SovetRemont.com

Over hvordan man skjuler bjælkerne i Khrusjtsjov, stak ud af væggene under loftet, tænkte jeg i lang tid. Snarere var opgaven ikke at skjule dem, men snarere hvordan de skulle gøre dem til værdighed af design, eller i det mindste for at få det til at se ud som om det var specielt udtænkt. Og vigtigst af alt så alt sammen harmonisk.

Der er flere muligheder i mit hoved. første; juster strålen, mal den og monter LED-strimlen rundt om omkredsen. Den anden; Juster bjælkerne og væggene med gipsgips og lim loftsplinten nederst til højre under bjælken. Men denne mulighed forsvandt næsten umiddelbart, da væggene i Khrusjtjov var for skæve og stærkt overvældet i forhold til niveauet. Og justere dem med installationen af ​​metal fyrtårne, det er ekstremt lang og vigtigst alt for dyrt for materialer. Og endelig, den tredje mulighed, og som jeg kunne lide mere end andre, vil jeg fortælle om det.

Så hvis du har det samme problem, så er det en rigtig god løsning. Det er ikke nødvendigt at gentage farven på tapet og limet støbning.

Nu, for at alt arbejdet:

 1. Installer et perforeret aluminium hjørne. Bjælkerne, der stikker ud af væggene, er lavet af beton, og derfor var det nødvendigt at fastsætte det perforerede hjørne ved at klæbe det med gipsgips samtidig med at det selv justerede bjælkens areal med en 45 cm trowel.
 2. Dernæst fyldte jeg fyldstoffet med efterbehandlingstæt og rengjort det med et slibemiddel. Det rengøres ved hjælp af en speciel plastristrist, som er installeret på gitteret til afrimning.
 3. Ved krydset til loftet installerede jeg loftsplinterne på bunden langs kanten af ​​bjælken. Jeg limede støbeformen, som jeg malede i samme farve som det hængende loft fra gipsplader. Loftslister malet hvidt, under det centrale loft på det første niveau. Om alle de indviklede og generelt hvordan man klæber soklen med dine egne hænder, læs her.
 4. Pokleil tapet. Jeg valgte tapet til bjælkerne specifikt andre, men de er stadig hovedtemaet. Således viste lokalet tre skygger af tapet.

Loftstik og støbning

Jeg vil opsummere. Jeg tror, ​​at jeg formåede at nå opgaven. Takket være denne modtagelse blev manglen på plads i Khrusjtsjov hans plus til designen af ​​rummet. Alle de gæster, der besøgte lejligheden, sagde i én stemme om skønheden i loftet og væggene, og nogen gættede aldrig tilstedeværelsen af ​​betonbundsbjælker under loftet.

Jeg håber virkelig, at denne teknik hjælper dig og stadig forsøger at opfinde og implementere din ide. Og du kan scoop ideer ved at se på dem i billeder på internettet eller i byggemagasiner. Selv hvis du ikke finder noget der for dig selv, så skal du i hvert fald bestemme farverne i farver, da ikke alle farver er i harmoni med hinanden.

Og her er en anden metode - køb f.eks. Husholdningsapparater eller tapet, og returner en del af pengene op til 30% tilbage til dig selv.

Hvordan stikker tapetet, hvis på den ene side bjælken?

God dag!
Stue, pudsning vægge.
Til højre er en stråle. Loftet er 2,95.
Hvordan limes tapet i dette tilfælde? Op til strålen og rundt i lokalet på dette niveau? Eller til bjælken og resten af ​​væggen til loftet? Baggrunde vil være meget lyse.

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Det er slet ikke højt. Mulighed 1-tapet til slutningen. valgmulighed 2 - at lægge en støbning under strålen omkring omkredsen og lave maleri over

Det er slet ikke højt. Mulighed 1-tapet til slutningen. valgmulighed 2 - at lægge en støbning under strålen omkring omkredsen og lave maleri over

Jeg er enig med den tidligere anmeldelse. Støbning og tapet under bjælken.

Jeg ville have fastgjort til bjælken og langs omkredsen af ​​loftstøbningen på bjælkens bredde (godt på henholdsvis bjælken

Og caisson fra hl med den indbyggede belysning planlægger ikke? Der og din stråle vil gå. Og hvis væggene er malet, bliver der slet ingen spørgsmål.

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

God dag! Hjælp venligst med farven. Der er gamle møbler, ingen erstatning er planlagt. Lejligheden er lille, 43-45 kvm, loft 2,50, nordsiden. Vi planlægger hvide vægge (hvilken anden farve kan passe?), Hvide døre. sen restaurering.

Hej Vi planlægger en reparation. Vi ønsker at forstå: hvilke tapeter og møbler farver skal vælges. Jeg har selv en tendens til at berolige toner: uden eller kakao, men jeg er bange for at gøre alt blegt og uforeneligt. Som inspirerende idé ser jeg et billede, der blev præsenteret for os.

alt hej Hendmeidu))) bordet, undersiden af ​​zingeren og en bordplade fra sovjetbordet, kvalitativ, ikke spånplade, jeg ønskede at indsætte en mosaik ovenpå, men den (bordpladen) er af uregelmæssig form, lidt sådan en plump rektangel i midten af ​​72 ved 94, men ved kanterne.

Hjælp venligst med at bestemme gardinerne. Værelset er et planteskole for en lille pige. Jeg vil virkelig have romerske, men vinduerne mod syd skal du sørge for at mørke. Eller romersk - tulle og tæt på tagskægget? Så cornice en eller to? Og for farve tips.

reparation kommer. Jeg vil arrangere væggene i gangen "under den hvide mursten." I øjeblikket stoppede vi ved tapetet (den eneste ulempe - der er ingen effekt af lydstyrken). Gips mursten er dyr (materialomkostninger + arbejde). Men på internettet kom på tværs.

Forstærket betonbjælker langs de 2 vægge i rummet

Udvalgte indlæg

Senest set 0 brugere

Ingen registreret bruger ser denne side.

De bedste artikler på IABs hjemmeside

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Idéer til dit hjem
 • Indretningsdesign
 • Forstærket betonbjælker langs de 2 vægge i rummet

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation og dekoration

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webstedet er et førende internetprojekt dedikeret til genopbygning og indretning af boliger. Hovedindholdet på webstedet er arkivet af bladet "Idéer i dit hus" - eksklusive forfatterartikler, højkvalitets illustrationer, praktiske råd og lektioner. Et team af fagfolk arbejder på projektet i tæt samarbejde med kendte designere, arkitekter og førende forlagseksperter.

På vores hjemmeside kan du finde omfattende designløsninger; se detaljerede markedsanmeldelser af byggematerialer, møbler, maskiner og udstyr; sammenligne dine egne ideer med design projekter af førende arkitekter; Direkte chat med andre læsere og redaktører på forummet.

Er du en professionel arkitekt eller designer?

Sådan limes tapetet til loftet - trin for trin instruktioner: Teknologi klistning

Tiden er kommet, da du tog et kritisk kig på din lejlighed og besluttede at det var på tide at gøre mindst renovering - at limme væggene med tapet, male eller hvidgøre loftet.

Og hvorfor ikke klistre over et loft med vægpapir - det er faktisk praktisk, smukt og stilfuldt. Men de fleste tror, ​​at dette arbejde kun kan udføres af professionelle håndværkere. Langt fra det!

Denne artikel beskriver detaljeret:

 • hvordan man vælger loft tapet;
 • hvilke værktøjer og hjælpematerialer er nødvendige
 • hvad skal der gøres før stakning starter
 • hvordan man limer tapet på loftet - med eller uden en assistent

Tapetvalg

Du skal begynde med valget af tapet, og for ikke at blive forvekslet, bør du finde ud af, hvilken slags deres passer til loftet.

Nogle typer af tapet:

 • papir - den billigste, som er fantastisk til kosmetiske reparationer;
 • Vinyl - meget populært i dag, de er holdbare, modstandsdygtige over for fugt og mere holdbare end papir tapet;
 • tekstil - to-lags: på basislaget lavet af papir eller ikke-vævet, overlejret tekstilmateriale (hør, bomuld og andre);
 • ikke-vævet - særligt holdbar og elastisk type tapet, er brandhæmmende og slidbestandig;
 • væske-cellulose blanding, der påføres vægge eller loft og giver en glat overflade uden sømme.

Valg af ikke-vævede

Så hvilken slags tapet passer bedst til lofter? Ifølge fagfolk - ikke-vævede, som har følgende fordele:

 • hvis du er træt af de originale farver, kan du omhyggeligere dem til enhver tid i en anden farve;
 • det er ligegyldigt hvilken overflade der skal limes på - det kan være både træ og beton;
 • de behøver ikke at blive imprægneret med lim, kun udsmykning af loftet.

Men de har en stor ulempe - prisen er ret høj. Men hvis du ikke har nok penge, behøver du ikke at blive forstyrret - køb papirbaggrunde og gå ned til forretning.

farver

For en lejlighed med lave lofter er tapet af lyse farver eller med små og blegne mønstre bedst egnet - dette skaber visuelt et indtryk af et højere loft.

Det er også værd at bemærke, at disse wallpapers kombineres med ethvert interiør. For en lejlighed med højt til loftet kan du lim tapetet i både lyse og mørke farver. Men valget af farver er et smag af hver person.

Nødvendige værktøjer

 • skridt-stige, geder eller højt bord;
 • en spand, hvori limen er opdrættet;
 • byggemixer eller træpind (til blanding af lim);
 • målebånd;
 • kniv til skæring af tapet (du kan erstatte den klerkiske);
 • mærkning blyant;
 • rulle på et langt håndtag med en bunke med medium længde;
 • malingbakke eller andet bestik - til jævn fordeling af lim på rullen;
 • børster og klude.

Forberedelse til klæbning

Før du begynder at klæbe, skal du forberede loftets overflade, klippe tapet og markere linjen under det første ark.

Loft forberedelse

Det er ikke nødvendigt at rive maling fra det malede loft, men hvis det har været hvidkalket, er det tilrådeligt at fjerne hvidvask og derefter sætte loftet to gange. Hvis der allerede var wallpapers, skal de fjernes uden at savne selv det mindste stykke.

Det sker, at loftet er ujævnt og med store hældninger - så kan det kvalitativt udjævnes med gips. Men det er igen dit valg, hvilket stort set afhænger af det budget, der er afsat til reparationen.

Hvis loftet blev gipset, skal der før påføring af tapet på overfladen af ​​loftet påføres primer (akryl er ret egnet). Primeren påføres med en konventionel børste, rulle eller børste. Efter tørring kan primeren limes med det samme.

Vær opmærksom på! Det er ikke nødvendigt at anvende en primer. Men hvis loftet er primet, så tapetet holder meget bedre, limes lettere og tørrer hurtigere.

Skæring tapet

 1. Sæt rullen med forsiden nedad og vind det.
 2. Mål den nødvendige længde med et målebånd og mærk det med en blyant.
 3. Fold tapestriben langs etiketten (forsiden skal være øverst), og derefter glatte den resulterende bøjning.
 4. Skær et blad af kniven på indersiden af ​​bøjningen.

Du kan skære korte strimler - bredden af ​​rullen, og kan være lang - alt efter loftets størrelse. Det er selvfølgelig lettere at klæbe korte strimler end lange, men der vil være meget mere sting.

Lav en flad linje under det første ark med tapet.

Efter at loftets overflade er forberedt og tapet er blevet skåret, skal en linje markeres på loftet for det første arkklistermærke. Linjen skal altid være glat, fordi tapetet ellers falder skævt og med warps.

Hvordan laver man den ønskede flade linje? Dette gøres simpelt:

 1. Hammer på de modstående vægge næsten under loftet to negle - afstanden mellem neglene skal være lig med bredden af ​​tapetarket.
 2. Stram rebet mellem neglene (rebet skal være stramt stramt!), Efter omhyggeligt gnidning af det med kridt.
 3. Træk repet ned og slip derefter brat.

Som et resultat er en kridtlinie trykt på loftet, hvorigennem debutarket skal limes. Og som du ved, er en god start halv succes!

Har brug for at vide! Markeringen af ​​linjen skal ske inden stiftets start.

tapetsering

 1. Sæt den første snitstrimmel på en ren overflade, omhyggeligt og jævnt fordel den med lim, idet der lægges særlig vægt på kanterne og hjørnerne.
 2. Fold forsigtigt båndet forsigtigt: bredden af ​​folderne skal være 25-30 cm.
 3. Lim det sted på loftet, som strimlen er forberedt på.
 4. Lim langs den markerede linie, gradvis rette arket. Hvis du lim sammen, holder man en strimmel, og den anden holder den fast. Hvis du limer en, så hold lærredet med en hånd (eller endnu bedre, tryk den med en pind, så den ikke går i stykker).
 5. Glat stripen med en børste eller rulle under vedhæftning - på denne måde fjernes luftbobler fra under tapetet.
 6. Efter klipning af hele strimlen skal du platte den igen med en børste eller rulle. Dette vil desuden trykke strimlen mod loftet og fjerne de resterende bobler. Skær de overskydende stykker langs væggen og loftet.
 7. De resterende ark skal limes på den første limede strimmel, og arkene skal gå tæt på hinanden uden overlapning og mellemrum.

For at omgå fremspringet på loftet er det nødvendigt at lave et snit langs kanten af ​​strimlen - dette vil medvirke til at undgå spændingen af ​​lærredet. Hvor lysekronen hænger, er det nødvendigt at gøre en krydsskæring - så lærredet på dette sted vil ligge fladt.

Har brug for at vide! Under arbejdet er det nødvendigt at udelukke selv de mindste udkast i lokalet, og efter afslutning af limning lukker du vinduer og døre i mindst to til tre dage.

Efter at have læst denne artikel lærte du, hvordan du limte tapet på loftet.

Så det er tid til at teste teorien i praksis. Vil du få et godt resultat? Arbejd forsigtigt, skynd dig ikke, og følg omhyggeligt anvisningerne i denne artikel.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Wallpapering på vanskelige steder

Lægning af tapetet på de flade vægge i rummet er ret simpelt, men i hvert rum vil der altid være vanskelige steder, hvor du skal vise dine færdigheder. Ud over døre og vinduer i hvert rum er der også andre steder, der er vanskelige at klæbe på med tapet - kontakter, stikkontakter, mantler, trapper og endeposter af trappehåndtag, rør og radiatorer, såvel som buer af nicher og ganger mellem rum. Det er meget ubelejligt at klæbe tapet på sådanne steder, og derfor er det besværligt, fordi de tilføjer til dette: ikke strenge vertikale vinkler, uregelmæssigheder af væggene, hvilket fører til en forvrængning af billedet, men mesteren skal altid have en passende løsning for hver enkelt sag. Hovedproblemet ved dette omhyggelige arbejde er tørringen af ​​limen i løbet af den tid det tager at trimme og justere tapetet. Det er løst meget enkelt - har lidt lim og en lille børste på hånden. Overvej de grundlæggende teknikker for sådant arbejde på vanskelige steder, der laver tapet.

Pasta af ydre hjørner - døråbninger og skråninger af vinduer

Hvis man ved udarbejdelsen af ​​væggens overflade til limning tapeter blev dannet kvalitativt, dvs. de er strenge lodrette og har ingen defekter, så er de meget lette at klistre over ved blot at gentage bøjning af hjørnet med den resterende frie og ikke limede del af lærredet og omhyggeligt udjævne det. Derfor har du nået døren, juster mønstrene og lim det sidste ark med en overlapning på døråbningen, udglatning leddet med den forrige strimmel med en børste. Lav et diagonalt snit i den ikke-limede del af tapetet til det øverste hjørne af dørkarmen. Fold den trimmet del på en skråning og mark en linje på lærredet langs kanten af ​​kassen, og tilføj en 12 mm tillæg for at bøje den på denne kant. Skru og skær det overskydende tapet, og forsigtigt glat lærredet til væggen og kanten med en børste. På den øverste skråning af døråbningen lim et kort stykke tapet overlappende med den resterende fri del af hovedklædet. At overlappe kanten af ​​den frie del er mindre mærkbar, skåret langs den bølgede linje. Lim derefter den nye fulde strimmel på den modsatte hældning af døråbningen.

Ovenstående stakteknologi er ideel til indgangsdøre, eller hvis du arbejder med baggrunde, der ikke kræver dockning af mønsteret. For indvendige døre og vinduer, der altid er i syne, når dockning af mønstre er påkrævet eller hjørner ikke er ideelle, er en anden mere egnet til, hvilke tapestrimler er limet overlappede. For at gøre dette er det sidste lærred klippet, så der er 25 mm tilbage for at danne en overlapning på de tilsvarende skråninger. Mens limen ikke greb, er det nødvendigt at danne et hjørne og udglatte materialet meget godt. Hvis der forekommer rynker, er det nødvendigt at lave snit i skødet og for at opnå en flad overflade. Efter at have opnået det ønskede resultat, afskæres overskydende overlap med en spatel som linjal og en skarp kniv, hvilket gør en lille kantstørrelse på 5 - 7 mm, hvilket ikke kan mærkes gennem den anden tapestrimmel. Mål med målebåndet bredden af ​​skråningerne, tilføj 12 mm til og forbered de nødvendige materialeskæringer for hver hældning under hensyntagen til tapetmønstrene. Du kan klæbe de forberedte udskæringer, når du sørger for, at de forberedte kanter af tapetet greb godt sammen med hældningen.

Vinduesindpakning udføres på samme teknologi, men du skal huske om nogle funktioner. Da vinduesskråningerne ofte har en lavere temperatur og højere luftfugtighed end resten af ​​væggen, er det ikke altid muligt at få en stærk limning af tapet placeret på dem på grund af deres ujævne tørring, hvilket fører til rive i kanten. Derfor er det tilrådeligt at bruge kantsten på vindueskråninger eller at tilføje 10-20% importeret tyrkisk PVA til tapetlim.

Limning tapet i bue og bue nicher

Hvis du skal indsætte over en bue mellem to værelser, skal du begynde med at indsætte væggen på begge sider af åbningen for at sikre om nødvendigt symmetrien af ​​tapetmønstrene. Klip de limede paneler og stykker, så 25 mm tapet kan bøjes inde i bue. På den bøjede del laves små V-formede hak og presser tungerne til overfladen og endda den opnåede kant. Forbered nu to paneler med tapet 3 mm bredere end tykkelsen af ​​buen og lig med halvdelen af ​​buenes omkreds steg med 25 mm. Når den forberedte kant inde i buen passer godt med den indre overflade, lim dem opad, så de overlapper hinanden på buens bue. Mønsteret på de to lodrette sektioner kan kombineres. På toppen af ​​hvælvet skal du skære gennem overlapningen og fjerne unødvendig trimning for at få en flad ledd.

Når du laver buer med tapet med mønstre, kan der være nogle ekstra vanskeligheder forbundet med at kombinere mønsteret på en flad væg og på sin krumme indre overflade. Hvis det er irriterende, så er den bedste løsning at bruge enten tapet uden et mønster eller med et vilkårlig mønster eller at indsætte over en krøllet overflade med monofonisk tapet, som i tone harmonerer med tapet på væggene. Og for at fuldstændig slippe af med dette problem - er det bedre at lave rektangulære buer.

Hvis du trimmer en buet niche med tapet, så er det nødvendigt at indsætte over sin forside, afskære formen af ​​åbningen af ​​kluden og stykkerne, hvilket efterlader 25 mm for at danne en flad kant på den nederste del af hvelvet såvel som i buen. Forbered stykker af tapet af den nødvendige form til at klæbe over nichens væg og danne en anden kant på bunden af ​​hvælvet. Afslut arbejdet ved at indsætte to forberedte strimler på indersiden af ​​buen.

Limer rundt om pejsen

Limning af tapetet omkring pejsen ligner det samme arbejde omkring døren. Faktisk klæber de ydre hjørner og mantelen udsmykker portalen ovenfra. Hvis du bruger tapet med "store blomster" til at færdiggøre den første strimmel af passende længde med et tillæg, skal du holde det i midten af ​​kappen og efterlade et tillæg på 6 mm. Den næste strimmel med en længde svarende til højden af ​​væggen med et tillæg limes til samlingen, limet med den øvre del til væggen, der kombinerer mønstrene med den første. Lav et snit i den resterende del af lærredet for at sætte tapetet på portalen til mantelpiece og skære det omtrent til figurrammens form. Rett og slog tapetet rundt om perimeteren, så tapetet sætter sig jævnt og stramt under mantelpiece. Glat ud med en pensel. Tryk forsigtigt tapetet på rammens lindring, skru det overskydende ud og skær dem med en brevpapirkniv.

I disse komplekse hjørner, der er dannet af kurver med lille radius, laves små saks langs kanten af ​​tapetet med en række små stykker, så du kan rette baggrunden langs væggen. Trim de opnåede tunger til 6 mm. Stik alle lagnerne rundt om portalen.

Nu kan du afskære alle 6 mm ark med en skarp kniv til vinyl tapet og små saks til papir tapet. Glem ikke at vaske rester af lim. Husk at fjerne tørret lim er meget vanskeligere.

Pasta af væggen bag radiatorer og rør

Der er ingen særlig vanskelighed i dette arbejde. Efter at have nået radiatoren (rør) måles med målebånd placeringen af ​​radiatormonteringsbeslagene (røret) på væggen. I overensstemmelse med disse målinger skæres bunden af ​​tapetstykket til toppen af ​​beslaget. Indsæt det limbelagte stykke bag radiatoren (røret), så beslagene er i slidserne. Brug en rulle ved at trykke på tapetet mod væggen. Markér en snitlinie på en sokkel - og afskær overskuddet. Fjern spor af lim på tapetet og på radiatoren (rør).

Sæt omkring stikkontakterne og kontakterne

Når du klargør tapetet for at klæde væggen omkring stikkontakter og kontakter, skal du ikke markere og skære huller i materialet, fordi når du docker mønsteret og observerer den ønskede lodrethed, kan du savne de forberedte huller. Det er bedre at anvende følgende procedure.

Forbered dig på at klæbe det ønskede lærredsbaggrund. Tag stikket ud af stikkontakten, og løsn skruerne, der fastgør kontakten eller kontakten på sagen. Lim det forberedte ark over pladen og tryk det mod det for at markere hjørnerne. Saks, skær tapetet i midten af ​​foringen. Lav lige snit på hvert hjørne af foringen og bøj de fire modtagne ventiler. Trim dem i en størrelse på 6 mm og tag dem under trimmen. Pensel tapetet, tryk det mod væggen. Spænd hættens skruer. Du kan fortsætte med at klæbe yderligere tapet på væggen indtil næste foring. Efter færdiggørelse af tapet på alle kontakter og udgange, kan du tænde for strømmen igen.

Pasta væggen ved trappen

Hovedproblemet ved udførelsen af ​​dette arbejde er, at det kører, og du skal arbejde med lange lærred af tapet på sidevæggen. Derfor kan man ikke undvære pålidelige stadier og en anden assistent til højkvalitetsjustering af tapet, når man limer. På samme tid skal limen påføres arkene mere rigeligt, da der vil blive brugt mere tid på hvert ark. Den skal foldes i harmonika og udfoldes ned ad væggen.

Det er nødvendigt at begynde med det længste stykke (længden med et tillæg bestemmes af den maksimale størrelse, idet der tages hensyn til dens trimning på soklen i en vinkel efter udjævning), som skal udjævnes til en lodret og overlappes med 12 mm til trappakselets forvæg. Laserniveauet kan være en stor hjælp i dette arbejde, hvilket giver skæringspunktet mellem de lodrette og vandrette linjer på væggen.

Tryk nederste del af bladet mod det skrånende bundkort og trim overskydningen. Derefter klistrede arbejdet på det første stykke i den retning, der er vist i figuren, og lim derefter forvæggen.

Hvis en trappeforhæng er fastgjort til væggen, skal dette tages i betragtning ved estimering af placeringen af ​​tapestrimler på væggen. For at reducere mængden af ​​arbejde og få et godt resultat, er det ønskeligt at placere dem, således at lærredens bukselinjer falder på skinnebeslagene. Klip nettet gennem midten af ​​bjerget og lav flere radiale snit for at undgå rynker rundt om det. Tryk kronbladene på bjerget for at markere skæringslinjen, bøj ​​tapetet, skære overskydende og glatte ud i tapetet. Gør det samme på det andet stykke af leddet.

Limning Wallpaper Borders

Der er mange forskellige typer af grænser, herunder selvklæbende, som kan klistres, både langs loftet (kantede den øverste grænse af tapetet) og midt på væggen og kan også fungere som kant til vinduer og døre. De kan limes på to måder afhængigt af typen af ​​tapet. Hvis du har eksfolierende tapet (som det fremgår af det tilsvarende piktogram på etiketten), så for klistermærket af grænsen, bliver de skåret, så fjernes det øverste lag, og grænsen limes til substratet, der er tilbage på væggen. Om nødvendigt kan grænsen klistres direkte på tapetet, og det anbefales at bruge speciel vinyllim, når du limer grænserne på vinyl tapet.

Hvis kantsten ikke limes langs loftet, er det nødvendigt at tegne en lige styrelinje ved hjælp af et niveau. For at sikre en jævn sammenføjning mellem de to strimler af grænser, anvendes dobbeltklemmetoden, hvorefter overskydende lim fjernes med vand med en ren svamp.

Nå, det er alt for nu. Jeg håber, at disse instruktioner vil hjælpe med at undgå irriterende fejl i udsmykningen af ​​dit værelse.

Som jeg indsatte tapet i Khrusjtsjov med søjler og bjælker

Her, i sidste uge bestilte jeg et nyt tapet til min kones bedstemor. Et lille rum i en fem-etagers bygning, som normalt kaldes "Khrusjtjov". Forudsat at det vil tage to dage. Den første er stripping af gamle tapeter; den anden stikker nye. Så det skete, men jeg troede, at lønomkostningerne ville være mindre.

Det drejer sig om bjælker og søjler, nogle gange med fremspring kaldet hovedstæder. At lime hjørnerne af rummet er meget svært og meget lang. Samtidig er væggene ikke engang, og jeg ville ikke planere dem, og der er ingen tid til det. Derfor glemte jeg straks at kombinere billedet og mærke arkene ind i leddet i komplekse søjlebjælker.

Jeg håber, at min bedstemor ikke sværger længe efter min afrejse.

Hvordan limes tapet i hjørnerne af rummet?

Udsmykning af væggene med materialer som tapet er den mest almindelige måde, når det kommer til at opdatere interiøret. Det er praktisk, men ikke nødvendigt at invitere specialister til tapet på værelserne. Nok til at have villigheden til selvstændigt at udføre sådanne reparationer.

Procesfunktioner

Hvis der ikke er ekstra penge til at betale professionelle efterbehandlere, kan du klare selv at klæde væggene. Her er kun problemer med, hvordan man omhyggeligt limer tapet i hjørnerne. Før du kommer ned til erhvervslivet, er det bedre at lære nogle bygningsregler.

Det er ligegyldigt fra hvilket sted at starte wallpapering rummet, hvis alle hjørner er lige. Hvis dette ikke er tilfældet, er det bedre at vælge den vinkel, efter at du har lagt ind på tapetet, som det vil være muligt at undgå at skævte striberne på en flad overflade. Under alle omstændigheder er det bedre at starte arbejdet fra den vinkel, der ikke er slående, eller i det mindste i fremtiden vil blive blokeret af møbler. Det er bestemt ikke nødvendigt at vælge et hjørne til den første indsætning.

Sådan limer du ikke-vævet måler tapet

Wall paper på en flizelinovy ​​basis - i dag ikke en sjældenhed, vil du allerede overraske ingen med dem. Men det brede lærred til russerne er stadig et vidunder. Europæisk ikke-vævet tapet eller baseret på det er produceret af europæiske producenter, i Rusland er de begrænset til standardrullestørrelsen - 53 cm. Forresten er de målerbaserede baggrunde betinget af deres ægte bredde kan være anderledes - fra 90 til 140 cm. Materialet har som en del en række fordele og ulemper. Med funktioner skal du gøre dig fortrolig, før du køber et stort tapet.

Fordele og ulemper ved brede lærred

Der vil blive betragtet karakteristika for ikke kun de belægninger, der er fuldstændigt sammensat af ikke-vævede, men også vinyl på non-woven base. Disse materialer er meget ens i performance, de er også monteret på samme måder.

Så brede baggrunde er bekvemme fordi:

 • de danner mindre ledd - på grund af deres store størrelse er mere voluminøse mønstre anbragt på lærredene, bliver det lettere at samle og kombinere fragmenterne af mønsteret, webene efter installation er et stykke - sømene mellem båndene er næsten usynlige.
 • Installation er hurtigere - i stedet for to standardstrimler skæres, fastgøres, niveauer og trim behøver kun en.
 • Prisen på materialet er mindre - prisen på en målerulle er mindre end prisen på to standard-enheder af samme producent.

Alle manglerne på måleræsker er forbundet med funktionerne i deres installation:

 • de er vanskelige at klæbe alene, især på loftet. Men hvis det ikke var muligt at finde en partner, kan du stadig holde opmåling baggrunde selv, du skal bare være tålmodig.
 • Det er sværere at købe den optimale mængde materiale - der er risiko for, at flere centimeter dækning ikke vil være tilstrækkeligt, eller tværtimod vil der forblive en hel roll. I den henseende er det lettere med smalle lærrede - hvis der er overskud, vil der være få af dem.
 • Det er meget problematisk at klæbe et lille rum med brede strimler, de skal ofte klippes og skæres (i hjørnerne, i skråningerne).
 • Det er tilladt at anvende ikke-standardbredder i værelser med små afvigelser af dimensioner - hvis loftet, væggene eller hjørnerne er meget buede, bliver det ikke let at komme med måleark uden forvrængninger.

Sammenfattende ovenstående kan vi konkludere: at lim klæbende tapeter i store rum med et minimum af yderligere elementer (såsom batterier, vinduer, døre, nicher og buer) og med glatte vægge. Ideelle værelser, kablet med gipsvæg - der er alle hjørnerne korrekte, og overfladerne er glatte.

Video om, hvordan man limer måleren tapet sammen:

Montering af ikke-vævet tapet på loftet

Med fremkomsten af ​​færdigbehandling fra ikke-vævede er mode til klæbende lofter vendt tilbage. Dette skete på grund af materialets alsidighed:

 • den har en anden overflade (rillet, glat, ensformet eller mønstret);
 • holdbar;
 • let at rengøre med støvsuger og en fugtig klud;
 • egnet til farvning.

Lim på loftet bredt tapet på non-woven base er nødvendig i følgende rækkefølge:

 1. Forbered overfladen - fjern belysningen, isoler ledningerne, rengør loftet fra restene af den gamle belægning, kitt og prik den.
 2. Hvis det er fastsat i reparationsplanen, skal du holde stikkene, bundpladerne og kantene til loftet.
 3. Fra en væg med et vindue på flere punkter måles afstanden som valsens bredde. Forbind prikker med en linje.
 4. Splash den resulterende strimmel med lim.
 5. Fra rullen til at skære et lærred med en længde lidt større end bredden af ​​rummet.
 6. Fastgør strimlen til loftet, og kombiner kanten med et hjørne eller en kant, mens du er nødt til at fokusere på den stregne strimmel.
 7. Roller for at trykke på måleren tapet, udvise luft og overskydende lim i retning fra midten af ​​strimlen til kanterne.
 8. Butt lim den følgende strimmel.

På loftet er tungt uvævet tapetpasta ganske vanskeligt. For at gøre dem mere fast fastsættes limen tykkere end angivet i instruktionerne. Den tykke sammensætning er også lettere at anvende til loftet, det vil ikke afløb og dryppe.

Loftet er ofte malet, det er vigtigt at huske at dette kun kan gøres på en tør overflade. Efter limning af tapetet skal mindst 3 dage passere før farvning.

Tricket, med hvilket brede baggrunde kan limes til loftet alene, vises i videoen:

Installationsinstruktioner måler tapet på væggene

I princippet er det ikke anderledes at arbejde med brede dåser end limning af standardbaggrunde.

Alle handlinger udføres i samme rækkefølge:

 1. Stikkontakter og afbrydere fjernes fra væggene, enderne af ledningerne er isoleret.
 2. Forskellige fastgørelseselementer fjernes (søm, beslag, skruer, dykker).
 3. De rengør væggene i den gamle belægning (maling vaskes af, tapetet fugtes med vand og rengøres med en spatel).
 4. Fylde uregelmæssigheder og overskrive tørret kitt med fint kornet sandpapir. Hvordan man korrekt forbereder pladsen til klistning, kan du desuden se på videoen:
 5. Dæk vægge med et eller to lag dyb penetration jord. Dette skal gøres, især på fugtintensive materialer (beton, gipsvæg, træ). Primeren klæber bundens porer og derved forhindrer limens indtrængning i dem. Overholdelsen af ​​tapet og vægge er meget højere.
 6. Efter at væggene er helt tørre, overføres de til tapetstickeren. Opløs lim til klud på basis af ikke-vævet i vand, gør det i overensstemmelse med instruktionerne på limpakken.
 7. Bestem startpunktet, hvorfra måleren ikke-vævet tapet skal limes. Eksperter anbefaler at starte fra hjørnet - fra det skal du trække sig tilbage 104-105 cm (med en rullebredde på 106 cm) og tegne en lige lodret linie.
 8. Smør væggen med lim.
 9. Skær den første strimmel med en længde på 5-10 cm mere end væggenes højde.
 10. Kombiner den øverste kant af tapetet med skæringslinjen mellem loftet og væggen, samtidig med at du kombinerer den vertikale kant af lærredet med linjen tegnet på væggen.
 11. Centrer lærredet i midten og flad det i form af et "juletræ" - fra midten til siden.
 12. Rulle eller spatel til at udvise overskydende luft fra under tapetet.
 13. Skær det overskydende tapet fra bunden og toppen med en skarp kniv.
 14. Fortsæt med at klæbe hele brede strimler til næste hjørne.
 15. Du kan ikke lim en hel strimmel i et hjørne - det kan føre og rynke. Fra den ekstreme strimmel glider rouletten over et hjørne på 1,5-2 cm, denne størrelse er fast.
 16. Fra det nye bånd afskåret et stykke i bredden af ​​den resulterende størrelse.
 17. En snitstrimmel påføres væggen smurt med lim, idet den tilpasses med kanten af ​​den foregående strimmel.
 18. Hvis det andet segment af den samme strimmel har en bredde på mere end 20-30 cm, bruges den til at indsætte den tilstødende væg. Hvis der er for smal en strimmel, er det bedre at skære en ny af rullen.
 19. En lodret linie trækkes på den tilstødende væg, der afviger fra bredden af ​​bredden af ​​den næste tapet af tapet.
 20. Påfør den smurt væg med tapet, kombinere deres kant med en stribe stripe.
 21. Et lodret snit er lavet midt i overlapningen i hjørnet af overlapningen. Overskydende tapet fjernes, og strimlerne limes ende til ende. Sømmen skal være ubemærket.
 22. Fortsæt med at arbejde i samme rækkefølge.

I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at skære igennem fortykkelsen, rul overlapningen med en rulle nok nok.

Som du kan se, er der intet kompliceret i processen. Yderligere oplysninger findes i videoen:

Alligevel er det bedre at arbejde sammen - en person står på en trinladder og kombinerer lærredet med loftlinjen, og den anden svarer væggen lodret.

Indlægning af vanskelige steder

Det er ret nemt at klæbe tapet på glatte vægge, det er lidt sværere at klæbe hjørnerne med høj kvalitet. Men de mest vanskelige steder er områderne bag batterierne, de ydre hjørner og forskellige dekorative elementer.

Installation i sådanne steder anbefales, at guiden udføres som følger:

 • Varmeledninger er forskellige, afhængigt af dette og bestemmer metoden til at klæde væggene bag dem. At gøre dette arbejde er under alle omstændigheder ikke let, og tapetmålerens bredde er vanskeligere dobbelt. Du kan skære lærredet i små stykker og holde dem adskilt. Men denne metode er kun egnet til almindeligt tapet, så tegning af et billede virker ikke. En enklere måde, der er tilgængelig selv for en nybegynder, er at male pladsen bag batteriet for at matche tapetet. De gør det med en børste på et langt buet håndtag, det er bedre at tage akrylmaling.
 • Tapet kan limes til eksterne hjørner på flere måder, de adskiller sig ikke fra behandlingsmulighederne for indvendige hjørner. Dette er en overlapningsmetode og en beskæringsmetode. Underlapningen skal under alle omstændigheder ikke være midt i hjørnet, men 3-4 cm fra den.
 • Hvis der er loftslister eller kantsten, er det bedre at klare dem, før limning af tapetet. Så materialet forbrug vil falde (ingen grund til at forlade det øvre sømønster), og det vil være lettere at trimme tapetet.
 • Gulvstiften, tværtimod, det er bedre at fjerne. Derefter gemmer de ujævnt trimmet eller for korte kanter.

Tips fagfolk om at indsætte komplekse områder vises i videoen:

Processen med at installere bredt tapet på ikke-vævet basis er ikke meget forskellig fra at arbejde med et materiale med standardbredde. En lille nuance og råd fra erfarne herrer er let at finde på billedet eller videoen.

Sådan limes vægstrålen

Online mp3-skæring er praktisk
og en simpel service, der hjælper dig
Opret selvstændigt en musik ringetone.

YouTube video download

YouTube video converter Vores online video
Converter giver dig mulighed for at downloade videoer fra
YouTube hjemmeside i webm, mp4, 3gpp, flv, mp3 formater.

Radio online

Disse er radiostationer at vælge imellem efter land, stil.
og kvalitet. Radio stationer over hele verden,
mere end 1000 populære radiostationer.

webcams

Direkte udsendelse fra webcams produceret
helt fri reel
tid - udsendt online.

Online tv

Vores online tv er over 300 populære.
Tv-kanaler at vælge imellem, efter land
og genrer. Broadcast tv-kanaler gratis.

Chat Roulette + Video 18+

Fantastisk mulighed for at skabe nye relationer
med efterfølgeren i det virkelige liv. Tilfældig video
chat (chat roulette), publikum - disse er mennesker fra hele verden.

Sådan limes bredt tapet

Bredt tapet til nybegyndere bygherrer - et rigtigt vidunder. Vores landsmand plejede at bruge standard lærred til lakrum. Men sammen med dette er der baggrunde, der har en stor rullebredde, og tilgangen til arbejde i dette tilfælde ændrer sig dramatisk. Selvom dette materiale ikke er meget forskelligt fra almindeligt tapet, reduceres det væsentligt for indsatsen ved reparationer på grund af den øgede bredde. Fra denne artikel lærer du, hvordan du limer brede baggrunde, hvordan man korrekt henvender sig til deres valg, markerer væggen og udfører indsæt hele rummet.

Indholdsfortegnelse:

Hvad er brede baggrunde

Næsten alle russiske tapetprodukter fremstilles i øjeblikket ifølge en bestemt standard - de fleste udviklere er bekendt med baggrunde 53 centimeter bredt. Udenlandske baggrunde præsenteres i et rigere sortiment, men samtidig har de ofte ikke-standardbredde. For eksempel har tapet italienske og tyske producenter, hvis produkter er bredt repræsenteret på vores marked, en arbejdsbredde på 106 eller 70 centimeter.

Et tapet af en særlig størrelse, som er repræsenteret i modellen af ​​belgiske virksomheder, udgør en samling med en rullebredde på 90, 100 og endda 140 centimeter. En række modeller af den berømte franske producent omfatter tapet med en bredde på 90 og 70 centimeter. Hvis du overvejer de forskellige muligheder for tapet, har du valgt en stor størrelse for dig selv, så skal du bare finde ud af, hvordan du limer brede baggrunde.

Bredt wallpapers har ikke-vævede baser, så det kræver ikke imprægnering med lim. For at opnå det ønskede resultat behøver du kun at sprede klæbemidlet på den forberedte væg og påføre et skåret tørt ark på det. Det er dog nødvendigt at forplanere overfladen ved hjælp af efterbehandling og start af kittet. Hvis du ikke tager højde for sådanne "små ting", vil du helt sikkert få en mismatch af sømme.

Men man bør ikke tro, at store tapeter repræsenteres udelukkende af flizelin. Med samme succes kan lærredet være papir, let, tungt og brugt med anden lim i kombination.

Fordele ved brede baggrunde

Men før du vælger og indsætter tapet er det værd at tale om fordelene ved størrelsen af ​​tapet valgt af forbrugeren, som er særligt attraktivt for almindelige forbrugere. Det mest oplagte af disse fordele er, at antallet af søm bliver mærkbart mindre, når man arbejder med baggrunde af denne type.

Det skal bemærkes, at det brede tapet er specielt designet til at få den såkaldte "sømløse" effekt. Antallet af led mellem de indsatte tilstødende striber er næsten halveret, hvilket gør dem usynlige under reparationer.

Desuden forenkler brugen af ​​ikke-standard tapet meget alle procedurer for at indsætte dem. Det er usandsynligt, at nogen af ​​os vil tvivle på at skære 5 stykker tapet, behandle dem med lim og derefter klæbe det på væggen, er meget lettere end at gøre det samme med 9 stykker af standard tapet. Selvfølgelig uforlignelige omkostninger til tid og kræfter, der bruges i begge disse tilfælde til reparationer.

Omkostningerne ved at købe tapet er også reduceret, fordi med lige kvalitetsindikatorer er prisen for en bred rulle mindre end prisen på to ruller af tapet af en standardstørrelse.

Ulemper ved bred tapet

Der er ingen minuser til det brede tapet, men når der arbejdes med dem er der nogle ulemper. I denne situation anbefales det at forsigtigt forberede overfladen til indsætning. Hvis væggene er dårligt justeret, vil det være umuligt at klæbe af høj kvalitet. Faktum er, at muren og uregelmæssighederne på væggene ikke tillader at opnå den ideelt mulige tilslutning af tilstødende strimler af tapet.

På grund af den store bredde kan det vise sig, at deres samlede længde ikke vil være nok, og for at indsætte de sidste par centimeter af væggen skal du købe yderligere en ekstra rulle. På grund af det faktum, at antallet af bånd af tapet af denne type er sværere at passe til bredden af ​​væggen end for standard tapet, er et vist materiale overskridelse muligt.

En anden begrænsning, der påvirker hele arbejdsprocessen, er den kendsgerning, at det brede tapet er bedst limet sammen.

Sådan vælger du et stort tapet

De særlige baggrunde er, at de ser på rullen lidt anderledes end efter at have smidt på væggen. Derfor er det bedre at vælge dem i specialforretninger, hvor der er prøver, der udstilles på standen.

Kører gennem de udstillede ruller med et kig, skal du starte fra bunden af ​​stativet, flytte til toppen, og derefter overveje de gennemsnitlige prøver. Dette skal gøres, fordi den menneskelige psyke er designet på en sådan måde, at man beskytter en person mod et overforbrug af visuel information. Udseendet bedst tager fat på, hvad der er placeret foran øjnene. Dette er kendt for erfarne sælgere, og de placerer wallpapers midt i stativet, der ikke er specielt efterspurgt.

Hvis du vil lave det oprindelige design af boliger, køb fra en samling alle materialer - grænser, tapet, stof til gardiner. Når du vælger, give præference til tapet, for hvilket der er et kvalitetscertifikat. Selv om rygterne om, at vinyl tapeter ikke er særlig miljøvenlige, er helt ubegrundede, er det stadig nyttigt at spørge om kvalitet.

Forberedelse af overfladen til klistning

Det sværeste at arbejde med bredt tapet er at forberede væggenes arbejdsflade. For at forberede overfladen af ​​væggene til at indsætte tapet med en stor bredde skal startes, når loftet ikke er færdigt. I dette tilfælde skal du sørge for:

 • Fjern dækslerne til stikkontakterne og kontakterne, og tæt derefter hullerne med tape, der let fjernes efter arbejde.
 • Fjern alle skruer, negle, dowels og stik fra væggene;
 • Fjern helt den gamle belægning fra væggene og sørg for, at ikke engang de mindste spor tilbage.
 • Endnu en gang skal du undersøge alt omhyggeligt.

Hvordan limer bredt ikke-vævet tapet, hvis væggene ikke er meget glatte? I dette tilfælde er det nødvendigt at forsigtigt overflade overfladen med en tør blanding eller sheathe vægge med gips. Sidstnævnte teknik giver mulighed for at udføre intern varmeisolering, og dette er af største vigtighed, hvis der er skimmelsvamp på væggene. Tapet kan ikke limes til sådanne vægge, indtil svampen er helt fjernet, og årsagerne er opstået.

Efter udjævning af væggene anbefales det at bekymre sig om temperaturen i rummet, hvilket giver et øget fugtighedsniveau. Tillad ikke udkast eller stærk luftopvarmning under arbejdet.

Primervægge under bred tapet

Før glat lime er det nødvendigt at påføre primer på glatte vægge, som vil dække mange mikroskopiske porer. Dens anvendelse vil spare klæbemidlet, desuden vil klæbemidlet ikke blive absorberet for meget i væggen og derved sikre styrken af ​​limning af tapetet. Ifølge reglerne anbefales god vedhæftning af bunden til overfladen, det er netop det, der leveres af primeren og fjerner alt støv fra væggene.

For resten, hvis limen spredes på de uforberedte vægge, absorberes en del af den meget hurtigt, og opgaven vil ikke fungere som den skal. Før primeren skal primeren være helt tør.

Hvis du er færdig med at bruge skum eller andre krummer, skal det bemærkes, at de skal installeres på væggen, før du laver tapet. I processen har du brug for en bred børste til påføring af lim, en speciel gummi rulle, en lang lineal, en blyant, en lomme, en saks, en kontor eller kniv, samt bomuldsklude.

Pasta brede tapet

Ved køb anbefales det at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte lim og tapet. Det er nødvendigt at være opmærksom på tapetgruppen, fordi materialet i henhold til den accepterede klassificering er opdelt i lette, tætte og tunge tapeter. Når du arbejder med ikke-standard tapet, er det almindeligt at anvende lim kun på væggen, men læs vejledningen til selvtillid.

Hvordan limes bredt vinyl tapet, så leddene er mindre mærkbare? Arbejdet skal startes fra vinduet og udføres i retning af indfaldende lys. Ved dockingpaneler skal du sørge for at modstå design og mønster. Lad det tage mere end en rulle tapet, men resultatet er det værd - tapetet vil ligne et solidt lærred på væggen.

I princippet er metoden til at indsætte vægge med stort tapet ikke anderledes end metoden til at arbejde med standard tapet. Ligesom sædvanlig bør bred tapet limes, fra midten og fra toppen. Hvis nogle uregelmæssigheder stadig er kommet til lys, skal du bare lave et lille stykke på kanten af ​​det brede tapet og slutte med skærens kanter på væggen med en overlapning.

Ved limning af målerark er det praktisk at bruge to stiger, fordi der med en sådan arbejdsorganisation sikres en god udjævning af strimlerne på vægoverfladen. Derudover er der ingen yderligere bevægelser af partnere, der holder arket.

Sådan limer du bred tapet: trin for trin instruktioner

 1. Til en begyndelse er det værd at måle længden af ​​væggen og beregne antallet af hele strimler, der passer på den.
 2. Det er afgørende at lave layoutet på det første lærred, der starter fra vinduet og bevæger sig dybt ind i rummet. I en afstand af 105 centimeter fra hjørnet skal du trække en lodret linje til gulvet med en lodret linje, blyant og linjal. I tilfælde af uoverensstemmelse med den vertikale vinkel, forlader en eller to centimeter.
 3. Et vigtigt punkt - indsætte tapet i hjørnerne, så lægge særlig vægt på denne procedure. Det er bedre at efterlade en overlapning i en vinkel, der efterfølgende bliver blokeret af et panel på den modsatte væg, men et grimt hulrum er ikke dannet.
 4. Derefter skal antallet af hele strimler, der er nødvendige for en væg, skæres med et lille tillæg langs længden. Spred væggen godt med lim på bredden af ​​kluden, der går ud over den markerede linje.
 5. Begynd at lime sammen med assistenten. En person skal holde den øverste kant, klatre op ad stigen og fastgøre et tæt snit til loftlinjen, en tidligere holdt vandret eller kantsten og til den markerede lodrette, tilfældigheden, som hjælperen justerer.
 6. Glat materialet mod væggen, fortrænger eventuelle luftbobler, der forekommer, bevæger sig fra midten til kanterne. Husk at du ikke kan forsøge at strække tapetet vandret, fordi efter tørring får du et hul, og tapetet vender tilbage til dets oprindelige position.
 7. Følgende lærred bør placeres tæt på de foregående, uden huller og overlapning.
 8. Som regel opnås det nøjagtige antal hele strimler på en væg, og den sidste af dem skal skæres lodret. Tøj på den næste væg skal anbringes nøjagtigt fra hjørnet og blokere det. Fremspringende lim ved leddene tørres med en ren klud.
 9. Overskydende tapet kan kun skæres efter tørring af stoffet, fordi ellers kan arket krympe, og i hjørnerne, i gulvet og i nærheden af ​​loftet vil der være ujævne huller, der ikke kan forklæbes.

Paster ubehagelige steder

Ved brug af ikke-standard tapet er det meget mere kompliceret at klare vanskelige steder i rummet: hjørnerne bag batteriet og områderne over åbningerne. Men det er lettere at klæbe loftet med stort tapet, da to personer deltager i denne proces, og antallet af ark vil betydeligt falde i forhold til standard tapet.

For at indsætte over bred tapet bag batteriet er det nødvendigt at skære en rulle i små stykker. Den bedste mulighed er at skære et par stykker fra en web, som er beregnet til at lime en jævn del, god, bredden tillader det.

Når der indsættes et ubehageligt sted, forekommer der vanskeligheder, der er forbundet med mønsterets sammenfald. Hvis du stadig kan gætte med størrelsen, er det ret problematisk at opnå et sammenfaldsmønster. Denne procedure har brug for nogle designkvalifikationer og erfaring og kan måske ikke fungere første gang.

Det er bedst at købe ikke-vævet tapet, fordi de kan flyttes langs væggen i ti minutter efter klistermærket. I dette tilfælde kan i intet tilfælde ikke tage klæbemiddelsammensætningerne, som er sammensat af additiver til hurtig tørring. Sådan lim er udelukkende beregnet til erfarne arbejdere.

Hvordan limer ikke-standard tapet til en

I modsætning til den almindelige overbevisning om, at stort tapet kun skal limes sammen, er dette arbejde helt i stand til en person. Efter alt er materialets gennemsnitsbredde 106 centimeter, og bredden af ​​en persons hænder når mindst 150 centimeter. Det vil sige, du kan let gå med i sømme og justere.

Hvis første gang ikke fungerer alt glat, fortvivl ikke. Du kan altid fjerne lærredet, igen lim for at smøre væggen og gentage processen, idet der tages hensyn til de fejl, der er gjort, og hvordan man limer det brede tapet på videoen. Og husk selvfølgelig, at alt skal finde sted indendørs, hvor udkast udelukkes. Døre og vinduer kan kun åbnes om dagen.

Nyttige tips

Endelig vil jeg gerne understrege nogle få enkle men nyttige tips, som kan være nyttige, når du laver værelser med ikke-standard tapet. I forvejen skal du forberede alt det nødvendige arsenal af værktøjer, som du bliver nødt til at gøre arbejdet med at indsætte. Så det vil være muligt at undgå at spilde tid og spare penge. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge nivellering af aluminiums hjørner, der omhyggeligt sættes i gang.

Men det er ikke nok at kende teknikken med klistermærker af brede tapetduvaser. Det er også nødvendigt at forstå, hvordan man limer tapetet på en original måde for at få et spektakulært interiør som følge heraf. Til disse formål bruges flere typer tapet af forskellige nuancer og teksturer samtidigt til at introducere en række rumdesign. Selv novice designere bør være opmærksomme på, at kombinationen af ​​tapet kan skjule fejlene i værelseslayoutet og understrege dets fordelagtige aspekter.

For eksempel kan vandret vekselvis visuelt reducere rummets højde, og lodret kan udvide smalle passager. "Accent wall" -teknikken hjælper med at fremhæve det vigtigste møbel. Vægpapirindsatser er uafhængig udsmykning af interiøret.

Således vil et bredt tapet med forbehold af ovenstående regler og anbefalinger positivt dekorere dit værelse, og som følge heraf får du en utrolig sømløs dækkende effekt. Hvis du ønsker det, kan måler tapet være af en hvilken som helst farve og enhver tekstur, fra en række forskellige materialer. Når du vælger en rulle, skal du være opmærksom på henstillingerne vedrørende ansøgningen og webkarakteristika.