Sådan hænger du en stødpose hjemme?

Så vi står over for en meget specifik opgave - vi vil forsøge at besvare spørgsmålet så grundigt som muligt: ​​hvordan man hænger en stødpose hjemme? Overvej alle mulige muligheder, deres fordele og ulemper, godt, og i sidste ende venter vi på konklusionen: den mest optimale opsætningsmodul.

Jeg vil bare sige: Jeg skriver denne artikel efter en lang fler-ugers undersøgelse af dette problem, og i sidste ende finder det efter min mening den optimale løsning.

Faktisk er der mange svar på dette spørgsmål på internettet, og mange af dem vil blive tilbudt dig nedenfor. Men de fleste har svage punkter til senere brug af stødposen til det tilsigtede formål. Derfor supplerer vi vores spørgsmål som dette: Hvordan gør man det rigtigt? For at kunne komfortabelt og effektivt engagere sig i det...

Så, efter at jeg har hentet internettet korrekt, har jeg fundet følgende opsætningsmuligheder:

 1. Den allerførste og enkle ting, der beder om at tænke på, er en ankerbolt i form af en krog. Bore loftet. Vi sætter i ankeret, stram krogen - det er alt sammen, suspensionen er grundlæggende klar.
  Fordele: Hurtig installation, lave økonomiske omkostninger - alt du behøver er et tykt anker, en dårligste borekrone og en hammerboremaskine. 10 minutter, og alt er klar.
  Ulemper: svag strukturstyrke. Du vil slå pæren fra alle sider. Permanent tilbageslag i forskellige retninger kan til sidst snappe anker. Især med en imponerende vægt pærer.
 2. Hvis du har adgang til gulvet ovenfor (for eksempel, hvis du bor på øverste etage, og du har et teknisk gulv, eller dine naboer fra den øverste venlig gav dig carte blanche til alle dine ideer), bor et gennemgående hul i gulvpladen. Herefter sættes krogen nedenfra og ovenfra - en stor arealplade med et hul til krogen, som vi kroker krogen på med en møtrik. Også som en plade kan og vaskemaskine stor diameter.
  Fordele: Dette design vil være meget holdbart. Med en tilstrækkelig tykkelse af selve krogen og andre elementer vil det være muligt at hænge selv meget tunge stødposer.
  Minusser: En del kompleksitet af designet - du skal på en eller anden måde gøre denne plade ud af noget. Plus, naboerne på toppen bliver nødt til at mareridt. Ja, og det er usandsynligt, at du får adgang til gulvpladen. Trods alt, de vil sandsynligvis have en bestemt etage: parket, laminat, fiberboard og ja selv på brædderne - logs. Og generelt er det usandsynligt, at de giver dig en chance for at ødelægge dit køn, selvom vi taler om en balkon, hvor de forresten oftest planlægger en boksekuffering. Og om rummet tror jeg, ingen vil endda lytte til dig.
 3. Men du har en anden version af suspensionen pærer - på tværs. Først hænger vi en tværstang derhjemme for pull-ups. Vil endda indstilling i døren eller korridoren døråbningen. Det vigtigste er, at den tilgængelige højde tillader det. Når tværstangen er klar, kun med et reb, en kæde eller et kabel, eller måske bare en drop-in karabin eller metalkrog, kæber vi pæren til tværstangen. Alt. Du kan lupas!
  Fordele: Solid konstruktion. Skandaløst simpelt, men holdbart og, vigtigst af alt, mobil. Du kan, når du skal engagere sig i at hænge posen og skrælle på den. Derefter skal du have det godt trænet, tage det af og lægge det et sted på et sted langt fra det menneskelige øje. Det er meget praktisk
  Ulemper: Hvis der ikke er nogen smal korridor, eller du ikke vil ødelægge døråbningen - er ideen reduceret til ingenting. En forudinstalleret tværstang er også påkrævet. Og hænge en pære på denne måde, gør dig klar til jævnligt at feje savsmuld i din korridor eller under døren. Måske endda efter hver træning.
 4. Her er en anden god mulighed: "G" formet metalprofil. Du kan hænge den på en forudmålt højde til dit husmur.
  Fordele: Tyngdekraft virker vinkelret på dine monteringer, hvilket giver tilstrækkelig strukturel styrke.
  Ulemper: manglende mobilitet - du kan ikke bevæge sig på alle sider omkring pæren. Du vil være tilgængelig, desværre, kun et begrænset rum omkring det. Men i hvert fald er dette en værdifuld mulighed.
 5. Mange forskellige muligheder for suspension til loftet. Mange af dem synes endda eksotiske. For eksempel tilbød de på et sted en opsætningsopsætning fra blokkomplekser, men de hviler alle på den strukturelle skrøbelighed. Alt, hvad du skruer ind i loftet, med en alvorlig projektilvægt, der virker i modsat retning fra hullet, er desværre i fare for at blive standset.
 6. Den mest nysgerrige og ikke bange for dette ord, eksotisk vej til trailer en pære til loftet af dit hus jeg fandt på et websted ru-neta. Savvy Samodelkin foreslår at søge i betonbundspladen, hulrummet der. Ovnen er ikke solid. Der er cylindriske hulrum! Og en stor diameter. Det foreslås at lave et hul lige midt i et sådant tomrum. Dernæst kører vi der en tykk forstærkning et halvt meter bredt (først til enden i den ene retning og den anden), så at midten af ​​forstærkning falder på vores hul i loftet. Nå ved hjælp af en ring, krog eller karabiner kan du hænge vores boksekasse direkte.
  Fordele: Selvfølgelig vil styrke være fremragende.
  Ulemper: Men kompleksiteten af ​​alle disse manipulationer sætter straks spørgsmålstegn ved hele ideen. Selvom teoretisk set er det muligt og virker som en god ide.
 7. En anden interessant mulighed: Køb en drop-down hook. Han - som spidsen af ​​en pil eller et spyd. Bor et hul i loftet. Du skal komme ind i ovennævnte hulrum eller bore ind i udkastet. Så tager vi en sådan krog, fold vingerne, indsæt i hullet, løft, løft, popper, vingerne åbner. Alt! Hook allerede tilbage vil ikke fungere.
  Fordele: Relativ let installation.
  Ulemper: Krogenes rette længde og styrke er svær at finde - Personligt forsøgte jeg forgæves at se efter det på byggemarkeder og butikker i ca. tre måneder, så spyttede og valgte en anden mulighed.

Så vi overvejede en række svar på spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Jeg forlod min mulighed, som helt passer mig til en snack - læs om det i slutningen af ​​denne artikel. Og nu opstår et andet spørgsmål, som tidligere er angivet: "Er de gode? Alle disse muligheder? Vil det være bekvemt og behageligt at slå sådan en pære? ". Lad os se...

Faktum er, at i moderne huse, herunder lejligheder, er der ret højt til loftet: 2,5 - 3 meter højt. Lad os tænke over det: lad os sige, at du hang en pære fra loftet ved nogle af de ovenfor foreslåede metoder. Umiddelbart foretage en reservation: "G" -formet profil og ophæng på tværs af stangen er blottet for alle disse problemer. Det drejer sig om ophænget på krogen til loftet. Så der er en krog under loftet, så en kæde, kabel eller reb og derefter en pære. Forestil dig at du slog sådan en pære med tilstrækkelig kraft... Hvad sker der? En stødpose som et pendul vil begynde at svinge. Og jo længere dette kabel er, jo større bliver amplitude af opbygningen. Nå, og hvordan man skal engagere sig i en sådan pære, hvis den flyver væk fra os fra et slag? Vi får alle ovenstående ophængsmuligheder er ikke egnede til normal drift på denne pære! Hvordan skal man være? - Alt er meget simpelt: Vi skal minimere længden af ​​dette kabel. At pære hængte straks en karbin på krogen. Derefter vil pendulets amplitude være minimal. I tilfælde af de påtænkte suspensioner i loftet skal dette ikke nås, fordi du skal hænge en pære til loftet og hoppe op og ned for at ramme det eller slå det op, ikke fremad. Nu, når vi har indset hele processen i processen, forstår vi, at varianten med "G" og tværstangen er meget vellykket og mest egnet til vores fysiske arbejde på tasken. Men de er også ikke uden fejl. Hvad skal man gøre, hvis disse muligheder ikke passer til os? - Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg personligt kom ud

Vi hænger en pære i loftet ikke på en krog, men på et krogsystem: Vi borer fire huller i loftet, så de danner et rektangel eller firkant. Det kan også være en rhombus, som i mit tilfælde (jeg hængte posen på balkonen i form af en kvart cirkel). Drej derefter fire holdbare ankerkroge med en fingertykkelse. Så fanger vi på disse lange kroge (ca. 10-20 meter) en tøjlinje, der købes næsten for en øre i "1000 bagværk" -butikken. Du kan helt sikkert lave en kæde - men det vil ramme din lomme meget. Træer skal rulles op, så de ligner diagonalerne i et rektangel (firkantet) eller som i mit særlige tilfælde en rhombus. De burde sagke, skærende i midten af ​​den geometriske form. Og så, at pæren, der hænger på skæringspunktet, ligger i niveauet af dit hoved. Nå, som du forstår, afhænger det stadig af pæren selv og dens størrelse. Kort sagt bør pæren hænge, ​​så den ligner hovedet og kroppen af ​​din modstander. Hvis din modstander er højere end dig, hæng højere. Hvis nedenunder dig - sænk lidt ned. Generelt juster højden, hvor du vil slå, for at smage...

Fordele: Det er en anstændig strukturel styrke. Fire tykke ankre tåler tunge belastninger. Da ankeret er skilt rundt om rummets omkreds, vil vinklen af ​​vridningskraften for hvert anker afvige betydeligt fra installationsvinklen - og derfor er der endnu mindre chance for at rive den ud. Og selvom du holder på punch tasken! Et alvorligt plus er også den mindste amplitude af svingningen af ​​posen med en enkelt beton strejke. Faktisk er posen stift fast i midten af ​​dit værelse i den højde, du har brug for - det eneste for en bokser.
Ulemper: næsten ingen. Let at installere. Det er billigt. Kun 4 anker kroge, og en tøjlinje, en puncher, en god størrelse bor og 20 minutter af din tid.

Nå, jeg håber jeg udtømmende besvarede dig spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Hvis du har spørgsmål - spørg i kommentarerne. Måske har du også nogle originale måder at hænge en boksekasse på - skrive, vi vil gerne offentliggøre. Nå skal jeg konkludere, at mit design har levet i 2 år med forbedret styrketest. Mens flyvningen er normal. Alle ankre holdes, på trods af at jeg smutter en pære næsten hver dag! Forresten, pæren ito kunne ikke bære sådan en belastning, det begyndte at knække og få nok søvn, falder fra hinanden ved sømene, og min suspension ville være henna i det mindste. Nå, hvordan kan du selv genoprette den beskadigede pose i denne artikel? For dig har vi reelle praktiske råd, testet på personlig praksis! Vi har stadig mange interessante ting!

Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

Sådan hænge en pære i lejligheden på loftet

Vi forstår, hvordan vi hænger en pære hjemme i loftet

Trin for trin instruktioner om, hvordan man hænger en punch taske derhjemme. I denne gennemgang overvejes muligheden for at montere fastgørelsesanordninger på loftet (til stanseposer fra 20 til 60 kg).

indhold

 • beskrivelse
 • Forberedende arbejde
 • Vi hænger en stødpose i lejligheden

Taske med en vægt på 60 kg Boksesække på op til 30 kg

beskrivelse

Hvordan hænge en stødpose eller taske i lejligheden? Der er flere muligheder for at placere en punch taske, pose taske eller andet sportsudstyr derhjemme:

 • Hvis pæren eller posen har en lille vægt, vil en glidende vandret stang installeret i døråbningen være tilstrækkelig;
 • Derudover er der specielle vægfastgørelser til pærer til salg (dog er de velegnede til projektiler med relativt lav vægt);
 • Hvis du har en sikkert fast vandret stang (helst hvis den understøttes på gulvet og i loftet), så er det i stand til at modstå en tilstrækkelig stor vægt af pæren (men det vil kræve en masse ledig plads i rummet).

Men der er måske den bedste mulighed for en pære med næsten enhver vægt, størrelse, form og ethvert hjem - dette er loftet. Dernæst vil vi se på, hvordan vi holder en pære på loftet (i denne anmeldelse vil en stødpose, en taske og en skal betyde et eller andet projektil, der skal løses, der er ingen forskel på dem i denne sammenhæng).

Hovedprocessen i hele proceduren er, at det er nødvendigt at fastgøre ankerbolten på loftkonstruktionen (afhængig af pærens vægt, flere eller en), og hæng den allerede med en karbin- og kædepære.

Bemærk: Hovedanken til ankerbolten er, at når fastspændingen strammes, udvides bunden af ​​fastgørelsen, hvilket skaber et vandret tryk i hulrummet, hvilket forhindrer boltens udfald selv under store belastninger.

hvordan man hænger en pære hjemme

Forberedende arbejde

Til at begynde med, lad os liste alle de værktøjer og materialer, som vi har brug for at hænge en pære hjemme.

Bemærk: I starten inspicerer vi boksekassen for tilstedeværelse af monterede fastgørelsesdele:

Den sædvanlige fastgørelse på stempelposen: ring, kæder, fastgørelse af fælgen.

hvis bjerget mangler, har vi stadig brug for fire kæder og otte brandkarbiner.

Mulighed nr. 1 (stødpose 25 kg, standardfastgørelser er ikke tilgængelige)

 • stempelpose;
 • hammerboremaskine eller hammerbor
 • anker eller bolt med krog - 1 stk. (10 mm);
 • skruenøgle til bolt (til spænding af møtrikken);
 • borekrone til beton (10 mm);
 • stålkæde - 1 stk. (længden afhænger af loftets højde) (5 mm);
 • stålkæder - 4 stk., 30 cm (5 mm);
 • brandcarbine - 5 stk. (5 mm);
 • skrue karabin - 1 stk. (5 mm).

Mulighed nr. 2 (stødpose 60 kg, har standardfiksere)

 • stempelpose;
 • perforator eller hammerbor
 • anker eller bolt med en krog - 3 stk. (10 mm);
 • boltnøgle;
 • borekrone til beton (10 mm);
 • stålkæder - 3 stk. (længden afhænger af loftets højde) (5 mm);
 • brandgevær - 3 stk. (7 mm);
 • skrue karabin - 1 stk. (10 mm).

I henhold til de tekniske egenskaber giver et bredt anker dig mulighed for at holde en pose på 60 kg, men det er muligt, at det ikke tåler loftet selv, så du bør hænge en stødpose på flere ankerbolte. Så lad os komme i gang.

Vi hænger en stødpose hjemme

Boksesække vejer 60 kg

Så her kommer vi til selve processen: Hvordan hænge en pære i en lejlighed eller et hus? Først skal du markere på loftet med en simpel blyant plots placering af ankre. I vores tilfælde vil disse være tre steder placeret på en cirkel. Tegn en radius af en cirkel lidt mere end en stanses radius (du behøver ikke at bore hullerne bredt for meget, fordi posen lægger ankeret ikke nedad, men i en vinkel, som kan få bolten til at løsne og bryde.

Hvis derimod bores hullerne gennem for tæt, så kan sandsynligheden for alvorlig skade på loftpladen forekomme). At have markerede punkter for huller, der er placeret på lige afstande (for dette er det nødvendigt at opdele cirklen i tre lige store dele), vi borer huller til ankerbolte (for vores tilfælde er boltdiameteren 10 millimeter og længden er 50 millimeter).

hvordan man hænger en stødpose i lejligheden

Vi kører en bolt ind i loftoverfladen (hvis borediameteren er valgt korrekt, vil denne handling ikke være arbejdskrævende, ellers skal du måle boltdiameteren med en tykkelse og udvide hullet med en boremaskine i den rigtige størrelse) og stram ankerbrønden.

Efter afslutningen af ​​operationer på hvert anker, fanger vi kæder med skydevåben.

Dernæst hænger vi karabiner i modsatte ender af kæderne for at fastgøre dem på en fælles karabinerør (du kan også blot tråd de sidste links af kæden lige ind i skruen karabinen).

Tip: Ideelt set er det bedre at bruge et fastgørelsesorgan, der har en ring, i stedet for en skruekarabiner, og som følge heraf har man en frihedsgrad (en pose kan dreje rundt om sin akse).

Fra neden hænger vi fester fra pæren.

Alt, operationen er afsluttet, vi kunne hænge en boksekasse hjemme.

Råd: Hvis du har en sådan mulighed, er det bedre at først hænge en stødpose på længere kæder (det gøres, så hvis loftpladen eller ankerboltene er upålidelige, skrækker produktet ikke alle naboer).

stempelpose i lejligheden. Sådan sikres en pære

Boksesække på op til 30 kg

Dette er et enklere tilfælde. Da pæren er lys (mindre end 30 kg), er det mere hensigtsmæssigt at hænge det på et centralt anker.

Sådan hænger du en stødpose hjemme til boksning

For at spille sport beslutter nogle at bruge en stødpose. Takket være hende kan de træne effekten. Spørgsmålet opstår, hvordan man holder en pære hjemme alene? Det er klart, at et sådant spørgsmål kan opstå helt naturligt, da vores hus først var beregnet til gymnastiksalen. For at gøre dette skal du være i stand til at lave en speciel montering, så dette meget tunge materiale holder godt, falder ikke og beskadiger ikke nogen.

Pæren skal fastgøres ordentligt

Sådan fastgøres en stødpose

De er forskellige. De er knyttet på flere måder. Det afhænger af hvilken slags pære du vil rette. Du kan f.eks. Hænge dette værktøj til sport:

 1. Kun til loftet.
 2. Mellem loftet og gulvet, fastgøring til gulvet (i dette tilfælde kan det hænge på elastiske strækmærker).

Hver af disse typer af pærer har sine egne specifikke mål. For eksempel hjælper værktøjet, der er fastgjort til loftet, at trække på kraften. Og den, der vejer imellem loftet og gulvet, hjælper med at træffe præcision og hastighed.

Fastgørelsesværktøjer

For at lave en mount, skal du tage et par vigtige værktøjer. For eksempel:

 • anker;
 • bolte;
 • Punch eller bore;
 • hammer;
 • Projektil sig selv

Disse værktøjer er nødvendige, selvom du løser pæren til gulvet. For at hænge det, kan du bruge en holdbar stålkrog. Hvis gulvet er lavet af en monolitisk eller hult armeret betonplade, vil installationsprocessen være ret let.

Læs mere om, hvordan du holder en pære

Forankringsproces

Loftsmontering

Det skal bemærkes, at hængning af en pære til en krog, selvom den har nogle positive punkter, har nogle negative. Hvis det antages, at du ofte bruger det hængende projektil, så kan krogen simpelthen flyve fra tid til anden. Derudover kan niveauet af vibrationer i loftet øges.

Så det er nødvendigt at bore et hul i loftet med en diameter på tolv millimeter. I dette hul skal du indsætte et spacer anker, som har en ring på enden. Når ringen af ​​et sådant anker spinder, bevæger en speciel bøsning af en konisk form inde. Hun sprænger ankeret og på samme tid reparerer det sikkert.

Dette værktøj er praktisk, fordi du kan hænge en pære på en speciel karabin, så du kan træne, og efter træning kan den fjernes fra ringen. Dette vil gøre det muligt for bjerget at tjene i lang tid.

Loftmonteringsmetode

Hvis du ved, at dit hus er lavet af træ, så skal du bruge en anden måde. Det er nødvendigt at lave et sådant design, som vil fordele belastningen over hele loftområdet. For denne slags suspension er at tage en rund eller firkantet plade af stål. Dens størrelse skal være omkring 30 til 30 centimeter. Tykkelsen skal være mellem to og tre millimeter. Langs hele pladen af ​​denne plade skal flere huller bores for at rette den på loftet. Og i midten bør det være en ring.

Med disse huller er pladen skruet til loftet, men samtidig med skruer, turboprop eller anker.

Når dit loft er suspenderet, skal du lave et hul igennem det for at fastgøre ankeret til hovedloftet. For at holde mounten pæn, kan du bruge den metode, der bruges til at hænge lysekronen.

Der er også to andre måder, der viser, hvordan man hænger en stødpose hjemme, for eksempel:

 1. Metoden er pålidelig og tavs - du skal tage to ankre med en diameter på et og et halvt centimeter. I loftet skal du bore to huller, der er en halv meter fra hinanden. Et anker indsættes i disse huller, der ikke er tilsluttet hulrum. Efter at have udført disse handlinger kan du tilslutte et kabel eller en stærk kæde til ankeret, og så kan du hænge en pære på denne kæde. Det er værd at overveje at dette projektil skal hentes ikke i midten, men med en forskydning på 10 centimeter til højre eller venstre.
 2. En måde, der passer til dem, der bor på øverste etage, er at bore to huller i en afstand af fem centimeter fra hinanden. Disse huller skal være igennem. Derefter skal du tage de bolte, der kan passere gennem pladen igennem. Disse bolte skal være med en stor vaskemaskine, hvis diameter skal være mindst fem centimeter. Krog til projektil skal fastgøres på disse bolte. Denne metode vil hjælpe med at modstå ikke kun vibrationer, men også tung belastning.

Gulvmontering

Det er vigtigt at huske, at monteringen på gulvet skal være komfortabel, så ingen går over det, når pæren fjernes.

I dette tilfælde kan du bruge en af ​​de praktiske muligheder:

 • Folding, aftagelig.
 • Mounten, der er lavet i gulvet niche.

Ved montage er det værd at huske på, at der skal være en slags kasse, hvor der vil være huller til ankre og skruer. I denne boks vil skjule en loop, der kan rotere langs aksen, skjule og klatre.

Det er ikke tilrådeligt at fastholde bøjlen direkte på trægulvet, det er bedst at lave en lille luge i gulvet, og kun derefter fastgøre ankeret.

Ved at lave en god stempelposeholder hjemme kan du sikkert udarbejde klarhed og styrke.

Sådan hænger en pære på loftet

Stanseposen er en meget praktisk og effektiv simulator, der giver dig mulighed for at spille sport derhjemme uden at bruge tid og penge på at gå i gymnastiksalen. Det vigtigste er at rette pæren korrekt, så den vil tjene dig i lang tid og pålideligt. Ikke alle ved, hvordan man gør det. Der er flere populære måder at vedhæfte en stødpose på. Som erfaringen viser, er den optimale løsning i dette tilfælde at hænge den på loftet. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du gør det selv hurtigt og nemt.

Før vi taler om, hvordan du laver en stødpose på loftet, skal du overveje hovedegenskaberne i denne sportsudstyr. Hovedformålet med enhver pære er at finde ud af rigtigheden og nøjagtigheden af ​​strejker og forbedringen af ​​teknologien. Til uafhængige træningspraksis behøver du en særlig pære, som er velegnet til hjemmebrug. På billedet ser du, hvordan denne enhed ser ud.

I moderne sportsforretninger præsenteres en temmelig bred vifte af lignende sportsudstyr. Hver af deres modeller er kendetegnet ved dets karakteristiske indikatorer og fastgørelsesmetode.

Hvis du planlægger at hænge en stødpose på loftet, har du tre mulige muligheder (vi vil se nærmere på monteringsfunktionerne i hver af disse populære sportsudstyr).

Dette er den traditionelle version, som er udbredt og med stor efterspørgsel (du ser denne model på billedet præsenteret her). Det er sværere at hænge et projektil end nogle andre modeller. Til dette er det nødvendigt at passere en kæde gennem det såkaldte "øje", som derefter fastgøres til loftet.

Speciel strækmodel

Det er en afrundet taske af tyk læder, fyldt med savsmuld, metalflis eller noget andet fyldstof. Denne stødpose skal hænge på loftet ved hjælp af specielle elastiske gummikabler, der er fastgjort til en metalkrog.

Det er ret nemt at gøre det selv. Det er nok at bore et hul i loftet, indsæt et specielt fastgøringsmiddel i det og hænge en pære på den. Hvordan denne proces finder sted, vises i videoen.

Projektilpose til at udøve serielle slag

Denne enhed er specielt designet til at udarbejde styrken og nøjagtigheden af ​​slag. Metoden til fastgørelsen er ret kompliceret, men samtidig meget holdbar og pålidelig. Desværre er en sådan shell i standard byboliger ikke så let at installere på grund af dens store vægt. Sådanne modeller bruges som regel hovedsagelig i forskellige fitnesscentre og fitness klubber.

For at installere et sådant projektil skal du have en stærk kæde, en speciel karabin og en speciel metalkrog. For gipsvæg og træflader er en sådan model kontraindiceret, fordi sådanne lofter er mindst holdbare og pålidelige. Hvis du tvivler på, at din lejlighed er udstyret med layout og layout, kan du installere et sådant design, det er bedre at vælge en anden, lettere, kompakt og praktisk model.

Som du kan se, har hver af disse muligheder ikke kun sine egne tekniske og funktionelle funktioner, men også deres egen fixeringsmetode. Køb af sådant sportsudstyr kan give dig en masse glæde af træning og håndgribelige fordele for din krop. Det vigtigste er at vælge den rigtige model og installere projektilen korrekt. Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med dette.

Sådan hænger du en stødpose hjemme?

Så vi står over for en meget specifik opgave - vi vil forsøge at besvare spørgsmålet så grundigt som muligt: ​​hvordan man hænger en stødpose hjemme? Overvej alle mulige muligheder, deres fordele og ulemper, godt, og i sidste ende venter vi på konklusionen: den mest optimale opsætningsmodul.

Jeg vil bare sige: Jeg skriver denne artikel efter en lang fler-ugers undersøgelse af dette problem, og i sidste ende finder det efter min mening den optimale løsning.

Faktisk er der mange svar på dette spørgsmål på internettet, og mange af dem vil blive tilbudt dig nedenfor. Men de fleste har svage punkter til senere brug af stødposen til det tilsigtede formål. Derfor supplerer vi vores spørgsmål som dette: Hvordan gør man det rigtigt? For at kunne komfortabelt og effektivt engagere sig i det...

Så, efter at jeg har hentet internettet korrekt, har jeg fundet følgende opsætningsmuligheder:

 1. Den allerførste og enkle ting, der beder om at tænke på, er en ankerbolt i form af en krog. Bore loftet. Vi sætter i ankeret, stram krogen - det er alt sammen, suspensionen er grundlæggende klar. Fordele: Hurtig installation, lave økonomiske omkostninger - alt du behøver er et tykt anker, en dårligste borekrone og en hammerboremaskine. 10 minutter, og alt er klar. Ulemper: svag strukturstyrke. Du vil slå pæren fra alle sider. Permanent tilbageslag i forskellige retninger kan til sidst snappe anker. Især med en imponerende vægt pærer.
 2. Hvis du har adgang til gulvet ovenfor (for eksempel, hvis du bor på øverste etage, og du har et teknisk gulv, eller dine naboer fra den øverste venlig gav dig carte blanche til alle dine ideer), bor et gennemgående hul i gulvpladen. Herefter sættes krogen nedenfra og ovenfra - en stor arealplade med et hul til krogen, som vi kroker krogen på med en møtrik. Også som en plade kan og vaskemaskine stor diameter. Fordele: Dette design vil være meget holdbart. Med en tilstrækkelig tykkelse af selve krogen og andre elementer vil det være muligt at hænge selv meget tunge stødposer. Minusser: En del kompleksitet af designet - du skal på en eller anden måde gøre denne plade ud af noget. Plus, naboerne på toppen bliver nødt til at mareridt. Ja, og det er usandsynligt, at du får adgang til gulvpladen. Trods alt, de vil sandsynligvis have en bestemt etage: parket, laminat, fiberboard og ja selv på brædderne - logs. Og generelt er det usandsynligt, at de giver dig en chance for at ødelægge dit køn, selvom vi taler om en balkon, hvor de forresten oftest planlægger en boksekuffering. Og om rummet tror jeg, ingen vil endda lytte til dig.
 3. Men du har en anden version af suspensionen pærer - på tværs. Først hænger vi en tværstang derhjemme for pull-ups. Vil endda indstilling i døren eller korridoren døråbningen. Det vigtigste er, at den tilgængelige højde tillader det. Når tværstangen er klar, kun med et reb, en kæde eller et kabel, eller måske bare en drop-in karabin eller metalkrog, kæber vi pæren til tværstangen. Alt. Du kan lupas! Fordele: Solid konstruktion. Skandaløst simpelt, men holdbart og, vigtigst af alt, mobil. Du kan, når du skal engagere sig i at hænge posen og skrælle på den. Derefter skal du have det godt trænet, tage det af og lægge det et sted på et sted langt fra det menneskelige øje. Dette er meget praktisk. Ulemper: Hvis der ikke er nogen smal korridor, eller du ikke vil ødelægge døråbningen, kommer ideen til intet. En forudinstalleret tværstang er også påkrævet. Og hænge en pære på denne måde, gør dig klar til jævnligt at feje savsmuld i din korridor eller under døren. Måske endda efter hver træning.
 4. Her er en anden god mulighed: "G" formet metalprofil. Du kan hænge den på en forudmålt højde til dit husmur. Fordele: Tyngdekraft virker vinkelret på dine monteringer, hvilket giver tilstrækkelig strukturel styrke. Ulemper: manglende mobilitet - du kan ikke bevæge sig på alle sider omkring pæren. Du vil være tilgængelig, desværre, kun et begrænset rum omkring det. Men i hvert fald er dette en værdifuld mulighed.
 5. Mange forskellige muligheder for suspension til loftet. Mange af dem synes endda eksotiske. For eksempel tilbød de på et sted en opsætningsopsætning fra blokkomplekser, men de hviler alle på den strukturelle skrøbelighed. Alt, hvad du skruer ind i loftet, med en alvorlig projektilvægt, der virker i modsat retning fra hullet, er desværre i fare for at blive standset.
 6. Den mest nysgerrige og ikke bange for dette ord, eksotisk vej til trailer en pære til loftet af dit hus jeg fandt på et websted ru-neta. Savvy Samodelkin foreslår at søge i betonbundspladen, hulrummet der. Ovnen er ikke solid. Der er cylindriske hulrum! Og en stor diameter. Det foreslås at lave et hul lige midt i et sådant tomrum. Dernæst kører vi der en tykk forstærkning et halvt meter bredt (først til enden i den ene retning og den anden), så at midten af ​​forstærkning falder på vores hul i loftet. Nå ved hjælp af en ring, krog eller karabiner kan du hænge vores boksekasse direkte. Fordele: Selvfølgelig vil styrke være fremragende. Ulemper: Men kompleksiteten af ​​alle disse manipulationer sætter straks spørgsmålstegn ved hele ideen. Selvom teoretisk set er det muligt og virker som en god ide.
 7. En anden interessant mulighed: Køb en drop-down hook. Han - som spidsen af ​​en pil eller et spyd. Bor et hul i loftet. Du skal komme ind i ovennævnte hulrum eller bore ind i udkastet. Så tager vi en sådan krog, fold vingerne, indsæt i hullet, løft, løft, popper, vingerne åbner. Alt! Hook allerede tilbage vil ikke fungere. Fordele: Relativ let installation. Ulemper: Krogenes rette længde og styrke er svær at finde - Personligt forsøgte jeg forgæves at se efter det på byggemarkeder og butikker i ca. tre måneder, så spyttede og valgte en anden mulighed.

Så vi overvejede en række svar på spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Jeg forlod min mulighed, som helt passer mig til en snack - læs om det i slutningen af ​​denne artikel. Og nu opstår et andet spørgsmål, som tidligere er angivet: "Er de gode? Alle disse muligheder? Vil det være bekvemt og behageligt at slå sådan en pære? ". Lad os se...

Faktum er, at i moderne huse, herunder lejligheder, er der ret højt til loftet: 2,5 - 3 meter højt. Lad os tænke over det: lad os sige, at du hang en pære fra loftet ved nogle af de ovenfor foreslåede metoder. Umiddelbart foretage en reservation: "G" -formet profil og ophæng på tværs af stangen er blottet for alle disse problemer. Det drejer sig om ophænget på krogen til loftet. Så der er en krog under loftet, så en kæde, kabel eller reb og derefter en pære. Forestil dig at du slog sådan en pære med tilstrækkelig kraft... Hvad sker der? En stødpose som et pendul vil begynde at svinge. Og jo længere dette kabel er, jo større bliver amplitude af opbygningen. Nå, og hvordan man skal engagere sig i en sådan pære, hvis den flyver væk fra os fra et slag? Vi får alle ovenstående ophængsmuligheder er ikke egnede til normal drift på denne pære! Hvordan skal man være? - Alt er meget simpelt: Vi skal minimere længden af ​​dette kabel. At pære hængte straks en karbin på krogen. Derefter vil pendulets amplitude være minimal. I tilfælde af de påtænkte suspensioner i loftet skal dette ikke nås, fordi du skal hænge en pære til loftet og hoppe op og ned for at ramme det eller slå det op, ikke fremad. Nu, når vi har indset hele processen i processen, forstår vi, at varianten med "G" og tværstangen er meget vellykket og mest egnet til vores fysiske arbejde på tasken. Men de er også ikke uden fejl. Hvad skal man gøre, hvis disse muligheder ikke passer til os? - Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg personligt kom ud

Vi hænger en pære i loftet ikke på en krog, men på et krogsystem: Vi borer fire huller i loftet, så de danner et rektangel eller firkant. Det kan også være en rhombus, som i mit tilfælde (jeg hængte posen på balkonen i form af en kvart cirkel). Drej derefter fire holdbare ankerkroge med en fingertykkelse. Så fanger vi på disse lange kroge (ca. 10-20 meter) en tøjlinje, der købes næsten for en øre i "1000 bagværk" -butikken. Du kan helt sikkert lave en kæde - men det vil ramme din lomme meget. Træer skal rulles op, så de ligner diagonalerne i et rektangel (firkantet) eller som i mit særlige tilfælde en rhombus. De burde sagke, skærende i midten af ​​den geometriske form. Og så, at pæren, der hænger på skæringspunktet, ligger i niveauet af dit hoved. Nå, som du forstår, afhænger det stadig af pæren selv og dens størrelse. Kort sagt bør pæren hænge, ​​så den ligner hovedet og kroppen af ​​din modstander. Hvis din modstander er højere end dig, hæng højere. Hvis nedenunder dig - sænk lidt ned. Generelt juster højden, hvor du vil slå, for at smage...

Fordele: Det er en anstændig strukturel styrke. Fire tykke ankre tåler tunge belastninger. Da ankeret er skilt rundt om rummets omkreds, vil vinklen af ​​vridningskraften for hvert anker afvige betydeligt fra installationsvinklen - og derfor er der endnu mindre chance for at rive den ud. Og selvom du holder på punch tasken! Et alvorligt plus er også den mindste amplitude af svingningen af ​​posen med en enkelt beton strejke. Faktisk er posen stift fast i midten af ​​dit værelse i den højde, du har brug for - det eneste for en bokser. Ulemper: næsten ingen. Let at installere. Det er billigt. Kun 4 anker kroge, og en tøjlinje, en puncher, en god størrelse bor og 20 minutter af din tid.

Nå, jeg håber jeg udtømmende besvarede dig spørgsmålet: Sådan hænger du en stødpose hjemme? Hvis du har spørgsmål - spørg i kommentarerne. Måske har du også nogle originale måder at hænge en boksekasse på - skrive, vi vil gerne offentliggøre. Nå skal jeg konkludere, at mit design har levet i 2 år med forbedret styrketest. Mens flyvningen er normal. Alle ankre holdes, på trods af at jeg smutter en pære næsten hver dag! Forresten, pæren ito kunne ikke bære sådan en belastning, det begyndte at knække og få nok søvn, falder fra hinanden ved sømene, og min suspension ville være henna i det mindste. Nå, hvordan kan du selv genoprette den beskadigede pose i denne artikel? For dig har vi reelle praktiske råd, testet på personlig praksis! Vi har stadig mange interessante ting!