Sådan skæres en sokkel i loftet: hjørner

I dag er det umuligt at forestille sig det indre af et bolighus eller lejlighed uden loftsplinter. Plinten dækker ujævnhederne i det hængende loft eller tapet, revner og ufuldkommenheder af væggene, giver den indvendige fuldstændighed. Men hvordan man laver basispladen ideelt tildækket på det vigtigste sted - i hjørnet? Der er flere måder.

Brug af fartøjet

Korrekt skære soklen til montering i hjørnet hjælper stålkassen - en speciel enhed, der er en bakke til skærebræt, plast osv. Fra forskellige vinkler. Ting kan købes i butikken eller gøre dig selv. Normalt er en sav knyttet til lageret, der sælges i butikker, men du kan bruge dit eget værktøj.

Stuslo fabrik produktion

Kroppen har en forsænkning under udskæringsbrættet eller soklen og spalten til saven, som er i en vinkel på 45 og 90 grader. Du skal skære basispladen i en vinkel på 45 grader.

For at afbryde soklen med denne enhed skal du udføre følgende trin.

 1. Vi sætter soklen til det fremtidige fastgørelsessted.
 2. Vi bemærker, hvor vi vil afskære.
 3. Vi lægger soklen i rensens rende, så den nederste del presses mod apparatets overflade, og den del, der smøres med lim, "kiggede" op.
 4. Afkort plottet og skub saven ind i et af de 45 graders huller.
 5. Vi korrigerer sektioner ved hjælp af en kniv eller den samme sav (vi fjerner uregelmæssighederne).

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten med mousse

Herefter kan soklen limes på plads.

Hvordan laver man en flaske alene?

Hvis det ønskes, kan barrows laves derhjemme. Det kan være lavet af træ eller jern. Arbejdets dimensioner spiller ikke en særlig rolle, men jo bredere det er, desto mere præcist vil dine nedskæringer være. Men hvis bredden er større end længden af ​​hacksaven, hvormed du skal skære bundpladerne eller pladerne, vil klippet være ekstremt ubelejligt, så du behøver ikke at tage for bredt et emne.

For det første er den tværgående retlinie lagt i midten af ​​emnet. Derefter fremstilles mærker i en afstand på 1/2 af bredden af ​​emnet fra skæringspunktet mellem den lige linje med emnernes kanter. Derefter forbindes disse mærker på tværs af hinanden, som vist i figuren.

Træ tønder fastgjort med skruer

Så begynder processen med at markere molluskens sidevægge. Vedhæft dem til den allerede markerede base og lav et mærke, der fokuserer på basens layout. Træk derefter fra disse mærker lige over hele væggen.

Ordningen med fremstilling af træ stusla

Herefter begynder installationsprocessen. Vægge skal fastgøres til bunden med skruer, hvis enheden er lavet af træ eller spånplader eller hjørner med bolte, hvis det er af stål. Først efter installation i snit saves savspalter.

Efter at have lavet slots er kufferten klar. Hvis du har en stor mængde arbejde, eller du gerne vil reparere regelmæssigt (professionelt), kan denne enkle enhed fremskynde processen med at trimme skørtbræt 5-10 gange.

Sådan afskæres en sokkel uden flush?

Den nemmeste måde er at tegne en fremtidig skærelinje på papir (pap, tapet) og derefter ved at knytte den til en blank sokkel.

For at gøre dette skal du først fastgøre den tomme sokkel på papiret og tegne to parallelle linjer, der markerer sokkelens sider. Derefter skal du ved hjælp af en vinkelgrader måle 45 grader og tegne en linje for fremtiden. Så bruges tegningen på samme måde som blokken: Et emne sættes på det og savnes langs linjen.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten uden mursten

Ulempen ved denne metode - saven skal holde vægt, fokusere på tegningen, og ikke indsætte i en slot forberedt på forhånd.

Hvis vinklen ikke er lige

Desværre er vinklen mellem væggene i rummet i nogle tilfælde ikke lige, men skarp eller omvendt kedelig. Dette skyldes strukturelle mangler forårsaget af ikke-professionelle bygherrer, arkitektens idé eller konsekvensen af ​​jordbundens nedslid nogle gange efter bygningens opførelse. Dette er især almindeligt i landsbyhuse og landhuse.

Husplan med skarpe og ydre hjørner

Ingen blok- eller udskiftningstegning i dette tilfælde hjælper ikke, og du skal lave markeringen på plads.

 1. Fastgør emnet til en af ​​væggene, så det hvilede mod den anden væg med sin ende.
 2. Tegn en linje i loftet langs emnet.
 3. Udfør den samme funktion på en anden væg.
 4. Ved skæringspunktet mellem to linjer skal du sætte et mærke på selve emnet.
 5. Tegn en linje fra mærket til hjørnet af emnet og skær det langs.
 6. Gør det samme med det emne, der bliver fastgjort til en anden væg.
 7. Lim begge emner de vil passe tæt.

Udvendige hjørner

Det sker, at der i rummet ikke kun er interne, men også ydre hjørner, som også skal klistres over med en sokkel (se billede). Hvordan gør man det? Der er også flere måder. Den nemmeste måde, som ved interne hjørner, skæres ved hjælp af miterboksen. De ydre samlinger skal skæres, så den side, der skal limes til loftet, er på overfladen af ​​kroppen, og den side, der trykkes mod væggen, vender mod væggen på armaturet.

Som i tilfælde af indre hjørner kan du bruge markeringen "på plads", dvs. tegne linjer på loftet. Her er teknologien nøjagtig den samme som den, der bruges til de indvendige hjørner.

Du kan bruge markeringerne på væggen ved at fastgøre emnet og tegne en linje langs dens nederste kant (se billede).

Hvis det ydre hjørne er for rundet, kan du ændre forbindelsen med en kniv.

Trim loftplinten. Yder- og indvendige hjørner

Til det punkt, hvor de konvergerer, tegnes en linje direkte langs forbindelsens fremtidige del. Fra det punkt, der er på loftet til det andet. Den resulterende markering er den linje, på hvilken du skal slukke eller afbryde forbindelsesdelene. Ved hjælp af disse teknikker kan du ikke længere spekulere på, hvordan du dræber hjørnerne af loftsplinten.

Hvilke værktøjer kan jeg bruge?

Muligheden for brugen af ​​visse værktøjer i forbindelse med materialerne vil blive lavet soklen.

Tabel. 1. Typer af materialer og egenskaber ved deres brug.

Sådan laver du et hjørne af loftsplinten med miterboksen og improviserede midler

Loftplinten er et produkt, som i udseende ikke afviger i noget fra analog til gulvbelægninger. Det kaldes også filet. Denne detalje tjener til at maskere leddene i væg og loft. Den er installeret i slutningen af ​​færdiggørelsen, da elementet ikke har nogen funktionel belastning, men spiller kun en dekorativ rolle. Processen med montering af produktet er ret simpelt, men mange står over for dilemmaet af hvordan man laver loftets soklens vinkel. Afhængigt af de materialer og værktøjer, der er tilgængelige, skæres hjørnerne af fileterne på forskellige måder.

Materialet i loftpladen

Moderne byggemarked tilbyder følgende muligheder for disse produkter:

 • Polyurethan. De betragtes som den højeste kvalitet og pålidelige. Derudover er de fugtighedsresistente og elastiske. Blandt manglerne er det værd at bemærke de høje omkostninger og eksponering for temperatur ekstremer. På grund af denne funktion kan hjørnerne af loftsplinten af ​​dette materiale knække, hvis ovnen er installeret nedenfor. Det er også vigtigt at huske på, at med ukorrekte trimning er små deformationer mulige, hvilket til sidst kan føre til betydelige forvrængninger.
 • Polystyren. Næsten ikke anderledes end det foregående materiale, men de har et lavere niveau af styrke, derfor let brudt på grund af mekaniske effekter. Desuden koster polystyrenprodukter lidt mindre.
 • Polyvinylchlorid (PVC). Dette er den billigste version af materialet. Lavpris har efterladt et mærke på kvaliteten: det er svært at arbejde med produkterne, de er tilbøjelige til dannelse af buler. For at gøre det ydre eller indvendige hjørne af loftplinten PVC, skal du have stor erfaring og specialværktøjer. Men producenterne af disse produkter står ikke stille, og i dag til dette formål kan du købe specielle armaturer - hjørner til loftsplinter, takket være, at selv en nybegynder hjemme mester kan udføre installationen af ​​plastdele.
 • Wood. Sådanne baseboards ser spektakulære ud. I modsætning til alle andre produkter er træmaterialer monteret på skruer eller negle, og ikke på lim.
Varianter af loftsplinter fra forskellige materialer

Ovenstående muligheder kan fremstilles i forskellige størrelser, har en reliefbelægning eller være helt glat. Produktets farve er normalt hvid, men hvis du ønsker det, kan du finde eller bestille andre.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at installere smalle bundplader på høje vægge og omvendt. For standard højhøjder er det bedre at vælge et produkt med en bredde på 45 mm.

Oprettelse af filet hjørner

For at forbinde de to strimler kan du bruge dekorative hjørner til loftsplinter. Men i mangel af dem er det nødvendigt at behandle materialet. Næste vil blive diskuteret, hvordan man skærer et hjørne på loftsplinten.

Sådan bruges mousse til forarbejdning

Stuslo er et af de enkleste tømrerværktøjer, som det bruges til at trimme forskellige produkter fra forskellige vinkler. Normalt er det en plast, metal eller træbakke med flere slots i væggene. I den enkle version er der kun slots til vinkler på 45 og 90 grader. I mere komplekse situationer er der flere vinkler, og det professionelle værktøj er udstyret med en drejemekanisme, der giver dig mulighed for at styre skæreelementet i enhver vinkel. Funktionsprincippet er simpelt: Før klippe hjørnet af soklen fastgøres arbejdsstykket i en bakke, og så skæres det med et skæreværktøj (kniv, sav osv.) Og slipper den ind i spalten.

Trimming loftsplanker med hjælp fra kroppen

Sådan slår du loftplinten til indersiden af ​​hjørnet:

 1. Det første skridt er at fastgøre soklen til overfladen og markere den ønskede længde med en blyant.
 2. Installer derefter elementet i bakken, så dets aktuelle position falder sammen med positionen på overfladen.
 3. Ved hjælp af en klemmemekanisme fastgøres soklen på værktøjsbeholderens fjernvæg.
 4. Produktet er taget med venstre hånd. Derefter skal du vælge den rigtige position af skæreelementet (vinkel på 45 grader). Samtidig skal værktøjshåndtaget være så tæt som muligt på venstre hånd.
 5. Anvend en let tryk på den del, begynd at trimme. Det er vigtigt ikke at presse produktet for hårdt, ellers kan du deformere det.
 6. De samme manipulationer, kun i et spejlbillede, skal udføres med den anden sokkel.

Derefter skal trimmet strimler kontrolleres for korrekt behandling. For at gøre dette er det nok at slutte sig til loftsplinten ved blot at fastgøre lamellerne på overfladen. Hvis der anvendes et træprodukt, skal det højst sandsynligt behandles yderligere med en fil.

Tip! Først og fremmest er det nødvendigt at arrangere de indre hjørner på loftsplinterne, kun derefter gå videre til ydersiden. Ellers kan det ikke være nok længden af ​​de overtagne stropper.

Trimning af indersiden og udvendig hjørne af fileten

Sådan korrekt trimme loftet soklen til det ydre hjørne:

 1. Før du dræber hjørnerne, skal du vedhæfte en filet til kanten af ​​væggen, så produktet går lidt over overfladen og gør et mærke.
 2. Derefter skal du gøre det samme som i de tidligere instruktioner.
 3. I slutningen skal du montere og om nødvendigt yderligere bearbejde kanterne med en brevpapirkniv eller -fil.

Det er vigtigt! For at skære hjørnerne af skørtpladerne med det støbte stykke, kræves en perfekt flad overfladevinkel på 90 grader. Hvis der er uregelmæssigheder på væggene, på grund af hvilke der vil være afvigelser på mere end 2 grader, skal du bruge andre værktøjer.

Håndtering af fileter ved brug af markering

Det mest almindelige resultat af målretningen er flade hjørner. Men i nogle tilfælde er afvigelserne så store, at selv efter montering og filetbehandling med en fil forbliver huller. Og så er spørgsmålet om, hvordan man korrekt afskærer loftsplinten ved hjælp af miterboksen, meningsløs, da det i denne situation er bedre at trimme lamellerne med den indledende montering på plads. For denne procedure skal du bruge følgende:

 • Et tyndt fast blyant eller en markør (et sådant værktøj efterlader klare linjer, så du behøver ikke at kigge).
 • Et lille stykke filet.
 • Linjal eller målebånd.
 • Special konstruktion eller kontor kniv til behandling af polystyren, polyurethan eller PVC baguetter.
 • Saw eller hacksav til behandling af træplanker.

Før klipning af loftsplinten er det nødvendigt at læne stangen mod hjørnet og trække en linje langs produktets yderkant på loftoverfladen. Derefter føj det samme fragment af filet til den modsatte væg og tegne den samme linje.

Som et resultat vil der være et kryds på loftoverfladen, hvor du bliver nødt til at tilslutte de skårne stykker. Det resulterende mærke overføres skiftevis til de dele, der vil blive dokket.

Markering for at trimme basisbordets vinkel

Så skal du tage en linjal og tilslut kanten af ​​fileten med markeringer. Derefter lægges produktet på bordet og skæres langs linjen.

Denne metode er ret simpel, men den bærer nogle risici. Som følge heraf kan indersiden af ​​basispladen forstyrre forbindelsen af ​​dele på overfladen. For at forhindre dette, kan du gøre det som følger: Før du klipper loftplinten i hjørnerne, skal det placeres på bordet i samme position, hvor det vil blive limet til væggen. Skær derefter det ydre hjørne eller det indre hjørne i en 45 graders vinkel. Tilsvarende bør den næste linje behandles. Således kan lang behandling efter montering undgås.

Derefter skal du justere fugen, men allerede på installationsfiletets sted. Det vil sige, inden du lim loftsplinten i hjørnerne, skal du kontrollere den indre sammenføjning uden at påføre klæbemidler eller fastgørelsesdele. Udfør derefter de samme manipulationer for den ydre hjørnestrimmel. Efter færdigmontering og bringe hjørnerne til perfekt stand, kan du lime produkterne.

Nu skal spørgsmålet om hvordan man docker loftstøbninger på ujævne hjørner ikke opstå.

Trimning med hjælp af en firkant

Lad os nu se på hvordan man trimmer loftplinten ved hjælp af et standard sæt værktøjer. Til dette skal du:

 • linjal eller målebånd
 • square;
 • konstruktion, kontorkniv eller håndsav.

Hvordan kan du afskære hjørnet af loftsplinten, hvis overfladen er helt glat:

 1. Påfør en linjal i en vinkel på 45 grader til fileterne. Ved hjælp af en kniv afskæres et unødvendigt fragment med en håndbevægelse.
 2. I nærværelse af et træprodukt skal du først lægge mærkerne i blyant og så med en sav eller en savsås.

Hvis overfladen af ​​væggene har uregelmæssigheder, er den første ting at måle graden af ​​vinklen, så divider den med to. Antag vinklen på 80 grader, hvilket betyder at hvert produkt skal skæres i en vinkel på 40 grader.

Hvis tilstødende vægge ikke danner en ret vinkel, så skal der foretages nogle beregninger for at trimme bundkortet.

Dekoration gennem dekorative hjørner

Den nemmeste måde at docke loftslister i hjørnerne er at bruge specielle produkter. De sælges i hardware butikker og er umiddelbart klar til brug. Galtler limes simpelthen til overfladen, og leddet er lukket med et dekorativt element. I dette tilfælde er spørgsmålet om, hvordan man korrekt slår plinten, ikke fornuftigt. Selv om leddet viste sig at være ujævnt, vil denne fejl blive skjult af et dekorativt hjørne.

Sådan erstattes en cask med improviserede midler

Hvordan laver man hjørnerne af loftplinten ved hjælp af tilgængelige værktøjer? Der er flere måder:

 • Den første vej. Det er nødvendigt at forberede tre træplader af samme tykkelse og bredde. Brug negle eller skruer til at forbinde dem med et U-formet design. Markér vinklerne ved 45 og 90 grader (for dette har du brug for en firkant eller en grader), og derefter lav et snit med en hacksav. Resultatet bliver en improviseret blok. Sådan trimmer du loftsplinterne ved hjælp af dette værktøj er angivet ovenfor.
Ordningen for fremstilling af fartøjet med deres hænder
 • Den anden vej. I dette tilfælde skal du bygge en simpel struktur for at holde fileten, inden du skærer loftplinten. For at gøre dette skal du tage to brædder og lave et hjørne af dem. Tag derefter papiret og træk linjer på det i forskellige vinkler. Nu overvej hvordan man skærer hjørner ved hjælp af det resulterende værktøj:
  • Fileten er placeret på et træhjørne;
  • På det markante sted påføres et mønster med trukket linjer på produktet og trimning udføres.
Mulighed for hjemmelavet stusla
 • Den tredje vej. Denne metode er den nemmeste, men det kræver nogle erfaringer og en solid hånd. I dette tilfælde kan du bruge ethvert design, der har en ret vinkel, for eksempel en tabel.

Tip! Før du skærer hjørnet, skal du tage målinger på fastgørelsesstedet. For at markere det indre hjørne begynder de at måle fra krydset af væggene. Før du skærer det ydre hjørne, skal du anvende markeringen, idet du tager højde for det faktum, at produktet går ud over overfladegrænserne til dets tykkelse.

Installation af bundplader

Denne operation lykkes, hvis du følger flere anbefalinger:

 1. Installation af loftfileter begynder med hjørnernes design. Når du har gennemført denne operation, kan du installere de resterende dele.
 2. Under fastgørelsen af ​​produkterne er det nødvendigt at trykke på deres kanter, så der ikke er huller tilbage. I dette tilfælde skal overskydende lim fjernes straks, så det ikke har tid til at tørre.
 3. Hvis PVC-soklen blev købt, så fikseres det, kan du bruge den færdige kittet, som måske er forblevet efter færdiggørelsen.
 4. Inden du klæber soklen i loftet, er det nødvendigt at behandle overfladen med en speciel primer eller bare vand. Så er fileterne installeret på deres steder, og de venter til overfladen under dem tørrer ud. I slutningen forsegles sømme og huller med et tætningsmiddel eller andet materiale med en lignende sammensætning. Det er bedre at bruge tætningsmidler indeholdende akryl.
Efter afslutningen af ​​installationen af ​​sokler er alle led og huller forseglet med tætningsmiddel

Installation af loftsplinter er en ret simpel procedure, som endog en håbende mester kan klare. Det vigtigste er at følge ovenstående anbefalinger og regelmæssigt kontrollere installationens rigtighed ved hjælp af et niveau, selvom øjnene ser helt flad ud. Det er også vigtigt at huske, at dette element kun bærer en dekorativ belastning, derfor er selv de mindste fejl uacceptable.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinterne: ved hjælp af kroppen eller uden den

Når man planlægger installationen af ​​loftsplinter i deres lejlighed, tænker mange på, hvor svært arbejdet kan være. Alt er dog ikke så skræmmende: Loftplinten kan installeres med dine egne hænder - det vigtigste er at vide om nogle funktioner i de materialer, hvorfra dette efterbehandlingselement er lavet.

Forskellige materialer og deres egenskaber

 • Træ. Det mest holdbare materiale i forhold til de andre to nedenfor, hvis fordele er hårdhed, slagfasthed og evnen til at modstå visse mekaniske belastninger. Træplinter (andre navnefileter), limet til loftet, er dog også forholdsvis nemme at behandle - de kan skæres (til dette formål anvendes en savsav), lakeret. Træ vil give varme til interiøret. Minuserne kan kaldes en højere pris end skummet. Udseendet af træfileter bevarer imidlertid længere tid end skummet.

 • Skum. Måske er dette materiale den mest skrøbelige - det er ustabilt for mekaniske skader, ridser og endda lyschok. Af fordelene - let vægt, muligheden for farvning i forskellige farver og nem behandling (det kan skæres med en brevpapirkniv - sandt, meget omhyggeligt).

 • Styrofoam. Dette materiale kan betragtes som en slags skum, men dets styrkeegenskaber er noget højere (ekstruderet polystyrenskum er mere tæt end skum). Med hensyn til forarbejdning er udvidet polystyren lige så nemt skåret med en regelmæssig skarp kniv og har også en lav vægt, og det er en vigtig faktor, når man overvejer belastningen på væggene.

  Både polyfoam og polystyrenskum har en væsentlig fordel: Materialets blødhed gør det muligt at presse soklen så tæt som muligt til hjørnerne og til hinanden, hvilket resulterer i, at der ikke er huller. Derudover er moderne polystyren skørtplader lavet på en sådan måde, at de har en lille recess - især for skjulte ledninger.

  Nyttigt. Polyuretanstik kan omdanne udseendet til en standard lejlighed til et elegant stilfuld interiør.

  Stuslo - værktøj til skæring af baseboard hjørner

  Der er to måder at skære hjørner på - ved hjælp af værktøjet (miterboksen) og uden den. Vi vil overveje begge metoder.

  En miter boks er en snedker værktøj, som er en lille rektangulær bakke (den kan laves uafhængigt af træ eller købt af plast eller metal), i væggene, hvor der er riller. Sporene styrer hacksagbladet i en vis vinkel på bakken af ​​aksen.

  Vigtigt: Skærekanten er altid skrå og svarer til 45 °, når elementerne beregnet til stødmontering i loftets hjørner behandles. Skrå snit giver en strammere passform af fileterne.

  Gør håndværket med egne hænder

  Desværre har ikke alle boliger et helt arsenal af tømrerværktøjer, men lighedskabens lighed kan dog laves selvstændigt. For at gøre dette sammensætter de en rektangulær bakke af plader, så sporer savnes ind i væggene i en vinkel på 45 °.

  For at måle vinklen kan du bruge 2 nedklapte plader og en grader eller en almindelig højre trekant - det er tilfældet, og du er færdig!

  1 metode - trimmer kanten af ​​soklen med mousse

  Det skal bemærkes, at loftets hjørner kan være både interne og eksterne, og forskellen mellem dem ligger i metoderne til sammenføjning og forskellige snitskæringer. De første er i leddene af to vægge og loftet, det andet i udformningen af ​​fremspring, søjler, yderkanter af nicher, pilasters osv.

  Hældningsvinklen i rillen i sagen kan være 45 ° og 60 ° og 90 °. Professionelle tømrere erhverver stål med en drejemekanisme - i dette meget bekvemme at dreje skæreværktøjet, når der skæres i soklen.

  Skæring "indre" hjørner

  Det er vigtigt! For at skære det "indre" hjørne skal fileterne placeres på bunden af ​​kroppen med den øverste del - den der skal limes til loftet. I dette tilfælde skal den nederste del af planken være tæt presset mod bakken.

  Trin 1: Korrekt måling af længden af ​​soklen i henhold til dets markeringer på væggen, tegner en "serif" med en blyant på materialet til fremtidig skæring.

  Trin 2: Installer materialet i kassen. Korrektheden ved at skære kantene på fileterne og følgelig er nøjagtigheden af ​​at placere dem på loftet afhængig af den korrekte placering af soklen i bakken.

  Trin 3: Når soklen er monteret og fastgjort i stoffet (du kan blot trykke materialet fast med en hånd), sættes en håndsav i sporet ved 45 °. Nu kan materialet skæres. Kanten af ​​den anden sokkel, som vil blive installeret ved siden af ​​den første, skæres på samme måde, kun som i spejlbillede (soklen er sat i den modsatte retning, kan kantene skæres i samme vinkel på 45 °).

  Vigtigt: Ved trimning af kantene på fileterne behøver du juvelerens nøjagtighed - ellers vil materialet blive beskadiget og også soklernes udseende i væggenes samlinger. Hvis der anvendes skumpolystyrenlister, kan kantene skæres af med en regelmæssig skarp kniv uden en køje. Det skal dog huskes at skære hjørnerne skal laves fra forsiden.

  Skæring "ydre" hjørner

  Forskellen i at skære det "ydre" hjørne fra det "interne" er, at bundpladerne skal stikke lidt ud fra væggen - til den såkaldte overlapning.

  Gentag trin 1, 2, 3 på samme måde som at skære "indre" hjørner. Det skal dog huskes, at den øverste del af soklen (en af ​​kanterne) skal have et lille tillæg. Den anden (tilstødende) overlejring er skåret på samme måde, kun spejlet til den første.

  At skære kantene i træloftets sokkel er lettere (og bedre) med bare en hacksav - med små hyppige tænder. Derefter bliver skiverne mere præcise og jævne. Og skummet er godt skåret og den sædvanlige skarpe kniv (eller konstruktion) - men bladet skal være godt honet, ellers vil materialet smuldre, når det skæres.

  Hvis skæringen var nøjagtig og pæn, vil de to tilstødende planker ideelt set falde sammen med hinandens kanter. Hvis der er stød eller ruhed på kanterne, kan de skæres med en skarp kniv for en god pasform.

  2 metode - trimning af soklens kant uden hjælp af tønde

  Hvis du ikke ønsker at bruge tid på fremstilling af mos, så kan du lave markering direkte på loftet! For at gøre dette skal du klippe kanten af ​​sokklen i en ret vinkel, så søjlen påføres på hjørnet som planlagt til at blive installeret, og soklens kant er markeret.

  Tilsvarende kommer med den anden linje.

  Når linjerne er adskilt, markeres skæringspunktet mellem de to linjer direkte på lamellerne - dette vil være den skårne linje af kanterne af tilstødende basisplader.

  3 metode - trimning af soklens kant ved hjælp af en "skabelon"

  Hvis der ikke er noget ønske om at tinker med fremstilling af sprængeren, eller du sætter soklerne "i århundreder" (det vil sige blokken vil aldrig komme i brug andre steder), så kan du lave et regelmæssigt mønster af tykt pap. Især denne metode er velegnet til dem, der har ujævne vægge og stød hjørner (for eksempel er væggen af ​​vægsamlinger ikke rektangulære).

  Karton skal måle og markere snitlinjerne på soklen (som vejledning).

  Trin 1. Forbind to planker i rette vinkler, fastgør dem med negle.

  Trin 2. Installer bundkortet i denne "bakke", som om det var installeret på loftet, læg "bakken" sig selv langs kanten af ​​kartonskabelonen.

  Trin 3. Fokuser på markeringen, afkanten af ​​soklen. På samme måde skal du klippe en anden filet og sætte begge ender sammen.

  Vigtigt: Når klippe kanter på kniven (hacksav) bør holdes strengt opretstående!

  Anbefaling til udsmykning af baseboard hjørner

  For meget dovne producenter har kommet op med en sådan metode som at dekorere hjørnesamlinger med overlejrede hjørner. Samtidig er det ikke nødvendigt at måle kanterne på basisplader til smykkedesign - det er nok at klæbe strimlerne og lukke ujævne led med dekorative hjørner af samme farve som fileterne selv.

  Det vil ikke være så billigt, men det vil spare meget tid - især hvis lejligheden har ujævne vægge.

  I den næste artikel vil vi forklare, hvordan man laver et fladt loft i lejligheden eller på balkonen.

  Hvordan man dræber hjørnerne af loftsplinten

  Hvordan skal loftplinten skære hjørner?

  • Materialer til produktion af basisplader
  • Hvordan man arbejder med boksens hjælp?
  • Skærestrimler til ydre og indvendige hjørner
  • Sådan skæres uden flush?
  • Hvordan laver huller usynlige?

  Reparation i lokalet er afsluttet med installation af bundplader, gulv og loft. Hvis de nederste dekorative strimler ikke er alt for slående, er loftfilet synlig, og det samlede indtryk af reparationen i lokalet afhænger også af, hvor godt det er installeret. Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten beskrives nedenfor, men husk nu, at det mest opmærksomme betales til tilstanden af ​​leddene i loftsplinterne. Gabet i hjørnerne af fileterne angiver, at du har markeret og trimmet de modstående strimler forkert. Efter henstillingerne kan du nemt klare præcis skæring af enden af ​​grundpladerne. Og for at opgive installationen af ​​loftfileter er det ikke værd, da de ikke kun skjuler leddene af loftet og væggene, men kombinerer også alle overflader i rummet til en enkelt sammensætning.

  Trimning af tilstødende fileter til indvendige hjørner.

  Materialer til produktion af basisplader

  Til fremstilling af loftplanker anvendes 4 typer materiale:

  • ekstruderet polystyren skum;
  • skumplast;
  • tømmer;
  • PVC.

  PVC galteller fungerer som en efterbehandling profil til væggene af plastpaneler. Deres installation er lige så simpelt som installationen af ​​PVC-plader, og hjørneforbindelserne er lukket med overlays. På skærepladerne af træ og polystyren skal man dog skære hjørnerne forsigtigt for at sikre pæne led uden huller. Skørtskum og polystyren er nem at behandle. Det kan endda skæres med en brevpapirkniv. Ekstruderingsmaterialet er noget tættere end det opskummede materiale, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for mulig skade, og det skæres lidt sværere, og resten af ​​de to typer skum er næsten ens. Traditionelle træbaseboards bliver nødt til at blive skåret med en hacksav. Værst af alt forarbejdning kan være planker, der er lavet af hårdttræ.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Hvordan man arbejder med boksens hjælp?

  Trin af installation af loftstik vinkel.

  Ved skæreplader er hovedopgaven at skære hjørner korrekt. I rum med retvinkler er fileter lettere at skære: du behøver bare at modstå, når du skærer 45 °. Før du skærer hjørnerne af loftsplinten, skal du sætte en firkant i de tilsvarende afsnit af loftet, og hvis siderne er tæt nok til væggene, så kan du sikkert bruge en blok. Denne enhed gør det muligt at skære træstykker og andre materialer på nøjagtig den angivne vinkel. Ikke desto mindre, før du starter arbejde, er det bedre at øve på grove emner for at få en vis oplevelse.

  Og processen med at skære loftplint i brystet ser ud.

  1. Soklen er indsat i stykket.
  2. Dens ansigt, der vil røre loftet, skal presses mod siden af ​​støbejernet.
  3. En træ sav (til træplader), en metal sav eller en konstruktion kniv (til skumfileter) er indsat i fastgørelsesslidserne.
  4. Vinklen er skåret.

  Arbejdet skal være godt skærpet skæreværktøj til hjørnerne af loftet soklen blev savet så præcist som muligt.

  Efter behandling af 2 tilstødende planker skal du vedhæfte dem til installationsstedet og kontrollere, om der er huller mellem dem. Små huller (op til 2 mm) kan fastgøres. Endene af skørtpladen lavet af PPP er trimmet med en kniv, og kanterne af træproduktet bliver slibet med papirpapir indpakket rundt om baren.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Skærestrimler til ydre og indvendige hjørner

  Skive trim trim striber det indvendige hjørne af loftet sokkel.

  Du skal huske retningen for skære hjørner, da det kan være, at du så begge skørt i en retning, og det vil være godt, hvis du kan installere dem på et andet sted. For at undgå at fejle, brug tipet. På bogstavet "a" betegnes kanten ved siden af ​​væggen, og bogstavet "b" betegner siden ved siden af ​​loftet. Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten, hvis de er eksterne. At møde dem i moderne boliger er ret vanskeligt, men de findes stadig i gamle lejligheder.

  Bemærk venligst, at de indvendige led i siderne af lamellerne, der presses mod væggen, er længere end de sider, der presses mod loftet. På de ydre led er siderne af overlapningen til overlapningen længere. Med dette i tankerne kan du korrekt markere til skæring. Hvis soklen støder op til de indre hjørner, er dens længde lig med afstanden mellem dem. Afstanden fra enden er lavet på sin loftsdel. Hvis der er udvendige hjørner bag fileten, skal den være længere end væggen. Et mærke er anbragt på loftfladen ved krydset til hjørnet, og et segment tilføjes til vægfladen. Nogle strimler med den ene ende støder op til det indre hjørne og andre - udefra. I overensstemmelse med dette gjort og markup.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Sådan skæres uden flush?

  Det er muligt at skære soklen uden skylning. Med rette vinkler er det lettere at gøre. Bredden af ​​plankens endeparti måles. Så på sin øverste eller nederste side (afhængigt af hvilken filet du har brug for) er et mærke placeret i samme afstand som barens bredde. Fra hjørnet til punktet er en linje.

  Derefter kan du skære soklen. For at passe tilstødende elementer til hinanden kan du bruge et bord eller et rektangulært mønster. Justering af lamellerne med deres hjælp er ikke nødvendigt at konstant stige til loftet og vedhæfte fileter til det.

  Til vinkler afviger fra 90 °. klippe stropperne lidt vanskeligere. Under alle omstændigheder skæres deres ender i en vinkel svarende til halvdelen af ​​vinklen mellem væggene, så det er vigtigt at måle det så præcist som muligt. For ikke at købe en lille protractor, lav en enhed med 2 skinner, der fra den ene side strammes med en selvskærende skrue eller skrue. Fastgør dem til loftet i hjørnedelen, opløs lamellerne, indtil de hviler mod væggene. Ved hjælp af graden kan du måle den resulterende vinkel.

  På baggrund heraf skabes et mønster, som vil blive brugt til såning af loftsplinten. Den enhed, du har, kan du bruge til at måle de resterende vinkler.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Hvordan laver huller usynlige?

  Du har stadig mulighed for at gøre hullerne i et vist omfang usynlige. Gabet mellem træfileterne kan fyldes med kitt og derefter tørres med sandpapir. Mellemrummet mellem skumprodukternes ender er fyldt med akrylforseglingsmiddel. Det er ønskeligt, at sammensætningerne til påfyldning af huller i strimler af PPP ikke adskiller sig fra tonen fra fyldstofferne selv.

  Nogle producenter fremstiller hjørneplader til loftfileter. Ved at købe dem i et sæt med baseboards, letter du i høj grad processen med at forbinde hjørne dele af lamellerne. Alle defekter vil blive gemt bag foringen.

  Hvordan man dræber en loftsplint?

  Ved at følge de enkle regler kan du nemt håndtere skæreplader til loftet.

  Hvordan slår man et hjørne på en loftsplint med en møll?

  En gooseneck er et specielt mønster, der ved skæring af en sokkel styrer hacksaven (sav) i den ønskede vinkel. Denne teknik giver dig mulighed for at få en pæn ende.

  Den traditionelle vinkel er 45 grader. Du kan lave et træemne til at skære dig selv.

  Hvis hjørnerne i rummet ikke er lige, er det praktisk at skære med en papirskabelon.

  For ydre og indre hjørner vil elementets position være anderledes. Fileten passer ind i kassen, stramt presset mod siden af ​​mønsteret. I den rigtige retning er trimning.

  Hvordan skære hjørner på loftplinten uden flush?

  Sådan slagtes loftplint. Hvis du ikke tidligere har været udsat for denne type arbejde, skal du udøve færdigheden i små stykker for ikke at ødelægge hele panelet i tilfælde af en fejl. Ellers kan det være fyldt med sådanne fejl:

  1. Start med markering. Først trimmer enden, som støder op til den tilstødende planke på en flad væg. Dette kan gøres med en almindelig hacksav. Når fragmentet er klar i længden, fastgør det til væggen.

 • Til trimning i hjørnet er det ikke nødvendigt at bruge stuslom. Mærkning kan gøres direkte på loftet. Tag et lille blik, med en blyant, marker sin disposition. Gør det samme på den tilstødende væg. Krydsningspunktet for linjerne overføres til lamellerne. Skæring sker langs linjen, der forbinder de øverste og nederste punkter.

 • Fastgør det færdige stykke. Påfør siderne ved siden af ​​væg og loft på enden af ​​klæbemidlet. Fix på væggen.

 • Fjern støv og overskydende lim med en ren klud og børste.
 • Gentag samme række handlinger for den tilstødende væg, begyndende fra markeringen i hjørnet og slutter med fjernelse af overskydende lim. Eksperter anbefaler at trimme begge hjørneelementer, og kun derefter fortsætte med at fastgøre dem på understøtningsstrukturen.

  En uundværlig del af interiøret er gulvtæppet, hvilket gør rummet til en særlig følelse af komfort i hjemmet. Hvordan man opretter et tæppe med egne hænder, vil vi vise i masterklassen.

  Den integrerede egenskab af homeliness og komfort er en stilfuld blød lænestol. Hvordan man laver en stol med egne hænder, vil vi vise i masterklassen.

  En særlig følelse af homeliness og komfort vil give en blød og behagelig stol. I mesterklassen viser vi, hvordan du kan lave sådanne møbler med dine egne hænder.

  Ved hjælp af loftsplint er det nemt ikke blot at skjule kanten af ​​tapet eller andre vægdekorationer, men også at omdanne interiøret. Hvordan man limer loftsplinten, vil vi vise i masterklassen.

  Loftsplint - hvordan man dræber hjørnerne af loftplinten korrekt

  Ved første øjekast kan det være os, at det ikke er en så vanskelig opgave at montere en loftsplint. Men desværre er dette langt fra sagen. Faktisk under reparationen kan der være problemer af forskellig art, som helt kan redde dig fra ønsket om at gøre reparationen selv. Dockning af loftlisterne i hjørnerne kan være en af ​​disse vanskeligheder. Mange lejlighedsejere, der besluttede at arrangere en reparation, undrede sig over, hvordan man installerede loftsplinten. Men det er helt uacceptabelt at skære det kun i en vinkel på 45 °. Og kun mestere i deres arbejde kan hjælpe praktiske anbefalinger i løsningen af ​​dette problem.

  Indhold:

  Hvordan man dræber en sokkel og laver et hjørne og dock i hjørnerne?

  Utroligt omhyggelig og meget vigtig funktion i installationens specifikationer ligger i, hvordan man præcist trimmer og monterer i alle tilgængelige hjørner. Faktisk, hvis du sammenligner baguetten med almindelig sokkel, er den udstyret med basis i en vinkel på 38-45 grader. En fælles snit med en vinkel på 45 grader i leddene er undertiden svært at gøre. Når der tilsluttes klargjorte kanter indefra, vil der sandsynligvis forekomme huller.

  Fremragende ydeevne ved skæring af soklen er mulig, hvis skæringen er lavet ikke kun langs yderkanten, men også fra ydersiden (med varianten, hvis arbejdet er udført udefra, indsættes indersiden). Oplysninger om hvordan man dræber hjørnerne af loftsplinten kan findes mere detaljeret ved hjælp af video. Føreren lavede et snit med en speciel midsav. Hvis det ikke står til din rådighed, er hjemmeværktøjet også ret anvendeligt til en sådan proces. Når klippet er organiseret, skal teksten på tagskægget være tydeligt trukket på bagsiden eller forreste.

  Hvordan man dræber loftplinten med egne hænder uden hjælp fra fagfolk?

  Mere foretrukket til installation vil være skumkomponenter. Det er lidt lettere at arbejde med dem. Først og fremmest skal du organisere arbejdet med måling af vægvinkler. Hvis deres værdi er tæt på 90 °, er det nødvendigt at skære kanterne i en vinkel på 45 °. Denne handling skal gøres med næste trim. Hvis de mellemvægge led er repræsenteret ved uregelmæssigheder, divideres vinkelradiusen i halvdelen. Forsøg ikke at forveksle delene: Baguetten, som er fastgjort på venstre side, skal forsynes med et ret snit, og den rigtige filet skal efterlades.

  For at udføre det indre hjørne skal du forsøge at gøre det, så dets nederste del stiger over den øverste og modsat for det ydre hjørne. Den plastiske og ret bløde struktur af polystyrenskumfileter eliminerer behovet for at tilpasse dem til hinanden, hvilket næppe er tilfældet for komponenter fremstillet af træ eller plast. Når du har arbejdet på sideskæringerne, skal du estimere monteringen til loftet til montering. Hvis det er nødvendigt, er der lavet underskæringer i dockingområdet på basen og tilbehøret. Arbejdet med ruvning af bundplader er færdiggjort ved at fastgøre med lim eller skrue fileterne på væggene med yderligere tætning af sømme.

  Hvordan skæres hjørnerne af skørtpladen korrekt af værktøjet til skæring og trimning af hjørner?

  Til skæring af hjørnerne af loftet anbefales det at arbejde med et specialværktøj. Til montering af ledd på professionelt niveau kan en elektrisk mitsav eller en midsav hjælpe. Med denne værktøjskasse vil der blive ydet høj nøjagtighed. Særlige bestræbelser herfor vil ikke være nødvendige. Du skal bare indstille de nødvendige parametre og komme i gang med en savklinge. Blandt de mindst kostbare metoder værd at bemærke er valget af en hacksav eller en manuel smolder. Enkel har en lav pris. Men at komme sammen er ret nemt. Værktøjet er meget groft. Dette er nok den eneste ulempe. Uforsigtig brug kan ødelægge materialet. Derfor er det ikke værd at spare på det. Køb af materiale fra lav-grade træ eller plast er der risiko for delaminering i fibre. Hvis du bruger skum, er det ikke nødvendigt at bruge en sav. Til dette er en konstruktionskniv helt acceptabel. Hans kniv skal have en perfekt slibning. Dette sikrer en præcis udskæring og forhindrer delaminering.

  Hvis du stadig ikke kunne vælge et værktøj til skæring, er dette slet ikke noget problem. Du kan sikkert gå til butikken og købe fileterne, der allerede er forberedt til docking. Der er et andet princip i arbejdet. Til frontal fastgørelse af dele anbefales det at lave snit lige, ikke skråt. Men deres omkostninger bliver højere sammenlignet med traditionelt tilbehør.

  Sådan skæres hjørnerne af loftplinten, tipsmestere

  Hvis du skal skære hjørnerne af grundpladen i rummet, skal arbejdet begynde med køb af kluden. Dette gør det muligt at vælge den ønskede vinkel for arbejdet med en monteringskniv eller trowel, hvis dimensioner afhænger af fronten af ​​det udførte arbejde. Til installation af plastkonstruktion er det meget velegnet at arbejde med en stum med lav hældning op til 90 °. Mest sandsynligt er det sværeste stadium at dockke alle de involverede elementer på en sådan måde, at hullerne ikke bliver udtalt. I denne tid er det nødvendigt at udvikle en skitse. Plint har lige på væggen selv. Hvis sæt af dine værktøjer ikke har nogen værktøjer i øjeblikket, så er brugen af ​​en stencil ret anvendelig.

  Hvordan laver man et hjørne på loftpladen?

  For at udføre loftsvinklen på loftsplinten kræves to vigtige komponenter: lim og en linjal til måling af vinkler. Med en flad væg måles der uden problemer. Men i tilfælde af huller vil der være behov for yderligere foranstaltninger. Det anbefales at forbehandle hjørnerne med tætningsmiddel. I nogle tilfælde ønskeligt maleri. Husk at det først og fremmest er nødvendigt at bestemme, hvad vinklen af ​​produktet vil være, og derefter lave andre manipulationer, for eksempel at skære hjørnet.

  Hvordan skæres loftsplinterne i hjørnerne?

  For at klare opgaven skal du vide om visse nuancer og forberede det rigtige værktøj. Først og fremmest er markeringen af ​​loftets længde, hvorpå der lægges planker. Længden over hvilken hjørnet vil blive monteret og skæret er lavet, måles ved hjælp af stousla. Derefter fremstilles skitser med længdemålinger. Afskæring foregår monteringskniv. Stusla solgt nu i næsten alle relevante butikker.

  Sådan trimmer du loftsplinten?

  Hvis du planlægger en reparation ikke er på professionelt plan, så passer det mest kendte værktøj. Hjørnes radius skal variere fra 45 til 90 grader. For at udelukke fejl, der ofte opstår i forbindelse med skæring, er udviklingen af ​​et layout relevant. Dette er helt acceptabelt, når du arbejder med et plastikprodukt. Dens beskæring udføres ved hjælp af mashens kant. Hvis der ses ujævne kanter, skal du derefter klippe med en monteringskniv. I sokler fremstillet af plastik er det bedre at forsikre måling af flere stykker stucco, og derefter at gøre deres adskillelse.

  Hvad er hjørnerne til loftplinten?

  Hjørnerne på loftplinten kaldes også baguetter. Disse produkter er plastikstykker. De er præget af en dekorativ komponent. Nogle gange i hverdagen er det muligt at se et sådant navn som loftet. Tidligere var deres brug begrænset til afslutningen af ​​offentlige rum. I dag anvendes gardinstænger overalt, herunder når man afslutter lejligheder. Også i første omgang taget målinger af længden af ​​loftet. Ofte reduceres produktion af lofter til brug af polystyren, da dens struktur er tilstrækkeligt komprimeret. Installation af baguetter kræver særlig koncentration. Installation har måske ingen forskelle fra loftet. Nu er markedet for byggematerialer rig på baseboards af forskellige stilarter og teksturer. Den æstetiske del af hjørnet er dekorativt, og den praktiske del er beskyttelsen af ​​det ydre hjørne.

  Sådan docker du loftsplint?

  Vi er klar til at dele med dig nogle praktiske tips om docking af loftsplinterne. Generelt er bredden af ​​din bordplade ikke vigtig overhovedet. For højkvalitetslayout af alle dele skal du sætte et stykke bundplade på væggen og tegne en linje til et andet hjørne med en simpel blyant. Så vil du måle samlingen af ​​soklen og hjørnesamlingen. Derefter påføres fileten ikke til mærket, men til selve hjørnet. Skæringen kan laves med en simpel brevpapirkniv. Pålidelig og stærk forbindelse bidrager til stængerne med sandpapir. Corners er samlet i et generelt design med farve matching.

  Hvad er en træplade sokkel?

  Træloftsokkel er en modifikation af den dekorative loftsdekoration. Med sin hjælp kan du skjule forskellige uregelmæssigheder og ruhed af væggen, samt bringe friskhed og tiltrækningskraft til dit interiør. Foruden plastprodukter findes der også træ. Som regel sælges de i hardwareforretninger og på tømmerfabrikkernes område. Det er bedre at vælge soklen, som passer til den overordnede stil i dit interiør. For at fastholde trægakene i loftet skal du bruge skruer og negle. Installation vil tage nogen tid, selvom selve installationen ikke er så kompliceret. At skære hjørnerne og kramme stykkerne kræver stor omhu. Afsnit af fremtidige led skal behandles. Du skal bruge værktøjer til at skære træprodukter. Teknologien til docking er næsten den samme som andre typer af sådanne produkter. Det vigtigste er ikke at glemme at ordentligt forberede beregningerne af leddene. Derefter vil dockingen være perfekt.

  Hvordan tilsluttes skørt?

  Til denne proces behøver du nødvendigvis en velskåret simpel blyant, en stationær dockingkniv. Den første måling af perimeteren og længden af ​​loftet på rummet, idet de relevante noter i blyant. Hvis overfladen er glat, vil den være helt anvendelig bare en smule. Det er velegnet til montering af planker i små vinkler på 90-120 grader. For at gøre sporene til yderligere layout nedskæringer er lavet. Så er baren placeret under baren. Med ujævne kanter anbefales det at bruge en brevpapirkniv.

  Hvad er skumplastning?

  På markedet for byggematerialer har polystyren længe siden fået en høj købekraft. Montering er simpel. Skumplint er blevet meget anvendt til lofter. Alt dette er nu blevet tilgængeligt og forskelligt. Du kan finde dette produkt i enhver butik med varer til reparation. Disse produkter har fremragende dekorative egenskaber. Soklen sælges som regel i separate fragmenter. Fastgørelse det udføres ved hjælp af en kontorkniv og en kasse. At bestemme længden er nyttig til at lave noter med en blyant.

  Sådan skæres et hjørne til en loftsplint?

  Hvordan skære hjørnet? Ved montering spiller viden om, hvordan man klipper et hjørne af en sokkel, den vigtigste rolle. For at måle vinklen er det nødvendigt at tage en grader og en mærkepenne. Dette vil medvirke til at beregne fra hvilken side af hjørnet et stykke skal fastgøres. Med de eksisterende uregelmæssigheder gøres dette med en mousse i en lille vinkel. Skær derefter de ønskede vinkler ved hjælp af en brevpapirkniv. Hvis du bruger en plastikplade, vil en omtrentlig ordning være nyttig for at undgå fejl, når du forbinder eksisterende elementer.

  Hvordan man dræber en sokkel?

  For at få en ide om, hvordan man præcist dræber bundpladen under installationen, skal du bruge en stationær kniv til ujævne hjørner samt en hæfteklammer, der anvendes til glatte overflader. For plastkomponenter vil en hacksav være den mest egnede. Det giver en let beskæring, som du skal udføre med ekstrem forsigtighed, forsigtigt trykke på sav eller kniv for ikke at skade din hånd i stedet for at skære hjørnet. Stuslo gælder kun for flade overflader. Produktet skæres ofte i en lille vinkel, formodentlig med intervaller op til 90 grader. Den sædvanlige papirvarer kniv klarer perfekt med denne mission. At lave et snit, bør du undgå sider med slots.

  Hvad er en loftsplint?

  Dette er sandsynligvis en væsentlig egenskab til behandling af loftsplint. Den er udstyret med to sider af skæreenderne. Cuts stuslo på alle slags vinkler fra 45 til 90 grader. Soklen er fastspændte ender på begge sider. Skæringen udføres med et skæreværktøj. For at montere delene af soklen korrekt skal du have en blyant. De trækker hjørner til docking. Når alt er markeret, placeres produktet i boksen på en sådan måde, at den er på overfladen. Plint hold med den ene hånd og det andet savsmateriale.

  Hvordan limes loftsplinten?

  For at kunne klare denne opgave skal du tage højde for følgende grundlæggende regler:

  1. Du skal starte arbejde fra hjørnerne af rummet, fordi de er de mest enkle;
  2. Endvidere er andre dele af rummet involveret i fremstillingsprocessen;
  3. Hjørnerne limes på en sådan måde, at der ikke er huller
  4. Hvis soklen er lavet af plast, så til stucco brugt efterbehandling kittet.

  Arealerne til fastgørelsesanordninger anvendes rigeligt med jord eller almindeligt vand. Når kittens blanding tørrer, anbefales det at forsegle alle eksisterende revner. For deres belægning anvender sædvanligvis en række sammensætninger af tætningsmidlerne. Professionelle rådgiver brugen af ​​stoffer, der er baseret på akryl. Som regel kræver et almindeligt værelse ikke mere end en pakke. Generelt ligner installation med tætningsmiddel installation med et kit.