Reparationer i den nye bygning: Efterbehandling af gulv og loft. Valg af materialer.

Lejligheden i den nye bygning er bekvemt, da det ikke er nødvendigt at afmontere den gamle finish under reparationsarbejdet.

Alt arbejde udføres med en "ren skifer".

Reparation i en ny bygning adskiller sig også forskelligt fra reparation af "sekundære boliger", da byggevæg af overflader er umiddelbart synlige - revner, huler, uregelmæssigheder.

Afslutningen af ​​loftet begynder altid med dets forberedelse: Dette er fjernelse af synlige alvorlige defekter og affedtning. Så kan du begynde at justere loftoverfladen.

Når alle de "beskidte" efterbehandling fungerer på udjævning (plaster, puttying og priming) er færdig, kan du begynde at afslutte loftet i den nye bygning.

Den mest almindelige mulighed - male loftet med vandbaseret maling.

Fordelene ved denne type arbejde er mange:

 • Lav pris. Vandemulsionen er et af de billigste finishmaterialer, og du kan male selve loftet uden at tiltrække højtlønnede fagfolk.
 • Funktionalitet. På et hvilket som helst tidspunkt kan det irriterende loft genmonteres med dekorative paneler, tapet eller blot males i en anden farve.
 • Miljøvenlighed. Emulsionsmaling er helt sikkert for helbredet.

Der er kun en ulempe ved at male lofterne - maleriet kræver en perfekt flad overflade. Derfor skal lofterne først nøjes med et kitt i flere lag og primeres efter hver justeringscyklus.

Hvis højden tillader (mere end 2,5 meter) i henhold til lejligheden, kan du installere falske lofter.

Til denne brug:

 • drywall;
 • PVC- eller træpanelplader;
 • stræklofter.

Alle disse muligheder er bekvemme, idet der i dette tilfælde ikke er behov for forudgående arbejde med justering af loftet, dets kitt og primer. Suspended paneler og hængende loft skjule alle uregelmæssigheder og revner. Derudover er sådanne materialer lette at passe på.

Ulemperne ved denne type loftbehandling i en ny bygning er den høje pris og den store mængde tid der kræves til installation.

Før du taler om færdiggørelse af gulvet i en ny bygning, skal du være opmærksom på byggepladsen. Oftest har den oprindelige plade revner og uregelmæssigheder. Derfor anbefales det at anvende et andet lag cementcement på en gang på alle gulvflader, 4-6 cm tykke.

Ved valg af materialer til gulvbelægning i en ny bygning skal der tages højde for, hvad dette værelse vil blive brugt til.

Så for fliser med høj luftfugtighed og forurening (badeværelse, toilet, køkken) er flisebelægning bedst egnet. Hvis budgettet tillader det, og du kan lide alting naturligt, kan du vælge en flise fra en natursten.

En økonomisk og samtidig meget praktisk mulighed anses for at være en porcelæn stentøj flise.

For børn og soveværelser fra et miljømæssigt synspunkt vil det mest egnede være belægninger af naturligt træ: parketplader, korkmateriale eller stykke parket. De er sikre for helbred og holdbarhed. Ulempen er deres pris.

Hvis budgettet for færdiggørelse af lejligheden er væsentligt reduceret, kan du bruge billige materialer.

 • Laminatgulve. Stedfortræder for parket og parketbrædder. Let at rengøre og let at rengøre. Miljøvenlig.
 • Tæpper. Absorberer lyde og har fremragende varmeisolering.
 • Linoleum. Let at stable og let at passe på. De billigste ting.

Det er kun nødvendigt at tage højde for det faktum, at jo billigere materialet, jo hurtigere det slides ud, og jo mere indeholder det forskellige urenheder, der ikke er meget sunde.

Så til færdiggørelse af gulve og lofter i nye bygninger i dag er der et stort antal materialer. For at vælge dem korrekt skal du bestemme det budget, du kan bruge ved køb. Du skal også overveje det funktionelle formål med hvert værelse i lejligheden.

Katalog over fagartikler. Nyttige oplysninger om reparation, dekoration, design.

Del link

Til reparation af nye bygninger med fri planlægning og komplekse renovering af sekundære lejligheder anbefaler vi at bruge tjenester fra specialiserede reparations- og byggefirmaer eller private reparationshold.

At købe en lejlighed er absolut en vigtig begivenhed i hver persons liv. Hvordan man reducerer omkostningerne ved reparationen, hvis alle ønsker fra pengene ikke er nok? Til dette skal du huske, hvordan reparationsbudgettet er dannet.

Sådan forbereder du loftet i den nye bygning til maleri

God dag! Loftet i den nye bygning har pladeforbindelser med en højdeforskel på højst 1 cm. Fortæl mig, tak, hvordan du forbereder det til maling - gips, kitt eller begge dele?

Gips, kit, efterbehandling kitt, maleri. Held og lykke!

Hej Elena. Først og fremmest bør alle revner og riller blive smurt. Anvend derefter et nivelleringslag, der starter kittet. Efter det tørrer det andet lag på. Da laget af kitt er ret tyndt, kræves der to lag med groft kitt for at fjerne fejl og uregelmæssigheder. Når det andet lag af kitt tørrer, slibes det med groft sandpapir. Endvidere er overfladen underkastet primer igen. For at opnå den bedste effekt kan en dyb penetrering primer fortyndes med en hvid vandbåret maling. Derefter også sætte en finish i to lag. Efter at det færdige lag er tørret, gnides det igen med et fintkornet sandpapir igen "under pæren". Derefter kan forberedelsen af ​​lofter til maling betragtes som færdig, og du kan fortsætte direkte til loftets endelige afslutning.

gør spændingen DESKOR. støv er ikke nok i 2 timer. Fra maleri og skel ikke mellem 89067406605 opkald

Under alle omstændigheder har gipset det nødvendigt at afgøre loftet, så er der en færdig finish, kitt og derefter male den.

Hej hvis du ikke er en professionel selv, ikke gør det. brug for primer behandling af en særlig løsning for ikke at falde væk fra gipset. og derefter puttying og maling. Jeg kan gøre dette til et rimeligt gebyr. fra 600 p kvadratmeter. ikke en mægler og ikke en vandrende arbejdstager. 15 års erfaring. 89200109909 Eugene

I den nye bygning den bedste mulighed - strække loftet. Uanset hvilke gyldne hænder mesteren har - 98% at han vil gå til revnerne. Huset vil sætte sig ned, naboerne på toppen på alle etager vil hælde et skræl, det er revne. Og for prisen, hvis du ansætter et mesterværk, plus materialer (hvis gode og dårlige ikke skal tages til loftet), vil det vise sig at være endnu dyrere end et billigt strækloft. Hvis mesteren siger, at der ikke vil være revner, så spørg efter en tre års garanti.

Rengør loftet. anvende konkret kontakt. putty udjævning, slibning og maling.

Primer, gipsrørbånd, primer, kit, primer og derefter maleri.

Det ville være mest korrekt at forlade disse anstrengelser til mesteren))) Du selv vil ikke klatre under loftet!

Hej, differentialen skal først udjævnes med kitt og derefter males

Hvis du er i teknologi, så er du enig med Alena. Og hvis i livet, så i den nye bygning kun suspenderet loft. Held og lykke til alle!

Pålideligt og billigere strækloft, men hvis du bestemmer gulvet, er det nødvendigt at gips, og derefter kitt.

Stuk derefter kitt

betonokontakt justering rotband under wire putty gossamer shitrok maleri. samlinger tæt op uniflotom, og du kan sove.

Forberedende arbejde! Hvis du bestemmer, vil jeg straks sige, at sømforseglingen mellem pladerne og lofterne i loftet er svært, det skal udføres i flere faser, så en seriøs moralsk holdning vil være påkrævet. I første fase bliver du nødt til at svede - der vil være masser af beskidt arbejde, fordi du skal skrabe, vaske af og på anden måde fjerne noget maling, hvidvask, kittet, der blev påført betonplader før. Det er også nødvendigt at grundigt rengøre leddene selv fra cementmørtel, lime, justere fremspringene og fjerne uregelmæssigheder. Det rensede loft skal være tørt, kun da kan du grundigt prale hele overfladen, herunder hullet. Bemærk at primeren skal være dybt gennemtrængende. Indtil det tørrer ud, er det umuligt at gå videre til næste trin. Forsegling af leddene mellem pladerne på loftet. Bestem nu størrelsen på revnen eller rettere bredden. Det er sjældent, men det sker stadig, at afstanden mellem pladerne overstiger 5 cm. I dette tilfælde skal hullet være fyldt med polymer eller mineralfyld. Det samme skum og belagt papir passer til denne sag. De er simpelthen tæt placeret i sømmen eller limet på samme gipsgips på en sådan måde, at 1,5 cm efterlades under selve gipset. Endvidere er processen identisk med den, der udføres med mere "beskedne" revner: Gips sættes på sømmen med en spatel eller trowel i et jævnt lag, ikke mere end 1 cm; Hvis flere lag er påkrævet, skal den første gribe fat, men det må ikke tørre til enden, men det næste lag påføres. Lag anvendes indtil en glat overflade danner på sømstedet; Selvklæbende polymere forstærkningsnet er overlejret på sømmen. Det er alt sammen i princippet, at tætningen af ​​sømmen mellem loftpladerne på loftet er overstået, men nu er det nødvendigt at loftet ser perfekt ud, så vi fortsætter processen med at udjævne loftet.

så loftet ikke går i stykker over tid, er en meget dyr og lang proces. Hans måde mere eller mindre fra alle skrev Grigory Kuyuzhuklu. I rækkefølge er disse: rengøring og priming af loftet, fastgørelse af revner med Uniflot, udjævning af reglerne med beacons med gipsgips, så man måler nettet eller spindelvæv, kitt i 2-3 lag, skørtgips, maleri i 2 lag. Nogle foretrækker at lim glasfiber efter plastering og 1 lag kitt og straks male uden at anvende et lag af kitt. Loftet opnås som om det er dækket af frost, hvilket ser meget cool ud..

Loftmaleri

Til maling loftet brugt normalt vandbaserede maling. De er sikre for menneskers sundhed, de er nemme at fortynde - for dette behøver du kun almindeligt vand, ingen opløsningsmidler er nødvendige. Et plus plus af vandbaserede maling - de tørrer hurtigt ud.

For nylig har designere foreslået at opgive de rene hvide lofter, og her har vandbaserede maler også den fordel, fordi de let kan tones i en række nuancer. Derudover har de lige så god belægningskraft både på beton og på træ og på stenflader.

Hvordan male loftet? For at tilfredsstille resultatet skal du begynde med det forberedende arbejde.

For at kunne male loftet korrekt skal du lave et passende værktøj. Du skal bruge en børste, en rundrulle med en længde på 10 til 14 cm, en speciel børste til hjørnerne, en bakke til rullen med en enhed til fjernelse af overskydende maling (normalt i et gitter) samt en trinladder, en krog til fastgørelse af bakken, en spand, en svamp, et klæbebånd, en beskyttende markise, indtrækbar pol, gummihandsker og beskyttelses tøj.

Vandig emulsionsmaling, farve (hvis loftet skal males ikke i rent hvidt), primer, kittet, vaskemiddel.

Hvordan male loftet? For at tilfredsstille resultatet skal du begynde med det forberedende arbejde. Det afhænger først af loftets tilstand, hvilket forberedelse der kræves.

Hvordan male loftet i den nye bygning

Når man køber en lejlighed i et nyt hus, er der behov for færdiggørelse af arbejdet for at bringe lokalerne i leveforhold. En billig mulighed for den allerførste loftmaling er maleri. Desuden kræver denne type arbejde ikke nogen særlig viden og færdigheder og styrken af ​​næsten enhver person. Køb imprægnering til beton og pre-primed det og dedust loftet er en klog beslutning.

Først skal du vurdere kvaliteten af ​​loftfliserne. Hvis der er forskelle i højde, potholes og rough sømme, så er en nivellering af overfladen påkrævet med et lag af kittet, som efter tørring er slibet med emery papir. De, der fik loftet fra bygherren i form af en flad betonplade, var mere heldige, og denne fase kan udelades.

Dernæst skal overfladen være primet, forklaret af byggestøv. Til salg er der et godt udvalg af færdige formuleringer af forskellige priskategorier. Præference er bedre at give en primer dyb penetration, og for våde værelser - med antiseptiske tilsætningsstoffer. Løsningen påføres med pensler og en rulle med obligatorisk behandling af hjørner og led. Støv-fjernelse af imprægnering til beton på dette stadium af arbejdet vil ikke være helt overflødig. Dermed afslutter det forberedende arbejde, og det endelige resultat afhænger af kvaliteten af ​​deres præstationer.

Vandbaserede maling anvendes til måling af lofter: vandbaseret, akryl, latex, acrylat. De sidste to arter udgør et mere holdbart lag, udsættes for våd rengøring og er derfor dyrere. Den vandige emulsionsammensætning adskiller sig lidt fra det sædvanlige hvidvaskemiddel. En universel mulighed er akrylmaling.

Efter at have forberedt de nødvendige værktøjer og materialer, efter at have besluttet farveets udseende og farve, kan du begynde at male. Det er nødvendigt at begynde med vanskelige at nå steder - hjørner, ledd med vægge, loftsplinter, hjørner, ved hjælp af børster af forskellig bredde. Overskydende maling skal presses, de påførte lag skal udjævnes. For at male resten af ​​loftoverfladen, bruges en løvrulle. Den skal presses kontinuerligt og bevæger sig i en retning. For at undgå huller overlappes strimlerne, og resultatet vurderes konstant. Malingen sættes i flere lag, normalt er to nok. Anvendelsen af ​​det gentagne lag skal udføres, efter at den forrige er helt tør, og efterbehandlingens lag skal påføres i retning af lys - fra vinduet eller til det. For at fremskynde processen kan du bruge sprøjtepistolen. Når man arbejder med ham for at opnå et ensartet lag, er det vigtigt at opretholde den samme afstand til overfladen, der skal males, samt tidspunktet for påføring af maling.

Betonloft til maleri i et nyt hus, forberedelse

Indsendt af Macabre, 1. juli 2014 i Plasterer, Sticking, Maleri

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, 28. august, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Putty loft til maling. Funktioner efterbehandling det gamle og nye gips, gipsvæg. Overflade rengøring, primer og anvendelse

Temaet i vores nutidens artikel sætter et håndmalet loft. Sådan rengøres loftet fra lagene af gammelt hvidvask og maling?

Sådan fjerner du flak gips? Hvordan slippe af med svampen?

Og endelig, hvordan man kan sætte loftet for maleri? Lad os finde ud af det.

Før maling skal du forberede loftets overflade. Måder at gøre dette arbejde vi overvejer.

Hvorfor har du brug for det?

Et naivt spørgsmål, men stadig - hvorfor skal du sætte loftet for maleri? Svaret afhænger af overfladens overflade.

Gamle gips

Over tid erhverver overfladen uundgåeligt nye fejl. Udsvingene i luftfugtighed, temperatur, loftet lykkedes ikke, når der blev transporteret store objekter - alt dette fører til en delvis smuldring af gipset, udseendet af gylder og revner på den.

Før maleri ville det være en god idé at endnu en gang gøre overfladen over hovedet selv.

Ofte er det gamle gips helt fjernet.

Bemærk: Ofte er lofterne i gamle huse i en sådan tilstand, at det med hensyn til tid og kræfter er meget lettere at montere det hængende loft end at justere det for at male med en grov en. Det er simpelthen urealistisk at fjerne med dine egne hænder en kitt eller gips forskellen i højde mellem loftspladerne på 10-15 centimeter.

Ny gips

Imidlertid udføres kitt til maleri ofte i nye bygninger. Det ser ud til, at efter at bygherrerne havde forladt, var loftet friskgipset, og det var nok bare at male det. Hvorfor er der fyldstof?

Der er to grunde til dette.

 1. Efter konstruktion krymper huset et stykke tid. Temperaturudvidelse, nedbrydning af fundamentet under tryk, krympning af leddene mellem panelerne - alle disse processer fører ofte til fremkomsten af ​​nye revner, som selvfølgelig ikke rammer det nye loft.
 2. Gipset er en ret hård belægning. Dens base er almindeligt flodsand. Selv ved berøring opfattes gips som en usædvanlig grov overflade.

Startkittet har et meget mindre korn, hvad kan vi sige om den endelige... Således slipper kittet kornets kornighed, så det bliver så glat som muligt.

Nogle gange kan man finde over hovedet i den nye bygning og en bare plade.

gips gipsplader

Gipsplader falske lofter også puttied. Hvorfor?

 • Plader af gipsplader passer tæt på hinanden, men med et lille hul, som selvfølgelig skal fyldes med kitt i den endelige finish.

Vigtigt: Disse sømme skal limes med et forstærket serpyank net. Det forhindrer sprængning af loftet i sømmen i fremtiden. Båndpapirbånd er også en god mulighed.

 • Bøjede overflader på grund af monteringsmetoden forbliver let brudt. Putty og maleri er designet til at bringe disse linjer til en tilstand af glatte bøjninger med en ensartet overflade.
 • Endelig skal sporene til skruerne før maling også gøres usynlige.

Billedet viser tydeligt, hvor meget arbejde der skal kittes, og hvad der allerede er gjort.

Hvordan er det gjort rigtigt?

Loftrensning

Pudsning og maling foregår ved forberedelse af overfladen, rengøring af gammel maling og dårligt klæbende gipslag - naturligvis kun ved forberedelse af stuccoedloftet i det gamle hus (se Sådan vasker man hvidvask fra loftet).

Loftrensning sker i to faser:

 • Loftet er grundigt fugtet med vand to til tre gange. Du kan gøre det til en malerulle eller spray; Selvfølgelig er alle møbler og andre møbler, der er bange for fugt, taget ud af rummet eller overdækket.
 • Derefter, bevæbnet med en ståltråd, fjerner vi alt krakket gips og ALLE belægninger fra de områder, der er ramt af svampen fra overfladen.

underuld

I alle tre tilfælde beskrives der en primeroverflade med kitt og maling med egne hænder. Hvorfor?

 • Primeren styrker overfladen, imprægnerer betonen og det resterende gips med flydende polymerer. Når de størkner, danner de et ret tykt og holdbart lag på loftets overflade, som ikke længere vil falde sammen, når luftfugtigheden eller temperaturen svinger.
 • Penetrerende primere forbedrer overfladeadhæsionen med alle former for kitt og maling.
 • Endelig reducerer primeren på porøse overflader kraftigt malingforbruget. Når forskellen i omkostningerne mellem jorden og vandemulsionen er flere gange mere end berettiget.

Priming overfladen er en obligatorisk fase af forberedelse til maleri.

Den gennemtrængende primer i de defekte områder af loftet påføres kun med en børste: rullen vil ikke være i stand til at håndtere alle uregelmæssigheder og hulrum med jorden. Hvis et rum er påvirket af en svamp, anvendes først et primer-antiseptisk middel. Det vil forhindre udseendet af skimmelsvamp i fremtiden (se Sådan primerer loftet).

Tip: I stedet for en antiseptisk primer vil enhver væske med et højt indhold af chlor gøre. Natriumhypochloritbaseret hvidhed er en fremragende og meget billig løsning. Selvfølgelig er denne metode ikke egnet til langsigtet beskyttelse mod svampe.

caulking

Hvordan tømmer loftet til maleri?

  • Den første er sat i alle uddybning start kittet. Spatel med medium bredde.
  • Putty giver noget krympe, så i store riller skal proceduren gentages to eller tre gange. Inden re-putty skal hvert lag tørre ud.
  • Derefter bliver loftet poleret manuelt eller ved en mølle. Alle mærkbare defekter fjernes. På et nedhængt loft limes leddene af plader af gipsvæg med papirtape.
  • Efterbehandling kitt kan anvendes i et eller to lag; Den endelige lagtykkelse skal være omkring en millimeter. Her er det bedre at bruge en bred spatel.
  • Hvis du ikke har meget erfaring med plastering, skal du holde dig til en simpel algoritme: Anvend to tynde lag.

På dette stadium er det bedre at bruge en bred spatel.

Ofte er der kun fejlbehæftede lofter Men fagfolk anbefaler at anvende den endelige kitt over hele overfladen af ​​loftet, herunder gipsplader.

For mere information, tilbyder vi at se videoen:

Den sidste akkord, hvormed loftet sætter enden, er den endelige polering og genopblussen af ​​hele den gennemborede overflade med en gennemtrængende primer (se loftspolering). Når den tørrer, kan du tage rullen op.

Slibning i hånden er meget kedelig. Hvis det er muligt, er det bedre at bruge kværnen.

konklusion

Hvis der ikke er noget underlag for dig - måske vil videoen i artiklen hjælpe dig. Succeser i reparation!

Gipsplankloft i en ny bygning eller bare at male?

nye monolit, godt niveau lofter. Jeg vil ikke have en to-tier eller tre-tier dem, så kan jeg simpelthen gips og maling. Gør det nu eller måler loftet det sidste århundrede?

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

Fortæl mig, hvilket materiale har indvendige skillevægge gjort, og er du tilfreds med resultatet (lydisolering, hængende køkkenskabe osv.)?

God eftermiddag I marts lejer vi et hus, informerer os om byggeprocessen ved hjælp af en billedrapport. De begyndte at tænke på lofterne, de er cellulære. højde til base 2,75m. op til en stråle på 2,5 m Hvis du gør strækloftet som planlagt, forbliver lofthøjden.

vi ønsker at lave et fuldt udstyret soveværelse og et børneværelse (et barn på 5 år). Det er muligt at fjerne væggene. Også et problem med et meget lille badeværelse

Venligst. Hjælp med at genopbygge. korridoren er helt ubehagelig !! familie 2vzr + 1b (5 år)

I den nye mur fra GVL. 50 mm min. Wats bruges som lydisoleret materiale. Naboerne tilføjede en anden 50 mm isolering, reparatører fortalte dem, at det ville være mere støjsvagt. Er det værd at tilføje isolering til væggen, om det vil forbedre lydisoleringen af ​​væggene fra.

Hvordan man selvstændigt putty loftet for maleri?

Når en person går ind i et nyrenoveret rum, går hans øjne frem for alt automatisk til loftet. Hvis der opdages fejl eller mangler på det, kan hele indtryk af reparationen være uudsletteligt fejlbehæftet. Desværre er det på de malede overflader, at de mindste fejl straks fanger øjet. Undgå dem at hjælpe kitt til maleri. Derfor er det først nødvendigt at putte alle revner og niveauer overfladen og først derefter begynde at male.

Maleriets kvalitet afhænger af kvaliteten af ​​disse værker. Hver kræver en forberedende forberedelse som det mest almindelige loft såvel som med en suspenderet gipspladestruktur, i en ny bygning, i et gammelt grundhus, i et sommerhus eller i et lille landhus.

Hvorfor skal du sætte loftet op

En række faktorer kan føre til, at der opstår fejl i loftet over tid. Dens tilstand påvirkes af udsving i temperatur, luftfugtighed og endog unøjagtig transport af store ting, som uheldigvis kan kæbe det, som følge heraf begynder chips, revner og huler at forekomme på overfladen. Før det males, ville det være dejligt at gøre overfladen over hovedet helt fladt igen.

Moderne modetrends dikterer opførelsen af ​​suspenderede strukturer lavet af gipsplader, og i gamle huse, hvor der ofte er forskelle mellem panellofter, er suspenderede strukturer den bedste udjævningsopløsning.

Den opfattelse, at arkene i dette færdigmateriale er helt flade, og at de ikke behøver plastering, er fejl: Der er huller mellem arkene, der skal fyldes og gøres helt usynlige. Ja, og buede overflader erhverver glatte linjer kun efter justering. Desuden er der ved udlæggelsen af ​​gipsvæg på overfladen fordybninger fra skruerne, som også skal maskeres med gips.

Alle nye huse giver en kraftig krympning, hvor der forekommer revner i lofterne ved panelernes samling, og den tidlige afslutning af rummet vil ikke kunne skjule dem, og snart skal det igen sættes i orden igen.

Den anden grund til, at du skal have gipslofter i en ny bygning, kan kaldes det faktum, at de lejer huse med startpakker, når du bruger almindeligt flodsand, hvilket giver en ret hård belægning. Start, og derefter færdigbehandling kitt fuldstændigt fjerne kornet, hvilket gør overfladen glat.

For gipsvæg lofter, i det mindste skal du fylde leddene med revner.

Hvordan er kittens loft

Det er værd at minde om, at denne proces ikke er for kompliceret, men tidskrævende, og på grund af dens besværlighed er det dyrt at putte over loftoverfladen.

I mellemtiden er det muligt at udføre forberedelsen til prokraske korrekt på egen hånd. Det vigtigste er at være tålmodig og ikke at ignorere nogen af ​​stadierne i dette arbejde. Det udføres i følgende rækkefølge.

 1. Rengøring op Overfladen rengøres af gips og gammel maling. For at gøre dette er det nødvendigt at fugte det og bruge en stålspatel til at fjerne alle de berørte gamle belægninger, nabelo og krakket gips.
 2. Primer. Den påføres korrekt med en børste eller rulle, hvor den lange bunke nemt håndterer uregelmæssigheder og hulrum. Primeren hjælper med at styrke overfladen, efter at den har behandlet det, bedre overholder ethvert materiale. Til maling med en primerbehandlet overflade kræves mindre maling. Og vigtigst af alt forhindrer det svampens udseende i fremtiden, og primer-antiseptikken hjælper med at slippe af med forplantningscentre.
 3. Puttying foregår i flere faser. Dette kræver meget tid og tålmodighed, men iagttagelse af alle kravene til at gøre dette arbejde kan du selv gøre.

Det antages, at du kan sætte den gamle maling på plads, omgå de forberedende faser, men det anbefales ikke at gøre det - det er usandsynligt, at resultatet i dette tilfælde passer til dig.

Det er værd at bo nærmere på spacklingprocessen:

 1. Indledningsvis påføres startkittet på alle rillerne. Til arbejde anvendes en spatel med medium bredde, de kan optage en tilstrækkelig mængde kitt og anvende jævnt på alle uregelmæssigheder.
 2. Ved tørring sættes materialet i stykker, så store hulrum skal pudses 2-3 gange. Det skal tages i betragtning, at før man anvender et nyt lag, skal den forrige tørre godt.
 3. Efter fuldstændig tørring af putten skal loftet slibes. Dette hjælper med at fjerne alle synlige fejl. Samlinger af gipsplastekoblinger skal limes med bygningsbånd.
 4. Påfør finish kittet. Den kan påføres i et eller to lag, så længe tykkelsen når en millimeter. Til anvendelse er det bedst at bruge en bred spatel. Hvis nogen besluttede at udføre et sådant arbejde for første gang, så skal du bare forsøge at anvende to lag kittet, så de bliver så tynde som muligt.
 5. Endelig polering efterfulgt af priming af hele loftoverfladen. Dette er sidste, sidste etape. Når primeren er helt tør, kan du sikkert tage rullen op og begynde at male.

Det skal huskes, at den endelige kitt er uacceptabel at anvende på visse dele af loftet. Det bør dække det helt, uden at udelukke gips og strukturer lavet af det.

Valg af kit

Tiderne, hvor det pågældende materiale skulle samles fra enkelte komponenter, er langt væk. I dag kan du købe færdige blandinger til udførelse af forskellige stadier af tømmerarbejde.

De består af astringerende fyldstoffer, knust til partikler med den mindste diameter. Disse er sand, cement, gips og lime. For at forbedre kvaliteten i sammensætningen af ​​mange blandinger indgår yderligere additiver. Sealere vælges til arbejde afhængigt af sammensætningen og tilstanden af ​​de lokaler, hvor de vil blive brugt.

Da lofterne er færdige, er et af de mest delikate byggearbejder, skal kittet vælges med brøkdele af den mindste mulige størrelse.

Maling vil efterfølgende påføres overfladen, så at vælge en blanding er bedre end den traditionelle hvide farve uden farvestoffer.

Takket være moderne, allerede fuldt forberedte blandinger er det ideelt at udjævne loftet for hver person med egne hænder. Det vigtigste er at gøre alt arbejdet i en bestemt rækkefølge, og det er rigtigt for dette at vælge byggemixer.

lofter

I dag er maleri loftet stadig populært. Dette er en simpel og temmelig billig loftindretningsoption, der kan udføres på kort tid og uden nogen specielle bygningsfærdigheder. Det eneste der kan ødelægge indtrykket af et friskmalet loft er dets ujævne overflade. Derfor er en foreløbig forberedelse af loftet for maleri nødvendigt. Værkerne selv indtager lejonens andel af hele loftet. Men hvis forberedelsen af ​​loftet for maleri er dårligt udført, kan resultatet af efterbehandling være forstyrrende. For at undgå dette er det nødvendigt at være tålmodig og omhyggeligt udføre alt arbejde med at forberede loftet for maleri.

Forberedelse af loftet før maling foregår i flere faser. Hver af dem er nødvendig for at skabe en jævn og pålidelig overflade til yderligere lakering. Til overfladebehandling skal du have et bestemt værktøj:

 • brede og smalle spatler;
 • rulle og børste;
 • maling gennem
 • kapacitet til æltning kittet;
 • boremaskine og speciel dyse mixer;
 • kontor kniv;
 • gitter med slibenet eller en speciel slibemaskine med nul sandpapir;
 • sikkerhedsbriller og åndedrætsværn.

Fra de materialer, du skal bruge:

 • primer dyb penetration, for eksempel Ceresit ST 17;
 • Knauf gips kittet multi-finish eller andet;
 • maleri glasfiber "edderkop";
 • lim til glasfiber;
 • stepladder, men snarere et bord eller en ged.

Efter at have erhvervet alt hvad du behøver, kan du starte det egentlige arbejde med at forberede loftet til maleri.

Loftrensning

Når du er færdig fra bunden i et nybygget hus, kan du straks gå videre til anden fase af arbejdet. Men hvis der udføres en større revision, er det nødvendigt først at rengøre loftet på den gamle finish. Der er flere muligheder for hvad man skal gøre.

 • Hvis loftet var dækket med tapet, så anvendte vi en konventionel kost eller rulle, vi vådede overfladen med varmt vand og lad det bløde. Efter et stykke tid vil limen blive sodden, og tapetet kan forsigtigt fjernes med en almindelig trowel. Det er nok at samle dem op, de bliver let efterladt. Som følge heraf bør der ikke være et enkelt stykke papir på loftet. Til toppen af ​​det skal du vaske af nogen limrest. Dette kan gøres med en almindelig svamp dyppet i varmt vand. Det kan være nødvendigt at ændre vandet flere gange. Det vigtigste er, at overfladen af ​​loftet som følge heraf var rent.
 • Hvis loftet tidligere var malet med vandbaseret maling eller hvidkalkede, skal du gøre det samme som med tapet. Først let vådt og skrab derefter den gamle finish af med en spatel. Men i modsætning til tapet, der fjernes næsten et helt lærred, er maling eller hvidvask ikke så let at skrabe. Ideelt set fjernes den gamle belægning i små flager. Ellers skal du arbejde hårdt. For at lette processen skal overfladen fugtes fra tid til anden. Nogle herrer fjerner hvidvask på det tørre. En sådan tilgang finder sted, men den har en stor ulempe - for meget støv. Efter afslutning af fjernelse af hvidvaskning eller vandemulsion skal loftet rengøres grundigt. Skal skifte vand flere gange.
 • I det tilfælde, hvor loftet var malet med akrylmaling, kan du gå på to måder. Den første er at fugte overfladen med en særlig vask og fjern forsigtigt maling med en spatel. Denne metode er den nemmeste, men også den mest skadelige for helbredet. Den anden mulighed er at bruge en hammer til at slå af den gamle maling. Hvilken vej at vælge, beslutte direkte til mesterne. Loftet efter rengøring fra akrylmaling er nok til at skrabe med en børste på metallet.
 • Hvis loftet var plasteret med plastik eller keramiske fliser, bliver du nødt til at være tålmodig, da fjernelsesarbejdet ikke bliver let. Og hvis alt er relativt simpelt med plastpaneler, skal man rive alle paneler og derefter fjerne den resterende lim. At i tilfælde af keramiske fliser bliver nødt til at tinker, slå løsningen med en hammer.
 • For hængende gipsplader lofter, er tingene noget anderledes. Faktum er, at det er ret svært at fjerne den gamle belægning og ikke beskadige gipspladen. Derfor er muligheden for fuld eller delvis udskiftning af ark. Og det er et ekstra gebyr. Men i modsætning hertil vil mindre indsats blive brugt til at forberede overfladen af ​​det hængende loft fra gipsplader til maling.

Loft reparation

Efter rengøring af loftet fra den gamle belægning skal du omhyggeligt inspicere overfladen for revner, bukser eller anden skade. Hvis nogen, skal repareres og repareres lidt. Til dette er de beskadigede områder imprægneret med en dyb penetrationsprimer. Gør det mest bekvemme børste. Lad primeren tørre helt, og forsegl den med en smal trowel med en multi-finish kitt. Et særligt kendetegn ved multi-finish kittet er evnen til at udføre både finish og roughing, sætte et lag af kitt op til 10 mm. Hvis skaderne er mere end 10 mm, skal der anvendes cementbaseret kittet. Efter fuldstændig tørring er nogle ujævnheder i kittens område mulig på grund af krympning af kittet. Dette er helt naturligt og vil blive elimineret med yderligere udjævning af overfladen.

Det er vigtigt! Kittet tørrer hurtigt nok, så for at lave et hårdt loft reparation, bør du lave en lille batch. Efter afslutningen af ​​arbejdet kan resteret sikkert smides ud, og beholderen skylles grundigt.

Loft primer

Efter fuldstændig reparation af de reparerede områder kan overfladen af ​​loftet primeres. Anvendelse af et lag af primer vil muliggøre bedre vedhæftning af kittet til gulvoverfladen. For at gøre dette skal du bruge en ruller jævnt ud primeren over hele overfladen. Du kan anvende en primer i to lag, hvilket kun øger vedhæftningen. Arbejdet selv skal udføres i beskyttelsesbriller.

For nemheds skyld kan rullen sættes på et teleskopgreb. Dette vil gøre det muligt at infiltrere hele loftet ret hurtigt og uden særlige vanskeligheder. Vinkler og svære at nå steder er børstet med en børste. Der bliver nødt til at svede og komme til vanskelige steder ved hjælp af en stige. Hvis der i fremtiden er planlagt at putte væggene, så straks primet og 15-20 cm fra væggen fra loftet. Efter afslutningen af ​​arbejdet efterlades primeren tørre. Tørretid er angivet på emballagen og skal overholdes.

Overfladeforstærkning

For at give loftet ekstra styrke, tætning revner og delvis justering, er overfladen limet med en glasfiber. Det første, der skal gøres, er at sprede området, svarende til lærredets størrelse, med en speciel lim til glasfiber. Påfør limen med en rulle, anvend derefter lærredet og tryk det, så det klæber til loftet. Vi udfører en fuld justering med en bred trowel, holder den i en lille vinkel, først langs og derefter over lærredet. Smøre et andet område, lim det næste lærred. Samtidig laver vi en lille overlap på 2 - 3 cm på den forrige. Nu tager vi en brevpapirkniv og under metallinien eller en bred spatel skærer vi begge dåser langs hele længden af ​​indløbet. Resultatet er nedskæringer på begge dåser, der er perfekte til hinanden. Fjernelse af de udskårne stykker reducerer og limer vi kanterne. Denne metode til konvertering af kanterne er nødvendig, så overfladen af ​​loftet efter limning af glasfiberet skulle være glat uden fremspring eller sprækker. Efter at have klistret hele overfladen på en lignende måde anvender vi et andet lag lim, hvilket forstærker de allerede limede lærredene. Efter at lade limen tørre helt, kan du fortsætte til loftets tømning.

Loft tynd

Placering af lofter er en temmelig besværlig proces. Årsagen er ulejligheden ved at anvende materialer. Selvfølgelig bliver færdighederne efterhånden udarbejdet, og arbejdet går ganske hurtigt. Men for en nybegynder kan det være en skræmmende opgave at forberede et gipsplankloft til maling eller endog at forberede et konventionelt betonloft.

For at sætte loftet let op, skal du sørge for bevægelse. Og for dette passer geden bedst. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du sætte et par tabeller næste. Det vigtigste er, at under arbejdet var det muligt at bevæge sig frit 1,5 - 2 m frem og tilbage. For nemheds skyld skal du også sørge for, at der er en reserve med højde på 10 - 15 cm over hovedet. Dette vil gøre det muligt for dig at se alle fejlene og ikke belastning din hals for meget.

Når vi har udstyret en arbejdsplads, udfører vi hårdt kitt. Alt er simpelt. Ifølge instruktionerne på pakken tilføjer vi en tør blanding og vand i den rigtige mængde til en stor beholder. Først blandes det lidt sammen for hånd, tilslut en boremaskine med en mixer vedhæftning og æl det til en tyk creme. Hvis resultatet er for flydende, kan du tilføje en lille blanding og blande godt igen. Hvis tyk - vand. Knæning udført på basis af produktion i 40 - 50 minutter. Begyndere opfordres til at lave små partier og spore hvor lang tid det tager at producere. Og lav derefter en fuld batch.

Det er vigtigt! Tilsæt blandingen, og vand i det gamle parti anbefales ikke. Et sådant parti vil ikke have de nødvendige karakteristika af styrke.

Nu tager vi den sædvanlige brede eller med en trowel spatel og pålægger den en færdig kitt. Dette gøres med en smal spatel. Derefter trækker vi en spatel i en vinkel mod loftet mod os. Sådanne bevægelser gentages over hele overfladen af ​​loftet, indtil vi trækker hele spitten ud af spatelen. Samtidig sørger vi for, at der ikke er store kollaps af kitt på loftets overflade. Og selve overfladen var glat og uden dråber. Om nødvendigt udfører vi pallen og den er udjævnet. Efter påfyldning af hele overfladen af ​​loftet, lad det være helt tørt, og fortsæt derefter med polering.

Slibning af loftet

Forberedelse af loftet til maleri med Snowball, Auro, Tikkurila eller anden maling kræver en perfekt flad overflade. Ellers vil i et bestemt lys alle fejlene være synlige. Derfor er det sidste trin i forberedelsen at male loftet. Den kan laves manuelt eller ved hjælp af specielle slibemaskiner.

Slibning af loftet manuelt udført "under pæren." For at gøre dette skal du tage den sædvanlige glødelampe, der er monteret på enden af ​​holderen. Ved at holde det tæt på loftet og fremhæve det, kan du se alle manglerne efter puttying. Du kan niveauere dem ved hjælp af et gitter med maske. For at gøre dette flytter udførelsen af ​​cirkulære bevægelser sig i en lige linje fra væg til væg. Fra tid til anden tager vi afsted for en afstand, vi kontrollerer arbejdet. Den mekaniske metode til slibning er meget lettere, kræver mindre indsats og tid og næsten ingen støv. Men princippet om at gøre arbejdet er det samme - cirkulære gnidning, når man kører i en lige linje.

Det er vigtigt! Til manuel slibning er det nødvendigt at beskytte øjnene og åndedrætsorganerne mod gipsstøv.

Efter polering af loftet forbliver det endnu en gang at gå gennem primeren, lad det tørre og overfladen er klar til at male. Alt arbejde på forberedelse af loftet kan sikkert udføres alene, da der ikke er særlige vanskeligheder i dette. Under arbejdet er det primært at overvåge, at overfladen er lige under fyldning og slibning. I ekstreme tilfælde kan du igen gå kitt og repolere.

Hvilket loft skal man vælge, når man reparerer en ny bygning?

Hvilket loft skal man vælge, når man reparerer en ny bygning?

 • 16. september 2014
 • Alt om reparation
 • 3 lignende
 • 0 Kommentarer

Reparation og udsmykning af loftet - et af de mest afgørende trin i reparation af en lejlighed eller et hus. Hvilke lofter er bedre? Skal jeg bruge dyre lofter eller gøre sædvanlig hvidvask? Hvad tilbyder det moderne byggemarked inden for loftafslutning? Om dette - i dag i vores artikel.

Loftbehandlingsteknologi i dag er der mange. Her er de mest almindelige:

 • maleri
 • strække loftet
 • falsk loft
 • loft på flere niveauer

Loftet for maleri er en traditionel måde at afslutte lofterne ved reparation af en lejlighed. Denne metode omfatter: pudsning af overfladen, kittet, klæbning af loftet med et gitter og spindelvæv, der anvender et færdiglag af kitt, først efter det - maleri loftet. Processen er ret lang og beskidt. Under arbejdet anvendes naturlige materialer. Minus: I et sådant loft er det umuligt at installere spotbelysning.

Loft til maleri

Strækloft og gipspladens loft er næsten lige så populære. PVC film strækloft og gipsvæg - ret stærke og holdbare materialer. Begge materialer er gode lydisolatorer og er ikke ringere end hinanden i evnen til at skabe smukke, ikke-standardiserede kompositioner. Og valget af materiale, der passer til dette særlige rum, afhænger ofte kun af installationens farve og kompleksitet. Stræklofter har høje æstetiske egenskaber, god fugtmodstand - kan modstå op til 100 l / kvm. m. Strækloft kan laves i enhver størrelse og form, der skal bestilles. Det giver dig også mulighed for at anvende teksturer og farver, der ikke deformeres, hurtigt installeret. Stræklofter er lavet af PVC-film eller fra et specielt vævet stof og har derfor en betydelig ulempe - de er "bange" for hårde ydre påvirkninger, lave temperaturer.

Suspended lofter er monteret på en ramme, der er fastgjort til bunden af ​​loftet. De kan installeres i ethvert rum, du kan nemt udskifte beskadigede paneler med nye. Bag falske lofter er det praktisk at skjule forskellige tekniske kommunikation, installere belysning. Suspenderede lofter beskytter ikke mod lækage, de er synlige på panelernes naturlige led. Det er muligt at male eller male falske lofter, men med begrænsninger.

For et loft på flere niveauer er grundlaget for det fremtidige loft konstruktion af gipsplader, som kan være af nogen form. Det kan laves i form af et rektangel, cirkel eller oval. Ofte anvendte og mere komplekse originale løsninger. På grund af det faktum, at gipsvæggen er nem at behandle, kan du medbringe ideer til design. Spændingstøj anvendes til placering af accenter. One-niveau loft på almindeligt drywall ser kedeligt, og en multi-niveau struktur, der bruger en kombination af gipspladelofter kan imponere med sin skønhed, selv de mest sofistikerede i sager af indretning.

Hvilke lofter er bedre i hvert enkelt tilfælde, bør også vælges afhængigt af hvilken type rum de skal bruges til.