Hvordan og hvad skal man lave tøjlinjen på badeværelset?

Der er en hel del muligheder.

Hvis du kun mener et reb, og ikke et sæt tøj med en regelmæssig fiksering, så er der som en mulighed en sådan krog til den, der går til dykkeren.

Først gør vi markeringen.

En reference kan være loftet eller sømmen af ​​fliser.

De målte den lige afstand fra loftet til krogen.

Lige på parallelle vægge, hvor tovet skal fastgøres..

Derefter er det andet vartegn, sidevæggen og derefter to lige afstande.

På mål og i højde og placering i forhold til sidevæggen har vi samme afstand.

Kern sted til boring.

Vi sætter boret i perforatoren (hvis væggene er beton, så pobedit).

Diameteren af ​​boret = diameteren af ​​dowel'en, diameteren af ​​dowel'en er markeret på dowel'en selv.

Vi bor huller (i begyndelsen med en borer af mindre diameter, og så den vi har brug for).

Vi kører i dybden i hullet og strammer krogen.

Stræk tøjlinjen.

Hvis der er mange tøjlinier, så er der lameller med kroge til tøjlinje til salg.

De er monteret på samme måde, men markeringerne er på planken og ikke på individuelle kroge.

Hvis der er fliser på væggene, så borer vi det uden et slag, og så kigger vi på stedet, hvis der er beton under flisen, tænder vi slaget.

Hvis der er gips på væggen, i stedet for de sædvanlige dowels, bruger vi Mollys dowel.

Det er muligt at tilpasse en lille karbin til en tøjlinje, det bliver endnu nemmere at fjerne det, mens det ikke er i brug.

På en løbende måde (med fastgørelse, der ikke involverer demontering), tøjlinierne i badeværelset, er det bedre ikke at gøre, de forstyrrer.

Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Hvordan man pålideligt trækker tøjlinjen? anbefalinger

  Ikke i tide, de knuste reb med tøj tørring på dem kan give værtinde en masse problemer. Derfor er det så vigtigt at vide, hvordan man trækker tøjlinjen korrekt og fast. Nærmere oplysninger om hvordan man strækker tøjlinjen er beskrevet nedenfor. Først og fremmest bør du bestemme, hvor det vil være. For eksempel i salen vil der sandsynligvis være et par negle, eller reoler af kabinetter for at stramme tovet vil være praktisk. Men på balkonen, er loggia eller i en special tørretumbler af et privat hus bedst at organisere en særlig permanent komfortabel mount. Dernæst kan tovet på det hele ligge, eller bare trække det efter behov. Hvis i lejligheden er der ingen søm eller andre fremspring i den rigtige afstand, så kan de køres ind. Det er bedst at forklare disse detaljer under indretningens elementer og i fritiden at hænge op, for eksempel familiefotografier på negle.

  Det er ret nemt at lave specielle monteringer til det reb, hvorpå tøjet bliver tørret, selv med egne hænder. For at gøre dette skal du tage en skinne med en bredde på ikke mere end 7 centimeter og afskære to lige segmenter fra den. Længden af ​​denne del afhænger af størrelsen på stedet til tørring. Jo mere linned du planlægger at hænge på, jo længere skal det være. Yderligere er nøjagtigt på modsatte dele af vægarmaturerne til skinnerne organiseret. Bedst brugt til denne dowel. Det er meget vigtigt at vælge steder for dem, så de to modsatte dele placeres tydeligt modsat hinanden. Til dette er det nødvendigt at måle og tjekke afstanden flere gange. Ellers vil alt arbejdet simpelthen gøres forgæves.

  Afhængigt af hvor længe lamellerne er, kan de enten kun vedhæftes ved kanterne eller i 2-3 steder på én gang. Så er de pænt mærket med en markør. De første mærker vil være ca. 4 centimeter fra kanten, og resten vil være i en afstand på ca. 20 centimeter fra hinanden. Små negle på lige længder drives ind i de resulterende mærkes steder. Du kan også bruge specielle kroge i stedet for dem, som ikke drives ind, men skrues. Det vigtigste er ikke at bruge lavstyrke dele med klæbende lag. Derefter skal du binde et reb til den første søm af de valgte lameller. En del af den skal være fri for at hænge ud (ca. 20 centimeter). Rebet er bundet med enhver praktisk knude, så længe den er så stærk som muligt. Så flytter hun til den anden del af strukturen, strækker sig igen og sår på hendes første søm. Herefter er tovet fastgjort til den anden negle af den første og anden laths.

  Den stærkeste bør være knuden på den sidste søm. Det er bedst at vælge en dobbelt. Efter skæring af tovet anbefales det at lade et lille segment være fri på den modsatte side - en slags "hale". Dette vil resultere i en meget stærk og holdbar "tørretumbler", som nemt kan hænge ud selv de tungeste tøj samt sengetæpper, sengelinned og andre lignende produkter. I dette tilfælde vil det være muligt ikke at bekymre sig om, at tovet vil bryde, og alle rene ting vil ende på gulvet eller på jorden. Det vigtigste er at give nok tid og opmærksomhed til alle fastgørelsesdele. Og gem ikke på rebet og brug ikke det gamle rådne og batterede produkt.

  Ofte i gangen er der ikke plads til at tørre tøj efter vask, så husmødre foretrækker at hænge dem i toilettet på tovet placeret lige midt i den. Men det skal ikke gøres. Der er ingen vinduer i badeværelset, så lufting er umuligt. Som en følge heraf vil en svamp hurtigt sætte sig på væggene i rummet og begynde aktivt at proliferere. Dette er især farligt, hvis små børn bor i huset. Til tørring af tøj på badeværelset er det udelukkende udelukkende at anvende en "spole", som på grund af varmt vand forbliver "varmt" til enhver tid på året. I et privat hus er det vigtigt at organisere en tørretumbler på gaden. For at gøre dette vil det være muligt at grave i to søjler modsat hinanden, eller arrangere flere af dem i en cirkel. Dernæst drives negle ind i stolpen for at stramme tovet. Det er tørring i fri luft vil være den mest gunstige for linned. Dette vil gøre det muligt at fjerne det fra tovene, ikke kun tørt, men også frisk og behageligt ildelugtende.

  Tørretumbler på badeværelset

  Linen tørretumbler, hvis popularitet er markant forøget, tillader dig at undgå mange ulemper: du behøver ikke at hænge vaskede tøj over hele lejligheden, de tørrer hurtigere, de smuldrer mindre og blander sig ikke. Tørretidens brugervenlighed afhænger stort set af selve designet, dets størrelse, funktionalitet, fremstillingsmateriale.

  Tørretumbler på badeværelset

  For at vælge den bedste løsning, bør du lære mere om varianterne af tørretumblere, deres fordele og ulemper samt installeringsmetoder.

  Varianter af linned tørretumbler

  Moderne tørretumbler er præsenteret i en bred vifte - fra standard tværstænger på stativer til elektriske modeller med flere temperaturregimer. De adskiller sig ikke kun i form og størrelse, men også i installationsmetoden. Desuden er hver tørretumbler designet til specifikke belastninger. De fleste modeller er lavet af aluminium, rustfrit stål og plast, selv om træprodukter også er ret efterspurgte.

  Billedet loft tørretumbler

  Afhængigt af designet kan tørretumbleren installeres på gulv eller sider af badet, monteret på væg eller loft. Det er installationsmetoden, der er det vigtigste kriterium ved valg af model, og for ikke at blive forvekslet er det bedre at studere på forhånd de grundlæggende egenskaber for hver type.

  Gulvmodeller

  Folding gulv tørretumbler

  Gulvtørreren er som regel en folderamme med vandrette stænger eller strakte metalstrenge, hvor vasken er hængt. I den udfoldede form tager tørretumbleren op til en masse plads (specielt design med ekstra moduler), men det giver dig mulighed for bekvemt at placere et stort antal ting. I samlet tilstand overstiger tykkelsen af ​​tørretumbleren ikke 10 cm, og den kan let skubbes mellem badekar og vaskemaskine. I gennemsnit modstår sådanne modeller ca. 20 kg vådt tøjvask, og vægten af ​​selve konstruktionen er ikke mere end 3,5-4 kg.

  Gulv Vertikal Tørretumbler

  Ud over de standard vandrette tørreapparater, kommercielt tilgængelige multilagmodeller af typen hylder, som også er foldet og udstyret med hjul til nem bevægelse. Når de udfoldes, tager de mindre plads end vandrette og er ideelle til tørring af små ting - undertøj, strømper, trøjer, bluser og så videre.

  Tørretumbler i form af hylder

  Fordele ved udendørs konstruktioner:

  • brugervenlighed og holdbarhed;
  • lille vægt;
  • fremragende kapacitet;
  • tørretumbleren kan placeres på ethvert passende sted;
  • Du behøver ikke at montere en vedhæftet fil.

  Den eneste ulempe ved sådanne tørrere er, at de besætter et brugbart område, og for en lille lejlighed er dette et meget presserende problem.

  Vægmodeller

  Vægmonteret foldetørrer

  Tørretumbler monteret på væggen er meget mere praktisk at bruge. De er hjælpelinjer med tværstænger til hængende tøj. Vægstrukturer er teleskopiske, glidende, med justerbare tværstænger i højden. Der er kompakte modeller med en fjeder tromme i sagen, som giver dig mulighed for at strække strængerne mellem modstående vægge. Hung på toppen af ​​tingene forstyrrer ikke brugen af ​​badeværelset, hvis det kun er strøelse, og efter montering af tørretumbleren passer harmonisk ind i interiøret og gør ikke ømme øjne.

  Tørretumbler tørretumbler

  • kompakt størrelse;
  • lethed og bekvemmelighed i drift
  • lav pris;
  • æstetisk udseende.

  En sådan inertiel enhed ødelægger ikke det indre af rummet og giver dig mulighed for hurtigt at trække tøjlinjen

  • lille kapacitet;
  • maksimal belastning bør ikke overstige 7-10 kg afhængigt af modellen;
  • Til installation er det nødvendigt at bore væggene.

  Suspended modeller

  Overhead tørretumbler med bøjler

  Ved design ligner lofttørrerne væggen, kun guiderne, som de lægger til loftet. Længden af ​​lamellerne er indstillelig, når du hænger vasketøjet, kan de let sænkes til det ønskede niveau og derefter trækkes op igen. Desuden kan hver tværstang bevæge sig uafhængigt af de andre, hvilket gør driften af ​​tørretumbleren mere praktisk. Sådanne konstruktioner er som regel monteret over badet for at forhindre, at puddene drypper fra det våde vaskeri på gulvet.

  Tørretæppe med træplader

  • hængende ting besætter ikke nyttig plads og næsten ikke forstyrrer brugen af ​​badeværelset;
  • tørretumbler har en kompakt størrelse og æstetisk udseende;
  • design er praktisk at bruge.

  Ulempen ved sådanne tørrere kan kaldes installationens kompleksitet. Fastgørelser skal være så stærke og pålidelige som muligt, såvel som overlapninger, så hele strukturen ikke falder ned under vægten af ​​våde ting.

  Automatisk Elektronisk Tørretumbler

  Badekåber

  Tørretumbler på badets side

  Disse tørretumbler er foldende lysrammer med tynde rør eller strenge. De kan lægges i vandret stilling oven på badet eller vinkles på modsatte sider. At stå ikke glide af, de har specielle plastikholdere. Der er også modeller, der er hængt på siden eller på radiatoren. De er meget små og bruges hovedsagelig til tørring af håndklæder, strømper og undertøj.

  Bad tørretumbler

  Tørretumbler om bord på et bad

  Fordelene ved sådanne tørrere kan kun tilskrives lav vægt og brugervenlighed, for så vidt angår bekvemmelighed og funktionalitet, taber de mærkbart. Mange af disse designs er ikke hængt, de er ikke egnede til tørring af sengelinned. Derudover er der ikke mulighed for at tage et bad, mens tøjet er tørt, da tørretumbleren er placeret direkte over det.

  Tørring til sarte emner på badet

  Elektriske tørretumbler

  Elektriske tørretumbler er ikke mindre efterspurgte end konventionelle, selv på trods af de høje omkostninger. De er uerstattelige, hvis du hurtigt skal tørre en jakke, en varm sweater, et tæppe og andre lignende ting, som under normale forhold tørrer i flere dage. Elektriske modeller er også meget forskellige og kan være gulv, væg, hængende. De fleste af dem er udstyret med termostater, som giver dig mulighed for at vælge den optimale tørretype afhængigt af typen af ​​linned. Der er også tørretumbler med elektroniske timere, hvilket gør det muligt at justere varigheden af ​​enheden. Disse tørretumbler bruger meget lidt elektricitet, arbejder næsten lydløst, modstår belastninger på ca. 15 kg.

  Elektrisk foldetørrer

  • hurtig og ensartet tørring
  • brugervenlighed;
  • Når det er foldet, tager tørretumbleren op til et minimum af plads.

  Forskellige typer gulvmonterede elektriske tørreapparater

  • høj pris;
  • ekstra energikostnader
  • behovet for at overholde sikkerhedsforskrifterne.

  Populære modeller af linnedtørrere

  Tørretumbler Gimi Rotor-6

  Lofttørrer "Liana"

  Tørretumbler Leifheit TELECLIP

  Tørretumbler Siena

  GIMI ALABLOCK Outboard Tørretumbler

  Alcona SBA-A4-FX Elektrisk Tørretumbler

  Anbefalinger til valg af tørretumbler

  Ved valg af tørretumbler skal der lægges særlig vægt på materialet til fremstilling. De mest praktiske og holdbare produkter betragtes som rustfrit stål. Over tid mister de ikke deres udseende, tåler de største belastninger, må ikke efterlade pletter på ting og gøres rent af plaque.

  Rustfrit Stål Tørretumbler

  Aluminiumsmodeller med pulverlakering ser også godt ud i starten, men med intensiv brug begynder belægningen at skrælle, og mørke spor af linned forbliver på aluminium.

  Aluminiums gulvtørrere

  Plastprodukter er de mest overkommelige og attraktive udseende, kun de har et ret begrænset levetid. Ja, og en stor belastning på dem kan ikke være, ellers vil plastikhuset hurtigt gå i stykker. Over tid mister disse tørreapparater deres attraktive udseende, plast bliver gult, slingende strings.

  Tørretumbler gulv af plast

  Med hensyn til trætørrere med passende pleje kan de tjene meget lang tid. Desuden har sådanne modeller ofte en original form og ser harmonisk ud i badeværelset. Men hvis man skal vaske det ofte og i store mængder, er det bedre at opgive trætørret til fordel for metalet.

  Tørretumbler lavet af træ

  Den oprindelige foldetørrer træ

  Når du vælger, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forbindelserne, belægningens tæthed, den nemme bevægelse af elementerne. Strenge eller kviste bør ikke være for tykke: Den optimale afstand er 7-10 cm, hvis den er mindre, så tingene berører hinanden og tørrer længere. På tørreapparatets ramme bør der ikke være skarpe fremspring, spor af svejsning, pletter, ruhed. Hvis basen skinner gennem belægningen, er det bedre at nægte et sådant køb - meget snart begynder malingen at skille af.

  I en højkvalitets tørretumbler har alle elementer en glat farve, en glat flad overflade, rørene fra enderne lukkes med stik samt leddene. På pakken skal angives udstyr, alle størrelser, vægt, er nødvendige for at være vejledningen til installation.

  Mulighed for at installere en tørretumbler på badeværelset

  For at installere tørretumbleren i badeværelset kræver ikke særlig viden og færdigheder, så håndtere installationen er ikke svært. Ordren af ​​fastgørelseselementer kan variere lidt afhængigt af produktets design, så før installationen skal du omhyggeligt læse producentens anvisninger. Ofte tages der fejl ved installation af lofttørrere, og derfor overveje mulighederne for deres installation mere detaljeret.

  Installation af tørretumbleren "Liana"

  Før arbejdet påbegyndes, skal alle dele af tørretumbler spredes ud på bordet og tjekke udstyret. Fastgørelseselementer er normalt inkluderet i kittet, men de er ikke altid pålidelige, og mange håndværkere foretrækker at købe dem separat. Ud over selve tørretumbleren skal du have en blyant, en hammer og en boremaskine med passende boringer - til beton og fliser.

  Trin 1. Vælg tørrers optimale placering og sæt mærker på loftet med blyant. For at gøre dette skal du tage beslagene med ruller, anvende dem i loftet og markere punkter gennem monteringshullerne. Beslagene skal være parallelle med hinanden på samme niveau, og afstanden imellem dem skal svare til længden af ​​tørretumblerne.

  Trin 2. Bor huller i loftet, blæs støv ud, hammerspidser tæt. Derefter fastgør beslagene med skruer og luk sporene fra fastgørelseselementerne med specielle stik indgår i pakken.

  Trin 3. Til væggen parallelt med beslagene, fastgør beslaget til fastgørelse af ledningerne. Den skal placeres ca. i en højde på 1,3-1,5 m fra gulvet, strengt vandret. Fastgørelsen er den samme: Marker punkterne for fastgørelseselementer gennem hullerne, bor, indsæt dykker og skruer i skruer. Hvis væggen er foret med fliser, skal du tage et spydformet bor med pobedit lodning, ellers kan flisen bryde.

  Fastgøringsbeslag

  Trin 4. Placer forsigtigt ledningerne på en plan overflade, og begynd at fastgøre dem skiftevis til hver stang. For at gøre dette er en stram knude bundet i enden, ledningen er placeret i en rille på stangen, og knuden strammes indad med indsats. Også reparere og alle andre ledninger.

  Trin 5. Start samlingen af ​​tørretumbleren. Træk snoren gennem hullerne i begge beslag. Hvis fastgørelsesbeslaget er placeret på højre side, begynder samlingen med venstre beslag og omvendt. Selve ledningen er ikke særlig let at skubbe ind i hullet, så det er nemt at bruge et stykke wire, bøje det i form af en krog eller en lang sløjfe. Den ledige ende af ledningen trækkes gennem to låsehætter.

  Trin 6. Den første stang er strammet op, hvorefter den øverste hætte fastgøres med en knude på ledningen og bringes i udskæringen på beslaget. Gentag handlingen med de andre suspensioner, så alle er placeret på samme niveau.

  Trin 7. Herefter bestemmer du det nederste niveau af stængernes placering, hvor det er bedst at hænge vasketøjet og binde en anden knude. Knuderne trækkes ind i de nederste hætter, og de resterende stykker af ledninger skæres af. Herefter trækkes suspensionerne igen til den oprindelige position.

  Installation af tørretumbleren "Fortuna"

  "Fortune" -modellen er en konstruktion af metalbeslag med ruller, hvorpå to bevægelige aluminiumsprofiler er monteret. Ved hjælp af en simpel mekanisme og stålkabler kan profiler let hæves og sænkes til den ønskede højde og uafhængigt af hinanden. I profilerne langs hele længden er der specielle huller til bøjlerne, hvor det er bekvemt at tørre tøj.

  Beslagene er fastgjort til loftet, og føringsrullen og styreenheden er anbragt på væggen. Først skal du vælge den mest hensigtsmæssige placering af tørretumbleren i forhold til badet, så vandet fra linnedet strømmer direkte ind i det og danner ikke pytter på gulvet. Derefter kan du fortsætte direkte til installationen.

  Trin 1. På loftet med en blyant markeres fastgørelsespunkterne for beslagene, 2 hver. De skal danne et rektangel med sider på 1,8-2 m og 0,4-0,6 m. På væggen markerer man også fastgørelsesstedet på styreenheden og føringsrullen strengt langs den samme vertikale linje.

  Monteringsruller og styreenhed

  Trin 2. Mærkerne er boret med huller af passende dybde, og ved hjælp af ankre fixerer de beslagene med ruller og styreenheden.

  Trin 3. Stålkabels ende er forsigtigt trukket ind i holderen (krabbe), en stærk knude er bundet i enden og strammet indvendigt. Træk den anden ende af kablet i plastholderen og foringen, der følger med tørretumbleren, og træk det derefter gennem rullen på modsat side af styreenheden.

  Binde en knude og passere ind i en krabbe

  Trin 4. Puden trykkes tæt på rullen, fastspændt med en lås op til stopet, og krabben strammes opad, så den hviler fast mod låsen. Derefter føres kablet udefra af dobbeltrullen og gennem styrrullen.

  Træk kablet gennem klemmen og puden

  Trin 5. På styreenheden skrues låget af, så låseskiven, som er inde, ikke falder ud. Den ledige ende af kablet er gevind gennem denne hætte, foldet i form af en løkke og ledet ud gennem det samme hul. Nu trækkes kablet i modsat retning, men fra indersiden af ​​begge ruller. Samtidig skal dobbeltrullen drejes mod retningen.

  Træk kablet gennem rullen

  Pinned rulle og kabel trækker

  Trin 6. Alternativt fastgør dekorative plader under hver rulle, sæt derefter krabber og juster længden af ​​kablet, så når afstanden mellem styreenheden og midten af ​​sløjfen ikke overstiger 10 cm. Derefter skæres den frie ende af kablet.

  Vi strammer rebet med en krabbe

  Processen med at trække tove

  Trin 7. Midt i løkkeindsatsen låseskiven og hold den med fingrene og stram kablet i hætten. Ved hjælp af håndtaget på styreenheden er kablet let afviklet, så at hætten kan skrues på.

  Tørring i badeværelset - mere end en simpel markedsoversigt

  Heldigvis, takket være udseendet af vaskemaskiner, blev den automatiske vask af tøj let, man kunne sige dagligdags forretning. Men selv om mange moderne modeller har en tørringsfunktion, foretrækker de hemmelige hustruer at tørre tingene separat, kun ved hjælp af let-spin-funktionen. Tøjvask er trods alt meget vanskeligt at stryge efter maskintørring. I denne gennemgang vil jeg fortælle dig, hvad der tørrer tøj til badeværelset og ikke kun til badeværelset, og vi vil tale om kriterierne for at vælge og installere sådanne enheder med egne hænder.

  Fuld tørretumbler i et stort badeværelse.

  Hvilken tørring af sengetøj tilbydes af det moderne marked

  Naturligvis for alle producenter af dette produkt er hovedkriteriet brugervenlighed. Men dimensioner af badeværelser i moderne lejligheder kan være helt anderledes.

  Hvad der passer til nye bygninger med fri plan, passer ofte simpelthen ikke i Khrusjtjov. Derfor skal du vælge ud fra bestemte forhold.

  Wall muligheder

  Vægtørring for linned på badeværelset betragtes fortjent som et af de ældste og dokumenterede områder. I øjeblikket kan blandt disse tørretumbler skelnes mellem to førende modeller.

  Enheden af ​​den første model i tekniske termer betragtes som mere kompleks. En sådan anordning er en tromle med indbygget fjedermekanisme og låse.

  Sæt tromletørret i arbejdsstilling.

  Undertøj er hængt på reb her. Den ene ende af disse reb er fastgjort på en monolitisk plank, og den anden er fastgjort til tromlen, skjult i kassen. I en stille tilstand, det vil sige, når intet skal tørres, hænger kassen sammen med den monolitiske plank simpelthen på væggen.

  For at bringe en sådan tørretumbler i driftstilstand skal du tage en monolitisk stang og sammen med tovene hekte den på et par beslag fastgjort på den modsatte væg. På dette tidspunkt vil tromlen dreje og frigive rebet til den ønskede længde.

  Når stangen er fastgjort på beslagene, vil fjedermekanismen give en stabil spænding af tovene, og så de ikke sættes under belastning, skal tromlen fastgøres med specielle stik og derved sikre en stabil position.

  I betragtning af dens kompakte karakter er denne model ganske populær. Sådanne tørreapparater fra gode producenter er i stand til at modstå op til 12-15 kg vådt vaskevægt. Men disse enheder har 2 svage punkter. For det første, hvis du konstant "trækker" tovene, slides de ganske hurtigt ud, selvom det ikke er så slemt, kan du jo erstatte dem.

  Værre, forårsmekanismen, spændetovene og låseklemmerne er faktisk under konstant belastning, og hvis fabrikanten har installeret lavkvalitetsfjedre med plastikklip, vil sådan tørring ikke vare længe. Så vidt jeg ved, bryder billige modeller allerede i det første driftsår.

  Den anden type vægtørrere er den såkaldte cantilever telescopic eller, mere simpelthen, indtrækbar tørring. De er lavet af metalstrimler og rør. I modsætning til den første mulighed er cantilever-armaturer kun fastgjort til en væg og har ingen fjedre eller klemmer.

  Indtrækningskonsol til badeværelset.

  Efter min mening er den eneste væsentlige fordel, at sådanne enheder kan prale, kompakt, i foldet tilstand, sådan en tørretumbler vil helt sikkert ikke forstyrre dig. Samtidig er bæreevnen til dette design ikke mere end 5, højst 7 kg. Oftest bruges de ikke til deres tilsigtede formål, men som en almindelig håndklædebøjle.

  Der er en anden, figurativt talende arbejder-bonde-version af vægmonterede tørretumblere. Det kan gøres for hånd, men jeg vil fortælle lidt om det.

  Liana som anerkendt leder blandt lofttype tørretumblere

  For ejere af små badeværelser såvel som i lejligheder med højt til loftet er modellen under det fælles navn Liana til tørring af tøj i badeværelset den bedst mulige måde. Dette ekstravagante navn på tørretumbleren modtog for en overflod af reb og suspenderede ruller.

  Liana i loftet.

  Loftmodellen "Liana" er virkelig meget praktisk, jeg har ikke hørt, at nogen værtinde skældte denne enhed. Pointen her er, at en metalramme af to guider er monteret på loftet. Ruller er hængt på denne ramme, hvorigennem tauene passeres.

  Men linned hænger ikke på rebene, men på metalrør. Træer med ruller er nødvendige for at hæve og sænke metalrør. For nemheds skyld er en konsol fastgjort til væggen, på hvilken toderne af rebene klæber. For mig personligt er dette design mere som en mekanisme til at hæve sejl på yachter.

  Nu er sådanne modeller lavet ikke kun i loftet, men også i vægudgaven. Princippet om deres handlinger er absolut det samme. Forskellen er kun i lejeelementerne. Som du sikkert allerede har forstået, er loftet vintret fastgjort til loftet, og i vægudgaven anvendes to sidevægkonsoller.

  Wall option Liana.

  For et enkelt navn skjuler en ret bred vifte. Længden af ​​rørene i vinstokke ligger fra 50 cm til 2 m. Undervisningen lover at vinstokken i gennemsnit er beregnet til 15-20 kg vægt. Men her skal du se på oprindelseslandet.

  Vores håndværkere, såvel som tyske respektable borgere, laver som regel kvalitetsprodukter. Og jeg kan forsikre dig om, at 20 kg er langt fra grænsen der.

  Men som for nogle (ikke alle) kinesiske firmaer og umærkede tørretumblere, så uanset den lave pris, vil du bruge pengene forgæves. Tæber vil blive forvirrede, rullerne vil komme ud, og parenteser vil bøjes.

  Gulv og bærbar tørretumbler

  At liste alle eksisterende gulvmuligheder i en lille anmeldelse er simpelthen ikke realistisk. Næsten alle så sådanne tørreapparater. Den mest populære model i øjeblikket er bærbar foldetørring, som ligner et strygebræt.

  Men udover hende er der volumetriske mønstre på hjul, som ofte ikke forstår, men de er meget bekvemme at flytte rundt i lejligheden. Som jeg har set, er alle sådanne tørretumbler lavet af metal.

  Multi-level gulvtørrer på hjul.

  Jeg kan godt lide dem for deres pålidelighed. Der er ingen reb, ruller eller beslag, alt er meget enkelt, det sædvanlige gitter med tværgående lameller. Hvis en sådan tørretumbler håndteres normalt, vil børnene også få det.

  Bicuspid badeværelse tørretumbler.

  Hvad angår bærbare modeller, er rækken endnu bredere. Den mest berømte er tørretumbleren, der består af 2 halvdele forbundet med sløjfer i form af en bog.

  Det er lavet specielt til brug på badeværelset. Ved kanterne af en sådan tørring er der specielle stop. Du behøver kun at åbne denne "bog" og sætte på badekanten.

  På en eller anden måde købte min kone en såkaldt tørretumbler til batterier ved et salg, hvilket betyder varme radiatorer. Den består af 2 buede kroge, der klæber til batteriet, og 5 tværgående rør svejses mellem dem.

  Jeg har aldrig mødt et enklere design. Hustru bruger det, når hun tørrer forskellige små ting med sine egne hænder uden at spinde. Først hænger hun tørretumbleren på badet, og efter at tøjet er drænet, sender det hurtigt og billigt til radiatoren.

  Aktive tørreapparater

  Jeg kalder aktive tørreapparater stationære opvarmet håndklæde skinner drevet fra husets varmeanlæg eller fra forsyning af varmt vand. Samt enheder, der kører på el.

  Nå er der næsten ikke noget at sige om stationære håndklædestænger, som regel er de monteret en gang, og hvis du ikke sparer pengene og køber et kvalitetsudstyr, bruger du denne tørretumbler til livet.

  Hvad angår elektriske modeller, kan de være både stationære og bærbare. Stationære elektriske modeller fra vand er kun forskellige i typen af ​​kølemiddel.

  Bærbare modeller er mindre almindelige, men du kan stadig finde dem, hvis du ønsker det. Alle elektriske tørretumbler af samme plan, med samme princip som en oliefyrer, fungerer. Det vil sige, at en speciel olie pumpes inde i det forseglede hus, og brændstofvarmeren er installeret.

  De adskiller sig kun fra standardvarmeren i konfigurationen af ​​sagen, her er tværstængerne specielt tilvejebragt til hængende tøj og forbedret beskyttelse mod høj luftfugtighed.

  Running model af en stationær elektrisk håndklædestang.

  Sådanne elektriske bærbare modeller fra 220V arbejder, deres effekt beregnes således, at temperaturen ikke overstiger 60ºС henholdsvis, det er umuligt at brænde dem.

  Hvis du køber en elektrisk model af en badeværelse tørretumbler, uanset om den er stationær eller bærbar, skal du først og fremmest sørge for, at din stikkontakt er udstyret med en jordsløjfe. Badeværelse er vådt, og du bør ikke håbe på russisk "måske", konsekvenserne kan være mere end alvorlige.

  Tabel over gennemsnitlige omkostninger ved populære tørretumblere

  SovetRemont.com

  Da jeg var færdig med at renovere mit badeværelse, var der kun ét valg foran mig, det var nødvendigt at tildele et sted til tørring af tøj. Rummets størrelse er lille 1,5x2,0m, og derfor blev stedet for tørring valgt som standard over støbejernsbadet i en højde på ca. 2 m.

  Der er specielle anordninger til tørring af tøj, der er fastgjort til modsatte vægge, især "Liana". Det består af to strimler installeret på væggene, hvorpå der er spændt med hvide rør fastgjort til dem for at hænge linnedet. Plussen af ​​et sådant produkt er, at rørets højde kan justeres afhængigt af din højde og lyst og derefter fastgjort på væggen ved siden. Også solgt alle slags produkter, der er foldet og udfoldet af typen af ​​accordeon.

  Alle disse "tilpasninger" er tilgængelige i online butikker til mere attraktive priser, og hvis du bruger cashback-tjenesten, kan du returnere nogle af pengene, nogle gange op til 30%!

  Men han og den anden mulighed passede mig ikke! Lad mig forklare årsagen, men faktum er, at badeværelset netop er blevet renoveret og har en smuk udsigt. Alle detaljer i værelset håndklædevarmer, blandere, kroge osv. har en krom finish. I kombination med de nye keramiske fliser brænder alt og glitter. Mens ovenstående muligheder har et blegt hvidt malingudseende og uden tvivl forkæle det overordnede design af badeværelset.

  Jeg fortsætter. Jeg gik rundt en masse butikker, men jeg så aldrig noget passende. Beslutningen kom ikke med det samme, jeg måtte gennemgå flere muligheder, som jeg ikke vil snakke om, og så kom jeg med en efter min mening en anstændig vej ud af situationen, og til denne dag er jeg tilfreds med løsningen på dette problem.

  Så gå til møbelbeslagets butik og køb kromrør med den diameter, du har brug for, fastgør dem til væggen (par for hvert rør). Den længde, du har brug for (fra væg til væg) vil blive afskåret lige der i butikken som en bonus. Jeg købte tre rør, seks monteringer, og dette mirakel kostede mig en penny (denne mulighed er meget billigere end "Liana").

  Hvad angår installationen, vil jeg sige, at du skal bruge en speciel øvelse til at lave et hul i den keramiske flise. Lav nøjagtige markeringer på modsatte vægge, fastgør fikseringer (pyatakker) og marker det sted, hvor hullerne bores med en markør. Lav et hul med en penn på flisen, så pobeditovy bores monteret på en boremaskine med en boremaskine til at bore videre til den ønskede dybde. Før du borer, skal du sørge for, at der ikke er elektriske ledninger, der ligger under fliserne! Tag rørene med hæle monteret på dem og fastgør dem til væggene med selvdrejende skruer med chopik eller dowel-negle. Hele installationen tager dig ikke mere end en time, men resultatet bliver straks venligst.

  Under driften er der ikke behov for vedligeholdelse, rust vises ikke tidligere end tre år senere. Udskiftning af rørene er endnu nemmere end installationen. I billederne i denne publikation kan du se, at med denne løsning blev jeg fri af det andet problem. På den ekstreme stang svævet gardin til badeværelset. Så jeg løste to problemer og endda sparede penge. I kombination med badets generelle udseende ser alt ud smukt og logisk. Desuden er det meget bekvemt at hænge vådt tøj på stængerne, som efter fuldstændig tørring fjernes med samme lethed. Alt dette viser igen, at der ikke er nogen håbløse situationer, bare tænk mere på dine wits.

  Mulighed for placering af tørretumbler

  Tidligere var det vigtigste problem med værtinder at vaske tøj: det var nødvendigt at trække varmt vand, tage et vaskebræt og vaske tøj, der havde akkumuleret i en uge i flere timer. Derefter blev der hængt på tøjlinier, der var placeret direkte i badeværelset, på loggia, på balkonen eller bagved. Der tørret linnet i flere dage, hvorefter det blev stryget og begyndte at blive slidt. Ingen var bekymret for tørkeprocessens æstetik og bekvemmelighed: der var ikke nogen muligheder, så strakte tøjlinier var den eneste løsning.

  I dag har næsten alle husmødre en vaskemaskine, som helt løser alle problemer med vask. Ved udgangen er vasken ren, fuldt vandet og skruet ud mange gange bedre, end det kan gøres med dine hænder. Nu opstår problemet ved tørring af linned: Moderne tendenser i lejlighedsudformningen giver dig ikke mulighed for blot at trække tøjlinjen og hænge tøj på dem. Der er blevet lavet dusinvis af mere bekvemme og smukke tørretumbler, der gør det muligt at tørre tøj i lejligheden.

  Hvorfor har vi brug for tørretumbler derhjemme

  Stadig mister ikke populariteten af ​​muligheden for at tørre tøj på balkonen, loggia eller endda på gaden. Om sommeren er der ikke noget mærkeligt, for solens brændende stråler om få timer vil ikke efterlade en fugtighed på tingene. Problemer begynder om vinteren eller under regn: ting, der tørt vil ikke tørre, fremstår en ubehagelig lugt, og i kulden forværres de helt - stoffet bliver skrøbeligt og udsat for skade. Løsningen kan være en tøjlinje på badeværelset, men her er fugtigheden ikke meget mindre, fordi familiemedlemmer tager vandbehandlinger dagligt.

  Et klassisk eksempel på tøjlinje til tørring af tøj

  Derfor bruges tørretumbleren, som giver dig mulighed for at oprette et særligt sted, hvor de vaskede ting vil blive placeret. Den mest bekvemme måde at gøre dette på er en opvarmet loggia: mange ejerne af lejligheder konverterer dette værelse til et ekstra værelse. Hvis dette ikke er muligt, vil andre rum (gulvtørrere) eller et badeværelse (loft og vægsystemer) gøre. Med moderne muligheder for tørretumbler, vil der ikke være ubehagelige situationer, når vasketøjet forhindrer dig i at tage et bad eller gå i vinduet.

  Hvilke muligheder er der?

  Der er snesevis af modeller af tørretumbler af forskellige konfigurationer på markedet. De er traditionelt opdelt i 5 typer, der er radikalt forskellige fra hinanden. Effektiviteten af ​​forskellige kategorier er væsentligt forskellig, såvel som deres omkostninger: elektriske versioner tørt tøj om nogle få timer, men de er flere gange dyrere end almindelige enheder til hængende ting. Listen over typer tørretumblere er som følger:

  • loft tørretumbler;
  En af varianterne af loftet tørretumbler er vinen
  • vægmodeller;
  En almindelig version af den vægmonterede tørretumbler er en harmonikarmekanisme.
  • gulvtørrer til lejligheden;
  Usædvanlig gulvmonteret tørretumbler: Lodret version sparer pladsrum
  • tørremaskine eller skab;
  I en sådan situation installeres to maskiner på én gang: en til vask, den anden til tørring.
  • elektrisk gulvtørrer.
  I dette design tørrer gulvtørreren ting meget hurtigere

  Hver kategori har sine egne egenskaber, der gør den konkurrencedygtig. Vægmodeller er bemærkelsesværdige for et stort sortiment; takmodeller er nemme at lave. Gulv kan placeres overalt i lejligheden, og elektriske apparater så hurtigt som muligt gør tøjet helt tørt.

  Loft tørring systemer

  Lofttørringsanlæg er den ældste kategori. Det betyder ikke, at de er dårlige og forældede. Nye modeller skabes konstant og originale designs udvikles. Den mest populære mulighed er strakt tøjlinje. Det er ekstremt enkelt, men ikke meget praktisk at bruge.

  Den gamle version af tøj tørretumbler til tøj fra simpel tøjlinje

  Der er også mere originale modeller: hængende creepers, originale designs med en barbell og et sæt trempels, tørretumblere, der går ned en meter ned på specielle monteringer, foldning tøjlinier. Alle er designet til brug for slutbrugeren og kan fungere som en fremragende løsning til tørring af tøj på badeværelset eller på loggia

  Suspenderet liana - en bekvem indretning lofttørrer

  Suspended vine, som erfaringer viser, opfylder behovene hos det største antal husmødre. Hovedtanken for denne tørretumbler er, at linnedet er hængt på stive lameller, som er fastgjort på monteringer under loftet.

  I suspensionen liana styres hvert rør separat

  For at indlæse eller fjerne ting kan hver stang (liana) sænkes til enhver afstand. Enig, at gøre det på niveauet af øjnene eller brystet er meget mere bekvemt end ved høj højde. Og for huse og lejligheder med højt til loftet er dette den eneste løsning.

  Gulvtørrer

  Folding tørretumbler giver dig mulighed for at tørre ting overalt i hjemmet. Dette giver en vis frihed og giver dig mulighed for at justere tørringsprocessen: Ved mangel på varme kan du overføre designet til solen eller tættere på batteriet, så tingene tørrer ud hurtigt og ikke får en ubehagelig lugt af fugt.

  Når den er foldet, er gulvtørreren meget kompakt.

  Men denne mulighed har sine ulemper. For eksempel gælder dette for ting, der ikke kan presses ud: under dem skal du erstatte bassiner, så vandet ikke strømmer på gulvet. Dette bidrager ikke til ordren i rummet og kan virke på nerverne hos husmødre, der er vant til at gøre renhed ren.

  Væghænger - et minimum af plads og besvær

  Designet af vægmodeller er slående i deres mangfoldighed. Der er creepers og tøjlinier, som ikke er fastgjort til loftet, men til væggene, men der er også mere interessante stive foldekonstruktioner: et accordeon lavet af flere jernstænger, en folderamme til linned, design med en kombination af et accordeon og tøjlinier.

  Rammen til tørring i foldet tilstand tager næsten ikke plads

  Fordelen ved væghængere er, at de kan gøres næsten usynlige i den sædvanlige stilling. Der er dog en anden mulighed: Brug vægmonterede tørretumbler i foldet tilstand som et sted at opbevare håndklæder. Dette gælder især ved installering af sådanne tørreapparater i nærheden af ​​varmekilden på badeværelset.

  Hvad er forfatterens bedre butiksmodeller?

  Gør-det-selv tørretumbler har en række fordele i forhold til butiksprøver. Den vigtigste er den klare selvtillid hos bygherren i dens magt. Implikationen er, at den person, der skabte tørretumbleren for sig selv, vil være klart opmærksom på den maksimale belastning, som hans tørretumbler kan modstå. Og derfor vil det nemt rumme både vinterjakker, tunge trøjer og flere par jeans.

  Det andet vigtige punkt er designets unikhed. Projekter i dag kan findes så meget, at ønsket om at købe kølige og almindelige butikkørrer forsvinder fuldstændigt. Når alt kommer til alt, kan du gøre noget kvalitativt nyt, stilfuldt og perfekt til at supplere dit interiør. Og det er ikke nødvendigt at opfinde en cykel til dette. Du kan genskabe den sædvanlige konstruktion på sin egen måde: med højkvalitets reb, monteret, trimmet under et træ og mange andre.

  Nå den tredje fordel - kvaliteten af ​​materialer. En person, der opretter en tørretumbler til sig selv, vil ikke forsøge at spare på fastsættelse, skruer eller materiale. På grund af dette er hjemmelavede produkter altid en størrelsesorden bedre end dem, som tusindvis forlader fabrikkerne dagligt efter deres købere.

  Faser af at skabe en tørretumbler gør det selv

  En simpel mulighed for selvproduktion - sammenklappelig bærbar tørretumbler. Oprettelsen af ​​ethvert design begynder med forberedelsen af ​​projektet. Her spiller en vigtig rolle ved udarbejdelsen af ​​detaljer: Det er nødvendigt at tydeligt angive alle dimensioner, udpege de materialer, der skal bruges, udarbejde et diagram over rummet med tørretumbleren installeret.

  Derefter skal du forberede værktøjerne. For at skabe tørretumbleren selv skal du have en tøjlinje, to træblanker, en streng, en blyant til mærkning, et målebånd, en perforator og en boremaskine. Hvis vi taler om samlingen af ​​det færdige design, vil der være nok blyant, målebånd, perforator og skruetrækker.

  Markeringen kan anvendes som en almindelig blyant og en speciel enhed.

  For det første er træemnet fastgjort og markering påført det. De huller, hvor tøjlinjen fastgøres, skal placeres i en afstand af 10 cm fra hinanden.

  Efter markering bores hullerne med en boremaskine. En lignende procedure gentages for den anden bjælke.

  På grund af tilstedeværelsen af ​​to knudepunkter mindskes sandsynligheden for, at reb springer ud af hullet.

  Når hullerne er klare, skal du sikre tøjlinjeknobene på begge sider - så belastningen fordeles jævnt.

  For det første trådes alle rebene ind i hullerne på de to lameller, og derefter fastgøres disse lameller. Det er baseret på garn: tørretumbleren er knyttet til princippet om en hængekøje. Dette giver dig mulighed for at skyde det til enhver tid og placere det både hjemme og i naturen. I væggene i rummet med en perforator er der lavet to huller, i hvilke specielle kroge er skruet. Twine triangles er fastgjort til disse kroge, og tørretumbleren kan bruges.

  Den færdige tørretumbler kan bruges på ethvert sted, hvor der er inventar til det.

  Videoinstruktioner til opsamling af tørretumbler

  Montering af tørretumbler kræver en hel del opmærksomhed siden udeladelse af nuancer kan påvirke funktionaliteten af ​​hele strukturen. De mest populære er Liana type lofttørrere, hvorfor deres installation bør overvejes mere detaljeret i videoen.

  Den nemmeste version af tørretumbleren - linned loftslæn

  Det er ikke nødvendigt, når man opretter tørretumbler for at stræbe efter at skabe det smukkeste design. Med hensyn til funktionalitet og nem installation er det sædvanlige system med flere loftslister stadig populært. Det kan gøres selvstændigt om få timer, hvilket er et konkret plus for dem, der ikke kan lide at bruge penge.

  Hvilket værktøj er nødvendigt?

  Til arbejde har du brug for det samme værktøj, som når du opretter tørretumbleren selv. Med kun en undtagelse: Det er bedre at udskifte skruerne med stærke kroge med dowels for at klare dem ordentligt i væggen.

  Forankringer: Den bedste måde at klare tøjlinjen på

  Tøjlinier er fastgjort på flere måder. Dette kan være en skrue med en ring på enden. Dette design har en betydelig ulempe: For at udskifte rebet skal du skrue fast fastgørelsen. En analog kan tjene som en normal krog, men tværtimod er det lettere at fjerne et reb fra det.

  En god mulighed er en afrundet krog. Det vil ikke hoppe ud af rebet så hurtigt som muligt, men om ønsket kan det nemt trækkes ned med en lille indsats. Den enkleste løsning, der ikke giver tilstrækkelig pålidelighed med at fastsætte tøjlinjen. Endelingen, der forhindrer demontering. Det afrundede ekspanderende anker er den mest pålidelige og bekvemme monteringsmulighed