Rengør stof strækloft efter en lækage - hvordan man gør det?

På trods af at producenterne bekymrer sig om det praktiske af stræklofter, hvilket gør dem fra materialer, der forhindrer støvudligning, dannelse af mug og forskellige mikroorganismer, kommer der en tid, hvor man skal tænke på, hvordan man rengør stræklofter. Belægningen kan f.eks. Blive snavset med en spray af ukorrekt åbnet tomatsaft eller simpelthen lidt kedelig efter et stykke tid fra begyndelsen af ​​brugen.

Overvej hvordan og hvordan man renser stræklofterne for ikke at undgå skader på overfladen og opnå det ønskede resultat.

Rengøring af blanke strækloft

Valget af værktøjer til rengøring af strækloftet

Til rutinemæssig rensning af loftet er det bedst at bruge en blød, fnugfri klud, der ikke efterlader små villi på overfladen, samt et almindeligt, ikke-reaktivt flydende vaskemiddel, såsom sæbe eller håndvaskevæske.

Sæbeopløsning og en blød svamp - det mest overkommelige middel til vask af lofter

Afhængigt af det materiale, hvorfra strækloftet er lavet, og dets tekstur, er det nødvendigt at vælge et bestemt rengøringsmiddel:

 • Så for at vaske blanke stræklofter skal du behandle overfladen med vaskemidler, der indeholder alkohol.
  Alkoholopløsning kan fremstilles uafhængigt ved at blande 1 del ammoniak med 9 dele almindeligt vand.
 • Hvis loftet er forurenet med en let let gnidnet plet, er det i nogle tilfælde tilstrækkeligt at tørre det forsigtigt med en tør klud.
 • Før du begynder at rense det strækstofbaserede stof, skal du tage en børste op med en meget blød lang børste. Også stof lofter kan omhyggeligt støvsuges.
 • Til rengøring af lofter passer specielle aerosoler og polermidler bedst til en bestemt type loft.

"Særlig rengøringsmiddel til hævede lofter"

Hvis du ikke ved hvordan du rengør loftet fra limen, der ved et uheld slår overfladen, når du limer tapet, skal du prøve at bruge Fairy opvaskemiddel til dette formål.

Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte det firma, der installerede loftet i din lejlighed for at få hjælp.

Strækloftets styrke og stivhed er ret høj, så det er usandsynligt, at de vil blive væsentligt beskadiget.
Det vigtigste ved at vælge, hvad der skal rydde strækloftet, må ikke anvendes slibende materialer og løsninger, der kan skade overfladen fra et dekorativ synspunkt - for at ridse det, for at gøre den oprindeligt glansende skinnende overflade mat og ikke-beskrivende.

For at være helt sikker på, at rengøring af stræklofter med de midler du har valgt, er sikkert, skal du teste det på materialer, der næsten altid forbliver i små mængder, efter at du har installeret strækloftet (se hvordan du vasker stræklofter).

Løsningen af ​​opvaskemiddel Fairy er perfekt til rengøring af blankt strækloft

Vask stræklofter med egne hænder

Forebyggelse af renhed af stræklofter

Det anbefales at finde ud af mere om egenskaberne af det materiale, som strækloftet er lavet på installationsfasen hos installatører - de er mere fortrolige med materialet og vil sandsynligvis rådgive om, hvordan loftet skal rengøres for forskellige former for forurening.

Forebyggelse af renhed af stræklofter har følgende funktioner:

 • Da installationen af ​​stræklofter som regel bruger et glat filmmateriale, der udsættes for antistatisk behandling, behøver overfladen ikke hyppig vedligeholdelse.
 • Ikke mere end en gang om måneden skal de støvsuges og vaskes ca. 1-2 gange om året med sæbevand.
 • Mens du vasker loftet, skal du selvfølgelig ikke bekymre sig for meget om loftets skrøbelighed. Professionelt monterede stræklofter er beskyttet mod at sænke og tolerere mindre mekaniske virkninger ganske godt.
 • Særligt bemærkelsesværdige er steder stærkere end andre udsat for forurening. Rengøring af loftet i badeværelset og i køkkenet, hvor kondensat og fedtpletter konstant akkumuleres, skal gøres meget oftere.

Støvsugning

Rengøring af loftet fra støv med støvsuger

Inden du begynder at rense strækloftet med en støvsuger, skal du have en glat, bred, fnugfri vedhæftning til den og reducere kraften i stødkraften til et minimum, så overfladen ikke tiltrækker fastgørelsen under rengøring.

Hvis kittet ikke har en passende dyse, eller hvis støvsugeren ikke har en trykjusteringsfunktion, er der ikke noget tilbage at gøre, men hold den støvsugende arbejdsdel under rengøringsprocessen i en sikker afstand fra loftoverfladen.

Resten af ​​rengøring af loftet med en støvsuger er ikke forskellig fra den sædvanlige rengøring af gulvet og andre overflader.

Rengøring af strækloftet med rengøringsopløsning

Og endelig overveje, hvordan du kan rense strækloftet ved hjælp af de tilgængelige værktøjer. Det er mere bekvemt og ofte mest effektivt at vaske overfladen ved hjælp af en mikrofiberklud eller i ekstreme tilfælde en blød svamp.

Vaskemiddelet fortyndes i lunkent vand, indtil der dannes et skum, en serviet fugtes i opløsningen, og overfladen forsigtigt tørres grundigt.

Rengøring af loftet med vinduesrenser

Hvis loftet er blankt, kan du bruge en alkoholbaseret vinduesrenser til at vaske den.

Brug det i overensstemmelse med instruktionerne - sprøjtes på loftets overflade og tørre med en klud eller serviet.

Efter vask af overfladen med en rengøringsopløsning vaskes den igen med almindeligt vand og tørres tørt med en tør klud, så der ikke er pletter på glansen.

Som du kan se, er vedligeholdelsen af ​​hævede lofter ret simpelt og kræver ikke brug af særlige løsninger. Omhyggelig behandling af overfladen og rettidig rengøring vil tillade loftet ikke at miste sin appel i mange år.

MirTesen

Hver ejer af hævede lofter mindst en gang i sit liv står over for behovet for at rense dem. Pletter på strækloftet vises af forskellige grunde, som du skal være opmærksom på, og ved de første manifestationer eliminerer du enten kilden eller den forurening, der allerede har dukket op.
Før man installerer moderne stræklofter, er mange fejl, idet de antages at være langt væk fra alle påvirkninger, derfor er de sjældent modtagelige for forurening. Men det er slet ikke tilfældet. Desuden bør ejerne af stofstrækflader huske, at de ofte bliver beskidte.

Men opbygger ikke forstyrrelser og træffer beslutninger om udslæt ved synet af pletter. For at kunne vide, hvordan man skal rense dem ordentligt, skal man først forstå, hvad de er til. Efter alt er visse rengøringsmidler og værktøjer valgt ud fra årsagen til problemet. Dette gælder især for stofstræklofter.

De mest almindelige årsager til pletter på stræklofter

For at dække alle spændingsflader bruger producenter et specielt beskyttende lag, der forhindrer spredning af bakterier, forskellige svampe og skimmel. Men fra mekanisk skade for at sikre noget loft er umuligt. Lad os undersøge de mest almindelige årsager til pletter på stræklofter.

Et overfald af sod og fedt ses på overfladen i køkkenet.

Efter fugtindtrængning og tørring forbliver karakteristiske pletter på loftet. Hvis du bor i et privat hus eller i en højhus på øverste etage, kan taget ofte lække. Tagets lækage fremkalder udseendet af gule pletter. Også karakteristiske pletter optræder på lofterne i badeværelset fra akkumuleret fugt eller stænk fra vask, f.eks. I brusebadet. Også gule pletter vises efter naboer i bugten. Og selv når loftet er vasket af, kan pletterne dukke op igen, hvis gulvpladen ikke er helt tørret ud efter bugten.

Maling kan påvirke lofter på flere måder. For eksempel, hvis loftet indeholder metalrør, der skal konstant males. Derefter ses pletter fra penselpletterne. Eller tidligere loft trimme kunne males med olie maling. Dette er ret almindeligt, fordi det tidligere var antaget, at oliemaling ser smukke ud, og de er ret holdbare. Olie tilbage, selv efter fuldstændig fjernelse af malinger trænger dybt ind i gulvpladen og virker gradvist med tiden.

 • Støv, herunder konstruktion.

Især en masse støv dannes ved boring af mursten eller betonvægge.

Det ser ud til, at huset allerede er ret gammelt. Rust bliver dannet gradvist og ødelægger markant udseendet af overfladen. Ofte vises rødhud efter naboer i bugten.

Sådan vasker du pletter af forskellig slags fra et strækloft?

Forurening af anden art bør også fjernes på forskellige måder. Noget kan nemt slettes, og noget fjernes først efter kardinal handlinger. Men det er dog nemmest at fjerne pletter fra fugt, det er pletter efter badning i brusebadet, fra en eksploderet dåse af compote eller endda efter at en myg er blevet smækket, og der er spor af blod i loftet. Alt dette skal forsigtigt tørres af med en fugtig klud. Du kan bruge en lidt fugtig, fnugfri klud. Det er også nemt at fjerne sporene på det blanke loft og på stoffet.
At håndtere pletter efter en lang ophobning af fugt eller golfen er ikke meget vanskeligere. Fugtigheden akkumuleret i det vil beskytte hele interiøret mod uplanlagte reparationer, men selve loftet vil blive beskadiget.
På de beskadigede områder af loftet er det nødvendigt at anvende en lille olieagtig ler eller en opløsning af soda. Efter tørring skal den vaskes af med rent rent vand. Hvis kun en del af forureningen er væk, skal proceduren gentages. Denne metode kan også hjælpe i tilfælde af rust rust.

Pletter fra sod og fedt kan fjernes med en enkel sæbeopløsning.

 • Det er nødvendigt at smuldre et lille stykke sæbe ind i chipsene og tilsæt det til varmt vand.
 • Også i vandet kan du tilføje lidt blødt vaskepulver.
 • Sæbe og pulver skal være helt opløst. Dette er meget vigtigt. Ellers kan du ødelægge eller ridse overfladen.
 • Tør kanalen med en blød klud igen, helst uden en lur.

Under arbejdet kan lærredet beskadige ringene og armbåndene i hænderne - det er bedre at fjerne dem. Husk at tørre dine hænder, brug ikke en moppe, ellers kan du ridse lærredet. Vask indtil loftet er rent.

Eventuelt støv, selv konstruktion, rengøres med en støvsuger. Dysen skal bruges med en lang lur. Du behøver ikke gnide med en vaskeklud, serviet eller klud, ellers kan der være pletter. Derudover kan der være grove partikler i støvet, der vil ridse banen.

I tilfælde af maling kan der anvendes flere metoder, der begynder med en sæbeopløsning. Hvis sæbe med pulveret ikke hjalp, kan du bruge ammoniak. Nogle midler opløses i vand og tørrer overfladen.

 • Det er nødvendigt at forberede en 5% opløsning af soda.
 • Du kan tilføje lidt salt til vandet. Dette vil forbedre rensningen.
 • Hele opløsningen skal omrøres godt, således at ikke engang små ridsende partikler forbliver.

Du kan også tørre med en enkel klud, indtil pletterne er væk.

Til vask af stræklofter kan du bruge specialværktøjer. Sådanne sammensætninger er meget dyrere end de ovennævnte fremgangsmåder. De er produceret i flere former:

Derfor, når pletter dukker op, ikke panik. Enhver plet kan rengøres. Det vigtigste er at gøre det ordentligt.

Pletter på strækloftet - hvor kom de fra og hvordan man rengjør dem?

Alle ønsker at lejligheden skal ligne et billede fra et indre magasin. Ved planlægning af reparationer vælger mange flade og glatte loftslofter, der har snavsafvisende egenskaber og opsamler ikke støv.

Fabrikanter hævder, at det er meget nemt at passe på produktet, og pletter på strækloftet er yderst sjældne. Men en dag kan du finde et modbydeligt sted, der fanger øjet og ødelægger indtryk af et hjem.

Hvad er pletterne og hvad de ser ud?

Efter at have bemærket forureningen er det første, der skal gøres, at forstå, hvorfor det syntes. Det er nødvendigt for at vide, hvordan man fjerner pletter fra strækloftet og forhindrer deres udseende i fremtiden.

Undersøg omhyggeligt stedet. Altså:

1. gule pletter De kan forekomme af to grunde:

 • Øget luftfugtighed, der forårsager rust på loftet. Det er nødvendigt at fjerne lækagen så hurtigt som muligt. Vand kan forekomme fra naboer på toppen eller på grund af fejlbehæftede loftsrør. Loftet i den private sektor og de øverste etager i boligblokke bliver gule på grund af det lækende tag.
 • Tobaksrøg. Nogen hjemmefra ryger i lejligheden? Man kan ikke være overrasket over, at pletter på strækloftet dukkede op. Det er meget bedre at ryge på gaden end at vaske materiale grundigt i lang tid.

2. Hvide pletter. Oftest forekommer sådanne pletter i badeværelset på grund af den kemiske sammensætning af vand, som fordamper, absorberes i belægningen.

3. Smør pletter og sod. Disse pletter kommer før eller senere frem i stuen til madlavning.

4. Pletter fra drikkevarer, maling eller kosmetik. En succesfuld åben flaske champagne, en eksploderet dåse af compote, stormfulde børn, maleri vægge eller metalrør - der er mange hverdagssituationer, hvor loftet kan farves.

Husholdningskemikalier

Hvis pletten ikke kan fjernes med en fugtig klud, er det bedst at behandle belægningen med et særligt rengøringsmiddel. Ved brug i overensstemmelse med vejledningen rengøringsmiddel til hængende lofter, der er tilgængelig i form af en spray, gel eller mørtel, kan du være sikker på, at du ikke ødelægger materialet. Frisk plet er let at fjerne ved hjælp af specielle vådservietter.

Dem, der ikke anser det for nødvendigt at købe dyrt rengøringsmiddel, kan være nyttigt:

 • vaskepulver uden blegemiddel;
 • vaskesæbe;
 • opvaskemiddel;
 • midler til briller og spejle;
 • ammoniak;
 • hvid ånd

For at opnå en sæbeopløsning, fortynd vaskemiddel eller spåntæpper af vaskesæbe i varmt vand.

Slippe af med pletter

Til arbejde har du brug for en solid trinladder, skumsvamp eller et lille stykke lintfri stof - flannel eller ruskind. Den bedste måde at klare opgaven på, hjælper en særlig mikrofiberklud, som absorberer fugt godt. Du kan købe produktet i ethvert supermarked i afdelingen for husholdningsartikler.

Fjern ringe og armbånd - så du vil ikke ridse materialet, og det vil være meget mere praktisk at arbejde. Hvis du har lange negle eller vil bruge husholdnings kemikalier, skal du have gummihandsker.

Arbejdets omfang afhænger af forureningen. Fugtdråber i loftet, uanset om der sprøjtes vand eller saft, fjernes let med en fugtig klud.

Det er nødvendigt at vaske kluden meget omhyggeligt, det er ikke nødvendigt at trykke på overfladen. Hvis pletten ikke giver ind, skal du bruge et rengøringsmiddel. Hvis stærkt snavset, ring til firmaet, der installerede stræklofterne og ring til guiden. For at fjerne den rustfarve, der opstod fra indersiden på strækloftet, skal du afmontere belægningen.

PVC loft

Det er meget nemt at passe filmens loft, så denne type belægning bruges oftest i køkkenet. Spørgsmålet opstår, hvordan man fjerner den fedtede plet fra strækloftet? En sæbeopløsning eller opvaskemiddel, der er fortyndet i varmt vand for at danne et tykt skum, opløser fedtet perfekt. Påfør skummet på svampen og behand det forurenede område forsigtigt. Skyl resterne med vand og tør materialet med en ren klud.

Hvis en dråbe maling er faldet på PVC-loftet, skal du prøve at tørre det af så hurtigt som muligt med en fugtig klud. Den tørrede plet skal fugtes med vand, malingen vil svulme op og vil let bagefter ligge. Hvis den vandbaserede maling ikke vasker, skal du bruge en lille smule hvid spiritus.

For at den glatte overflade ikke mister sin glans, skal den vaskes med en 10% opløsning af flydende ammoniak eller en væske til vaskeglas og spejle, der indeholder alkohol. Disse midler kæmper godt med tobaksrøg pletter og fjerner sod. Undgå cirkulære bevægelser under vask, så der ikke er nogen striber tilbage. Efter behandling skal du tørre belægningen tør.

Stofloft

Stofbaseret belægning er mere tilbøjelig til at blive snavset og vanskeligere at rengøre end et PVC-loft. En svag sæbeopløsning er egnet til rengøring af dette loft. Vask strukturen med en godt vridd klud, fordi stoffet er bange for vand og tørrer i meget lang tid.

En opløsning af soda med tilsætning af en lille mængde salt eller olieholdig ler hjælper med at fjerne kompleks kontaminering. Påfør produktet på pletten, vent det tørre og skyll det med vand. Om nødvendigt kan du gentage proceduren. Du bør også huske om en af ​​fordelene ved stoffet loftet - det kan males.

Det er meget lettere at fjerne en frisk plet end at gnide snavs. Efter at have bemærket forurening, prøv at fjerne det så hurtigt som muligt. Udseendet af pletter på loftet er meget lettere at forhindre end at vaske. Lad ikke høj luftfugtighed være i hjemmet. Kontroller rørene, installer en ventilator i badeværelset og en kraftig hætte i køkkenet. Ryg ikke i lejligheden.

Nyttig video

Lad os gennemgå en nyttig video om pleje af strækloftet og fjernelse af pletter:

(3 vurderinger, gennemsnit: 3.33 ud af 5)

Vedligeholdelse af strækstoflofter: hvordan man fjerner pletter og vask efter reparation

Et hvilket som helst loft dækker regelmæssigt rengøring. Afhængigt af formålet med rummet opstår støv på overfladen, der forekommer pletter fra vand, sod og fedt. Spændbeklædninger kræver særlig pleje, fordi de er lette at beskadige. Vi vil beskrive, hvordan pleje af stof strækker lofter. Der er nogle nuancer, hvis viden vil give dig mulighed for at slippe af med komplekse forureninger og bevare belægningen i mange år.

Generelle principper for vedligeholdelse af spændingsbelægninger

Først og fremmest er det nødvendigt at nævne de grundlæggende regler for pleje af lofter lavet af strækstof:

 1. Da stoffet er let at beskadige med skarpe genstande, bør du ikke bruge slibende kemikalier, hårde børster og grove, hårde stoffer under rengøring. Af samme grund anbefales det at fjerne alle smykker fra fingrene for ikke at beskadige produktet.
 2. Så du ikke har et spørgsmål om, hvordan du rengør strækloftet efter reparationen, er det bedre at afmontere dækket for varigheden af ​​reparationsarbejdet og efter færdiggørelsen for at installere kluden igen. Men hvis det ikke virker, skal du blot dække loftoverfladen med en film. Dermed sparer du dækning fra støv og snavs, som derefter skal rengøres.
 3. Overhold den optimale temperatur for spændevævet indendørs.
 4. Hvis du bor i dit eget hjem, skal du så vidt muligt forhindre vandlækage fra tag eller overgulve, fordi det er meget svært at fjerne pletter og pletter fra vandet på stoffet. Kun rengøring vil hjælpe, men for at rense dækslet skal loftet demonteres og installeres igen, hvilket vil kræve yderligere finansielle omkostninger.
 5. Det er meget nemt at rengøre stoffets belægninger, fordi de alle er antistatisk imprægneret, så de ikke tiltrækker støv. At pleje jævnligt over overfladen af ​​en temmelig tør, blød klud. Hvis der opstår vedvarende kontaminering, skal belægningen vaskes.

Det er vigtigt! På badeværelset og i køkkenet bliver det nødvendigt at rense loftet oftere. Derfor anbefales det ikke at installere stofbelægninger, det er bedre at bruge PVC-film.

 1. Hvis du vil vide, hvordan du rengør stofstrækloftet, skal du være opmærksom på producentens anbefalinger til pleje af produktet.
 2. Det er bedst at vaske loftet ved hjælp af fabriksværktøjer, der er specielt designet til dette. Også egnet til disse formål sæbeopløsning og sammensætning med tilsætning af ammoniak.
 3. Det er forbudt at bruge til rengøring af opløsningsmidler, alkalier, syrer og andre potente stoffer. Det samme gælder for pulvere, sodavand og slibemidler.

Funktioner pleje væv belægning

Nu vil vi fortælle, hvordan man plejer stoffets loftslofter. Følg disse retningslinjer for pleje:

 • at rense støvet, må du ikke bruge en almindelig bomuldsklud og en blød børste;
 • stærkt forurenede områder kan vaskes med sæbevand, men prøv det først på et ubetydeligt område (til tider ændrer kluden sin skygge under vaskemiddelets virkninger, hvis det sker, så kan det ikke bruges);
 • rensning af strækstofloft vil lindre fra næppe aftageligt snavs og returnere det oprindelige udseende til belægningen;
 • Før du fjerner pletter fra stofstræklofterne, skal du bemærke, at det er forbudt at gnide overfladen intensivt, kun et par hånd med en fugtig svamp.

Advarsel! Hvis du ikke ved, hvordan du rengør stoffets strækloft fra støv, så betragtes den bedste måde som rengøring med en støvsuger. Brug en blød mundstykke og indstil effekten af ​​enheden til et minimum.

Rengøringsanbefalinger

Før vask af stoffets strækloft skal ethvert vaskemiddel forsøges på et ubeklædt område af belægningen, f.eks. I hjørnet. Hvis kluden ikke har ændret farve og ikke har ændret sine andre egenskaber, er det valgte stof egnet til at vaske et stofprodukt.

Det ideelle vaskemiddel til enhver form for belægning er vand. Hvis det ikke virker, skal du bruge de resterende vaskemidler til rengøring. I dette tilfælde bør der gives fortrinsret til specialdesignede fabrikationssammensætninger, og kun derefter bruge resten.

For ikke at rive spændingsdugen, tryk ikke hårdt på under overfladen under vask.

pletter

Mange ejere af sådanne belægninger er interesserede i, hvordan man vasker stofstræklofter, hvis der forekommer pletter på dem.
Følgende retsmidler kan hjælpe i dette tilfælde:

 • køkkenvaskemiddel til pleje af retter (gel påføres en våd svamp og tørre snavset);
 • ammoniak vil klare selv med vanskelige at fjerne pletter (lav en 10% forbindelse med ammoniak, fugt en klud og aftør overtræksområdet);
 • En sæbeopløsning er egnet til at fjerne noget snavs (for at klargøre det, er almindelig husholdnings sæbe revet og opløst i vand).

Spindelvæv og støv

Hvis du tror at du har brug for en kost til at fjerne spindelvæv og støv fra loftet, så fejler du. Så de bliver endnu mere gnides i belægningen, så det bliver sværere at fjerne dem. Den nemmeste måde at rengøre overfladen på fra støv og spindelvæv med en konventionel støvsuger med en blød dyse.

rust

Det er også værd at fortælle, hvordan du rengør stoffets strækloft fra rustflekker. Sådan forurening opstår normalt efter oversvømmelse ovenfra. Problemet er, at det er næsten umuligt at rense snavset fra rust og pletter fra snavset vand.

Hvis du ikke vil udskifte kluden med et nyt produkt eller demontere det for at rense det, er det nemmest at male overfladen. Den største fordel ved tekstilbelægninger over stretch PVC-stoffer er, at de kan farves mange gange. Malingsproceduren kan gentages op til 5 gange.

Tip! Akrylmaling er egnet til farvning af et stofbelægning. Ved omsmalning skal du vælge farvesammensætningen en tone mørkere for at skjule pletter og defekter i det foregående lag.

Rengøring af stræklofter - vælg de rigtige metoder

På trods af at strækningslofterne tilsyneladende er langt fra alle indflydelser, er de ofte forurenet, og stoffets lofter har størst virkning. I denne henseende vasker ejerne af stræklofter sig ofte og spekulerer samtidig på, hvordan man rengør strækloftet fra pletter hurtigst og effektivt. Normalt er det sædvanlige at tørre med en klud ikke nok - der er beskidte pletter, der ødelægger hele udseendet, og på stofflader ser det ud til at være forfærdeligt. Derfor er det så vigtigt at forstå, hvordan man renser pletten på strækloftet, for ikke at forlade et enkelt spor af forurening.

Hvor kommer pletter i lofter fra?

Ofte på stræklofterne vises gule pletter, som er en slags indikator for materialets høje fugtindhold. Det skyldes følgende faktorer:

 • Hvis du bor på sidste etage i en lejlighedskompleks eller i en privat bygning, kan gulvbelægningen af ​​strækloftet fremkaldes af takets strømning. Fugtdråber fører til rust og spørgsmålet om, hvordan man vasker pletter på strækloftet.
 • Rør, der flyder inden for loftet, kan være involveret i udseendet af gule pletter. Ofte opstår dette problem i lejlighedskomplekser hvor gulvrør strømmer.
 • Tobaksrøg er en af ​​de almindelige årsager til snavsede pletter på loftet. Det er bedre at ryge uden for din lejlighed end at vaske pletter på strækloftet.
 • Stræklofter i badeværelset mere end andre er tilbøjelige til udseendet af gule pletter på grund af fordampningen af ​​store mængder vand, der efterfølgende absorberes i loftet.

Så du aldrig har et spørgsmål om, hvordan du vasker pletter på et strækloft, skal du starte korrekt og omhyggeligt betjene det. Tillad ikke overdreven fugtighed i lejligheden, kontroller alle rørene inden for loftet, og overfør også røgområdet til altanen.

Fjern støv fra loftet

Støvsænkning er en naturlig lang proces, der påvirker lofter. Nå, det tørre støvet fra strækloftet er ikke så svært. For at gøre dette kan du bruge en støvsuger med en blød dyse, hvilket er nødvendigt for ikke at beskadige belægningen af ​​strækloftet (hvilket er særligt vigtigt i forbindelse med behandling af stofstruktur). Hvis du ikke har mulighed for at rense loftets overflade med en støvsuger, kan du bruge en almindelig blød klud lidt fugtet med vand for mere effektivt at samle støv. Under rengøringen ved kontakt skal du se trykket på loftet - tryk ikke hårdt på for ikke at bryde det.

Brug af specialværktøjer

Sådan fjerner du pletter fra strækloftet med specialværktøjer? For at gøre dette er ret simpelt takket være de mange forskellige værktøjer. Du kan bruge disse:

 • Delikat vaskemiddel. Det er vigtigt at tage et blødt middel, der ikke påvirker elastisk overflade af strækloftet. Til brug er det nok at sætte lidt opløst vaskemiddel på pletterne og lade det stå i denne tilstand i 30-60 minutter. Herefter fjernes resterne sammen med pletten.
 • Særlig rengøringsmiddel. Sådan vasker du pletter på strækloftet, hvis du ikke kan bruge vaskemiddel? Køb et specielt værktøj til behandling af loftslofter - de findes i en bred vifte. Brug loftsrensere i henhold til instruktionerne, og brug kun bløde svampe til bearbejdning.

Nogle gange bliver købet af specialfonde økonomisk upraktisk. I dette tilfælde opstår spørgsmålet om, hvordan man fjerner pletten fra strækloftet ved hjælp af folkemetoder.

Bevist populære metoder

Der er flere snesevis af populære opskrifter til effektiv og hurtig rengøring af loftet uden skadelige virkninger på overfladen. Derefter kan du blive bekendt med de mest populære måder, hvor effektiviteten tusindvis af mennesker allerede har set:

 • Sæbeopløsning. Tag en lille sæbe, smuldre den i små chips og opløs derefter i vand. Der kan du tilføje og mildt vaskepulver for at forbedre effektiviteten af ​​værktøjet. Derefter fugtes en blød klud i den forberedte opløsning, som skal tørres forsigtigt, uden stærkt tryk, for at tørre loftoverfladen. Hvis der efter den første procedure stadig er forurening, skal du blot gentage trinene.
 • Ammoniak. Hvordan fjerner pletter fra strækloftet, hvis sæbe ikke hjalp? I stedet opløses noget ammoniak i vand. Med denne løsning, som i ovenstående tilfælde, skal du forsigtigt tørre loftets overflade. For at øge effektiviteten af ​​værktøjet kan du stadig tilføje en lille mængde flydende sæbe.
 • Soda. Denne metode til at fjerne pletten fra strækloftet vil hjælpe mod pletter på stoffets overflade. Forbered først en 5% opløsning af soda i vand, tilsæt salt og bland grundigt for at øge rengøringsevnen. Derefter fugte kluden i det tilberedte produkt og tørre stræklofterne med det.

Der var en plet på strækloftet - hvad kan man slet ikke gøre? Husk disse regler:

 • Under ingen omstændigheder må du ikke bruge til rengøring af loftsrensemidler, der omfatter slibemidler. De vil efterlade ridser på overfladen, hvilket vil ødelægge strukturets udseende og forkorte levetiden.
 • Brug ikke mopper til rengøring af lofter - en unøjagtig bevægelse, og loftet kan simpelthen gå i stykker. For at få adgang til overfladen er det nødvendigt at bruge en stige.
 • Prøv at rense loftet så hurtigt som muligt efter dannelsen af ​​pletter, da det bliver meget sværere at slippe af med gammelt snavs.

Rengør regelmæssigt lofterne, så de holder deres attraktive udseende så længe som muligt. Brug kun dokumenterede metoder!

Hvordan fjerner man effektivt pletter på strækloftet? video

Udviklingen af ​​teknologi i dag giver dig mulighed for at gennemføre de mest modige designbeslutninger i forhold til loftdesign. Mange afstår fra den traditionelle vægpapir, hvidvaskning, maleri til fordel for strakt lærred. Kun forurening kan ødelægge indtrykket, som ikke kan undgås over tid.

Det er vigtigt for enhver husmor at opretholde renheden i huset, men når det er tid til rengøring, er det forfærdeligt for nogle at begynde at vaske loftet - de er bange for at beskadige den tynde og skrøbelige spændingsstruktur. Faktisk er PVC-folie og stofklud ganske enkelt at passe på. Kendskab til de små tricks, kan du opretholde perfekt renlighed af lokalerne, samtidig med at deres præsentation i lang tid opretholdes. For ikke at skade spændingsfladen, før du fortsætter med rengøringen, er det nødvendigt at tage hensyn til belægningsmaterialet. Det kan være:

 • polyester stof;
 • PVC film (blank, mat, satin eller dekorativ).

At slippe af med pletter på strækloftet er nemt!

Del følgende former for pleje af lærredets spænding:

I det første tilfælde anvendes en linnefrit klud eller støvsuger (til stofklæder). Vådt rengøring anbefales til kraftigere snavs. Det er vigtigt at huske den grundlæggende regel - at fjerne pletter og snavs på strækloftet må ikke bruge slibemidler, alkalier, syrer. Ethvert middel skal testes inden brug i et lille område - hvis der efter 15-20 minutter ikke er pletter og pletter, kan du sikkert fortsætte med at rense hele overfladen.

For at opretholde renheden er det nok en eller to gange om året at tørre dækslet med en tør mikrofiberdug. For at fjerne pletter på strækloftet, kan du bruge vaskemidler - ethvert egnet, der ikke indeholder acetone og slibende partikler. Efter vask af den glatte overflade skal den tørres med en ren, fugtig klud og tørres af.

De mest almindelige steder fra:

 • fedt;
 • rust;
 • kommunikationslækage
 • maling;
 • markører, markører;
 • ketchup, tomatpuré.

Fjern sporene af fedt på køkkendugen med en blød svamp eller mikrofiberdug med opvaskemiddel. Derefter tørres med et stykke klud fugtet med varmt vand og tørres af med en blød klud.

Til glans stort værktøj til vask af vinduer. Påfør forsigtigt en lille mængde på spejlfladen, og tør derefter med en tør klud for at undgå pletter. Et vigtigt punkt - det er umuligt at påføre hårde børster og svampe til rengøring. Delikat webstruktur er modtagelig for mekaniske skader. Som følge heraf vil det være svært at forkæle dem, hvilket betyder, at lærredens æstetik vil lide.

I højhuse er der hyppige tilfælde af oversvømmelse af naboer fra øverste etage. Efter årsagen (lækage) er elimineret, kan du fortsætte med fjernelsen af ​​de gule pletter, der dukkede op. Sådanne problemer håndteres effektivt af en opløsning af husholdnings sæbe og ammoniak, der fremstilles i et forhold 1: 1.

Hvis der er dråber af dråber i forbindelse med renovering på loftet, så prøv at fjerne dem så hurtigt som muligt med en tør klud. Hvis malingen har tørret, kan du bruge et opløsningsmiddel - anvend det kun med en bomuldspindel eller en skive på selve malingen uden at røre de rene områder. Fjern forurening med en blød svamp fugtet med sæbevand og tør med en flanelbind.

Nogle gange utilsigtet kan du placere pletter fra en markør eller feltpids på strækloftet. Hvis markøren er vandbaseret, er det let at fjerne forureningen med et stykke klud, der er tørt eller fugtet i en sæbeopløsning. Spor af den alkoholbaserede markør fjernes ved hjælp af alkohol (du kan tilføje et par spiseskefulde vodka til sæbeopløsningen).

Hvordan bliver man farvet på stoflofter?

Hvis en patch af ketchup eller tomatpasta anbringes på stofkluden, påfør hydrogenperoxid og lad den reagere, og fjern derefter resten med en blød klud. På en PVC-klud er sådanne pletter berettiget til fjernelse, hvis du anbringer en opvaskemiddel på dem og lader det gå et stykke tid.

På stoffet er loftet meget vanskeligt at fjerne gamle pletter. Du kan prøve:

 • at behandle området med en bomuldsspand dyppet i alkohol;
 • Påfør skum for at rengøre bilens stofindretning;
 • sodavand 5% soda - i fortyndet form påføres pletten og efterlades til tørring helt. Derefter behandles overfladen med varmt rent vand og gnides tørt;
 • Brug hydrogenperoxid - påfør med en godt presset svamp.

Hvis ovenstående metoder ikke fungerede - du kunne ikke helt slippe af med pletter på strækloftet, kan du kontakte AstamGroups specialister, bestille rengøring af lærredet eller maler stoffet af specialister. Mesterens store erfaring og professionalisme vil returnere dit oprindelige smukke udseende til dit loft, og du vil være i godt humør.

Sådan vasker man loftet

Hver fjerde moderne reparation gør ikke uden installation af stræklofter. Folk beslutter at dekorere huset med et dekorativt lærred og... ved ikke hvad man skal gøre med det yderligere. Sådan rengøres strækloftet, for ikke at ødelægge det og efterlade ingen spor af snavs? For at dette trin ikke bliver en af ​​de mest udslettede handlinger i dit liv, skal du sørge for at studere spørgsmålet om rengøring af en sådan delikat overflade - generelt lager op med forskellige midler, tid og tålmodighed!

Indhold:

Metoder til rengøring af belægningen derhjemme

Brug af viskelæder

Du er heldig, hvis dit loft er kedeligt, for i dette tilfælde kan en almindelig viskelæder fra skoletiden klare specielle stædige pletter. Bare overdriv det ikke, ellers på stedet for forurening gnide et hul.

Vand + alkohol

Hvis du ikke har en speciel polsk, skal du bare bruge en blød opløsning af varmt vand og en lille smule alkohol / vodka (pr. 1 liter væske 1 bord. L. Af stoffet). Dette er et glimrende værktøj til at fjerne pletter efter en våd vask af spændingsvævet, som også sparer fra støv. Og husk at slibemidler, parafin og acetoneholdige præparater er fuldstændig forbudt.

Ammoniakhydrat

Løsningen med dette stof anbefales til rensning af den delikate overflade af olieholdige madpletter. Det forkæler ikke belægningen, fjerner snavset forsigtigt og efterlader den efterlængte renlighed.

Midler til retter

For at redde strækloftet fra sotlaget efter madlavning er ret realistisk: det er nok at skumme op 1 tsk. l. køkkenvaskemiddel i en lille beholder med opvarmet vand (maksimal temperatur - 35 grader, over er forbudt). Det er vigtigt at opnå et tykt fluffy skum, fordi det er hun, og ikke en koncentreret løsning, der vil gøre jobbet.

Sørg for at fjerne fra proceduren, inden du dekorerer med hænderne, for ikke at beskadige det delikate lærred. Tag derefter en glasfiber / flannel stof eller svamp, læg lidt af forberedelsen til loftet med det og tør dem uden stærkt tryk. Skyl resten af ​​med rent vand med en anden klud. Sug fugtigheden op med bløde papirhåndklæder.

Sæbeopløsning

Dette er den billigste og enkle løsning, som har tre fortolkninger:

 1. Tilsætning af flydende sæbe uden vand til vandet
 2. opløst toilet sæbe;
 3. gnidning af vaskesæbe i spåner og piskning af væske op til skum.

Vand i alle tilfælde skal være varmt. Koncentrationen af ​​lægemidlet afhænger af dine behov: Når der ikke er hårde pletter, har du brug for en normal, ikke-stærk løsning.

Vaskepulver

Du bør vælge et pulver eller pletfjerner for tøj, der ikke indeholder blegemidler. Det er nødvendigt at opløse det på en sådan måde, at der ikke er små korn, der kan ridse loftet. Hvis du er overbevist om, at du ikke har gået glip af et enkelt granulat, kan du behandle de vanskelige at fjerne problemforurenende stoffer med dette værktøj. Selvfølgelig er denne teknik for enkel ved gnidning af fast stof, for stiv - brug det som en ekstrem foranstaltning.

Vinduesvisker

Af særlig værdi for spændingsmaterialet er her ammoniak, som er en del af præparatet. Det vil sige, det er fornuftigt at kun vælge, at husholdningskemikalier, hvor ammoniak er nævnt på etiketten. Sprøjt bare det og brug en tør, blød klud til at gå rundt på overfladen, da du normalt vasker vinduesglas eller et spejl. Denne metode er god til fjernelse af pletter fra blankt PVC-film, fordi overfladen er skinnende og ikke har pletter. Men med al den bekvemmelighed, der er i teknikken, skal du ikke straks prøve det på hele loftet. For det første er det bedre at behandle et uhyggeligt stykke for at sikre, at et bestemt produkt er sikkert.

sal ammoniak

Du behøver ikke alkoholen selv, men dens 10 procent løsning. Ved brug af dette stof er det værd at udslette det falmede lærred for at få et opdateret look. Bare et par lette bevægelser, og det hængende loft skinner igen.

Metoden til at vaske stofdækslet

Det særprægede af dette element i interiøret er, at det ikke tåler en meget bred vifte af rengøringsprodukter. For eksempel er det ikke muligt at anvende nogle af de nævnte metoder til det, især vask med opløsninger til briller, der kommer ind i strukturen af ​​stoffet og efterfølgende ændre sin farve på grund af farvestoffer. Derudover tolererer denne overflade ikke cirkulære bevægelser, når den gnides med en klud. Resultatet af unøjagtig behandling er mærkbar skilsmisse, og at slippe af med dem er utroligt vanskeligt.

Eksperter anbefaler at bruge vand med tilsætning af vaskemiddel / ammoniak / sæbe / opvaskemiddel og fjerner stærk forurening ved direkte bevægelser. Forresten er et sådant loft ikke bange for slibemidler, og dette er dets plus. Og det kan være pænt støvsuget, hvilket eliminerer spiderwebs, hvilket er strengt forbudt i forhold til filmprodukter.

Professional Shop Tools

edelweiss

Hvordan vaske strækloftet, for ikke at forkæle sit udseende? Dette er et moderne rengøringsprodukt designet specielt til spænding af stoffer. Den er pakket i ergonomiske flasker med sprøjtedyse, hvilket er ekstremt nemt at vaske, fordi du ofte skal tørre overfladen i ubehagelige forhold fra bordet eller trinladderen. Det er bemærkelsesværdigt for dets sparsomme, men effektive sammensætning: den indeholder ikke alkalier eller kaustinsyrer, det er sikkert for sarte materialer og for følsom hudhænder. På trods af denne omhyggelige indflydelse håndteres snavs perfekt.

Nouvel

En anden populær professionel aerosol produkt designet til loftbelægninger. Uheldig og kraftfuld, det fjerner sæbeflapper i badeværelset, og fedt med fast sot, stædige insekter og støvede pletter. Det er bekvemt at holde en flaske af et universelt præparat i hænderne i løbet af rengøring, at for stort plus.

Hr muskel

Det fjerner perfekt snavs på strækdråberne, herunder aflejret fordampning på grund af madlavningen. Vasker eventuelle specifikke køkkenpletter og efterlader ikke grimme spor. Det har en ikke-giftig og ikke-aggressiv effekt, der gør den velegnet til alle tilfælde.

LOC fra Amway

Universal middel, elskede af mange ejere. Det hjælper til nemt og hurtigt at rengøre den delikate overflade og endda glanset tekstur, fordi det ikke skaber pletter og giver materialerne en særlig friskhed og glans. Velegnet til dem, der bekymrer sig om deres hjem og ikke ønsker unødvendige problemer. Måske skal du ikke betale for meget, men det er prisen på et behageligt rengørings- og kvalitetsresultat.

Caree noir

Innovativt velkendt produkt, der klare et stort udvalg af forurening. Han kan stole på et spændingsdragt, som kræver en mild og effektiv rensning.

Andre mærkevarer

Du kan bruge specielle formuleringer anbefalet af producenten specifikt til dit loft. Hvem, hvis ikke producenten, ved hvad der egner sig til overfladen skabt af ham? Hvis det ikke er muligt at gøre det, skal du vælge et lignende værktøj, der sælges i en husstands kemikaliebutik. Overvej kun følgende betingelser:

 • til glans produkter er egnede med alkohol;
 • polering vil klare vask af blanke overflader;
 • acetonpræparater er strengt forbudt, fordi de kan misfarve udskrifter og forstyrre lærredets integritet;
 • ammoniakhydrat eller ammoniak er den mest effektive.

Hvordan man vasker matt strækloft uden striber?

Stræklofter har valgt deres plads i lejligheder og huse. De er uhøjtidelige med hensyn til rengøring. Mange af dem har antistatisk belægning, støv tager sig ikke af dem. Men det betyder ikke, at der ikke er behov for at rense et sådant loft. Over tid vil snavset klatre op og op.

Rengøringsfunktioner

Stretch matte loft passer perfekt i næsten ethvert interiør. Men forskellige former for forurening kan ødelægge et positivt indtryk af selv det mest sofistikerede design. Hertil kommer, at daglig indånding af støv ikke fremmer sundhed. Selv om lærredet har en antistatisk effekt, men som på enhver anden overflade over tid vil støvet afregne, og denne effekt sparer ikke for andre former for snavs.

Stænk af champagne og sodavand, spor af liv af forskellige fluer, lime kondensat, sæbe skum, spor af sod, røg og fedt - det er ikke alle mulige forurening af loftet. At vaske dem derhjemme er ret kraft for enhver værtinde. Det vigtigste er at kende egenskaberne ved det materiale, der skal rengøres.

Uigennemsigtige stræklofter er ofte lavet af PVC-film. Sådant materiale tolererer ikke stive børster, slibemidler og grov håndtering. For meget kraft kan forårsage revner eller endda huller, desuden kan duken uberettiget deformeres. En sådan overflade kan ikke rengøres med acetonbaserede produkter, en aggressiv forbindelse kan "spise igennem" belægningen.

Vask loftet uden pletter på flere måder:

 • Renseri - overfladen tørres med en tør eller let fugtig blød klud, særlig mikrofiber klud. Det bruges normalt, når det kun er nødvendigt at børste støv væk.
 • Renseri med støvsuger - det er kun nødvendigt at bruge en speciel dyse med en meget blød børste.
 • Våd rengøring - kan udføres som simpelt vand (hvis temperatur ikke må overstige 40 grader), og ved hjælp af specielle løsninger (købt eller personligt fremstillet).
 • Damprensning - henholdsvis med dampgenerator.

Overfladen af ​​stoflofter rengøres bedst med tørre metoder. Ved installation af stofklæder er det nødvendigt at afklare, om en sådan belægning tåler vådrensning. Ikke alle stoffer, der anvendes til loftindretning, er imprægneret med specielle forbindelser. Og hvis du gør en våd rengøring af sådanne lofter, kan du ved et uheld ødelægge belægningens udseende.

Hvordan og hvad skal man vaske?

Det er ikke svært at passe på det frostede loft, hvis det er placeret i stuen, gangen, soveværelset. Pleje af lærredet kan udføres en gang hver flere måneder, en gang hvert halve år. Afhængig af belastningen af ​​disse værelser.

En anden ting - lofterne i køkkenet, badeværelset. Disse værelser er præget af øget "snavsakkumulering". Sæbe pletter, kalkskala - kan ganske ofte ses på lofterne i badeværelserne. Spor af sod, fedt forbliver på køkkenets overflader. Og skrupelløse rygere kan forlade sig påmindelser i form af spor af brænding, røg.

Det er helt muligt at rense loftet fra enhver form for forurening både ved improviserede midler og specielt designet til disse formål. For at gøre dette er det nok at vaske loftet og tørre det tørt for at undgå spor af pletter.

Værktøjer og instrumenter

Uanset graden af ​​forurening af loftet, til rengøring skal du:

 • klude (bomuld, i dette øjemed kan du lægge på gamle klude) eller servietter (de skal være bløde af ikke-vævede fnugfri materialer, mikrofiber), bløde svampe uden hård base;
 • en god stabil trinladder (eller en stand, som du absolut ikke vil falde);
 • Ved støvsugning skal enheden være udstyret med en speciel dyse med en blød børste;
 • vand, vaskemiddel eller sæbeopløsning;
 • sprøjtepistol - det kan bruges til at lette anvendelsen af ​​fortyndede rengøringsmidler, hvis de ikke præsenteres i form af aerosoler eller sprayer;
 • Når man bruger kemikalier (selvom de er af egen fremstilling), handsker, der simpelthen er nødvendige, hvis den person, der renser overfladen, har en fremragende manicure på lange negle, vil ikke være overflødig;
 • mop - hun skal bruge meget omhyggeligt. Hendes arbejdsstang skal være fuldstændigt dækket af en klud, som i så fald ikke glider og falder;
 • dampgenerator, hvis man praktiserer lignende rengøring.

Det er muligt at vaske en klud med et strækloft selv med det mest almindelige vand. Det skal være varmt, men på ingen måde varmt! Maksimum 40 grader. Temperaturen på enhver rengøringsopløsning bør ikke overstige dette mærke. Det er muligt at øge effekten af ​​vand med opvaskemiddel eller sæbe (ikke særlig alkalisk, for eksempel til børn).

Når du bruger produkter, som opløses godt og danner et rig skum, kan du ikke våd kluden eller svampen i opløsningen og anvende skum. Det vil gøre det godt selv med gamle pletter, og effekten vil være mindre aggressiv end selve løsningen. For eksempel kan du vaske et matteret lærred ved hjælp af skum fra et fortyndet rengøringsmiddel. Tag pulveret til håndvask ("automatisk" til disse formål virker ikke), pisk i skum med en blander og påfør overfladen.

Velprøvede værktøjer til rengøring af briller og spejle, især dem der indeholder ammoniak. Alkohol fjerner bemærkelsesværdigt fedt. Påfør, vent 15 minutter efter skylning og tør overfladen. Men når du bruger glasrenser, skal du altid være opmærksom på sammensætningen. Hvis aceton er indeholdt, er det absolut umuligt at bruge det.

"Mr. Muskul", "Vanish" - har en ret blid sammensætning, der alligevel helt fjerner snavs. Og selvfølgelig kan du i hardwareforretningen købe et produkt, der er specielt designet til rengøring af stræklofter, der renser snavset, vil ikke skade belægningen og vil ikke forlade pletter.

midler

Fjern støv fra den matte lærred er kun mulig med en tør, blød klud. Det vigtigste - når du renser for at tørre overfladen korrekt, ikke trykke for hårdt, med det formål at ikke gnide. Loftet er en struktur lavet af en ramme og et strakt lærred. Ved for høj eksponering for PVC-film kan deformeres - stræk i grimme striber, rynker kan danne sig. Kun fagfolk kan eliminere denne form for defekt.

Ved rensning med en støvsuger med en speciel dyse er der ingen grund til at bringe enheden tæt på loftet. Det skal opbevares på en lille, 1-2 cm afstand.

Når du rengør loftet med en dampgenerator, skal du rette værktøjet til kontaminering. Damp overfladen, fjern straks kondensatet og tør det tørre ud.

Ved våde rengøring med en moppe skal du også udvise maksimal forsigtighed. Hvis stoffet pludselig glider ud af arbejdsstangen, er problemerne uundgåelige. Overfladen kan blive ridset. Derudover er det umuligt at kontrollere eksponeringsgraden, når man bruger dette værktøj, som når man arbejder med en klud, svamp eller serviet.

Hvis loftet rengøres i hånden, så skal der ikke være nogen smykker på dine hænder, det er bedst at bære handsker. For at rense hele overfladen af ​​loftet kan det ofte være nødvendigt med et par klude eller servietter. Nogle at fjerne pletter, andre til at tørre og fjerne mulige pletter.

Rengør loftet bedre fragmentarisk. Et stykke efter det andet. Det er mere hensigtsmæssigt at bevæge sig rundt, desuden er lærredet altid ujævnt forurenet, et sted kan der være mere forsigtige og omhyggelige virkninger, og et sted er en bevægelse med en fugtig klud nok.

Når der er meget snavs på loftet, blev der ikke udført generel rengøring eller var allerede for lang tid siden, for eksempel for flere år siden, er det nødvendigt med afgørende handlinger.

Teknologien til dyb rensning af nettet går gennem flere faser:

 • Første tørrensning. Weben er fejet væk fra hjørner og lamper, støv fjernes.
 • Derefter påføres en rengøringssammensætning på overfladen.
 • Venter på en bestemt tid. (Hvis forureningen er meget stærk, så vaskemiddelet virker i fuld kraft. Hvis pletterne er små, kan du gå videre til næste trin).
 • Sammensætningen vaskes ud af lærredet.
 • Næste er tørringen. Overfladen tørres af med en tør klud, klud. Indtil fjernelse af spor af sæbepletter.

Nyttige tips

For at det frostede loft altid glæder sig med dets udseende, er det bedre at rengøre det tørt regelmæssigt, og i tilfælde af pletter må du ikke afmontere fjernelsen indtil senere, og straks fjerne det, mens de er friske og nemme at rengøre.

For en stue, en hall, et soveværelse og andre rum, hvor snavs ikke akkumuleres så meget, er det nok at rengøre det en gang om året, et halvt år.

Glem ikke at ventilere rummet hvor det nedhængte loft er installeret.

Alt arbejde gøres bedst om morgenen, når der ikke er behov for yderligere belysning.

Det anbefales at vaske strækloftet i badeværelset efter hver brug. Det er nok at fjerne kondensatet og sæbeblomstringen - tør tørre med en klud. Hvis en sådan rengøring er umulig, er det nødvendigt at gøre det til en regel - regelmæssigt at gøre generel rengøring i lokalet, startende fra loftet.

At klare fedtblomst vil hjælpe med midler, som omfatter ammoniak. Selv på trods af den stærkeste hætte, skal lofterne i køkkenet vaskes regelmæssigt og oftere end for eksempel i stuen. Snavs ophobes ubemærket, men grundigt.

Køkken, badeværelse, balkon - dette er det mest gunstige sted for udseendet af alle former for forurening. Derfor er rengøring af loftsdækslet her gjort oftere.

Før rengøring fjernes alle smykker fra fingrene, brug handsker. Dette vil beskytte loftet mod små ridser og hænder - fra virkningerne af kemi.

Hvis der er tvivl om, hvordan rengøringssammensætningen vil opføre sig på overfladen, så kan en foreløbig prøve udføres. Påfør produktet et eller andet sted i det "mørke" hjørne af rummet. Selv hvis der dannes skader, vil det være umærkeligt.

Ofte forbliver pletterne, efter at de overdriver det med koncentreret rengøringsmiddel eller glemmer at tørre rengøringssammensætningen ud af overfladen og tørre den. For at fjerne de eksisterende sæbe striber, gentag loftrengøringsproceduren ved hjælp af en vandig opløsning af ammoniak (fortynd produktet i et forhold på 1:10).

Overfladen af ​​loftet rengøres bedst med segmenter. Langs sømme. Lige linjer. Efter rengøring, glem ikke at gå på kluden med en tør lap. Sådan tørring vil spare på unødvendige skilsmisser.

Nogle former for forurening, som f.eks. Ændring af lærredets farve, kan ikke elimineres med improviserede midler. Gulning på køkkenloftet kan tilskrives denne form for forurening. Disse ændringer i farve skyldes eksponering for varm damp. Du kan ikke bruge blekemidler her. Forresten kan blegemidler til rengøring af stræklofter i hvert fald ikke anvendes.

Børstet loft - en smuk og vigtig detalje af interiøret. Og hvis du ikke glemmer at rengøre det regelmæssigt, så vil det tjene i mange år, glædeligt med sin uberørte skønhed.

Sådan rengøres komplekse pletter på strækloftet, se følgende video.