Sådan skifter du en pære i lysekroner, suspenderede og nedhængte lofter

Næsten alle hængende eller nedhængte lofter bruger spotlights. Livet på enhver teknisk enhed er ikke uendelig, og før eller senere skal du udskifte lyspæren. Opgaven er enkel: Du kan ændre det selv og overholde visse regler.

Varianter af lamper

Der findes flere typer lamper til belysningshus. Ud over konventionelle glødelamper er disse LED-, halogen- og fluorescerende lyskilder.

Glødelamper

Dette er den mest almindelige og overkommelige måde at belysning boliger på. Lys i glødelamper udsender en opvarmet wolframleder (lavet af wolframbaserede ildfaste legeringer).

Sådanne indretninger modstår strømstigninger og er ganske billige. En anden fordel ved glødepærer - hurtig brand efter tænding.

Effektiviteten af ​​denne lyskilde er imidlertid ekstremt lille: kun 4%. Derudover har glødelamper ikke en meget lang levetid, det overstiger ikke tusind timer. Som følge heraf skal lyspæren ændres hyppigt.

LED pærer

Kilder til lys på lysdioder kaldes også halvleder. De er de mest harmløse for forbrugerne og er miljøvenlige.

Selvom fremstillingsvirksomheder hævder en 11-årig levetid for LED-lamper, er det faktiske liv meget lavere og overstiger ikke 3-4 år. Faktum er, at LED'en allerede i fjerde (i gennemsnit) år for lyspæreoperationen begynder at nedbrydes og taber lysstyrke og lys.

Manglen på LED lamper - i deres høje omkostninger. Priserne på LED'er varierer meget, men minimumsprisen for en lampe falder ikke under 300 rubler, og det kan gå op til 2.000 rubler. LED'er giver en smal, koncentreret lysstråle. Dette dikterer behovet for at købe en række armaturer for at sikre ensartet belysning af rummet, hvilket yderligere øger omkostningerne.

Vær opmærksom! På grund af den høje pris betaler LED-pæren ikke tidligere end 5 år efter overtagelsen.

Halogenlamper

Halogen lyskilder har en høj lyseffekt - mere signifikant end glødelamper. En halogenpære er en kvartsflaske med et inert gasformigt medium. Der er også halogener eller beslægtede forbindelser i tanken. En sådan sammensætning nedsætter inddampningsprocessen af ​​det glødelampe, hvilket tillader at forlænge levetiden af ​​denne lyskilde.

Halogenlamper falder i to kategorier:

 1. Op til 24 volt (lav spænding).
 2. Over 24 volt (netspændingsudstyr).

Ifølge designfunktioner er halogenlyskilder opdelt i fire typer:

 1. Lineær (fra 1 til 20 kW). Anvend ikke på indvendige rum i bygninger, da de giver for høj lysstyrke).
 2. Med ekstern pære (netspændingspærer).
 3. Med en retningsbestemt stråle af lys. Udstyret med aluminium eller interferens reflektor. Anvendes til accent-spot-belysning.
 4. Finger. Karakteriseret af lille størrelse.

Lysstofrør

De er gasudladningslyskilder udstyret med startjusteringer. Leveres normalt med E14 eller E27 stikkontakt.

Manglen på fluorescerende enheder - deres lave effekt, hvilket dikterer behovet for at købe et stort antal lamper.

Sammenligning af forskellige armaturer

Den laveste effektivitet er typisk for glødelamper. Lav effektivitet og halogenlamper er forskellige. LED-lyskilder bruger meget strøm, men de viser god effektivitet. Derudover til LED'er præget af høj styrke.

Tabellen viser de vigtigste egenskaber ved forskellige typer lamper.

Den mest overkommelige indstilling er glødelampen. Men for at spare elektricitet er det mest rentabelt at købe halogenlamper.

Typer af socles

En vigtig parameter for en lyskilde er en basetype. Der er tre typer af socles - skrue, bajonet og pin. Hver af dem - med sin egen diameter og fastgørelsesmetode.

Den mest berømte og udbredte type base - skrue. Den bruges i glødelamper. Bayonet-forbindelsen er faktisk en underart af skruen, den består af fremspring på stik og riller på patronen. Pin baser er blevet populære for nylig på grund af udbredelsen af ​​halogen og LED lys. Der er syv forskellige typer stikforbindelser på markedet.

Figuren viser de fælles størrelser af stiften.

Vær opmærksom! Alle lyskilder ved udskiftning skal have samme type base. Ingen af ​​dem er udskiftelige. Ellers bliver du nødt til at ændre ikke kun pæren, men også bunden.

Funktioner med arbejde med hængende og nedhængte lofter

For at udskifte lampen i loftet, skal du først fjerne ringetøjet, hvilket er en trådfjeder. Dette skal gøres omhyggeligt, da foråret kan glide ud af fingrene og gå tabt. Derefter forsvinder forsigtigt bevægelserne forsigtigt pæren fra bunden, for ikke at knuse den eller beskadige loftoverfladen.

I mange tilfælde er demontering af lampen tilstrækkelig til at komme ud af monteringshullet. Lampen er fastgjort i stedet med fjederbeslag. Det er nødvendigt at pry en af ​​kanterne af lampen og forsigtigt trække den ned. Så snart fjedrene bliver synlige, skal de komprimeres for at frigive lyspæren.

Der er også lamper uden parentes. De er udstyret med gevindforsynede sokler. For at trække en sådan lampe ud af det hængslede loft, skal du have et stykke skridsikkert stof, som placeres på lampens krop, når du skruer af. En sådan foranstaltning giver dig mulighed for at beskytte dine hænder mod skader med shrapnel (hvis lampen bryder) og forhindrer også fingrene i at glide.

I strækloftet holder armaturerne ofte på lejeoverfladen, så når man demonterer, skal man dog sørge for, at risikoen for beskadigelse af loftmaterialet er lav. Udskiftning af pæren udføres på samme måde som i tilfælde af et falsk loft.

Ved udførelsen skal et sådant arbejde være opmærksom på sikkerhedsreglerne. Sluk i afskærmningen. For at komme til loftet har du brug for en pålidelig, stabil stativ under dine fødder, et bord eller en stige.

Tip! Når du arbejder med gipsplader, anbefales det at bruge sikkerhedsbriller.

LED lampe udskiftning

Først skal du slukke for strømmen til lejlighedsnetværket. For at udføre arbejdet vil der være brug for en stol eller trinladder. Ved arbejde med strækloft skal der tages hensyn til ikke at beskadige materialet.

Udskiftning af lampen som følger:

 1. Lås armaturet ud af monteringen (lampen er fastgjort med en speciel ring).
 2. Skru den gamle lyskilde langsomt af. Installér derefter en ny lampe i stedet.
 3. For at indsætte en ny pære, udføres de trin, der er beskrevet ovenfor, i omvendt rækkefølge. Når lampen er monteret, skal holderringen returneres til sin oprindelige plads.

Halogen lampe udskiftning

Udskiftning af halogen spotlights er praktisk talt den samme som med enhver anden lyskilde. Inden du udskifter halogenpæren, skal du slukke for strømmen i lejligheden. Fjern derefter forsigtigt monteringen, der holder lampen, tag lampen ud af patronen og installer en ny på samme sted.

Når du udskifter en halogenlampe, skal du huske at du ikke kan røre glasfladen. Faktum er, at halogenlyskilder virker ved høje temperaturer, og hvis lidt fedt kommer fra fingrene på pærens overflade, uundgåelig overophedning af pæren og dens svigt. Hvis der kommer et tryk, skal du forsigtigt tørre de berørte overflader med alkohol.

Egenskaber ved demontering af lysekronen

Arbejdsordenen:

 1. Hvis lysekronen er fastgjort på krogen, skal du fjerne beskyttelsesdækslet og finde en krog i nichen, der vises. Træk ledningerne så det er i sikte, og frakobl ledningerne. Herefter frigør lysekronen fra fastgørelserne.
 2. Hvis lysekronen holder på de korsformede planker, skal du først fjerne loftlampen, pærer og dekorative elementer fra den. Derefter fjernes hætten, der skjuler låserne. Det er fortsat at skrue skruerne, fjerne isoleringen og afbryde ledningerne. Lysekronen holder ikke noget, og det kan fjernes.

Tip! Hvis belysningsenheden er stor eller tung, anbefales det at arbejde med en assistent.

Nyttige tips

Det er let at skifte en pære til en ny, som overholder sådanne anbefalinger:

 1. Hvis der er spejleelementer i loftet, skal der være særlig pleje for ikke at beskadige overfladen. Stræklofter er også følsomme for mekanisk belastning.
 2. For at opnå harmoni i lysoverførslen anbefales det at bruge samme type lyskilder, selv pærer af samme model. Hvis du ikke kan finde pæren for at belyse rummet, er det bedre at udskifte alle lyskilderne i rummet. Ellers vil belysningen være ujævn og irriterende syn. Derfor anbefales det at købe lamper med en margen, så på grund af en lyspære er det ikke nødvendigt at ændre alle de andre i rummet.
 3. Hvis loftet giver mulighed for installation af lysdioder, men deres samlede effekt ikke er nok, anbefales det i stedet for standardpærerne med en gul glød for at få enheden i hvid. Lysstyrken af ​​sådanne lamper er subjektivt højere, og deres effekt er den samme.
 4. Til lyskilden serverede lidt længere, bør du ikke tage den med dine bare hænder, når du installerer. Det anbefales at bruge handsker eller en ren, tør klud.
 5. Stræklofter er ikke særlig kompatible med kraftige lamper. For ikke at beskadige materialet, anbefales det at undgå at installere pærer stærkere end 35 watt.

For at lyskilderne indbygges i loftet for at fungere så længe som muligt anbefales det at følge disse regler:

 1. Antallet af lamper tæller på forhånd. Hvis belastningen er for stor, vil lamperne hurtigt blive ubrugelige.
 2. Gem ikke på belysning. Kvalitetsprodukter er dyrere, men det betaler for pålidelighed i drift.
 3. Ledninger og lampeholdere er et lige så vigtigt element i belysning end lamper. Til deres køb og installation bør tages meget alvorligt.
 4. Lamperne må ikke overophedes overdrevent. Selvom lejligheden er udstyret med dyr belysningsteknologi, har den brug for teknologiske pauser i sit arbejde.

Udskiftning af en pære er den enkleste betjening til rådighed selv til en nybegynder hjemme mester. Men det kræver også opmærksomhed, nøjagtighed og konsistens.

Detaljeret trin for trin vejledning om, hvordan du skruer pæren fra strækloftet

Blog sektioner

Loftet kan få sin sofistikerede og attraktive udseende ikke kun på grund af forskellige unikke former og farver, men den farverige belysning på den vil også se imponerende ud. Den mest populære mulighed er spotlights. De er installeret i en vis mængde på loftet: normalt mere end et par stykker. For at tilføje skønheds- og installationslamper, skal du vide, hvordan du monterer dem korrekt.

Typer af pærer brugt

I dag tilbyder byggemarkedet en bred vifte af luminescerende produkter, herunder forskellige former og indretning.

De mest populære er:

 • Halogenpærer til lofter. De producerer en kraftig glød og er den mest hensigtsmæssige mulighed for installation i et hæftet loft. Den eneste ulempe er den noget komplicerede installationsproces, snarere end en konventionel glødelampe. Rådet. Da pludselige udsving i spændingen er en hyppig årsag til fejlfunktionen af ​​belysningsenheder, vil installationen af ​​spændingsregulatorer, som forhindrer lamperne at brænde ud, være den rigtige mulighed.
 • Konventionelle glødelamper. Deres installation er ikke særlig vanskelig, og der er ingen særlige problemer i drift.
 • LED lamper - den mest almindelige løsning. De spiser elektricitet sparsomt og er ideelle til installation i spotlights til et strækloft.

For at kunne installere lampen korrekt skal du vide om de mulige fastgørelsestyper:

 • Traditionel udskæring. Dette er en standard type vedhæftet fil, hvilket er usandsynligt, at nogen vil have problemer.
 • Følgende type lamper er installeret på to specialstifter, der regulerer lampens retning og reparerer den. Hvis du beslutter dig for at udskifte en blæst pære, skal du ikke være bange for at trykke på den, når du drejer. På samme tid, hvis du gjorde noget forkert, vil et korrekt klik ikke følge.
 • Den sidste men ikke mindre almindelige type er monteringen, som er fast, når lampen drejes 90 grader.

Vær opmærksom. På hvordan man kan skrue pæren fra strækloftet, kan du se de specielle monteringer. For eksempel, hvis der er en kegle i strækloftet, kan det være et tegn på et halogenelement. Ved udskiftning af en sådan lampe er det ikke nødvendigt at dreje det, bare fast det til stifterne.

LED lampe udskiftning

Når du arbejder med belysningsudstyr, skal du først og fremmest slukke for lejligheden. For at gøre dette skal du slukke for det ønskede emne i kraftafdelingen. Gør dette med omhu og opmærksomhed, iagttagelse af sikkerhedsregler. Det er også bedre at tage en stol og et andet stativ, som du vil være komfortabel til at gøre arbejdet.

Vær forsigtig med stoffet i strækloftet, enhver pludselig bevægelse kan beskadige den.

Fortsæt nu med den øjeblikkelige udskiftning af lampen:

 1. For at begynde skal du låse op lampen i monteringssystemet. En særlig holdering er ansvarlig for dette. Pas på, ringen kan let glide ud af hånden.
 2. Skru derefter langsomt den gamle lampe af. Inspicer det og hent en ny lampe med de relevante egenskaber: størrelse og effekt.
 3. Efter udskiftning af lampen skal du udskifte holderen og fastgøre den i korrekt tilstand.

Her er nogle tips om, hvordan man får en lyspære fra strækloftet:

 • Hvis loftet giver mulighed for installation af LED-lamper, men deres magt er bestemt ikke nok til dig, skal du bruge et lille trick: i stedet for den sædvanlige standard gul farve, køb hvid. Med denne simple udskiftning øger du klarhedens lysstyrke uden at påvirke forbruget.
 • For at opnå en harmonisk effekt af at sende lys ind i strækloftet i et rum, er det bedre at montere lamper af samme model. Så du får et æstetisk og attraktivt udseende. Hvis det er umuligt at finde den ønskede lampe, skal du udskifte alt i rummet. For at gøre dette skal du altid købe et par flere pærer for hurtigt at udskifte dem på det rigtige tidspunkt.
 • For at lampen skal vare længere, må du ikke dreje den ind i lampen med dine bare hænder. Brug handsker eller en tør klud.
 • Forresten må du ikke glemme, at det hængende loft ikke står for kraftig lampe. Det er bedre at købe det med en effekt på højst 35 W for at undgå mulig skade på materialet.

Loftslampe design

Næsten alle armaturer til strækloftet har samme struktur:

 • Hovedelementet er kroppen, det holder ledningerne og holder patronen;
 • Særlige klemmer bruges også til at sikre, at sagen er fastgjort til overfladen;
 • Alt dette design beskytter dækslet af glas eller plastik;
 • Den sidste del er klippet, der løser hele strukturen.

Tips til, hvordan du udskifter en halogenpære på et strækloft

Hvis halogenlamper er installeret i dit værelse, så er det nødvendigt at lægge mere indsats for at erstatte dem. De har mange fordele. Lamperne blinder ikke øjnene for en person, de giver et blødt, behageligt lys, som vi let opfatter. Halogener tjener som regel ikke mere end 5 år, men det er en meget længere periode end en almindelig lampe.

Ved udskiftning af halogenlampen skal du slukke for strømmen først. Derefter skal du forsigtigt fjerne monteringen, der holder selve lampen. Nu, når du ser blækpatronen, skal du skrue pæren ud af den, udskifte den med en ny model, og sæt derefter monteringen på plads igen og fastgør den ordentligt.

Således er det ret nemt at udskifte enhver lampe, det være sig en halogen- eller LED-model. Det eneste problem, der måtte opstå, er manglen på en passende lampe. Når alt kommer til alt, skal alle belysningsapparater på samme loft kombineres. Så glem ikke at købe et par ekstra lamper under installationen af ​​strækloftet, så du nemt kan ændre den brændte.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Sådan udskifter du lampen i en spotlight?

God dag! Det er nødvendigt at udskifte lampen i en spotlight på et falsk loft. Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg kommer til det.

3 kommentarer

Sluk først lysene i rummet. Derefter skal du fjerne holderen. Dette gøres ganske enkelt. For ikke at ridse lampen, tag en slags plast tynd genstand og forsigtigt pry denne ring, det skal komme ud med lethed. I nogle tilfælde skrues fastholdelsesringen ud, så prøv at fjerne den. En anden mulighed er at udskifte pæren i en spotlight - først skal du helt fjerne kroppen fra loftet og derefter få pæren, som vist i videoen: https://www.youtube.com/watch?v=OkpoFVUBpoo

Generelt skal du ringe guiden til dette) Men som det er sagt, fortalte administratoren alt rigtigt med kommentaren ovenfor, bortset fra at muligheden for fuldt ud at nå kroppen ikke er den bedste, kan det være problematisk at indsætte det senere. Men det afhænger af typen og kvaliteten af ​​selve lampen.

Selvom alting er fint med mig, men jeg vil forsøge at ændre lampen. Kløe.

Sådan ændrer du pærer i et falskt loft - hvad nykomne skal vide

Næsten i ethvert loft på en suspenderet konstruktion anvendes spotlights, hvis opbevaringstid desværre ikke er evig. Før eller senere skal man stå over for, at en eller flere pærer er brændt ud og skal udskiftes. Hvis du ikke selv installerede belysningen, betyder det at du ikke er fortrolig med erstatningsteknologien, men det er ikke så svært. Det er muligt at skifte en sædvanlig prikpære af hænderne. For hvilke nedenfor og give trin for trin instruktioner.

Hvilke lamper anvendes

Suspended ceiling systemer bruger en af ​​følgende typer belysning:

 • Halogenpærer. De er installeret med det mindste hul i forhold til basen og giver et lyst diffust lys, der er behageligt at opfatte de menneskelige øjne. Betjeningsbetingelserne afhænger direkte af korrekt installation (i gennemsnit op til 4 år). Det kan bruges i våde rum på grund af lavspændingsmodeller på 12 og 24 V. Da der ofte findes pludselige spændingsstødninger i vores net, anbefales det at installere specialstabilisatorer på grenen. Udskiftning af halogenpæren er vanskeligere end den traditionelle, og arbejdet kræver maksimal forsigtighed.
Halogen spotlight
 • Konventionelle glødelamper. Alle er bekendt med deres egenskaber og erstatningssystem.
 • LED pærer. Økonomisk (højeste effektivitet) og holdbar (op til 100.000 driftstimer kontinuerligt) mulighed for spotlights. De er kompakte, funktionelle og giver god panorama belysning af ethvert rum.
 • LED tape. De er installeret bag lærredet i rum, hvor det er planlagt at udstyre et rekreativt område med behagelig blød belysning. I det nedhængte loft ser meget imponerende ud.
 • Energibesparende modeller. Godt fordi de har lav effekt. Dog kan de ikke bruges i rum med høj luftfugtighed, idet levetiden er begrænset af cyklerne til tænding og slukning (jo mere lyset tændes, desto mindre lyspæren lever).

Derudover indeholder inde i disse pærer kviksølv - et kemisk element, der er farligt for menneskers sundhed, så hvis de bryder, skal du evakuere folk fra rummet og et sæt desinfektionsforanstaltninger.

Lampholder

Lad os fortælle om fastgørelsestyper:

 • Traditionel højre håndtråd til standardpatroner. Alle ved, hvordan man skifter en lampe i et sådant system.
 • Der produceres også pærer, som er fastgjort ved hjælp af to ben. De fungerer som vejledninger og rettes efter et klik. Her, når du udskifter det vigtigste - må du ikke overdrive det i styrke. Når det kommer i rillen, sker det let, men hvis du trykker hårdt, kan du ødelægge lampen.
 • Der er strukturer, hvor pæren skal neddykkes i patronen og roteres nøjagtigt 90 °, så elementet klikker på plads.
Montering af pæren i et falsk loft

Udskiftning af lysarmaturer

 • Den første vigtige regel er sikkerhed. Afbryd strømforsyningen til panelet på den ønskede gren, inden du udskifter belysningsenheden.
 • Find en stabil stige eller stativ. Tag en udskiftningslampe med dig. Hvis der er gipslofter, skal du bruge sikkerhedsbriller.
 • Lås den beskadigede pære i huset op, for hvem der finder holderen. Når du udfører handlinger, skal du holde ringen, da den er fjendtlig og kan glide ud af dine hænder. Externt ligner ringen den sædvanlige kilde.
 • Derefter skrues den blæste pære og kontroller bundens effekt, mærkning og dimensioner med en ny. Hvis alle parametre passer, skal du udskifte lyspæren.
 • Nu sæt ringen tilbage på plads og repar den forsigtigt.
 • Tænd for strømmen og kontroller, hvordan enheden fungerer.
Pære erstatning

Tips

 • Inden du udskifter pæren, skal du kontrollere det omhyggeligt. Hvis du har energibesparende modeller eller glødelamper, behøver du ikke at skubbe dem, bare dreje mod uret. Hvis belægningen er synlig, og inden i en anden kegle er en halogenvariant, som er fastgjort med stifter, behøver du ikke at vride noget.
 • Hvis der er spejleelementer i det hængende loft, skal du arbejde omhyggeligt for ikke at ridse overfladen. Det samme gælder for spændingsanaloger, der er meget følsomme for mekanisk stress.
 • Lamper i det falske loft er bedre at bruge den samme model, ellers vil belysningen ikke se harmonisk ud. Hvis det er på tide at ændre lampen, men du ikke kan finde den samme, skal du få et komplet sæt nye varer.
 • Hvis der var LED-lamper, der gav dårlig belysning, for at øge lysflowet, skift dem, ikke på højere effektmodeller, men på hvide elementer. Så du får den nødvendige belysning og sparer elektricitet.
 • For at erstatte pæren skal du bruge et stykke tør klud eller bomuldshandsker, så du ikke vil efterlade udskrifter.

For at forlænge belysningssystemets levetid i det falske loft vil hjælpe reglerne:

 • Antallet af spotlights skal beregnes korrekt, hvis dette ikke er sket, vil lyspærerne hurtigt blive svigtet ved øget belastning;
 • Vælg kvalitetsprodukter i en specialbutik;
 • Kontroller ledninger og ammunition for pålidelighed, selv i købsfasen;
 • Lad ikke lamperne overophedes, selvom du har ultra-dyre og branded lamper, har de også brug for en hvile.

Sådan skifter du en pære i et falsk loft?

I løbet af de sidste ti, femten år har installationen af ​​lamper i det nedhængte loft fundet bred anvendelse. Disse lofter strukturer er knyttet til gardin loftet af lejligheden. En sådan halogenlampe i spotlight kan enten hurtigt tilsluttes eller fjernes. Dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Falsk loft som en kilde til lys

Før montering af det hængende loft monteres en ramme af træstænger eller metalprofiler, der er monteret direkte på beton eller træloft i rummet. Monter derefter loftsdækslet på rammen. I rollen af ​​loftmaterialet i et sådant loft kan der eksempelvis tjene gips. Men også sådanne lofter kan strækkes, hvor loftsbeklædningen er lavet af stærkt syntetisk materiale. Disse designs skjuler alle fejlene i rummets hovedloft og giver det et glat og glat udseende.

Mellem disse to lofter (hoved og suspenderet) på grund af den samlede og faste ramme er der dannet et frit rum på op til 10 cm. De elektriske ledninger til tilslutning af fremtidig belysning og hovedelementerne i lyskilden er skjult i dette tomme rum. For at tilslutte lamper og forskellige kilder til lys i et sådant loft laves der specielle huller. Et særpræg ved dette loft er evnen til at installere indbyggede lys.

Generelle tips til udskiftning af pærer

Meget ofte hævede lofter er udstyret med punktkilder til lys, hvor der naturligvis er pærer. Den, der samler designet af et sådant loft, ved, hvordan man udskifter lyspærerne. Dem, der er installeret af virksomheden, må ikke have sådan viden, i dette tilfælde er det bedre at ringe til en specialist eller finde de nødvendige oplysninger om udskiftningen og forsøge at erstatte den.

I de fleste tilfælde er hovedårsagen til udskiftningen dens udbrændthed. Og måden at sætte en anden afhænger af, hvilken slags loftbelysning der er til rådighed for dig - en almindelig lysekrone eller lamper.

Hvis en af ​​flere lamper har brændt ud i en lysekrone, skal du ikke ændre det på en gang. I denne variant er det mere bekvemt og sikrere at vente på dagslyset, og i dagslys erstatte det brændte. Og hvis behovet styrker at begynde at erstatte i mørket, skal du finde en fremmed lyskilde, som f.eks. En lommelygte. Du kan få brug for tænger og en skruetrækker, brug handsker på dine hænder.

Før du udskifter, skal du slukke for den reparerede lyskilde ved at slukke for strømafbryderen eller vægkontakten.

En ny pære bør være til stede, så du kan skrue den op når som helst.

Når du tænder lyset efter udskiftning, skal du aldrig se på lyskilden, stå ikke under den, fordi der er mulighed for at afvise pæren, og når den er tændt, kan den briste.

Brugt type lamper i loftet

I det nedhængte loft anvendes fire typer af pærer hovedsageligt.

 • Halogen. Denne visning kan installeres med det mindste mellemrum mellem det hængende loft og det primære. Halogenlamper kan belyse lokalet ret stærkt, og erstatte det er lidt sværere end en almindelig lyspære. Vær forsigtig, når du udskifter. Driftstiden for denne type lampe afhænger stort set af den korrekte installation. I et husholdningsnetværk forekommer hyppige spændingsfald, der ikke påvirker lyskildens drift til det bedre. Til dette anbefales det at anvende spændingsstabiliserende enheder.
 • Konventionelle glødelamper. Hver af os kender disse produkter siden barndommen, og at ændre dem er ikke svært og viden. Men konventionelle lamper har en stor ulempe, de opvarmer hurtigt og passer derfor ikke til alle typer lofter.
 • Fluorescerende armaturer. Denne type belysning, selv på trods af deres høje omkostninger, er udbredt. De er meget økonomiske og forbruger den mindste mængde elektricitet, og deres belysningsegenskaber er meget højere end tidligere prøver. De har en række negative egenskaber. Startprodukterne lyser langsommere end andre analoger, har en grænse for antallet af til og fra, og de indeholder kviksølvdamp, hvilket yderligere komplicerer genvindingsprocessen.
 • LED lamper. Mere økonomisk og langvarig mulighed for denne type loft. Deres lysstyrke overstiger undertiden de luminescerende produkters lignende egenskaber. LED-lampernes driftsperiode når 72.000 timers produktion, med en konventionel lampe på kun 1000 timer.

Ved ændring af forskellige lamper er det nødvendigt at tage højde for, at de bruger to typer hætte. Den første er med den sædvanlige højre tråd og bruges til den klassiske patron. Sådan ændrer du en pære med denne slags, de fleste af os ved. Den anden mulighed er en G-formet base med forskellige typer, lamperne installeres ved hjælp af de eksisterende to ben. Disse stifter udfører en styrende funktion, og stærk forankring sker efter et karakteristisk klik.

Det anbefales ikke at trykke på lamperne ved udskiftning, hvis det ikke er fastgjort, trækker du bare ud og forsøger igen, at stifterne ikke altid kommer ind i de G-formede styringer første gang.

Monteringsmetoder

Tre muligheder bruges til at vedhæfte forskellige kilder til belysning, og ændringen udføres på forskellige måder. Før du udskifter en blæst pære, skal du slukke for strømmen og forberede en solid base, som du skal stå på. Dette kan være en trinladder eller afføring. Det er kun nødvendigt at starte udskiftning, når det køler, ellers er der risiko for at blive brændt.

 1. Den første montering er standard. Det sker ved at dreje lampen ind i patronen. For at erstatte det skal du bare skrue og stram den nye til enden.
 2. To-pin mount - denne mount er forbundet med halogenlamper, de holdes ved hjælp af to metal guider. For at udskifte, skal du låse låsen op - hold lampen med den ene hånd, den anden på dette tidspunkt, bøj ​​holderen. Så tager de en lyspære ud og indsætter en arbejdstager. Efter et karakteristisk klik lås låsen. Til denne procedure kræver det nedhængte loft ikke demontering, lampens fastgørelsesstruktur kommer ikke ud af hullet.
 3. Specialpatron. Denne montering er fremherskende i fluorescerende og LED-belysningsenheder. Når du udskifter, som i den tidligere version, skal du fjerne låsen, tage glasset ud og skrue af lyskilden. Denne patron skal skiftes til 90 grader.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre. Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet fra virksomheden og ikke gjorde det selv, så kan du ikke vide, hvordan udskiftningen er færdig.

På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige Produkter

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i fire slags.

 • Halogen, som kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning. Udskiftning af et sådant element er lidt sværere end en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation. Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært. Men de er langt fra at være egnede til alle hævede lofter, da de bliver meget varme;
 • Lysstofrør, på trods af at deres pris er ret høj, er de meget populære, fordi de bruger lidt elektrisk energi. Desuden er deres lysstyrke meget højere end analogernes. Blandt manglerne kan man notere den langsomme inklusion (lamper med varm start). Ud over et begrænset antal on-off cykler samt indholdet af kviksølvdamp i dem, hvilket komplicerer genbrug.
 • LED-lamper til loftslofter er de mest økonomiske og holdbare. Lysstyrken af ​​sådanne indretninger er ofte højere end for fluorescerende enheder. Deres levetid kan nå 72.000 timer, hvilket er en utrolig mængde. Til sammenligning har en konventionel glødelampe en levetid på 1000 timer.

Ved udskiftning af belysningsarmaturer skal du kende et par nuancer.

Anvendes hovedsagelig til punktbelysning, to typer af base:

 1. Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 1. Der er lamper, der er fastgjort med to ben (base G med forskellige modifikationer). De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik. Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet ske nemt. Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;

Kom godt i gang med at erstatte

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden. For at gøre dette skal du bare sørge for, at kontakten er i "slukket" position.

Derefter finder vi en bekvem støtte, så du kan udføre arbejde i højden. Brug en stige eller en almindelig afføring.

Tip! Ved arbejde i ophængnings- og spændingssystemer skal man være yderst forsigtig. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet. Hvis suspensionstativsystemet, og selv med en spejlbelægning, så kan dette også enhver forsigtig bevægelse være skadelig.

 • Hvis loftet er en glødelampe, skal du tage fat i kolben og dreje den mod uret, det vil sige, den holdes af bunden.
 • LED, halogen og fluorescerende lamper har en anden montering.
 • Når du fjerner først, bør du låse op pæren i kroppen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring. Når du gør dette arbejde, hold denne del, selve ringen er fjendtlig og kan let glide ud af din hånd.
 • I andre udførelser er ringen gevindskruet og skruet mod uret.
 • Nu er lampen fri. Det vil ikke falde, som det hænger på ledningerne. Træk det ud og afbryd forbindelsen ved blot at trække den til siden.
 • Ved at tage lampen, kan du se dens værdi og afhente sin udskiftning.
 • Installer lampen i omvendt rækkefølge.

Tips

For at gøre lampen ikke kun arbejde i lang tid, men også se smuk ud i loftet, er det nok at følge nogle få enkle regler:

 • Hvis du ikke har nok belysning i rummet. Så du kan gå to metoder til at rette op på situationen. Den første er at hente en lampe med større strøm, og den anden er at erstatte den med en mere energieffektiv løsning - LED.
 • Hvis du bare var ubehagelig at arbejde, så prøv at tage en llama dagslys med en temperatur på 4000K. Sådan belysning er mere befordrende for arbejdsmiljøet.
 • Lamper i det falske loft, brug samme model, ellers ser de ikke meget sammen. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle lamperne i rummet, hvis det helt sikkert ikke har råd til meget.
 • Hvis du lægger en halogenlampe uden reflektor, f.eks. I en lysekrone, så husk at du ikke kan tage den med dine bare hænder. Faktum er, at deres kolbe er dækket af en speciel belægning, der nedbrydes, når den kommer i kontakt med fedtstoffer - en sådan lampe varer ikke i lang tid. Brug den klud eller cellofan, der kommer i sættet.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Sagen er enkel, men ikke blottet for visse subtiliteter. Lad dit hjem være lyst og hyggeligt.

Sådan udskiftes en pære i et falsk loft - halogen og LED. Udskiftning punktlamper.

For at ordentligt udskifte pæren i et spotlight suspenderet eller ophængt loft, behøver du ikke at ty til hjælp fra specialister.

Selve processen er ret simpel og vil ikke forårsage uhåndterlige vanskeligheder. Det er nok at kende de grundlæggende principper for montering af sådanne lamper.

Bemærk dog, at ikke alle lamper i spotlights har samme type montering. Når du vælger en ny instans i stedet for en brændt, skal du derfor være opmærksom på typen af ​​base.

Her er nogle variationer af individuelle modeller:

I lamper med en skruebase, som i den sædvanlige standard, er der ingen hemmeligheder for udskiftning. De fjernes ved vridning. Men i suspenderede og stræklofter er andre typer mere populære.

Pærer med to ben, som fastgøres efter kliket - GU 5.3, MR16

Der er modeller, der reparerer, når de drejes rundt om en akse med 90 grader - GU10.

Type GX 53 eller tablet:

Overvej processen med at erstatte alle disse løg.

Sådan skifter du en pære i strækloftet? Sådan fjerner du og hvordan du skifter LED-lampen, og indsæt derefter en ny

Sådan skifter du en pære i strækloftet?

For at ændre pæren i strækloftet er det ikke nødvendigt at søge hjælp fra fagfolk. Du kan selv gøre det. Afhængigt af hvilken type lampe der er installeret, vil udskiftningsinstruktionen være anderledes.

At få en almindelig glødelampe er ikke svært, og inden du udskifter andre typer lamper, er det bedre at gøre dig fortrolig med de trinvise instruktioner.

Hvad er årsagen til udskiftning af pærer?

Strækloftet er en moderne designbeslutning, der kan dekorere ethvert interiør. Når du vælger belysning, er der meget plads til fantasi - fra en lysekrone, LED-stripe til spotlights af forskellige størrelser og former.

Men før eller senere skal du skifte pærer. Hvorfor sker det her?

 • Lampen er ude af drift. Dette er den mest almindelige årsag, så spar ikke på at købe en lampe. Derefter skal udskiftningsproceduren gøres meget sjældent.
 • Interiørændring. Dette er en almindelig årsag, der kræver demontering af gamle armaturer. Men fjern ikke nødvendigvis alle lysene. Nogle gange kan udvej være at købe overlays til spotlights, hvilket vil give dem et opdateret look. Hvad angår lysekronen, så kan du genoprette hvert loft eller købe nye.
 • Og en anden grund til, at demonteringen af ​​lamperne er uundgåelig er udskiftningen af ​​hele nettet. Det er umuligt at ændre strækloftet til en ny uden at røre ved lamperne.

Hvis det af en eller anden grund blev besluttet at erstatte kæresten med en anden, så skal man gøre sig bekendt med reglerne for demontering af hver type lampe. Det vil således være muligt at forhindre alvorlige fejl.

Halogen lampe udskiftning

Dette er en af ​​de mest populære versioner af lampen, som ofte bruges i soffits. Det har høj effekt, og derfor et kort levetid. For at erstatte det med en ny skal du følge enkle regler.

 • Først skal du slukke for strømmen i rummet.
 • Bomuldshandsker bør bæres før arbejde, fordi halogen radiatorens krop har en høj temperatur. Rør ikke pærens overflade uden handsker.
 • Først efter at disse fikseringer fjernes, skrues den gamle lampe ud og udskiftes med en ny.
 • Den nye model er faste monteringer.
 • Det skal tages i betragtning, at halogenlampens krop skal være mindst ti centimeter fra nettet.

LED lampe udskiftning

Disse lamper er bekvemme og rentable, fordi de ikke kræver meget strøm. Så de tjener lang tid.

Men der er intet evigt, så dette pille lys vil før eller senere blive udskiftet med en ny. Hvordan gør man det?

 • Først skal du sørge for, at elen i rummet er slukket.
 • Hvis udskiftningen af ​​pæren sker om aftenen, er det bedre at tage en lommelygte med dig for at gøre det nemmere at navigere.
 • Derefter skal du fjerne vedhæftet fil af den gamle lampe.
 • Derefter fjernes isolationen fra ledningerne.
 • Efter behovet for at afbryde ledningerne.
 • For ikke at handle "blindt", er det bedre at læse instruktionerne for den nye lampe.
 • Indsæt derefter den nye LED-lampe direkte.
 • Det kræver derefter at fastgøre de nødvendige ledninger og fastgør låget med skruer.

På trods af at LED-lamper kræver periodisk udskiftning, er de stadig mere økonomiske og er meget populære hos ejere af hævede lofter.

Udskiftning af projektørlyset

Arbejde med denne type belysningsenhed vil kræve lidt mere færdighed.

 • Først skal du demontere kassen, afbryde ledningerne og fjerne den gamle lampe.
 • I den nye lampe skal du åbne kassen og tilslut kablerne, samme farve.
 • Derefter skal du ved hjælp af specielle tænger krympe og lukke ledningsdækslet.
 • Når alle ledninger er i kassen under dækslet, kan du installere pærer.
 • Så skal du sætte lampen på loftet. Dens effekt bør ikke overstige det, der er angivet på kolben.
 • I slutningen af ​​arbejdet kan du tænde spændingen.

For at kunne trække spotlighten korrekt ud og skrue i en ny, skal du træffe forholdsregler.

 • Sluk for strømmen, inden lampen udskiftes, ellers kan den komme i stykker med strømmen.
 • Armaturet skal holdes på fjedrene, ellers vil de beskadige både fingrene og loftet.

Ved at følge disse enkle regler kan du let skrue projektørens lys.

Hvilken demontering anses for at være forkert?

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at udskiftning af en lampe kræver at skære en web rundt om det. Men denne mulighed er ikke kun forkert, men også farlig. Hvorfor?

 • For det første at genoprette lærredet efter en sådan procedure ville være næsten umuligt.
 • For det andet, hvis du rører den forkerte ledning, kan den ikke svagt ramme af strømmen.
 • Det nye armatur skal have en større diameter, fordi installationsstedet på grund af skæringen vil stige, og lampens gamle størrelse virker ikke.
 • Hvis produktet er under garanti, vil det efter en sådan indgriben ophøre med at fungere.

Med en sådan indvirkning kan hele strækloftet være uopretteligt beskadiget, og den eneste udvej er at ændre den til en ny. Derfor er det bedre i tilfælde af usikkerhed i deres evner at ikke tage risici, men at søge hjælp fra fagfolk.

Sådan fjerner du lysekronen fra strækloftet?

Det sker, at for at udskifte lampen er det nødvendigt at fjerne lysekronen. Du kan gøre det selv, efter anbefalingerne.

 • Hvis lysekronen hænger på krogen, så skal du nå den med hånden og tage fat på dette beskyttelseshætte, når du har fjernet beskyttelsesdækslet. Når du har fjernet lysekronen fra krogen, skal du arbejde med ledningerne og adskille dem.
 • Hvis lysekronen har en korsformet plank, vil dens demontering være lidt vanskeligere. Først skal lampen befries fra loftet, lamper og andre dekorationer. Først efter bliver låget afskruet, og fastgørelsessystemet er løsrevet (det er kun nødvendigt at skrue skruerne ud). Derefter arbejder vi analogt med ledninger.
 • Eksperter anbefaler ikke at købe flade vandrette lysekroner til lofter, især med glødelamper og halogenlamper. Fra deres varme kan banen smelte.

Nogle flere tips

Ved udskiftning af en pære på et strækloft er det værd at overveje andre detaljer.

 • Hvis strækloftet med spejlelementer, skal du udskifte lamperne, så du må undgå at beskadige overfladen.
 • Det er bedre, at lamperne er de samme, ellers vil lysforsyningen være ujævn. Derudover ser ensartethed altid mere æstetisk ud. Hvis du ikke kan finde den rigtige lampe, giver det mening at erstatte alt.
 • Arbejd bedre med handsker. Så lampen vil have en lang levetid.
 • Armaturer med høj effekt er dårligt kombineret med et strækloft. Det anbefales ikke at skrue en lampe med strøm over 35 watt, ellers er der risiko for beskadigelse af materialet.
 • For profylaktiske formål bør du ikke overophede enhederne unødigt, da ethvert udstyr har brug for en pause i arbejdet.
 • Det er bedre ikke at spare på højkvalitets lamper. De vil vare længere, og de bliver nødt til at ændre mindre ofte.

Udskiftning af en pære er således ikke så vanskelig som det ser ud ved første øjekast. Det vigtigste er at nøje følge anbefalingerne, og alt vil fungere.

På hvordan man ændrer lyspæren i strækloftet, se nedenfor.

Udskiftning af den indbyggede pære

Indbyggede lys er ofte og bredt anvendelige i udformningen af ​​hævede lofter.

Mange ejere gør installationen af ​​strukturen selv og derved får yderligere viden og besparelse på installationsarbejdet.

Men de fleste bestiller installationen af ​​loftet fra en specialiseret virksomhed uden at bekymre sig om det faktum, at nogle punkter stadig senere skal løses.

Så hvis du ikke ved, hvordan du skifter en pære i loftet, så er denne artikel til dig.

 • 1 Anvendelige lamper
  • 1.1 1. Halogenlamper
  • 1.2 2. Glødelamper
  • 1.3 3. LED lamper
 • 2 Udskiftning af lampens udskiftning: Arbejdsfaser
 • 3 Typer af fastgørelseslamper
 • 4 tips og tricks

Anvendelige lamper

I lamperne, som er installeret på lofter, anvendes flere typer lamper. Overvej nogle af disse lamper nedenfor.

1. Halogenlamper

De kan leveres med en minimumsafstand på loftet, der skal installeres i forhold til dets bund. Sådanne lamper giver stærk og lysende belysning.

halogenlamper i det indre

Ulempen ved at bruge halogenlamper i et falsk loft er, at det er sværere at udskifte dette element end for eksempel en glødelampe. På samme tid - vi skal være meget forsigtige.

Fra den rigtige installation af en halogenlampe afhænger af levetiden.

2. Glødelamper

glødelamper

Som du ved, har hyppige ændringer i belysningen negativ påvirkning af glødelampe. Det er bedre at bruge spændingsstabilisatorer for at forhindre eventuelle problemer på filialen.

Glødelamper er meget lettere at udskifte end andre typer lamper til et loftsloft, fordi de er velkendte for mange.

3. LED pærer

Denne type lampe er den mest økonomiske og holdbare. Deres fordel er, at LED-lamper er kompakte og bruges i forskellige designer fund.

Designet af loftlamper af alle typer er omtrent det samme og består af:

 • Lampehus, hvor der er ledninger og patron
 • Klemmer, der er fastgørelsesarmatur
 • Beskyttelsesglas eller plastikdæksel
 • Fastgøringsring

  dimensioner af den indbyggede lampe

  Fremskridt på udskiftning af lampe: Arbejdsstadier

 • Når du udfører dette trin, skal du holde pæren stram, ringen selv vil normalt springe op og kan let glide ud af din hånd.
 • Derefter skal du fjerne lampen selv på den måde, den giver sine fastgørere. Kontroller, at den nye lampe har samme effekt som den forrige, kan du skifte den indbyggede pære. Glem ikke at sætte på plads og feste ringen.

  Typer af monteringslamper

  Når du selv udskifter pærer, skal du kende selve lampens design. Der er 3 typer montering:

 • Med traditionel højre håndtråd
 • Pin mount
 • Drejebøsning

  Så ved den første type fastgørelse er alt simpelt, denne type bruges til den sædvanlige, velkendte patron. Der er lamper, som er monteret ved hjælp af specielle stifter, der fungerer som hjælpelinjer. Sådanne stifter er fastgjort efter et karakteristisk klik.

  Det er vigtigt at vide, at når du udskifter denne type fiksering, skal du ikke trykke ned med kraft. Snapping vil ske uden anstrengelse, hvis du rammer rillen korrekt.

  Den tredje type montering består af 2 trin: først skal du indsætte lampen, og drej derefter 90 grader for at reparere elementet.

  Nyttige tips

  Inden du udskifter nogen af ​​ovennævnte lamper, skal du omhyggeligt inspicere den. Hvis du skifter energibesparelseslampen eller glødelampen, skal du dreje den mod uret, men du bør ikke skubbe.

  hvordan man ændrer en pære - foto instruktion

  Hvis du ser en belægning og en anden kegle inde i lampen, holder du et halogenelement i dine hænder. Det er fastgjort til stifterne og intet at vride.

  Sådan skifter du en pære i strækloftet?

  I den moderne verden vil du ikke overraske nogen med stræklofter. Selv om nogle fem år siden blev en sådan dækning betragtet som udlandsk. På grund af det faktum, at mange begyndte at installere sådanne lofter i deres hjem, er spørgsmålet om vedligeholdelse blevet meget presserende. Og det vigtigste spørgsmål er belysningen. Hvilke slags pærer at vælge, hvilket kan sættes, hvilket ikke er, og vigtigst af alt - hvordan man ændrer dem?

  Stilloftens skønhed giver ikke kun en strålende glans eller streng sløvhed, men også en luksuriøs belysning. Den mest populære mulighed for at give loftet en smuk flimmer - punktlamper. Deres nummer er gennemtænkt på forhånd, lagt ud i et interessant mønster eller en geometrisk form. For at skabe sådan skønhed på dit loft skal du kende reglerne for installation af lamper.

  Markedet er fyldt med en overflod af tilbudte produkter. Du kan finde lamper til enhver smag og budget. Overvej de mest populære muligheder.

  • LED lamper. Mød hyppigst. Til installation i spotlights - det er det du har brug for.
  • Halogenpærer. Ideel til værelser, der kræver meget lys.

  Hvis vi vil have, at lampen skal installeres korrekt, er ikke mindre vigtige oplysninger for os monteringen. I den traditionelle version vil du beskæftige dig med gevindskæring. Med denne bjerg må ingen have problemer. En anden populær visning af i dag giver en mount, der er fast, når den drejer 90 grader.

  Sådan udskiftes lampen?

  diode

  For at starte, bør du af-energize lejligheden. Glem ikke sikkerhedsreglerne. Så under udkig efter en overflade, hvor du kan stå fast for at nå loftet, kan det være et bord, stol eller trinladder. Stoffet, der bruges til fremstilling af stræklofter, meget sart, vær forsigtig med det for ikke at skade.

  • Fjern monteringen, og lås dermed lampen op. Det er også nødvendigt at fjerne holderen.
  • Skru den gamle lampe langsomt af. Indikatorer for den nye lampe (størrelse, strøm) bør ikke være forskellige fra de tidligere. Så godt studere den gamle pære.
  • Når lampen udskiftes, skal du sætte holderen tilbage og fastgøre den.

  Hvis der er lidt lys i rummet, og loftet er beregnet til installation af diodelamper, snyde: udskift den gule lampe med en hvid. Strømforbruget ændres ikke, og lysstyrken øges markant.

  I et rum er det bedre at bruge lamper af samme model. Det vil se harmonisk ud og effekten bliver højere. Hvis du ikke kan finde en lampe det samme som andre, så er det bedre at erstatte alt. Og straks tage tre eller fire lamper mere, så du kan udskifte dem om nødvendigt.

  For at forlænge lampens levetid hjælper det med korrekt håndtering under installationen. Brug en tør klud eller handsker, når du skruer i lampen. Vi har allerede sagt, at strækloftet er meget sart, så køb ikke for kraftig en lampe for ikke at beskadige den.

  Enheden af ​​alle lamper til sådanne lofter er næsten det samme. Hovedelementet - kroppen, er nødvendigt for at holde ledningerne og holde patronen. For sikker påsætning af sagen skal du bruge specielle klip. Glas- eller plastlåget beskytter ovenstående design. Det sidste element er låseklipset.

  Strømforstyrrelser er en almindelig årsag til nedbrydning af enheder, især belysning, for at undgå dette, skal du installere spændingsstabilisatorer.

  halogen

  Halogenlamperne ændres lidt sværere end LED.

  Disse pærer har mange fordele:

  • Fra dem udstråles et godt opfattet blødt og behageligt lys.
  • De tjener dig ikke mere end fem år, men i forhold til en konventionel lampe er det en imponerende tid.

  Som med LED-lampen, skal du først slukke for lejligheden. Herefter fjernes monteringen forsigtigt, når du når lampen. Skru pæren forsigtigt ud af patronen, og skru den i en ny, og sæt derefter monteringen på plads og lås den.

  Lysekrone demontering

  Allerede kendt os proceduren: sluk al el i lejligheden. Yderligere, hvis lysekronen er på krogen, fjern hætten og følg krogen selv. Tag fat i lysekronen og fjern den med monteringen og ledningerne. Afbryd ledningerne, inden isoleringen fjernes.

  Hvis du har en korsformet lysekrone, vil demontering blive lidt vanskeligere. Fjern alt fra lampen: lampeskærme, lamper osv. Monteringssystemet er under emhætten. Nu trækkes lysekronen sammen med monteringsstrukturen ved at skrue skruerne ud og afbryde suspensionerne.

  Som i det første tilfælde frigiver vi ledningen fra isoleringen. Hvis lysekronen er stor og tung, skal du sørge for at få nogen til at hjælpe dig.