Hemmeligheder om, hvordan man klistrer om tapet med et strækloft

Stræklofter er smukke, lad ikke vandet være let og rent, men kan ikke genoprettes, hvis det er beskadiget med skarpe genstande eller forurenet med nogle efterbehandlingsmaterialer. Et par tips om limning af tapet med et strækloft hjælper med hurtigt at opdatere vægdekorationen og bevare integriteten af ​​PVC eller stofklæde.

Måder at fjerne gammel tapet

Hvis det tidligere tapet blev limet efter installation af stræklofterne, er det nok at fjerne dekorative indsats og fjerne den gamle belægning. Hvis stræktappen blev fastgjort over tapetet, skal sidstnævnte afskæres.

Det er vigtigt! Til skæring af spatelen og et maleri anvendes kniv. Spatelen som en begrænser er fastgjort til væggen under strækloftet. En kniv holdes lige under værktøjet.

Brug en meget skarp kniv. Et kedeligt blad krymper papiret, og det er svært at fjerne den ujævne kant fra baguetten selv. Brud på teknologi er fyldt med udskæringer på PVC-lærredet og dermed yderligere omkostninger. Hvis fejlene ikke viste sig langt fra kanten, kan lærredet trækkes ind, hvis det er nødvendigt at købe en ny.

For at gøre tapet lettere at skrælle, brug specialværktøjer til at fjerne den gamle belægning eller fugt strimlerne med lidt varmt vand. Nogle tips:

 • Mængden af ​​vand skal doseres. Med en mangel på flydende lim opløses ikke, og med et overskud af pølse på gulvet.
 • Det anbefales at fjerne tapetet og gradvist væde hver strimmel.
 • På tykke og vaskeversioner er der lavet mange små udskæringer, så vandet trænger hurtigere ind i bunden.
 • For at fremskynde og lette arbejdet i stedet for svamprullen bruges der med pigge.

Før du limer tapetet er at opdatere primeren af ​​væggene, tæt på små revner. Da stræklofterne allerede er monteret, er det for sent at lave en global tilpasning eller til gips, ellers vil der være en grim højdeforskel øverst. Af samme grund anbefales det ikke at anvende væske tapet.

Wallpapering: grundlæggende anbefalinger

Processen med at klæde vægge med et strækloft adskiller sig ikke fra lignende handlinger i et rum med en anden finish. Men for ikke at beskadige loftet dækker mastrene at overholde nogle anbefalinger:

 • Påfør lim til væggen nær loftet, ikke med en rulle, men med en bred smal børste. Så få omhyggelig fordeling af væsken.
 • Pick up mønsteret og trim de ekstra kanter på gulvet eller bordet. Selvom tapetet ikke behøver at samle på billedet, skal du omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne. Når der er et presserende behov for at skære, er overskydende bedre på gulvet.
 • Prøv ikke at skabe en spray, hvis der er et strækloft. Limforurening kan nemt rengøres med varmt vand, men mange former for primere og alle malinger efterlader pletter, der ikke er synlige. For at minimere risikoen for forurening kan maskeringsbånd fastgøres til spændingsarkets kanter.

Graden af ​​behov for at bruge maskeringstape er estimeret af mastere på forskellige måder. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at være sikker, andre foretrækker ikke at spilde tid på ubrugeligt arbejde. En professionel med stor erfaring har råd til at begrænse tapet med et strækloft med det samme.

Loftsplade eller hvordan man forenkler reparationer

Det er meget lettere at klæbe tapet efter stræklofter, hvis der i stedet for fleksible polyurethan bundplader anvendes mere massive analoger af træ, skum eller PVC til at maskere samlingen mellem lærredet og baguetten. Derefter kan du klæbe strimlen til rækken af ​​dekorative strimler og afskære det gamle tapet i en afstand fra lærredet. Derefter er ændring af vægbeklædning mulig uden afmontering af basispladerne.

Fuldt tapet krydsfiner teknologi vises på video.

Vi forstår, hvordan man korrekt limer tapetet i det rum, hvor det nedhængte loft er installeret?

Blog sektioner

Ønsket om at opdatere reparationen i værelset er helt naturligt. Og den nemmeste løsning i dette tilfælde er at ændre tapetet. Som regel genindlimes de i gennemsnit en gang hvert 4-5 år. Men mange lejlighedsejere står over for spørgsmålet: hvordan man klistrer om tapet med et strækloft? Tross alt er livet af en sådan belægning mindst 10 år, og det er dyrt at ændre det sammen med tapet. Så er det muligt at ændre vægbeklædningen uden at røre loftet?

Hvad skal man gøre

Faktisk er alt ret simpelt. Skift tapet, mens du forlader det nedhængte loft faktisk er muligt. Men processen er ret besværlig, hvilket kræver særlig tålmodighed fra de udøvende kunstnere. Derfor er den enkleste løsning at invitere fagfolk til at udføre det planlagte arbejde. Men mange lejlighedsejere beslutter at spare penge ved at klæbende tapet alene.

I så fald skal du undersøge rækkefølgen af ​​handlinger, der skal udføres under reparationen.

De vigtigste faser af arbejdet

Det allerførste trin i reparation i enhver lejlighed er fjernelsen af ​​interfererende møbler. Derudover er det nyttigt at dække loftets kant med maskeringstape.

Selvfølgelig kan han ikke beskytte mod punkteringer eller nedskæringer. Men så vil han redde loftet fra et utilsigtet tryk på en rulle eller børste med en primer, lim.

Derefter skal du rense væggene fra den gamle belægning. Gamle tapet (hvis profilen til loftet var knyttet til dem) skal skæres i nærheden af ​​profilen. Dette skal ske med en meget skarp kniv. For ikke at uheldigvis skære loftdækslet, kan du bruge en tynd spatel. Det vil være en slags linjal, takket være, at du vil kunne klippe båndet ekstremt glat.

Når strimlerne er afskåret, skal du fugtige tapetet med varmt vand - dette vil give dig mulighed for hurtigt at fjerne dem. Hvis der er mindre defekter i væggen, kan de elimineres. Det anbefales dog ikke at niveauere væggene ved hjælp af gips eller gips, hvis strækloftet allerede er monteret.

Det næste skridt er forberedelsen af ​​væggene til vægpapir. Først og fremmest skal overfladen være tør, renset fra rester af gammelt tapet og støv, væggen skal altid primeres - dette vil medvirke til at reducere forbruget af lim og give bedre klæbning af den nye belægning til væggen. Primer kan være rulle eller børste. Men i nærheden af ​​loftet skal det gøres så forsigtigt som muligt - i tilfælde af stænk i loftet er det usandsynligt, at de kan eliminere dem.

Når primeren er tør, kan du gå videre til processen med at indsætte vægge med tapet. I forvejen bør du overveje, om du skal bruge loftbagetter. Dette er et dekorativt element, der giver rummet et bedre udseende.

Derudover kan du under en sådan baguette skjule den ujævne kant af tapestrimlerne og profilen, som strækloftet er fastgjort på. Hvis sådanne baguetter anvendes, kan tapetet limes ikke til loftet, men kun til baguetten selv. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at markere niveauet for placeringen af ​​dette element på væggen.

Det er bedre at måle den nødvendige længde af tapetstrimler på forhånd. Det er ret bekvemt at lave på gulvet, desuden reduceres risikoen for skader på loftet under trimning af den allerede indsatte strimmel. På samme måde er det bedre at justere mønsteret på gulvet.

Hvis du stadig skal klippe tapetet øverst, lige under loftet, skal du gøre det meget omhyggeligt. Det er muligt, som i tilfælde af trimning af gammelt tapet, ved hjælp af en skarp malingkniv og spatel.

Limning af tapetet i lokalet, hvor strækloftet er strakt, er et ret omhyggeligt arbejde. Men ved at følge enkle anbefalinger og følge rækkefølgen af ​​handlinger, kan du nemt klare opgaven.

Videoen herunder viser, hvordan du skal indsætte tapet med et strækloft.

Hvis du vil ændre strækloftet ud over tapetet, skal du kontakte vores konsulenter.

Hvordan man limer på tapetet, hvis det arrangeres strækloft?

Behøver jeg at fjerne forseglingsstrimlen rundt om loftets omkreds. Hun har allerede mistet fleksibilitet. Det forekommer mig, at jeg ikke vil indsætte det tilbage.

Nej. Løs båndet, lad det ikke røre ved det hele. Tag det bedre på den knivskarpe kniv og langsomt skære gennem tapens hele omkreds. Derefter blødgøres væggen, rengør væggene, hvis de ikke er fleece, fordi de let fjernes uden at blive våde.

Før du installerede strækloftet, var det nødvendigt først at fjerne det gamle tapet og forberede overfladen af ​​væggene til at klæbe nye. Du gjorde det modsatte. Nu er det bedre at lave et snit af tapetet rundt om perimeteren under slat og fjerne det gamle tapet. Hvis du tømmer væggene, så pas på, at du ikke ved et uheld rører loftet med en skarp spatel og ikke får en dråbe primer, når du starter. Lim loftsplinten til væggen, luk leddene med kitt, mal den med vandbaseret maling, og du kan begynde at klæbe nye tapeter.

Sådan limes tapet med strækloft

Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at du først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at fokusere på den primære klistring af væggene.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Hvordan limes tapet i et værelse med stræklofter?

Her er meninger forskellige. Installatører af lofter hævder, at du først skal strække lofterne, så du ikke smider tapetet. Masters som lim wallpapers siger, at det er bedre at limme væggene først, og derefter forsigtigt strække lofterne. Der er ingen fundamentalt stor forskel, da nogle gange strækker lofterne, når ejere ikke vil ændre tapetet. Hvis det er tilfældet, så er der kun specialister, der strammer loftet, borer huller i væggen ved brug af en støvsuger, så smelter praktisk taget ikke væggene. Hvis tapetet er limet allerede, når lofterne er strakt, vil mastrene gøre deres arbejde korrekt og vil ikke beskadige loftet og mellemrummet ved vægkrydset og loftet vil ikke forlade. I dette tilfælde skal tapetet limes med et lille fremspring på loftet, og derefter skære forsigtigt det ekstra stykke af ved hjælp af en plastfolie og en kontorkniv.

moderatoren valgte dette svar bedst

Tilføj til favoritter

Efter at have overvåget dette problem indså jeg, at det netop er dette problem, at professionelle bygherrer tegner en analogi ved at stille spørgsmålet: "Hvad var tidligere: en kylling eller et æg?". Og svaret er: hvis bygherrerne er virkelig fordele, vil de gøre arbejdet i enhver rækkefølge. Der er ingen dogma regler. Men for en god brug af et par chassisprocedurer: ifølge denne teknologi er en stramt loft baguette monteret på væggene, der er forberedt til at klæbe tapet. Efter det er tapetet limet, og så igen vender de tilbage til stræklofterne - selve loftsfarven er installeret.

Tilføj til favoritter

Mest af alt jeg gerne limer tapet, når loftet allerede er strakt. Der er ingen fare for forurening af tapet (som praksis viser, gemmer en støvsuger ikke altid); der er ingen fare for at smelte tapet fra pistolens temperatureffekter (der var sådanne tilfælde i min praksis); Tapet limet i perfekt renhed. Derudover sætter mange kunder, og jeg er enig med dem, ikke på loftet på det "indfødte" forseglingsbånd til loftet (den såkaldte "pølse"), men en meget mere æstetisk loftsplint. Og så er spørgsmålet løst af sig selv, fordi denne sokkel skal være kittet og malet.

Tilføj til favoritter

Sådan limes tapetet, hvis det hængende loft allerede er monteret - funktioner og nuancer af processen

Ifølge populær overbevisning skal tapet genindlimes omkring en gang hvert 4-6 år. I løbet af denne tid vil belægningen have tid nok til at kede sig nok (det vil sige, der er et ønske om at opdatere indretningen), få ​​lidt beskidt (især hvis der er små børn i huset), blive beskadiget af kæledyr og så videre. Årsager til vægpapir kan være en enorm mængde.

Men spørgsmålet er: Hvad skal man ønske sig om loftet er strakt indendørs. Ændring af denne dækning er irrationel - dens levetid er 10-20 år, og prisen er ganske stor. Og hvordan limes tapet med strækloft, for ikke at beskadige det? Lad os prøve at finde ud af det.

Installationsfunktioner

Det største problem, der opstår, når du klæber på tapet, når loftet allerede er strakt - hvordan man laver en smuk ledd uden at beskadige lærredet? Faktisk bør man handle meget omhyggeligt.

Først og fremmest skal du sørge for at forberede væggen til at klæbe. For at gøre dette skal det fjernes fuldstændigt fra restene af den gamle belægning, støv.

Det er vigtigt at overveje: væggen skal allerede være flad! Brug af gips eller nivellering med gips er uønsket, da det i så fald vil være ret problematisk at udføre en smuk overgang mellem væg og loft.

Før klæbning skal væggen være primet. Og tilstedeværelsen af ​​et strækloft er ikke en hindring for det - du skal bare arbejde mere forsigtigt med en børste (i hvert fald i nærheden af ​​loftet), undgå stænk. For at beskytte loftet mod utilsigtet børstekontakt anbefales det at anvende maskeringstape. Det er nyttigt og direkte under klistrende vægge.

Før du limer tapetet efter installation af strækloftet, skal du bestemme: vil du bruge loftplinten. Dette er et dekorativt element, der hjælper med at skjule baguetten, hvor strækloftet er fastgjort, og for at skabe en smuk overgang mellem væggen og loftet.

I de fleste tilfælde hjælper brugen af ​​soklen med at gøre klæbeprocessen mere enkel. Tapetstrimlerne bliver jo kun limet op til bundkortet - det vil sige i en afstand fra loftet. Følgelig reduceres sandsynligheden for beskadigelse af belægningen.

Derudover kan soklen fastgøres, når tapetet er limet ind - i dette tilfælde hjælper det med at skjule den ujævne kant.

Start processen med limning tapet, måler omhyggeligt længderne af strimler på gulvet. Så du vil spare dig selv fra at skulle skære tapetet, efter at de er fastgjort på væggen. På samme måde anbefales det at tilpasse billedet på et tidspunkt, hvor tapetet ligger på gulvet.

På den ene side er det ret ubelejligt. Men på den anden side behøver du ikke forsøge at rette tegningen direkte på væggen og holde båndet, så den ikke kommer i kontakt med loftet.

Hvis det viste sig, at trimning er toppen stadig nødvendig, kan du bruge en spatel, med hvilken du jævnt og fast trykker tapetet på væggen og en skarp kniv, som du omhyggeligt reducerer overskydende. Men det er nødvendigt at handle omhyggeligt: ​​Hvis strækloftet blev skåret, når du limer tapetet, skal du ringe til en specialist for at rette op på situationen.

Nedskæring i nærheden af ​​væggen er nem nok til at fjerne, men det er bedre at forsøge at undgå at beskadige loftsbeklædningen.

Hvis der under klæbningen af ​​væggene kom en lille lim på det strakte gulv, skal du ikke panikere - tapetlimet opløses let i varmt vand. Derfor er det nok bare at tørre loftet med en blød, fugtig svamp.

Denne video viser, hvordan man limer under tapet under loftet.

Hvis denne artikel var nyttig for dig, skal du sørge for at dele den på sociale netværk.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Stretch canvases er en populær efterbehandling løsning, der er gået fra kategorien luksus til en almindelig, attraktiv indvendig løsning. De giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade, pålideligt skjule pladedråber, revner og andre fejl. Fornøjelser og levetid, som ved brug af kvalitetsmateriale når et kvart århundrede. Det er bare i tankerne hos almindelige mennesker har endnu ikke besluttet spørgsmålet om, hvordan man limer tapetet under strækloftet, så begge overflader blev minimalt beskadigede og ikke forværrer resultatet af finishen.

Nuancerne i kvarteret tapet med et strækloft

For en fuldstændig forståelse af det problem, vi husker: stræk loft - færdigbehandling teknologi, hvilket indebærer strækning i en afstand fra loftet på loftet på lærredet, fremstillet af PVC eller et specielt stof. Materialet fastgøres oftest med plastik eller metal baguetter, der fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af dowels.

Spørgsmålet opstår: Hvordan skal du holde tapetet og ikke forkæle på samme tid det nedhængte loft? Hvis du gør det modsatte og begynder med at indsætte tapestrimler, vil baguetterne trække dem godt til væggene, og den efterfølgende krydsfiner bliver problematisk. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man handler i en lignende situation.

Årsagerne til, at det er fornuftigt at begrænse tapetet først

Overvej argumenterne for limning af tapet inden montering af spændingsstruktur.

 • Afslutning af loftet og gulvet er den sidste ting at gøre, fordi raffinering af vægge er snavset og støvet. Men i moderne virkeligheder er argumentet kontroversielt, da det hele afhænger af de anvendte materialer, teknologi og håndværk af kommode.
 • Under fastgørelsen af ​​tapetstrimler er det muligt at plette det strakte loftsstof med lim, hvorefter det er vanskeligt at vaske det. Et sådant argument er også svært at tildele kategorien "armeret beton", fordi det moderne marked med byggematerialer tilbyder en sådan nyttig ting som maskeringstape, som kan beskytte tilstødende overflader. Derudover er tapetlim opløselig i vand, så det er helt muligt at vaske det med varm væske.
 • Hvis der anvendes tapet til maling, er det ikke muligt at male den øverste del af væggen uden at berøre spændingsmaterialet. Som i det foregående argument er maskeringstape et universalmiddel for denne slags problemer.
 • Når tapeterne på tapetstrimlerne bliver drejet under baguetter, vil det ikke være attraktivt, at krydset mellem væggen og loftet ikke er synligt. Her vil jeg gerne bemærke, at hvis en intelligent dekorator er ansat, så er leddet usynligt under alle omstændigheder. I alle andre situationer kan du bruge specielle sokler eller lignende formede elementer til at skjule grænserne for efterbehandling materialer og æstetisk attraktivt design af en sådan overgang. Nedenstående billede viser et eksempel på den økologiske anvendelse af loftplanker, når der udlægges en spændingsstruktur.

At dømme efter vurderinger fra fagfolk, er den holdning, at tapetet først limes, forsvaret af selvkendte "eksperter", der ikke har få kendskab til moderne bygningsteknologier. Derfor følger de den nemmeste måde i deres mening, selv om dens rationalitet er meget tvivlsomt.

Hvorfor anbefales det at starte med at installere spændingsmaterialet

Vi foreslår at begynde at overveje de argumenter, som tilhængere har givet udtryk for for den prioriterede installation af loftkonstruktionen.

 • Under loftets udstyr anvendes en varmepistol, som er meget varm og kan beskadige den færdige vægdekoration. Dette argument er ret kontroversielt. Han har kun ret til at eksistere, hvis installationen er udført af en uerfaren mester, der ikke kan håndtere en varmepistol. I alle andre tilfælde vil rummet ikke blive meget varmt, og luftstrømmen vil ikke blive rettet direkte mod væggen.
 • Udgifterne til spændingsstrukturens udstyr er flere gange højere end prisen på vægbeklædning, og dens levetid overstiger levetiden væsentligt for tapetet, så vi understreger, at de vil blive erstattet over tid, snarere end loftet lærred. Dette argument er helt logisk, det er svært at argumentere med det.
 • Under installationen af ​​spændingsstrukturen bores et stort antal huller, hvilket vil resultere i dusting af finishen, især hvis der er betonvægge i rummet. Det resulterende støv vil sætte sig på frisk tapet og ødelægge deres udseende. Forureningen, der opstod på denne måde, kan naturligvis fjernes, men argumentet er ret vægtigt og får dig til at tænke.
 • I installationsanvisningerne til filmlofter ser det ud til at installationen af ​​baguetter udføres på en væg, der er fuldt forberedt til den endelige dekoration. Kort sagt, fabrikanterne selv fortaler bare en sådan ordre.

Bemærk, at denne oplevelse normalt efterfølges af erfarne installatører. De ser ikke noget skræmmende i pænt stikkende tapet efter installation af strækstof.

Stikker tapet under loftet

Teknologien til vægpapir i lokalet, hvor det nedhængte loft allerede er installeret, er som følger:

 • For at forhindre materialelagring skal der påføres et primerlag. Du skal håndtere hele overfladen af ​​væggene, hjørnerne og leddene, uden at udelukke dem, der støder op til loftet.

Det er vigtigt! Det er ret vanskeligt at vaske af primeren, derfor er der monteret et maskeringsbånd, der beskytter det nye loft i kontaktstederne med væggene.

 • At klippe tapetet efter limning anbefales ikke, fordi risikoen for beskadigelse af den strakte PVC-film er høj, så du skal omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne og foretage en præcis skæring af rullen på forhånd på gulvet eller på bordet.
 • Når primeren er tør, er væggene belagt med et klæbemiddel (hvis vi taler om non-woven eller vinyl canvases på en non-woven base). Denne proces ledsages også af risikoen for farvning af stoffet i spændingsstrukturen. Også her skal der anvendes maskeringsbånd. Ved limning af et materiale på papirbasis limes ikke på væggen, men på lærredet, men der er ingen grund til at nægte klæbebånd. Det beskytter belægningen ved uhensigtsmæssige græsning af loftet med kanten af ​​tapet imprægneret med lim.

Når du arbejder med skæreværktøjer, skal du være yderst forsigtig, fordi selv den mindste snit kan forårsage uoprettelig skade på dyrt materiale. Hvis det alligevel er nødvendigt at trimme strimlen, kan du vedhæfte en spatel til væggen, trykke på dem tapet og afskære den overskydende del, der stole på den, som en linjal.

 • Limning tapet begynder umiddelbart efter påføring af lim. Justering udføres under loftlinjen. Du kan læse om alle de finesser, der stikker vinylark på en papirbase her, om reglerne for at arbejde med vinyl på ikke-vævet stof - i denne artikel.

Hvis det var umuligt at klæbe tapetet, så de øvre kanter, der sluttede sig til loftet, dannede en perfekt flad linje, behøver du bare at skjule fejlene med en smuk loftsplint eller kant.


Du kan kende algoritmen til processen ved hjælp af træningsvideoer.

Vi laver interiøret: Hvad skal man limes første tapet eller loftsloft?

Blandt de forskellige finish materialer stræk lofter og tapet er den største efterspørgsel. De er repræsenteret af en bred vifte, der giver dig mulighed for at designe interiøret i overensstemmelse med deres ønsker og præferencer. Men meget ofte har folk et spørgsmål, hvad der skal limes i første omgang tapet eller strækloft.

Nogle funktioner af materialer

For at forstå funktionerne i efterbehandling materialer, skal du gøre dig fortrolig med dem. Stræklofter - populære ophængte strukturer, der skjuler hovedloftet. De beskytter det pålideligt fra enhver form for skade, da de er kendetegnet ved høj ydeevne, modstandsdygtighed mod fugt, snavs, støv, strækning og også et interessant udseende, som det ses på billedet. Sådanne mønstre kan være fremstillet af stof eller polyvinylchlorid. Deres vedhæftning er baseret på brugen af ​​en plast eller aluminium profil.

Det er vigtigt! Problemet med at vælge hvad der skal limes indledningsvis indebærer, at der er en chance for at plette enten tapetet eller loftet lærredet. Udskiftning af de bånd, der vil blive fikseret baguettes efter reparationen vil være ret vanskeligt.

Det er værd at tænke på, at det nedhængte loft og tapet har forskellig levetid. Derfor er det nødvendigt at overveje, hvilke af de materialer du har til hensigt at ændre oftere. At vælge, hvad der skal limes i første omgang, afhænger af disse indikatorer, såvel som på grundlag af det, der er i øjeblikket.

Argumenter for og imod

I lang tid har der været diskussioner om, hvad man skal gøre i første omgang under reparationen: lim tapetet eller installer loftet. Hvis du ofte opdaterer interiøret, ændrer tapetet hvert par år og optager spektakulære indstillinger fra billedet, skal du først installere loftet. Afslutningsmateriale til vægge skal limes til væggen langs spændingsstrukturens kant. Dette eliminerer forurening og giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med tapetet, hvis det er nødvendigt.

Indlægning af tapet under loftet.

Hvis du ikke er fan af at lave reparationer for ofte og værdsætter konsistens, kan du først limte tapetet. Efter det, fortsæt til processen med at installere loftet struktur. Hvis du har tillid til reparationsarbejdet i dit hjem til specialister, kan du vælge en af ​​mulighederne. Kyndige håndværkere kender alle detaljer, så de kan garantere sikkerheden for begge materialer.

Der er en anden måde, der eliminerer eventuelle problemer. Han antager, at baguetten oprindeligt var monteret under loftet. Fortsæt derefter med at indsætte tapet, og i den sidste tur monteres spændingsstrukturen selv. Denne metode giver dig mulighed for at gøre alt korrekt, og især efterspørgslen, hvis det færdige materiale på væggene er limet til maling.

Hvis du vil høre en specialistes mening, kan du se videoen.

Reparationstips

Husk at du kan vælge en af ​​de måder, der er mere bekvem for dig. Hvis du overdrager arbejdet til herrerne, vil de tilbyde at klæbe tapetet, og derefter installere et ophængt loft. Dette vil medføre mindre skade, men der vil stadig være problemer. De er mest mærkbare i tilfælde, hvor reparationer udføres alene. Blandt de vigtigste problemer er følgende:

 1. Tilstedeværelsen af ​​støv efter boring af huller til baguetter, hvilket fører til forurening.
 2. Opvarmning af plads til montering af PVC-loft og vægpapir.
 3. Skader på tapetet under installation af loftet.

Men at slippe af med de fleste problemer er ret simpelt. For at sikre modstanden af ​​tapet til opvarmning af rummet til montering af loftet er meget enkel - bare lad dem tørre ud i en uge, og derefter fortsætte med at reparere. Dette vil betydeligt øge deres modstand over for temperatureffekter. Problemet med skade i installationen er løst ved at ringe til et erfarent team af arbejdere, hvis du er bange for at skade alt under reparationer alene.

DIY reparationsproces.

Funktioner vægpapir

Hvis du vælger at installere et strækloft først, og derefter fortsætte med at dekorere rummet med efterbehandling materialer, skal du handle i overensstemmelse med den nøjagtige algoritme og købsmaskeringstape. Algoritmen involverer følgende trin:

 1. Vi fjerner den dekorative indsats skjuler leddene i strækloftet og tapetet mellem dem.
 2. Vi limer kanterne af loftkonstruktionen ved hjælp af klæbebånd for at eliminere mulig forurening under reparation.
 3. Vi monterer plastik af passende størrelse og kitt til bundkanten af ​​strukturen. Overskydende dele af tapetet bliver afskåret i bunden.
 4. Vi udfører klæbende væggen på samme måde, skære de ekstra stykker tapet tæt på gulvet.
 5. Monter indsatsen på samme sted, hvor reparationsprocessen gennemføres.

Denne algoritme forklarer princippet om at indsætte tapet. Hvis du installerede loftet konstruktion for flere år siden, og nu besluttet at genindpas tapet, er princippet om operationen ens. Men glem ikke behovet for at indledningsvis omhyggeligt forberede væggene. For at gøre dette skal du slippe af med den gamle finish, dække væggene med primer med antifungale egenskaber, kittegummi og gipsvæggene. Først derefter kan du holde tapetet på overfladen. Det er nødvendigt at tage sig af loftets sikkerhed og købe et ekstra tape, selvom du har en.

Klar resultat af reparation.

Hvis du ringer til et team af erfarne arbejdere, vil sådanne vanskeligheder ikke påvirke dig, fordi herrene vil gøre alt for sig selv og give dig et højt kvalitetsresultat, og deres arbejde kan estimeres fra billedet. Når du selv udfører reparationer, kan du gøre dig bekendt med billedet eller videoen, som efterhånden vil fortælle hovedfunktionerne og detaljerne i denne proces.

Hvis du stadig ikke ved hvad du skal gøre først - lim tapetet eller monter loftkonstruktionen, fortsæt efter omstændighederne. Det er vigtigt at vælge materialer af høj kvalitet og holdbarhed i begge tilfælde med fokus på deres fotos eller personligt besøgende byggeværksteder, så din reparation tilfredsstiller dig med attraktiviteten og æstetikken i tjenesten.

Sådan klæber du tapet med et strækloft

Stræklofter - en simpel version af loftets udformning. Dette er en smuk belægning, der kan tilføje smag til ethvert interiør. Men der er ofte et ønske om at ændre situationen, og den nemmeste og mest tilgængelige måde her er at ændre tapetet. Men mange er bange for at klæbe, da der er risiko for at beskadige strukturen. Overdækningsvægge er helt mulige at ændre, selv med et ophængt loft. Hovedprocessen i denne proces er at følge arbejdsalgoritmen og handle omhyggeligt.

Udformningen af ​​spændingsversionen indebærer tilstedeværelsen af ​​en profil, på hvilken polyvinylchlorid- eller stofbanen strækkes. Dette bliver så stoppet øjeblikket, når det kommer tid til at lim tapetet.

Wallpapering efter installation af strækloftet

Mange limer rummet med tapetark først efter installation af loftkonstruktionen. Dette skyldes følgende faktorer:

 • Brug en gaspistol, der opvarmer lærredet og kan beskadige vægbeklædningen. Dette øjeblik er ikke stærkt argumenteret, hvis arbejdet på enheden udføres af fagfolk, som vil udføre al kvalitet og ikke vil røre den dekorative belægning af væggene.
 • Under boringen af ​​vægge til installation af profilen vil der være mange støv- og betonfliser, som uundgåeligt vil slå sig ned på væggens overflade. Støvet er naturligvis fjernet, men så dobbelt arbejde og udsætte det nye tapet til en sådan test.
 • Producenter af spændingsstrukturer selv i arbejdsvejledningen rådes til først at opbygge et loft, og kun derefter gøre vægge.

Det er ikke svært at forsigtigt klæbe overfladen uden at påvirke det færdige strækloft. Desuden kan ujævne kanter af plader altid være dækket af en loftsplint.

Hvis der på forhånd er planlagt reparation af alle overflader i rummet, skal væggens overflade være forberedt, før loftkonstruktionen installeres. Derfor skal væggene være forberedt på klæbning, udjævning og priming, før de ringes til mesterne, således at disse værker senere kan være udeladt, da de ikke er meget ønskelige i det færdige loft.

Sådan limes tapetet i nærvær af et strækloft

Hvis rummet allerede har et strækloft, og ejeren har lyst til at klæbe nyt tapet, så kan du gøre det. Processen vil imidlertid kræve enorm koncentration og opmærksomhed og vil tage længere tid end at klase uden en spændingsstruktur. Den nemmeste måde er at invitere fagfolk til at udføre reparationer, men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du også indsætte dem selv. For at gøre dette er det nødvendigt at overholde klisteknologi.

Arbejdsalgoritme

Før arbejdet påbegyndes, skal du fjerne alle de møbler, der forstyrrer processen fra værelset, eller i det mindste rense det område, hvor arbejdet i øjeblikket gøres.

Så kan du fortsætte til forberedelsen og udførelsen af ​​værker:

 1. Dækningen af ​​kanten af ​​strækloftet er forseglet med maskeringsbånd, der beskytter overfladen mod en børstebrydning, der er farvet med en primer eller lim.
 2. Hvis profilen af ​​strækloftet blev fastgjort til den gamle belægning, er det nødvendigt at omhyggeligt omhyggeligt klippe tapetet tæt på profilen.

 • Derefter skal den gamle belægning fugtes med vand for bedre fjernelse. I nærværelse af synlige defekter kan du fjerne dem, men det er ikke anbefalet at udjævne væggene i nærvær af et strækloft ved hjælp af gipsvæg eller fuld belægning med kitt.
 • Det næste skridt er den direkte forberedelse af væggene. Det er nødvendigt at helt rense overfladen af ​​gamle malerier, støv og snavs. Bedst af alt, hvis væggen er jordforbundet. Således vil vedhæftningen til overfladen blive forbedret, og mærkbart mindre lim vil blive anvendt, og det vil være lettere og hurtigere at lime arkene. Den kan primeres enten med en rulle eller med en bred børste, men kun meget omhyggeligt nær loftet, da selv en lille dråbe senere kan ødelægge hele udseendet.
 • Efter fuldstændig tørring af primeren skal du limes. I forvejen bør du tænke på tilstedeværelsen af ​​dekorative baguetter, der vil give rummet et færdigt udseende. Ud over de dekorative funktioner gemmer de også de ujævne kanter af arkene og loftsprofilen til fastsættelse af strækloftet. Hvis baguetter sidder fast på væggen, så er der mulighed for at holde tapet til dem. I dette tilfælde skal der trækkes et niveau, hvor baguetten vil ende for ikke at forveksle med længden af ​​tapetgardinet.
 • For at minimere risikoen for at skabe et snit på overfladen af ​​strækloftet, er det bedre at skære arkene på gulvet på forhånd. Også produceret og tilpasset mønster.

  konklusion

  Efter at have etableret et strækloft, bør du ikke tro, at belægningen på væggene nu vil tjene så meget som sin konstruktion. Hvis du vil ændre situationen, er der intet at bekymre sig om, at det gamle tapet fjernes og limes på nye. Det er nok at være opmærksom på denne proces og ikke at lave fejl. Hvis alt er gjort korrekt og præcist, så er der ingen problemer i pastaeprocessen. Alle fejlene kan nemt dækkes med en loftspose, som giver rummets fuldstændighed og speciel charme.

  Sådan klæber du tapet med strækloft - Kun gør det selv reparation i lejligheden: foto, video, instruktioner

  Hvornår skal man lime tapet med stræklofter - før eller efter installationen

  Stræklofter og tapet - en temmelig hyppig version af efterbehandlingslokalet, men spørgsmålet om arbejdssekvensen: Hvad skal man montere først? Efter at have undersøgt fordelene og ulemperne, efter at have lyttet til mange modsatte meninger, kom vi til en endelig konklusion og vil gerne dele vores undersøgelse med dig og fortælle dig samtidig, hvordan du limer tapet med et strækloft.

  Hvad er foran - tapet eller loftloft - det er bedre at bestemme på forhånd.

  Stræklofter og vægindretning

  Funktioner og nuancer

  Billedet fanger processen med at strække loftet stof.

  Så alle læsere forstår hvad de taler om, vi husker hovedpunkterne. Stræklofter hedder moderne finishteknologi, hvor der på kort afstand fra loftet overlapper et specielt lærred af polyvinylchlorid eller stof.

  Klud trækker lige under overlapningen.

  Selve lærredet er knyttet til et specielt design, der består af aluminium eller plastpose. Baguetter er fastgjort til væggene med dowels langs omkredsen af ​​rummet eller dets del.

  Fastgør kluden til baguetten.

  Det er vigtigt!
  Problemets kerne ligger i, at der på den ene side under den efterfølgende limning af belægningen eller maleriet er fare for farvning af lærredet, og på den anden side vil de forklæbte strimler blive tæt tiltrukket af væggene med baguetter, og erstatning af dem vil være problematisk.

  Baguetter trak toppen af ​​tapetet til væggen tæt.

  Vægpapir og strækloft har et andet levetid, derfor er det bedre at tænke over alle nuancer på forhånd. Hvis du ikke planlægger at ændre væggenes udsmykning i de næste 10-20 år, så er der intet at bekymre sig om, men du er enig i, at monotoni hurtigt bliver kedeligt, og det er svært at forudsige begivenheder i en sådan periode.

  Selvfølgelig er der måder at ændre tapetet med et strækloft, og vi vil tale om dem, men er det værd at spillet et lys? Lad os se.

  Argumenter for mesterskabet klistermærker

  Som du kan se, er designet monteret på finishen.

  Proponenter for det faktum at i første omgang skal limes til at dække væggene, opregner normalt følgende argumenter:

  • Loftkonstruktioner og gulve er altid den sidste ting at gøre, da vægindretningen kan være snavset og generelt "så accepteret". Et kontroversielt argument afhænger alt af de særlige forhold, materialer og anvendte produktionsteknologier;
  • Når du klæber tapestrimler, bliver stoffet nødvendigvis farvet med lim, som ikke kan vaskes ud, når det tørrer ud, og hvordan man limer tapet - hvis der er et strækloft, så man ikke ødelægger det dyre stof. Igen er argumentet svagt: der er et maskeringsbånd, der beskytter tilstødende overflader i hele arbejdet, og desuden er tapetlimet vasket helt med varmt vand, da det er opløseligt i det;
  • Hvis belægningen er malet, er det umuligt at male forsigtigt over den øverste del af væggen for ikke at berøre spændingsstrukturens kant med en rulle eller børste. Vi har allerede talt om maskeringstape, der er ikke noget at tilføje;
  • Når strimlerne kommer under baguetterne, kan du ikke se leddet mellem væggen og loftfilmen. Med de "glatte" hænder i denne kommers kommode vil det ikke være synligt. Derudover er der specielle sokler og andre formede dele for at skjule materialernes kant og gøre en smuk overgang.

  Der er sådan en vidunderlig opfindelse som maskeringstape.

  Det er vigtigt!
  For det meste forsvares forrangen ved at klæde væggene af folk, der er ret dårligt kendte i bygningsteknologier og især i deres intricacies.
  Derfor gør de det mest enkle og indlysende valg, selvom dets åbenhed forbliver tvivlsom.

  Argumenter for takkonstruktionens forrang

  Før os er et eksempel på montering af baguetter med blotte vægge.

  Overvej nu argumenterne for tilhængere om, at spændingssystemet skal installeres først:

  • Under arbejdet med en klud, brug gaspistolen, der kan overophedes og beskadige på væggen. Et meget kontroversielt argument, hvis du ikke strækker filmen med dine egne hænder, og dette gøres af mesteren, der tager pistolen ikke første gang, så vil han ikke opvarme rummet til ovnens temperatur eller lede flammen til væggen;
  • Prisen på den suspenderede struktur er meget højere end prisen på alle ruller, især hvis du tæller det arbejde, du gør dig selv ret vanskeligt, så det er vigtigt at vægindretningen ændres, ikke den øvre struktur. Dette er det vigtigste og ret logiske argument, som er vanskeligt at argumentere med;
  • Under boringen af ​​talrige huller til baguetter vil der være meget støv, især med betonvægge, som vil sætte sig på nyt tapet. Støv kan naturligvis fjernes, men det er også en grund til at tænke to gange.
  • Installationsvejledningen til stræklofter bestemmer arbejdsmomentet som følger: "Baguetter er monteret på vægge, der er fuldt forberedt til efterbehandling". Det vil sige, fabrikanterne selv rådede til først at installere lofterne, og derefter producere en endelig finish.

  Læs Sådan gips en trævæg

  Loftstik - endnu en mirakel-opfindelse til overgangen mellem loftet og tapetet.

  Det er vigtigt!
  Som praksis har vist, forsvarer den professionelle prioritet hos installatører og erfarne kommoder præfabrikken til loftinstallationen.
  Masters ser ikke noget problem i et pænt klistermærke af tapet under baguetterne.

  Selvom det er nødvendigt at vælge et billede, skæres den overskydende del tydeligt på plads med saks og ikke omvikles omkring loftet. Derudover kan udvælgelsen foregå på gulvet.

  Efter at have undersøgt alle argumenterne "for" og "imod", kom vi til en entydig konklusion: du skal først forberede væggen til stakende tapet. Derefter samles strækloftet, og først lim derefter tapetet. For ikke at ødelægge lærredet under arbejdet, brug maskeringsbånd og handle omhyggeligt. Videoen i denne artikel hjælper dig med ikke at lave en fejl og gøre alt rigtigt.

  Specialrådgivning: Hvad de gør første strækker loft eller lim tapet

  For at forbedre kvaliteten af ​​afslutningen af ​​lokalerne er det nødvendigt at udarbejde en arbejdsplan og fastlægge proceduren for udførelse af teknologiske processer. Under reparationen opstår der mange spørgsmål. For eksempel, hvad strækker loftet eller tapetlimmen? Hvordan vælger man den bedste løsning til reparation og bringer hygge og komfort til rummet? Det er vigtigt at tage højde for teknologiske problemer og hvor ofte i fremtiden det er planlagt at dekorere væggene.

  Hvad strækker loftet eller tapetet lim først: anbefalinger fra mestrene

  Før man påbegynder reparationsarbejde, skal erfarne specialister have en ide om funktionerne i boligen, der har brug for reparation. Det skal bemærkes, at der under reparationen er stor sandsynlighed for skade på den først monterede belægning.

  Der er to muligheder, der giver mulighed for at producere færdige vægge af høj kvalitet.

  Væg dekoration muligheder

  • Hvis ejerne planlægger at ændre tapetet sjældent, kan du først, inden du går ind i den nødvendige baguette, først engagere dig i at indsætte tapet. Når vægdekorationen er færdig, skal du strække lærredet. Masters gør meget af høj kvalitet lime og installere lofter, som følge heraf er der ingen deformation af rullede dåser.
  • Hvis du planlægger at ændre tapetet ofte, skal du sørge for at installere strækloftet på forhånd og lim tapetmaterialet i bunden af ​​spændingsfladen.

  Før installation af spændingsanlægget, for ikke at plette loftet med lim, er det nødvendigt at lave vægpapir

  Dette giver dig mulighed for nemt at fjerne materialet under den nye reparation og ikke forkæle spændingsstrukturerne.

  Princippet om reparation af hævede lofter og tapet

  Under væggenes vægge med det eksisterende strækloft er det ofte forurenet gulv forurenet, eller lærredens tekstur kan blive beskadiget. For at undgå dette udfører mange ejere færdiggørelsen på princippet: først vægpapirvæggene og derefter installere et strækloft.

  Men under afslutningen af ​​loftet bør du være forberedt på at ved reparation er det nødvendigt at tage hensyn til nogle ubehagelige øjeblikke.

  Funktioner efterbehandling arbejde:

  1. På grund af det faktum, at det er umuligt at installere en baguette uden at bore huller, senere på grund af deres nummer på tapetet, er der øget støvdannelse. Derfor er det bedre at bruge rullede ark, hvor der er en beskyttende film.
  2. For høj kvalitet installation af PVC i rummet skal være forhøjet lufttemperatur (op til 60 ° C). Derfor er det vigtigt, at vægbeklædningen er helt tør, inden du installerer et loftsloft. Reparationsarbejde skal begynde 4-6 dage efter, at tapetet er limet.
  3. Ulemperne ved mange ejere omfatter de vanskeligheder, der opstår, når du skal genindsætte baggrunden.

  Læs Wall Plastering Technology

  Limning tapestrimler udføre med maskebånd

  Men proceduren for at skære tapet, tværtimod, med den rigtige tilgang er ret simpelt og tager ikke meget tid.

  Funktioner ved at installere et strækloft til tapet

  Mange ejere foretrækker at installere loftet før dekoration af væggene med tapet. Ved valg af sådanne reparationer er det vigtigt at passe på korrekt udformning af overfladerne. I intet tilfælde kan en baguette anbringes på en ujævn mur, fordi der som følge af arbejdet ofte er ubehagelige fejl, der ikke kan skjules bagefter.

  Hvis der træffes beslutning om at installere et nedhængt loft fremad, skal du være opmærksom på fordelene ved en sådan beslutning samt nogle ulemper.

  Styrker og svagheder

  • Du kan ikke bekymre dig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen på grund af varmeeksponering.
  • Der vil ikke være nogen problemer med udskiftning af tapet efter nogen tid.

  Men stræklofter har nogle ulemper. Personer, der laver en strækbelægning, før de klæber tapet, bør være forberedt på, at dette materiale har tendens til at blive snavsede med tiden og blive beskadiget, hvis de anvendes ukorrekt.

  Derfor skal man sørge for, at den installeres af en kvalificeret håndværker med en tilstrækkelig høj pris på det hængende netværk.

  Et ubehageligt resultat ses undertiden som følge af trimning af tapetet, især hvis de nødvendige færdigheder til disse formål ikke er tilgængelige. For at undgå at beskadige suspensionens belægning eller båndet skal du derfor først tage sig af de nødvendige arbejdsvilkår.

  Sådan installeres strækloftet over tapetet

  Inden du fortsætter med installationen af ​​et loftsloft. Det er vigtigt at tage sig af rækkefølgen af ​​det nødvendige arbejde. Først er væggene tilberedt, så er en baguette fastgjort, og så kommer turnen til at passe tapetet og montere loftet.

  Den syntetiske stof belægning bruges til at installere stretch loftet, holdbart, behøver ikke særlig pleje, kommer i et specielt format

  For traditionel teknologi er kendetegnet ved sekvensen:

  1. I begyndelsen skal man sørge for korrekt udformning af overfladerne. Det er nødvendigt, at der ikke er huller mellem baguetten og væggen.
  2. Når designet er installeret, kan du holde tapetmaterialet og male det om nødvendigt.
  3. Du skal vente, indtil væggene er helt tørre (vent 6 dage), først efter denne periode, vedhæft det nedhængte loft.

  Når man vælger et materiale, bør man forresten give et dyrere, men højkvalitets stofmateriale, fordi et sådant fundament er den bedste løsning for folk, der er bekymrede for stræklimmens sikkerhed.

  Sådan limes tapetet med et strækloft: tips mestere

  Ofte er ejerne, der foretrækker at regelmæssigt opdatere indretningen af ​​rummet, interesseret i - skal du først installere et hæftet loft, hvis du planlægger at ændre tapetet i den nærmeste fremtid? For at færdiggøre væggene blev ikke et problem, det er forudinstallationen af ​​spændedækslet vil være den bedste løsning.

  For at forhindre skader på boligformens vægge, skal overfladen inden klæbende tapet behandles med antifungale primer

  Før du fortsætter med at klistre eller male vægge med tapet, skal du sørge for at slippe af med gamle belægninger. Derfor anbefales det at forudse, hvordan denne proces vil finde sted i fremtiden.

  Mennesker, der foretrækker at installere loftet tidligere end at udføre væggenes limning, kan let udskifte udskiftningsbelægningen. Du skal kun tage vare på arbejdsordenen.

  Men hvordan man kan dekorere væggene, hvis loftet blev fastgjort efter indsæt tapet?

  Erfarne herrer anbefaler:

  1. Det er nødvendigt at fjerne en speciel indsats, der var knyttet til lærredets og loftets samling, hvorefter det gamle tapet skal fjernes.
  2. Før du begynder at arbejde med et nyt rullemateriale, anbefales det at fastgøre maskeringstape langs loften.
  3. Brug en spatel, trim den overskydende del af tapetet langs bundkanten af ​​banekanten.
  4. Efter færdiggørelse af væggene sættes indsatsen på plads.

  Forresten, de ejere, der genindlimmer tapetet, må ikke glemme at primer væggene med antifungale midler.

  Hemmeligheder af tapet klistermærker nær stretch loftet (video)

  Mange under murenes færdiggørelse rejser spørgsmålet om rækkefølgen af ​​deres adfærd. Først skal du lave klæbning af væggene eller installere et ophængt loft? Når der er tillid til, at limning af tapet til loftet ikke vil være et problem, kan du vælge denne indstilling. Men nogle mennesker vælger en simpel løsning - loftet er oprindeligt installeret, og tapetet limes sidst.

  Læs glaskeramiske gaskomfurer

  Opmærksomhed, kun i dag!

  Vi forstår, hvordan man korrekt limer tapetet i det rum, hvor det nedhængte loft er installeret?

  Ønsket om at opdatere reparationen i værelset er helt naturligt. Og den nemmeste løsning i dette tilfælde er at ændre tapetet. Som regel genindlimes de i gennemsnit en gang hvert 4-5 år. Men mange lejlighedsejere står over for spørgsmålet: hvordan man klistrer om tapet med et strækloft? Tross alt er livet af en sådan belægning mindst 10 år, og det er dyrt at ændre det sammen med tapet. Så er det muligt at ændre vægbeklædningen uden at røre loftet?

  Hvad skal man gøre

  Faktisk er alt ret simpelt. Skift tapet, mens du forlader det nedhængte loft faktisk er muligt. Men processen er ret besværlig, hvilket kræver særlig tålmodighed fra de udøvende kunstnere. Derfor er den enkleste løsning at invitere fagfolk til at udføre det planlagte arbejde. Men mange lejlighedsejere beslutter at spare penge ved at klæbende tapet alene.

  I så fald skal du undersøge rækkefølgen af ​​handlinger, der skal udføres under reparationen.

  De vigtigste faser af arbejdet

  Det allerførste trin i reparation i enhver lejlighed er fjernelsen af ​​interfererende møbler. Derudover er det nyttigt at dække loftets kant med maskeringstape.

  Selvfølgelig kan han ikke beskytte mod punkteringer eller nedskæringer. Men så vil han redde loftet fra et utilsigtet tryk på en rulle eller børste med en primer, lim.

  Derefter skal du rense væggene fra den gamle belægning. Gamle tapet (hvis profilen til loftet var knyttet til dem) skal skæres i nærheden af ​​profilen. Dette skal ske med en meget skarp kniv. For ikke at uheldigvis skære loftdækslet, kan du bruge en tynd spatel. Det vil være en slags linjal, takket være, at du vil kunne klippe båndet ekstremt glat.

  Når strimlerne er afskåret, skal du fugtige tapetet med varmt vand - dette vil give dig mulighed for hurtigt at fjerne dem. Hvis der er mindre defekter i væggen, kan de elimineres. Det anbefales dog ikke at niveauere væggene ved hjælp af gips eller gips, hvis strækloftet allerede er monteret.

  Det næste skridt er forberedelsen af ​​væggene til vægpapir. Først og fremmest skal overfladen være tør, renset fra rester af gammelt tapet og støv, væggen skal altid primeres - dette vil medvirke til at reducere forbruget af lim og give bedre klæbning af den nye belægning til væggen. Primer kan være rulle eller børste. Men i nærheden af ​​loftet skal det gøres så forsigtigt som muligt - i tilfælde af stænk i loftet er det usandsynligt, at de kan eliminere dem.

  Når primeren er tør, kan du gå videre til processen med at indsætte vægge med tapet. I forvejen bør du overveje, om du skal bruge loftbagetter. Dette er et dekorativt element, der giver rummet et bedre udseende.

  Derudover kan du under en sådan baguette skjule den ujævne kant af tapestrimlerne og profilen, som strækloftet er fastgjort på. Hvis sådanne baguetter anvendes, kan tapetet limes ikke til loftet, men kun til baguetten selv. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at markere niveauet for placeringen af ​​dette element på væggen.

  Det er bedre at måle den nødvendige længde af tapetstrimler på forhånd. Det er ret bekvemt at lave på gulvet, desuden reduceres risikoen for skader på loftet under trimning af den allerede indsatte strimmel. På samme måde er det bedre at justere mønsteret på gulvet.

  Hvis du stadig skal klippe tapetet øverst, lige under loftet, skal du gøre det meget omhyggeligt. Det er muligt, som i tilfælde af trimning af gammelt tapet, ved hjælp af en skarp malingkniv og spatel.

  Limning af tapetet i lokalet, hvor strækloftet er strakt, er et ret omhyggeligt arbejde. Men ved at følge enkle anbefalinger og følge rækkefølgen af ​​handlinger, kan du nemt klare opgaven.

  Videoen herunder viser, hvordan du skal indsætte tapet med et strækloft.

  Hvis du vil ændre strækloftet ud over tapetet, skal du kontakte vores konsulenter.