehandlet med specielle midler til beskyttelse mod fugt og skadedyr.

Gipspladekonstruktioner

Gipsvæg er brugt til at oprette suspenderede og flere niveauer lofter. Sådanne lofter kan samles af dig selv eller konsultere en specialist. Gipsplanklofter er gode, fordi du kan give overfladen næsten enhver form. Før installationen er det ikke nødvendigt at niveauer loftet - gipsvæggen vil skjule alle uregelmæssigheder. Derudover er det nemt at vedligeholde og kræver ikke en stor indsats for at vedligeholde.

Gipsvæggen er egnet til farvning og farvning - maling passer godt, og farven vil holde i lang tid. Det kan også bruges som basis til beklædning med træpaneler eller strækstof.

Stræklofter

Stræklofterne hjælper ikke kun for at forenkle reparationer, men også for at justere billedet af rummet, skabe en romantisk atmosfære eller tværtimod give soveværelset aristokratisk stringens.

Stræklofter er:

 • enkelt niveau
 • duplex;
 • lagdelt.

Tekstilens tekstur er opdelt i:

Hvis det ønskes, kan du kombinere lærred af forskellig tekstur eller kombinere med gipsvæggenes strukturer. Sortimentet af spændingstasker er så stort, at alle kan finde den perfekte mulighed for at skabe et drømmesoveværelse.

design

Registrering af loftrummet kan være alt. Når man vælger design, skal man først og fremmest fokusere på personlige præferencer og selvfølgelig økonomisk evne. Loftets design skal være i harmoni med rummets overordnede stil. Kun i dette tilfælde kan du skabe en behagelig og behagelig atmosfære i soveværelset.

Klassisk stil indebærer beroligende farver, traditionel stucco-frise, forgyldning. I det luksuriøse indvendige loft kan du dekorere med fresker eller kasser. Men på samme tid skal hele resten af ​​soveværelset svare til niveauet af loftet.

I gamle dage blev lofter ofte malet som malerier, de kunne også anvendes på scener eller mønstre. I dag kan et soveværelse i barok eller rokokostil dekoreres med loftmaleri eller fotoudskrivning. Det vil se godt suspenderede lofter med et mønster, blomstermotiver, originale tegninger.

I højteknologiske soveværelser er det bedst at foretrække strækstrukturer eller installere hævede lofter. Under alle omstændigheder vil multi-level konstruktioner af forskellig størrelse og form være passende her. Det bedste i et sådant rum er at gøre loftet ikke med lige linjer, men med bølgete linjer, der hver især kan dekoreres med originale lamper. Spejle på væggene vil supplere rummets effekt og visuelt forstørre soveværelset.

Asymmetriske gipsplanklofter ser godt indendørs i retro, art deco, moderne stil. Men for værelser indrettet i orientalsk stil, passende lofter med fotoudskrivning. Perfekt vil se blomstrende blomsterknopper, ornamenter, orientalske mønstre.

Arrangement af et soveværelse til et barn kræver en mere forsigtig tilgang. Du er nødt til at tænke gennem mange nuancer i betragtning af babyens alder og hans hobbyer.

Hele børnehaveudformningen bør stimulere barnet til at udvikle sig, for at vække i ham lysten til at lære om verden.

Det er derfor for børn i førskolealderen, at det bedste design til loftet vil være tapet med billeder af foretrukne figurer, dyr, planeter og geografiske kort. Meget ofte er loftet i børnehaven dekoreret med et mønster af den stjerneklare himmel, og malerierne med fluorescerende maling vil give barnet rigtig magi.

For ældre børn kan du bruge strakt lærred med abstrakte tegninger, geometriske linjer. Gymnasieelever foretrækker en streng, men lakonisk interiør, og derfor vælger de oftest monokrome varianter af lofter. Det vil være mere miljøvenligt at arrangere loftklappladen. Selvfølgelig kan du bare pokleit interessant tapet på loftet, men denne metode kan ikke kaldes praktisk. Det er bedre at vælge mere moderne og holdbare muligheder.

Ved registrering af børnehaven er det vigtigt at overveje også smag af barnet. Piger vælger sædvanligvis lærred med billeder af sommerfugle, fisk, blomster, feer og legetøj. Ældre piger elsker farverige lærreder, alle slags mønstre, kreative farvekombinationer. Drengene foretrækker design med biler, tegneseriefigurer. Du kan vælge og neutrale kompositioner - den stjerneklare himmel, billedet af regnbuen, skyer.

Jo bedre at afslutte?

Når du vælger et materiale til afslutning af loftet i første omgang, skal du styres af personlige præferencer. Men der er flere af de mest efterspurgte efterbehandling metoder, der har fået deres popularitet for en række fordele i forhold til andre metoder.

Praksis viser, at den mest rentable og moderne løsning til soveværelset vil blive suspenderet lofter. Dette er næsten en universel måde at designe ethvert rum på, som også har holdbarhed og anvendelighed. Men deres vigtigste fordel er et miljøvenligt materiale, der anvendes til fremstilling af malerier. PVC film udsender ikke giftige stoffer, lugter ikke og påvirker ikke andres sundhed. Derfor er hængelofter optimalt til soveværelsesudstyr til børn og voksne.

Desuden kan strækarken modstå en stor belastning, de er nemme at vaske og om nødvendigt genstand for reparation og demontering.

På det andet sted med hensyn til miljøvenlighed er hvidvaskning af loftet med kridt. Dette er en naturlig og sikreste metode, som ud over sine positive naturlige egenskaber har nogle ulemper. For det første bør det indfødte loft være i perfekt stand. For det andet skal du godt ventilere rummet efter hvidvaskning. For det tredje er vaskefladen ikke særlig praktisk, da den let beskadiges, når der er ophobning af damp eller fugt på overfladen.

Resten af ​​kridt hvidvaskning - en fantastisk måde at hurtigt og billigt gøre loftet smukt.

Et andet miljøvenligt materiale, der bruges til at designe loftrummet, er gipsvægge (GCR). Den består af enkle komponenter - vand, gips, pap. Efter montage er lofterne ofte imprægneret med vandbestandige forbindelser og malet, hvilket påvirker deres miljøvenlighed.

Multilevel lofter skal kun ske, hvis rummets parametre er store nok til at rumme de hængende elementer. Men i små soveværelser med lave lofter er det bedre at gøre designet i et niveau, frynset, krøllet ramme. Gipsvæg er et praktisk taget universelt materiale: Hæmmede lofter kan ikke kun have nogen form, men har også vinklede hjørner eller være skrånende eller skrå, hvis designet kræver det.

Men i hvert fald ser interiøret i dette design altid fordelagtigt ud, og de rigtigt valgte farver og former kan forvandle ethvert soveværelse.

Tips og tricks

Enhver designer ved, hvad en stor rolle i interiøret spilles af farvepalet af rummet. Næsten alle eksperter har længe siden flyttet væk fra det traditionelt hvide design af loftrummet, erstattet det med moderigtige sarte eller tværtimod kontrastfarve.

Alle farver kan opdeles i varmt og koldt. Den første er alle nuancer af rød, orange og gul. Når man maler lofter med malerier med varme toner, bliver overfladen som om "falder" et par centimeter ned. Dette skyldes, at varme nuancer har til følge effekten af ​​tilnærmelse, og alle overflader kommer til at komme tættere på hinanden.

Design loft i soveværelset +70 foto design ideer

En hyggelig og afslappet atmosfære i soveværelset afhænger kun af ejeren, hvilket design han vælger, hvilke materialer han bruger. Hver del af værelset er sammenkoblet, så det skal se økologisk ud. En særlig holdning til dig selv kræver et loftdesign i soveværelset. Dette værelse er trods alt et personligt rum til to personer, så det skal svare til ejerens smag og ønsker.

Enkle design muligheder

 • toning;

Denne måde at designe loftet tilhører de enkleste muligheder, det vil sige overfladen er malet i den ønskede farve. Pick up skyggen, baseret på deres præferencer og tilstedeværelsen af ​​farver af møbler. Til maling af loftet ved hjælp af vandbaseret maling, som tilføjer den ønskede farve. I nogle tilfælde indeholder designet et ophængt loft med malede elementer. Takket være dette multi-level design er det muligt at skjule alle overfladens uregelmæssigheder.

I dette tilfælde er det ved hjælp af farvedesign muligt at vælge det ønskede område af loftet i betragtning af rummets størrelse. For eksempel, hvis du vil øge dybden af ​​loftet visuelt, så går farven ud over grænserne af den øverste del af væggen - ca. 20-30 cm.

Den mest krævede og universelle måde at dekorere et loft på er at dække overfladen med et træ eller et materiale, der efterligner det. Det mest egnede materiale til dette arbejde - naturligt træ, forbehandlet fra skadedyr og dækket af plet, det øverste lag er voks. Af de mere overkommelige mønstre til overfladebehandling er et lamineret bord med trævirkning.

spænding

Stretch (suspenderet) lofter i soveværelset - dette er den mest populære måde at skabe en behagelig, moderne atmosfære i rummet. De er:

 • Enkelt niveau
 • duplex;
 • Multi-level, hvor tre eller flere niveauer.

Under installationen af ​​sådanne lofter reduceres rummets højde. For eksempel med en enkeltkonstruktion tager det 5-7 cm, og hvis det er på tre niveauer, så er det dobbelt så stort. Derfor skal du tage højde for denne nyans, når du udvikler dit eget design af stræklofter.


Uanset antallet af niveauer har hævede lofter et stilfuldt og moderne udseende. Hvis huset har små værelser og lave lofter, så er dette den bedste løsning til interiøret. Hvis boligarealet er rummeligt, så er det ved hjælp af flere niveauer muligt at visuelt adskille funktionsområderne, dvs. kontor, soveværelse, læsestue. Og lærredene, der er i forskellige højder, kan være forskellige i farve, tekstur. Multi-level strukturer, hvor der ofte findes tre og flere fly i store rum, hvor det er nødvendigt at vælge hver af zonerne.

gips gipsplader

Gipsplanklofter - den mest interessante, men vanskelige måde at dekorere rummet på. Efter alt er der mange muligheder for overflade design, du skal korrekt tænke placeringen af ​​belysningsenheder, designe design og beregne belastningen. Hvad angår selve materialet, anses gipsvæg det mest bekvemme, let at arbejde, det er i stand til perfekt at rette overfladen og give den de mest unikke former. Og det er brandsikkert, udsender ikke giftige stoffer og er egnet til design af ethvert værelse design. Da gipsen egner sig godt til at skære, skæres dele af forskellige former ud af det. Det er boret til overfladen uden frygt for chipping, revner eller ridser. Nogle af de strukturelle elementer er fastgjort med skruer, andre på metalrammen med specielle bøjler. Som et resultat dannes der et hulrum mellem loftet og gipsvæggen, hvor du kan skjule det elektriske ledningsbelysning af belysningsarmaturer. Ifølge strukturen og formen af ​​gipsvæg lofter kommer i forskellige niveauer, former.

Styrofoam Paneler

Disse paneler er kendetegnet ved et højt niveau af varmeisolering og lydisolering samt modstand mod forskellige eksterne påvirkninger. De ser meget attraktive ud og passer til ethvert interiør. Takket være brugen af ​​moderne teknologier til fremstilling af polystyrenskum opnår paneler af den en overflade, der efterligner sten, træ og så videre. Montering af panelerne er enkel og let, så en person, der ikke har erfaring med efterbehandling, kan klare dette arbejde.

De vigtigste fordele ved dette færdiggørelsesmateriale blev værdsat af enkle købere, såvel som professionelle håndværkere, der udfører installationen af ​​loftbelægninger. Da de har mange fordele, øger de signifikant komforten i rummet, dets udseende. Sådanne loftfliser er ikke bange for fugt, så de er villigt brugt i brusere, badeværelser, badeværelser, samt i køkkener og i andre rum, hvor der er høj luftfugtighed. Da polystyrenskum har en mindste vægt, er den monteret på ethvert loft.

Denne kvalitet er af høj værdi for de værelser, hvor gulv ikke kan modstå store belastninger. Derudover er det nemt at arbejde med skumpaneler, de er nemme at skære i stykker og passer til den ønskede form. Derudover er sortimentet af produkter stort, fordi der er hundredvis af farver, mønstre og størrelser af plader, der passer til ethvert interiør. For eksempel kan ejeren arrangere loftet på glatte fliser, enten med mønstre eller ornamenter.

Toning og maling

På trods af at der er så mange måder at dekorere lofter på, foretrækker nogle mennesker at anvende de traditionelle metoder til finishning - farvning og maling. Nogle maler blot overfladen af ​​loftet med vandbaseret maling, mens andre supplerer interiøret med baguetter og lister. På grund af dette bliver miljøet mere komfortabelt og raffineret. Nogle gange er loftet ikke tonet helt, men kun en vis del af det, for at få et unikt design. Ved hjælp af denne metode er det f.eks. Muligt at opnå originale mønstre, som suppleres med alle slags dekorative elementer fremhævet af LED-tape.

Hvis loftet behandles i et rum, hvor der er mange trædele, og selve loftet skal være så tæt som muligt på det naturlige design, så er det bedre at være opmærksom på den antiseptiske eller lessiruyuschuyu belægning. Disse sammensætninger har mange fordele, nemlig:

 • Overfladen, der skal behandles, får en smule skygge og glans;
 • Levetiden for et træloft øges betydeligt;
 • Træets struktur er helt bevaret.

Træ dekoration

Træ er naturens højeste kvalitet, som altid værdsættes, fordi alt er lavet af det. Enhver træ ting ser meget flot, forskellige originalitet og høje ydre kvaliteter. Nogle mennesker mener, at træ er det mest egnede materiale til gulv og vægge, men i dag bruges det meget til at afslutte loftet. Denne coating giver fremragende lydisolering og varmeisolering, hvilket er meget vigtigt for ethvert hjem.

Der er et stort udvalg af trætyper, der spænder fra de mest budgetmæssige muligheder og slutter med de mest værdifulde. Takket være denne rækkevidde vælger hver ejer af huset den mest passende finish til loftet. Træets hovedtræk er økologisk renhed, tilstedeværelsen af ​​originale mønstre og en unik naturlig aroma. Derfor er hvert værelse lavet eget design, ikke som de andre. Der er en anden vigtig detalje til fordel for naturmateriale, dets evne til at diffustere lys. Næsten alle designere kender denne nuance, så de skaber en naturlig skyggende effekt i deres interiør, hvor skygge og lys er den vigtigste metode til dekoration.

Mere komplekse designmetoder

Af de sværeste, men effektive måder at designe, er det værd at fremhæve installationen af ​​en spejloverflade. Det er farligt og dyrt at bruge store, tunge spejldukker til arbejde, så plastanaloger er den mest acceptable løsning. For eksempel er det nok at installere plast spejlpaneler i loftet, da indretningen af ​​rummet vil ændre sig dramatisk. På trods af at de har en lav evne til at reflektere, kan disse paneler skabe en pikant atmosfære i soveværelset, hvilket gør det mere lidenskabeligt og sensuelt. Denne mulighed er det perfekte valg for et ungt par, ikke belastet med familieproblemer.

Farvede spejle

Hvis du vil gøre situationen mere dristig, sjov og original, vil farveloftet være en god løsning. Derudover forbliver de farvede lofter i de seneste år i trend og findes i mange kendte designere. Denne beslutning vil hjælpe om morgenen til at tune ind på vigtige problemer, genoplade batterierne og føle en styrke af styrke. Til dekoration kan du bruge orange, gul eller lysrød.

Malerier og tryk

Maleriet på loftet er anderledes, men svarer altid til indretningen af ​​rummet. Derfor skal du tage hensyn til omgivelserne, tilgængeligheden af ​​møbler og ønsker, inden du er færdig. Normalt i soveværelset er der en luftig, lys sammensætning, der ikke fokuserer opmærksomhed og passer ind i den overordnede stil af interiøret.

udskrifter

Den nyeste mode trend i indretning er trykkerier. De er villigt anvendt til lofter, vægge og endda rummøbler. De laver nye noter, gør værelset interessant, fantastisk. Ved hjælp af udskrifter er soveværelsens hovedfokus på loftet, ikke at glemme miljøets farveskema. Du kan ikke gøre udskrifter meget lyse, hævede, ellers vil boligen ikke være behagelig. Overalt skal være en foranstaltning, med udskrifter også.

I de fleste tilfælde, for stuen ved hjælp af udskrifter med blomstermotiver. Desuden vælger designere ofte naturlige elementer, såsom havkyst, skov, solnedgang. Den næste mest populære er dyreprinter, men hvis det ønskes, kan ethvert mønster påføres loftet.

Stråleplader

I nogle huse og lejligheder på loftet er der træbjælker, som i dag ikke længere er skjult under beklædningen. En sådan ubetydelig og forstyrrende detalje kan trods alt blive et glimrende dekorativt element til indretning af et bolighus. Hvis du reviderer visse stilarter i interiøret, så er der i mange mønstre bjælkelofter, hvilket giver rummet et nyt, hvilket gør det mere moderne og stilfuldt. Træbjælker er også miljøvenlige og attraktive i udseende.

Typisk er disse designs til stede i de stilarter, hvor træindretning hersker, og forekommer også i andre retninger, hvor træ bruges som et ekstra element, hvilket giver et elegant udseende. For eksempel dekorere træbjælker den moderne højteknologiske stil, historiske klassikere, etnisk interiør og mange andre. Den eneste forskel mellem dem er tilstedeværelsen af ​​forskellige dekorative elementer.

Valget af farver

Hvis planerne om det sædvanlige soveværelse til at gøre det bedste sted i huset til afslapning og hvile, så er det bedre at vælge en rolig, diskret nyance for at afslutte rummet:

 • beige;
 • Rent sand;
 • Lysebrun;
 • Himmelblå;
 • Gentle gul.

I soveværelset skal en person hvile, roe sig ned og ikke blive distraheret af fremmede detaljer om interiøret. Ofte skal du gøre flere zoner i et rum - til hvile, arbejde og sove. I dette tilfælde kan du i et rum kombinere flere farver, f.eks. Tilføje lysegrå, grøn eller violet til lyse toner. Takket være denne kombination er det muligt at lindre spændinger fra øjnene, gør dig klar til at sove.

Udvælgelse af farver til møbler

Hvis soveværelset kun bruges til at sove af to personer, så er den bedste mulighed at arrangere det i en romantisk stil. Møbler, dekoration og loft er ønskeligt at udstede en blid, beroligende toner, der bidrager til hurtig afslapning. Om ønsket er sengen dekoreret med gardiner eller en baldakin, som gør sengen så behagelig som muligt. Det bedste valg til dekoration af vægge og lofter vil være brun, beige eller pink. Hvis der er et barn i soveværelset med forældrene, bør du ikke begrænse dig til de rolige nuancer Barnet har brug for følelser, udvikling, og derfor i soveværelset bruger de desuden elementer af grønt, mørkegråt, violet eller blåt.

Funktioner af designet af loftet i soveværelset

Arrangement af loftrummet i soveværelset - et vigtigt stadium i reparationsarbejde, der kræver særlig opmærksomhed. Det er i dette rum, at vi hviler og slapper af efter en travl dag. Derfor er designfunktionen i soveværelset at skabe en atmosfære af komfort og ro. Vi tilbyder at kende de moderne designmuligheder for lofter.

Typer af design

Hemmeligheden med at skabe et smukt design i ethvert rum er simpelt. Alt, hvad der er brug for, er, at alle elementerne er designet i samme stil og supplerer hinanden med fordel. I soveværelset er det særligt vigtigt - her skal intet irritere og forstyrre resten.

Der er flere af de mest almindelige måder at arrangere loftrummet på i soveværelset.

farve

Maleri har længe været et klassisk design af loftrummet. Overfladen er normalt malet i en delikat farve med vandbaseret maling. I dag kan sådan dækning ikke kaldes moderne. For lidt at forbedre pladsen kan loftets perimeter klistres over med baguetter til en halv tone lysere eller mørkere end den valgte maling.

Du kan male hele loftet eller dets individuelle dele, skabe et mønster eller fremhæve dekorative elementer. Tonet øvre del af væggene i en farve med loftet, kan du skabe en visuel effekt af dybden af ​​rummet.

Styrofoam Paneler

Anvendelsen af ​​sådanne paneler gælder også for enkle designmuligheder for loftrum. De optrådte på markedet i begyndelsen af ​​2000'erne og blev hurtigt populære på grund af materialets billighed og enkelhed. Efter så mange år kan det ikke siges, at deres popularitet er faldet; hidtil vælger mange forbrugere dette materiale.

Der er firkantede og trekantede paneler med skrå eller retvinkler. Deres tekstur kan være mat, glans og perlemor. Der er modeller, der efterligner udskæring eller stucco på træ og sten. Farvepanelerne ser imponerende ud, og hvis du ikke kan lide nogen af ​​de eksisterende muligheder, kan du male materialet i enhver farve.

Ægte håndværkere, selv fra så enkelt og uhøjtideligt materiale, kan skabe et helt elegant og elegant loft.

Træpaneler

Træ har altid været et tegn på et luksuriøst interiør. Originale træpaneler er en fantastisk måde at skabe et unikt soveværelse i et land eller en moderne stil. Derudover er naturligt træ et glimrende element for at skabe et interiør i ecostyle. Du kan bruge paneler med imiteret træ - høj kvalitet ydeevne vil se bedre ud end originalen.

Ideelt er loftet panelet, hvis farve er en tone lysere end trægulvet eller rummøblerne. Ved anvendelse af naturligt træ er det forbehandlet med specielle midler til beskyttelse mod fugt og skadedyr.

Gipspladekonstruktioner

Gipsvæg er brugt til at oprette suspenderede og flere niveauer lofter. Sådanne lofter kan samles af dig selv eller konsultere en specialist. Gipsplanklofter er gode, fordi du kan give overfladen næsten enhver form. Før installationen er det ikke nødvendigt at niveauer loftet - gipsvæggen vil skjule alle uregelmæssigheder. Derudover er det nemt at vedligeholde og kræver ikke en stor indsats for at vedligeholde.

Gipsvæggen er egnet til farvning og farvning - maling passer godt, og farven vil holde i lang tid. Det kan også bruges som basis til beklædning med træpaneler eller strækstof.

Stræklofter

Stræklofterne hjælper ikke kun for at forenkle reparationer, men også for at justere billedet af rummet, skabe en romantisk atmosfære eller tværtimod give soveværelset aristokratisk stringens.

Stræklofter er:

 • enkelt niveau
 • duplex;
 • lagdelt.

Tekstilens tekstur er opdelt i:

Hvis det ønskes, kan du kombinere lærred af forskellig tekstur eller kombinere med gipsvæggenes strukturer. Sortimentet af spændingstasker er så stort, at alle kan finde den perfekte mulighed for at skabe et drømmesoveværelse.

design

Registrering af loftrummet kan være alt. Når man vælger design, skal man først og fremmest fokusere på personlige præferencer og selvfølgelig økonomisk evne. Loftets design skal være i harmoni med rummets overordnede stil. Kun i dette tilfælde kan du skabe en behagelig og behagelig atmosfære i soveværelset.

Klassisk stil indebærer beroligende farver, traditionel stucco-frise, forgyldning. I det luksuriøse indvendige loft kan du dekorere med fresker eller kasser. Men på samme tid skal hele resten af ​​soveværelset svare til niveauet af loftet.

I gamle dage blev lofter ofte malet som malerier, de kunne også anvendes på scener eller mønstre. I dag kan et soveværelse i barok eller rokokostil dekoreres med loftmaleri eller fotoudskrivning. Det vil se godt suspenderede lofter med et mønster, blomstermotiver, originale tegninger.

I højteknologiske soveværelser er det bedst at foretrække strækstrukturer eller installere hævede lofter. Under alle omstændigheder vil multi-level konstruktioner af forskellig størrelse og form være passende her. Det bedste i et sådant rum er at gøre loftet ikke med lige linjer, men med bølgete linjer, der hver især kan dekoreres med originale lamper. Spejle på væggene vil supplere rummets effekt og visuelt forstørre soveværelset.

Asymmetriske gipsplanklofter ser godt indendørs i retro, art deco, moderne stil. Men for værelser indrettet i orientalsk stil, passende lofter med fotoudskrivning. Perfekt vil se blomstrende blomsterknopper, ornamenter, orientalske mønstre.

Arrangement af et soveværelse til et barn kræver en mere forsigtig tilgang. Du er nødt til at tænke gennem mange nuancer i betragtning af babyens alder og hans hobbyer.

Hele børnehaveudformningen bør stimulere barnet til at udvikle sig, for at vække i ham lysten til at lære om verden.

Det er derfor for børn i førskolealderen, at det bedste design til loftet vil være tapet med billeder af foretrukne figurer, dyr, planeter og geografiske kort. Meget ofte er loftet i børnehaven dekoreret med et mønster af den stjerneklare himmel, og malerierne med fluorescerende maling vil give barnet rigtig magi.

For ældre børn kan du bruge strakt lærred med abstrakte tegninger, geometriske linjer. Gymnasieelever foretrækker en streng, men lakonisk interiør, og derfor vælger de oftest monokrome varianter af lofter. Det vil være mere miljøvenligt at arrangere loftklappladen. Selvfølgelig kan du bare pokleit interessant tapet på loftet, men denne metode kan ikke kaldes praktisk. Det er bedre at vælge mere moderne og holdbare muligheder.

Ved registrering af børnehaven er det vigtigt at overveje også smag af barnet. Piger vælger sædvanligvis lærred med billeder af sommerfugle, fisk, blomster, feer og legetøj. Ældre piger elsker farverige lærreder, alle slags mønstre, kreative farvekombinationer. Drengene foretrækker design med biler, tegneseriefigurer. Du kan vælge og neutrale kompositioner - den stjerneklare himmel, billedet af regnbuen, skyer.

Jo bedre at afslutte?

Når du vælger et materiale til afslutning af loftet i første omgang, skal du styres af personlige præferencer. Men der er flere af de mest efterspurgte efterbehandling metoder, der har fået deres popularitet for en række fordele i forhold til andre metoder.

Praksis viser, at den mest rentable og moderne løsning til soveværelset vil blive suspenderet lofter. Dette er næsten en universel måde at designe ethvert rum på, som også har holdbarhed og anvendelighed. Men deres vigtigste fordel er et miljøvenligt materiale, der anvendes til fremstilling af malerier. PVC film udsender ikke giftige stoffer, lugter ikke og påvirker ikke andres sundhed. Derfor er hængelofter optimalt til soveværelsesudstyr til børn og voksne.

Desuden kan strækarken modstå en stor belastning, de er nemme at vaske og om nødvendigt genstand for reparation og demontering.

På det andet sted med hensyn til miljøvenlighed er hvidvaskning af loftet med kridt. Dette er en naturlig og sikreste metode, som ud over sine positive naturlige egenskaber har nogle ulemper. For det første bør det indfødte loft være i perfekt stand. For det andet skal du godt ventilere rummet efter hvidvaskning. For det tredje er vaskefladen ikke særlig praktisk, da den let beskadiges, når der er ophobning af damp eller fugt på overfladen.

Resten af ​​kridt hvidvaskning - en fantastisk måde at hurtigt og billigt gøre loftet smukt.

Et andet miljøvenligt materiale, der bruges til at designe loftrummet, er gipsvægge (GCR). Den består af enkle komponenter - vand, gips, pap. Efter montage er lofterne ofte imprægneret med vandbestandige forbindelser og malet, hvilket påvirker deres miljøvenlighed.

Multilevel lofter skal kun ske, hvis rummets parametre er store nok til at rumme de hængende elementer. Men i små soveværelser med lave lofter er det bedre at gøre designet i et niveau, frynset, krøllet ramme. Gipsvæg er et praktisk taget universelt materiale: Hæmmede lofter kan ikke kun have nogen form, men har også vinklede hjørner eller være skrånende eller skrå, hvis designet kræver det.

Men i hvert fald ser interiøret i dette design altid fordelagtigt ud, og de rigtigt valgte farver og former kan forvandle ethvert soveværelse.

Tips og tricks

Enhver designer ved, hvad en stor rolle i interiøret spilles af farvepalet af rummet. Næsten alle eksperter har længe siden flyttet væk fra det traditionelt hvide design af loftrummet, erstattet det med moderigtige sarte eller tværtimod kontrastfarve.

Alle farver kan opdeles i varmt og koldt. Den første er alle nuancer af rød, orange og gul. Når man maler lofter med malerier med varme toner, bliver overfladen som om "falder" et par centimeter ned. Dette skyldes, at varme nuancer har til følge effekten af ​​tilnærmelse, og alle overflader kommer til at komme tættere på hinanden.

Hvilket er bedre at lave et loft i soveværelset? (10 billeder)

At starte det indvendige efterbehandlingsarbejde i sin lejlighed eller hus, som regel er den første i køen soveværelset. Dette værelse er et hvilested for os, hvor vi sover og hviler, derfor kaster vi alle vores bestræbelser og midler til at afslutte soveværelset. Gør reparationer i soveværelset, som altid, starter vi med lofterne. Hvorfor? Ja, fordi loftoverfladen er udgangspunktet, hvorfra resten af ​​vores hjem design allerede danser. Hvilket i dette tilfælde er bedre at lave loftet i soveværelset, bestemmer du selv. Valget bestemmes ikke kun af dine ønsker og smag, men også af fremstillingsprocessen af ​​hele processen.

Til dato er der en hel del muligheder for afslutning af lofter i boligområder. Næsten alle typer design passer til soveværelset, men tiden vil fortælle, hvor smukt og retfærdigt det er med hensyn til hygiejne og hygiejne. For at undgå fejl og fejlberegninger anbefaler vi, at du undersøger i detaljer alle de eksisterende loftslag til soveværelset.

Loftet i soveværelset, hvordan skal det være?

Soveværelset, i modsætning til andre værelser i huset, har den særlige specificitet. Tænker over reparationen i dette rum er det vigtigt at opnå ikke kun skønhed og æstetik, men forsøg på at maksimere niveauet af komfort. Højkvalitets afslutning af lofterne i soveværelset giver dig et godt humør, og et korrekt udvalgt design af loftoverfladen giver dig et sikkert ophold og den nødvendige komfort.

I soveværelset vil du ikke installere suspenderede lofter med et stort antal lamper. Indretning af kontorudstyr til dette værelse ville ikke være hensigtsmæssigt. Det massive overhead design, der er udstyret med adskillige ultramoderne soveværelseslamper, er ikke egnet. Loftet skal være lyst og luftigt i udseende, der spiller rollen som et stort og komfortabelt sengeteppe. Elegance og tilbageholdenhed i denne situation vil ikke være overflødig, harmonisk inklusive loftet i soveværelset ikke kun i det indre af rummet selv, men også i overensstemmelse med designniveauet i hele huset.

Vi kan tale om de midler, der er afsat til reparation af loftdelen kun i lyset af implementeringen af ​​det generelle koncept om at bygge hele det indre rums design.

Til noten: Det er ikke nødvendigt at lave et illustrativt objekt fra soveværelset. Du laver reparationer til dig selv, så overdreven pretentiøsitet, rigdom og pompositet i indretningen af ​​værelser er ikke velkomne. Alt skal være pænt, hyggeligt og hyggeligt.

Materialer anvendt og design muligheder for lofter i soveværelset

Til at begynde med anvendes til udsmykning af indvendige boliger i dag en række forskellige materialer. Begyndende med de mest enkle og traditionelle finishmaterialer fra en række nye nyere udviklinger. Til afslutning af lofterne er det almindeligt at bruge:

 • kridt eller kalk;
 • maling;
 • tapet;
 • polystyrenskum;
 • plast;
 • drywall;
 • stof base.

I hvert tilfælde kan en bestemt type design anvendes. Det er dog værd at huske på, at ikke alle de anførte materialer vil være egnede til at arbejde med loftoverflader i boliger og især i soveværelset. Baseret på de anvendte muligheder vælger vi designmulighederne for loftoverflader i soveværelser. I øjeblikket vil vi fokusere på de mest praktiske muligheder, hvad angår brugssted og i popularitet.

 • renvaske;
 • maleri;
 • tapetsering;
 • polystyren fliser finish.

Dyrt og tidskrævende loft i soveværelset, som regel lavet af ophængte strukturer. Disse omfatter:

 • gipsplader loftoverflader;
 • loftslofter
 • strække.

Vi vil ikke tale om plastpaneler, kassettelofter og jernbanekonstruktioner, da soveværelset ifølge eksperter inden for lejlighedskonstruktion ikke er det bedste sted at bruge sådanne teknologier.

Hvidvaskning og maling

De første fire positioner i listen kan sikkert tilskrives de mest enkle og billige materialer. Med en kompetent og kvalificeret tilgang giver et af de nævnte materialer dig mulighed for at skabe et ret smukt praktisk loft i dit soveværelse. Sådanne designmuligheder er acceptable i situationer med hårde besparelser.

Borte er de dage, hvor der blev afsat et minimum af penge, tid og opmærksomhed til loftet. Normalt blev problemet med design af loftoverfladen i soveværelset løst ved hjælp af whitewash. Kridt og lime er de billigste og mest overkommelige byggematerialer.

Hvordan laver man et smukt og nyt loft i soveværelset, hvis der afsættes minimale midler til dette formål? Vær opmærksom på maling. For lofter er denne designmetode ret praktisk og omkostningseffektiv. For det første blev vandbaserede maling anvendt i kvalitet og egenskaber svarende til hvidvaskning. Lidt senere blev akrylbaserede maling, silikater og silikone maling brugt til at male loftoverfladen.

For al den relative tiltrækningskraft af begge metoder og hvidvaskning og maling har en stor ulempe. Før der påføres overfladebelægning, kræver det en stor indsats for at bringe den hårde overflade i korrekt form. Alle chips, fejl og uregelmæssigheder på hovedfladen skal omhyggeligt repareres. Ofte vil det være nødvendigt at anvende et lag af gips eller bruge gipsplader til dette formål at udjævne bundloftdelene.

Hvidvaskede lofter er miljøvenlige, komfortable og praktiske at bruge. Det eneste punkt, der skal tages i betragtning er, at sådanne lofter ikke er holdbare, foruden i færd med hvidvaskning er der meget snavs og snavs. Loftmaling ser mere attraktivt ud i denne henseende.

Omkostningerne ved materialer og arbejdshastigheden sætter imidlertid disse muligheder i første omgang. I tilfælde af en midlertidig løsning af problemet vil maling af loftet være den mest succesrige og omkostningseffektive måde at designe. Akrylmaling er sikker i økologi, og en stor palette af farver giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede designløsninger på lofterne i dit eget soveværelse. Prøv kun at bruge materialer af høj kvalitet. Til indendørs arbejde i boliger er der specielle malinger og lakker til rådighed, der er sikre i sammensætning.

Det er vigtigt! Under udvælgelsen af ​​materialer til efterbehandling anvendes færdigmaterialer baseret på naturlige komponenter eller med et minimumsindhold af skadelige kemiske urenheder. Overfladen af ​​loftet skal være i live, kunne trække vejret.

For en enkel løsning af problemet kan du bruge tapetet. På grund af det faktum, at i dag blandt materialerne i denne kategori er der et stort udvalg, er efterbehandling af lofterne i soveværelset med tapet en meget bekvem og økonomisk måde. På loftoverfladen er der tegninger og ornamenter. Du kan altid vælge farven og farve dig selv.

Til reference: For at klæde loftet i et rum med et areal på 15-17 m2 vil det tage 2 kg. lim og 4-5 ruller af tapet. De samlede omkostninger ved materialer er ca. 2-2.5 tusind rubler.

Brug til dette formål vaske tapet af lyse farver eller materiale til maling. Men i denne situation er der en nuance, der er værd at være opmærksom på. Vil det være let at skulpte våd og tung strimler af papir på loftet. Er det ikke bedre at komme forbi med simpelt maleri eller allerede at være opmærksom på de suspenderede strukturer?

Polystyren fliser

Udseendet af dette materiale giver dig mulighed for at se helt anderledes ud på måden designet af loftoverfladerne i soveværelserne. Fremstillet af skum eller polystyren, sådanne fliser er meget rimelige at bruge til indretning. I dag sælges almindelige polystyrenskumplader til maling eller materialer med færdige mønstre i handelsnetværket. På grund af teknologien i fremstillingen i dag fremstilles efterbehandling af fliser af forskellig tekstur med filmbelægning eller uden, farvet og med det sædvanlige mønster. Ved hjælp af polystyren skumplader kan du opnå en efterligning i loftet i soveværelset af en dyr finish under et træ.

Til noten: Begyndelsen af ​​arbejdet skal udføres fra den centrale del af loftet. Ved at vælge retningen af ​​klistermærket, skal du omhyggeligt, flise fliserne, dække hele overfladen. Næsten nogen lim eller flydende negle vil arbejde. Efterbehandling af den færdige overflade vil give en loftsplint installeret omkring rummets omkreds. På grund af soklen kan du skjule slots og stedet for sammenføjning af fliser med vægpaneler.

Moderne typer af loftdesign i soveværelset

Hvilket loft at lave i soveværelset, hvis du har penge nok og de teknologiske parametre i rummet tillader brug af suspenderede systemer. Her er valget også betydeligt. Det største og store plus ved denne tekniske løsning er manglen på behovet for at niveauer bundloftets overflade. På grund af montering af rammen er det nemt at skjule alle de eksisterende fejl i gulvpladerne for at spare dig for at rive den gamle maling eller gips.

Suspended systemer giver dig mulighed for at vende rundt design ideer, og tilstedeværelsen af ​​rammen giver et bekvemt og organisk arrangement af lamper. I soveværelset spiller belysningen altid en vigtig rolle. Ved hjælp af ophængte strukturer er det muligt at opnå en optimal variant til placering af hoved- og dekorationsbelysning for at skabe en dekorativ fladt overflade.

Gipsplader lofter

Først og fremmest husk gipsvæggen. Dette materiale fortjener retmæssigt anerkendelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette de mest usædvanlige og originale hængende loftsstrukturer og derved dekorere og omdanne udseendet af ethvert rum.

Til reference: Med en rumhøjde på mere end 250 cm har ophængningssystemer et sted at være. Et stort område af rummet spiller også for at vælge denne designmulighed.

Ved hjælp af aluminiumskinner og stålbøjler installerer vi rammen for det fremtidige loft. Det er nemt at få nogen buet overflade ud af gipsvæg, bygge et loft på flere niveauer. Den eneste betingelse i en sådan situation er ikke at overbelaste hele strukturen. Materialet selv, rammens elementer og belysningsudstyret udgør sammen en betydelig masse.

Sådanne loftsoverflader kan males i enhver farve, forædle dem med fliser eller tapet med præget tekstur.

Spændingsstrukturer

Med stræklofter ser alt meget enklere ud. Du behøver ikke at montere en kompleks ramme. Med nogle erfaringer og færdigheder, er loftslofter temmelig nemme at installere på egen hånd. Hvilket loft er bedre for et soveværelse, stræk eller suspenderet gipsplader, bestemmer du selv.

Ved at bruge en plastikpose, som også er en speciel profil, monteret rundt om rummet, strækker du lærredet ud. Den strakte overflade kan males i enhver farve. Under belysningsudstyret er der specielle huller. På grund af vinylbasen er sådanne overfladeflader meget praktiske og nemme at rengøre. Attraktivt udseende og holdbarhed er de vigtigste kriterier for valg af denne løsning.

Til noten: Vær opmærksom på vægten og strømmen, når du vælger armaturer. For spændte loftkonstruktioner skal disse tal tages i betragtning.

Til sidst

Sammenfattende vil jeg gerne fremhæve de vigtigste aspekter, der vedrører afslutning af lofter til soveværelser. De vigtigste aspekter er:
1. Loftet i soveværelset skal ikke kun være smukt, men også sikkert.

2. Der er visse teknologiske begrænsninger i brugen af ​​efterbehandlingsmuligheder:

 • rum højde;
 • gulvplads
 • praktiske og lette pleje
 • holdbarheden af ​​loftoverfladen.

3. Bruges til at afslutte en række forskellige muligheder:

 • renvaske;
 • maleri, wallpapering;
 • installation af suspenderede strukturer

4. Suspended gipsplader lofter og spændingsstrukturer er den mest bekvemme loft mulighed for soveværelset.