Er det muligt at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske af hvidvaskningen

Tidligere blev lofter oftest trimmet med hvidvask, men nu er et sådant udseende ikke en prioritet. Derfor overlapper nu hvidvaskning af andre materialer. I så fald er det muligt at male loftet efter hvidvaskning, hvis du skal male Med dette vil vi se på artiklen nedenfor.

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er signifikant forskellig fra andre arter. Det tørrer meget hurtigere. Den hurtigste tørringsmaling behøver kun to timer. Vandemulsionen vil ikke skade sundheden, i sin struktur er der ingen giftige stoffer. Du kan arbejde uden maske, det er ikke nødvendigt at lukke rummet, indtil det er helt tørt. På grund af fraværet af skadelige stoffer har malingen ingen lugt.

Efter det behøver du ikke at rømme rummet.

 • Valget af farver er ikke begrænset. Ved hjælp af farveskemaer kan du lave din egen skygge. Maling sælges hovedsagelig i hvidt.
 • Malingen er nem at anvende, det kan gøres af nogen. Vandemulsionen vil tjene dig i 15 år uden afgivelse. Samtidig er det billigt.
 • Der er ulemper ved vandemulsionen. Temperaturen under arbejdet bør ikke være lavere end 5 grader. Maleri er kun muligt i en varm sæson eller i et opvarmet rum.
 • Malingen kan ikke lide direkte mekaniske effekter, det vil gnide af med tiden, og det vil blive vasket væk fra hyppig rengøring. Hun kan ikke lide vand meget.

Typer af vandbaseret maling

Den vandige emulsion er opdelt i 4 typer af sammensætning: akryl, silicone, silicat, mineral. Nogle vil være dyrere, andre billigere. Overvej dem mere detaljeret.

Akrylmaling. Det bruges oftest, men det er derfor dyrt. Det har den højeste kvalitet sæt af egenskaber. Velegnet til maling indenfor og ud. På grund af indholdet af akryl har malingen en vandtæt parametre.

Det kan vaskes uden risiko for sletning, brug i rum med høj luftfugtighed. Det er nemmest at anvende, det absorberes ikke i overfladen. Hvis malingen indeholder latex, kan den lukke de små revner. Akrylmaling er ikke genstand for fading: solen er ikke bange for det. Samtidig er det sikkert, udsender ikke ubehagelige lugt: det er muligt at male et planteskole eller køkken.

Silicon. Malingen er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Passer mere end akryl. Silikonens struktur er meget mere elastisk end latex, og det betyder, at det kan skjule større revner. Malingen indrømmer damp, som sparer dig mod udseendet af skimmel og meldug. Du kan desuden ikke opsuge anti-svampe forbindelser. God til bad eller køkken. Beskytter snavs - behøver ikke ofte at rengøre overfladen.

Silikat. Ideel til boligindretning udenfor. Til efterbehandling indendørs vil det ikke fungere. Den kan bruges til udendørs arbejde eller i forlængelser uden opvarmning. Lang levetid og modstand mod enhver atmosfærisk fænomen gør det bedst blandt malerne til udvendig dekoration.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask

Det anbefales ikke at anvende maling på hvidvaskning. Det skal fjernes på forhånd. Maling på hvidvask er kun mulig i tilfælde af dets ideelle tilstand: hvis den ikke brækker og ikke knækker. Prøv at holde den med en ren rulle. Hvis hvidvaskningen ikke forbliver på rullen og ikke begynder at falde af, så kan du male direkte på den.

Hvis hvidvaskningen er hævet, revnet, så kan du ikke anvende maling på hvidvaskningen. Ellers vil det begynde at smuldre i processen. Malingen falder ujævnt, og dit loft vil blive håbløst beskadiget.

Hvis du planlægger at male på hvidkalklaget, så er det bare at prale loftets overflade. Herefter forsøger du igen at forstyrre overfladen, og hvis der ikke er noget smuldrende, så kom du til arbejde.

Loft forberedelse

Det første du har brug for, når du arbejder med maling - for at gøre alle møblerne. Selvfølgelig kan du dække det med en film, men der er ingen garanti for, at der ikke er huller i det, eller det vil ikke bryde. Endnu bedre, for at udholde alt. Brug handsker og en maske, når du arbejder. Lime er ikke godt for helbredet.

Hvidvask er lettere at fjerne, når det er vådt. Brug varm sæbeopløsning. Påfør det rundt om loftets omkreds. Da det bliver snavset, skift vandet. Håndter hele loftet grundigt.

Hvis du har et tyndt lag hvidvask, kan du i den gennemblødte form fjernes med en normal rulle. Fugt også det med jævne mellemrum med vand. I stedet for en rulle kan du bruge en børste. For nemheds skyld kan du bruge en sprøjtepistol og fugte loftet med det og fjerne belægningen med en svamp.

Hvis hvidvaskningen ikke fjernes på denne måde, skal du arbejde med en spatel. Skraber hvidkalk fra loftet.

En anden måde at fjerne - ved hjælp af pasta. Det er simpelthen fastgjort til whitewash og omdannes efter tørring til en film, der er lettere at skrælle af. Kleister kan laves selvstændigt. Tilsæt mel eller stivelse til kogt vand. Gradvist omrøring for at forhindre dannelsen af ​​klumper. Kold blandingen lidt og anbring til loftet med en rulle eller børste, spred det jævnt. Vent derefter til massen tørrer og danner en skorpe. Rengør det med en spatel.

Hvis dette ikke hjalp, kan du kun fjerne hvidvaskningen med en slibemaskine. At drikke vil være nok, så lukk døren og læg på en beskyttelsesdragt. Derefter skal du vaske hele rummet grundigt. Det er ønskeligt flere gange med specielle midler.

Og den mest radikale bortskaffelsesmetode er fjernelse med syre. Du skal arbejde med fuld beskyttelse: briller, maske, handsker og en dragt. Eddikesyre i små portioner, tilsættes til vandet. Vandmængden bør ikke være mere end 3% syre. Ordren er netop dette: vand, så små portioner syre, ellers vil det reagere. Bør opløsningen på loftet og fjern belægningen med en spatel eller børste. Overfladen af ​​loftet skal vaskes med sæbevand.

Efter at have fjernet hvidvaskningen, skal du kaste alle revner og huller. Prime overfladen. Primer vælger nøjagtigt under den maling, du anvender. Det er ønskeligt fra en producent.

Maleri loftet

Før du ansøger, skal du tilføje farve. Det største problem er at fortynde så meget som du skal dække, ellers vil det være meget svært at få nøjagtig samme farve.

Hæld lidt maling i målebeholderen. Indtast farven gennem sprøjten. Det er vigtigt at bruge dimensionelle beholdere, da det er for disse målinger, at du vil blive styret, når du tilføjer en farve til hovedbeholderen. Husk resultaterne og beregne, hvor meget farve du har brug for for din malingskasse. Når du har blandet dem, prøv at smøre lidt på en lille plaster og se om det er den farve du har brug for.

Vejledningen til malingen er detaljeret, hvordan og i hvilke mængder den er fortyndet. Rør malingen før påføring og tilsæt vand. Sammensætningen blandes og hældes i et maleribad. Dør penslen regelmæssigt i badet og aftør overskuddet. Så maling over hele loftet. Hvis din belægning har absorberet megen maling, skal du anvende et andet lag.

Mesterens kommentar

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvaskningen - men svaret er nej. Maling på hvidvaskningen er kun mulig i ét tilfælde - hvis hvidvaskningen er i perfekt stand. Tilstedeværelsen af ​​revner og chips angiver dens deformation. I dette tilfælde er maleri ikke muligt uden forudgående rengøring af overfladen.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på den gamle hvidvask

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask: anbefalinger fra eksperter

Selvmaleri loftet vil betydeligt spare din familie budget, men for dette skal du lære nogle vigtige regler. Maleri loftet med vandbaseret maling er ikke så let som det kan synes ved første øjekast. Først skal du gøre sig bekendt med farvningsteknologien samt de trin, de nødvendige værktøjer til reparation, materialerne for at vælge den mest egnede.

For at skylle loftet uden farvning, skal du korrekt forberede overfladen. For at fjerne den gamle maling, hvis den slibes, samt at fjerne uregelmæssigheder og potholes og primet. Hjørne dele af rummet er farvet med en børste, som kun er halvdypet i sammensætningen. Malingen presses ud og påføres i 3 cm strimler. Maleri resten af ​​loftet udføres ved hjælp af en sprøjtepistol eller rulle, som kun afhænger af personlige præferencer.

Til måling af loftet skal du købe de nødvendige værktøjer og forsigtigt forberede overfladen.

Masters bruger primært ruller, men når man anvender dem, skal der tages hensyn til nogle punkter:

 1. Valsen dyppes ikke i maling, men rulles over en specielt forberedt overflade, så sammensætningen er jævnt fordelt gennem instrumentet.
 2. Malingen påføres i et tyndt og jævnt lag, som hjælper med at undgå striber, pletter og folder.
 3. Stripes bør placeres langs rummet.
 4. For at kontrollere ansøgningens ensartethed er det nødvendigt at undersøge loftsbeklædningen fra forskellige retninger.

Det er vigtigt! Ved maling af loftet skal der ikke være udkast i rummet, og det er nødvendigt at opretholde den optimale stuetemperatur, så maling hurtigt tørrer og ikke svulmer.

Det er strengt forbudt at udføre farvning ved temperaturer under nul. For at kunne spare på malingen, og samtidig lave en ensartet belægning, skal du bruge en sprøjtepistol.

Airbrush til hvidvaskning af loftet

For at bruge sprøjtepistolen med egne hænder, behøver du ikke have særlig træning, da det er tilstrækkeligt at filtrere malingen grundigt nok til at forhindre processen i at stoppe på grund af klumper i sprøjtepistolen.

Det er vigtigt! Når du køber en sprøjtepistol, skal du tage højde for det materiale, som du skal arbejde, samt dimensioner af rummet, hvilket primært vil påvirke kostprisen ved værktøjet.

Til "sigtning" er malingen egnet:

 • Metal eller capron sigte;
 • Gaze eller nylonstrømpe.

Hvis sammensætningen filtreres flere gange, vil det øge sandsynligheden for ensartet afsætning. I starten kan en sådan proces virke lidt kompliceret, men der er ikke noget at bekymre sig om, da det er let nok til at tilpasse sig det. Derudover er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at jo større viskositeten af ​​farvesammensætningen er, desto mere intensiv sprøjtningen vil udføres, vil for højt tryk i sprøjtepistolen imidlertid påvirke kvaliteten af ​​den nye loftsbelægning negativt.

Moderne sprøjtepistoler er blevet meget bedre end deres forfædre, da de kan justere strålens længde og sprøjtningsretningen. Den ideelle mulighed for at male loftet kan være en stråle med en længde på højst 50 cm.

Hvilket er bedre: hvidvaskning eller maling af loftet

Og i hvidvaskning og maling har loftet sine fordele, som skal læses, før du går til butikken for materialet. Er det bedre at male eller male? Indtil for nylig var der blandt mesterne meget kontroverser om, hvordan man bedst kunne trimme loftet, hvilke kompositioner der skulle bruges på grundlag af hvad de skulle være og endda hvad de skulle anvende.

Den største fordel ved hvidvaskning af loftet er dens lave omkostninger, men den største ulempe er naturligvis skrøbelighed

På trods af at hvidvaskningen er et færdiggørende materiale fra fortiden, har det mange positive aspekter:

 1. Omkostningerne ved hvidvaskning er betydeligt lave, hvilket er perfekt til økonomiske reparationer.
 2. Det er meget nemt at arbejde med det, i modsætning til en vandbaseret maling, for eksempel er det muligt at anvende sammensætningen med en lidt ikke-konstruktiv kost.
 3. Hygroskopisk. Denne funktion forhindrer akkumulering af fugt i rummet.

Desværre er der også ulemper, uden hvilke du ikke kan undvære.

 • Den skrøbelighed, der bliver synlig ved dannelsen af ​​revner;
 • Minimum slidstyrke, og for at være mere præcis, er det simpelthen ikke.

Naturligvis gør næsten hver reparation ikke uden vandbaseret maling, både til loftet og til væggene.

At blanke på denne måde skal du se alle de positive aspekter af sammensætningen:

 1. Du kan få en perfekt glat og næsten spejlbelægning.
 2. Holdbarhed.
 3. Hvis du bruger en blank maling, er den perfekt til værelser med høj luftfugtighed.
 4. Hurtig tørring hastighed.
 5. Der kræves ingen årlig dækningsopdatering.

Der er et sådant materiale og ulemper, men de er ikke så betydningsfulde:

 1. Højkvalitets vandbaseret sammensætning er ret dyr, fordi den indeholder de bedste komponenter, takket være, at du kan skabe et utroligt lærred.
 2. Før maling er det nødvendigt at udføre komplekst forberedelse for at reducere sandsynligheden for omkostninger næsten til nul.

Sådant materiale skal håndteres med ekstrem forsigtighed og forsigtighed, så der ikke er pletter, rynker, dråber og drypper. Før du anvender, skal du rette loftet, rengøre, polere, prime, og kun derefter anvende sammensætningen.

Det antages, at primeren skal påføres under enhver sammensætning, da det forbedrer adhæsionen af ​​materialet og farvestoffet, og forbedrer også dets holdbarhed og eliminerer dannelsen af ​​mug.

Maling af loftet på hvidvaskning

Faktisk er det hvidkalkede loft et lærred med en kridtbelægning. Det er naturligvis umuligt at simpelthen sætte kridt på komfuret, og derfor opløses det i vand og påføres, så at sige, rå. Den tørrede lærred er et lag af fastkalk og ikke mere. Hvis du forsøger at finde ud af mere detaljeret, kan du sammenligne hvidvaskningen med indskriften på skolens tavle.

Hvis du vil lave en kvalitetsreparation af loftet, er det bedre at fjerne den gamle hvidvask

Det skal bemærkes, at et sådant lærred:

 • flosse;
 • Kan vaskes;
 • knække;
 • Når den påføres på den vandbaserede maling, begynder den at rulle og holde sig til værktøjet til maling.

Hvis du anvender maling på hvidvaskning, vil du ikke kunne udelukke skilsmisse og dryp. Hvordan er man i denne situation? Det er nødvendigt at hvidte loftet, vaske væk den tidligere sammensætning. For at gøre dette er der taget en rulle med en stor bunke, og kridtet vaskes af med almindeligt vand, som skal ændres, når det er forurenet. Vaskeprocessen består i, at når kridtet bliver fugtet, begynder rullen næsten at strippe den fra loftet. Med andre ord, rulle på overfladen af ​​rummet renser rullen det fra kridtlaget. Hvis hvidvaskningen påføres i flere lag, og der er synlige fejl, er det meget bedre at bruge en spatel og en husholdningsvandspray.

Først skal du enten rense rummet fra møblerne eller dække alt sammen med en film, da det vil være langt fra nemt at rengøre møbler og tæpper af en sådan sammensætning.

Sådan korrekt bløde loftet med vandbaseret maling (video)

Det er svært at fjerne hvidvaskningen, som tilsættes, og lim og bluing, hvilket gøres for at øge belægningens styrke og holdbarhed. For at håndtere dette bliver der brug for slibeværktøj, såvel som blødgøring. Efter rengøring af loftet og fuldstændig fjernelse af kalk er det nødvendigt at sætte sprækker, reparere defekter, slibe og male. Den korrekte tilgang til enhver reparation får kun et positivt resultat. Det er ikke nødvendigt at skynde sig - det vil kun forværre indtryk af den resulterende skabelse. Nyd din reparation!

Opmærksomhed, kun i dag!

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning | Landespørgsmål

Enhver person, der har gjort reparationer mindst en gang i sit liv, forstår, at maleri loftet er en af ​​de sværeste processer. Og samtidig er det interessant for alle at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling på hvidvask, så det ville være af høj kvalitet, loftet ville ikke blive smurt, og malingen ville ikke falde meget på gulvet, da det kunne skade egoet.

Så at male loftet med vandbaseret maling består af flere faser

Den allerførste og en af ​​de vigtigste dele af arbejdet med at male denne type maling. Du skal tage en slags klud og gå forsigtigt hen over hele loftet for at fjerne forskellige unødvendige elementer - for eksempel et web, en slags snavs, måske nogle slags insekter.

Hvis en del af loftet falder ned, er det nødvendigt at skrabe det af ellers efter maling med vandbaseret maling, vil der ikke være æstetisk udseende.

- Juster loftet. Når du har gjort disse operationer, skal du begynde processen med at udjævne loftet.

For det første skal du forsegle en række revner og revner, hvis der selvfølgelig er sådanne i loftet. Gør det lidt større, før du udfører denne proces - det skal gøres så, at kittet helt kan lukke dette eller dette hul. For at nive loftet, er det nødvendigt at forsigtigt sande egoet med sandpapir.

- Den vigtigste fase af maleriet. Først vil det være nødvendigt at forberede de nødvendige materialer, nemlig dette bør være: en pensel og en smal børste, en langhår pelsrulle, en slags skib, i hvilken det vil være nødvendigt at hælde maling.

Når alle disse værktøjer er klar, kan du begynde, o nødt til at holde følgende principper:

1) Start maleri er altid nødvendigt fra stedet ved krydset mellem loftet og væggen.

Det fjerneste hjørne - det vil sige, hjørnet overfor hoveddøren skal males først. Nu skal du tage den pensel, der er mindre, og gå langs hele rummets omkreds, hvilket gør en stribe ca. 4-6 centimeter bred.

Dette skal gøres, så du kan roligt male med en rulle (det er meget bredere) og er ikke bange for, at noget af maling vil falde på loftet.

2) Efter det skal du tage en rulle og begynde at lave hovedmålingen af ​​væggene i et bestemt rum.

Når man maler vægge med vandbaseret maling, er det vigtigt at huske at du skal male væggene 3 gange og gøre det som følger - for første gang skal du male parallelt med lysets stråler vinkelret på lysets stråler - du skal male den anden gang og i vinduets retning i rummet sendes en tredje sidste maletid.

3) Det vigtigste er også at huske at hvis malet for første gang - så næste gang du skal male først efter maling er tørret. Det skal tørre helt over hele overfladen.

Afhængig af lufttemperaturen, rumfugtigheden og andre faktorer tørrer malet ca. 9-12 timer.

- Teknologiske aspekter ved maleri:

1) Hvis rullen er fugtet i badet med maling, skal det gøres på en sådan måde, at malingen fordeles jævnt over hele overfladen af ​​rullen.

2) Rullen skal flyttes i forskellige retninger - det vil sige for eksempel først fra venstre mod højre - så omvendt. Du kan også flytte rullen fra top til bund og derefter fra bund til top.

3) kvaliteten af ​​det udførte arbejde kan kontrolleres ved hjælp af lys, for dette skal du blot stå op, så den del af overfladen, som du malede solens stråler, faldt godt.

4) før det sidste maleri er det ønskeligt at ændre rullen

5) Efter alt arbejdet skal du lade stuen tørre i ca. 12 timer, mens du sørger for, at der ikke er udkast. Og i hvert fald er det ikke ønskeligt at tillade indledning af direkte sollys.

Og også du kan se videoen maleriet loftet med dine egne hænder

Hvordan man ansøger maling på hvidvaskning og om det overhovedet kan gøres?

Den første ting vi starter med reparationer med er loftet trim. Det er langt fra tilfældigt, at de starter fra dette område, hvilket gør det muligt for os at undgå forurening af det friske gulvbelægning i fremtiden og gøre malingen let uden frygt for farvning eller ødelæggelse af noget. På dette stadium har mange imidlertid mulighed for at vælge mellem lime og farvning, da hver af disse efterbehandlingsmuligheder har sine fordele og ulemper.

Afslutning af loftet er et af de første trin i reparationen.

Mange, der udfører reparationsarbejde med egne hænder, foretrækker at opdatere det blegede loft med lime, fordi de ikke ved, at det kan males. Faktisk er dekoration med maling ikke en stor ting, hvis du har en perfekt flad overflade uden ridser, hulrum og chips.

Hvis du beslutter dig for at male på den eksisterende hvidvask, skal du tage højde for et vigtigt punkt - når du påfører maling, kan hvidvaskning falde af og holde dig til rullen. Hvis dette ikke sker øjeblikkeligt, begynder malingen at "stramme" det hvidkalkede lag, hvilket resulterer i, at et stort stykke maling kan falde sammen med hvidvaskning.

Hvis whitewash-laget er tyndt og holder det godt, kan du opdatere det ved hjælp af vandbaserede maling, der ikke kræver kædenes specielle forberedelse. Sådanne "kosmetik" vil dog ikke skjule små revner eller ridser, men tværtimod vil forbedre effekten af ​​ujævnheder.

Forbereder loftet for maleri

For at opnå den bedste kvalitet og lang levetid anbefales det stærkt, at du, inden du maler med enhver form for maling, fjerner det hvidkalkede lag så meget som muligt og udfører arbejde for at fjerne mindre uregelmæssigheder, fordybninger eller ridser. Denne proces er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast.

Loftet, som enhver anden overflade, skal være forberedt før maling.

Til overfladebehandling af høj kvalitet kan du bruge to grundlæggende metoder:

 • våd behandling;
 • tør behandling.

Tør loftrensning

Når rensning ofte bruger værktøjer som:

 • slibemaskine med slibeskive
 • elektrisk boremaskine med børstebånd
 • slibemaskine;
 • sandpapir.

Rensningsprocessen udføres ret hurtigt, men den har flere betydelige ulemper, som det bruges ekstremt sjældent til.

Renseri er hurtig men problematisk

 1. Den største ulempe er en stor mængde støv. Hvis arbejdet kun udføres i ét rum, skal værelset være forsigtigt isoleret, samtidig med at der sikres god ventilation.
 2. Denne metode er sundhedsskadelig. Du skal bruge personlige værnemidler i form af åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Video om, hvordan man fjerner hvidvask fra loftet:

Ved våd behandling er støvet meget mindre, og selve metoden er meget sikrere, men det tager længere tid.

Til arbejde skal du:

Før måling på hvidvask, fjernes dets hovedlag så meget som muligt ved at væde overfladen af ​​loftet ved hjælp af en konventionel rulle eller sprøjtedyse. Du skal fugte et lille område af denne størrelse, som du kan klare, indtil det er helt tørt. Efter påføring af skyllevæsken skal du vente lidt over en halv time og fortsætte med at fjerne det forrige lag med en spatel.

Vædning mere end du kan klare før tørring anbefales ikke.

For maksimal effektivitet kan du tilføje et par spiseskefulde af flydende sæbe og 5-6 spsk med almindelig sodavand, hvilket vil øge hastigheden på kalkdeacidering og lette fjernelsen. Prøv at anvende opløsningen med et rigt lag, da kalk absorberer det stærkt, og jo mere det absorberer, desto mere effektivt bliver overfladespændingen.

Ikke alle områder af overfladen kan straks behandles. I sådanne tilfælde må du ikke dvæle på dem, men fortsæt med at arbejde videre, du skal vende tilbage til disse områder efter at have behandlet hele overfladen og fjern dem med sandpapir eller en børste på metal. Før du måler på hvidvaskning, prøv ikke at bruge meget skarpe genstande i form af en mejsel eller mejsel, der kan efterlade ridser på overfladen, når du fjerner dens grundlag. Dette er især vigtigt, hvis der er et udjævningslag af efterbehandlingstæt under kalk.

Overflade maleri

Når loftet er klar til maling, er det nødvendigt at forberede alle værktøjer og forbrugsvarer til høj kvalitet og hurtigt maleri på forhånd. For at gøre dette skal du:

 • efterbehandling kittet;
 • spatel;
 • primer;
 • maling;
 • ruller med en lille eller medium bunke;
 • Hjørne børste;
 • sikkerhedsbriller og handsker.

Du skal bruge visse værktøjer til at male loftet.

Hvis der er ridser eller riller på overfladen, skal de være dækket med en kitt og efter tørring udslettet med nødpapir. Derefter skal loftet behandles med en primer og efterlades i 12-15 timer for at afslutte tørringen. Anvend endelig maling til loftet ved hjælp af en rulle eller børste. Malingen anvendes normalt i to lag, mens det sidste lag påføres fra vinduet i modsat væggen. Til farve hjørner og svært tilgængelige steder bruger vi en børste, så er hovedområdet dækket af en rulle eller sprøjtepistol.

Mal dig selv eller ansæt en specialist?

Når du har de nødvendige værktøjer, forbrugsstoffer og tilstrækkelig fritid, vil du selv kunne udføre reparationer, og du vil allerede vide, hvordan du maler ved hvidvaskning alene uden involvering af tredjeparts specialister. Men fagfolk vil gøre det meget hurtigere og bedre, du skal kun betale for deres arbejde.

Er det muligt at male på hvidvask vandbaseret maling

På trods af det faktum, at hvidvaskning i dag med en overflod af efterbehandlingsmaterialer på markedet anvendes meget sjældnere, kan den stadig findes ret ofte i lokalerne. Og under reparationen af ​​sådanne lokaler rejser det ofte spørgsmålet om, hvorvidt vandbaseret maling kan påføres hvidvaskningen uden at fjerne kalk fra væggen.

Emulsionsmaling på hvidt kalk - er det værd at anvende

Maling vægge, vi skal passe på at skabe den bedste kvalitet vedhæftning af malingen til overfladen. Derfor bør hvidvaskning, der klart ikke fremmer sådan vedhæftning, ifølge reglerne fjernes.

Eksperter anbefaler ikke at udføre sådan farvning, da hvidvaskning simpelthen skal skrælle fra væggen og forblive på rullen. Den eneste undtagelse er, at whitewash-laget er meget tyndt og holder meget fast.

Maling på hvidvaskning - brug en primer

Som vi sagde ovenfor, har malingen et godt greb på væggen. Ellers begynder det at falde af, hvis ikke umiddelbart, så netop efter en kort periode. For at sikre sådan vedhæftning er nødvendig primer, som påføres til hvidvaskeslaget. Når primeren er tør, skal du kontrollere lagets styrke ved lidt ridser overfladen. Hvis hvidvasket med primer forbliver stærk, kan maleri udføres.

Malvalg

Mange spørger om det er muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvaskningen? Faktisk er dette færdigmateriale den eneste passende måde at male sådan en problematisk overflade på. Desuden kræver en sådan maling ikke anvendelse af en primer, der selv har den sidstnævnte funktion. Men igen er det nødvendigt at fastslå styrken af ​​whitewash-laget.

Hvis du planlægger at anvende olie maling eller emalje på hvidvaskning, er det bedre at afholde sig fra dette trin, da resultatet vil være beklageligt.

Når man ikke må male: hvordan man rengør væggene eller loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Eksperter anbefaler ikke at male uden først at fjerne hvidvaskningen. Og så er den ideelle løsning i dette tilfælde at fjerne laget af denne whitewash. Der er ingen enkelt master klasse her, og det hele afhænger af tykkelsen af ​​dette lag og hvor fast det holder:

 • Tyndt lag Trods dens tyndhed er det ikke let at fjerne det. En betydelig indvirkning vil være påkrævet, og kværnen kan give den;
 • Den gennemsnitlige tykkelse af laget. Hvis det var han, der fik dig, så holder den så hvidt, sandsynligvis også godt. Det er dog stadig lettere at hente det op og rive det væk fra væggen. Vi bruger en rulle med en god bunke, der rigtig væder væggene eller loftet med det;
 • Tykke frakke. Som regel holdes et lignende lag hvidvaskning meget middelmådigt, derfor kan det i de fleste tilfælde fjernes med en sædvanlig spatel, idet den tidligere har fugtet den.

Nogle værktøjer til fjernelse af hvidvask

 • Indsæt. Denne metode gør det muligt at gemme væggen eller loftet ikke kun fra hvidvaskning, men også fra støv og snavs;
 • Sæbevand. Opløsningen fremstilles som følger: 2 spiseskefulde ristet sæbe og 5 skeer sodavand tages til 10 liter vand. Det er nødvendigt at tørre et lag hvidvask med denne opløsning, indtil sidstnævnte forsvinder fuldstændigt;
 • Remover for tapet. Påfør en vask på overfladen af ​​whitewash og lad et stykke tid gå. Derefter kan du arbejde med en spatel og rense væggen.

Husets ydervæg er hvidkalket. Kan jeg anvende en primer?

Det kan endda være nødvendigt. Maleriet, som er under påvirkning af mange naturlige faktorer, tæmmer trods alt store pres og vil ikke vare længe. Primeren, hvis vi taler om specielle frontmodeller, er ideel til dette.

Hvis du stadig skal male

Denne udgang bør kun anvendes, hvis hvidvaskningen påføres så tynd som muligt. Der anvendes ingen anden maling, undtagen vandbaseret maling. Alternativt kan du re-whitewash, men med tilføjelse af farve for at give væggene den ønskede farve.

Loft: hvidvask eller maling?

Maling hvidkalkede loft

Mange af os, opfattende reparation, står over for behovet for at starte alt fra loftet. Da ændring af dette element af rummet er en af ​​de vigtigste dele af reparationen, er det nødvendigt at nærme sig denne proces meget alvorligt. Ofte spørger folk: Hvidt loft eller maling? Det er værd at bemærke, at hver metode har sine fordele.

I dag er den enkleste og billigste måde at afslutte loftet på at male.

Maleri loftet er ikke svært. Dette er et hurtigt og nemt arbejde. Men dette arbejde kan udføres hurtigt og effektivt, hvis loftet er fuldt forberedt til maling. Men hvis loftet allerede er hvidkalket, så opstår der et andet spørgsmål: Hvordan male loftet efter hvidvaskning?

Når man maler loftet, der tidligere er behandlet med lime, kan man støde på et problem.

Det er nødvendigt at male loftet på et foreløbigt lag hvidvask.

Et tykt lag af hvidvask kan begynde at smuldre og smuldre, og hvis det er blevet malet før, vil din maling også smuldre.

Hvordan male hvidkalkede lofter? Intet er umuligt, men det er værd at overveje, at det er nødvendigt at svede.

Det er ønskeligt at male loftet med hvidvask, når hvidvaskningen er stærk, påført med en tynd kugle med en glat overflade uden revner.

Det er bedre at tage vandbaseret maling, som er vidunderligt kombineret med hvidvaskning, ikke brug for en specielt forberedt på forhåndsoverflade.

I andre tilfælde skal du fjerne loftet fra hvidvaskning og kun derefter fortsætte med at male.

Loft forberedelse

1- retning af det første lag af maleri,
2 retning af det andet lag af maleri.

For at komme i gang med at slippe af med hvidvask, har du brug for følgende værktøjer:

 • respirator;
 • spatel;
 • pensel;
 • rullelejer;
 • vandtank;
 • sprøjtepistol;
 • slibemaskine;
 • sandpapir.

Der er to måder at slippe af med den gamle hvidvask: tør og våd.

I den tørre version skal du bruge en slibemaskine eller nogle gange en boremaskine med en speciel dyse. Ved brug af dem er der en ulempe: straks vil støv stige rundt, og det vil være umuligt at arbejde uden åndedrætsværn og briller. Desuden er denne mulighed ikke særlig god for sundheden. Derfor er det bedre at bruge den våde metode.

Metoder til fjernelse af hvidvask: a - fjernelse af hvidvaskemiddel ved hjælp af en opløsning og en rulle. b - fjernelse af hvidvask med en spatel.

Før du begynder at arbejde med en af ​​metoderne, skal du helt sikkert dække alle møbler og gulvet fra støv. For at gøre dette kan du tage den sædvanlige olieklæde. Også olieklud, du kan lukke døre og vinduer.

Før du påbegynder arbejde, våd en lille del af loftet med vand ved hjælp af en våd metode til fjernelse af kalk. Du kan bruge en børste, en almindelig rulle eller en spray. For effektiviteten af ​​denne metode anbefales det at bruge sæbe og sodavand, der er opløst med vand, i stedet for vand. For at forberede en sådan løsning skal du gnide 2 spiseskefulde sæbe og opløses i 10 liter vand, tilsættes til 5 spsk sodavand og bland godt. Og masser af våd opløsning, samt vand, hvidkalkede dele af loftet.

Det er nødvendigt at fugt den hvide overflade med vand eller en opløsning meget stærkt. Lime er ikke vandtæt og absorberer vand meget godt. Jo mere det absorberer, jo lettere bliver det så at rive det fra loftet.

Når hvidvaskningen er tilstrækkeligt gennemblødt, med en trowel er det værd at begynde at fjerne det.

Når hvidvaskningen er tilstrækkeligt gennemblødt, med en trowel er det værd at begynde at fjerne det. Så du kan gradvist fjerne hele loftet fra hvidvaskning. Men det sker, at efter dette er der steder, hvor rester af kalk stadig er synlige, skal du fugtige dem igen og gå igen med en spatel.

Hvis dette ikke hjælper, er du velkommen til at tage hånden på en slibemaskine. Samtidig må man ikke glemme at ved brug af denne maskine er der udsparinger på overfladen, så du skal arbejde omhyggeligt for ikke at beskadige kittet. Og det er vigtigt at huske om åndedrætsværn, da slibemaskinens arbejde giver meget støv. Når der ikke findes en sådan maskine, bruges en almindelig hammer, som bruges til at slå hårde steder og fjerne kalk med en spatel.

Når loftet er ryddet af hvidvask, skal du gå med sandpapir. Men det er ikke nødvendigt.

Så er loftet klar til maling. Før du går i gang på dette stadium, er der flere andre nuancer, som ikke bør glemmes.

Det er nødvendigt at male fra en væg til en anden med en lille overlapning.

Forbered følgende materialer:

Efter rengøring af kalkresterne med smørpapir skal loftet primeres. For at gøre dette behøver du bare at gå med en rulle eller børste dyppet i jorden, et par gange på overfladen af ​​loftet.

Hvis der stadig er mærkbare uregelmæssigheder i loftet, vil kittet hjælpe med at niveauere dem. Efter brug anbefales det at gå igen på overfladen med en primer.

Det er alt sammen. Nu er loftet klar til maleri. Påfør et ensartet lag til loftet med en rulle eller sprøjtepistol og lad dem tørre. For loftet er ideel emalje eller vandbaseret maling.

Nyttige tips

Til maling er loftet meget mere bekvemt at bruge specielle ruller.

 1. Når der fugtes hvidvask med vand, er det bedre at tage en fluffy rulle. Han vil give mere effektivitet.
 2. Når alt gips er fjernet fra loftet, skal du skylle loftet igen med rent vand og vente på, at det tørrer ud.
 3. Ved arbejde med udjævning af overfladen er det ønskeligt at anvende primer, når der påføres hvert lag af mørtel på toppen. Og når alt er tørt og støder tilbage, kan de fjernes med finkornet krøllepapir.
 4. For at efterlade mindre snavs, når du fjerner hvidvask fra loftet, brug en pasta - dette er lim, der kan koges fra vand og mel. Pasteren påføres det hvidkalkede loft i stedet for vand. Aldrig i 10 minutter og fjernet med hvidvaskede stykker og næsten ingen støv.
 5. Du kan også lim loftet med aviser med pasta og efterlader stykker aviser, der ikke limes. Når limen tørrer, er det nok at rive avisen sammen med hvidvaskningen.
 6. Med denne type arbejde er det bedst at dække overfladen med en akryl primer med dyb penetration. Du kan også lave en primer af malingen selv. For at gøre dette skal du fortynde malingen med vand i forholdet 1: 5.
 7. Efter at have malet jorden og før maleriet skal loftet passere den tid, hvor jorden skal tørre ud. Det er bedst at starte farvning hurtigere end på en dag.
 8. Ved maling anbefales det at anvende en speciel sprøjte eller en almindelig rulle, som kan påføres i 1-2 lag maling. Det er bedre at starte fra kanten af ​​væggen og flytte til centrum. Glem ikke om børsten, som slet ikke er effektiv til at male en stor overflade, men det er meget bekvemt at male på steder, der er svært tilgængelige. Efter at det første lag maling er påført, skal dette lag tørres. Efter du kan fortsætte med anvendelsen af ​​efterfølgende lag. Normalt maling for at tørre ud, du har brug for omkring 24 timer. Hvis du bruger en sprøjte, er det bedre at påføre 3 lag maling for ensartethed.

Når du arbejder med kalk, glem ikke at bære beskyttelsesbriller og åndedrætsværn, da støv fra hvidvask er meget giftigt, og hvis det kommer ind i luftvejene eller øjnene, kan det føre til forskellige sygdomme.

Hvordan male loftet for hvidvaskning

Indtil for nylig var hvidvaskning den mest populære mulighed for loftdesign. Hun er valgt til en række positive kvaliteter. Såsom billig, enkel anvendelse og let opdatering af belægningen. Nu begyndte folk at lægge større vægt på dette problem. Den nemmeste måde at ændre hvidvaskningen på på en anden belægning er at male den. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du gør det hurtigt og korrekt.

Er det muligt at male hvidvask?

Sikker på, det er muligt, men kun i nogle tilfælde og på en bestemt måde. Hovedbetingelsen er den gode tilstand af hvidvaskningen selv. Et tyndt lag af applikation og ingen revner. I modsat fald vil hvidvaskning holde på rullen og smuldre ved maling.

Hvordan male hvidvaskning

Til at begynde med belægge hvidvaskningen med en primer med en dyb penetrationsegenskab. Vent til det er helt tørt. Så kontroller, hvor godt det er rettet. Hvis det falder let ud, er det bedre ikke at male overfladen. I dette tilfælde skal du helt rengøre loftet fra hvidvaskning. Hvis overfladen af ​​primeren viste sig pålidelig, kan den males.

Vandig emulsionsmaling på det hvidkalkede loft

Denne type maling kan anvendes på hvidvaskning uden forprøvning. Selvfølgelig, hvis kridt eller kalklag er tyndt og jævnt. Denne type maling kan være en bestemt form for primer. Hvis du anvender en anden maling på den, vil belægningen være meget pålidelig og holdbar.

Når det er bedre ikke at male loftet på hvidvaskning

 • Hvis hvidvaskningen blev installeret for længe siden.
 • Har uregelmæssigheder, hævelse.
 • Hvis du vil anvende emalje eller olie maling.

Overfladebehandling til maling

Grovhed eller hævelse, du kan forsøge at justere med en stiv børste. Påfør primer eller emulsionsmaling. Før proceduren skal du tage tæppebestandige møbler, indvendige genstande og personlige ting ud, hvis det er muligt. Dæk overfladen med film. Brug beskyttelses tøj, byggebriller, en maske. Du kan fortsætte med farvning. Til mætning gentages i flere lag.

Til maling kan du bruge enhver byggemaling undtagen olie. Maling kan være alle mulige farver og prisklasser.

Som nævnt i artiklen kan du anvende maling til hvidvaskningen. Men vi anbefaler dig for et bedre resultat at bruge tid og helt fjerne hvidvask før maling. Vi håber, at disse oplysninger vil være nyttige for dig.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask?

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Enhver, der startede reparationer, skulle huske, at en smuk top vil fremhæve alle fordelene ved et værelse. Whitening har altid været den mest populære måde at dekorere ved reparation. Derfor er mange mennesker interesseret i at hvide eller male et hvidkalket loft med vandbaseret maling, kridt eller lime hvert år.

I henhold til reglerne, skal du vaske det gamle materiale, før du opdaterer loftet, malet hvidvask. Først derefter pålægge en ny hvid. Men få mennesker tror, ​​at det er helt muligt at anvende ny maling på den gamle belægning uden at vaske den af. Men for at tilfredsstille resultatet, skal du vide, hvordan man maler loftet uden at vaske det gamle hvidvaskemiddel væk.

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvask

Da det ikke altid er muligt at male det hvidkalkede loft uden at vaske hvidvaskningen, overveje, hvornår dette er tilladt, og hvordan. Det er umuligt at hvidte loftet med hvidvask over den gamle, hvis:

 • Der er revner
 • Overflade ujævn
 • Der er pletter, rust eller skimmel
 • Det forrige lag af hvidvask er meget tykt
 • Der er opsvulmede områder

I disse tilfælde er det nødvendigt at skylle det gamle lag (helt eller delvis). Det er muligt ikke at rive den gamle belægning fuldstændigt ud, og kun rengøre de afgrænsede områder (for yderligere detaljer, se næste kapitel). Det er muligt at male eller male loftet over hvidvaskningen, hvis:

 • Den tidligere coating er ret tynd
 • Ingen revner
 • Intet bruser

Nu om hvad du kan male loftet efter hvidvaskning. Det er meget vigtigt at kende typen af ​​dækning, før du starter. Kridt dækker ikke kalk og vice versa. De gør ikke hvide med vandbaseret maling med kridt og lime - loftet bliver gul uanset antallet af lag. Kalk og kridt anbefales ikke at anvende emalje og olie maling.

For værelser med høj luftfugtighed skal du bruge en speciel sammensætning til loftet. Det beskytter belægningen mod svampe, misfarvning og hurtig udslip.

Forberedelse til afslutning af hvidkalkede lofter

Før du begynder at arbejde, er det vigtigt at tænke på deres egen beskyttelse. Arbejdet skal bruge:

 • briller
 • Gummihandsker på hånden
 • respirator

Det er nødvendigt, at ingen af ​​husstandene skal have en allergi over for den nye coating.

Vi tager møbler ud af stuen og lukker gulvet med plastfolie for ikke at plette det. Døre og vinduer bør holdes lukket, ellers er skilsmissens udseende muligt efter loftet tørrer.

Hvis det gamle lag er blevet afskallet, er det nødvendigt at skrabe det på disse steder med en spatel og derefter reparere det med kalkholdige kittetyper (hvis loftet er kalket) eller kalkmørtel med PVA-lim indblandet i det (hvis det er dækket af kalk). Vi behandler også chips og revner i loftet.

Hvis loftet er glat, tørres det af med en klud, før det fjernes for at fjerne støv. Det gulede loft kan behandles med "Belize", hvilket forårsager det enten med en klud eller med en rulle.

For at den nye belægning skal lægge sig bedre, anbefales det at prime det med en akrylprimer med dyb penetration. Skrab derefter overfladen, hvis den ikke falder - du kan male. Men i tilfælde af anvendelse af vandbaseret maling på kridt er primeren valgfri, da den vandbaserede maling selv vil binde den gamle hvidvask og holde det godt.

Sådan blæser loftet uden at vaske af den gamle hvidvask

Overvej hvordan man hvidvaskede loftet på det gamle hvidvaskemiddel. For at gøre belægningen længere, kan du tilføje trælim til sammensætningen. Så laget bliver mere holdbart, og udseendet vil være meget længere glædeligt for øjet.

Hvordan male loftet efter kalk hvidvask? Bedst af alt - den samme kalk. For at forberede morteren, tag:

 • To og et halvt kilo kalk
 • 10 gram salt, der tidligere var gennemblødt i vand
 • Lidt blå

Bland alt og tilsæt vand. Slutproduktets volumen er ca. 10 liter.

Hvordan male loftet med hvidvaskende kridt? Krit opløsning kan fremstilles uafhængigt. Ingredienser:

 • 10 liter vand
 • 5 kg kridt
 • 50 gram trælim

Konsistensen skal være sådan, at opløsningen ikke drypper fra kniven. Hvis løsningen løber, skal du tilføje mere kridt. Hvis du er bange for, at overfladen vil have en gul farvetone, skal du tilføje lidt blå.

Teknologien til at anvende kridt-, lime- og vandbaseret maling er omtrent det samme. Det vigtigste er at sikre, at toget ligger fladt.

Hvis du arbejder med en rulle og en børste, skal du først lave streger vinkelret på vinduerne og derefter parallelle. Dette er gjort, så båndene ikke er synlige i lyset ved slutningen af ​​arbejdet.

Hvordan male loftet, vask ikke den gamle whitewash, rulle? Rullen giver mulighed for at opnå meget nøjagtig tegning. Sammensætningen skal anvendes to gange. Der kræves yderligere værktøjer: en beholder til fortynding af opløsningen, en maleskuffe, en børste (til behandling af led). Ulemperne omfatter evnen til at plette væggene. Ved hvidvaskning skal du overholde følgende algoritme:

 1. Hæld malingen i en specialbakke;
 2. Sænk rullen ind i beholderen og rul ned ad skråningen. Derfor bliver malingen fordelt på rullen jævnt;
 3. Maling vinkelret på vinduerne;
 4. Vent til det er tørt;
 5. Farve anden gang parallelt med vinduet;
 6. Håndtag leddene med væggen.

Men hvis du vælger maleri med airbrush, skal du gentage processen med hvidblegning mindst tre gange: laget, som sprøjtepistolen giver, er meget tyndt. Hvis du modstår den rigtige konsistens (mere væske) og sikrer, at der ikke er nogen klumper, vil applikationen være let, og resultatet vil behage.

Du kan også gøre maling eller hvidvaskning med en børste. Det er billigt og bredt tilgængeligt. Minus - stærk sprøjt, når det påføres.

Uanset hvilket værktøj der vælges, kan det næste lag kun anvendes, efter at den forrige er helt tør.

Opdatering af værelset er ikke let. Men hvis du nærmer dig dette problem klogt, så kan du selv gøre dette arbejde. Og spørgsmålet om, hvordan man blæser loftet, uden at vaske hvidvaskningen, vil ikke være en hindring for opgraderingen.

er det muligt at male med vandbaseret maling på hvidkalkede lofter

Hvidvaskede lofter - en klassisk løsning på problemet med at afslutte loftet. Men over tid vil husholdersken gerne lave reparationer. En af de bedste efterbehandlinger er "vandbaseret", men kan du male den med vandbaseret maling og hvordan man gør det korrekt med dine egne hænder?

"Vodoemulsion" er en emulsion, det vil sige en blanding af vand og sammensætning, der har en anden basetørrende olie, lak, harpiks og så videre. Denne maling har mange fordele i forhold til andre sammensætninger:

 • giftfri og sundhedsmæssig sikkerhed;
 • hypoallergen;
 • bredt udvalg af farver og teksturer;
 • brugervenlighed og pleje;
 • funktionalitet.

I mange år har der været vedvarende rygter om, at vandemulsionen "ikke trækker vejret", men det er ikke sådan!

Der findes følgende typer vandbaserede maling:

Hovedforskellen mellem disse maler ligger i deres evne til at stramme revets knæk og muligheden for eller umuligheden af ​​at vaske loftet. En hvilken som helst af de ovennævnte vandemulsioner på hvidvaskningen falder fladt lag uden at kræve boligen for yderligere handling. Maling kan også have tre sorter:

 • blank;
 • halvglans (halvglans);
 • mat.

Du bør ikke anvende en blank vandbaseret emulsion på hvidvaskning - vandemulsion er bedre at vælge matte, da det vil skjule alle uregelmæssigheder i basen.

Fremgangsmåden ved maling af loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning begynder med valget af det passende værktøj - en rulle eller børste. Hvis en forlængerstang er fastgjort til rullen, vil hvidvaskning af væggene med vandbaseret maling ikke kræve en ekstra indsats fra boligen og vil spare tid. Derudover har du brug for et bad med en bølgeplade til rulning og klemning af rullen.

Børsten vil være nødvendig til behandling af hjørner og led, så den bedste mulighed ville være en smal fleytsovy børste med en bredde på 5-10 cm. Den samme vandbaserede maling på hvidvaskning påføres med en rulle med en bredde på 15 cm til 25 cm. Til arbejde er det bedst at vælge en rulle med mellemliggende bunke eller skumgummi rulle med wire.

Farvningsteknologi

Teknikken til at male loftet indeholder instruktioner om, hvordan man forbereder basen og hvordan man maler loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning med egne hænder.

Forberedelse af overfladen af ​​væggene og loftet

Under forberedelsen til maleri er der altid et problem - er det muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvask, hvordan vil blandingen ligge, og vil det ikke være nødvendigt at male og male om vægge og loft efter lidt tid?

Hvis hvidvaskningen holder på loftet godt, så kan du kun slippe af med sin primer, før du male

Hvis laget af hvidvask på væggen eller loftet er tyndt, klæber blandingen fast og hælder ikke, overfladen kan males uden at fjerne det forrige lag. Hvorvidt det vandbaserede emulsionsmateriale er hvidvaskende, og hvor meget en sådan belægning vil være - ja det vil også denne tilgang spare tid og penge uden at kræve en lang forberedelse af basen til maleri.

Men er det muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvask, hvis sidstnævnte er dækket af rustflader og spor af vandfletter? Det er ikke tilrådeligt at bruge hvidvask af dårlig kvalitet til maling, da vandmulsionen ikke vil have tilstrækkelig vedhæftning til basen på forurenede steder. Hvis mesteren i bekræftende fald svarer til spørgsmålet om, hvorvidt den vandbaserede emulsion kan påføres på hvidvasket hvidvask, skal hans kvalifikationer blive stillet spørgsmålstegn ved.

Selvom hvidvaskningen er et smukt og jævnt, men tykt lag, er det bedre at fjerne det for at forhindre efterfølgende skrælning og afskalning - dette sker med en spatel i loftet, der tidligere er fugtet med varmt vand. For at rengøre overfladen fra hvidvaskning med en slibemaskine er det nødvendigt at sætte åndedrætsværn, briller, åbne vinduer og lægge våde klud på gulvet - lime er giftigt og sundhedsfarligt.

Efter rengøring sættes overfladen og primeres ved anvendelse af enten en købt forbindelse eller en tapetlim eller vandemulsionsblanding, der fortyndes 1: 5 med vand som primer. Jorden skal tørre på grundlag af ikke mindre end en dag, hvorefter man allerede kan male væggene.

Påfør vandbaseret

Før hvidvaskning af loftet med vandbaseret maling med egne hænder blandes emulsionen grundigt og om nødvendigt fortyndes med vand (de nøjagtige driftsbetingelser er angivet af producenten på pakningen). Sammensætningen omrøres med en blandemundstykke på en bor eller en pind, hvorefter den færdige emulsion hældes i en specialbakke med en rillet side.

Den nøjagtige metode til at anvende vandbaseret maling på hvidvaskning er normalt skrevet på malpakken, men der er også en universel teknologi, der passer til alle formuleringer:

 • børste dyppet i badet med maling, så forsigtigt klemme ud på den rillede overflade;
 • vride børsten to gange over periferien af ​​loftet eller væggen, det vil sige vejkrydset mellem væggen og loftet for at male over de utilgængelige steder på rullen og forhindre det i at hænge på de tilstødende overflader;
 • Den skitserede kant er skygget med en halvtørret børste (en børste, hvor der næsten ikke er maling tilbage);
 • rullen dyppes i et malingbad og rulles på en rillet overflade;
 • hvidvaskning af lofterne med vandbaseret maling begynder med påføring af det første tynde lag af blandingen, lagt med bevægelser rettet vinkelret på lysstrålerne fra vinduet;
 • Det næste lag påføres efter et par timer med bevægelser rettet parallelt med lysets stråler, som falder fra vinduet.

Og du kan male loftet med en airbrush eller i hjemmet med en sprøjtepistol lavet af en støvsuger.

Omkostningerne ved blanding og maleri arbejde

Den endelige pris ved anvendelse af vandbaseret emulsion til hvidvaskning omfatter omkostningerne ved maling og maling. Så vil en blanding af VDAK-22LAZAR af russisk produktion koste køberen 30 rubler pr. 1 kg. Den gennemsnitlige pris for 1 kg maling "Lacra" - 40 rubler.

Udenlandske malinger er dyrere: en liter dulux-maling koster i gennemsnit 300 rubler. Omkostningerne ved maling Tikkurila er meget højere - 500-600 rubler pr. 1 liter. Den gennemsnitlige pris for en liter maling Beckers - 600 rubler per 1 liter.

Priserne på vandemulsionsanvendelse til hvidvaskning varierer fra 250 rubler per kvadratmeter. overflade til 400 rubler for samme mængde arbejde: omkostningerne afhænger af mesterens erfaring og på egenskaberne af overfladen af ​​basen og malingen selv, samt metoden til dens anvendelse.

Forberedelse inden du laver en hvidvask på loftet med dine egne hænder med vandbaseret maling vises i videoen:

Er det muligt at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske af hvidvaskningen

Tidligere blev lofter oftest trimmet med hvidvask, men nu er et sådant udseende ikke en prioritet. Derfor overlapper nu hvidvaskning af andre materialer. I så fald er det muligt at male loftet efter hvidvaskning, hvis du skal male Med dette vil vi se på artiklen nedenfor.

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er signifikant forskellig fra andre arter. Det tørrer meget hurtigere. Den hurtigste tørringsmaling behøver kun to timer. Vandemulsionen vil ikke skade sundheden, i sin struktur er der ingen giftige stoffer. Du kan arbejde uden maske, det er ikke nødvendigt at lukke rummet, indtil det er helt tørt. På grund af fraværet af skadelige stoffer har malingen ingen lugt.

Efter det behøver du ikke at rømme rummet.

 • Valget af farver er ikke begrænset. Ved hjælp af farveskemaer kan du lave din egen skygge. Maling sælges hovedsagelig i hvidt.
 • Malingen er nem at anvende, det kan gøres af nogen. Vandemulsionen vil tjene dig i 15 år uden afgivelse. Samtidig er det billigt.
 • Der er ulemper ved vandemulsionen. Temperaturen under arbejdet bør ikke være lavere end 5 grader. Maleri er kun muligt i en varm sæson eller i et opvarmet rum.
 • Malingen kan ikke lide direkte mekaniske effekter, det vil gnide af med tiden, og det vil blive vasket væk fra hyppig rengøring. Hun kan ikke lide vand meget.

Typer af vandbaseret maling

Den vandige emulsion er opdelt i 4 typer af sammensætning: akryl, silicone, silicat, mineral. Nogle vil være dyrere, andre billigere. Overvej dem mere detaljeret.

Akrylmaling. Det bruges oftest, men det er derfor dyrt. Det har den højeste kvalitet sæt af egenskaber. Velegnet til maling indenfor og ud. På grund af indholdet af akryl har malingen en vandtæt parametre.

Det kan vaskes uden risiko for sletning, brug i rum med høj luftfugtighed. Det er nemmest at anvende, det absorberes ikke i overfladen. Hvis malingen indeholder latex, kan den lukke de små revner. Akrylmaling er ikke genstand for fading: solen er ikke bange for det. Samtidig er det sikkert, udsender ikke ubehagelige lugt: det er muligt at male et planteskole eller køkken.

Silicon. Malingen er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Passer mere end akryl. Silikonens struktur er meget mere elastisk end latex, og det betyder, at det kan skjule større revner.

Malingen indrømmer damp, som sparer dig mod udseendet af skimmel og meldug. Du kan desuden ikke opsuge anti-svampe forbindelser. God til bad eller køkken.

Beskytter snavs - behøver ikke ofte at rengøre overfladen.

Silikat. Ideel til boligindretning udenfor. Til efterbehandling indendørs vil det ikke fungere. Den kan bruges til udendørs arbejde eller i forlængelser uden opvarmning. Lang levetid og modstand mod enhver atmosfærisk fænomen gør det bedst blandt malerne til udvendig dekoration.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask

Det anbefales ikke at anvende maling på hvidvaskning. Det skal fjernes på forhånd. Maling på hvidvask er kun mulig i tilfælde af dets ideelle tilstand: hvis den ikke brækker og ikke knækker. Prøv at holde den med en ren rulle. Hvis hvidvaskningen ikke forbliver på rullen og ikke begynder at falde af, så kan du male direkte på den.

Hvis hvidvaskningen er hævet, revnet, så kan du ikke anvende maling på hvidvaskningen. Ellers vil det begynde at smuldre i processen. Malingen falder ujævnt, og dit loft vil blive håbløst beskadiget.

Hvis du planlægger at male på hvidkalklaget, så er det bare at prale loftets overflade. Herefter forsøger du igen at forstyrre overfladen, og hvis der ikke er noget smuldrende, så kom du til arbejde.

Loft forberedelse

Det første du har brug for, når du arbejder med maling - for at gøre alle møblerne. Selvfølgelig kan du dække det med en film, men der er ingen garanti for, at der ikke er huller i det, eller det vil ikke bryde. Endnu bedre, for at udholde alt. Brug handsker og en maske, når du arbejder. Lime er ikke godt for helbredet.

Hvidvask er lettere at fjerne, når det er vådt. Brug varm sæbeopløsning. Påfør det rundt om loftets omkreds. Da det bliver snavset, skift vandet. Håndter hele loftet grundigt.

Hvis du har et tyndt lag hvidvask, kan du i den gennemblødte form fjernes med en normal rulle. Fugt også det med jævne mellemrum med vand. I stedet for en rulle kan du bruge en børste. For nemheds skyld kan du bruge en sprøjtepistol og fugte loftet med det og fjerne belægningen med en svamp.

Hvis hvidvaskningen ikke fjernes på denne måde, skal du arbejde med en spatel. Skraber hvidkalk fra loftet.

En anden måde at fjerne - ved hjælp af pasta. Det er simpelthen fastgjort til whitewash og omdannes efter tørring til en film, der er lettere at skrælle af. Kleister kan laves selvstændigt.

Tilsæt mel eller stivelse til kogt vand. Gradvist omrøring for at forhindre dannelsen af ​​klumper. Kold blandingen lidt og anbring til loftet med en rulle eller børste, spred det jævnt.

Vent derefter til massen tørrer og danner en skorpe. Rengør det med en spatel.

Hvis dette ikke hjalp, kan du kun fjerne hvidvaskningen med en slibemaskine. At drikke vil være nok, så lukk døren og læg på en beskyttelsesdragt. Derefter skal du vaske hele rummet grundigt. Det er ønskeligt flere gange med specielle midler.

Og den mest radikale bortskaffelsesmetode er fjernelse med syre. Du skal arbejde med fuld beskyttelse: briller, maske, handsker og en dragt. Eddikesyre i små portioner, tilsættes til vandet.

Vandmængden bør ikke være mere end 3% syre. Ordren er netop dette: vand, så små portioner syre, ellers vil det reagere. Bør opløsningen på loftet og fjern belægningen med en spatel eller børste.

Overfladen af ​​loftet skal vaskes med sæbevand.

Efter at have fjernet hvidvaskningen, skal du kaste alle revner og huller. Prime overfladen. Primer vælger nøjagtigt under den maling, du anvender. Det er ønskeligt fra en producent.

Maleri loftet

Før du ansøger, skal du tilføje farve. vanskeligheden er at fortynde så meget som du skal dække, ellers vil det være meget svært at få nøjagtig samme farve.

Hæld lidt maling i målebeholderen. Indtast farven gennem sprøjten. Det er vigtigt at bruge dimensionelle beholdere, da det er for disse målinger, at du vil blive styret, når du tilføjer en farve til hovedbeholderen.

Husk resultaterne og beregne, hvor meget farve du har brug for for din malingskasse.

Når du har blandet dem, prøv at smøre lidt på en lille plaster og se om det er den farve du har brug for.

Vejledningen til malingen er detaljeret, hvordan og i hvilke mængder den er fortyndet. Rør malingen før påføring og tilsæt vand. Sammensætningen blandes og hældes i et maleribad. Dør penslen regelmæssigt i badet og aftør overskuddet. Så maling over hele loftet. Hvis din belægning har absorberet megen maling, skal du anvende et andet lag.

Vandbaseret maling på hvidvaskning: Forberedende arbejde

At male loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning er selvfølgelig en stor fristelse, fordi fjernelse af den gamle belægning "spiser" meget tid og kræfter, og i tilfælde af kridt eller kalk kan det også uden generel rengøring ikke gøres.

Er dette endda muligt?

Selvfølgelig kan ingen forbyde dig at male dit eget loft eller vægge som du vil, men hvad bliver resultatet? Lad os overveje flere scenarier til at bestemme, hvornår det kalkede loft ikke skal males med en vandemulsion, og når der kan undtages.

Valg nr. 1

På loftet ligger et glat og smukt, men tykt lag af lime eller kridt. Hånden stiger ikke til sløring, og vandet på tælleren. Det blev besluttet at male. Den emulsionsmaling, der påføres hvidvaskningen, vil blødgøre den, og da belægningen er meget tyk, begynder den:

 • flake,
 • smuldre,
 • svulme og falde i store stykker.

Loftet vil få et elendig udseende, og du skal fjerne to lag materiale, spild tid og penge.

Konklusion: Tætlagt hvidvask skal fjernes for at den nye coating skal vise sig at være af høj kvalitet og præsentabel i udseende; og hvis det blegede loft er rent, glat og ser frisk ud, så måske skal du ikke røre det endnu?

Valg nr. 2

Den gamle belægning på nogle steder revnede, smuldrede og nogle steder blærede. Det blev besluttet at rengøre problemområderne med en spatel, at tørre med sandpapir og anvende vandbaseret maling på det resterende hvidvaskemiddel. Sammenfattende:

 • loftet vil ligne en forladt slagmark: uregelmæssigheder vil straks fange øjet;
 • sikkert, under vægten af ​​frisk maling, begynder et gammelt, knap klæbende lag af hvidvaskning at forlade overfladen.
 • Du kan ikke lide resultatet, og alt bliver nødt til at blive redone igen og grundigt.

Konklusion: Hvis den gamle belægning begyndte at kollapse og smuldre, så maler det igen ikke; Det er kun muligt at male med vandbaseret maling kun efter fuldstændig fjernelse af det ubrugelige lag.

Alternativ nummer 3

Loftet er lige, farvestoffet holdes fast, ikke meget tykt påført, men der er pletter og pletter fra vand (herunder rust) på overfladen, røgfyldte områder eller tegn på skimmel. Du besluttede at bare male med vandbaseret maling for at gøre loftet rent. Mest sandsynligt:

 • pletterne vil fremkomme selv gennem to lag maling, det vil sige farven i disse områder vil stadig være forskellig fra resten, så virkningen af ​​"renhed" vil ikke fungere;
 • Skimmelsen vil "spire" og vil føle sig godt og gradvist mestre nye områder på loftet (og ikke kun!);
 • Måske vil du male igen, men at anvende lime maling mere end to gange er en ægte provokation; dækslet falder ned.

Konklusion: hvidvaskning med spor af liv stammer fra, og forurening bør afgørende fjernes!

Valg nr. 4

Loftet blev hvidkalket kun én gang, så der var lidt kridt på overfladen; belægningen er ren, jævn og smuldrer ikke overalt. Udfør et eksperiment: Anvend en lille primer på et lille område og lad det tørre. Nu let ridse dette sted. Hæld ikke? Så du kan male med vandemulsion!

Farvning proces

Enhver overflade skal forberedes inden afslutningen; i dette tilfælde er det nødvendigt at gøre følgende:

 • Rens loftet af akkumuleret støv; Dette kan gøres med en støvsuger eller en godt vredet fugtig klud;
 • læg en primerlag på en tør overflade; en variant med brugen af ​​vand fortyndet med vand mindst fem gange som en primingskomposition er mulig, men det er bedre at købe en særlig sammensætning af dyb penetration; lad det tørre

Nu er det tid til at begynde at male. Værktøjer at vælge imellem: børster og malingsrulle, sprøjtepistol.

Maskeringstape er under alle omstændigheder påkrævet. Papirbånd skal indsættes over væggene under loftet langs omkredsen for at beskytte dem mod maling.

OBS: Før brug skal den vandbaserede emulsion blandes grundigt ved hjælp af en byggemixer eller en boremaskine med den passende dyse.

Hvis der ikke er maling sprøjter på gården, er hjørnerne og leddene (langs klæbebåndet) malet over med en børste. Malingen hældes i en specialbakke, og rullevægten er gennemblødt med den (med en kort lur eller fra skumgummi), den overskydende væske fjernes ved at rulle den langs den bølgede overflade af bakken.

Det er nødvendigt at anvende materiale med de præcise, hurtige bevægelser uden smøring af maling og uden at tillade dannelse af afløb og dråber. Skal males over små områder, firkantet ved firkantet.

Det er meget vigtigt at vente flere timer, for at belægningen af ​​det første lag tørrer helt, og først efter det kan du anvende malingen en gang til.

Vigtigt: Primærmaleri skal udføres ved at lave bevægelser med en rulle parallelt med væggen med en vinduesåbning. Ved påføring af det andet lag skal rullen rulles vinkelret på denne væg, det vil sige i retning af det naturlige lys ind i rummet. Således ser malet loft normalt upåklageligt; Visuelle defekter i form af striber og pletter vises ikke på overfladen.

Hvis det er besluttet at arbejde med sprøjtepistolen, er det endnu bedre, da overfladen kun rører ved maling ved maling uden at blive udsat for yderligere stress. Derudover fungerer sprøjten i perfekt hænder perfekt: Et lag af materiale er så tyndt og glat som muligt, der opstår ikke overskydende fugt i loftet, og belægningen tørrer hurtigt.

Til noten: Når der er lidt erfaring med håndtering af sprøjtepistolen, ville det være godt at øve lidt på et stykke pap eller krydsfiner. Efter færdiggørelsen af ​​instrumentet er det nødvendigt at adskille og skylle grundigt alle detaljer, der er kommet i kontakt med malingen.

Hvilke vanskeligheder kan opstå?

For spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male loftet på gammelt hvidvaskemiddel med vandbaseret maling, er det svært at besvare utvetydigt. Med en positiv beslutning kan man ikke være helt sikker på succesen med denne virksomhed. Her er et par argumenter mod:

 1. Der er ingen garanti for, at det tilsyneladende holdbare gamle lag ikke vil give op på nogle steder; risikoen for at få et kortvarigt resultat er stadig.
 2. Hvidvaske har tendens til at blive våd meget hurtigt, mens de bliver klæbrige; du må muligvis stå over for et sådant ubehageligt fænomen som dets udsmykning og klæbning af små fragmenter på en rulle eller børste.
 3. På et hvidkalket loft er det svært at se mindre uregelmæssigheder eller revner under limelaget, men de vil helt sikkert føle sig følte efter at have malet (malet vil understrege dem).

Til noten: Det er bedre at tage vandbaseret emulsion med en mat effekt; denne belægning glatter og masker overfladen ufuldstændigheder.

Sådan blæser loftet på den gamle hvidvaskning - 3 effektive måder!

Der er mange muligheder for at afslutte loftet, men hvidvaskning er den mest populære. Det er billigt og ser meget godt ud, hvis malingen er lagt korrekt. Det anbefales normalt at rengøre loftet af det gamle lag af kalk eller kridt grundigt inden du anvender en ny.

Du kan dog lægge det næste lag af maling og lige oven på den gamle. Det vigtigste er at vide, hvordan man gør dette for at sikre et godt resultat.

Der er ikke noget kompliceret her - med den nødvendige viden kan enhver klare det på egen hånd uden at bruge meget tid på alt det nødvendige arbejde.

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Hvordan at hvide loftet?

Du kan blanke loftet:

 • kridt;
 • kalk;
 • vandbaseret maling.

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper.

Tabel. Materialer til hvidvaskning af loftet.

Hvis du ikke vil vaske af den gamle hvidvask, skal du huske på, at du ikke kan anvende kalk på kridtet og omvendt - ellers vil malingen falde dårligt, snavsede pletter vil danne sig i loftet.

På toppen af ​​kridtet kan du sætte et nyt lag kridt eller vandbaseret maling, og lime kan belægges med den samme emulsion eller kalk. Samtidig skal man huske på, at for maling over det gamle lag af kalk eller kridt vil emalje og oliemaling ikke være egnet.

Maling af loftet oven på et lag af lime eller kridt

instrumenter

Der er tre vigtigste måder at anvende whitewash på, som du kan bruge:

Hvis du maler med en rulle, vil malingen ligge jævnt, der bliver ingen pletter, ingen pletter. For at få en god hvidvaskning ved hjælp af dette værktøj skal farvesammensætningen påføres i to lag.

Ud over selve rullen skal du have en beholder til løsningen, noget til blanding og en malingbakke.

Du har også brug for en lille børste til at sætte malingen på loftsafsnittene på leddene med væggene - det kan du ikke gøre med en rulle uden at blotte på væggene.

Hvidvask børste kan købes på alle byggematerialer butik. Det er billigt. Under arbejdet med en børste sprøjtes malingen stærkt, så du skal omhyggeligt beskytte møblerne i lejligheden såvel som dine øjne.

Værktøj til hvidvaskning af loftet

Ved hjælp af en spray kan hvidvask nemt påføres med et meget pænt, lige lag. I tilfælde af at malingen sprøjtes, skal du omhyggeligt sikre, at den er fri for klumper. Dens konsistens skal være mere flydende end hvidkalk, som skal påføres med en børste eller rulle.

Hvordan man vælger en maling

Hvis alt er mere eller mindre klart med kridt og lime, er valget af en passende vandemulsion en vanskeligere opgave. Der er mange sorter af disse malinger, som afviger i sammensætning og egenskaber.

 1. Polyvinylacetat vand emulsioner - den mest overkommelige.
 2. Malinger med akryladditiver er de mest populære. De er velegnede til alle overflader og er modstandsdygtige over for slid (selvom i tilfælde af loftmaling er ejendommen ikke så vigtig).
 3. Silikone vandbaseret maling passer godt over gammelt hvidvaskemiddel, selv uden at bruge en primer. Det har en høj dampgennemtrængelighed og er perfekt til maling af loftet på badeværelset eller i køkkenet. Denne type farve sammensætning vil pålideligt beskytte overfladen mod udseendet af svampe på den.
 4. Vandbaserede maling med latex har meget god modstand mod vand, de kan vaskes med vaskemidler. Til prisen er de bedre end alle andre vandemulsioner.

Den vandige emulsionsblæk koncentrerede Diola-78 (5 kg.)

For at gøre det bedste valg, læs omhyggeligt etiketten inden du køber.

Det skal angive formålet med malingen, graden af ​​dens opacitet, forbruget pr. Kvadratmeter og andre parametre, der kræver opmærksomhed.

Korrekt valgt vandemulsion vil gøre en snehvid og slidstærk belægning, den bliver ikke gul med tiden og er garanteret at beskytte loftet mod svampens udseende.

Maling med vandbaseret maling

For at få et godt maleri over kalk er det bedre at først dække det gamle lag med en akrylprimer. Derefter skal du kontrollere overfladen for styrke ved at forsøge at ridse den. Hvis det ikke er bruser, så kan du anvende maling.

Maling af et træloft med en spray

Men når man maler på toppen af ​​kridt, er det ikke nødvendigt at gøre dette - vandbaseret maling vil binde det godt og vil holde uden jord.

Før du begynder at arbejde, skal du forberede værelset. Det er nødvendigt at tage ud eller forsigtigt lukke med en film alle genstande, så de ikke bliver snavset med maling.

Hvis du anvender maling med pensel, skal du sætte penselstrøgene først vinkelret på vinduerne og derefter - parallelt. Hvis det sidste lag er lagt parallelt med lyskilden, vil der ikke være nogen striber synlige efter tørring.

Maleri med en rulle er en enklere og mere bekvem proces, hvor du skal udføre følgende trin:

 • hæld malingen i malkebakken;
 • dypp rullen i badet, og rul det derefter langs skråningen, fordel jævnt fordelt på overfladen og lad det dryppe af
 • læg det første lag maling vinkelret på vinduerne;
 • vent på fuldstændig tørring af sammensætningen;
 • Tilføj derefter et andet lag, der skal være parallelt med vinduets åbning;
 • Tag forsigtigt loftafsnittene på leddene sammen med væggene med en børste.

Sådan hvidner loftet

Det er endnu enklere at anvende maling fra en sprøjte - det er nok at lægge tre lige lag, det er ikke nødvendigt at følge retningen. Det vigtigste - når man anvender hver af dem, ikke at gå glip af en enkelt kvadratcentimeter af overfladen.

Kalkmaleri

Forbered en kridtløsning til maling af loftet er let; for dette:

 • 10 liter vand skal tages 5 kg kridt og 50 g trælim;
 • Konsistensen af ​​opløsningen skal være sådan, at den ikke dråber fra kniven, hvis blandingen hældes fra bladet, skal du tilføje mere kridt;
 • Du kan tilføje en blueness til sammensætningen, i dette tilfælde vil loftet være snehvidt, uden en gul farvetone.

Forberedelse af kridtopløsning til hvidvaskning af loftet

Teknologien til maling med kridt er i det væsentlige ikke anderledes end teknologien til anvendelse af vandemulsion. Vælg først en af ​​mulighederne - børste, rulle eller sprøjtepistol. Derefter skal du ikke rush og forsigtigt sørge for, at sammensætningen ligger jævnt. I dette tilfælde vil det nye loft i dit loft helt sikkert tilfredsstille dig.

Hvordan at hvide loftet?

For at finde ud af, anbefaler vi at du læser denne artikel. Du vil også være interesseret i at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling.

Maling med kalkmørtel

For at lave en opløsning af kalk til at male loftet, har du brug for:

 • Tag 2,5 kg kalk, tilsæt 100 g salt gennemblødt i vand og en lille smule blå;
 • Bland alle komponenter i blandingen, tilsæt vand til dem, så det samlede volumen er ca. 10 liter.

Kalkopløsning til hvidvaskning

De grundlæggende anvendelsesbestemmelser er de samme som for kridt og vandbaseret maling.

Vigtige punkter

Når hvidvaskning af loftet skal du tage højde for rummets specifikationer. For eksempel i badeværelset skal du bruge en speciel sammensætning, der vil være modstandsdygtig over for fugt og beskytte loftet mod udseendet af svampe. Ellers vil malingen hurtigt miste sit udseende og kan endda begynde at smuldre ret hurtigt.

Det er også vigtigt at huske om sikkerhed under maling. For at undgå blegning i øjnene, på huden og i luftvejene, skal du bruge sikkerhedsbriller, gummihandsker og åndedrætsværn. Hvis dette ikke er gjort, kan farvestoffet forårsage allergier eller endda kemiske forbrændinger.

Sådan vasker du den gamle hvidkalk fra loftet

På trods af at loftet kan males på den gamle hvidvask, vil den bedste mulighed for at opnå højkvalitetsmaling være forrensning og udjævning af overfladen.

En gammel hvidkalk, der holder dårligt og skrælmer, er det nødvendigt at vaske det af. Hvis du ikke gør det, behøver du ikke at stole på et godt resultat.

Hvis et lag af kalk eller kridt, som allerede er i loftet, er tyndt, jævnt og godt, vil maleri lige ovenpå det være en ganske god mulighed.

Fjernelse af gammelt hvidvask er den bedste mulighed for kvalitetsmaleri.

For at vaske af kalkhugget skal du:

 • tag en skumsvamp og fugt den i vand, så det er vådt, men dråberne dræber ikke;
 • efter det er det nødvendigt at udføre en våd svamp over loftet igen og igen, vask et lag efter det andet, mens det skal fugtes så ofte som muligt;
 • så skal du tørre loftet grundigt med en våd klud - du skal også dyppe det i vand så ofte som muligt.

Vask et lag kalk er lidt vanskeligere fordi:

 • Det første skridt er at fugte hele loftet; til dette kan du bruge sprayen;
 • Ved hjælp af en spatel eller skraber er det nødvendigt at fjerne det gennemblødte lag af kalk;
 • og endelig skal du grundigt vaske loftet med en fugtig klud eller svamp for at fjerne lime og støv fra det.

Fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel: a - fugt loftet, b - fjern sodens belægning.

Det er bedre at arbejde på tomterne - så længe du tager den bløde kalk fra en af ​​dem, vil den anden blive mættet med fugt. Således kan du ganske hurtigt gå gennem hele loftet.

For at vaske det gamle hvidvaskemiddel, kan du også bruge specielle formuleringer.

 1. I værkstedet kan du købe en særlig vask. Det skal påføres loftet med en sprøjte. Når det tørrer, kommer der en skorpe i loftet, som skal fjernes med en skraber. Derefter skal overfladen bare vaskes med et lap.
 2. En anden mulighed er at tilsætte eddike til vandet (en stor ske til 5 liter er tilstrækkelig) og 50 ml badeskum, blandes grundigt og påføres på overfladen af ​​loftet. Efter at have ventet i 20 minutter kan den rengøres med en skraber, og skylles grundigt med en våd klud.
 3. En anden måde er at lave en pasta ved at blande vand med mel. Det skal anvendes på loftets overflade og lade det tørre, så du kan nemt fjerne hvidvaskningen.

- Fjern gammelt hvidvaskemiddel

Hvidvaskning af hænderne på professionelle håndværkere

På trods af det faktum, at det er nemt at hvidtætte loftet selv, bør du ikke se bort fra en sådan mulighed som en appel til en professionel mester.

Denne løsning er god, fordi:

 • det vil spare tid;
 • henviser til en god mester, kan du være sikker på at du får et glimrende resultat;
 • mesteren skal bruge et minimum af maling for at hvidte loftet.

På samme tid, som nævnt ovenfor, tager hvidvaskning ikke rigtig meget tid. Derfor er det først og fremmest vigtigt at kontakte mesteren for at spare tid, hvis du er en travl person og altid plejer at ansætte fagfolk til at udføre bestemte job.

I mangel af færdigheder eller tid er det bedre at overlade arbejdet til specialister.

På grund af det faktum, at mesteren vil bruge et minimum af maling, kan adgang til det koste lidt mere end at male loftet med egne hænder. Det vigtigste i denne forretning er at finde en rigtig god specialist, som i dette tilfælde vil tage lidt af sit arbejde.

Det vigtigste er ikke at ansætte hackere, som som arbejder uforsigtigt kan gøre en hvidvaskning endnu værre end du ville have gjort - sådanne herrer kommer også på tværs.

De tager lidt for deres arbejde, men sådanne besparelser vil koste meget i sidste ende - du bliver nødt til enten at omdanne alt eller forblive med et dårligt malet loft.

Hvidvaskning af loftet på den gamle maling - det er en enkel og billig måde at forbedre det indvendige rum på.

Det er ikke altid muligt at bruge det, men hvis det foregående lag er tyndt, selv og holder godt, vil kridt-, kalk- eller vandbaseret maling, der påføres direkte på den gamle maling, forblive godt.

Hvis du får ret til forretning, bliver dit nye loft meget smukt, og et sådant resultat af maleriet vil glæde dig i årevis.