Sænk gulvet i det gamle hus fra en log

I et århundrede gammelt hus jeg niveauer gulvene. Han tog de magtfulde fly ud, fjernede jorden før loggkørslen, som ligger på jorden (alle tørre), ligger 22-21 cm, planer 7 cm tykke.

Stanislav, Sayanogorsk.

Hej, Stanislav fra Sayanogorsk!

Du er heldig med det hundredeårige hus, fordi jorden under det er tørt, og en rullehjul ligger på den har ikke rottet i så lang tid.

Med hensyn til bevarelsen af ​​loftets højde i huset, se for dig selv. Hvis det ikke er muligt at hæve loftet, er den eneste løsning at sænke gulvet i huset. Og hvordan man gør det, bestemmes det strengt ved stedet. Slå smartere og handle.

Løsningen kan også være i fuldstændig eller delvis fjernelse af jorden sammen med de tilhørende træelementer under huset eller et fald i deres tykkelse. Og måske montering af gulvsloggen uden at forbinde dem med den første krone af huset. Der kan være andre muligheder. Uden en grundig inspektion af din sag er det svært at give nogle omfattende anbefalinger og råd.

Desværre vil jeg ikke fortælle den anden.

Andre spørgsmål om køn:

Stil et spørgsmål til Semenych (forfatter af materialer)

Vores hjemmeside opdateres jævnligt med interessante og unikke materialer og artikler om tømmer, byggematerialer og arbejde, giver forfatterens mening og kendskab til en ægte shabashnik med erfaring fra mere end 15 år. Der er en sektion - sjove historier shabashniki. Hvis du ønsker at modtage oplysninger om dette, skal du abonnere på nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Ikke-overførsel af din adresse til tredjepart er garanteret.

Gulv enhed i et træhus

Trægulv er en klassisk løsning i konstruktion og reparation. Ingen moderne sammensatte materialer vil ikke erstatte varmen i hjemmet og økologisk træ. På trods af at træ taber beton eller kompositter til holdbarhed og pålidelighed, vil dens naturlige tiltrækningskraft stadig være populær hos bygherrer i lang tid. Gulvbelægningen i et træhus er blevet udarbejdet af mange generationer, derfor bør det ikke medføre særlige problemer selv for ikke meget erfarne håndværkere.

Det er muligt at arrangere et gulv i en træstruktur på forskellige teknologier. Overvej arbejdsordenen, der bruges i dette materiale, værktøjer og udstyr.

Gulv enhed i et træhus

Vi bygger et gulv af et træ på støttekolonner

Gulvets skema i husets træ på støtter-søjler

Opførelsen af ​​gulvet i et sådant design er tilrådeligt, hvis du ikke har til hensigt at sætte ind i væggene i dit hus støtte eller bærende bjælker til opførelse af gulvet. I dette tilfælde vil gulvet blive bygget i henhold til den frie "flydende" ordning og vil på intet tidspunkt blive forbundet med bygningens ydre vægge. Denne gulvkonstruktion anvendes også til opførelse af gulve i træbygninger på jord med et højt niveau af grundvand.

Gulvbelægningen i et træhus af dette design kan opdeles i to typer.

 • Unary gulvbelægning fra træplader. Denne type gulvbelægning er den enkleste i konstruktion og videre brug og reparation. Det anbefales at anvende en sådan struktur i små huse i hytter bygget til sæsonbestemt brug.
 • Dobbelt køn Denne type gulv er bygget i bygninger designet til året rundt levende. Ved brug af denne teknologi er der bygget to dæk: sort og retfærdig, i mellemrummet mellem dem er der isolering fra varmetab og fugtindtrængning.

Hovedtyper af trægulve

Teknologien til byggeri af gulvet i husene af træmaterialer på understøtninger

Trin 1. Lav en mudring i rummet af dit underfelt. Grubet skal graves mere end en halv meter dybt fra det nedre niveau af den planlagte etage. Placer en pude af murbrokker, grus eller rengøres fra flodsanden i en gravgrave. Det anbefales, at den øvre kant af puden hæves over jorden i området nær kælderen med ca. 20 centimeter.

Trin 2. Poler til gulvet kan dannes af rødbagte mursten. Så hvis du planlægger at lægge gulvet på poler med en højde på 25 centimeter, så vil den optimale bredde være 1,5 mursten. Med en højde af støtte mere end 25 centimeter søjlen sættes i to mursten.

Poler til gulvkonstruktion

Der er andre teknologier til installation af understøtninger. For eksempel er det muligt at placere monolitiske betonsøjler under jorden. I dette tilfælde hældes den konkrete opløsning i en præbygget træformning, hvoraf der er monteret en metalramme af forstærkning.

Betonmørtel kan også hældes i lodret installeret og forsænket i gruspude segmenter af asbestcementrør, indenfor som også er placeret en ramme fremstillet af forstærkning.

Støtte kolonner fra rør

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at være opmærksom på deres ensartede øverste niveau ved valg af teknologi til opstilling af søjler. Den bedste kontrolenhed er et laserniveau eller niveau. Afstanden mellem kolonnerne og understøtningerne vandret og vertikalt er ca. en meter.

Trin 3. Et vandtætlag er lagt på hver søjleunderstøtning. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge to kombinerede lag af arkisolering, såsom tagfilt.

Vi vandtætte søjler med ark af tagmateriale

Trin 4. På et vandtætlag placeres et træ dør 30 mm tykt.

Rekvisitter med dør

Trin 5. Stængerne er lagt på søjlerne. Normalt er de bygget af en tyk træstang, skåret af nåletræ og behandlet med antiseptisk. Forbindelseslag skal falde på støttesøjler. Under konstruktion skal du styre den vandrette position af lagets overflade. Du kan justere lagens position ved hjælp af modkile. Afhængig af bredden af ​​de træplanker, der anvendes ved gulvkonstruktionen, kan afstanden mellem tilstødende lag varieres i intervallet 60-80 cm.

Træbakke

Trin 6. Der er lagt en plankegulv på de lagt logs. For at skabe et æstetisk udseende er træplader bedre placeret parallelt med lysretningen, der falder fra vinduerne i rummet. Det første bord er lagt med et hul fra væggen til 15 mm. Derefter lukkes dette rum med en sokkel, men mellemrummet sikrer luftens bevægelse i det underjordiske rum.

Enkelt plankegulv

Trin 7. Brædder af massivt træ på blokblokken er fastgjort med negle. Den minimale længde af forbindelsesspidsen skal være dobbelt så meget som bordets tykkelse. Negle er hamret under skråningen, således at sømens rotationsakse ikke falder sammen med planen for bordets parring og referenceforsinkelsen. Den optimale hældningsvinkel er 30-45 grader til lodret. Hovedet af neglene med slagene på den skarpe side af hammeren er fuldt indlejret i brættet. Derefter forsvinder hovedet efter at have udført processen med påfyldning og maling.

Spik neglene i en spids vinkel

Trin 8. En rake-sokkel er fastspændt på brædderne langs omkredsen af ​​væggene. En midlertidig sokkel er monteret i nærheden af ​​de to vægge placeret modsat hinanden, som er fastgjort et par centimeter fra væggene. Slots vil give ventilation indtil den endelige tørring af brættet af plader og derefter lukke den permanente sokkel.

Vi søm træ sokkel

Bemærk, at hvis et værelse med et gulv på beton eller mursten søjler ikke opvarmes om vinteren, kan søjlerne "føre" og geometrien i trægulvstrukturen bliver brudt. Et slaglag kan give yderligere isolering til undergulvpladsen, men i mellemrummet med overkanten og trægulvet skal der være en plads på mindst 5 centimeter for at sikre ventilation.

Hvordan man bygger en enkelt plankegulv i et træhus

Hvis der under opførelsen af ​​vægge i et træhus du lagde støttebjælkerne, så ville den mest overkommelige måde at bygge et gulv være at lægge en enkelt plankegulv. Normalt er afstanden mellem støttebjælkerne mindst en meter.

Trægulv enkelt konstruktion

 1. Lags til at lægge gulvet er monteret over støttestængerne. Træstænger med en side på 50-60 millimeter anvendes til deres konstruktion. Afstanden mellem lagene afhænger af bredden af ​​det rillede bord, der anvendes til gulvbelægning:
  - hvis du bruger et bord med en tykkelse på 30 mm, skal afstanden mellem lags ikke være mere end en halv meter;
  - Hvis du bruger et rillet bord med en tykkelse på 400 mm eller mere, vil den optimale afstand mellem lags være 50-60 centimeter.
 2. Når du lægger kasser fra loggen, skal du sørge for at kontrollere den vandrette position af stængernes øverste niveau. Det anbefales at bruge en laser eller et normalt bygningsniveau, og justere højden af ​​lagets placering ved hjælp af kilerne under den.
 3. Lags er fastgjort til bærende bjælker ved hjælp af lange negle eller snedker parentes.
 1. Enkelt plankegulv lægges direkte på blokblokken. For at lægge det færdige gulv i et enkelt lag anvendes et tunge- og rillebræt. Dens armatur er traditionelt: Næste bord er indsat i låsen til den forrige, justeret ved at trykke med en hegn, og derefter negles til lag med en lang negle, der ligger i brætets krop under en lille skråning. Hovedet af negle sunket ind i brætets krop. Hvis du planlægger at lægge et gulvbelægning på gulvet i et lag, så er det muligt at bruge ubehandlede brædder.
 1. Efterbehandling gulv fra rillede brædder er slibet og derefter lakeret eller malet. På udkastet til gulvfinishen ligger dekorative belægninger, for eksempel linoleum.

Dette er en meget hurtig og overkommelig måde at bygge et gulv i en træstruktur. Men det termiske isolering af dette design efterlader meget at ønske, og i huset, der er designet til hele året, er det bedre at bygge en dobbelt gulvstruktur.

Vi bygger et gulv i to lag i en træstruktur

I modsætning til enkelt består to etager af to lag: efterbehandling og udkast.

Trægulv dobbelt konstruktion

Trin 1

Lags er monteret på understøtningsbjælker, til hvilke kraniale ekstra stænger spidses.

Cranial forlængelsesstænger

Trin 2

På de kraniale yderligere stænger i tværretningen spidsede plader af gulvets træklag. Det er muligt at anvende et ubearbejdet nåletræsbord af forskellig tykkelse (15-45 mm). Før bordlægning behandles pladerne med antiseptiske midler. Stakede brædder er tæt monteret på hinanden, så der stadig er minimal revner.

Trin 3

Et lag dampspærre lavet af holdbart polyethylen lægges på det hårde gulv. Dens striber overlapper hinanden.

Dampbarriere lavet af plastikfilm

Trin 5

Lags er lagt på gulvet. Deres højde vælges afhængigt af det krævede isolationsniveau (normalt 50 mm).

Trin 6

Mellem lagene er isoleringslaget. Valget af materiale til isolering afhænger udelukkende af dit budget og dine præferencer:

 • rullet mineraluldsruller;
 • skumpolymerplader (for eksempel polystyrenskum);
 • et lag af genopfyldningsmateriale, såsom ekspanderet ler eller en blanding af ler og savsmuld;
 • rørsystem varmt vand gulv.

Trægulv isolering

Trin 7

På toppen af ​​isoleringslaget placeres et andet lag af vandtætning. Hvis du opbygger et varmt vand gulv i tykkelsen af ​​træet, bruges det øverste lag af vandtætning ikke. Ved opbygning af et gulv med passiv isolering mellem isoleringslagets overkant er der et mellemrum på 1-1,5 centimeter tilbage.

Trin 8

På toppen af ​​denne hele "sandwich" lagde tunge-og-groove boards. Teknologien til deres installation er allerede beskrevet ovenfor.

Trin 9

I hjørnerne af rummet under installationen er der efterlades ventilationshuller med et tværsnit på ca. 5 centimeter, som er dækket af dekorative gitter. Overfladen af ​​gitterene hæves et par centimeter over gulvet. En sådan højde beskytter gitteret mod fugt.

Undergrunden er også ventileret gennem vinduer i soklens vægge. Om vinteren overlapper alle typer ventilationsvinduer.

Gulvventilationsgitter

Egenskaber ved opførelsen af ​​gulvet på første sal af træbygninger

Ved konstruktion af gulvet i stueetagen eller kælderen af ​​et træhus er der visse funktioner til stede over de uopvarmede kældre.

Koldt gulv, beliggende direkte på jorden (uden underjordiske)

Et koldt gulv, der ligger direkte på jorden (uden underjordiske) er bygget, når der er tør jord under huset og med en høj position af loftet på første sal af bygningen. Undergrunden på denne etage består af 4 lag:

 • tampet sandpude;
 • tørt, rent, brændt sand;
 • lag (barrer af nåletræer med en tykkelse på mere end 15 centimeter), forsænket i den hældte jordbund og baseret på rillerne i rummets ydervægge;
 • Enkelt plankegulv med en tykkelse på 30-40 mm.

Isoleret gulv med uopvarmet underjordisk rum

Installation af et sådant gulv anbefales til store mængder jordvand. Lags i dette tilfælde er placeret på støtte-søjler (lavet af mursten eller støbte monoliter af beton).

Proceduren for opførelse af isoleret gulv med uopvarmet underjordisk rum

 1. Placering i undergrunden af ​​en pude lavet af rammed organisk sand (10-15 cm tykt).
 2. Installation af støttekolonner med en højde på mindst en halv meter. En meget enkel og økonomisk metode til installation af understøtninger vil være at hælde betonopløsningen i sektioner af lodret stående rør med en metalramme indeni.
 3. Læg et dobbelt lag af vandtæt på overfladen af ​​understøtningerne.
 4. Placering af træ dør 30 mm tykt.
 5. Lagring bjælker lag.
 6. For at gennemføre termisk isolering af gulvet ved hjælp af denne teknologi, klipper lameller (ca. 15 mm i tværsnit) til de laterale ender af forsinkelsen, hvor der er lagt et træklag af gulvet af skårede, ikke-formede brædder.
 7. En dampspærrefilm og et lag af isolering lægges på polovogonastilens træklag (gulvniveauet ligger lige under færdigbunden). På toppen af ​​bjælkerne lægges en plankegulv eller en overdækning af træplader.

Koldt gulv med opvarmet underjordisk rum

Koldt gulv med opvarmet underjordisk rum bruges til konstruktion på jord med lavt grundvand. Teknologien for dens installation falder sammen med den forrige, op til scenen for installation af en undergulv. Efter installationen er lagret på dem monteret over gulvet uden at skabe et termisk isoleringslag.

Se instruktionsvideoen for at lære mere om konstruktionstrinnene.

Enheden af ​​gulvet i et træhus: muligheder for design og installationsregler

Enheden af ​​gulvet i et træhus rejser ofte mange spørgsmål, især i lyset af nutidens mode for traditionelle bygninger af tømmer eller logs. I bygninger af træ er der ingen sædvanlige gulvplader, så gulvbelægningen i et træhus er anderledes end i bylejligheder.

Vi vil tale om de mest praktiske metoder og design af trægulve.

Enheden af ​​trægulve i træhuse afhænger af brugsformen for rummet og fundamentets design.

Trægulve

Generelle egenskaber og egenskaber

Enheden af ​​et trægulv i et privat hus kræver kendskab til trækets egenskaber som byggemateriale.

For den vellykkede konstruktion af trækonstruktioner er ikke nok til blindt at følge instruktionerne, det er bedre at kende og forstå kernen i de processer, der er karakteristiske for dette byggemateriale.

Først og fremmest lister vi trækets egenskaber:

 • Træ er et naturligt organisk materiale, så dets sammensætning og egenskaber kan variere inden for visse grænser. Dette fører til, at selv inden for samme race eller gruppe af relaterede klipper, illikvide eller simpelthen uegnede materialer kan findes, kan et af hovedpunkterne derfor betragtes som et kompetent valg af råmaterialer til byggeri;
 • Træprodukter påvirkes af det ydre miljø: de reagerer på ændringer i fugt og temperatur, de er bange for overdreven fugt, insekter, bakterier og svampe;
 • Træbyggematerialer kræver yderligere behandling med brandbekæmpelse, hydrofobe og antiseptiske forbindelser;
 • Træ udsender ikke skadelige kemikalier, er helt sikkert for mennesker og fører ikke til negative konsekvenser for menneskers og dyrs sundhed.
 • Træflader er mest kendt for mennesker på grund af naturhistoriske grunde, de opfattes subjektivt som de mest komfortable, varme og smukke;
 • Installation af træstrukturer produceret uden brug af sofistikerede værktøjer, da behandlingen af ​​dette materiale er ret simpelt og veludviklet i tusindvis af år med udvikling af håndværk og arkitektur.

Billedet demonstrerer den unikke skønhed af træoverflader.

Det er vigtigt!
Gulvene ligger tæt på jorden og grundstrukturerne, så det er især tilbøjelig til temperatur ekstremer og høj luftfugtighed.
For en vellykket installation af et sådant gulv er det nødvendigt at eliminere disse faktorers indflydelse på træ så meget som muligt.

Da bagsiden af ​​gulvbrædderne er dårligt ventileret kræver konstruktionen omhyggelig behandling med vandafvisende kompositioner og yderligere ventilation. Ventilation er ikke mulig i alle typer etager, så behandlingen behandles mest.

Tip!
Når du vælger træ til konstruktion, skal du være opmærksom på alle små ting: overfladens kvalitet, tilstedeværelsen af ​​visuelle defekter, fugtighed, bordets geometri, læsionerne af svampeorganismer og skimmel, de matchende farver og fibermønsteret.
Prisen på kvalitetsmateriale er ret højt, men elimineringen af ​​konsekvenserne af brugen af ​​træ af lav kvalitet vil koste meget mere.

Manglende overholdelse af anbefalinger, når man vælger råmaterialer og forarbejder dem, medfører triste konsekvenser.

arter

Enheden af ​​trægulve i et landhus kan variere afhængigt af bygningens opbygning og anvendelsesmåden.

Trægulve kan have forskellige designs. Hvis du ønsker det, kan du finde mange af dem, da mange herrer laver ophavsret og ændrer sig til klassiske ordninger.

Vi vil ikke gøre dette, men vi vil give det mest praktiske og praktisk at installere muligheder:

 1. Belægninger, der ikke er forbundet med vægskabler på en stiv måde, eller såkaldte "flydende gulve". Bruges i boliger, hvor folk bor året rundt og betragtes som den mest hensigtsmæssige valgmulighed;
 2. Gulve uden underjordisk værelse. Kold, men let at installere konstruktion, egnet til sommerhuse og hytter
 3. Dækning med underjordisk plads. Også kaldet varme gulve, kan opvarmes eller koldes under jorden, isoleret med isoleringsmaterialer.

Det er vigtigt!
"Flydende gulve" er ikke forbundet med væggenes fælge ved hjælp af bjælker, og derfor er lydvibrationer, når de ikke går i spredning af bygningskonstruktionerne.
Dette er den største fordel ved denne type gulvinstallation, som er meget relevant for ramme, loghuse og træhuse.

Skematisk repræsentation af strukturen af ​​"flydende" gulvbelægning.

Det skal huskes, at den "flydende" belægning baseret på søjlerne, som er nedsænket i jorden. I mangel af vinteropvarmning kan og vil disse søjler blive udsat for hævelse og andre bevægelser af jordmasserne, som følge heraf kan deres højde og rumlige orientering ændre sig, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​belægningen.

På baggrund af ovenstående ser vi, at gulvkonstruktionen på 1. sal i et træhus skal vælges i overensstemmelse med bygningens formål og driftstilstanden. Forsinkelse af disse regler medfører alvorlige problemer og behovet for dyre reparationer af hjemmet.

Hvis man vil bo i et behageligt miljø, skal man huske på, at enheden af ​​et opvarmet gulv i et træhus kan laves enten på basis af en "flydende" teknologi eller på basis af bjælker på princippet om et dobbelt gulv med gulvplads og en grov overflade.

Figuren viser, hvordan loftsbjælkerne er fastgjort i vægstrukturens struktur.

Derfor er en strålevariant egnet til sommer- og sommerhuse, og for permanent ophold kan begge teknologier anvendes, men det er bedre at have mulighed for understøtninger.

Arrangementet af gulvet på anden sal i et træhus er kun muligt i henhold til bjælkerne i loftet og / eller kassen af ​​lag og bjælker, så der er ikke mange muligheder her.

montering

Flydende strukturer

Diagrammet viser strukturkarakteristikken for alle sådanne belægninger.

Installation af gulve på kolonnerne med egne hænder kræver, at du ikke kun arbejder med træ, men også med beton eller mursten. Processen er ret tidskrævende, men resultatet begrunder det udnyttede arbejde.

I forbindelse med en artikel vil denne metode ikke fungere detaljeret, derfor har vi samlet følgende instruktion, som vil bidrage til at forstå essensen og rækkefølgen af ​​alle manipulationer og værker:

 1. Fra det underjordiske rum udgraves udgravningen til en dybde på mindst 50 cm. Dette er nødvendigt for at erstatte jorden med dræningsmaterialer, der kan afskaffe kapillærlækage af fugt og jord bliver våd om foråret under regn og snesmeltning;
 2. Det resulterende stenbrud er fyldt med byggematerialer med en dræningsvirkning: grus, mursten og sand, nogle gange anvendes slaggmaterialer eller ekspanderet ler. Også dræning kan lukkes med et lag af ler. Denne dumpning er forsigtigt rammed med vand eller vibrotool, så toppen er 20 cm over jordoverfladen omkring huset;
 3. Langs omkredsen etableres støttekolonner af mursten eller beton. Søjlernes dimensioner er 400x400 cm, 450x450 cm, 500x500 cm (til højden af ​​søjlerne op til 250 mm) eller med en side af en og en halv eller to mursten;
 4. Indstil derefter de understøttende søjler indendørs i trin på 70 - 100 cm;
 5. Alle søjler dækket af et lag af vandtætning til trægulve. Til dette kan du bruge tagfilt, lagt i tre lag;
 6. Næste på søjlerne lagde bjælker af det fremtidige gulv. Materiale - massivt tømmerafsnit på 100x150 mm eller mere. Stængerne er fastgjort med gevindforankrede ankre og møtrikker, som er indlejret i overfladen af ​​delen;
 7. Bjælkerne er fyldt med kraneskinner til fastgørelse af undergulvpladerne, og derpå fyldes en hård belægning, som du kan bruge anden klasse brædder og endda detaljerne i fordybningen efter det konkrete arbejde;
 8. På udkastet gulv lægge et lag af vandtætning og isolering i form af mineraluld eller polystyren. Bomuld uld er dækket af en dampspærre, ellers vil den absorbere atmosfærisk fugt og miste sine isolerende egenskaber;
 9. Der skal være et mellemrum på nogle centimeter mellem isoleringen og det færdige gulv til luftcirkulationen, hvilket fjerner overskydende fugt fra undergrunden;
 10. I slutningen er et sidste gulv lagt af høj kvalitet tunge eller gulvbrædder, krydsfiner, efterfulgt af parket eller laminatgulv eller andet materiale.

Det er vigtigt!
Hovedbetingelsen for et behageligt mikroklima i rummet og en langsigtet korrekt drift af et trægulv er et tørt underjordisk rum, derfor er der særskilte ventilationskanaler tilbage i gulvet og i kælderen af ​​bygningen.

En observant læseren kunne allerede gætte hvordan man sænker gulvene i et træhus, hvis det er nødvendigt. For dette kan du reducere tykkelsen af ​​det underjordiske hul. Før du sænker gulvet i et træhus, demonterer den gamle belægning, fjern bjælkerne og fjern indlægene.

Andre arter

Gulvene på gulvbjælkerne er arrangeret efter et lignende princip, kun enklere.

Enheden af ​​et koldt enkelt gulvbelægning til et sommerhus består i at lægge bjælkerne direkte ind i dumpningen, montering af lagringen og fyldning af efterbehandlingskladerne af pladerne. Nogle gange er brædder fyldt lige på bjælkerne.

Bjælker lægges direkte ind i dumpningen.

Installationen af ​​gulvvarme i træhuse på basis af gulvbjælker ligner en lignende proces i opbygningen af ​​flydende strukturer, kun installation starter fra scenen med at lægge lag på bjælkerne. Yderligere manipulationer gentages.

Lags er lagt på gulvbjælker og fikseret.

Det er vigtigt!
For at reducere lydvibrationer og lyde som følge af at gå på vægge, der er forbundet med vægge, skal der lægges specielle anti-vibrationspuder af polymere materialer mellem lagene og bjælkerne samt mellem lagene og pladerne på overfladebehandlingen.

konklusion

Gulvbelægning af høj kvalitet er et vigtigt element i komforten i et træhus. Installation af en sådan belægning kræver ikke alvorlige konstruktionsfærdigheder. Enhver, der er i stand til omhyggeligt at studere installationsreglerne og følge enkle instruktioner, vil klare sådan arbejde.

For en visuel repræsentation af processen foreslår vi at se videoen i denne artikel, som fjerner mange spørgsmål og hjælper med at undgå unødvendige forsøg og fejl.

Sådan sænkes gulvene i det gamle hus, ikke falder fra hinanden?

I gamle huse er der ofte en ulempe - for lave lofter.

En person, hvis højde er over 1,9 m, lad os se det i øjnene, der er intet at gøre der, lysekronerne pakker ikke en klump. Det er naturligvis ubelejligt, det er nødvendigt at gribe ind. Da det er ikke praktisk at sælge et hus og købe andre boliger, og det er ikke en hurtig ting, skal du lave reparationer. Professionelle anbefaler at uddybe gulvet. Hvis alt er gjort korrekt, reduceres niveauet til 15 centimeter, og det er en meget mærkbar forskel. Efter reparationer i rummet kan du endda lægge en køjeseng for at spare plads. Af den måde kan enhver købe en køjeseng i Tomsk, så gå ikke tabt, men gå til butikken, men efter reparation for at kunne beregne hvilken model du har råd til korrekt.

Men sørg for at finde ud af om boliger kan modstå sådanne forstyrrelser. Huset er gammelt, og hvis du gør det overhaling, der påvirker fundamentet, kan det ikke stå. I dette tilfælde er risikoen fuldstændig uberettiget. Et andet punkt at finde ud af, er forholdet mellem grundniveau og gulv. Hvis de falder sammen, så bliver der ingenting uden alvorligt byggearbejde. Problemet kan løses på en anden måde - at hæve loftet. For arbejdskraft er disse klasser næsten ens, og resultaterne er de samme. Desuden behøver du ikke at tænke på udskiftning af dørene, når du hæver loftets niveau. Og så døren? Og hvordan går du ind i stuen med gulvet sænket, hvis dørene forblev på det foregående niveau? Det er rigtigt, ingen måde - bare sænk dørene eller fastgør et par trin. Generelt viser det sig dyrt. Du kan opnå den ønskede effekt, men hvis du reducerer screed på gulvet og fjern alle monterede strukturer i loftet. Femten centimeter skal vinde uden vanskelige og dyre reparationer. Hvis dette ikke er nok, ring til bygherrerne og begynd at tænke på, hvordan man styrker fundamentet. Hvis det ønskes, kan du endda lave et underjordisk gulv.

Hvordan sænker gulvet i huset?

Forfatter: Gæst, 2. oktober 2006 i opbygning af et hus

Udvalgte indlæg

Senest set 0 brugere

Ingen registreret bruger ser denne side.

De bedste artikler på IABs hjemmeside

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Idéer til dit hjem
 • Byg et hus
 • Hvordan sænker gulvet i huset?

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation og dekoration

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webstedet er et førende internetprojekt dedikeret til genopbygning og indretning af boliger. Hovedindholdet på webstedet er arkivet af bladet "Idéer i dit hus" - eksklusive forfatterartikler, højkvalitets illustrationer, praktiske råd og lektioner. Et team af fagfolk arbejder på projektet i tæt samarbejde med kendte designere, arkitekter og førende forlagseksperter.

På vores hjemmeside kan du finde omfattende designløsninger; se detaljerede markedsanmeldelser af byggematerialer, møbler, maskiner og udstyr; sammenligne dine egne ideer med design projekter af førende arkitekter; Direkte chat med andre læsere og redaktører på forummet.

Er du en professionel arkitekt eller designer?

Sådan hæver loftet i et træhus: demontering af det hemmede loft, sænkning af gulvbjælker og andre måder

Det fælles problem med mange gamle huse er meget lave lofter. Når huse blev bygget med sådanne besparelser, og den langsigtede krympning påvirket.

Hvad hvis lave lofter skaber en trang følelse? Hvordan man hæver lofter i træhuse?

Hovedproblemet med gamle træhuse er ikke forfald, men lave lofter.

Vi fjerner det hemmede loft

Kig på dit loft. Er det fladt? Loftet bjælker er ikke synlige, er du? Og de er.

Det betyder, at loftet er hemmed til dem nedenunder. På loftet kan der være gulv på oversiden af ​​bjælkerne. Eller måske ikke. Under alle omstændigheder kan 10-20 centimeter højde (afhængigt af bjælkens tykkelse) blive vundet ved blot at fjerne bindemidlet fra bunden.

Selvfølgelig skal du i dette tilfælde have et solidt gulv uden huller, hvorigennem alle ubehagelige smagsstoffer begynder at hælde i din plade fra loftet.

Bjælkerne er nemme at passe ind i rummets design, hvilket skaber en farvekontrast mellem dem og loftet. Mørke bjælker mod det hvide blanke loft (strakte eller PVC-paneler) ser meget imponerende ud i køkkenet.

Som du kan se, kan bjælker være et godt designelement.

Tip: Hvis overfladen af ​​bjælkerne har en sådan uregelmæssig geometri, at den tydeligvis ikke passer ind i rummets design, vil det samme headliner med et klapbræt med mørkere farver hjælpe.

Kablet med de samme PVC-paneler som loftet, vil bjælkerne ikke se rigtig godt ud; men MDF-panelerne, der efterligner tekstur af eg eller aske, vil falde til gården.

Fordele ved fremgangsmåden

Bryd ikke husets vægge, omkostningerne til tid og penge er små.

mangler

Gabet mellem gulvet og bundens bund er ikke meget forskelligt fra hvad det var. Visuelt udvides rummet betydeligt; Men hvis du er meget høj og konstant rører loftet i køkkenet og i andre rum med dit hoved - vil situationen ændre sig lidt.

Vi sænker gulvbjælkerne

Som du kan se er der et sted under bjælkerne. Hvorfor ikke bruge det?

I mange huse bygget i midten af ​​forrige århundrede skæres gulvbjælker mellem første og anden krone.

Og denne kendsgerning kan bruges til vores formål:

 • Fjern gulvbelægningen;
 • Skær bjælkerne på væggene;
 • Laying logs lige på fundamentet;
 • Vi lægger bordet, krydsfiner eller afstand.

værdighed

Arbejdet her er ikke meget mere end i det første tilfælde. Og effekten er allerede signifikant: gulvet vil falde næsten på kronen.

mangler

Vinduesåbninger og døren vil være betydeligt højere end normalt.

Vi fjerner loftbjælkerne og hylstret på subrafteren

Hvis taget er lavet korrekt, det vil sige, det har både loft og overlappende bjælker - på forskellen i højden mellem dem kan du vinde en mærkbar afstand.

 • Vi broder et loft;
 • Vi skærer loftbjælkerne på væggene;
 • Vi hænger loftet med subrafter bjælker.

værdighed

Igen er der en mærkbar og reel stigning i rummets rumfang. Højden af ​​loftet i træhuset vil øge nøjagtigheden af ​​forskellen mellem de to sæt bjælker.

mangler

Termisk isolering af huset vil forværres noget.

Bemærk venligst: Ingen bekymrer sig om at forbedre isoleringen af ​​loftet, lægge mineraluld på siden af ​​loftet.

Vi sænker gulvet under strimlens fundament

 • Fjern gulvbelægningen;
 • Vi skærer gulvbjælkerne, der hviler på fundamentet.
 • Forsigtigt, for ikke at krænke fundamentet af væggene, fordyber vi gulvet, fjerner overskydende jord og sengetøj. Får ikke bære væk: hvis du forsøger at grave under kælderen, er dens bevægelser næsten garanteret. Med tydelige konsekvenser for væggene.
 • Vi genfylder med grus, forstærker og udfylder et nyt fundament for et nyt niveau af gulvbjælker;
 • Vi lægger bjælkerne og genplacerer gulvet.

Rummet indeni strimlingsfundamentet er ikke kun varmeisolering fra jorden, men også ekstra centimeter højde

værdighed

Gevinsten i højden kan være ret stor: alt afhænger kun af højden af ​​grunden til dit hus.

mangler

 • Stor mængde arbejde;
 • Fare for jordbevægelse under fundamentet når begravet;
 • Vinduer og døre vil igen være meget højere end normalt.

Tag taget af

For småhuse er den mest oplagte måde ikke for tidskrævende:

 • Vi demonterer taget;
 • Fjern bjælkerne;
 • Tilføj en eller to kroner;
 • Vi sætter et nyt loft og et nyt tag.

værdighed

Vi får højere lofter uden forbehold: Vinduer og døre forbliver på det sædvanlige niveau, den reelle højde i rummet stiger betydeligt. Som en bonus blev taget nyligt blokeret og udskiftning af de rottede bjælker og spærre.

Nye bjælker og tagdækning vil være en god tilføjelse til højt til loftet.

mangler

Selv for et lille hus vil mængden af ​​arbejde være ret betydelig. Derudover vil huset bruge lidt tid uden tag overhovedet - bliver nødt til at overvåge vejret og vælge solrige dage.

Vi hæver huset på jacks

Vil du ikke adskille taget? Du kan gøre det modsatte - for at hæve huset, forlader taget på samme sted.

Hvordan man øger loftets højde, løfter hele huset på jacks?

 1. Anslå den omtrentlige vægt af huset. Mængden af ​​vægge og gulve kan estimeres ved at multiplicere højden og bredden af ​​hver væg (eller gulve) med sin gennemsnitlige tykkelse. Tætheden af ​​tørt træ er ca. 500 kg / m3.

Tip: For gamle og ikke meget tørre tømmer eller tømmer er det dog bedre at fortsætte fra 800 kg / m3. Hvis du savner på en stor måde - intet forfærdeligt vil ske.

 1. Bestil det nødvendige antal hydrauliske stik. Du kan fokusere på kapaciteten af ​​magtfulde kopier på ca. 5 tons.
  Den ideelle mulighed er, når hele huset stiger samtidig og jævnt, så er der mindre chance for, at boligindretningen bliver beskadiget.
 2. Hvis huset ikke er færdigt inde - kan du gøre med en eller to stik i hvert hjørne. Selvfølgelig vil hæve huset have lidt, ved hjælp af står for kronerne.
 3. Er huset hævet til den rigtige højde og står på stands? Sæt nu en anden eller to kroner. Ikke nødvendigvis logs - kan bruges timber. Det er muligt ikke at tilføje fælge overhovedet, men at hæve fundamentet og isolere det.
 4. Så igen hæver vi lidt huset på stikkene og fjerner stativene.

Det vigtigste - ikke haste og undgå forvrængninger

værdighed

Tag og vægge med en pæn stigning lider slet ikke. Huset bliver bare højere.

mangler

Og her går vinduet og døråbningerne op fra det sædvanlige niveau.

konklusion

Som du kan se, måderne masse. Hvilke af dem vil være mindst tidskrævende for dig - bestem selv. Held og lykke!

Er det muligt at sænke trægulvet under jorden?

Der er et træhus med en mursten udvidelse. Huset er ikke højt, så forlængelsen er endnu lavere. Jeg vil gerne tilføje højder uden globalt byggearbejde. Hvad hvis du fjerner trægulvet, skub ud jorden på bajonetten fra under det (nu er det døde der, niveau med gaden) og sætte gulvet på plads? Vil ikke trække fugt? Beton er ikke bange, selvfølgelig, men det er koldt. Selvom, måske en plade og på toppen af ​​et træ? Til grundvand væk.
Et andet spørgsmål: hvor stiftelsen forlænger, ved jeg ikke. Hvis det viser sig, at det er mindre end mine udgravninger (jeg så fundamenterne "på en doven bajonet"), hvad skal jeg gøre?
Og et andet spørgsmål: er det muligt at grave en kælder-type pit inde i huset? Må ikke bryde noget, hvis huset ikke vil falde sammen? (1,5 x 2 m x 2 m ned, muret op)

Tænker ingen i træforhold?

Jeg ville gøre det: Jeg gravede på samme sted på fundamentet uden for hullet for at finde ud af grunddybden, hvis dybden tillod det, åbnede gulvene, fjernede det ønskede lag af jord og lagde det tilbage. Sørg for at foregive rillerne under fremtidens gulv - da gulvet ligger under jordoverfladen, skal du lave disse huller i form af bogstavet Z - dit knæ. Og det faktum, at gulvet bliver lavere end jorden - endnu bedre - gulvet bliver varmere og vil blæse mindre. Jeg har det selv. Og graven kan graves, kun mindst en halv meter fra kælderen (hvis jorden er ler), hvis sandet - jeg ville ikke tør at grave op i undergrunden. Og hvis du gør det - forsink ikke, læg straks vægge ud, ellers vil jorden smuldre.

Hvis gulvet er under jordoverfladen, er der en ikke-mulighed for at vågne en gang om foråret formiddag og komme ud af sengen lige i vandet.

Afløb vil dog være nødvendigt omkring huset.

Du kan gøre det ekstremt ikke nødvendigt. Drej huset til et kælderrum, der passer til livet. Tuberkulose, astma, hej!
Alt vil være som du skriver - og det vil være koldt med fugt og med fugt, og det vil rotne hurtigt og oversvømmelse med BALK farvande mv. Osv.
Herunder Bedre at forbedre det gode vejr om sommeren, løft taget med 4 stik og sæt 3-4 rækker mursten i din forlængelse. Og det bliver bedre og for evigt.
Der var et hus over forlængelsen, og der vil være en udvidelse over huset. Og hvad er forskellen.

Jeg tror - du kan, men gør vandtætning

kun fra kælderen mindst en halv meter

Situationen er kompliceret af, at der allerede er et hul, og lige ved siden af ​​fundamentet: vandrøret gik ned, det var nødvendigt at lave det igen. Nu vil jeg lave der en grube til sanitetsinstallationer + en kælder. > huller i form af bogstavet Z - knæ

hvad er det sådan Har jeg brug for en tvunget hætte, eller vil den trække?

2BV
Der er dog en septiktank nær, 4m dybdræning, dog.
2 Konsta Tim
dybde på 20 - 30 cm, jeg vil gerne håbe, at det ikke er så slemt, at Mitin synes at være forbedret; selv om det ser ud til dette og ikke har mødt. > Der var et hus over forlængelsen, og der vil være en udvidelse over huset. Og hvad er forskellen.

en stor, nu strømmer regnen ned fra huset til forlængelsen og ned med den, hvorfor er forlængelsen endnu lavere, og så er den imod murstenene, der skal indhegnes; sådanne hæmorider hos mennesker så. > løft taget med 4 stik

Situationen er kompliceret af, at huset er 140 år gammelt, taket på 7x3 m kan smuldre lidt.
2SergeyE
Hvordan? Måske lægge tømmer på mursten, lægge en ruberoid, eller hvilke foranstaltninger er der brug for?

Gulvet på brættet med egne hænder, eller hvordan man laver trægulve i et privat hus

Trægulve giver dig mulighed for at holde varmen i huset, når du bruger minimale tekniske og materielle midler. Takket være denne særlige funktion er sådanne gulve i hele deres århundredes historie forblevet og forbliver de mest almindelige og giver ikke deres ledelse selv til de mest moderne højteknologiske gulve og belægninger.

Og hvad er de gode til?

Gulve af høj kvalitet træ, med passende pleje, bevar deres præstation gennem århundrederne, er relativt billige, universelle (de kan arrangeres på enhver form for base), harmløse for menneskekroppen og ser meget imponerende ud. Om nødvendigt - de selv kan tjene som grundlag for en anden type gulve. Derudover er trægulve ganske enkle at installere og kan monteres i et privat hus eller lejlighed med kun én person.

Generelle principper for trægulve

Direkte gulvbrædder lægges altid på bjælker, men selve bjælkerne kan lægges på enten en beton eller endda en jordbase eller på rekvisitter - normalt mursten, træ eller metalpoler. Sjældent men stadig anvendes teknologi, hvor enderne af en forsinkelse er indlejret i modstående vægge eller placeret på specielt forsynede ledninger nær væggene og drives uden mellemliggende understøtninger. Men i dette tilfælde er det meget svært at overlappe de brede spændinger - det kræver lags med meget stort tværsnit og vægt, og at sætte dem korrekt alene er næsten umuligt...

Enheden af ​​trægulve på en betonbase er stort set ikke anderledes end gulvbelægningen i en lejlighed med gulve af armeret betonplader. Meget vanskeligere er situationen med installationen af ​​gulvet på første etage i et privat hus, da det i dette tilfælde er meget ønskeligt at arrangere en ventileret og tør underjordisk. Dens tilstedeværelse bestemmer i høj grad styrken og holdbarheden af ​​det færdige gulv, især i tilfælde af en høj placering af grundvand.

Et par ord om instrumentet

Fra den valgte metode til installation af gulvet afhænger af hvilke værktøjer du skal arbejde. Men i hvert fald kan man ikke undvære:

 • laser niveau; som en sidste udvej - du kan bruge hydraulikniveauet, men du skal bruge en assistent til at arbejde med det;
 • normal eller tværbygget bobleniveau med en længde på mindst 1 meter; korsniveauet er at foretrække, da det giver mulighed for at justere planet samtidigt i to retninger;
 • en hammer med en vægt på højst 500 g
 • kæde eller cirkelsav eller en god hacksav.
 • jointer og (eller) slibemaskiner.

Et fælles tømrerværktøj - en firkant, en lille økse, et fly, en mejsel og en sømdrager vil ikke være ude af sted.

Gulvinstallation på supportposter

Traditionelt er trægulvet samlet fra de følgende "lag" (bund til top):

 • grundlaget for hele gulvet er forsinket;
 • udkast ("nederste") gulv;
 • vandtæt lag;
 • varmeisolering lag;
 • direkte trægulv (fair flooring);
 • efterbehandling gulve.

Alt dette flerslagede "sandwich" hviler normalt på støttestøtter - beton, mursten, træ eller metal.

Montering af mursten søjler

Det bedste valg i dag er murstenstoler, der har acceptable styrkeegenskaber, er ret overkommelige fra et finansielt synspunkt og kræver ikke meget anstrengelse under konstruktionen. Den eneste begrænsning er, at højden af ​​sådanne støttestøtter ikke må overstige 1,5 m; hvis det er større, for at bevare styrkenes styrke skal det være nødvendigt at øge deres tværsnit, hvilket vil medføre en kraftig forøgelse af den krævede mængde mursten og følgelig en stigning i materialomkostninger til byggeri. Med en højde af søjler op til 50-60 cm er en del af 1x1 mursten tilstrækkelig, i en højde på 0,6-1,2 m er der lavet en sektion på mindst 1,5x1,5 mursten; kolonner op til 1,5 m høj er udlagt mindst 2x2 klodser.

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at hælde beton "pyatakker" under murstenstøtterne, hvis areal overstiger kolonnens tværsnitsareal med mindst 10 cm i hver retning. Afstanden mellem centrene af lokaliteterne vælges inden for 0,7-1 m langs lagret og 0,8-1,2 m mellem LAG'er med en sektion på 100... 150x150 mm. Efter markeringen på de steder, hvor søjlerne blev rejst, blev pits omkring en halv meter dybt trukket ud; det vigtigste - bunden skal være under jordens frugtbare lag. I bunden af ​​disse mini-skytter er der placeret en sandkvalitets "pude", hvor betonblandingen hældes. Det er ønskeligt, at overfladen af ​​den resulterende "penny" viste sig et par centimeter over jordoverfladen.

Det er på scenen at lægge de støttende søjler ud, at fremtidens gulv er vandret, og det er på dette stadium, at laserniveauet bedst bruges. Ved hjælp af væggen markerer niveauet af LOWER EDGE, plus 1 cm mellem de modsatte vægge, byggestrengen strækkes langs dette niveau, og søjlens højde justeres langs dens niveau. At aflede det strengt til millimeteren er overhovedet ikke nødvendigt - en afstand på et par centimeter er helt acceptabelt. Ved beregning af den samlede gulvtykkelse skal man tage højde for, at mindst sit øvre plan skal være højere end niveauet af kælderen i bygningen - ellers vil det være yderst vanskeligt at undgå "kold broer".

Nogle funktioner i søjlerne

Det er nødvendigt at sørge for tilstedeværelsen af ​​armaturer til bjælkerlag. Sædvanligvis anvendes sådanne "fastgørelsesdele" med gevindbolte eller ankerbolte som sådanne fastgørelsesanordninger i 10-20 cm. Senere bores huller i hullerne på passende steder, med hvilke bjælkerne "påføres" på de resulterende ben og tiltrækkes af møtrikker og spændeskiver. Udklipning af overskydende "tråd" skåret "mølle".

Sidens overflader af stolperne og især deres overflade, hvorpå lagene skal lægges, bør fortrinsvis være dækket af et lag af holdbart gips - det vil desuden styrke strukturen og spille rollen som yderligere vandtætning. På overfladen af ​​de færdige søjler lå der 2-3 lag små stykker tagmateriale.

Efter fuldstændig tørring og hærdning af murmørtelen (det tager ca. en uge), kan logfiler allerede lægges på de færdige supportposter.

Laying lag på mursten søjler

Lagets længde er valgt afhængigt af gulvets design. Når der lægges på støttekolonner, er der kun to varianter af sådanne konstruktioner - "flydende" og stive.

Flydende eller hårde gulve?

I det første tilfælde ligger hele "sandwich" af gulvet og hviler udelukkende på stolpen, ikke stift fastgjort til væggene eller grunden af ​​bygningen. I den anden er lagets ender på en eller anden måde stift fastgjort til væggene; En sådan konstruktion udelukker praktisk taget ikke gulvets "walking", men når en bygning dækker, kan det godt føre til deformation af de færdige gulve.

Med den "flydende" version af gulvet laves lagets længde 3-5 cm mindre end afstanden fra væggen til væggen. I andet tilfælde skal afstanden ikke være mere end 2 cm - ellers vil lags være vanskeligt at fastgøres fast til væggene. Om nødvendigt kan der laves logfiler af to eller flere stykker, der forbinder dem med "halve poter" - men leddet skal nødvendigvis falde på støttepinden og blive fastspidset eller (med et tværsnit op til 10x100 mm lag) boltet.

Hvis den endelige længde af lag er mindre end tre meter, så kan de lægges direkte på støtterne (ikke at glemme tæppematerialets vandtætningsplader!); Imidlertid er det meget bedre at sætte et fladt stykke bord mellem 25-50 mm tykt mellem tagfiltet og bundfladens nedre plan. I tilfælde af lags er det vigtigt at gøre det!

Nivelleringsforsinkelse

Efter layoutet skal lagringen på de forberedte støttestøtter være "sat" efter niveau. Dette gøres som følger: Ved hjælp af træstrimler af lille tykkelse lægges de to ekstreme bjælker vandret i henhold til det tidligere beregnede og markerede højde. Pakninger anvendes i øjeblikket kun på de yderste støttestøtter, mens de mellemliggende kan ignoreres. Endene af det udsatte lag er fastgjort til væggene; I tilfælde af flydende gulve vil denne monter være midlertidig.

Fra to sider, i en afstand af 0,3-0,5 m fra væggene, langs de øvre planer af det lagte lag, strækkes konstruktionskablen stramt. Alle andre mellemliggende bjælker er afledt af det; Derefter installeres pakninger om nødvendigt mellem de resterende indlæg og lags. ALLE pakninger bør være hårdt bundet (spikret) til logfilerne, og om muligt - til de understøttende kolonner. Bjælkerne skal ligge på søjlerne stramt, i det ekstreme tilfælde er huller på højst 2 mm tilladt - men ikke på tilstødende søjler.

Grov gulv

Efter lagring er lagret et groft gulv. For at gøre dette, langs hele længden af ​​lagets nedre skive er en smal bjælke (en "kranial" stang) fastspændt på hver side af den. På den mellem lagene lægges råkortlængde svarende til afstanden mellem lagene. Efter installationen er disse plader "dækket" med en paroizoliruyuschim film, som er overlejret eller isoleret. På toppen af ​​hele kontinuummet er dækket af et vindtæt ark.

Gulvventilation

Ved konstruktion af gulvet på mursten søjler i det underjordiske rum skal der arrangeres ventilation - tvunget (med et stort underjordisk volumen) eller naturligt. Et obligatorisk element i sådan ventilation er de såkaldte "luftveje": gennem huller i fundamentet eller væggene placeret under gulvniveauet. Sådanne åbninger skal placeres omkring bygningen og under de indvendige skillevægge, afstanden mellem dem må ikke overstige 3 m.

Dimensionerne af produkterne er normalt valgt 10x10 cm, midten af ​​hullet skal være i en højde på 0,3-0,4 m fra grundniveauet (over tykkelsen af ​​vinter snedækket). Det skal være muligt at overlappe luftvejene om vinteren. Desuden er luftudløbshullerne dækket med et maske med små masker for at beskytte mod gnavere.

Hvis undergrunden ikke er for dyb (højst 0,5 m) og enheden er hård, bliver ventilationsventilerne lavet i selve gulvet - normalt i hjørnerne. Disse åbninger er dækket af dekorative gitter og skal altid være åbne.

Hvordan man laver gulvet

Før gulvpladerne lægges, er isoleringen dækket af et vindtæt ark. Valget af bord afhænger af, hvad overfladen af ​​det færdige gulv vil være. Hvis det er opfattet som naturligt - skal du have et rillet gulvbræt (med lås); hvis linoleum eller laminat er lagt, er det helt muligt at komme sammen med en almindelig kantplade. MEN i ethvert tilfælde skal træ være velunderholdende!

Fastgør et rillet bord til lagen

Det første bord er anbragt med et hul på 1-1,5 cm fra væggen og ikke tæt på det med en spids mod væggen. Følgende brædder presses mod de forrige ved hjælp af et stop (f.eks. Klemmer) og et par trækiler. Plader, især hvis de er tykkere end 25 mm, er fastspændt - skruerne i dette tilfælde passer ikke, de tiltrækker ikke brættet til logens overflade. Det angivne mellemrum på 1-1,5 cm skal opretholdes omkring rummets omkreds. De ledige led i enden af ​​gulvbrædderne skal anbringes i et rutebordmønster.

Endelig afslutning af gulvet

Efter gulvbelægningen er gulvet klar til efterbehandling, som består i at male det (slibning) og belægge det med maling eller lak. Det er praktisk taget umuligt at gøre dette manuelt - du skal bruge en elektrisk jointer eller en slibemaskine. Efter denne meget støvede procedure anbefales det, at alle de "åbnede" revner og huller mellem brædderne behandles med en trækul baseret på tørringsolie. Den sidste operation før maling - fastsættelse af basispladen omkring rummets omkreds.

Den polerede overflade er malet eller lakeret, for eksempel - yacht; Moderne lakering materialer giver dig mulighed for at simulere næsten enhver form for træ eller overflade materiale. Normalt anvendes mindst to lag med belægning, en malingsrulle og en god åndedrætsværn anvendes til arbejde. Hvis du ikke vil få glans, men en matt overflade på gulvet, kan du bruge voks eller olie.

Opsummering

At lægge gulvet på bjælkerne - bygningsoperationen er ikke den mest tidskrævende, men det kræver en omhyggelig tilgang til udførelse af værker og omhyggelig tanke på deres handlinger. Men på den anden side kan alt arbejdet med den rette tilgang gøres i hånden og i en ret hurtig tid med minimale finansielle omkostninger.

Nyttig video

Hvordan man lægger trægulve på logfiler, video: