Sådan skifter du en pære i strækloftet?

I den moderne verden vil du ikke overraske nogen med stræklofter. Selv om nogle fem år siden blev en sådan dækning betragtet som udlandsk. På grund af det faktum, at mange begyndte at installere sådanne lofter i deres hjem, er spørgsmålet om vedligeholdelse blevet meget presserende. Og det vigtigste spørgsmål er belysningen. Hvilke slags pærer at vælge, hvilket kan sættes, hvilket ikke er, og vigtigst af alt - hvordan man ændrer dem?

Stilloftens skønhed giver ikke kun en strålende glans eller streng sløvhed, men også en luksuriøs belysning. Den mest populære mulighed for at give loftet en smuk flimmer - punktlamper. Deres nummer er gennemtænkt på forhånd, lagt ud i et interessant mønster eller en geometrisk form. For at skabe sådan skønhed på dit loft skal du kende reglerne for installation af lamper.

Markedet er fyldt med en overflod af tilbudte produkter. Du kan finde lamper til enhver smag og budget. Overvej de mest populære muligheder.

 • LED lamper. Mød hyppigst. Til installation i spotlights - det er det du har brug for.
 • Halogenpærer. Ideel til værelser, der kræver meget lys.

Hvis vi vil have, at lampen skal installeres korrekt, er ikke mindre vigtige oplysninger for os monteringen. I den traditionelle version vil du beskæftige dig med gevindskæring. Med denne bjerg må ingen have problemer. En anden populær visning af i dag giver en mount, der er fast, når den drejer 90 grader.

Sådan udskiftes lampen?

diode

For at starte, bør du af-energize lejligheden. Glem ikke sikkerhedsreglerne. Så under udkig efter en overflade, hvor du kan stå fast for at nå loftet, kan det være et bord, stol eller trinladder. Stoffet, der bruges til fremstilling af stræklofter, meget sart, vær forsigtig med det for ikke at skade.

 • Fjern monteringen, og lås dermed lampen op. Det er også nødvendigt at fjerne holderen.
 • Skru den gamle lampe langsomt af. Indikatorer for den nye lampe (størrelse, strøm) bør ikke være forskellige fra de tidligere. Så godt studere den gamle pære.
 • Når lampen udskiftes, skal du sætte holderen tilbage og fastgøre den.

Hvis der er lidt lys i rummet, og loftet er beregnet til installation af diodelamper, snyde: udskift den gule lampe med en hvid. Strømforbruget ændres ikke, og lysstyrken øges markant.

I et rum er det bedre at bruge lamper af samme model. Det vil se harmonisk ud og effekten bliver højere. Hvis du ikke kan finde en lampe det samme som andre, så er det bedre at erstatte alt. Og straks tage tre eller fire lamper mere, så du kan udskifte dem om nødvendigt.

For at forlænge lampens levetid hjælper det med korrekt håndtering under installationen. Brug en tør klud eller handsker, når du skruer i lampen. Vi har allerede sagt, at strækloftet er meget sart, så køb ikke for kraftig en lampe for ikke at beskadige den.

Enheden af ​​alle lamper til sådanne lofter er næsten det samme. Hovedelementet - kroppen, er nødvendigt for at holde ledningerne og holde patronen. For sikker påsætning af sagen skal du bruge specielle klip. Glas- eller plastlåget beskytter ovenstående design. Det sidste element er låseklipset.

Strømforstyrrelser er en almindelig årsag til nedbrydning af enheder, især belysning, for at undgå dette, skal du installere spændingsstabilisatorer.

halogen

Halogenlamperne ændres lidt sværere end LED.

Disse pærer har mange fordele:

 • Fra dem udstråles et godt opfattet blødt og behageligt lys.
 • De tjener dig ikke mere end fem år, men i forhold til en konventionel lampe er det en imponerende tid.

Som med LED-lampen, skal du først slukke for lejligheden. Herefter fjernes monteringen forsigtigt, når du når lampen. Skru pæren forsigtigt ud af patronen, og skru den i en ny, og sæt derefter monteringen på plads og lås den.

Lysekrone demontering

Allerede kendt os proceduren: sluk al el i lejligheden. Yderligere, hvis lysekronen er på krogen, fjern hætten og følg krogen selv. Tag fat i lysekronen og fjern den med monteringen og ledningerne. Afbryd ledningerne, inden isoleringen fjernes.

Hvis du har en korsformet lysekrone, vil demontering blive lidt vanskeligere. Fjern alt fra lampen: lampeskærme, lamper osv. Monteringssystemet er under emhætten. Nu trækkes lysekronen sammen med monteringsstrukturen ved at skrue skruerne ud og afbryde suspensionerne.

Som i det første tilfælde frigiver vi ledningen fra isoleringen. Hvis lysekronen er stor og tung, skal du sørge for at få nogen til at hjælpe dig.

Sådan fjernes lyspæren fra strækloftet: 4 regler

Før du skifter pæren i armaturet på strækloftet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og sikkerhedsreglerne. Ordningen for at fjerne armaturet fra strækloftet er ikke klart, du kunne næppe have fjernet pæren uden de teoretiske grundlag for denne proces. Prøv ikke! Selvaktivitet i arbejde med elektriske apparater kan føre til katastrofale konsekvenser både for loftet og for dig! Læs omhyggeligt vejledningen til fjernelse af lysarmaturer, og følg først demontering.

Sådan skifter du en pære i strækloftet

Hvis din pære er ude af orden, kræver den optimale proces af belysningssystemet øjeblikkelig udskiftning af lampen. Men ikke alt er så simpelt: Sommetider skal du fjerne lamperne fra stikkontakten for at fjerne lampen. Afhængig af typen af ​​lamper skal du tage forskellige handlinger for at erstatte den.

For at lykkepæren skal kunne ændres, skal du være fortrolig med, hvordan du fjerner lampen fra stikkontakten

Sådan ændrer du lampen:

 1. Hvis dine lamper bruger konventionelle glødelamper, skal du bare slukke for lyset i rummet, skrue den gamle lampe og skrue arbejdsmodellen på plads.
 2. For at udskifte halogen- eller LED-pæren skal du arbejde lidt. Så sluk først strømforsyningen i rummet, tag derefter låget af og fjern fastgørelsesringen. Hvis du beskæftiger dig med en halogenlampe, skal du fjerne den med en serviet eller en handske. Fedt fra fingrene kan reducere sit liv. For at fjerne lampen, prøv at ryste den med bløde, skarpe bevægelser. Hvis pæren ikke er givet, drej den forsigtigt om sin akse.

Det sker, at lamper med lysdioder er en enkelt mekanisme. I dette tilfælde er udskiftningen af ​​pæren umulig, og det er nødvendigt at skifte hele lampen!

Sådan ændres LED-lampen i strækloftet

LED-lys er meget rentable og praktisk. De bruger en lille smule elektricitet, skinner ganske lyst og regelmæssigt tjener i flere år. Alligevel er LED-lampens arbejde stadig til tider en ende, og med det er behovet for at ændre en sådan lampe.

Selv om LED-lamper er holdbare, skal de stadig ændres fra tid til anden.

Udskiftning af LED-lampen er som følger:

 • Tag en ny lampe og sørg for, at det fungerer korrekt med en tester (nogle gange kan denne procedure gøres i butikken).
 • Begynd at udskifte, sluk for strømmen i rummet.
 • Giv dig selv selvstændig belysning. Blindt usandsynligt at klare opgaven.
 • Fjern monteringen fra den beskadigede pære.
 • Fjern isolering fra ledninger.
 • Afbryd ledningerne.
 • Læs omhyggeligt instruktionerne for den nye lampe.
 • I henhold til vejledningen skal du installere lampen.
 • Tilslut alle ledninger og reparer elektrisk isolering.
 • Skjul ledningerne og fastgør LED-lampens låg.
 • Brug skruerne til at fastgøre slinglen til kassen.

Behovet for periodisk at ændre LED-lamperne betaler deres effektivitet.

Sådan fjerner du lampen fra strækloftet: Fjern lysekronen

Fjern lysekronen fra strækloftet er et snap! Hvis du er for bange for at lære et elektrisk stød, skal du slukke for hele lejligheden. Dette vil helt beskytte dig, og hele proceduren for fjernelse af lysekronen vil løbe glat.

Hvis du har en massiv lysekrone, så skal du fjerne hele strukturen for at skifte pære.

Trinvise instruktioner til fjernelse af lysekronen fra strækloftet:

 1. Hvis din lysekrone er suspenderet fra en krog, skal du fjerne beskyttelsesdækslet, holde hånden i det dannede hul, der føler for krogen, der holder din lysekrone. Tag sikkert lysekronen på fastgørelsesstedet og fjern den sammen med ledningerne. Nu arbejder vi med ledningen. Fjern forsigtigt isoleringen og frakobl ledningerne. Udført!
 2. Til demontering af lysekronen med en korsformet bar skal du udføre lidt mere handling. Fjern først fra lampen alle elementerne: lamper, lampeskærme, dekorationer og så videre. Derefter skrues hætten af. Under emhætten skal du finde monteringssystemet. Afbryd spændingen ved at skrue skruerne ud og trække lysekronen sammen med monteringsstrukturen. Derefter skal du fjerne isoleringen og slappe af ledningerne. Din lysekrone er gratis!

Hvis vægten af ​​din lysekrone er betydelig, så stol ikke på din styrke! Ring en assistent for at sikre lysekronen i færd med at demontere den.

Sådan fjerner du spotlyset fra strækloftet: Fjern eventuelle problemer

I processen med at fjerne armaturet kan der være nogle problematiske situationer relateret til det forhold, at ikke alle ved, hvordan man korrekt fjerner spotlights. Hvis du studerer fjernelsesplanen i detaljer, så kan det naturligvis alt undgås.

For ikke at få elektrisk stød under fjernelse af lampen, er det nødvendigt under hele udskiftningsprocessen at være yderst forsigtig

De vigtigste problemer ved fjernelse af armaturerne er følgende:

 • Fjedre, fastgørelse af lampen over loftet, smertefuldt at slå på fingrene i øjeblikket ved at trække lampen ud.
 • Der er fare for elektrisk stød.
 • I tilfælde af at armaturfjedrene er meget stærke, så når lampen fjernes, kan de beskadige strobingen.

For at forhindre disse problemer, skal du ikke glemme hovedreglerne: sluk altid lyset før demontering af belysningsarmaturerne, og hold lampens fjedre godt nok, så de ikke beskadiger loftet eller fingrene.

Vær forsigtig med at slukke for el under installation eller demontering af belysningsarmaturer.

Sådan skifter du en pære i strækloftet (video)

Hvis du er træt af dine lamper, og du har passet de nye, så vær ikke bange for vanskelighederne ved at udskifte belysningsenhederne. Forlad aldrig arbejdslamper i loftet. Hvad er punktet i et smukt strækloft med originale lamper, hvis noget gik galt? Defekte enheder forkæler altid stemningen, så forsink ikke tiden og brug instruktionerne til udskiftning af lamper i strækloftet.

Skift pæren i strækloftet (5 billeder)

Før eller senere er det nødvendigt at udskifte belysningsenheder, og for at udføre denne procedure korrekt og uden ubehagelige konsekvenser er det vigtigt at kende visse regler. Hvis du beslutter at erstatte belysningen i loftet, skal du først læse instruktionerne og sikkerhedsreglerne grundigt. Der er en klar ordning for fjernelse af belysningsenheder, og det er ikke altid muligt at bestemme, hvordan dette gøres. Fordi du ikke bør forsøge at gøre noget uden at studere instruktionerne. Alle ved, at initiativet til at arbejde med elnettet er langt fra at være harmløst.

Sådan skifter du en pære i strækloftet

Loftsfarvene er ofte understreget ved hjælp af en baggrundsbelysning placeret på en bestemt måde, og det er nok at brænde en lampe ud, så udsigten i rummet allerede er ændret, derfor er det bedre ikke at forsinke udskifte dem. Men hvis det i en almindelig lysekrone er ret simpelt at skifte lampen, så er det med et strækloft mere kompliceret. For ofte at trække det ud, skal du fjerne hele lampen fra stikkontakten. Algoritmen for handlinger i dette tilfælde afhænger af typen af ​​lamper, nemlig:

 • Hvis der er almindelige glødelamper, vil udskiftningen være enkel - sluk for strømforsyningen i rummet, skru det beskadigede element af og skru i arbejderen.
 • Udskiftning af halogen- eller LED-lamper er lidt mere kompliceret. Start med at deaktivere rummet, og fjern derefter husdækslet og låseringen. Hvis du skal udskifte halogenlampen, kan den ikke tages håndhandlet, brug en klud eller handsker. Ofte for at fjerne det, skal du ryste det lidt, kun med uskarpe bevægelser. Hvis der ikke er nogen effekt, skal du forsigtigt rulle den rundt om sin akse.

Det er vigtigt! Der er lamper med lysdioder, som er en enkelt mekanisme. I dette tilfælde ændrer hele enheden!

Funktioner ved udskiftning af LED-lampen i strækloftet

Denne proces sker som følger:

 • Sørg for, at armaturet arbejder med en tester.
 • Sluk elmen i lejligheden.
 • Pas på selvstændig belysning på forhånd eller gør sådan arbejde om dagen.
 • Fjern monteringen fra den beskadigede lampe.
 • Fjern isoleringen fra ledningerne og frakobl ledningerne.
 • Læs omhyggeligt instruktionerne for den nye lampe, og på baggrund af disse oplysninger installeres den.
 • Tilslut alle ledninger og isoler.
 • Udskift dækslet til LED-lampen.

På trods af at LED-lamperne skal udskiftes periodisk, er de stadig gavnlige på grund af dens effektivitet.

Funktioner løfte lysekroner

Fjern lysekronen er normalt ikke svært. Hvis du er bange for et elektrisk stød, kan du slukke hele lejligheden og ikke kun et værelse. I dette tilfælde bærer denne begivenhed ingen fare, du bliver ikke nervøs, og alt går glat.

Denne proces omfatter følgende handlinger:

 • Når lysekronen er suspenderet fra en krog, skal du først fjerne beskyttelsesdækslet, og sæt hånden i det hul, der har dukket op, og tag fat i denne krog. Tag ledningerne til syne og afbryd ledningerne. Tag lysekronen fast i stedet for sin vedhæftning og fjern den. Udført!
 • Når lysekronen er ophængt på en tværformet plank, skal du først fjerne loftlamperne, lamperne, skrøbelige dekorative elementer fra den. Skru derefter låget af, under hvilket fastgørelsessystemet er placeret. Ved at skrue skruerne løs kan du afbryde spændingen og fjerne lysekronen sammen med monteringssystemet. Det er kun at isolere isolationen og afbryde ledningerne.
 • Hvis din lysekrone er stor og tung, så er det bedre at ikke risikere det og tage det af med en assistent.

Fjernelse af spotlyset

Hver ejer af stræklofter undrer sig senere eller senere om at skifte lamperne i et sådant loft. Denne proces har også sine egne nuancer, som vi vil diskutere. For at undgå eventuelle problematiske situationer i løbet af arbejdet, er det umagen værd at læse ordningen omhyggeligt, så alt går uden tøven.

Fjernelse af rampelyset har nogle vanskeligheder, nemlig:

 • På tidspunktet for udvindingen af ​​belysningselementet kan fjedrene, der sikrer det over loftet, slå på fingrene
 • Hvis du ikke slukker for el, er der stor risiko for elektrisk stød.
 • Når fjedrene er for stramme, kan lampen fjernes ved at fjerne lampen.

Men med en vis forholdsregel kan du undgå disse problemer.

 • Først skal du altid slukke for rummet før demontering af belysningsarmaturerne;
 • For det andet hold fast lampens fjedre, så vil fingrene og loftet forblive intakte.

I betragtning af alle ovenstående regler kan du nemt ændre den indbyggede lampe i dit strækloft.

Sådan ændrer du pærer i et falsk loft

spørgsmål:

God eftermiddag havde jeg et loft i mit værelse, men lamperne begyndte at gå ud i det. Jeg forsøgte at trække det selv, men det virker ikke. Lerret er deformeret, lampen trækkes ikke ud. Jeg er bange for at skade loftet. Fortæl mig, hvordan man korrekt reparerer baggrundsbelysningen?

svare:

Stræk- og loftslofter bruges ofte til at dekorere interiøret og udformningen af ​​designideer. Lamperne, der er installeret i dem, hedder spotlights eller "spot", som oversættes fra engelsk som "Point". I disse kan bruges og 12-24V lamper og den sædvanlige 220V. Designet af enheden, om end typisk, men forskellige patroner er installeret i dem, lamperne i dem er også fastgjort på en anden måde. Denne fremgangsmåde hjælper med at lave et multi-zone loftlys, som passer både i huset og på kontoret. Lad os lære at ændre en pære i et falsk loft og ikke beskadige det.

Hvilke lamper bruges i spotlights

I butikkerne finder du en række produkter til spotlights, de varierer både i spænding og design. Ved udskiftning af lampen skal du være opmærksom på begge faktorer:

 1. Strømforsyning - 12, 24 eller 220 V.
 2. Type kappe.

En 12V forsyningsspænding tillader brugen af ​​sådanne lamper i ethvert rum, herunder våde rum - i badeværelset og køkkenet. Typen af ​​kælder afhænger af armaturet selv, der er mange af dem til spotlights, blandt dem kan de mest almindelige der skelnes mellem:

Generelt kan de opdeles i to grupper:

 1. Gevindbasis.
 2. Pin (lampen skal indsættes med eller uden rotation).

Den sidste forskel er typen af ​​lampe:

 • Glødelampe;
 • halogen;
 • fluorescerende;
 • LED;

Sidstnævnte to typer hedder "Energibesparelse". Lad os se, hvordan du skifter LED'en og enhver anden pære i spotlightet.

Sådan fjernes lyspæren fra strækloftet: 4 regler

Pletterne er ikke fastgjort i strækloftet, men for det meste. Rammen er monteret i loftet, og på stræk lerret er dets dekorative del. Patronen kan enten monteres på stedet eller blot hænge på ledningen, og lampen er fastgjort i armaturet, mere om dette nedenfor. Det vigtigste ved udskiftning for at overholde følgende regler:

 1. Brug en stabil stige eller stativ. Det er nødvendigt, fordi Du kan ikke læne din hånd i strækloftet, du beskadiger det.
 2. Brug handsker. Halogenlamper må ikke berøres med bare hænder. Hvis fede spor forbliver på deres overflade, kan dette føre til for tidlig fejl i lampen. Det er værd at tænke på, hvordan man erstatter halogen med diode-modparter.
 3. Ved service af armaturer som MR16 skal du forsigtigt fjerne stikket for ikke at miste det, ellers vil lampen falde ud.
 4. Ingen indsats. Fjern forsigtigt pæren eller selve stedet, for ikke at beskadige strækloftet eller gipsvæggen, bestemm lampens type og læs udskiftningsvejledningen.

Udskiftning af MR16, GU5.3 lamper

Armaturer til MR16 med GU5.3 base holder lampen ved hjælp af en holdering. Det er ikke en ring, men en beslag. Lad os lære at trække en pære ud af en spotlight.

 1. Sluk for strømmen. For ikke at slå strømmen, er det bedre at slukke for elektriciteten helt, fordi kontakten ikke altid bryder fasetråden, selvom den korrekte ordning indebærer at slukke fasen fra lyspæren.
 2. Hvis der er et dekorativt dæksel på lampen - fjern den.
 3. Klem låsebeslaget med to fingre til de antenner, der er reserveret til dette. Nu skal du fjerne det. Den fjernede stop kan let springe ud af dine fingre, pas på.
 4. Lampen vil hænge på ledningen nu skal du fjerne den fra bunden og holde den til ham. Træk ikke ledningen for ikke at rive den.
 5. Saml alt i omvendt rækkefølge og sæt låsringen på plads. Bemærk venligst, at der er spor (vinduer) på lampens krop.

Der er nogle nuancer. Hvis proppen ikke sidder på plads, kan der være to grunde til dette. Den første er, at lampen ikke var helt indsat eller dens krop blev ikke lavet i henhold til standarden. Den anden - måske er ringen ikke fra denne lampe, du kan forvirre dem, hvis du skiftede flere lamper på én gang.

I stedet for en fjederstopper kan der være en gevindskårne ring. Det skrues blot af og gentager de beskrevne handlinger.

Udskiftning pærer type GX53 (tablet)

GX53 ligner faktisk en pille, normalt rund i form med en mat hvid diffusor. Overvej hvordan du kan ændre gx53-pæren i et strækloft. Proceduren for udskiftning af dem er lidt enklere end den af ​​GU5.3. Der er to ben på lampen, men de har en anden form. Stifterne har to diametre, den der er tættere på lampen er mindre, og den der er tættere på kanten er to gange større. Dette er nødvendigt for at fastgøre pæren i patronen. Der er ikke noget at adskille her.

For at erstatte en sådan pære:

 1. Tag fat i kolben med den ene hånd.
 2. Brug den anden side af lampens ramme.
 3. Drej lampen mod uret til 20 grader.
 4. Træk lampen ud.
 5. Installer en ny ved at dreje den med uret, indtil den stopper.

For at få GX53 fra patronen, hvis det ikke går, er det ikke nødvendigt. Designet giver nem udvinding, det skal også indsættes simpelthen. Det fastgøres ved at dreje og placere stop på stifterne på et smalt sted på stikket i patronen.

Udskiftning af pærer med patroner E14, E27

Pærer med sådanne patroner er mindre almindelige i punktlys end pin, men stadig. De skal bare skrue og fjerne fra lampen. Nu vil vi fortælle dig, hvordan du skifter en glødelampe med en gevindbøsning i en spotlight. Afhængigt af dets design kan der være en fastholdelsesring som beskrevet i den første type lamper, eller selve lampen kan fjernes fra loftet. På gipspladens lofter holdes sådanne på bekostning af fjederbelastede ben, der er placeret modsat hinanden og skilt i forskellige retninger under fjærens handling. Det er nødvendigt at fjerne pletten forsigtigt fra loftet uden at skade den sidstnævnte, hvorefter det vil være bekvemt at slukke lyspæren og skrue i en ny. Stoppene under spændingsvirkningen lukker mod hinanden og frigiver lampen.

Udskiftning af lampen i strækloftet

Armaturet i strækloftet er fastgjort gennem plastikringe. Stedet hviler på fjederbelastede ben. Tæer støder op til ringen gennem spændingsvævet. For at udvinde en sådan lampe skal du kun to trin:

 1. Tag fat i ringen i strækloftet med din hånd, lidt lænende på den.
 2. Træk på lampens krop.

Fjedre vil give anstrengelser, og stopperne kommer ud af ringen.

Dernæst skal du reducere stop på den nye lampe, så de kommer ind i ringen og sæt den ind i ringen på loftet.

Ringe kan være placeret på bagsiden af ​​spændingsfilmen. Træk ikke sjovt sagen, gør det glat, men trygge bevægelser. Normalt ledningen til patronen er ret lang, bør ikke skabe hindringer.

Nyttige tips

Vi fortalte, hvordan man skifter LED-lampen i strækloftet, lad os nu lære om nogle af de finesser. Vores tips hjælper dig med at gøre dette uden at beskadige ledninger og loftbelægninger samt den hurtige udbrænding af lampen.

 1. Hvis lampen brænder på samme sted oftere end andre - problemet er i patronen. Pin caps er ikke designet til høj effekt, så det er bedre at bruge energibesparende lamper, så basen vil vare længere, men hvis den allerede er beskadiget, skal du udskifte lampen eller patronen.
 2. Undgå at berøre kolben - brug klud og handsker. Ud over de visuelle defekter kan dette føre til udbrænding af halogenlyskilder, som vi allerede har nævnt. Sådanne lamper skal tages gennem et serviet eller i handsker, simpel HB fra en hardware butik vil gøre. Hvis de ikke var til stede, kan du endda bruge medicinske. Et serviet hjælper også med at undgå problemer. Den sidste mulighed er papirtape.
 3. Hvis lampen ikke går - brug ikke kraft. Det kan holde fast ved patronen, dette sker på grund af strømforstyrrelser, overophedning. Selvklæbende tape eller papirtape vil hjælpe. Du kan klistre over den udragende kant af pæren og trække over tapeets kant. Således vil du gøre en stor indsats uden at skade loftet.

fejl

Den største fejltagelse - brugen af ​​kraftig halogenok. For eksempel fungerer bunden af ​​GU5.3 ikke godt med lamper med mere end 40 watt. For at gøre belysningen lysere skal du tilføje antallet af lamper eller bruge LED eller fluorescerende enheder. Med samme strømforbrug lyser lyseren fem eller flere gange lysere. I løbet af de sidste fem år er prisen på LED'er faldet betydeligt, og produktkvaliteten er blevet højere. De er velegnede til både belysning og hovedbelysning.

Hvis du allerede har højeffektive LED-enheder installeret, skal du prøve hvide lyspærer. Varmt lys visuelt synes det lysere og blødere, selvom de giver den samme lysstrøm.

Beslægtede videoer

For at konsolidere det omfattede materiale foreslår vi at se en video med tips om udskiftning af lamper i spotlights. I den første video viser forfatteren hvordan man får lampen selv, og fastgørelsesmekanismen er tydeligt demonstreret i den.

Den anden video viser udskiftningen af ​​lampen MR16 GU5.3 12V fra halogen til LED.

I denne video fortæller forfatteren om typer lampe og armaturer.

Den sidste korte video viser, hvordan du udskifter lampen med GX53-stikket

Det er ganske enkelt at skifte lampen, men uden nogen viden kan du beskadige loftets design. Gør det omhyggeligt og følg tipsene fra denne artikel.

Sådan skifter du en pære i et falsk loft?

I løbet af de sidste ti, femten år har installationen af ​​lamper i det nedhængte loft fundet bred anvendelse. Disse lofter strukturer er knyttet til gardin loftet af lejligheden. En sådan halogenlampe i spotlight kan enten hurtigt tilsluttes eller fjernes. Dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Falsk loft som en kilde til lys

Før montering af det hængende loft monteres en ramme af træstænger eller metalprofiler, der er monteret direkte på beton eller træloft i rummet. Monter derefter loftsdækslet på rammen. I rollen af ​​loftmaterialet i et sådant loft kan der eksempelvis tjene gips. Men også sådanne lofter kan strækkes, hvor loftsbeklædningen er lavet af stærkt syntetisk materiale. Disse designs skjuler alle fejlene i rummets hovedloft og giver det et glat og glat udseende.

Mellem disse to lofter (hoved og suspenderet) på grund af den samlede og faste ramme er der dannet et frit rum på op til 10 cm. De elektriske ledninger til tilslutning af fremtidig belysning og hovedelementerne i lyskilden er skjult i dette tomme rum. For at tilslutte lamper og forskellige kilder til lys i et sådant loft laves der specielle huller. Et særpræg ved dette loft er evnen til at installere indbyggede lys.

Generelle tips til udskiftning af pærer

Meget ofte hævede lofter er udstyret med punktkilder til lys, hvor der naturligvis er pærer. Den, der samler designet af et sådant loft, ved, hvordan man udskifter lyspærerne. Dem, der er installeret af virksomheden, må ikke have sådan viden, i dette tilfælde er det bedre at ringe til en specialist eller finde de nødvendige oplysninger om udskiftningen og forsøge at erstatte den.

I de fleste tilfælde er hovedårsagen til udskiftningen dens udbrændthed. Og måden at sætte en anden afhænger af, hvilken slags loftbelysning der er til rådighed for dig - en almindelig lysekrone eller lamper.

Hvis en af ​​flere lamper har brændt ud i en lysekrone, skal du ikke ændre det på en gang. I denne variant er det mere bekvemt og sikrere at vente på dagslyset, og i dagslys erstatte det brændte. Og hvis behovet styrker at begynde at erstatte i mørket, skal du finde en fremmed lyskilde, som f.eks. En lommelygte. Du kan få brug for tænger og en skruetrækker, brug handsker på dine hænder.

Før du udskifter, skal du slukke for den reparerede lyskilde ved at slukke for strømafbryderen eller vægkontakten.

En ny pære bør være til stede, så du kan skrue den op når som helst.

Når du tænder lyset efter udskiftning, skal du aldrig se på lyskilden, stå ikke under den, fordi der er mulighed for at afvise pæren, og når den er tændt, kan den briste.

Brugt type lamper i loftet

I det nedhængte loft anvendes fire typer af pærer hovedsageligt.

 • Halogen. Denne visning kan installeres med det mindste mellemrum mellem det hængende loft og det primære. Halogenlamper kan belyse lokalet ret stærkt, og erstatte det er lidt sværere end en almindelig lyspære. Vær forsigtig, når du udskifter. Driftstiden for denne type lampe afhænger stort set af den korrekte installation. I et husholdningsnetværk forekommer hyppige spændingsfald, der ikke påvirker lyskildens drift til det bedre. Til dette anbefales det at anvende spændingsstabiliserende enheder.
 • Konventionelle glødelamper. Hver af os kender disse produkter siden barndommen, og at ændre dem er ikke svært og viden. Men konventionelle lamper har en stor ulempe, de opvarmer hurtigt og passer derfor ikke til alle typer lofter.
 • Fluorescerende armaturer. Denne type belysning, selv på trods af deres høje omkostninger, er udbredt. De er meget økonomiske og forbruger den mindste mængde elektricitet, og deres belysningsegenskaber er meget højere end tidligere prøver. De har en række negative egenskaber. Startprodukterne lyser langsommere end andre analoger, har en grænse for antallet af til og fra, og de indeholder kviksølvdamp, hvilket yderligere komplicerer genvindingsprocessen.
 • LED lamper. Mere økonomisk og langvarig mulighed for denne type loft. Deres lysstyrke overstiger undertiden de luminescerende produkters lignende egenskaber. LED-lampernes driftsperiode når 72.000 timers produktion, med en konventionel lampe på kun 1000 timer.

Ved ændring af forskellige lamper er det nødvendigt at tage højde for, at de bruger to typer hætte. Den første er med den sædvanlige højre tråd og bruges til den klassiske patron. Sådan ændrer du en pære med denne slags, de fleste af os ved. Den anden mulighed er en G-formet base med forskellige typer, lamperne installeres ved hjælp af de eksisterende to ben. Disse stifter udfører en styrende funktion, og stærk forankring sker efter et karakteristisk klik.

Det anbefales ikke at trykke på lamperne ved udskiftning, hvis det ikke er fastgjort, trækker du bare ud og forsøger igen, at stifterne ikke altid kommer ind i de G-formede styringer første gang.

Monteringsmetoder

Tre muligheder bruges til at vedhæfte forskellige kilder til belysning, og ændringen udføres på forskellige måder. Før du udskifter en blæst pære, skal du slukke for strømmen og forberede en solid base, som du skal stå på. Dette kan være en trinladder eller afføring. Det er kun nødvendigt at starte udskiftning, når det køler, ellers er der risiko for at blive brændt.

 1. Den første montering er standard. Det sker ved at dreje lampen ind i patronen. For at erstatte det skal du bare skrue og stram den nye til enden.
 2. To-pin mount - denne mount er forbundet med halogenlamper, de holdes ved hjælp af to metal guider. For at udskifte, skal du låse låsen op - hold lampen med den ene hånd, den anden på dette tidspunkt, bøj ​​holderen. Så tager de en lyspære ud og indsætter en arbejdstager. Efter et karakteristisk klik lås låsen. Til denne procedure kræver det nedhængte loft ikke demontering, lampens fastgørelsesstruktur kommer ikke ud af hullet.
 3. Specialpatron. Denne montering er fremherskende i fluorescerende og LED-belysningsenheder. Når du udskifter, som i den tidligere version, skal du fjerne låsen, tage glasset ud og skrue af lyskilden. Denne patron skal skiftes til 90 grader.

Sådan udskiftes en pære i et falsk loft - halogen og LED. Udskiftning punktlamper.

For at ordentligt udskifte pæren i et spotlight suspenderet eller ophængt loft, behøver du ikke at ty til hjælp fra specialister.

Selve processen er ret simpel og vil ikke forårsage uhåndterlige vanskeligheder. Det er nok at kende de grundlæggende principper for montering af sådanne lamper.

Bemærk dog, at ikke alle lamper i spotlights har samme type montering. Når du vælger en ny instans i stedet for en brændt, skal du derfor være opmærksom på typen af ​​base.

Her er nogle variationer af individuelle modeller:

I lamper med en skruebase, som i den sædvanlige standard, er der ingen hemmeligheder for udskiftning. De fjernes ved vridning. Men i suspenderede og stræklofter er andre typer mere populære.

Pærer med to ben, som fastgøres efter kliket - GU 5.3, MR16

Der er modeller, der reparerer, når de drejes rundt om en akse med 90 grader - GU10.

Type GX 53 eller tablet:

Overvej processen med at erstatte alle disse løg.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre. Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet fra virksomheden og ikke gjorde det selv, så kan du ikke vide, hvordan udskiftningen er færdig.

På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige Produkter

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i fire slags.

 • Halogen, som kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning. Udskiftning af et sådant element er lidt sværere end en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation. Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært. Men de er langt fra at være egnede til alle hævede lofter, da de bliver meget varme;
 • Lysstofrør, på trods af at deres pris er ret høj, er de meget populære, fordi de bruger lidt elektrisk energi. Desuden er deres lysstyrke meget højere end analogernes. Blandt manglerne kan man notere den langsomme inklusion (lamper med varm start). Ud over et begrænset antal on-off cykler samt indholdet af kviksølvdamp i dem, hvilket komplicerer genbrug.
 • LED-lamper til loftslofter er de mest økonomiske og holdbare. Lysstyrken af ​​sådanne indretninger er ofte højere end for fluorescerende enheder. Deres levetid kan nå 72.000 timer, hvilket er en utrolig mængde. Til sammenligning har en konventionel glødelampe en levetid på 1000 timer.

Ved udskiftning af belysningsarmaturer skal du kende et par nuancer.

Anvendes hovedsagelig til punktbelysning, to typer af base:

 1. Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 1. Der er lamper, der er fastgjort med to ben (base G med forskellige modifikationer). De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik. Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet ske nemt. Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;

Kom godt i gang med at erstatte

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden. For at gøre dette skal du bare sørge for, at kontakten er i "slukket" position.

Derefter finder vi en bekvem støtte, så du kan udføre arbejde i højden. Brug en stige eller en almindelig afføring.

Tip! Ved arbejde i ophængnings- og spændingssystemer skal man være yderst forsigtig. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet. Hvis suspensionstativsystemet, og selv med en spejlbelægning, så kan dette også enhver forsigtig bevægelse være skadelig.

 • Hvis loftet er en glødelampe, skal du tage fat i kolben og dreje den mod uret, det vil sige, den holdes af bunden.
 • LED, halogen og fluorescerende lamper har en anden montering.
 • Når du fjerner først, bør du låse op pæren i kroppen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring. Når du gør dette arbejde, hold denne del, selve ringen er fjendtlig og kan let glide ud af din hånd.
 • I andre udførelser er ringen gevindskruet og skruet mod uret.
 • Nu er lampen fri. Det vil ikke falde, som det hænger på ledningerne. Træk det ud og afbryd forbindelsen ved blot at trække den til siden.
 • Ved at tage lampen, kan du se dens værdi og afhente sin udskiftning.
 • Installer lampen i omvendt rækkefølge.

Tips

For at gøre lampen ikke kun arbejde i lang tid, men også se smuk ud i loftet, er det nok at følge nogle få enkle regler:

 • Hvis du ikke har nok belysning i rummet. Så du kan gå to metoder til at rette op på situationen. Den første er at hente en lampe med større strøm, og den anden er at erstatte den med en mere energieffektiv løsning - LED.
 • Hvis du bare var ubehagelig at arbejde, så prøv at tage en llama dagslys med en temperatur på 4000K. Sådan belysning er mere befordrende for arbejdsmiljøet.
 • Lamper i det falske loft, brug samme model, ellers ser de ikke meget sammen. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle lamperne i rummet, hvis det helt sikkert ikke har råd til meget.
 • Hvis du lægger en halogenlampe uden reflektor, f.eks. I en lysekrone, så husk at du ikke kan tage den med dine bare hænder. Faktum er, at deres kolbe er dækket af en speciel belægning, der nedbrydes, når den kommer i kontakt med fedtstoffer - en sådan lampe varer ikke i lang tid. Brug den klud eller cellofan, der kommer i sættet.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Sagen er enkel, men ikke blottet for visse subtiliteter. Lad dit hjem være lyst og hyggeligt.

Sådan skifter du en pære i strækloftet? Sådan fjerner du og hvordan du skifter LED-lampen, og indsæt derefter en ny

Sådan skifter du en pære i strækloftet?

For at ændre pæren i strækloftet er det ikke nødvendigt at søge hjælp fra fagfolk. Du kan selv gøre det. Afhængigt af hvilken type lampe der er installeret, vil udskiftningsinstruktionen være anderledes.

At få en almindelig glødelampe er ikke svært, og inden du udskifter andre typer lamper, er det bedre at gøre dig fortrolig med de trinvise instruktioner.

Hvad er årsagen til udskiftning af pærer?

Strækloftet er en moderne designbeslutning, der kan dekorere ethvert interiør. Når du vælger belysning, er der meget plads til fantasi - fra en lysekrone, LED-stripe til spotlights af forskellige størrelser og former.

Men før eller senere skal du skifte pærer. Hvorfor sker det her?

 • Lampen er ude af drift. Dette er den mest almindelige årsag, så spar ikke på at købe en lampe. Derefter skal udskiftningsproceduren gøres meget sjældent.
 • Interiørændring. Dette er en almindelig årsag, der kræver demontering af gamle armaturer. Men fjern ikke nødvendigvis alle lysene. Nogle gange kan udvej være at købe overlays til spotlights, hvilket vil give dem et opdateret look. Hvad angår lysekronen, så kan du genoprette hvert loft eller købe nye.
 • Og en anden grund til, at demonteringen af ​​lamperne er uundgåelig er udskiftningen af ​​hele nettet. Det er umuligt at ændre strækloftet til en ny uden at røre ved lamperne.

Hvis det af en eller anden grund blev besluttet at erstatte kæresten med en anden, så skal man gøre sig bekendt med reglerne for demontering af hver type lampe. Det vil således være muligt at forhindre alvorlige fejl.

Halogen lampe udskiftning

Dette er en af ​​de mest populære versioner af lampen, som ofte bruges i soffits. Det har høj effekt, og derfor et kort levetid. For at erstatte det med en ny skal du følge enkle regler.

 • Først skal du slukke for strømmen i rummet.
 • Bomuldshandsker bør bæres før arbejde, fordi halogen radiatorens krop har en høj temperatur. Rør ikke pærens overflade uden handsker.
 • Først efter at disse fikseringer fjernes, skrues den gamle lampe ud og udskiftes med en ny.
 • Den nye model er faste monteringer.
 • Det skal tages i betragtning, at halogenlampens krop skal være mindst ti centimeter fra nettet.

LED lampe udskiftning

Disse lamper er bekvemme og rentable, fordi de ikke kræver meget strøm. Så de tjener lang tid.

Men der er intet evigt, så dette pille lys vil før eller senere blive udskiftet med en ny. Hvordan gør man det?

 • Først skal du sørge for, at elen i rummet er slukket.
 • Hvis udskiftningen af ​​pæren sker om aftenen, er det bedre at tage en lommelygte med dig for at gøre det nemmere at navigere.
 • Derefter skal du fjerne vedhæftet fil af den gamle lampe.
 • Derefter fjernes isolationen fra ledningerne.
 • Efter behovet for at afbryde ledningerne.
 • For ikke at handle "blindt", er det bedre at læse instruktionerne for den nye lampe.
 • Indsæt derefter den nye LED-lampe direkte.
 • Det kræver derefter at fastgøre de nødvendige ledninger og fastgør låget med skruer.

På trods af at LED-lamper kræver periodisk udskiftning, er de stadig mere økonomiske og er meget populære hos ejere af hævede lofter.

Udskiftning af projektørlyset

Arbejde med denne type belysningsenhed vil kræve lidt mere færdighed.

 • Først skal du demontere kassen, afbryde ledningerne og fjerne den gamle lampe.
 • I den nye lampe skal du åbne kassen og tilslut kablerne, samme farve.
 • Derefter skal du ved hjælp af specielle tænger krympe og lukke ledningsdækslet.
 • Når alle ledninger er i kassen under dækslet, kan du installere pærer.
 • Så skal du sætte lampen på loftet. Dens effekt bør ikke overstige det, der er angivet på kolben.
 • I slutningen af ​​arbejdet kan du tænde spændingen.

For at kunne trække spotlighten korrekt ud og skrue i en ny, skal du træffe forholdsregler.

 • Sluk for strømmen, inden lampen udskiftes, ellers kan den komme i stykker med strømmen.
 • Armaturet skal holdes på fjedrene, ellers vil de beskadige både fingrene og loftet.

Ved at følge disse enkle regler kan du let skrue projektørens lys.

Hvilken demontering anses for at være forkert?

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at udskiftning af en lampe kræver at skære en web rundt om det. Men denne mulighed er ikke kun forkert, men også farlig. Hvorfor?

 • For det første at genoprette lærredet efter en sådan procedure ville være næsten umuligt.
 • For det andet, hvis du rører den forkerte ledning, kan den ikke svagt ramme af strømmen.
 • Det nye armatur skal have en større diameter, fordi installationsstedet på grund af skæringen vil stige, og lampens gamle størrelse virker ikke.
 • Hvis produktet er under garanti, vil det efter en sådan indgriben ophøre med at fungere.

Med en sådan indvirkning kan hele strækloftet være uopretteligt beskadiget, og den eneste udvej er at ændre den til en ny. Derfor er det bedre i tilfælde af usikkerhed i deres evner at ikke tage risici, men at søge hjælp fra fagfolk.

Sådan fjerner du lysekronen fra strækloftet?

Det sker, at for at udskifte lampen er det nødvendigt at fjerne lysekronen. Du kan gøre det selv, efter anbefalingerne.

 • Hvis lysekronen hænger på krogen, så skal du nå den med hånden og tage fat på dette beskyttelseshætte, når du har fjernet beskyttelsesdækslet. Når du har fjernet lysekronen fra krogen, skal du arbejde med ledningerne og adskille dem.
 • Hvis lysekronen har en korsformet plank, vil dens demontering være lidt vanskeligere. Først skal lampen befries fra loftet, lamper og andre dekorationer. Først efter bliver låget afskruet, og fastgørelsessystemet er løsrevet (det er kun nødvendigt at skrue skruerne ud). Derefter arbejder vi analogt med ledninger.
 • Eksperter anbefaler ikke at købe flade vandrette lysekroner til lofter, især med glødelamper og halogenlamper. Fra deres varme kan banen smelte.

Nogle flere tips

Ved udskiftning af en pære på et strækloft er det værd at overveje andre detaljer.

 • Hvis strækloftet med spejlelementer, skal du udskifte lamperne, så du må undgå at beskadige overfladen.
 • Det er bedre, at lamperne er de samme, ellers vil lysforsyningen være ujævn. Derudover ser ensartethed altid mere æstetisk ud. Hvis du ikke kan finde den rigtige lampe, giver det mening at erstatte alt.
 • Arbejd bedre med handsker. Så lampen vil have en lang levetid.
 • Armaturer med høj effekt er dårligt kombineret med et strækloft. Det anbefales ikke at skrue en lampe med strøm over 35 watt, ellers er der risiko for beskadigelse af materialet.
 • For profylaktiske formål bør du ikke overophede enhederne unødigt, da ethvert udstyr har brug for en pause i arbejdet.
 • Det er bedre ikke at spare på højkvalitets lamper. De vil vare længere, og de bliver nødt til at ændre mindre ofte.

Udskiftning af en pære er således ikke så vanskelig som det ser ud ved første øjekast. Det vigtigste er at nøje følge anbefalingerne, og alt vil fungere.

På hvordan man ændrer lyspæren i strækloftet, se nedenfor.

Detaljeret trin for trin vejledning om, hvordan du skruer pæren fra strækloftet

Blog sektioner

Loftet kan få sin sofistikerede og attraktive udseende ikke kun på grund af forskellige unikke former og farver, men den farverige belysning på den vil også se imponerende ud. Den mest populære mulighed er spotlights. De er installeret i en vis mængde på loftet: normalt mere end et par stykker. For at tilføje skønheds- og installationslamper, skal du vide, hvordan du monterer dem korrekt.

Typer af pærer brugt

I dag tilbyder byggemarkedet en bred vifte af luminescerende produkter, herunder forskellige former og indretning.

De mest populære er:

 • Halogenpærer til lofter. De producerer en kraftig glød og er den mest hensigtsmæssige mulighed for installation i et hæftet loft. Den eneste ulempe er den noget komplicerede installationsproces, snarere end en konventionel glødelampe. Rådet. Da pludselige udsving i spændingen er en hyppig årsag til fejlfunktionen af ​​belysningsenheder, vil installationen af ​​spændingsregulatorer, som forhindrer lamperne at brænde ud, være den rigtige mulighed.
 • Konventionelle glødelamper. Deres installation er ikke særlig vanskelig, og der er ingen særlige problemer i drift.
 • LED lamper - den mest almindelige løsning. De spiser elektricitet sparsomt og er ideelle til installation i spotlights til et strækloft.

For at kunne installere lampen korrekt skal du vide om de mulige fastgørelsestyper:

 • Traditionel udskæring. Dette er en standard type vedhæftet fil, hvilket er usandsynligt, at nogen vil have problemer.
 • Følgende type lamper er installeret på to specialstifter, der regulerer lampens retning og reparerer den. Hvis du beslutter dig for at udskifte en blæst pære, skal du ikke være bange for at trykke på den, når du drejer. På samme tid, hvis du gjorde noget forkert, vil et korrekt klik ikke følge.
 • Den sidste men ikke mindre almindelige type er monteringen, som er fast, når lampen drejes 90 grader.

Vær opmærksom. På hvordan man kan skrue pæren fra strækloftet, kan du se de specielle monteringer. For eksempel, hvis der er en kegle i strækloftet, kan det være et tegn på et halogenelement. Ved udskiftning af en sådan lampe er det ikke nødvendigt at dreje det, bare fast det til stifterne.

LED lampe udskiftning

Når du arbejder med belysningsudstyr, skal du først og fremmest slukke for lejligheden. For at gøre dette skal du slukke for det ønskede emne i kraftafdelingen. Gør dette med omhu og opmærksomhed, iagttagelse af sikkerhedsregler. Det er også bedre at tage en stol og et andet stativ, som du vil være komfortabel til at gøre arbejdet.

Vær forsigtig med stoffet i strækloftet, enhver pludselig bevægelse kan beskadige den.

Fortsæt nu med den øjeblikkelige udskiftning af lampen:

 1. For at begynde skal du låse op lampen i monteringssystemet. En særlig holdering er ansvarlig for dette. Pas på, ringen kan let glide ud af hånden.
 2. Skru derefter langsomt den gamle lampe af. Inspicer det og hent en ny lampe med de relevante egenskaber: størrelse og effekt.
 3. Efter udskiftning af lampen skal du udskifte holderen og fastgøre den i korrekt tilstand.

Her er nogle tips om, hvordan man får en lyspære fra strækloftet:

 • Hvis loftet giver mulighed for installation af LED-lamper, men deres magt er bestemt ikke nok til dig, skal du bruge et lille trick: i stedet for den sædvanlige standard gul farve, køb hvid. Med denne simple udskiftning øger du klarhedens lysstyrke uden at påvirke forbruget.
 • For at opnå en harmonisk effekt af at sende lys ind i strækloftet i et rum, er det bedre at montere lamper af samme model. Så du får et æstetisk og attraktivt udseende. Hvis det er umuligt at finde den ønskede lampe, skal du udskifte alt i rummet. For at gøre dette skal du altid købe et par flere pærer for hurtigt at udskifte dem på det rigtige tidspunkt.
 • For at lampen skal vare længere, må du ikke dreje den ind i lampen med dine bare hænder. Brug handsker eller en tør klud.
 • Forresten må du ikke glemme, at det hængende loft ikke står for kraftig lampe. Det er bedre at købe det med en effekt på højst 35 W for at undgå mulig skade på materialet.

Loftslampe design

Næsten alle armaturer til strækloftet har samme struktur:

 • Hovedelementet er kroppen, det holder ledningerne og holder patronen;
 • Særlige klemmer bruges også til at sikre, at sagen er fastgjort til overfladen;
 • Alt dette design beskytter dækslet af glas eller plastik;
 • Den sidste del er klippet, der løser hele strukturen.

Tips til, hvordan du udskifter en halogenpære på et strækloft

Hvis halogenlamper er installeret i dit værelse, så er det nødvendigt at lægge mere indsats for at erstatte dem. De har mange fordele. Lamperne blinder ikke øjnene for en person, de giver et blødt, behageligt lys, som vi let opfatter. Halogener tjener som regel ikke mere end 5 år, men det er en meget længere periode end en almindelig lampe.

Ved udskiftning af halogenlampen skal du slukke for strømmen først. Derefter skal du forsigtigt fjerne monteringen, der holder selve lampen. Nu, når du ser blækpatronen, skal du skrue pæren ud af den, udskifte den med en ny model, og sæt derefter monteringen på plads igen og fastgør den ordentligt.

Således er det ret nemt at udskifte enhver lampe, det være sig en halogen- eller LED-model. Det eneste problem, der måtte opstå, er manglen på en passende lampe. Når alt kommer til alt, skal alle belysningsapparater på samme loft kombineres. Så glem ikke at købe et par ekstra lamper under installationen af ​​strækloftet, så du nemt kan ændre den brændte.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.