Sådan skifter du en pære i et falsk loft?

I løbet af de sidste ti, femten år har installationen af ​​lamper i det nedhængte loft fundet bred anvendelse. Disse lofter strukturer er knyttet til gardin loftet af lejligheden. En sådan halogenlampe i spotlight kan enten hurtigt tilsluttes eller fjernes. Dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Falsk loft som en kilde til lys

Før montering af det hængende loft monteres en ramme af træstænger eller metalprofiler, der er monteret direkte på beton eller træloft i rummet. Monter derefter loftsdækslet på rammen. I rollen af ​​loftmaterialet i et sådant loft kan der eksempelvis tjene gips. Men også sådanne lofter kan strækkes, hvor loftsbeklædningen er lavet af stærkt syntetisk materiale. Disse designs skjuler alle fejlene i rummets hovedloft og giver det et glat og glat udseende.

Mellem disse to lofter (hoved og suspenderet) på grund af den samlede og faste ramme er der dannet et frit rum på op til 10 cm. De elektriske ledninger til tilslutning af fremtidig belysning og hovedelementerne i lyskilden er skjult i dette tomme rum. For at tilslutte lamper og forskellige kilder til lys i et sådant loft laves der specielle huller. Et særpræg ved dette loft er evnen til at installere indbyggede lys.

Generelle tips til udskiftning af pærer

Meget ofte hævede lofter er udstyret med punktkilder til lys, hvor der naturligvis er pærer. Den, der samler designet af et sådant loft, ved, hvordan man udskifter lyspærerne. Dem, der er installeret af virksomheden, må ikke have sådan viden, i dette tilfælde er det bedre at ringe til en specialist eller finde de nødvendige oplysninger om udskiftningen og forsøge at erstatte den.

I de fleste tilfælde er hovedårsagen til udskiftningen dens udbrændthed. Og måden at sætte en anden afhænger af, hvilken slags loftbelysning der er til rådighed for dig - en almindelig lysekrone eller lamper.

Hvis en af ​​flere lamper har brændt ud i en lysekrone, skal du ikke ændre det på en gang. I denne variant er det mere bekvemt og sikrere at vente på dagslyset, og i dagslys erstatte det brændte. Og hvis behovet styrker at begynde at erstatte i mørket, skal du finde en fremmed lyskilde, som f.eks. En lommelygte. Du kan få brug for tænger og en skruetrækker, brug handsker på dine hænder.

Før du udskifter, skal du slukke for den reparerede lyskilde ved at slukke for strømafbryderen eller vægkontakten.

En ny pære bør være til stede, så du kan skrue den op når som helst.

Når du tænder lyset efter udskiftning, skal du aldrig se på lyskilden, stå ikke under den, fordi der er mulighed for at afvise pæren, og når den er tændt, kan den briste.

Brugt type lamper i loftet

I det nedhængte loft anvendes fire typer af pærer hovedsageligt.

 • Halogen. Denne visning kan installeres med det mindste mellemrum mellem det hængende loft og det primære. Halogenlamper kan belyse lokalet ret stærkt, og erstatte det er lidt sværere end en almindelig lyspære. Vær forsigtig, når du udskifter. Driftstiden for denne type lampe afhænger stort set af den korrekte installation. I et husholdningsnetværk forekommer hyppige spændingsfald, der ikke påvirker lyskildens drift til det bedre. Til dette anbefales det at anvende spændingsstabiliserende enheder.
 • Konventionelle glødelamper. Hver af os kender disse produkter siden barndommen, og at ændre dem er ikke svært og viden. Men konventionelle lamper har en stor ulempe, de opvarmer hurtigt og passer derfor ikke til alle typer lofter.
 • Fluorescerende armaturer. Denne type belysning, selv på trods af deres høje omkostninger, er udbredt. De er meget økonomiske og forbruger den mindste mængde elektricitet, og deres belysningsegenskaber er meget højere end tidligere prøver. De har en række negative egenskaber. Startprodukterne lyser langsommere end andre analoger, har en grænse for antallet af til og fra, og de indeholder kviksølvdamp, hvilket yderligere komplicerer genvindingsprocessen.
 • LED lamper. Mere økonomisk og langvarig mulighed for denne type loft. Deres lysstyrke overstiger undertiden de luminescerende produkters lignende egenskaber. LED-lampernes driftsperiode når 72.000 timers produktion, med en konventionel lampe på kun 1000 timer.

Ved ændring af forskellige lamper er det nødvendigt at tage højde for, at de bruger to typer hætte. Den første er med den sædvanlige højre tråd og bruges til den klassiske patron. Sådan ændrer du en pære med denne slags, de fleste af os ved. Den anden mulighed er en G-formet base med forskellige typer, lamperne installeres ved hjælp af de eksisterende to ben. Disse stifter udfører en styrende funktion, og stærk forankring sker efter et karakteristisk klik.

Det anbefales ikke at trykke på lamperne ved udskiftning, hvis det ikke er fastgjort, trækker du bare ud og forsøger igen, at stifterne ikke altid kommer ind i de G-formede styringer første gang.

Monteringsmetoder

Tre muligheder bruges til at vedhæfte forskellige kilder til belysning, og ændringen udføres på forskellige måder. Før du udskifter en blæst pære, skal du slukke for strømmen og forberede en solid base, som du skal stå på. Dette kan være en trinladder eller afføring. Det er kun nødvendigt at starte udskiftning, når det køler, ellers er der risiko for at blive brændt.

 1. Den første montering er standard. Det sker ved at dreje lampen ind i patronen. For at erstatte det skal du bare skrue og stram den nye til enden.
 2. To-pin mount - denne mount er forbundet med halogenlamper, de holdes ved hjælp af to metal guider. For at udskifte, skal du låse låsen op - hold lampen med den ene hånd, den anden på dette tidspunkt, bøj ​​holderen. Så tager de en lyspære ud og indsætter en arbejdstager. Efter et karakteristisk klik lås låsen. Til denne procedure kræver det nedhængte loft ikke demontering, lampens fastgørelsesstruktur kommer ikke ud af hullet.
 3. Specialpatron. Denne montering er fremherskende i fluorescerende og LED-belysningsenheder. Når du udskifter, som i den tidligere version, skal du fjerne låsen, tage glasset ud og skrue af lyskilden. Denne patron skal skiftes til 90 grader.

Sådan skifter du en pære i strækloftet?

I den moderne verden vil du ikke overraske nogen med stræklofter. Selv om nogle fem år siden blev en sådan dækning betragtet som udlandsk. På grund af det faktum, at mange begyndte at installere sådanne lofter i deres hjem, er spørgsmålet om vedligeholdelse blevet meget presserende. Og det vigtigste spørgsmål er belysningen. Hvilke slags pærer at vælge, hvilket kan sættes, hvilket ikke er, og vigtigst af alt - hvordan man ændrer dem?

Stilloftens skønhed giver ikke kun en strålende glans eller streng sløvhed, men også en luksuriøs belysning. Den mest populære mulighed for at give loftet en smuk flimmer - punktlamper. Deres nummer er gennemtænkt på forhånd, lagt ud i et interessant mønster eller en geometrisk form. For at skabe sådan skønhed på dit loft skal du kende reglerne for installation af lamper.

Markedet er fyldt med en overflod af tilbudte produkter. Du kan finde lamper til enhver smag og budget. Overvej de mest populære muligheder.

 • LED lamper. Mød hyppigst. Til installation i spotlights - det er det du har brug for.
 • Halogenpærer. Ideel til værelser, der kræver meget lys.

Hvis vi vil have, at lampen skal installeres korrekt, er ikke mindre vigtige oplysninger for os monteringen. I den traditionelle version vil du beskæftige dig med gevindskæring. Med denne bjerg må ingen have problemer. En anden populær visning af i dag giver en mount, der er fast, når den drejer 90 grader.

Sådan udskiftes lampen?

diode

For at starte, bør du af-energize lejligheden. Glem ikke sikkerhedsreglerne. Så under udkig efter en overflade, hvor du kan stå fast for at nå loftet, kan det være et bord, stol eller trinladder. Stoffet, der bruges til fremstilling af stræklofter, meget sart, vær forsigtig med det for ikke at skade.

 • Fjern monteringen, og lås dermed lampen op. Det er også nødvendigt at fjerne holderen.
 • Skru den gamle lampe langsomt af. Indikatorer for den nye lampe (størrelse, strøm) bør ikke være forskellige fra de tidligere. Så godt studere den gamle pære.
 • Når lampen udskiftes, skal du sætte holderen tilbage og fastgøre den.

Hvis der er lidt lys i rummet, og loftet er beregnet til installation af diodelamper, snyde: udskift den gule lampe med en hvid. Strømforbruget ændres ikke, og lysstyrken øges markant.

I et rum er det bedre at bruge lamper af samme model. Det vil se harmonisk ud og effekten bliver højere. Hvis du ikke kan finde en lampe det samme som andre, så er det bedre at erstatte alt. Og straks tage tre eller fire lamper mere, så du kan udskifte dem om nødvendigt.

For at forlænge lampens levetid hjælper det med korrekt håndtering under installationen. Brug en tør klud eller handsker, når du skruer i lampen. Vi har allerede sagt, at strækloftet er meget sart, så køb ikke for kraftig en lampe for ikke at beskadige den.

Enheden af ​​alle lamper til sådanne lofter er næsten det samme. Hovedelementet - kroppen, er nødvendigt for at holde ledningerne og holde patronen. For sikker påsætning af sagen skal du bruge specielle klip. Glas- eller plastlåget beskytter ovenstående design. Det sidste element er låseklipset.

Strømforstyrrelser er en almindelig årsag til nedbrydning af enheder, især belysning, for at undgå dette, skal du installere spændingsstabilisatorer.

halogen

Halogenlamperne ændres lidt sværere end LED.

Disse pærer har mange fordele:

 • Fra dem udstråles et godt opfattet blødt og behageligt lys.
 • De tjener dig ikke mere end fem år, men i forhold til en konventionel lampe er det en imponerende tid.

Som med LED-lampen, skal du først slukke for lejligheden. Herefter fjernes monteringen forsigtigt, når du når lampen. Skru pæren forsigtigt ud af patronen, og skru den i en ny, og sæt derefter monteringen på plads og lås den.

Lysekrone demontering

Allerede kendt os proceduren: sluk al el i lejligheden. Yderligere, hvis lysekronen er på krogen, fjern hætten og følg krogen selv. Tag fat i lysekronen og fjern den med monteringen og ledningerne. Afbryd ledningerne, inden isoleringen fjernes.

Hvis du har en korsformet lysekrone, vil demontering blive lidt vanskeligere. Fjern alt fra lampen: lampeskærme, lamper osv. Monteringssystemet er under emhætten. Nu trækkes lysekronen sammen med monteringsstrukturen ved at skrue skruerne ud og afbryde suspensionerne.

Som i det første tilfælde frigiver vi ledningen fra isoleringen. Hvis lysekronen er stor og tung, skal du sørge for at få nogen til at hjælpe dig.

Sådan ændrer du pærer i et falsk loft

spørgsmål:

God eftermiddag havde jeg et loft i mit værelse, men lamperne begyndte at gå ud i det. Jeg forsøgte at trække det selv, men det virker ikke. Lerret er deformeret, lampen trækkes ikke ud. Jeg er bange for at skade loftet. Fortæl mig, hvordan man korrekt reparerer baggrundsbelysningen?

svare:

Stræk- og loftslofter bruges ofte til at dekorere interiøret og udformningen af ​​designideer. Lamperne, der er installeret i dem, hedder spotlights eller "spot", som oversættes fra engelsk som "Point". I disse kan bruges og 12-24V lamper og den sædvanlige 220V. Designet af enheden, om end typisk, men forskellige patroner er installeret i dem, lamperne i dem er også fastgjort på en anden måde. Denne fremgangsmåde hjælper med at lave et multi-zone loftlys, som passer både i huset og på kontoret. Lad os lære at ændre en pære i et falsk loft og ikke beskadige det.

Hvilke lamper bruges i spotlights

I butikkerne finder du en række produkter til spotlights, de varierer både i spænding og design. Ved udskiftning af lampen skal du være opmærksom på begge faktorer:

 1. Strømforsyning - 12, 24 eller 220 V.
 2. Type kappe.

En 12V forsyningsspænding tillader brugen af ​​sådanne lamper i ethvert rum, herunder våde rum - i badeværelset og køkkenet. Typen af ​​kælder afhænger af armaturet selv, der er mange af dem til spotlights, blandt dem kan de mest almindelige der skelnes mellem:

Generelt kan de opdeles i to grupper:

 1. Gevindbasis.
 2. Pin (lampen skal indsættes med eller uden rotation).

Den sidste forskel er typen af ​​lampe:

 • Glødelampe;
 • halogen;
 • fluorescerende;
 • LED;

Sidstnævnte to typer hedder "Energibesparelse". Lad os se, hvordan du skifter LED'en og enhver anden pære i spotlightet.

Sådan fjernes lyspæren fra strækloftet: 4 regler

Pletterne er ikke fastgjort i strækloftet, men for det meste. Rammen er monteret i loftet, og på stræk lerret er dets dekorative del. Patronen kan enten monteres på stedet eller blot hænge på ledningen, og lampen er fastgjort i armaturet, mere om dette nedenfor. Det vigtigste ved udskiftning for at overholde følgende regler:

 1. Brug en stabil stige eller stativ. Det er nødvendigt, fordi Du kan ikke læne din hånd i strækloftet, du beskadiger det.
 2. Brug handsker. Halogenlamper må ikke berøres med bare hænder. Hvis fede spor forbliver på deres overflade, kan dette føre til for tidlig fejl i lampen. Det er værd at tænke på, hvordan man erstatter halogen med diode-modparter.
 3. Ved service af armaturer som MR16 skal du forsigtigt fjerne stikket for ikke at miste det, ellers vil lampen falde ud.
 4. Ingen indsats. Fjern forsigtigt pæren eller selve stedet, for ikke at beskadige strækloftet eller gipsvæggen, bestemm lampens type og læs udskiftningsvejledningen.

Udskiftning af MR16, GU5.3 lamper

Armaturer til MR16 med GU5.3 base holder lampen ved hjælp af en holdering. Det er ikke en ring, men en beslag. Lad os lære at trække en pære ud af en spotlight.

 1. Sluk for strømmen. For ikke at slå strømmen, er det bedre at slukke for elektriciteten helt, fordi kontakten ikke altid bryder fasetråden, selvom den korrekte ordning indebærer at slukke fasen fra lyspæren.
 2. Hvis der er et dekorativt dæksel på lampen - fjern den.
 3. Klem låsebeslaget med to fingre til de antenner, der er reserveret til dette. Nu skal du fjerne det. Den fjernede stop kan let springe ud af dine fingre, pas på.
 4. Lampen vil hænge på ledningen nu skal du fjerne den fra bunden og holde den til ham. Træk ikke ledningen for ikke at rive den.
 5. Saml alt i omvendt rækkefølge og sæt låsringen på plads. Bemærk venligst, at der er spor (vinduer) på lampens krop.

Der er nogle nuancer. Hvis proppen ikke sidder på plads, kan der være to grunde til dette. Den første er, at lampen ikke var helt indsat eller dens krop blev ikke lavet i henhold til standarden. Den anden - måske er ringen ikke fra denne lampe, du kan forvirre dem, hvis du skiftede flere lamper på én gang.

I stedet for en fjederstopper kan der være en gevindskårne ring. Det skrues blot af og gentager de beskrevne handlinger.

Udskiftning pærer type GX53 (tablet)

GX53 ligner faktisk en pille, normalt rund i form med en mat hvid diffusor. Overvej hvordan du kan ændre gx53-pæren i et strækloft. Proceduren for udskiftning af dem er lidt enklere end den af ​​GU5.3. Der er to ben på lampen, men de har en anden form. Stifterne har to diametre, den der er tættere på lampen er mindre, og den der er tættere på kanten er to gange større. Dette er nødvendigt for at fastgøre pæren i patronen. Der er ikke noget at adskille her.

For at erstatte en sådan pære:

 1. Tag fat i kolben med den ene hånd.
 2. Brug den anden side af lampens ramme.
 3. Drej lampen mod uret til 20 grader.
 4. Træk lampen ud.
 5. Installer en ny ved at dreje den med uret, indtil den stopper.

For at få GX53 fra patronen, hvis det ikke går, er det ikke nødvendigt. Designet giver nem udvinding, det skal også indsættes simpelthen. Det fastgøres ved at dreje og placere stop på stifterne på et smalt sted på stikket i patronen.

Udskiftning af pærer med patroner E14, E27

Pærer med sådanne patroner er mindre almindelige i punktlys end pin, men stadig. De skal bare skrue og fjerne fra lampen. Nu vil vi fortælle dig, hvordan du skifter en glødelampe med en gevindbøsning i en spotlight. Afhængigt af dets design kan der være en fastholdelsesring som beskrevet i den første type lamper, eller selve lampen kan fjernes fra loftet. På gipspladens lofter holdes sådanne på bekostning af fjederbelastede ben, der er placeret modsat hinanden og skilt i forskellige retninger under fjærens handling. Det er nødvendigt at fjerne pletten forsigtigt fra loftet uden at skade den sidstnævnte, hvorefter det vil være bekvemt at slukke lyspæren og skrue i en ny. Stoppene under spændingsvirkningen lukker mod hinanden og frigiver lampen.

Udskiftning af lampen i strækloftet

Armaturet i strækloftet er fastgjort gennem plastikringe. Stedet hviler på fjederbelastede ben. Tæer støder op til ringen gennem spændingsvævet. For at udvinde en sådan lampe skal du kun to trin:

 1. Tag fat i ringen i strækloftet med din hånd, lidt lænende på den.
 2. Træk på lampens krop.

Fjedre vil give anstrengelser, og stopperne kommer ud af ringen.

Dernæst skal du reducere stop på den nye lampe, så de kommer ind i ringen og sæt den ind i ringen på loftet.

Ringe kan være placeret på bagsiden af ​​spændingsfilmen. Træk ikke sjovt sagen, gør det glat, men trygge bevægelser. Normalt ledningen til patronen er ret lang, bør ikke skabe hindringer.

Nyttige tips

Vi fortalte, hvordan man skifter LED-lampen i strækloftet, lad os nu lære om nogle af de finesser. Vores tips hjælper dig med at gøre dette uden at beskadige ledninger og loftbelægninger samt den hurtige udbrænding af lampen.

 1. Hvis lampen brænder på samme sted oftere end andre - problemet er i patronen. Pin caps er ikke designet til høj effekt, så det er bedre at bruge energibesparende lamper, så basen vil vare længere, men hvis den allerede er beskadiget, skal du udskifte lampen eller patronen.
 2. Undgå at berøre kolben - brug klud og handsker. Ud over de visuelle defekter kan dette føre til udbrænding af halogenlyskilder, som vi allerede har nævnt. Sådanne lamper skal tages gennem et serviet eller i handsker, simpel HB fra en hardware butik vil gøre. Hvis de ikke var til stede, kan du endda bruge medicinske. Et serviet hjælper også med at undgå problemer. Den sidste mulighed er papirtape.
 3. Hvis lampen ikke går - brug ikke kraft. Det kan holde fast ved patronen, dette sker på grund af strømforstyrrelser, overophedning. Selvklæbende tape eller papirtape vil hjælpe. Du kan klistre over den udragende kant af pæren og trække over tapeets kant. Således vil du gøre en stor indsats uden at skade loftet.

fejl

Den største fejltagelse - brugen af ​​kraftig halogenok. For eksempel fungerer bunden af ​​GU5.3 ikke godt med lamper med mere end 40 watt. For at gøre belysningen lysere skal du tilføje antallet af lamper eller bruge LED eller fluorescerende enheder. Med samme strømforbrug lyser lyseren fem eller flere gange lysere. I løbet af de sidste fem år er prisen på LED'er faldet betydeligt, og produktkvaliteten er blevet højere. De er velegnede til både belysning og hovedbelysning.

Hvis du allerede har højeffektive LED-enheder installeret, skal du prøve hvide lyspærer. Varmt lys visuelt synes det lysere og blødere, selvom de giver den samme lysstrøm.

Beslægtede videoer

For at konsolidere det omfattede materiale foreslår vi at se en video med tips om udskiftning af lamper i spotlights. I den første video viser forfatteren hvordan man får lampen selv, og fastgørelsesmekanismen er tydeligt demonstreret i den.

Den anden video viser udskiftningen af ​​lampen MR16 GU5.3 12V fra halogen til LED.

I denne video fortæller forfatteren om typer lampe og armaturer.

Den sidste korte video viser, hvordan du udskifter lampen med GX53-stikket

Det er ganske enkelt at skifte lampen, men uden nogen viden kan du beskadige loftets design. Gør det omhyggeligt og følg tipsene fra denne artikel.

Strålelygter - installation, valgfunktioner

Blog sektioner

Stræklofter har længe været til smag af alle, der installerede dem. Dette design giver dig mulighed for at legemliggøre de mest hemmelige fantasier. Farverpaletten fascinerer simpelthen, og forskellige teksturer er i stand til at tilfredsstille forbrugernes mest populære lækkerier.

Uden fejl skal du tænke på belysning af værelset. Belysningsenheder installeres ikke kun til deres formål, men spiller også en vigtig dekorativ rolle, der ideelt set supplerer spændingsstrukturen.

I denne artikel vil vi undersøge den populære belysningsoption - spotlights.

Hvad skal du vide om belysning til et strækloft?

Stretch Loft - et design med sine egne nuancer. Ved planlægningen skal belysningsdetaljerne tage højde for ensartetheden af ​​lysstrømmen, lysstyrken. Det er klart, at der normalt hang en lampe under loftet, passer ikke ind i interiøret. I dette tilfælde vil den dyreste lysekrone ikke give den rigtige belysning, der tiltrækker andres øjne.

Derfor er den ideelle løsning, som kombinerer praktisk og designløsning, spotlights. Afhængigt af deres form, farve og størrelse, placering i loftet, kan du opnå en fantastisk effekt: Værelset vil være lyst og hyggeligt, køkkenet tændes, og i soveværelset vil et beroligende lys sætte dig i søvn.

Enhver type spotlight har samme installation. Indledningsvis monteret på loftstativet, som vil holde produktet. Derefter fremstilles huller til montering af armaturer.

Indsæt derefter termisk ring. Det forhindrer overophedning af materialet og sikrer længere drift.

Typer af lamper

Byggemarkedet tilbyder et stort udvalg af forskellige belysningsprodukter. De er alle forskellige i deres oprindelige form, farve og størrelse.

Hvis sådanne produkter er opdelt i typer, skelnes de af 2. lampe til intern eller ekstern fastgørelse. Lad os se nærmere på dem.

Herfra vil du finde ud af Sådan vælger du spotlights til hævede lofter:

 1. Udendørs armatur. Et sådant produkt er ikke placeret i loftet og går ned så meget som nedenfor. De deles også af en særlig platform. Denne type lampe er den bedste løsning, da lampen ikke opvarmes og ikke kan smelte lærredet. Produktet er fastgjort på næsten samme måde som en almindelig lysekrone. Således vil du forlænge loftets levetid, øge mængden af ​​lys, da lampen ikke bliver dækket af loftet. Den eneste negative eksterne lampe - i et ikke meget æstetisk udseende. Dette skyldes, at det ikke lukker isoleringsringen.
 1. Intern fastgørelse. Et sådant produkt er det modsatte af den eksterne type. Lampen er placeret næsten inde i lærredet uden at gå ned over grænserne. Efter installationen er det kun dækket, der er synligt, selve lampen er sikkert skjult under loftet. Et sådant produkt anbefales ikke at købe, da det kan smelte strukturens struktur på grund af konstant overophedning. Selv termoelementet hjælper ikke meget, da køling af lampen vil forekomme ved lavere hastighed. Også belysningen vil være noget lysere. Årsagen til dette er, at lampen er næsten helt placeret i selve loftet. Mærkeligt nok vælger flertallet armaturer til indvendige fastgørelsesdele. De skal gøre nogle ofre: Lampen må ikke kastes, kun dø, og termoringen er skjult med en speciel rand. Det handler om funktionerne i den belysning, der kan oprettes på denne måde. Hvad ofrer mennesker bare gå ikke for skønhedens skyld.

Typer af pærer

Vi beskæftiger os med lamperne, lad os nu gå videre til lyspærerne, da de også har nogle begrænsninger.

Der er halogener, fluorescerende, LED og energibesparende lamper. Som regel vælges halogen og almindelige glødelamper.

Fluorescerende lamper anvendes sjældent på grund af deres store størrelse til fiksering, hvilket vil kræve en større afstand mellem loftet og loftet.

Rådet. Hvis du vil bruge LED lamper, er en intern armatur med LED'er en god løsning. Selvfølgelig bruger du det ikke som hovedlyset på grund af lavt lys, men det giver dig mulighed for at skabe en vidunderlig atmosfære om natten. En anden mulighed er LED stripe. Det kan startes omkring rummets omkreds, og det har også en fantastisk effekt.

Hvad skal man overveje, når man køber: generelle krav

Stretch loft sætter frem sine krav til lamper, som du skal overholde:

 • Udseende. Belysningsanordningens monteringshul skal være rundt. Det er takket være ham, at lampen er monteret i loftet. Udseendet af loftet betyder ikke noget, det kan være trekantet eller firkantet, uanset hvad du vil have. En landingsflange skal installeres i produktets krop. Det er også nødvendigt at være opmærksom på afstanden mellem diameteren på den indre og yderste side - den bør ikke være mere end 1 cm.
 • Strøm. Der er strenge begrænsninger. For halogenlamper bør effekten ikke overstige 35 watt og glødelamper - 60 watt. Ellers risikerer du at smelte loftet. Samtidig spiller dimensionerne af spotlights til stræklofter også en rolle. En mindre lampe vil se mere præcis ud i patronen.

montering

Når du har fået de lamper, der fuldt ud opfylder kravene, skal du kunne installere dem korrekt. Så et par ord om, hvordan man ændrer spotlights på strækloftet.

Så stadierne af arbejdet:

 1. På det oprindelige loft markerer du belysningens fremtidige placering.
 2. Tilbring ledningerne.
 3. På de markerede steder vedhæftes specielle stativer, der holder lamperne.
 4. Monter nu parenteserne på de rigtige steder.
 5. Udfør monteringselementer til fastgørelsesdele.
 6. Nu skal du lave de nødvendige huller i lærredet. For at gøre dette skal du bruge en boremaskine eller et passende værktøj til dig.
 7. Efter at loftet er installeret, er det tid til at montere lysene. Det første du skal bruge til at forbinde terminaler.
 8. Dernæst skal du skubbe fjederfestet i hullet.
 9. Juster armaturet, så fjedrene er sikkert fastgjort i nettet.

Nu ved du, hvordan du forbinder spotlights på et strækloft. Denne metode kan installeres spotlights til hævede lofter i badeværelset eller i et hvilket som helst andet rum.

Sådan fjernes lyspæren fra strækloftet: 4 regler

Før du skifter pæren i armaturet på strækloftet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og sikkerhedsreglerne. Ordningen for at fjerne armaturet fra strækloftet er ikke klart, du kunne næppe have fjernet pæren uden de teoretiske grundlag for denne proces. Prøv ikke! Selvaktivitet i arbejde med elektriske apparater kan føre til katastrofale konsekvenser både for loftet og for dig! Læs omhyggeligt vejledningen til fjernelse af lysarmaturer, og følg først demontering.

Sådan skifter du en pære i strækloftet

Hvis din pære er ude af orden, kræver den optimale proces af belysningssystemet øjeblikkelig udskiftning af lampen. Men ikke alt er så simpelt: Sommetider skal du fjerne lamperne fra stikkontakten for at fjerne lampen. Afhængig af typen af ​​lamper skal du tage forskellige handlinger for at erstatte den.

For at lykkepæren skal kunne ændres, skal du være fortrolig med, hvordan du fjerner lampen fra stikkontakten

Sådan ændrer du lampen:

 1. Hvis dine lamper bruger konventionelle glødelamper, skal du bare slukke for lyset i rummet, skrue den gamle lampe og skrue arbejdsmodellen på plads.
 2. For at udskifte halogen- eller LED-pæren skal du arbejde lidt. Så sluk først strømforsyningen i rummet, tag derefter låget af og fjern fastgørelsesringen. Hvis du beskæftiger dig med en halogenlampe, skal du fjerne den med en serviet eller en handske. Fedt fra fingrene kan reducere sit liv. For at fjerne lampen, prøv at ryste den med bløde, skarpe bevægelser. Hvis pæren ikke er givet, drej den forsigtigt om sin akse.

Det sker, at lamper med lysdioder er en enkelt mekanisme. I dette tilfælde er udskiftningen af ​​pæren umulig, og det er nødvendigt at skifte hele lampen!

Sådan ændres LED-lampen i strækloftet

LED-lys er meget rentable og praktisk. De bruger en lille smule elektricitet, skinner ganske lyst og regelmæssigt tjener i flere år. Alligevel er LED-lampens arbejde stadig til tider en ende, og med det er behovet for at ændre en sådan lampe.

Selv om LED-lamper er holdbare, skal de stadig ændres fra tid til anden.

Udskiftning af LED-lampen er som følger:

 • Tag en ny lampe og sørg for, at det fungerer korrekt med en tester (nogle gange kan denne procedure gøres i butikken).
 • Begynd at udskifte, sluk for strømmen i rummet.
 • Giv dig selv selvstændig belysning. Blindt usandsynligt at klare opgaven.
 • Fjern monteringen fra den beskadigede pære.
 • Fjern isolering fra ledninger.
 • Afbryd ledningerne.
 • Læs omhyggeligt instruktionerne for den nye lampe.
 • I henhold til vejledningen skal du installere lampen.
 • Tilslut alle ledninger og reparer elektrisk isolering.
 • Skjul ledningerne og fastgør LED-lampens låg.
 • Brug skruerne til at fastgøre slinglen til kassen.

Behovet for periodisk at ændre LED-lamperne betaler deres effektivitet.

Sådan fjerner du lampen fra strækloftet: Fjern lysekronen

Fjern lysekronen fra strækloftet er et snap! Hvis du er for bange for at lære et elektrisk stød, skal du slukke for hele lejligheden. Dette vil helt beskytte dig, og hele proceduren for fjernelse af lysekronen vil løbe glat.

Hvis du har en massiv lysekrone, så skal du fjerne hele strukturen for at skifte pære.

Trinvise instruktioner til fjernelse af lysekronen fra strækloftet:

 1. Hvis din lysekrone er suspenderet fra en krog, skal du fjerne beskyttelsesdækslet, holde hånden i det dannede hul, der føler for krogen, der holder din lysekrone. Tag sikkert lysekronen på fastgørelsesstedet og fjern den sammen med ledningerne. Nu arbejder vi med ledningen. Fjern forsigtigt isoleringen og frakobl ledningerne. Udført!
 2. Til demontering af lysekronen med en korsformet bar skal du udføre lidt mere handling. Fjern først fra lampen alle elementerne: lamper, lampeskærme, dekorationer og så videre. Derefter skrues hætten af. Under emhætten skal du finde monteringssystemet. Afbryd spændingen ved at skrue skruerne ud og trække lysekronen sammen med monteringsstrukturen. Derefter skal du fjerne isoleringen og slappe af ledningerne. Din lysekrone er gratis!

Hvis vægten af ​​din lysekrone er betydelig, så stol ikke på din styrke! Ring en assistent for at sikre lysekronen i færd med at demontere den.

Sådan fjerner du spotlyset fra strækloftet: Fjern eventuelle problemer

I processen med at fjerne armaturet kan der være nogle problematiske situationer relateret til det forhold, at ikke alle ved, hvordan man korrekt fjerner spotlights. Hvis du studerer fjernelsesplanen i detaljer, så kan det naturligvis alt undgås.

For ikke at få elektrisk stød under fjernelse af lampen, er det nødvendigt under hele udskiftningsprocessen at være yderst forsigtig

De vigtigste problemer ved fjernelse af armaturerne er følgende:

 • Fjedre, fastgørelse af lampen over loftet, smertefuldt at slå på fingrene i øjeblikket ved at trække lampen ud.
 • Der er fare for elektrisk stød.
 • I tilfælde af at armaturfjedrene er meget stærke, så når lampen fjernes, kan de beskadige strobingen.

For at forhindre disse problemer, skal du ikke glemme hovedreglerne: sluk altid lyset før demontering af belysningsarmaturerne, og hold lampens fjedre godt nok, så de ikke beskadiger loftet eller fingrene.

Vær forsigtig med at slukke for el under installation eller demontering af belysningsarmaturer.

Sådan skifter du en pære i strækloftet (video)

Hvis du er træt af dine lamper, og du har passet de nye, så vær ikke bange for vanskelighederne ved at udskifte belysningsenhederne. Forlad aldrig arbejdslamper i loftet. Hvad er punktet i et smukt strækloft med originale lamper, hvis noget gik galt? Defekte enheder forkæler altid stemningen, så forsink ikke tiden og brug instruktionerne til udskiftning af lamper i strækloftet.

Sådan udskiftes en pære i et falsk loft - halogen og LED. Udskiftning punktlamper.

For at ordentligt udskifte pæren i et spotlight suspenderet eller ophængt loft, behøver du ikke at ty til hjælp fra specialister.

Selve processen er ret simpel og vil ikke forårsage uhåndterlige vanskeligheder. Det er nok at kende de grundlæggende principper for montering af sådanne lamper.

Bemærk dog, at ikke alle lamper i spotlights har samme type montering. Når du vælger en ny instans i stedet for en brændt, skal du derfor være opmærksom på typen af ​​base.

Her er nogle variationer af individuelle modeller:

I lamper med en skruebase, som i den sædvanlige standard, er der ingen hemmeligheder for udskiftning. De fjernes ved vridning. Men i suspenderede og stræklofter er andre typer mere populære.

Pærer med to ben, som fastgøres efter kliket - GU 5.3, MR16

Der er modeller, der reparerer, når de drejes rundt om en akse med 90 grader - GU10.

Type GX 53 eller tablet:

Overvej processen med at erstatte alle disse løg.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre. Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet fra virksomheden og ikke gjorde det selv, så kan du ikke vide, hvordan udskiftningen er færdig.

På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige Produkter

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i fire slags.

 • Halogen, som kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning. Udskiftning af et sådant element er lidt sværere end en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation. Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært. Men de er langt fra at være egnede til alle hævede lofter, da de bliver meget varme;
 • Lysstofrør, på trods af at deres pris er ret høj, er de meget populære, fordi de bruger lidt elektrisk energi. Desuden er deres lysstyrke meget højere end analogernes. Blandt manglerne kan man notere den langsomme inklusion (lamper med varm start). Ud over et begrænset antal on-off cykler samt indholdet af kviksølvdamp i dem, hvilket komplicerer genbrug.
 • LED-lamper til loftslofter er de mest økonomiske og holdbare. Lysstyrken af ​​sådanne indretninger er ofte højere end for fluorescerende enheder. Deres levetid kan nå 72.000 timer, hvilket er en utrolig mængde. Til sammenligning har en konventionel glødelampe en levetid på 1000 timer.

Ved udskiftning af belysningsarmaturer skal du kende et par nuancer.

Anvendes hovedsagelig til punktbelysning, to typer af base:

 1. Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 1. Der er lamper, der er fastgjort med to ben (base G med forskellige modifikationer). De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik. Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet ske nemt. Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;

Kom godt i gang med at erstatte

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden. For at gøre dette skal du bare sørge for, at kontakten er i "slukket" position.

Derefter finder vi en bekvem støtte, så du kan udføre arbejde i højden. Brug en stige eller en almindelig afføring.

Tip! Ved arbejde i ophængnings- og spændingssystemer skal man være yderst forsigtig. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet. Hvis suspensionstativsystemet, og selv med en spejlbelægning, så kan dette også enhver forsigtig bevægelse være skadelig.

 • Hvis loftet er en glødelampe, skal du tage fat i kolben og dreje den mod uret, det vil sige, den holdes af bunden.
 • LED, halogen og fluorescerende lamper har en anden montering.
 • Når du fjerner først, bør du låse op pæren i kroppen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring. Når du gør dette arbejde, hold denne del, selve ringen er fjendtlig og kan let glide ud af din hånd.
 • I andre udførelser er ringen gevindskruet og skruet mod uret.
 • Nu er lampen fri. Det vil ikke falde, som det hænger på ledningerne. Træk det ud og afbryd forbindelsen ved blot at trække den til siden.
 • Ved at tage lampen, kan du se dens værdi og afhente sin udskiftning.
 • Installer lampen i omvendt rækkefølge.

Tips

For at gøre lampen ikke kun arbejde i lang tid, men også se smuk ud i loftet, er det nok at følge nogle få enkle regler:

 • Hvis du ikke har nok belysning i rummet. Så du kan gå to metoder til at rette op på situationen. Den første er at hente en lampe med større strøm, og den anden er at erstatte den med en mere energieffektiv løsning - LED.
 • Hvis du bare var ubehagelig at arbejde, så prøv at tage en llama dagslys med en temperatur på 4000K. Sådan belysning er mere befordrende for arbejdsmiljøet.
 • Lamper i det falske loft, brug samme model, ellers ser de ikke meget sammen. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle lamperne i rummet, hvis det helt sikkert ikke har råd til meget.
 • Hvis du lægger en halogenlampe uden reflektor, f.eks. I en lysekrone, så husk at du ikke kan tage den med dine bare hænder. Faktum er, at deres kolbe er dækket af en speciel belægning, der nedbrydes, når den kommer i kontakt med fedtstoffer - en sådan lampe varer ikke i lang tid. Brug den klud eller cellofan, der kommer i sættet.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Sagen er enkel, men ikke blottet for visse subtiliteter. Lad dit hjem være lyst og hyggeligt.

Sådan skifter du en pære i strækloftet? Sådan fjerner du og hvordan du skifter LED-lampen, og indsæt derefter en ny

Sådan skifter du en pære i strækloftet?

For at ændre pæren i strækloftet er det ikke nødvendigt at søge hjælp fra fagfolk. Du kan selv gøre det. Afhængigt af hvilken type lampe der er installeret, vil udskiftningsinstruktionen være anderledes.

At få en almindelig glødelampe er ikke svært, og inden du udskifter andre typer lamper, er det bedre at gøre dig fortrolig med de trinvise instruktioner.

Hvad er årsagen til udskiftning af pærer?

Strækloftet er en moderne designbeslutning, der kan dekorere ethvert interiør. Når du vælger belysning, er der meget plads til fantasi - fra en lysekrone, LED-stripe til spotlights af forskellige størrelser og former.

Men før eller senere skal du skifte pærer. Hvorfor sker det her?

 • Lampen er ude af drift. Dette er den mest almindelige årsag, så spar ikke på at købe en lampe. Derefter skal udskiftningsproceduren gøres meget sjældent.
 • Interiørændring. Dette er en almindelig årsag, der kræver demontering af gamle armaturer. Men fjern ikke nødvendigvis alle lysene. Nogle gange kan udvej være at købe overlays til spotlights, hvilket vil give dem et opdateret look. Hvad angår lysekronen, så kan du genoprette hvert loft eller købe nye.
 • Og en anden grund til, at demonteringen af ​​lamperne er uundgåelig er udskiftningen af ​​hele nettet. Det er umuligt at ændre strækloftet til en ny uden at røre ved lamperne.

Hvis det af en eller anden grund blev besluttet at erstatte kæresten med en anden, så skal man gøre sig bekendt med reglerne for demontering af hver type lampe. Det vil således være muligt at forhindre alvorlige fejl.

Halogen lampe udskiftning

Dette er en af ​​de mest populære versioner af lampen, som ofte bruges i soffits. Det har høj effekt, og derfor et kort levetid. For at erstatte det med en ny skal du følge enkle regler.

 • Først skal du slukke for strømmen i rummet.
 • Bomuldshandsker bør bæres før arbejde, fordi halogen radiatorens krop har en høj temperatur. Rør ikke pærens overflade uden handsker.
 • Først efter at disse fikseringer fjernes, skrues den gamle lampe ud og udskiftes med en ny.
 • Den nye model er faste monteringer.
 • Det skal tages i betragtning, at halogenlampens krop skal være mindst ti centimeter fra nettet.

LED lampe udskiftning

Disse lamper er bekvemme og rentable, fordi de ikke kræver meget strøm. Så de tjener lang tid.

Men der er intet evigt, så dette pille lys vil før eller senere blive udskiftet med en ny. Hvordan gør man det?

 • Først skal du sørge for, at elen i rummet er slukket.
 • Hvis udskiftningen af ​​pæren sker om aftenen, er det bedre at tage en lommelygte med dig for at gøre det nemmere at navigere.
 • Derefter skal du fjerne vedhæftet fil af den gamle lampe.
 • Derefter fjernes isolationen fra ledningerne.
 • Efter behovet for at afbryde ledningerne.
 • For ikke at handle "blindt", er det bedre at læse instruktionerne for den nye lampe.
 • Indsæt derefter den nye LED-lampe direkte.
 • Det kræver derefter at fastgøre de nødvendige ledninger og fastgør låget med skruer.

På trods af at LED-lamper kræver periodisk udskiftning, er de stadig mere økonomiske og er meget populære hos ejere af hævede lofter.

Udskiftning af projektørlyset

Arbejde med denne type belysningsenhed vil kræve lidt mere færdighed.

 • Først skal du demontere kassen, afbryde ledningerne og fjerne den gamle lampe.
 • I den nye lampe skal du åbne kassen og tilslut kablerne, samme farve.
 • Derefter skal du ved hjælp af specielle tænger krympe og lukke ledningsdækslet.
 • Når alle ledninger er i kassen under dækslet, kan du installere pærer.
 • Så skal du sætte lampen på loftet. Dens effekt bør ikke overstige det, der er angivet på kolben.
 • I slutningen af ​​arbejdet kan du tænde spændingen.

For at kunne trække spotlighten korrekt ud og skrue i en ny, skal du træffe forholdsregler.

 • Sluk for strømmen, inden lampen udskiftes, ellers kan den komme i stykker med strømmen.
 • Armaturet skal holdes på fjedrene, ellers vil de beskadige både fingrene og loftet.

Ved at følge disse enkle regler kan du let skrue projektørens lys.

Hvilken demontering anses for at være forkert?

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at udskiftning af en lampe kræver at skære en web rundt om det. Men denne mulighed er ikke kun forkert, men også farlig. Hvorfor?

 • For det første at genoprette lærredet efter en sådan procedure ville være næsten umuligt.
 • For det andet, hvis du rører den forkerte ledning, kan den ikke svagt ramme af strømmen.
 • Det nye armatur skal have en større diameter, fordi installationsstedet på grund af skæringen vil stige, og lampens gamle størrelse virker ikke.
 • Hvis produktet er under garanti, vil det efter en sådan indgriben ophøre med at fungere.

Med en sådan indvirkning kan hele strækloftet være uopretteligt beskadiget, og den eneste udvej er at ændre den til en ny. Derfor er det bedre i tilfælde af usikkerhed i deres evner at ikke tage risici, men at søge hjælp fra fagfolk.

Sådan fjerner du lysekronen fra strækloftet?

Det sker, at for at udskifte lampen er det nødvendigt at fjerne lysekronen. Du kan gøre det selv, efter anbefalingerne.

 • Hvis lysekronen hænger på krogen, så skal du nå den med hånden og tage fat på dette beskyttelseshætte, når du har fjernet beskyttelsesdækslet. Når du har fjernet lysekronen fra krogen, skal du arbejde med ledningerne og adskille dem.
 • Hvis lysekronen har en korsformet plank, vil dens demontering være lidt vanskeligere. Først skal lampen befries fra loftet, lamper og andre dekorationer. Først efter bliver låget afskruet, og fastgørelsessystemet er løsrevet (det er kun nødvendigt at skrue skruerne ud). Derefter arbejder vi analogt med ledninger.
 • Eksperter anbefaler ikke at købe flade vandrette lysekroner til lofter, især med glødelamper og halogenlamper. Fra deres varme kan banen smelte.

Nogle flere tips

Ved udskiftning af en pære på et strækloft er det værd at overveje andre detaljer.

 • Hvis strækloftet med spejlelementer, skal du udskifte lamperne, så du må undgå at beskadige overfladen.
 • Det er bedre, at lamperne er de samme, ellers vil lysforsyningen være ujævn. Derudover ser ensartethed altid mere æstetisk ud. Hvis du ikke kan finde den rigtige lampe, giver det mening at erstatte alt.
 • Arbejd bedre med handsker. Så lampen vil have en lang levetid.
 • Armaturer med høj effekt er dårligt kombineret med et strækloft. Det anbefales ikke at skrue en lampe med strøm over 35 watt, ellers er der risiko for beskadigelse af materialet.
 • For profylaktiske formål bør du ikke overophede enhederne unødigt, da ethvert udstyr har brug for en pause i arbejdet.
 • Det er bedre ikke at spare på højkvalitets lamper. De vil vare længere, og de bliver nødt til at ændre mindre ofte.

Udskiftning af en pære er således ikke så vanskelig som det ser ud ved første øjekast. Det vigtigste er at nøje følge anbefalingerne, og alt vil fungere.

På hvordan man ændrer lyspæren i strækloftet, se nedenfor.

Udskiftning af armaturerne i strækloftet

Sammen med en stor liste over fordele har strækloftet også sine egne særegenheder, som man må regne med. En af dem er manglende evne til at ændre lampens placering. Faktum er, at for installation af belysningsanordninger før installationen af ​​nettet foretages markeringen, og hullerne skæres straks igennem. Det er naturligvis bare så skåret et hul i det allerede strakte lærred, der ikke virker.

Derfor skal al belysning omhyggeligt gennemtænkes og planlægges på forhånd. Men nogle friheder strækker loft stadig tillader - for eksempel at erstatte lampen (eller lysekrone) med en lignende design og størrelse. Det er vigtigt at forstå, at det nedhængte loft (og lamperne selv i nogle tilfælde) er en skrøbelig ting, og alt arbejde med det skal gøres meget omhyggeligt. Ideelt set bør udskiftning af armaturer i strækloftet udføres af specialister, og du kan kun gøre alt selv, hvis du har visse færdigheder i at arbejde med materialer og værktøjer. Ellers kan du komme i problemer som et forkælet lærred.

Udskiftning af spotlights i loftet.

Skift spotlights let. Enheden er som følger: Et hul skæres i lærredet, til kanterne, hvoraf en speciel fastgøringsring er limet. Denne ring er designet til lamper af en vis diameter. Det vil sige at erstatte en lampe med en anden, skal du bare hente en enhed med en passende diameter. Alle ledninger er lagt under loftet og adgang til dem er tilvejebragt gennem hullet.

Med lysekroner er det normalt vanskeligere.

Til at begynde med, ifølge fastgørelsesmetoden er alle lysekroner opdelt i to typer:

 • hængende på en krog
 • med en speciel monteringsplade.

Det er vigtigt at vide, at udskiftningen af ​​lysekronen på strækloftet ikke er en taknemmelig forretning. Den kan kun erstattes af en anden med samme mount. Og hvis vi taler om lysekroner på monteringspladen - så skal den nye have en stang af samme størrelse. Tilladt lidt mere, men ikke mindre (og det er bedre at stræbe efter fuldstændig tilfældighed).

Lysekrone på krogen udskiftes forholdsvis lettere. Det skal forsigtigt fjernes fra krogen, og lidt sænket, skal ledningerne have en lille tolerance på 10 centimeter, hvilket er nok til en forholdsvis bekvem tilslutningsproces. Trådene afbrydes forsigtigt (glem ikke, før arbejdet startes for at slukke for netværket i lejligheden), og lysekronen fjernes endelig. Fastgørelse af en ny lysekrone sker i omvendt rækkefølge: Første tilslutning, så lige så forsigtigt krog tilbage.

Udskiftning af lysekronen med monteringsstrimlen på strækloftet er kendetegnet ved behovet for at skrue fast fastgørelseselementerne på strimlen, hvorefter lysekronen også kan sænkes lidt og adgang til ledningerne. Her er processen den samme som i den foregående version - ledningerne er forsigtigt afbrudt, lysekronen er helt fjernet og en ny er tilsluttet. Med sin yderligere konsolidering er det vigtigt at placere det nøjagtigt på stedet for den forrige og forsigtigt skrue skruerne tilbage.

Det er vigtigt at forstå, at i tilfælde af misforhold mellem monteringstyper af lysekroner eller en stor forskel i størrelse, er det nødvendigt at ringe til montørerne og udskifte armaturer med demontering af strækloftet. Det samme gælder, hvis loftet er beskadiget i forbindelse med udskiftning - det er meget svært at udskifte strækloftet alene. Derfor er det i dette tilfælde meget vigtigt ikke at risikere forgæves.

Firkantede armaturer til lofter

Hvis du beslutter dig for at installere et loft i rummet, skal du være særlig opmærksom på valg af belysning. Denne fase af rummets design er så vigtigt, fordi lærredens strækloft kræver.

Udvælgelse af armaturer til lofter

Temaet om at reparere en lejlighed eller et hus i det sidste gør ikke uden et så vigtigt emne som afslutningen af ​​loftet. Ikke en simpel hvidvaskning, som mange af os har vant til i så mange år, men en fuld finish med.