Hvordan man laver et gipspladloft selv uden hjælp

Hvordan man laver et loft af gipsplader - dette spørgsmål blev sandsynligvis bedt om af hvert nybegynderhus håndværker, da han tænkte på reparationer i en lejlighed eller et sommerhus. Gipspap er det mest tilgængelige materiale til realisering af de mest modige designbeslutninger.

Evnen til at udføre en konstruktion på flere niveauer gør gipsplader og papbrædder til førende inden for indretning af lofter og vægge. Gipsplader har i flere årtier været meget udbredt i byggeri og er endnu ikke blevet opfundet for at erstatte dem.

I denne artikel vil vi forsøge at forklare detaljeret, hvordan gipsplankloftet er udført. Efter omhyggeligt at læse dette materiale, kan du nemt montere enhver konstruktion af gipsplader.

introduktion

Først og fremmest skal du vide, hvilke elementer det suspenderede gipsloft består af. Som med enhver bygningsstruktur består gipsplankloftet af bunden - rammen og beklædningen (eller aggregatet) - gipspladerpladen.

Rammen er lavet af galvaniseret profil af forskellig størrelse og tværsnit. Designet viser sig at være meget lyst og praktisk taget udøver ikke særlig pres på gulvpladerne.

Følgende er en liste over komponenter og materialer til et suspenderet gipsplankloft:

 • Plader af gipsplankloft
 • Profilguide væg UD-27
 • Profil loftlager CD-60
 • Suspension lige U-formet
 • Stik til tværformet profil (krabbe)
 • Lige stik til loftprofil
 • Plastdykler og skruer (hurtig installation 6 x 40 mm anbefales)
 • Skruer til metal med en bor 12 mm (frø)
 • Sort 25 mm selvtagsskruer til fastgørelse af gipsvæg på rammen

Gipspladetykkelsen til loftet på 9,5 mm. De er lette og forenkler processen med at samle designet af hele loftet. For putty loft vil brug for følgende materialer:

 • Gitter selvklæbende (serpyanka) til HL ledd 50 mm bredt
 • Primer (enhver væske vil gøre)
 • Putty efterbehandling gips
 • Putty for leddene (du kan Fugenfüller eller lignende)
 • Slibemiddel
 • Sandpapir finkornet (nul)

Utvivlsomt opstår spørgsmålet om, hvordan man foretager en nøjagtig beregning af mængden af ​​hvert strukturelement og færdigmaterialer af sig selv. For at gøre dette skal du bruge nedenstående teknik.

Beregning af materialer til gipsplankloft

Der er enkle regler for beregning af materialer:

Antallet af profilstyrende UD-27 er lig med rummets omkreds (tilføj længden af ​​alle 4 vægge)

Lejerprofil på loftslofter til efterbehandling med gipsplade er fastgjort i følgende rækkefølge: Den første og den sidste i en afstand af 300 mm fra væggen er afstanden mellem de andre profiler 600 mm (måske mindre). Resten af ​​profilen er fastgjort til loftet med et interval på 600 mm. Antallet af profil CSD-60 er lig med antallet af rækker multipliceret med længden af ​​rummet

Bearing CSD-60 profil suspenderes på U-formede suspensioner med et trin på 1m. Jumpers fremstillet af profil CSD-60 profiler med en hældning på 0,6 m er installeret mellem bæreprofilerne. Der anvendes en krydsformet konnektor (krabbe) til forbindelsen.

Antallet af gipsplader er lig med loftet (for at gøre dette, formere bredden af ​​rummet med dens længde). Ved beregning til den resulterende figur tilføjes 5%. Dette er nødvendigt for at kompensere for forbrug af materiale under trimning

Vigtigt at vide! For nøjagtige beregninger anbefales det at tegne en grundplan (ovenfra). Marker på alle dimensioner (længde, bredde, det fremtidige lofts niveau), akserne for placeringen af ​​støtteprofilerne, fastgørelsespunkterne for de U-formede suspensioner, placeringen af ​​krabber og lintel.

For at afslutte gipspladens loft anvendes gipsplaster og dybe penetrationsprimere. Vigtigt at vide! For at forhindre revner i leddene på GCR-pladerne forstærkes leddene med selvklæbende glasnet og puttyes med et særligt kit til leddene.

Forbruget af gipskitt fra forskellige producenter er omtrent det samme. Det er 0,46 kg pr. 1 kvadratmeter af loftet med en lagtykkelse på 1 mm. Pre-priming udføres. Forbruget af flydende primer er ca. 200-300 gram pr. 1 m2.

Dyrt værktøj kan lejes i en specialbutik af byggeværktøjer. Hele resten er sikker på at blive fundet i hver hjemmester.

Laser niveau markering

Inden du rammer loftet med gipsvæggen ved hjælp af et vand- eller laserniveau, er et vandret plan markeret på væggene. Den minimale højde, hvor loftet er optaget af gipsvæg, er 3 cm. Hvis der anvendes indlejrede spotlights, sænkes loftniveauet med 10 eller 12 cm afhængigt af belysningsenhedens størrelse.

Hvis der kun bruges en lysekrone, så kan gipsrammens ramme reduceres af tykkelsen af ​​loftstøtteprofilen CD-60. I stedet for sin vedhæftning er et krydsfinerstykke på 40 x 40 cm og en tykkelse på 10 mm monteret på det eksisterende loft.

Mærkerne på væggene langs omkredsen er forbundet med hjælp af en maleri tråd. På loftet er akser også markeret til montering af direkte bøjler og bærende profiler.

Monteringsguide profil

Langs den markerede linje langs omkredsen med et trin på 35 - 40 cm fastgøres profilprofilen UD-27 profil ved hjælp af dowel-negle og installeres hurtigt. Udfør denne operation ved hjælp af chugging ud øvelser til beton med en diameter på 6 mm og en hammer.

Langs linjerne på loftet med en hældning på 600 mm fastgør hængsler og skruer lige suspensioner. Deres perforerede ender sænkes i en vinkel på 90 grader.

Profilen har en længde på 3 eller 4 m, så om nødvendigt sættes de sammen med en lige stik. Nogle gange er det lavet af samme transportørprofil.

Profilen er fastgjort til P-hængeren overskæg med 12 mm galvaniserede skruer, to til hver side. Gør det til en skruetrækker.

Montering af krabber og montering af tværgående jumpers

Krabber fastgøres til lejerprofiler i trin på 600 mm. Jumpers er monteret mellem parallelle profiler til krabber. For at gøre dette skal du bruge segmenter af samme transportørprofil. De er forbundet mellem krabber og styreprofiler med 12 mm selvdrejende skruer.

Det er vigtigt at huske! Tilslutende hoppere skal være strengt i en vinkel på 90 grader.

Gipspladens loft begynder at montere med et helt ark fra hjørnet. Hver efterfølgende række er lagt med en forskydning (i et tavlermønster). Fastgørelse til rammen med 25 mm - 45 mm selvskærende skruer. Vedhæft et ark rundt omkredsen med en afstand angivet med symbolet "X".

Vigtigt at vide! Forskydningen af ​​pladen i forhold til den anden skal være mindst en tværgående profil.

Forberedelse af huller til belysningsanordninger

Hulene til spotlights er boret ved hjælp af hulkronen og bor på de rigtige steder. Løkker af belysningskabler vises i hullerne.

Loftet er primet med dyb penetration primer. På leddene af gipsplader lim glasfiber. Den ene side af den har en klæbende overflade. Alle sømme er anbragt med en speciel kittet (Fugenfüller kan bruges).

Hele overfladen af ​​loftet putty gips kittet. Efter at den tørrer (ca. 12-13 timer), er overfladen poleret med et slibemiddel og smørklud.

Afslutter at forberede loftet til den endelige finish med et primerlag. Nu kan det males eller fikses tapet. Kig på videoen om hvordan man laver et loft ud af gipsplader på egen hånd - det vil helt sikkert hjælpe dig.

Gør-det-selv-gipsloft - alle de hemmeligheder og nuancer, du ikke vidste om

Hvis du vil have et smukt og perfekt fladt loft i dit værelse, så prøv at lave det selv. Vis din fantasi!

Til gennemførelse af de mest komplekse og usædvanlige ideer er gipsvæg perfekt.

Med det kan du samle forskellige typer af loftcoating, blandt hvilke følgende designs er meget populære:

 • dobbelt (den fremragende beslutning for at modtage lydisolerede egenskaber);
 • køje (ideel til rummelige værelser med høje vægge);
 • figur (giver dig mulighed for at give den indre dynamik, der bruges til yderligere dekoration af værelser);
 • spænding (alternativ til dem, der ikke ønsker at arbejde med leddene).

Hvad er gipsvæg?

Gipsvæg tilhører kategorien universelle byggematerialer, der er meget udbredt til efterbehandling af vandrette, lodrette og skrånende overflader.

Designet af gipspladerne (GCR) indeholder to lag tykt karton, mellem hvilket der er en kerne. Hovedindholdet i det indre fyldstof er en frosset gipsopløsning, som kan indeholde forskellige modifikationsadditiver.

Plaster gipsplader, i modsætning til andre lignende byggematerialer, har fugtbestandige kvaliteter, relativt lav vægt og en række størrelser, hvilket gør den ideel til ruvning og efterbehandling lofter.

Ved hjælp af GKL er det muligt at konstruere både et klassisk enkeltniveau loft med belysning, og at installere et to-niveau loft med skjulte lyselementer.

Fordele og ulemper ved gips

Korrekt arbejde med gips er udført i nøje overensstemmelse med de foreskrevne tekniske normer, krav og sikkerhedsregler.

Specialister inden for kapitalreparationer og konstruktion skelner mellem følgende positive kvaliteter af materialet:

 1. Alsidighed i brug Velegnet til efterbehandling af opvarmede og uopvarmede lokaler til forskellige formål (stuer, badeværelser, husholdning og garageudvidelser, loggier)
 2. Lydisoleringseffekt kombineret med god luftudveksling og minimalt varmetab - Gipslofter er populære i private huse og landhuse med tagdækning af bølgepap eller metalfliser.
 3. Nem at indlejre punkt og hovedbelysning. Det er muligt at diskret udføre elektriske ledninger, telefonlinjer, ventilationssystemer og anden ingeniørkommunikation over gipspladerne uden at skade den æstetiske komponent af problemet.

Kompleksiteten af ​​installationsarbejdet er behovet for højkvalitetsbehandling af leddene. Afslutning af loftet med gips kræver en aktiv deltagelse af mindst to personer. Ved montering af rackkassen til loftet er fejl i beregningerne uacceptable, selv små defekter kan føre til dannelse af revner og deformation af pappladerne.

Nødvendige materialer til montering af gipsloftkonstruktion

For at skabe et hængslet loft på GCR skal du:

 • plader af gipsvæg (deres type er valgt ud fra de enkelte tekniske specifikationer og rummets format);
 • metalprofil (med hjælp er et skeletskelet skabt til en fremtidig struktur);
 • loftankerkile (giver dig mulighed for hurtigt og sikkert at fastgøre metalprofiler i loftet);
 • konstruktion kniv med udskiftelige blade (til at skære HL i nødvendige fragmenter);
 • Trådløs skruetrækker og skruer med en pressevasker (til fastgørelse af gipsvæg på profilen);
 • perforator (for at skabe huller til ankerbolte);
 • ekspansionspropper;
 • Specialtape til tætning af gipsplader;
 • smal konstruktion spatel;
 • kitt til efterfølgende efterbehandling.

Preliminære beregninger, mærkning og overfladebehandling

Inden du begynder at skære loftet, er det nødvendigt at bestemme den laveste zone af udkastet til loftet i rummet. Herfra er det nødvendigt at bemærke afstanden i højden, hvor det er planlagt at montere den fremtidige struktur. Dette er påkrævet for at gipsvægsrammen kan installeres korrekt.

I overensstemmelse med accepterede standarder bør afstanden mellem loftbunden og loftet af gipsplader være mindst 5 cm. I tilfælde, hvor interceilrummet fungerer som en slags kasse til maskering af tekniske netværk og store belysningselementer, skal niveauet af det dekorative loft mindst sænkes af 15-20 cm

Fra det opnåede punkt er det nødvendigt at tegne en jævn kontinuerlig linje, hvorved hele rummets omkreds indfanges. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved hjælp af et bygningsniveau (en laser er egnet til et stort område, det er tilstrækkeligt boble til små rum).

Det næste trin er at anvende konstruktion mærkning på de steder, hvor installationen af ​​profilskelet er planlagt. Afstanden mellem de langsgående profiler skal være et flertal af gipspladens bredde. Materialets standardbredde er 120 cm, så installationen af ​​en metalkonstruktion med en afstand på 40 cm anses for at være ideel: to guider er fastgjort i kanterne, en - i midten. Vedhæftede punkter skal også noteres på forhånd. Deres intervalhøjde skal være fra 40 til 50 cm.

Et eksempel på markering er præsenteret på billedet.

På det afsluttende trin af forberedende arbejde er det nødvendigt at markere hvert gipsplader i overensstemmelse med den godkendte plan for deres installation. Yderligere oplysninger om markeringen findes i videoen nederst på denne side.

At skabe en pålidelig metalramme til loftet på HL

Fremstilling af loftet begynder med installationen af ​​understøtningsbasis. Vejledningen til at skabe en metalramme indeholder 5 hovedpunkter.

På den forberedte linje bores huller på de angivne punkter. En UD-profil er fodret til udkastet, som er fastgjort ved hjælp af dykker-negle.

Installation af suspensioner pågår. Deres hovedformål er at fastgøre de vigtigste langsgående metalprofiler. For tværgående strukturelle elementer er de ikke nødvendige. Suspensioner er fastgjort med almindelige dowel-negle. Ved detektering af hulrum er det rationelt at anvende et loftankerkile.

Det næste skridt er at installere en cd-profil. Før du suspenderer dem, er det nødvendigt at bestemme et fladt vandret plan, der passerer gennem hele arbejdsområdet. Det er nok at stramme kapron-tråden.

Den langsgående CD-profil er i første omgang fastgjort mellem de modsatte UD-dele (specifikt er den indsat i rillerne specielt designet til dette formål). Derefter monteres det sekventielt i forberedte suspensioner. De frie ender af suspensionerne er bøjet lodret nedad, fuldstændigt indpakning af profilen og fastgjort med små universalskruer.

Det sidste trin i skabelsen af ​​rammen indebærer installation af tværgående profiler, som anbefales at være placeret i en afstand af en halv meter fra hinanden.

Den færdige ramme skal forsigtigt trækkes ned på hver side. Denne teknologi giver dig mulighed for at justere alle suspensionerne i samme længde og hjælper med at identificere mulige uregelmæssigheder i rammens vandrette plan.

De grundlæggende principper for arbejde med gipsplader

Inden montering af det suspenderede gipsplankloft er det nødvendigt at designe og organisere loftet over loftet. Alle elektriske ledninger og kabler er anbragt i fleksible korrugerede rør og fastgjort med metalklip til den hårde finish. På GKL er zonernes placering af lamperne angivet langs konturen af ​​den konturerede figur, hvor de tilsvarende huller skæres.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du reparerer gipsvæggen er som følger:

 1. Skær arkene for nem fastgørelse.
 2. Tæt metalprofilen med tape for at give yderligere dæmpning og lydisolering.
 3. Fastgør arkene ved kanterne til rammen. Afstanden fra kanten til fastgørelsespunktet skal være ca. 2 cm. Afstanden mellem skruerne skal være 10-15 cm.
 4. I henhold til installationsreglerne fastgøres panelerne først tæt ved hjørnesektionerne af væggene. Dernæst skal du fiksere de resterende ark omkring rummets omkreds. De centrale elementer i loftet strukturen er vedlagt sidst.

Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet skal det færdige loft være "forsvaret" inden for 48 timer. Dernæst kan du fortsætte til mål. En primer bruges til behandling af leddene, hvorefter installationssømmene skal anbringes (en gipsblanding af Knauf-varemærket vil være perfekt til dette formål).

For at give yderligere stivhed og holdbarhed af overfladen anbefales det at bruge et forstærkningsnet.

For at gøre dette er det nødvendigt at påsætte 60% kittet, drukne masken med den stadig ikke frosne blanding, udjævne uregelmæssighederne med en spatel, fyld det resterende volumen af ​​fællesudsparingen med et andet lag af kitt. Rammen på loftet af gipspladen klar.

Hvordan finder man en profil under gips?

For ikke at overskride og få fastgørelsesudstyret nøjagtigt ind i metalrammen anbefaler vi at bruge kraftfulde neodymmagneter.

Med det kan du nemt finde under gipspladerens overflade, vejledende profil eller hjælpemetal lintel. Søgningen efter en profilrammeramme er nødvendig for at hænge belysningsindretningerne eller andre dekorative elementer i interiøret.

I tilfælde af en fejl i beregningerne vil hele strukturen falde sammen på gulvet før eller senere, så det er meget vigtigt at bestemme det korrekte punkt for fastgørelseselementer. Til dette har du brug for:

 1. Vælg den omtrentlige placering af den fremtidige vedhæftning.
 2. Fastgør et tyndt ark papir eller klud til loftet, så magneten ikke klæder overfladen.
 3. Anbring en neodymmagnet på stoffet og begynd at køre det langsomt langs den påtænkte søgesone.
 4. Når en magnetisk reaktion opstår, markere stedet med en blyant.

Vi gør opmærksom på, at det er bedre at bruge en stor magnet til den mest effektive søgning efter en metalprofil. Det er i stand til at dække en større radius ad gangen, og derfor vil detektion af metal ikke tage lang tid.

Video tutorial om emnet: "Sådan laves et niveau gipsplader loft med dine egne hænder"

Vi tilbyder dig at gøre dig bekendt med det nyttige videomateriale, der giver dig mulighed for visuelt at vurdere de kommende arbejdsvolumener samt at håndtere alle nyanser af enheden på enkeltniveau og på flere niveauer.

Sådan installeres loftet på gipsplader og teknologi providence værker

Før du instruerer, beskriver installationen af ​​loftet på gipspladen. Det er tilstrækkeligt detaljeret og forståeligt selv til dem, der ikke har oplevet GCR. Overvejet alle faser - fra projekt til ru finish. Ud over standardteknikker vil du lære nogle tricks for at spare tid eller penge. I begyndelsen af ​​artiklen gives lister over nødvendige værktøjer og materialer samt de betingelser, der anbefales til dette arbejde. Derefter gives en kort rækkefølge. Og næste afsnit, kaldet Plan og beregninger, begynder med en detaljeret beskrivelse af hvert trin.

Hvor er installationen af ​​gipsvæg på loftet

Med vægdekoration. Faktum er, at korrekt installation af gipsvæg på loftet kræver perfekt glatte vægge. Så før man starter loftet arbejde, skal væggene være forberedt til efterbehandling (pudset og pudset). Eller i det mindste kappe gips.

Det fremtidige loft skal også udarbejdes. Fjern den gamle finish, hvis den forstyrrer. Fastgør al kommunikation til loftet - ledninger, luftkanaler, rør.

Reglerne for montering af gipspladens loft er næsten det samme som ved montering af vægge. Der er vanskeligheder. Men generelt er ideen det værd, selvom du først oplevede GCR. Selvfølgelig er det ønskeligt at installere gipsvægslofter, hvordan man bruger et lille elværktøj og har fysisk styrke.

Hvad kræves til installation af gipspladens loft

Du bliver nødt til at arbejde med lange og relativt tunge materialer. Du vil helt sikkert have brug for en assistent.

Fra værktøjerne er der brug for:

 • vand eller laser niveau;
 • en blyant
 • markør;
 • saks til metal (egnet bulgarsk);
 • Punch;
 • en hammer;
 • en kniv;
 • en skruetrækker og flere PH2 tværbits.

Det er nødvendigt at tilføje en liste over værktøjer og enheder, der letter dit arbejde meget:

Cretaceous kile Special bit til gipsvæg med stop

Det vil ikke være overflødigt og det sædvanlige byggeri. Hvis du ikke har et hydroniveau eller et laserniveau og har ingen steder at nå dem, kan du undvære de sædvanlige.

Snedig: hvordan man kan lave et laserniveau

 1. Fastgør det sædvanlige niveau med tape på en lang, perfekt lige stang;
 2. læg baren på en kendt vandret overflade;
 3. Hvis boblen ikke er lige i midten, indsæt en tynd kil under den tilsvarende ende af niveauet. Prøv at perfekt justere boblen;
 4. drej stangen 180 °. Sørg for, at boblen i denne position er lige i midten.

Så i stedet for et kort og unøjagtigt niveau har du en lang og præcis en.

Har også brug for værktøjer til efterbehandling. Listen afhænger af typen af ​​finish, men i hvert fald nødvendigt:

 • spatler - smal og bred
 • skovl (eller anden praktisk beholder).

Det er ønskeligt at have en dyse på boremaskinen (mixer) til blanding af bygningsblandinger.

Det vil hjælpe den grundlæggende bænk. Glem stigerne - det er ubelejligt at arbejde på dem. Skær udbrædder eller drej en enkel bænk fra et spånplader. Beregn dens højde, så der er 10-15 cm over dit hoved til den fremtidige overflade af loftet.

 • guide profil;
 • loftprofil;
 • enkeltstående stik ("krabber");
 • langsgående stik (hvis langsgående profiler længere end 3 meter er påkrævet);
 • suspensioner lige (for højder op til 20 cm);
 • suspensioner anker + tryk (i en højde på mere end 20 cm);
 • dowel-negle med en diameter på 6 mm
 • eller skruer på træ til trævægge og gulve (sort, med en sjælden trådhøjde);
 • skruer med en pressevasker 4.2 x 13 mm (sølv uden boremaskine);
 • gipsskruer (sort, med hyppig trådhøjde)
 • og selve gipsvæggen;
 • såvel som kittet;
 • primer;
 • og serpyanka.

Hvor mange materialer vil der være brug for? For at have nok, men der er intet overskud, skal du have en nøjagtig beregning. Sådan gør du det, læs afsnittet "Skema og beregninger".

Arbejdsplan

Lad os traditionelt opdele installationen af ​​hl på loftet i fem store faser. Yderligere vil hvert afsnit i artiklen beskrive disse trin med alle detaljer.

 1. Ordning og beregninger
 2. layout;
 3. installation af profiler og suspensioner
 4. installation af gipsvægge;
 5. finish /

Ved at måle rummet og lave et diagram, får du en klar ide om, hvor mange materialer der skal bruges.

Teknologien til installation af gipsvæg på loftet kræver nøjagtighed. For at forhindre konstruktionen at fordreje, er det nødvendigt at anvende markeringer langs omkredsen af ​​rummet med stor præcision.

Vi tager for slag. Der kræves ikke mindre pleje, når du monterer styringsprofilen rundt om omkredsen. Loftprofiler er fastgjort med en skruetrækker.

Løft og fastgør plader af gipsvæg. Meget arbejde som en skruetrækker.

Det er stadig at sætte loftet op. Her er det - ideelt glat overflade, som er praktisk at anvende enhver finish.

Og nu hele løbet af arbejdet med alle detaljer.

Ordning og beregninger

Så har du væggene klar. De er syet med gipsplader, ideelt pudsede og dækket af et lag af kittet. Mål hver væg i rummet. Meget høj nøjagtighed er ikke nødvendig her; Det vigtigste er at forstå, hvor meget materiale du har brug for, og hvordan du installerer gipsvæg på loftet (i længderetningen eller på tværs).

Tegn et rumdiagram på papir. Tegn gipsplader på diagrammet for at se, hvor der vil være mindre affald.

Ordningen for beregning af fordelingen af ​​ark på loftet.

Ark skal arrangeres som murværk. Dvs., hver næste række forskydes i forhold til den foregående halvdel af længden af ​​arket.

Dimensioner af gipsplader

Den mest almindelige størrelse er 2,5 til 1,2 m. Mindre almindeligt er arkene 2,7 eller 3 m lange. Den sædvanlige tykkelse er 12,5 mm, men for loftet er mere lys 9,5 mm tilladt. Selvom det ifølge Knauf-teknologien er meningen at lægge ark i 2 lag, som giver dig mulighed for at skabe en solid struktur og slippe af med revner i loftet.

Tæl nu antallet af profiler. Teknologien for gipsvægslofter er som følger: For det første er en guide metalprofil fastgjort langs omkredsen. Loftprofiler er indsat i det og fastgjort til det. Derudover er profiler fastgjort med suspensioner til loftet.

Monteringsteknologi gipsplader lofter

Vigtigt: Regler for installationsguideprofil

Mellem styreprofilens segmenter bør der ikke være huller. I hjørnet indsættes en profil i den anden, indtil den stopper. På et plan er profilsektionerne forbundet til en ledd. Hvis der er et ydre hjørne, skal en af ​​profilsektionerne stikke ud ved 27 mm. Dette resulterer i et fast bælte fra styringsprofilen.

For at tælle antallet af dowel-negle skal du fokusere på bjerget cirka hver 40-50 cm.

Lange sektioner af loftprofilen er installeret præcis hver 50 cm. Gipsplader er placeret over dem. Således ligger kanterne af hvert ark tydeligt midt i profilen. Ingen kant skal hænge i luften! Kanten der grænser op til væggene, fastgøres direkte til styringsprofilen.

Ordningen om fastgørelse af GKL-profiler

Tværstykker indsættes over de langsgående profiler. Disse er segmenter af samme loftsprofil, indstillet i trin på 60 cm. Princippet er det samme: Alle kanter på hvert GCR-ark skal falde midt på profilen. Mellemlaget af arket skal også fastgøres. Jumperlængde = 50 cm minus bredden af ​​loftprofilen (60 mm), det vil sige 44 cm.

Suspensioner installeres langs hele længden af ​​de langsgående profiler i trin på 60 cm.

For tydelighed skal du tegne alle profilerne på din ordning for ikke at forveksle i beregningen. Hver krydsning af loftprofilerne er en krabbe og tre metalskruer (med en pressevasker).

Gipspladeskruer er skruet i intervaller på 15 cm. Tag kun den samlede længde af alle profiler i centimeter og divider den med 15.

Køb en kitt med beregningen af ​​1 kg af den færdige blanding pr. 1 m 2 ca. 3 kg pr. Ark. Kilogram af den færdige blanding, ikke pulveret.

Materialer værd at købe med en lille margen - omkring 20%. Beregn hurtigt den rigtige mængde materiale på loft online-regnemaskinen.

mærkning

Så begynder vi direkte installationen af ​​gipspladerloft.

Normalt er gipsvæg monteret i loftet vandret. Arm dig selv med et niveau og gør dig klar til at tegne en vandret linje rundt om rummet. Du kan begrænse de korte slag hver halve meter. Det vigtigste er at markere målets ender præcis på samme niveau.

Vigtigt er den korrekte placering af pladerne af gipsvæg på loftet

At ikke købe værktøjer

Det giver ingen mening at købe noget dyrt udstyr til et engangsarbejde. Værktøjer som et laserniveau, en hammerboremaskine og en skruetrækker kan lejes.

Du kan tegne en linje i blyant langs en lang straight bar. Til dette formål, passende stykke af loftprofilen. Du kan kun sætte mærker i hjørnerne og derefter drive ankarner i dem og trække strengen. Men det er endnu nemmere at strække kritestrengen mellem disse mærker og smække dem på væggen - der vil være en pletfri, lige og tydelig synlig linje.

Ved denne markering skal der etableres en guide profil. Husk at loftets overflade bliver omkring en centimeter lavere.

Derefter skal du markere installationsplaceringen af ​​loftsprofilerne. Sæt mærker direkte på væggen, lige under ledningsprofilens fastgørelseslinje. De skal være synlige, selv efter at du har installeret ark GCR. Påfør slag i 50 cm trin for at installere lange loftsprofiler, i trin på 60 cm til hoppere.

Det er stadig at bemærke krydset af den langsgående profil med hoppere. Mal på metal med en markør. Sæt slag hver 60 centimeter på længdeprofilerne. Du kan gøre dette selv før du installerer dem i guideprofilerne. Markér de ender, som du startede med: De skal alle være på den ene side af rummet.

Installation af profiler og suspensioner

Bor profilprofilen med en 6 mm boremaskine med en stigning på ca. 40 cm. I princippet kan du slå den med en perforator direkte på installationsstedet. Når du borer en væg, skal du holde profilen tæt. Sørg for, at den ikke bevæger sig i forhold til markeringen.

Gennem boring af styringsprofilen er tilladt

Hvis du har gipsplader vægge, så skal du forestille dig, på hvilken afstand fra væggen der er gipsplader. Den del af dowel'en (med hak) skal helt sidde i betonen.

På vægge længere end 3 m skal du sørge for at "spleje" guideprofilerne og indsætte den ene i den anden. De skal også være sammenføjet i hjørnerne. Monter derefter de langsgående loftsprofiler, indsæt dem med enderne ind i styringsprofilen.

Snoet: hvordan man nemt kan indstille loftsprofilen i guiden

Trim hjørnene i enderne af loftprofilen med saks. Så det bliver meget nemmere at sætte det ind i guiden, især hvis du arbejder alene.

Suspensioner installeres bedst, inden du fastgør længdeprofilerne og installerer hoppere. Kun du skal sørge for, at profilerne er nøjagtigt på plads: Du vil blive styret af dem, hvor du skal sætte suspensionerne.

Til fastgørelse i beton skal du normalt bruge dowel-negle. Du kan også tage en dowel-wedge - den holder meget stærkere, men det er meget sværere at demontere.

Betongulve i gamle lejligheder er forræderiske. Det sker ofte, at en boremaskine, der er gået lidt mindre end en centimeter, falder i tomhed. At håndtere sådanne overraskelser kan være på forskellige måder:

 1. tag en meget lang dowel-negle
 2. fastgør suspensionen på et andet sted
 3. I stedet for dowel-neglen skal du køre en træplade og fastgøre fjederen med en selvdrejende skrue.

Det er bedre ikke at fastgøre en direkte suspension til de ekstreme huller (som er i kronblade), men til de nærliggende, der er tættere på midten. At klare kronblade er selvfølgelig mere bekvemt: det er lettere at komme tæt på dem, når rammen allerede er samlet. Men denne metode vil gøre det muligt for loftet at sænke lidt.

Du kan bruge direkte suspensioner, selv hvis loftets højde fra loftet er over 20 cm. I stedet for en suspension skal du bare bruge to.

Men det er meget mere bekvemt at bruge ankerophænget. Ankerophænget er fastgjort til loftet på samme måde som den direkte suspension, gennem øjet, tidligere bøjet gennem 90 ° med tænger. Bemærk, at du kun skal bøje selve øret. Resten af ​​linjen skal forblive helt lige.

Hvor kan man installere suspensioner? Over hver af de lange loftsprofiler, i trin på ca. 50-60 cm. De bør ikke komme til leddene i længde- og tværgående profiler! Fokuser på den tidligere markerede markering.

Slår direkte suspensioner, bøj ​​benene 90 ° ned. Gør dette omhyggeligt - efter bøjning skal benene forblive helt lige.

Når alle suspensioner er fastspændt, skal du installere langsgående profiler langs markeringen (hver 50 cm). Fastgør dem med skruer gennem styreprofilen, en i hver ende.

Monteringsprofil til loftet

At skrue skruerne uden et bor er ikke så svært. Det vigtigste - at bruge den rette flagermus (mærket "PH2"). Hvordan skal man trykke på skruen (men uden fanatisme) og vride med mellemhastighed. Efter et sekund eller to gennemsyrer den skarpe spids metalmetoden, og skruen skrues ind uden problemer.

Monteringsprofil til suspension

Skær hopperne. Bemærk venligst at længden af ​​de ydre hoppe ikke er 44, men 47 cm. Fastgør hopperne "krabber".

Loftkrabbe til tilslutning af tværprofiler

Krabber snap på toppen. De har specielle kronblade med huller til montering af skruer på profilen. Bøj kronblade og fastgør krabben med en skrue til den lange profil. Før dette skal du sørge for, at det ikke bevæger sig i forhold til etiketten. To yderligere skruer skruer gennem de samme kronblad i hver jumper.

Sådan redder du på krabber

Gør hoppere 6 centimeter længere. Skær sidehyllerne på 3 cm i hver ende. Skru den resterende, midterste del af skruen direkte til den lange loftsprofil fra bunden med en skrue. Vær ikke flov over at skruehovedet bukker ud lidt: det vil ikke være en alvorlig hindring for den tætte pasform af gipsvæggen.

Indstillinger for tilslutning af profiler uden brug af en krabbe på billedet:

Med sådanne besparelser vil rammestivheden lide lidt. Selvfølgelig vil loftet ikke falde sammen; Bare vær lidt mindre glat og holdbar.

Skynd dig ikke for at fastgøre de direkte suspensioner til profilen. Problemet er, at profiler med en længde på 2 m og derover vil uundgåeligt falde. Især hvis du brugte en forlængerledning (langsgående stik).

Eliminér sagging med en ledning stramt over alle langsgående profiler:

 1. Skru en skrue ind i styrprofilen i hver ende af rummet, midt på væggen;
 2. Bind en ledning til dem og træk det stramt;
 3. Du kan se, at de lange profiler "ligger" på ledningen. Før du sætter op på suspensionerne, løft dem op, så de hænger 1-2 millimeter over strengen.

Når alle suspensioner og alle jumpers er boltet til langsgående profiler, er rammen klar. Gå til installationen af ​​gipsvæg på loftet.

Installation af gipsplader

Men først skal du gøre isoleringen (hvis i dit tilfælde er det nødvendigt). Der er forskellige måder at varme loftet på. Måske er den mest hensigtsmæssige opvarmning med mineraluld. Den rullede isolering er simpelthen placeret oven på rammen. Brug handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn - mineraluldsstøv irriterer selv huden, for ikke at nævne slimhinderne.

Og nu kan du fastgøre ark GCR. Start fra kanten, hvor hele arket er placeret. Placer arket over de lange profiler mod væggene. Hvis du gjorde alt korrekt og præcist, vil arkets kanter langs hele længden være nøjagtigt midt i loftsprofilerne.

Skru arket til alle profiler, både på kanterne og i midten. På kanten skal skruerne gå omkring hver 15 cm, på andre steder kan du øge trin til 20-25 cm.

Sådan repareres ark

GKL har en forside og en forkert side. På forsiden er afrundingen afrundet langs arkets langsgående kanter, og der er en lille ujævnhed. Den forkerte side er altid flad - til en god pasform til overfladen.

Skru skruerne ti millimeter fra kanten. Mindst 15 mm skal fjernes fra klippekanten. Tilbage ned mindst fem inches fra hjørnerne!

Skruens låg skal være let indlejret i overfladen af ​​pladen. Gør det omhyggeligt: ​​skruen er ret let at trække, især med mangel på erfaring. I dette arbejde hjælper en særlig smule til gipsvæg med en limiter meget.

Markeret på væggen vil du se, hvor profilerne er. Du kan dog forud trække et ark med gips, selv før du løfter det og begynder at montere. Fortsæt den langsgående række af ark, ende til ende, uden huller. I dette arbejde er det svært at undvære en assistent.

Fittings til at holde en gipsplader ark

Lav en sikkerhedskopi. Tag et bord lidt længere end loftets højde, skru det over længden af ​​brættet om en meter i længden for at gøre bogstavet "T". Styrk to lameller skråt. En sådan anordning, som en moppe, bruges af herrer i hele verden, når de laver installation af gipsplader i loftet.

Måder at montere loftet GKL uden assistent:

Hjemmelavet version af arklagring på loftet

Næste række begynder med et halvt ark. Teknologien kræver, at sømene mellem arkene ikke krydser tværs. Pladernes korrekte placering ligner murværk.

Sådan skæres plader gipsvæg

En kniv. Kan klare. Markér midten nøjagtigt og lav et snit langs linjalen. Du har sikkert en del af loftprofilen - brug den som linjal. Klippet kan være lavt, klipp kun papiret. Placer den samme profil under snittet eller læg et ark på kanten af ​​bordet og knæk det. Det er kun at skære papiret fra bagsiden.

Hvis du har brug for at skære en meget smal strimmel, er det lettere at bruge en hacksav.

Ved skærekanterne skal der fjernes yderligere. Det er nødvendigt for høj kvalitet puttying. Med den samme kniv skal du klippe et par millimeter fra forsiden i en vinkel på ca. 45 °. Nøjagtighed på dette stadium er ikke påkrævet. Rør ikke på fabrikkens langsgående kanter - deres afrunding er allerede afrundet.

Endelig finish

Foretag loftet med en rulle eller stor børste. Gå forsigtigt rundt om sømme med en lille børste.

Efter tørring af primeren skal du tape serpyankaen. Den limes kun til sammenføjningen af ​​to fabriks sømme såvel som til hjørnerne. Umiddelbart efter det kan du putte sømme.

Knæ en lille mængde kitt. På dette stadium er det kun nødvendigt at dække sømme og riller fra skruerne. Påfør kittet med en smal trowel, og flad den derefter bredt.

Ifølge teknologien er det nødvendigt at sætte sømmen to gange. Så du er nødt til at vente på, at kittet tørrer, og påfør derefter et andet tyndt lag. Men før det, skal du sørge for at skrabe alle græsserne med en trowel (gør lige meget ikke).

Og nu skal du på en god måde anvende et tredje kontinuerligt lag af kitt. Resultatet er en glat hvid overflade til maling. Mange forsømmer den korrekte målemetode uden blænding og pletter kan ses bagefter. Mere om dette http://sdelalremont.ru/prichin-poyavleniya-blikov-na-potolke-i-kak-ot-nix-izbavitsya.html

konklusion

Faktisk er det hele artiklen om hvordan man monterer loftet på gipsplader. Gem denne side eller udskrive den - lad det være din snydeark på, hvordan du installerer gipsvæg på loftet.

Succeser dig i reparation! Derudover skal du se videoopsamlingen af ​​monteringsstrukturer GCR.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Forstå hvordan man laver et gipspladerloft: værktøjer og installation

For at gøre loftet af gipspladerne korrekt med egne hænder, skal du først forberede værktøjer og materialer. Desuden er det vigtigt at forstå, hvordan profilens kasse er placeret, og hvordan man laver plader og stykker af gipsvægge til det, hvilket vil udgøre en komplet struktur.

Hvad kræves til installation

For korrekt og hurtigt at montere loftet har du brug for følgende værktøjer:

 • niveau (vand / laser);
 • Trådløs skruetrækker / boremaskine (vælg en boremaskine med perforator og med dyser til fremstilling af huller, blanding af mørtel og boring);
 • målebånd;
 • sandpapir;
 • konstruktion kniv til skæring arket;
 • putty kniv til at anvende kittet.
Værktøj og materialer

For kvalitetsarbejde skal du stadig vælge det rigtige materiale.

I denne rolle er gipsplader med en tykkelse på 9,5 til 12,5 mm. Hvis du skal lave et loftsloft på badeværelset eller i køkkenet, skal du vælge materialet mærket "fugtighedsbestandigt".

Hvad angår det brandhæmmende GKL, er dette materiale praktisk taget ikke brugt til boliger / lejligheder, da det er dyrt, og det er meningsløst at bruge det i en almindelig lejlighed.

Ud over det modstående materiale bliver nødt til at købe:

 • profil markeret UD-27 (vejledning);
 • profil mærket CSD-60 (loft);
 • direkte suspension (valgfrit køb, det er tilladt at få mest muligt ud af profilen);
 • stik til lameller (kaldet "krabbe");
 • dykker (plastik) og skruer.

Derudover vil du have brug for en assistent, da det vil være problematisk at gøre alt selv, uden hjælp, til jævnt og korrekt justering og udsættelse for overfladerne.

Med en partner til at udføre arbejde meget lettere

Arbejdets ydeevne

Profiler giver dig mulighed for at lave gipsvæggen i en eller flere niveauer. Uanset hvilken metode der vælges, er installationen den samme, med undtagelse af den dekorative form.

Hvordan rammen er lavet:

 • Først og fremmest bestemme den højde, hvorpå kassen skal være placeret. På dette stadium tages der også hensyn til placeringen af ​​kommunikation, som kan finde sted indenfor: varmeledninger, ventilationsrør, elektriske ledninger til stikkontakter og lamper mv.
 • Hvis den indbyggede belysning er planlagt, opretholdes afstanden fra overfladen af ​​det virkelige loft til arket ikke mindre end ti centimeter. Dette gøres af to grunde: For det første passer lampen ikke ind i et mindre hul, og for det andet kræver belysningsenheder køling. I tilfælde af konventionelle lysekroner er clearance klar til 5 centimeter. Den minimale byggehøjde er 3 centimeter.
 • Ved hjælp af niveauet bestemme udgangspunktet. Linjen trækker på væggenes omkreds. Profilvejledningen (UD-27) er fastgjort til den trækede linje. Dowels fungerer som fastgørelsesdele. For at gøre det korrekt skal du have en boremaskine med en boremaskine og en hammer.
Strukturel markering
 • Begynd at arbejde med loftprofilen (CD-60). For at gøre dette skal du udføre serifs i styrelinjen. I dette tilfælde ses også stigningen - 0,6 m. En loftsstang er fastgjort til de markerede steder langs hele væggen.

For at forhindre deformation af rammen på grund af temperaturændringer, er den ikke fastgjort tæt på væggen eller til loftet.

 • Fastgørelsen begynder med installationen af ​​suspensioner, som er monteret på loftbeklædningen i en afstand af 40 cm fra hinanden. Ved siden af ​​dem fastgøres loftsprofilen, til hvilke der anvendes selvdrejende skruer.
 • Ved hjælp af tværbaner giver de styrke til rammen. Fastgørelsesanordninger udføres ved hjælp af "krabber", mens man tager et skridt halv meter.

Med hensyn til system med flere niveauer ligner dets installation lighed med single level-systemet, som blev diskuteret ovenfor, bare for at oprette det, brug yderligere strimler, som skaber niveauer.

Undtagelsen er form af et loft på flere niveauer. Det er vanskeligt at give en bølget form af strukturen, for skabelsen af ​​hvilken det er nødvendigt at væde arket med vand og gradvist danne et buet element.

Hvordan man arbejder med gipsvæg: arkskæring og fastgørelsesanordninger

Trin for trin er det gjort sådan:

 1. Arket er skåret. Til dette skæres det med en monteringskniv med en kraft, så der dannes en dyb rille, hvorigennem gipset er brudt op. Dernæst skær den anden halvdel af pap.
 2. Enderne af skærearket behandles med sandpapir.
 3. Hvis det er planlagt at montere indbyggede belysningsenheder i loftet, så er huller i dette tilfælde lavet til dem.
 4. Herefter skal du lægge pladerne på gipsvæggen. Det er vigtigt at skifte panelet. Først sætte hele, så halvdelen.
 5. At fastgøre arket til rammen ved hjælp af skruer.

Når ovenstående arbejde er gennemført, skal du begynde at afslutte. Bemærk, at denne proces ikke er let, så du bør ikke slappe af på dette stadium.

Overfladebehandling: tætningsled og huller

Afslutningsarbejde

Begynd med at inspicere en gipsvægskonstruktion. Kig efter hulrum, bump, sprækker og andre huller. De er lukket med et kit. Putty sømme og hætter skruer.

Gå derefter videre til en vigtig proces - primer overfladen. Det er nødvendigt for loftets udseende at bevare sin appel i mange år.

Når det kommer til færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen, så begynder fuld handlefrihed her - loftet på gipsplader er malet, dækket med tapet eller en valgmulighed er valgt - det afhænger af personlige præferencer.

Når du vælger en maling, skal du være opmærksom på, at enhver sammensætning du kan lide er egnet. Men der er stadig øjeblikke, der skal tages i betragtning.

Hvis du skal male loftet med mat maling, så husk at det kun sættes på den fyldte overflade. En sådan sammensætning påføres i flere lag for at dække defekterne.

Når du bruger et blankt maling, der er forsynet med lak.

Uanset hvilken type maling, overfladen har brug for en primer.

Hvis du vil limes tapetet, så skal du i dette tilfælde også anvende et lag jord. Det skal bemærkes, at akrylprimeren - den bedste mulighed for tapet.

Der er et andet spørgsmål, som mange mennesker bryr sig om, hvilken tapet at vælge for gips. Svaret er enkelt - det er klistret over med nogen form for tapet uanset struktur, tykkelse og kvalitet.

Hvad er projekterne af gipspladerlofter, der kan ses på de præsenterede billeder:

Metalramme til beklædning Udkast til loft med ledninger til lamper. Færdiglavet loft gør-det-selv

Afslutningsvis

Hvordan man laver et loft på gipspladen for at gøre lokalet attraktivt? Svaret er en - det er vigtigt at montere det korrekt. Hvis du gør dette uden at overholde teknologien, vil udseendet blive forringet, og dækningen varer meget mindre.