Hvordan skelner loftet fra Kina fra Tyskland?

Stretch loft - et af de mest populære efterbehandling materialer. På grund af mange fordele fandt han hurtigt sin niche i byggesegmentet. Denne alsidige belægning er ret holdbar og nem at rengøre.

Den kan monteres på forskellige baser fra:

Ud over alle de angivne egenskaber giver brugen af ​​dette materiale rigelige designmuligheder.

Markedet for færdigbehandling af produkter er meget forskelligt. Ikke det sidste sted i det er besat af kinesiske varer, som langt fra den bedste kvalitet. Dette gælder også for spændevævet. Intet, hvis ikke udseendet af fakes, der udstedes for kendte mærker. Faktisk viser det sig, at de ikke kun er dårligere end den oprindelige belægning, men kan også være sundhedsfarlige.

Erhvervelsen af ​​det nødvendige materiale af god kvalitet bliver en skræmmende opgave. Hvad skal man gøre i denne sag og hvordan man skelner et strækloft fra en falsk?

Reklame giver ikke svaret, og det er urimeligt at stole på tilfældigt. Gør det rigtige køb vil kun hjælpe med kendskab til funktionerne hos produkter fra producenter fra forskellige lande.

Hvordan man identificerer en falsk?

Sælgeren, der sælger dekorativt lærred, skal i første omgang have tilgængelige internationale certifikater, der bekræfter produktkvaliteten i henhold til følgende sikkerhedsstandarder:

 • specifikationer;
 • sundhed;
 • hygiejne;
 • miljømæssige.

Manglen på disse dokumenter kan angive et dårligt produkt.

Sælger Rating

Overvej de vigtigste kriterier for sælgers pålidelighed:

 • Adresserne hos virksomhederne falder sammen med deres faktiske placeringer.
 • På kontorer er der eksempler på de foreslåede materialer.
 • Som regel strækker lofter i professionelle virksomheder.
 • Dokumenter på dekorative lærred indeholder fuldstændige oplysninger om producenten, oprindelsesland og sikkerheden ved deres brug i boligområder.

Mange virksomheder beskæftiger sig med salg af malerier, yder tjenester til deres installation. Når du bestiller installationen, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

 • licens til udførelse af denne tjeneste
 • portefølje af udført arbejde
 • indgåelse af kontrakten
 • før installation, målinger tages og tegninger leveres.

Hvordan skelner det tyske loft fra kineserne?

Du kan endda visuelt skelne den kinesiske film fra tysk lærred. Sammenlign deres standardstørrelser, som præsenteres nedenfor. De har betydelige forskelle. For eksempel producerer det tyske firma Pongs Textil en filmbredde på 1,3 eller 3,25 meter. Og på Mellemøsten er der ingen sådanne tilbud.

Sammenligning af materialer fra Pongs og kinesiske modparter kan det bemærkes, at sidstnævnte har ujævn farve- og teksturfejl. Derudover lugter malerierne fra Tyskland næsten ikke, hvilket ikke kan siges om det kinesiske materiale. Tyske lofter koster flere gange dyrere.

Den store prisforskel skyldes forskelle i den teknologiske produktionsproces, hvilket som følge heraf påvirker produkternes kvalitet. Derudover er den utvivlsomme fordel ved tyske lofter et stort antal farver og teksturer. Så de tyske lærred fra Pongs har 130 nuancer, der giver mulighed for at tilfredsstille ønsker fra enhver køber.

Hovedtræk ved strækloftet belgiske produkter

Kinesiske producenter udsteder ofte lærred produceret i deres hjemland til den belgiske film. Lad os se, hvorfor Belgien er blevet en sådan "favorit" for kineserne. Faktum er, at Kina har erhvervet en tilladelse til produktion af hævede lofter fra den belgiske bekymring. Og mange skruppelløse sælgere har travlt med at bedrage forbrugerne og derved opnå ufortjent super-profit.

Hvordan skelnes det belgiske loft fra kineserne?

Nok at vide om funktionerne i det originale materiale. I Belgien er der kun ét firma, der fremstiller stræklofter. Dets navn er "Polyplast". Malerierne af dette mærke har næsten ingen ubehagelige lugte.

Valg af materiale

Det er muligt at skelne et godt strækloft fra et dårligt lærred ved følgende kriterier:

 • I bredde Dekorativ film fremstillet i Kina kan have en fem meter bredde. Intet europæisk selskab producerer en sådan størrelse.
 • Ved lugt. Kinesiske film har vedvarende lugte. Dette overholdes ikke i materialer fra andre producenter.
 • Til prisen. Loft fra Europa er meget dyrere end fremstillet i Kina. Store rabatter på mærkevarer bør også advare dig.

Hvad er forskellen i lofthøjde fra forskellige producenter?

Det russiske marked tilbyder dekorative film fremstillet i følgende lande:

Europæisk strakt lærred

Loftfilm er repræsenteret af de vigtigste lande: Tyskland, Frankrig, Italien og Belgien. Europæiske materialer forbløffer med deres sortiment. Sammen med standardtyperne (mat, glans og satin) er der et stort udvalg af dekorative belægninger med forskellige effekter: perle, marmor, metallisk mv.

I alt er der mere end to hundrede forskellige sorter, der adskiller sig i tekstur og farve. Garantiperioden for lofterne hos disse fabrikanter er ca. 10 år. Standard lærredstørrelser for europæere, i meter:

Til glans: 1,3; 1.5 1,76; 2; 3.25. Til matte: 1,3; 2; 2,7; 3.25. Til satin: 1,3; 2; 2,7; 3.25.

Russiske stræklofter

Loftfilm lavet i Rusland er den mest overkommelige. Sammenlignet med europæiske kolleger er det indenlandske lærred 1,5-2 gange billigere. Den fremstilles kun 1,4 meter bred. Den grundlæggende tekstur er mat og blank. Lys nuancer er i stor efterspørgsel. Farvepaletten er beskeden og nummererer et par dusin.

Det er værd at bemærke, at den russiske film oftest er fremstillet af råmaterialer fra Kina, desværre lider kvaliteten af ​​stræklofterne herfra. Sådant materiale vil hurtigt brænde ud, og garantiperioden vil ikke overstige 3 år.

Kinesiske stræklofter

På trods af de eksisterende listede problemer forbundet med film fremstillet i Mellemriget har der været positive tendenser i fremkomsten af ​​et stigende antal officielle kinesiske virksomheder, der producerer certificerede produkter, der opfylder alle internationale krav til kvalitetsegenskaber og SES.

Standard dimensioner af webbredde, i meter. Til glans: 1,5; 1,95; 2,7; 3.2; 4; 5. Til matte: 3.1; 3.2; 4; 5. Til satin: 1,95; 2,7; 3.2; 4; 5.

Når du køber et kinesisk strækloft, tager du seriøst verifikationen af ​​certifikatet for hygiejniske og hygiejniske standarder. Du bør være opmærksom på, at der er en række billige belægninger, der er lavet til industrielle formål. Brugen af ​​sådant materiale i et beboelsesområde kan være en sundhedsfare.

Ensartethed af farve afhænger af lærredets bredde. Jo større filmstørrelse er, jo vanskeligere er det at opnå en glat skygge. Hvis du foretrækker rige farver, skal du vælge en indstilling med en bredde på højst tre meter.

konklusion

Sammenfattende opsummerer og opsummerer vi ovenstående. Når du vælger en film til loftet, er det nødvendigt at kritisk evaluere alle de vigtigste nuancer vedrørende køb og installation af belægningen, nemlig:

 • vareomkostninger;
 • fremstillings- og fabrikationsland
 • nødvendige dokumenter
 • loftinstallationspriser
 • tilgængelighed af en licens.

Du skal også vide, hvordan man skelner mellem kinesiske stræklofter og identificere en falsk. Skynd dig ikke med købet. Væg fordele og ulemper. Når alt kommer til alt vil sundheden for hele familien såvel som levetiden for det dekorative loft afhænge af, hvilket produkt du køber.

Det første ægte forum om stræklofter

Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indlæg af Jumanji »25. december 2015, 09:44

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelsen Murzilka »29. december 2015, 10:03

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indsendt af Jumanji »29 dec 2015, 1:01 pm

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indlæg admin »Dec 29, 2015, 13:58

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelse til Ivan21 »Jan 06, 2016, 07:55

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelse volond004 »Jan 06, 2016, 08:30

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft

Varerne fra Kina oversvømmede markedet så meget, at alle kom over dem, mindst en gang i deres liv. Jeg vil ikke hævde, at en sådan oplevelse altid er negativ, men det er nødvendigt at erkende, at deres kinesiske kolleger er meget ringere end kvaliteten af ​​det oprindelige produkt.

Stræklofter trådte sikkert ind i vores liv, og præcis som der skete med andre typer produkter, blev der fundet fakes fra Kina. Dette ville ikke være et problem overhovedet, men nogle specialiserede butikker sælger under mærket af et mærkeprodukt et bevidst dårlig kvalitetsprodukt.

Så hvad skal man gøre, hvis man ikke er en ekspert, der kan skelne originalen fra falsk om et øjeblik, men vil du stadig have et godt strækloft? Som vi alle ved, er kinesiske forfalskninger ofte ikke kun af ringe kvalitet, men også livstruende. Lad os finde ud af det.

Hvordan man identificerer en falsk?

Vi har allerede besluttet at finde ud af, at kvaliteten ved øjet er for hård for en simpel køber, så lad os gå den anden vej. Hvis materialet er af høj kvalitet, skal sælgeren have internationale certifikater, der bekræfter produkternes kvalitet både hvad angår tekniske egenskaber og overholdelse af hygiejne- og hygiejne- og miljømæssige sikkerhedsstandarder. Og generelt - trav sælgeren til forskellige dokumenter. Hvis virksomheden er samvittighedsfuld, vil den forsyne certifikater og certifikater uden unødvendige spørgsmål, men hvis de begynder at spille op, vende om og forlade, vil de ikke skjule kvaliteten.

Da det er nemmest at bestemme kvaliteten af ​​strækloftet visuelt efter installationen, er det bedst at kontrollere sælgerfirmaet nøje ved køb.

Vurder sælgeren

Evalueringskriterier skelnes ikke af øget kompleksitet og er helt objektive. Så det allerførste kriterium - selskabets fysiske adresse. For det første skal det være, og for det andet skal det være gyldigt. Så besøg for et besøg, hvis der er en sådan mulighed.

Som regel bør der på kontoret for et firma være ikke kun lyse kataloger med smukke billeder, men også prøver af materialer. Vi ved alle om en skomager uden sko, men i et kontor af et firma, der er professionelt engageret i stræklofter, vil det i hvert fald være underligt at se noget andet på loftet.

Og igen om dokumenterne. De skal bekræfte loftets oprindelsesland, give fuldstændig information om producenten. Separat skal der fremlægges dokumenter, der bekræfter sikkerheden ved brugen af ​​sådanne lofter i boliger og ikke industrielle lokaler.

Typisk er virksomheder, der sælger loftlofter, også monteret. Her skal du være opmærksom på to faktorer. Den første er en licens, der bekræfter, at dette firma har ret til at udføre et sådant installationsarbejde. Den anden er en portefølje af færdige værker. Hvis mindst en af ​​disse faktorer ikke er bekræftet, så er det store spørgsmål deres evne til at producere en høj kvalitet installation af et vilkårligt godt materiale.

Alle virksomhedstjenester skal udelukkende leveres på kontraktmæssigt grundlag. Inden arbejdet påbegyndes, skal der foretages målinger og tegninger.

Hvis lederens svar på mindst et af disse spørgsmål ikke tilfredsstillede dig eller rejste tvivl, skal du ikke skynde dig. Endnu en gang, studere firmaet, og hvis der er en mulighed - kontakt en anden til sammenligning.

Valg af materiale

Det mest karakteristiske træk ved kinesiske film er lærredets bredde, som er 5 meter. Blandt europæiske producenter er der ingen virksomheder, der producerer film af en sådan bredde. Derfor, hvis du tilbydes et fransk-lavet sømløs loft med en bredde på 5 meter, løbe, er du utroligt løgn.

Derudover har materialet fra Kina en stærk ubehagelig lugt, langt mere udtalt end film fra andre producenter. Og selvfølgelig være opmærksom på prisen. Et højkvalificeret europæisk loft kan simpelthen ikke være for billigt, store rabatter på det burde også vække mistanker.

Hvad er forskellen mellem stræklofter fra forskellige producenter?

På hjemmemarkedet kan du finde stræklofter af sådanne producenter:

 • Europa (Italien, Frankrig, Tyskland);
 • Rusland;
 • Kina.

Lad os nu se nærmere på de enkelte fabrikanters karakteristiske træk.

Streklofter fra Frankrig, Italien og Tyskland

Film produceret i disse lande er traditionelt foretrukket. Dette skyldes både kvalitet og bredde af sortimentet. Ud over standardtyper som matte, blanke eller satin, kan de europæiske producenter gerne have en dekorativ film med sådanne effekter som perlemor, metallisk, kameleon eller marmor. Der er i alt mere end 200 forskellige tekstur- og farveløsninger.

Vi skal også sige, at den glansede film bedst opnås fra franskmændene. Ud over fremragende reflekterende kvaliteter har den den største farvepalet. Blandt den matte film er der ingen indlysende favoritter. En anden interessant funktion er garantien. På disse producenters film er der ikke givet en garanti på mindre end 10 år.

Som nævnt ovenfor er den kinesiske film den bredeste, nu overveje europæernes parametre:

 • En matfilm er oftest 1,3 m bred, 2 m, 2,7 m bred. Den bredeste film af denne type, 3,25 m, fremstilles i Tyskland af firmaerne Pongs Textil og Alkor Draka.
 • Lakeret eller blank. Standardfilmene på denne film er 1,3 m, 1,5 m, 1,76 m, 2 m. Og igen skiller de tyske virksomheder Pongs Textil og Alkor Draka sig ud og producerer en film med en bredde på højst 3,25 m.
 • Sateenfilm, som matte, har normalt en bredde på 1,3 m, 2 m, 2,7 m. Der er også en bred version - 3,25 m, produceret udelukkende af German Pongs Textil og Alkor Draka.
 • Dekorative film med forskellige effekter produceres i Tyskland af Alkor Draka, og har samme breddeformat - 1,3 m.

Så hvis lederen forsikrer dig om muligheden for at installere en tysk eller fransk film, der er bredere end 4 meter, kan du være sikker på svindelen fra sælgerens side. Den maksimale bredde på 3,54 m (i strakt tilstand) er kun mulig for matfilm fremstillet af Pongs Textil. Der er ingen andre muligheder.

Bredde er et meget vigtigt kriterium, fordi alle andre kvalitetsfejl kan bestemmes med sikkerhed først efter installation. Så spørg ledere, vær ikke bange for at virke irriterende - at være ansvarlig for deres arbejde, og kvaliteten af ​​de anvendte materialer er deres ansvar.

Stræklofter lavet i Rusland

Sådanne lofter - en af ​​de mest overkommelige. De fremstilles kun i en bredde - 1,4 meter. Det færdige lærred er ensartet i både farve og tykkelse. Den indenlandske producent glæder glatte og matte teksturer, men farvepaletten er meget beskeden end den europæiske - kun et par dusin. De mest populære malerier er lyse nuancer med en mat tekstur.

Det er værd at bemærke, at et mindre valg af farver har en positiv effekt på prisen - lærredet af russiske producenter koster 1,5-2 gange billigere end en europæisk film med disse parametre.

Et andet vigtigt faktum er materialerne. Oftest strækker lofter i Rusland er lavet af kinesiske råvarer, hvilket påvirker kvaliteten. Så farvede film vil brænde ud hurtigere, og garantien er næppe mere end 3 år.

Kinesiske stræklofter

Kina er ikke så slemt, som det er malet. Så for nylig er der helt tilstrækkelige firmaer til stede og officielt registreret der og producerer certificerede varer, der opfylder alle internationale krav til kvalitet, sikkerhed og hygiejne. Det positive her er, at du kan købe et sømløst lærred med næsten enhver bredde og tekstur. Af de negative selger vores leverandører sjældent en sådan film, da den er noget dyrere.

Mulige breddeformater:

Omkostningerne til højkvalificeret certificeret kinesisk lærred er ikke meget højere end russiske kolleger, men i sidste ende kan du få et helt sømløst loft og en fabrikants garanti i 12 år.

Kontroller certifikaterne for en sådan film, vær særlig opmærksom på overholdelse af hygiejniske og hygiejniske normer, da mange billige film fra Kina er industrielle og er simpelthen farlige, når de anvendes i boligområder.

Et andet vigtigt punkt når man vælger en kinesisk film er en kombination af bredde og farve. Jo større bredden er, desto sværere er det at opnå en ensartet farve i hele lærredet. Så, hvis du vil have en film af mættede farver, giver du præference for at indsnævre (op til 3 m) muligheder.

konklusion

Du kan konkludere som denne - når du vælger et loft, vurderer du alt hvad sælgeren siger om materialet og stiller så mange spørgsmål som muligt:

 • materielle omkostninger
 • stof fabrikant;
 • dokumenter, der bekræfter materialets oprindelse og kvalitet
 • installation omkostninger;
 • licens til installationsarbejde
 • portefølje af allerede færdige værker.

Tøv ikke med at stille en masse spørgsmål, analysere svarene og ikke haste for at vælge, fordi et højkvalitetsstrækloft vil vare i mange år.

Er du ikke enig i artiklens oplysninger? Eventuelle indvendinger, tilføjelser, spørgsmål, kritik? Efterlad kommentarer, vi er altid åbne for konstruktiv dialog.

Stræklofter Belgien: Ekspertanmeldelser

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Stræklofter Belgien - fordele og egenskaber

Belgiske lofter vandt en førende position på markedet for efterbehandling materialer. Dette er ikke tilfældigt, for i tillæg til kvalitet har de mange andre fordele.

Strækloftproduktion Belgien. Nøglefordele:

 • Omkostningerne er mindre end for modparter fra Tyskland og Frankrig, og kvaliteten er ikke anderledes.
 • Produkterne har alle certifikater, der bekræfter, at filmen er lavet i henhold til europæiske standarder.
 • Belægningen har ildfaste egenskaber på grund af speciel behandling.
 • Lerret er holdbart, hvilket betyder, at det vil vare i mange år uden at miste sin visuelle appel.
 • Valget af farvepalet er meget stort. Derudover er det muligt at udskrive dit eget billede på lærredet. De belgiske lofter kan således bruges i alle lokaler og interiører.
 • Lærredet op til 5 meter har ingen sømme, som udelukker led og giver et mere æstetisk udseende.
 • Elastisk og holdbar, så de kan bruges til strukturer på flere niveauer.

Specialist anmeldelser

Som vi kan se, har dette materiale mange fordele. Dette bekræftes af talrige anmeldelser af eksperter på loftslofter fra Belgien.

Ivan, en indretningsarkitekt: "Jeg tilbyder mine kunder belgiske firmaer Polyplast. De er velegnede til ethvert interiør. Du kan altid vælge den ønskede farve eller ordreudskrivning på lærredet. I 5 års arbejde med dem har ingen klient nogensinde klaget over kvaliteten. "

Dmitry, mester for efterbehandling: "Vi har installeret belgiske lofter i mange år. De er meget nemme at bruge, lærredet er perfekt monteret, selvom du skal lave et multi-level design. Kvalitet på 5+. "

Leonid, direktør for et byggefirma: "I mit firma, Mistral, lavet i Belgien, bruges til indretning. De går uden søm, hvilket gør det muligt for et enkelt lærred at stramme dem i et rum med standardstørrelser. Efter mange år ser det samme ud som efter installationen. Alle vores kunder er tilfredse med valget af belgiske malerier. "

Typer af loftmalerier fra Belgien

I øjeblikket anvendes to materialer til fremstilling af en sådan belægning:

PVC film i første omgang, da det er billigt, men holdbart og passerer ikke vand. Det kan være mat eller blankt, nogle gange endda tekstureret. Materialet er derfor elastisk, om nødvendigt kan det udvides til den ønskede størrelse. En række farver, teksturer giver dig mulighed for at lave lofter i marmor, træ, satin, velour og andre materialer. Enhver tegning kan påføres på PVC film.

Tekstildugen består også af de kunstige tråde imprægneret med en polymer struktur. Et sådant materiale trækker vejret, der er naturlig ventilation, det er meget holdbart. Takket være imprægneringen brænder stoffet næsten ikke. Holdbare væv garner giver en sikker obligation. Selv små punkteringer eller nedskæringer vil være usynlige, og det påvirker ikke udseendet eller holdbarheden. Et sådant loft kan støvsuges, vaskes og endda males. Stoffet vil vare længere end PVC, men til prisen er det højere.

Typer af tøj til stræklofter.

De største producenter af belgiske lofter

Der er to førende producenter:

Hvis du vælger dem, kan du ikke tvivle på kvaliteten, holdbarheden og pålideligheden af ​​belægningen.

Pololypast er PVC filmbaner. Du kan montere dem på harpoon og bezgarpunnuyu system. Bredde op til 3,2 meter i de fleste tilfælde, men der er muligheder og op til 5,5 meter. Materialet har ingen sømme, så det ser æstetisk ud og kan modstå høje temperaturer.

Mistral er en anden leder. Belægninger er også sømløse, men deres installation kræver ikke engang opvarmning. Lavet af polyesternet, for større pålidelighed og brandmodstand, er den imprægneret med polyurethan. At bryde sådan et lærred er ret svært.

Ifølge sin tekstur er belgiske lofter opdelt i:

De kan være både farve og hvid. Hvid kan anvendes til enhver tegning, som udvider de indvendige løsninger betydeligt.

Loft fabrikant Polypast.

Hvilken er bedre: Spændingsdæksler fra Belgien eller Tyskland?

Nu er der en hel del spændingssystemer på byggemarkedet fra forskellige producerende lande: Belgien, Rusland, Frankrig, Kina, Tyskland mv. De er alle forskellige i kvalitet, pris og rækkevidde. Dette komplicerer i høj grad valget. Lad os sammenligne de to ledere: Tyskland og Belgien.

Der er mange tyske producenter. Forskelle i bredde: fra 1,3 til 3,25 meter. Kvaliteten er lidt lavere end fransk, men betydeligt højere end kinesisk. De materialer, der anvendes i produktionen, er meget tætte, har ingen ubehagelig lugt, må ikke forårsage allergiske reaktioner og er egnede til alle lokaler. Kvalitet svarer til prisen, der er tilgængelig for mange. Men der er en ulempe - sømmen, den er ikke slående, men stadig mærkbar.

I modsætning til tyskerne har belgierne ikke en søm. Bredde af klæder fra 2 til 5 meter. Stort udvalg af teksturer og farver. Belgiens kvalitet er ikke ringere end Tyskland og har alle de samme fordele: Ingen lugt, holdbarhed, sikkerhed, nem installation og vedligeholdelse. Mangel på søm spiller ofte en afgørende rolle i udvælgelsen.

Priserne på belgiske stræklofter er lavere end tyske. Hvis vi tager de gennemsnitlige omkostninger på markedet og sammenligner, får vi følgende:

Pris for 1 kvadratmeter med installation:

Matte PVC. Belgien - 440 rubler / m2

Matte PVC. Tyskland - 500 rubler / m2

Ved første øjekast er forskellen ikke så stor, men i forhold til kvadratmeter i rummet kan du spare meget ved at vælge de belgiske producenter. Så Belgien eller Tyskland strækker loftet: Hvilken skal du vælge? Faktisk er begge producenter kendetegnet ved holdbarhed, pålidelighed, holdbarhed.

Når de vælges, er det værd at styre deres egne præferencer, finansielle muligheder. Og husk også, at hvis rummet er mere end 3,5 meter bredt, så vælges en kosmetisk søm når man vælger tyske materialer.

Hvad er bedre kinesisk strækloft eller europæisk?

Stræklofter bliver stadig mere populære på markedet for efterbehandling materialer. Dette mønster skyldes de mange fordele ved dette produkt. Men en person, der først stødte på denne indvendige detalje, har mange spørgsmål, hvoraf den ene vil være: "Producent, hvilket land er bedst at vælge?".

Der er mange fremstillingsvirksomheder fra forskellige lande. Ledende steder er optaget af europæiske lande og Kina. Produkter fra europæiske lande anses for at være af høj kvalitet og elite, mens kinesiske produkter altid bruger prefixet "forbrugsvarer". Men er det virkelig?

Kinesiske stræklofter

Kun få kinesiske virksomheder har etableret sig som ansvarlige producenter. Blandt sådanne virksomheder er MSD og Gline. Deres produkter opfylder alle sanitære og tekniske standarder. Men mange kinesiske producenter bruger råmaterialer af lav kvalitet i deres produktion, hvilket fører til en forringelse af slutproduktet. Før du trækker konklusioner, skal du kende de tekniske egenskaber:

 • Tykkelsen af ​​en film er 0,13 cm.
 • Webbredde fra 1,5 m til 5,5 m.
 • Der er en lugt første gang efter installationen.
 • Tekstur: glans, matoverflade, satin.
 • Skarpe farver.
 • Lav pris

Nu strukturerer vi disse indikatorer i to retninger "fordele" og "ulemper" for at få en ide om kvaliteten af ​​dette produkt.

De største ulemper ved kinesiske film til hængende lofter:

 1. Film til stræklofter lavet i Kina har en filmtykkelse på 0,13 cm. Denne indikator er mindre end den europæiske film, og styrken af ​​kinesiske lofter er lavere. Stretching og bøjning kan forekomme kort efter installation i loftet. Men efter en vis tid tager filmen sit oprindelige udseende.
 2. Bemærk, at kinesiske stræklofter, ligesom alle kinesiske produkter, er kendetegnet ved deres karakteristiske lugt. I første omgang vil det være nødvendigt at ventilere rummet hvor kinesiske stræklofter blev installeret. Over tid vil denne ulempe forsvinde. Ubehagelig lugt i rummet kan være fra en uge til en måned.
 3. Farve sort vil ikke appellere til elskere af halvtoner og originale farver. Farvepaletten af ​​stræklofter fra Kina er meget knappe. Der er kun primære farver, deres antal overstiger ikke ti.

Fordele ved fabrikanter af kinesiske lofter:

 1. Den største fordel ved kinesisk film er dens bredde. Bredden af ​​filmbanen ved kinesiske standarder kan nå op til 5,5 meter. Dette sikrer installationen af ​​loftet i store rum uden søm og vedhæftning. Filmen bliver komplet.
 2. I kinesisk produktion er der tre hovedtyper af filmtekstur: glans, matoverflade, satin.
 3. Omkostningerne ved kinesiske stræklofter under europæisk adskillige gange. Omkostningerne ved en kvadratmeter kinesiske produkter er i gennemsnit 200 rubler, og de europæiske modparter begynder deres prisklasse på 500 rubler. Prisen er det vigtigste våben af ​​konkurrenceevne fra Kina. Nogle modvirkes af den lave pris, fordi de tror, ​​at det til en sådan pris er umuligt at købe et produkt med god kvalitet, mens andre tiltrækkes af den lave pris. Men faktum er, at du vil installere stræklofter til en overkommelig pris, installer kinesiske.

Stræklofter fra Europa

Større tillid til folk modtog lofter fra Europa. Tyske stræklofter og belgiske stræklofter er eksempler på kvaliteten af ​​dette produkt. Så overvejet, men faktisk er det?

Specifikationer:

 • Tykkelsen af ​​en film er 0,17 cm.
 • Webbredde fra 1,5 m. Til 2,5 m.
 • Der er ingen ubehagelig lugt.
 • Tekstur: glans, matoverflade, satin.
 • Bred farvepalet.
 • Høj pris

Ligesom kinesiske, europæiske stræklofter har deres fordele og ulemper.

Ulemper ved europæiske producenter af stræklofter:

 1. Ved installation af de europæiske lofter anvendes flere strimler af filmen. Dette skyldes, at den maksimale banebredde er 2,5 m. Loftet vil indeholde sømme og vedhæftninger. Ved installation af dårlig kvalitet vil denne ulempe være synlig og vil kunne ødelægge loftets udseende.
 2. Installation af stræklofter i tysk eller belgisk produktion vil være dyrere end kinesiske kolleger.

Fordele ved europæiske lofter mærker:

  1. Filmen har en temmelig god tykkelse på 0,17 cm. Denne tykkelse gør det muligt at klare tunge belastninger. Hvis dine naboer fylder dig, bliver loftet ikke deformeret.
 1. I europæiske lofter er det vigtigt, at der ikke er nogen ubehagelig lugt i rummet efter installationen. Filmen fra europæiske producenter indeholder ikke i dets sammensætning de stoffer, der udsender, som er kendetegnende for kinesiske varer, lugter.
 2. Valget af tekstur er bredt, alle hovedkategorier er til stede.
 3. En række farvepalet vil glæde alle sammen. Film af europæiske producenter har mere end 20 farver.

RÅD

Hvis du vil visuelt forstørre rummet, skal du bruge en blank struktur, men husk, at disse lofts sparsommelighed når op til 90%. Alle objekter og møbler i rummet vil blive afspejlet i loftet, sådanne lofter bruges bedst i korridoren eller badeværelset.

Sammenligningsanalyse kort

Kinesiske stræklofter udkonkurrerer deres konkurrenter med hensyn til lærredsdimensioner. Men europæiske farver er forskellige. Hvis du har brug for billige stræklofter, så vil valget være i retning af kineserne. Og hvis du ikke vil have en ubehagelig lugt efter at have installeret lofterne i din lejlighed, så vælg europæisk.

Det endelige valg skal foretages af forbrugeren på grundlag af deres økonomiske muligheder og tekniske krav til materialet.

Hvordan skelner man kinesisk hæftet loft fra europæisk kvalitet?

For nylig er tilfælde af bedrageriske kunder af skrupelløse firmaer af installatører blevet mere hyppige. I stedet for høje lofter rykker de kinesisk falsk. Men hvordan skelner man det kinesiske loft fra den europæiske kvalitet?

Måske vil mit svar på mange fans af stræklofter skuffe. I Europa er der kun 7 fabrikker, i hvert fald indtil for nylig. Spændingslofter er produceret i FRANKRIG, TYSKLAND, ITALIEN, GOLANDI.IKi belgiske, portugisiske osv. Eksisterer ikke. Nu er det vigtigste kun to planter RENOLIT og CTN fremstilles og fremstilles på samme sted, og kun deres lofter har A + klasse certifikat. De har ingen filialer overalt i verden. Installation af sådanne lofter sammen med installation i Europa koster fra 80 til 120 euro. Til 1 kvadratmeter. Rusland fra 30 euro. I de resterende fabrikker Materialer og komponenter kommer fra Kina og andre lande, hvor billige arbejder og her gør lofter angiver, hvad der er lavet i Europa, selv om filmen er kinesisk. Den maksimale bredde af lærredet er tysk 295 cm. Der er russiske lofter med en maksimal bredde på 142 cm. Kineserne har en maksimal bredde på 5 m på grund af det faktum at de er i et stort rum uden søm, hvorfor de er så efterspurgte. Det er umuligt at skelne en visuelt simpel mand på gaden, hvis duften ikke går væk to dage efter installationen, det er kinesisk. Output - hvis loftet med installationen koster mindre e 1500rubley denne kinesiske.Kitayskie Made in Europe skal købes i virksomhedens repræsentanter for disse planter eller europæiske virksomheder, som videresælger disse lofter zavodov.Poetomu jeg personligt anbefale efter behov i kosmetiske reparationer og økonomi til forbedret reparation bare gipsplader eller shtukaturka.Udachi.

Sir, alt er korrekt, men de tager alle materialerne til filmene, selv de navngivne, fra Kina, og i øjeblikket har de slået europæere fra dette markedssegment, og det er værd at bemærke, at kvaliteten er forbedret, de er bedre end tyske

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft: tegn på falsk, valg af sælger og materiale

Det er ingen hemmelighed, at højkvalitets kinesiske ting kan findes ganske sjældent. En person, der lige har ansøgt om et byggefirma, vil undertiden blive overvældet af sortimentet og øget popularitet af stræklofter. Og hvordan kan man vide, hvornår du ser loftet for første gang i mit liv? Nogle gange er det svært at selv skelne kvalitet fra en falsk, selv for en erfaren specialist.

Høje kvalitet lofts - glans, kvalitet og ingen sagging

Faktum er, at folk, der ikke er fristet af økonomiske midler, flokkes til et billigt produkt, som fluer til honning. Men kvaliteten er altid anderledes i pris. Ejeren, der er blevet undervist af sorg, vil som regel studere de tilbudte varer og eliminere risikoen for, at kinesiske virksomheder tilbyder. Ved at betale meget, får du værdifuldt og taber kun mængden, og kvaliteten forbliver hos dig.

Kinesiske stræklofter - et produkt af billig film, nogle gange ikke kun med en betydelig prisforskel, men også farlig for dit helbred. Hvordan undgår man at blive let bytte for iværksætterfirmaer, der tilbyder falsk under dække af certificerede stræklofter fra Europa? (se hvilke stræklofter er bedre end stof eller PVC: tips til valg)

Hvordan man identificerer falsk

Det er højst sandsynligt, at uden at kende "fjenden i ansigtet", kan du ikke visuelt skelne en falsk visuelt, og du vil få noget helt anderledes end det du forventede. Juksevirksomheder udnytter kundernes naivitet og det faktum, at en person ikke forstår egenskaberne ved en film til stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt).

Fejl strækker loft der

Det er ikke ualmindeligt, at de under mærket af et certificeret produkt sælger stræklofter fra billige kinesiske eller russiske film. Dette gøres som følger - kunden anser et farverigt hæfte af virksomheder fra Frankrig eller Tyskland, og derefter formidlere installerer lofter lavet i Kina for ham.

Og i dette tilfælde er overskuddet oplagt - det kinesiske loft, lavet af lavkvalitetsfilm, er meget billigt, så virksomheden øjeblikkeligt vinder i pris og sparer på køberen. Priser og materialer i dette tilfælde er meget langt fra, hvor meget loftet rent faktisk koster.

Valg af sælger

Hvordan man identificerer en falsk fra kvalitetsservice? Hvordan skelner man kinesisk fra europæisk?

Der er flere kriterier, som du bør være opmærksom på, før du skynder dig i butikken og beslaglægger det første tilgængelige produkt:

 1. Et firma, der bekymrer sig om ry, har altid et officielt registreret kontor som visitkort. Sørg for at inspicere lokalerne, en gang i virksomheden. Spørg om telefonnummeret, normalt er det ikke kun en mobiltelefon, men også en fastnetelefon;
 2. På ethvert kontor af et anstændigt firma er der prøver, der spænder fra kataloger og slutter med egentlige eksempler på de tilbudte varer. Ideelt set har salgskontoret det mest virkelige strækloft;
 3. Virksomheden har alle de nødvendige dokumenter og certifikater, der bekræfter loftets oprindelsesland, oplysninger om producenten og meget mere;
 4. Sørg for at spørge om eksistensen af ​​kontrakten, hvis du vendte dig til forhandleren og ikke til fabrikanten af ​​stræklofter;
 5. Et firma, der beskæftiger sig med hævede lofter, leverer altid installationstjenester. Du har ret til at anmode om en licens til denne type arbejde. Når virksomheder udover lofter også er involveret i døre, vinduer og har et helt arsenal af tjenesteydelser - er dette det første tegn på frivolitet;
 6. Manglen på arbejde, der karakteriserer virksomhedens aktiviteter, bør være opmærksom på dig. Entreprenøren er forpligtet til at give eksempler på installation klart, samt anbefalingsbrev fra organisationer, hvor lofter fra denne producent er installeret. Bed om billeder af rigtige værker;
 7. Sælgeren skal levere tjenesteydelser til indgåelse af kontrakten samt udføre alle de nødvendige målinger og tage højde for lofternes parametre, give de nødvendige tegninger.

Nogle producenter mærker deres produkter.

Advarsel! Hvis virksomheden ikke har et kontor, vises det ikke på bymarkedet, og lederen giver ikke et detaljeret svar, der kan tilfredsstille kunden - måske står du over for en dårlig kvalitet og uretfærdig mægler. Ledere, der lover billig film til stræklofter, vil sandsynligvis give dig en falsk (se. Produktion af stræklofter, forskellige teknologier).

Valg af materiale

Det sidste, du gerne vil få, er et loft af lav kvalitet, så du bør også gøre dig bekendt med det materiale, som stræklofterne er lavet for, for ikke at stå i fuldstændig dumhed foran fremstillingsvirksomheder. Der er mange producenter, vores opgave er at identificere et kvalitetsprodukt.

Monteringsfilm til hævede lofter

 1. Film til hævede lofter - Kina har et særpræg karakteristisk træk: bredden af ​​lærredet. I det kinesiske lærred er det den største - 5 m. Europæiske lande producenter fremstiller dåser med en meget mindre bredde;
 2. Professionel installation af strækloftet er ikke anderledes billigt, og teamet af installatører får en anstændig løn;
 3. Det europæiske stof er imidlertid ikke altid kvalitet, da producentfirmaet kan spare på udstyr for at svejses i stoffet. Erklære det er nemt. Sømmen, der er slående for sine mange puffer, har en anden tykkelse indikerer produkter af dårlig kvalitet. Det er usandsynligt, at nogen vil være tilfreds med en sådan "øjenkrop";

Loft med sømme

 1. Et firma, der beskæftiger sig med lofter, skal angive den installationsmetode, hvormed loftet skal installeres i lokalet.
 2. Fleksible loftsstøvtyper er ikke lavet i Rusland eller Kina, fordi denne type loft er meget miljøvenligt, og det produceres udelukkende af europæiske producenter.
 3. En interessant minus kinesiske stræklofter - deres lugt. Hvis det er ubehageligt og uforståeligt, indikerer dette en dårlig film. For ikke at indånde dampe i varmen senere henvises til lærredets valg med hensyn til sådanne detaljer. Kinesisk film er anderledes billig, lugter, skilsmisse, lav kvalitet prokraskoy.

Vær opmærksom! Hvis sælgeren tilbyder for eksempel et belgisk eller fransk loft med en bredde på 5 meter uden søm - det bedrager dig! Store rabatter for importeret loft - "snyd". Loft af høj kvalitet kan ikke være billigt, derfor styres ved at sammenligne flere typer lofter på samme tid.

Loftet, der glæder øjet

Sammenfattende vil jeg gerne bemærke, at du altid bør være opmærksom på, hvad du tilbydes. Når en person ser, at du er kræsen om materialer og priser, vil det være svært at holde dig og dermed pålægge en falsk. Spørg flere spørgsmål, være interesseret i prisen, kvaliteten af ​​klæder, færdige værker - kun i dette tilfælde vil du træffe det rigtige valg!

Forskellen mellem det kinesiske strækloft fra europæisk

adgang

Hvis du læser denne artikel, betyder det, at du vil oprette et hæftet loft i dit hus. Men nu står du over for et stort antal problemer og opgaver, der skal løses. Først og fremmest skal du beslutte dig på lærredet. Og her vises de fleste problemer. Du vil have mange spørgsmål og de vigtigste af dem - hvilken slags lærred at købe? I processen med at vælge stoffet til stretching skal du først undgå at købe en falsk. Men hvordan man skelner det? Denne artikel vil hjælpe dig.

Hvordan skelne en kinesisk falsk?

Først og fremmest skal det huskes, at det til tider ikke er så nemt at skelne mellem et lavkvalitets kinesisk fremstillet produkt fra et europæisk lærred af høj kvalitet. Nogle gange kan selv eksperter passere i denne forretning. Men de kan stadig give dig et par tip, der vil være rigtig effektive.

Valg af sælger

Det allerførste skridt er valget af sælger. Og det vil være den første hindring. De fleste virksomheder er interesseret i deres eget materielle velvære langt mere end deres kunder modtager kvalitetsvarer.

De bedrageriske ordninger er forskellige, men de mest almindelige - "katten i posen." Det fungerer som følger: For at vælge lærredet får du hæfter med smukke lærred i flotte farver. Du er entusiastisk overvejer dem og bestiller den du kan lide mest. Men, og det faktum, at de vil bringe dig, kan være helt uforståeligt hvad og hvor fra.

Det er sådan, paletten tilbydes til dig, kan se farverig ud. Men er det muligt at sige noget om lærredets kvalitet kun på den abstrakte palette trykt på papir? Og sådan ser en normal palette af malerier ud. Så du vil ikke kun kunne forstå, hvilken slags farve lærredet bliver i virkeligheden, men også for at give mindst et lille indtryk af dets kvalitet.

For at undgå svindel bør man være opmærksom på detaljerne. Først og fremmest vurder virksomheden selv. Uanset om hendes kontor er officielt registreret, om der er alle nødvendige certifikater og vareprøver. Et godt tegn, hvis kontoret selv har et strækloft af god kvalitet.

Det er også meget vigtigt, at inden du går til sælgeren har du meget information om dit fremtidige køb, fordi hvis han ser at du allerede har en vis viden, vil det være meget svært at cirkulere din finger. Så tøv ikke med at spørge venner og bekendte om deres stræklofter, søg på internettet for information om priser, optagelser og producenter.

Her er i princippet alt klart og forståeligt. Kinesisk maleri koster meget mindre. Dette tiltrækker selvfølgelig mange købers tegnebøger, men du bør forstå kvaliteten og holdbarheden af ​​denne type produkt. Sommetider sælgerne selv vil rose dig for et billigt produkt, men du bør aldrig tro det. Husk en gang for alle at et kvalitetsprodukt aldrig vil være billigt. Du ved, at fri ost kun er i en musefælde. Derfor, da du har besluttet dig for et strækloft, så vær ikke nærig, for kun så kan du virkelig prale med dine venner med et højkvalitets og smukt loft.

Webbredde

Alle højkvalitets europæisk fremstillet film har en lille bredde. For eksempel: Tyskland fremstiller lærred med en bredde på 2 m eller 2,7 m. Det belgiske produkt kan være 2 m. Standardbredden er 1,3 m eller 1,8 m. Men hvad med Kina? Deres lærred er enorme! Normalt har det kinesiske lærred en bredde på 5 m.

Sømme på lærred

Kun Europa beskæftiger sig med produktion af højkvalitets sømløse stoffer til lofter, da disse lærred er miljøvenlige. Lommetæpper fremstillet i Kina vil altid have sømme på deres overflade. I øvrigt gælder det samme for malerier og russisk produktion.

Her ser du sømmen i forhold til fingeren. I det foregående billede ser det ud til, at sømmen er meget tynd. Men som du kan se på den glatte overflade af strækloftet, får sømmen øjeblikkeligt øjet og ødelægger indtrykket meget.

Hovedproblemet med sømme er, at de straks forvrider dit strækloft. Desuden overtræder de hele ideen om denne type loft, hvilket er at skabe effekten af ​​glans og flydende virkning.

Sømene på lærredens strækloft kan være af forskellige typer:

a) efter frekvens:
-enkelt;

Et eksempel på en enkelt søm.

Her kan du se to sømme.

b) efter længde:

Et eksempel på en kryds søm. Her kan du se, hvordan sømmen på det farvede lærred er slående. Hvis du pludselig vælger en sutur klud, så vælg mindst bleg farver, ideelt - hvid.

Lugt af linned

Ja, ja, dette emne virker mærkeligt, men det er meget vigtigt, da det meget kan hjælpe dig med at vælge lærredet. Nye lærreder uanset hvilken produktion vil altid have en særlig ubehagelig lugt. Men forskellen er, at fra de europæiske lærreder denne lugt fordamper meget hurtigt, mens det kinesiske materiale vil holde denne lugt i meget lang tid, og fremtiden vil ikke redde rummet ved at flytte det ud af det.

farve

Kinesiske malerier kendetegnes ikke kun af dårlig lugt, men også ved dårlig maling. På lærredet af denne producent vil være skilsmisse og farvefald.

Det er sådan, hvor mørke pletter på lav kvalitet lærred kan se ud.

tekstur

Høj kvalitet skinnende lærred bliver perfekt spejlet, og deres refleksion vil være ren og ekspressiv. Som de siger, kan du i deres refleksion læse avisen. Opaktige lærred fra en god producent, tværtimod, bør ikke give en blænding.

Stress tolerance

Den kinesiske fabrikants lærred er meget svag og tynd - ved det mindste pres vil det rive. Kvalitetsmaterialet har større tykkelse og vil være godt modstandsdygtigt over for belastninger. Lad være med at være doven for at kontrollere materialet for elastik, inden du køber det - det vil hjælpe dig med at undgå problemer, når du installerer loftet og redder et ryddeligt beløb.

Europæiske producenter

For at gøre det lettere for dig at navigere, når du vælger et lærred, er her en liste over dokumenterede europæiske producenter med deres logoer:

PONGS produktmærkning

Virksomheden "Leader" tilbyder dig de vigtigste forskelle i den originale mærkning af Pongs produkter:

Filmstænger i ruller er markeret hver 250 cm langs kanten af ​​filmens inderside. Mærke lofter består af et PONGS-logo med en produktkode, og det ser ud som dette:

I de fleste tilfælde er markeringen gemt bag harpunen, dette er gjort, så markeringen ikke skinner gennem loftet. Men som praksis viser, vil det være sværere at finde på lærredet, så vi forsøger ikke at skjule det på disse steder, så du nemt kan bøje et stykke lærredet med markering.

Denne markering bekræfter ægtheden af ​​det originale lærred. Den kan ikke smides på nogen måde, f.eks. Udskrive eller lave et frimærke. Det brændes med en laser og special blæk fra fabrikken på fremstillingstidspunktet, og alt dette holdes under den strengeste hemmelighed.

Bemærk, at ikke alle bredder har denne mærkning, den er kun til stede i hvide matte og satinstrukturer af Pongs med en rullebredde på 270 cm (stretching 295 cm) og i farver (men ikke alle farver): 130, 180, 200 og 270 cm (i et banner er det henholdsvis 142, 194, 212 og 295 cm). Bredden på 325 cm (354 cm i strækning) er nej! Husk, at matte og satinstrukturer er mærket KUN på 270 bredde (295), og på den glatte tekstur er markeringen slet ikke færdig på fabrikken!

På grund af de mange tilfælde af forfalskninger under de oprindelige stræklofter på Pongs, der ikke har markeringer, foreslår vi derfor, at du ser på, hvordan denne mærkning ligner og for at få kendskab til yderligere særpræg i de oprindelige lofter.

 • 1. Hvis der ikke er nogen mærkning, så er der i vores firma altid tilstedeværelsen af ​​en kontrol tag-identifikator loddet på nettet. Det unike nummer på lærredet er trykt på det, hvorefter du kan bekræfte garantien og originaliteten af ​​produktet fra en autoriseret forhandler (for eksempel samarbejder vi kun med forhandlere "Ceiling Factory" og "Fran Studio").

 • 2. Hvis der ikke er nogen mærkning, leverer vi sammen med mærket et garanticertifikat fra den officielle Pongs forhandler - den leveres komplet med et bestemt strækloft (inden i loftemballagen). For hvert umærkede loft er der et eget individuelt certifikat med et unikt webnummer. Hvert nummer er lagret i databasen med producenten, så du kan altid kontrollere ægtheden af ​​dit loft fra en autoriseret repræsentant. For eksempel vil repræsentanten efter fremkomsten af ​​et garantisag kontrollere overensstemmelsesbevisets nummer med nummeret på kontrolmærket og reparere eller udskifte strækloftet.
 • Ovennævnte dokumenter er kun medtaget på klæder uden at mærke kun! (blanke teksturer, mest farvede og især på teksturer med en bredde på 325 cm)

  For at opsummere: Hvad skal der medtages i det oprindelige Pongs loft (hvis der ikke er markering)?

  • 1. Garanticertifikat med fremstillingsdato og et unikt produktnummer. (på lærred uden mærkning)
  • 2. Certifikat for overensstemmelse med produktet med forseglingen. (på alle dåser)
  • 3. Tag med et unikt nummer. (på lærred uden mærkning)
  • 3. Et stykke klud Pongs. (på alle dåser)
  • 4. Mærkning. (hvis 270 cm)
  • 5. Og selvfølgelig loftet selv. (Altid)

  Hvordan man skelner mellem kinesiske stræklofter fra franskmændene

  Desværre er stræklimmarkedet i Rusland (St. Petersborg ingen undtagelse) fyldt med et stort antal billige PVC-film fremstillet i Kina. Denne film kan som regel ikke modstå nogen kritik fra miljøsikkerheden ved dens anvendelse i boligområder. Næsten alle kinesiske producenter af PVC-film til stræklofter mangler et hygiejnisk og brandcertifikat. På internetfora spørger folk i stigende grad spørgsmålet, "hvorfor strækker lofterne af PVC-film lugt så meget?". Samtidig hævder producenter af stræklofter alle enstemmigt, at de kun har "ægte franske" lofter!

  Efter at have læst denne artikel kan du let skelne stræklofter lavet af kinesisk PVC film.

  I begyndelsen af ​​skeptikere, uddrag fra forummet på internettet:

  1) Negative anmeldelser.

  Taty @ na uregistreret (indsendt af) blev skrevet den 3/29/2011 5:26 PM

  "Installeret for 2 måneder siden lofter og lider af ubehagelig og muligvis skadelig lugt. I stedet for de lovede belgiske lofter løb de ind i en kinesisk falsk. SES, hvor du kan bestille en undersøgelse spørger, hvilke stoffer der skal søges efter. Jeg er ikke en kemiker. Hvem ved, sig mig! "

  Roman Abramovich Medlem skrevet den 03/29/2011 23:39

  "Så ved vi heller ikke, hvad kineserne kogte dette loft. I det firma, hvor de købte, anvendte ikke hvad? Situationen er uforståelig: "I stedet for de lovede belgiske lofter løb de ind i en kinesisk falsk."

  Taty @ na uregistreret

  "Ja, en ganske mærkelig situation. Det firma, som kontrakten blev indgået med, har i lang tid været engageret i stræklofter. Selskabets leder giver oplysninger om, at de installerer lofter af belgisk materiale. Sandt nok, hvis du kigger på kontrakten, er materialet der XM01. Jeg er ikke ekspert, jeg kan bestemme en forfalskning? Med samme succes ville jeg have underskrevet X.Z.01. Jeg tror. På Mark ITT forumet læste jeg en lignende anmeldelse, at de installerede loftet for et år siden på samme firma, og det lugter stadig, og det antages, at de i stedet for det belagte Belgien installerede en billig kinesisk falsk. Kontrahenten, efter at det er bekræftet, at de er udøveren, skal du slette hele tråden med emnet på forummet. Og filialen var ganske interessant: lederen af ​​mine krav til firmaet svarede på, at jeg havde en bzik, og hvis jeg var så bekymret for mit helbred, ville han have taget en kniv på mit sted og ville have klippet hele loftet. loft med en garanti på 10 år. Det føles fuldstændig straffrihed. Én måde: at bestille en undersøgelse, er det på denne vej, at ordregiveren leder mig, idet jeg ved at det ikke er så nemt at forsvare mine rettigheder. "

  Fra et andet forum:

  01/05/2011 09:06

  "Nyligt installeret et hæftet loft. Når mesteren installerede det, var der en ubehagelig lugt. Da jeg spurgte mesteren, hvorfor sådan en ubehagelig lugt, fortalte han mig, at når olien opvarmes, kommer lugten fra hende, og når loftet køler, lugten forsvinder, og jeg var sikker på at loftet er af høj kvalitet - Frankrig. Men duften i to uger forsvinder ikke. Forklar venligst, hvad det kan tilsluttes og hvordan du kan slippe af med denne lugt? "

  01/05/2011 09:39

  "Jeg vil gerne vide, hvordan historien sluttede med lugten fra spændingsdukken. Jeg har den samme situation. Etableret den 22. december og lugter stadig. Jeg har ondt i halsen, og generelt fjerner jeg denne betingelse. Hvad skal man gøre Virksomheden hævder, at kludene er certificeret og bør ikke lugte, de siger du lugter fra vinduerne, fra møblerne, fra gulvet. Men før det lugtede ingenting. "

  03/22/2011 10:26

  "Vi sætter allerede loftet i børnehaven i 2 uger allerede, og duften er stadig der, hvad skal jeg gøre, det ved jeg ikke, sætte Frankrig Le Ciel. Jeg lader ikke barnet gå der endnu, fordi jeg er bange for, at jeg ikke forgiftes "

  11/08/2011 01:46

  "For en uge siden lavede vi lofter i køkkenet og i lokalet. I køkkenet forsvandt duften den anden dag, og i rummet lukker i det mindste din næse. De kaldte kontorchefen, som installerede lofterne, han sagde, at han ikke lugte noget. Og duften er umulig. Hvor lang tid eroderer det? At bo i et rum er ikke muligt! "

  2) Heldigvis er der flere positive anmeldelser på forummet, her er nogle af dem.

  08/28/2011 09:36

  "Duften var på strækningen. En time senere var der ingen lugt. Installatører hævdede, at lofterne aldrig lugter. Kan lugte nye wallpapers »

  @ Schrodinger's kat

  "Jeg er for nylig trukket, der er slet ingen lugt! og vi har alle en meget tynd duft! "

  Som du kan se fra forummet, bliver installationen af ​​et strækloft i dag til en slags lotteri: heldig, ikke heldig, der kommer en lugt fra loftet eller loftet vil glæde dig i mange år.

  Hvorfor det russiske marked er oversvømmet med billig film til stræk PVC lofter, om dette i slutningen af ​​artiklen, og nu forsøger du omhyggeligt at studere følgende anbefalinger, når du bestiller et strækloft.

  1. Hvis du er skeptisk, eller du er meget bange for ved denne artikel, eller måske er du bare bange for at du ikke kan genkende en falsk - så skal du helt sikkert vælge "sømløse stof" stræklofter Clipso (Clipso) eller Descor (Descor).

  Bemærk venligst:

  Hvis du eller dit barn har astma eller allergi symptomer, så er du absolut nødt til at installere Clipo AB (Clipso antibakterielle) stofstrækloft.

  Strekkak Clipso (Clipso) modtog et internationalt certifikat - "OEKO-TEX STANDARD 100".

  Sømløse lofter har deres egen beskyttelse mod forfalskning, mere detaljeret i denne artikel.

  Sømløse lofter Clipso (Clipso) og Descor (Descor) i deres sortiment har flere stoffer, der adskiller sig i egenskaber og densitet af materialet og dermed PRIS. Ikke bona fide virksomheder eller "sorg - installatører" uden at danne en juridisk enhed (dette sker meget ofte på markedet, og da du ikke har en kontrakt - "du skal kigge efter vind i marken"!) De kan sælge dig billig stof til prisen for en dyr for eksempel som antibakterielle).

  2. Husk 5-7 største europæiske producenter af PVC-film, hvorfra dit strækloft kan laves.

  Virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af lofter, dvs. Vi åbner PVC-film i henhold til de givne dimensioner af dine lokaler, som regel sælger de loftslofter under deres varemærke. I betragtning af det faktum, at producenter af stræklofter er meget mere end producenter af PVC-film, viser det sig, at producenter af stræklofter bruger den samme PVC-film til stræklofter. Som følge heraf får vi de samme produkter fra samme materiale med forskellige navne, for eksempel under varemærket for sådanne store virksomheder Decomat, DeLux, FranStudio, SarosDesign, CareNoir og mange andre.

  Der er ikke mange europæiske producenter af PVC-film til stræklofter kendt i Rusland. Det kan helt sikkert siges, at højkvalitets "franske" stræklofter fremstillet af PVC-film fra førende europæiske producenter er lugtfrie og helt sikre. Og hvis det efter installationen og der er en let duft, der er karakteristisk for noget nyt, så går det maksimalt om en dag eller to.

  Pongs ™ - Pongs Textil GmbH (Tyskland) fabrikantens hjemmeside: http://www.pongs.de

  Virksomheden "Pongs" har længe vundet anerkendelse over hele verden og er en af ​​lederne i produktionen af ​​lærred til hævede lofter. Virksomheden er kendt som producent af fremragende tyske sømløse lofter under mærket "Descor" og som producent af PVC film til "franske" stræklofter. PVC film firma "Pongs" er placeret under varemærket "Lackfolie".

  3. Meget vigtigt! Når du indgår en kontrakt, kræves det, at kontrakten angiver mærke, artikel og producent af PVC-folie, hvorfra dit strækloft er lavet.

  Du kender allerede de største producenter af PVC-film til stræklofter (se side 2). Det er fortsat at sikre, at det er producenten af ​​PVC-film ("Pongs", "CTN", "Renolit" osv.), Der er angivet i kontrakten, og ikke den "abstrakte" artikel af loftet for virksomheden, der svejser loftet på en HDTV PVC-filmmaskine i overensstemmelse med dine dimensioner..

  Hvis mærket, artiklen og producenten af ​​PVC-folien er angivet i byggekontrakten, vil du være lovligt beskyttet. Hvis du går ud fra, at dit strækloft blev lavet på et HDTV-værktøjsværktøj, ikke fra en erklæret "branded European" producent, men fra billig kinesisk film, så kan du bestille en undersøgelse. At kende mærket, artiklen og firmaet, der producerer PVC-film, er meget nemmere at identificere forfalskning.

  Byggekontrakt

  (installation af stræklofter)

  Kontrakt № _ **** __

  St. Petersborg "07 december", 2011

  Aktieselskab "*******", oprettet og registreret i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation, på grundlag af chartret, repræsenteret af direktøren _______________________, i det følgende benævnt "kontrahenten" på den ene side og borgerne: __________________________________________ herefter benævnt "kunden" på den anden side har indgået aftalen som følger:

  1. Aftalens genstand

  1.1. "Kontrahenten" forpligter sig til efter anmodning fra "Kunden" at levere tjenester til installation af et strækloft og bekendtgøre "Kunden" med betjeningsvejledningen til strækloftet.

  "Kunden" forpligter sig til at betale for alle ydelser og materialer i overensstemmelse med de estimater, der er angivet i tillæg nr. 1 til denne kontrakt, og også at overholde reglerne for drift af strækloftet.

  1.2. "Entreprenøren forpligter sig til at lave det" franske "strækloft (strækloft af PVC-film):

  - i mængden af ​​01 stykker;

  - samlede loftareal på 16,4 kvadratmeter;

  - materiale til fremstilling af strækloft - PVC film "Lackfolie"

  (producent - Pongs Textil GmbH / Germany /), artikelnummer 0030.0156.130,

  blank blå farve.

  Ca.. De varer, der er anført i punkt 1.2, kan anføres i bilaget til kontrakten.

  Artiklen er ved at blive udarbejdet og vises i den nærmeste fremtid... Vi vil forsøge at give meget praktiske anbefalinger i artiklen.