Strålelygter - installation, valgfunktioner

Meget ofte, når man fjerner en spotlight fra en rille i gips, kan der opstå tre problemer (ikke nødvendigvis alle på én gang):

 1. Fjederlås negler fingrene, umiddelbart efter at den kommer ud af sædet.
 2. Sporernes konturer ødelægges på grund af tryk fra fjederen under demontering.
 3. Når en persons kontakter fjernes, er en elektrisk strøm slående.

Og det, og en anden mulighed er meget skuffende, især da det let kan undgås.

Korrekt demontering

For at fjerne spotlyset korrekt fra loftet er det nødvendigt at udføre et par enkle trin:

 • Sluk afbryderen installeret på belysningsgruppen for dette rum.
 • Afbryd (eller løsn) pæren fra produktets krop.
 • Ved hjælp af en lige skruetrækker (eller en kniv) pry yderkanten af ​​den dekorative kant (så der dannes et lille hul).
 • I kryds skruetrækker indsæt forsigtigt en anden skruetrækker (eller en kniv).
 • Jævnt "plukke ud" kroppen fra sædet, indtil der er dannet et mellemrum, der er tilstrækkeligt til, at fingrene kryber igennem.
 • Tryk låsene på sagen og træk forsigtigt produktet ud af rillen (som vist på billedet).
 • Skru skruerne ud af klemblokken for at frigøre kontakterne (hvis det er angivet af designet).

Det er alt, 7 enkle trin giver dig mulighed for hurtigt, og vigtigst af alt, fjerner du sikkert punktlampen fra loftet (med plastik, forresten også).

Vi gør opmærksom på, at i tilfælde af et strækloft kan demontering af produktet være lidt lettere. Det er nødvendigt at forsigtigt trykke på ringen, der holder kroppen af ​​produktet med hænderne, og træk derefter langsomt lampen, indtil fingrene tillader adgang til låsen. Vi trykker på låsene og forsøger forsigtigt at fjerne sagen. Vær ekstremt forsigtig, for hvis låsen er foldet tilbage, kan du beskadige stretchfilmen.

Videoinstruktion til demontering af produktet fra strækloftet:

Så demontering er strengt forbudt, fordi du beskadiger filmen, hvorefter du bliver nødt til at lim og tynde den:

Gode ​​råd

For at fjerne fjernbetjeningen er det ikke vanskeligt at gøre porten lidt større end diameteren af ​​sagen ved montering af loftlampen. I dette tilfælde vil hulet skjule sig bag et dekorativt panel med en pære, og det forøgede ledige rum gør det mindre vanskeligt at fjerne spotlyset.

Kan du lide denne artikel? Vi anbefaler også, at du gør dig bekendt med et simpelt liv hacking for at fjerne en burst pære fra en patron!

Sådan fjernes lyspæren fra strækloftet: 4 regler

Før du skifter pæren i armaturet på strækloftet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og sikkerhedsreglerne. Ordningen for at fjerne armaturet fra strækloftet er ikke klart, du kunne næppe have fjernet pæren uden de teoretiske grundlag for denne proces. Prøv ikke! Selvaktivitet i arbejde med elektriske apparater kan føre til katastrofale konsekvenser både for loftet og for dig! Læs omhyggeligt vejledningen til fjernelse af lysarmaturer, og følg først demontering.

Sådan skifter du en pære i strækloftet

Hvis din pære er ude af orden, kræver den optimale proces af belysningssystemet øjeblikkelig udskiftning af lampen. Men ikke alt er så simpelt: Sommetider skal du fjerne lamperne fra stikkontakten for at fjerne lampen. Afhængig af typen af ​​lamper skal du tage forskellige handlinger for at erstatte den.

For at lykkepæren skal kunne ændres, skal du være fortrolig med, hvordan du fjerner lampen fra stikkontakten

Sådan ændrer du lampen:

 1. Hvis dine lamper bruger konventionelle glødelamper, skal du bare slukke for lyset i rummet, skrue den gamle lampe og skrue arbejdsmodellen på plads.
 2. For at udskifte halogen- eller LED-pæren skal du arbejde lidt. Så sluk først strømforsyningen i rummet, tag derefter låget af og fjern fastgørelsesringen. Hvis du beskæftiger dig med en halogenlampe, skal du fjerne den med en serviet eller en handske. Fedt fra fingrene kan reducere sit liv. For at fjerne lampen, prøv at ryste den med bløde, skarpe bevægelser. Hvis pæren ikke er givet, drej den forsigtigt om sin akse.

Det sker, at lamper med lysdioder er en enkelt mekanisme. I dette tilfælde er udskiftningen af ​​pæren umulig, og det er nødvendigt at skifte hele lampen!

Sådan ændres LED-lampen i strækloftet

LED-lys er meget rentable og praktisk. De bruger en lille smule elektricitet, skinner ganske lyst og regelmæssigt tjener i flere år. Alligevel er LED-lampens arbejde stadig til tider en ende, og med det er behovet for at ændre en sådan lampe.

Selv om LED-lamper er holdbare, skal de stadig ændres fra tid til anden.

Udskiftning af LED-lampen er som følger:

 • Tag en ny lampe og sørg for, at det fungerer korrekt med en tester (nogle gange kan denne procedure gøres i butikken).
 • Begynd at udskifte, sluk for strømmen i rummet.
 • Giv dig selv selvstændig belysning. Blindt usandsynligt at klare opgaven.
 • Fjern monteringen fra den beskadigede pære.
 • Fjern isolering fra ledninger.
 • Afbryd ledningerne.
 • Læs omhyggeligt instruktionerne for den nye lampe.
 • I henhold til vejledningen skal du installere lampen.
 • Tilslut alle ledninger og reparer elektrisk isolering.
 • Skjul ledningerne og fastgør LED-lampens låg.
 • Brug skruerne til at fastgøre slinglen til kassen.

Behovet for periodisk at ændre LED-lamperne betaler deres effektivitet.

Sådan fjerner du lampen fra strækloftet: Fjern lysekronen

Fjern lysekronen fra strækloftet er et snap! Hvis du er for bange for at lære et elektrisk stød, skal du slukke for hele lejligheden. Dette vil helt beskytte dig, og hele proceduren for fjernelse af lysekronen vil løbe glat.

Hvis du har en massiv lysekrone, så skal du fjerne hele strukturen for at skifte pære.

Trinvise instruktioner til fjernelse af lysekronen fra strækloftet:

 1. Hvis din lysekrone er suspenderet fra en krog, skal du fjerne beskyttelsesdækslet, holde hånden i det dannede hul, der føler for krogen, der holder din lysekrone. Tag sikkert lysekronen på fastgørelsesstedet og fjern den sammen med ledningerne. Nu arbejder vi med ledningen. Fjern forsigtigt isoleringen og frakobl ledningerne. Udført!
 2. Til demontering af lysekronen med en korsformet bar skal du udføre lidt mere handling. Fjern først fra lampen alle elementerne: lamper, lampeskærme, dekorationer og så videre. Derefter skrues hætten af. Under emhætten skal du finde monteringssystemet. Afbryd spændingen ved at skrue skruerne ud og trække lysekronen sammen med monteringsstrukturen. Derefter skal du fjerne isoleringen og slappe af ledningerne. Din lysekrone er gratis!

Hvis vægten af ​​din lysekrone er betydelig, så stol ikke på din styrke! Ring en assistent for at sikre lysekronen i færd med at demontere den.

Sådan fjerner du spotlyset fra strækloftet: Fjern eventuelle problemer

I processen med at fjerne armaturet kan der være nogle problematiske situationer relateret til det forhold, at ikke alle ved, hvordan man korrekt fjerner spotlights. Hvis du studerer fjernelsesplanen i detaljer, så kan det naturligvis alt undgås.

For ikke at få elektrisk stød under fjernelse af lampen, er det nødvendigt under hele udskiftningsprocessen at være yderst forsigtig

De vigtigste problemer ved fjernelse af armaturerne er følgende:

 • Fjedre, fastgørelse af lampen over loftet, smertefuldt at slå på fingrene i øjeblikket ved at trække lampen ud.
 • Der er fare for elektrisk stød.
 • I tilfælde af at armaturfjedrene er meget stærke, så når lampen fjernes, kan de beskadige strobingen.

For at forhindre disse problemer, skal du ikke glemme hovedreglerne: sluk altid lyset før demontering af belysningsarmaturerne, og hold lampens fjedre godt nok, så de ikke beskadiger loftet eller fingrene.

Vær forsigtig med at slukke for el under installation eller demontering af belysningsarmaturer.

Sådan skifter du en pære i strækloftet (video)

Hvis du er træt af dine lamper, og du har passet de nye, så vær ikke bange for vanskelighederne ved at udskifte belysningsenhederne. Forlad aldrig arbejdslamper i loftet. Hvad er punktet i et smukt strækloft med originale lamper, hvis noget gik galt? Defekte enheder forkæler altid stemningen, så forsink ikke tiden og brug instruktionerne til udskiftning af lamper i strækloftet.

Udskiftning af armaturerne i strækloftet

Sammen med en stor liste over fordele har strækloftet også sine egne særegenheder, som man må regne med. En af dem er manglende evne til at ændre lampens placering. Faktum er, at for installation af belysningsanordninger før installationen af ​​nettet foretages markeringen, og hullerne skæres straks igennem. Det er naturligvis bare så skåret et hul i det allerede strakte lærred, der ikke virker.

Derfor skal al belysning omhyggeligt gennemtænkes og planlægges på forhånd. Men nogle friheder strækker loft stadig tillader - for eksempel at erstatte lampen (eller lysekrone) med en lignende design og størrelse. Det er vigtigt at forstå, at det nedhængte loft (og lamperne selv i nogle tilfælde) er en skrøbelig ting, og alt arbejde med det skal gøres meget omhyggeligt. Ideelt set bør udskiftning af armaturer i strækloftet udføres af specialister, og du kan kun gøre alt selv, hvis du har visse færdigheder i at arbejde med materialer og værktøjer. Ellers kan du komme i problemer som et forkælet lærred.

Udskiftning af spotlights i loftet.

Skift spotlights let. Enheden er som følger: Et hul skæres i lærredet, til kanterne, hvoraf en speciel fastgøringsring er limet. Denne ring er designet til lamper af en vis diameter. Det vil sige at erstatte en lampe med en anden, skal du bare hente en enhed med en passende diameter. Alle ledninger er lagt under loftet og adgang til dem er tilvejebragt gennem hullet.

Med lysekroner er det normalt vanskeligere.

Til at begynde med, ifølge fastgørelsesmetoden er alle lysekroner opdelt i to typer:

 • hængende på en krog
 • med en speciel monteringsplade.

Det er vigtigt at vide, at udskiftningen af ​​lysekronen på strækloftet ikke er en taknemmelig forretning. Den kan kun erstattes af en anden med samme mount. Og hvis vi taler om lysekroner på monteringspladen - så skal den nye have en stang af samme størrelse. Tilladt lidt mere, men ikke mindre (og det er bedre at stræbe efter fuldstændig tilfældighed).

Lysekrone på krogen udskiftes forholdsvis lettere. Det skal forsigtigt fjernes fra krogen, og lidt sænket, skal ledningerne have en lille tolerance på 10 centimeter, hvilket er nok til en forholdsvis bekvem tilslutningsproces. Trådene afbrydes forsigtigt (glem ikke, før arbejdet startes for at slukke for netværket i lejligheden), og lysekronen fjernes endelig. Fastgørelse af en ny lysekrone sker i omvendt rækkefølge: Første tilslutning, så lige så forsigtigt krog tilbage.

Udskiftning af lysekronen med monteringsstrimlen på strækloftet er kendetegnet ved behovet for at skrue fast fastgørelseselementerne på strimlen, hvorefter lysekronen også kan sænkes lidt og adgang til ledningerne. Her er processen den samme som i den foregående version - ledningerne er forsigtigt afbrudt, lysekronen er helt fjernet og en ny er tilsluttet. Med sin yderligere konsolidering er det vigtigt at placere det nøjagtigt på stedet for den forrige og forsigtigt skrue skruerne tilbage.

Det er vigtigt at forstå, at i tilfælde af misforhold mellem monteringstyper af lysekroner eller en stor forskel i størrelse, er det nødvendigt at ringe til montørerne og udskifte armaturer med demontering af strækloftet. Det samme gælder, hvis loftet er beskadiget i forbindelse med udskiftning - det er meget svært at udskifte strækloftet alene. Derfor er det i dette tilfælde meget vigtigt ikke at risikere forgæves.

Firkantede armaturer til lofter

Hvis du beslutter dig for at installere et loft i rummet, skal du være særlig opmærksom på valg af belysning. Denne fase af rummets design er så vigtigt, fordi lærredens strækloft kræver.

Udvælgelse af armaturer til lofter

Temaet om at reparere en lejlighed eller et hus i det sidste gør ikke uden et så vigtigt emne som afslutningen af ​​loftet. Ikke en simpel hvidvaskning, som mange af os har vant til i så mange år, men en fuld finish med.

Sådan fjerner du lamper eller lysekroner fra et strækloft

Spotlights de mest bekvemme belysningsarmaturer til lofter. De er kompakte, økonomiske, giver nok lys. Men nogle gange skal de udskiftes, f.eks. Ved fejl. I dette tilfælde bliver spørgsmålet: hvordan man fjerner lampen fra strækloftet?

Årsager til udskiftning af belysningsudstyr

Det første du skal vide, er det ikke kun punkt, men også andre typer lamper og lysekroner bruges på stræk- og loftslofter lavet af gipsplader. Fjernelse af dem er nemmere end indlejring, men du bør kende nogle funktioner i processen.

Sager, når det er nødvendigt at foretage demontering:

 1. Manglende. Den tilsvarende årsag vil opstå ved korrekt brug ikke tidligere end i 10 år efter installationen.
 2. Ønsket om at ændre indretningen og dermed den gamle belysning. Men her kan du gøre det lettere. Med spotlights kan du bruge specielle dekorative plader. Til lysekroner - skift loftet eller send til rådighed.
 3. Udskiftning af kludens strækloft. I dette tilfælde vil det ikke fungere for at udelukke demontering af loftlampen.
I dette tilfælde er demontering uundværlig.

Det er meget nemt at fjerne en lampe eller en lysekrone med egne hænder, men det er vigtigt at kende handlingssekvensen.

Forberedende arbejde

At afmontere processen blev ikke et problem, du bør forberede. Den første er teoretisk træning. Det vil sige, lære hvad man skal gøre for forskellige typer belysningsarmaturer. Oftest brugt "point" vil udskiftningen af ​​lysekronen med forskellige typer af installation være anderledes.

Værktøjer, der bliver påkrævet i processen:

 • Indikator skruetrækker.
 • Isoleringstape.
 • Tang.
 • Flere skruetrækkere: fladt og tværs.
 • Kniven.

Det er vigtigt! For at få lampen sikkert, er det påkrævet at deaktivere det, inden du fortsætter med fjernelsen. Inden du udtrækker det, skal du kontrollere indikatoren.

Demonteringsproces

Fremgangsmåden til demontering af en runde eller firkantet spotlight er:

 1. Fjern beskyttelsesglaset, grill, hvis det er muligt, skru pæren ud af lampeholderen.
 2. Tag den yderste kant af trimstrimlen af. Til dette er det praktisk at bruge en flad skruetrækker eller en kniv. Resultatet er et lille hul. Indsæt en anden flad skruetrækker i den.
 3. Desuden trækker lampens krop ud indtil du får et hul, som du kan skubbe fingrene på. I dette tilfælde skal du få låse låse. De er nødt til at presse fast til kroppen og forsigtigt skrue af kroppen.
 4. For endelig at trække huset ud, er det kun for at skrue skruerne på klemblokken.
Afmontering bør foretages omhyggeligt.

Forkert demontering

Du kan finde råd til demontering, skære lærredet rundt om lampens omkreds. Dette er forkert og farligt. årsager:

 • Lærredet efter en sådan indgriben er næsten umulig at genoprette. Selvom du i de fleste tilfælde kan erstatte lampen, og ikke hele lampen.
 • Du kan løbe ind i ledninger, hvilket vil udløse et elektrisk stød.
 • Installer i det gamle sted lykkes den samme størrelse af lampen ikke. Den eneste mulighed er at montere lampen større i diameter.
 • Med denne intervention vil installationsgarantien gå tabt.

Udgifterne til en sådan demontering er for høje, i de fleste tilfælde er det nødvendigt at udskifte hele strækloftet.

Videoen viser, hvordan du ikke kan demontere lampen:

Mulige problemer under demontering

Fjernelse af en LED-spotlight er ikke altid så let. De mest almindelige problemer er:

 1. For meget forårstryk. Som følge heraf kan konturerne af rillerne eller plastikringen blive ødelagt.
 2. Elektrisk stød. Dette er muligt, hvis du glemmer at frakoble enheden, før du starter arbejdet.
 3. Fingerskader fjederlåsen. Især ofte sker dette ved udgangen af ​​lampehuset fra dets sted.
 4. Skader på låsen på nettet i tilfælde af unøjagtig fjernelse fra sædet.

Afmonteringen er ekstremt simpelt, men det er vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsregler. Hvis der ikke er nogen færdighed i håndtering af elektriske apparater, er det stadig bedst at overføre denne proces til elektrikere.

Demontering af lampen fra et falskt loft

Suspenderet gipspladloft adskiller sig fra strækoverfladens hårdhed. For at beskadige det ved demontering er det nødvendigt at "prøve hårdt". Fremgangsmåden til fjernelse af sagen fra gipspladen svarer til den, der er angivet for loftslofter.

I de fleste tilfælde bør lampen ikke udskiftes helt, det er nok til at ændre lampen eller det dekorative element.

Video demontering spotlight

Videoen viser, hvordan man korrekt demonterer lampen fra strækloftet:

Lysekrone demontering

Lysekroner er også ofte installeret på hængende lofter, deres udskiftning er oftere brug for. Fremgangsmåden afhænger af den type fiksering, der blev brugt under installationen.

Fastgørelseshage

 1. Sluk lysekronens strøm på panelet og sørg for at kontrollere, at der ikke er spænding.
 2. Sænk den dekorative hætte, så du får adgang til hullet i lærredet.
 3. Sæt din hånd ind i det og fjern lysekronen fra krogen, træk den ud sammen med ledningselementets elementer.
 4. Det er stadig at afbryde lysekronen. På dette tidspunkt er det ønskeligt, at en assistent støtter den.
Demontering af lysekronen fra strækloftet

Fastgørelsesplade

Denne monteringsmulighed er almindelig, i tilfælde af ham skal du handle som følger:

 • Sluk for enheden og kontroller for manglende spænding.
 • Fjern alle skrøbelige elementer fra lysekronen: loftlamper, lamper, vedhæng, anden indretning.
 • Skru de dekorative fastgørelsesmøtrikker ud og fjern hætten og rammen af ​​lysekronen, som lukker strimlerne.
 • Afbryd ledningerne.
 • Det er kun for at skrue baren selv fra sæderne i loftet.
 • Hvis lamellerne er monteret på bøjler, og den nye lysekrone har en anden type installation, skal platformen også fjernes.
til indhold ↑

konklusion

Processen med at demontere ethvert lysarmatur fra et strækloft er meget lettere end at installere det. Især hvis du kender den rette handling.

Sådan udskiftes lampen i strækloftet?

Efter installation af stræklofter, manglende evne til at ændre lampens placering. Derfor er det vigtigt at tænke om mængden og intensiteten af ​​lyset før installationen. Vores eksperter kan hurtigt og effektivt udskifte lamperne i dit hængende loft med nye. Vi leverer kun erfarne professionelle arbejdere, derfor sikrer vi høj kvalitet på det udførte arbejde.

Dem, der allerede har installeret et loft, kan erstatte lysekronen med en anden, forudsat at den bliver af samme størrelse og design. Det er nødvendigt at arbejde med et strækloft meget omhyggeligt, fordi det er skrøbeligt og let kan rive. Vi anbefaler kun at udskifte lamper og lysekroner til specialister, fordi det er nødvendigt at have specialværktøjer og faglige færdigheder for at kunne udføre disse værker. Hvis du ikke tager denne advarsel opmærksom på, kan du nemt ødelægge dit loft.

Grundlæggende anbefalinger til udskiftning af en spotlight i et strækloft.

At skifte et spotlight er ikke meget svært. Et hul blev skåret i loftsdugen, og en fikseringsring af en vis størrelse blev fastgjort, hvilket svarer til den ønskede lampe. For at udskifte en lampe med en anden er det vigtigt at købe en ny lampe med samme diameter som den eksisterende. Det kan have et andet design, farve eller stil, men ikke en anden størrelse. Ledninger skal lægges bag lærredet, så adgangen til dem er lukket og efterfølgende kun mulig gennem hullet.

Du ved ikke, hvordan du selvstændigt udskifter lampen i strækloftet og ikke rive det? Nogle af vores enkle tips hjælper med hurtigt at løse dette problem.

For at kunne fjerne lampen korrekt og hurtigt fra strækloftet, skal du kende nogle få enkle regler. Altså:

1) Sluk for den automatiske kontakt, der er installeret på rumbelysningsgruppen, og sørg for at slukke for lyset.

2) trække lampen væk fra loftet, klemme to metalører og afbryde stikkene;

3) tag en ny lampe og tilslut stikkene efter at have presset ørerne

4) Sæt det nye armatur ind i det spalte hul.

Installere lysekronen vil være vanskeligere. Ifølge metoden til montering lysekroner er opdelt i:

* installeret på en særlig bar

* de der er hooked

Når du køber en ny lysekrone, skal du hive en model med den samme type mount, der blev installeret tidligere. Stangen, hvorpå lysekronen skal monteres, vælges i samme størrelse.

Ved installationen af ​​lysekronen på krogen ser situationen ud til at være lettere. Du skal bare forsigtigt fjerne den fra krogen, sænke den lidt ned for at forsigtigt afbryde ledningerne (tidligere sluk for lejligheden). For at rette den nye lysekrone kan du gøre det samme i omvendt rækkefølge.

For at ændre lysekronen på monteringspladen, skal du først skrue fastgørerne, så får du adgang til ledningerne. Fjern forsigtigt ledningerne, fjern lysekronen og tilslut en anden. En ny lysekrone bør placeres på samme sted. I tilfælde af manglende overensstemmelse mellem typen af ​​lysekrone eller dens størrelse, skal du bruge hjælp fra installatører og udskifte loftet. Hvis du selv udskifter lampen eller lysekronen, beskadiger du loftet, og du skal også udskifte det.

Sådan udskiftes en pære i et falsk loft - halogen og LED. Udskiftning punktlamper.

For at ordentligt udskifte pæren i et spotlight suspenderet eller ophængt loft, behøver du ikke at ty til hjælp fra specialister.

Selve processen er ret simpel og vil ikke forårsage uhåndterlige vanskeligheder. Det er nok at kende de grundlæggende principper for montering af sådanne lamper.

Bemærk dog, at ikke alle lamper i spotlights har samme type montering. Når du vælger en ny instans i stedet for en brændt, skal du derfor være opmærksom på typen af ​​base.

Her er nogle variationer af individuelle modeller:

I lamper med en skruebase, som i den sædvanlige standard, er der ingen hemmeligheder for udskiftning. De fjernes ved vridning. Men i suspenderede og stræklofter er andre typer mere populære.

Pærer med to ben, som fastgøres efter kliket - GU 5.3, MR16

Der er modeller, der reparerer, når de drejes rundt om en akse med 90 grader - GU10.

Type GX 53 eller tablet:

Overvej processen med at erstatte alle disse løg.

Sådan fjerner du en spotlight fra et strækloft

En række designmuligheder og evnen til at skabe unik indvendig belysning gør spotlights til den mest populære type apparater installeret i lofter. Over tid er der behov for at demontere belysningsenheder af en eller anden grund. Sådan fjerner du punktlampen fra strækloftet til at erstatte det med en ny eller bare installere en pære uden at beskadige det dyre lærred?

Demonteringslampe

Udskiftning af loftlampe - arbejdet er ikke for kompliceret, hvilket kan gøres uafhængigt. For at udføre det skal du helt sikkert bruge et værktøj:

 • tester eller indikator skruetrækker;
 • elektrisk tape;
 • tænger;
 • skruetrækker sæt.

Når alt det nødvendige værktøjssæt er udarbejdet, kan du fortsætte med at demontere. Linjen, der leverer enheden, er slukket og for pålidelighed kontrolleres spændingen med en indikatorskruetrækker eller tester. Derefter fjernes LED-lampen selv.

Afmontering af belysningsenheden udføres i følgende rækkefølge.

 • lampen skrues ud af huset monteret i strækloftet ved hjælp af en flad skruetrækker;
 • en anden flad skruetrækker indsættes i spalten;
 • sagen skrues jævnt til et hul er dannet, tilstrækkeligt til praktisk placering af fingrene i den;
 • Når du trykker på låsen med dine fingre, fjernes lampen fra landingslandet.
 • For at løsne kontakterne skrues skruerne ud på klemblokken.

Mulige problemer under demontering

Når du fjerner lampen, kan der være nogle problemer forbundet med forsømmelse af gennemførelsen af ​​de enkleste sikkerhedsforanstaltninger.

 • for høj elasticitet af foråret, hvilket fører til en øget tryk på hulets konturer og dens deformation;
 • elektrisk stød, når belysningsenheden er tændt
 • finger microtrauma med en fjederlåse, når du fjerner den fra stikkontakten.

På trods af den tilsyneladende enkelhed bør arbejdet ske så forsigtigt som muligt og ikke glemme reglerne om personlig sikkerhed. Hvis færdighederne i manuel arbejdskraft er fuldstændig fraværende som sådan, er det nødvendigt at læse vejledningen omhyggeligt, spørg efter råd fra venner eller se hvordan man fjerner lampen fra strækloftvideoen. Alle handlinger skal udføres langsomt, uden unødvendige bevægelser og unødvendig travlhed. Hvis der ikke er selvtillid, er det bedre at overlade sådan arbejde til professionelle elektrikere.

Udskiftning af lampen i lampen

For at erstatte en pære er det ikke nødvendigt at demontere apparatet i de fleste tilfælde, men det er ikke overflødigt at afbryde strømforsyningen til lampen, som det viser sig.

Det er også nødvendigt at vælge en pålidelig understøtning, for eksempel en stige-stige, men en stolen er også ret egnet.

Udskiftning af lampen, som med demontering af lampen, skal være omhyggeligt, omhyggeligt og uden hast - ellers kan du let beskadige lærredet. Under arbejdet er det nødvendigt at bruge skruetrækkere og ikke andre skarpe genstande.

Fremgangsmåden til udskiftning af lampen i strækloftet er som følger:

 • Ringen fra den calcinerede ledning, der fastgør en lampe i lampehuset, fjernes. I dette tilfælde skal ringen holdes omhyggeligt, hvilket eliminerer muligheden for at springe.
 • Lampen kommer ud.
 • En ny lyskilde installeres og snoet i det ledige rum, lige eller tæt på den, der er taget;
 • Låsringen er monteret og sikret på plads.

I slutningen af ​​arbejdet er strømforsyningen tændt, og spændingen leveres til den nyinstallerede lampe.

Nogle modeller af LED-lamper er en ikke-adskillelig enhed. I dette tilfælde er lampens udskiftning umulig og skal helt ændre hele lampen.

Udskiftning af den nye lampe

På trods af at LED-overfladelyset varer lang tid (levetiden for modeller af selv mellem prissegmentet er mere end 50 tusind timer), kan det være nødvendigt at udskifte enheden med en ny.

Før du installerer lampen, demonterer den gamle. Før installation sættes en termisk ring på enheden, isolerer armaturet fra materialets overflade og forhindrer loftet i at blive opvarmet. En ny enhed indsættes forsigtigt og fastgøres inden i strækloftets strukturelle åbning til platformen installeret på justeringsposterne.

Strømforsyningen forbindes til det nyinstallerede armatur.

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet i belysningsapparatet er der installeret lys. Det er vigtigt at vælge lyskilden korrekt - dens effekt skal svare til armaturkraften angivet af fabrikanten eller være lidt mindre.

Sådan skifter du en pære i lysekroner, suspenderede og nedhængte lofter

Næsten alle hængende eller nedhængte lofter bruger spotlights. Livet på enhver teknisk enhed er ikke uendelig, og før eller senere skal du udskifte lyspæren. Opgaven er enkel: Du kan ændre det selv og overholde visse regler.

Varianter af lamper

Der findes flere typer lamper til belysningshus. Ud over konventionelle glødelamper er disse LED-, halogen- og fluorescerende lyskilder.

Glødelamper

Dette er den mest almindelige og overkommelige måde at belysning boliger på. Lys i glødelamper udsender en opvarmet wolframleder (lavet af wolframbaserede ildfaste legeringer).

Sådanne indretninger modstår strømstigninger og er ganske billige. En anden fordel ved glødepærer - hurtig brand efter tænding.

Effektiviteten af ​​denne lyskilde er imidlertid ekstremt lille: kun 4%. Derudover har glødelamper ikke en meget lang levetid, det overstiger ikke tusind timer. Som følge heraf skal lyspæren ændres hyppigt.

LED pærer

Kilder til lys på lysdioder kaldes også halvleder. De er de mest harmløse for forbrugerne og er miljøvenlige.

Selvom fremstillingsvirksomheder hævder en 11-årig levetid for LED-lamper, er det faktiske liv meget lavere og overstiger ikke 3-4 år. Faktum er, at LED'en allerede i fjerde (i gennemsnit) år for lyspæreoperationen begynder at nedbrydes og taber lysstyrke og lys.

Manglen på LED lamper - i deres høje omkostninger. Priserne på LED'er varierer meget, men minimumsprisen for en lampe falder ikke under 300 rubler, og det kan gå op til 2.000 rubler. LED'er giver en smal, koncentreret lysstråle. Dette dikterer behovet for at købe en række armaturer for at sikre ensartet belysning af rummet, hvilket yderligere øger omkostningerne.

Vær opmærksom! På grund af den høje pris betaler LED-pæren ikke tidligere end 5 år efter overtagelsen.

Halogenlamper

Halogen lyskilder har en høj lyseffekt - mere signifikant end glødelamper. En halogenpære er en kvartsflaske med et inert gasformigt medium. Der er også halogener eller beslægtede forbindelser i tanken. En sådan sammensætning nedsætter inddampningsprocessen af ​​det glødelampe, hvilket tillader at forlænge levetiden af ​​denne lyskilde.

Halogenlamper falder i to kategorier:

 1. Op til 24 volt (lav spænding).
 2. Over 24 volt (netspændingsudstyr).

Ifølge designfunktioner er halogenlyskilder opdelt i fire typer:

 1. Lineær (fra 1 til 20 kW). Anvend ikke på indvendige rum i bygninger, da de giver for høj lysstyrke).
 2. Med ekstern pære (netspændingspærer).
 3. Med en retningsbestemt stråle af lys. Udstyret med aluminium eller interferens reflektor. Anvendes til accent-spot-belysning.
 4. Finger. Karakteriseret af lille størrelse.

Lysstofrør

De er gasudladningslyskilder udstyret med startjusteringer. Leveres normalt med E14 eller E27 stikkontakt.

Manglen på fluorescerende enheder - deres lave effekt, hvilket dikterer behovet for at købe et stort antal lamper.

Sammenligning af forskellige armaturer

Den laveste effektivitet er typisk for glødelamper. Lav effektivitet og halogenlamper er forskellige. LED-lyskilder bruger meget strøm, men de viser god effektivitet. Derudover til LED'er præget af høj styrke.

Tabellen viser de vigtigste egenskaber ved forskellige typer lamper.

Den mest overkommelige indstilling er glødelampen. Men for at spare elektricitet er det mest rentabelt at købe halogenlamper.

Typer af socles

En vigtig parameter for en lyskilde er en basetype. Der er tre typer af socles - skrue, bajonet og pin. Hver af dem - med sin egen diameter og fastgørelsesmetode.

Den mest berømte og udbredte type base - skrue. Den bruges i glødelamper. Bayonet-forbindelsen er faktisk en underart af skruen, den består af fremspring på stik og riller på patronen. Pin baser er blevet populære for nylig på grund af udbredelsen af ​​halogen og LED lys. Der er syv forskellige typer stikforbindelser på markedet.

Figuren viser de fælles størrelser af stiften.

Vær opmærksom! Alle lyskilder ved udskiftning skal have samme type base. Ingen af ​​dem er udskiftelige. Ellers bliver du nødt til at ændre ikke kun pæren, men også bunden.

Funktioner med arbejde med hængende og nedhængte lofter

For at udskifte lampen i loftet, skal du først fjerne ringetøjet, hvilket er en trådfjeder. Dette skal gøres omhyggeligt, da foråret kan glide ud af fingrene og gå tabt. Derefter forsvinder forsigtigt bevægelserne forsigtigt pæren fra bunden, for ikke at knuse den eller beskadige loftoverfladen.

I mange tilfælde er demontering af lampen tilstrækkelig til at komme ud af monteringshullet. Lampen er fastgjort i stedet med fjederbeslag. Det er nødvendigt at pry en af ​​kanterne af lampen og forsigtigt trække den ned. Så snart fjedrene bliver synlige, skal de komprimeres for at frigive lyspæren.

Der er også lamper uden parentes. De er udstyret med gevindforsynede sokler. For at trække en sådan lampe ud af det hængslede loft, skal du have et stykke skridsikkert stof, som placeres på lampens krop, når du skruer af. En sådan foranstaltning giver dig mulighed for at beskytte dine hænder mod skader med shrapnel (hvis lampen bryder) og forhindrer også fingrene i at glide.

I strækloftet holder armaturerne ofte på lejeoverfladen, så når man demonterer, skal man dog sørge for, at risikoen for beskadigelse af loftmaterialet er lav. Udskiftning af pæren udføres på samme måde som i tilfælde af et falsk loft.

Ved udførelsen skal et sådant arbejde være opmærksom på sikkerhedsreglerne. Sluk i afskærmningen. For at komme til loftet har du brug for en pålidelig, stabil stativ under dine fødder, et bord eller en stige.

Tip! Når du arbejder med gipsplader, anbefales det at bruge sikkerhedsbriller.

LED lampe udskiftning

Først skal du slukke for strømmen til lejlighedsnetværket. For at udføre arbejdet vil der være brug for en stol eller trinladder. Ved arbejde med strækloft skal der tages hensyn til ikke at beskadige materialet.

Udskiftning af lampen som følger:

 1. Lås armaturet ud af monteringen (lampen er fastgjort med en speciel ring).
 2. Skru den gamle lyskilde langsomt af. Installér derefter en ny lampe i stedet.
 3. For at indsætte en ny pære, udføres de trin, der er beskrevet ovenfor, i omvendt rækkefølge. Når lampen er monteret, skal holderringen returneres til sin oprindelige plads.

Halogen lampe udskiftning

Udskiftning af halogen spotlights er praktisk talt den samme som med enhver anden lyskilde. Inden du udskifter halogenpæren, skal du slukke for strømmen i lejligheden. Fjern derefter forsigtigt monteringen, der holder lampen, tag lampen ud af patronen og installer en ny på samme sted.

Når du udskifter en halogenlampe, skal du huske at du ikke kan røre glasfladen. Faktum er, at halogenlyskilder virker ved høje temperaturer, og hvis lidt fedt kommer fra fingrene på pærens overflade, uundgåelig overophedning af pæren og dens svigt. Hvis der kommer et tryk, skal du forsigtigt tørre de berørte overflader med alkohol.

Egenskaber ved demontering af lysekronen

Arbejdsordenen:

 1. Hvis lysekronen er fastgjort på krogen, skal du fjerne beskyttelsesdækslet og finde en krog i nichen, der vises. Træk ledningerne så det er i sikte, og frakobl ledningerne. Herefter frigør lysekronen fra fastgørelserne.
 2. Hvis lysekronen holder på de korsformede planker, skal du først fjerne loftlampen, pærer og dekorative elementer fra den. Derefter fjernes hætten, der skjuler låserne. Det er fortsat at skrue skruerne, fjerne isoleringen og afbryde ledningerne. Lysekronen holder ikke noget, og det kan fjernes.

Tip! Hvis belysningsenheden er stor eller tung, anbefales det at arbejde med en assistent.

Nyttige tips

Det er let at skifte en pære til en ny, som overholder sådanne anbefalinger:

 1. Hvis der er spejleelementer i loftet, skal der være særlig pleje for ikke at beskadige overfladen. Stræklofter er også følsomme for mekanisk belastning.
 2. For at opnå harmoni i lysoverførslen anbefales det at bruge samme type lyskilder, selv pærer af samme model. Hvis du ikke kan finde pæren for at belyse rummet, er det bedre at udskifte alle lyskilderne i rummet. Ellers vil belysningen være ujævn og irriterende syn. Derfor anbefales det at købe lamper med en margen, så på grund af en lyspære er det ikke nødvendigt at ændre alle de andre i rummet.
 3. Hvis loftet giver mulighed for installation af lysdioder, men deres samlede effekt ikke er nok, anbefales det i stedet for standardpærerne med en gul glød for at få enheden i hvid. Lysstyrken af ​​sådanne lamper er subjektivt højere, og deres effekt er den samme.
 4. Til lyskilden serverede lidt længere, bør du ikke tage den med dine bare hænder, når du installerer. Det anbefales at bruge handsker eller en ren, tør klud.
 5. Stræklofter er ikke særlig kompatible med kraftige lamper. For ikke at beskadige materialet, anbefales det at undgå at installere pærer stærkere end 35 watt.

For at lyskilderne indbygges i loftet for at fungere så længe som muligt anbefales det at følge disse regler:

 1. Antallet af lamper tæller på forhånd. Hvis belastningen er for stor, vil lamperne hurtigt blive ubrugelige.
 2. Gem ikke på belysning. Kvalitetsprodukter er dyrere, men det betaler for pålidelighed i drift.
 3. Ledninger og lampeholdere er et lige så vigtigt element i belysning end lamper. Til deres køb og installation bør tages meget alvorligt.
 4. Lamperne må ikke overophedes overdrevent. Selvom lejligheden er udstyret med dyr belysningsteknologi, har den brug for teknologiske pauser i sit arbejde.

Udskiftning af en pære er den enkleste betjening til rådighed selv til en nybegynder hjemme mester. Men det kræver også opmærksomhed, nøjagtighed og konsistens.

Sådan skifter du en pære i en loftslampe

Sådan ændres en pære i et falsk loft korrekt

Brug af spotlights i loftet

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre.

Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet i formularen og ikke gjorde det selv, så ved du måske ikke, hvordan udskiftningen af ​​lampen i loftet er færdig.
På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige lamper

I lamper til hævede lofter installeres flere typer lamper. Overvej de mest populære.

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i tre typer:

 • Halogenlamper, der kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning.
  Udskiftning af et sådant element er lidt sværere fra en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation.
  Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært;
 • LED lamper til hængende loft mest økonomiske og holdbare. I spotlights bruges de ofte, da det er den mest kompakte og holdbare.

Ved udskiftning af batterier skal du være opmærksom på følgende.
Tre typer lampermontering anvendes:

 • Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 • Der er lamper, der er fastgjort med to ben. De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik.
  Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet forekomme uden stor indsats.
  Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;
 • Der er lamper, der indsættes og efter nedsænkning i patronen, skal du lave en drejning med 90 *, og så låses elementet.

Advarsel: Før du udskifter lampen, skal du stille LED-lamper til et loftsloft. Hvis det er energibesparende eller glødelamper, skal de ikke knuses, men skal bare drejes mod uret.
Hvis du ser belægningen inde i en anden kegle, så er dette et halogenelement, som som regel er monteret på stifter, så er der intet at vride der.

Kom godt i gang for at udskifte lampen

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden.
Derefter finder vi et passende stativ, så vi kan gøre arbejdet komfortabelt og fortsætte direkte med egne hænder for at få en erstatning.

Vær opmærksom: Når du arbejder i ophængs- og spændingssystemer, skal du gøre arbejdet meget omhyggeligt. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet.
Hvis suspensionstativsystemet med spejlbelægning, kan enhver forsigtig bevægelse skade belægningen.

Lampemonteringskema

 • Det første skridt er at låse op pæren i sagen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring.
  Når du udfører dette arbejde, hold denne del, ringen selv springer og kan let glide ud af hånden. Dette er den sædvanlige klæbrige tråd, der springer;
 • Skru lampen selv af. Vi ser på, hvor kraftig den er, og efter at vi gør en erstatning med en ny
 • Vi sætter ringen på plads og retter den omhyggeligt.

Nogle gør et køb af en ny lampe og det forkerte element, så vi vil give nogle tips:

 • Hvis du brugte LED-lamper til hævede lofter og ikke havde tilstrækkelig belysning, kan du tage for at forøge lysflowen ikke en lampe med større kapacitet, men et element af ikke gul, men hvidt. Derefter vil lysstyrken øges uden at øge strømforbruget;
 • Lamper i det hængende loft bruger den samme model, ellers vil belysningen af ​​det hængende loft ikke se harmonisk ud. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle i rummet.
  Selvfølgelig vil prisen stige, kun så vil alt se rigtigt og harmonisk;
 • Pærer til hævede lofter bør ikke skrues bare med dine bare hænder. Derefter vil de betydeligt reducere levetiden. Brug handsker eller brug bare en tør klud.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Nogle mennesker ignorerer kun genstande, når de køber, hvilket, når de kontrolleres, ikke tændes straks, men efter et par sekunder.
Kun det er værd at sige, at sådanne lamper i et falsk loft varer meget længere.

Skift pærer i et falsk loft

Takket være teknologiske funktioner gør det muligt at oprette et unikt lysstykke, der ændrer opfattelsen af ​​objekter og afgrænser pladsen radikalt. For at sådanne belysningsteknikker skal være effektive, bruger de både lysekroner og forsænket lys, som i dag er de mest populære og efterspurgte. Lyskilden af ​​denne type er monteret i loftet og derved sparer værdifuld plads og skaber den nødvendige grad af belysning i rummet. Praktiske egenskaber ved sådanne lamper er også, at de let kan udskiftes. Så hvis du har et spørgsmål før dig, hvordan du skifter en pære i et falsk loft, bliver du ikke nødt til at søge i lang tid.

Typer af forsænket armaturer:

 1. Konventionelle lamper, som har en standardlampe;
 2. halogen;
 3. fluorescerende;
 4. LED.

Spotlights i deres udseende er meget ens, så hvis du har brug for at lære at skrue en pære i et hængende loft, er det nok at kende strukturen, mindst en af ​​dem.

Lampernes design:

 • Et hus med ledninger og en patron;
 • Klip for at hjælpe med at holde enheden forsvarlig;
 • Beskyttende plastik eller glasdæksel;
 • Clamp - ring fastgørelse hele strukturen.

Før vi går til vejledningen, som beskriver hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft, skal du overveje egenskaberne ved nogle af lamperne.

Armaturer med konventionelle glødelamper

En sådan lyskilde finder sted, men kun under en betingelse, hvis dens effekt ikke er mere end 35 watt. Sådanne krav er begrundet i det faktum, at højspændingslygter bliver meget varme og kan have negativ indvirkning på loftets tilstand. Selvom sådanne lamper og glæder deres overkommelige pris, er de desværre ikke holdbare. Så hvis du beslutter dig for at bruge denne type belysning, overvej det faktum, at du ofte skal skifte pærer.

LED-lamper skaber en usædvanlig belysning, men det er mere praktisk at bruge dem i kombination med andre typer, fordi de selv er ineffektive.

Halogenlamper

Sådanne lamper er for nylig blevet stadig mere populære. Stadig har de mange fordele, og næsten ingen fejl. De giver et naturligt diffust lys, der let opfattes af det menneskelige øje. Selvfølgelig vil en halogenpære ikke kunne levere den nødvendige belysning, men sammen i en gruppe skaber de en fuldverdig lyskilde. Gyldigheden af ​​sådanne lamper er i gennemsnit 3-4 år, og hvis det fejler i slutningen af ​​den angivne periode, er det nemt at udskifte det.

Så hvordan ændrer halogenpæren:

 • Sluk for strømmen;
 • Tag fat i bjerget, der løser lyspæren;
 • Afbryd forsigtigt den pære, der er mislykket fra patronen;
 • tag en ny lampe og fastgør den til stedet for den, der blev trukket ud;
 • sæt lampen på plads og fastgør den med en særlig fastgørelse.

Nu ved du, hvordan du skifter en pære i et falsk loft, men inden du køber en ny udskiftning, anbefaler vi dig at skrue den gamle lampe og tage den med dig til butikken. Så du kan ikke gå galt, når du vælger den rigtige model.

Da alle typer lamper i deres struktur er identiske, er teknologien til deres udskiftning ikke meget anderledes. Men vi tilbyder stadig at se en video om udskiftning af en pære i en spotlight.

Tidligere artikler fra kategorien:

Varianter af placeringen af ​​spotlights på loftet

Selv installationen af ​​den mest fashionable model af lysekronen vil ikke give dig den perfekte lyseffekt, i hvert fald det vil tiltrække andres opmærksomhed så meget som muligt, og nogle dele af rummet vil ikke være tilstrækkeligt belyste. Alt dette kan nemt undgås, hvis du placerer spotlights på loftet korrekt.

Strækbelysning - fotogalleri

Ideen om stræklofter går tilbage til antikken, da gamle mestere indrettede lofter af adel og konger med silke stof. Stretchloft kiggede luksuriøse og fascinerede øjne. I dag, når belysningslofter er blevet opfundet, har de mest dristige designs ingen grænser - det er blinkende stjerner og det brændende solnedgangssøen...

Installation af lysekroner på loftet

Du besluttede at reparere, at der i vores tid allerede er en lille feat, men som den endelige akkord, ønskede du at installere et strækloft, og pludselig opstod spørgsmålet om, hvordan man hængte lysekronen på strækloftet? Men jeg vil bare have en lysekrone...

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Udvidede polystyrenloftfliser En flise af et materiale som udvidet polystyren kan være en glimrende mulighed for alle dem, der ønsker at
 • Loftfliser uden sømme Den mest enkle, økonomiske og derfor en populær måde at afslutte lofter på er loftfliser uden sømme. hun
 • Sådan vasker du en krystal lysekrone En krystal lysekrone er en raffineret del af det indre, der bringer en notat af luksus til dit hjem. Men randen
 • Vi skifter pærer i et falsk loft. Takket være teknologiske funktioner gør det muligt at skabe et unikt lysstykke, der ændrer opfattelsen drastisk.
 • Fordele og ulemper ved stræklofter. Streklofter - ophængte strukturer lavet af polyvinylchloridfilm og polyesterstof. Ubestridelig indikator for raffinement og

Ofte er et Armstrong-type suspenderet eller suspenderet loft oplyst af spotlights, hvis levetid selvfølgelig ikke kan være evigt. Før eller senere brænder belysningslampen ud, så det er nødvendigt at udskifte det mislykkede element. Hvis ejeren af ​​lejligheden var involveret i installationen af ​​belysningssystemet, ville det være nemt at udskifte det udbrændte element i lampen. Og dem, der ikke er bekendt med denne procedure, vil blive hjulpet af trinvise instruktioner, der fortæller dig, hvordan du hurtigt og sikkert kan ændre en pære i et strækloft.

Typer af lamper, der anvendes i ophængte loftkonstruktioner

I spændingsloftet kan systemer anvendes flere muligheder for belysningsenheder:

 1. Halogen. Denne type lampe giver et diffust lys, som bedst opfattes af det menneskelige øje. Halogenlampen kan installeres med det mindste hul, og apparatets levetid afhænger af, om installationen blev udført korrekt. Hvis du køber lavspændingselementer, så kan de bruges i værelser med høj luftfugtighed. Imidlertid tolererer denne version af belysningsenheden ikke pludselige strømforstyrrelser, hvorfor det er i stand til at svigte meget hurtigere. Dette spørgsmål kan løses ved hjælp af en spændingsregulator, som eksperter anbefaler at installere. Udskiftning af en mislykket halogenlampe, især hvis den er indbygget, er meget vanskeligere end en almindelig. Når man udfører arbejde i etaper, vil alle hjemmehåndværkere være i stand til at klare denne opgave.
 2. Standard glødelamper kan erstatte hver. Dette arbejde skulle trods alt ske uden undtagelse.
 3. LED lyskilder. Ved at installere en LED-lampe af høj kvalitet i spotlightet, f.eks. "Ecola", kan du oprette en meget flot panoramabelysning, og denne mulighed er den mest holdbare og økonomiske.
 4. Energibesparende mulighed. Sådanne modeller bruger den mindste elektricitet. Eksperter anbefaler dog ikke at bruge en energibesparende lampe i rum med høj luftfugtighed. For eksempel i saunaer eller i bade. Levetiden for sådanne modeller afhænger direkte af antallet af on og off cykler, det vil sige jo oftere lampen tændes og slukkes, desto mindre bliver dens levetid.

At vide, hvilken type lysarmatur der anvendes i den ophængte struktur, er meget lettere at udføre en selvudskiftning af en uegnet lampe.

Hvilke fester bruges til spotlights

Det er lige så vigtigt, inden du udskifter lampen i strækloftet for at vide, hvilken type monteringsstruktur der er til belysning. Overvej de tre mest grundlæggende:

 • standard højre håndtråd. Denne monteringsmulighed anvendes i standard glødelamper. Hvordan man ændrer et udbrændt element i dette system er utvivlsomt kendt for alle;
 • montering med to ben. Specialstifter løser lampen, om de rigtige installationsrapporter er en slags klik. Når man udskifter en sådan model, er det vigtigste ikke at overdrive det, når det trykkes, da en sådan handling kan ødelægge et nyt element;
 • Nogle lamper er monteret på en særlig måde - de skal installeres i patronen og rotere 90º. Kun i denne position vil strukturen blive korrekt fastgjort.

Når du er bekendt med fastgørelsessystemet, kan du fortsætte med den uafhængige udskiftning af det mislykkede belysningselement.

Trin-for-trin udskiftning af lampen i strækloftet

Som tidligere nævnt er det muligt for alle at ændre en mislykket lampe i et stræknings loftsystem, hvis processen skal udføres i etaper:

 1. Først og fremmest skal du slukke for strømmen på panelet. Denne regel skal involvere alle uden undtagelse, for kun på denne måde kan du undgå elektrisk stød, hvis du laver en fejl under arbejdet.
 2. Det anbefales at udføre arbejde på en stabil trinladder, omhyggeligt for ikke at skade grundlaget for stræklofter, der er følsomt for mekanisk belastning.
 3. Efter at have fundet den beskadigede pære, skal du låse op på kroppen, trykke let på ringen for at rette den. Ringen skal holdes konstant, som i en afslappet form kan elementet forår, og det vil ikke være så nemt at finde det.
 4. Den uegnede lampe skrues af fra bunden, og markeringen af ​​de nye og gamle modeller kontrolleres. Hvis parametrene falder helt sammen, kan det nye element sikkert skrues i stedet for den gamle.
 5. Låsringen vender tilbage til sin oprindelige position.

Det er kun for at tænde for el og sørge for, at den nye belysningsenhed virker.

De oplysninger, der blev beskrevet i denne artikel, vil helt sikkert overbevise alle læsere om, at skiftende en pære i en spændingsloftstruktur er enkel og nem. Men hvis der i færd med gennemførelsen stadig opstår vanskeligheder, bør du ikke fortvivle på nogen måde. Når alt kommer til alt, vil en video-tutorial på internetressourcer hjælpe dig med at finde et fingerpeg om dette problem, som kan ses på den mest hensigtsmæssige tidspunkt for dig.