Forberedelse af loftet inden installation af strækloftet

Stræklofter dukkede op i Europa i det sidste århundrede, men blev populære i vores hjemland. Æstetisk udseende og mange fordele har lavet loftslofter en af ​​de bedste typer loftindretning. Men som du ved, skal overfladen sættes i orden før en finish. I artiklen vil vi analysere: hvorfra består forberedelsen af ​​hovedloftet før installationen af ​​spændingsstrukturen.

Funktioner af strækloftet

Ved valg af materialer til afslutning af loftet spredes øjnene. Fra et stort udvalg er det svært at finde en ting. Blandt alle stræklofter står ud for deres udseende. Forskellige versioner og evnen til at interagere med andre materialer gør suspenderede lofter blandt de smukkeste. Tøj vil skjule alle fejl og ledninger. Farve skalaen af ​​lærredet repræsenterer hele rækken af ​​farver.

Strammestoffet er let at installere. Et hitch når man installerer det ved brug af en varmepistol, ved ikke alle, hvordan man skal arbejde med det, og ikke alle har det. Men hvis du ved hvordan det virker, kan du selv installere lærredet. Der er praktisk taget ingen byggepladser i arbejdet, men det er stadig værd at dække eller tage ud af møblerne. Værelset vil varme op til 60 grader, så alle apparater, der måtte opstå som følge af opvarmning, skal fjernes.

Stræklofter har længere levetid end lofter i et andet design. Garantien på dem er 10-15 år. Men med den rette pleje vil de leve meget længere.

Mange når de finder ud af, at lærredet er lavet af PVC, bliver de spurgt om dets sikkerhed. Tøjet er harmløst, de kan etableres i børnepasningsfaciliteter. Sammensætningen kan dog omfatte et giftigt stof - phenol. Det reagerer kun med miljøet efter intens opvarmning. I normal tilstand er phenol ikke farlig, og den indeholder den mindste tilladelige mængde.

Ofte strækker lofter er installeret af dem, der står over for at oversvømme lejligheden. Laget kan klare op til 100 liter vand pr. 1 kvm. I dette tilfælde kan den senere bruges yderligere. Men prøv ikke at reparere det selv, kluden kan blive beskadiget. Det er bedre at stole på eksperterne.

På trods af overflod af fordele er der ved loftet og ulemperne. Men deres fordele overlapper hinanden.

Prisen på lærredet efterlader meget at ønske. Kvaliteten afhænger af prisen. Billige klud er lavet af sundhedsskadelige bestanddele.

Spændingsmaterialet er bange for mekaniske effekter. Derfor, hvis du skal installere dem i børnehaven, så skal du se børnens spil. At have kæledyr kan også være en alvorlig udfordring for dine lofter.

Lofter er ikke bange for fugt, men de er bange for lave og høje temperaturer. Deres drift er kun mulig ved temperaturer fra 5 til 50 grader.

Typer af stræklofter

Stræklofterne varierer i materiale og overflade. Udover PVC-stoffet, hvis egenskaber er beskrevet ovenfor, er de også fremstillet af stof. Vævet stof installeres ved koldmetoden, når den strammes, bliver pistolen ikke brugt. Det er bange for fugt, men det er helt økologisk. Men det er ikke værd at installere det i køkkenet. Det absorberer godt de omgivende lugt. Dens temperatur driftstilstand tillader installation i uopvarmede værelser.

Efter type overfladelofter er opdelt i blank, mat og satin.

Glossy. Forskelligt i glans, vil sådanne lofter være synlige på en gang. Men de er synlige skilsmisser, så rengøringen skal tage lidt tid en gang om ugen. En søm er synlig på den glatte overflade ved svejsning af to dåser, så de er mindre ofte installeret i værelser større end 20 m².

Glans er en god mulighed for smalle værelser med en lille mængde naturligt lys. De udvider rummet og 90% afspejler lys fra overfladen.

Matt. Berøvet af reflekterende virkning, så de er lettere at passe på. For prisen på uigennemsigtig lærred billigere glans. Det er ikke nødvendigt at installere det i køkkenet, fede pletter er vanskelige at fjerne fra ru klud. Men de passer godt i soveværelset, giver ro og vil ikke tiltrække opmærksomhed.

Satin. Den gyldne betyder mellem de to muligheder ovenfor. Satin stof efterligner stoffet, men er lavet af PVC. Det afspejler ikke lyset helt, men absorberer det heller ikke. Velegnet til alle værelser. Lærredet ændrer farve afhængigt af belysningen, den virkelige farve kan kun ses med naturligt lys.

Det er ofte installeret i børnenes værelser, da de er trygge og fotoprint er placeret på deres overflade, så kan du skabe et unikt tema interiør til børn.

Overfladebehandling før installation

Mange før du installerer strukturer, der dækker loftet helt, skal du ikke forberede det overhovedet. Styret af det faktum, at det ikke er synligt. Men det er en misforståelse. Loftet er ikke så synligt som andre overflader, men det betyder ikke, at gamle materialer eller skimmel ikke kan hældes ud af det. Dette vedrører lærredet.

Alt der hælder fra loftet kan beskadige det. Når du har startet, er det bedre at gøre det af høj kvalitet. Der er ikke behov for at udføre et så komplekst arbejde som udjævning, men det er nødvendigt at fjerne alt snavs fra overfladen. Sådan forbereder du plads til installation af lofter:

 1. Fjern gamle trimematerialer.
 2. Fjern alle pletter, fedt, svamp, skimmel.
 3. Seal revner og revner.
 4. Primet loftet.
 5. Gør arbejde med ledningerne.

Tag alle ting og møbler ud inden du begynder arbejde. Hvis det er svært at gøre, så kan du dække alt sammen med en film. Affaldshåndtering er en beskidt proces, så det er værd at passe på at beskytte dine hænder og ansigt. Brug handsker og åndedrætsværn.

I processen kan du have brug for: gips, kitt, primer, rulle, varm sæbeopløsning, maling remover, spatel.

For at fjerne hvidvaskningen med en varm sæbeopløsning. De skal fugte loftet voldsomt. Da det bliver snavset, skift vandet. Derefter kan spatelen fjerne rester. Hvis hvidvaskning stadig ikke er skrubbet, brug løsninger med mere aggressive stoffer i sammensætningen.

Maling kan fjernes med en særlig løsning, der kan købes hos en hardware butik. Det er ret giftigt, så arbejde i en maske. Det kan fjernes og den gamle gammeldags måde - med en hammer. Men der er risiko for at beskadige overfladen.

Tapet kan fjernes, samt hvidvaskning med sæbeopløsning. Våd tapet rive lettere ud. Brug en spatel eller kniv. Hvis du havde en plastikplade installeret, så har du brug for samme trowel for at fjerne den. Men for at slippe af med keramiske fliser er det ikke så nemt. Har brug for en boremaskine og en hammer.

Og hvis den hængende struktur blev hængt før, skal du først fjerne dækslet og derefter fjerne rammen.

Når du har fjernet det gamle cover, skal du slippe af med pletter, hvis der er nogen. Fedt kan fjernes med petroleum eller sæbevand med ammoniak. Mold kan fjernes med eddike, hvidhed eller bagepulver. Udover folkemægler i butikkerne kan du købe specielle formuleringer for at fjerne pletter af enhver art.

Tør loftet med varmt vand over hele overfladen for at fjerne støv og snavs. Sørg for at behandle overfladen af ​​jordens sammensætning. Det bør være vandtæt og med svampeffekt, det er bedst at bruge akryl, dyb penetration. Så dine lofter vil ikke være bange for en mug og vil ikke ødelægge en klud. Primeren påføres med en rulle med en lang lur. På vanskelige steder skal du anvende en primer med en børste.

Afhængigt af overfladens overflade behandles loftet i flere lag. Beton absorberer fugt meget godt, så primeren skal påføres i 2-3 lag. Efter tørring skal du kontrollere overfladen, den skal være glat. Ellers skal du anvende et andet lag. Hvert nyt lag anvendes først efter fuldstændig tørring af den forrige. Hvis overfladen er klæbrig betyder det, at primeren endnu ikke er tørret.

Efter priming er det nødvendigt at reparere revner. Ikke alle fejl kan ses straks. Hold ham forsigtigt på loftet. Hvis der er huller et sted, skal de først rengøres af snavs og støv. Dette vil øge adhæsionen af ​​kittet. Tæt alle huller med et kit.

Fra meget store revner kan du bruge monteringsskum. Og fra den lille passive silikoneforsegling.

Den sidste fase af forberedelsen af ​​loftet for strækloftet arbejder med ledninger. Sluk rummet og fjern alle lys. Markér placeringen af ​​den nye placering i loftet og led ledningerne der. Strækstoffet er bange for opvarmning, så brug lysekroner med lamper på højst 60 watt. Afstanden til dem skal være over 40 cm. Lyse lamper skal være forsynet med tætte nuancer. Ideel til loftslofter er spotlights. De passer til designet og vil ikke opvarme materialet.

Ekspert kommentarer

Stretch lofter giver en bred vifte af farver, materialer, typer af dækning. De kan installeres i ethvert rum. Når du vælger et design, husk at glatte og lyse overflader hjælper med at øge rummet i små værelser. For større rum er det bedre at bruge mørke, mættede farver. Tilstedeværelsen af ​​dele fylder rummet, så multi-level design med et billede passer ikke i værelser med lave lofter.

Spændingsmaterialet kan kombineres med andre typer materialer. Især effektivt vil de se med gipspladedesign. Du kan lege med farverne og opdele rummet med krøllede linjer. Hyppig brug af to teksturer - mat og blank.

Stræklofter

For at reparere huset var en succes, skal du forsigtigt forberede sig på det. Strekak er en af ​​de vigtigste strukturer, den strækkes på en fast profil rundt om rummet - en baguette. Men før du installerer lærredet skal du også udføre en række forberedende arbejder. Og hvilken slags forberedelse af loftet der skal udføres, lad os nu finde ud af det.

Indhold:

Strækninger af stræklofter

Strekak er en ideel løsning til installation i nye bygninger. I nye bygninger begynder krympningen med tiden, og der opstår revner på loftets overflade, hvilket uundgåeligt fører til yderligere udgifter til reparation af lokaler. Der vil aldrig være sådanne revner på stræklofter.

Hvis du oversvømmes med naboer fra øverste etage, selvom de hælder et par tønder vand, der "løber af" til loftet til dig, så skal du ikke bekymre dig. Loftet er meget slidstærkt - en meter firkantet lærred tåler op til 200 liter. Derfor vil det holde vandet uden at springe på samme tid og pålideligt beskytte din ejendom mod vandets skadelige virkninger. Og for at fjerne det, skal du bare rense vandet fra lærredet og rense det. Efter returinstallationen vil strækloftet let tage det oprindelige udseende.

Når du installerer strækloftet, kan du planlægge belysningssystemet ved at placere alle loftslysene på et bekvemt sted, mens strækloftet hjælper med at skjule ledninger og kommunikation. Derudover kan stræklofter installeres i rum med øget fugtighed, da de ikke er et gunstigt miljø for udvikling af bakterier og svampe.

Fordelen ved moderne spændingsdukker er, at strukturerne er i stand til at modstå angreb af ild. De indeholder ikke giftige urenheder, måler ikke og bliver ikke gule med tiden. Takket være de høje styrkeegenskaber vil loftet ikke blive beskadiget af et kastet legetøj eller champagnekork. Også stræklofter kan monteres på 30 millimeter under loftet i rummet, hvilket er en betydelig fordel i forhold til et ophængt loft.

Stræklofter giver ubegrænsede muligheder for design. Glans af disse lærred giver loftoverfladen en ekstraordinær spejloverflade, der øger rummets rum visuelt. Matte produkter belyser den klassiske stil i loftet, det ligner på nogle måder traditionel hvidvaskning, men det ser mere moderne ud, men samtidig strengt og fastholdt. Stretchlofter "metallic" er designet til at gøre en radikal omdannelse i interiøret.

Stræklofter gør det muligt at udføre mønsteret på ethvert emne. Tegninger kan påføres på hele overfladen eller i fragmenter. Skyet himmel, stjernebilleder og stjerner, billeder af fantastiske helte og alt, hvad sjælen ønsker.

Forberedelse til at installere strækstof

Ved korrekt forberedelse til installation af et strækloft elimineres risikoen for at sænke stoffet, når temperaturændringer ændres, ingen kondensation dannes, og lugt spises ikke. Det er vigtigt at installere spændingsarket sidst, efter at alt færdiggørelsen er færdig - forberedelse af el, loft, vægniveauering, installation af døre og vinduer. Så vi vil begynde forberedelsen til installation af en spændestik.

Rumudsætning

Møbler, personlige genstande, apparater og kuplanter skal fjernes fra lokalerne forud for installationen af ​​loftet. Også værd at fjerne fra væg væg frysere og malerier. Værelset skal være så gratis som muligt, så installationen af ​​spændingsarket er hurtigere, da møblerne kan forstyrre arbejdet. Det er også nødvendigt at undgå utilsigtet skade på spændevævet.

Hvis nogle møbler sæt ikke kan fjernes, skal de flyttes til midten af ​​rummet og dækkes af plastikfolie. Glideskab besluttede at installere, før du installerede et sådant loft. På samme tid skal du installere på kabinets overflade en speciel stang til fastgørelse af nettet.

Stræklofter anbefales at blive installeret, før der monteres sarte gulvbelægninger. I nærværelse af et godt laminat eller parket skal det dog være dækket, for eksempel med et tykt pap, for at undgå risikoen for skader af stigerne under arbejdet. Risikoen er bestemt lille, men det er bedre at være sikker.

Forbereder bunden af ​​loftet

Tre aspekter af forberedelsen af ​​loftet til strækloftet er kendetegnende: kontrol af leddene på loftoverfladen med væggene, eliminering af alle fejl og forarbejdning af loftet med en fastgørelsesforbindelse. Forberedelse af bunden til installation af et strækloft kræver ikke maling eller udjævning, fordi dens overflade vil blive gemt sammen med alle uregelmæssigheder og defekter, såvel som spor fra at blive oversvømmet af naboer. Dette giver dig mulighed for at spare penge på køb af loftniveauer.

Men selvom konstruktionen af ​​strækloftet giver dig mulighed for at skjule forskellige mangler på den gamle overflade, foretrækker mange ejere stadig omhyggeligt at forberede monteringsfladen. Det er absolut ikke nødvendigt, da spændingsmaterialet er uigennemtrængeligt. Men hvis du fjerner krummende kitt eller maling, og også dækker bundloftet med en primer, kan du yderligere undgå risikoen for beskadigelse af stoffet.

Elektrikere uddannelse

Før du begynder at installere loftet, skal du også bestemme belysningsenhederne og deres højde og købe dem på forhånd. Din sikkerhed og bekvemmelighed ved at bruge belysningsudstyr i slutningen af ​​arbejdet vil afhænge af korrektheden af ​​arbejdet med at forberede loftet under strækloftet og elene. Som følge af arbejdet med belysningsanordninger er en stærk opvarmning, er det nødvendigt at anvende glødelamper med en effekt på højst 60 W, halogenlamper - 35 W.

Det er muligt at bruge energibesparende og LED-lamper af enhver strøm, fordi lamper af denne type næsten ikke opvarmes. Men når du køber sidstnævnte, er det værd at vælge enheder med varm luminescens, fordi kulden kan mørke rummet. Også på dette stadium skal du markere på loftet installationsstedet for lamper og lysekroner for at sikre ledningerne og derefter kontrollere deres ydeevne.

Ud over at kontrollere kvaliteten af ​​elektriske ledninger er det nødvendigt at afklare placeringen af ​​ventilationssystemet og forskellige metalelementer, der vil blive gemt bag loftfladen, da adgang til dem efterfølgende uden demontering af nettet vil være umuligt.

Vægoverfladebehandling

Hvis rummet endnu ikke er blevet repareret, er det umagen værd at forberede væggene til fremtidig efterbehandling på forhånd, fjerne gammel maling og tapet fra dem samt andre støvede værker. Efter installationen af ​​strækloftet er de uønskede: Bygningsstøvet kan klare sig i loftet. Så kan du begynde at markere loftet. Men tapetet skal limes efter installationen af ​​spændingsvævet for at beskytte dem mod forurening under installation af profilen.

Forberedelse til installation af væggrænser er afhængig af hvilken slags belægning du planlægger at bruge i fremtiden. Hvis du holder på tapet, er det nok at fjerne det gamle efterbehandlinglag. Men under den efterfølgende anvendelse af en tør gipsblanding eller flydende tapet anbefales det at rengøre væggene til gips, betonplade eller murværk. Du skal også fjerne alle skruer og negle, brodere revner.

Eliminer alle overfladefejl med gips, cementmørtel eller alabaster. Dæk de dybeste revner med gips først, og derefter i flere faser med gipsblanding. Det efterfølgende lag påføres først, efter at det foregående lag er tørret. Store revner er normalt smurt med cement-sand mørtel i forholdet 1: 3 eller tørt gips. Derefter sat på toppen af ​​gasbindingen gennemblødt med hvid lim, og zashpatlyuyte hele området.

Når afskaffelsen af ​​væggen er afsluttet, er det nødvendigt at fortsætte til en integreret stop, der gør det muligt at fjerne de små fejl, der er tilbage, og for at give flyet ensartethed. Putty kan være af to typer: klar og tør. I den første skal man blot tilføje lidt vand, og den sidste skal fortyndes i proportioner, som er angivet på etiketten, blandes grundigt, indtil der opnås en homogen blanding, som ligner konsistens, ikke flydende creme. Til dette formål er det ønskeligt at anvende en blander.

Kittet skal være lodret eller vandret med en bred trowel i en vinkel på vægoverfladen, jo større er vinkelen, jo tyndere det påførte lag vil være. Vinklen for udjævning af uregelmæssigheder skal være 30 grader eller mere. For at massen ikke tykes, skal den periodisk omrøres med en smal spatel. Når det første lag tørrer, skal du tørre med en speciel slibende float efter en dag til at male fint sandpapir.

Derefter kræver overfladen en endelige primer med specielle forbindelser, som kan styrke overfladen og fjerne støv, som i videoen om forberedelsen af ​​loftet. Der er mange sorter af sådanne materialer, der udfører forskellige funktioner. For eksempel primere, der er beregnet til at styrke basen, forbedre vedhæftning, reducere absorption, er isolerende eller anti-korrosion.

Primer løsning, i ekstreme tilfælde kan du lave dine egne hænder. For at gøre dette, har du brug for et pund af snekkerben lim, 100 gram kobbersulfat og et stykke vaske sæbe. I kogende vand hældes, gradvist omrøring, vitriol, lim og revet sæbe. Kog blandingen i 20 - 30 minutter, træk derefter gennem en fin sigte og afkøles. Primeren påføres i et tyndt lag ved hjælp af en almindelig svingbørste. Den tørrede overflade anses for klar til efterfølgende efterbehandling.

ansøgning markup

Efter klargøring af overfladen til stræklofter er lærredet monteret på en aluminium- eller plastikprofil, som normalt er fastgjort på bundloftet eller vægge med dug-selvdrejende skruer. Det følgende arbejde med forberedelse til installation af stræklofter er mærkning og beregning af strukturens nederste punkt, hvorfra installationen af ​​profilen, som er beregnet til fastgørelse af nettet, begynder. Det anbefales at trække sig tilbage fra bunden med ca. 6 centimeter. Dette vil være den meget minimale højde af spændingsstrukturen.

Hvis lofterne er på flere niveauer, skal du markere installationen separat for hvert niveau, samtidig med at rummets geometri holdes nøje. Dette øjeblik er en af ​​de mest ansvarlige og komplekse processer i forberedelsesfasen. Ved installation af et loft på flere niveauer øges afstanden fra bunden afhængigt af form og antal niveauer.

Der er selvfølgelig grænser for brugen af ​​stræklofter, temperaturtærsklen er fra 0 til plus 50 grader. Desuden skal rummet lukkes for at undgå temperaturændringer, som skal være mindst 10 grader Celsius ved installation af et strækloft.

Således kræver ophængte lofter ikke for grundig indledende overfladebehandling. Lerret kan installeres på det gamle loft med fejl og uregelmæssigheder, som alle vil være helt usynlige. Men hvis du ønsker det, kan du først justere og male eller hvidkalkede loftet, forberede el og armaturer, niveauer væggene og derefter installere den ophængte struktur.

Forberedelse af loftoverfladen til installation af strækloft

Ved reparation i en lejlighed skal under ingen omstændigheder forarbejdes arbejde forsømmes. Overfladebehandling af strækloftet garanterer kvaliteten og den lange levetid på nettet. Takket være velfungerende arbejde i fremtiden vil lærredet ikke sænke, der vil ikke forekomme kondensat og andre defekter. Inden du installerer strækloftet, er det vigtigt at arbejde med de elektriske ledninger, installere døre og vinduer, behandle bunden og niveauer væggene. Overvej alle stadier af forberedelsen i detaljer.

Strækninger af stræklofter

Mange lejlighedsejere foretrækker at strække lofter og nægter mere traditionelle materialer, da sådanne strukturer har flere fordele:

 • De danner ikke revner, som på hvidkalkede eller malede lofter. Dette gælder primært for nye bygninger, der er tilbøjelige til at krympe.
 • Stræklofter har høj styrke. Et kvadratmeter PVC-strækloft rummer op til 200 liter vand. For at fjerne fugt er det simpelthen drænet og rengjort.
 • Sørg for fuldstændig brandsikkerhed.
 • Må ikke blive gul selv efter lang tid.
 • På grund af den mangfoldige design kan absolut alle design projekter realiseres.

Sådan forbereder du et værelse

Først skal du passe på at skabe en behagelig plads til arbejde og beskyttelse af nogle elementer.

 • Før du starter arbejde, fjern unødvendige genstande fra værelset: møbler, apparater, malerier. Jo friere rummet er, desto hurtigere bliver loftet installeret, og lærredet garanteres ikke at blive beskadiget.
 • Møbler, der ikke kan fjernes, flyttes til midten af ​​rummet og dækkes af en beskyttende film. Hvis du planlægger at installere et indbygget skab, er det bedst at gøre det, før du installerer strækloftet. På kabinettet placeres stangen, på hvilken lærredet kan monteres.
 • Plastelementer i vinduer i nærheden af ​​installationsstederne skal lukkes med maskeringsbånd. Ved installation af et strækloft opvarmer luften i nærheden af ​​det op til 60 grader, hvilket kan beskadige plastmaterialet.

Forbereder grundlaget for et strækloft

Strækloftet er så godt, at det besværlige og dyre arbejde med bearbejdning af gulvplader, der kan have alvorlige fejl og uregelmæssigheder, minimeres.

Før du strækker stoffet, er trækloftet ikke nødvendigt:

Hvad skal der gøres for at forberede fundamentet ordentligt? Alle nødvendige aktiviteter kan opdeles i tre faser:

 • Inspektion af loftets samlinger med væggene og fjernelse af uregelmæssigheder, der kan forstyrre installationen af ​​lærredet.
 • Eliminering af grundfejl, som senere kan medføre beskadigelse eller sænkning af dit nye loft. Det er nødvendigt at rense den ru overflade af smuldrende gips eller maling, kontrollere alle upålidelige områder: På de steder, hvor gipset holder dårligt, er det sandsynligt, at før eller senere under driften af ​​strækloftet vil det falde ned og beskadige lærredet.

Der skal lægges særlig vægt på sømmen mellem pladerne (rustikke): de skal udvides, rydder rester af cementmørtel fra dem og repareres. Selvfølgelig vil strækloftet skjule grimme sømme, men gennem hullerne mellem gulvpladerne kan varme komme ud, fugt kan lække ud, hvis det er fladt på øverste etage, derfor er installation og forstærkning af rust alligevel nødvendigt.

 • Overflade priming (påkrævet). Primeren vil styrke basismaterialet, reducere risikoen for defekter og svampe, vil ikke tillade støv at akkumulere mellem de to blade.

Strækloftet gemmer lejligheden fra oversvømmelser fra øverste etage. Selv om fugt nemt fjernes, bliver den ubehandlede plade et skimmelformigt medium under tørreprocessen.

Ledningsforberedelse

Før installationen af ​​strækloftet bestemmes med valg af lamper til rummet. Alle belysningselementer skal købes på forhånd, da installation af ledninger og armaturer til armaturer skal foretages inden installationen af ​​lærredet.

Ændring af armaturernes placering på strækloftet er ikke længere muligt, da hullerne, der skæres under dem, vil være yderst vanskelige at maskere. For at installere belysningsarmaturet på et nyt sted, skal du uundgåeligt fjerne lærredet og derefter reparere det igen.

Når du tænker på belysning, overvej følgende regler:

 • For en spændingsstruktur er det nødvendigt at vælge glødelamper med en effekt på højst 60 W, da materialet kan beskadiges ved overophedning. Den bedste løsning ville være energibesparende eller LED-lamper.
 • Det er vigtigt at måle afstanden fra armaturet til loftet korrekt for at beregne højden af ​​spændeklædet.
 • Efter forberedelsen af ​​basen er det nødvendigt at markere placeringen af ​​lyskilderne og bringe ledningerne til dem.
 • For at undgå fare før installation er det obligatorisk at kontrollere tilstanden af ​​de elektriske ledninger.

Du skal også bestemme placeringen af ​​ventilation og andre systemer, der vil blive gemt efter reparationsarbejde. I fremtiden vil adgang til kommunikation kræve demontering af nettet på flere steder.

Væg forberedelse

Hvis værelset endnu ikke er blevet repareret, skal du først forberede væggene. Til dette formål fjernes den gamle maling fra overfladerne, tapeter og niveauer overfladen. Hvis du udfører klargøringen af ​​væggene efter installationen af ​​strækloftet, under forarbejdning, vil snavs og støv sætte sig på det. Derudover øges risikoen for beskadigelse af stoffet. Wallpapering væggene er bedre udført efter reparationer, så at tapeterne ikke bliver snavset og ikke flyttes væk fra væggene under påvirkning af varm luft fra varmepistolen, når de fastgøres på væggene.

 1. For at indsætte almindeligt tapet kan du blot fjerne den gamle finish. Hvis du planlægger at anvende væske tapet eller gips, skal du helt rengøre overfladen til mursten eller beton. Fjern samtidig skruerne og neglene.
 2. Alle uregelmæssigheder på væggene fjernes. Store revner behandles med gips og flere lag gips. Tale revner tæt på med en opløsning af cement og gips, taget i forholdet 1: 3. Så på dette websted lim tape serpyanka og kitt.
 3. Eliminere defekter, begynde at putte vægge. Denne procedure udføres i en retning, der bevæger sig vandret eller lodret. For at dække sprækkerne holdes spatelen i en vinkel på mindst 30 grader i en vinkel på væggen. Jo større vinklen til væggen er, desto mindre bør tykkelsen af ​​laget. Opløsningen interfererer periodisk med en spatel, som ikke vil tillade massen at tykke. Når det første lag tørrer, renses det med en slibende trowel, og en dag senere - med fintkornet sandpapir.
 4. Derefter bliver overfladen primet, hvilket bidrager til dets hærde og fjernelse af støv.

Gipsplader strukturer, som vil blive monteret spænding stof, skal justeres. På indersiden af ​​sådanne strukturer er en vandret profil indstillet, hvilket vil være 2-3 centimeter højere end strækloftet.

Sådan markeres

Spændevævet er fastgjort til en plast- eller aluminiumsprofil, som fastgøres ved selvdæmpende dowels på væggene eller i det primære loft. Derfor vil den sidste fase af overfladebehandling være markeringen. Til gennemførelse er det nødvendigt at bestemme det niveau, hvor strukturens nederste punkt ligger. Min. Afstanden fra strækloftet til bunden er 6 cm.

I tilfælde af lofter på flere niveauer er der behov for en markering for hvert niveau, med streng overholdelse af rummets geometri. I dette tilfælde varierer afstanden fra rudefladen afhængigt af formen og antallet af strukturer.

Til installation af spændingsstrukturer kræver ikke komplekse og lange forberedelser af bundloftet. De installeres uden problemer selv på en ujævn overflade med fejl, der bliver maskeret efter reparation. Men for at dit strækloft skal vare længe, ​​er der stadig brug for minimalt forberedende arbejde.

Hvordan man laver loftet under loftet? (10 billeder)

Moderne design, der anvendes under lejlighed reparation, giver et bredt område til improvisation og gennemførelsen af ​​de mest indviklede tekniske designs. Et levende eksempel på dette er den massive lidenskab for stretchloftsystemer. Populariteten af ​​denne type loftdesign skyldes det faktum, at installationsteknikken til spændingsstrukturer er blevet meget enklere og klarere. Derudover overstiger udseendet af sådanne lofter alle forventninger.

Efter at have besluttet på typen af ​​loftstruktur, inden du begynder installationen, bliver du nødt til at forberede loftet for stræklofter. Selv om dette stadium slet ikke er behageligt, kan det ikke undgås, hvis du sætter et mål for at opnå høj kvalitet på arbejdspladsen. Faktum er, at den øverste del af boligen ofte repræsenterer den mest forsømte og uforberedte fra den tekniske side, overfladen. Det er ikke nok, at ved at stramme bunden, trækloft med et lærred, lukker du indlysende mangler og mangler. Du skal ikke blot forberede loftet for hævede lofter, men også for at fuldføre hele den elektriske del af den fremtidige suspenderede konstruktion.

Vores artikel handler om, hvordan man korrekt og korrekt udfører forberedelsen af ​​arbejdsområdet og begynder at strække lofter.

Funktionaliteten af ​​suspenderede spændingsstrukturer. Hovedmål og målsætninger

Eventuelle reparationer og lofter i denne henseende er ingen undtagelse, det kræver omhyggelig forberedelse. Det forberedende arbejde omfatter ikke blot udarbejdelse af skøn for de kommende reparationer og indkøb af materialer. Det er vigtigt at sikre, at arbejdspladsen opfylder alle de nødvendige kriterier for sikkerhed og produktivitet. Ved installation af stræklofter går du bevidst til visse vanskeligheder. Kvaliteten af ​​dit arbejde vil direkte afhænge af, hvor godt du er forberedt på dette.

På trods af at der er en fejlagtig opfattelse i samfundet, at spændingsstrukturerne ikke kræver forberedende foranstaltninger, kan forberedelsen af ​​lokalerne til installation af spændingslofter ikke undgås. Ved første øjekast er det ikke svært, men der er faktisk en temmelig stor mængde arbejde, der skal udføres. Desuden vil overholdelsen af ​​alle de subtiliteter og nuancer under forberedelsen give dine lofter et attraktivt udseende og lang levetid.

Hvad vil du møde? Til at begynde med er spændingsophængssystemet ikke kun et lærred, strækket i den øverste del af rummet og fastgjort langs omkredsen. Først og fremmest suspenderede lofter:

 • Dette er et højteknologisk design, hvis udseende spiller en nøglerolle i interiøret;
 • det er et system, der er en grundlæggende overflade til at organisere belysning i et rum;
 • Dette design, som kræver yderligere vedligeholdelse og korrekt drift
 • Dette er et visitkort af enhver bolig.

Stretchable klud eller film er ret delikate materialer, og arbejde med dem skal udføres næsten under sterile forhold. Et hvilket som helst byggestøv, rester og rester af byggematerialer. Hele rummet skal være en behagelig arbejdsplatform, således at det spændte stof ikke vil miste sin tiltrækningskraft og værdsætte selv før den endelige fixering.

Til noten: Arbejde med loftoverfladen skal kun udføres, når al anden reparation er færdig inden i rummet er færdig.

Hvis der er ventilationskanaler, elektriske ledninger og telekommunikationslinjer i den øverste del af rummet, er det nødvendigt at sætte dem i orden. I fremtiden, med færdige lofter, vil det være meget sværere at udføre reparationsarbejde i denne del af rummet.

Main! Korrekt udført træning vil reducere til ingen chance for sagging af lærredet. Under de forberedende foranstaltninger er det nødvendigt at eliminere årsagen til dannelse af kondensat i den øverste del af rummet og stabilisere temperaturregimet.


Du bør ikke dvæle på det faktum, at før du installerer et hængende loft system, skal du bare rydde op i den øverste del af rummet. Værelset selv skal omdannes til en praktisk arbejdsplatform. Udarbejdelsen af ​​et udkastloft under et strækloft er kun en del af en generel plan og består af tre sammenhængende øjeblikke:

 • kontrol af tilstanden af ​​bundloftet (led mellem panelerne, signifikante højdeforskelle);
 • kontrol af sammenføjning af gulve med vægkonstruktioner
 • eliminering af åbenlyse defekter og forarbejdning af den grove loftoverflade.

Her vil det være hensigtsmæssigt at huske, at bunden til spændingsstrukturerne ikke behøver maleri eller radikal justering. Lerret kan sænkes til 30 cm, den maksimale tilladte højde. Dette er nok til at skjule de betydelige forskelle i højden og til sidst justere de buede vægge. Den eneste betingelse, der skal opfyldes i denne sag, er at fjerne den gamle belægning og behandle gulvfladen med beskyttende stoffer. Gipsloftlofter kan kun være i tilfælde, hvor lofternes integritet er brudt, og der er betydelige mangler i loftsdelen.

Resten af ​​arbejdet under forberedelsen kommer ned på, at værelset ville svare til den kommende arbejdsfront.

Hvad skal man gøre først og fremmest og hvordan man forbereder loftet for strækloftet? Begynd med at udjævne væggene. Afsluttet vægindretning er det centrale punkt, der giver dig mulighed for at opnå god kvalitet i loftarbejdet. Vinduer og døre skal også være på plads. Situationen er ens og gulvbelægning. Ingen spåner og ingen yderligere slibning.

I rummet selv, hvis der allerede er møbler, skal du forlade mere plads. Store møbler forsøger at bevæge sig væk fra væggene og lukkes af støv. Moderne udstyr, der anvendes til spænding af filmen, antyder tilstedeværelsen af ​​støvopsamlere, men denne forholdsregel ville ikke være overflødig.

Bemærk: Når du arbejder med PVC-film ved hjælp af en varmepistol. Derfor skabes der en høj temperatur i rummet, hvilket kan påvirke tilstanden til indendørs planter og møbler negativt.

Forberedende arbejde med overlapninger

Efter at have gennemført arbejdet i den nederste del af rummet, fortsæt til forberedelsen af ​​den øverste del. Bundloftet kan næsten være i perfekt stand eller omvendt, være i dårlig stand, i forfald. Lad os overveje i faser hvordan man korrekt forbereder bundloftet til et fremtidigt strækloft, hvis dets tilstand rejser spørgsmål?

Pladen rengøres fra laget af gammel maling, hvidvask eller lag af gips. Vær især opmærksom på de områder, hvor malen skrælles og opsvulmet. Parallelt foretages en revision af led og søm i loftet. Hvis der er betydelige mangler, reparér dem ved at smøre kittet. Dæk store fejl, huler og huller med cementmørtel eller gips. Hvis det er muligt, brug et monteringsnet til at forstærke morteren.

Eliminer fejl, fortsæt med at prime bundloftet. Priming er under alle omstændigheder nødvendigt. Dette giver dig mulighed for at undgå det efterfølgende udseende af skimmel og skimmel i den øverste del af rummet.

Efter afslutningen af ​​elimineringen af ​​store defekter er det muligt at udsætte hele loftoverfladen for kitt og give den et ensartet udseende. På dette stadium skal du håndtere luftkanaler og ventilationssystemer. Alle hætter skal placeres under det forventede niveau for det fremtidige loft. Hvorfor? Faktum er, at luftens bevægelse gennem ventilationskanalerne under driften af ​​rummet kan føre til at trække i eller til hævelsen af ​​det strakte lærred.

Anvend markering

Så snart det våde arbejde er overstået, kan du begynde at markere. Spændklud eller PVC film fastgjort rundt om rummet med aluminiumsprofiler. Det er vigtigt at installere disse profiler i et vandret plan, så hele overfladen af ​​loftet er glat, glat og uden forvrængninger.

Bemærk: I en situation, hvor rummet har buede vægge og hjørner, kan man ved at installere guideprofiler justere hele loftoverfladen for at gøre den glat i den generelle sammenhæng.

Start dit layout fra den laveste vinkel, modsat indgangsdøren. Det vigtigste ved korrekt at bestemme markeringen, vælge det laveste punkt i hele strukturen. Minimale højde på strækloftet er 5-6 cm fra bundfladen, plus bredden af ​​føringsprofilen. Det burde være nok i den situation, hvis du har en lysekrone installeret til at belyse rummet. Ved arbejde med lofter, der vil have en dekorativ belysning, skal der foretages markering under hensyntagen til det nødvendige rum til at lægge fiberoptiske filamenter eller til installation af LED armaturer.

Arbejd med den elektriske del

Et vigtigt trin i det forberedende arbejde i tilfælde af spænding af suspenderede strukturer er den elektriske del. Dette vil være afgørende for den efterfølgende drift af loftoverfladen og sikkerheden.

Umiddelbart værd at bemærke! Til linned lofter, LED eller halogen lamper er ideelle, deres effekt overstiger ikke 35W. Armaturets effektgrænse er 60 W, ellers kan filmen eller stoffet overophedes og deformeres.

Den sidste fase af den elektriske del er installationen af ​​monteringsplader til lysekroner og spotlights. Det er nødvendigt at bygge så mange færdige steder som planlagte armaturer.

Til reference: Lygter, der har en firkantet base, kræver installation af en firkantet base. I tilfælde af en lysekrone er denne mulighed egnet, mens udstyret med installationsanlæg i denne form med flere lamper af denne type vil vare lang tid.

Hver lampe har sine egne teknologiske funktioner, som skal overvejes under installationen. Til lysekroner kan du bruge en række armaturer, kroge eller monteringstrimler.

Den sidste del

Installation af stræklofter er en rimelig teknisk løsning med hensyn til loftdesign. Men man bør ikke uhensigtsmæssigt skynde sig på arbejde uden at forberede sit eget arbejdsområde og ikke opfylde visse betingelser. Forberedende arbejde ved arbejde med suspenderede suspenderede strukturer består af flere faser, som hver især har sin egen betydning. For at gøre alt rigtigt, bør vi bemærke nogle aspekter for os selv:

1. Forberedelse er en forudsætning for installation af spændingsstrukturer.

2. Alt arbejde kan opdeles i følgende faser:

 • færdiggørelse af alle færdiggørelser
 • rengøring og forberedelse af rummet
 • trim loft base;
 • mærkning af loftet
 • mærkning af inventar og udstyr steder til deres installation.

3. Det skal huskes, at al kommunikation, ventilation og ledninger skal kontrolleres før strækning af lærredet.

4. Hætten skal være placeret under det strakte stof

Forberedelse af loftet for stræklofter: trin og anbefalinger

Når du udarbejder en liste over reparationsarbejde i en lejlighed eller et andet rum, skal du ikke glemme et så vigtigt punkt som at forberede loftet for stræklofter. Hvis deres arbejdsflade ikke behandles ordentligt, vil stræklofterne begynde at sænke meget hurtigt, og den samlede levetid vil blive reduceret flere gange.

Selv novice masters ved, at udseendet af stræklofter og varigheden af ​​deres brug indtil næste reparation, er direkte afhængige af kvaliteten af ​​det forberedende arbejde.

I denne artikel finder du en masse nyttige oplysninger om, hvad du skal gøre, før du installerer hævede lofter, samt mulige vanskeligheder, der opstår i forbindelse med udførelsen af ​​disse værker.

De største fordele ved stræklofter

Mange samler stræklofter, især ikke tænker på deres funktionalitet.

De styres af to faktorer - det er moderigtigt og smukt. Men praksis har vist, at stræklofter ikke kun er et element af indretning, men hjælper med at løse mange alvorlige problemer.

Først og fremmest bidrager hævede lofter til omdannelsen af ​​det indre af rummet, hvilket gør det mere behageligt og originalt. For at bekræfte dette skal du tage et par billeder inden reparationen og lignende billeder efter disse værker.

Hvis du har købt en lejlighed i et nyt hus, skal du endda installere stræklofter. Dette skyldes det faktum, at bygningen over tid vil sænke, og dette vil føre til dannelse af revner i hovedloftet, som kan skjules ved hjælp af strakt lærred.

Installation af stræklofter giver dig mulighed for at skabe et unikt system til belysning af lokalet, hvor lampene placeres næsten hvor som helst. Du får mulighed for at skjule det elektriske kabel, hvilket er ret svært at gøre (og undertiden urealistisk) uden at installere stræklofter.

En talentfuld designer ved hjælp af stræklofter kan gøre et standardværelse til et unikt værelse.

Selvom du ikke har penge til at købe dyre materialer, løser det originale design dette problem.

Ud over de listede fordele ved stræklofter er det nødvendigt at fremhæve deres følgende nyttige egenskaber:

 1. 1. De modstår vægten af ​​et stort volumen vand (hvis naboer oversvømmes ovenfra, behøver du ikke foretage dyre reparationer).
 2. 2. Under drift bevarer lofterne deres farve, må ikke dimme og ikke blive gule, når de udsættes for sollys.
 3. 3. Efter installation af disse lofter kan du lave et maleri på dem.
 4. 4. De er helt sikre for menneskers sundhed (emitter ikke giftige og giftige stoffer).

En tilstrækkelig stor liste over fordelene ved stræklofterne skal overbevise alle tvivlende læsere om behovet for at installere dem.

Hvad skal du gøre, før du begynder at arbejde med installation af hævede lofter

Selvom du ved, hvordan du forbereder loftet for et strækloft, vil du helt sikkert være interesseret i de anbefalede anbefalinger, som i praksis har gentagne gange vist deres effektivitet.

Værelset

Det er nødvendigt at starte disse værker med forberedelse af rummet. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne alle ting, møbler og husholdningsapparater fra rummet.

Hvis der er tunge frysere, der er vanskelige at flytte til et andet rum, skal du placere dem i midten af ​​rummet og omhyggeligt dække med en tyk film.

I et tomt rum til at arbejde meget lettere. Du vil ikke blive forstyrret ved at placere en stepladder på det rigtige sted, du får adgang til ethvert punkt i loftet.

Hvis der efter installation af lofter er der ingen planer om at erstatte gulvet, så dække det med tykt karton for ikke at beskadige overfladen.

Der er tre faser af forberedende arbejde til efterfølgende installation af nedlagte lofter:

 • Det kontrolleres, hvordan loftet er forbundet med væggene.
 • Alle uregelmæssigheder og andre fejl er elimineret.
 • Den påføres loftsfastgørelsessammensætningen.

Mange erfarne eksperter hævder, at der ikke er noget ved at spilde tid og kræfter på at gøre en perfekt glat overflade.

Hovedargumentet - alle fejl og uregelmæssigheder skjuler stræklofter. Men på den anden side, hvis du ikke udfører et grundigt feje af loftet, så falder der efter et bestemt stykke tid, kitt, støv, maling osv. På lærredet.

Ledninger til belysning

Et andet vigtigt punkt i det forberedende arbejde er det elektriske kabel til belysningsenheder.

På dette stadium skal du oprette et sikkert og pålideligt rumbelysningssystem.

Hvis du ikke har erfaring med elektricitet eller er i tvivl om, at du vil gøre alt rigtigt, skal du kontakte specialisterne på dette aktivitetsområde.

Når du beskæftiger dig med belysningsproblemer, skal du huske på, at almindelige højeffektpærer bliver meget varme, og det kan forårsage skade på falske lofter. Det er bedst at installere belysningsenheder, der kræver lysdioder eller energibesparende lamper.

Nogle "eksperter" reducerer løsningen på spørgsmålet om, hvordan man forbereder loftet for et strækloft, kun til montering af elektriske lamper, men det er en stor fejltagelse.

Udover at forberede belysningssystemet er det nødvendigt at være opmærksom på ventilation og andre vigtige elementer, hvor adgangen lukkes efter installationen af ​​strækloftet.

Væg forberedelse

Hvis du optager væggene efter installation af strækloftet, så vil en del af byggestøvet simpelthen slå sig ned på dem, og du bliver nødt til at tilbringe en anden dag for at vaske loftet.

På baggrund af ovenstående oplysninger kan vi konkludere, at næste fase af forberedelsen er implementeringen af ​​alle de "støvede" procedurer.

Det er nødvendigt at rengøre murene af gammel maling, gips mv. Og så fjerne revner og andre fejl ved hjælp af gips, kitt og cementmørtel (en del af cement til tre dele sand).

Eksperter anbefaler at afslutte væggene i flere faser, idet man overholder reglen: hvert efterfølgende lag af opløsningen påføres kun efter den forrige tørring.

For at forbedre kvaliteten af ​​det udførte arbejde kan man bruge gasbind, der er imprægneret med lim (fast mellem to lag af gips).

Jeg bruger et kit, det sidste lag påføres på overfladen af ​​alle væggene. Dermed eliminerer du de steder, der skiller sig ud over den generelle baggrund.

For at udføre disse værker skal du:

 • Spatler (2-3 stykker af forskellige størrelser).
 • Cement, sand, kitt og lim.
 • Primer.
 • Tanker til fremstilling af opløsningen.
 • Gaze og tør klud.
 • Bor eller "mølle" med de passende dyser.
 • Mixer.
 • Sandpapir.
 • Hammer.

I nogle tilfælde kan yderligere værktøjer bruges, alt afhænger af den specifikke situation.

Når det sidste lag af gips tørrer, kan du begynde at anvende en primer.

Dette materiale bruges til at styrke overfladen af ​​væggene og beskytte dem mod støv, snavs og fra virkningerne af andre eksterne faktorer. Det moderne byggematerialemarked tilbyder et bredt udvalg af primere.

Nogle er mere fokuserede på udførelsen af ​​beskyttende funktioner, andre er pålidelige isolatorer eller har anti-korrosionsegenskaber.

Hvis du ikke har mulighed for at købe en primer på en hardware butik, gør det selv.

Følgende komponenter er nødvendige for dette:

 • Tøjvask - 1 stk.
 • Joiner's knoglelim - 500 g
 • Kobbersulfat - 100 g

De listede ingredienser hældes i kogende vand og koge i det i cirka en halv time (sørg for at røre det hele). Den resulterende blanding skal filtreres og derefter afkøles. Primeren påføres væggene med et tyndt lag under anvendelse af en konventionel børste.

Markering under profilen

For at installere stræklofter er der forberedt et loft med henblik på at bestemme det laveste punkt i strukturen og mærkning for en plast- eller aluminiumprofil. Det er på det vil holde hele strukturen.

Vær opmærksom på, at profilen kan monteres både på bundloftet og på væggene.

Valget af fixeringsmetode afhænger af forskellige faktorer. For eksempel er det nogle gange nemmere at bore huller til dowels i vægge end i holdbare betonlofter med jernbeslag.

Det er også nødvendigt at tage højde for vægten af ​​hævede lofter: Letvægtsstrukturer kan fastgøres på hovedloftet og tungt, det er bedre at styrke væggene.

Masters-fagfolk anbefaler at indstille en minimumshøjde på spændingsstrukturerne på seks centimeter fra hovedloftet.

Der bør lægges særlig vægt på lofter på flere niveauer. De er monteret på trinprincippet, det vil sige, hvert efterfølgende niveau bliver lavere end det forrige (tæller fra hovedloftet). Når du laver layouter til stræklofter på flere niveauer, skal du nøje kontrollere hvert trin af arbejdet.

Praksis viser, at selv erfarne fagfolk, mens de laver layouter til flere niveauer, kan man lave fejl. Derfor er det bedre for begyndere at starte med de enkleste muligheder for forberedende arbejde, som omfatter mærkning.

Anbefalinger fra specialister

Næsten alle producenter af stretchlofter samt erfarne fagfolk, der professionelt beskæftiger sig med deres installation, hævder, at de fremlagte designs kan betjenes i temperaturområdet fra 0 til 50 grader.

Vigtigt punkt! Husk, at når du installerer installationen af ​​stræklofter, bør du ikke tillade pludselige temperaturændringer i rummet. Installationen af ​​de præsenterede strukturer kan udføres, når termometeret viser ikke mindre end plus 10 grader.

Kør aldrig straks efter det forberedende arbejde for at påbegynde installationen af ​​hævede lofter.

Tænk nøje på så vigtige ting som damp, støj og vandtætning. Måske giver det mening at gøre alt arbejdet i komplekset, som giver dig mulighed for at spare en anstændig sum penge.

Hvis du har besluttet dig for valg af stræklofter, skal du søge efter loftsplinter, som skal harmoniseres med hinanden. Især er dette spørgsmål relevant i det tilfælde, hvor der er dannet et grimt led mellem det nye loft og væggen.

En detaljeret analyse af det præsenterede emne viste, at forberedelsen af ​​loftet for et strækloft ikke er en super-kompleks opgave. Kør det kan næsten enhver voksen mand. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere ovenstående oplysninger og i færd med at forberede loftet til at følge disse anbefalinger.