Reparer loftet for frekvenshuset!

Spørgsmål stillet: Otec

Godt, alle, tid på dagen. Jeg har følgende spørgsmål, jeg bor i et frekvenshus bygget i 1938-1939, lofthøjden på 3,6 meter. Siden i et rum i dag er loftgipset næsten helt faldet, vil reparationer starte fra dette værelse. Højden, som min kone og jeg tror i dag er stor, er der et ønske om at sænke loftet med 40-50 cm og sheathe gipsvæg. Jeg beder om rådgivning om loftets design samt om bortskaffelsen. Skal loftet skæres indvendigt? Som en mulighed, efterfølgende isoleret på loftet!

Kommentarer

På vejrtrækning. Vi skal kende din region og tykkelsen af ​​alle lag i loftet for at kunne lave en termisk beregning. Fortæl mig også, har du et loft helt koldt, eller en lille isolering kan lægges i tagskråningerne? Den nødvendige tykkelse af isoleringen til overlapning afhænger også af dette.

Region: Østlige Ukraine, Donetsk Region

Overlap - stråle, loftsskærm (fremad), loftet er koldt!

Se, det er ligegyldigt, hvordan du varmes: fra loftet eller fra indersiden, under gipsvæggen. Fra siden af ​​loftet er nemmere fordi du lige ruller ud dampspærren på loftet på loftet, lim sine led. Så sætter du isolering på dampspærren. Hvis du i det mindste har en form for vandtætning (tagdækningsmateriale eller film) under tagmaterialet i tagens hældning, kan du forlade isoleringen generelt og forlade. Hvis der ikke er nogen vandtætning i rampen, skal isolationen bare dækkes frit med en membran (f.eks. Forrude) uden at lime leddene.

Det er vanskeligere indefra, da det er nødvendigt at fastgøre guider til gipsplader til loftet for at sætte isolering imellem dem, for at syge isolering med dampisolering (for at lette led og samlinger) og derefter fastgøre det med gipsplader. At arbejde med loftet er sværere end med gulvet :-).

Uanset hvordan du vil varme, er isoleringstykkelsen 200 mm. Det kan være mineraluld, glasfiberuld.

Hvad angår tætheden af ​​uld. På isoleringen fra loftet kan du tage den blødeste, rullede position mineraluld og glasfiber.

Og for isolering fra siden af ​​rummet skal du tage stilling til mineraluld eller glasfiberuld. Tæthed for mineraluld -30-40kg m3, til glasfiber 17kg m3. Jo højere tætheden af ​​isolering er, så er det normalt dyrere. Derfor at isolere loftet vil være billigere end loftet på rummet indefra (til omkostningerne ved isolering indefra vil også øge omkostningerne ved gips og profil).

Og hvilke meninger om loftets design (sænk niveauet 40-50cm og sheathe gipsvæggen)?

Du kan gøre som du skriver (sænk niveauet med 40-50 cm og sheathe gipsvæg).

Hvis isoleringen bliver lagt på loftet, skal du bare rette gipsvæggen fra bunden uden isolering.

Hvis noget andet i loftet interesserer dig, så angiv venligst spørgsmålet, ellers er det ikke helt klart, hvad spørgsmålet er :).

Interesseret i præcis design, strikning eller selvfremstillede (stykker af profil UD-27).

Jo billigere end det bedste af alle fordele og ulemper.

Top med en beskrivelse eller reference til en sådan "struktur"!

Der er tre muligheder for at sænke loftet i din sag. Dette er et komplet system med loftslofter (som i kontorer), et strækloft og et loft lavet af gipsplader på et tosidet profilsystem. Valget afhænger af dine krav til loftets udseende og om økonomiske muligheder, og om, hvorvidt du vil montere det selv eller ansætte arbejdstagere. For eksempel vil et strækloft koste i gennemsnit ca. $ 20 pr. M 2 med materiale og arbejde. Kun installationen af ​​loftet på gipsplader vil koste omkring 10 m 2 plus omkostningerne til materialet. Færdiglavet loftsplade behøver ikke at pudse og male, så det kan nemt monteres af dig selv, mens du sparer på installationsomkostninger.

Ud fra et økonomisk synspunkt vil et suspenderet gipsplankloft kun være gavnligt, hvis det sker med egne hænder. Dernæst vil jeg beskrive rækkefølgen af ​​arbejde til selvinstallation af et ophængt loft af gipsplader.

 1. Ved hjælp af niveauet, lav mærker på væggene på det niveau, hvor det nye loft vil blive monteret.
 2. På målniveauet skal du vedhæfte profil UD 28/27. Fastgørelse med en pitch på 400-600 mm.
 3. Derefter installeres en række ekstra CD 60/27 profiler. De er monteret oven på profilen UD 28/27 med en hældning på 800-1200 mm.
 4. Profilerne er forbundet til loftet ved hjælp af et glidende ophængningssystem med et klip.


Glidende suspension med klips

Det er installeret suspension suspension (det kaldes også nålen) til montering af profiler CD 60/27. Standard tryklængde 0,35; 0,5 og 1 m. I dit tilfælde er 0,5 m bedst egnet. Hvis du sænker loftet med 0,4 m, kan du tage et tryk på 0,5 m og klippe det til den ønskede længde. Slideophænget er fastgjort til loftet med et trin på 600 mm ankre (ankeret indsættes i suspensionen). På loftet, for at montere dem, skal du først tegne markeringerne for placeringen af ​​glidende bøjler og bore huller til ankeret.

 1. Nu skal du justere højden på glideprofilerne.
 2. Derefter fastgøres det andet (hoved) niveau af profiler CD 60/27, hvortil gipsvæg er direkte tilsluttet. De er monteret vinkelret på det første niveau af profiler med et trin på 600 mm ved hjælp af en to-niveau stik.

 • Endnu en gang kontrollerer vi højden på glideprofilerne (det kan blive lidt tabt under installationen af ​​andet niveau af profiler).
 • Nu kan du begynde at montere loftgipspladen.
 • Hvis du har brug for at præcisere noget, spørg.

  Gør-det-selv-gipsloft - alle de hemmeligheder og nuancer, du ikke vidste om

  Hvis du vil have et smukt og perfekt fladt loft i dit værelse, så prøv at lave det selv. Vis din fantasi!

  Til gennemførelse af de mest komplekse og usædvanlige ideer er gipsvæg perfekt.

  Med det kan du samle forskellige typer af loftcoating, blandt hvilke følgende designs er meget populære:

  • dobbelt (den fremragende beslutning for at modtage lydisolerede egenskaber);
  • køje (ideel til rummelige værelser med høje vægge);
  • figur (giver dig mulighed for at give den indre dynamik, der bruges til yderligere dekoration af værelser);
  • spænding (alternativ til dem, der ikke ønsker at arbejde med leddene).

  Hvad er gipsvæg?

  Gipsvæg tilhører kategorien universelle byggematerialer, der er meget udbredt til efterbehandling af vandrette, lodrette og skrånende overflader.

  Designet af gipspladerne (GCR) indeholder to lag tykt karton, mellem hvilket der er en kerne. Hovedindholdet i det indre fyldstof er en frosset gipsopløsning, som kan indeholde forskellige modifikationsadditiver.

  Plaster gipsplader, i modsætning til andre lignende byggematerialer, har fugtbestandige kvaliteter, relativt lav vægt og en række størrelser, hvilket gør den ideel til ruvning og efterbehandling lofter.

  Ved hjælp af GKL er det muligt at konstruere både et klassisk enkeltniveau loft med belysning, og at installere et to-niveau loft med skjulte lyselementer.

  Fordele og ulemper ved gips

  Korrekt arbejde med gips er udført i nøje overensstemmelse med de foreskrevne tekniske normer, krav og sikkerhedsregler.

  Specialister inden for kapitalreparationer og konstruktion skelner mellem følgende positive kvaliteter af materialet:

  1. Alsidighed i brug Velegnet til efterbehandling af opvarmede og uopvarmede lokaler til forskellige formål (stuer, badeværelser, husholdning og garageudvidelser, loggier)
  2. Lydisoleringseffekt kombineret med god luftudveksling og minimalt varmetab - Gipslofter er populære i private huse og landhuse med tagdækning af bølgepap eller metalfliser.
  3. Nem at indlejre punkt og hovedbelysning. Det er muligt at diskret udføre elektriske ledninger, telefonlinjer, ventilationssystemer og anden ingeniørkommunikation over gipspladerne uden at skade den æstetiske komponent af problemet.

  Kompleksiteten af ​​installationsarbejdet er behovet for højkvalitetsbehandling af leddene. Afslutning af loftet med gips kræver en aktiv deltagelse af mindst to personer. Ved montering af rackkassen til loftet er fejl i beregningerne uacceptable, selv små defekter kan føre til dannelse af revner og deformation af pappladerne.

  Nødvendige materialer til montering af gipsloftkonstruktion

  For at skabe et hængslet loft på GCR skal du:

  • plader af gipsvæg (deres type er valgt ud fra de enkelte tekniske specifikationer og rummets format);
  • metalprofil (med hjælp er et skeletskelet skabt til en fremtidig struktur);
  • loftankerkile (giver dig mulighed for hurtigt og sikkert at fastgøre metalprofiler i loftet);
  • konstruktion kniv med udskiftelige blade (til at skære HL i nødvendige fragmenter);
  • Trådløs skruetrækker og skruer med en pressevasker (til fastgørelse af gipsvæg på profilen);
  • perforator (for at skabe huller til ankerbolte);
  • ekspansionspropper;
  • Specialtape til tætning af gipsplader;
  • smal konstruktion spatel;
  • kitt til efterfølgende efterbehandling.

  Preliminære beregninger, mærkning og overfladebehandling

  Inden du begynder at skære loftet, er det nødvendigt at bestemme den laveste zone af udkastet til loftet i rummet. Herfra er det nødvendigt at bemærke afstanden i højden, hvor det er planlagt at montere den fremtidige struktur. Dette er påkrævet for at gipsvægsrammen kan installeres korrekt.

  I overensstemmelse med accepterede standarder bør afstanden mellem loftbunden og loftet af gipsplader være mindst 5 cm. I tilfælde, hvor interceilrummet fungerer som en slags kasse til maskering af tekniske netværk og store belysningselementer, skal niveauet af det dekorative loft mindst sænkes af 15-20 cm

  Fra det opnåede punkt er det nødvendigt at tegne en jævn kontinuerlig linje, hvorved hele rummets omkreds indfanges. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved hjælp af et bygningsniveau (en laser er egnet til et stort område, det er tilstrækkeligt boble til små rum).

  Det næste trin er at anvende konstruktion mærkning på de steder, hvor installationen af ​​profilskelet er planlagt. Afstanden mellem de langsgående profiler skal være et flertal af gipspladens bredde. Materialets standardbredde er 120 cm, så installationen af ​​en metalkonstruktion med en afstand på 40 cm anses for at være ideel: to guider er fastgjort i kanterne, en - i midten. Vedhæftede punkter skal også noteres på forhånd. Deres intervalhøjde skal være fra 40 til 50 cm.

  Et eksempel på markering er præsenteret på billedet.

  På det afsluttende trin af forberedende arbejde er det nødvendigt at markere hvert gipsplader i overensstemmelse med den godkendte plan for deres installation. Yderligere oplysninger om markeringen findes i videoen nederst på denne side.

  At skabe en pålidelig metalramme til loftet på HL

  Fremstilling af loftet begynder med installationen af ​​understøtningsbasis. Vejledningen til at skabe en metalramme indeholder 5 hovedpunkter.

  På den forberedte linje bores huller på de angivne punkter. En UD-profil er fodret til udkastet, som er fastgjort ved hjælp af dykker-negle.

  Installation af suspensioner pågår. Deres hovedformål er at fastgøre de vigtigste langsgående metalprofiler. For tværgående strukturelle elementer er de ikke nødvendige. Suspensioner er fastgjort med almindelige dowel-negle. Ved detektering af hulrum er det rationelt at anvende et loftankerkile.

  Det næste skridt er at installere en cd-profil. Før du suspenderer dem, er det nødvendigt at bestemme et fladt vandret plan, der passerer gennem hele arbejdsområdet. Det er nok at stramme kapron-tråden.

  Den langsgående CD-profil er i første omgang fastgjort mellem de modsatte UD-dele (specifikt er den indsat i rillerne specielt designet til dette formål). Derefter monteres det sekventielt i forberedte suspensioner. De frie ender af suspensionerne er bøjet lodret nedad, fuldstændigt indpakning af profilen og fastgjort med små universalskruer.

  Det sidste trin i skabelsen af ​​rammen indebærer installation af tværgående profiler, som anbefales at være placeret i en afstand af en halv meter fra hinanden.

  Den færdige ramme skal forsigtigt trækkes ned på hver side. Denne teknologi giver dig mulighed for at justere alle suspensionerne i samme længde og hjælper med at identificere mulige uregelmæssigheder i rammens vandrette plan.

  De grundlæggende principper for arbejde med gipsplader

  Inden montering af det suspenderede gipsplankloft er det nødvendigt at designe og organisere loftet over loftet. Alle elektriske ledninger og kabler er anbragt i fleksible korrugerede rør og fastgjort med metalklip til den hårde finish. På GKL er zonernes placering af lamperne angivet langs konturen af ​​den konturerede figur, hvor de tilsvarende huller skæres.

  Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du reparerer gipsvæggen er som følger:

  1. Skær arkene for nem fastgørelse.
  2. Tæt metalprofilen med tape for at give yderligere dæmpning og lydisolering.
  3. Fastgør arkene ved kanterne til rammen. Afstanden fra kanten til fastgørelsespunktet skal være ca. 2 cm. Afstanden mellem skruerne skal være 10-15 cm.
  4. I henhold til installationsreglerne fastgøres panelerne først tæt ved hjørnesektionerne af væggene. Dernæst skal du fiksere de resterende ark omkring rummets omkreds. De centrale elementer i loftet strukturen er vedlagt sidst.

  Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet skal det færdige loft være "forsvaret" inden for 48 timer. Dernæst kan du fortsætte til mål. En primer bruges til behandling af leddene, hvorefter installationssømmene skal anbringes (en gipsblanding af Knauf-varemærket vil være perfekt til dette formål).

  For at give yderligere stivhed og holdbarhed af overfladen anbefales det at bruge et forstærkningsnet.

  For at gøre dette er det nødvendigt at påsætte 60% kittet, drukne masken med den stadig ikke frosne blanding, udjævne uregelmæssighederne med en spatel, fyld det resterende volumen af ​​fællesudsparingen med et andet lag af kitt. Rammen på loftet af gipspladen klar.

  Hvordan finder man en profil under gips?

  For ikke at overskride og få fastgørelsesudstyret nøjagtigt ind i metalrammen anbefaler vi at bruge kraftfulde neodymmagneter.

  Med det kan du nemt finde under gipspladerens overflade, vejledende profil eller hjælpemetal lintel. Søgningen efter en profilrammeramme er nødvendig for at hænge belysningsindretningerne eller andre dekorative elementer i interiøret.

  I tilfælde af en fejl i beregningerne vil hele strukturen falde sammen på gulvet før eller senere, så det er meget vigtigt at bestemme det korrekte punkt for fastgørelseselementer. Til dette har du brug for:

  1. Vælg den omtrentlige placering af den fremtidige vedhæftning.
  2. Fastgør et tyndt ark papir eller klud til loftet, så magneten ikke klæder overfladen.
  3. Anbring en neodymmagnet på stoffet og begynd at køre det langsomt langs den påtænkte søgesone.
  4. Når en magnetisk reaktion opstår, markere stedet med en blyant.

  Vi gør opmærksom på, at det er bedre at bruge en stor magnet til den mest effektive søgning efter en metalprofil. Det er i stand til at dække en større radius ad gangen, og derfor vil detektion af metal ikke tage lang tid.

  Video tutorial om emnet: "Sådan laves et niveau gipsplader loft med dine egne hænder"

  Vi tilbyder dig at gøre dig bekendt med det nyttige videomateriale, der giver dig mulighed for visuelt at vurdere de kommende arbejdsvolumener samt at håndtere alle nyanser af enheden på enkeltniveau og på flere niveauer.

  Sådan sænkes loftet

  Hvordan kan du sænke loftet, når du installerer gipsvæg?

  Den mest almindelige og billige måde at afslutte loftet er suspenderet gipsplader, som ikke kun bruges til at skabe et behageligt og usædvanligt interiør, men også hvis du har brug for at justere loftoverfladen og reducere indtrængen af ​​støj i rummet.

  Gipsplader kan let monteres i flere tier, som er udstyret med dekorative elementer og LED eller spotlights. Det er også muligt at opdele (visuelt) et rum i forskellige zoner med et sådant loft, uden at bruge forskellige skillevægge til dette. Hovedformålet er at distribuere lamperne korrekt, og dette kan opnå det ønskede resultat.

  Kom i gang

  Til denne proces skal du købe materialet og de nødvendige værktøjer, nemlig:

  • Gipsvæg 9.5 cm tyk;
  • Profiler og guider;
  • Suspensioner (lige og krabber);
  • Dowels og skruer;
  • Konstruktionsniveau og roulette;
  • Skruetrækker og hammerbor
  • Hacksaw og kniv;
  • Spatel og fint sandpapir.

  mærkning

  For det første vil vi se på, hvordan du sænker loftet med et gipsplader, for at gøre dette skal du foretage målinger i den rette afstand fra det nederste punkt på overfladen med et målebånd og en blyant og tegne en linje, der løber langs omkredsen af ​​hele rummet. Markér derefter og sæt linjerne for hovedguiderne (de er lig med halvdelen af ​​gipsplade), mens det nødvendigvis tages i betragtning, at arkene er monteret med et hul, som igen er fyldt med kitt.

  Dette er vigtigt! Profilerne passerer langs gipspladens omkreds og i midten af ​​det, som et resultat opnås der et styrestang, som suspensionerne er fastgjort til.

  Sådan monteres rammen korrekt

  Tag profiler og indsæt i bunden (som fastgøres langs omkredsen). Guider kan ikke indsættes tæt på væggen, det er bedre at forlade et hul. Dette vil være nødvendigt, så der ikke er nogen deformation af loftet eller revner i den under krympningen af ​​huset.

  For at konstruktionen skal være stærk, skal styrene fastgøres på begge sider, og profilen skal kontrolleres for vandret position med et bygningsniveau (helst laser).

  Markér derefter og indsæt langsgående profiler, men følg samtidig følgende intervaller mellem fastgørelsesanordninger:

  • Prestrechnymi 60 cm;
  • 40 cm langsgående

  Overvej hvordan du kan lave en tværgående montering. For at gøre dette måles med målebånd længden på styret og afskæres det ønskede segment med saks til metal eller en hacksav.

  Kryds og langsgående guider fastgør krabber og ved hjælp af bøjler forbinder den langsgående styring og fastgør den i midten.

  For at loftet ikke skal sænke, er det nødvendigt at fastsætte det nærmere bøjningskanten.

  Sådan repareres gipsvæggen til strukturen

  Når rammen er klar, kan du begynde at arbejde på plating loft GCR. Men først er den side, der ligger tættere på loftet, ønskeligt at behandle (hver gipsplader) med en speciel primer, hvilket øger vandtætningen.

  Under installationen fra væggen er det nødvendigt at trække sig tilbage en vis afstand (et par mm), hvilket vil tillade materialet at trække vejret. GCR stakkes over de installerede langsgående profiler, startende fra siden og derefter fra den første vejledning.

  Afstanden, der forbliver åben (mellem den første sidestyring og væggen) er forseglet med et halvt gipsplader. Alle ark er også fastgjort, indtil alt loftrum er sænket til den ønskede værdi.

  Gipsvæg er fastgjort med skruer i intervaller på 15 til 20 cm, mens du sørger for, at kapperne sænker i gipsplade, hvis det ikke er tilfældet, så når spidsen fylder overfladen, vil spatelen røre skruens hoved og du kan bryde gipsplade. Det er bedre at bruge en skruetrækker med en limiter, da den stærkt strammede skrue vil knuse gipspladen.

  konklusion

  Efter installationen af ​​gipspladen på loftet er det nødvendigt at behandle det. Først sættes leddene fast med en kitt, efterfulgt af et primerlag, hvorefter hele loftrummet sættes i to lag.

  Efter cirka en dag sænder de med fint bølgepap eller diamantnet, fejer støv af overfladen med en kost eller klud, og maler loftet med vandbaseret maling (du kan tilføje farve til det) eller pasta over det med tapet.

  Sådan sænkes loftet?

  Sådan sænkes loftet?

  Uberettiget høje lofter i lokalerne tvinger husejere til at opleve, om ikke fysisk ubehag, så helt sikkert moralsk, især når man beregner de penge, der bruges til at afslutte det ekstra område af væggene. Selvom det undertiden er billigere at niveauere kludene, så de kun sænkes med et par centimeter.

  Great, hvis du allerede har fundet passende materialer, der vil blive brugt til at afslutte loftet. Populære muligheder for sådanne materialer er plastpaneler eller plader af gipsplader. Installation af kassen kræver køb af en loftsprofil af forskellige størrelser - 27x28 og 60x27cm, eller en tør bar.

  Nu beregner du, hvor mange centimeter du har brug for til at sænke loftet i rummet. Tag en blyant og målebånd til at markere væggenes omkreds. Nu holder du et niveau og en blyant i dine hænder, forbinder mærkerne med en lige linje. Det vil tjene som en vejledning, hvor du vedhæfter et tømmer eller en profil til væggen.

  Bore huller i træet (profil) på forhånd, gennem dem vil du fastsætte det på væggene. Markér stedet for hullerne på væggen, når du anvender en stang.

  I overensstemmelse med materialet (mursten, beton), hvorfra væggene i rummet er foldet, skal du bruge et passende værktøj - en perforator eller en boremaskine, hvor boret i diameter passer til dykernes dimensioner. Så du har huller, og du er nødt til at køre i plastdykninger for at kunne klare profilen til væggene med fastgørelsesdele. I arbejdsprocessen skal du helt sikkert bruge niveauet.

  Fastgør nu suspensionerne på loftet, så de er i en linje. For at gøre dette har du igen brug for dowels og slag. Hvis det viste sig, at loftet faldt en afstand, der overstiger suspensionens længde, skal suspensionerne fastsættes sammen.

  Fra væggen til den modsatte væg strækker du en robust fiskelinje, på hvilket niveau du skal fastgøres til bøjlerne ved hjælp af "bugs" (mini-skruer) en loftsprofil, der måler 60 * 27mm. Ved de samme skruer fastgør du enderne af loftprofilen til vægprofilen. Som du kan se, er alt arbejdet designet til to personer, hvoraf man vil være engageret i fastgørelsesanordninger, og den anden - til at justere. Hvis tømmeret vælges som loftsbeklædning, udføres arbejdet på samme måde, men her skal du fastgøres til vægstrålen med stærke hjørner.

  Du skal bare lægge på panelet gipsplader, skåret ud i overensstemmelse med målene. Pladerne fastgør kun fastgørelseselementer til træet, profilen. Ved arbejde med plastpaneler skal arkene fastgøres med "bugs": Sæt det andet panel i den fastgørte første, sørg for, at der ikke forekommer revner og fastgør dem. Møbler hæftemaskine vil forkorte tiden i tilfælde af en kasse med træ.

  Således får du det perfekte loft, lavet af dine hænder!

  Do-it-yourself do-it-yourself loft installation af gipsplader

  I dag er loftet på den suspenderede struktur den enkleste og smukkeste. Og GCR betragtes som det mest populære materiale til det. Med det kan du hurtigt forklare revner på overfladen eller skjule stød. Men det vigtigste er, at du selv kan installere gipspladens loft.

  For at gøre dette har du brug for et bestemt sæt værktøjer:

  • skruetrækker;
  • Sakse til metal;
  • Kniv til GKL;
  • spatel;
  • hammer;
  • bore;
  • Bygningsniveau;
  • Målebånd og blyant.

  Beregn den rigtige mængde materialer - en enkel, ved første øjekast opgave. Men ikke kun arbejdets hastighed, men også omkostningerne ved reparationen afhænger af det. Hvis du bruger lidt tid på at beregne alt, hvad du har brug for, når du installerer dit eget gipsloft, kan du spare meget på byggematerialer. Vi foreslår at bruge vores bord, som beskriver forbruget af materialer pr. 1 m2. m værelser.

  Installationsfunktioner

  Når man arbejder med gipsplast i de fleste tilfælde, er der ingen problemer, men det skal huskes, at dette materiale ikke kan lide fugt. Hvis du planlægger at installere gipsloft i et rum med høj luftfugtighed, skal du vælge fugtsikre ark. De er nemme at genkende, da de har en grøn farve af pap.

  På tidspunktet for beregning af materialer skal du sørge for at måle modsatte vægge, fordi deres størrelser måske nogle gange ikke falder sammen selv i rektangulære rum. Dette skyldes fejl i konstruktion eller dekoration. Hvis du står over for dette, udfør derefter beregninger baseret på vægernes maksimale længde.

  Hvis du beslutter dig for at installere et gipspladloft med dine egne hænder, skal du overveje, hvor langt du kan sænke den suspenderede struktur. Mange typiske boligbyggeri tillader ikke, at loftniveauet sænkes betydeligt, hvilket gør det umuligt at bruge projekter med flere niveauer. Mængden af ​​indrykning påvirker også de anvendte materialer. Hvis profilerne skal monteres i en højde på mindre end 12 cm, kan de fastgøres på bøjler. Hvis du planlægger at sænke strukturen til en større afstand, skal rammen fastgøres til en fjederhænger med ledning.

  Ordningen med loftspladet design af gipsplader

  Udlægning af bunden til efterfølgende montering af et ophængt loft

  Først og fremmest skal du begynde med at markere væggene. For at gøre dette skal man på det valgte niveau trække en vandret linje langs alle vægge ved hjælp af konstruktionens niveau på 1,5-2 m. Hvis linjen trækkes nøjagtigt, lukkes den på det sted, hvor den blev startet, uden forskydninger. Ellers skal du gentage arbejdet. Nu gå videre til layoutet af de inventar, der kræves til installation af gipsplader lofter.

  Først bestemmer du de steder, hvor de vertikale suspensioner vil blive placeret. Til dette skal du tegne en slags net. For en start trækkes parallelle striber fra venstre mod højre over rummet i en afstand af 60 cm fra hinanden. De tjener som en vejledning til montering af bærer PP. Derefter er et antal linier vinkelret på dem, men allerede i en afstand af 50 cm. Ved deres skæringspunkt er det nødvendigt at montere vertikale suspensioner til efterfølgende installation af gipsloft med egne hænder.

  Monteringsguide profil

  Det er nødvendigt at påbegynde arbejdet med at fastgøre loftet med installationen af ​​styreprofilen (UD) 28x27 mm. Hertil kommer den nederste del på linjen mærket tidligere på væggen. Hvis der ikke er monteringshuller i profilen, kan de let fremstilles med en boremaskine. Hver måne skal fastgøres med mindst 3 dowels. I dette tilfælde skal skridtet mellem dem være højst 50 cm. Ved arbejde med betonvægge bruger de oftest køredykkerne 6x40 mm.

  Allerede på dette tidspunkt kan du optimere dine omkostninger. UD-profiler leveres med en længde på 300 cm eller 400 cm. Afhængig af længden af ​​væggene kan du på forhånd tænke på, hvor meget og hvor mange materialer du skal bruge til at installere et gipspladeophæng.

  Montering af suspensioner til montering af gipsloft

  Så tidligere har vi allerede kortlagt steder til montering af lodrette bøjler. Derfor ved vi, hvor mange af dem der kræves til montering af et gipsplankloft. Hver er monteret med tre dowels. Herefter bøjes "vingerne" af suspensionen på en sådan måde, at den antager en U-form.

  Installation af loftsprofiler

  Det er meget vigtigt at installere bærerprofiler (CD) jævnt. For at gøre dette skal du konstant bruge niveauet til at overvåge designet. Hver profil er fastgjort til bøjler til 4 skruer, 2 på hver side. Når du installerer den næste note, at den også er på samme niveau som den, der allerede er installeret. Dette vil gøre det muligt at installere selv et gipstak på flere niveauer med deres egne hænder helt glat.

  Efter installation af alle de bærende NP, kan du fortsætte til vedhæftet fil af jumpers. De er også lavet fra bæreprofilen. Til dette formål er en et-niveau-stik ("krabbe") knyttet til de allerede installerede cd-profiler. Det skal være lige midtvejs mellem bøjlerne. Afstanden mellem stikkene er også 60 cm. Jumpers er fastgjort til dem.

  Sluttrin: GKL paneler

  Fastgørelse af GKL til rammen betragtes som det mest enkle arbejde. Til dette behøver du kun at forberede værktøjer og materialer. På dette tidspunkt har du brug for en assistent eller en speciel elevator, som du kan løfte og fastgøre gipspladen på rammen. Forbered det tidligere beregnede antal gipsplader. Udfør deres skæring, hvis det er nødvendigt. Fremgangsmåden er ret simpel. Til at begynde med skal du sætte en markering på arkets overflade og derefter lave et par millimeter dybt ind i det. Hvis alt blev gjort korrekt, så kan du nemt afbryde arket langs snitlinjen.

  Som du kan se, er der intet svært i, hvordan du løser et falsk loft. Du skal bare fastgøre arkene med skruer til rammen i en afstand af 15 cm fra hinanden. På samme tid skal du sørge for, at tilstødende ark går i køreretning i forhold til hinanden i mindst et trin af bæreprofilen.

  Vi håber, at du ikke har nogen spørgsmål tilbage til, hvordan du monterer gipspladens loft. Hvis du allerede har erfaring med at installere sådanne strukturer, venter vi på kommentarer og råd under artiklen.

  Del denne artikel med venner:

  Monteringsvejledning til et enkelt niveau gipsplankloft

  Installation af et enkeltgipsplastakloft kan udføres af alle, der ved, hvordan man håndterer et byggeværktøj og har nogle reparationsevner. Som et resultat vil du spare en betydelig mængde på mesterens tjenester, samt få erfaring, der kan være nyttigt i fremtiden. I denne artikel vil vi forklare hvordan man laver et loft på gipsvæg med egne hænder.

  Forberedelse til arbejde og tegning af mærkning

  For at arbejde med gips skal vi have specialværktøjer. Den fulde liste kan findes her.

  Så i første fase lave et projekt, tænk på, hvordan ledningerne vil blive lagt, hvor lamperne vil blive placeret. Tegn på papir en skitse med alle nødvendige dimensioner - du skal bruge den i butikken, når du køber materialet.

  Den højde, hvorpå det nye loft skal sænkes afhænger af krumningsgraden af ​​basen. Hvis du planlægger at installere spotlights - indrykket skal være mindst 10 cm. Under alle omstændigheder anbefales det ikke at indrykke mindre end 3 cm.

  Ved hjælp af et laserniveau eller en farvet snor markerer vi på væggene omkring omkredsen af ​​rummet en vandret linje, som vi vil fastgøre styringsprofilen på.

  Med forsigtighed skal du anvende mærket - det afhænger af det fremtidige designs ensartethed.

  En indikator for korrekt markering vil være det perfekte match for den vandrette linie ved start og slutpunkt.

  Metal ramme samling

  For at montere rammen bruger vi en profil med standard 3 meter længde (guiden er med et tværsnit på 27 til 28 mm og en rackmontering - med en sektion på 60 til 27 mm). Om nødvendigt øger vi profilens længde ved hjælp af en stikkontakt og skruer.

  Fastgøring af guideloftprofilen til væggen udføres på plastdykninger med et trin på højst 50 cm. Derefter installerer vi suspensionerne langs hovedprofillinjen i en afstand på 40-100 cm afhængigt af belastningen på rammen (se afstanden). Direkte suspensioner gør det muligt at sænke rammen fra basisoverlapningen i området 5-14cm. Når det er nødvendigt at sænke loftet på gipspladen til en større afstand - brug ankerophæng med et klip og et spring.

  Det anbefales ikke at anvende plastikdæmpere til montering af suspensioner - dette kan føre til gradvis at komme ud af skruen og hævningen af ​​loftet. Bedre brug metal anker dowels.

  Udfør derefter installationen af ​​de vigtigste og tværgående (bærende) profiler, forbinder dem med et enkelt niveau stik (krabbe) og selvdrejende skruer. Rammeordningen for et loft på et niveau er fastsat i nedenstående figur.

  enkelt niveau ramme

  Det anbefales at installere yderligere suspensioner på de steder, hvor det er planlagt at finde forskellige udstyr: ventilatorer, lamper, klimaanlæg mv.

  profilforbindelsesdiagram (direkte suspension version)

  profilforbindelsesdiagram (version med ankerhænger)

  Installation af gipsplader til loftet

  Ofte anvendes plader på 9,5 mm eller 12,5 mm, en bredde på 1,2 m og en længde på 2,5 m til installation af loftspladetak. De anbefales at montere vandret strengt vandret. Denne metode forhindrer forekomsten af ​​revner, hvor krydsningen af ​​fire ark passerer.

  Til montering af gipsvæg på loftet skal det kun bruges metalskruer. Hætten behøver ikke at blive dybt presset. Det skal være flush med gipsoverfladen eller lidt begravet i den med 1 mm. Et forsænket hoved for dybt, selv efter et kit, kan efterlade et hul eller en ujævnhed. Drej skruerne med et trin på 10-15cm til en dybde på mindst 1cm.

  hvordan man skruer skruer

  Glem ikke at forlade et indryk fra væggen på 3 - 4 mm for at give gipsvæg mulighed for at "trække vejret", når temperaturen svinger.

  Efter trimning af gipsvæggen i størrelse er det ønskeligt at behandle vinklen med en fil eller med en speciel kantplaner, hvilket gør en lille bias. Hvis dette ikke er gjort, og tryk arkene tæt på hinanden, så kan kittens loft sprænge.

  Nogle mere nyttige anbefalinger, der skal overholdes, når du bygger et gipspladloft med dine egne hænder:

  • Prøv at klippe gipsvæggen så lidt som muligt - dette vil reducere affald og give mere præcise ledd;
  • Slip arket først, efter at det sidder fast med to skruer fra begge sider;
  • Undgå pludselige ændringer i stuetemperatur.

  Sømforsegling

  Tillykke, du er i målstregen. Det er fortsat at forsigtigt lim leddene med serpyanku og dække med kitt. Forstærkningsprocessen er som følger:

  1. læg et lag af kitt på fugen og niveau det;
  2. vi sætter forstærkningsbåndet og trykker det med en spatel;
  3. det sidste lag af kitt lukker båndet og juster sømmen.

  På samme måde behandler vi mellemrummene mellem væggen og pladerne af gipsvæggen og glemmer ikke at gennembore hver skrue.

  Dette er hvad et gipspladerplade monteret og forberedt til endelig efterbehandling ser ud.

  Vi håber, at vores anbefalinger vil hjælpe dig med at lave et gipsplankloft alene. Og i konklusion videoen fra firmaet Knauf.

  Hvordan kan du sænke loftet, når du installerer gipsvæg?

  Den mest almindelige og billige måde at afslutte loftet er suspenderet gipsplader, som ikke kun bruges til at skabe et behageligt og usædvanligt interiør, men også hvis du har brug for at justere loftoverfladen og reducere indtrængen af ​​støj i rummet.

  Gipsplader kan let monteres i flere tier, som er udstyret med dekorative elementer og LED eller spotlights. Det er også muligt at opdele (visuelt) et rum i forskellige zoner med et sådant loft, uden at bruge forskellige skillevægge til dette. Hovedformålet er at distribuere lamperne korrekt, og dette kan opnå det ønskede resultat.

  Kom i gang

  Til denne proces skal du købe materialet og de nødvendige værktøjer, nemlig:

  • Gipsvæg 9.5 cm tyk;
  • Profiler og guider;
  • Suspensioner (lige og krabber);
  • Dowels og skruer;
  • Konstruktionsniveau og roulette;
  • Skruetrækker og hammerbor
  • Hacksaw og kniv;
  • Spatel og fint sandpapir.

  mærkning

  For det første vil vi se på, hvordan du sænker loftet med et gipsplader, for at gøre dette skal du foretage målinger i den rette afstand fra det nederste punkt på overfladen med et målebånd og en blyant og tegne en linje, der løber langs omkredsen af ​​hele rummet. Markér derefter og sæt linjerne for hovedguiderne (de er lig med halvdelen af ​​gipsplade), mens det nødvendigvis tages i betragtning, at arkene er monteret med et hul, som igen er fyldt med kitt.

  Dette er vigtigt! Profilerne passerer langs gipspladens omkreds og i midten af ​​det, som et resultat opnås der et styrestang, som suspensionerne er fastgjort til.

  Sådan monteres rammen korrekt

  Tag profiler og indsæt i bunden (som fastgøres langs omkredsen). Guider kan ikke indsættes tæt på væggen, det er bedre at forlade et hul. Dette vil være nødvendigt, så der ikke er nogen deformation af loftet eller revner i den under krympningen af ​​huset.

  For at konstruktionen skal være stærk, skal styrene fastgøres på begge sider, og profilen skal kontrolleres for vandret position med et bygningsniveau (helst laser).

  Markér derefter og indsæt langsgående profiler, men følg samtidig følgende intervaller mellem fastgørelsesanordninger:

  • Prestrechnymi 60 cm;
  • 40 cm langsgående

  Overvej hvordan du kan lave en tværgående montering. For at gøre dette måles med målebånd længden på styret og afskæres det ønskede segment med saks til metal eller en hacksav.

  Kryds og langsgående guider fastgør krabber og ved hjælp af bøjler forbinder den langsgående styring og fastgør den i midten.

  For at loftet ikke skal sænke, er det nødvendigt at fastsætte det nærmere bøjningskanten.

  Sådan repareres gipsvæggen til strukturen

  Når rammen er klar, kan du begynde at arbejde på plating loft GCR. Men først er den side, der ligger tættere på loftet, ønskeligt at behandle (hver gipsplader) med en speciel primer, hvilket øger vandtætningen.

  Under installationen fra væggen er det nødvendigt at trække sig tilbage en vis afstand (et par mm), hvilket vil tillade materialet at trække vejret. GCR stakkes over de installerede langsgående profiler, startende fra siden og derefter fra den første vejledning.

  Afstanden, der forbliver åben (mellem den første sidestyring og væggen) er forseglet med et halvt gipsplader. Alle ark er også fastgjort, indtil alt loftrum er sænket til den ønskede værdi.

  Gipsvæg er fastgjort med skruer i intervaller på 15 til 20 cm, mens du sørger for, at kapperne sænker i gipsplade, hvis det ikke er tilfældet, så når spidsen fylder overfladen, vil spatelen røre skruens hoved og du kan bryde gipsplade. Det er bedre at bruge en skruetrækker med en limiter, da den stærkt strammede skrue vil knuse gipspladen.

  konklusion

  Efter installationen af ​​gipspladen på loftet er det nødvendigt at behandle det. Først sættes leddene fast med en kitt, efterfulgt af et primerlag, hvorefter hele loftrummet sættes i to lag.

  Efter cirka en dag sænder de med fint bølgepap eller diamantnet, fejer støv af overfladen med en kost eller klud, og maler loftet med vandbaseret maling (du kan tilføje farve til det) eller pasta over det med tapet.

  Installation af gipsvæg på loftet gør det selv: instruktion

  Indholdet af artiklen

  Gipsvæg er et billigt og praktisk materiale, der er praktisk at arbejde med, selv uden særlige færdigheder, bruges det ofte til at oprette en hængende loftoverflade eller for at afslutte loftet i lokaler til efterfølgende hvidvaskning eller maling. Installation af gipsvæg kan gøres med egne hænder: Et gennemsnit på 20-25 firkanter på loftbeklædningen tager 1 dag.

  Valg af materialer til arbejde

  Ifølge klassificeringen er gipsvæg inddelt i flere typer: standard, brandhæmmende, fugtbestandig og brandhæmmende. Ofte er der i boligbyggeri bygget af standardark, og i badeværelser, badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed anvendes et fugtighedsbestandigt materiale. Brandsikker gipsvæg til installation i beboelsesejendomme anvendes stort set ikke, da det koster betydeligt mere end andre typer.

  Da takkonstruktionerne skal være lette, er det vigtigt at vælge materialet og størrelsen: Optimal brug af plader med en tykkelse på 6 mm til 1,2 cm, da de vil være stærke nok og ikke vil forsvinde efter installationen. Ark med en tykkelse på 9 mm bruges mere almindeligt, men i nogle tilfælde er det muligt at bruge 6 mm materiale, der er forstærket med glasfiberfilamenter og har øget styrke. Når du vælger, skal du være opmærksom på andre faktorer: kanten af ​​arket, producenten og prisen. Det er bedre at købe et velkendt mærkemateriale, for ikke at tabe kvalitet.

  Ud over selve gipsvæggen til arbejdet skal du købe ekstra materialer, nemlig:

  sænk loftet

  Privat hus, loft m / w panel.
  Opgaven var at sænke loftet med 0,5 m. Nu er højden 3,50.
  Kan nogen dele deres erfaring med, hvordan det kan gøres på et lavere budget.
  Spændingsnr.
  Det anbefales at kaste træstænger 10 * 8, til dem gipsvæg.
  Del din oplevelse
  Må jeg opvarme loftet. vil være på 0,5m airbag.
  Tak

  og hvorfor er det ikke spænding? billigere ud, forresten.

  Pc skrev:
  Det anbefales at kaste træstænger 10 * 8, til dem gipsvæg.

  Bedre - på metalprofilen.

  Pc skrev:
  Må jeg opvarme loftet.

  Og hvad med loftet?)))

  Lok skrev:
  og hvorfor er det ikke spænding? billigere ud, forresten.

  Og forresten, ja. Sandsynligvis))))

  koris65 skrev:
  Bedre - på metalprofilen

  2PK Suspension, profil, gipsvæg. Spreder er ikke nødvendig.
  Hvad er der ope på loftet eller hvor?
  Hvis det er isoleret der, så er der ikke behov for isolering, hvis der ikke er noget, så er det nødvendigt. -

  Mikhalych skrev:
  Hvis det er isoleret der, så er der ikke behov for isolering, hvis der ikke er noget, så er det nødvendigt.

  Og hvorfor er det ikke værd at gipsplader?

  Kort sagt - tømmeret kan være ujævnt, det kan føre fra det fugtige. Og så videre

  Ja, jeg vil bare gerne mere! Hvis du udelader ujævnhederne (vælg en perfekt flad bar) og indflydelsen af ​​fugt og andre ting (sådanne virkninger er usandsynlige i en lejlighed), så? Graden af ​​pålidelighed på træet under profilen? Profilens bredde er kun få mm, og træet holder fastgøreren til en meget større bredde. Eller er der et andet øjeblik til stede? Tak på forhånd !!

  Fornægtelse skrev:
  Profilbredde kun få mm

  Bredden af ​​loftprofilen (PP) - 60 mm, det er ret nok til docking GKL

  Fornægtelse skrev:
  Vælg en perfekt glat stråle

  Og hvor vil du finde det? Og hvor meget vil det koste? I sammenligning med profilen.

  Fornægtelse skrev:
  Graden af ​​pålidelighed på træet under profilen?

  Jeg forstår ikke - hvad for? Hvordan har du til hensigt at rette tømmeret til loftet? Hvordan har du til hensigt at rette rammen til væggen?
  Med metalprofiler lettere, er der en loftsprofil og guide.

  Se her, der om lofterne, og ikke om lofterne. ">

  2Denialt tømmer koster tre gange så meget, som et minimum. Vægten af ​​strukturen vil stige ti gange. Der er ingen mening.

  Fornægtelse skrev:
  Ja, jeg vil bare gerne mere! Hvis du udelader ujævnhederne (vælg en perfekt flad bar) og indflydelsen af ​​fugt og andre ting (sådanne virkninger er usandsynlige i en lejlighed), så?

  Hvad sætter du fast på tømmeret, det vil stadig føre, og selvom det koster mere end profilen, og hvordan man sænker det med 50 cm? Der er ankre til profilerne, og profiltiden er hurtigere!

  Fornægtelse skrev:
  Ja, jeg vil bare gerne mere! Hvis du udelader ujævnheden (vælg en perfekt flad bar) og indflydelsen af ​​fugt og andre ting (sådanne virkninger er usandsynlige i en lejlighed),

  Fastgørelse af gips på træet er 100% revner i leddene. Kontrolleret.

  Mikhalych skrev:
  Suspension, profil, gipsvæg.

  Jeg ved ikke hvad Mikhalych betyder vedhæng, fordi der er et slangsystem i hver region. Men hvis disse er suspensioner fra et nedhængt loft, så vil jeg gerne se, hvordan du kan trykke og reparere et plaster til denne struktur. Efter fastgørelsen skal du skrue skruerne. Og i dette "flydende" design vil det være åh, hvor ikke let. Så det bliver nødvendigt at montere på stativet fra profilen. I princippet er det muligt at fastsætte loftet fra alle paneler på stængerne (hvis du ikke generer det perfekte fly). Du kan også lave et simpelt loft.
  Dette design har mange fordele 1) Du kan montere en (og hurtigt) 2) Der er ikke behov for yderligere efterbehandling (der vil være mindst snavs) 3) Hvis du installerer hylder langs rummets omkreds, ikke større end 500m, ikke lavere end det samme 500mm loft, Det vil vise sig at være en god, 4) du kan eksperimentere med belysning som du vil. Men der er også et minusrum, der ligner et kontor.

  Vi monterer et ensartet gipspladens falske loft med egne hænder

  I dag analyserer vi, hvordan du installerer et enkelt gipspladeloft med en enkelt hånd. I en anden kaldes det ofte et falsk loft. Lad os overveje fordelene og ulemperne ved gipsvæg, hvad der er nødvendigt for installationen, loftets mærkning, hvordan man monterer rammen og dens foring, hvordan og hvordan man forsegler leddene i HA-arkene, og hvordan man undgår udseende af revner. Lad os gå!

  Fordele og ulemper ved gipsvæg som et materiale til afslutning af loftet inden gips

  De vigtigste fordele ved materialet:

  • Gipsvæg gør det muligt at justere overfladen af ​​enhver krumning, mens det maksimale lag af gips på lofterne ikke må overstige 15 mm;
  • Civil Code giver dig mulighed for nemt at skjule (eller i det mindste forklæde) eksisterende kommunikation og strukturer: ledninger, rør, bjælker;
  • Gipspladens loft giver dig mulighed for at udføre næsten alle dine fantasier med hensyn til belysningsenheder;
  • Design: utallige former, to, tre niveauer, nicher til belysning;
  • Relativ let konstruktion;
  • Muligheden for at bruge varme og lydisolering;
  • Manglende "våde" processer ved installation - det er ikke nødvendigt at vente flere dage, indtil overfladen tørrer.
  • Et alvorligt fald i rummets højde (afhængigt af krumningen af ​​det oprindelige loft og det mulige behov for at installere fordybte lamper) med mindst 5 cm;
  • Installations relative kompleksitet og behovet for værktøjer som en stanser og en skruetrækker (læs hvordan man vælger en skruetrækker her);
  • Den potentielle forekomst af revner i ledsamlinger i fremtiden (vi vil undersøge, hvordan man undgår dette);
  • Behovet for hjælpemand.

  Kende alle fordele og ulemper ved gipsvæg, kan du absolut ikke anbefale det eller ikke anbefale det. Alt følger af analysen af ​​et bestemt rum, men i de fleste tilfælde er dets anvendelse stadig at foretrække.

  I denne artikel vil vi overveje den mest almindelige måde at installere et hæftet loft på med egne hænder - på et niveau med direkte suspensioner.

  Værktøj og tilbehør

  Vigtigt tilbehør til gipsplader loftsinstallation:

  1. Profiler guider PN 28 × 27 mm.
  2. Profiler loft software 60 × 27 mm.
  3. Forseglingstape.
  4. Anker kiler.
  5. "Dowel-nails" (almindelige dowels og skruer virker ikke, da hullerne i profilerne er mere end skruerne på skruerne - 8 mm og mere travlt med dem).
  6. Ledningsfrigøringsenhed.
  7. Hydro / laser plotter fly.
  8. Boblekonstruktionsniveau 2 m.
  9. Aluminium regel 2,5 m.
  10. Plader af gipsvæg.
  11. Hård kitt til sømme GK (Uniflot).
  12. Forstærkningsbåndet til sømme (serpyanka).
  13. Roulette.
  14. Hammer.
  15. Papirkniv (eller speciel kniv til skæring af GK).
  16. Puncher + boremaskine.
  17. Skruetrækker.
  18. Metalskruer 25-35 mm (sort, hyppigt trin).
  19. Skruer med pressevasker.
  20. Akryl primer.
  21. Direkte suspensioner.
  22. Søskende stik CRAB.
  23. Sakse til metal.
  24. Materialer varme- og lydisolering (hvis nødvendigt).
  25. Profilforlængere (hvis nødvendigt).
  26. Et sæt spatler (smal, bred og til hjørnerne).

  På billedet følger alt tilbehør i rækkefølge:

  For at forudberegne det krævede antal elementer i rammen og gipspladen, skal du kende installationsteknologien. Yderligere i artiklen vil ordningen for betonrummet og beregningen af ​​materiale blive givet.

  Umiddelbart bør det bemærkes - meget af det, der nu sælges i hardwareforretninger under dække af profiler og bøjler er bare en folie. Vi foreslår at stoppe valget på Knauf produkter - du kan finde ud af deres profiler og ark med det passende frimærke.

  Et par ord om det hydrauliske niveau. Den består af to små flasker vand, sammenkoblet med et tyndt rør. Princippet om dets arbejde er baseret på fysikloven om kommunikation af skibe, hvilket gør det vandrette layout med sin hjælp yderst præcis. Når du installerer loftet, kan du ikke undvære det (medmindre du selvfølgelig har et laserniveau), fordi det ikke er en hurtig eller nem opgave at markere hele rummet af et rum med et bobleniveau.

  På hydraulisk niveau skal vi kun markere hjørnerne og derefter forbinde dem med en "slag" (dette er det enkle navn på en kabelfrigørelsesenhed). Der er mange typer af gipsplader. Vi skal kun kende to sammen med dig: normal og fugtbestandig. Det er unødvendigt at sige noget ekstra om den første type, men den anden bruges i værelser med høj luftfugtighed, det vil sige i køkkener og badeværelser på grund af den reducerede fugtabsorption opnået ved brug af hydrofobe additiver i gips. At skelne disse to arter fra hinanden er meget enkel - i farve. Almindelig gipsvæg har farven på et enkelt karton - gråt. Fugtbestandige plader har en grønlig farve. Til lofter anvendes plader med en tykkelse på 9,5 mm oftest.

  Nu om forseglingstape. Det er selvklæbende, fra porøst polymermateriale, bredde - fra 30 mm. Det er nødvendigt for den stramme kobling af rammelementerne med understøtningsstrukturerne, det forbedrer også vores lofts akustiske egenskaber. Derudover menes det, at det spiller en væsentlig rolle i beskyttelsen mod revner, hvilket gør det muligt for strukturen at udvide / indgå en smule.

  Mærkning, fastgørelse guider

  Først skal vi bestemme det nederste hjørne af rummet. Vi måler et målebånd og måler afstanden fra gulvet til loftet i hvert hjørne, det er tilrådeligt at gøre det i midten af ​​rummet, bare i tilfælde - du ved aldrig, pludselig loftet dækker. Fandt den laveste vinkel, tilbagekaldt 5 cm (hvis forsænket lys ikke er planlagt) eller 8 cm (hvis det er planlagt), sæt et mærke. Fra dette mærke skal du bruge vandstanden til at ligge horisontalt på alle andre hjørner. Det forbliver nu at forbinde mærkerne ved jabbing. Sammen med en assistent strækker du ledningen ordentligt mellem mærkerne på den samme væg, trækker den væk med din fri hånd og frigiver den skarpt. Ledning, rammer væggen, maler den - her har du den færdige vandrette. Vi gør det samme på alle vægge. Her er hvad vi får:

  Det er på tide at rette vejledningsprofilerne på væggene. For at gøre dette skal du først vedhæfte en af ​​dem til væggen langs linjen og markere fremtidige huller på de færdige huller (hvis hullerne i profilen er placeret langt fra kanten, skal du gøre yderligere slag, træde tilbage fra kanterne med 5-10 cm) og sæt den til side for et stykke tid. Vi bor i markerede steder huller. Igen skal du tage profilen og klæbe tætningsbåndet på den, så sæt den igen på linjen og fastgør dowel-neglene til væggen. Mindst et vedhæftningspunkt skal være på en profil. Her er resultatet:

  Dernæst skal du markere akserne i hovedprofilerne. Men først, lad os beslutte, hvilke profiler der skal ringes. De vigtigste vil være de profiler, der er fastgjort til basen med suspensioner, og lejeprofilerne - dem, der kun er knyttet til de vigtigste. Det er mere logisk at have de vigtigste profiler på tværs (så der er mindre sandsynlighed for, at de skal øges). Bredden af ​​arket er 1,2 m, profilens hældning skal være mindre end et helt tal antal gange. Normalt er det 40 cm. Vi markerer:

  Vigtigt: Bemærk deres position (både hoved og leje) ikke kun i loftet, men også på væggen under vandret.

  Bærerne (med et sådant trin af de vigtigste) er kun nødvendige på GCR's tværgående led, dvs. deres "trin" er 2,5 m, hvilket betyder at suspensionsstrinnet skal være mindre end et helt tal antal gange. Vi er velegnet til 50 cm, men den første række af suspensioner vil være 50/2 = 25 cm fra væggen ikke med 50, den næste ved 25 + 50 = 75 cm osv.

  Til mærkning tager vi ophænget, anbringes det i loftet på de rigtige punkter og markerer stedet for hullerne til anker kilerne med en markør. For en suspension har de mindst to.

  Trin-for-trin installationsvejledning til en hængende loftramme

  Vi venter, indtil støvet sætter sig, fylder lommerne med ankerkile og fastgør suspensioner. Glem ikke at klæbe dem på tætningsbåndet. Efter fastgørelsen af ​​gimbalen trækkes limens ender nedad korrekt, og den efterfølgende fastsættelse af hovedprofilerne må ikke bøjes.

  Lad os nu lave installationen af ​​de vigtigste profiler. Hvis rummets bredde er mindre end 3 meter, skal du blot klippe dem til længden af ​​rummet minus 1 cm og indsætte i styrene. Hvis rummet er større, udvide hver profil, så den resulterende profil igen er 1 cm kortere end rummet. Derudover bør forbindelserne mellem naboerne ikke ligge på samme linje! Og i nærheden af ​​forlængerledningen skal der være en suspension. For at begynde at fastgøre profiler til de suspensioner, du har brug for fra hjørnerne af rummet. Din assistent bliver nødt til at anvende reglen på guiderne på de vægge, der danner hjørnet, grebet er så bredt som muligt, så reglen ikke bøjer (det er meget vigtigt!). Derfor støtter han vores software, og han vil være på samme niveau med hjælpelinjerne. Din opgave er at fastgøre den til suspensionen på begge sider med fire (2 på hver side) selvdrejende skruer. Tag skruer med pressevaskere bedre til at tage uden en boremaskine. Jo længere du vil gøre, men alt vil komme ud meget fast. Så fastgjort nær et hjørne, fastgør også nær den anden. Hvis der ikke er nogen mulighed for at fastsætte midten af ​​profilen på denne måde, skal du blot vedhæfte en regel langs bunden, så løser vi det uden problemer. Bøj overskydende længde af suspensioner opad (eller vi beskær dem som før, som i billederne). Vi styrer processen med et to meter niveau.

  Ved samme metode hænger vi den anden profil, idet vi hidtil kun har brug for hjælpelinjerne. Så gå til den modsatte væg, vi monterer en anden 2 hoved PP. Hvis der mellem disse fire stadig er, udsætter vi dem for at stole på det allerede fastsatte. Men hvis rummet er meget stort, fortsætter vi med at gå fra kanterne til midten, og så snart det bliver muligt bruger vi allerede profilerne til at vise resten.

  Du kan strække ledningen og udsætte den, men ledningerne har tendens til at sagke, og i dette tilfælde er det meget sværere at holde profilen, når den vibrerer fra skruetrækken. Vi ser på vores resultat:

  Nu hænger vi CRAB'er på de steder, hvor profilerne kommer i forbindelse, og reparer dem med fire skruer, to pr. Side. Hvis du sænker loftet lidt, skal du være opmærksom på, at du bliver nødt til at indsætte CRAB i hovedsoftwaren, før du installerer dem. Generelt skal du sørge for at stikene passerer over profilerne.

  Så snart alle CRAB er på jorden, skarer vi bæreprofilerne (husk om lageret på 1 cm) og indsæt dem i dem, og fastgør dem med fire selvdrejende skruer, hver. Bemærk, ikke fastgør transportøren til nedenstående vejledning med en skrue, men sæt den blot i. De holder sammen, når vi syr arkene. Hvis du vil lave lydisolering af loftet, skal du som regel anvende mineraluld. Det er skåret i rektangler af lidt mere end størrelsen på rammens celler og er simpelthen skubbet ind i dem, og derudover klamrer sig til de buede bøjler. Det er groft sagt, det hænger på rammen. Når du arbejder med det, skal du bruge handsker og åndedrætsværn - en yderst ubehagelig ting, men du vil blive overrasket over, hvor godt det absorberer lyd. Det vil være nyttigt at studere artiklen om lydisoleringen af ​​lejligheden med egne hænder, her er det.

  Video: Falsk loft fra KNAUF-lagner

  Installation af gipsvæg på rammen

  Vigtigt: Før du starter installationen af ​​gipsplader, skal de nødvendigvis gennemgå akklimatisering indendørs - i mindst et par dage. Derudover er opbevaring af ark af GC kun tilladt i vandret position.

  Før installationen er det nødvendigt at behandle arkets kanter - afskæres med en kniv i en vinkel på 22,5 grader. i en dybde på 2/3 af tykkelsen af ​​arket (selvfølgelig ca.); Dette gælder for endekantene, ikke klæbende pap. Pladerne skal fastgøres fra hjørnet. Det anbefalede trin på de selvlukkende skruer er 17 cm. På de tilstødende plader skal selvskærende skruer strammes. Vi forsøger at opretholde en afstand på 10 mm fra fabrikkens kant og 15 mm - fra afskåret af os. Hovedene skal være let forsænket, men må ikke gennembryde papen ved at trykke på det. Det er meget vigtigt at sy arkene tilfældigt, mindst et trin i hovedprofilerne (40,2 cm), og efterlad et lille mellemrum (2 mm) mellem dem mellem vejen og væggene. Hvis skruen vedvarende ikke gennembor rammen, kast den væk og skru den i en anden, træd tilbage fra hullet 5 cm.

  Til styrprofilen er også fastgjort. Der er sikkert folk der tror på, at dette ikke kan gøres - de siger, som Knauf-teknologien hævder, at det var nødvendigt at indsætte lejeprofiler tæt på guiderne. Faktisk er der i materialet i dette firma en tegning, hvor der ikke er skruer gennem føringsprofilen.

  Derfor, for eksperimens renhed, drejer vi os om Giprokens materialer, og der ser vi følgende:

  Skru på plads! Men der er ingen andre her - den der skal være i transportørprofilen! Og Knauf har det modsatte!

  Så fastgør arkene til månen. En anden vigtig detalje. Tillad ikke plader i nærheden af ​​det ydre hjørne:

  Denne regel virker også i tilfælde af flere niveau lofter i mangel af en væg:

  Fugen skal være mindst 10 cm væk fra hjørnet. Overtrædelse af denne regel truer med en næsten uundgåelig revne.

  For at opsummere hvad vi har gjort i øjeblikket. Her er planen for GK-loftet i vores virtuelle rum:

  Nu kender vi al teknologi til at montere loftet på gipsplader og kan beregne, hvor meget materiale vi har brug for i virkeligheden. Ifølge tegningen anvendte vi: 99 suspensioner, 8 ark Civil Code, mindst 19 loftsprofiler, 8 guider, mindst 24 CRAB.

  Sømforsegling

  Før forsegling af sømme skal de primeres og vente til primeren er helt tør. Særlige specielle, hårde putties bruges under forsegling. Knæ lidt efter instruktionerne på posen. Med det første lag hammer vi i alle sømme: både "vores" og fabrikkerne (først hammer vi i mellemrummet mellem pladen og væggen, så anvender vi et lag) såvel som indrykning fra selvlukkende skruer. For fabrikken har brug for en bred trowel. Specielt omhyggeligt er det nødvendigt at fylde fabriksnålene tæt på væggene, nu er det vigtigste, at kittet ikke skal stikke ud.

  Vi venter på kittens greb, og det vil ske inden for få minutter (i tilfælde af Uniflot). For højkvalitetsforstærkning af leddene ved brug af specialpapir Knauf Fugendeckstreifen Kurt. Ved fabrikens kanter lægges båndet i et lag af Uniflot, hvorefter det er dækket med det. På skærekanterne kan du også bruge Uniflot, og du kan klæbe båndet på PVA - så det ikke stikker ud. Hvis du limer på Uniflot - fortyndes båndet i vand, ellers kan det vise sig at du ikke vil kunne udvise en vis mængde kittede under båndet, og du vil danne en bakke. Og hvis båndet er fugtet, vil kittet glide langs det godt. I hjørnerne anbefaler vi at bruge en speciel spatel - alt bliver hurtigere og bedre med det. Tape Kurt har en foldelinie i midten, især for at klare sig på indersiden. Ved sømme med skærekanter vil båndet give små fremspring, men det er okay - dette korrigeres ved efterfølgende tømning af hele overfladen.

  Er færdig Vi har en overflade klar til den efterfølgende kitt. Vi har reduceret muligheden for revner på gipspladens loft, men for at eliminere denne mulighed, bruger vi glasfiber. Det limes til hele området, som tidligere allerede er plasteret, puttied igen og malet. Ja, det tager meget tid og kræfter, ja prisen er høj. Men loftet er garanteret ikke at knække.

  Her er i princippet det hele. Nu kan vi lave et gipsvægs loft derhjemme med egne hænder.

  Materiale opdateret 04/27/2017