Sådan vedhæftes en baguette til gipsvæg

Væggene er lavet af gipsplader, den lodrette profil laves meget sjældent. Er det muligt at fastgøre wall baguette skruerne direkte i gipsvæggen? Måske oftere skruer skruer? Eller skruer skruer i en vinkel? Eller er det alt ubrugeligt, alligevel vil loftet rive skruerne fra gipsvæggen på bekostning af utyazhki? Selvom du ikke straks opkastes, så vil det straks strække sig? På bekostning af fastgørelse til gipsvæggen på sommerfuglen (molly), ved jeg det. Jeg undrer mig over, om det er muligt at fastgøre med skruer alene?

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Velkommen! Hvis kvadrering er lille, kan du bare montere den på skruerne, men du skal bore skruen ind i gipsvæggen lodret. Hvis området er stort, skal du stoppe. Dette gælder både stof og film. med uvazheniem.Sergey

God eftermiddag kan du skrue skruerne og skrue dem med en "hedgehog" på 2 skruer i forskellige vinkler i et hul. Følgelig hullerne fortrinsvis 9-11 på 2. baguette. Derfor skal du bruge en h-formet baguette. Til stoflofter er denne type fastgørelsesanordning ikke acceptabel. Det er nødvendigt at bruge dowels til gips, eller fast i profil under gips hver 15-20 cm.

Det vil ikke være muligt at fastgøre med skruer, brug specielle dowels til gipsvæg - "babachki" eller "driba". og vil holde sig godt. og mulighederne for strammeskruer i en vinkel og lignende udelukker på grund af deres fulde kontraindikation i denne type fastgørelse.

I gipsvæg kan du simpelthen skrue på det vigtigste, så det ofte med et interval på 5 cm og ikke at rulle Samarita. Og bedre! bore med en fjer på en flise med en diameter på 6 gennem en baguette og fiks den på en sædvanlig dowel med selvdrejende skruer. Taket på loftet tåler og vil ikke stå, før du skifter, men hvis naboerne udfylder gipspladen og pisser skinnen ud.

For stofstræklofter vil denne fastgørelsesmetode ikke fungere, det er nødvendigt at forberede på forhånd pant i krydsfiner til højden af ​​profilfastgørelsen.

Hvis væggene er lavet i 2 lag, så kan du selv skrue gipspladen selv og det holder ikke dårligt! Og hvis et lag af GKL ikke vil være!

Tak for svaret

Mange tak for svarene. Sørg for at tage hensyn til dit råd.

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Og hvad er skruerne på GVL?

Selvskærende skruer på GVL leveres med dobbelt tråd. I søgemaskinen hammeren i anmodningen "selvdrejende skrue GVL" og du vil have et billede og priser.

I sådanne tilfælde er der en loftsprofil. Om nødvendigt, gennem overføringslinjen 40-45

ja plante i intervallerne mellem profilen på sommerfuglkabinet står

Gør om og gør alt rigtigt og glem ikke dit hoved til nogen

det var nødvendigt at gøre loftet uafhængigt af væggene

Der er. Og meget ofte er du nødt til at håndtere (((1-skruer tværs tråd du skrue den op (jeg bruger galvanisering expensivt men med succes og der er lille ægteskab) 2 gange ofte plus 1E 3- spredt fra hovedloftet (aluminium er det bedste her)) Succeser.

Til gips er der fastgørelsesdele undtagen sommerfugle-turbiner

Sådan fastgøres et strækloft til gipsvæggen

Stræk loft systemer er en af ​​de mest populære løsninger til efterbehandling. Og det er ikke overraskende, de er holdbare, kræver ikke grundig forberedelse af basen og har et glimrende udseende. Imidlertid er det under installationen nødvendigt at montere strækloftet på gipsvæggen. For eksempel under fremstilling af multi-level strukturer.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Situationen, når der er behov for at fastsætte stretchvinduet til gipsvæggen, forekommer sædvanligvis i to tilfælde:

 • når et komplekst multi-level system er lavet på loftet, og en gipsvæg boks er lavet. Oftest er det centrale sted i sådanne strukturer besat af strækningstaket. Den er lavet på lavere niveau og er fastgjort til kasser af gipsvæg, samlet omkring omkredsen;
 • når spændingsvævet skal fastgøres til gipspladens vægge.

Den anden mulighed findes meget ofte - gipsvæg har trods alt længe været et alsidigt byggemateriale. Dens brug gør det muligt hurtigt og nemt at justere basisvæggene og forberede dem til efterbehandling.

I tilfælde af et strækloft har brugen af ​​plader af hl til vægsting også en ubestridelig fordel - overfladen er helt flad. Så der vil ikke være nogen problemer, når du installerer loftet til baguetten.

Men der er en minus her. Spændeklædet vil have stor vægt, og loftspændingen vil lægge yderligere belastning på fastgørelseselementerne. Og der er stor risiko for, at en mur af gipsplader med tiden ikke vil opretholde en sådan belastning. dvs. hun springer bare, og baguetten kan falde af. Derfor er du nødt til at vide, hvordan du vedhæfter baguetten korrekt til gipsvæggen korrekt.

Vægforstærkning

Hvis strækloftet på et lille område - du kan forlade alt som det er. Pladerne er helt i stand til at modstå en lille belastning. Men hvis området i rummet er stort - væggen skal styrkes. Generelt skal sådanne ting overvejes i planlægningsfasen for reparation - ellers bliver du nødt til at lave de færdige vægge igen.

Der er en opfattelse, at du skal gøre en forstærket ramme af profilerne. Dette er dog ikke sandt - fordi Styrken af ​​arket selv er ikke nok alligevel. Faktisk er gevinsten meget enkel - det vigtigste er at nøjagtigt beregne, hvor baguetten vil blive fastgjort til strækloftet.

På dette sted er den sædvanlige træbjælke monteret. Det er vigtigt at installere det, så pladen af ​​gipsvæg passer på det tæt. Og mellem dem var der ingen kløft. Baguetten bliver således ikke fastgjort til pladen, men til stangen, så der ikke overføres yderligere belastning fra loftet til gipspladen.

Generelle installationsregler

For at undgå uforudsete vanskeligheder bør du altid følge de generelle installationsregler for loftsbeklædning. De er ret enkle og nemme at følge:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at tegne en generel designplan. Dette er nødvendigt for korrekt beregning af materialet til loftet og definitionen af ​​teknologi og installationssekvens;
 • grundfladen skal være forberedt - lokal reparation foretages om nødvendigt. Overfladen uden fejl bliver åbnet af en primer;
 • du skal tænke på forhånd om belysningssystemet - under strækloftet er det nødvendigt at give plads til lamperne.

Du skal også sørge for at bundloftet er tørt, og der er ingen svamp på det. Ellers skal du tage øjeblikkelig handling og eliminere kilden til problemerne.

Stramme loft monteringsskema

Det skematiske diagram af monteringssystemet med stræklofter er ret simpelt:

 • forberedelse af bundloftet
 • horisont markeringer er lavet på væggene - dette er et vigtigt stadium, fordi det afhænger af loftets udseende;
 • langs planetens omkreds skal du fastsætte en speciel fastgørelsesprofil for spændingsvævet. Det kan være af plast eller metal. Monteringshøjden er 150-200 mm. Her er det vigtigt at sikre, at baguetten er sikkert fastgjort - den står for hovedbelastningen fra loftet;
 • Endvidere ophænges spændingsvævet fra loftet ved hjørnene og opvarmes med en særlig hårtørrer - en varmepistol;
 • lærredet bør kun strækkes i opvarmet tilstand - denne betingelse gælder ikke kun for stofloftsystemer;
 • Efter installationen strækker overfladen sig efterhånden som den køler af. På nuværende tidspunkt forsvinder mindre uregelmæssigheder og glider ud.

Det sidste stadium er installationen af ​​dekorative bundplader rundt om loftets omkreds.

Måder at montere strækloftet

Generelt er der flere teknologier til fastgørelse af lofter:

 1. Harpoon mount.
 2. Ikke-gunned compound.
 3. Cam metode.

Harpoon forbindelse, forresten, det kaldes også den franske metode, den sværeste. Ved brug af det monteres monteringspladen oprindeligt til spændingsdukken, så dimensionerne skal fjernes meget nøjagtigt. Og selve fastgørelsen af ​​loftet skal udføres af erfarne installatører, fordi fejl, ordne det vil ikke fungere.

Denne metode har følgende funktioner:

 • nøjagtige indledende beregninger skal foretages, kun 1% af afvigelsen af ​​spændingsvævet i størrelse er tilladt
 • Det er nødvendigt at tage højde for spændvidden på 7% ved opvarmning;
 • en præcis tegning af rummet skal laves - lærredet er lavet på fabrikken, derfor overføres projektet med de endelige dimensioner til værkstedet.

Således kan det ikke være meget nemt at fastsætte strækplastaket med en harpunmetode. Derfor er det muligt at vælge en anden måde, hvis det er muligt.

Ingen kegleforbindelse

Denne måde at fastsætte loftet er bestemt enklere end franskerne. fordi For det første er det ikke nødvendigt at fastgøre monteringspladen, og for det andet er det muligt at justere spændingen på lærredet under installationen.

Denne metode har følgende funktioner:

 • Størrelsen af ​​lærredet skal tage højde for ekspansionen fra opvarmning, så den er 15 cm mindre end basisoverfladens dimensioner;
 • loftet fastgøres ved hjælp af to strimler - den første er fastgjort til væggen og et lærred er indsat i det, og det andet tjener som en lås. Det fastsætter stretch PVC-loftet i den monterede baguette.

Et andet vigtigt punkt - overskydende lærred, der dannes under installationen, afskåret med en almindelig kniv. Således er denne metode meget mere praktisk, ikke så kræsen om målingernes nøjagtighed og gør det muligt at tilpasse den endelige strækning af loftet på stedet.

Cam forbindelse

Helt enkelt og effektiv måde at fastgøre for PVC-loft. Hovedtræk ved et sådant system i sin lille højde. Det giver dig mulighed for at montere strækloftet kun 1 cm fra bundfladen.

Installationsprocessen i sig selv er ikke kompliceret. Lærredet skubbes simpelthen mellem to kamme i monteringsbagetten. Den eneste ulempe er, at det er meget vanskeligt at justere spændingen af ​​den færdige bane.

Fastgøringsspændingsark til gipsvæg

Som allerede nævnt er der flere tilfælde, hvor et sådant behov måtte opstå. Naturligvis vil tilgangen til at løse problemet være anderledes i hvert enkelt tilfælde.

I dette tilfælde skal du altid huske at gips er et ret skrøbeligt materiale i sig selv. Derfor skal du i disse tilfælde arbejde meget omhyggeligt med ham.

Installation af loftet på de færdige vægge

Nogle gange er der situationer, hvor det er nødvendigt at montere et strækloft på en færdig gipspladevæg. Generelt er dette den værste situation, fordi Det anbefales at forramme rammen.

Men med et lille område af strækmaterialet er det muligt at udføre installation uden forstærkning. Det vigtigste er at følge disse regler:

 • væggipsplader skal undersøge mangler. Du skal sørge for, at overfladen er flad og stærk;
 • monteringspladen skal være godt sikret. Hertil kommer, at ankringsens installationstrin ikke er mere end 100 mm;
 • ideel er at komme på en vandret profil. I dette tilfælde vil belastningen fra loftet fordeles jævnt langs rammen;
 • For pålidelig fastgørelse er det nødvendigt at bruge ekspansionsankre - en konventionel skrue, vil ikke være i stand til at tilvejebringe god fiksering under langvarig belastning på et hulrum;
 • hvis du ikke kan komme ind i en vandret profil, er det tilrådeligt at prøve at fange i det mindste de vertikale.

Det er således muligt at minimere muligheden for afmontering af monteringsstrimlen fra væggen. Selv om der er en anden måde, der giver dig mulighed for at komme væk fra behovet for at blive fastgjort til gipspladens væg.

I dette tilfælde anvendes monteringsprofilen, designet til montering i loftet. Således vil der ikke være nogen kontakt med væggene overhovedet. Generelt er det ønskeligt at bruge denne mulighed - hvis gipsrammen ikke er blevet forstærket, kan ingen garantere, at væggen ikke springer.

Installering af et pant

Generelt skal alle stadier af reparation planlægges på forhånd. Dette giver dig mulighed for at undgå mange irriterende fejl og se alle uoverensstemmelser i designfasen. Ved fastsættelse af strækloftet på gipsvæggen gør det muligt at forberede dette på forhånd og styrke væggen.

For øjeblikkeligt at fjerne enhver tvivl, skal du forstå, at det ekstremt ikke anbefales at fastgøre stræklofter direkte på gipsvæggen. Dette kan føre til meget katastrofale konsekvenser.

At fastsætte realkreditlån er ikke for svært, alt arbejde består af følgende faser:

 • du skal nøjagtigt bestemme den nedre grænse for strækloftet
 • Som pantelement til fastgørelse af loftet kan du bruge enten galvaniseret metalprofil eller træbjælke. Den anden mulighed er at foretrække, fordi det viser sig mere holdbart;
 • træet skal behandles med antiseptisk middel;
 • tømmeret er fastgjort til væggen med afstandsankre;
 • den er placeret på en sådan måde, at den passer godt til komfuret;
 • Om nødvendigt foretages der underlag mellem den og væggen.

Efter at væggen er syet, vil det være meget nemt at fastgøre baguetten. Til dette gøres de sædvanlige skruer, som skal indstilles i trin på 150-200 mm.

Installation af et loft på flere niveauer

Fra et teknisk synspunkt er dette den mest komplekse model at implementere. fordi Udover at montere selve strækloftet indgår fremstillingen af ​​en kasse med gipsplader. Sådanne designs har imidlertid en betydelig fordel - de kan være af enhver form, så der er ingen begrænsninger i at dekorere loftet.

Alt arbejde udføres i følgende rækkefølge:

 • i begyndelsen er der lavet en tegning, og gipspladens kasse er bestemt;
 • langs strukturens omkreds monterede en side af profilerne;
 • den består af to profiler - den øverste skal fastgøres til loftet og bunden til loftprofilerne. Mellem dem er strimlerne forbundet med vertikale stolper med en pitch på mindst 60 cm;
 • efter at kassen er klar, er det nødvendigt at bestemme monteringshøjden på strækloftet - på dette sted vil der blive fastgjort en ekstra profil, hvorpå monteringspladen til strækloftet skal monteres;
 • derefter bliver kassen syet med gips.

Ved montering af styrestang er det vigtigt at sikre, at alle skruer falder ind i profilen - ellers kan stangen løsne sig over tid.

For at gøre installationen af ​​stræklofter til gipsvæg, er det ikke sådan en vanskelig ting. Det vigtigste er at være klar til det på forhånd, og så vil alt passere uden problemer.

Sådan laver du et loftsmonteret loft til gipsvæggen

Design design af moderne boliger er svært at forestille sig uden gipsvæg elementer, en sådan kombination er især kombineret med stræk loft strukturer. Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, og med hvilken teknologi til reparationsarbejde kan dette gøres? Den strakte lærred skaber trods alt en ekstra belastning på den øverste del af væggene, og fejl kan føre til en gradvis ødelæggelse af efterbehandlingsmaterialet.

Væg forberedelse

Svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastspændte loftsdække på gipsplader vægge, er utvetydigt - ja det er muligt, men kun med den foreløbige forberedelse af væggene og overholdelse af installationsteknikken for gipsvæggen selv.

I udsmykningen er der to måder at fastgøre gipsvægspanelerne på:

 • Ramme.
 • Rammefri (til montering af lim).

Rammeløs installation på gipslim er ikke for egnet til yderligere strækning af loftet. Konstant belastning kan simpelthen rive den øverste kant af arket fra den bærende væg. For at forhindre dette sker komplementering af limfugen ved fastgørelse til skruerne.

De skal skrues i komplekset med dowels i den øvre del i trin på 200 millimeter og i flere stykker rundt om arkets omkreds.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type dowel under passende materiale af væggene!

Og først efter det kan du sikkert gøre fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen.

Rammetode er mere almindeligt i udsmykning. Den udføres af standardteknologi med tilsætning af ekstra stativer til strukturel stivhed.

For at gøre dette skal du bruge den sædvanlige rack UD-profil, der er fast parallelt med gulv og loft. Efter at have lavet flere sådanne jumpers, er gipsvæg monteret på rammen ifølge den vedtagne ordning.

Med sådanne mindre men vigtige tilføjelser vil væggene være i stand til at modstå den konstante belastning, der skabes af det strakte lærred.

Sådan fastgøres strækloftet til gipsvæggen. midler

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

harpun

  Vi har brug for nøjagtige målinger af rummet, hvor et sådant loft monteres. Her er det vigtigste at tage højde for alle ikke-standardlige drejninger og former, for eksempel at fastgøre strækloftet til en gipspladkasse. Dette gøres for at fastgøre harpunerne til fastgørelse af kluden omkring omkredsen. Harpoon baren selv er svejset til loftfilmen på produktionsstadiet. Og derfor skal det gentage alle former for overfladen af ​​væggene. Afvigelser fra normen må ikke overstige 1%, og tolerancerne selv er ca. 7.

 • Harpeband er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet på overfladen af ​​gipsvæg med dowels. Det er tilrådeligt at gøre denne mount i rammeprofilen.
 • Ved hjælp af en spatel indsættes kluden i baren på den ene side af rummet. Derefter opvarmes overfladen af ​​filmen med en varmepistol til 70 grader, og den modsatte ende indsættes.
 • De to andre kanter er monteret på samme måde, med obligatorisk opvarmning. Udvæksten fra varmen danner kluden alle former for folder og rynker, der forsvinder, når overfladen køler ned til stuetemperatur.
 • Når vinylfilmen er afkølet og nivelleret, laver du en baguette fastgørelse på gipset ved kanterne.
 • Hvis det ikke er kendt, hvor rammeprofilerne er, og når skruerne selv skal monteres i et vakuum, skal du bruge en speciel dowel-molly til stiv og pålidelig installation, når du fastgør planken omkring rummets omkreds.

  Chipless fastgørelse

  Denne metode kaldes også hollandsk. Dens fordel er, at du ikke behøver at svejse en strimmel på nettet for montering, hvilket falder nøjagtigt sammen med formens omkreds.

  1. Langs rummets omkreds fastsætter specielle fastgørelsesdele.
  2. Tøjet ned fra bunden og fastgjort med en plastindsats. Filmens selvfastgørelser tænder med en spatel.
  3. Opvarmning af varmepistolen, loftfilmen strækkes til den modsatte kant og fastgøres på samme måde.
  4. Resterne af kludens ender skæres fra baguetten med en kniv.

  For at installere et strækloft på denne måde er det nødvendigt, at filmen selv er 100-150 millimeter mindre. Når den opvarmes, udvides den til den ønskede størrelse, og når den afkøles, vil den strække sig til den ønskede konfiguration.

  Ved at montere strækloftet på gipspladerne på en pipeløs måde, er det muligt at gøre det i enhver form, hvilket gør denne metode universel i dekoration.

  Cam monteret installation

  Også en temmelig simpel metode til fastgørelse af et strækloft til gipsvæg.

  1. Mounten er fastgjort ved at gentage omkredsen af ​​rummet eller installationsstedet.
   Metoden fik sit navn fra typen af ​​fastgørelsesstrimmel forsynet med fjederbelastede kamme til fastgørelse af kluden.
  2. Kanten af ​​lærredet med en hånd gemt i bjerget.
  3. Filmen opvarmes af en varmepistol og strækkes til den modsatte kant, som også indsættes i stangen.
  4. De to andre ender er trukket på samme måde.

  Fordelene ved et sådant system er, at du kan montere en vinylfilm i en mindste afstand fra loftet, inden for 8 millimeter. Også, bekymre dig ikke om pålideligheden af ​​fastgørelsessystemet. Jo stærkere spændingen af ​​kluden, jo mere krammerne presser den. Men der er nogle ulemper: Cam-metoden tillader ikke at strække lærredet med et areal på mere end 200 kvadratmeter uden yderligere stivninger. I deres kvalitet kan du bruge lysekroner.

  Sådan fixes baguetten til gipsvæggen

  Baguetter er en ekstra måde at designe et værelse på.

  1. Fastgøring af baguetten til stræklofter til gipsvæggen udføres kun ved siden af ​​det, der berører væggen, og under ingen omstændigheder strækloftet!
  2. Hvis en gipspladekasse er anbragt langs rummets omkreds, er baguetterne monteret på den.
  3. Montering af skørtplader starter fra hjørne til midten.
  4. Til fastgørelse anvendes lim eller flydende negle, disse er de to mest enkle og pålidelige fastgørelsesmåder.
  5. Når limen tørrer, er hullerne mellem baguetterne og væggen forseglet. Men brug ikke tætningsmidler baseret på silikone til dette. De kan ikke maler.
  6. Det vigtigste ved installationen af ​​bundplader er en klæbemasse af høj kvalitet. Ellers skal du bruge tid på at støtte baguetten, inden du begår det.

  Kombineret strækloft

  Ofte i udsmykningen praktiseres en kombination af stræklofter med gipsplader.

  • For at gøre dette, i første omgang omkring rummets omkreds monterer de en gipspladekasse på rammen.
  • Efter afslutningen af ​​samlingen kan boksens overflade være færdig (kittet og malet).
  • Og først efter det er installationen af ​​et strækloft på en gipspladkasse en af ​​tre måder at fastgøre.

  Kombinerede lofter ser meget mere sofistikeret ud og fremhæver rummets individuelle design.

  Fastgørelse af strækloftet til gipsvæggen: harpun, vinkelfri, kammonteringsmetoder, installation af lamper

  Stretching lofter til gipsvæg

  Stræklofter vil snart komme i gang med populariteten af ​​suspenderede gipspladerlofter, da deres installation er meget hurtigere end installationen af ​​gipsplader, kræver vinyldug ikke efterbehandling med modstående materialer og de mest grundlæggende - sådanne lofter er bare smukke.

  Multi-niveau lofter er meget effektive nu, når to materialer, PVC og gipsvæg kombineres i en enkelt helhed, så fastgørelsen af ​​strækloftet til gipsvæggen gøres nu meget ofte uden at skabe problemer (se Hvordan man laver et loft på PVC-paneler: grundlæggende operationer og mulige problemer).

  Metoder til fastgørelse af stræklofter

  Først og fremmest for at fastgøre vinylklædens strækloft skal man bestemme niveauet for flyet. Minimumsafstanden fra PVC til hovedloftet skal være 3,5 cm, og hvis spotlights leveres i strækloftet, så er afstanden til hovedloftet justerbar langs længden af ​​lampens bund, plus 1-1,5 cm til tilslutning og indløsning af varmeoverførsel.

  Der er tre hovedmåder til at fastgøre vinyl til en fastgørelsesprofil - dette er harpoon (fransk) fastgøring af væv, ikke-harpoon (hollandsk) fastgørelse og kambinding.

  Harpoon metode til montering af vinylplader

  Harpoon (fransk) fastgørelse af strækloftet

  • Ved brug af harpoon loftmonteringsmetode er det nødvendigt at foretage en nøjagtig måling af rummet eller rummet over hvilket banen skal spændes. Dette er nødvendigt for at gentage alle konturerne i loftet niche og svejses den såkaldte harpoon langs omkredsen af ​​kluden, der tjener som en webfikseringsanordning.
  • Harpunpladen er svejset til lærredet på fabrikken, så bladets dimensioner skal følge konturerne af installationsrummet så præcist som muligt og være 7% mindre for at kunne strække. Den maksimale afvigelse fra størrelsen er tilladt med 1%. Svejsehalsbånd på fabrikken på grund af den lange ventetid for rækkefølgen af ​​stræklofter.
  • Langs omkredsen af ​​rummet eller gipspladen sættes monteringspladen. Som regel er den lavet af aluminium eller hård plastik. Hvis den er lavet til en mur af gipsplader, er planken fastgjort til profilerne, på hvilke gipspladerne er monteret (se. Gipspladen på loftet med egne hænder).
  • Ved hjælp af en spatel indsættes den ene ende af kluden i den installerede bar, så lærredet opvarmes til 70 ° C og den modsatte ende af bladet indsættes. På samme måde indsættes de resterende ender af kluden - lærredet opvarmes med en varmepistol og indsættes med en spatel i fastgørelsesprofilen - harpunen snaps ind i stangen og lærredet er fastgjort.
  • Alle uregelmæssigheder og rynker i loftet forsvinder, efter at den er opvarmet med en varmepistol, og stoffet afkøles til stuetemperatur. Derefter indsættes en dekorativ baguette i monteringsprofilen fra bunden, som lukker monteringssystemet.

  Molly til gipsvæg

  Rådet. Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

  No-gunplushy måde at montere stræklofter

  Chipless (nederlandsk) fastgørelse af vinylark

  • En ikke-hule eller nederlandsk fastgørelsesmetode er meget enklere end en harpun, og det forklares af, at det ikke er nødvendigt at lodde fastgøreren på nettet og derfor sende en ordre til producenten.
  • I fastgørelsesmetoden uden harpoon indsættes kanten af ​​banen med en spatel i monteringsbjælken og fastgøres med en anden stang, som også tjener som en dekoration og et mellemrum. Hvis nogen kom på tværs af broderi, så han, at stoffet på broderirammen blev strakt på samme måde.
  • Stretch lærred bør være 10-15cm mindre end størrelsen af ​​det fremtidige strækloft, da vinylfilmen strækker sig til den ønskede størrelse, hvorefter opvarmning vil skabe en flad og glat plan.
  • Efter installationen af ​​vinylfilmen er de resterende og fremspringende ender fra under baguetten snoet trimmet med en byggekniv. Denne installationsmetode bruges oftest ved montering af buede lofter, hvor det er nødvendigt at justere graden af ​​webspænding (se Typer af gipspladerlofter: designfunktioner).

  Cam monteringslofter

  • Vær opmærksom på skematisk tegning af kameraets monteringsmetode, og du vil se, at monteringspladen er forsynet med kameraer, hvoraf den ene er en fjeder.
  • Funktionsprincippet for enheden er som følger: Bladet skubbes af en spatel mellem kamrene, mens den øverste cam trykkes ud, og når spatelen trækkes ud - kameraet tager samme position. Når banen er spændt, presses den bevægelige cam endnu stærkere mod den faste, og dermed fastgøres strækloftet.
  • Fordelen ved denne montering er, at på grund af den lave højde af monteringsprofilen kan banen indstilles ikke ved 35, men 8 mm under hovedloftet.
  • Denne vedhæftningsmetode tillader ikke at strække lærredet i mere end 200m 2 uden yderligere forstærkere, da der er en slap. På store kvadrater kan en lysekrone bruges som stivere (se Fastgør en lysekrone til et strækloft med egne hænder).
  • Ved konstruktion af flere planede eller lineære lofter er en sådan fastgørelsesmetode ret acceptabelt, da montering af et strækloft på en sådan anordning betyder at indsætte øer af vinylklud, trække den mellem gipspladetegn.

  Montering af lamper på strækloftet

  Sådan installeres en lysekrone på et strækloft

  • Hele vægten af ​​lysekronen, der er fastgjort på strækloftet, falder på hovedloftet, på hvilket monteringen monteres, inden du installerer vinylklædet.
  • Lysekronen kan hænge enten på fastgørelseshagen eller på fastgørelsesbjælken - i hvert fald skal du klippe huller i strækloftets lærred.
  • For at kantene i det udskårne hul ikke kan krybe væk, og også til udsmykningen af ​​udseendet, limes en varmeisolerende plastring til lærredet, og derefter skæres et hul.

  Montering af en spotlight på et strækloft

  • Ved installation af spotlights, normalt under et loft, er en ramme installeret fra cd-profiler, på hvilke fastgørelsesanordninger hænges derefter. Hullerne i vinyl lærred er skåret på samme måde som for lysekronen.

  Rådet. Ved montering af et mørkfarget strækloft skal det være godt belyst, og spotlysene passer derfor perfekt til dette.

  konklusion

  Du har allerede fundet ud af om det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Som du kan se sker alt det samme, med den eneste forskel, at når du fastgør fastgørelsesprofilen til gipsplade, skal du komme ind i metalprofilen eller som en sidste udvej bruge møllemekanismer.

  Fastgørelse af baguette til gipsvæg

  Installation af strækloft til gipsvæg: alle kan gøre det

  I moderne interiørdesign anvendte man ofte en kombination af hævede lofter fra forskellige materialer. Ved at installere et strækloft til gipsvæg kan du få flere niveauer med en blank og mat struktur. Brugen af ​​strakte dåser med reproduktion af værker af berømte kunstnere vil gøre lokalet til et ægte palads.

  Gipsvæg og PVC strækloft i tandem

  Tilslut det nedhængte loft og gipsvæggen selv nemt. For at gøre dette skal du gøre dig bekendt med installationsteknologien for hængende gipslofter. Det er også nødvendigt at lære proceduren og reglerne for at installere et strækloft lavet af PVC-film. Alle hemmeligheder af arbejdet samt nyttige tips og råd, du vil lære på denne side.

  Fastlæggelse af fremtidens loftkonfiguration

  Stræklofter eller gipsvæg - Faktisk supplerer man oftest den anden.

  For at forenkle forståelsen lad os analysere det enkleste eksempel. Den mest almindelige i udsmykningen af ​​lofterne af værelser, anvende en gipsvæg med indbygget prikkede belysningsarmaturer.

  Kassen repræsenterer det andet niveau af det hængende loft, som det glatte stretchloft er fastgjort til. PVC-film er placeret i en minimumshøjde fra betonggulvet - 3 cm. I midten planlægger vi en lysekrone, som vi skal installere i loftet.

  Kassen på andet niveau sænkes til en højde på 12 cm fra det gamle loft. Dette skyldes højden af ​​spotlights krop. Bredden af ​​kassen vil være 30 cm (du kan vælge efter eget valg). Nu da opgaven er formuleret, lad os gå videre til konkrete handlinger.

  Monteringsguide profil

  Installation af gipsplader på det eksisterende loft

  Inden du installerer rammerne for gipsplader, er det nødvendigt at markere loftet og væggene. Dette vil kræve et hydro- eller laserniveau. Ordren med at markere flyet til stræk- og gipsplader er som følger:

  •  En linjal eller et målebånd måler 12 cm fra det eksisterende loft og sætter et basismærke (bench mark)
  •  Ved brug af vandstanden overføres mærket til væggene i intervaller på 1 m rundt om hele rummet. I hvert hjørne skal du sætte to mærker (en på tilstødende vægge)
  •  Punkter på væggene er forbundet med en snittetråd.
  •  29 cm fjernes fra væggen og markerer langs omkredsen med et trin på 1 m
  •  Punkterne er også forbundet med chokline (dette vil være grænsen for kassebredden)
  •  Diagonaler trækkes over loftet og modtager midten af ​​loftet, hvor lysekronen vil blive placeret.

  Installation af profiler stivhed for kassen

  Det er vigtigt at huske! Det anbefales at markere lokalerne og installere gipsloftet med en assistent.

  Markeringen er færdig, og du kan installere ophængsrammen. Elementer af rammesystemet af gipsplankloftet er lavet af en tynd galvaniseret profil med en speciel konfiguration. Skinnernes form giver modstand mod forskellige belastninger.

  På den markerede kasse på vægge er styrprofil UD monteret. Duker med en diameter på 6 mm og en længde på 40 mm anvendes som fastgørelsesanordninger. Monteringshøjden må ikke være mere end 0,5 m.

  På en linje markeret på loftet med samme tonehøjde er den samme UD-profil fastgjort. CD'en (bærer) -profilen er skåret i 11 cm længder. For dette kan du bruge saks til metal, men det bliver hurtigere ved brug af en slibemaskine og en skæreplade til metal.

  Den stansede hjørne til justering af leddene GKL en kasse

  Profilens profiler er fastgjort til UD væggen ved hjælp af galvaniserede 12 mm selvdrejende skruer med en boremaskine i enden. Som et værktøj anbefales det at bruge en skruetrækker med en magnetisk dyse. Bæreprofilens sidehylder skæres fra enden med 2,5 - 3 cm. Skruen snoet i den resulterende "tunge".

  Gode ​​råd! Gipsvæg og hængende lofter anbefales at installere ved hjælp af en skruetrækker med et ekstra batteri. Mens den første arbejder - den anden oplader.

  Montering af spotlights

  Afstanden mellem segmenterne skal være 25-30 cm. Ved afslutningen af ​​CD profilsektionerne monteres en 12 mm ID-skinne langs hele rummets omkreds med selvdrejende skruer. For stivhed af kanalen mellem de parallelle guider monteres sektionerne på bærerprofil-cd'en.

  Resultatet skal være en gitter box design. Efter installationen af ​​rammen er færdiggjort, er installationen af ​​gipsplader lavet. Til dette ark af gipsvæg loft mærke med en blyant og en linjal. Pladen på den ene side af markeringen skæres med en brevpapirkniv og bryder den. Derefter skæres det helt af.

  Montering af en baguette på en gipspladebase

  Det er vigtigt at huske! Inden du begynder at trimme rammer til stræklofter med gips, er det nødvendigt at udføre belysningsledninger til spotlights.

  Det forberedte segment er fastgjort til rammen med skruer i et 25 mm langt sort træ. Fastgørelsen skal falde ind i rammelementerne. Efter at dække på stederne for installation af spotlights, bor huller med den ønskede diameter. For at gøre dette skal du bruge en bor og en krone på træet.

  Opvarmning af loftet med en varmepistol

  Lågen er omhyggeligt fyldt og poleret alle uregelmæssigheder med et slibemiddel og slibepapir. Som et kit kan du bruge en gipsblanding af det tyske firma KNAUF. Tidligere er alle leddene af gipspladerplader dækket af glasfibernet.

  Når kassen til stræk- og gipspladelofter er klar, kan den males med vandbaseret maling. I midten af ​​skæringspunktet mellem loftsdiagonalerne monteres kroken og monterer lyskilden. Den er anbragt i et korrugeret plastrør og fastgjort til pladerne med slangeklemmer.

  PVC dressing i baguette

  Fastgøring af strækloftet til gipspladen er lavet som følger. En harpoon baguette til et strækloft er fastgjort til kassen. Fra gulvpladerne trækkes 3 cm tilbage og med et interval på 10-15 cm fastgøres med skruer 25 mm lang baguette. Desuden skal hver skrue gå ind i metalprofilen af ​​rammepladeprofilen.

  Vigtigt at vide! Ved forbindelsespunkterne for harpunprofilen til strækloftet er fastgørelsestrinnet reduceret til 2 cm. Samtidig er dockning af baguetten i hjørnerne ikke tilladt.

  Montering af en spændeklæde

  Stretch stræklofter med gipsvæg begynder ved at udvide filmen i overensstemmelse med den vedlagte skema. Fix det klip i to modsatte hjørner. Lerret opvarmes af en varmepistol, indtil rumtemperaturen når 65-70 grader.

  Lysekrone Slidstyring Ring

  Klud fyldt med en rund profil i en baguette. Bestilling af tankning er: hjørner - vægge. Til montering i sporet baguette på kanten af ​​lærredssvejset fleksibel profil "harpoon". Efter at have fyldt lærredet i stedet for krogen, limer lysekronerne slidbanen med speciel lim.

  Efter limet tørres lærredet ud med en skarp kniv. Lysekronen er installeret og tilsluttet til lysnettet. I hullerne i kassen under gipspladens lofter og strækmonterede spotlights. En dekorativ PVC-profil indsættes mellem baguetten og strækdæk. Nu er det kombinerede loft klar og kan tage ejerne i mange år. Hvad er bedre loft gipsplader eller stræk, og måske er deres kombination nu op til dig.

  Sådan fastgøres et strækloft til gipsvæggen

  I tilfælde af et kombineret loft er strækmaterialet fastgjort til gipsvæggen

  Stræk loft systemer er en af ​​de mest populære løsninger til efterbehandling. Og det er ikke overraskende, de er holdbare, kræver ikke grundig forberedelse af basen og har et glimrende udseende. Imidlertid er det under installationen nødvendigt at montere strækloftet på gipsvæggen. For eksempel under fremstilling af multi-level strukturer.

  Nøjagtigheden af ​​installationen

  Situationen, når der er behov for at fastsætte stretchvinduet til gipsvæggen, forekommer sædvanligvis i to tilfælde:

  • når et komplekst multi-level system er lavet på loftet, og en gipsvæg boks er lavet. Oftest er det centrale sted i sådanne strukturer besat af strækningstaket. Den er lavet på lavere niveau og er fastgjort til kasser af gipsvæg, samlet omkring omkredsen;
  • når spændingsvævet skal fastgøres til gipspladens vægge.

  Den anden mulighed findes meget ofte - gipsvæg har trods alt længe været et alsidigt byggemateriale. Dens brug gør det muligt hurtigt og nemt at justere basisvæggene og forberede dem til efterbehandling.

  Stretch loft og gipsplader vægge

  I tilfælde af et strækloft har brugen af ​​plader af hl til vægsting også en ubestridelig fordel - overfladen er helt flad. Så der vil ikke være nogen problemer, når du installerer loftet til baguetten.

  Men der er en minus her. Spændeklædet vil have stor vægt, og loftspændingen vil lægge yderligere belastning på fastgørelseselementerne. Og der er stor risiko for, at en mur af gipsplader med tiden ikke vil opretholde en sådan belastning. dvs. hun springer bare, og baguetten kan falde af. Derfor er du nødt til at vide, hvordan du vedhæfter baguetten korrekt til gipsvæggen korrekt.

  Vægforstærkning

  Hvis strækloftet på et lille område - du kan forlade alt som det er. Pladerne er helt i stand til at modstå en lille belastning. Men hvis området i rummet er stort - væggen skal styrkes. Generelt skal sådanne ting overvejes i planlægningsfasen for reparation - ellers bliver du nødt til at lave de færdige vægge igen.

  Der er en opfattelse, at du skal gøre en forstærket ramme af profilerne. Dette er dog ikke sandt - fordi Styrken af ​​arket selv er ikke nok alligevel. Faktisk er gevinsten meget enkel - det vigtigste er at nøjagtigt beregne, hvor baguetten vil blive fastgjort til strækloftet.

  På dette sted er den sædvanlige træbjælke monteret. Det er vigtigt at installere det, så pladen af ​​gipsvæg passer på det tæt. Og mellem dem var der ingen kløft. Baguetten bliver således ikke fastgjort til pladen, men til stangen, så der ikke overføres yderligere belastning fra loftet til gipspladen.

  Ved installation af en niche til gardiner kan rammen til strækloftet samles fra en profil

  Generelle installationsregler

  For at undgå uforudsete vanskeligheder bør du altid følge de generelle installationsregler for loftsbeklædning. De er ret enkle og nemme at følge:

  • Først og fremmest er det nødvendigt at tegne en generel designplan. Dette er nødvendigt for korrekt beregning af materialet til loftet og definitionen af ​​teknologi og installationssekvens;
  • grundfladen skal være forberedt - lokal reparation foretages om nødvendigt. Overfladen uden fejl bliver åbnet af en primer;
  • du skal tænke på forhånd om belysningssystemet - under strækloftet er det nødvendigt at give plads til lamperne.

  Du skal også sørge for at bundloftet er tørt, og der er ingen svamp på det. Ellers skal du tage øjeblikkelig handling og eliminere kilden til problemerne.

  Stramme loft monteringsskema

  Mærkning af loftet under strækningstaket

  Det skematiske diagram af monteringssystemet med stræklofter er ret simpelt:

  • forberedelse af bundloftet
  • horisont markeringer er lavet på væggene - dette er et vigtigt stadium, fordi det afhænger af loftets udseende;
  • langs planetens omkreds skal du fastsætte en speciel fastgørelsesprofil for spændingsvævet. Det kan være af plast eller metal. Monteringshøjden er 150-200 mm. Her er det vigtigt at sikre, at baguetten er sikkert fastgjort - den står for hovedbelastningen fra loftet;
  • Endvidere ophænges spændingsvævet fra loftet ved hjørnene og opvarmes med en særlig hårtørrer - en varmepistol;
  • lærredet bør kun strækkes i opvarmet tilstand - denne betingelse gælder ikke kun for stofloftsystemer;
  • Efter installationen strækker overfladen sig efterhånden som den køler af. På nuværende tidspunkt forsvinder mindre uregelmæssigheder og glider ud.

  Det sidste stadium er installationen af ​​dekorative bundplader rundt om loftets omkreds.

  Måder at montere strækloftet

  Generelt er der flere teknologier til fastgørelse af lofter:

  1. Harpoon mount.
  2. Ikke-gunned compound.
  3. Cam metode.

  Harpoon mount stretch loft

  Harpoon forbindelse, forresten, det kaldes også den franske metode, den sværeste. Ved brug af det monteres monteringspladen oprindeligt til spændingsdukken, så dimensionerne skal fjernes meget nøjagtigt. Og selve fastgørelsen af ​​loftet skal udføres af erfarne installatører, fordi fejl, ordne det vil ikke fungere.

  Denne metode har følgende funktioner:

  • nøjagtige indledende beregninger skal foretages, kun 1% af afvigelsen af ​​spændingsvævet i størrelse er tilladt
  • Det er nødvendigt at tage højde for spændvidden på 7% ved opvarmning;
  • en præcis tegning af rummet skal laves - lærredet er lavet på fabrikken, derfor overføres projektet med de endelige dimensioner til værkstedet.

  Således kan det ikke være meget nemt at fastsætte strækplastaket med en harpunmetode. Derfor er det muligt at vælge en anden måde, hvis det er muligt.

  Ingen kegleforbindelse

  Denne måde at fastsætte loftet er bestemt enklere end franskerne. fordi For det første er det ikke nødvendigt at fastgøre monteringspladen, og for det andet er det muligt at justere spændingen på lærredet under installationen.

  Vinkelfri montering af strækloftet gør det muligt at justere lærredets spænding

  Denne metode har følgende funktioner:

  • Størrelsen af ​​lærredet skal tage højde for ekspansionen fra opvarmning, så den er 15 cm mindre end basisoverfladens dimensioner;
  • loftet fastgøres ved hjælp af to strimler - den første er fastgjort til væggen og et lærred er indsat i det, og det andet tjener som en lås. Det fastsætter stretch PVC-loftet i den monterede baguette.

  Et andet vigtigt punkt - overskydende lærred, der dannes under installationen, afskåret med en almindelig kniv. Således er denne metode meget mere praktisk, ikke så kræsen om målingernes nøjagtighed og gør det muligt at tilpasse den endelige strækning af loftet på stedet.

  Cam forbindelse

  Helt enkelt og effektiv måde at fastgøre for PVC-loft. Hovedtræk ved et sådant system i sin lille højde. Det giver dig mulighed for at montere strækloftet kun 1 cm fra bundfladen.

  Installationsprocessen i sig selv er ikke kompliceret. Lærredet skubbes simpelthen mellem to kamme i monteringsbagetten. Den eneste ulempe er, at det er meget vanskeligt at justere spændingen af ​​den færdige bane.

  Cam mount kan monteres på loft eller væg

  Fastgøringsspændingsark til gipsvæg

  Som allerede nævnt er der flere tilfælde, hvor et sådant behov måtte opstå. Naturligvis vil tilgangen til at løse problemet være anderledes i hvert enkelt tilfælde.

  I dette tilfælde skal du altid huske at gips er et ret skrøbeligt materiale i sig selv. Derfor skal du i disse tilfælde arbejde meget omhyggeligt med ham.

  Installation af loftet på de færdige vægge

  Nogle gange er der situationer, hvor det er nødvendigt at montere et strækloft på en færdig gipspladevæg. Generelt er dette den værste situation, fordi Det anbefales at forramme rammen.

  Men med et lille område af strækmaterialet er det muligt at udføre installation uden forstærkning. Det vigtigste er at følge disse regler:

  • væggipsplader skal undersøge mangler. Du skal sørge for, at overfladen er flad og stærk;
  • monteringspladen skal være godt sikret. Hertil kommer, at ankringsens installationstrin ikke er mere end 100 mm;
  • ideel er at komme på en vandret profil. I dette tilfælde vil belastningen fra loftet fordeles jævnt langs rammen;
  • For pålidelig fastgørelse er det nødvendigt at bruge ekspansionsankre - en konventionel skrue, vil ikke være i stand til at tilvejebringe god fiksering under langvarig belastning på et hulrum;
  • hvis du ikke kan komme ind i en vandret profil, er det tilrådeligt at prøve at fange i det mindste de vertikale.

  Monteringsstrimler til strækloft

  Det er således muligt at minimere muligheden for afmontering af monteringsstrimlen fra væggen. Selv om der er en anden måde, der giver dig mulighed for at komme væk fra behovet for at blive fastgjort til gipspladens væg.

  I dette tilfælde anvendes monteringsprofilen, designet til montering i loftet. Således vil der ikke være nogen kontakt med væggene overhovedet. Generelt er det ønskeligt at bruge denne mulighed - hvis gipsrammen ikke er blevet forstærket, kan ingen garantere, at væggen ikke springer.

  Installering af et pant

  Generelt skal alle stadier af reparation planlægges på forhånd. Dette giver dig mulighed for at undgå mange irriterende fejl og se alle uoverensstemmelser i designfasen. Ved fastsættelse af strækloftet på gipsvæggen gør det muligt at forberede dette på forhånd og styrke væggen.

  For øjeblikkeligt at fjerne enhver tvivl, skal du forstå, at det ekstremt ikke anbefales at fastgøre stræklofter direkte på gipsvæggen. Dette kan føre til meget katastrofale konsekvenser.

  At fastsætte realkreditlån er ikke for svært, alt arbejde består af følgende faser:

  • du skal nøjagtigt bestemme den nedre grænse for strækloftet
  • Som pantelement til fastgørelse af loftet kan du bruge enten galvaniseret metalprofil eller træbjælke. Den anden mulighed er at foretrække, fordi det viser sig mere holdbart;
  • træet skal behandles med antiseptisk middel;
  • tømmeret er fastgjort til væggen med afstandsankre;
  • den er placeret på en sådan måde, at den passer godt til komfuret;
  • Om nødvendigt foretages der underlag mellem den og væggen.

  Efter at væggen er syet, vil det være meget nemt at fastgøre baguetten. Til dette gøres de sædvanlige skruer, som skal indstilles i trin på 150-200 mm.

  Installation af et loft på flere niveauer

  Installation af et loft på to niveauer

  Fra et teknisk synspunkt er dette den mest komplekse model at implementere. fordi Udover at montere selve strækloftet indgår fremstillingen af ​​en kasse med gipsplader. Sådanne designs har imidlertid en betydelig fordel - de kan være af enhver form, så der er ingen begrænsninger i at dekorere loftet.

  Alt arbejde udføres i følgende rækkefølge:

  • i begyndelsen er der lavet en tegning, og gipspladens kasse er bestemt;
  • langs strukturens omkreds monterede en side af profilerne;
  • den består af to profiler - den øverste skal fastgøres til loftet og bunden til loftprofilerne. Mellem dem er strimlerne forbundet med vertikale stolper med en pitch på mindst 60 cm;
  • efter at kassen er klar, er det nødvendigt at bestemme monteringshøjden på strækloftet - på dette sted vil der blive fastgjort en ekstra profil, hvorpå monteringspladen til strækloftet skal monteres;
  • derefter bliver kassen syet med gips.

  Ved montering af styrestang er det vigtigt at sikre, at alle skruer falder ind i profilen - ellers kan stangen løsne sig over tid.

  For at gøre installationen af ​​stræklofter til gipsvæg, er det ikke sådan en vanskelig ting. Det vigtigste er at være klar til det på forhånd, og så vil alt passere uden problemer.

  Fastgør strækloftet til gipspladens vægge.

  Væggene er lavet af gipsplader, den lodrette profil laves meget sjældent. Er det muligt at fastgøre wall baguette skruerne direkte i gipsvæggen? Måske oftere skruer skruer? Eller skruer skruer i en vinkel? Eller er det alt ubrugeligt, alligevel vil loftet rive skruerne fra gipsvæggen på bekostning af utyazhki? Selvom du ikke straks opkastes, så vil det straks strække sig? På bekostning af fastgørelse til gipsvæggen på sommerfuglen (molly), ved jeg det. Jeg undrer mig over, om det er muligt at fastgøre med skruer alene?

  Leonid spørger 2 år, 2 måneder siden

  Bedste svar

  Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

  Svar (14)

  Velkommen! Hvis kvadrering er lille, kan du bare montere den på skruerne, men du skal bore skruen ind i gipsvæggen lodret. Hvis området er stort, skal du stoppe. Dette gælder både stof og film. med uvazheniem.Sergey

  God eftermiddag kan du skrue skruerne og skrue dem med en "hedgehog" på 2 skruer i forskellige vinkler i et hul. Følgelig hullerne fortrinsvis 9-11 på 2. baguette. Derfor skal du bruge en h-formet baguette. Til stoflofter er denne type fastgørelsesanordning ikke acceptabel. Det er nødvendigt at bruge dowels til gips, eller fast i profil under gips hver 15-20 cm.

  Det vil ikke være muligt at fastgøre med skruer, brug specielle dowels til gipsvæg - "babachki" eller "driba". og vil holde sig godt. og mulighederne for strammeskruer i en vinkel og lignende udelukker på grund af deres fulde kontraindikation i denne type fastgørelse.

  I gipsvæg kan du simpelthen skrue på det vigtigste, så det ofte med et interval på 5 cm og ikke at rulle Samarita. Og bedre! bore med en fjer på en flise med en diameter på 6 gennem en baguette og fiks den på en sædvanlig dowel med selvdrejende skruer. Taket på loftet tåler og vil ikke stå, før du skifter, men hvis naboerne udfylder gipspladen og pisser skinnen ud.

  For stofstræklofter vil denne fastgørelsesmetode ikke fungere, det er nødvendigt at forberede på forhånd pant i krydsfiner til højden af ​​profilfastgørelsen.

  Hvis væggene er lavet i 2 lag, så kan du selv skrue gipspladen selv og det holder ikke dårligt! Og hvis et lag af GKL ikke vil være!