Hvor smuk at hænge tyllen?

Vinduet er et vigtigt element i stuen. I øjeblikket er der mange designmuligheder for vinduesdesign. I dag lærer du at hænge tulle smukt, så indretningen af ​​rummet bliver mere attraktiv og harmonisk.

Typer af cornices

For et smukt design af vinduer skal du finde attraktive gardinstænger, der passer til indretningens stil. Valgmulighederne kan være som følger:

 • Den enkleste og mest overkommelige er det klassiske loftkornet. Den er velegnet til gardiner og gardiner af enhver størrelse. Loftselementer er plastikplader med guider, hvortil kroge er fastgjort og tyll er hængt op. Som regel er de fastgjort til loftet med enkle skruer.

Sådanne cornices er simple enkelt, dobbelt og så videre. Takket være denne mangfoldighed kan du oprette en interessant flerlags sammensætning.

Sådanne produkter er fleksible. Komplet med dem kommer armaturer. Ofte er disse smukke hjørne detaljer, stik og så videre. Ved hjælp af sådanne komponenter er det muligt at danne mønstre af interessante former.

Sådanne detaljer er egnede valgmuligheder for design af standardvinduer. Ofte er et loftet cornice fastgjort langs en væg med et vindue.

 • Der er også sådanne typer af taggrunde, som teleskopiske. Denne mulighed er ideel til vinduesindretning i badeværelset, men bruges ofte til almindelige vinduesåbninger. Dette design består af et teleskoprør, som skal installeres i et rumfang i et begrænset rum. Teleskop gardin stænger er særligt nyttige og praktisk, hvis dine vinduer ikke har en bred bredde.
 • En række sammensætninger af gardiner og gardiner kan fremstilles gennem profilskårerne. Disse dele er som regel metalliske. De er lavet af en let aluminiumsprofil, som nemt indeholder de mest komplekse og voluminøse kompositioner. Det kan være tykke flerlags gardiner.

I dag er profiler med automatiserede systemer meget populære. De styres af fjernbetjeninger eller specielle lyssensorer.

 • Smukke baguette cornices er lavet af en række forskellige materialer. I butikkerne finder man i dag produkter af træ, metal eller plast. Sådanne elementer har en plank af træ, som ikke findes i andre typer af cornices. Takket være denne detaljer er alle interne komponenter i strukturen lukket og isoleret. Indramningsstænger er ideelle til værelser med højt til loftet.
 • Meget almindeligt er den rørformede cornice. Sådanne dele er som regel vægkonstruktioner. Der er særlige monteringer til gardiner, der er fastgjort til brede ringe og bevæger sig langs hovedrøret. Rørformede ledninger er ikke de mest praktiske, da røret med tiden akkumulerer et tykt lag af støv og snavs, som følge af hvilken gardinens bevægelse er betydeligt hæmmet.
 • Krogene til gardinerne i strængens tagbøjler bevæger sig langs stive strenger. Sådanne designs er meget enkle. I tilfælde af funktionsfejl repareres de let. Men det er værd at overveje, at strengenes spændinger giver en betydelig belastning på krogenes fastgørelser. På grund af dette kan i løbet af tiden flyve ud af det rigtige sted.

Strenge i sådanne taggange er ofte lukket med et dekorativt lath, men der er også enkle åbne versioner.

 • En rund cornice er udstyret med en træ eller anden solid bar ved bunden. Sådanne arter er meget almindelige. I dem har hovedrøret en diameter på 1-4 cm, og en ekstra er ikke mere end 3 mm.

Hvordan hænger et gardin, hvis der ikke er nogen taggrunde?

Cornice er ofte et attraktivt og nyttigt stykke, men tyll kan hænges uden det. Til dette kan du f.eks. Bruge smukke trægrene. Hvis du vælger at dekorere interiøret med lignende elementer, skal de forbehandles og lakeret.

Tulle kan fastgøres direkte til væggen over vinduesåbningen. Til dette kan du bruge metal eller plastik kroge og klip.

Nogle ejere vender sig til en mere radikal måde og hænger tyl med en byggemateriale. For at gøre dette skal du binde stoffet Velcro på beslaget til væggen eller en speciel ramme. Tulle vil blive fastgjort til de klæbrige detaljer.

Den største ulempe ved sådanne metoder er, at tylen vil være umulig at bevæge sig.

Valg af tilbehør til montering

Der er tre typer af fastgørelser, ved hjælp af hvilke du kan rette tyllen på cornice eller væggen:

 • Clothespins ringer. Lignende typer af fastgørelser er de enkleste. De er fastgjort til tagskæggene og ringene. Ringe er fastgjort til stoffet med klip eller andre små detaljer.
 • Tekstiler kan fastgøres til tagskægget eller gøre smukke folder ud af det ved hjælp af tøjnåle.
 • Clothespins-ringe kan gøres usynlige og bare gemme dem bag gardinens stof.
 • Ved hjælp af sådanne fastgørelsesdele vil skabe en smuk bølgelignende sammensætning.

Hvor smukt at hænge tyll på forskellige måder

I kunsten at skabe tekstilsammensætninger til vinduer er der mange muligheder for indretning. En række udseende design kan opnås ikke kun ved at vælge et stof til syning af gardiner, men også ved hjælp af forskellige tilbehør: gardinstænger, draperibånd, kroge, kroge, ringe. Ved hjælp af forskellige måder, hvordan man hænger tyl på tagskæggene, på kroge, på ringe, på bånd og gør draperier, er det muligt at lave gardiner af forskellig stil fra det samme kildemateriale. Der er mange færdige løsninger til salg, og hvis de detaljer, der ikke er tilgængelige i butikken, ikke passer, kan du selv lave dekorative elementer ved hjælp af stof, perler, kunstige blomster, silkebånd og blonder.

Eaves - hvad er det?

Grundlaget for enhver vinduesindretning er kronen. Du kan bruge en anden måde at installere tagskægget på:

 • på væggen i vinduets plan
 • loft;
 • på vægge vinkelret på vinduet - for eksempel hvis vinduet er i en niche.

Eaves kan være et teknisk element til fastgørelse. I dette tilfælde er anordningen til fastgørelse af gardinerne gjort usynlig: en streng, i form af en skinne eller et dæk. Mekanismen kan være skjult bag et dekorativt panel, i en niche af et loft på flere plan eller bag støbeformen. Eaves kan fungere som en dekorativ detaljer, som er en del af sammensætningen.

Ofte er de lavet i form af en bar med dekorative tip, og gardinerne hænges ved hjælp af specielle ringe, suspensioner eller øjenlåg. Dekorative hjørner er lavet af forskellige materialer: træ, smedet, plast, normalt med cirkulært tværsnit. Selv om for nylig for moderne interiør er blevet populære firkantede eller rektangulære barer.

Gardiner kan hænges ved hjælp af en genstand som en cornice. For et landhus egnet gren, den nødvendige længde og smukke form. Gardiner på en sådan improviseret cornice kaster bare, hvilket skaber en elegant drapering.

En anden mulighed, hvordan man hænger en tule smukt uden en cornice, er en enhed over vinduet på en række dekorative kroge eller tøjnåle, på hvilke stof er hængt. Billedet viser et gardin fastgjort til væggen med kroge og tape sløjfer.

Til salg er der gardiner, der er placeret direkte på rammen. For deres fastgørelse brug velcro tape. I køkkenet til gardiner i stil med "cafe" bruges en tynd bar. Persienner har en snor i hvilken baren er indsat.

En sådan montering kan kun være i den øverste del eller endda under. For rullede, vil romersk eller fransk gardiner kræve en speciel tagbøjle med en mekanisme, der giver dig mulighed for at folde lærredet.

Sådan hænger gardiner

For at bestemme, hvordan du skal hænge tyllen på tagskægget, se på hvilken model gardiner. Til fremstilling af gardiner med gardiner ved hjælp af et specielt gardinbånd til at skabe den korrekte ensartede drapering. Sættet sælger plastik kroge, der giver dig mulighed for at hænge stoffet, både på den skjulte cornice og på den dekorative.

For at bruge en dekorativ cornice skal du desuden købe specielle ringe, som du lægger plastik kroge gardin tape. For soveværelset kan du bruge den romantiske indretning af kunstige blomster, buer, bånd, som er placeret oven på gardinerne, i fastgørelsespunkterne på bøjlerne. Mulighed, som med brug af dekorative kunstige blomster og buer, se hvor smukt hænge tyll på billedet.

Gardiner kan hænges på baren med øjenlåg. Cringle - en metalring i form af et hul fastgjort på stoffet. En række huller er lavet langs den øvre kant, i hvilken enten en bar er passeret, eller gardinet er "bundet" til skinnen med et bånd. Billedet viser de typer af fastgørelsesgardiner og tyll med eyelets. Hvis et metalgardin er hængt af et tyndt stof, skal toppen af ​​gardinetøjet styrkes yderligere. Til tulle kan du bruge stoffet i hovedgardinet, syet på toppen i form af en dekorativ kant.

Nøjagtighed og nøjagtighed

Til gardiner smukt set, er det vigtigt at hænge tyllen ordentligt. For at skabe et smukt draperi er det nødvendigt, at monteringen er placeret jævnt over bredden. Det er også nødvendigt at tilvejebringe et tilstrækkeligt antal fastgørelsespunkter for at eliminere tæppet af gardinet.

Den optimale afstand er 10-15 cm. For at lave en mærkning skal du lægge lærredet på en flad overflade. På gulvet skal du mærke ved hjælp af et målebånd eller skræddersyningsmåler. Hvis krogene ikke er fastgjort permanent, skal de små mærker på bagsiden være forsynet med flere trådstrækninger for ikke at tinker med mærkerne efter vask. Når du vælger monteringsmetoder, skal du være opmærksom på, at elementerne til suspensionen ikke er for massive til et tyndt stof.

Gardiner til køkkenet

Køkken gardiner kræver særlig opmærksomhed. Køkkenet har ofte et lille område, massive tilbehør og frodige gardiner i køkkenet ser upassende ud. Ja, og forstyrre. Et godt valg til køkkenvinduet, såsom "cafe", romersk eller japansk, panel. Sådanne modeller er kompakte, men meget dekorative. Hvis valget faldt på de klassiske former for gardiner, er det værd at hænge tyll i køkkenet. Ud over indretningen til køkkenet kan du tilføje en pels af stof til tyllen. Dette design ser let og elegant ud.

At hænge tule i køkkenet på vinduet med en balkon dør, det er bedre at bruge en slags cornice, som giver dig mulighed for nemt at flytte gardinet for nem adgang til balkonen. Ofte i køkkenet er et gardinstof fremstillet af tyll på to niveauer: for den del med en balkondør - til gulvet er den anden del kortere til vindueskarm. Dette er berettiget til små køkkener, hvor et spisebord og et køkkenhjørne placeres nær vinduet.

En af de enkle, men samtidig originale måder at dekorere

En moderne menneskes rytme er så skyndt, at vi ofte ikke gør det

Fejlfri indretning kan bare ikke klare sig uden det.

Vi hænger korrekt gardinerne og tyllen på gardinbåndet

Hvis du planlægger at hænge et gardin eller tyl på et gardinbånd selv, så skal du kende nogle få meget vigtige faktorer, der afgør det endelige resultat.

For nylig blev processen med at hænge nye eller bare vaskede gardiner til virkelige angst, for du behøver ikke bare at hænge op, men også at drape en smuk klud, ellers vil den helt tabe sin æstetiske funktion. Derfor var det nødvendigt at lide betydeligt, beregne de nødvendige intervaller og fastgøre gardinerne.

Men med fremkomsten af ​​gardinbåndet er denne proces meget enklere, fordi dette tilbehør giver dig mulighed for fuldt ud at forberede lærredet, alt, hvad der er tilbage, er bare at sætte det på tagene. For at redde dig fra unødvendige problemer og glemme, at du står lang og står højt med hovedet og hænderne for evigt, vil vi forsøge at sortere de ønskede egenskaber så meget som muligt og også fortælle dig, hvordan du hænger gardiner på et gardinbånd.

Typer af monteringsbånd

Fremgangsmåden ved montering af gardinstoffet foregår af en lang periode med at vælge alt det nødvendige tilbehør, herunder gardinbåndet, en række modeller, som kan føre til en blindgyde for nybegyndere. Du kan forstå, for hvilket stof dette eller det bånd allerede er visuelt: Gennemsigtigt bruges på lysgardiner (maske, slør, organza, silke), hvor tæt vil være synligt, mens hvid i sin tur er egnet til gardiner af tætte, ikke gennemskinnelige stoffer.

Bredden, som kan være fra 2,5 til 10 centimeter, er også vigtig. Som regel anvendes smalle (2,5-4 cm) bånd på gardiner, hvor der ikke er brug for draperi: med en baguette cornice eller en niche indlejret i loftet, er de også velegnede til tynde stoffer, som er let drageable. Bånd med en bredde på 5 centimeter har ikke kun en fikseringsfunktion, men også en dekorativ, da de med deres hjælp kan skabe forskellige typer folder, som bliver mere komplekse, da bredden af ​​båndet øges.

Bredt bånd anvendes på tætte stoffer, for at skabe et smukt mønster, og med deres hjælp kan du skjule en uhøjtidelig cornice, blot ved at skifte kroge til et lavere niveau. Således vil den stabile overdel af gardinet simpelthen skjule røret bagved det, og behovet for at købe det sammen med de nye gardiner forsvinder. Afhængig af mønsterets bredde og kompleksitet kan der være 2, 3 eller 4 rækker af kroglommer, som varierer gardinens højde.

Båndene varierer også i henhold til fastgørelsesmetoden, afhængigt af typen af ​​gardiner og gardinstænger, som de skal hænge på. Ved at købe et bånd, der ikke passer til din hylde, kan du aldrig finde ud af, hvordan man hænger gardiner på et gardinbånd af denne type. For eksempel er en model med indbyggede grommets egnet til rørstængerstænger; for strenge er der også et specielt udseende, der har sløjfer, hvor tråden trækkes, der er velcro, som gør det muligt at fastgøre både hårde bånd og bløde lamrequins samt muligheder for gardiner med lodret samling, hvor særlige ringe syes, hvorigennem et løftekabel passeres, løfter de romerske gardiner. Denne model kan bruges på persienner.

Byg faktor

Dette udtryk refererer til forholdet mellem glat stof til gardiner til dem, der allerede er monteret med tape. Afhængigt af mønsterets kompleksitet forekommer det at være 1,5, 2, 2,5 og 3. Det vil sige, når du køber et bånd med en monteringsfaktor på 2, får du 2 meter draperede gardiner fra et 4 meter bredt stof.

Denne indikator indikeres som regel oprindeligt på pakken. Det skal tages i betragtning ikke kun ved beregning af den nødvendige mængde stof, men også når man køber båndet selv, fordi det sys på et fladt lærred og strammes lige inden man lægger gardiner på gardinbåndet. Du kan lære den ønskede længde ved at multiplicere bredden af ​​tagbøjlerne ved hjælp af samlingskoefficienten + 6-8 centimeter pr. Kant.

For eksempel, for en eave 3 meter bred, køber vi et bånd med en monteringsfaktor på 2. Vi beregner det rigtige beløb som følger: 2 * 3 + 0,8 = 6,8 meter bånd, vi har brug for, og gardinerne henholdsvis 2 * 3 = 6 meter.

Monteringsmuligheder

Afhængigt af båndets bredde og tæthed kan den bruges til at skabe et antal forskellige mønstre fra de mest almindelige bølger til rigtige mesterværker. De mest populære er sådanne:

 1. Den nemmeste løsning er designet til at opnå ensartede folder. Som regel er samlefaktoren i denne model 1,5. Det mest enkle og ukomplicerede mønster, foruden ikke at kræve et stort stofforbrug. For at oprette et sådant draperi, skal du tilslutte det smaleste bånd. På sådan et gardinbånd til at hænge tyll vil være mest hensigtsmæssigt;
 2. Band fold. Den har form af enkelt- eller dobbeltbuer, der ligger tæt på hinanden. Minimumskoefficienten i dette tilfælde er 2,5, nogle gange kan den nå 3;
 3. Vinbriller. Meget raffineret og sofistikeret type folder. Tøjet opfanget nedenunder med en tredobbelt tucking, der øverst udgør som et glas. For at oprette dem behøver du et bånd med to rækker ledninger og en faktor på 2,5;
 4. Puf. Et ret frodigt og originalt mønster i form af flere rækker af rhombusser kan kun dannes med et bredt bånd med mindst 4 rækker af ledninger. Smukt ser på tætte dyre stoffer. Bygningsfaktoren starter også fra 2,5;
 5. Den mest kostbare i form af stofforbrug, men samtidig utrolig elegant og elegant - franske eller tredobbelte folder. Her er koefficienten 3, det vil sige at få 1 meter gardiner draperet på denne måde, skal vi købe 3 meter stof. Den bruges som regel på tætte gardiner. Den har flere rækker lommer til justering af landingshøjden;
 6. Vafler eller flæser tilføjer pomp og luftighed til interiøret, og modklapper, der minder om lavvandede rippler har en lignende virkning. For at skabe dem har du brug for et tæt og bredt bånd, som har en koefficient på 2.

Montering og installation af gardiner

Det betyder ikke noget, du har købt et gardin allerede indbygget tape eller selvstændigt vælge alle detaljer, er spørgsmålet om, hvordan man kan hæve gardinerne på båndet snaps foran dig selvfølgelig, fordi detaljerne i denne proces, ikke alle ved. Så hvordan skaber vi en smuk drap med tape? Lad os skrive denne proces i etaper.

 1. I de allerede syede tapekontrolkabler. De skal være bundet, ellers vil de blot trække sig ud, når de er stive og kun føjer til hovedpine. Ubundne ledninger (ledninger), vi strammer ind i en stram knude og tjekker dens tæthed.
 2. Fortsæt nu til forsamlingen. Det er nødvendigt at tage højde for den bredde, som vi vil samle, justere mønsterets tæthed tilsvarende. Som regel er gardinerne, der ofte flyttes fra hinanden, enten ikke samlet, eller størrelsen af ​​folderne på dem er minimal. Det er bedst at binde med en assistent til at trække fra to sider. Hvis der ikke er sådanne personer i huset, så har vi ved at fastgøre trådene på begge kanter begyndt at danne de mest tætte folder, idet de gradvist flyttes til den modsatte kant.
 3. Efter at have samlet båndet, kontrollerer vi ensartetheden og densiteten af ​​det opnåede mønster, hvorefter det allerede er muligt at fortsætte med installationen. Vi anbefaler dig at være opmærksom på stivheden af ​​folderne, selv når du køber et bånd, trækker det lige i butikken. Det er bedre ikke at erhverve en utilstrækkelig stærk model, da det ikke vil være i stand til at opretholde tegningen normalt.
 4. Og det sidste skridt er fastgørelsen af ​​vores folder, fordi den ikke-faste tråd sikkert falder på plads, hvilket reducerer til ingen indsats. Efter at have opnået det ønskede mønster, fastgør kanten af ​​bundtet. Så at resten af ​​tråden ikke hænger ned langs gardinerne, vinder vi den rundt adskillige fingre i en pæn hank, hvor midteren er bundet med en fri kant. Det viser sig en slags trådbukke. Vi kan også "sikkert" skjule det og gemme det fra ydersiden, bare ved at passere den øvre kant under overkredsen og den nederste kant - under den nederste.

Ikke at vide, hvordan man korrekt hænger gardinerne på gardinbåndet, mange forsøger at sætte kroge på snoren. Dette trin er grundlæggende forkert, for under lærredens vægt begynder trådene at sænke og derved fuldstændig ødelægge gardinens udseende. Kroge og andre låseelementer er kun gevind i specielle stoflommer, som kan være flere rækker.

En sådan anordning er meget bekvem, idet den giver dig mulighed for at justere gardinens højde. For eksempel, hvis du ikke har gættet lidt med højde gardiner eller forhæng, bare omarrangere krogene på den øverste række, for at skjule grimme gesims kan være den samme manipulation, men efter at have inddraget den nederste række af lommer. Positionering kroge bedre i en afstand på 5-6 centimeter, så du beskytte dig selv fra slap af internettet.

Hvor smuk at hænge tyllen?

Vinduesdekoration i rummet spiller en enorm rolle i designet af hele rummet - gardinerne hjælper med at fuldføre det harmoniske billede eller tværtimod at blive en klar accent af stilbeslutningen. Curtain Tulle i kombination med portieres kan hurtigt og nemt afbalancere overdreven masse og sværhedsgraden af ​​gardiner, give rummet lys og luftighed.

Særlige egenskaber

Valget af tulle bestemmer stort set rummets skygge - om vinduet vender mod solen eller en længere dag i rummet er halvmørk. Vinduesdesign er valgt ud fra rummets farveopløsning, zoneinddeling af beboernes rum og smag præference. Ifølge materialet findes der fire hovedtyper: slør, organza, mesh, gas.

slør

Vægtløs gennemsigtigt materiale er i stand til øjeblikkeligt at dekorere ethvert rum. Til fremstilling af slør bruger silke, hør, bomuld, hvilket gør det naturligt. Denne type tyll er meget blød og formbar, hvilket gør det nemt at give den den ønskede form, for at lave smukke folder. Sløret anses for at være den mest tætte af alle typer tyll, det lader ikke lyset glide igennem. Denne evne gør det muligt for hende at bruge sløret som et enkelt element i vinduets design. Den mest interessante sådan indretning vil se i soveværelset, børnehave. Sløret giver rummet lyshed og luftighed. Materialet er nemt at bruge - sløret opsamler ikke støv, det er meget nemt at vaske det.

Denne type tyll er præsenteret i både klassisk hvid farve og farve design, dekoreret med et tryk.

organza

Organza anses for at være favorit af designere - det holder sin form godt, det tøver ikke, men med al sin stivhed giver rummet en følelse af lys og komfort. Organza er lavet af silke eller syntetisk garn ved hjælp af stram drejning. Denne type tule tillader ikke direkte stråler af lys, har stor slidstyrke, absorberer ikke lugt og tiltrækker ikke støv og er let at vaske i en almindelig vaskemaskine. For at dekorere rummet kan du vælge en version af organza fra naturlige fibre som silke og viskose. For at reducere omkostningerne ved vinduesdekoration tilbyder producenter tyll fremstillet af kunstige materialer som polyester. Men det er nødvendigt at foretage en reservation, kan ikke-naturligt materiale fremkalde en allergi.

I betragtning af styrken af ​​organza er det bedre at rådgive at købe tyl fra naturlige materialer. Dens omkostninger er højere end kunstige modparter, men organisk og naturlighed kommer frem i forgrunden.

På markedet for stof og boligindretning finder du en lang række organza-monofoniske, flerfarvede modeller med udskrifter, indsatser af andre materialer. Overfladen af ​​materialet kan være både mat og blank, skinnende, med elementer af jacquard, lurex, broderi. Organza med effekten af ​​det såkaldte "brudt glas" bliver stadig mere populært. Sådan tulle ser ekstremt fashionabel ud.

Den organza med en regnbueffekt og en kameleon ser oprindelige ud. Sådan vinduesdekoration er i stand til at bringe festlighed og glans til rummet. Denne mulighed organza, som et brandfarligt stof, anbefales det at bruge sikkert i køkkener, hvor ovnen er i nærheden af ​​vinduet. Nu kan du ikke bekymre dig om brandssituationen i huset. Den håndlavede blonde organza ser usædvanlig og karakteristisk ud, men prisen på sådant materiale er meget højt.

Ulemperne ved denne type tulle kan tilskrives, at materialet ikke tillader luft at passere igennem, så det rum, hvor organzaen hænger på vinduet, skal luftes oftere.

netto

Gitteret er universelt, enkelt, men med alt dette er meget variabelt. Designere rådes til at bruge gitteret i soveværelset eller i stuen med mørklægningsgardiner. Det er bedre at kombinere tyl med gardiner for at matche. En stilfuld mulighed ville være at bruge nettet til at give en bestemt organisk stil til rummet, for eksempel Loft eller Minimalisme. En interessant mulighed ville være tilføjelsen af ​​mesh gardiner af hårde stoffer. Netværket selv anvendes ekstremt sjældent, bortset fra børn, hvor yderligere lys aldrig gør ondt.

I stuen, hvis vinduer vender mod nordsiden, vil masken give rummet den nødvendige belysning.

Blandt de typer af tulle mesh er det værd at bemærke fine mesh og big-mesh modeller. Gitteret med broderi hedder fransk blonder, det bruges ofte i køkkenvinduets design. Gitteret med store rektangulære celler er lavet af tykke tråde og endda blonder. Uafhængigt sådan tyll kan findes i etno-stil, indendørs i stil med landet. Den egentlige udsmykning af vinduet kan kaldes vinduets udsmykning med et gitter over tykke gardiner. Samtidig kan tulle og portiere være af forskellige farver, men en skygge, og nettene foldes til at folde på gulvet.

Ulemperne ved denne type vinduesdesign indbefatter følsomheden af ​​masken til støv og manglende evne til at holde lyset.

Tulle, fremstillet ved lidt vævning af kæde og skudtråde, hvor der er plads mellem dem, kaldes gas. Stof med forskellig luftighed og vægtløshed. I starten blev der produceret gas i øst fra silke, i dag er sådan tyl fremstillet af både silke og viskose og polyester. Der er flere sorter af gasstof. Så er marabougasen betragtes som den hårdeste og har en karakteristisk gylden farve. Gas, i produktionen, som de tyndeste tråde anvendes til, viser sig at være den mest vægtløse, det kaldes illusionsgassen. I dag i butikkerne finder du gasstof matte, halvglans, trykt, mønstret eller med broderi.

Det er værd at bemærke, at prisen på gas er lavere end for et lignende slør eller organza.

gesims

Hvordan tyllen ser ud på vinduet bestemmer i høj grad kornet. Eaves kan udføre både fastgørelsesfunktioner og dekorative. Hvis corniceen udelukkende købes til at hænge tyll på den, så kan den være helt skjult i en niche, bag støbeformen. I henhold til graden af ​​fastgørelse kan kronerne opdeles i:

 • Modeller, der kan fastgøres til loftet (streng);
 • Vægmodeller (rørformet);
 • Modeller med to monteringsmuligheder - til loftet og til væggen (profil, baguette).

Loftsmodeller hjælper med at løse problemet med lave lofter i rummet. Tulle på loftet cornice hænger på kroge, og for at visuelt øge højden, skal du vælge længden fra loft til gulv. Du kan endda sænke stoffets folder på gulvet, hvilket gør rummet blødt og behageligt. Kun et meget let stof som et slør eller organza i et enkelt lag kan fastgøres til en metalstrengede taggrunde. Designets lethed og vægtløshed tillader ikke at supplere vinduets billede med tykke gardiner. Rørformede og rammelister anvendes mere som et element i rumindretning. På en rund rørformet cornice er stoffet fastgjort med ringe eller grommets - metalelementer, der klæber til hullerne inde i lærredet på corniceen. Denne fastgørelsesmetode ser smuk ud, og ringene er behagelige at bære.

Typer af samling

Utvivlsomt ser den plissede tulle rigtig smuk ud. For at samle stoffet skal man for det første have en betydelig mængde lager, så det anbefales at købe tyll i bredden 1,5-3 gange mere end længden af ​​kronen. Selvfølgelig er størrelsen af ​​et stykke stof bestemmes ud fra antallet af folder og personlige præferencer. For det andet skal du have et bånd til gardiner - et hvidt eller gennemsigtigt bånd, der har en løkke og fastgøres på bagsiden af ​​det færdige gardin. Med tapeens opfindelse har du ikke længere brug for at sy sløjferne selv eller opfinde andre måder at fastgøre.

Fletningen giver forskellige muligheder for drapering tyl. På båndet er der sløjfer i flere rækker. To vil være nok til at lave enkle folder; til mere komplekse dekorative sammensætninger anvendes bånd med flere rækker af løkker.

Mange tulleholdere ved ikke, hvordan man laver folder med hjælp af et gardinbånd. For at gøre dette strammes segmenterne af fletningen på siderne og danner bølger af den ønskede længde. Derefter bør båndets ender binde og skjules under stoffet. Det er svært at folde på en sådan måde, men resultatet er værd, det vigtigste er at sikre, at intervallerne mellem bølgerne er ens.

Der er andre måder at lave udtrykkelige folder på:

 • Ofte ser folderne sig i en retning, for stoffet foldes i lige bølger.
 • Alternativt kan du tilføje tværgående folder, du behøver kun at bryde bølgerne i et ensartet antal og sende deres kamme til hinanden.
 • De bueformede folder er gjort på samme måde, men med den eneste forskel, at højderne er rettet i modsatte retninger. Således viser det sig som en flad bue.
 • Der er såkaldte blyantfoldninger af samme sløjfe-lignende folder. Tulle skal hænges uændret, og fortsæt til dannelsen af ​​folder, givet intervallet mellem kroge.
 • Aerobatics er polstring af de flamske folder. For at gøre dette skal båndet indeholde to rækker af tråde. Foldet er lavet ved samtidig stramning af de øvre og nedre tråd, og en V-formet knude skal danne på materialet. Efter at folden er dannet, skal bunden trækkes så meget som muligt, samtidig med at man ikke glemmer den udtryksfulde tyllenhed på toppen. Den flamske folde kræver færdigheder og visse færdigheder.
 • Blandt de populære muligheder gør vinduet mere eksplicit at skelne mellem bjergene på de dekorative ringe. Tulle kan smukt knuses med tøj til gardiner i form af lyse sommerfugle, tæer, biller og andre insekter. Stof kan fastgøres med magneter eller bare bundet op. Muligheden for at fastgøre tyl på strengene er udbredt i de fleste russiske lejligheder.

Designet af vinduesrummet giver dig mulighed for at indse selv de mest utrolige ideer og ideer.

Indstillinger i interiøret

Valget til fordel for en eller anden mulighed afhænger af rummets og vinduets kendetegn, rummets generelle stil, funktionelle formål og personlige præferencer. Den mest populære måde er kombinationen af ​​tofarvet tyll. Stoffet kan hænge i to lag, for eksempel kombinere klassisk hvidt tyl med et stof af naturlige nuancer - beige, grå, fersken, brun. Tværtimod kan du vælge kontrasterende farver - lyserød og grå, gul og lilla, rød og kaffe. Når du vælger lyse tule nuancer, skal du overveje det tilhørende rum. Så i børnehaven kan også prangende farve af tyl forårsage aggression, i soveværelset - irritation.

Den asymmetriske hængning af tule ser oprindelige ud. Draperi på den ene side af vinduet, forsigtigt hængende ned giver rummet elegance og nåde. Tulle med forsamlingen behøver ikke at være i gulvet - en kort version kan meget vel blive en uafhængig vinduesindretning. Asymmetrisk placeret luft slør forsinker ikke dagslys. Derudover kan du altid bruge en ekstra rullegardin. Denne mulighed er velegnet til plastikvinduet og til vinduet i soveværelset. Det er bedre at vælge et gardin for at matche væggene, samtidig med at effekten af ​​det tredimensionale rum opnås. Ideel i dette tilfælde er brugen af ​​pastell nuancer.

Symmetri har længe vundet designernes kærlighed, og det gik ikke rundt om design af vinduer. Spejlplacerede gardiner er udbredt i et rum med flere vinduer af samme type, i rum hvor der er et karnap. Du kan også placere to dåser på siderne af den centrale tyll, som yderligere understreger rummets egenskaber.

Tulle-flertallet arrangement vil være en ægte dekoration. Denne indretning anvendes bedst i hallen eller i stuen. Det er interessant at lægge stoffer af forskellige teksturer og nuancer af samme farve. Ud over draperi, usædvanlige klip, giver indretningens skønhed sammensætningen af ​​tyl, dekoreret med frynser, bånd, rhinestones.

Til loftet, nautisk tema, kan du bruge metoden til fastgørelse af tyl uden gardiner. Kroge og ringe indsættes parallelt med gulvet over vinduet, en dekorativ snor passerer gennem dem. Stoffet bliver fastgjort på det.

Enhver, selv de mest enkle gardiner vil se elegante ud, hvis du tilføjer interessante detaljer til dem. Som holdere bruges klemmer, dekoreret med sten, perler. De er ikke nødvendigvis fremstillet af stof, de kan være læderremme, kæder, bånd med kvaster. For sådanne dekoreret i engelsk stil vinduer i huset er givet et ærested. Udsmykning af sløjferne kan også være en ægte kunst - de suppleres med buer, perler, knuder, de vil bringe en zest til interiøret og fungere som en ægte udsmykning af rummet.

Sådan hænge tule på gardin tape: de grundlæggende regler

Forud for opfindelsen af ​​gardinbåndet blev installationen af ​​gardiner på cornice omdannet til ægte mel. Det var nødvendigt at dække stoffet ordentligt, beregne den nødvendige afstand mellem kroge og fastgør gardinet sikkert. I dag er der mange måder at hænge tyl på et gardinbånd og danne folder. Openwork tulle med original fletning vil være en elegant udsmykning til ethvert interiør.

Typer af fletning

Før du fastgør gardiner, gardiner eller gardiner på ledgen, skal du vælge den kvalitet og det nødvendige tilbehør til dem. Et af disse elementer vil være gardinetape. Det er et bånd inde i hvilket specielle ledninger er passeret. Sådanne strømpebånd har følgende funktioner:

 • form klare sløjfer til kroge
 • regulere antallet og størrelsen af ​​lærets folder.

Vælge et gardinbånd, vær opmærksom på sådanne parametre:

 • densitet og kvalitet af materialet
 • strimmel bredde;
 • type fastgørelser;
 • mulige måder at drape et stof på.

På markedet for boligtekstiler er der et stort udvalg af gardinbånd, omkring 100 sorter. Du kan nemt afhente:

 1. Gennemsigtige modeller. De bruges på tynde tylgardiner. De syes af mesh, slør, organza eller silke.
 2. Uigennemsigtige modeller. Disse bånd er designet til gardiner og gardiner af tykke stoffer, såsom fløjl, fløjl, jacquard og brokade.

Hvis du vil beholde gardins æstetiske udseende og spare i pris, er det bedre at bruge nylon tape. Teknikken til at sy det vil imidlertid ikke være let. Den største fordel ved denne mulighed er, at krogsløjferne på den er næsten umærkelige.

Når der ikke er behov for at skjule sløjferne, kan du bruge bomuldsfletning. Det er mere bekvemt at sy, men det har en "vanskelig" funktion. Ved vask vaskes materialet med næsten 20%. Det er meget vigtigt at vaske det, før du tørrer et sådant gardinbånd, tør det og damp det forsigtigt med et jern.

Også båndet under tagene varierer i bredde:

 1. Smal 2,5-4 cm. Sådanne modeller vil være nyttige, når forbindelsen mellem nettet og krogen er placeret bag dekorationsstrimmelen. Det smalle bånd er egnet til gardiner med lambrequin, til baguette cornice og dem, der er placeret i en niche. Ofte er det brugt til at forhindre en lille klud syet af letvægtsstof.
 2. Bred 10-17 cm. Det er bedre at bruge et sådant bånd, når tagskæggene har en ikke-standardform. Den er designet til at holde toppen af ​​gardinerne og eliminere dens sagging, især hvis der er mange monteringer og kroge på den. Det brede bånd er egnet til designløsninger, hvor accenterne placeres på folderne.

Det er vigtigt! For at få den samme afstand mellem folderne, er det bedst at bruge et målebånd og forudberegne antallet af elementer.

Det endelige resultat påvirkes af antallet af sløjfer. For at skabe enkle folder på tule eller gardiner er det tilstrækkeligt at begrænse til 2 rækker. Mere end 3 - vil tillade at samle et lærred med dekorative drop-flounce og voluminous folds fra produktets øvre kant. De kan dannes:

 • lodret for gardiner af typen romersk og fransk;
 • vandret for klassiske gardiner, tyl, gardiner med pelmets, italienske gardiner.

Endelig kan båndet være forskelligt i typen af ​​fastgørelse og fiksering:

 1. Kroge og løkker. Dette er en blød hardware, der giver dig mulighed for at danne folder af forskellige typer. Op til 2 rækker af løkker kan placeres her, hvor tyl eller et lyst gennemsigtigt gardin er hængt. Til 4 rækker, der er beregnet til at hænge tykke gardiner og gardiner uden yderligere bøjninger og hemming.
 2. Øjer. Hvis du har tænkt dig at bruge eyelets, er gardinbåndet fastgjort på metalringe. Fold vil blive dannet manuelt.
 3. "Krits-Kratz" eller tape-tape. På sømmen af ​​båndet er der en klæbrig strimmel til fastgørelse af båndet på selve lærredet. Et af dets sorter er velcro-velcro, som består af 2 elementer (sløjfer og kroge).
 4. Selvklæbende Dette er en hårdere version af gardinbåndet, lavet på princippet om "Kritz-Kratz."
 5. Interlining. I dette tilfælde opvarmer jernet klæbebåndet. Laget bliver flydende, og under indflydelse af temperaturen limes båndet straks til gardinet.

Tip! Brug modeller til grommets til rørskovler og fletning med sløjfer til tagbøjler med kroge.

fordele

Den bekvemmelighed af gardin tape er, at det er meget nemt at sy på en skrivemaskine til ethvert stof, hvilket skaber folder af forskellig densitet. Du kan også justere deres størrelse og nummer ved hjælp af ledninger, passeret langs båndet. Med fremkomsten af ​​sådanne tilbehør blev det meget lettere at hænge tyl, gardiner, gardiner og gardiner på tagskægget.

Gardin tape har flere fordele, med hvilke:

 • der er ikke behov for manuel syning af sløjfer (de er allerede til rådighed i de færdige varianter af bånd);
 • forenkler processen med at sy gardiner af varierende kompleksitet;
 • Justerbar bredde og længde af tyl, gardiner og gardiner uden radikale foranstaltninger (syning, beskæring osv.);
 • Båndet eller beslagene slides ikke ud og forringes over tid;
 • strammes i minutter på grund af ledninger;
 • giver en klar og pæne folder i tonen i "stemningen" i rummet selv;
 • Udsmykket og usædvanligt draperet stof af enhver struktur og densitet.

Med gardinflettet er det muligt at dekorere vinduesåbningen på en original måde samt drastisk ændre indretningens stil.

Monteringsmuligheder

Så snart du vælger en almindelig fletning, skal den forsigtigt fastgøres til den øverste kant af gardinet på den forkerte side. Indrykket skal være 5 mm fra kanten. Båndets kanter bevæger sig i 1,5 cm indad. Dernæst skal du trække ledningerne sammen, så du får den ønskede form af folderne.

For en bestemt type draperi er kendetegnet ved dens "monteringsfaktor" (CS). Dette udtryk betyder forholdet mellem lærredets størrelse og den allerede monterede version af tyll på gardinbåndet. CS-området går fra 1,5 til 3 m. For eksempel køber du et bånd med en samlingsfaktor på 3. Dette betyder at et 3 m draperet gardin er lavet af en 6 m bred web.

Der er flere muligheder for montering af tyl og gardiner:

 1. "Blyant". Denne alsidige type rynke udviser smalle gentagende elementer. Monteringsfaktoren er 1,5, så der vil ikke være noget stort materialeforbrug. På sådan en gardin tape er lettest at hænge tyl.
 2. "Bars". Du får ensartede rækker af folder. Deres antal og densitet afhænger af styrken af ​​ledningerne.
 3. "Boupha". Volumetriske ujævne folder vil se spektakulært på strikkede stoffer på grund af materialegenskaberne strækker sig. Virkningen af ​​luksus vil bringe et stof med metalliske glans eller lurex tråde. Fold er dannet ved hjælp af et bredt bånd og 4 rækker af ledninger. Monteringsfaktoren er bedre at hente fra 2,5. Mere elegant og dyrt vil se i denne udførelsesform, tykke gardin gardiner eller østrigske gardiner, som i billedet.
 4. "Veer". En sådan type danner raffinerede ventilatorfoldninger. Som regel består de af 3-5 fjer.
 5. "Butterfly". Opret bånd i form af diamanter vil vise sig takket være slipset af 4 ledninger på båndet.
 6. "Shot glas". Foldene er som et langstrakt glas med et ben. Tape i bunden skal være dobbelttipet for at opnå den ønskede form. Det er bedst at vælge et bånd med en KS 2.5 og en dobbelt række løkker til dette formål.
 7. "Bows". Ved hjælp af snørebånd fremstilles mønstre i form af enkelt- eller dobbeltbuer, som ligger tæt på hinanden. Vælg et gardinbånd af chiffon, mesh eller organza med en COP på 2,5 til 3.

Med en af ​​disse muligheder kan du arrangere en vinduesåbning til den ønskede interiørstil.

Hvordan man laver gardinerne?

For at hænge lange gardiner eller gardiner med et gardinbånd, er det vigtigt at hæve lærredet lidt. Hvis vi taler om tyll, er det nødvendigt at hæve undersiden af ​​lærredet mindst 5 cm fra gulvet. Overlock er først og fremmest brug for de produkter, der har meget smuldrende materiale. Det er vigtigt at lave en enkelt søm, for ellers risikerer du at få en tyk og sjusket kant.

Syning af båndet er som følger:

 1. Tekken er nivelleret, stryges.
 2. Den syes med et bånd indrykket 2 cm fra gardinens kant. I processen er det vigtigt at bøje kanterne og sikre, at linjerne er parallelle.
 3. Så snart båndet er syet, skal du kontrollere ledningerne. De skal være stramme.
 4. Kroge og clips er fastgjort for at forhindre tulle i at falde ud af løkkerne. I dette tilfælde observeres reglen af ​​det samme antal løkker på kroge. Dette gør det muligt for gardinet at give et komplet og pænt udseende.
 5. Fold er dannet. Ved at gøre det skal du overveje materialet såvel som strukturen af ​​stoffet. Det er bedst at skabe et skræl på begge sider på samme tid, så du har brug for en assistent. Du skal danne de mest tætte folder og skubbe dem fra den ene kant til det modsatte.

Alle gardiner med bånd er hængt både på dæktæppet og på stangen. Hvis du overdriver det med gardinens eller tylens højde, skal du hæve kroge på en række ovenfor. På denne måde gemmer du den uhæmmede cornice.

Tips

Hæng forsigtigt gardinet på gardinbåndet på forskellige måder. Du bør vide, at afstanden mellem kroge ikke må overstige 6 cm. Først efter at de er fastgjort på hængslerne, ligger det færdige lærred på corniceen.

Alle skabte folder på gardiner dikterer en bestemt stil i indretning:

 • "Pencil" -type samling med neutral farve er egnet til klassisk stil til kontorer eller kontorer;
 • ventilator samlingen vil se godt ud i stuen eller soveværelset med et luksuriøst og dyrt interiør;
 • "Glas" med gardiner eller tyll i gulvet vil dekorere de rummelige haller, haller og et hvilestue;
 • lys "puffer" vil se passende ud i børnehaven eller i køkkenet;
 • "buen" samlingen passer perfekt ind i det romantiske indre af soveværelset.

Det er muligt at sy et gardinbånd enten ved hjælp af en skrivemaskine eller manuelt ved hjælp af følgende regler:

 1. Sømme. De skal ikke skille sig ud på forsiden af ​​gardiner eller tyl.
 2. Kroge og ringe. Hvis du bruger lignende beslag, skal du placere dem over hele bredden af ​​gardinstrengen. Det eneste er, at de ikke kan hænges på en tråd, for det vil gøre det grimt at stramme tyllen selv.
 3. Virkningen af ​​luftighed fra folderne. For at gardiner eller gardiner let falder smukke haler, sy gardinetape indrykket til 20 cm fra den øverste kant. Så gardinet af selv det mest holdbare stof vil få effekten af ​​airiness.
 4. Tulle homogenitet. Hvis du vælger monofonisk, gennemskinnelig eller nylon tyl uden mønstre, er det bedre at skjule gardintape fra den forkerte side af gardinet.

Brug interessante måder at samle tyl, gardiner og gardiner på for at skabe en behagelig og stilfuld atmosfære i dit hjem.

Sådan hænger du tulle på tagene

Lys gardiner af tyll, organza eller chiffon supplerer de mere tætte uigennemsigtige gardiner og giver rummet et mere æstetisk udseende. Nogle modeller af gardiner giver generelt ikke mulighed for at hænge gardiner uden tyll. Sådanne gardiner forstyrrer ikke lysets indtrængning, men spredes det og gør det blødere og mere glædeligt for øjet. Mindre almindeligt anvendte tættere gennemsigtige eller uigennemsigtige typer stof, som kan regulere intensiteten af ​​naturligt lys.

Letvægts chiffongull

Valget af stofindstillinger til gardiner er fantastisk, forskellige typer varierer i graden af ​​gennemsigtighed, lærredets stivhed, farven, tilstedeværelsen af ​​mønsteret og andre egenskaber. Samtidig er et smukt stof endnu ikke en garanti for, at gardinet vil se attraktivt og harmonisk ind i indretningen af ​​rummet. Meget afhænger af evnen til korrekt at kombinere og hænge tyll og gardiner.

Typer af cornices

Hvilke gardiner vil ligne i det indre af rummet, afhænger først og fremmest af den valgte model af corniceen, dens placering i forhold til vinduesåbningen og metoden til fastgørelse af tylen. Ved fastgørelsesmetode er cornicesne opdelt i to typer:

 • Vægmonteret. Monteret på væggen over vinduet er det vigtigt at observere afstanden til vinduesåbningens øvre kant - når vinduet åbnes, bør det ikke berøre tylgardinet. For at hænge cornice på væggen, kan du bruge skruer, konsoller eller konsoller.
 • Loft. Vedhæftet til loftets overflade med skruer, giver dig mulighed for at dekorere vinduesåbningen og væggen langs hele sin højde, hvilket ikke giver noget hul på toppen.

Fastgøring til stræklofter og gipsplader har nogle funktioner: Under strækloftet i monteringsfasen er der monteret en træbjælke, som fastgørelseselementerne er lavet på, og fastgørelsen til gipspladerne skelnes ved brug af ekspansionshuller ("mollis") for at forhindre nedfald.

Til indretning af vinduesåbninger placeret i en niche er cornices installeret vinkelret på vinduets åbning.

Også gardinstænger adskiller sig i metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • String. Designet til installation på en metalstreng eller en række gardiner af lette stoffer, med tiden svækker spændingen af ​​strengen, hvilket fører til hængende gardiner.
 • Profil. Lavet af plast eller aluminium profil. I den nederste del af profilen er der flere (fra en til tre) rækkerrækker, hvori de indsætter det krævede antal kroge (kroge til loftkorn er forsynet med profilen) til fastgørelse af banen. For at hænge tyllen på kan krogen bruge et gardinbånd med færdige øjenlåg. Til dannelse af buede strukturer opnår desuden vinkler ved 45 ° eller 90 °.
 • Baguette. Ved handlingsprincippet adskiller de sig ikke fra profilkornene, men de har et mere ædelt design.
 • Runde. Fastgørelsesanordninger er monteret på en rund stang.

Til opbygning af nogle typer løfte gardiner anvendes andre afskærmninger, der adskiller sig i metode og fastgørelsessted (tagene til stofgardiner er en lukket kasse med løftemekanisme og kan monteres på en væg- eller vindueprofil). Til installation af romerske, østrigske og franske løfte gardiner med fransk cornice, udstyret med en kæde for at justere lærredet.

Sådan hænger du tulle på tagene

Alle de angivne muligheder er velegnede til installation af tyl, men metoden til fastgørelse af lærredet til tagene kan variere afhængigt af fastgørelsesmekanismen. Du bør også tage højde for tylens lave tæthed, så for de fleste metoder til fastgøring til stoffets øverste kant syer de et gardinbånd med færdige sløjfer eller en strimmel tykt stof.

Måder at hænge tyll på tagene på:

 1. Ved hjælp af stofsløjfer. For nemheds skyld er den ene ende af sløjfen fastgjort til stoffet med velcro eller knapper. Denne metode er velegnet til montering på en snor eller rund cornice.
 2. Gardin tape med øjenlåg gør det nemt at hænge gardinerne på loftet cornice eller på træ ringe til cornice. Plast eller metal kroge indsat i eyelets gør det muligt at hænge gardinerne på gardinskinnen med ringe. Kroge til tagbøjlerne giver dig muligheden for at danne folder af forskellige størrelser. For dette formål vælges afstanden mellem øjenlågene på gardinbåndet eksperimentelt.

 • Fastgørelse til stangen ved hjælp af snoret kræver ikke brug af ekstra dele. For at hænge gardinerne på snoet, foldes den øverste kant af tyllen til den ønskede længde og sys på en symaskine. En bærestang er gevind gennem hullet. På forsiden af ​​det foldede stof er der dannet et snor for gardiner, som om ønsket kan gives en halvcirkelformet form. Den eneste ulempe ved denne metode er vanskeligheden ved at bevæge stoffet langs stangen og hurtig slid med hyppig anvendelse.
 • Ved hjælp af klip eller "krokodiller" (et tøj til gardiner med tænder på stingstedet) kan du hænge gardiner på en gardinstang med ringe eller på snor.
 • Grommets - en original og smuk måde at installere på. Plast- eller metalringe anbringes på lærredet; i tilfælde af tyll er en dekorativ strimmel af tykt stof hæmmet. Denne metode giver dig mulighed for nemt at fjerne og lægge tyl på, og giver også en ensartet indretning af lodrette folder af samme størrelse og dybde.

 • Med hjælp af magneter. Stoftape, ledning eller ledning er fastgjort i form af en loop ved hjælp af magneter. Samtidig er stoffet ikke beskadiget, nemt fjernet, og ved at ændre afstanden mellem magneterne, kan du justere bredden og dybden af ​​folderne. Derudover er den dekorative dekoration af magneterne en ekstra dekoration. Enkelheden ved denne metode giver dig mulighed for at hænge tyl til nogen.
 • Originale design muligheder

  En række design af tyl giver dig mulighed for at anvende forskellige måder at designe, afhængigt af design af rummet, dets formål, udseendet af gardiner og personlige smag:

  • I smalle rum hænger tulle korrekt med vandrette striber. I værelser med lave lofter - med lodret. I de såkaldte "brønde" (små værelser med for højt loft) - hængepel på tyl. På denne måde kan du kompensere for manglerne i layoutet.
  • Brug af organza giver dig mulighed for helt at ændre vinduets design. Typerne af dette stof skelnes af et usædvanligt udseende: Et lærred er lavet med glitter, frostet, med sammenlægning af metalliske tråde og andre muligheder. Virkningen af ​​"kameleon", hvor organza ændrer farve afhængigt af synsvinklen, vil sikkert tiltrække gæsterne. Et sådant design vil skabe en festlig ferie atmosfære.
  • Brugen af ​​spacer foråret cornice gør det muligt at hænge tyllen i køkkenet lige i vinduesåbningen uden at beskadige skråningerne. For at ændre placeringen af ​​et sådant design, skal du hænge eller fjerne kluden til vask i minutter.

 • Ved hjælp af greb kan du justere tylens højde, dybden af ​​folderne og hænge tyl og gardiner smukt og skabe en enkelt asymmetrisk sammensætning.
 • Tulle er let at arbejde på, så det er ret nemt at give en fancy form til bundkanten eller snoet. Den nederste kant kan skæres i form af en halvcirkel og hule åbent blonder, og interessant dekoreret figurgardin er ret i stand til at udføre dekorative funktioner af lambrequin.

 • I kombination med de sædvanlige gardiner eller i stedet for dem anvendes en muslin, et gardin bestående af individuelle bomuldstråde.
 • Kombinationen af ​​stoffer i forskellige farver giver dig mulighed for at hænge tule smukt i soveværelset. På samme tid, i betragtning af at gennemsigtige eller gennemskinnelige stof anvendes, ved krydderierne af lærredene, vil indførelsen af ​​farver danne en anden farve.
 • Tulle Smykker

  Der er mange måder at dekorere gardinet ved hjælp af yderligere elementer, der er lavet af skrotmaterialer eller købt i specialbutikker, der sælger tilbehør til syning. Valget af smykker afhænger af hostess præferencer, den eneste betingelse er indretningens vægt - for tunge genstande på let stof vil se ud af sted, uden for deres vægt vil tulle hænge på de mest upassende steder.

  En fælles variant af smykker er skabelsen fra stoffets rester af dekorative blomster, pomponer eller buer.

  Også på lærredet kan du anvende applikation, broderi eller sy små lommer - denne mulighed giver gardin individualitet og er praktisk til brug i køkkenet eller i børnehaven. Nu ved du, hvordan du hænger tulle smukt.