Sådan låge isolering på loftet

Hvis vi sammenligner det med bylejligheder i flere etages bygninger, har private huse et stort kontaktområde med det eksterne miljø, hvorfor spørgsmålet om højkvalitets termisk isolering er meget mere relevant her. Ca. 35% af varmen går ind i den omgivende luft gennem det ikke-isolerede loft, hvis taget og loftet ikke isoleres af en termisk barriere. At miste så meget varme for ingenting er en uoverkommelig luksus, så vi vil overveje de bedste muligheder for termisk isolering af lofter.

Moderne byggeteknologier sørger for enhedens isoleringslag samtidig med byggeri af bygninger. I dette tilfælde vælges de mest hensigtsmæssige og effektive ordninger til installation af isolering i designfasen under hensyntagen til typen af ​​overlapning, den samlede belastning på bygningskonstruktioner og behovet for varmebesparelse i denne klimasone. Dette er ideelt set, hvis et nyt hus bygges i overensstemmelse med bygningskrav og regler.

Hvis den private bygning blev opført i lang tid, eller for nylig, men alene, er det helt muligt at antage, at højkvalitetsisolering, herunder lofter i huset, måske ikke er. I en sådan situation skal husejere selvstændigt løse isoleringsproblemet, udvælge metoder, der opfylder behovet for at spare varme, bygningens egenskaber generelt og typen af ​​gulve i særdeleshed. Det første spørgsmål, der opstår i vejen for at løse dette problem er den side af loftet, hvorfra det er mere hensigtsmæssigt og mere hensigtsmæssigt at arrangere en termisk isolationsbarriere.

Det er mere bekvemt at opvarme loftet fra loftet

Varm overlap kan være på hver side, og i hvert fald vil det være korrekt. Men når man vælger en isoleringsmetode, skal man tage højde for nogle af nuancerne. Den første er loftets højde. Hvis lofterne er lave, og der ikke er noget ønske om at skjule det anvendelige rum, er isoleringen fra loftet helt klart foreslået, fordi isoleringslaget (mindst 5-6 cm) plus slutningen (2-3 cm) vil gøre lofterne endnu lavere. En anden situation er, at værelserne allerede er færdige, indretningen er blevet indrettet, og han er helt tilfreds med husstanden. Ved at opvarme loftet indefra vil det være nødvendigt at foretage reparationer igen, hvilket er uhensigtsmæssigt i alle henseender. Også her foretrækker isoleringsbarrieren oven på loftet.

At isolere lofter indefra giver kun mening i en situation, hvor huset gennemgår større reparationer. I dette tilfælde er udførelsesformen af ​​en af ​​metoderne til intern termisk isolering af lofter tilvejebragt, hvilket sker under reparation og efterbehandling. Selvom husejere for nylig hellere foretrækker at isolere loftet fra loftet. Så meget mere praktisk, billigere og desuden let. Og det er en stærk faktor, hvis du har til hensigt at opbygge en termisk barriere med dine egne hænder.

Der er en variant af opvarmning af gulve på begge sider. Så gør dem, der ønsker at omdanne boliger til en imprægnerbar fæstning til vinterkulden og sommervarmen, for konstant at spare på energikostnaderne.

Nu er der et tilstrækkeligt valg af typer af isolering, der kan bruges til vores formål. Sammen med brugen af ​​moderne varmeisoleringsmaterialer anvendes traditionelle varmelegemer ofte og tjener til dette i mere end et århundrede. Disse omfatter træspåner og savsmuld samt materialer baseret på dem (savsmuld beton, en blanding af træaffald med ler). Nogle falder i søvn på loftet med et lag tørre blade eller poter af nåletræer. Sådanne metoder til opvarmning af gulve brugte vores forfædre, men intet forhindrer brugen af ​​sådanne helt naturlige og ofte fri materialer i vores tid. Selvom moderne teknologier og materialer foretrækkes af forbrugerne, vil vi derfor kort overveje deres mangfoldighed og hovedegenskaber.

Ved klassificering af materialer, der gælder for isolerende lofter, kan de opdeles i flere grupper:

 • polymer varmeisolatorer;
 • fiberisolering;
 • sprøjtede materialer;
 • bulkfaststoffer.

Polymerer og ekstruderet polystyren, som hurtigt vinder popularitet, kendt for mange under handelsnavnet "Penoplex", er blandt polymererne. Polyfoam anvendes meget bredt på de varmeisolerende formål i konstruktionen. Materialets popularitet er tilvejebragt af to faktorer - en meget overkommelig pris og god varmeisoleringsegenskaber. Materiale af høj kvalitet med en tæthed på mindst 35 kg / m 3 er også tilstrækkeligt hydrofob for at eliminere behovet for at installere vand- og dampisolerende barrierer ved installation af et varmeisolerende lag. Alt er godt, men skummet har nogle problematiske egenskaber, hvis vigtigste er brandbarhed ledsaget af ekstrem toksicitet. Røgen, der frigives under forbrændingen af ​​denne polymer, kan sende til forfædrene nogen, som indånder den 2-3 gange. Af denne grund er denne isolering i mange udviklede lande forbudt for isoleringsarbejde i beboelsesbygninger.

Penoplex er blottet for mange mangler af skum. Det tilhører den klasse af materialer, der ikke understøtter forbrænding eller selvslukning, derfor er brugen heraf i boligbyggeri ikke begrænset. Desuden er polystyren fuldstændig ufølsom over for fugt, der ikke er modtagelig for bakteriel og svampemikroflora. Penoplex-styrke er en af ​​de højeste i forhold til andre varmeisolatorer, så polystyren bruges ofte, hvor styrkeegenskaber spiller en vigtig rolle (gulvisolering under en plade, varmeisolering af kældre af bygninger, kældre). Ifølge de varmeisolerende egenskaber er polystyren omtrent det samme som polystyren - for at skabe en pålidelig termisk barriere er et lag af isolering på 5-10 cm tilstrækkeligt (afhængigt af geografi i regionen).

Minvat og dets sorter er fibrøs isolering

De fibrøse materialer til varmeisoleringsarbejde i konstruktionen omfatter sorter af mineraluld. Materialet adskiller sig i forhold til råmaterialet, der anvendes til fremstilling af materialet. Alle typer mineraluld fremstilles af smeltende mineraler og danner fibre, der holdes sammen med organiske klæbemidler. Hvis fibre dannes af smeltet glas, opnås der endeligt glasuld. Slaguld fremstilles på samme måde fra højovnsskum og andet mineralaffald af metallurgisk produktion. Basaltuld, betragtes som det højeste kvalitetsmateriale i denne kategori, er dannet af termiske virkninger på visse typer sten.

Al fiberisolering er lavet af forskellige tætheder. Den højeste andel er måtter, der primært anvendes til facadeisolering til plastering. En sådan varmeisolator er holdbar og hård, derfor udgør den en hård overflade til færdiggørelse af arbejdet på den. Middeltætheden mineraluld fremstilles også i form af måtter, men materialet er løsere og har ikke høj styrke. Mineraluld med den laveste specifikke vægt går på salg rullet ind i ruller. Til opvarmning af loftet i huset kan du bruge en mineraluld med mellem- og lavdensitet, den første er mere passende til varmeisolering fra loftet med et koldt tag, det andet - til at arrangere en termisk barriere indefra.

Det sidste ord i teknologien til isolering af bygningsoverflader - sprøjteisolatorer. Disse omfatter polyurethanskum og økologi. Det første materiale er en polymer, den anden er lavet af naturlige råmaterialer (cellulose). Begge varmeisolatorer påføres isolerede overflader ved sprøjtning, selvom i nogle tilfælde hældes økologi i de eksisterende huller i tør form efterfulgt af tampning.

Den mest almindelige løs varmeisolator - udvidet ler

Polyuretanskum i kemisk natur, anvendelsesmåden og den færdige isolations struktur er meget tæt på et konventionelt skum. Til fremstilling af skummateriale med fremragende klæbende egenskaber anvendes to komponenter, som demonteres og derefter påføres ved anvendelse af specielt udstyr. Fordelen ved den sprøjtede isolering er i dens sømløshed, hvilket forhindrer dannelsen af ​​koldbroer. I den polymeriserede (hærdet) tilstand er polyurethanskum ikke brændbart og har 1,3 gange bedre varmeisoleringsegenskaber end skum. Manglen på varmeisolator - i den gradvise ødelæggelse under påvirkning af ultraviolet (skal beskyttes) og manglende evne til at arbejde med det med egne hænder (udstyret er dyrt og det er ikke tilrådeligt at erhverve det til engangsbrug).

Den mest anvendte bulkvarmeisolator er udvidet ler - porøse granuler af forskellige fraktioner. Råmaterialet til produktion af ekspanderet ler er almindelig ler, så denne varmeovn er miljøvenlig og naturlig. Denne isolering brænder ikke, har en moderat hygroskopicitet og gode varmeisoleringsegenskaber. Evnen til at modstå varmetab afhænger af størrelsen af ​​granulerne - jo mindre brøkdelen er, jo højere er termisk ledningsevne.

Til isolering af loftet er det tilrådeligt at bruge udvidet ler med en brøkdel på 5-10 mm.

At isolere loftet fra indersiden på to måder. Den første omfatter installation af isoleringskort eller måtter direkte på loftets overflade med lim og ekstra fastgørelse med specielle dowels. Det er bedre at bruge denne metode, hvis en armeret betonplade bruges som overlapning. Den anden teknologi giver mulighed for installation af batten til efterfølgende plating med gipsplader, plastpaneler eller klapbræt. I dette tilfælde lægges isoleringen mellem rammens understøtningselementer. Denne metode er mulig for enhver form for loft. Begge metoder giver en god varmeisoleringseffekt, selvom lagets tykkelse ofte er begrænset på grund af ønsket om at opretholde det maksimale anvendelige rum.

En af metoderne er arrangementet af beklædningen under hvilken isoleringen er lagt.

Ekstruderet polystyren anvendes oftest til implementering af teknologien til direkte installation af isolering på plader, selvom mineraluldmåtter med en høj tyngdekraft også kan anvendes. Præference gives til polystyren af ​​flere årsager:

 • materiale er nemmere, mere bekvemt at arbejde med sin installation;
 • varmeledningsevne af polystyren med samme tykkelse er ca. en og en halv gange lavere end den samme indikator for hårduld med høj densitet;
 • Til dannelse af færdiglag på overfladen af ​​mineraluld skal man have færdighederne i sådanne aktiviteter, mens plastering på polystyren ikke er vanskeligere end på gipsplader.

Generelt varierer installationen af ​​disse varmelegemer lidt. Den eneste forskel er i de anvendte polymer-cementblandinger til limning af varmeisolerende plader. Sekvensen af ​​handlinger med denne isolationsmetode er som følger:

 • pladen behandles med primerblanding;
 • Forbered polymercementlim (ifølge pakningsinstruktioner);
 • Påfør klæbemiddelblandingen på et isoleringsark (langs omkredsen og i midten), hvorefter polystyrenpladen presses mod betonfladen og indstilles i et vandret plan;
 • Efter at have fastgjort limen (ca. en dag) er isoleringsarkene desuden fastgjort med "paraplyer" - med specielle dowels med en bred runde cap.

Det forbliver at gips isoleringen ved hjælp af forstærkende mesh og anvende finish efterbehandling lag. Hvis den anden metode anvendes, som indebærer at lægge en varmelegeme i intervallerne mellem skinnerne eller profilerne, tager vi mineralulden af ​​medium eller lav densitet som varmeisolerende materiale. Termisk isolering er anbragt mellem rammelementerne og er let fastgjort af bøjede stropper med direkte suspensioner, med hvilke profilerne er fastgjort til overlapningen, hvorefter kassen er dækket af et dække.

Til opførelse af en termisk barriere fra loftet er alle ovenstående materialer anvendelige. Hvis du er nødt til at ansætte specialiserede brigader til isolering af økologisk eller polyurethanskum, er det ikke svært for nogen hjemmehåndværkere at danne varmeisolerende lag med ekspanderet ler, mineraluld eller polymerisolering.

Hvis pladen er lavet med en armeret betonplade, er det bedre at påføre ekspanderet ler, fylde det med et lag op til 15 cm, eller læg penespidsen ved at fylde sømene mellem plader af polymerisolering med skum. I trægulve er det bedre at bruge mineralulden, da det ligner træ i dets evne til at passere vanddamp. Lægning af fiberisolering foretages i intervallerne mellem de bærende træbjælker, hvorefter en dampspærre er anbragt fra den tilsvarende film. Derefter er bjælkerne sydede modangreb, som vil danne grundlag for gulvbelægningens gulvbrædder.

Hvis der er fri adgang til at savne savet tømmer, er det muligt at gøre arrangementet så billigt som muligt ved at fylde mellemrummet mellem bjælkerne med en blanding af små chips og savsmuld. Denne isoleringsmetode vil være den mest miljøvenlige og naturlige for overlapning af træmaterialer.

Sådan isoleres overlappende kolde loftet mineraluld?

Sikring af opvarmning af et privat hus og opvarmning af taget langs bjælkerne, man bør ikke glemme, at der bør lægges særlig vægt på et sådant sted som loftet.

Udvikling af opvarmning loftet gulv mineraluld

Varm luft har tendens til at stige til toppen, og derfor kan varme i et temporært uopvarmet rum undslippe gennem et koldt loft. Derfor bør problemet med loftsisolering behandles uden forsinkelse.

1 Hvorfor har vi brug for loftsgulveisolering?

Opvarmning af koldt gulv loftet sten eller mineraluld, stort behov i en lille udnyttelig lokaler, der er ordentligt udstyret med speciel tagventilation.

Loftet, eller rettere dets overlapning, udfører funktionen af ​​en slags grænse mellem varme og kulde. På sådanne steder overlapper loftsrummet udsat for kraftig fugt på grund af dannelsen af ​​kondensat.

Det er dog muligt at varme gulve på loftet i huset med mineralvand korrekt. Selve processen med opvarmning af gulve på mineralskløftet er dannelsen af ​​en holdbar varmeisolerende belægning, som vil have en lav grad af termisk ledningsevne.

Teknologien for termisk isolering af mineralgulvet på loftet samt varmeisolering af Energoflex for rør indebærer streng overholdelse af sine trin og krav.

I sig selv er denne teknologi ret simpel og ligetil. God varmeisolering på loftet med mineraluld hjælper med at lukke uønskede huller.

For denne isolering skal lægges tæt. I de fleste tilfælde bruges mineraluld til at opvarme loftet i huset.

Den præsenterede radiator er den mest velegnede til denne type arbejde, og de kan også isolere gulvfladen i husets boliger.

Skematisk opvarmning af loftet mineraluld

Ved tilrettelæggelsen af ​​en god isolering med mineraluld vil den optimale temperatur blive opretholdt i boligområder.

Hvis proceduren udføres forkert, vil fugt, der stiger fra gulvet i huset, forårsage kondensdannelse.

Det vil akkumulere i loftet, og så sive gennem loftet. Den resulterende temperaturforskel i de områder, hvor loftsgulvet støder op til husets vægge, initierer dannelsen af ​​mug og mikroskopiske svampe, der kan være årsagsmidlerne til allergiske sygdomme.
til menuen ↑

1.1. Krav til isolering af lofter

Processen med at opvarme loftsbunden og opvarme husets tag med egne hænder, eller rettere niveauet af dets kvalitet, har en direkte indflydelse ikke kun på størrelsen af ​​varmetab, men også på varigheden af ​​hele levetidens struktur og tagdækning.

Faktum er, at vanddamp inde i det opvarmede rum diffunderer til loftet i huset. For at bruge isoleringen tilvejebragte en høj grad af designeffektivitet af det isolerende lag, skal det altid være tørt.

På denne baggrund skal isoleringen beskyttes mod overdreven fugtning med dampen fra den opvarmede, opvarmede luft ved hjælp af et specielt damptæt materiale.

Hvis loftsrummet er velisoleret, vil det ikke kun give højkvalitets termisk isolering, men også bidrage til en øget driftstid for hele tagkonstruktionen.

Opvarmning af overlapning af en kold loftsovn af mineraluld

Hvis dampspærren er fraværende, trænger damp gennem de ubeskyttede gulve på loftet og kondenserer på gulvfladerne.

Dette vil føre til, at fugt vil dræne på bjælkerne, som under sin indflydelse langsomt vil rotere indefra.

Som følge heraf øges sandsynligheden for ødelæggelse af hele tagteripa. Temperaturisoleringsindikatorerne for designet mindskes også på grund af, at dampbarriens tæthed er blevet brudt.

Inden du isolerer loftet, skal du dræne laget og fjerne fugt fra hele loftet på loftet. For at gøre dette skal du ventilere gennem vinduerne. De kan være:

For at sikre maksimal ventilationsintensitet skal det samlede areal af alle ventilationsåbninger være 0,2-0,5% af loftet.

Hvis alt arbejde vil blive udført korrekt, så vil i løbet af vinterperioden ikke være på tøjet. Processen med opvarmning af selve loftsrummet er ikke fra boligområdet, men fra loftet.

Så det er mest hensigtsmæssigt at lægge isolering, hvis valg afhænger af den anvendte teknologi og strukturens konstruktion.
til menuen ↑

1.2 Egenskaber af isoleringsstrålen bjælker

Når der indføres en sådan opvarmningsordning ved hjælp af mineraluld, opbevares varmen i rummet mellem bjælkerne. Deres sædvanlige højde er næsten altid nok til dette, men hvis det er nødvendigt, placeres flere stænger ovenpå.

Opvarmning af loftet på mineralbadet fra loftet

Den nederste del af loftet sys op med hjælp af støbt materiale, som når vi danner loftet i et privat hus. Til dette kan lining eller gipsplader anvendes.

På toppen af ​​bjælkerne er gulvet i undergulvet. Dette kan være en plader krydsfiner bord, krydsfiner plade eller OSB plade. Mineraluld er indstillet på et tidligere fremstillet specialspærrelag.

Et alternativ til det kan tjene som en almindelig film lavet med brug af polyethylen. Hvis dampbarrierematerialet er fugtet, lægges det med en skinnende overflade ned.

Mellemafstanden mellem bjælkerne er fyldt med mineralvand med de nødvendige tykkelsesparametre. Overfladen af ​​bjælkerne skal være forsynet med et ekstra isolerende lag.

Dette vil blokere de såkaldte koldbroer og reducere det samlede niveau af varmetab. Hvis der anvendes højkvalitativt tømmer til at skabe bjælkerne, skal efterbehandlingsmaterialet placeres direkte på overfladen.

Minvat er placeret mellem dem, som når taget er isoleret med polyurethanskum, og loftsgulvet lægges ovenpå. Brugen af ​​sådan teknologi er særlig vigtig i boliger, der er lavet af logfiler eller stænger.

Det er vigtigt med en høj grad af pålidelighed for at beskytte mineralulden fra indtrængen af ​​de mindste fugtdråber. Dette er især tilfældet, hvis taget har mindre belægningsfejl, der forårsager lækager.

Lag af mineraluld skal være pålideligt beskyttet mod vindens påvirkning fra tagskægget. Til dette benyttes plader af mineraluld med høj densitet.
til menuen ↑

2 Hvorfor bruges det til opvarmning af loftet af mineraluld?

I de fleste tilfælde, når vi isolerer loftet gulve, falder forbrugernes valg på mineraluld. Dens fordel ligger i, at dens installation ikke kræver særlige færdigheder.

Mineraluld er karakteriseret ved fremragende isolerende egenskaber. Dens struktur består af tynde glasagtige fibre, hvis længde varierer fra 2 til 60 millimeter.

Loftet isolering mineraluld

Høje lydisoleringsegenskaber er tilvejebragt på grund af tilstedeværelsen af ​​et stort antal luftporer.

Disse porer er placeret i rummet mellem fibrene og kan optage 95% af det samlede volumen af ​​isolering. Minvat er præsenteret i tre sorter, det kan være basaltglas og sten.

Basaltuld fremstilles ved hjælp af smeltede basaltsten, hvortil bindingselementer tilsættes.

Dette kan være en carbonade-type sten, som regulerer niveauet af surhed af et stof, hvilket medfører en forøgelse af isolationsens levetid. Glasuld udviser høje varmebestandige egenskaber og er i stand til at modstå temperaturer op til +450 grader Celsius.
til menuen ↑

2.1 Teknologi til opvarmning loftsgulve mineraluld

Under arbejdet med mineraluld er det vigtigt at overholde alle krav og sikkerhedsforskrifter.

Dette skyldes, at luften er i færd med at skære og stable et sådant materiale fyldt med små partikler, som kan komme ind i åndedrætsorganerne og dermed forårsage skade på menneskers sundhed.

Sørg for at sørge for tilgængeligheden af ​​personlige værnemidler ved installation. Beskyttelsesbriller, åndedrætsværn og tykke gummihandsker bør være tilgængelige.

Processen med opvarmning af loftet gulve begynder med udvælgelsen af ​​de nødvendige værktøjer og ekstra materialer. Gør ikke her uden:

 • Plader og krydsfiner;
 • Dampbarriere film;
 • Minvaty (en fremragende varmelegeme til en mansard tag);
 • fugtisolering;
 • Scotch tape;
 • roulette;
 • En kniv;
 • Konstruktion hæftemaskine;
 • Spatel.

Kernen i isoleringsteknologien ligger i, at isoleringen skal placeres omhyggeligt i rummet mellem loftet eller bjælkerne.

For at forbedre de isolerende egenskaber skal der anvendes pålidelig beskyttelse mod dampbarriere. Varmt og mættet med luft vil løbende stige op fra stuen og gennem loftet for at komme til toppen.

Der vil han i underetaket stå over for et lag af isolering. På grund af det faktum, at mineraluld almindeligvis anerkendes som et damptæt materiale, vil det tage al den udgående fugt i sig selv.

Hvis det forbliver uden den nødvendige adgang til luft og sollys, vil den gradvist krympe og til sidst miste alle sine isolerende egenskaber.

Loftet koldt gulvdæk 20 cm min uld

For at undgå sådanne ødelæggende virkninger bør en dampspærre lægges under laget af mineraluld.

Før man starter hovedværkerne, skal det omhyggeligt beregnes den krævede mængde isolering.

For at gøre dette er det nødvendigt at beregne det samlede areal på loftet på loftet og derefter opnå den højeste kvalitet og pålidelige isolering, som skal opfylde alle nødvendige krav.

Mængden af ​​uld købt afhænger af hvor mange lag du planlægger at bruge, når du dækker loftet. Desuden afhænger parameteren af ​​isoleringstykkelsen direkte af klimaforholdene i regionen.
til menuen ↑

Finesserne af isolering af loftet i et hus med et koldt tag

Tak og tag forbruges typisk op til fyrre procent af den samlede varmeveksling derhjemme. Opvarmning af loftet - et brændende problem for mange familier. For sådan arbejde har du brug for visse viden og færdigheder hos en bygherre. Som i enhver byggeproces er der nogle særlige egenskaber og vanskeligheder. På nuværende tidspunkt, takket være moderne teknologi, vil enhver nybegynderbygger og almindelig mand på gaden kunne gøre sådan arbejde.

Særlige egenskaber

Det såkaldte kolde tag er bygget på flere forskellige principper. I sin konstruktion anvendes de sædvanlige typer af lagdeling ikke. Et lignende syn findes i de huse, hvor rummet under taget ikke er boliger og ikke opvarmes om vinteren.

På grund af denne opbygning af taget har den en let og minimal omkostninger under konstruktionen. Installationen selv er meget nemmere at udføre end ved opførelse af et tag med en varm konstruktion. Det blev tidligere anset, at dette var en ideel og billig løsning ved opbygningen af ​​et enkelt landhus.

Det er vigtigt at vide, at på grund af fraværet af opvarmning i det øvre rum udfører luften en rolle som en buffer, hvilket hjælper med at undgå overdreven varmetab.

På grund af stigningen i taksterne til opvarmning begyndte mange mennesker at tænke på lofterne. En stor mængde varme fordampes fra huset på grund af forekomsten af ​​huller i loftet. Dette skyldes dårlig konstruktion og dårlige byggematerialer.

Isolering af loftet og tilstedeværelsen af ​​et koldt tag er et aktuelt problem for beboere på de sidste etager. Dette gælder især for den gamle boligmasse. Dette problem er også relevant for ejere, der bor i et privat hus. Loftet er et neutralt område, og administrationsselskabet må ikke tillade at lægge et lag af isolering der. Derfor er der en mulighed med isolering af loftet i din egen lejlighed.

Den særlige egenskab ved denne løsning er, at flere nyttige centimeter fra loftets højde vil gå tabt. Men på grund af mulighederne for gipsvæg og forskellige belysningsarmaturer kan du få et opdateret og trendy interiør. For at holde varmen og betale for opvarmning er ikke for meget, er det værd at tænke på isoleringen af ​​loftet.

Termisk isolering af loftet i et privat hus har sine egne egenskaber. Det er accepteret at starte arbejde fra den anden eller ekstreme etage. Dette kan være et loftsrum, øverste etage eller loftsrum. At lægge et specielt materiale med varmeisoleringsegenskaber forekommer oven på loftet eller i de tomme slots og hjælper med at bevare varmen i rummet.

Ingen grund til at tænke på ekstra loft trim. Føreren behøver ikke at installere isolering på selve loftet. På grund af placeringen af ​​isolering i loftet vil der ikke danne kondensat.

Du skal vide, at du ikke kan isolere hældningen af ​​taget. Dette vil bidrage til smeltning af sne og dannelse af ister. Derudover er den opvarmede loftsrum allerede et loft ved byggestandarder. Det er vigtigt at vide om en sådan funktion, at det næste lag, der styres fra rummet, skal være mere dampgennemtrængeligt end det foregående.

En anden funktion er, at det er umuligt at lave kondensvand. Denne regel gælder også for skrånende lofter. Der er drænet vægge. Dette er en meget dyr og kompliceret fornøjelse for ejerne af et privat hus. De kølige og varme sider af loftet i en lejlighedskompleks kan ændre steder. Det afhænger af årstiden.

Det er værd at vide, at moderne teknologi for loftisolering er fokuseret på mangel på kondensat i selve materialet.

Og hvis det stadig er dannet, skal det være muligt at gå udenfor.

En anden funktion er processen med at lægge på det kolde gulv. Når du bruger løs materiale, skal du sørge for at forlade huller. Et andet mellemrum forbliver mellem isolatoren og isolationslaget. Denne teknik er sikker i tilfælde af kondensat.

I et privat hus eller sommerhus er det muligt at isolere loftet på næste etage ved hjælp af specialmateriale, der er placeret oven på loftet eller i de eksisterende hulrum. Funktioner af overlap afhænger af dens type. Det kan være lavet af træ eller beton.

At lægge isolering på bjælkerne, som er et gulv af træ, er det værd at bruge lette og fyldmaterialer. Velegnet materialer og i form af en rulle. For at isolere beton er det værd at bruge ikke meget løse måtter og tætte materialer.

Hvis emissionen af ​​isolering ikke er blevet løst under byggeplanen eller vi taler om den sidste etage i en boligbygning, er det berettiget at starte isoleringen efter behov.

Hvis vi taler om isolering af taget af en privat dame af træ, så er der i dette tilfælde en række fordele. Isolering vil skabe yderligere lydisolering. Dette gælder især i øjeblikke af kraftig regn og vind udenfor. I varmeisoleringen forsinker indtrængningen af ​​varm luft fra gaden. På grund af dette vil rummet forblive et behageligt klima.

Om vinteren vil et opvarmet tag hjælpe med at spare meget elektricitet og forhindre varmen i at gå udenfor udefra.

Det er også muligt at isolere loftet i et privat hus lavet af træ. Det er vigtigt at forberede sig godt. Det er nødvendigt at kende egenskaberne ved forskellige materialer, deres fordele og ulemper, at eje en specifik teknologi til isolering af loftet, for at studere videoinstruktionen.

Det blev moderigtigt at opvarme lofterne og gøre dem til loftet. Et kendetegn ved dette rum er kriterierne for ventilationsområdet, som ligger mellem rummet og den ydre struktur. Størrelsen af ​​sådan ventilation varierer sædvanligvis fra femten til tyve centimeter. Men det sædvanlige tag har et loft med dormer vinduer. Derfor er der vigtigt at sørge for tilstrækkelig luftcirkulation for at skabe et varmt klima.

Ved opvarmning reducerer god ventilation graden af ​​opvarmning af taget og forhindrer dannelsen af ​​isblokke på taget.

For beboere i flere etager eller privat, i mangel af muligheden for isolering af taget fra øverste etage, kan du overveje en anden mulighed. Det handler om opvarmning nedenunder. Denne type arbejde er muligt, hvis genopbygningen af ​​lokalerne sker med god overlapning på loftet, når der ikke er mulighed for at komme ind på loftet. Dette gælder især for lejere af lejeboliger og uhåndterlige ledere. I dette tilfælde udføres anlægget på basis af en ramme af træplader eller metalelementer. Isolering kan være i form af plader.

Med denne form for isolering er der en stor minus. Som tidligere nævnt skyldes denne teknik tabt pladsens højde og dyrebare centimeter.

Desuden kræver et sådant arbejde mere erfaring og tid til deres gennemførelse.

Det skal huskes, at god og holdbar isolering vil komme med en integreret tilgang. Derudover skal du i et rum med koldt tag også opvarme døren, vinduesåbninger og uden grund at gulvet. Ved hjælp af et termisk billede kan du nemt beregne de områder, hvorigennem den største mængde varme bruges. Normalt er de røde og gule.

Eksperter anbefaler at bruge den anden mulighed for isolering kun i tilfælde af akut behov og i mangel af andre muligheder.

materialer

I øjeblikket præsenteres et stort udvalg af isolatorer i byggeforretninger. For at vælge de rigtige muligheder skal du omhyggeligt undersøge de indsendte prøver og deres vigtigste egenskaber. De skal opfylde alle nødvendige krav.

Der er flere nuancer på grundlag af hvilke det er værd at vælge materialer. Det er vigtigt at vide, at produkter med lav varmeledningsevne er bedst egnet til dette. Materialet skal være fugtfast. Dette er et vigtigt kriterium ved valg af isolering udefra og til et forholdsvis slidt tag.

Isolering og andre materialer skal vare i lang tid, så de skal være holdbare. Glem ikke miljøsikkerheden. Til arbejde er det nødvendigt at vælge ubrændbare eller lavt brændbare midler.

For et privat hus er den bedste isolering udvidet ler.

Brug ofte spåner eller savsmuld, brug ofte sten eller mineraluld, økologi, skum, skumplast, luftbeton. Polyuretanskum er en sprøjtetype materiale.

For isolering af taget i et træhus er at bruge visse typer isolering. Vælg materialet, der er strengt i overensstemmelse med typen af ​​overlapning. Det er af to typer - af beton eller træ. Til beton er det værd at bruge varmeisoleringsmaterialer. De kommer i form af en mat eller en plade. Som regel er de fyldtype.

Ofte bruger bygherrer varmeisolatorer af naturlig oprindelse. Disse omfatter savsmuld, hø, nåletrænåler, sidste års blade, alger eller rier. Det skal dog huskes, at alle naturlige materialer, bortset fra savsmuld, er tilbøjelige til svær rotting.

Det er vigtigt at henvende sig til spørgsmålet om valg af materiale ekstremt ansvarligt.

Hvilken man skal vælge?

Isolering i form af chips eller savsmuld betragtes som det ældste materiale. I områder, hvor træbearbejdningsindustrien er højt udviklet, er dette materiale meget billigt. Det er perfekt til at skabe et isoleringslag oven på et hårdttræsgulv. Væsentlig ulempe ved denne type isolering er dens høje brændbarhed.

I byggebranchen er der tre typer mineraluld: sten, slagge og glas. Stenuld opnås fra sten med tilsætning af ler, kalksten og formaldehyd.

En væsentlig ulempe ved sådant materiale er, at det i dets sammensætning indeholder skadelige stoffer. Når de opvarmes, bliver de til phenoler og trænger ind i luften. Balsam bomuldsuld betragtes som sikrere, den indeholder meget mindre skadelige stoffer.

Slaget uld er opnået ved brug af højovnsslag og andet affald fra den metallurgiske industri. På grund af den gennemsnitlige termiske ledningsevne og evnen til at absorbere en stor mængde fugt er det ikke egnet til opvarmning af et koldt loft.

Glasuld er det mest egnede materiale, og det har desuden en ekstremt lav pris.

Den åbenlyse ulempe er, at hvis materialematerialer kommer på huden eller slimhinderne hos en person, kan det være sundhedsfarligt. I dette tilfælde rådgiver eksperter, når de arbejder med denne type isolering, at bruge handsker og specielle beskyttelsesmidler.

En klar fordel ved uld som varmeapparat derhjemme er enkelheden ved transport og installation. Dette er muligt på grund af lav vægt. Vata har lav brændbarhed, og ved høje temperaturer kan der kun sintres. For ejere af landhuse og hytter er det vigtigt at vide, at glasuld er ikke den mest foretrukne levested for insekter, forskellige gnavere og skimmel.

Polyethylenskum er en skummet PVC, som er belagt med et lag folie. Producenten producerer denne isolering i ruller op til en meter bred. Du kan isolere loftet og bruge skum. Men det er vigtigt at vide, at i dette tilfælde kræves yderligere installation af suspenderede strukturer. I et privat hus er det også godt at bruge polystyrenskum. Den passer godt og på grund af dens gode tæthed bruges den ofte på loftet som grundlag for yderligere puttying.

Udvidet ler er også meget populær. Det er bedre, hvis det er lavet af let legeret ler. På grund af dette er materialet let og af en ret porøs struktur. Produktionen af ​​moderne varmeapparater giver dig mulighed for at vælge skumprodukter. Mange bygherrer betragter isover som en varmelegeme. Dette materiale er i mange henseender ligner mineraluld. Men det er mere modstandsdygtigt og modstandsdygtigt over for stress.

En anden værdig mulighed er penofol. Dens karakteristiske træk er ejendommen til at afspejle termisk stråling. Dette materiale er velegnet som varmelegeme indenfor og uden for huset. Det betyder, at det er muligt at varme hele landet hus, og ikke kun loftet.

Glem ikke om polyurethanskum. Det er et praktisk materiale af god kvalitet, der opfylder alle de nødvendige egenskaber som varmelegeme. Det er et monteringsskum, som du kun skal sprøjte for at opnå det ønskede resultat. Det varmer ikke kun, men bidrager også til lydisoleringen af ​​rummet.

For lejere i en lejlighedsbygning er det bedst at opnå tilladelse fra administrationsselskabet og at isolere gulvet på loftet.