Sådan afhenter og sikres en stødpose

Beslutningen om at gå ind for sport ikke kun på gaden og i sportsklubben, men også i hjemmet er meget prisværdigt og kræver installation af specielle enheder. Selvfølgelig er der ikke så meget plads i lejligheden, men på trods af dette lykkes nogle mennesker at passe flere simulatorer ind i rummet, en vandret stang og hænge en stødpose. Det handler om det nyeste sportsudstyr, og vores videre diskussion vil gå.

Fastgøring af poser til loftet afhænger af deres vægt.

Interessant at vide! Nogle mennesker kalder også pære en "taske", men det er ikke helt korrekt, da disse to projektiler er noget forskellige fra hinanden. Det er sædvanligt at sy en pære af godt læder og fyld det med savsmuld, mens en taske kaldes en cylindrisk form en enhed til at praktisere slag fremstillet af syntetisk eller læder og fyldt med sand.

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

For hvilket formål satte projektilet sig

 • Til polering nøjagtighed, samt hurtigheden af ​​strejker.
 • Forbedring af percussionsteknologien, det vil sige en række strømafbrydelser.

I sportsforretningerne kan du finde flere typer pærer af enhver størrelse og vægt. Der er 4 typer skaller, som også har nogle forskelle i fastgørelsesmetoden til loftet.

Typer af boksepærer

 1. Små poser til polering af serielle slag, sådanne anordninger er relativt små og når ikke 25 kg.
 2. Til udvikling af reaktionen, hastighed og nøjagtighed af slag, anvendes pærer på strækmærker.
 3. Uppercut pære er valgt i forhold til atletens vægt.
 4. Tung pneumatisk pære. For at installere denne projektil vil kræve en masse indsats og bemærkelsesværdige færdigheder. Det er med denne type pærer, at der opstår vanskeligheder, når de placeres i en lejlighed, da ikke hvert loft kan modstå en sådan belastning.
Tyngdeposer bruges bedst i store rum.

Fastgørelsesmetoder, såvel som skallerne selv, er også flere:

 • Direkte til loftet.
 • Placeringen af ​​projektilet mellem gulvet og loftet, ved hjælp af særlige strækmærker.
 • Hvis pæren er børn eller bare små, er det tilladt at rette det på den vandrette stang, hvis du har en derhjemme.

Montage muligheder afhængigt af typen af ​​loft og pære type

Fastgørelse til loftet af armeret beton

Hvis en pære, der vejer op til 40 kg, passer til dig, så gør vi det for sin armatur:

 1. På loftet, præcis det sted, hvor det er planlagt at placere sportsudstyret, borer vi et hul med en diameter på 12 mm.
 2. I hullet dannes ved hjælp af en hammer, anker ekspansionsbolten med ringen. Inde i ankeret er der en lille ærme i form af en kegle, under træning vil den være i kontinuerlig bevægelse. Randomiteten af ​​bevægelsen af ​​ærmet vil bidrage til udvidelsen af ​​ankeret, hvorved sportsudstyret på overfladen bliver mere og mere holdbart. Glem ikke at stramme anker nøglen korrekt.
 3. En særlig metalkrog eller karabiner er normalt fastgjort til ankeret, og derefter projektilet selv, som takket være denne fastgørelse altid kan fjernes og fjernes og om nødvendigt hænges op igen. Det er muligt at fastgøre en pære på en krog både ved hjælp af en kæde og et stærkt reb. For små lejligheder vil det være meget bekvemt, er det ikke!

Kæder til fastgørelse af pærer til krogen

Interessant at vide! I stedet for bolte kan du bruge tykke dowels, men denne fastgørelsesmetode vil ikke være så stærk som den ovenfor beskrevne, så det vil helt sikkert løsne med tiden. Fastgørende neglestykker, der kun gælder for pærer med lav vægt.

Særlige fastgørelsesmuligheder

I nogle tilfælde bør pærer fastsættes på en anden måde, idet sådanne undtagelser omfatter:

 • Suspenderede lofter.
 • Lofter af træ.
 • Sportsudstyr over 40 kg, det er tungt.
 • Behovet for særlig strækning, som er fastgjort til loftet og til gulvet.

For hver af undtagelserne er der nogle tricks, som du absolut skal vide og tage højde for, hvis du har til hensigt at omhyggeligt spille sport lige i lejligheden.

Suspenderede lofter

Hvis der i rummet, hvor pærens placering er planlagt, er lofterne suspenderet, er konsollen til posen eller pæren fastgjort til gipsvæggen, men til hovedloftet ifølge den ovenfor beskrevne fremgangsmåde.

Trælofter

Ved trælofter bliver monteringsprocessen lidt anderledes. For at forhindre loftet i at falde fra hinanden efter din regelmæssige træning, er det nødvendigt at fordele vægten af ​​strukturen gennem en speciel metalplatform af enhver form. For at gøre dette skal du først vælge det sikreste sted for vedhæftning ved at simulere amplituden af ​​pærens vibrationer med en lodret linje. Derefter bor hullerne til ankerboltene på de steder, der er markeret på forhånd, og skru derefter i forankringerne med en nøgle.

Nyttige oplysninger! I henhold til fysikens lovgivninger skal den diameter, som platformen har for den kvalitative fordeling af lasten, være noget større end den sportslige projektils bredde. Det betyder, at det først og fremmest er vigtigt at måle pæren, og derefter fortsætte til udvælgelsen af ​​et egnet sted.

Heavy Sportsudstyr

For fiksere bør pærer over 80 kg gøre dette:

 1. For sådanne pærer har du brug for så meget plads som muligt, da de skal være placeret væk fra væggene og have en diameter på ca. 4 m. ledig plads.
 2. Måling af en pære, plumb vi kontrollerer den mulige amplitude af oscillationer af projektilet på det rigtige sted, om nødvendigt, ændre mærket.
 3. Vi planlægger og borer 4 huller med en diameter på 12 mm i loftet, idet afstanden mellem hullerne skal være bredere end projektilens diameter.
 4. Dette efterfølges af fastgørelsesankre.

Beregn forsigtigt vibrationernes amplitude af tunge pærer, før de placeres

Fastgørelsesposer på beslag og beslag

Udover den traditionelle mulighed kan du lave træningsposen mellem lofterne og gulvet. Her skal du sikre ankre til overfladen af ​​gulvet såvel som til overfladen af ​​loftet ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder, hvorefter pæren klæber til krogen ved hjælp af kæder.

Pære strækket fast på gulvet og til loftet

konklusion

Det er vigtigt at bemærke, at for lejligheder er det stadig bedre at vælge små skaller for ikke at skræmme de naboer, der bor omkring dig under dine træningsprogrammer, og uforvarende bryde ikke noget i rummet. Og alligevel bør alle bolte, ankre og andre armaturer kun købes i pålidelige og specialiserede butikker for at undgå skader og skader.

Sådan hænger du en stødpose hjemme?

Så vi står over for en meget specifik opgave - vi vil forsøge at besvare spørgsmålet så grundigt som muligt: ​​hvordan man hænger en stødpose hjemme? Overvej alle mulige muligheder, deres fordele og ulemper, godt, og i sidste ende venter vi på konklusionen: den mest optimale opsætningsmodul.

Jeg vil bare sige: Jeg skriver denne artikel efter en lang fler-ugers undersøgelse af dette problem, og i sidste ende finder det efter min mening den optimale løsning.

Faktisk er der mange svar på dette spørgsmål på internettet, og mange af dem vil blive tilbudt dig nedenfor. Men de fleste har svage punkter til senere brug af stødposen til det tilsigtede formål. Derfor supplerer vi vores spørgsmål som dette: Hvordan gør man det rigtigt? For at kunne komfortabelt og effektivt engagere sig i det...

Så, efter at jeg har hentet internettet korrekt, har jeg fundet følgende opsætningsmuligheder:

 1. Den allerførste og enkle ting, der beder om at tænke på, er en ankerbolt i form af en krog. Bore loftet. Vi sætter i ankeret, stram krogen - det er alt sammen, suspensionen er grundlæggende klar.
  Fordele: Hurtig installation, lave økonomiske omkostninger - alt du behøver er et tykt anker, en dårligste borekrone og en hammerboremaskine. 10 minutter, og alt er klar.
  Ulemper: svag strukturstyrke. Du vil slå pæren fra alle sider. Permanent tilbageslag i forskellige retninger kan til sidst snappe anker. Især med en imponerende vægt pærer.
 2. Hvis du har adgang til gulvet ovenfor (for eksempel, hvis du bor på øverste etage, og du har et teknisk gulv, eller dine naboer fra den øverste venlig gav dig carte blanche til alle dine ideer), bor et gennemgående hul i gulvpladen. Herefter sættes krogen nedenfra og ovenfra - en stor arealplade med et hul til krogen, som vi kroker krogen på med en møtrik. Også som en plade kan og vaskemaskine stor diameter.
  Fordele: Dette design vil være meget holdbart. Med en tilstrækkelig tykkelse af selve krogen og andre elementer vil det være muligt at hænge selv meget tunge stødposer.
  Minusser: En del kompleksitet af designet - du skal på en eller anden måde gøre denne plade ud af noget. Plus, naboerne på toppen bliver nødt til at mareridt. Ja, og det er usandsynligt, at du får adgang til gulvpladen. Trods alt, de vil sandsynligvis have en bestemt etage: parket, laminat, fiberboard og ja selv på brædderne - logs. Og generelt er det usandsynligt, at de giver dig en chance for at ødelægge dit køn, selvom vi taler om en balkon, hvor de forresten oftest planlægger en boksekuffering. Og om rummet tror jeg, ingen vil endda lytte til dig.
 3. Men du har en anden version af suspensionen pærer - på tværs. Først hænger vi en tværstang derhjemme for pull-ups. Vil endda indstilling i døren eller korridoren døråbningen. Det vigtigste er, at den tilgængelige højde tillader det. Når tværstangen er klar, kun med et reb, en kæde eller et kabel, eller måske bare en drop-in karabin eller metalkrog, kæber vi pæren til tværstangen. Alt. Du kan lupas!
  Fordele: Solid konstruktion. Skandaløst simpelt, men holdbart og, vigtigst af alt, mobil. Du kan, når du skal engagere sig i at hænge posen og skrælle på den. Derefter skal du have det godt trænet, tage det af og lægge det et sted på et sted langt fra det menneskelige øje. Det er meget praktisk
  Ulemper: Hvis der ikke er nogen smal korridor, eller du ikke vil ødelægge døråbningen - er ideen reduceret til ingenting. En forudinstalleret tværstang er også påkrævet. Og hænge en pære på denne måde, gør dig klar til jævnligt at feje savsmuld i din korridor eller under døren. Måske endda efter hver træning.
 4. Her er en anden god mulighed: "G" formet metalprofil. Du kan hænge den på en forudmålt højde til dit husmur.
  Fordele: Tyngdekraft virker vinkelret på dine monteringer, hvilket giver tilstrækkelig strukturel styrke.
  Ulemper: manglende mobilitet - du kan ikke bevæge sig på alle sider omkring pæren. Du vil være tilgængelig, desværre, kun et begrænset rum omkring det. Men i hvert fald er dette en værdifuld mulighed.
 5. Mange forskellige muligheder for suspension til loftet. Mange af dem synes endda eksotiske. For eksempel tilbød de på et sted en opsætningsopsætning fra blokkomplekser, men de hviler alle på den strukturelle skrøbelighed. Alt, hvad du skruer ind i loftet, med en alvorlig projektilvægt, der virker i modsat retning fra hullet, er desværre i fare for at blive standset.
 6. Den mest nysgerrige og ikke bange for dette ord, eksotisk vej til trailer en pære til loftet af dit hus jeg fandt på et websted ru-neta. Savvy Samodelkin foreslår at søge i betonbundspladen, hulrummet der. Ovnen er ikke solid. Der er cylindriske hulrum! Og en stor diameter. Det foreslås at lave et hul lige midt i et sådant tomrum. Dernæst kører vi der en tykk forstærkning et halvt meter bredt (først til enden i den ene retning og den anden), så at midten af ​​forstærkning falder på vores hul i loftet. Nå ved hjælp af en ring, krog eller karabiner kan du hænge vores boksekasse direkte.
  Fordele: Selvfølgelig vil styrke være fremragende.
  Ulemper: Men kompleksiteten af ​​alle disse manipulationer sætter straks spørgsmålstegn ved hele ideen. Selvom teoretisk set er det muligt og virker som en god ide.
 7. En anden interessant mulighed: Køb en drop-down hook. Han - som spidsen af ​​en pil eller et spyd. Bor et hul i loftet. Du skal komme ind i ovennævnte hulrum eller bore ind i udkastet. Så tager vi en sådan krog, fold vingerne, indsæt i hullet, løft, løft, popper, vingerne åbner. Alt! Hook allerede tilbage vil ikke fungere.
  Fordele: Relativ let installation.
  Ulemper: Krogenes rette længde og styrke er svær at finde - Personligt forsøgte jeg forgæves at se efter det på byggemarkeder og butikker i ca. tre måneder, så spyttede og valgte en anden mulighed.

Så vi overvejede en række svar på spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Jeg forlod min mulighed, som helt passer mig til en snack - læs om det i slutningen af ​​denne artikel. Og nu opstår et andet spørgsmål, som tidligere er angivet: "Er de gode? Alle disse muligheder? Vil det være bekvemt og behageligt at slå sådan en pære? ". Lad os se...

Faktum er, at i moderne huse, herunder lejligheder, er der ret højt til loftet: 2,5 - 3 meter højt. Lad os tænke over det: lad os sige, at du hang en pære fra loftet ved nogle af de ovenfor foreslåede metoder. Umiddelbart foretage en reservation: "G" -formet profil og ophæng på tværs af stangen er blottet for alle disse problemer. Det drejer sig om ophænget på krogen til loftet. Så der er en krog under loftet, så en kæde, kabel eller reb og derefter en pære. Forestil dig at du slog sådan en pære med tilstrækkelig kraft... Hvad sker der? En stødpose som et pendul vil begynde at svinge. Og jo længere dette kabel er, jo større bliver amplitude af opbygningen. Nå, og hvordan man skal engagere sig i en sådan pære, hvis den flyver væk fra os fra et slag? Vi får alle ovenstående ophængsmuligheder er ikke egnede til normal drift på denne pære! Hvordan skal man være? - Alt er meget simpelt: Vi skal minimere længden af ​​dette kabel. At pære hængte straks en karbin på krogen. Derefter vil pendulets amplitude være minimal. I tilfælde af de påtænkte suspensioner i loftet skal dette ikke nås, fordi du skal hænge en pære til loftet og hoppe op og ned for at ramme det eller slå det op, ikke fremad. Nu, når vi har indset hele processen i processen, forstår vi, at varianten med "G" og tværstangen er meget vellykket og mest egnet til vores fysiske arbejde på tasken. Men de er også ikke uden fejl. Hvad skal man gøre, hvis disse muligheder ikke passer til os? - Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg personligt kom ud

Vi hænger en pære i loftet ikke på en krog, men på et krogsystem: Vi borer fire huller i loftet, så de danner et rektangel eller firkant. Det kan også være en rhombus, som i mit tilfælde (jeg hængte posen på balkonen i form af en kvart cirkel). Drej derefter fire holdbare ankerkroge med en fingertykkelse. Så fanger vi på disse lange kroge (ca. 10-20 meter) en tøjlinje, der købes næsten for en øre i "1000 bagværk" -butikken. Du kan helt sikkert lave en kæde - men det vil ramme din lomme meget. Træer skal rulles op, så de ligner diagonalerne i et rektangel (firkantet) eller som i mit særlige tilfælde en rhombus. De burde sagke, skærende i midten af ​​den geometriske form. Og så, at pæren, der hænger på skæringspunktet, ligger i niveauet af dit hoved. Nå, som du forstår, afhænger det stadig af pæren selv og dens størrelse. Kort sagt bør pæren hænge, ​​så den ligner hovedet og kroppen af ​​din modstander. Hvis din modstander er højere end dig, hæng højere. Hvis nedenunder dig - sænk lidt ned. Generelt juster højden, hvor du vil slå, for at smage...

Fordele: Det er en anstændig strukturel styrke. Fire tykke ankre tåler tunge belastninger. Da ankeret er skilt rundt om rummets omkreds, vil vinklen af ​​vridningskraften for hvert anker afvige betydeligt fra installationsvinklen - og derfor er der endnu mindre chance for at rive den ud. Og selvom du holder på punch tasken! Et alvorligt plus er også den mindste amplitude af svingningen af ​​posen med en enkelt beton strejke. Faktisk er posen stift fast i midten af ​​dit værelse i den højde, du har brug for - det eneste for en bokser.
Ulemper: næsten ingen. Let at installere. Det er billigt. Kun 4 anker kroge, og en tøjlinje, en puncher, en god størrelse bor og 20 minutter af din tid.

Nå, jeg håber jeg udtømmende besvarede dig spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Hvis du har spørgsmål - spørg i kommentarerne. Måske har du også nogle originale måder at hænge en boksekasse på - skrive, vi vil gerne offentliggøre. Nå skal jeg konkludere, at mit design har levet i 2 år med forbedret styrketest. Mens flyvningen er normal. Alle ankre holdes, på trods af at jeg smutter en pære næsten hver dag! Forresten, pæren ito kunne ikke bære sådan en belastning, det begyndte at knække og få nok søvn, falder fra hinanden ved sømene, og min suspension ville være henna i det mindste. Nå, hvordan kan du selv genoprette den beskadigede pose i denne artikel? For dig har vi reelle praktiske råd, testet på personlig praksis! Vi har stadig mange interessante ting!

Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Hvordan og hvad at hænge en pære hjemme

Børnenes gåde af den hængende pære, som ikke kan spises, er også velegnet til stanseposen, en simpel træner til at praktisere stød. Men hvordan man holder en pære hjemme er ikke et simpelt spørgsmål. Vores huse var ikke beregnet til brug som sportshaller, og selv hvad der skal hænge en pære hjemme for ikke at få problemer er ikke altid klart. Lad os se, hvordan man kommer ud af situationen.

Måder at fastgøre pæren til loftet, til loftet

En stødpose afhængigt af de opgaver, der skal udføres, kan simpelthen suspenderes fra loftet, eller det kan fastgøres mellem loftet og gulvet på elastiske strækmærker. Den første mulighed er brugt til tunge projektiler designet til at udarbejde slagkraften, den anden til lyse pærer, som uddanner hastighed og nøjagtighed.

Da ikke alle, der ønsker at træne, lever "i afdelinger", så efter træning skal armaturerne fjernes for ikke at blande sig. I dette tilfælde skal du bruge en anden slags låsekarbiner.

Montering af loftmonteringer til pærer

Hængning af en pære (taske) fra loftet, hvis overlapningen er lavet af en monolitisk eller hule armeret betonplade, er ikke noget problem. For at gøre dette borer vi et hul i loftet med en diameter på 12 mm og sæt et rørformet anker i afstand med en ring ind i den. Når ringen af ​​et sådant anker roterer, bevæger en konisk bøsning langs sin krop langs en tråd, brister den og fastgør den sikkert i strukturen (se figur 1).

I dette tilfælde, hvordan man hænger en pære hjemme, er det allerede nævnt ovenfor: Med en snap-snap hook kan du hænge en skal på ankerringen og fjerne den efter træning. Vi har brug for nøjagtigt et karabin, ikke bare en krog, for i løbet af træning kan den hoppe ud af ringen.

Hvis loftet i træhuset har brug for en speciel monteringsenhed, som giver dig mulighed for at fordele belastningen over et stort område. Dette design er en firkantet eller rund plade med en størrelse på ca. 30x30 cm stålplade med en tykkelse på 2-3 mm. Flere huller bores langs pladens omkreds, og i midten er der en ring til at hænge pæren. Gennem hullerne skrues pladen til loftet ved hjælp af turboprop skruer eller alle de samme ankre. Ankerets hoved har en spalte til en krydsskruetrækker eller hex. Sådan et fastgørelsesmiddel er beskrevet mere detaljeret i artiklen "Sådan laver du et gym hjemme".

Hvis der er ophængte lofter, skal du lave et hul, og gennem det skal du fastgøre ankeret til hovedstrukturen. Gør det så pænt som muligt, vil tillade et system svarende til lysekronens armatur. Når stræklofter kan gøre det samme, men alene for sådan arbejde bør kun udføres, hvis du grundigt forstår sådanne systemer. Og det er bedst at bestemme, hvordan og hvad der skal hænge pæren hjemme i forvejen, inden du installerer loftet.

Pære bundmontering

Fastgørelse af den nedre del af lyspæren, som allerede nævnt, foregår nedenunder, det vil sige på gulvet. Det er klart, at det skal arrangeres for ikke at snuble over det, når projektilet er fjernet. Der er to mulige muligheder:

• aftagelig montering (option - folding);
• Mount, lavet i en niche, flush med gulvet.

Designet af denne montering er en lille kasse med huller til skruer eller ankre. En sløjfe fastgøres i kassen, som kan stige og skjule, dreje på en akse (se fig. 2). Denne mount er installeret i en forudindrettet niche.

Det skal bemærkes fastgørelse til trægulve på lags. De er ikke fastgjort til bærebasisen, men ligger simpelthen på den, derfor er det umuligt at fastsætte strækningen på gulvet, gulvet kan "lege". Gulvet skal sørge for en lille luge, og selve ankeret fastgøres til hovedstrukturen (se fig. 3).

Konklusion om de montering pærer med deres egne hænder

Træningsbeats forårsager øget muskelbehov for ilt, derfor ventilér dit motionsrum godt!

Stil spørgsmål i kommentarerne nedenfor eller via mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet. Send dine artikler, fotos, vi vil offentliggøre dem på webstedet og betale dig. Bestil støtte til din byggeri og reparationsanlæg til en lav pris! Vi ønsker dig succes og god til din familie!

Stil spørgsmål i kommentarerne nedenfor eller via mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet. Succes til dig og god til din familie!

Sådan hænger du en stødpose i lejligheden

Hej, fortæl mig, hæng virkelig en pose i vægt

35 kg til loftet (til ankeret), men så i panelhuset spredes vibrationen under påvirkning ikke til loftet og som følge heraf forårsager det ikke problemer for naboerne. Indtil videre ser jeg kun en metode med en suspension for noget dæmpende vibrationer, f.eks. Gummi en seletøj. Hvad synes du?
Rådgive, måske er der nogle andre dokumenterede metoder?

ps Jeg hørte, at du ikke kan hænge det på loftet, men i døråbningen (men det er allerede den anden mulighed, hvis intet kommer ud af loftet).

demoer Og hvordan vibrationen gennem kæden eller rebet bliver overført til loftet. Eller ring til dig Valuev?

selve rebet eller den rem, som pæren hænger på, dæmper vibrationer

demoer skrev:
Hej, fortæl mig, hæng virkelig en pose i vægt

35 kg til loftet (til ankeret), men så i panelhuset spredes vibrationen under påvirkning ikke til loftet og som følge heraf forårsager det ikke problemer med naboerne

Yann: - Hæng en pære til loftet i kælderen (hans hus) loftplade. Jeg hang på ankerbolten, forsøgte at hænge på kæden og på bælterne. Resultatet er det samme. På samme måde betyder pærens vægt ikke særlig på lydsporet. Så skjul din afhængighed af boksning fra dine husmænd, desværre virker det ikke. Dette er nok et slag på batteriet med en ske. Det vil blive hørt i hele huset.

Og hvordan vibrationen gennem kæden eller rebet bliver overført til loftet. Eller ring til dig Valuev?

overført simpelthen fordi Efter et stykke tid slog naboerne batteriet med panden og antydede

Han hang en pære til loftet i kælderen (hans hus) loftplade. Jeg hang på ankerbolten, forsøgte at hænge på kæden og på bælterne.

Og bælterne var hårde? Jeg har nu lavet en gummistrop af "bintuhi" i flere lag. I teorien overføres lyden til loftet, når den rammes gennem et bælte eller en kæde, og det resonerer (som i barndommen lavede de en telefon fra to cylindre og en tråd). Og hvis der er et bælte med et stort strækforhold, skal det i teorien dæmpe vibrationerne.

demoer skrev:
Og hvis der er et bælte med et stort strækforhold, skal det i teorien dæmpe vibrationerne.

Yann: - Vi må prøve. I mit tilfælde var der ikke noget særligt behov for lydisolering. Men vi skal også tage højde for lydens slag. Vibration selvfølgelig vil det ikke være, men lyden er stærk.
Jeg hang på V-bælterne fra elektriske motorer og prøvede på bilbæltet.

demoer skrev:
Jeg har nu lavet en gummistrop af "bintuhi" i flere lag.

Monsieur! Du havde nøjagtigt en "pære", og forfatteren havde selvfølgelig en taske, da "vægten er 35 kg." At hænge ham - udelukkende på kæden, vil hele huset kende intensiteten af ​​træningen og kraften i forfatterens slag.

Def461 skrev:
Du havde nøjagtigt en "pære", og forfatteren havde selvfølgelig en taske, da "vægten er 35 kg."

Jo større posens masse er, desto mere absorberer den kraften.
Men som det blev bemærket her, vil naboerne høre lyden af ​​slagene direkte til handskerne på posen, men det forekommer mig, at suspensionens elasticitet og stivhed er lidt påvirket.
P. S. Jo, det er rigtigt, at det er nødvendigt at holde fast på en kæde, og for at lette pålideligheden er det mindre, at "ringe" for at få en kæde af dæmpningshuset.

Alex74 skrev:
Og hvordan vibrationen gennem kæden eller rebet bliver overført til loftet.

necuk skrev:
selve rebet eller den rem, som pæren hænger på, dæmper vibrationer

Vil ikke.
Sagen vil nok være for stor til huset. Vi hang en pære med et volumen på 5 liter, fyldt med flodsand på en metalbeslag, buet af en stang med en diameter på millimeter 10. Beslaget blev fastgjort med et åg til et træ indbygget skab. Naboer klagede ikke

Jeg vil også hænge tasken, kun 70 kg. Huset er privat, loftet - hule plader. Jeg tror at hamre til en af ​​hovedventilerne og holde fast ved det. Pladen vil ikke svække meget?

2AFX Måske behøver du ikke at hamre?

Samar Så tabellen viser den statiske belastning. Og pæren vil også have en dynamisk, i tillæg i vinkelret retning, løsnende anker.

Samar skrev:
Jo større posens masse er, desto mere absorberer den kraften.

Har du nogensinde praktiseret kontakt sport? Minst en gang med din hånd ramt posen? Især med en uppercut. Og kæden og posen ringer fra effekten. Med eller uden spjæld.
Jeg er 16 år gammel til 69, den var under 400 kg højre. Og hvis forfatteren er fra tyazhi - kan der nemt være 600-700 kg til højre.

vmp skrev:
Så viser bordet den statiske belastning. Og pæren vil også have en dynamisk, i tillæg i vinkelret retning, løsnende anker.

Yann: - Det vejer tre år på ankeret, alt er fint.

Har en hall nada gåtur. ellers vil der ikke kun være naboer, men også folk på gaden. Let. Selvom, hvis du vasche bokse gør og har givet et slag.

QWERTY + skrev:
ellers vil der ikke kun være naboer, men også folk på gaden.

Yann: - Og der er noget i det! De vil være bange.

Stadig vil jeg prøve på "bintuhe".
Lydens meget lyd er ikke forfærdeligt, jeg tror, ​​det vil være nok til at tænde musikken.
Men vibrationen af ​​loftet ved slag (med en stivere suspension (kæde)) skal dæmpes. Generelt vil der være en dag, der vil være mad. Jeg tror, ​​at naboerne vil informere, hvis jeg blander dem, så vil jeg begynde at tænke på den næste mulighed.

demoer skrev:
Jeg tror, ​​at naboerne vil fortælle dig, om jeg forstyrrer dem

Og hvis du har en nabo - mester i sport i bænkoptagelse?

En 30 kg taske hænger på en forankringsbolt (jeg kan ikke huske 8 eller 10), lejlighedsvis går barnet i sving som en tarzan (+50 kg). Intet er faldet endnu. Men - nogle gange skal du stramme bolten.
Hængende gennem en stålkarbin - naboerne har ikke klaget endnu

Hvis du ikke har købt en taske endnu - køb 50 kg og uden fejl med fastgørelsesanordninger ovenfra og under - du skal opveje, når barnet indeni er slået ned til bunden, eller du vil hælde sand på toppen.
Til fordel for posen 50 kg - efter en aktiv træning, når hænderne er trætte, er posen mere skubber, end du rammer, 30 kg dingle som en by.. i hullet.

PS Anker, er det ønskeligt at komme imellem hulrummet i gulvpladen, dvs. i selve pladen

GEne4KA skrev:
Intet er faldet endnu. Men - nogle gange skal du stramme bolten.

Når det falder, bliver det trist. Virkelig - selv kæden blev revet på posen. Og dig om det 8. eller 10. anker i en hul.

PS Anker foretrækkes PLEASE MELLEM EMPHANTS i gulvpladen, dvs. i selve pladen

Posen er allerede købt, og ankeret er hængt klokken 16, der er en vippe i sønnen - ringen er en stige.
fordi Efter hver træning tager jeg af posen, tror jeg, jeg vil se, om ankeret er udarbejdet eller et andet angreb.
hvad betyder det "> FÅ MELLEM Tømning

Mellem hulrummet er hvor det er markeret i rødt i sektionen af ​​pladen, undskylder jeg, om ideen ikke var tydeligt udtrykt

Det er bedre ikke at hænge krogen - det vil flyve (selv om det afhænger af krogens størrelse)

På billedet er det praktisk at hænge og fjerne karbinen strækker sig for mig, men efter hver træning kunne jeg ikke.

Jeg ser, tak. I øjeblikket har jeg nøjagtig den samme mount, på en kæde og gennem en karbin til det samme anker ved 16. Det ved jeg virkelig ikke, om ankeret faldt mellem "hulerne" eller ej.
I morgen vil jeg prøve med en "bintukha" mellem karabinerne og kæden (plus en lille parallel parallelt med en halyard, hvis tyggegummi er brudt).

da han boede i et vandrerhjem - hængte posen op.

30 kg
omtrent beregnet hvor disse tomrum er placeret i pladen.
lavet to huller - for at komme ind i disse hulrum - afstanden mellem hullerne

10cm
Jeg satte ledningen igennem - gik ind i et hul, kom ud af det andet, hakede et reb over ledningen og trak det gennem disse huller.
Til rebet allerede hang pære.

vmp skrev:
Samar Så tabellen viser den statiske belastning. Og pæren vil også have en dynamisk, i tillæg i vinkelret retning, løsnende anker.

bare sådan. Ved en effekt på 500-600 kgf (5000-6000 N), som i almindelighed er tilfældet for en førsteladningsarrestor på op til 80 kg, er vektorkraften næsten horisontal, da den består af en tyngdevektor, der virker lodret nedad på pæren (35 kgf eller 350 N) og horisontalt rettet vektor af kraft genereret af virkningen. det ryster virkelig den krog, som pæren hænger på. vi havde en pære i hallen

70 kg sand. Efter seks måneders træning gennemsøg hullet i loftet (tomrum) mærkbart (pæren hang på armaturet). blødgøre lyden er usandsynligt at hjælpe.

Jeg tror, ​​at jeg ikke vil afsløre en stor hemmelighed.
Der er mennesker, der har en pære hjemme bare hængende. "på anker 8 eller 10 mm"
denne pære en time om ugen er slået - ikke meget.
og naboerne er så meget bedre.

men der er mennesker, der forbereder en boxing konkurrence.
og her er det allerede - da denne pære ikke hænger - vil det være meget ubehageligt for naboerne.

Det er som et klaver. Det var naboerne på toppen af ​​klaveret. og de sparkede noget på det. på helligdage. ja og poh.
og så tog deres børn musik op. ja det er endelig gut. når det er en og samme melodi, ikke engang en melodi, men et sæt på 5 noter. forsøger at tabe 150 gange i træk. Ja, og med de samme jambs. flyttet for længe siden. men når jeg husker, vil jeg dræbe barnet herom.
og med boksning nøjagtig samme affald. hvis folk begynder at træne første hit - 50 gange. så to gange. 50 flere gange. så et andet slag. og fjerde. og to igen. og igen 50 gange. med pauser til at ryste pressen og hoppe reb. Ja, her vil jeg bare sige - som i den joke. "Hvad er en god læge i DETTE?" - "Men det er godt, at jeg ikke har det. Bu-ga-ga"

Du kan på ankeret, vil vibrationen stadig være. For noget siger det ikke. Det er bedre ikke at lide.

Han hang på ankeret, dem der blev vist på emnelinjen, i en måned går alt sammen med tiden, det svinger der og begynder at forskyde. To typer ankre allerede probyval. Jeg ved selv ikke, hvad der skal repareres. Der er særlige installationer på mobilbeton (men jeg har et monolithus), hvis denne installation er indsat i beton, tror jeg det vil sidde død, især hvis der er vibrationer, der vil dæmpe, går plast ikke på betonen.

Jeg købte en boksekasse med en vægt på 40 kg og ønskede at hænge på loftet med en ankerkrog. Der var 2 af dem, og begge blev revet ud (sandsynligvis på grund af ukorrekt installation). Efter at have gravet dybere på internettet indså jeg, at selvom jeg sikkert sætter ankerkrogen i loftet, over tid på grund af posevibrationer ved slag, ville det stadig bryde ud ved at knuse betonen (loftet er en betonplade med huller eller nicher - jeg ved ikke, jeg bor bare kom ind i en).
Fundet dette råd:

"tag øjenbolten (køb den på byggemarkedet), bor et hul i loftet under det, opløs epoxyharpiksen med fixeren og knead cementmørtelen i den - påfør øjenboldtråden og ved siden af ​​tråden, så flyet også virker - vri eyebol i hullet vent et par dage for flyet til at gå op til loftet;

Hvor godt med denne metode vil bolten holde og hvor længe? Er det muligt at undvære cement (jeg fandt ikke små pakker)? Er der andre måder at sikre en holdbar krog i loftet til en stempelpose?

Stansepose - hvordan man hænger

Uden at have mistet popularitet siden starten, er boksning blevet en slags kampsport, der ikke kun involverer mænd, men også mange kvinder. Det er en utvivlsomt faktum, at for at lykkes i en kamp, ​​at besejre din modstander under en konkurrence eller blot for at beskytte dig selv i en gadekamp, ​​skal du træne og træne. Nogle gange, for at opnå høje resultater i at mestre teknikkerne for slag, rytme og bevægelse kan det tage flere år.

Ved træning af en bokser er der kardiovaskulær træning, eksplosiv styrketræning, styrketræning og selvfølgelig træning med en stødpose. At være en nybegynder eller professionel kan ikke gøre, mens de skærper deres teknikker uden udstyr og stødposer. Det er en integreret del af forberedelsen til kampen.

Stansepose. Sådan hænger du en pære hjemme

Stempletasker er ikke for ingenting, der er forskellige i form, vægt og fastgørelsesmetode, de er alle designet til forskellige formål. Der er disse typer af pærer:

 • Den dråbeformede pære sker som med et specielt fyldstof og pneumatisk. Det blev skabt til at træne små, hurtige bevægelser og også tricks med skråninger.
 • Den pnevmogrusha (en højhastighedspære) af den lille størrelse fastgøres på den specielle platform. Med hjælp fra hende er kæmperen uddannet til at koncentrere sig, levere præcise og hurtige slag. Og også på grund af den høje stilling af hænderne, tæt på hovedet, praktiseres refleksen af ​​lemfiksering ved angrebstidspunktet.
 • Foldende pære (glidende) er designet til at trække hældningerne af hovedet til venstre, højre, forbedre lateral vision. Fastgjort til loftet og vejer som regel ikke mere end 3 kg.
 • Wall pude - et projektil med en solid ramme fastgjort til væggen, og den faktiske pude. Designet til udøvelse af hårde og hårde slag.
 • En pære består af en gulvplatform med en pin og en pære. Det kan laves i form af en dummy. Inde er den fyldt med luft. Ved indvirkning kan den løsne på grund af den indbyggede forår og hjælpe med at træffe præcise og hurtige bevægelser.
 • Pæren på bøjlerne ligner en airbag, men har en gummiophæng på begge sider, til loftet og gulvet. Efter strejken vender den hurtigt tilbage til sin oprindelige position. En fighter tog til agility, hurtighed af strejker og afvigelser fra en modstanderens angreb.
 • Bordpære. Kompakt, meget komfortabel i hjemme træning. Skallen er fastgjort til bordet og kan modstå ganske kraftige slag med dine hænder

Desværre bringer et sportsudstyr ikke meget nyttigt, hvis du bare står i hjørnet. Det er meget vigtigt at rette og fastgøre pæren korrekt på væggen, loftet eller den vandrette stang.

For at installere pæren til loftet eller væggen er der brug for specielle fastgørelsesdele. Den mest grundlæggende konfiguration er en beslag eller en anden suspension. De adskiller sig i form og fastgørelsespunkt: Den kan monteres vægmonteret og loftmonteret.

Væg (L-formet) findes igen med platforme, hovedsagelig til højhastighedstasker, og uden platform kan disse bruges til boksekasser. Det er også vigtigt, når du vælger en beslag, løkkenes mobilitet og antallet af vedhæftede punkter. For pålidelig fastgørelse er beslag med 4 fastgørelsespunkter bedre egnet.

Til loftbøjler hænger i regel boksposer, teardrop-formet pære, foldende pære. Og ved hjælp af en mur er den ene ende af pæren suspenderet på strækmærker (den anden er fastgjort til gulvet), en taske og en tåre.

På selve pæren er der en eller flere løkker, karbiner til at hænge på en konsolplatform eller blot på en kæde. Pæren på bøjlerne har løkker i begge ender til fastgørelse af bøjlerne.

Sådan sikres en stødpose i lejligheden

Ofte er der en sådan situation, at der ikke er tid eller midler til uddannelse i gymnastiksalen. Dette er ikke et problem i mangel eller manglende praksis. Det er altid muligt at installere et træningssæt derhjemme og holde dig i form. Placeringen af ​​pæren afhænger af dens type og vægt. Hvis du har brug for en pære mere end 25 kg, skal du hænge enten på loftet eller på væggen.

Hvordan en stødpose er fastgjort til loftet: tunge pærer hænges fra loftet, så det er tilrådeligt at fastsætte fastgørelseselementerne i armeret betonplade. Gipsplader, hængende loft i dette tilfælde vil ikke fungere, fordi designet simpelthen ikke vil opretholde belastningen. En metalplatform kan indbygges i træloftet, det er vigtigt, at det overskrider pæren over området for jævnt at fordele vægten af ​​strukturen. Hvis du laver huller til fastgørelseselementer stærkt bredt, vil pærens vægt ikke trække boltene jævnt ned, men i en vinkel. Hvis modsat gøres meget snævert, øges chancen for at beskadige belægningen på loftet. Det er derfor værdifuldt at kontrollere pærens vibrationer med en rørledning.

For nemheds skyld, med højt til loftet, kan du bruge flere karbiner eller en kæde til at sænke pæren.

Fordelene ved denne installation er, at den giver dig mulighed for at bevæge 360 ​​grader rundt om installationen, hvilket gør kampteknikken perfekt.

Hvordan laver man en pære i lejligheden, hvis der er tvivl om loftets styrke? En anden mulighed, hvor pæren er fast, fastgør pæren til væggen. Denne metode vil reducere mængden af ​​vibration og støj, samt tage mindre plads i din lejlighed.

Denne metode er kun pålidelig med mursten og betonvægge. I en anden udførelsesform kan installationen skade dit hjem. L-formede beslag er normalt valgt til denne metode, de vil holde godt en stødpose og en stempelpose på ca. 80 kg.

Sådan hænge en pære på den vandrette stang

Hvis du planlægger at udstyre et sportsområde med en vandret vandret stang, kan den også bruges som ophæng til stødposer. Dette er kun muligt i tilfælde, hvor du har monolitiske eller murvægge. Du skal bruge en boremaskine, ankerbolte, en skruenøgle til stramning, en kæde, karbiner og ikke mere end 1 time arbejde

Den store fordel ved denne installation er pladsbesparelsen og fraværet af fastgørelseselementer i loftet. Der er også en ulempe, det er meget nødvendigt at tage af pæren for at gøre plads til træning på den vandrette stang.

Sådan sikres en pære

Hvis der er sløjfer eller huller i den vandrette stang, er der ikke behov for at købe nogen vedhæftning, bare hænge den af ​​karabinen. Hvis dette er fraværende, skal du købe vedhæftede filer til pæren, så under pæren er pæren fikseret.

Det anbefales ikke at hænge en pære bag den vandrette stang. Der er lidt plads i det, og derfor er det umuligt at udarbejde strejkteknikken ordentligt. Derudover forhindrer den fri passage gennem åbningen.

Boksning kan give en mulighed for at have en smuk, stærk krop, evnen til at beskytte en pige i en smug, vinde konkurrencen og endda repræsentere et land på VM. Alt for at opnå personlige og verdensoverskridelser, du kan bestille hos os i onlinebutikken. Muligheden for at købe alle former for pærer, bindinger, beskyttelseselementer og andet udstyr lavet på samme sted er til enhver tid tilgængelig.

Sådan hænger du en stødpose hjemme til boksning

For at spille sport beslutter nogle at bruge en stødpose. Takket være hende kan de træne effekten. Spørgsmålet opstår, hvordan man holder en pære hjemme alene? Det er klart, at et sådant spørgsmål kan opstå helt naturligt, da vores hus først var beregnet til gymnastiksalen. For at gøre dette skal du være i stand til at lave en speciel montering, så dette meget tunge materiale holder godt, falder ikke og beskadiger ikke nogen.

Pæren skal fastgøres ordentligt

Sådan fastgøres en stødpose

De er forskellige. De er knyttet på flere måder. Det afhænger af hvilken slags pære du vil rette. Du kan f.eks. Hænge dette værktøj til sport:

 1. Kun til loftet.
 2. Mellem loftet og gulvet, fastgøring til gulvet (i dette tilfælde kan det hænge på elastiske strækmærker).

Hver af disse typer af pærer har sine egne specifikke mål. For eksempel hjælper værktøjet, der er fastgjort til loftet, at trække på kraften. Og den, der vejer imellem loftet og gulvet, hjælper med at træffe præcision og hastighed.

Fastgørelsesværktøjer

For at lave en mount, skal du tage et par vigtige værktøjer. For eksempel:

 • anker;
 • bolte;
 • Punch eller bore;
 • hammer;
 • Projektil sig selv

Disse værktøjer er nødvendige, selvom du løser pæren til gulvet. For at hænge det, kan du bruge en holdbar stålkrog. Hvis gulvet er lavet af en monolitisk eller hult armeret betonplade, vil installationsprocessen være ret let.

Læs mere om, hvordan du holder en pære

Forankringsproces

Loftsmontering

Det skal bemærkes, at hængning af en pære til en krog, selvom den har nogle positive punkter, har nogle negative. Hvis det antages, at du ofte bruger det hængende projektil, så kan krogen simpelthen flyve fra tid til anden. Derudover kan niveauet af vibrationer i loftet øges.

Så det er nødvendigt at bore et hul i loftet med en diameter på tolv millimeter. I dette hul skal du indsætte et spacer anker, som har en ring på enden. Når ringen af ​​et sådant anker spinder, bevæger en speciel bøsning af en konisk form inde. Hun sprænger ankeret og på samme tid reparerer det sikkert.

Dette værktøj er praktisk, fordi du kan hænge en pære på en speciel karabin, så du kan træne, og efter træning kan den fjernes fra ringen. Dette vil gøre det muligt for bjerget at tjene i lang tid.

Loftmonteringsmetode

Hvis du ved, at dit hus er lavet af træ, så skal du bruge en anden måde. Det er nødvendigt at lave et sådant design, som vil fordele belastningen over hele loftområdet.
For denne slags suspension er at tage en rund eller firkantet plade af stål. Dens størrelse skal være omkring 30 til 30 centimeter. Tykkelsen skal være mellem to og tre millimeter. Langs hele pladen af ​​denne plade skal flere huller bores for at rette den på loftet. Og i midten bør det være en ring.

Med disse huller er pladen skruet til loftet, men samtidig med skruer, turboprop eller anker.

Når dit loft er suspenderet, skal du lave et hul igennem det for at fastgøre ankeret til hovedloftet. For at holde mounten pæn, kan du bruge den metode, der bruges til at hænge lysekronen.

Der er også to andre måder, der viser, hvordan man hænger en stødpose hjemme, for eksempel:

 1. Metoden er pålidelig og tavs - du skal tage to ankre med en diameter på et og et halvt centimeter. I loftet skal du bore to huller, der er en halv meter fra hinanden. Et anker indsættes i disse huller, der ikke er tilsluttet hulrum. Efter at have udført disse handlinger kan du tilslutte et kabel eller en stærk kæde til ankeret, og så kan du hænge en pære på denne kæde. Det er værd at overveje at dette projektil skal hentes ikke i midten, men med en forskydning på 10 centimeter til højre eller venstre.
 2. En måde, der passer til dem, der bor på øverste etage, er at bore to huller i en afstand af fem centimeter fra hinanden. Disse huller skal være igennem. Derefter skal du tage de bolte, der kan passere gennem pladen igennem. Disse bolte skal være med en stor vaskemaskine, hvis diameter skal være mindst fem centimeter. Krog til projektil skal fastgøres på disse bolte. Denne metode vil hjælpe med at modstå ikke kun vibrationer, men også tung belastning.

Gulvmontering

Det er vigtigt at huske, at monteringen på gulvet skal være komfortabel, så ingen går over det, når pæren fjernes.

I dette tilfælde kan du bruge en af ​​de praktiske muligheder:

 • Folding, aftagelig.
 • Mounten, der er lavet i gulvet niche.

Ved montage er det værd at huske på, at der skal være en slags kasse, hvor der vil være huller til ankre og skruer. I denne boks vil skjule en loop, der kan rotere langs aksen, skjule og klatre.

Det er ikke tilrådeligt at fastholde bøjlen direkte på trægulvet, det er bedst at lave en lille luge i gulvet, og kun derefter fastgøre ankeret.

Ved at lave en god stempelposeholder hjemme kan du sikkert udarbejde klarhed og styrke.

Sådan hænge en pære i lejligheden på loftet

Vi forstår, hvordan vi hænger en pære hjemme i loftet

Trin for trin instruktioner om, hvordan man hænger en punch taske derhjemme. I denne gennemgang overvejes muligheden for at montere fastgørelsesanordninger på loftet (til stanseposer fra 20 til 60 kg).

indhold

 • beskrivelse
 • Forberedende arbejde
 • Vi hænger en stødpose i lejligheden

Taske med en vægt på 60 kg Boksesække på op til 30 kg

beskrivelse

Hvordan hænge en stødpose eller taske i lejligheden? Der er flere muligheder for at placere en punch taske, pose taske eller andet sportsudstyr derhjemme:

 • Hvis pæren eller posen har en lille vægt, vil en glidende vandret stang installeret i døråbningen være tilstrækkelig;
 • Derudover er der specielle vægfastgørelser til pærer til salg (dog er de velegnede til projektiler med relativt lav vægt);
 • Hvis du har en sikkert fast vandret stang (helst hvis den understøttes på gulvet og i loftet), så er det i stand til at modstå en tilstrækkelig stor vægt af pæren (men det vil kræve en masse ledig plads i rummet).

Men der er måske den bedste mulighed for en pære med næsten enhver vægt, størrelse, form og ethvert hjem - dette er loftet. Dernæst vil vi se på, hvordan vi holder en pære på loftet (i denne anmeldelse vil en stødpose, en taske og en skal betyde et eller andet projektil, der skal løses, der er ingen forskel på dem i denne sammenhæng).

Hovedprocessen i hele proceduren er, at det er nødvendigt at fastgøre ankerbolten på loftkonstruktionen (afhængig af pærens vægt, flere eller en), og hæng den allerede med en karbin- og kædepære.

Bemærk: Hovedanken til ankerbolten er, at når fastspændingen strammes, udvides bunden af ​​fastgørelsen, hvilket skaber et vandret tryk i hulrummet, hvilket forhindrer boltens udfald selv under store belastninger.

hvordan man hænger en pære hjemme

Forberedende arbejde

Til at begynde med, lad os liste alle de værktøjer og materialer, som vi har brug for at hænge en pære hjemme.

Bemærk: I starten inspicerer vi boksekassen for tilstedeværelse af monterede fastgørelsesdele:

Den sædvanlige fastgørelse på stempelposen: ring, kæder, fastgørelse af fælgen.

hvis bjerget mangler, har vi stadig brug for fire kæder og otte brandkarbiner.

Mulighed nr. 1 (stødpose 25 kg, standardfastgørelser er ikke tilgængelige)

 • stempelpose;
 • hammerboremaskine eller hammerbor
 • anker eller bolt med krog - 1 stk. (10 mm);
 • skruenøgle til bolt (til spænding af møtrikken);
 • borekrone til beton (10 mm);
 • stålkæde - 1 stk. (længden afhænger af loftets højde) (5 mm);
 • stålkæder - 4 stk., 30 cm (5 mm);
 • brandcarbine - 5 stk. (5 mm);
 • skrue karabin - 1 stk. (5 mm).

Mulighed nr. 2 (stødpose 60 kg, har standardfiksere)

 • stempelpose;
 • perforator eller hammerbor
 • anker eller bolt med en krog - 3 stk. (10 mm);
 • boltnøgle;
 • borekrone til beton (10 mm);
 • stålkæder - 3 stk. (længden afhænger af loftets højde) (5 mm);
 • brandgevær - 3 stk. (7 mm);
 • skrue karabin - 1 stk. (10 mm).

I henhold til de tekniske egenskaber giver et bredt anker dig mulighed for at holde en pose på 60 kg, men det er muligt, at det ikke tåler loftet selv, så du bør hænge en stødpose på flere ankerbolte. Så lad os komme i gang.

Vi hænger en stødpose hjemme

Boksesække vejer 60 kg

Så her kommer vi til selve processen: Hvordan hænge en pære i en lejlighed eller et hus? Først skal du markere på loftet med en simpel blyant plots placering af ankre. I vores tilfælde vil disse være tre steder placeret på en cirkel. Tegn en radius af en cirkel lidt mere end en stanses radius (du behøver ikke at bore hullerne bredt for meget, fordi posen lægger ankeret ikke nedad, men i en vinkel, som kan få bolten til at løsne og bryde.

Hvis derimod bores hullerne gennem for tæt, så kan sandsynligheden for alvorlig skade på loftpladen forekomme). At have markerede punkter for huller, der er placeret på lige afstande (for dette er det nødvendigt at opdele cirklen i tre lige store dele), vi borer huller til ankerbolte (for vores tilfælde er boltdiameteren 10 millimeter og længden er 50 millimeter).

hvordan man hænger en stødpose i lejligheden

Vi kører en bolt ind i loftoverfladen (hvis borediameteren er valgt korrekt, vil denne handling ikke være arbejdskrævende, ellers skal du måle boltdiameteren med en tykkelse og udvide hullet med en boremaskine i den rigtige størrelse) og stram ankerbrønden.

Efter afslutningen af ​​operationer på hvert anker, fanger vi kæder med skydevåben.

Dernæst hænger vi karabiner i modsatte ender af kæderne for at fastgøre dem på en fælles karabinerør (du kan også blot tråd de sidste links af kæden lige ind i skruen karabinen).

Tip: Ideelt set er det bedre at bruge et fastgørelsesorgan, der har en ring, i stedet for en skruekarabiner, og som følge heraf har man en frihedsgrad (en pose kan dreje rundt om sin akse).

Fra neden hænger vi fester fra pæren.

Alt, operationen er afsluttet, vi kunne hænge en boksekasse hjemme.

Råd: Hvis du har en sådan mulighed, er det bedre at først hænge en stødpose på længere kæder (det gøres, så hvis loftpladen eller ankerboltene er upålidelige, skrækker produktet ikke alle naboer).

stempelpose i lejligheden. Sådan sikres en pære

Boksesække på op til 30 kg

Dette er et enklere tilfælde. Da pæren er lys (mindre end 30 kg), er det mere hensigtsmæssigt at hænge det på et centralt anker.

Sådan hænger du en stødpose hjemme til boksning

For at spille sport beslutter nogle at bruge en stødpose. Takket være hende kan de træne effekten. Spørgsmålet opstår, hvordan man holder en pære hjemme alene? Det er klart, at et sådant spørgsmål kan opstå helt naturligt, da vores hus først var beregnet til gymnastiksalen. For at gøre dette skal du være i stand til at lave en speciel montering, så dette meget tunge materiale holder godt, falder ikke og beskadiger ikke nogen.

Pæren skal fastgøres ordentligt

Sådan fastgøres en stødpose

De er forskellige. De er knyttet på flere måder. Det afhænger af hvilken slags pære du vil rette. Du kan f.eks. Hænge dette værktøj til sport:

 1. Kun til loftet.
 2. Mellem loftet og gulvet, fastgøring til gulvet (i dette tilfælde kan det hænge på elastiske strækmærker).

Hver af disse typer af pærer har sine egne specifikke mål. For eksempel hjælper værktøjet, der er fastgjort til loftet, at trække på kraften. Og den, der vejer imellem loftet og gulvet, hjælper med at træffe præcision og hastighed.

Fastgørelsesværktøjer

For at lave en mount, skal du tage et par vigtige værktøjer. For eksempel:

 • anker;
 • bolte;
 • Punch eller bore;
 • hammer;
 • Projektil sig selv

Disse værktøjer er nødvendige, selvom du løser pæren til gulvet. For at hænge det, kan du bruge en holdbar stålkrog. Hvis gulvet er lavet af en monolitisk eller hult armeret betonplade, vil installationsprocessen være ret let.

Læs mere om, hvordan du holder en pære

Forankringsproces

Loftsmontering

Det skal bemærkes, at hængning af en pære til en krog, selvom den har nogle positive punkter, har nogle negative. Hvis det antages, at du ofte bruger det hængende projektil, så kan krogen simpelthen flyve fra tid til anden. Derudover kan niveauet af vibrationer i loftet øges.

Så det er nødvendigt at bore et hul i loftet med en diameter på tolv millimeter. I dette hul skal du indsætte et spacer anker, som har en ring på enden. Når ringen af ​​et sådant anker spinder, bevæger en speciel bøsning af en konisk form inde. Hun sprænger ankeret og på samme tid reparerer det sikkert.

Dette værktøj er praktisk, fordi du kan hænge en pære på en speciel karabin, så du kan træne, og efter træning kan den fjernes fra ringen. Dette vil gøre det muligt for bjerget at tjene i lang tid.

Loftmonteringsmetode

Hvis du ved, at dit hus er lavet af træ, så skal du bruge en anden måde. Det er nødvendigt at lave et sådant design, som vil fordele belastningen over hele loftområdet. For denne slags suspension er at tage en rund eller firkantet plade af stål. Dens størrelse skal være omkring 30 til 30 centimeter. Tykkelsen skal være mellem to og tre millimeter. Langs hele pladen af ​​denne plade skal flere huller bores for at rette den på loftet. Og i midten bør det være en ring.

Med disse huller er pladen skruet til loftet, men samtidig med skruer, turboprop eller anker.

Når dit loft er suspenderet, skal du lave et hul igennem det for at fastgøre ankeret til hovedloftet. For at holde mounten pæn, kan du bruge den metode, der bruges til at hænge lysekronen.

Der er også to andre måder, der viser, hvordan man hænger en stødpose hjemme, for eksempel:

 1. Metoden er pålidelig og tavs - du skal tage to ankre med en diameter på et og et halvt centimeter. I loftet skal du bore to huller, der er en halv meter fra hinanden. Et anker indsættes i disse huller, der ikke er tilsluttet hulrum. Efter at have udført disse handlinger kan du tilslutte et kabel eller en stærk kæde til ankeret, og så kan du hænge en pære på denne kæde. Det er værd at overveje at dette projektil skal hentes ikke i midten, men med en forskydning på 10 centimeter til højre eller venstre.
 2. En måde, der passer til dem, der bor på øverste etage, er at bore to huller i en afstand af fem centimeter fra hinanden. Disse huller skal være igennem. Derefter skal du tage de bolte, der kan passere gennem pladen igennem. Disse bolte skal være med en stor vaskemaskine, hvis diameter skal være mindst fem centimeter. Krog til projektil skal fastgøres på disse bolte. Denne metode vil hjælpe med at modstå ikke kun vibrationer, men også tung belastning.

Gulvmontering

Det er vigtigt at huske, at monteringen på gulvet skal være komfortabel, så ingen går over det, når pæren fjernes.

I dette tilfælde kan du bruge en af ​​de praktiske muligheder:

 • Folding, aftagelig.
 • Mounten, der er lavet i gulvet niche.

Ved montage er det værd at huske på, at der skal være en slags kasse, hvor der vil være huller til ankre og skruer. I denne boks vil skjule en loop, der kan rotere langs aksen, skjule og klatre.

Det er ikke tilrådeligt at fastholde bøjlen direkte på trægulvet, det er bedst at lave en lille luge i gulvet, og kun derefter fastgøre ankeret.

Ved at lave en god stempelposeholder hjemme kan du sikkert udarbejde klarhed og styrke.

Sådan hænger en pære på loftet

Stanseposen er en meget praktisk og effektiv simulator, der giver dig mulighed for at spille sport derhjemme uden at bruge tid og penge på at gå i gymnastiksalen. Det vigtigste er at rette pæren korrekt, så den vil tjene dig i lang tid og pålideligt. Ikke alle ved, hvordan man gør det. Der er flere populære måder at vedhæfte en stødpose på. Som erfaringen viser, er den optimale løsning i dette tilfælde at hænge den på loftet. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du gør det selv hurtigt og nemt.

Før vi taler om, hvordan du laver en stødpose på loftet, skal du overveje hovedegenskaberne i denne sportsudstyr. Hovedformålet med enhver pære er at finde ud af rigtigheden og nøjagtigheden af ​​strejker og forbedringen af ​​teknologien. Til uafhængige træningspraksis behøver du en særlig pære, som er velegnet til hjemmebrug. På billedet ser du, hvordan denne enhed ser ud.

I moderne sportsforretninger præsenteres en temmelig bred vifte af lignende sportsudstyr. Hver af deres modeller er kendetegnet ved dets karakteristiske indikatorer og fastgørelsesmetode.

Hvis du planlægger at hænge en stødpose på loftet, har du tre mulige muligheder (vi vil se nærmere på monteringsfunktionerne i hver af disse populære sportsudstyr).

Dette er den traditionelle version, som er udbredt og med stor efterspørgsel (du ser denne model på billedet præsenteret her). Det er sværere at hænge et projektil end nogle andre modeller. Til dette er det nødvendigt at passere en kæde gennem det såkaldte "øje", som derefter fastgøres til loftet.

Speciel strækmodel

Det er en afrundet taske af tyk læder, fyldt med savsmuld, metalflis eller noget andet fyldstof. Denne stødpose skal hænge på loftet ved hjælp af specielle elastiske gummikabler, der er fastgjort til en metalkrog.

Det er ret nemt at gøre det selv. Det er nok at bore et hul i loftet, indsæt et specielt fastgøringsmiddel i det og hænge en pære på den. Hvordan denne proces finder sted, vises i videoen.

Projektilpose til at udøve serielle slag

Denne enhed er specielt designet til at udarbejde styrken og nøjagtigheden af ​​slag. Metoden til fastgørelsen er ret kompliceret, men samtidig meget holdbar og pålidelig. Desværre er en sådan shell i standard byboliger ikke så let at installere på grund af dens store vægt. Sådanne modeller bruges som regel hovedsagelig i forskellige fitnesscentre og fitness klubber.

For at installere et sådant projektil skal du have en stærk kæde, en speciel karabin og en speciel metalkrog. For gipsvæg og træflader er en sådan model kontraindiceret, fordi sådanne lofter er mindst holdbare og pålidelige. Hvis du tvivler på, at din lejlighed er udstyret med layout og layout, kan du installere et sådant design, det er bedre at vælge en anden, lettere, kompakt og praktisk model.

Som du kan se, har hver af disse muligheder ikke kun sine egne tekniske og funktionelle funktioner, men også deres egen fixeringsmetode. Køb af sådant sportsudstyr kan give dig en masse glæde af træning og håndgribelige fordele for din krop. Det vigtigste er at vælge den rigtige model og installere projektilen korrekt. Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med dette.

Sådan hænger du en stødpose hjemme?

Så vi står over for en meget specifik opgave - vi vil forsøge at besvare spørgsmålet så grundigt som muligt: ​​hvordan man hænger en stødpose hjemme? Overvej alle mulige muligheder, deres fordele og ulemper, godt, og i sidste ende venter vi på konklusionen: den mest optimale opsætningsmodul.

Jeg vil bare sige: Jeg skriver denne artikel efter en lang fler-ugers undersøgelse af dette problem, og i sidste ende finder det efter min mening den optimale løsning.

Faktisk er der mange svar på dette spørgsmål på internettet, og mange af dem vil blive tilbudt dig nedenfor. Men de fleste har svage punkter til senere brug af stødposen til det tilsigtede formål. Derfor supplerer vi vores spørgsmål som dette: Hvordan gør man det rigtigt? For at kunne komfortabelt og effektivt engagere sig i det...

Så, efter at jeg har hentet internettet korrekt, har jeg fundet følgende opsætningsmuligheder:

 1. Den allerførste og enkle ting, der beder om at tænke på, er en ankerbolt i form af en krog. Bore loftet. Vi sætter i ankeret, stram krogen - det er alt sammen, suspensionen er grundlæggende klar. Fordele: Hurtig installation, lave økonomiske omkostninger - alt du behøver er et tykt anker, en dårligste borekrone og en hammerboremaskine. 10 minutter, og alt er klar. Ulemper: svag strukturstyrke. Du vil slå pæren fra alle sider. Permanent tilbageslag i forskellige retninger kan til sidst snappe anker. Især med en imponerende vægt pærer.
 2. Hvis du har adgang til gulvet ovenfor (for eksempel, hvis du bor på øverste etage, og du har et teknisk gulv, eller dine naboer fra den øverste venlig gav dig carte blanche til alle dine ideer), bor et gennemgående hul i gulvpladen. Herefter sættes krogen nedenfra og ovenfra - en stor arealplade med et hul til krogen, som vi kroker krogen på med en møtrik. Også som en plade kan og vaskemaskine stor diameter. Fordele: Dette design vil være meget holdbart. Med en tilstrækkelig tykkelse af selve krogen og andre elementer vil det være muligt at hænge selv meget tunge stødposer. Minusser: En del kompleksitet af designet - du skal på en eller anden måde gøre denne plade ud af noget. Plus, naboerne på toppen bliver nødt til at mareridt. Ja, og det er usandsynligt, at du får adgang til gulvpladen. Trods alt, de vil sandsynligvis have en bestemt etage: parket, laminat, fiberboard og ja selv på brædderne - logs. Og generelt er det usandsynligt, at de giver dig en chance for at ødelægge dit køn, selvom vi taler om en balkon, hvor de forresten oftest planlægger en boksekuffering. Og om rummet tror jeg, ingen vil endda lytte til dig.
 3. Men du har en anden version af suspensionen pærer - på tværs. Først hænger vi en tværstang derhjemme for pull-ups. Vil endda indstilling i døren eller korridoren døråbningen. Det vigtigste er, at den tilgængelige højde tillader det. Når tværstangen er klar, kun med et reb, en kæde eller et kabel, eller måske bare en drop-in karabin eller metalkrog, kæber vi pæren til tværstangen. Alt. Du kan lupas! Fordele: Solid konstruktion. Skandaløst simpelt, men holdbart og, vigtigst af alt, mobil. Du kan, når du skal engagere sig i at hænge posen og skrælle på den. Derefter skal du have det godt trænet, tage det af og lægge det et sted på et sted langt fra det menneskelige øje. Dette er meget praktisk. Ulemper: Hvis der ikke er nogen smal korridor, eller du ikke vil ødelægge døråbningen, kommer ideen til intet. En forudinstalleret tværstang er også påkrævet. Og hænge en pære på denne måde, gør dig klar til jævnligt at feje savsmuld i din korridor eller under døren. Måske endda efter hver træning.
 4. Her er en anden god mulighed: "G" formet metalprofil. Du kan hænge den på en forudmålt højde til dit husmur. Fordele: Tyngdekraft virker vinkelret på dine monteringer, hvilket giver tilstrækkelig strukturel styrke. Ulemper: manglende mobilitet - du kan ikke bevæge sig på alle sider omkring pæren. Du vil være tilgængelig, desværre, kun et begrænset rum omkring det. Men i hvert fald er dette en værdifuld mulighed.
 5. Mange forskellige muligheder for suspension til loftet. Mange af dem synes endda eksotiske. For eksempel tilbød de på et sted en opsætningsopsætning fra blokkomplekser, men de hviler alle på den strukturelle skrøbelighed. Alt, hvad du skruer ind i loftet, med en alvorlig projektilvægt, der virker i modsat retning fra hullet, er desværre i fare for at blive standset.
 6. Den mest nysgerrige og ikke bange for dette ord, eksotisk vej til trailer en pære til loftet af dit hus jeg fandt på et websted ru-neta. Savvy Samodelkin foreslår at søge i betonbundspladen, hulrummet der. Ovnen er ikke solid. Der er cylindriske hulrum! Og en stor diameter. Det foreslås at lave et hul lige midt i et sådant tomrum. Dernæst kører vi der en tykk forstærkning et halvt meter bredt (først til enden i den ene retning og den anden), så at midten af ​​forstærkning falder på vores hul i loftet. Nå ved hjælp af en ring, krog eller karabiner kan du hænge vores boksekasse direkte. Fordele: Selvfølgelig vil styrke være fremragende. Ulemper: Men kompleksiteten af ​​alle disse manipulationer sætter straks spørgsmålstegn ved hele ideen. Selvom teoretisk set er det muligt og virker som en god ide.
 7. En anden interessant mulighed: Køb en drop-down hook. Han - som spidsen af ​​en pil eller et spyd. Bor et hul i loftet. Du skal komme ind i ovennævnte hulrum eller bore ind i udkastet. Så tager vi en sådan krog, fold vingerne, indsæt i hullet, løft, løft, popper, vingerne åbner. Alt! Hook allerede tilbage vil ikke fungere. Fordele: Relativ let installation. Ulemper: Krogenes rette længde og styrke er svær at finde - Personligt forsøgte jeg forgæves at se efter det på byggemarkeder og butikker i ca. tre måneder, så spyttede og valgte en anden mulighed.

Så vi overvejede en række svar på spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Jeg forlod min mulighed, som helt passer mig til en snack - læs om det i slutningen af ​​denne artikel. Og nu opstår et andet spørgsmål, som tidligere er angivet: "Er de gode? Alle disse muligheder? Vil det være bekvemt og behageligt at slå sådan en pære? ". Lad os se...

Faktum er, at i moderne huse, herunder lejligheder, er der ret højt til loftet: 2,5 - 3 meter højt. Lad os tænke over det: lad os sige, at du hang en pære fra loftet ved nogle af de ovenfor foreslåede metoder. Umiddelbart foretage en reservation: "G" -formet profil og ophæng på tværs af stangen er blottet for alle disse problemer. Det drejer sig om ophænget på krogen til loftet. Så der er en krog under loftet, så en kæde, kabel eller reb og derefter en pære. Forestil dig at du slog sådan en pære med tilstrækkelig kraft... Hvad sker der? En stødpose som et pendul vil begynde at svinge. Og jo længere dette kabel er, jo større bliver amplitude af opbygningen. Nå, og hvordan man skal engagere sig i en sådan pære, hvis den flyver væk fra os fra et slag? Vi får alle ovenstående ophængsmuligheder er ikke egnede til normal drift på denne pære! Hvordan skal man være? - Alt er meget simpelt: Vi skal minimere længden af ​​dette kabel. At pære hængte straks en karbin på krogen. Derefter vil pendulets amplitude være minimal. I tilfælde af de påtænkte suspensioner i loftet skal dette ikke nås, fordi du skal hænge en pære til loftet og hoppe op og ned for at ramme det eller slå det op, ikke fremad. Nu, når vi har indset hele processen i processen, forstår vi, at varianten med "G" og tværstangen er meget vellykket og mest egnet til vores fysiske arbejde på tasken. Men de er også ikke uden fejl. Hvad skal man gøre, hvis disse muligheder ikke passer til os? - Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg personligt kom ud

Vi hænger en pære i loftet ikke på en krog, men på et krogsystem: Vi borer fire huller i loftet, så de danner et rektangel eller firkant. Det kan også være en rhombus, som i mit tilfælde (jeg hængte posen på balkonen i form af en kvart cirkel). Drej derefter fire holdbare ankerkroge med en fingertykkelse. Så fanger vi på disse lange kroge (ca. 10-20 meter) en tøjlinje, der købes næsten for en øre i "1000 bagværk" -butikken. Du kan helt sikkert lave en kæde - men det vil ramme din lomme meget. Træer skal rulles op, så de ligner diagonalerne i et rektangel (firkantet) eller som i mit særlige tilfælde en rhombus. De burde sagke, skærende i midten af ​​den geometriske form. Og så, at pæren, der hænger på skæringspunktet, ligger i niveauet af dit hoved. Nå, som du forstår, afhænger det stadig af pæren selv og dens størrelse. Kort sagt bør pæren hænge, ​​så den ligner hovedet og kroppen af ​​din modstander. Hvis din modstander er højere end dig, hæng højere. Hvis nedenunder dig - sænk lidt ned. Generelt juster højden, hvor du vil slå, for at smage...

Fordele: Det er en anstændig strukturel styrke. Fire tykke ankre tåler tunge belastninger. Da ankeret er skilt rundt om rummets omkreds, vil vinklen af ​​vridningskraften for hvert anker afvige betydeligt fra installationsvinklen - og derfor er der endnu mindre chance for at rive den ud. Og selvom du holder på punch tasken! Et alvorligt plus er også den mindste amplitude af svingningen af ​​posen med en enkelt beton strejke. Faktisk er posen stift fast i midten af ​​dit værelse i den højde, du har brug for - det eneste for en bokser. Ulemper: næsten ingen. Let at installere. Det er billigt. Kun 4 anker kroge, og en tøjlinje, en puncher, en god størrelse bor og 20 minutter af din tid.

Nå, jeg håber jeg udtømmende besvarede dig spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Hvis du har spørgsmål - spørg i kommentarerne. Måske har du også nogle originale måder at hænge en boksekasse på - skrive, vi vil gerne offentliggøre. Nå skal jeg konkludere, at mit design har levet i 2 år med forbedret styrketest. Mens flyvningen er normal. Alle ankre holdes, på trods af at jeg smutter en pære næsten hver dag! Forresten, pæren ito kunne ikke bære sådan en belastning, det begyndte at knække og få nok søvn, falder fra hinanden ved sømene, og min suspension ville være henna i det mindste. Nå, hvordan kan du selv genoprette den beskadigede pose i denne artikel? For dig har vi reelle praktiske råd, testet på personlig praksis! Vi har stadig mange interessante ting!