Hvad er forskellen mellem det belgiske eller tyske loftloft fra kineserne?

Alle har ret til selv at bestemme sig - hvilket strækker loftet til at vælge, baseret på personlig overbevisning, økonomiske muligheder. Valget faldt på det kinesiske lærred? Ja, i nogle taber det europæisk, men prisen er virkelig forførende. Og hvad hvis du vil købe virkelig højkvalitetsprodukter, men der er ingen praktisk erfaring til at besvare spørgsmålet om, hvordan man skelner det belgiske strækloft fra kineserne?

At stole på reklame er meningsløst, også på intuition eller held. For ikke at blive bedraget, bør du vide om de vigtigste træk ved malerierne i europæisk og kinesisk produktion. Fuldt tiltalende viden, du kan lave en god handel.

Hvad skal man kræve fra sælgeren?

Vi er nødt til at begynde med det faktum, at virkelig høj kvalitet lærred fra dokumenterede producenter ikke sælger på markedet og andre tvivlsomme salgssteder. Produkter har deres pris og sælges normalt af betroede leverandører. Du skal kontakte de specialiserede virksomheder, der er involveret i salg og installation af lofter, har anmeldelser af rigtige købere, en solid portefølje, den egentlige adresse.

Men vigtigst af alt - sælgeren skal give efterspørgsel alle nødvendige dokumenter, der bekræfter produktkvaliteten, lige fra certifikater og slutter med en licens til at udføre arbejdet på installationen.

Sælgeren selvtillid i produktionen skjuler intet. Uvilivaniya fra anmodningen om at vise dokumentationen kan sikkert betragtes som en hoax.

Særlige træk ved europæiske malerier

Det er ikke så svært at skelne et kinesisk loft fra en tysk, selv ved en vis funktion. Europæiske producenter og Tyskland blandt dem producerer lærred af en vis størrelse med næsten ingen lugt og til en ret høj pris. Implementeringen af ​​produkter med følgende parametre praktiseres:

 • matt film - bredde 1,3 m, 2 m, 2,7 m, 3, 25 m;
 • lakfilm - bredde 1,3 m, 1,5 m, 1,76 m, 2 m, 3,25 m;
 • satin - bredde 1,3 m, 2 m, 2,7 m, 3,25 m.

Det er værd at bemærke, at film af alle typer med en bredde på 3,25 meter kun produceres af tyske virksomheder - Pongs Textil og Alkor Draka. De producerer også et 1,3 meter bredt dekorativt lærred på markedet.

Derfor er det værd at bevogte, hvis sælgeren tilbyder en tysk, italiensk eller fransk lærred med en bredde på 4-5 meter. Ingen muligheder - dette er et kinesisk hæftet loft og måske ikke den bedste kvalitet.

Tørklæder russisk-made - hvordan er de forskellige?

Et godt budgetmulighed - russiske lofter. Til prisen er de næsten 2 gange billigere end europæiske kolleger. Og selv om de taber mod farvepaletten og den dekorative komponent, forlod de langt efter billige kinesiske eksemplarer, der helt forsvarede de brugte penge.

Fremstil russiske malerier i Nizhny Novgorod og Kazan. Produktets bredde er lille, og det er snarere deres ulempe - 1,4 meter.

Kazan-fabrikken har opereret længst på markedet, hvor der lægges særlig vægt på produktkvalitetskontrol. Her sporer de i deres egne laboratorier alle produktionsstadier, udvikler nye teknologier til at forbedre produkterne. Ligesom den kinesiske har russiske lærredvis ikke altid en ensartet farve, de lugter dårligt under påvirkning af høje temperaturer.

Belgiske malerier - hvordan man kontrollerer kvaliteten

Ønsker at vildlede køberen, angiver kinesiske producenter Belgien, oprindelseslandet, oftere end andre. For ikke at blive offer for bedrageri, skal du vide om nogle af funktionerne i produkterne, som i dette land kun produceres af firmaet - Polyplast. De belgiske lærred har ikke sømme og er ved alle indikationer tæt på ideelle. De er betroet af købere og valgt til det optimale forhold mellem kvalitet og pris. I sortimentet af firmaets dåser:

Alle typer produkter har en bredde på op til fire meter, har ikke en lyst ubehagelig lugt, og det her skiller dem fra kinesiske fakes.

Kinesiske malerier - hvordan man definerer?

For at forstå, hvordan Kina adskiller sig fra Tyskland i produktion af stræklofter, skal du tydeligt vide, hvad denne slags kinesiske produkter er. Visuelt kan produkterne synes attraktive, men ved nærmere inspektion vil det være muligt at mærke i de fleste tilfælde ujævnheder i farve, defekter i tekstur.

Og hovedtræk ved kinesiske stræklofter er den fænomenale bredde for sådanne produkter - op til 5,5 meter. Derudover er der visse funktioner i fixeringssystemet - det er lavet af plast, hvilket reducerer brugernes levetid. Kinesiske lofter har en udtalt ubehagelig lugt, som forsvinder, men kun et par uger efter installationen.

Hvordan skelner loftet fra Kina fra Tyskland?

Stretch loft - et af de mest populære efterbehandling materialer. På grund af mange fordele fandt han hurtigt sin niche i byggesegmentet. Denne alsidige belægning er ret holdbar og nem at rengøre.

Den kan monteres på forskellige baser fra:

Ud over alle de angivne egenskaber giver brugen af ​​dette materiale rigelige designmuligheder.

Markedet for færdigbehandling af produkter er meget forskelligt. Ikke det sidste sted i det er besat af kinesiske varer, som langt fra den bedste kvalitet. Dette gælder også for spændevævet. Intet, hvis ikke udseendet af fakes, der udstedes for kendte mærker. Faktisk viser det sig, at de ikke kun er dårligere end den oprindelige belægning, men kan også være sundhedsfarlige.

Erhvervelsen af ​​det nødvendige materiale af god kvalitet bliver en skræmmende opgave. Hvad skal man gøre i denne sag og hvordan man skelner et strækloft fra en falsk?

Reklame giver ikke svaret, og det er urimeligt at stole på tilfældigt. Gør det rigtige køb vil kun hjælpe med kendskab til funktionerne hos produkter fra producenter fra forskellige lande.

Hvordan man identificerer en falsk?

Sælgeren, der sælger dekorativt lærred, skal i første omgang have tilgængelige internationale certifikater, der bekræfter produktkvaliteten i henhold til følgende sikkerhedsstandarder:

 • specifikationer;
 • sundhed;
 • hygiejne;
 • miljømæssige.

Manglen på disse dokumenter kan angive et dårligt produkt.

Sælger Rating

Overvej de vigtigste kriterier for sælgers pålidelighed:

 • Adresserne hos virksomhederne falder sammen med deres faktiske placeringer.
 • På kontorer er der eksempler på de foreslåede materialer.
 • Som regel strækker lofter i professionelle virksomheder.
 • Dokumenter på dekorative lærred indeholder fuldstændige oplysninger om producenten, oprindelsesland og sikkerheden ved deres brug i boligområder.

Mange virksomheder beskæftiger sig med salg af malerier, yder tjenester til deres installation. Når du bestiller installationen, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

 • licens til udførelse af denne tjeneste
 • portefølje af udført arbejde
 • indgåelse af kontrakten
 • før installation, målinger tages og tegninger leveres.

Hvordan skelner det tyske loft fra kineserne?

Du kan endda visuelt skelne den kinesiske film fra tysk lærred. Sammenlign deres standardstørrelser, som præsenteres nedenfor. De har betydelige forskelle. For eksempel producerer det tyske firma Pongs Textil en filmbredde på 1,3 eller 3,25 meter. Og på Mellemøsten er der ingen sådanne tilbud.

Sammenligning af materialer fra Pongs og kinesiske modparter kan det bemærkes, at sidstnævnte har ujævn farve- og teksturfejl. Derudover lugter malerierne fra Tyskland næsten ikke, hvilket ikke kan siges om det kinesiske materiale. Tyske lofter koster flere gange dyrere.

Den store prisforskel skyldes forskelle i den teknologiske produktionsproces, hvilket som følge heraf påvirker produkternes kvalitet. Derudover er den utvivlsomme fordel ved tyske lofter et stort antal farver og teksturer. Så de tyske lærred fra Pongs har 130 nuancer, der giver mulighed for at tilfredsstille ønsker fra enhver køber.

Hovedtræk ved strækloftet belgiske produkter

Kinesiske producenter udsteder ofte lærred produceret i deres hjemland til den belgiske film. Lad os se, hvorfor Belgien er blevet en sådan "favorit" for kineserne. Faktum er, at Kina har erhvervet en tilladelse til produktion af hævede lofter fra den belgiske bekymring. Og mange skruppelløse sælgere har travlt med at bedrage forbrugerne og derved opnå ufortjent super-profit.

Hvordan skelnes det belgiske loft fra kineserne?

Nok at vide om funktionerne i det originale materiale. I Belgien er der kun ét firma, der fremstiller stræklofter. Dets navn er "Polyplast". Malerierne af dette mærke har næsten ingen ubehagelige lugte.

Valg af materiale

Det er muligt at skelne et godt strækloft fra et dårligt lærred ved følgende kriterier:

 • I bredde Dekorativ film fremstillet i Kina kan have en fem meter bredde. Intet europæisk selskab producerer en sådan størrelse.
 • Ved lugt. Kinesiske film har vedvarende lugte. Dette overholdes ikke i materialer fra andre producenter.
 • Til prisen. Loft fra Europa er meget dyrere end fremstillet i Kina. Store rabatter på mærkevarer bør også advare dig.

Hvad er forskellen i lofthøjde fra forskellige producenter?

Det russiske marked tilbyder dekorative film fremstillet i følgende lande:

Europæisk strakt lærred

Loftfilm er repræsenteret af de vigtigste lande: Tyskland, Frankrig, Italien og Belgien. Europæiske materialer forbløffer med deres sortiment. Sammen med standardtyperne (mat, glans og satin) er der et stort udvalg af dekorative belægninger med forskellige effekter: perle, marmor, metallisk mv.

I alt er der mere end to hundrede forskellige sorter, der adskiller sig i tekstur og farve. Garantiperioden for lofterne hos disse fabrikanter er ca. 10 år. Standard lærredstørrelser for europæere, i meter:

Til glans: 1,3; 1.5 1,76; 2; 3.25. Til matte: 1,3; 2; 2,7; 3.25. Til satin: 1,3; 2; 2,7; 3.25.

Russiske stræklofter

Loftfilm lavet i Rusland er den mest overkommelige. Sammenlignet med europæiske kolleger er det indenlandske lærred 1,5-2 gange billigere. Den fremstilles kun 1,4 meter bred. Den grundlæggende tekstur er mat og blank. Lys nuancer er i stor efterspørgsel. Farvepaletten er beskeden og nummererer et par dusin.

Det er værd at bemærke, at den russiske film oftest er fremstillet af råmaterialer fra Kina, desværre lider kvaliteten af ​​stræklofterne herfra. Sådant materiale vil hurtigt brænde ud, og garantiperioden vil ikke overstige 3 år.

Kinesiske stræklofter

På trods af de eksisterende listede problemer forbundet med film fremstillet i Mellemriget har der været positive tendenser i fremkomsten af ​​et stigende antal officielle kinesiske virksomheder, der producerer certificerede produkter, der opfylder alle internationale krav til kvalitetsegenskaber og SES.

Standard dimensioner af webbredde, i meter. Til glans: 1,5; 1,95; 2,7; 3.2; 4; 5. Til matte: 3.1; 3.2; 4; 5. Til satin: 1,95; 2,7; 3.2; 4; 5.

Når du køber et kinesisk strækloft, tager du seriøst verifikationen af ​​certifikatet for hygiejniske og hygiejniske standarder. Du bør være opmærksom på, at der er en række billige belægninger, der er lavet til industrielle formål. Brugen af ​​sådant materiale i et beboelsesområde kan være en sundhedsfare.

Ensartethed af farve afhænger af lærredets bredde. Jo større filmstørrelse er, jo vanskeligere er det at opnå en glat skygge. Hvis du foretrækker rige farver, skal du vælge en indstilling med en bredde på højst tre meter.

konklusion

Sammenfattende opsummerer og opsummerer vi ovenstående. Når du vælger en film til loftet, er det nødvendigt at kritisk evaluere alle de vigtigste nuancer vedrørende køb og installation af belægningen, nemlig:

 • vareomkostninger;
 • fremstillings- og fabrikationsland
 • nødvendige dokumenter
 • loftinstallationspriser
 • tilgængelighed af en licens.

Du skal også vide, hvordan man skelner mellem kinesiske stræklofter og identificere en falsk. Skynd dig ikke med købet. Væg fordele og ulemper. Når alt kommer til alt vil sundheden for hele familien såvel som levetiden for det dekorative loft afhænge af, hvilket produkt du køber.

Det første ægte forum om stræklofter

Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indlæg af Jumanji »25. december 2015, 09:44

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelsen Murzilka »29. december 2015, 10:03

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indsendt af Jumanji »29 dec 2015, 1:01 pm

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Indlæg admin »Dec 29, 2015, 13:58

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelse til Ivan21 »Jan 06, 2016, 07:55

Re: Emne: Kina, Belgien, Tyskland - den eneste forskel i pris?

Meddelelse volond004 »Jan 06, 2016, 08:30

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft: tegn på falsk, valg af sælger og materiale

Det er ingen hemmelighed, at højkvalitets kinesiske ting kan findes ganske sjældent. En person, der lige har ansøgt om et byggefirma, vil undertiden blive overvældet af sortimentet og øget popularitet af stræklofter. Og hvordan kan man vide, hvornår du ser loftet for første gang i mit liv? Nogle gange er det svært at selv skelne kvalitet fra en falsk, selv for en erfaren specialist.

Høje kvalitet lofts - glans, kvalitet og ingen sagging

Faktum er, at folk, der ikke er fristet af økonomiske midler, flokkes til et billigt produkt, som fluer til honning. Men kvaliteten er altid anderledes i pris. Ejeren, der er blevet undervist af sorg, vil som regel studere de tilbudte varer og eliminere risikoen for, at kinesiske virksomheder tilbyder. Ved at betale meget, får du værdifuldt og taber kun mængden, og kvaliteten forbliver hos dig.

Kinesiske stræklofter - et produkt af billig film, nogle gange ikke kun med en betydelig prisforskel, men også farlig for dit helbred. Hvordan undgår man at blive let bytte for iværksætterfirmaer, der tilbyder falsk under dække af certificerede stræklofter fra Europa? (se hvilke stræklofter er bedre end stof eller PVC: tips til valg)

Hvordan man identificerer falsk

Det er højst sandsynligt, at uden at kende "fjenden i ansigtet", kan du ikke visuelt skelne en falsk visuelt, og du vil få noget helt anderledes end det du forventede. Juksevirksomheder udnytter kundernes naivitet og det faktum, at en person ikke forstår egenskaberne ved en film til stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt).

Fejl strækker loft der

Det er ikke ualmindeligt, at de under mærket af et certificeret produkt sælger stræklofter fra billige kinesiske eller russiske film. Dette gøres som følger - kunden anser et farverigt hæfte af virksomheder fra Frankrig eller Tyskland, og derefter formidlere installerer lofter lavet i Kina for ham.

Og i dette tilfælde er overskuddet oplagt - det kinesiske loft, lavet af lavkvalitetsfilm, er meget billigt, så virksomheden øjeblikkeligt vinder i pris og sparer på køberen. Priser og materialer i dette tilfælde er meget langt fra, hvor meget loftet rent faktisk koster.

Valg af sælger

Hvordan man identificerer en falsk fra kvalitetsservice? Hvordan skelner man kinesisk fra europæisk?

Der er flere kriterier, som du bør være opmærksom på, før du skynder dig i butikken og beslaglægger det første tilgængelige produkt:

 1. Et firma, der bekymrer sig om ry, har altid et officielt registreret kontor som visitkort. Sørg for at inspicere lokalerne, en gang i virksomheden. Spørg om telefonnummeret, normalt er det ikke kun en mobiltelefon, men også en fastnetelefon;
 2. På ethvert kontor af et anstændigt firma er der prøver, der spænder fra kataloger og slutter med egentlige eksempler på de tilbudte varer. Ideelt set har salgskontoret det mest virkelige strækloft;
 3. Virksomheden har alle de nødvendige dokumenter og certifikater, der bekræfter loftets oprindelsesland, oplysninger om producenten og meget mere;
 4. Sørg for at spørge om eksistensen af ​​kontrakten, hvis du vendte dig til forhandleren og ikke til fabrikanten af ​​stræklofter;
 5. Et firma, der beskæftiger sig med hævede lofter, leverer altid installationstjenester. Du har ret til at anmode om en licens til denne type arbejde. Når virksomheder udover lofter også er involveret i døre, vinduer og har et helt arsenal af tjenesteydelser - er dette det første tegn på frivolitet;
 6. Manglen på arbejde, der karakteriserer virksomhedens aktiviteter, bør være opmærksom på dig. Entreprenøren er forpligtet til at give eksempler på installation klart, samt anbefalingsbrev fra organisationer, hvor lofter fra denne producent er installeret. Bed om billeder af rigtige værker;
 7. Sælgeren skal levere tjenesteydelser til indgåelse af kontrakten samt udføre alle de nødvendige målinger og tage højde for lofternes parametre, give de nødvendige tegninger.

Nogle producenter mærker deres produkter.

Advarsel! Hvis virksomheden ikke har et kontor, vises det ikke på bymarkedet, og lederen giver ikke et detaljeret svar, der kan tilfredsstille kunden - måske står du over for en dårlig kvalitet og uretfærdig mægler. Ledere, der lover billig film til stræklofter, vil sandsynligvis give dig en falsk (se. Produktion af stræklofter, forskellige teknologier).

Valg af materiale

Det sidste, du gerne vil få, er et loft af lav kvalitet, så du bør også gøre dig bekendt med det materiale, som stræklofterne er lavet for, for ikke at stå i fuldstændig dumhed foran fremstillingsvirksomheder. Der er mange producenter, vores opgave er at identificere et kvalitetsprodukt.

Monteringsfilm til hævede lofter

 1. Film til hævede lofter - Kina har et særpræg karakteristisk træk: bredden af ​​lærredet. I det kinesiske lærred er det den største - 5 m. Europæiske lande producenter fremstiller dåser med en meget mindre bredde;
 2. Professionel installation af strækloftet er ikke anderledes billigt, og teamet af installatører får en anstændig løn;
 3. Det europæiske stof er imidlertid ikke altid kvalitet, da producentfirmaet kan spare på udstyr for at svejses i stoffet. Erklære det er nemt. Sømmen, der er slående for sine mange puffer, har en anden tykkelse indikerer produkter af dårlig kvalitet. Det er usandsynligt, at nogen vil være tilfreds med en sådan "øjenkrop";

Loft med sømme

 1. Et firma, der beskæftiger sig med lofter, skal angive den installationsmetode, hvormed loftet skal installeres i lokalet.
 2. Fleksible loftsstøvtyper er ikke lavet i Rusland eller Kina, fordi denne type loft er meget miljøvenligt, og det produceres udelukkende af europæiske producenter.
 3. En interessant minus kinesiske stræklofter - deres lugt. Hvis det er ubehageligt og uforståeligt, indikerer dette en dårlig film. For ikke at indånde dampe i varmen senere henvises til lærredets valg med hensyn til sådanne detaljer. Kinesisk film er anderledes billig, lugter, skilsmisse, lav kvalitet prokraskoy.

Vær opmærksom! Hvis sælgeren tilbyder for eksempel et belgisk eller fransk loft med en bredde på 5 meter uden søm - det bedrager dig! Store rabatter for importeret loft - "snyd". Loft af høj kvalitet kan ikke være billigt, derfor styres ved at sammenligne flere typer lofter på samme tid.

Loftet, der glæder øjet

Sammenfattende vil jeg gerne bemærke, at du altid bør være opmærksom på, hvad du tilbydes. Når en person ser, at du er kræsen om materialer og priser, vil det være svært at holde dig og dermed pålægge en falsk. Spørg flere spørgsmål, være interesseret i prisen, kvaliteten af ​​klæder, færdige værker - kun i dette tilfælde vil du træffe det rigtige valg!

Hvad er bedre kinesisk strækloft eller europæisk?

Stræklofter bliver stadig mere populære på markedet for efterbehandling materialer. Dette mønster skyldes de mange fordele ved dette produkt. Men en person, der først stødte på denne indvendige detalje, har mange spørgsmål, hvoraf den ene vil være: "Producent, hvilket land er bedst at vælge?".

Der er mange fremstillingsvirksomheder fra forskellige lande. Ledende steder er optaget af europæiske lande og Kina. Produkter fra europæiske lande anses for at være af høj kvalitet og elite, mens kinesiske produkter altid bruger prefixet "forbrugsvarer". Men er det virkelig?

Kinesiske stræklofter

Kun få kinesiske virksomheder har etableret sig som ansvarlige producenter. Blandt sådanne virksomheder er MSD og Gline. Deres produkter opfylder alle sanitære og tekniske standarder. Men mange kinesiske producenter bruger råmaterialer af lav kvalitet i deres produktion, hvilket fører til en forringelse af slutproduktet. Før du trækker konklusioner, skal du kende de tekniske egenskaber:

 • Tykkelsen af ​​en film er 0,13 cm.
 • Webbredde fra 1,5 m til 5,5 m.
 • Der er en lugt første gang efter installationen.
 • Tekstur: glans, matoverflade, satin.
 • Skarpe farver.
 • Lav pris

Nu strukturerer vi disse indikatorer i to retninger "fordele" og "ulemper" for at få en ide om kvaliteten af ​​dette produkt.

De største ulemper ved kinesiske film til hængende lofter:

 1. Film til stræklofter lavet i Kina har en filmtykkelse på 0,13 cm. Denne indikator er mindre end den europæiske film, og styrken af ​​kinesiske lofter er lavere. Stretching og bøjning kan forekomme kort efter installation i loftet. Men efter en vis tid tager filmen sit oprindelige udseende.
 2. Bemærk, at kinesiske stræklofter, ligesom alle kinesiske produkter, er kendetegnet ved deres karakteristiske lugt. I første omgang vil det være nødvendigt at ventilere rummet hvor kinesiske stræklofter blev installeret. Over tid vil denne ulempe forsvinde. Ubehagelig lugt i rummet kan være fra en uge til en måned.
 3. Farve sort vil ikke appellere til elskere af halvtoner og originale farver. Farvepaletten af ​​stræklofter fra Kina er meget knappe. Der er kun primære farver, deres antal overstiger ikke ti.

Fordele ved fabrikanter af kinesiske lofter:

 1. Den største fordel ved kinesisk film er dens bredde. Bredden af ​​filmbanen ved kinesiske standarder kan nå op til 5,5 meter. Dette sikrer installationen af ​​loftet i store rum uden søm og vedhæftning. Filmen bliver komplet.
 2. I kinesisk produktion er der tre hovedtyper af filmtekstur: glans, matoverflade, satin.
 3. Omkostningerne ved kinesiske stræklofter under europæisk adskillige gange. Omkostningerne ved en kvadratmeter kinesiske produkter er i gennemsnit 200 rubler, og de europæiske modparter begynder deres prisklasse på 500 rubler. Prisen er det vigtigste våben af ​​konkurrenceevne fra Kina. Nogle modvirkes af den lave pris, fordi de tror, ​​at det til en sådan pris er umuligt at købe et produkt med god kvalitet, mens andre tiltrækkes af den lave pris. Men faktum er, at du vil installere stræklofter til en overkommelig pris, installer kinesiske.

Stræklofter fra Europa

Større tillid til folk modtog lofter fra Europa. Tyske stræklofter og belgiske stræklofter er eksempler på kvaliteten af ​​dette produkt. Så overvejet, men faktisk er det?

Specifikationer:

 • Tykkelsen af ​​en film er 0,17 cm.
 • Webbredde fra 1,5 m. Til 2,5 m.
 • Der er ingen ubehagelig lugt.
 • Tekstur: glans, matoverflade, satin.
 • Bred farvepalet.
 • Høj pris

Ligesom kinesiske, europæiske stræklofter har deres fordele og ulemper.

Ulemper ved europæiske producenter af stræklofter:

 1. Ved installation af de europæiske lofter anvendes flere strimler af filmen. Dette skyldes, at den maksimale banebredde er 2,5 m. Loftet vil indeholde sømme og vedhæftninger. Ved installation af dårlig kvalitet vil denne ulempe være synlig og vil kunne ødelægge loftets udseende.
 2. Installation af stræklofter i tysk eller belgisk produktion vil være dyrere end kinesiske kolleger.

Fordele ved europæiske lofter mærker:

  1. Filmen har en temmelig god tykkelse på 0,17 cm. Denne tykkelse gør det muligt at klare tunge belastninger. Hvis dine naboer fylder dig, bliver loftet ikke deformeret.
 1. I europæiske lofter er det vigtigt, at der ikke er nogen ubehagelig lugt i rummet efter installationen. Filmen fra europæiske producenter indeholder ikke i dets sammensætning de stoffer, der udsender, som er kendetegnende for kinesiske varer, lugter.
 2. Valget af tekstur er bredt, alle hovedkategorier er til stede.
 3. En række farvepalet vil glæde alle sammen. Film af europæiske producenter har mere end 20 farver.

RÅD

Hvis du vil visuelt forstørre rummet, skal du bruge en blank struktur, men husk, at disse lofts sparsommelighed når op til 90%. Alle objekter og møbler i rummet vil blive afspejlet i loftet, sådanne lofter bruges bedst i korridoren eller badeværelset.

Sammenligningsanalyse kort

Kinesiske stræklofter udkonkurrerer deres konkurrenter med hensyn til lærredsdimensioner. Men europæiske farver er forskellige. Hvis du har brug for billige stræklofter, så vil valget være i retning af kineserne. Og hvis du ikke vil have en ubehagelig lugt efter at have installeret lofterne i din lejlighed, så vælg europæisk.

Det endelige valg skal foretages af forbrugeren på grundlag af deres økonomiske muligheder og tekniske krav til materialet.

Hvordan skelner man kinesisk hæftet loft fra europæisk kvalitet?

For nylig er tilfælde af bedrageriske kunder af skrupelløse firmaer af installatører blevet mere hyppige. I stedet for høje lofter rykker de kinesisk falsk. Men hvordan skelner man det kinesiske loft fra den europæiske kvalitet?

Måske vil mit svar på mange fans af stræklofter skuffe. I Europa er der kun 7 fabrikker, i hvert fald indtil for nylig. Spændingslofter er produceret i FRANKRIG, TYSKLAND, ITALIEN, GOLANDI.IKi belgiske, portugisiske osv. Eksisterer ikke. Nu er det vigtigste kun to planter RENOLIT og CTN fremstilles og fremstilles på samme sted, og kun deres lofter har A + klasse certifikat. De har ingen filialer overalt i verden. Installation af sådanne lofter sammen med installation i Europa koster fra 80 til 120 euro. Til 1 kvadratmeter. Rusland fra 30 euro. I de resterende fabrikker Materialer og komponenter kommer fra Kina og andre lande, hvor billige arbejder og her gør lofter angiver, hvad der er lavet i Europa, selv om filmen er kinesisk. Den maksimale bredde af lærredet er tysk 295 cm. Der er russiske lofter med en maksimal bredde på 142 cm. Kineserne har en maksimal bredde på 5 m på grund af det faktum at de er i et stort rum uden søm, hvorfor de er så efterspurgte. Det er umuligt at skelne en visuelt simpel mand på gaden, hvis duften ikke går væk to dage efter installationen, det er kinesisk. Output - hvis loftet med installationen koster mindre e 1500rubley denne kinesiske.Kitayskie Made in Europe skal købes i virksomhedens repræsentanter for disse planter eller europæiske virksomheder, som videresælger disse lofter zavodov.Poetomu jeg personligt anbefale efter behov i kosmetiske reparationer og økonomi til forbedret reparation bare gipsplader eller shtukaturka.Udachi.

Sir, alt er korrekt, men de tager alle materialerne til filmene, selv de navngivne, fra Kina, og i øjeblikket har de slået europæere fra dette markedssegment, og det er værd at bemærke, at kvaliteten er forbedret, de er bedre end tyske

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft

Varerne fra Kina oversvømmede markedet så meget, at alle kom over dem, mindst en gang i deres liv. Jeg vil ikke hævde, at en sådan oplevelse altid er negativ, men det er nødvendigt at erkende, at deres kinesiske kolleger er meget ringere end kvaliteten af ​​det oprindelige produkt.

Stræklofter trådte sikkert ind i vores liv, og præcis som der skete med andre typer produkter, blev der fundet fakes fra Kina. Dette ville ikke være et problem overhovedet, men nogle specialiserede butikker sælger under mærket af et mærkeprodukt et bevidst dårlig kvalitetsprodukt.

Så hvad skal man gøre, hvis man ikke er en ekspert, der kan skelne originalen fra falsk om et øjeblik, men vil du stadig have et godt strækloft? Som vi alle ved, er kinesiske forfalskninger ofte ikke kun af ringe kvalitet, men også livstruende. Lad os finde ud af det.

Hvordan man identificerer en falsk?

Vi har allerede besluttet at finde ud af, at kvaliteten ved øjet er for hård for en simpel køber, så lad os gå den anden vej. Hvis materialet er af høj kvalitet, skal sælgeren have internationale certifikater, der bekræfter produkternes kvalitet både hvad angår tekniske egenskaber og overholdelse af hygiejne- og hygiejne- og miljømæssige sikkerhedsstandarder. Og generelt - trav sælgeren til forskellige dokumenter. Hvis virksomheden er samvittighedsfuld, vil den forsyne certifikater og certifikater uden unødvendige spørgsmål, men hvis de begynder at spille op, vende om og forlade, vil de ikke skjule kvaliteten.

Da det er nemmest at bestemme kvaliteten af ​​strækloftet visuelt efter installationen, er det bedst at kontrollere sælgerfirmaet nøje ved køb.

Vurder sælgeren

Evalueringskriterier skelnes ikke af øget kompleksitet og er helt objektive. Så det allerførste kriterium - selskabets fysiske adresse. For det første skal det være, og for det andet skal det være gyldigt. Så besøg for et besøg, hvis der er en sådan mulighed.

Som regel bør der på kontoret for et firma være ikke kun lyse kataloger med smukke billeder, men også prøver af materialer. Vi ved alle om en skomager uden sko, men i et kontor af et firma, der er professionelt engageret i stræklofter, vil det i hvert fald være underligt at se noget andet på loftet.

Og igen om dokumenterne. De skal bekræfte loftets oprindelsesland, give fuldstændig information om producenten. Separat skal der fremlægges dokumenter, der bekræfter sikkerheden ved brugen af ​​sådanne lofter i boliger og ikke industrielle lokaler.

Typisk er virksomheder, der sælger loftlofter, også monteret. Her skal du være opmærksom på to faktorer. Den første er en licens, der bekræfter, at dette firma har ret til at udføre et sådant installationsarbejde. Den anden er en portefølje af færdige værker. Hvis mindst en af ​​disse faktorer ikke er bekræftet, så er det store spørgsmål deres evne til at producere en høj kvalitet installation af et vilkårligt godt materiale.

Alle virksomhedstjenester skal udelukkende leveres på kontraktmæssigt grundlag. Inden arbejdet påbegyndes, skal der foretages målinger og tegninger.

Hvis lederens svar på mindst et af disse spørgsmål ikke tilfredsstillede dig eller rejste tvivl, skal du ikke skynde dig. Endnu en gang, studere firmaet, og hvis der er en mulighed - kontakt en anden til sammenligning.

Valg af materiale

Det mest karakteristiske træk ved kinesiske film er lærredets bredde, som er 5 meter. Blandt europæiske producenter er der ingen virksomheder, der producerer film af en sådan bredde. Derfor, hvis du tilbydes et fransk-lavet sømløs loft med en bredde på 5 meter, løbe, er du utroligt løgn.

Derudover har materialet fra Kina en stærk ubehagelig lugt, langt mere udtalt end film fra andre producenter. Og selvfølgelig være opmærksom på prisen. Et højkvalificeret europæisk loft kan simpelthen ikke være for billigt, store rabatter på det burde også vække mistanker.

Hvad er forskellen mellem stræklofter fra forskellige producenter?

På hjemmemarkedet kan du finde stræklofter af sådanne producenter:

 • Europa (Italien, Frankrig, Tyskland);
 • Rusland;
 • Kina.

Lad os nu se nærmere på de enkelte fabrikanters karakteristiske træk.

Streklofter fra Frankrig, Italien og Tyskland

Film produceret i disse lande er traditionelt foretrukket. Dette skyldes både kvalitet og bredde af sortimentet. Ud over standardtyper som matte, blanke eller satin, kan de europæiske producenter gerne have en dekorativ film med sådanne effekter som perlemor, metallisk, kameleon eller marmor. Der er i alt mere end 200 forskellige tekstur- og farveløsninger.

Vi skal også sige, at den glansede film bedst opnås fra franskmændene. Ud over fremragende reflekterende kvaliteter har den den største farvepalet. Blandt den matte film er der ingen indlysende favoritter. En anden interessant funktion er garantien. På disse producenters film er der ikke givet en garanti på mindre end 10 år.

Som nævnt ovenfor er den kinesiske film den bredeste, nu overveje europæernes parametre:

 • En matfilm er oftest 1,3 m bred, 2 m, 2,7 m bred. Den bredeste film af denne type, 3,25 m, fremstilles i Tyskland af firmaerne Pongs Textil og Alkor Draka.
 • Lakeret eller blank. Standardfilmene på denne film er 1,3 m, 1,5 m, 1,76 m, 2 m. Og igen skiller de tyske virksomheder Pongs Textil og Alkor Draka sig ud og producerer en film med en bredde på højst 3,25 m.
 • Sateenfilm, som matte, har normalt en bredde på 1,3 m, 2 m, 2,7 m. Der er også en bred version - 3,25 m, produceret udelukkende af German Pongs Textil og Alkor Draka.
 • Dekorative film med forskellige effekter produceres i Tyskland af Alkor Draka, og har samme breddeformat - 1,3 m.

Så hvis lederen forsikrer dig om muligheden for at installere en tysk eller fransk film, der er bredere end 4 meter, kan du være sikker på svindelen fra sælgerens side. Den maksimale bredde på 3,54 m (i strakt tilstand) er kun mulig for matfilm fremstillet af Pongs Textil. Der er ingen andre muligheder.

Bredde er et meget vigtigt kriterium, fordi alle andre kvalitetsfejl kan bestemmes med sikkerhed først efter installation. Så spørg ledere, vær ikke bange for at virke irriterende - at være ansvarlig for deres arbejde, og kvaliteten af ​​de anvendte materialer er deres ansvar.

Stræklofter lavet i Rusland

Sådanne lofter - en af ​​de mest overkommelige. De fremstilles kun i en bredde - 1,4 meter. Det færdige lærred er ensartet i både farve og tykkelse. Den indenlandske producent glæder glatte og matte teksturer, men farvepaletten er meget beskeden end den europæiske - kun et par dusin. De mest populære malerier er lyse nuancer med en mat tekstur.

Det er værd at bemærke, at et mindre valg af farver har en positiv effekt på prisen - lærredet af russiske producenter koster 1,5-2 gange billigere end en europæisk film med disse parametre.

Et andet vigtigt faktum er materialerne. Oftest strækker lofter i Rusland er lavet af kinesiske råvarer, hvilket påvirker kvaliteten. Så farvede film vil brænde ud hurtigere, og garantien er næppe mere end 3 år.

Kinesiske stræklofter

Kina er ikke så slemt, som det er malet. Så for nylig er der helt tilstrækkelige firmaer til stede og officielt registreret der og producerer certificerede varer, der opfylder alle internationale krav til kvalitet, sikkerhed og hygiejne. Det positive her er, at du kan købe et sømløst lærred med næsten enhver bredde og tekstur. Af de negative selger vores leverandører sjældent en sådan film, da den er noget dyrere.

Mulige breddeformater:

Omkostningerne til højkvalificeret certificeret kinesisk lærred er ikke meget højere end russiske kolleger, men i sidste ende kan du få et helt sømløst loft og en fabrikants garanti i 12 år.

Kontroller certifikaterne for en sådan film, vær særlig opmærksom på overholdelse af hygiejniske og hygiejniske normer, da mange billige film fra Kina er industrielle og er simpelthen farlige, når de anvendes i boligområder.

Et andet vigtigt punkt når man vælger en kinesisk film er en kombination af bredde og farve. Jo større bredden er, desto sværere er det at opnå en ensartet farve i hele lærredet. Så, hvis du vil have en film af mættede farver, giver du præference for at indsnævre (op til 3 m) muligheder.

konklusion

Du kan konkludere som denne - når du vælger et loft, vurderer du alt hvad sælgeren siger om materialet og stiller så mange spørgsmål som muligt:

 • materielle omkostninger
 • stof fabrikant;
 • dokumenter, der bekræfter materialets oprindelse og kvalitet
 • installation omkostninger;
 • licens til installationsarbejde
 • portefølje af allerede færdige værker.

Tøv ikke med at stille en masse spørgsmål, analysere svarene og ikke haste for at vælge, fordi et højkvalitetsstrækloft vil vare i mange år.

Er du ikke enig i artiklens oplysninger? Eventuelle indvendinger, tilføjelser, spørgsmål, kritik? Efterlad kommentarer, vi er altid åbne for konstruktiv dialog.

Hvordan skelner man ufravigelige kinesiske stræklofter fra det europæiske?

Fabrikanten, der annoncerer sine hævede lofter, sikrer højtideligt, at de nedhængte lofter ikke suger efter oversvømmelse og ikke er et hotbed af ubehagelig lugt. Og disse forsikringer er 100% korrekte. I virkeligheden har kun højkvalitets loftmalerier disse egenskaber.

Desværre er der et lavkvalitets russisk produkt på markedet, og meget oftere af den kinesiske produktion. Disse produkter sælges under dække af førsteklasses malerier fra berømte tyske, franske og belgiske producenter. For lav pris er et signal om, at produktet er af ringe kvalitet. Det sker, at sælgeren forsætligt forsøger at sælge kinesisk lærred til belgisk pris. Erklærer for køberen at alle fastgørelsesdele er fremstillet i overensstemmelse med den belgiske teknologi, hvilket betyder, at både de komponenter og selve stoffet i den belgiske produktion. Men i virkeligheden er alle produkter fremstillet i Kina.

Det er nemt at skelne europæiske lofter fra lavkvalitets kinesiske produkter ifølge 2 hovedtræk:

 1. Ubehagelig lugt - dette er kriteriet for lærred af dårlig kvalitet. Kinesiske lofter lavet af lav kvalitet PVC udsender en ubehagelig lugt. Selv med tiden forsvinder den ikke. Høj kvalitet lærred udsender maksimalt 2 dage efter installationen.
 2. Heterogen struktur og grå eller gullig farvetone i lærredet - dette er et andet særpræg ved kinesiske malerier.

Konsekvenserne af at købe et strækloft lavet af kinesisk PVC-film kan være:

 • forringelse af sundheden på grund af stoffets skadelige kemiske sekret
 • ubehagelig lugt der ikke eroderer;
 • farve på en klud ændres over tid (falmer, bliver ikke-ensartet);
 • loftet uundgåeligt sagsøges på grund af filmens strækning i 2-3 år.

Den eneste fordel ved kinesiske PVC-film er den lave pris for producenten (ca. $ 1-2 pr. Kvadratmeter). Men for kunden er prisen ikke længere så lav, fordi Virksomheder snyder 100-500% på købsprisen.

For at forsikre dig selv mod at købe produkter af lav kvalitet fra Kina, bør du kontakte de firmaer, der har fortjent berømmelse som bona fide og pålidelige leverandører, f.eks. Til vores firma "Your Ceiling" - ring +7 (831) 423-89-81 og ring en gratis måler.

Beregn omkostningerne til strækloftet selv!

Sådan beskytter du dig mod bedrag og fejl

Pongs Textil (Tyskland) ★
Renolit (Tyskland)
Alkor Draka (Holland)
Malpensa (Italien)
CTN (Frankrig) ★
SEF (Frankrig)
Barrisol (Frankrig)

Barrisol i ruller til Rusland til skæring er ikke tilgængelig siden 2003. Der er ingen andre producenter af film til stræklofter i Europa.
Bemærkende er også MSD (China) ★ lofter af økonomiklassefilm, der er markeret på den forkerte side af at erstatte dem med deres modparter - absolut billige og derfor usunde for kinesiske replikaer.

★ Betegnelse med laser beskyttelse.

Hvis du tilbydes stræklofter fra Europa med andre navne,
og du skal vælge farve og tekstur fra stykker film, fra hæfter med malede blomster eller fra selvfremstillede kataloger, du bliver bedraget - de er vapar-kineser af den laveste kvalitet med en stor buket farlige egenskaber, som er forbudt at bruge i boligområder.
Disse ting importeres fra Kina til Rusland med en vag formulering "PVC film af almindelig betydning".
Derfor er katalogerne på kinesisk film til stræklofter mangler.

Til en pris pr. M² kan du bestemme hvad der tilbydes - Alt er elementært enkelt:

Prisen på en kinesisk kopi til et stykke fra en rulle på 20-30 p. pr. kvadratmeter. (Emballage koster mere)
Omkostningerne ved ogarpunoy mønstre af europæiske film fra 300 s. pr. m²
Omkostningerne ved installation af loftet (samt skæring fra rulle til kiler) er mindst 350 p. pr. m².

Ingen vil sænke priserne for installationen, fordi betydningen af ​​selve arbejdet er helt tabt.
Og det er hvad der sker.

Originale stræklofter - hvordan man skelner?

Hvordan skelner du fra falske hævede lofter fra originalen, og hvad skal du være opmærksom på, når du vælger et materiale til installation? Flere og oftere i dag står folk over for skrupelløse sælgere eller svindlere, og takket være deres troværdighed bliver de ofre for bedrageri, når de bestiller spændingsstrukturer.

Hvordan skelne originalt strakt lærred fra en falsk

Ofte er der sådanne situationer, når du på installatørens side ser en attraktiv pris for dig og kalder måleren til huset. Han fortæller alt meget smukt og siger at de har lærred af europæisk fremstilling, for eksempel fra Tyskland. Du bestemmer selvfølgelig, men efter installationen finder du ud af, at den ubehagelige lugt ikke eroderer i en uge, eller lofterne ser tynde og gennemsigtige gennem hvilke fastgørelseselementer er synlige. Du kan også blive værre, fordi der i produktionsprocessen blev reduceret produktionsomkostningerne, blev der anvendt billige ikke-certificerede komponenter og additiver. Mere dårligt kvalitetsmateriale kan miste sin hvide og gule over tid.

Hvad er der virkelig sket? Det skete, at en skrupelløs sælger installerede billig falsk materiale i stedet for et europæisk lærred fra Tyskland. Sådanne situationer opstår, når installationsfirmaet forsøger at tiltrække dig med en lav pris. De bekymrer sig ikke om kundens sundhed og omdømme, og arbejder kun på antallet af ordrer. Dette vedrører hovedsagelig selskaber eller enkelt håndværkere, der for nylig er på markedet. De har ikke deres eget kontor, de har ikke et registreringsbevis hos skatteinspektoratet, de kan lukke når som helst, og du vil aldrig finde dem igen.

Hvordan køber man et kvalitetsstramt loft og ikke en falsk lav kvalitet? I dag er spændingsstoffer af europæisk og kinesisk produktion førende på det russiske marked. Af de europæiske producenter er PONGS en favorit, tysk lærred i dette selskab besidder det største markedssegment på grund af det gunstigste pris / kvalitetsforhold. Fabrikanten producerer både PVC-materialer og stofmembraner under mærket D-PREMIUM (Descor).

Hvordan skelner Pongs produkter fra billige og lavkvalitetsforfalskninger?

 • På lærredet skal mærkes med nummeret på rullen og batchet.
 • Tyske PVC-lærred er ikke mere end 300 cm brede (når de er installeret).
 • Tykkelsen af ​​filmen skal være mindst 0,18 mikron (kontrolleret med en tykkelsesmåler).

Hvis du bliver tilbudt en film med en bredde på mere end 300 cm fra Tyskland, ved du, at de forsøger at vildlede dig og bedrage dig.

Hvis vi tager hensyn til de kinesiske producenter, så er den ubestridte leder i øjeblikket firmaet MSD. Du bør ikke være bange for de fremherskende stereotyper, at produkter fra Mellemriget er af ringe kvalitet, og det vigtigste er at kunne skelne mellem førsteklasses og førsteklasses fabriksprodukter. Tøj af denne producent er den højeste kvalitet blandt de andre kinesiske kolleger. MSD-fabrikken er den største i verden i produktionen af ​​hævede lofter og overgår europæiske konkurrenter i nogle parametre. Vores firma anbefaler dristigt den kinesiske strakte stof af denne producent til installation til sine kunder.

Vær opmærksom! For nylig tilbyder mange firmainstallatører belgisk stretchfilm firma Polyplast. Husk på, at der ikke er belgiske lofter på markedet! For Belgien, der forsøger at uddele billige forfalskede materialer fra Kina for at opnå overskydende overskud. Hvis du tilbydes sådanne lærred, skal du vide, at der er en skurk foran dig!

Hvordan skelne MSD fra forfalskede produkter?

 • Installationsfirmaet skal sikre, at der ikke er nogen ubehagelig lugt efter installationen.
 • På ruller med film skal fabrikantens logo og batchnummer anbringes (kontrolleres gennem en særlig service på fabrikantens hjemmeside).
 • Tykkelsen af ​​filmen skal være mindst 0,18 mikron (kontrolleret med en tykkelsesmåler).

For at undgå risikoen for at købe et falsk strækloft, bedes du kontakte vores firma. Giv ikke svindlere en grund til at tjene penge på dig, vær forsigtig og opmærksom!