Maling loftfliser fra skum: hvor skal man starte?

Ethvert objekt omkring os kan altid blive malet, hvilket giver det et nyt eller originalt udseende. Noget vi maler for tiltrækningskraft eller mangfoldighed, i andre tilfælde er hovedmålet at beskytte materialet og forlænge sit liv, hvilket dog ikke forhindrer os i at tænke på et ekstraordinært design. Hvis vi taler om en billig, smuk, pæn og enkel moderne måde at afslutte loftet med skumfliser på, kombineres den æstetiske og praktiske side af problemet - det vil sige, At male en sådan flise er både muligt og nødvendigt.

I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan og hvordan man maler en loftsplade lavet af skumplast, hvilke værktøjer og materialer du har brug for til dette og viser nogle billeder og videoer om dette emne. Skrevet vil være interessant for dig, hvis du:

 • Du laver eller planlægger reparationer og har til hensigt at bruge loftpladen fra skumplast (udvidet polystyren);
 • tænker på at give et friskere kig på et eksisterende loftflise.

Det er ret nemt at lære at male gamle eller nye loftfliser, baseret på skumets egenskaber. Dette materiale er modstandsdygtigt overfor vand, men ødelægges hurtigt ved hjælp af acetone, benzen, toluen, hvid spiritus og andre opløsningsmidler, dichlorethan og ketoner såvel som deres dampe.

Derfor kan du for det første bruge vandbaseret maling til maling. Og for det andet, uanset stoffer, du bruger i dit arbejde, bør de ikke indeholde skadelige for skummet og følgelig for dit loftmateriale.

Hvorfor male loftfliser

"Hvis en gammel flise måtte blive opdateret, så hvorfor male en ny?" Du kan spørge. Mange typer skumfliser til loftet er specielt lavet til maling, og den harmoniske kombination af loftet med interiøret eller det unikke design af loftet er ikke alle grundene til, at det er værd at lave.

Maleriske fliser af høj kvalitet:

 • beskytter den porøse overflade af loftet mod støv, fugt, fedt og sod;
 • gør loftet mere holdbart;
 • skaber en ensartet overflade uden synlige sømme, huller og sprækker;
 • letter rengøring af loftet.

Derfor er det simpelthen nødvendigt at male fliserne i køkkenet eller badeværelset. Undtagelserne er laminerede og plastiske skumplader, dækket af et beskyttende lag. Men over tid, og det taber sit udseende, falmer, bliver farvet og bliver nødt til at male igen.

Hvis din flise har mistet sin oprindelige friskhed, kan du:

 • Prøv at give det et anstændigt udseende med farvning;
 • fjern det og hold en ny.

I betragtning af at du først og fremmest skal vaske fliserne, så primer og maleri, kan mange måske tro at det vil være billigere at rive det og lægge en ny ud af lønomkostningerne. Nå, måske har du det rigtige, i betragtning af materialets billighed. Under alle omstændigheder er beslutningen din.

Hvad du har brug for til at male fliser

Alt du behøver undtagen inspiration er:

 • god belysning;
 • pålideligt og bekvemt udstyr
 • korrekt overfladebehandling
 • høj kvalitet, kompatibel med skum og med hinanden materialer.

Belysning spiller en stor rolle. Jo bedre det er, desto mere vil du senere nyde dit fejlfri arbejde. På samme tid bør du ikke især regne med dagslys siden Mange typer af maling tåler ikke direkte sollys.

Indtil malingen er tør, er det bedre at lukke vinduet med gardiner eller persienner, og brug for eksempel en bærelampe til arbejde.

Selvfølgelig behøver du ikke at have en astronautdragt, men at beskytte dine øjne og hår mod at få maling og andre byggematerialer vil ikke være overflødigt.

Afslutning af loftet - dette er den type arbejde, der måske ikke bedst påvirker dit interiør. Derfor er det bedre at tage ud af rummet alt, hvad der kan være maling, eller dække disse genstande med plastfolie.

Desuden vil du sandsynligvis have brug for et bredt maskeringsbånd, som vil hjælpe dig med ikke at male malene direkte under loftet ved et uheld. Overfladen af ​​flisen før maling skal være solid, tør og ren.

Frisk op den gamle flise

Handlingsforløb: rengøring → primer → (gentag) → maleri → (gentag).

Hvis du vil opfriske den allerede eksisterende og måske trætte loftflise, male det i en usædvanlig farve, skal du først rense og affedt den så meget som muligt. Du kan gå på det med en støvsuger med en blød dyse og et lille strømniveau, og tør derefter forsigtigt af med en fugtig klud med rengøringsmiddel.

Men det kan ikke være nok, hvis snavs, snavs eller fedt har længe spist dybt ind i overfladen. Desuden kan pletter af denne art træde gennem malingen, så efter at overfladen tørrer, skal du anvende 1-2 lag af en speciel vandbaseret isolerende primer på den. I det andet lag er der et behov, hvis efter det første lag tørres, vises pletterne yderligere.

Bemærk at primeren skal være kompatibel med maling - kvaliteten af ​​den endelige coating og den korrekte mængde (forbrug) af maling afhænger af det.

Hvis den laminerede flise skal opdateres, skal den forrenses med et meget fint sandpapir, fordi både primer og maling er meget bedre placeret på den hårde overflade. Det er generelt accepteret, at denne type flise ikke kan lide maling. Men intet forhindrer dig i at eksperimentere, især fordi der ikke er mange muligheder for dig - at beundre den gulede eller revnede flise, for at fjerne den eller male igen.

I så fald ville det være meget godt at gennemføre en undersøgelse på et lille flise efter installationen for at købe den samme kopi i bygningens butik eller prøve at male et fragment, der ikke er synligt bag møblerne for at undgå beklagelse og tid og penge brugt.

Så mens primeren tørrer - og den tørrer omkring 1 time, vil vi overveje forberedelsen til at male en helt ny flise.

Vi male en ny flise

Handlingsforløbet: Rengøring af loftet → Vaskning og tørring af fliser → Limning af fliser → Kitteledd → Kittelse → Primer → Maling → 2 lag → (3 lag).

Nej, du er ikke den første til at tænke: "Kan du male flisen før du klæber til væggen?". Det ville være meget lettere - du slap ikke noget, du ser ned og ikke op, du står på gulvet og ikke på trinladderen, men der er en ulempe - i dette tilfælde vil hullerne mellem de limede fliser være meget mærkbare, og du bliver nødt til at male dem alligevel.

Husk kompatibiliteten af ​​materialer? Så bør kittet heller ikke indeholde de tekniske væsker, der er angivet i artiklens begyndelse, hvilket kan beskadige skummet. Så, indtil du kommer til primeringen, har vi tid til at tale om malingen.

Hvilken maling er bedre at bruge

Til maling af loftet kan fliserne være egnet vanddispersion (VDK) - akryl-, latex-, silikone- eller vandbaserede maling.

 • sikkert for både loft og folk;
 • modstandsdygtig over for vask;
 • perfekt skjule overfladefejl;
 • let at anvende
 • har ikke en skarp lugt;
 • miljøvenlig.

Hver slags maling har visse karakteristiske egenskaber. Akryl bliver for eksempel mørkere efter tørring. Derfor, hvis muligt, lær alle nuancer.

For at finde den mest passende skygge, eksperimentér på et brudt stykke fliser eller på de prøver, du købte i tilfælde af skade eller en uventet beregningsfejl.

Du kan beregne den rigtige mængde maling ved hjælp af maling forbrug regnemaskine. Det kan findes på mange steder, der sælger maling og andre byggematerialer.

Overvej at du skal male mindst 2 lag. Til påføring af det første lag af maling i malkebakken fortyndet med vand i et forhold på 10: 1 (maling: vand) behøver der ikke fortyndes efterfølgende lag af maling.

Et stort udvalg af farver og nuancer af maling til stede i det nuværende marked sikrer det unikke design af hver lejlighed. Men af ​​en eller anden grund observeres følgende mønster ofte: jo mere du kan lide malingen, jo dyrere er det.

En vej ud af denne situation kan tjene som farve til maling. Det er et pastaagtigt pigment, med andre ord et tykt farvestof, der tilsættes til maling for at give den den ønskede skygge eller for at få en kompleks usædvanlig farve, der ikke findes ved salg.

Ved hjælp af farveskemaer er det vigtigt at kende følgende:

 • Den skal være kompatibel med maling;
 • du skal tilføje det i meget små mængder;
 • det er bedre at gøre dette umiddelbart inden male, ved hjælp af en mixer til blanding; Over tid kan farven falde i malingen og miste sin mætning.

Mal fliserne

Loftfliser kan have en flad eller præget overflade.

Til det første tilfælde skal du have en rulle (for nemheds skyld - på en pind) og en smal børste. Med en børste maler du de mest utilgængelige steder - en baguette (soklen mellem loftet og væggene), hjørner og steder, hvor loftet fliser forbinder til baguetten. Du dypper børsten ind i malingen på halvdelen af ​​børstehårene og presses let ud for ikke at efterlade dråber i loftet.

Alt andet sker med en bred rulle, som du overlapper, fra hjørnet af rummet parallelt med vinduet eller vindueskarmet, dvs. vinkelret på indgående sollys. Overskydende maling fjernes fra loftet med en halvtørrulle, som du kun skal gennemgå med det malede segment.

Vigtigt: For at lofterne skal males uden striber, drypper og klumper, skal både børsten og rullen regelmæssigt vaskes og tørres. Det kan være mere bekvemt at få en assistent og bruge 2 ruller og 2 børster, så du ikke mister tid til at vaske værktøjet.

Det er bedst at male passende ruller af medium længde med en normal bunke.

Sørg for, at bunken ikke falder ud og holder godt på børsten og på rullen, ellers vil den også dekorere dit loft.

Hvis overfladen af ​​flisen er voluminøs, så kan en bred børste, ruller med mellemlang eller lang bunke bruges til maling og bedst af alt - en sprøjtepistol (også kendt som en sprøjtepistol eller en malingspistol). Den eneste ulempe ved denne pistol er faren for at male den nærliggende del af væggen, men et bredt maskeringstape vil spare dig for dette.

Hvis du bruger en børste til at male kanterne af loftet og sprøjten er i midten, kan resultaterne variere. Her er erfaringerne med lignende arbejde eller brugen af ​​kun ét værktøj nyttigt.

Det anbefales at male i 2 eller endda 3 lag med et interval for tørring på 8-12 timer.

Du kan dog altid stoppe, hvis resultatet passer til dig. Det første lag anvendes parallelt med vindueslinjen, den anden - vinkelret på den og den tredje - den samme som den første.

Alt er noget mere kompliceret, hvis du vil tegne et billede eller vælge visse relief objekter på en flise.

Derefter anvender du baggrunden med en rulle eller spray, lad den tørre, gentag proceduren i en anden retning, og så, hvis du ikke ser behovet i det tredje lag, skal du begynde at male detaljerne. Nogle entusiaster vil måske øve håndmalede, og kun de beslutter, om det er værd at bruge tiden.

Vi håber, at du i denne artikel har fundet svar på de spørgsmål, du er interesseret i, og nu ved du, hvordan du opgraderer dit skumloft, om du vil haste for at erstatte det, og hvordan og hvordan du kan male en ny loftsplade fra skum. Vi ønsker dig skønhed og komfort!

Maling loftfliser fra skum

Ideen om at afslutte loftet med skumfliser er godt for alle. En billig skumindretning limes med egne hænder om et par timer, mens du kan få et næsten perfekt geometrisk mønster, mønster, dekorere loftet i barokstilen, trim hjørnerne og midten under stuccoformningen.

Men et vidunderligt materiale har en meget alvorlig ulempe, før eller siden bliver skumpladen grå og kedelig fra husstøv. Regelmæssig vask fjerner delvist situationen, men snarere hurtigt falder vaskeffektiviteten, og en fornuftig tanke kommer til at tænke på - hvordan man maler loftet fra skumplastik for at løse problemet en gang for alle.

Rationel tilgang til maling af loftfliser

Hvis planerne for reparation af en lejlighed eller et hus har et arrangement på loftet på skumfliselægningsindretningen, skal du være klar over det faktum, at du før eller senere skal male loftet fra skumplast. Processen med aldring og tab af udseende er lagt i materialets natur:

 • I de fleste tilfælde erhverver overfladen af ​​skummet, der er dækket med de mindste, næsten synlige mikroporer, en kondenseret film af alt, der er i luften. Hvis loftspladen limes i køkkenet, accelereres overgrowing processen ti gange;
 • Udvidet polystyren, selv ved limning til et betonloft, har en meget god evne til elektrificering med statisk elektricitet, så selv på lamineret skumpolystyren opsamles en størrelsesorden mere støv end på papir eller lakeret træ.

Som regel er det en gråhvidt loftplade med et simpelt ornament eller mønster. Det er bedst at male dette materiale lige efter klistermærket, du skal stadig gøre det, for selv i sin oprindelige form er loftet trimmen for budgetmæssigt.

Nogle typer af loftfliser er bedst malede to gange, for eksempel med et mønster, der efterligner udskæring på marmor eller anden dekorativ sten. Det første underlag af maling med toner påføres fliserne og tørres til en svag klæbrig belægning, hvorefter lakken gnides i hånd med perlemorøs eller gylden glans, og først efterpå indsættes skumindretningen på loftoverfladen. Hvis det er praktisk for dig, kan du gøre alle de samme operationer på en flise, der allerede er limet til loftet.

Malemuligheder til loftsskumfliser

Før du forsøger at male loftet med den første maling, der kom til hånd, er det tilrådeligt at finde ud af, hvilken type maling der passer bedst til en bestemt type skumindretning. Problemet er, at formuleringen og sammensætningen af ​​skummet til fremstilling af overflader forbedres konstant, idet der tilsættes stoffer - stabilisatorer, antioxidanter, som ikke tillader, at den hvide flise bliver gul under påvirkning af ilt og ultraviolet stråling. Selv individuelle kvaliteter af skumplastfliser med polymercoating af vinyl, polypropylen og epoxypolymer fremstilles.

Hvis det er muligt, skal spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male loftloven fra skumplast med en bestemt type lak eller jord, blive bedt om at blive ledet af sælgeren til salonen, hvor materialet blev købt.

I dag er der tre typer maling, som uden frygt kan du male skummets loft uden frygt for dets integritet:

 • Akryl maling og lak;
 • Latex maling;
 • Vandbaseret maling.

Polyfoam er næsten øjeblikkeligt ødelagt af nitrocolorer, alkyd emaljer og lakker, eventuelle alkoholholdige, lavere carbonhydrider og deres chlor-substituerede produkter. Du kan ikke bruge lakker og maling, der indeholder acetone, alkohol, eddikesyre, benzin og endda individuelle sorter af malingsolier. Før du maler loftet, prøv den valgte indstilling på et stykke skum, hvis det er inden for 5-10 minutter. overfladen er ikke smeltet, det betyder, at malingen sikkert kan bringes i aktion.

Maling af skumloftet

Fra ovenstående liste over materialer for at male loftet fliser, vil enhver maling gøre. En undtagelse kan kun være hvidvandsemulsion. Hvis du maler loftet i badeværelset eller køkkenet, får den malede overflade meget hurtigt et snavset gråt udseende. For disse tilfælde er det bedst at bruge latex maling.

Hvordan male loftet fliser i hallen eller i soveværelset. Akrylmaling er den bedste løsning. Jo mere relief på overfladen af ​​loftet fliser, jo mindre bør være glans. Efterligning af stucco er bedst malet i flere lag titaniumhvid på akryllak.

Ved at vælge et loft i klassisk stil foretrækker ejerne at male loftoverfladen i hvid. Dette er den perfekte løsning til en kombination af mørkt tapet, møbler og gulve. Traditionelt maler vi loftoverfladen i lyse farver for at øge lyset i rummet, men i dag anerkender alle eksperter de mere praktiske fordelte belysningsmuligheder fra flere LED-lamper monteret i et hængende loft. I dette tilfælde er det bedre at male skumfliserne i dæmpede grå eller farvede nuancer.

Til køkkenet, badeværelset, gangen, kan loftoverfladen males med farve, rige farver. I de fleste tilfælde foretrækker ejerne at male børnenes værelse og soveværelset for at matche interiøret.

Hvordan male skumplade dekoration med dine egne hænder

Loftfladen, trimmet med skumplader, altid i syne. Uanset hvilken type belysning der anvendes, er der mangler, striber, forurening tydeligt synligt i loftet, du skal bare ændre synsvinklen. Derfor er hovedopgaven ved maling at opnå den mest ensartede belægning. Det er nødvendigt at male fliseoverfladen, således at spor af værktøjet og malestriberne ikke er synlige.

I første fase er det nødvendigt at rengøre de indsatte skumfliser fra støv og snavs. For at gøre dette rengøres den dekorative overflade oprindeligt med en støvsuger med en lang bunkefastgørelse. Det er vigtigt at fjerne støvet, der er ophobet i lyset af fliserne, før vådrensning kommer. Hvis flisen har været i loftet i få dage, kan dette begrænses til, at overfladen i alle andre tilfælde skal dækkes med en fugtig børste med rengøringsmiddel og en tør, ren klud.

Før måling af loftets overflade skal primeres. Dette gøres bedst med en bunkerulle til maling. Efter 10-12 timer kan loftet males.

Den højeste kvalitet af farvning kan kun opnås ved hjælp af en sprøjtepistol, det anbefales at benytte denne metode på scenen for færdigbehandling og belægning med en blank lak. Det er praktisk at anvende farvede maling med en rulle, men hvis der er mange reliefmønstre på overfladen, er det bedst at male skummet med en almindelig pensel. Under alle omstændigheder skal overfladebelysningen oplyses fra mindst to retninger for at undgå at skygge reliefen.

Loftet skal males mindst to gange, og det andet lag af maling skal påføres i retningen vinkelret på det første lag, hvilket vil tillade ens tone og tæthed af farve på loftoverfladen.

konklusion

En forudsætning for maling er fraværet af udkast og ensartet tørring af den malede overflade uden brug af varmeapparater eller ventilatorer. Det anbefales, inden du måler loftet i rummet, gør vådt rengøring, fjern støv fra møbler og luk det med plastfolie. Normalt anbefaler eksperter at inspicere flisen og kontrollere kvaliteten af ​​dens montering på loftet, da et ekstra lag af maling og mekanisk belastning kan rive den af.

Hvordan male loftet fliser: det forberedende arbejde, valget af maling, finish

Indretningens overordnede stil er i vid udstrækning bestemt af loftets udseende (se Design af lofter i gipsplader). Selv et hurtigt blik er nok til at bestemme kvalitetsarbejdet, hvor konjugatet med andre elementer i interiøret danner en sammenhængende struktur, når loftet er en uadskillelig del af det overordnede design. Hvordan male loftet fliser, vil vi fortælle i en detaljeret vejledning.

Hvor skal man starte, når man maler loftet?

Det er ligegyldigt, om dit loft er limet i fliser eller flisen har mistet sit upræcise udseende, er blevet gul og støvet - ikke haste for at demontere det. Vælg en passende maling og returner flisen ikke kun den tidligere skønhed, men opdater også designen af ​​rummet.

Forberedende arbejde

Overvej en situation, hvor du endnu ikke har loftfliser. Dette er en smuk stilistisk løsning til ethvert hus eller lejlighed, da forholdet mellem omkostninger og mangfoldighed af plader vil glædeligt overraske enhver køber. Flisen fra udvidet polystyren (polyfoam) er populært for dets dekorative egenskaber og holdbarhed.

Byggeforretninger er fulde af loftfliser

Men tror ikke, at kun pris og sort er de eneste egenskaber ved en sådan flise! En købers fantasi om hvor smukt at lim en sådan flise, (se. Det er muligt at klæbe loftet på hvidvask) kan være en god beslutning i valget af design. Dens funktionelle egenskaber:

 • Fremragende vaskbare egenskaber. Flisen vil fjerne enhver våd rengøring og støvfjernelse med en støvsuger;
 • Dette er et meget holdbart materiale. Gennemsnitlig levetid op til 10 år;
 • Kvalitet og høj miljøvenlighed;
 • Afhængig af prioriteterne kan du vælge en farveopløsning eller vælge et design, hvor maleriet falder.

Hvorfor er kun polystyrenpladefliser egnet til maling? Farvefliser skal gøres klogt. Det er ikke nødvendigt at forklare, at der er materialer, der ikke må males: plastik og laminat. Hvis du beslutter dig for et sådant desperat skridt, skal du huske på, at farvning selv kan beskadige en sådan flise, forlade pletter og ligge dårligt ned.

Som følge af mislykket farvning bruger du penge på fuld eller delvis udskiftning af elementerne af fliser til loftet. Vil du have det her? Næppe! Hvis du skal male loftet uden at beskadige det og finde ud af, hvordan malingen går - kan de praktiske tips nedenfor hjælpe.

Maling og udvælgelse

Hvordan male et loftflise: Hvilke farver skal jeg henvende mig til? (Se loftmaling med emulsionsmaling). Loftflise er normalt malet med to typer maling - akryl og vandbaseret. Det er ikke tilrådeligt at bruge andre malinger, da begge typer maling har gode arbejdskvaliteter, hurtig tørring og holdbarhed.

Hvilken maling skal du vælge?

Akryl og vandbaseret maling er repræsenteret af et meget rig sortiment af fabrikanten og rækkevidden i bygningsforretninger, så det vil være nemt at vælge den bedste maling. Hvordan male en flise, hvilke egenskaber har maling? Der er følgende stillinger:

 • holdbarhed
 • God tæthed;
 • Moderat grad af glans;
 • Vandmodstand og evne til ikke at blive opløst i vand;
 • Modstand mod mikroorganismer;
 • Modstandsdygtig over for vask og vådrensning.

Akrylmaling

Akrylmaling er ikke uden grund, har den højeste popularitet på grund af de mange fordele. Det er pålideligt, har lyse farver, det passer godt og tørrer hurtigt. Vær opmærksom på nogle specifikke detaljer:

 • Mættede farver vil tilføre nyhed til ethvert rum;
 • Brugervenlighed vil gøre den sværeste reparation hurtig;
 • God modstand mod forskellige uønskede forhold;
 • Høj miljøvenlighed og sikkerhed for mennesker;
 • Fremragende elasticitet uden striber og udbukker
 • Dampgennemtrængelighed (især nyttig ejendom i køkkenet);
 • Manglende lugt når du tegner.

Akrylmaling er det bedste valg!

Maling med akrylmaling skaber et tæt og ensartet lag på overfladen af ​​loftet, opsamler ikke støv, modstår fugt og er modstandsdygtigt over for alle temperaturforhold.

Vær opmærksom på! At vælge akrylmaling, bemærk at du skal betale meget, og malingen ved udløbet af livet har evnen til at falme.

Er det muligt at male loftet med andre typer maling, undtagen akryl? Du kan! Vi fortæller dig om vandbaseret maling.

Vandemulsionsmaling

Vandig emulsionsmaling er et budget valg!

Du kan ikke tvivle på den høje kvalitet af vandbaseret emulsionsmaling: den har gode arbejdsegenskaber sammen med akrylmaling og har et rigt udvalg af nuancer. Overvej de vigtigste fordele:

 • Tilgængelighed og lave omkostninger i modsætning til akryl;
 • Højt niveau af damptæthed;
 • Absolut harmløshed for mennesker og en miljøvenlig sammensætning;
 • Brugervenlighed og mangel på lugt.

Vær opmærksom på den dårlige stabilitet af vandemulsionen foran vand, som følge heraf bliver den mindre stabil og har også evnen til hurtigt at absorbere snavs.

Sammenligning af de to typer maling, vil du uundgåeligt have et dilemma - hvilken slags maling kan male polystyren fliser, så det er af høj kvalitet og ikke dyrt? Maleri er i sig selv en nem måde at færdiggøre reparationen hurtigt på (eller start den!), Så det er bedre ikke at spare penge på dette problem og vælge maling ved hjælp af de bedste funktioner.

Hvis du ikke er tilfreds med begge typer maling, kan du ty til målemetoden med emalje eller olie maling, bare husk på, at denne metode er billig, men håbløst forældet og ret skadelig.

Afslutningsarbejde

For at male loftet fladt forsigtigt, inden du begynder at male, skal du beskytte gulvet og væggene mod dråber, så du ikke vil gnide den tætte edeemulsion fra genstande?

Forberedelse til efterbehandling arbejde

Tag alle husholdningsartikler ud, og hvad der er uhensigtsmæssigt at løfte og flytte kan dækkes med aviser, holder kanterne sammen med tape. Du må ikke engang mærke til en dråbe maling, især hvis det er af lys skygge, så dække både gulvet og soklen med alt afdækningsmateriale.

Brug af arbejdstøj, afskærmning af dit hoved og beskyttelse af dine øjne, du kan begynde at afslutte arbejdet:

 1. Først og fremmest tage kittet, hvilket zamazhem flisebelægninger. Hvorfor? Denne metode er velegnet til maling lå et ensartet lag, og loftet vil se næsten ud som et gips;
 2. Forbered malingen. Vi skrev allerede om hendes valg lidt højere. For at opnå den ønskede skygge kan du blande farver og anvende på loftet. For at opnå ruhed kan du endda tilføje lidt sand og dermed skabe en ujævn tekstur;
 3. Rengør fliserne før maling, hvis det er lamineret, for at forhindre malingen i at krølle op i klumper;
 4. Dyp rullen forsigtigt ind i maling og start fra enhver vinkel, forsøger ikke at bringe den til kanten af ​​væggene;
 5. De resulterende rum skal omhyggeligt ændres med en lille børste for ikke at plette tapetet.

Dette er vigtigt! Er du ikke tilfreds med kittet? Køb akrylforseglingsmiddel, helst med evnen til at opløse i vand.

Tæl kun den rigtige mængde maling på forhånd, så du ikke gider med valget af den ønskede nuance.

Hvis du har gjort alt rigtigt, bør der ikke være umalet eller svagt malede steder i loftet, ingen pletter, pletter og klumper. Det er tilrådeligt at male 2-3 gange for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Hvordan kan du male en skumflise, hvis den er mønstret, struktureret eller mønstret? Det er klart, at rullen i denne sag ikke hjælper dig, såvel som penslen - arbejdet vil blive forsinket i lang tid, og der vil være uberørte områder.

Maling loftfliser med et konveks mønster udføres med en speciel spray. Arbejde med ham skal gøres omhyggeligt, prøv ikke at falde på væggene, fordi jeten straks ligger på overfladen, og pletterne med tapet kan ikke fjernes. Ved murens kant male hullerne manuelt.

Malingssprøjter forkorter tiden!

Er det jo muligt at male loftet med nogle andre typer maling? Smag og farve af alle markører er forskellige. Vi gav et eksempel på de mest populære maler, der blev testet med tiden, men du kan opleve loftets "skæbne" ved at erhverve noget andet værktøj, som du gerne vil have. Held og lykke!

Alle nuancer af maling loftsfliser fra skum

Opdateringsprocessen kan indbefatte ikke kun oprettelsen af ​​fundamentalt nye belægninger til vægpaneler og loftet, men også maling af fliser, loftfliser af skumplast, der blev indsat for flere år siden. Dette giver ikke kun mulighed for at opdatere indretningen med minimale omkostninger, men giver dig også mulighed for at tilføje nye noter til designet, idet du kun bruger indkøb af maling og lakmaterialer. Det er muligt at bestemme, hvordan man maler loftflisen fra polystyren, ikke kun på baggrund af eksisterende overvejelser for opdatering af indretningen, men også med det formål at påføre et beskyttende og dekorativt lag på det samtidigt.

Skumfliser på loftet er ikke kun muligt, men også nødvendigt at male, hvis udskiftningen i den nærmeste fremtid ikke er tilvejebragt. Maleri af loftsplader fra skum er muligt, selv når overfladen er lamineret, og så når loftet oprindeligt er beregnet til maling. Og i virkeligheden og i en anden udførelsesform afhænger valget af et passende dekorationsmiddel af den anvendte type plader såvel som på fantasien hos ejeren af ​​boligen, som besluttede at indånde nyt liv i dem.

Muligheder og udsigter

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male loftpladen af ​​skumplast, vil enhver specialist inden for reparation og efterbehandling helt sikkert give et positivt svar. Nogle producenter mærker oprindeligt sådanne produkter som beregnet til farvning, fordi skumfliserne produceres for det meste hvide eller gullige, og i denne form ser det ud til at være billigt, forræderisk viser tekstur af kildematerialet.

Et rigt udvalg af farvestoffer og deres forskellige farver gør det muligt for en person at dekorere sit hjem at vælge ikke kun en skygge af det synlige spektrum, men også den mest optimale belægning for holdbarhed.

Hvis du beslutter dig for, hvad du kan male skumplakens loftflise, står på hylderne på byggemarkedet, kan du blive lidt forvirret af det foreslåede sortiment. Den moderne kemi af polymerer og byggebranchen har valgt at vælge et passende middel til at løse problemet polyvariant og problemfrit end at male loftet fra skumplast.

Eksisterende maling og deres egnethed til processen

Loftet af skumplastik, i modsætning til plast eller plast, der kun skal udskiftes, er malet med vandbaseret maling, der køber et nyt og dyrt udseende.

Når du beslutter dig for at male et loft eller et loft på skum, kan du kun fokusere på den stat, der er afsat til dette budget. Den mest demokratiske og enkle type fliser belægning er vandbaseret maling. Oliemaling bør udelukkes fra det generelle sortiment, da det generelt er accepteret, at de kan beskadige malet skum under tørreprocessen, og opløsningsmidler af alkyd og acetone er ikke særlig egnede af samme årsag.

Emulsionsmaling - en af ​​de mest optimale muligheder for arbejde, der har til formål at male flisen.

Vandbaseret maling

Disse forbindelser er blevet brugt med succes i årtier sammen med udviklingen af ​​byggebranchen, har opnået fremragende præstationsegenskaber og er meget velegnet til loftfliser af et bestemt materiale. Bestemmer hvordan man opdaterer loftet, dekoreret med dekorativt skum, først og fremmest bør man tænke på den gode gamle vandbaserede maling. Vandemulsion i denne proces kan opnå fremragende resultater.

Især fordi malerne fra denne kategori har mange gode egenskaber i drift:

 • modstandsdygtig over for mugg og mugg udbredelse
 • relativt brandsikker;
 • relativt billigt;
 • afviger i brugstid;
 • ekstremt let at bruge;
 • Anvendes let på overfladen med ethvert egnet malingsværktøj;
 • tilgængelig i et bredt farvespektrum;
 • let og hurtigt at tørre
 • De overflader, med hvilke de er malet, kan vaskes under drift.

Af de få ulemper at bruge kan du kun huske dårlig klæbeevne på tidligere malede overflader, men hvis skumplader ikke er blevet malet før, kan du sikkert vælge et valg til fordel for denne kategori. At male den gamle belægning og trække nyt liv ind i det ved hjælp af sådanne forbindelser kan være helt sømløse, hvis der er begrænsninger i tid eller i de frigjorte midler.

På videoen: hvordan man maler produkter fra skum.

Polyacrylater som optimalt udbytte

Den anden gruppe, mere moderne og relativt nye teknologier, ved fremstillingen af ​​hvilke polyacrylater anvendes, er akrylmaling. Det er værd at huske de ubestridelige fordele, som sådanne malinger har, når man beslutter sig bedre for at male de gamle skumplader. Et alternativ til akrylmaling er kun muligt, når priskomponenten spiller en afgørende rolle. I alle andre tilfælde vil en person, der er bekendt med fortjenesten ved maling med polyacrylater, bestemme, hvad der skal dækkes med sammensætninger fra denne gruppe.

Sådanne maling har ubestridelige fordele, de er:

 • lyse;
 • hygiejnisk;
 • modstandsdygtig over for fading
 • ikke udsat for temperatureffekter
 • Immun mod fugt;
 • tør godt;
 • elastisk og holdbar.

Det betyder, at man ved at skabe et beskyttende lag kan ikke kun bekymre sig om, at flisen vil blive beskadiget, men tværtimod vil den spille med nye farver og tage udseende af en ny i tilstrækkelig lang tid. Desuden er det ikke nødvendigt at erhverve nogen specifikke midler og metoder til at male loftet med sådanne malinger, og du kan gøre med gamle, dokumenterede maleværktøjer.

Hvad er nemmere og hvordan man maler

Maleriprocessen med vandbaseret maling er ret simpelt og billigt, men det kræver lidt tid. Problemet er ikke, at det er nødvendigt at lukke møbel og vægge fra at falde maling. Selv om dette sker, er det nemt at fjerne det med sæbevand. Der kræves ikke noget forudgående lag til vandemulsionen, men for at skabe en ensartet og god belægning skal den påføres 2 eller endog 3 gange.

Hvert af disse lag skal tørre 10-12 timer før næste ansøgning. Og det betyder, at du mindst en dag skal bruge til at anvende lag af maling. Om morgenen, om aftenen og den næste morgen.

For at skabe et ensartet lag af akrylmaling skal overfladen belægges med en akrylprimer, hvilket vil give hovedbelægningen større klæbeevne. Men hvis dette ikke er gjort, skal malingen også påføres i flere lag. Det er denne omstændighed, der komplicerer brugen af ​​latexmalinger til farvning af skumoverfladen, fordi påføring af latex i flere lag kan medføre udelukkende af den påførte coating.

Akrylmaling tørrer hurtigere end vandemulsioner, men de har en mere specifik lugt, så valget af midler til dekorative renoveringer forbliver hos ejeren af ​​rummet.

Specialister i reparationsarbejder rådgive med en rulle på en flise med ensartet overflade. Hvis flisen har en mønsteret relief eller efterligning af stucco, så er det bedre at male over mønstre og krøller med en pensel. Der er nogle professionelle hemmeligheder for at gøre loftet mere dekorativt.

Fliser med en glat overflade kan males i sin oprindelige form, det er bedre at prale ru dem. Til dette formål kan du købe en færdigvævet, flydende primer og anvende den med en rulle med en lang eller medium bunke.

Hvis loftet var lyst og der er mønstre imiteret modellering på det, kan du male dem med guld eller sølvmaling ved hjælp af specielle tynde børster og maling kaldet glasur. Dette skaber ikke bare en original visuel effekt, men fokuserer også opmærksomheden på de detaljer, der tidligere var usynlige på grund af den ensartede tekstur.

Essensen af ​​reparation består ikke altid i en kardinal udskiftning af en eksisterende, især hvis der ikke findes særlige midler eller meget tid til dette. Og i det der allerede er der, kan du trække vejret nyt liv.

Hvordan og hvad at male loftet fliser fra skum

Pasta skumplader - en meget populær mulighed for afslutning af lofter. Men sådan materiale kræver ofte yderligere maleri. Der er ikke noget kompliceret om det. Lige før du måler loftets fliser af skum, skal du vælge den rigtige maling. Og det er værd at grundigt forstå detaljerne i selve processen. Først da bliver flisen malet smukt, smukt, uden striber, pletter og klumper.

Hvorfor male skumloftet?

Mange er bekymrede over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male en loftsplade fra skumplast. Ikke kun muligt, men nødvendigt! Selvom det hele afhænger af typen af ​​fliser. Den er produceret i to versioner - med en lamineret overflade og til maling.

Lamineret flise kan ikke males umiddelbart efter limning. I flere år bevarer den den oprindelige farve, der er egnet til nøjagtig vask med en blød klud. Men over tid falder belægningen, pletter. Derefter skal loftet enten afslutte igen eller male.

Laminerede lofttegler behøver ikke at males.

Flise til maleri skal males.

 1. Et lag maling beskytter skummet mod fugt og mekanisk beskadigelse, styrker overfladestrukturen, forlænger levetiden på overfladen.
 2. I modsætning til laminerede fliser kan "skum" ikke vaskes med høj kvalitet. Snavs trænger let ind i porerne, og loftet ser ud til at være sjusket. Dette problem er særligt akut i køkkenet, hvor fedt hele tiden bliver deponeret på overfladen. Og maling med vandafvisende egenskaber er nem at vaske.

Tip! Flise til maleri er let at genkende. Det er altid hvidt, og på overfladen kan du se skummets typiske struktur.

Skumfliser til maling kræver obligatorisk farvning

En anden grund til at male skumloftet er dekorativt. Ved hjælp af malingen af ​​loftet er det nemt at give enhver ønsket farve, så den blødes ind i interiøret og understreger dens overordnede stil. Og også det er muligt at returnere et anstændigt udseende til den gulede og beskidte flise.

Hvad har du brug for at male skumfliser?

For at opnå et smukt og holdbart resultat skal du vælge den rigtige farve sammensætning. Så hvad kan male loftet fliser? Der er to mulige muligheder - akryl og vandbaseret maling. Begge materialer er ikke-toksiske, nemme at påføre, tørre hurtigt, har fremragende præstationsegenskaber og en bred palette af farver.

Forbindelser, der indeholder acetone, toluen eller hvid spiritus, må ikke påføres loftet. Disse stoffer opløse let skummet. Brug heller ikke alkyd emaljer og olie maling.

Loftet af skummet kan males med akryl eller vandbaserede sammensætninger.

Værktøj og armaturer

Foruden maling skal du også forberede:

 • rulle til dens anvendelse (helst med en naturlig bunke);
 • smal børste til præcis behandling af kanter og hjørner af loftet;
 • malingbakke (hvis der anvendes rulle) eller anden beholder (til børster);
 • beskyttelses tøj, også briller til beskyttelse af øjne mod stænk er ønskelige.

Hvis flisen er meget lettelse, vil rullen ikke male over hele overfladen. I dette tilfælde er det bedre at tage en bred børste til at male det øverste område af loftet.

En bred børste er perfekt til at male et relief loft.

Malvalg

Jo bedre at male loftpladerne af skumplastik - akryl eller vandbaseret maling? Valget for ejeren af ​​huset. Men du bør overveje funktionerne i begge muligheder.

Vandemulsionen har følgende fordele:

 • billig;
 • brandsikker;
 • skaber en mat finish
 • dens nuancer er for det meste bløde, pastel.
Vandig emulsionsmaling - en overkommelig mulighed for maling af loftfliser

Tip! Regelmæssig vandbaseret maling reagerer dårligt på fugt. Skimmel kan også dannes på den. Derfor er denne belægning bedre at bruge i tørre rum.

Akrylmaling har flere fordele:

 • vand- og varmebestandighed
 • loft malet med akryl sammensætning, bedre vask;
 • en glattere overflade, hvor mindre støv sætter sig
 • moderat glans
 • lyse, mættede farver, tilstedeværelsen i perlepaletten og "metalliske" nuancer.
Akryl har mange fordele og er ideelle til maling af skumlofter.

Den eneste ulempe ved akrylmaling er dens høje pris sammenlignet med vandbaserede formuleringer.

Uanset hvilket valg der er lavet, skal emaljen være forberedt før måling af loftet. Det bør omrøres, sammensæt den ønskede farve, om nødvendigt, fortyndes med vand til den ønskede konsistens. For at kontrollere emulsionens skygge og tykkelse anbringes den på teststykket af flise.

Forbereder loftet for maleri

Før du male loftet fliser, skal du udføre det forberedende arbejde:

Forberedelse af skumloft til maling

 1. Fjern støv og spindelvæv fra loftet. Skulle om nødvendigt vaske og tørre skummet.
 2. Kontroller, om hver flise holder fast. Hvis ikke, fjern det og sæt det igen.
 3. Læg leddene mellem fliserne og tæt på baguetten med akrylforsegling. Du kan tjekke kvaliteten af ​​kittet ved at belaste loftet med en lampe fra forskellige vinkler. Så klart synlige fejl overfladen.
 4. Gnid forsigtigt kittet med lille sandpapir uden at røre skummet.

Tip! Hvis fliserne er lamineret, skal du gå sandpapir over dets overflade. Dette vil øge vedhæftningen og forhindre dannelsen af ​​klumper under malingen.

 • Dæk loftet med akrylprimer i et enkelt lag med en rulle og børste.
 • Primer - et vigtigt stadium i det forberedende arbejde

  På primeren bør du ikke gemme. Det vil reducere maling forbrug, forbedre vedhæftning, forhindre udseendet af pletter og pletter ved maling, samt forlænge levetiden af ​​den færdige belægning. Hvis du maler en ikke-lamineret flise uden primer, vil malingen hurtigt skrælle og falde af.

  Farvningsteknologi

  Maling af loftsplader fra skum med vandbaseret maling udføres som følger:

  1. Først måler lakerne af loftfliserne med baguetten med en smal børste. For at gøre dette er det nok at anvende en 3-5 cm bred stribe maling. Børsten skal dyppes i maling til halvdelen af ​​børstehårene og let presses ud, så der ikke dannes dråber.
  2. Derefter påføres en bred rulleemulsion på den resterende overflade. Det første lag er placeret i retning af lyset (vinkelret på vinduet). Overlappede med striber, der starter fra hjørnet og bevæger sig med en rulle parallelt med væggen.

  Tip! For at fjerne overskydende maling fra overfladen, skal hvert malet område "rulles" igen med en halvtørrulle (ikke dyppe det ind i malingen).

 • Efter fuldstændig tørring af det første lag (ca. 8-12 timer efter påføring) males loftet igen. Det andet lag skal påføres vinkelret på den første.
 • Når det andet lag tørrer, skal loftet males en tredje gang. Det endelige lag begynder at forårsage vægens vinkel modsat vinduet. Rullen bevæger sig igen i retning af lys. For det sidste lag er det ønskeligt at tage en ny rulle eller skylle godt og tørre den gamle. Så belægningen vil være så glat som muligt.
 • Retningen af ​​maling på skumloftet, når det er malet i to eller flere lag

  Farvning med en akryl blanding udføres på samme måde, men det er nok at anvende i to lag.

  Tricks af et vellykket maleri

  For at opnå det bedste resultat hjælper du med følgende tips:

  • Vandig emulsionsmaling (såvel som akryl) bør påføres så tynd som muligt. Tyk belægning vil boble, når den påføres og afrives, når den er tør.
  • Flise med et reliefmønster er bekvemt at male med en børste. Men hvis det er muligt, er det bedre at bruge en malingspistol. Det vil spray emaljen jævnt og let male over alle elementer af reliefen. Desuden tager denne metode til påføring af maling meget mindre tid.

  Mal loftet med sprøjtepistolen

 • Ved maling af loftet er det ikke nødvendigt at bringe rullen til kanten for ikke at plette muren med maling ved et uheld.
 • For at kontrollere kvaliteten af ​​maleriet er det nødvendigt at rette lyset fra en lys lampe til loftet. Det er bedre at inspicere belægningen fra forskellige sider, belys den fra forskellige vinkler.
 • Indtil vinduerne eller dørene er helt tørre, indtil malingen er helt tør. Det er også ønskeligt at beskytte overfladen mod varme fra solen. Hvis solen skinner på loftet fra vinduet, skal det være gardin.
 • Med denne tilgang vil en frisk belægning blive glat og ensartet i farve. Og ved at vide, hvordan man korrekt maler loftet fra skumplast, kan du skabe et smukt, stilfuldt og letplejeligt loft i ethvert rum med egne hænder.

  Hvad og hvordan man maler loftet fliser? (7 foto)

  Korrekt matchede loftsplader, har spillet en vigtig rolle i udformningen af ​​lokaler, og dens første klasses funktionsegenskaber øge sin popularitet og gøre efterspørgslen efter det stadig høj. Men for at opnå den ønskede æstetik i rummet, skal du vide, hvordan man kan male loft fliser, fordi blækket skal være modstandsdygtigt over for fugt, har høj friktion, holde dine artikler matche de andre parametre. En stor rolle er spillet af de forskellige anvendte loftfliser.

  Figur 1 Skønheden og entydigheden af ​​loftet.

  Typer af loftfliser

  Loftfliser i henhold til fremstillingsmetoden er repræsenteret af følgende sorter:

  1. Presset. Den fremstilles ved stansning eller presning af polystyrenskumblokke. Denne sort er tynd, dens tykkelse overstiger ikke 3 millimeter, hvilket komplicerer transport og installation, overfladen er grov.
  2. Ekstruderet. Den er lavet af specielle polystyrenstrimler ved at trykke og straks male i en bestemt farve eller dækket af en tynd mønstret film.
  3. Injektion. Fremstillet af ekspanderet polystyren ved varmebehandling, kendetegnet korrekte former dyb mønster, bekvemmelighed, nem installation, holdbarhed og styrke.

  Vær opmærksom: Når du vælger en flise, skal du sørge for at tage højde for dens funktioner, først da opnår du det ønskede resultat ved at gøre designet i rummet smukt og unikt.

  ansøgning

  Efterbehandling overfladen fliser, giver dig mulighed for hurtigt, billigt og ubesværet at opgradere loftet. Det giver dig mulighed for at skjule forskellige defekter uden justering og kitt. Flisen er egnet til stuer, soveværelser, kontorer og andre værelser med tilladt fugtighed.

  Figur 2 Brug i køkkenet.

  Brug dette materiale i køkkener, badeværelser med forsigtighed, da der i køkkenet flise zakapchivaetsya hurtigt mister oprindelige udseende, og i badeværelset, kan være ubrugelig på grund af høj luftfugtighed. Gem fra dette kan kun males. Hvis du ikke ved, om det er muligt at male loftpladerne, være opmærksom på dens farve - hvis det er hvidt, sikkert komme til at arbejde.

  Maling loftfliser

  Malede fliser kan bruges i ethvert rum, da et lag af maling beskytter materialet mod fugt, sod, forenkler rengøringen og derved forsyner holdbarheden betydeligt, hvilket gør det universelt.

  Denne procedure er vigtig for loftets tiltrækningskraft, fordi materialet efterhånden bliver gul, og maleri vil hjælpe med at skjule denne ulempe. Muligheder for at give overfladen den ønskede farve, der er uundværlig for design af rummet, giver dig mulighed for at gennemføre ideer.

  Maleri værktøjer

  Højkvalitetsmaling af loftet er kun muligt med de nødvendige værktøjer, især ruller og børster. Deres korrekte valg er en garanti for hurtigt, enkelt arbejde og opnåelse af det ønskede resultat.

  Figur 3 Maleværktøjer.

  Naturlige ruller er praktiske, komfortable, absorberer perfekt maling, og når maleri fordeler det over hele overfladen.

  Skumruller er ringere end andre sorter, da de ikke absorberer maling meget godt og ikke altid distribuerer det kvalitativt over overfladen.

  Syntetiske ruller anvendes sjældent, da de dårligt absorberer maling, og hårde villi efterlader mærker efter dets anvendelse.

  Fur ruller har positive anmeldelser for evnen til at absorbere maling godt, ikke efterlade spor efter påføring, distribuere det over hele overfladen.

  OBS: Eksperter anbefaler at male loftfliser, brug naturlige og pelsruller.

  På trods af fordelene ved ruller er der brugt pensler til at male efterbehandling materialer på vanskelige steder, som er opdelt i naturlige og syntetiske. Sidstnævnte bruges til at male en lille overflade. Hvis mængden af ​​arbejde er fast, og kvaliteten skal være op til hinanden, skal du bruge naturlige børster, som absorberer godt og jævnt fordeler malingen over hele overfladen og efterlader ingen spor.

  Malingsfunktioner

  Når man overvejer, hvordan man maler et loft, skal man huske, at de vigtigste faktorer for at opnå et positivt og holdbart resultat er malingskvalitet, hvis krav er følgende:

  • Vandmodstand.
  • Tæt struktur.
  • Modstandsdygtighed over for rengøringsmidler.
  • Høj vedhæftning.
  • UV-resistent.
  • Stærk vedhæftning til overfladen.

  Malingen må ikke indeholde komponenter, som påvirker loftet til materiale, f.eks. Acetone, toluen og andre, negativt.

  Forsigtig: Velprøvede vandbaserede, akrylkompositioner, karakteriseret ved hurtig tørring, manglende toksicitet, nem og hurtig anvendelse, en række farver og førsteklasses præstationsegenskaber.

  Akrylmaling

  Akrylkompositioner er de mest alsidige, de indbefatter harpiks- og polymerakrylkomponenter. Blandt de fordele, vi fremhæver:

  • Forskellige farver.
  • Manglende lugt.
  • Modstand mod temperatur ekstremer.
  • Vandmodstand.
  • Økologisk renhed.
  • Hurtig tørring

  Figur 4 Akrylsammensætning.

  Blandt ulemperne er kun den høje pris, der betaler sig med sine førsteklasses driftsfunktioner.

  Vandemulsionsmaling

  Vandemulsionsmaling er en vandbaseret emulsion, som består af pigmenter og uopløselige, suspenderede polymerpartikler. Blandt dens fordele:

  • Overkommelig pris.
  • Hurtig tørring
  • Ensartet dækning.
  • Økologisk renhed.
  • Dampgennemtrængelighed
  • Manglende lugt.

  Figur 5 Vandig emulsionssammensætning.

  Blandt ulemperne er mulige revner, skrælning, ustabilitet til snavs, dårlig tolerance for vaske- og rengøringsmidler. Men den overkommelige pris øger denne maling og gør den populær til maling af loftfliser.

  Forberedende arbejde

  Reflektere over, hvordan man maler loftet fliser, ikke glem det forberedende arbejde. Integritet, materialets styrke kontrolleres på forhånd, hvis nogle fliser holdes løs, bliver de limet igen. Støv, spindelvæv fjernes fra loftet med en støvsuger, og akrylforseglingsmiddel påføres leddene. For at forhindre dannelsen af ​​klumper ved maling, for at øge vedhæftningen af ​​den laminerede flise, skal du omhyggeligt gå på den lille røde på overfladen. Derefter udføres rengøring for hvilke:

  • Vand.
  • Skum svamp.
  • Laser.
  • Rengøringsmidler.

  Når man finder en flise i køkkenet, bruges de mest kraftfulde og effektive rengøringsmidler, hvilket gør det muligt at rengøre overfladen af ​​fedtaflejringer. Beskyt dine øjne og hænder, før du anvender rensemidler.

  Figur 6 Overfladebehandling.

  Forsigtig: Læs omhyggeligt brugsanvisningen for rengøringsmidlet.

  Efter at have klargjort forberedelsen af ​​overfladen skal du dække møblerne, gulvet, med en speciel polyethylenfilm, der ikke giver fugt igennem og fortsætter med at male.

  maleri

  Bestem på forhånd med den ønskede farve, så prøv det at passe ind i rummet så godt som muligt. Beregn hvor meget maling der skal bruges til det kommende arbejde, vælg den rigtige sammensætning, se hvordan de anbefales at male loftet.

  Til maling anbefales akryl og vandbaseret maling, hvis fordele og ulemper er beskrevet ovenfor. For at beskytte wallpapers på væggene, på loftet parring med væggene, lim limbånd langs omkredsen af ​​rummet.

  Hvis finishen er glat og jævn, er den malet med en rulle, og i hjørnerne skal du bruge en børste til først at male reliefpladerne med en børste og derefter bruge rullen til at rulle over overfladen. Hvis reliefen på loftet er for dyb, er den bedste mulighed for maling en sprøjtepistol, som gør det muligt for dig at effektivt anvende maling selv på utilgængelige steder.

  Figur 7 Maling.

  Maling starter fra en hvilken som helst vinkel, men du bør ikke bringe rullen til væggen selv, ellers kan du ved et uheld dække det med maling. Brug en børste til at male den del af loftet, der støder op til væggen. Det er ikke nødvendigt at tage meget maling på en rulle eller en pensel, ellers er der mulighed for smudder, og laget bliver for tykt.

  At overfladen var ensartet, blev malingen lavet i en retning. Efter påføring af det første lag, vent på, at det tørrer og fortsæt til det næste. Fjern overskydende maling fra overfladen, du kan gå på den med en halvtørrulle.

  Ved anvendelse af vandbaseret maling begynder applikationen fra vinduet i retning af lys. Det andet lag påføres vinkelret på den første. I betragtning af egenskaberne ved vandbaseret maling anbefales det at anvende det tre gange. Det sidste lag anvendes som det første fra vinduet i retning af lys. Ved at overholde disse anbefalinger får du en attraktiv, høj kvalitet og holdbar overflade.

  Opmærksomhed: Vent på, at det påførte lag tørres, undgå udkast, luk vinduerne og dørene, og lad malingen tørre naturligt.

  Når fliserne er malet, skal du kontrollere kvaliteten af ​​arbejdet ved at pege på en lys lampe ved loftet og omhyggeligt inspicere det fra forskellige sider. Mens du venter på, at malingen tørrer, undgå udkast, hvorfor lukke vinduer og døre, da denne proces skal foregå naturligt, især hvis finishmaterialet er præget.

  konklusion

  Loftflise forbedrer rummets design betydeligt, og for at forbedre dets ydeevne, holdbarhed er materialet malet med akryl eller vandbaseret maling, som har vist sig selv og har mange fordele, især høj vedhæftning, fugtighedsbestandighed, stærk vedhæftning til overfladen.

  Fremgangsmåden udføres med en rulle eller børste. Før du måler loftfliserne, fjern støv, spindelvæv fra det, kontroller dets styrke og integritet, rengør og påfør en primer. Til maleri af høj kvalitet skal du anvende flere lag maling, husk når du anvender en ny, lad den forrige tørre helt.

  Selvstændigt maling loftet selv, gør ikke nogen specielle problemer. Bare følg retningslinjerne for overfladebehandling og maling applikation, følg arbejdssekvensen, brug maling og værktøjer af høj kvalitet til dens anvendelse.