Hemmeligheder om, hvordan man klistrer om tapet med et strækloft

Stræklofter er smukke, lad ikke vandet være let og rent, men kan ikke genoprettes, hvis det er beskadiget med skarpe genstande eller forurenet med nogle efterbehandlingsmaterialer. Et par tips om limning af tapet med et strækloft hjælper med hurtigt at opdatere vægdekorationen og bevare integriteten af ​​PVC eller stofklæde.

Måder at fjerne gammel tapet

Hvis det tidligere tapet blev limet efter installation af stræklofterne, er det nok at fjerne dekorative indsats og fjerne den gamle belægning. Hvis stræktappen blev fastgjort over tapetet, skal sidstnævnte afskæres.

Det er vigtigt! Til skæring af spatelen og et maleri anvendes kniv. Spatelen som en begrænser er fastgjort til væggen under strækloftet. En kniv holdes lige under værktøjet.

Brug en meget skarp kniv. Et kedeligt blad krymper papiret, og det er svært at fjerne den ujævne kant fra baguetten selv. Brud på teknologi er fyldt med udskæringer på PVC-lærredet og dermed yderligere omkostninger. Hvis fejlene ikke viste sig langt fra kanten, kan lærredet trækkes ind, hvis det er nødvendigt at købe en ny.

For at gøre tapet lettere at skrælle, brug specialværktøjer til at fjerne den gamle belægning eller fugt strimlerne med lidt varmt vand. Nogle tips:

 • Mængden af ​​vand skal doseres. Med en mangel på flydende lim opløses ikke, og med et overskud af pølse på gulvet.
 • Det anbefales at fjerne tapetet og gradvist væde hver strimmel.
 • På tykke og vaskeversioner er der lavet mange små udskæringer, så vandet trænger hurtigere ind i bunden.
 • For at fremskynde og lette arbejdet i stedet for svamprullen bruges der med pigge.

Før du limer tapetet er at opdatere primeren af ​​væggene, tæt på små revner. Da stræklofterne allerede er monteret, er det for sent at lave en global tilpasning eller til gips, ellers vil der være en grim højdeforskel øverst. Af samme grund anbefales det ikke at anvende væske tapet.

Wallpapering: grundlæggende anbefalinger

Processen med at klæde vægge med et strækloft adskiller sig ikke fra lignende handlinger i et rum med en anden finish. Men for ikke at beskadige loftet dækker mastrene at overholde nogle anbefalinger:

 • Påfør lim til væggen nær loftet, ikke med en rulle, men med en bred smal børste. Så få omhyggelig fordeling af væsken.
 • Pick up mønsteret og trim de ekstra kanter på gulvet eller bordet. Selvom tapetet ikke behøver at samle på billedet, skal du omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne. Når der er et presserende behov for at skære, er overskydende bedre på gulvet.
 • Prøv ikke at skabe en spray, hvis der er et strækloft. Limforurening kan nemt rengøres med varmt vand, men mange former for primere og alle malinger efterlader pletter, der ikke er synlige. For at minimere risikoen for forurening kan maskeringsbånd fastgøres til spændingsarkets kanter.

Graden af ​​behov for at bruge maskeringstape er estimeret af mastere på forskellige måder. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at være sikker, andre foretrækker ikke at spilde tid på ubrugeligt arbejde. En professionel med stor erfaring har råd til at begrænse tapet med et strækloft med det samme.

Loftsplade eller hvordan man forenkler reparationer

Det er meget lettere at klæbe tapet efter stræklofter, hvis der i stedet for fleksible polyurethan bundplader anvendes mere massive analoger af træ, skum eller PVC til at maskere samlingen mellem lærredet og baguetten. Derefter kan du klæbe strimlen til rækken af ​​dekorative strimler og afskære det gamle tapet i en afstand fra lærredet. Derefter er ændring af vægbeklædning mulig uden afmontering af basispladerne.

Fuldt tapet krydsfiner teknologi vises på video.

Sådan limes tapet med strækloft

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Stretch canvases er en populær efterbehandling løsning, der er gået fra kategorien luksus til en almindelig, attraktiv indvendig løsning. De giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade, pålideligt skjule pladedråber, revner og andre fejl. Fornøjelser og levetid, som ved brug af kvalitetsmateriale når et kvart århundrede. Det er bare i tankerne hos almindelige mennesker har endnu ikke besluttet spørgsmålet om, hvordan man limer tapetet under strækloftet, så begge overflader blev minimalt beskadigede og ikke forværrer resultatet af finishen.

Nuancerne i kvarteret tapet med et strækloft

For en fuldstændig forståelse af det problem, vi husker: stræk loft - færdigbehandling teknologi, hvilket indebærer strækning i en afstand fra loftet på loftet på lærredet, fremstillet af PVC eller et specielt stof. Materialet fastgøres oftest med plastik eller metal baguetter, der fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af dowels.

Spørgsmålet opstår: Hvordan skal du holde tapetet og ikke forkæle på samme tid det nedhængte loft? Hvis du gør det modsatte og begynder med at indsætte tapestrimler, vil baguetterne trække dem godt til væggene, og den efterfølgende krydsfiner bliver problematisk. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man handler i en lignende situation.

Årsagerne til, at det er fornuftigt at begrænse tapetet først

Overvej argumenterne for limning af tapet inden montering af spændingsstruktur.

 • Afslutning af loftet og gulvet er den sidste ting at gøre, fordi raffinering af vægge er snavset og støvet. Men i moderne virkeligheder er argumentet kontroversielt, da det hele afhænger af de anvendte materialer, teknologi og håndværk af kommode.
 • Under fastgørelsen af ​​tapetstrimler er det muligt at plette det strakte loftsstof med lim, hvorefter det er vanskeligt at vaske det. Et sådant argument er også svært at tildele kategorien "armeret beton", fordi det moderne marked med byggematerialer tilbyder en sådan nyttig ting som maskeringstape, som kan beskytte tilstødende overflader. Derudover er tapetlim opløselig i vand, så det er helt muligt at vaske det med varm væske.
 • Hvis der anvendes tapet til maling, er det ikke muligt at male den øverste del af væggen uden at berøre spændingsmaterialet. Som i det foregående argument er maskeringstape et universalmiddel for denne slags problemer.
 • Når tapeterne på tapetstrimlerne bliver drejet under baguetter, vil det ikke være attraktivt, at krydset mellem væggen og loftet ikke er synligt. Her vil jeg gerne bemærke, at hvis en intelligent dekorator er ansat, så er leddet usynligt under alle omstændigheder. I alle andre situationer kan du bruge specielle sokler eller lignende formede elementer til at skjule grænserne for efterbehandling materialer og æstetisk attraktivt design af en sådan overgang. Nedenstående billede viser et eksempel på den økologiske anvendelse af loftplanker, når der udlægges en spændingsstruktur.

At dømme efter vurderinger fra fagfolk, er den holdning, at tapetet først limes, forsvaret af selvkendte "eksperter", der ikke har få kendskab til moderne bygningsteknologier. Derfor følger de den nemmeste måde i deres mening, selv om dens rationalitet er meget tvivlsomt.

Hvorfor anbefales det at starte med at installere spændingsmaterialet

Vi foreslår at begynde at overveje de argumenter, som tilhængere har givet udtryk for for den prioriterede installation af loftkonstruktionen.

 • Under loftets udstyr anvendes en varmepistol, som er meget varm og kan beskadige den færdige vægdekoration. Dette argument er ret kontroversielt. Han har kun ret til at eksistere, hvis installationen er udført af en uerfaren mester, der ikke kan håndtere en varmepistol. I alle andre tilfælde vil rummet ikke blive meget varmt, og luftstrømmen vil ikke blive rettet direkte mod væggen.
 • Udgifterne til spændingsstrukturens udstyr er flere gange højere end prisen på vægbeklædning, og dens levetid overstiger levetiden væsentligt for tapetet, så vi understreger, at de vil blive erstattet over tid, snarere end loftet lærred. Dette argument er helt logisk, det er svært at argumentere med det.
 • Under installationen af ​​spændingsstrukturen bores et stort antal huller, hvilket vil resultere i dusting af finishen, især hvis der er betonvægge i rummet. Det resulterende støv vil sætte sig på frisk tapet og ødelægge deres udseende. Forureningen, der opstod på denne måde, kan naturligvis fjernes, men argumentet er ret vægtigt og får dig til at tænke.
 • I installationsanvisningerne til filmlofter ser det ud til at installationen af ​​baguetter udføres på en væg, der er fuldt forberedt til den endelige dekoration. Kort sagt, fabrikanterne selv fortaler bare en sådan ordre.

Bemærk, at denne oplevelse normalt efterfølges af erfarne installatører. De ser ikke noget skræmmende i pænt stikkende tapet efter installation af strækstof.

Stikker tapet under loftet

Teknologien til vægpapir i lokalet, hvor det nedhængte loft allerede er installeret, er som følger:

 • For at forhindre materialelagring skal der påføres et primerlag. Du skal håndtere hele overfladen af ​​væggene, hjørnerne og leddene, uden at udelukke dem, der støder op til loftet.

Det er vigtigt! Det er ret vanskeligt at vaske af primeren, derfor er der monteret et maskeringsbånd, der beskytter det nye loft i kontaktstederne med væggene.

 • At klippe tapetet efter limning anbefales ikke, fordi risikoen for beskadigelse af den strakte PVC-film er høj, så du skal omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne og foretage en præcis skæring af rullen på forhånd på gulvet eller på bordet.
 • Når primeren er tør, er væggene belagt med et klæbemiddel (hvis vi taler om non-woven eller vinyl canvases på en non-woven base). Denne proces ledsages også af risikoen for farvning af stoffet i spændingsstrukturen. Også her skal der anvendes maskeringsbånd. Ved limning af et materiale på papirbasis limes ikke på væggen, men på lærredet, men der er ingen grund til at nægte klæbebånd. Det beskytter belægningen ved uhensigtsmæssige græsning af loftet med kanten af ​​tapet imprægneret med lim.

Når du arbejder med skæreværktøjer, skal du være yderst forsigtig, fordi selv den mindste snit kan forårsage uoprettelig skade på dyrt materiale. Hvis det alligevel er nødvendigt at trimme strimlen, kan du vedhæfte en spatel til væggen, trykke på dem tapet og afskære den overskydende del, der stole på den, som en linjal.

 • Limning tapet begynder umiddelbart efter påføring af lim. Justering udføres under loftlinjen. Du kan læse om alle de finesser, der stikker vinylark på en papirbase her, om reglerne for at arbejde med vinyl på ikke-vævet stof - i denne artikel.

Hvis det var umuligt at klæbe tapetet, så de øvre kanter, der sluttede sig til loftet, dannede en perfekt flad linje, behøver du bare at skjule fejlene med en smuk loftsplint eller kant.

Du kan kende algoritmen til processen ved hjælp af træningsvideoer.

Efter at have foretaget reparationer på værelset, bør du ikke forvente, at alle anvendte former for finish vil vare i samme tidsrum. At ændre interiøret er meget nemmere og billigere at ændre den irriterende tapet end at afmontere spændingsmaterialet. Det vigtigste er at handle omhyggeligt og omtanke.

Hvordan limes tapet, hvis du strækker loftet?

De fleste tror, ​​at installering af et strækloft er en simpel og ikke generende proces. Dette er faktisk en ret støvet affære. Ved installation af et strækloft flyver meget støv, da mesterne skal bore meget. Konstruktionsstøv finder sted overalt. Selvom du bruger støvsuger under installationen af ​​loftet, er det stadig ikke muligt at samle noget støv. Vi anbefaler på det kraftigste, inden du påbegynder arbejdet med at installere et strækloft, at udføre alt forberedende reparationsarbejde (maling og lak, gips osv.) Og først efter færdiggørelsen af ​​disse værker for at invitere guiden til installation af strækloftet. Det eneste arbejde, der er tilladt efter installationen af ​​loftet, er at lime tapet, gulvbelægning eller linoleumgulve. Før du udfører wallpapering er det vigtigt at beskytte kanterne af loftet med maskebånd.

Hvordan limes tapet hvis strækloft?

Hvis du ikke har tid til at indsætte tapetet på en dag, og klæbeprocessen er strakt i flere dage, skal du først klæbe møllebåndet til loftet kun på det sted, hvor arbejdet udføres. Hvis det pludselig skete, at tapetpastaen kom på strækloftet, så for at holde roen, tør du bare af med en fugtig klud. Pas på, når du arbejder med en kniv, da selv et lille snit strækloft kan skade stoffet og ødelægge loftets udseende.

Hvordan håndteres tapet til maleri?

Hvis du planlægger at male væggene, skal du installere profilen for at installere strækloftet. Efter færdiggørelsen af ​​maleriarbejdet begynder du at installere strækloftet. Det er tilrådeligt at forlade lidt maling eller tage den med en reserve, for nogle gange er der øjeblikke, når du skal tynde væggene.

Et andet vigtigt punkt tvinger os til at installere loftet, før du klæber på tapetet for at reducere sandsynligheden for at falde ind i de elektriske ledninger under boreprocessen. De fleste af de eksisterende huse i den gamle bygning blev bygget, det er ikke kendt, hvordan eller af hvem, og ofte ledningerne i dem er hvor der ikke burde være. Ak, men for øjeblikket er der ikke noget instrument, der gør det muligt at bestemme placeringen af ​​ledningerne. Den tilladte fejl hos moderne asylansøgere er i bedste fald 10cm.

Hvordan skal man være med et strækloft, hvis tapetet allerede er pokleit?

Hvis dette skete, og tapetet er plasteret, så inden installationen begynder, skal det være nødvendigt at lave en smule shabbing for at sikre, at ledningerne er i en sikker afstand. Hvis ledningerne er endnu mere beskadigede, så er det ikke dødeligt, det kan genoprettes uden problemer ved afslutningen af ​​installationen af ​​strækloftet, men tapetet, der tidligere er klistret over, skal igen limes. Der er tilfælde, hvor ledningerne skal ændres næsten udelukkende på grund af det faktum, at det blev lagt over hele niveauet af den installerede profil.

Og det er vigtigt at huske, at et stykke mursten selv eller af overfladen (gips) ofte kan brydes væk ved boremuren. Hvad kan forårsage oppustning af indsat tapet, og nogle gange ikke på ét sted.

Har du brug for at lim tapet før eller efter stræklofter? Undgå ubehagelige overraskelser, når du reparerer

At lim tapet før eller efter stræklofter? Som det viste sig, eksisterer der ikke en klar og selvsikker, utvetydig udtalelse. Enhver professionel har et rimeligt argument til fordel for nogen af ​​mulighederne, og det ser meget overbevisende ud (i det mindste nogle mennesker tror det). Lad os prøve at analysere disse eksisterende meninger i denne artikel og endelig komme til nogle konklusioner, der vil forenkle opgaverne.

Professionelt synspunkt: fordele og ulemper

Bygherrer og efterbehandlere har en uhåndterlig regel, der kan formuleres som følger: først vandret, derefter lodret. Det er groft sagt mange eksperter, der mener, at det første, der skal gøres er at arbejde på gulvet og loftet, og først da kommer tiden og vendingen af ​​vægge og døre. De mener, at det vigtigste bevis er, at både loftet og kønsarbejdet er præget af øget dannelse af snavs og bygningsstøv. Og i øvrigt sætter det flydende støv sig på det prælimerede tapet, som jo ender med at blive ødelagt, medmindre de er vaskbare.

Interessant nok siger fortalerne om den første prioritet i tapetklistermærket, at installationen af ​​stræklofter kun er støvet i fase af installationen af ​​de profiler, som den er fastgjort til. Det kan gøres inden væggene er færdige, og yderligere arbejde er næsten sterilt og udgør ikke bygningsstøv. Så disse kamerater fortaler for, at den endelige installation af loftet skal finde sted efter færdiggørelsen af ​​væggene.

Som reaktion herom er fagfolk opmærksomme på, at når man installerer f.eks. Vinylstræklofter, anvendes en varmepistol. Samtidig stiger rumtemperaturen til 60 grader og derover. Limet tapet kan begynde at falde bag vægge. Det er selvfølgelig muligt, at dette ikke vil ske, men risikoen for at stikke forbliver. Hvis der vælges stofstræklofter, fjernes trusselen om udsættelse for en varmepistol fra listen, og du kan yderligere gætte hvad du skal gøre før og hvad du skal forlade til senere.

Baseret på den banale logik

Hvis du husker din husstandserfaring i hjemreparationer, vil alle, der gjorde det, blive enige: Taket er faktisk først og fremmest færdigt, uanset om det er malet, tapetfarvet eller vulgært whitened. Hvorfor ikke overføre de opnåede resultater til at strække lofter? Selvfølgelig udføres malingen og hvidvaskningen først, fordi de anvendte forbrugsstoffer har tendens til at plaske, dryppe og dryppe, og derfor vil vægfinishen selvfølgelig miste sin appel. Et loft tapet klistret foran muren for at kunne mere effektivt forklæde leddene af belægninger. Stræklofterne pletter ikke alt rundt og behøver ikke at dockes med tapet, det er sandt, men det er stadig mere bekvemt at montere dem uden frygt for at du krog og beskadiger finishen på væggene. Et andet mere vægtigt argument for ordren "første loft - så vægge" er forskellen i deres levetid. Der er entusiaster, der ændrer tapetet næsten hvert år, simpelthen fordi de ikke kan lide monotoni.

Strækloftets levetid er mindst et årti, og kvalitetsmulighederne er garanteret i 15 år. Tapetet installeret under profilen på en pæn måde vil være ret vanskeligt at fjerne, og demontering af det for en kosmetisk reparationsmulighed er simpelthen uvidende, ligesom den er tilfreds med den gamle belægning inden loftets udløb.

På den anden side kan det hævdes, at tapetduvene stadig føres kun til samleprofilen, og samlingen med den lukkes af en dekorativ kant. Således skal du ikke fjerne profilen, når du afmonterer væggen, eller på en eller anden måde udvælge strimlerne under den: det er nok til at fjerne kantstenen, og du får adgang til den gamle finish. Så den faste ordre kunne ikke etableres af os. Kun mellemliggende noter kan laves.

 • Uanset hvad du skal færdiggøre først - loftet eller væggene - skal alle overflader være forberedt på forhånd og når det er muligt samtidig. Det vil sige, at de gamle belægninger fjernes fra loftet og fra væggene; hvis det er nødvendigt at justere de vertikale fly, er det gjort før loftet er installeret. Således vil du i fremtiden undgå at dække de allerede færdige dele af rummet.
 • Hvis stoflofter vælges som den øverste trim, og du har til hensigt at strække dem selv, kan du gøre reparationen i den rækkefølge, der passer dig.
 • Hvis du har til hensigt at montere vinyl, er det bedre at udføre loftarbejdet først, for ikke at risikere at skrælle tapet, når du bruger en varmepistol.

Det skal huskes, at hvis du installerer et suspenderet loft (og hvilken som helst type) vil være det inviterede hold, så igen bliver han den første. Hyrede bygherrer for dagen behandler hele rummet, begyndende med installationen af ​​profilen og slutter med strækningen af ​​lærredet.

Derfor vil støvet når boring af hullerne til rammen være nøjagtigt - komme om et par dage, når du limer tapetet, vil reparatørerne absolut ikke være enige. Det viser sig, at alle disse nuancer kan påvirke din beslutning, når du skal limte tapetet - før eller efter hævede lofter. Hvilke af de muligheder du vælger afhænger udelukkende af livets forhold og din bekvemmelighed ved reparation - der er ingen klare installationer i denne sag. Det vigtigste er, at alt er pænt og korrekt udført.

Sådan klæber du tapet med et strækloft

Stræklofter og tapet - en temmelig hyppig version af efterbehandlingslokalet, men spørgsmålet om arbejdssekvensen: Hvad skal man montere først? Efter at have undersøgt fordelene og ulemperne, efter at have lyttet til mange modsatte meninger, kom vi til en endelig konklusion og vil gerne dele vores undersøgelse med dig og fortælle dig samtidig, hvordan du limer tapet med et strækloft.

Hvad er foran - tapet eller loftloft - det er bedre at bestemme på forhånd.

Stræklofter og vægindretning

Funktioner og nuancer

Billedet fanger processen med at strække loftet stof.

Så alle læsere forstår hvad de taler om, vi husker hovedpunkterne. Stræklofter hedder moderne finishteknologi, hvor der på kort afstand fra loftet overlapper et specielt lærred af polyvinylchlorid eller stof.

Klud trækker lige under overlapningen.

Selve lærredet er knyttet til et specielt design, der består af aluminium eller plastpose. Baguetter er fastgjort til væggene med dowels langs omkredsen af ​​rummet eller dets del.

Fastgør kluden til baguetten.

Det er vigtigt! Problemets kerne ligger i, at der på den ene side under den efterfølgende limning af belægningen eller maleriet er fare for farvning af lærredet, og på den anden side vil de forklæbte strimler blive tæt tiltrukket af væggene med baguetter, og erstatning af dem vil være problematisk.

Baguetter trak toppen af ​​tapetet til væggen tæt.

Vægpapir og strækloft har et andet levetid, derfor er det bedre at tænke over alle nuancer på forhånd. Hvis du ikke planlægger at ændre væggenes udsmykning i de næste 10-20 år, så er der intet at bekymre sig om, men du er enig i, at monotoni hurtigt bliver kedeligt, og det er svært at forudsige begivenheder i en sådan periode.

Selvfølgelig er der måder at ændre tapetet med et strækloft, og vi vil tale om dem, men er det værd at spillet et lys? Lad os se.

Argumenter for mesterskabet klistermærker

Som du kan se, er designet monteret på finishen.

Proponenter for det faktum at i første omgang skal limes til at dække væggene, opregner normalt følgende argumenter:

 • Loftkonstruktioner og gulve er altid den sidste ting at gøre, da vægindretningen kan være snavset og generelt "så accepteret". Et kontroversielt argument afhænger alt af de særlige forhold, materialer og anvendte produktionsteknologier;
 • Når du klæber tapestrimler, bliver stoffet nødvendigvis farvet med lim, som ikke kan vaskes ud, når det tørrer ud, og hvordan man limer tapet - hvis der er et strækloft, så man ikke ødelægger det dyre stof. Igen er argumentet svagt: der er et maskeringsbånd, der beskytter tilstødende overflader i hele arbejdet, og desuden er tapetlimet vasket helt med varmt vand, da det er opløseligt i det;
 • Hvis belægningen er malet, er det umuligt at male forsigtigt over den øverste del af væggen for ikke at berøre spændingsstrukturens kant med en rulle eller børste. Vi har allerede talt om maskeringstape, der er ikke noget at tilføje;
 • Når strimlerne kommer under baguetterne, kan du ikke se leddet mellem væggen og loftfilmen. Med de "glatte" hænder i denne kommers kommode vil det ikke være synligt. Derudover er der specielle sokler og andre formede dele for at skjule materialernes kant og gøre en smuk overgang.

Der er sådan en vidunderlig opfindelse som maskeringstape.

Det er vigtigt! For det meste forsvares forrangen ved at klæde væggene af folk, der er ret dårligt kendte i bygningsteknologier og især i deres intricacies.

Derfor gør de det mest enkle og indlysende valg, selvom dets åbenhed forbliver tvivlsom.

Argumenter for takkonstruktionens forrang

Før os er et eksempel på montering af baguetter med blotte vægge.

Overvej nu argumenterne for tilhængere om, at spændingssystemet skal installeres først:

 • Under arbejdet med en klud, brug gaspistolen, der kan overophedes og beskadige på væggen. Et meget kontroversielt argument, hvis du ikke strækker filmen med dine egne hænder, og dette gøres af mesteren, der tager pistolen ikke første gang, så vil han ikke opvarme rummet til ovnens temperatur eller lede flammen til væggen;
 • Prisen på den suspenderede struktur er meget højere end prisen på alle ruller, især hvis du tæller det arbejde, du gør dig selv ret vanskeligt, så det er vigtigt at vægindretningen ændres, ikke den øvre struktur. Dette er det vigtigste og ret logiske argument, som er vanskeligt at argumentere med;
 • Under boringen af ​​talrige huller til baguetter vil der være meget støv, især med betonvægge, som vil sætte sig på nyt tapet. Støv kan naturligvis fjernes, men det er også en grund til at tænke to gange.
 • Installationsvejledningen til stræklofter bestemmer arbejdsmomentet som følger: "Baguetter er monteret på vægge, der er fuldt forberedt til efterbehandling". Det vil sige, fabrikanterne selv rådede til først at installere lofterne, og derefter producere en endelig finish.

Læs Room Zoning med partitionering

Loftstik - endnu en mirakel-opfindelse til overgangen mellem loftet og tapetet.

Det er vigtigt! Som praksis har vist, forsvarer den professionelle prioritet hos installatører og erfarne kommoder præfabrikken til loftinstallationen.

Masters ser ikke noget problem i et pænt klistermærke af tapet under baguetterne.

Selvom det er nødvendigt at vælge et billede, skæres den overskydende del tydeligt på plads med saks og ikke omvikles omkring loftet. Derudover kan udvælgelsen foregå på gulvet.

Efter at have undersøgt alle argumenterne "for" og "imod", kom vi til en entydig konklusion: du skal først forberede væggen til stakende tapet. Derefter samles strækloftet, og først lim derefter tapetet. For ikke at ødelægge lærredet under arbejdet, brug maskeringsbånd og handle omhyggeligt. Videoen i denne artikel hjælper dig med ikke at lave en fejl og gøre alt rigtigt.

Specialrådgivning: Hvad de gør første strækker loft eller lim tapet

For at forbedre kvaliteten af ​​afslutningen af ​​lokalerne er det nødvendigt at udarbejde en arbejdsplan og fastlægge proceduren for udførelse af teknologiske processer. Under reparationen opstår der mange spørgsmål. For eksempel, hvad strækker loftet eller tapetlimmen? Hvordan vælger man den bedste løsning til reparation og bringer hygge og komfort til rummet? Det er vigtigt at tage højde for teknologiske problemer og hvor ofte i fremtiden det er planlagt at dekorere væggene.

Hvad strækker loftet eller tapetet lim først: anbefalinger fra mestrene

Før man påbegynder reparationsarbejde, skal erfarne specialister have en ide om funktionerne i boligen, der har brug for reparation. Det skal bemærkes, at der under reparationen er stor sandsynlighed for skade på den først monterede belægning.

Der er to muligheder, der giver mulighed for at producere færdige vægge af høj kvalitet.

Væg dekoration muligheder

 • Hvis ejerne planlægger at ændre tapetet sjældent, kan du først, inden du går ind i den nødvendige baguette, først engagere dig i at indsætte tapet. Når vægdekorationen er færdig, skal du strække lærredet. Masters gør meget af høj kvalitet lime og installere lofter, som følge heraf er der ingen deformation af rullede dåser.
 • Hvis du planlægger at ændre tapetet ofte, skal du sørge for at installere strækloftet på forhånd og lim tapetmaterialet i bunden af ​​spændingsfladen.

Før installation af spændingsanlægget, for ikke at plette loftet med lim, er det nødvendigt at lave vægpapir

Dette giver dig mulighed for nemt at fjerne materialet under den nye reparation og ikke forkæle spændingsstrukturerne.

Princippet om reparation af hævede lofter og tapet

Under væggenes vægge med det eksisterende strækloft er det ofte forurenet gulv forurenet, eller lærredens tekstur kan blive beskadiget. For at undgå dette udfører mange ejere færdiggørelsen på princippet: først vægpapirvæggene og derefter installere et strækloft.

Men under afslutningen af ​​loftet bør du være forberedt på at ved reparation er det nødvendigt at tage hensyn til nogle ubehagelige øjeblikke.

Funktioner efterbehandling arbejde:

 1. På grund af det faktum, at det er umuligt at installere en baguette uden at bore huller, senere på grund af deres nummer på tapetet, er der øget støvdannelse. Derfor er det bedre at bruge rullede ark, hvor der er en beskyttende film.
 2. For høj kvalitet installation af PVC i rummet skal være forhøjet lufttemperatur (op til 60 ° C). Derfor er det vigtigt, at vægbeklædningen er helt tør, inden du installerer et loftsloft. Reparationsarbejde skal begynde 4-6 dage efter, at tapetet er limet.
 3. Ulemperne ved mange ejere omfatter de vanskeligheder, der opstår, når du skal genindsætte baggrunden.

Læs Hvordan man laver vægge uden støv

Limning tapestrimler udføre med maskebånd

Men proceduren for at skære tapet, tværtimod, med den rigtige tilgang er ret simpelt og tager ikke meget tid.

Funktioner ved at installere et strækloft til tapet

Mange ejere foretrækker at installere loftet før dekoration af væggene med tapet. Ved valg af sådanne reparationer er det vigtigt at passe på korrekt udformning af overfladerne. I intet tilfælde kan en baguette anbringes på en ujævn mur, fordi der som følge af arbejdet ofte er ubehagelige fejl, der ikke kan skjules bagefter.

Hvis der træffes beslutning om at installere et nedhængt loft fremad, skal du være opmærksom på fordelene ved en sådan beslutning samt nogle ulemper.

Styrker og svagheder

 • Du kan ikke bekymre dig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen på grund af varmeeksponering.
 • Der vil ikke være nogen problemer med udskiftning af tapet efter nogen tid.

Men stræklofter har nogle ulemper. Personer, der laver en strækbelægning, før de klæber tapet, bør være forberedt på, at dette materiale har tendens til at blive snavsede med tiden og blive beskadiget, hvis de anvendes ukorrekt.

Derfor skal man sørge for, at den installeres af en kvalificeret håndværker med en tilstrækkelig høj pris på det hængende netværk.

Et ubehageligt resultat ses undertiden som følge af trimning af tapetet, især hvis de nødvendige færdigheder til disse formål ikke er tilgængelige. For at undgå at beskadige suspensionens belægning eller båndet skal du derfor først tage sig af de nødvendige arbejdsvilkår.

Sådan installeres strækloftet over tapetet

Inden du fortsætter med installationen af ​​et loftsloft. Det er vigtigt at tage sig af rækkefølgen af ​​det nødvendige arbejde. Først er væggene tilberedt, så er en baguette fastgjort, og så kommer turnen til at passe tapetet og montere loftet.

Den syntetiske stof belægning bruges til at installere stretch loftet, holdbart, behøver ikke særlig pleje, kommer i et specielt format

For traditionel teknologi er kendetegnet ved sekvensen:

 1. I begyndelsen skal man sørge for korrekt udformning af overfladerne. Det er nødvendigt, at der ikke er huller mellem baguetten og væggen.
 2. Når designet er installeret, kan du holde tapetmaterialet og male det om nødvendigt.
 3. Du skal vente, indtil væggene er helt tørre (vent 6 dage), først efter denne periode, vedhæft det nedhængte loft.

Når man vælger et materiale, bør man forresten give et dyrere, men højkvalitets stofmateriale, fordi et sådant fundament er den bedste løsning for folk, der er bekymrede for stræklimmens sikkerhed.

Sådan limes tapetet med et strækloft: tips mestere

Ofte er ejerne, der foretrækker at regelmæssigt opdatere indretningen af ​​rummet, interesseret i - skal du først installere et hæftet loft, hvis du planlægger at ændre tapetet i den nærmeste fremtid? For at færdiggøre væggene blev ikke et problem, det er forudinstallationen af ​​spændedækslet vil være den bedste løsning.

For at forhindre skader på boligformens vægge, skal overfladen inden klæbende tapet behandles med antifungale primer

Før du fortsætter med at klistre eller male vægge med tapet, skal du sørge for at slippe af med gamle belægninger. Derfor anbefales det at forudse, hvordan denne proces vil finde sted i fremtiden.

Mennesker, der foretrækker at installere loftet tidligere end at udføre væggenes limning, kan let udskifte udskiftningsbelægningen. Du skal kun tage vare på arbejdsordenen.

Men hvordan man kan dekorere væggene, hvis loftet blev fastgjort efter indsæt tapet?

Erfarne herrer anbefaler:

 1. Det er nødvendigt at fjerne en speciel indsats, der var knyttet til lærredets og loftets samling, hvorefter det gamle tapet skal fjernes.
 2. Før du begynder at arbejde med et nyt rullemateriale, anbefales det at fastgøre maskeringstape langs loften.
 3. Brug en spatel, trim den overskydende del af tapetet langs bundkanten af ​​banekanten.
 4. Efter færdiggørelse af væggene sættes indsatsen på plads.

Forresten, de ejere, der genindlimmer tapetet, må ikke glemme at primer væggene med antifungale midler.

Hemmeligheder af tapet klistermærker nær stretch loftet (video)

Mange under murenes færdiggørelse rejser spørgsmålet om rækkefølgen af ​​deres adfærd. Først skal du lave klæbning af væggene eller installere et ophængt loft? Når der er tillid til, at limning af tapet til loftet ikke vil være et problem, kan du vælge denne indstilling. Men nogle mennesker vælger en simpel løsning - loftet er oprindeligt installeret, og tapetet limes sidst.

Læs hvorfor tapet kommer unstuck i leddene

Opmærksomhed, kun i dag!

Vi forstår, hvordan man korrekt limer tapetet i det rum, hvor det nedhængte loft er installeret?

Ønsket om at opdatere reparationen i værelset er helt naturligt. Og den nemmeste løsning i dette tilfælde er at ændre tapetet. Som regel genindlimes de i gennemsnit en gang hvert 4-5 år. Men mange lejlighedsejere står over for spørgsmålet: hvordan man klistrer om tapet med et strækloft? Tross alt er livet af en sådan belægning mindst 10 år, og det er dyrt at ændre det sammen med tapet. Så er det muligt at ændre vægbeklædningen uden at røre loftet?

Hvad skal man gøre

Faktisk er alt ret simpelt. Skift tapet, mens du forlader det nedhængte loft faktisk er muligt. Men processen er ret besværlig, hvilket kræver særlig tålmodighed fra de udøvende kunstnere. Derfor er den enkleste løsning at invitere fagfolk til at udføre det planlagte arbejde. Men mange lejlighedsejere beslutter at spare penge ved at klæbende tapet alene.

I så fald skal du undersøge rækkefølgen af ​​handlinger, der skal udføres under reparationen.

De vigtigste faser af arbejdet

Det allerførste trin i reparation i enhver lejlighed er fjernelsen af ​​interfererende møbler. Derudover er det nyttigt at dække loftets kant med maskeringstape.

Selvfølgelig kan han ikke beskytte mod punkteringer eller nedskæringer. Men så vil han redde loftet fra et utilsigtet tryk på en rulle eller børste med en primer, lim.

Derefter skal du rense væggene fra den gamle belægning. Gamle tapet (hvis profilen til loftet var knyttet til dem) skal skæres i nærheden af ​​profilen. Dette skal ske med en meget skarp kniv. For ikke at uheldigvis skære loftdækslet, kan du bruge en tynd spatel. Det vil være en slags linjal, takket være, at du vil kunne klippe båndet ekstremt glat.

Når strimlerne er afskåret, skal du fugtige tapetet med varmt vand - dette vil give dig mulighed for hurtigt at fjerne dem. Hvis der er mindre defekter i væggen, kan de elimineres. Det anbefales dog ikke at niveauere væggene ved hjælp af gips eller gips, hvis strækloftet allerede er monteret.

Det næste skridt er forberedelsen af ​​væggene til vægpapir. Først og fremmest skal overfladen være tør, renset fra rester af gammelt tapet og støv, væggen skal altid primeres - dette vil medvirke til at reducere forbruget af lim og give bedre klæbning af den nye belægning til væggen. Primer kan være rulle eller børste. Men i nærheden af ​​loftet skal det gøres så forsigtigt som muligt - i tilfælde af stænk i loftet er det usandsynligt, at de kan eliminere dem.

Når primeren er tør, kan du gå videre til processen med at indsætte vægge med tapet. I forvejen bør du overveje, om du skal bruge loftbagetter. Dette er et dekorativt element, der giver rummet et bedre udseende.

Derudover kan du under en sådan baguette skjule den ujævne kant af tapestrimlerne og profilen, som strækloftet er fastgjort på. Hvis sådanne baguetter anvendes, kan tapetet limes ikke til loftet, men kun til baguetten selv. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at markere niveauet for placeringen af ​​dette element på væggen.

Det er bedre at måle den nødvendige længde af tapetstrimler på forhånd. Det er ret bekvemt at lave på gulvet, desuden reduceres risikoen for skader på loftet under trimning af den allerede indsatte strimmel. På samme måde er det bedre at justere mønsteret på gulvet.

Hvis du stadig skal klippe tapetet øverst, lige under loftet, skal du gøre det meget omhyggeligt. Det er muligt, som i tilfælde af trimning af gammelt tapet, ved hjælp af en skarp malingkniv og spatel.

Limning af tapetet i lokalet, hvor strækloftet er strakt, er et ret omhyggeligt arbejde. Men ved at følge enkle anbefalinger og følge rækkefølgen af ​​handlinger, kan du nemt klare opgaven.

Videoen herunder viser, hvordan du skal indsætte tapet med et strækloft.

Hvis du vil ændre strækloftet ud over tapetet, skal du kontakte vores konsulenter.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Stretch canvases er en populær efterbehandling løsning, der er gået fra kategorien luksus til en almindelig, attraktiv indvendig løsning. De giver dig mulighed for at få en perfekt flad overflade, pålideligt skjule pladedråber, revner og andre fejl. Fornøjelser og levetid, som ved brug af kvalitetsmateriale når et kvart århundrede. Det er bare i tankerne hos almindelige mennesker har endnu ikke besluttet spørgsmålet om, hvordan man limer tapetet under strækloftet, så begge overflader blev minimalt beskadigede og ikke forværrer resultatet af finishen.

Nuancerne i kvarteret tapet med et strækloft

For en fuldstændig forståelse af det problem, vi husker: stræk loft - færdigbehandling teknologi, hvilket indebærer strækning i en afstand fra loftet på loftet på lærredet, fremstillet af PVC eller et specielt stof. Materialet fastgøres oftest med plastik eller metal baguetter, der fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af dowels.

Spørgsmålet opstår: Hvordan skal du holde tapetet og ikke forkæle på samme tid det nedhængte loft? Hvis du gør det modsatte og begynder med at indsætte tapestrimler, vil baguetterne trække dem godt til væggene, og den efterfølgende krydsfiner bliver problematisk. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man handler i en lignende situation.

Årsagerne til, at det er fornuftigt at begrænse tapetet først

Overvej argumenterne for limning af tapet inden montering af spændingsstruktur.

 • Afslutning af loftet og gulvet er den sidste ting at gøre, fordi raffinering af vægge er snavset og støvet. Men i moderne virkeligheder er argumentet kontroversielt, da det hele afhænger af de anvendte materialer, teknologi og håndværk af kommode.
 • Under fastgørelsen af ​​tapetstrimler er det muligt at plette det strakte loftsstof med lim, hvorefter det er vanskeligt at vaske det. Et sådant argument er også svært at tildele kategorien "armeret beton", fordi det moderne marked med byggematerialer tilbyder en sådan nyttig ting som maskeringstape, som kan beskytte tilstødende overflader. Derudover er tapetlim opløselig i vand, så det er helt muligt at vaske det med varm væske.
 • Hvis der anvendes tapet til maling, er det ikke muligt at male den øverste del af væggen uden at berøre spændingsmaterialet. Som i det foregående argument er maskeringstape et universalmiddel for denne slags problemer.
 • Når tapeterne på tapetstrimlerne bliver drejet under baguetter, vil det ikke være attraktivt, at krydset mellem væggen og loftet ikke er synligt. Her vil jeg gerne bemærke, at hvis en intelligent dekorator er ansat, så er leddet usynligt under alle omstændigheder. I alle andre situationer kan du bruge specielle sokler eller lignende formede elementer til at skjule grænserne for efterbehandling materialer og æstetisk attraktivt design af en sådan overgang. Nedenstående billede viser et eksempel på den økologiske anvendelse af loftplanker, når der udlægges en spændingsstruktur.

At dømme efter vurderinger fra fagfolk, er den holdning, at tapetet først limes, forsvaret af selvkendte "eksperter", der ikke har få kendskab til moderne bygningsteknologier. Derfor følger de den nemmeste måde i deres mening, selv om dens rationalitet er meget tvivlsomt.

Hvorfor anbefales det at starte med at installere spændingsmaterialet

Vi foreslår at begynde at overveje de argumenter, som tilhængere har givet udtryk for for den prioriterede installation af loftkonstruktionen.

 • Under loftets udstyr anvendes en varmepistol, som er meget varm og kan beskadige den færdige vægdekoration. Dette argument er ret kontroversielt. Han har kun ret til at eksistere, hvis installationen er udført af en uerfaren mester, der ikke kan håndtere en varmepistol. I alle andre tilfælde vil rummet ikke blive meget varmt, og luftstrømmen vil ikke blive rettet direkte mod væggen.
 • Udgifterne til spændingsstrukturens udstyr er flere gange højere end prisen på vægbeklædning, og dens levetid overstiger levetiden væsentligt for tapetet, så vi understreger, at de vil blive erstattet over tid, snarere end loftet lærred. Dette argument er helt logisk, det er svært at argumentere med det.
 • Under installationen af ​​spændingsstrukturen bores et stort antal huller, hvilket vil resultere i dusting af finishen, især hvis der er betonvægge i rummet. Det resulterende støv vil sætte sig på frisk tapet og ødelægge deres udseende. Forureningen, der opstod på denne måde, kan naturligvis fjernes, men argumentet er ret vægtigt og får dig til at tænke.
 • I installationsanvisningerne til filmlofter ser det ud til at installationen af ​​baguetter udføres på en væg, der er fuldt forberedt til den endelige dekoration. Kort sagt, fabrikanterne selv fortaler bare en sådan ordre.

Bemærk, at denne oplevelse normalt efterfølges af erfarne installatører. De ser ikke noget skræmmende i pænt stikkende tapet efter installation af strækstof.

Stikker tapet under loftet

Teknologien til vægpapir i lokalet, hvor det nedhængte loft allerede er installeret, er som følger:

 • For at forhindre materialelagring skal der påføres et primerlag. Du skal håndtere hele overfladen af ​​væggene, hjørnerne og leddene, uden at udelukke dem, der støder op til loftet.

Det er vigtigt! Det er ret vanskeligt at vaske af primeren, derfor er der monteret et maskeringsbånd, der beskytter det nye loft i kontaktstederne med væggene.

 • At klippe tapetet efter limning anbefales ikke, fordi risikoen for beskadigelse af den strakte PVC-film er høj, så du skal omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne og foretage en præcis skæring af rullen på forhånd på gulvet eller på bordet.
 • Når primeren er tør, er væggene belagt med et klæbemiddel (hvis vi taler om non-woven eller vinyl canvases på en non-woven base). Denne proces ledsages også af risikoen for farvning af stoffet i spændingsstrukturen. Også her skal der anvendes maskeringsbånd. Ved limning af et materiale på papirbasis limes ikke på væggen, men på lærredet, men der er ingen grund til at nægte klæbebånd. Det beskytter belægningen ved uhensigtsmæssige græsning af loftet med kanten af ​​tapet imprægneret med lim.

Når du arbejder med skæreværktøjer, skal du være yderst forsigtig, fordi selv den mindste snit kan forårsage uoprettelig skade på dyrt materiale. Hvis det alligevel er nødvendigt at trimme strimlen, kan du vedhæfte en spatel til væggen, trykke på dem tapet og afskære den overskydende del, der stole på den, som en linjal.

 • Limning tapet begynder umiddelbart efter påføring af lim. Justering udføres under loftlinjen. Du kan læse om alle de finesser, der stikker vinylark på en papirbase her, om reglerne for at arbejde med vinyl på ikke-vævet stof - i denne artikel.

Hvis det var umuligt at klæbe tapetet, så de øvre kanter, der sluttede sig til loftet, dannede en perfekt flad linje, behøver du bare at skjule fejlene med en smuk loftsplint eller kant.


Du kan kende algoritmen til processen ved hjælp af træningsvideoer.

Sådan limes tapetet, hvis det hængende loft allerede er monteret - funktioner og nuancer af processen

Blog sektioner

Ifølge populær overbevisning skal tapet genindlimes omkring en gang hvert 4-6 år. I løbet af denne tid vil belægningen have tid nok til at kede sig nok (det vil sige, der er et ønske om at opdatere indretningen), få ​​lidt beskidt (især hvis der er små børn i huset), blive beskadiget af kæledyr og så videre. Årsager til vægpapir kan være en enorm mængde.

Men spørgsmålet er: Hvad skal man ønske sig om loftet er strakt indendørs. Ændring af denne dækning er irrationel - dens levetid er 10-20 år, og prisen er ganske stor. Og hvordan limes tapet med strækloft, for ikke at beskadige det? Lad os prøve at finde ud af det.

Installationsfunktioner

Det største problem, der opstår, når du klæber på tapet, når loftet allerede er strakt - hvordan man laver en smuk ledd uden at beskadige lærredet? Faktisk bør man handle meget omhyggeligt.

Først og fremmest skal du sørge for at forberede væggen til at klæbe. For at gøre dette skal det fjernes fuldstændigt fra restene af den gamle belægning, støv.

Det er vigtigt at overveje: væggen skal allerede være flad! Brug af gips eller nivellering med gips er uønsket, da det i så fald vil være ret problematisk at udføre en smuk overgang mellem væg og loft.

Før klæbning skal væggen være primet. Og tilstedeværelsen af ​​et strækloft er ikke en hindring for det - du skal bare arbejde mere forsigtigt med en børste (i hvert fald i nærheden af ​​loftet), undgå stænk. For at beskytte loftet mod utilsigtet børstekontakt anbefales det at anvende maskeringstape. Det er nyttigt og direkte under klistrende vægge.

Før du limer tapetet efter installation af strækloftet, skal du bestemme: vil du bruge loftplinten. Dette er et dekorativt element, der hjælper med at skjule baguetten, hvor strækloftet er fastgjort, og for at skabe en smuk overgang mellem væggen og loftet.

I de fleste tilfælde hjælper brugen af ​​soklen med at gøre klæbeprocessen mere enkel. Tapetstrimlerne bliver jo kun limet op til bundkortet - det vil sige i en afstand fra loftet. Følgelig reduceres sandsynligheden for beskadigelse af belægningen.

Derudover kan soklen fastgøres, når tapetet er limet ind - i dette tilfælde hjælper det med at skjule den ujævne kant.

Start processen med limning tapet, måler omhyggeligt længderne af strimler på gulvet. Så du vil spare dig selv fra at skulle skære tapetet, efter at de er fastgjort på væggen. På samme måde anbefales det at tilpasse billedet på et tidspunkt, hvor tapetet ligger på gulvet.

På den ene side er det ret ubelejligt. Men på den anden side behøver du ikke forsøge at rette tegningen direkte på væggen og holde båndet, så den ikke kommer i kontakt med loftet.

Hvis det viste sig, at trimning er toppen stadig nødvendig, kan du bruge en spatel, med hvilken du jævnt og fast trykker tapetet på væggen og en skarp kniv, som du omhyggeligt reducerer overskydende. Men det er nødvendigt at handle omhyggeligt: ​​Hvis strækloftet blev skåret, når du limer tapetet, skal du ringe til en specialist for at rette op på situationen.

Nedskæring i nærheden af ​​væggen er nem nok til at fjerne, men det er bedre at forsøge at undgå at beskadige loftsbeklædningen.

Hvis der under klæbningen af ​​væggene kom en lille lim på det strakte gulv, skal du ikke panikere - tapetlimet opløses let i varmt vand. Derfor er det nok bare at tørre loftet med en blød, fugtig svamp.

Denne video viser, hvordan man limer under tapet under loftet.

Hvis denne artikel var nyttig for dig, skal du sørge for at dele den på sociale netværk.

Sådan klæber du tapet med et strækloft

Stræklofter - en simpel version af loftets udformning. Dette er en smuk belægning, der kan tilføje smag til ethvert interiør. Men der er ofte et ønske om at ændre situationen, og den nemmeste og mest tilgængelige måde her er at ændre tapetet. Men mange er bange for at klæbe, da der er risiko for at beskadige strukturen. Overdækningsvægge er helt mulige at ændre, selv med et ophængt loft. Hovedprocessen i denne proces er at følge arbejdsalgoritmen og handle omhyggeligt.

Udformningen af ​​spændingsversionen indebærer tilstedeværelsen af ​​en profil, på hvilken polyvinylchlorid- eller stofbanen strækkes. Dette bliver så stoppet øjeblikket, når det kommer tid til at lim tapetet.

Wallpapering efter installation af strækloftet

Mange limer rummet med tapetark først efter installation af loftkonstruktionen. Dette skyldes følgende faktorer:

 • Brug en gaspistol, der opvarmer lærredet og kan beskadige vægbeklædningen. Dette øjeblik er ikke stærkt argumenteret, hvis arbejdet på enheden udføres af fagfolk, som vil udføre al kvalitet og ikke vil røre den dekorative belægning af væggene.
 • Under boringen af ​​vægge til installation af profilen vil der være mange støv- og betonfliser, som uundgåeligt vil slå sig ned på væggens overflade. Støvet er naturligvis fjernet, men så dobbelt arbejde og udsætte det nye tapet til en sådan test.
 • Producenter af spændingsstrukturer selv i arbejdsvejledningen rådes til først at opbygge et loft, og kun derefter gøre vægge.

Det er ikke svært at forsigtigt klæbe overfladen uden at påvirke det færdige strækloft. Desuden kan ujævne kanter af plader altid være dækket af en loftsplint.

Hvis der på forhånd er planlagt reparation af alle overflader i rummet, skal væggens overflade være forberedt, før loftkonstruktionen installeres. Derfor skal væggene være forberedt på klæbning, udjævning og priming, før de ringes til mesterne, således at disse værker senere kan være udeladt, da de ikke er meget ønskelige i det færdige loft.

Sådan limes tapetet i nærvær af et strækloft

Hvis rummet allerede har et strækloft, og ejeren har lyst til at klæbe nyt tapet, så kan du gøre det. Processen vil imidlertid kræve enorm koncentration og opmærksomhed og vil tage længere tid end at klase uden en spændingsstruktur. Den nemmeste måde er at invitere fagfolk til at udføre reparationer, men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du også indsætte dem selv. For at gøre dette er det nødvendigt at overholde klisteknologi.

Arbejdsalgoritme

Før arbejdet påbegyndes, skal du fjerne alle de møbler, der forstyrrer processen fra værelset, eller i det mindste rense det område, hvor arbejdet i øjeblikket gøres.

Så kan du fortsætte til forberedelsen og udførelsen af ​​værker:

 1. Dækningen af ​​kanten af ​​strækloftet er forseglet med maskeringsbånd, der beskytter overfladen mod en børstebrydning, der er farvet med en primer eller lim.
 2. Hvis profilen af ​​strækloftet blev fastgjort til den gamle belægning, er det nødvendigt at omhyggeligt omhyggeligt klippe tapetet tæt på profilen.

 • Derefter skal den gamle belægning fugtes med vand for bedre fjernelse. I nærværelse af synlige defekter kan du fjerne dem, men det er ikke anbefalet at udjævne væggene i nærvær af et strækloft ved hjælp af gipsvæg eller fuld belægning med kitt.
 • Det næste skridt er den direkte forberedelse af væggene. Det er nødvendigt at helt rense overfladen af ​​gamle malerier, støv og snavs. Bedst af alt, hvis væggen er jordforbundet. Således vil vedhæftningen til overfladen blive forbedret, og mærkbart mindre lim vil blive anvendt, og det vil være lettere og hurtigere at lime arkene. Den kan primeres enten med en rulle eller med en bred børste, men kun meget omhyggeligt nær loftet, da selv en lille dråbe senere kan ødelægge hele udseendet.
 • Efter fuldstændig tørring af primeren skal du limes. I forvejen bør du tænke på tilstedeværelsen af ​​dekorative baguetter, der vil give rummet et færdigt udseende. Ud over de dekorative funktioner gemmer de også de ujævne kanter af arkene og loftsprofilen til fastsættelse af strækloftet. Hvis baguetter sidder fast på væggen, så er der mulighed for at holde tapet til dem. I dette tilfælde skal der trækkes et niveau, hvor baguetten vil ende for ikke at forveksle med længden af ​​tapetgardinet.
 • For at minimere risikoen for at skabe et snit på overfladen af ​​strækloftet, er det bedre at skære arkene på gulvet på forhånd. Også produceret og tilpasset mønster.

  konklusion

  Efter at have etableret et strækloft, bør du ikke tro, at belægningen på væggene nu vil tjene så meget som sin konstruktion. Hvis du vil ændre situationen, er der intet at bekymre sig om, at det gamle tapet fjernes og limes på nye. Det er nok at være opmærksom på denne proces og ikke at lave fejl. Hvis alt er gjort korrekt og præcist, så er der ingen problemer i pastaeprocessen. Alle fejlene kan nemt dækkes med en loftspose, som giver rummets fuldstændighed og speciel charme.