Hvor smukt at hænge gardiner på cornice, buen eller døråbningen

Udseendet af gardiner, herunder musketter, afhænger ikke kun af stil og stof, men også om hvordan de er fikset. I enhver åbning, uanset hvilken form de har: de hænger rektangulær eller buet muslin ved hjælp af cornices. Derfor, før du beslutter dig for at hænge trådgardinerne smukt på et vindue eller en dør, foreslår vi at du kigger på vores udvalg af fotos med designideer og designtips.

Måder at fastgøre muslinen til skinnen

Den øvre del af muslinen har en stofbase. I de færdige gardiner er den foldet i halve og syet som en snorbånd med en bredde på 10-20 cm. Takket være denne snorring kan du hænge gardiner på loftet og væggardinet på forskellige måder. Overvej dem mere detaljeret.

 1. 1 På snoret. Denne metode er velegnet til vægrørformede tagskinner og kræver ikke yderligere beslag. For at hænge muslinen er det nok at træde i tagrøret (stang) i trækstangen.
 2. 2 På tøjnålerne-krokodillerne. I de fleste modeller af rørformede gardinstænger kommer de med dem. For at få hende til at se smuk ud, skal krokodiller på hendes øvre del fordeles jævnt i en afstand på højst 10-15 cm fra hinanden.
 3. 3 På kroge med gennemsigtigt gardinbånd. Hvis cornice er rørformet, er krogen fastgjort til ringene, der er stramt på stangen. På profilskærerne er de fastgjort til skyderne, der bevæger sig langs styrene.
 4. 4 På ventilatorhooks med et uigennemsigtigt gardinbånd. Forskellen i denne metode fra den foregående er, at det uigennemsigtige gardinbånd er tættere og bredere end det gennemsigtige. Med sin hjælp kan du lægge på Kisee smukke, glatte folder.

Sådan fastgøres muslinen på døråbningen

Installation af indvendige døre i lejligheden er ikke altid tilrådeligt. Derfor er det ofte dekoreret med gummi ikke kun vindue, men også døråbninger. Især da det ser meget imponerende ud, og at hænge en muslin på døråbningen er meget billigere end nogen dør.

Dørgardiner er tilgængelige i tre versioner af hængslet:

 • med snor for at strække på tagrøret eller fastgør på tøjspidser;
 • på kroge til hængning på kroge;
 • på tape "Velcro".

På døråbningerne er de fastgjort på samme måde som på vinduet.

Sådan fastgøres lim på åbningen i form af en bue

For at hænge muslinen i buen så harmonisk som muligt uden at lukke sin usædvanlige bueform, anvendes der en fleksibel tagskinne af aluminium eller plast (tysk) profiler.

På den runde cornice er bomuldsgardinerne fastgjort af løbere eller på snoret på profiltæppet - med velcro tape. I begge tilfælde suspenderes nålen statisk og uden folder.

Hvis det buede vindue er højt, kan du hænge en muslin på en lige tagskinne. I dette tilfælde er det fastgjort ved bueens bund, hvorved den halvcirkelformede del af vinduet adskilles visuelt fra det rektangulære. Takket være uregelmæssigheden er denne metode for nylig blevet meget populær.

Hvor smuk at hænge gardiner-tråd

Plastgardinernes plasticitet og flydende evne giver os mulighed for at give dem nye former ved hjælp af drapering og gardintilbehør, der ændrer stemningen og atmosfæren i hele rummet.

Ethvert tilbehør til stofgardiner er også velegnet til dekoration af puss. Disse kan være:

 • børsteholdere på snoet snor;
 • klemmer;
 • magnetiske klip;
 • tøjklemmer;
 • hårnåle;
 • stifter;
 • suspensioner.

Malebørster er velegnede til både almindelig og monofonisk fisse samt regnbuefarvet eller dekoreret med perler og lurex. De kan tilføje gardiner eller bare hænge dem på tagskægget.

Klæder fra stof. Disse tilbehør kan laves uafhængigt af kontrasterende eller gardin-tone stoffer. Normalt er de suppleret med tape, knapper, knapper eller blot bundet til en bue.

Magnetiske klip. Disse dekorative magneter består af to dele, der er forbundet med en fletning eller ledning. De bruges som pickup eller fastgjort på gardinerne som dekorative elementer.

Tøjklemmer. Designet af disse tilbehør til draperi kan også være meget anderledes. I dag er meget populære tøj-buketter.

Dekorative stifter sælges ofte komplet med andre dekorationer til gardiner. Klædespidser med blomster er for eksempel smukt og harmonisk kombineret med pins sommerfugle.

Hårspænder. Den mest populære dekoration til at skabe gardiner. På isen kan de fastgøres i enhver højde og opnå de mest uventede visuelle effekter.

Bøjlerne er dekorative ornamenter knyttet til tagbøjlerne og hængende ned langs gardinerne. De kan matches med tone i en muslin, og kan kontrasteres og skiller sig ud mod baggrunden.

Ovenstående billede viser, hvor smukt og imponerende udseende, takket være draperiet og specielt tilbehør. Du kan anvende disse ideer i dit indre eller tage inspiration fra dem til din egen kreativitet.

Sådan hænger majsmel på loftet cornice

Ideen til at hænge bomuldsgardiner til at dekorere huset tilhører beboere i østlige lande. Dette skyldes den sædvanlige logik - i varmen af ​​sådanne gardiner og beskytter mod solen, og luften vil strømme ind i huset. Der er en myte om, at bomuldsgardinerne skaber en svag skygge. Dette er dog ikke tilfældet, ellers i lande med et klima, hvor høje temperaturer dominerer, ville de simpelthen ikke blive hængt op. Trådene er tætte nok til hinanden, mens de forbliver fri.

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner

Men paradokset - at være en fremragende beskyttelse mod varmt vejr, nedsætter reb gardiner ikke rummet i mørke, men gør det lyst og hyggeligt.

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner

Desuden, hvis du hænger et reb gardin ved vinduet, vil indretningen af ​​huset lukkes udefra.

Bomuldsgardiner vinder popularitet. De kan hænge i huset, i en cafe, restaurant, forretningsbykker - den stilfulde stil af muslinen, som ser smukt overalt. Vælg farve og modifikation af reb gardiner efter eget valg, og den maksimale komfort opnås indendørs.

I denne artikel foreslår vi at overveje hvor smukt hænge bomuldsgardinerne og hvor i indretningen er det bedst at installere dem.

Vedhæftede muligheder for trådgardiner er forskellige:

 1. På tagrøret. Kisea har en lomme på toppen, som føres gennem et rør. Hvis du vil lade lyset komme ind i rummet - stræk gardinen langs hele længden, og hvis du vil lave en skumring, saml muslinen, så trådene støder op til hinanden. Det er op til dig.
 2. Ribbon til gardiner. Til toppen af ​​gardinerne sy gardinetape. I en afstand på ca. 10 cm i specielle lommer indsættes kroge. Og fastgjort til tagene. Her er der pladser i form af en stang og en takkornise, som senere vil vi snakke mere detaljeret.
 3. Der er bånd af gennemsigtig og uigennemsigtig type. Den første type giver mulighed for at give et mere elegant udseende til gardinet, mens sidstnævnte vil gøre folderne glattere på grund af bredden.
 4. Velcro. Påkrævet med denne indstilling tape borrelås. Normalt bliver et sådant bånd syet til gardinet og til det sted, hvor muslinen vil blive fastgjort. Hang denne metode kan være på døråbningen. Indretningens formål kan også være en trappe eller buet døråbning.

Sådan hænge bomuldsgardiner på loftet cornice

Lad os se til en begyndelse, hvilke takfugter der er. Denne slags cornice er en beslag. Den er bred nok i bredden, da den ikke har et enkelt spor til fastgørelse. Normalt er der tre sådanne spor: Til tulle, for hoveddelen af ​​gardiner, til lambrequins.

Men du kan vælge efter eget valg, afhængigt af din valgte stil. Produktet er monteret i loftet. Fordelen ved denne slags cornice er, at det ser ud som om gardinerne er fastgjort direkte til loftet. Årsagen er, at den synlige del af strukturen praktisk talt falder sammen med loftets plan.

Gardiner kan kun hænges på loftet ved hjælp af kroge, det vil sige, i dette tilfælde vises metoden til brug af gardinstrimler.

Den beskrevne mulighed er bedst egnet til udsmykning af vinduesåbninger og landinger.

Nedenfor er en video til at forklare processen med hængende gardiner.

Kisey på døråbningen

Hvorfor sætte dørene imellem værelserne, hvis du kan erstatte dem med reb gardiner, hvilket vil være mere fordelagtigt i prisen og vil give interiøret et unikt udseende. Så måleren passer til både vinduer og døre.

Alle muligheder, der overvejes ovenfor, vil være velegnede til et hængsel: brug af tagskinner, bånd til gardiner (gennemsigtige, uigennemsigtige, velcrobånd).

Særlige forskelle, der monterer trådgardiner på døråbningen, er ikke tilgængelige.

Rulleblinde og bue

For at dekorere den buede åbning har du brug for en rund form for cornice for at understrege den særlige form af buen. Det er også muligt profil indstilling.

Metoden til fastgørelse af gardiner - kroge eller ved brug af borrelås (sidstnævnte er egnet, når man vælger til fordel for profiletypen). Du kan også trække på tagrøret. På trods af at åbningen er rund, er der ingen stærke synlige folder. Buen vil se meget yndefuld takket være dette.

Varianter af hvor smukt hænge bomuldsgardinerne på billedet af buede åbninger.

Ladder som en genstand for indretning

På grund af de mange trapper inde i huset er den generelle mulighed svært at afhente. Universelle ønsker til dekoration er som følger:

 • Afhængigt af loftets form er det muligt at anvende fleksible typer gardinstænger (runde, profil) samt loftsgardinstrukturer.
 • Baseret på valget af garngardiner på de materialer, der ikke er genstand for fading, hvis du hænger dem ved vinduet.
 • Da trappen er et sted, hvor folk ofte passerer, skal gardinerne være fremstillet af materiale, der er resistent over for strejke.
 • Smuk vil ligne en kat, der ikke når gulvet på omkring halvdelen af ​​afstanden fra loftet.

Brug af muslin i arrangementet af køkkenet

Trods det faktum, at køkkenet i huset - dette er det sted, der er udsat for forurening mest af alt, kan hænge reb gardiner være her. Det vigtigste er at vælge et materiale, der har beskyttelse mod køkken snavs. Sådanne muligheder eksisterer i øjeblikket med udvikling af tekstilindustrien.

Tag gardinerne op under køkkenets overordnede look, så de ikke kommer i kontrast med det. Særligt populære nu reb gardiner, som omfatter krom. I køkkenet ser de særligt godt ud, da de har en karakteristisk glans. Vedhæftede indstillinger betyder ikke noget.

Option! Hvis du vil adskille det sted, hvor de spiser mad, fra det sted, hvor det er kogt, kan du hænge en kisse mellem dem. Denne metode til at bruge dette produkt vil smukt understrege stilen på dit køkken.

Køkkenet er et vigtigt sted i huset, og det kræver, at det er særligt behageligt i det. Det er trods alt det sted, hvor alle familiemedlemmer samles.

Yderligere måder at smukt placere bomuldsgardinerne på

 • Køb gardiner med stænk af metal, perler, perler, forskellige knuder.
 • At bestemme stilen på dit interiør, så Kissey harmonisk blander sig ind i det.
 • Overvej kurvegardiner.

Nedenfor foreslår vi at få bekendtskab med måder, hvorpå du kan hænge bomuldsgardinerne på billedet.

Sådan hænger gardiner korrekt og smukt - behandler foto

Hvis du vil vide hvordan du hænger gardiner smukt, skal du begynde at udforske det indre af dit værelse. Faktum er, at hver type gardin har sine egne finesser i bjerget, skal du også tage højde for deres udseende og kombinere det med en eller anden variant af vindues- og døråbninger.

Det er især vigtigt at hænge bomuldsgardinerne korrekt, da de har et originalt udseende og ikke passer til alle stilarter af indretning.

Det er især vigtigt at hænge bomuldsgardinerne korrekt, da de har et originalt udseende og ikke passer til alle stilarter af indretning.

Hvad er bomuldsgardinerne?

For at vide, hvordan man hænger gardiner, er det nødvendigt at forstå, hvad de er. Faktum er, at denne type gardin kom fra øst, hvor den var vant til at skabe skygge og at dele arbejdsområder i boligområder. I Rusland kaldes dette materiale Kisey og er lavet af tråde af forskellige typer ved at væve dem. Resultatet er et let gennemskinneligt materiale, som delvis kan transmittere sollys og ikke forstyrre luftens bevægelse.

På nuværende tidspunkt er kisea også udbredt i Europa, især i indretningsvarianterne, hvilket indebærer skabelsen af ​​en "orientalsk" stil.

Tip! På nuværende tidspunkt er muslinen også udbredt i Europa, især i indretningsvarianterne, hvilket indebærer skabelsen af ​​en "orientalsk" stil.

Desuden er materialet af sådanne gardiner nu helt anderledes, hvilket gør det muligt at realisere næsten alle design ideer. Samtidig har trådene fremstillet af samme syntetiske eller bomuldsstof forskellige længde og tykkelse, hvilket gør det muligt for de produkter, der er forbundet med dem, at have anderledes udseende og tekstur.

Materialet i sådanne gardiner er nu helt anderledes, hvilket gør det muligt at realisere næsten alle design ideer.

Hvad angår sorterne af Kisei, er det opdelt i:

 1. Produkter med hårde elementer, såsom dekorative indlæg eller dekorative elementer.
 2. Gardiner helt lavet af garn. Deres fordel er evnen til at væve i fletninger og passer perfekt sammen med næsten alle gardiner og gardiner.
 3. Stof og dekorative strenge.

Hvis vi betragter det materiale, hvorfra moderne kisie er lavet, så er det:

Garngardiner kan væves i fletninger og blandes perfekt med næsten alle gardiner og gardiner

 • viskose;
 • bast;

Det er værd at bemærke, at kunstige og naturlige materialer har deres egne unikke egenskaber, der skal tages i betragtning, hvis du vil forstå, hvordan du hænger gardiner af tråd smukt.

 • Polyester.

Det er værd at bemærke, at kunstige og naturlige materialer har deres egne unikke egenskaber, der skal overvejes, hvis du vil forstå, hvordan du hænger gardiner af tråd smukt. For eksempel er Kis, lavet af syntetiske eller polymerer, ikke bange for fugt og rotter derfor ikke. I forbindelse med denne omstændighed kan den bruges til at dekorere sådanne lokaler som et køkken eller et badeværelse.

Vi skal også tale om indretningen af ​​disse gardiner. Faktum er, at bomuldsgardinerne kan have:

 • monokrom farvning;
 • regnbueffekt

Alle typer garngardiner ser kun godt ud, når de bruges i bulk, i samme tilfælde, når du hænger et lignende gardin i ét rum

 • forskellige kontrasterende farvekombinationer;
 • dekorative elementer som glasperler, fjer, perler og perler.

Tip! Det skal bemærkes, at alle typer bomuldsgardiner ser fint ud, når de bruges i løs vægt, i samme tilfælde, når du hænger et lignende gardin i et rum, vil det skille sig ud fra hele den dekorative række.

Derudover skal du være meget forsigtig med at sikre, at Kissey passer godt ind i et rums arkitektur.

Du skal være meget forsigtig med at sikre, at Kissey passer godt ind i et rums arkitektur.

Faktum er, at det er nødvendigt at skære det og observere nogle betingelser. Hvis dette ikke er gjort, vil hele produktet krølle og blive forkælet.

Fordele og ulemper ved at bruge muslin

For at forstå, hvor smukt det er at hænge gardiner fra en muslin, skal du kende dets styrker og svagheder.

Der er et stort antal tilbehør, der giver dig mulighed for at ændre bomuldsgardinerne i en sådan grad, at de vil se godt ud selv i et klassisk interiør.

For eksempel omfatter de utvivlsomme fordele ved sådanne gardiner:

 • Tilstedeværelsen af ​​en række muligheder for fastgørelse af et lignende gardin til cornice. I dette tilfælde er den mest almindelige fastgørelse ved hjælp af montering af tape eller en cornice med cirkulært tværsnit, passeret gennem dobbelt topbåndet.
 • Lav vægt gardin-kis.

Hvis trådene i sådanne gardiner er tilbøjelige til at smitte, kan du rette dem med specielle pinde, der forhindrer dette.

 • Muligheden for let justering af gardinens længde. Standardlængden er 2,2-3 meter.
 • Den lille pris på hele produktet.
 • Let at betjene og vedligeholde. For eksempel, hvis du vil vaske sådanne gardiner, skal du simpelthen væve dem i fletninger og vaske dem i en vaskemaskine i manuel tilstand, idet du har lagt dem i en særlig taske på forhånd. Derefter tørres emnet i udvidet form. Derudover kan et sådant gardin vaskes manuelt ved at flette det i en fletning.

Hvad angår ulemperne ved de beskrevne gardiner er det:

 • Manglende evne til at bruge et gardin for at få en god dekorativ effekt.
 • Tæthedenes tendens til at snyde, når det er ukorrekt vasket eller opbevaret.

Værktøj og materialer til fremstilling af trådgardiner

 • Vanskeligheder med løsnende knuder på tynde tråde.
 • Tendensen til at opbygge en statisk ladning, som giver dig mulighed for helt at tiltrække støv. Denne omstændighed er især vigtig, når du bestemmer, hvordan du skal hænge gardinerne, f.eks. I gangen eller stuen.

Hvis du tager situationen som helhed, kan de ovenfor nævnte ulemper ikke opveje de eksisterende fordele, da alle ulemperne elimineres ved korrekt valg af en eller anden variant af gardinerne til indretningen, såvel som deres korrekte drift. For eksempel, hvis trådene i sådanne gardiner er tilbøjelige til at smitte, kan du fastgøre dem med specielle tøjnåle, der forhindrer dette.

Derudover er der et stort antal tilbehør, der giver dig mulighed for at ændre bomuldsgardinerne i en sådan grad, at de vil se godt ud selv i et klassisk interiør. For eksempel omfatter sådanne tilbehør hårnåle, dekorative knuder, vedhæng, børster og trådblomster. Du kan også væve en enkelt fletning fra forskellige tråde, hvilket gør det muligt for dig ikke kun at lave gardinens original, men også for at forbedre dets styrkeegenskaber væsentligt.

Størrelser hårnåle til gardiner

Hvordan hænge et gardin?

For at løse spørgsmålet om hvor smukt at hænge bomuldsgardiner, skal du se efter billeder af fastgørelse af sådanne gardiner, som let kan findes på de tilsvarende internetsteder. Dette er nødvendigt for at passe det på forhånd langs længden af ​​vinduet eller døråbningen. I samme tilfælde, når produktet af den ønskede længde ikke kan findes, skal du trimme din muslin.

Varianter af gardin hængende

For eksempel har standard bomuldsgardiner en størrelse på tre meter. I dette tilfælde, for at rette højden af ​​gardinet, er det nødvendigt at fastgøre det til tagskægget, fjerne alle de sammenflettede tråde og lade keglen hænge ud i cirka to dage. I løbet af denne tid kan trådene blive glatte og tage den position, du har brug for.

Efter udjævning kan gardinet trimmes med almindelig sakse. Samtidig skal du huske, at trådene efterfølgende skal fastgøres i enderne med specielle hårnåle eller være bundet med en dekorativ knude. På samme måde kan du trimme en muslin til et vindue ved at måle på forhånd den nødvendige længde til vinduets åbningsmål.

Det vil være dejligt, hvis du lægger et specialtape på gardinen for at justere bredden.

Når du har afsluttet de forberedende procedurer, kan du fortsætte med at sende gardinerne selv. Samtidig er der nogle særegenheder i fastgørelsen af ​​kis, som skal være kendt. En af de mest almindelige måder at besvare spørgsmålet om, hvordan man hænger gardiner smukt er at bruge et almindeligt tagløbsrør i form af en muslin-suspension.

Til dette formål er det nødvendigt at bruge en speciel patchlomme med en vandret placeret snor, beregnet til at klæde stangen. Husk at gardinet i dette tilfælde vil være i stand til at bevæge sig let nok gennem røret, hvilket om nødvendigt vil ændre sin position. For eksempel kan du hænge gardinerne lidt strakte. Som et resultat vil de tillade mere lys ind i lokalet. Hvis gardinet hænger mere tæt, kan det næsten helt blokere adgangen til sollys i rummet.

Det er vigtigt! Det vil være godt, hvis du syr et specielt tape på gardinen for at justere bredden.

I dette tilfælde vil det være ret nemt at indstille den størrelse, du har brug for. Metal kroge kan syes på båndet for at lette hængende og fjerne muslin fra taggrene.

Tykt bånd holder normalt formen af ​​folderne på gardinen, men på siden kan du fastgøre båndet på båndet. Denne indstilling passer bedst til borrelås På samme tid til den øverste grænse bliver det nødvendigt at sy klæbebånd.

Curtain Measurement Scheme

Hvordan skal man sikre sig, at blinden ikke er sammenbrudt?

Nogle gange er der i processen med hængende gardiner et problem med, at trådene i dem begynder at blive sammenflettet. For eksempel er der i den øverste del af forhænget en kant, hvor kronen er fastgjort. Under ingen omstændigheder må du ikke løsne det eller de strenge, der binder gardinet sammen, som i dette tilfælde kan posen blive sammenflettet. Det er kun nødvendigt at fjerne sådanne strenge, når gardinet er fast placeret på tagene.

Hårnål til fastgørelse af trådgardiner

I dette tilfælde bliver dit gardin ikke forvirret, og du hænger det roligt på det sted, du har brug for. Denne regel gælder også for de nye trådgardiner. Her er også at løsne beskyttelsesdressingerne, når du hænger dette produkt på døren eller vinduesåbningen.

I samme tilfælde, når din kisey stadig er forvirret, kan du opgrave det, for det har du brug for udholdenhed og en anstændig tid. Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at hænge et sammenklædt gardin på vinduet, da det bliver endnu mere forvirret, og knobene på den vil blive strammet. Arbejd bedre med at sætte din kisse på gulvet eller i sengen og unravel trådene en efter en ved hjælp af en strikkepind til dette.

Før vask af det beskrevne produkt er det også værd at tage en række forholdsregler, for eksempel at binde sådan et gardin på flere steder.

Derudover er det også værd at tage en række forholdsregler for at binde et sådant gardin på flere steder før vask af det beskrevne produkt. Som følge heraf bliver det ikke forvirret, og du vasker din kisse i den samme vaskemaskine med den delikate tilstand. Lignende forholdsregler bør tages ved vask af andre sarte gardinprodukter.

Hvordan hænge en muslin?

Der er flere måder at hænge gardin tråde på.

1. Metoden til at hænge gardiner på tagrøret.

Dette er når gardinet er hængt direkte på tagbøjlen. I den øverste del af trådgardinerne er der en base fremstillet af strikkede stof, der er fremstillet i form af en lommestreng, i hvilken tagrøret passerer. I dette tilfælde kan gardinerne også hænges på tøjspidser.

Træets gardiner kan hænges på tagrøret med forsamlingen, så vil de se tykkere ud. På tagstængerne bevæges de let.

Kan hænges på tagrøret i strækningen. Gardiner vil se luftige og lette. Vil passere mere lys.

Gardiner tråd hængsel på tagrøret rør i interiøret

2. Metoden til fastgørelse til gardinbåndet til fastgørelse til kroge.

Et gennemsigtigt gardinbånd, der har lommer til kroge, syes på den øvre del af muslinen. Ved hjælp af gardinbåndet kan du justere gardinens bredde til din ønskede størrelse ved at montere den i vilkårlig folder. Til en sådan monteringsmetode er en cornice-bar med ringe eller en profilskårne egnet.

Hænger en muslin på et gardin tape foto

3. Metoden til at hænge Kise på et uigennemsigtigt gardinbånd med metal kroge fan.

Uigennemsigtigt gardinbånd er bredere og mere tæt, på grund af hvilke glattere folder opnås. Samlingen er vilkårlig.

Vilkårlig krølle på uigennemsigtigt gardinbånd

4. Fastgørelsesmetode på båndet Velcro (velcro).

Velcro tape er syet på den øvre del af muslinen. Til denne vedhæftningsmetode er der brug for en speciel kronkage, på hvilken der er en parringsdel af båndet, eller et parringstape med et klæbende lag kan fastgøres til en hvilken som helst overflade (for eksempel: en bue).

Relaterede artikler:

Gardiner Kisya, hvor smukt hænger

Hvor smukt at hænge gardiner på cornice, buen eller døråbningen

Udseendet af gardiner, herunder musketter, afhænger ikke kun af stil og stof, men også om hvordan de er fikset. I enhver åbning, uanset hvilken form de har: de hænger rektangulær eller buet muslin ved hjælp af cornices. Derfor, før du beslutter dig for at hænge trådgardinerne smukt på et vindue eller en dør, foreslår vi at du kigger på vores udvalg af fotos med designideer og designtips.

Måder at fastgøre muslinen til skinnen

Den øvre del af muslinen har en stofbase. I de færdige gardiner er den foldet i halve og syet som en snorbånd med en bredde på 10-20 cm. Takket være denne snorring kan du hænge gardiner på loftet og væggardinet på forskellige måder. Overvej dem mere detaljeret.

 1. 1 På snoret. Denne metode er velegnet til vægrørformede tagskinner og kræver ikke yderligere beslag. For at hænge muslinen er det nok at træde i tagrøret (stang) i trækstangen.
 2. 2 På tøjnålerne-krokodillerne. I de fleste modeller af rørformede gardinstænger kommer de med dem. For at få hende til at se smuk ud, skal krokodiller på hendes øvre del fordeles jævnt i en afstand på højst 10-15 cm fra hinanden.
 3. 3 På kroge med gennemsigtigt gardinbånd. Hvis cornice er rørformet, er krogen fastgjort til ringene, der er stramt på stangen. På profilskærerne er de fastgjort til skyderne, der bevæger sig langs styrene.
 4. 4 På ventilatorhooks med et uigennemsigtigt gardinbånd. Forskellen i denne metode fra den foregående er, at det uigennemsigtige gardinbånd er tættere og bredere end det gennemsigtige. Med sin hjælp kan du lægge på Kisee smukke, glatte folder.

Sådan fastgøres muslinen på døråbningen

Installation af indvendige døre i lejligheden er ikke altid tilrådeligt. Derfor er det ofte dekoreret med gummi ikke kun vindue, men også døråbninger. Især da det ser meget imponerende ud, og at hænge en muslin på døråbningen er meget billigere end nogen dør.

Dørgardiner er tilgængelige i tre versioner af hængslet:

 • med snor for at strække på tagrøret eller fastgør på tøjspidser;
 • på kroge til hængning på kroge;
 • på tape "Velcro".

På døråbningerne er de fastgjort på samme måde som på vinduet.

Sådan fastgøres lim på åbningen i form af en bue

For at hænge muslinen i buen så harmonisk som muligt uden at lukke sin usædvanlige bueform, anvendes der en fleksibel tagskinne af aluminium eller plast (tysk) profiler.

På den runde cornice er bomuldsgardinerne fastgjort af løbere eller på snoret på profiltæppet - med velcro tape. I begge tilfælde suspenderes nålen statisk og uden folder.

Hvis det buede vindue er højt, kan du hænge en muslin på en lige tagskinne. I dette tilfælde er det fastgjort ved bueens bund, hvorved den halvcirkelformede del af vinduet adskilles visuelt fra det rektangulære. Takket være uregelmæssigheden er denne metode for nylig blevet meget populær.

Hvor smuk at hænge gardiner-tråd

Plastgardinernes plasticitet og flydende evne giver os mulighed for at give dem nye former ved hjælp af drapering og gardintilbehør, der ændrer stemningen og atmosfæren i hele rummet.

Ethvert tilbehør til stofgardiner er også velegnet til dekoration af puss. Disse kan være:

 • børsteholdere på snoet snor;
 • klemmer;
 • magnetiske klip;
 • tøjklemmer;
 • hårnåle;
 • stifter;
 • suspensioner.

Malebørster er velegnede til både almindelig og monofonisk fisse samt regnbuefarvet eller dekoreret med perler og lurex. De kan tilføje gardiner eller bare hænge dem på tagskægget.

Klæder fra stof. Disse tilbehør kan laves uafhængigt af kontrasterende eller gardin-tone stoffer. Normalt er de suppleret med tape, knapper, knapper eller blot bundet til en bue.

Magnetiske klip. Disse dekorative magneter består af to dele, der er forbundet med en fletning eller ledning. De bruges som pickup eller fastgjort på gardinerne som dekorative elementer.

Tøjklemmer. Designet af disse tilbehør til draperi kan også være meget anderledes. I dag er meget populære tøj-buketter.

Dekorative stifter sælges ofte komplet med andre dekorationer til gardiner. Klædespidser med blomster er for eksempel smukt og harmonisk kombineret med pins sommerfugle.

Hårspænder. Den mest populære dekoration til at skabe gardiner. På isen kan de fastgøres i enhver højde og opnå de mest uventede visuelle effekter.

Bøjlerne er dekorative ornamenter knyttet til tagbøjlerne og hængende ned langs gardinerne. De kan matches med tone i en muslin, og kan kontrasteres og skiller sig ud mod baggrunden.

Ovenstående billede viser, hvor smukt og imponerende udseende, takket være draperiet og specielt tilbehør. Du kan anvende disse ideer i dit indre eller tage inspiration fra dem til din egen kreativitet.

Hvor smukt og originalt at hænge bomuldsgardiner?

Ejeren af ​​en ny lejlighed eller hus har travlt med at lave reparationer i det, arrangere møbler, tilbehør og andre nødvendige ting i hverdagen. Sidst men ikke mindst er der spørgsmålet om indretningen af ​​vinduer, døre og nicher i indretningen, fordi du vil være komfortabel og hyggelig, fashionabel og smuk. Moderne designere er meget glad for gardiner af tråde, der er kommet til os fra østlige lande.

I varme klimaer er de meget relevante, da de ikke fælder luft, men de skygner også rummet tilstrækkeligt.

Fordele ved trådgardiner

Denne type gardiner er repræsenteret af en fascinerende kaskade af vævede tråde, hvor forbindelsen og fastgørelsen er et specielt tape. Et sådant dekorativt ornament kan være en højdepunkt i interiøret. Desuden er det meget nemt at tage sig af dem: de tørres lige på bredden, og du behøver ikke at stryge dem.

Bredden og længden af ​​det færdige produkt kan nemt ændres i overensstemmelse med vinduets eller dørens parametre. Muslinens bredde kan justeres ved montering. I ekstreme tilfælde kan gardinet trimmes med saks. Højden giver dig mulighed for at hænge den på tagskægget med en længde på 1,5 til 3 m.

Hvis der er et ønske om at skære det lidt, bør det kun ske, når det hænger om 1-2 dage. Dette er den eneste måde at opnå et strengt lodret og parallelt arrangement af tråde til hinanden, som giver dig mulighed for at skabe den mest elegante effekt. Du skal ikke bekymre dig om, at tråden åbner eller shag når du skærer.

Derudover kan trådene nemt strikkes i forskellige knuder eller væve i fletninger, så du kan skabe de mest utrolige dekorative løsninger, og om nødvendigt kan produktet altid genoprettes til dets oprindelige udseende.

Kisey bruges aktivt både i hjemmet og offentlige institutioner. Med sin hjælp til at udstille udstillinger af den mest forskellige retning, kan det trods alt nemt tage rollen som en gennemskinnelig væg eller opdele udstillingshalens rum i zoner. Designere bruger det til de mest tilsyneladende utrolige stilistiske beslutninger.

Hvordan kan jeg hænge bomuldsgardiner

Der er flere muligheder for hængende pods:

 • hængsel plade på taggrene. Faktisk er denne metode en klassisk mulighed, som når man syr et sådant produkt, er der en lomme-kulisk, hvorved skovlrøret er gevindskåret. Denne mulighed gør det muligt for prøven at samle produktet, så det ser tykkere ud. Hvis gardinet hænger i en strækning, vil det producere et lettere og luftigt indtryk og indløse mere lys. Du kan øge dens længde lidt, hvis du holder på tøjspidser;
 • Hvordan kan jeg hænge gardinetråden? Suspenderet på gardinbåndet. I dette tilfælde syes en gennemsigtig gardin tape, der er udstyret med lommer til kroge, på en bred base. Dette giver dig mulighed for at justere gardinens bredde i overensstemmelse med bredden af ​​corniceen og samle den i løse folder. Efter at have stoppet valget på en sådan måde med en hængselplade, er det nødvendigt at få tagstængerstangen med ringe eller profilskærerne;
 • Hvordan kan jeg hænge et godt gardin? Hængslet på et uigennemsigtigt gardinbånd. Et sådant bånd er kendetegnet ved store bredder og en højere densitet, hvilket muliggør mere jævne folder i en vilkårlig samling;
 • Hvor smukt og elegant at hænge gardinetråden? Metoden til hængsel med velcro. På bunden af ​​muslinen er det nødvendigt at sy et velcro tape. Denne fastgørelsesmetode giver mulighed for en speciel tagplade, der er udstyret med et parringstape, eller du skal limte returbåndet, hvor du planlægger at hænge gardinet, f.eks. På buen.

Typer af materialer og farver

Hvordan hænge gardiner af tråd på cornice? Dette er ikke at sige, at en metode er korrekt, og den anden er ikke. Det hele afhænger af ejerens præferencer og hans fantasi. Meget interessant valg, der giver en kombination af fisse, forskellig i farve.

Brun går meget godt med hvid, beige eller farven af ​​bagt mælk. Red gauge vil gøre interiøret mere fængende, lyse, pink - romantisk og mystisk.

Diverse og materiale til gardiner. Afhængigt af stilen bruges Kiseas med Lurex-tråde, hvilket gør det muligt at give interiøret et strejf af glamour og luksus. Gardiner, broderet med palæer og glasperler, vil tiltrække opmærksomhed og fascinere spillet med sollys.

Hvis du ikke er sikker på at du kan klare fastgørelsen af ​​dine gardiner, er det bedre at invitere en mester, der vil gøre dette arbejde hurtigt og korrekt. Smukke vinduer og solrige humør!

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner i lejligheden

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner

Ideen til at hænge bomuldsgardiner til at dekorere huset tilhører beboere i østlige lande. Dette skyldes den sædvanlige logik - i varmen af ​​sådanne gardiner og beskytter mod solen, og luften vil strømme ind i huset. Der er en myte om, at bomuldsgardinerne skaber en svag skygge. Dette er dog ikke tilfældet, ellers i lande med et klima, hvor høje temperaturer dominerer, ville de simpelthen ikke blive hængt op. Trådene er tætte nok til hinanden, mens de forbliver fri.

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner

Men paradokset - at være en fremragende beskyttelse mod varmt vejr, nedsætter reb gardiner ikke rummet i mørke, men gør det lyst og hyggeligt.

Hvor dejligt at hænge bomuldsgardiner

Desuden, hvis du hænger et reb gardin ved vinduet, vil indretningen af ​​huset lukkes udefra.

Bomuldsgardiner vinder popularitet. De kan hænge i huset, i en cafe, restaurant, forretningsbykker - den stilfulde stil af muslinen, som ser smukt overalt. Vælg farve og modifikation af reb gardiner efter eget valg, og den maksimale komfort opnås indendørs.

I denne artikel foreslår vi at overveje hvor smukt hænge bomuldsgardinerne og hvor i indretningen er det bedst at installere dem.

Vedhæftede muligheder for trådgardiner er forskellige:

 1. På tagrøret. Kisea har en lomme på toppen, som føres gennem et rør. Hvis du vil lade lyset komme ind i rummet - stræk gardinen langs hele længden, og hvis du vil lave en skumring, saml muslinen, så trådene støder op til hinanden. Det er op til dig.
 2. Ribbon til gardiner. Til toppen af ​​gardinerne sy gardinetape. I en afstand på ca. 10 cm i specielle lommer indsættes kroge. Og fastgjort til tagene. Her er der pladser i form af en stang og en takkornise, som senere vil vi snakke mere detaljeret.
 3. Der er bånd af gennemsigtig og uigennemsigtig type. Den første type giver mulighed for at give et mere elegant udseende til gardinet, mens sidstnævnte vil gøre folderne glattere på grund af bredden.
 4. Velcro. Påkrævet med denne indstilling tape borrelås. Normalt bliver et sådant bånd syet til gardinet og til det sted, hvor muslinen vil blive fastgjort. Hang denne metode kan være på døråbningen. Indretningens formål kan også være en trappe eller buet døråbning.

Sådan hænge bomuldsgardiner på loftet cornice

Lad os se til en begyndelse, hvilke takfugter der er. Denne slags cornice er en beslag. Den er bred nok i bredden, da den ikke har et enkelt spor til fastgørelse. Normalt er der tre sådanne spor: Til tulle, for hoveddelen af ​​gardiner, til lambrequins.

Men du kan vælge efter eget valg, afhængigt af din valgte stil. Produktet er monteret i loftet. Fordelen ved denne slags cornice er, at det ser ud som om gardinerne er fastgjort direkte til loftet. Årsagen er, at den synlige del af strukturen praktisk talt falder sammen med loftets plan.

Gardiner kan kun hænges på loftet ved hjælp af kroge, det vil sige, i dette tilfælde vises metoden til brug af gardinstrimler.

Den beskrevne mulighed er bedst egnet til udsmykning af vinduesåbninger og landinger.

Nedenfor er en video til at forklare processen med hængende gardiner.

Kisey på døråbningen

Hvorfor sætte dørene imellem værelserne, hvis du kan erstatte dem med reb gardiner, hvilket vil være mere fordelagtigt i prisen og vil give interiøret et unikt udseende. Så måleren passer til både vinduer og døre.

Alle muligheder, der overvejes ovenfor, vil være velegnede til et hængsel: brug af tagskinner, bånd til gardiner (gennemsigtige, uigennemsigtige, velcrobånd).

Særlige forskelle, der monterer trådgardiner på døråbningen, er ikke tilgængelige.

Rulleblinde og bue

For at dekorere den buede åbning har du brug for en rund form for cornice for at understrege den særlige form af buen. Det er også muligt profil indstilling.

Metoden til fastgørelse af gardiner - kroge eller ved brug af borrelås (sidstnævnte er egnet, når man vælger til fordel for profiletypen). Du kan også trække på tagrøret. På trods af at åbningen er rund, er der ingen stærke synlige folder. Buen vil se meget yndefuld takket være dette.

Varianter af hvor smukt hænge bomuldsgardinerne på billedet af buede åbninger.

Ladder som en genstand for indretning

På grund af de mange trapper inde i huset er den generelle mulighed svært at afhente. Universelle ønsker til dekoration er som følger:

 • Afhængigt af loftets form er det muligt at anvende fleksible typer gardinstænger (runde, profil) samt loftsgardinstrukturer.
 • Baseret på valget af garngardiner på de materialer, der ikke er genstand for fading, hvis du hænger dem ved vinduet.
 • Da trappen er et sted, hvor folk ofte passerer, skal gardinerne være fremstillet af materiale, der er resistent over for strejke.
 • Smuk vil ligne en kat, der ikke når gulvet på omkring halvdelen af ​​afstanden fra loftet.

Brug af muslin i arrangementet af køkkenet

Trods det faktum, at køkkenet i huset - dette er det sted, der er udsat for forurening mest af alt, kan hænge reb gardiner være her. Det vigtigste er at vælge et materiale, der har beskyttelse mod køkken snavs. Sådanne muligheder eksisterer i øjeblikket med udvikling af tekstilindustrien.

Tag gardinerne op under køkkenets overordnede look, så de ikke kommer i kontrast med det. Særligt populære nu reb gardiner, som omfatter krom. I køkkenet ser de særligt godt ud, da de har en karakteristisk glans. Vedhæftede indstillinger betyder ikke noget.

Option! Hvis du vil adskille det sted, hvor de spiser mad, fra det sted, hvor det er kogt, kan du hænge en kisse mellem dem. Denne metode til at bruge dette produkt vil smukt understrege stilen på dit køkken.

Køkkenet er et vigtigt sted i huset, og det kræver, at det er særligt behageligt i det. Det er trods alt det sted, hvor alle familiemedlemmer samles.

Yderligere måder at smukt placere bomuldsgardinerne på

 • Køb gardiner med stænk af metal, perler, perler, forskellige knuder.
 • At bestemme stilen på dit interiør, så Kissey harmonisk blander sig ind i det.
 • Overvej kurvegardiner.

Nedenfor foreslår vi at få bekendtskab med måder, hvorpå du kan hænge bomuldsgardinerne på billedet.

Hvor smukt og originalt at hænge bomuldsgardiner?

Ejeren af ​​en ny lejlighed eller hus har travlt med at lave reparationer i det, arrangere møbler, tilbehør og andre nødvendige ting i hverdagen. Sidst men ikke mindst er der spørgsmålet om indretningen af ​​vinduer, døre og nicher i indretningen, fordi du vil være komfortabel og hyggelig, fashionabel og smuk. Moderne designere er meget glad for gardiner af tråde, der er kommet til os fra østlige lande.

I varme klimaer er de meget relevante, da de ikke fælder luft, men de skygner også rummet tilstrækkeligt.

Fordele ved trådgardiner

Denne type gardiner er repræsenteret af en fascinerende kaskade af vævede tråde, hvor forbindelsen og fastgørelsen er et specielt tape. Et sådant dekorativt ornament kan være en højdepunkt i interiøret. Desuden er det meget nemt at tage sig af dem: de tørres lige på bredden, og du behøver ikke at stryge dem.

Bredden og længden af ​​det færdige produkt kan nemt ændres i overensstemmelse med vinduets eller dørens parametre. Muslinens bredde kan justeres ved montering. I ekstreme tilfælde kan gardinet trimmes med saks. Højden giver dig mulighed for at hænge den på tagskægget med en længde på 1,5 til 3 m.

Hvis der er et ønske om at skære det lidt, bør det kun ske, når det hænger om 1-2 dage. Dette er den eneste måde at opnå et strengt lodret og parallelt arrangement af tråde til hinanden, som giver dig mulighed for at skabe den mest elegante effekt. Du skal ikke bekymre dig om, at tråden åbner eller shag når du skærer.

Derudover kan trådene nemt strikkes i forskellige knuder eller væve i fletninger, så du kan skabe de mest utrolige dekorative løsninger, og om nødvendigt kan produktet altid genoprettes til dets oprindelige udseende.

Kisey bruges aktivt både i hjemmet og offentlige institutioner. Med sin hjælp til at udstille udstillinger af den mest forskellige retning, kan det trods alt nemt tage rollen som en gennemskinnelig væg eller opdele udstillingshalens rum i zoner. Designere bruger det til de mest tilsyneladende utrolige stilistiske beslutninger.

Hvordan kan jeg hænge bomuldsgardiner

Der er flere muligheder for hængende pods:

 • hængsel plade på taggrene. Faktisk er denne metode en klassisk mulighed, som når man syr et sådant produkt, er der en lomme-kulisk, hvorved skovlrøret er gevindskåret. Denne mulighed gør det muligt for prøven at samle produktet, så det ser tykkere ud. Hvis gardinet hænger i en strækning, vil det producere et lettere og luftigt indtryk og indløse mere lys. Du kan øge dens længde lidt, hvis du holder på tøjspidser;
 • Hvordan kan jeg hænge gardinetråden? Suspenderet på gardinbåndet. I dette tilfælde syes en gennemsigtig gardin tape, der er udstyret med lommer til kroge, på en bred base. Dette giver dig mulighed for at justere gardinens bredde i overensstemmelse med bredden af ​​corniceen og samle den i løse folder. Efter at have stoppet valget på en sådan måde med en hængselplade, er det nødvendigt at få tagstængerstangen med ringe eller profilskærerne;
 • Hvordan kan jeg hænge et godt gardin? Hængslet på et uigennemsigtigt gardinbånd. Et sådant bånd er kendetegnet ved store bredder og en højere densitet, hvilket muliggør mere jævne folder i en vilkårlig samling;
 • Hvor smukt og elegant at hænge gardinetråden? Metoden til hængsel med velcro. På bunden af ​​muslinen er det nødvendigt at sy et velcro tape. Denne fastgørelsesmetode giver mulighed for en speciel tagplade, der er udstyret med et parringstape, eller du skal limte returbåndet, hvor du planlægger at hænge gardinet, f.eks. På buen.

Typer af materialer og farver

Hvordan hænge gardiner af tråd på cornice? Dette er ikke at sige, at en metode er korrekt, og den anden er ikke. Det hele afhænger af ejerens præferencer og hans fantasi. Meget interessant valg, der giver en kombination af fisse, forskellig i farve.

Brun går meget godt med hvid, beige eller farven af ​​bagt mælk. Red gauge vil gøre interiøret mere fængende, lyse, pink - romantisk og mystisk.

Diverse og materiale til gardiner. Afhængigt af stilen bruges Kiseas med Lurex-tråde, hvilket gør det muligt at give interiøret et strejf af glamour og luksus. Gardiner, broderet med palæer og glasperler, vil tiltrække opmærksomhed og fascinere spillet med sollys.

Hvis du ikke er sikker på at du kan klare fastgørelsen af ​​dine gardiner, er det bedre at invitere en mester, der vil gøre dette arbejde hurtigt og korrekt. Smukke vinduer og solrige humør!

Hvor smukt at hænge gardiner og Kiseyu: tips til indretning

Når du vil opdatere noget i dit indre, kan du bare hænge op nye gardiner.

Før du går videre til spørgsmålet "Sådan hænger gardiner på vinduet?" Du skal installere tagskægget og gøre dig bekendt med dets synspunkter. De mest populære er snor, løber og teleskop. Sidstnævnte er kun egnet til lette stoffer og små rum.

Lad os se på nogle nyttige tips til at få den originale stil i hvert værelse:

 • Hvis rummet har et lavt loft, vil gardiner på vinduet med et langstrakt mønster eller lodrette linjer bidrage til at øge det;
 • Bred gardiner med vandrette mønstre udvider visuelt rummet;
 • På vinduerne, der vender mod sydsiden, vil det være korrekt at hænge tykke gardiner;
 • På den solrige side skal du vælge kølige nuancer;
 • Hvis der ikke er nok belysning i rummet, kan dette kompenseres af lysgardiner og varme nuancer.

Hvor smukt at hænge gardiner

Teleskopskærme, let at fastgøre, hviler på kanterne af væggen. Løbere monteret på væg eller loft. De særlige strækgardinstænger er, at de kan hænge gardiner ikke kun i en lige linje, men også langs forskellige baner.

Lad os tage et kig på, hvordan man hænger gardiner på loftlisterne. Eaves kommer i forskellige materialer: træ, aluminium, plast, stål. Nogle typer gardiner sælges straks med en cornice, der passer til dem.

Ofte opstår spørgsmålet, hvordan man hænger gardinerne på loftet cornice? For at gøre dette skal du overveje suspensioner for gardiner: kroge eller klip. Kroge klæber til specielle løkker på stoffet, mens de holder meget tæt og vil ikke flyve af, selvom de trækkes. Klip er mindre pålidelige, fordi gardinerne nogle gange flyver ud af dem. For en mere sikker vedhæftning er klipene lavet med "tænder", der klæber til stoffet.

Lad os se på, hvordan man hænger gardinerne for at få det originale design? Ud over almindelige monteringer er der mere usædvanlige - grommets. Ringe er syet ind i stoffet, som står på den rørformede cornice. Deres egenart ligger i, at stoffet producerer originale bølger.

Typer af gardiner

Vælg de rigtige gardiner på vinduet skal være i betragtning af stilen på værelset. Men udover dette er der flere grundlæggende design:

 1. Asymmetriske gardiner. Draperi, udvidet på den ene side af vinduet, vil give rumdynamikken og ekspressiviteten.
 2. Sofistikeret design. Denne stil er velegnet til værelser med højt til loftet, det er muligt at hænge gardiner af kompleks konfiguration.
 3. Draperi på tagene. Et sådant design vil give lys og lyshed til rummet uden forsinkelse af sollyset. Hvis stoffets farve matcher væggens skygge, vil den visuelt forstørre rummet.
 4. Symmetriske gardiner - dette er en fælles stil, når de på begge sider af gardinerne placeres på samme måde. En mere kompleks symmetri er placeringen af ​​tre gardiner.
 5. Laget gardiner. Giv rummet et ceremonielt udseende. De er kombineret med tyll, slør og ser også originalt ud, når de består af stof af forskellige farver.
 6. Persienner. De er meget populære på markedet, og de er også meget nemme at installere og stilfuldt indendørs.

Gardiner kan lukke vinduesåbningen i vinduet. I dette tilfælde skal gardinerne placeres således, at adgangen til døren forbliver.

Gardiner uden taggrunde

For at lære at hænge gardiner uden en cornice, skal du følge et par enkle trin. For at begynde at forberede en hammer, dowels, bor, velcro, frakke kroge. Derefter fastgøres kappekroge rundt om vinduesåbningens omkreds. Kroge bør have et attraktivt udseende, der supplerer interiøret og bliver et pryd af gardiner. Du kan vedhæfte dem til velcro eller til dowels ved hjælp af en boremaskine. Desuden er gardiner hængt på kroge. Denne måde at lave en vinduesåbning ser ikke værre ud end at bruge en cornice, den eneste ulempe er, at gardinet ikke kan flyttes.

Gardiner Kisa: Hvor smukt at hænge

Udseendet af gardinerne afhænger ikke kun af stof og farve, men også af hvordan de er faste. Normalt består den øverste del af en muslin af et stof foldet halvt op til 20 cm bredt. Der findes flere måder at fastgøre sådanne gardiner på:

 • På tøjnåle - krokodiller. For at få det til at være attraktivt, bør fordelingen af ​​sådanne tøjklemmer ikke være mere end 15 cm fra hinanden. Afstanden skal være omtrent den samme.
 • På snoret. Denne metode er velegnet til rørformede gardinstænger. Det er meget nemt at hænge bomuldsgardinerne lige ind i røret i snoret.
 • Brug et uigennemsigtigt eller gennemsigtigt gardinbånd på de øverste kroge. Ringene er spændt på en stang, der på en profilafskærmning fastgøres til løbere. Ved hjælp af et uigennemsigtigt gardinbånd kan du lave smukke, glatte folder.
 • På grommets. Metal- eller plastringe, der skaber huller i toppen af ​​gardinerne. Ved hjælp af eyelets dannes elegante bølger på isen. Plastringe er mere bekvemme, fordi de ikke oxiderer under vask.
 • Velcro tape. Velcro fastgøring, der passer til profil cornices.
 • Slips. Du kan gøre dem fra snoet ledning eller stykker af dekorative tape. Sy på den øvre del af muslinen med et interval på 20 cm.

Døråbninger og buer

Lad os se på, hvor smukt hænge bomuldsgardinerne på døråbningen. De er på et gardin eller klæbebånd med en snor, der er spændt på et rør eller fastgjort til tøjspidser. Det er muligt at hænge sådanne gardiner på samme måde som på vinduesåbningen.

I betragtning af spørgsmålet om, hvordan man hænger gardiner på buen, skal man være opmærksom på de fleksible gardinstænger. De kommer i plast eller aluminiumsprofiler. Hvis buen er høj, kan du bruge en lige taggrænse. På grund af det faktum, at denne metode skaber originalitet og er et ikke-standarddesign af indvendige døråbningen, er det blevet meget populært. Gardinerne er fastgjort til cornice med løbere eller på snoret.

Hvor smukt slips gardinerne

For at finde ud af hvor smukt binde gardinerne, skal du være opmærksom på indretningen af ​​rummet. Garters skal passe ind i stilen, for eksempel stof eller snore med kvaster vil passe til det klassiske interiør. Plast- eller metalbeslag er velegnede til minimalisme.

Afrikanske eller arabiske stilarter opretholder streng af perler, i form af mønter med etniske detaljer.