Hvordan man limer baguetter korrekt til loftet

Begrebet kvalitetsreparationer ændres med lynhastighed med fødsel af friske designelementer og ideer. I den seneste tid blev toppen af ​​håndværket betragtet som pænt indpasset tapet i kombination med den korrekte kantning, som er en flerfarvet papirstrimmel og undertiden en almindelig tape.

Den moderne udsmykning af lejligheden kan ikke forestilles uden indramning. En sand og harmonisk kombination af en to-plan konstruktion er trods alt et løfte om et rums skønhed og komfort. Lad os dvæle i detaljer om, hvordan man limer baguetter, så finishen ser ud som eksemplarisk.

Egenskaber og funktioner baguetter

Anvendelsen af ​​sådanne dekorative elementer omfatter en række væsentlige fordele:

 • Fremragende maskering af små defekter i loftet og væggene, som dråbe, ruhed og ujævnheder;
 • dekoration af krydset af to overflader;
 • Enkel installation, der ikke kræver professionelle færdigheder;
 • lethed og fleksibilitet af materialet
 • stort udvalg af design;
 • spare penge til en rimelig pris.

Tip! Før du vælger baguetter i loftet, skal det bemærkes, at de kan fremstilles af forskellige materialer, være af forskellig tekstur, bredde, have en glat eller mønstret overflade. Disse kvaliteter påvirker ikke kun deres omkostninger, men også formålet, forskellene i anvendelse til en række interiører.

Baguette, også kaldet støbning, loftsplint eller frise, lavet af materialer:

I de fleste tilfælde anvendes polyurethan og skumbagetter. Plaststøbning anvendes kun under lofter, træ - sammen med samme lofter.

Vi vælger den rigtige lim

Hver fagmand for installation af en frise bruger klæbemiddelsammensætningen, som er testet personligt i arbejdet. Sådanne midler kan være:

Polymersammensætningen er karakteriseret ved svag klæbrighed. For at fastgøre støbeformen med en sådan lim skal den holdes i den ønskede position i temmelig lang tid, og det er ikke ret let at sikre for en to meter.

At installere frisen på silikone og akryllim temmelig hurtigt og komfortabelt. Fabrikanter pakker dem i rør til en pistol. Midler anvendes let, og dens udladningsdiameter styres af diameteren af ​​udløbsåbningen ved spidsen.

Fremgangsmåden til limning af baguetten med silikone og akrylforbindelser er normalt angivet i instruktionerne til materialet. Den negative side af sådanne midler kan kaldes deres høje pris.

Den mest omkostningseffektive måde at holde baguetter på egen hånd på er en traditionel færdigbehandlingstætning eller en gipsvægsforbindelse, hvis den anvendes til efterbehandling. En sådan blanding er pålidelig, det tager mindre tid for dets størkning, så efter en halv time er det allerede muligt at male loftet og baguetterne.

Der er dog også ulemper ved at anvende kitt som lim:

 • ulejligheden ved at påføre et tyndt lag af blandingen med en spatel på støbeformen;
 • I slutningen af ​​limning af overskydende kittet eller gipsplastlim, skal du grundigt fjerne den fugtede børste. Ellers vil stykkerne af den synlige, tørre blanding ødelægge billedet.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Der er to muligheder for fastsættelse af loftlister:

 • på overfladen af ​​tapetet;
 • før vægpapir.

Baguetter er som regel rent hvide; i betragtning af dette, for ikke at forurene produkterne, skal du grundigt skylle hænderne med sæbe, inden du påbegynder arbejdet.

Tip! For at begynde at montere baguetten kan du vælge et hvilket som helst hjørne af rummet

Du bør vide nogle funktioner i arbejdet på klistermærket taglister:

 1. Der skal lægges stor vægt på rengøring af væg og loft fra spor af klæbemiddelsammensætning. Acryl- og silikonebaserede produkter kan fjernes med en gummispatel og en fugtig klud. Overskydende kittet anbefales at fjerne en lille våd børste.
 2. Kræver påfyldning lim alle revnerne omkring støbeformen. Også skal håndtere og hjørne leddene. Stol ikke på, at disse slots vil forkæle, når du male eller limer tapet. Dette sker ikke. Og limen fanget på væggen og loftet skal fjernes forsigtigt.
 3. Ofte når limen størkner i leddene, afslutter slutningen af ​​baguetten, og der opnås et trin. For at beskytte mod denne effekt skal to tilstødende ender fastgøres i den ønskede position ved syning af nåle eller stifter. Når limen hærder, skal du fjerne nåle og dække hullerne med klæbemiddelblanding.
 4. På baguettes påføres flere lag maling. For det første udføres priming, så du kan maske de plasterede leddene. Derefter sætter lagene en dekorativ rolle, samtidig med at male og et loft.
 5. Overskydende lim langs bordpladen skal skæres med en skarp spatel.

Baguette klistermærke på tapet

Den offentlige fortjeneste ved denne metode er, at der ikke er behov for at passe tapetet under baguetten. Frieze lukker alle fejlene på overkanten af ​​finishen.

Fremgangsmåde:

 1. Trim enderne med stusomom.
 2. Påfør et tyndt lag lim på de limede overflader af soklen.
 3. Fastgør planken til væggen og hold den i overensstemmelse med notatet til limen.
 4. Fjern overskydende materiale med en svamp eller klud.
 5. Butt huller skal forsegles med hvidt tætningsmiddel.
 6. Til måling af baguette anbringes akryl eller vandemulsionsmaling.

Tip! For at farve pladen skal du ikke plette tapetet, lægge maskeringsbånd langs baguetten, og efter tørring af malingen skal du fjerne beskyttelsen.

Sådan fastgøres en baguette, inden du laver tapet

Dette er en professionel metode, der udføres i følgende rækkefølge:

 1. Udfør forberedelsen af ​​væggene og loftet. For at slippe af med ujævnheder, uregelmæssigheder med sandpapir, fjern byggestøv fra overfladen, så pels med primerblanding.
 2. At skære enderne af soklen ved hjælp af stuslom.
 3. Fastgør baguetten til kittet eller gipsplastlimmen.
 4. Fyld alle huller med kitt, fjern overskydende med en ren klud.
 5. Vent, indtil kittet hærder.
 6. Prime overfladerne.
 7. Mal loftet og baguetterne.
 8. Stick tapet. Top overlap på basispladen skåret jævnt med en skarp kniv og sætter en bred spatel.

Fordelen ved denne metode kan kaldes lethed ved fastgørelsesfejl af limning og muligheden for at male baguetten på plads uden frygt for farvning af tapetet.

Funktioner ved montering af baguetten i hjørnerne

Det er nødvendigt at justere den sidste bjælke med en udskåret vinkel for at forhindre materielle skader, når der opdages en fejl med en vinkel.

Hvis et rum har lige vinkler (90 grader), så skal vinklerne mellem de to vægge og mellem loftet og væggen være lige. I dette tilfælde er det muligt at klippe hjørner korrekt ved hjælp af et ark.

Først skal du skære hjørner ved hjælp af dåsen. Derefter bringes deres ender i den fornødne størrelse med en skarp kniv. Fordel gabet i begge segmenter jævnt for at forhindre effekten af ​​et trin.

Proceduren for brug af tømrermash:

 1. Hvis der ikke er nogen erfaring med lignende arbejde, anbefaler vi at øve på små stykker af frisen.
 2. Sæt baren i kassen, da det vil være på loftet.
 3. Tryk på bunden af ​​frisen tæt på siden af ​​støbt stykke.

Hvis der ikke er noget løs, kan du trimme på denne måde:

 1. Fastgør frisen til hjørnet på venstre side.
 2. På loftet fra hjørnet tegner du et stykke blyant (10-15 cm) langs basispladen.
 3. Gør det samme på højre side af hjørnet.
 4. Hvor linjerne skærer, er der et afskæringspunkt.
 5. Til venstre og højre markerer krydset af segmenterne.
 6. Fra mærket til den modsatte side af venstre og højre frise skal du klippe nøjagtigt med en konstruktionsklinge i en vinkel på 45 grader.
 7. Kontroller rigtigheden af ​​opskæring, og sæt forarbejdede friser til hjørnet.

Som du har set, er der intet svært i stikkende baguetter. Styret af vores råd, har du med succes gjort dette arbejde.

Hvordan man limer baguetter til loftet

For at give værelset et fuldstændig æstetisk eftersyn skal du sørge for at placere pladsen på loftet og væggene korrekt. Tidligere blev dette problem løst ved hjælp af grænser - papirstrimler, limet til den øverste del af væggen, dekoreret med tapet. Nu bruges hyppigere bundplader eller baguetter. Med simpel installation har de et meget bredere potentiale i design af rummet. Dette arbejde kan udføres selvstændigt, hvis du ved hvordan man limer baguetter på loftet.

Hvad er fordelene ved at bruge loftsplanker?

Ud over evnen til smukt og harmonisk at arrangere overgangen fra væggene til loftet har baguetter en række fordele, herunder:

 • Lav pris.
 • Det rigeste valg af former, størrelser og konfigurationer.
 • Kan bruges med nogen form for loftsbeklædning.
 • Fleksibilitet - giver dig mulighed for at skjule fejl og uregelmæssigheder på væggen.
 • Let installation installationsarbejde.

Baguette sorter

Galteller er lavet af følgende materialer:

 • Polyfoam eller polyurethan. De mest almindeligt anvendte typer loftsplinter. De fik enorm popularitet på grund af deres lave omkostninger og alsidighed.
 • Plast. Sådanne baguetter limes under strækloftet, der anvendes ved overfladebehandling med PVC-paneler. Læs om installationen af ​​plastrør til loftet her.
 • Aluminium. Rigtig dyrt slags loftlister. De vigtigste fordele er styrke og holdbarhed. De bruges sjældent i lejligheder, normalt når de er færdige til en højteknologisk stil. Oftere findes sådanne indre elementer i kontorrum.
 • Gips. Stuccoing fra dette materiale kræver en lofthøjde på mindst tre meter, så i lejlighederne kan gipsbagetter ses sjældent.
 • Træ. Bedst kombineret med et træloft. Ganske dyrt, vanskeligere at montere, men resultatet er prisen værd.

Ud over materialet varierer baguetter i form, størrelse og mønster. I værelserne indrettet i moderne stilarter er enkle lister mere almindelige. Men hvis dette kræver designerens idé, kan du nemt finde og finde ud af.

Forberedende arbejde

Uden tilberedning korrekt og sikkert fastgør baguette umuligt. Derfor er der et minimum af forberedende arbejde.

Professionelle rådes til først at montere fileter, og kun derefter fortsætte med at indsætte på tapet. Årsagen er enkel: det er mere bekvemt at lukke hullerne og sømene mellem elementerne og male bundpladerne uden frygt for at ødelægge tapetet.

 1. Ujævne vægge er nivelleret med gips eller kitt. Dette gælder især hvis du planlægger at installere træ eller gipsfileter. Når du bruger fleksible baguetter for at fjerne uregelmæssigheder, er et primerlag nok.
 2. Primeren udføres efter at overfladerne er blevet rengjort af støv og snavs.

Hvis loftet allerede er malet, kan du ikke primet det. Men det er bedre at male loftet og fileten på samme tid.

Hvordan montere baguetter i loftet?

Der er flere måder at klæbe loftsplinterne på. Valg af metode afhænger af det materiale, de er fremstillet af, og arten af ​​loftets overflade.

 • Ved finish kittet. Det fastgør ikke kun sikkert elementet, men fylder også små revner i leddene eller på steder, hvor baguetten passer til væggen.

Rådet. For at sikre en mere sikker pasform kan du tilføje en lille PVA lim til kittet.

 • Ved hjælp af forskellige klæbemidler. Det kan være "Moment", "Titan" eller flydende negle. Den sidste lim er god, fordi sammensætningen indtager næsten øjeblikkeligt, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at holde delen på den ønskede position i lang tid.

Valget af lim skal overvejes grundigt: det skal være kompatibelt med baguettens materiale. Så for skumfileterne i klæbemiddelsammensætningen bør der ikke være meget opløsningsmiddel.

 • På akryllim. Den er velegnet til letvægte træ- eller skumplanker.
 • På silikoneforsegling. Giver en god fixering, men det skal bemærkes, at overfladen, på hvilken den påføres, maling ikke længere fungerer. Derfor er det nødvendigt at arbejde med sammensætningen så forsigtigt som muligt, eller vælg en anden metode til montering af basispladen.
 • På skruerne. De fastgøres til væggene, der har en solid vægt af træ eller aluminium baguetter.
 • Med hæfteklammer eller skruer på træet. Sådan fastgøres plastprodukter til skinnerne, der rammer et ophængt loft lavet af PVC-paneler.

Mængdeberegning

Allerede inden køb af materialet skal du bestemme antallet af baguetter. Deres standardlængde er 2 meter. Derfor må du omhyggeligt måle rummets omkreds og beregne det krævede antal fileter. Normalt tages 2-3 strimler i reserven under hensyntagen til mulige defekter under trimning.

tråd

Overvej de grundlæggende regler for at skære baguette.

 • Haltels er skåret med en god hacksav. Kun få fagfolk kan gøre dette med en skarp kniv.
 • Det sværeste øjeblik under installationen er montering af indre eller ydre hjørner. For at gøre dette er det bedre at bruge en standardarmatur - en blok, hvorved vinklen på 45 ° kan opnås uden problemer.
 • Hvis væggene i lejligheden er placeret i forhold til hinanden ikke i ret vinkel, er beslaget udført manuelt, og eventuelle fejl kan forsegles med kitt.

Masters anbefaler at måle og afskære baguetter i færd med installationen, og ikke at forberede på forhånd. Så mindre tilbøjelige til at begå en fejl og ødelægge fileten.

Layout, docking funktioner

På væggen er det ønskeligt at tegne en linje langs hvilken den nederste del af planken skal placeres. Dette vil hjælpe med at lime listerne lige. Anvendelsen er nødvendig, hvis baguetterne skal placeres således, at mellemrummet mellem dem og loftets overflade forbliver. LED-belysning er ofte placeret der, som ikke blot dekorerer, men også visuelt forstørrer rummet.

Før limning anbringes plankerne på væggen og kontroller, om de er ordentligt skåret.

Vær opmærksom! Længden af ​​en baguette er ikke nok til væggen i rummet, selv en lille en. Oftest er stroppen simpelthen anvendt til hinanden. Men fagfolk anbefaler at bøje dem, skære i en vinkel på 45 ° som vist på billedet. Så krydset vil være mindre mærkbart.

Limning proces

Limposuettes som følger:

 • Start installationen fra en vinkel tættere på indgangen til rummet. Så fortsætter de, bevæger sig langs rummets omkreds, måler og skærer strimler i rækkefølge.
 • Lim sammensætning eller kitt på baguettes påføres med en spatel med et overskud, som umiddelbart efter fiksering fjernes med en fugtig klud.

Rådet. Når du arbejder med fileter af blødt materiale, er det bedre at trykke dem med dine palmer, ikke dine fingre: dette er mindre sandsynligt at vaske overfladen af ​​planken.

 • Efter at loftsplinten er sikkert limet, vil kittet dække hullerne. Efter at have ventet på den tid, der kræves for at lime og kittet tørrer helt, behandler de leddene med fint sandpapir og maler om nødvendigt.

Installation under strækloftet har funktioner:

 • Baguetter limes kun til væggen.
 • Mål strimler skal være meget omhyggeligt og skåret - i bunden for ikke at beskadige lærredet.
 • Før du sætter og maler fileterne mellem dem og lærredet, indsættes ark papir: dette forhindrer loftet i at blive snavset.

Du kan visualisere processen med montering af baguetter, hvis du ser videoen.

Do-it-yourself konstruktion og reparation

Som kokkens sauce kan skjule alle mangler i opstillingen af ​​skålen, så baguetten hjælper med at skjule alle fejlene, når du trimmer loftet og klæber tapet. Jeg mener, at hjørnerne mellem væggene og loftet er et ret vanskeligt sted, når der udføres putty og grouting. Baguette giver dig mulighed for ikke at bruge meget tid og kræfter på dette omhyggelige arbejde.

Baguette giver en følelse af fuldstændighed i efterbehandlingsarbejdet. Derudover er moderne skum baguetter meget lette og slidstærke, sammenlignet med gamle formstøbning, lavet af gips.

Faktisk, hvad der sælges i butikker, der hedder Baguette, er professionelle bygherrer opdelt i loftlister og baguette selv.

Hvad er forskellen mellem baguette og loft sokkel?

Baguette kaldes skumform, der indeholder dekorative elementer og har en strimmelbredde på 5 cm eller derover. Smalere former, der ikke har dekorationer, anses for at være loftlister.

Men for os, nonprofessionals, er det ikke rigtig noget. Denne information kan kun være nyttig for dig, hvis du pludselig finder en sådan division i butikken på loftet sokkel og baguette.

Her i artiklen kalder jeg det og den anden baguette.

Baguette er vinklet, det vil sige, klistret i hjørnerne mellem væggene og loftet og rettet ind på væggen.

Lige baguette kan monteres direkte på loftet, og du kan holde det og lidt under loftet - indrykket 5-10 cm eller mere. Dette led kan være nyttigt i tilfælde, hvor loftet ved loftet med væggen ikke er for glat. Dette sker i private huse og lejligheder, hvor gulvplader ikke er i samme plan.

Sådan fastgøres en baguette eller loft sokkel til loftet og vægge?

Jeg vil straks sige: det er meget nemt at fastgøre en baguette, fordi den på grund af sin lave masse nemt holdes på plads efter limning, især hvis væggen og loftet er perfekt koordineret, det vil sige selv.

Hvordan laver du baguetten til loftet og vægge?

De fleste eksperter anbefaler at vedhæfte baguetten til loftet og vægge med flydende negle. Flydende negle påføres på rillerne på bagsiden med en solid linje.

Den anvendte limmængde skal være sådan, at når baguetten presses fast til væg og loft under limning, stikker en lille del af limen ud. Den eksponerede lim skal straks tørres af med en fugtig klud.

Generelt, når du arbejder med skum baguette skal være forsigtig. I den forstand, at hænderne på den person, der fastgør baguetten til loftet og væggene, skal være rene for ikke at efterlade pletter på baguetten, mens de arbejder med den. Limen fjernes let med en fugtig klud.

Hvis limen havde lidt tid til at tørre, kan den vaskes helt af med en fugtig klud, men fugtes i varmt vand med tilsætning af sæbe.

Personligt, når jeg laver en baguette, bruger jeg en fugtig klud - jeg går ikke rundt i baguetten med mine fingre, men med en klud. Våd klud glider godt på baguetten og efterlader ingen spor.

Et vigtigt punkt - vægernes hjørner.

Striben af ​​baguette, som er fastgjort til hjørnet, skal have et snit i en vinkel på 45 grader.

Hvis der på begge baner, der er sammenføjet i hjørnet, er skåret korrekt udført, samlingen skal være næsten umærkelig. Hvis du får en fejl, og leddet er meget mærkbart, kan du senere sætte det med f.eks. Akryl kitt eller satengips.

Samlingerne mellem strimlerne på baguetten er også belagt med flydende negle for at reducere spalten.

Fastgørelse af en baguette med flydende negle er imidlertid ikke den eneste og ikke den billigste måde at lim en baguette på. Det er meget billigere og mere bekvemt for mig at fastgøre en baguette til væggene og loftet ved hjælp af sengepper.

Satengips anvendes på samme måde langs hele baguettes længde, såvel som flydende negle. Saten, som kom ud under baguetten, fjernes med en tør eller fugtig klud. Montering af baguette satengipsom, efter min mening viser det sig endnu bedre end med flydende negle.

Efter limning kan baguetten males i en hvilken som helst farve, hvilket giver det taket i loftet, hvis loftet ikke er malet hvidt.

Montering af baguette til strækloft

uddannelse

Først og fremmest skal vi bestemme, hvad vi har brug for fra værktøjet til montering af en baguette.

 • boremaskine
 • Trådløs
 • hammer
 • nedstryger
 • maling ledning
 • stigen
 • skruer og dowels, en boremaskine med en diameter på 6 mm og en boremaskine med en diameter på 6 mm

Forbered værelset. For at gøre dette skal vi frigøre hele rummet omkring omkredsen af ​​rummet i en afstand af 1 meter fra væggene. Ingen planter eller kæledyr bør efterlades i rummet. Alle møbler, der ikke kunne bringes ud, skal dækkes med et specielt dækkemateriale. Bare det ville være mere bekvemt at fastholde baguetten, vi har brug for at forberede det: at bore hullerne til dowels. Afstanden mellem hullerne må ikke overstige 15 cm, og indsnittet i enderne af pisken fra kanten må ikke være mere end 2 cm. Det anbefales ikke at gøre en større afstand, da profilen begynder at blive slået af og buet i områderne mellem monteringen. Plastic baguette er boret i en speciel stivere, hvis du ser fra enden, ser det ud som en terning. Og aluminium - i en speciel hylde. Billedet viser, hvordan man forbereder profilen til installation.

Ved forberedelsen af ​​værelset er det værd at overveje et andet vigtigt punkt: hvor elkablet passerer gennem væggene. Dette gælder især for murhuse bygget i Khrusjtjov. Det er nødvendigt at blive styret af kasser, stikkontakter, en switch placeret på væggen. I de fleste tilfælde løber tråden på krydsningsskærens niveau og går ned lodret over hver stikkontakt eller omskifter. Placeringen af ​​ledningerne skal overvejes på måden af ​​måling af nettet.

mærkning

For at markere planen for fastgørelse af baguette skal du bruge en speciel enhed - et laserniveau. Normal højde til montering anses for at være mindst 5 cm fra loftet. Med dette mærke undgår du at falde i de tekniske led i væggen. Fastgør laserniveauet godt og markér hvert hjørne af rummet. Du skal vælge et sted for at indstille et niveau, hvorfra alle hjørner er skudt igennem. Hvis rummet har en indviklet form, og det er ikke muligt at markere alle hjørner fra ét sted, og efter at have lagt alle tilgængelige mærker, kan niveauet flyttes videre med fokus på de eksisterende tegninger.

Hvis du ikke har et laserniveau, skal du ikke bekymre dig. Du kan bruge hydro-niveauet. Denne markering vil tage mere tid, men resultatet bliver ret præcist. Indtast vandstanden ved stuetemperatur for at forhindre luft i at komme ind i slangen. Juster de to kolber for at kontrollere - vandets grænse skal stå i et plan i begge kolber. Vigtigt: Brug ikke varmt eller koldt vand, det skal være så tæt som muligt på stuetemperaturen. Tillad ikke, at slangen bøjes; dette er fyldt med store fejl i aflæsningerne. Opmærkningsteknologien er som følger. En installatør kommer i første hjørne, den anden installatør - i den anden. Fastgør begge kolber i hjørnerne med den ene hånd og det andet mærke på vandets kant i kolben. Derefter bevæger den første installatør til den næste umarkerede vinkel, og den anden forbliver på plads. Endvidere erstatter den første installatør cirka kolben til hjørnet, og den anden ved at sænke eller hæve sin side opnår sammenfaldet af vandgrænsen med dets mærke. Når oscillationerne stopper, sætter den første sit mærke. Proceduren gentages i rækkefølge med alle vinkler. Herefter skal du tage rouletten i vores hænder og måle alle afstande fra mærkerne til loftet. Fra den mindste trækker 5cm - det vil være den samlede højde. Herefter markerer vi fra hver etiket, vi måler denne værdi opad og indstiller den endelige markering.

Nu, fra en etiket til en anden, skal vi tegne glatte linjer - dette vil være vores stræklofts plan. Til dette bruger vi en lakledning. Vi holder den ene ende af tråden på et mærke, den anden ende på den anden. Klem det af og slip, fra et klik på væggen vil forblive en lige linje. Og så i en cirkel.

mount

Installation af baguetten er at starte fra den mest ubelejlige eller utilgængelige vinkel. Det er ikke tilladt at deltage i profilen i hjørnerne, selvom den vaskes under 45 o. Når banen strækkes i en vinkel, anvendes den største belastning, og filmen vil simpelthen rive ved fugen. Derfor bliver baguetten på de indvendige hjørner filmet som følger: Kun bagvæggen er filmet, og fronten forbliver intakt, hvorefter profilen bøjes på savværket.

Fastgør den første piskesuccé til den anden. Det er monteret ende-til-ende med den første, og det er desuden vigtigt at justere fugen vandret så bedst som muligt, og du bør ikke kunne træffe nogen trin. Når vi når det næste indre hjørne, skal vi måle afstanden. Dette kan gøres på to måder: Brug et målebånd eller ved hjælp af en hel baguette pisk. Den anden mulighed er mere praktisk og mange gange hurtigere. Drej profilen bagud, så sporet under harpunen er placeret nederst. Juster den ene ende i hjørnet, og den anden ende langs niveaulinjen med en overlapning på den faste baguette. Sæt et mærke på en afstand af 1 cm fra den fremtidige led, du skal flytte i retning af hjørnet. På denne tag og gash bagvæggen. Den ydre (eller ydre) vinkel er heller ikke vanskelig at forberede. Resten af ​​profilen i slutningen af ​​den allerede fastlagte baguette og træk en linje langs bagvæggen lige langs hjørnet. Dette bliver den første gash. Længere langs monteringen placeres et andet mærke på en afstand på 2 cm fra den første. Dette bliver den anden gash. Såg bagvæggen på begge mærker. Nu skal vi skære resten mellem snitene. Til PVC-profiler gøres dette med en almindelig konstruktionskniv, til aluminium er den let brudt af tænger. Efter alt dette bøjes baguetten nøjagtigt i midten af ​​recessen.

Når du har sikkert fastgjort hele kassen, skal du sørge for at behandle leddene med kanaltape. Du kan bruge den grå husholdningsbånd, der sælges i en hvilken som helst hardwareforretning. Og til aluminiumsprofilen og passende metalliseret tape. Det er vigtigt at være forsigtig i alle faser af installationen af ​​et strækloft.

Løse vægge

Desværre er i vores erhverv ikke sjældne tilfælde af faldende vægge. Hvad skal man gøre, hvis skruen snoet i en mur har en profil? Der er to måder at afslutte: brug afstandsstykker (stiver) eller stram yderligere skruer i ét monteringshul. Den anden metode sparer i de fleste tilfælde dagen. En - to ekstra skruer er i stand til sikkert at fixe baguetten. Nå, hvis de ikke hjalp, så er det værd at ty til at bruge spacers. Tag et stykke baguette centimeter i 15 og bor et hul i en af ​​enderne. Smad luften i baguetten og loftet og sæt et mærke gennem hullet i loftet. Bor under dykkeren og kør den der. Tag kæben og træk den op med en skrue, pakk pakken ud. Staven skal stå stift, og profilen skal ikke gå op og ned af væggen.

Træ og Gips

Moderne huse er bygget ikke kun af beton og mursten, men ofte fra træ. Og den sovjetiske bygges private sektor er halvdelen af ​​dette materiale. Ved installation på trævægge skal du ikke kun have selvdrejende skruer 51 mm lange, men også størrelsen på 75 mm, 90 mm, 110 mm. Selv om væggene er træ, men choorsne kan skjule på en betydelig dybde under et godt lag af gips, og lange skruer hjælper os ud.

Det er ikke ualmindeligt, når gipsplader anvendes til at niveauere væggene. Hvis installatørerne, der installerer det, har erfaring, og klienten advarede dem på forhånd om stræklofter, så er det en fornøjelse at montere på gipsvæggen. Normalt omfatter de erfarne håndværkere til GKL en yderligere 60 * 28 profil langs toppen under baguette mount. I dette tilfælde er trinnet til montering af skruerne standard 12-15 cm. I mangel af en profil er det nødvendigt at fastgøre "sildbenet" i en afstand på 8-15 cm.

Efter fastsættelse af rammen af ​​strækloftet fortsætter vi til næste trin: mærkning og installation af realkreditlån under lamperne, lysekronen og kronen.

Sådan repareres baguetter til loftet

Montering af baguetter på loftet

Gør-det-selv reparation er økonomisk gavnlig, og du vil være sikker på at alt er lavet med højeste kvalitet og med fuldt ansvar. Desuden er mange værker enkle, du kan udføre uden at ringe til specialister, ikke kræver tid og penge. For eksempel klæbende loftslister - baguetter.

Rigtig simpelt arbejde, der er kun få nuancer, der skal tages i betragtning. Hvis du ikke ved, hvordan du fastgør en baguette, kan der opstå problemer i hjørnerne, når du skal docke to baguetter. Når limning er forkert, er leddet bøjet, strimlerne er overlejret på hinanden, eller der er dannet et hul mellem dem. Vores anbefalinger hjælper dig med at undgå sådanne problemer.

Baguette Typer

Loftsplanker

Corner baguettes er limet i hjørnerne mellem loftet og væggen, har to plan til limning. Rette linjer er fastgjort til væggen, så de kan placeres under, med et plan for lim. Komfortabelt med ujævne lofter.

Lav dem af plastik, PVC, polyfoam, polyurethan. Der er træ og gips.

Loft baguetter til stræklofter

Fremstillet af aluminium, plast. Repræsentere en bar, skinne, fastgjort til profilen. Vedhæftet til væggene med skruer. De holder strækloftet. Derfor bør der fastgøres så stærk som muligt.

Kan være synlige, dekorative eller usynlige, og gentage profilkonturen.

Lim til sokkelposuettes

Når du vælger et klæbemiddel, må du ikke købe silikoneforseglingsmidler. De er ikke malet.

 • Hvis strimlerne ikke er hvide, kan du limes ved hjælp af "flydende negle". Lim "Liquid Nails"

"Flydende negle" sætter en solid linje på rillerne på bagsiden. Vi anvender lim i mængde, så at der samtidig kommer en lille del ud - vi fjerner det med en fugtig klud. Ulempen er den høje pris.

 • Du kan købe lim til polyurethan.
 • Den færdige kittet tilbage efter færdiggørelsen af ​​væggene er velegnet til baguetter: fint kornet, det fylder hullerne, resterene fjernes let med en fugtig svamp, der efterlader en glat søm.
 • Satengips. Anvendes som "flydende negle", men billigere.
 • Fremgangsmåden til limning af loftslister

  • Forbered overfladen: rengør det, niveau det, pryd det.
  • Det anbefales at begynde at limme lamellerne fra hjørnerne: disse er de vanskeligste områder, de kræver meget tid. Bestem den mest synlige vinkel og start med det.

  Klæbende loftsplanker med hjørner

 • Hvis du ikke lægger bundpladerne i hjørnerne, skal du gøre markeringen og bestemme niveauet for limning af lameller.
 • Afskåret strimler i en vinkel på 45 grader. Til fladskæringer anvendes stuslo. Vinkelsnit

  Hvis klippet er jævnt, vil leddet ikke være mærkbart. Hvis vinklerne ikke er 90 grader, så hjælper bagagerummet ikke, vi laver snittet selv. Hvis indsnittet er unøjagtigt, skal du så niveauere det med sandpapir eller en kniv.

 • Fastgør de indbyggede dele og kontroller, at de passer korrekt.

  Kontrollerer leddets rigtighed

 • Smør med klæbemiddel, tryk på væggen.

  Loftstik med lim udragende over kanten

 • Fjern overskydende lim med en hæfteklamme, en fugtig klud (kan være soaped).

  Fjernelse af overskydende lim

 • Læg det resulterende hul akrylfyldstof, om nødvendigt - maling.
 • Montering af aluminiums baguette og PVC til hængende lofter

  Aluminiums baguetter er tungere og dyrere. Bruges normalt på lige sektioner. Plastik har fremragende værdi for pengene. De er nemmere, bedre at bore, billigere. Men hvis lavet af lav kvalitet plast, så er bøjninger mulige, når strækker loftet.

  • Mål og skær skinnen af ​​den ønskede størrelse med en hacksav.
  • Hvis du bruger en aluminiumsprofil, skal du bore hullerne for montering med en boremaskine. Aluminiumsprofil med borede huller til fastgørelse

  Afstanden mellem hullerne er højst 20 cm, fra kanten til det første hul er 4-6 cm.

 • Marker fastgørelsesstedet ved hjælp af niveauet.

  Mærkning til montering

 • Fastgør strimler med dowels eller skruer.

  En anden monteringsmulighed er uden at lave huller i væggen: lamellerne er fastgjort til flyet med hæfteklammer ved hjælp af en speciel pistol. Denne mount er mindre holdbar.

  Baguetter vil hjælpe dig med at gøre loftet smukt, gemmer revnerne, ikke nok glatte lofter, gemmer grænserne på tapetet. Som du kan se, er det nemt at vedhæfte dem. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for at undgå uregelmæssigheder og revner.

  Video om, hvordan du vedhæfter baguetten til loftet:

  Stræklofter. Hvordan laver man baguetten? Tips til montering af profil

  Profilfastgørelse er en af ​​de vigtigste dele ved installation af lofter. Sådan vedhæftes det korrekt, vil du lære i denne artikel. Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en obligatorisk og meget vigtig sag, for uden korrekt montering af rammen er det umuligt at montere et strækloft korrekt og præcist. Der er flere typer profiler, og de har alle forskellige formål, og de er også forskellige i det materiale, de er lavet af, og installationsfunktionerne.

  Hvilke slags baguetter er der?

  1. Loft - bruges til montering af spændingsstof direkte til loftet.
  2. Universal - specialiseret i montering til lodrette og vandrette planer.
  3. Væg - fastgør et strækloft til en væg eller andre lodrette planer.
  4. Separation og tilslutning - bruges til at forbinde de to malerier strækloft.
  5. Spjæld - bruges til montering af fladtækkede lofter, profilen giver buede overgange og bøjninger af strukturen.
  6. Constructional - det er beregnet til installation af multilevel rumlig krøllet konstruktion.

  Profiler er lavet af to materialer: aluminium eller PVC. Baguetter er også kendetegnet ved deres form: en smal ramme, bred og flad.

  Hvordan laver man baguetten?

  Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en opgave, der bestemmer styrken og holdbarheden af ​​hele strukturen. Det er nødvendigt at henvende sig til denne sag ansvarligt og omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det. Først skal du forberede redskaberne: profil, skruer, skruetrækker, hammerbor, skruer med skruer, hammer og hacksav. Der er flere muligheder for montering af en baguette til stræklofter.

  Første måde

  1. Først skal du bore huller i rammen i intervaller på 10-15 cm.
  2. For at fremskynde og forenkle arbejdet skal du skrue dykkerne (6x50) på skruerne (5x50).
  3. Marker linjen, hvorpå profilen skal være ens. For at gøre dette skal du finde det laveste sted i rumniveauet, derefter skitsere linjen på baguette-modellen og lægge mærker på væggene.
  4. Start installationen fra hjørnet. For at gøre dette skal du indsætte profilens bagvæg for ikke at skade fronten og bøje den. Derefter fastgør vi profilen til den trækede linje og skruer skruerne med dykker med en skruetrækker - det indre hjørne er klar.
  5. For det ydre hjørne skal du klippe profilens bagside i en vinkel på 90º, bøj ​​og luk så godt som det indvendige hjørne.
  6. Installation af lige sektioner udføres nøjagtig det samme, men uden zapilivaniya baguette. For krøllede sektioner skal du lave bagsiden af ​​profilen.

  Anden vej

  1. Begyndelsen er den samme som i de to første punkter i den foregående metode.
  2. For at markere den linje, hvorpå baguetten skal være lige, skal du finde det øverste sted på niveauet og skitsere linjen på profilmodellen, og sæt etiketter langs rummets omkreds.
  3. Bor huller under linjen og indsæt dykker med skruer, lav noter med en blyant over hvert hul.
  4. Fastgør profilen, og fokusér på etiketterne, skru skruerne i.

  Vigtige punkter at understrege:

  • robust installation
  • Nøjagtig fastgørelse af en baguette på niveau
  • Forlad ikke huller;
  • leddene skal være niveau.

  Tips til fastgørelse af en baguette til stræklofter

  Hvis væggen er løs, skal du skrue flere skruer i en sektion af profilen. Således vil baguetten holde fast. Du kan også bruge hjørnerne eller fokusere på skinnen. På sektionen med et stort antal ledninger er det bedre at bruge aluminiums baguette, fordi den kan fastgøres gennem et mindre interval. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en plastikprofil på en buet overflade, da den passer godt mod en væg. For at undgå fugt mellem bundloftet og strækstoffet, skal hullerne laves i profilen til ventilation. Når lampen monteres i et normalt strækloft, reduceres lampens effekt.

  Under installationen af ​​baguetten skal du strengt følge ovenstående instruktioner, fordi fastgørelsesprofilen - den vigtigste del i installationen af ​​spændingsvævet. Ikke kun skønhed, men også holdbarhed af et strækloft afhænger af korrekt installation af en ramme. For at gøre værelset mere behageligt kan lærredet suppleres med et gardin eller et dekorativt lys.

  Loft baguetter

  Korrekt valgt og installeret loftsplint giver rummet et komplet udseende og gør det elegant. Installation af baguetter på loftet kræver en vis færdighed, men alle kan overvinde denne videnskab. Hvis væggene i huset er forholdsvis flade, kan du selv gøre det, men for værelser med meget store forskelle er det bedre at ansætte en specialist.

  Baguette loft dekoration

  Til at begynde med, lad os dvæle på, hvordan du vælger de rigtige baguetter til loftet. Det er betingelsesmæssigt muligt at opdele alle modeller i to typer: nogle er designet til hængende lofter, andre tjener som en indretning.

  Den første mulighed kan være skjult eller dekorativt. Skjult type mere holdbar og fleksibel, giver dig mulighed for at udføre ethvert udformet design af loftet. Synlige modeller er lavet af PVC, og de spiller rollen som et dekorativt element.

  For andre lofter er valget af sokkel ikke mindre bredt. Der er modeller af plastik, polyurethan, træ. På grund af nye teknologier er det muligt at vælge enhver belægning, der er så tæt som muligt på naturlige materialer.

  Hvordan laver man baguetter til loftet?

  Der er flere måder at montere en baguette på loftet. Ofte vælger man polyurethan sokler. Der er to måder. Løs basispladen direkte på tapetet eller på den blotte væg. Fastgørelse på et lag af tapet er kun tilladt i tilfælde, hvor væggene og loftet er glatte. Hvis der er små huller, kan soklen fastgøres med en speciel lim. Men der er en høj sandsynlighed for farvning af tapetet, så det er bedst at montere basispladen, før du klæber væggene. Til udsmykningen af ​​loftet kan baguetter bruge flere forskellige teknikker. Det hele afhænger af mesterens evner og kvaliteten af ​​loftet med vægge.

  1. Først overveje, hvordan man limer baguetter til loftet. For at gøre dette skal du bruge et specielt monteringslim. Den anbringes direkte på de dele af soklen, som kommer i kontakt med væg og loft. Umiddelbart efter påføring presses strukturen mod væggen og holdes i nogen tid. For nemheds skyld er bundpladen ad gangen fastgjort negle eller stifter. Efter at lugen snapper, fjernes de midlertidige fikseringer, og kittens og punkteringsledene lægges over med en kitt. Før du limer de følgende baguetter i loftet, er leddene også belagt med lim. Til sidst arbejder alle gennem det fine sandpapir og giver overfladen et færdigt udseende.
  2. Lad os nu se på, hvordan du fikser baguetterne til loftet med kitt. Et lag af kittet påføres hele den indvendige overflade af basispladen. Ved montering sættes baguetten i stedet for "loftvæg" og fjern overskydende kitt. Hvis der er et mellemrum mellem væggen og baguetten, kan du forsegle den med en kitt. I nogle tilfælde tildeles PVA lim til større pålidelighed til kittens opløsning, men ikke mere end 20% af det totale volumen af ​​hele massen.
  3. Installation af baguetter til loftet, når væggene er meget ujævn, har sine egne egenskaber. For at gøre dette skal du bruge gipsplaster, niveau bundkanten, efter at du har slået linjen. Linjen slår af med en tynd slange eller slidstærkt garn. Til justering skal du trykke overskydende kitt lidt i retning af loftet eller væggen og bruge en spatel til at gøre en jævn snit. For at alt skal være pænt og overgange er glatte, skal du vælge en bred sokkel. Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at arbejde overfladen med sandpapir og male alt sammen med hvid vandbaseret maling.
  4. Baguette til stoflofter har et specielt design. Den er lavet af slidstærk plastik. Designet giver et snap klip, som holder lærredet. Designet er fastgjort direkte til væg eller loft. Huller til fastgørelser laves i en afstand på 10 cm, derefter indsæt dowel, sæt baguetten og fastgør alle skruerne.

  Lampen - det ser ud til at være en lille detalje, men det kan ændre interiøret uden for anerkendelse og tilføje en fremhævning til det og derved skabe en unik atmosfære. På lamperne i Provence stil vil vi fortælle i artiklen.

  Maritim stil er passende både i det indre af soveværelset og i køkkenet eller i stuen. Et af hovedelementerne i at skabe et design er velvalgte gardiner. På typer gardiner i marinestil, læs artiklen.

  Country stil vil fordybe dig i enkelheden og komforten i landdistrikterne, og korrekt udvalgte gardiner hjælper med til at skabe et særligt interiør. På design af gardiner i stil med land læs mere.

  Når man vælger et strækloft, er det svært at ikke gå tabt i en bred vifte af typer og designmuligheder. Vores artikel vil hjælpe dig med at bestemme hvilken type loft der er mere acceptabelt for dig - blank eller mat.

  Sådan monteres en baguette til stræklofter?

  Trin 1 - Montering af baguetten til strækloft

  1. uddannelse
  2. mærkning
  3. mount
  4. Løse vægge
  5. Træ og Gips

  uddannelse

  Først og fremmest skal vi bestemme, hvad vi har brug for fra værktøjet til montering af en baguette.

  • boremaskine
  • Trådløs
  • hammer
  • nedstryger
  • maling ledning
  • stigen
  • skruer og dowels, en boremaskine med en diameter på 6 mm og en boremaskine med en diameter på 6 mm

  Forbered værelset. For at gøre dette skal vi frigøre hele rummet omkring omkredsen af ​​rummet i en afstand af 1 meter fra væggene. Ingen planter eller kæledyr bør efterlades i rummet.

  Alle møbler, der ikke kunne bringes ud, skal dækkes med et specielt dækkemateriale. Bare det ville være mere bekvemt at fastholde baguetten, vi har brug for at forberede det: at bore hullerne til dowels.

  Afstanden mellem hullerne må ikke overstige 15 cm, og indsnittet i enderne af pisken fra kanten må ikke være mere end 2 cm. Det anbefales ikke at gøre en større afstand, da profilen begynder at blive slået af og buet i områderne mellem monteringen.

  Plastic baguette er boret i en speciel stivere, hvis du ser fra enden, ser det ud som en terning. Og aluminium - i en speciel hylde. Billedet viser, hvordan man forbereder profilen til installation.

  Ved forberedelsen af ​​værelset er det værd at overveje et andet vigtigt punkt: hvor elkablet passerer gennem væggene. Dette gælder især for murhuse bygget i Khrusjtjov.

  Det er nødvendigt at blive styret af kasser, stikkontakter, en switch placeret på væggen. I de fleste tilfælde løber tråden på krydsningsskærens niveau og går ned lodret over hver stikkontakt eller omskifter.

  Placeringen af ​​ledningerne skal overvejes på måden af ​​måling af nettet.

  mærkning

  For at markere planen for fastgørelse af baguette skal du bruge en speciel enhed - et laserniveau. Normal højde til montering anses for at være mindst 5 cm fra loftet. Med dette mærke undgår du at falde i de tekniske led i væggen.

  Fastgør laserniveauet godt og markér hvert hjørne af rummet. Du skal vælge et sted for at indstille et niveau, hvorfra alle hjørner er skudt igennem.

  Hvis rummet har en indviklet form, og det er ikke muligt at markere alle hjørner fra ét sted, og efter at have lagt alle tilgængelige mærker, kan niveauet flyttes videre med fokus på de eksisterende tegninger.

  Hvis du ikke har et laserniveau, skal du ikke bekymre dig. Du kan bruge hydro-niveauet. Denne markering vil tage mere tid, men resultatet bliver ret præcist. Indtast vandstanden ved stuetemperatur for at forhindre luft i at komme ind i slangen.

  Juster de to kolber for at kontrollere - vandets grænse skal stå i et plan i begge kolber. Vigtigt: Brug ikke varmt eller koldt vand, det skal være så tæt som muligt på stuetemperaturen. Tillad ikke, at slangen bøjes; dette er fyldt med store fejl i aflæsningerne. Opmærkningsteknologien er som følger.

  En installatør kommer i første hjørne, den anden installatør - i den anden. Fastgør begge kolber i hjørnerne med den ene hånd og det andet mærke på vandets kant i kolben. Derefter bevæger den første installatør til den næste umarkerede vinkel, og den anden forbliver på plads.

  Endvidere erstatter den første installatør cirka kolben til hjørnet, og den anden ved at sænke eller hæve sin side opnår sammenfaldet af vandgrænsen med dets mærke. Når oscillationerne stopper, sætter den første sit mærke. Proceduren gentages i rækkefølge med alle vinkler.

  Herefter skal du tage rouletten i vores hænder og måle alle afstande fra mærkerne til loftet. Fra den mindste trækker 5cm - det vil være den samlede højde. Herefter markerer vi fra hver etiket, vi måler denne værdi opad og indstiller den endelige markering.

  Nu, fra en etiket til en anden, skal vi tegne glatte linjer - det vil være flyet på vores strækloft. Til dette bruger vi en lakledning. Vi holder den ene ende af tråden på et mærke, den anden ende på den anden. Klem det af og slip, fra et klik på væggen vil forblive en lige linje. Og så i en cirkel.

  mount

  Installation af baguetten er at starte fra den mest ubelejlige eller utilgængelige vinkel. Det er ikke tilladt at deltage i profilen i hjørnerne, selvom det vaskes under 45o.

  Når banen strækkes i en vinkel, anvendes den største belastning, og filmen vil simpelthen rive ved fugen.

  Derfor bliver baguetten på de indvendige hjørner filmet som følger: Kun bagvæggen er filmet, og fronten forbliver intakt, hvorefter profilen bøjes på savværket.

  Fastgør den første piskesuccé til den anden. Det er monteret ende-til-ende med den første, og det er desuden vigtigt at justere fugen vandret så bedst som muligt, og du bør ikke kunne træffe nogen trin. Når vi når det næste indre hjørne, skal vi måle afstanden.

  Dette kan gøres på to måder: Brug et målebånd eller ved hjælp af en hel baguette pisk. Den anden mulighed er mere praktisk og mange gange hurtigere. Drej profilen bagud, så sporet under harpunen er placeret nederst.

  Juster den ene ende i hjørnet, og den anden ende langs niveaulinjen med en overlapning på den faste baguette. Sæt et mærke på en afstand af 1 cm fra den fremtidige led, du skal flytte i retning af hjørnet. På denne tag og gash bagvæggen. Den ydre (eller ydre) vinkel er heller ikke vanskelig at forberede.

  Resten af ​​profilen i slutningen af ​​den allerede fastlagte baguette og træk en linje langs bagvæggen lige langs hjørnet. Dette bliver den første gash. Længere langs monteringen placeres et andet mærke på en afstand på 2 cm fra den første. Dette bliver den anden gash. Såg bagvæggen på begge mærker.

  Nu skal vi skære resten mellem snitene. Til PVC-profiler gøres dette med en almindelig konstruktionskniv, til aluminium er den let brudt af tænger. Efter alt dette bøjes baguetten nøjagtigt i midten af ​​recessen.

  Når du har sikkert fastgjort hele kassen, skal du sørge for at behandle leddene med kanaltape. Du kan bruge den grå husholdningsbånd, der sælges i en hvilken som helst hardwareforretning. Og til aluminiumsprofilen og passende metalliseret tape. Det er vigtigt at være forsigtig i alle faser af installationen af ​​et strækloft.

  Løse vægge

  Desværre er i vores erhverv ikke sjældne tilfælde af faldende vægge. Hvad skal man gøre, hvis skruen snoet i en mur har en profil? Der er to måder at afslutte: brug afstandsstykker (stiver) eller stram yderligere skruer i ét monteringshul.

  Den anden metode sparer i de fleste tilfælde dagen. En - to ekstra skruer er i stand til sikkert at fixe baguetten. Nå, hvis de ikke hjalp, så er det værd at ty til at bruge spacers. Tag et stykke baguette centimeter i 15 og bor et hul i en af ​​enderne.

  Smad luften i baguetten og loftet og sæt et mærke gennem hullet i loftet. Bor under dykkeren og kør den der. Tag kæben og træk den op med en skrue, pakk pakken ud.

  Staven skal stå stift, og profilen skal ikke gå op og ned af væggen.

  Træ og Gips

  Moderne huse er bygget ikke kun af beton og mursten, men ofte fra træ. Og den sovjetiske bygges private sektor er halvdelen af ​​dette materiale.

  Ved installation på trævægge skal du ikke kun have selvdrejende skruer 51 mm lange, men også størrelsen på 75 mm, 90 mm, 110 mm.

  Selv om væggene er træ, men choorsne kan skjule på en betydelig dybde under et godt lag af gips, og lange skruer hjælper os ud.

  Det er ikke ualmindeligt, når gipsplader anvendes til at niveauere væggene. Hvis installatørerne, der installerer det, har erfaring, og klienten advarede dem på forhånd om stræklofter, så er det en fornøjelse at montere på gipsvæggen.

  Normalt omfatter de erfarne håndværkere til GKL en yderligere 60 * 28 profil langs toppen under baguette mount. I dette tilfælde er trinnet til montering af skruerne standard 12-15 cm.

  I mangel af en profil er det nødvendigt at fastgøre "sildbenet" i en afstand på 8-15 cm.

  Efter fastsættelse af rammen af ​​strækloftet fortsætter vi til næste trin: mærkning og installation af realkreditlån under lamperne, lysekronen og kronen.

  Og må kvalitetsinstallationen være hos dig!

  Stræklofter. Hvordan laver man baguetten? Tips til montering af profil

  Profilfastgørelse er en af ​​de vigtigste dele ved installation af lofter. Sådan vedhæftes det korrekt, vil du lære i denne artikel.

  Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en obligatorisk og meget vigtig sag, for uden korrekt montering af rammen er det umuligt at montere et strækloft korrekt og præcist.

  Der er flere typer profiler, og de har alle forskellige formål, og de er også forskellige i det materiale, de er lavet af, og installationsfunktionerne.

  Hvilke slags baguetter er der?

  1. Loft - bruges til montering af spændingsstof direkte til loftet.
  2. Universal - specialiseret i montering til lodrette og vandrette planer.
  3. Væg - fastgør et strækloft til en væg eller andre lodrette planer.
  4. Separation og tilslutning - bruges til at forbinde de to malerier strækloft.

 • Spjæld - bruges til montering af fladtækkede lofter, profilen giver buede overgange og bøjninger af strukturen.
 • Constructional - det er beregnet til installation af multilevel rumlig krøllet konstruktion.
 • Profiler er lavet af to materialer: aluminium eller PVC.

  Baguetter er også kendetegnet ved deres form: en smal ramme, bred og flad.

  Hvordan laver man baguetten?

  Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en opgave, der bestemmer styrken og holdbarheden af ​​hele strukturen.

  Det er nødvendigt at henvende sig til denne sag ansvarligt og omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det.

  Først skal du forberede redskaberne: profil, skruer, skruetrækker, hammerbor, skruer med skruer, hammer og hacksav. Der er flere muligheder for montering af en baguette til stræklofter.

  Første måde

  1. Først skal du bore huller i rammen i intervaller på 10-15 cm.
  2. For at fremskynde og forenkle arbejdet skal du skrue dykkerne (6x50) på skruerne (5x50).
  3. Marker linjen, hvorpå profilen skal være ens.

  For at gøre dette skal du finde det laveste sted i rumniveauet, derefter skitsere linjen på baguette-modellen og lægge mærker på væggene.

 • Start installationen fra hjørnet. For at gøre dette skal du indsætte profilens bagvæg for ikke at skade fronten og bøje den.

  Derefter fastgør vi profilen til den trækede linje og skruer skruerne med dykker med en skruetrækker - det indre hjørne er klar.

 • For det ydre hjørne skal du klippe profilens bagside i en vinkel på 90º, bøj ​​og luk så godt som det indvendige hjørne.

 • Installation af lige sektioner udføres nøjagtig det samme, men uden zapilivaniya baguette. For krøllede sektioner skal du lave bagsiden af ​​profilen.
 • Anden vej

  1. Begyndelsen er den samme som i de to første punkter i den foregående metode.
  2. For at markere den linje, hvorpå baguetten skal være lige, skal du finde det øverste sted på niveauet og skitsere linjen på profilmodellen, og sæt etiketter langs rummets omkreds.

 • Bor huller under linjen og indsæt dykker med skruer, lav noter med en blyant over hvert hul.
 • Fastgør profilen, og fokusér på etiketterne, skru skruerne i.

  Vigtige punkter at understrege:

  • robust installation
  • Nøjagtig fastgørelse af en baguette på niveau
  • Forlad ikke huller;
  • leddene skal være niveau.

  Tips til fastgørelse af en baguette til stræklofter

  Hvis væggen er løs, skal du skrue flere skruer i en sektion af profilen. Således vil baguetten holde fast. Du kan også bruge hjørnerne eller fokusere på skinnen.

  På sektionen med et stort antal ledninger er det bedre at bruge aluminiums baguette, fordi den kan fastgøres gennem et mindre interval. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en plastikprofil på en buet overflade, da den passer godt mod en væg.

  For at undgå fugt mellem bundloftet og strækstoffet, skal hullerne laves i profilen til ventilation. Når lampen monteres i et normalt strækloft, reduceres lampens effekt.

  Under installationen af ​​baguetten skal du strengt følge ovenstående instruktioner, fordi fastgørelsesprofilen - den vigtigste del i installationen af ​​spændingsvævet. Ikke kun skønhed, men også holdbarhed af et strækloft afhænger af korrekt installation af en ramme. For at gøre værelset mere behageligt kan lærredet suppleres med et gardin eller et dekorativt lys.

  Loft baguette til stræklofter - hvad det er og hvordan man vælger

  Takkludet, uanset om det er stof eller en polyvinylchloridfilm, skal fastgøres på loftet baguette til stræklofter.

  Hvis det er besluttet at installere et ophængt loft i rummet, så er det nødvendigt at forstå, hvilken profil der kan bruges til stofklæder og til PVC-filmlofter.

  Du skal også have en ide om, hvordan du korrekt installerer en dekorativ loft baguette, for ikke at skade strækningstaket.

  Loft Harpoon Baguette

  Typer af profiler til hævede lofter

  Strækloftets profil er lavet i overensstemmelse med den type fastgørelse af loftet. Til salg kan du finde følgende baguetter:

  •  Harpunprofil til PVC-lofter
  •  En klipprofil til sømløse stoflofter
  •  Shtapikovy baguette til stretchlofter lavet af stof

  Harpoon profil bruges til fastsættelse af stræklofter af PVC film. Baguette til stræklofter PVC fik sit navn på grund af konfigurationen. En fleksibel harpun profil er svejset til kanten af ​​loftfilmen. I form, det ligner en fiske harpoon. Det bliver til en harpoon baguette baguette, hvor den går i indgreb med tænderne på profilens rille.

  Væg harpoon profil til PVC klud

  Et sådant system giver et stærkt hold på den spændte loftoverflade. Harpunprofil kan laves i versioner med væg- eller loftmontering. Den specielle hylde på profilen er ansvarlig for dette. I wall baguette er den placeret lodret, og en sådan profil er fastgjort til væggen med dowels.

  Den anden mulighed har en hylde til montering 90 ° drejet i en vinkel. I dette tilfælde er monteringen lavet til loftet. Denne baguette bruges i tilfælde af at de ønsker at arrangere et strækloft, der minimerer afgang fra det eksisterende loft.

  Docking harpun profil

  Vægprofil bruges, når du planlægger at bruge forsænket spotlights. Deres højde er 10-12 cm, og baguettens nederste kant skal placeres i dette plan.

  Harpoon baguetter er lavet af aluminiumlegering eller af slidstærk plastik.

  Aluminiums baguette til stræklofter og plastpose har samme styrkeegenskaber, men deres pris er anderledes (aluminium er dyrere).

  Det er vigtigt at huske! Må ikke baguette til strækloft i hjørnerne ikke. Alle led er udført på en flad overflade.

  For at baguetten skal kunne modstå spændingen af ​​loftsdugen, udføres fastgørelsen med dykker og selvskærende skruer med et trin på 10-15 cm. På de steder, hvor profilerne er sammenføjet, bliver fastgørelsestrinnet reduceret til 1-2 cm. Klippet behandles med sandpapir fra græs.

  Hvis det bliver nødvendigt at docke de to loftsfarve, så bruges en speciel docking harpoon baguette. Faktisk er disse to harpunprofiler lavet med en fælles væg.

  PVC-webfixeringsordning

  Stof stræk loft profiler

  Til stof eller sømløse lofter anvendes et klip og hæfteprofil. Tøjet er fastgjort i stiften baguette, indsat i baguettesporet og klemt med en 10-15 cm lang perle.

  Når stoffet er strakt, indsættes de perler med et interval på 10 cm. Når lærredet er gemt i baguetten, er der en afstand på 10 mm mellem strækloftet og væggen. Den er lukket med en dekorativ indsats lavet af fleksibel plastik. Så gør PVC stræklofter.

  Klædedragt i clipsen baguette

  En mere moderne version af baguetten til stræk sømløse lofter lavet af stof er en profil med et lærredklip. Lav en plastikpose til stræklofter af slidstærk plastik. Denne baguette består af et klips og monteringshylde. Klipet er et rør med en slids, hvori en web er indsat med en spatel.

  Ordningen om fastgørelse af nettet i hæfteprofilen

  Vægklip er lavet af hård, fjedrende plastik. Klipset opretholder pålideligt en betydelig spænding af et loft. Lav clip baguetter også i to monteringsmuligheder - væg og loft. Installation på loftet eller væggen er også lavet med dykker og skruer.

  PVC dekorative hætte

  Dekorative baguetter til stræklofter

  Det skal især bemærkes, hvordan installationen af ​​dekorative skumbagetter udføres efter installation af stræklofter. Sådanne baguetter efterligner naturligt gipsstøbning.

  Vigtigt at vide! Det er umuligt at klæbe en skumpose til strækloftet.

  Før limning af baguetterne til loftet er overfladen af ​​væggen forsigtigt nivelleret, gipset og jordet. Profilen limes til væggen med speciel lim. Før dette er baguetten trimmet til størrelse malet med vandbaseret maling af den tilsvarende farve. Mellem den spændende loftklud og baguetten efterlader et hul på 2-3 mm.

  Skum baguette og strækloft

  Som et dekorativt lys kan kløften lægges i lommen mellem væggen og baguette LED stripen. I dette tilfælde skal kløften mellem nettet og skumbagullet øges til 3 cm før limning af baguetter til loftet.

  Baguette til stræklofter: det rigtige valg

  Strækloft i huset - en ting, der er populær i vores tid, men glem ikke at valget af baguette stort set afhænger af kvaliteten af ​​installationen af ​​strækloftet

  Strækloft i et hus eller lejlighed - en ting har længe ikke været transcendentalt, men ret reel. Stræklofter er af mange grunde ophørt med at være prerogative for kun rige mennesker. Forholdsvis billigt materiale, ret simpelt installation, gjorde denne type finish tilgængelig for de fleste lejlighedsejere.

  For nylig er sådanne lofter som perforerede og 3D-lofter blevet særlig populære. De kan ses både i Karaganda og i Saratov, både i Minsk og i Zhytomyr. Populariteten af ​​stoffet loft er vokset, skyhøje lofter vises mere og mere. Det sidste er bedre at se på foto- og videoklip for at visuelt sætte pris på deres storhed.

  Hjørnestenen til installation er en baguette til stræklofter, hvis valg såvel som evnen til at arbejde med det bestemmer i vid udstrækning kvaliteten af ​​installationen af ​​strækloftet.

  For at dit loft kan glæde dig i mange år frem for beroligende øjne inden næste reparation eller slet ikke forårsage "århundredets konstruktion" og uendelige ændringer, skal du vælge de rigtige materialer, hvis liste indeholder en baguette.

  Sådan lim en baguette til et strækloft: Enkel rådgivning

  Mange spørger, hvordan man laver baguetten til strækloftet, når der er behov for at holde en baguette af skumplastik for at forbedre væg-loftet.

  I denne situation kan to meninger ikke være: Baguette kategorisk kan ikke limes til strækningstaket!

  Stretch Loft - En temmelig tynd film, der kan blive beskadiget ved et uheld, siger med en kniv. Men det er ikke alle de nuancer, der kan ødelægge det nedhængte loft, og i øvrigt uigenkaldeligt.

  Filmens integritet kan blive brudt, og derfor under anlægget arbejder kælderen meget omhyggeligt og omhyggeligt, således at fugen f.eks. Ikke går i stykker.

  Men hvis du forsøger at klæbe baguetten direkte på loftet, kan du også ødelægge overfladen.

  Årsager til beskadigelse af loftet ved klibning:

  • En tynd film af strækloftet kan opløses med lim. Uden at vide grundigt den kemiske sammensætning af filmen og limen, kan dette nemt gøres, men det er næppe muligt at ordne det.
  • Strækloft er ikke en stiv struktur, og filmen, selv ved det mindste tryk på den bevægelige. Derfor er det usandsynligt, at limning viser sig at være præcis.
  • Lim efter tørring kan give en strækning til loftet, hvilket påvirker filmens udseende negativt.

  For således at kunne undgå de listede nuancer skal limen påføres overfladen af ​​baguetten, som vil kontakte direkte med væggen.

  Hvilken slags lim at bruge, kan du spørge salgsassistenten i hardware-butikken. Perfekt egnet, for eksempel flydende negle.

  Der er mange lim, og det er umuligt at besvare spørgsmålet, hvad der skal limes! Og det selvklæbende er simpelt, og vigtigst af alt - nøjagtighed.

  Og der er situationer, da der pludselig ved et kryds af et væg-loft blev dannet en vis teknologisk kløft. Det ser ud til at være en baguetteklister, men i dette tilfælde er der en fleksibel maskeringsindsats. Det er let at installere og lige så nemt at demontere. Baguette er ikke altid passende på grund af den øgede krumning af væggene.

  Stretch loft: gør-det-selv baguette montering

  Installation af en baguette kan laves manuelt uden hjælp fra eksperter. Den nemmeste opgave er at fastne baguetter lavet af PVC. Enhver baguette til et strækloft er monteret på væggen.

  Overvej hvordan du installerer en PVC-baguette.

  Indstilling:

  1. Efter måling skæres baguetten til den ønskede størrelse;
  2. Vi bor huller i baguetten med en elektrisk boremaskine;
  3. Vi laver markeringer af gensidige huller på væggen;
  4. Hvis væggen er lavet af træ, så er denne montering mærkbart forenklet - fastgør baguetterne med selvdrejende skruer, og hvis væggen er lavet af beton eller mursten, så er hullerne forboret til dykker med perforator.

  Som det fremgår af ovenstående, udviser dette arbejde ingen særlige vanskeligheder - kun tålmodighed og nøjagtighed er nødvendige. PVC-tasker er ikke engang installeret af fagfolk, fordi, som det fremgår af ovenstående, er fastgørelseselementer elementære simple. Hvis der i forbindelse med installation af aluminiumsemballager er vanskeligheder forbundet med boring af aluminium, så opstår der ikke sådanne problemer ved boring af PVC-baguetter.

  For nylig er der tre typer installation af hævede lofter: shtapikovy (specialtape), harpun og kil.

  Ofte bruges en gipspladeboks til at styrke konstruktionen og installationen af ​​tunge gipslister og belysning.

  Størrelser til stræklofter: uden stor spredning

  Baguette til stræklofter er ikke kun den vigtigste komponent, men også nøglen til korrekt og pålidelig installation af strækloftet.

  Længden af ​​enhver profil, uanset materialet, er normalt 2,5 meter.

  Størrelser af baguetter afhænger af deres profil, har forskellige bredder og højder.

  Størrelser efter type:

  • PVC wall baguette. Bredde - 27mm, højde - 10mm.
  • Baguette væggap. Bredde - 28 mm, højde - 13 mm.
  • Baguette loft til sømløse lofter. Bredde - 27 mm, højde - 12 mm.

  Alle de angivne baguetter har samme længde - 2, 5 m. Standardlængden varierer således fra 2-3 m, og gennemsnitsbredden er 26-28 cm.

  Sådan vedhæftes en aluminiums baguette til hævede lofter: de rigtige anbefalinger

  Overvej trin for trin, hvordan du vedhæfter aluminiums baguette. Denne baguette er lavet på automatiske linjer på højkvalitetsudstyr, og derfor er alle komponenter lavet med høj præcision. Dette design er meget holdbart, forbindelserne skal bores med en boremaskine, hvilket skaber ekstra kompleksitet.

  Trin for trin:

  1. Baguette er skåret til den ønskede størrelse;
  2. Hul i baguetter er forboret. Det vil være mere bekvemt at gøre dette på gulvet eller på bordet. Afstanden mellem hullerne er ca. 20 cm. Afstanden fra baguettens ende til det første hul er ca. 5-6 cm.
  3. Elementer påføres væggen. I dette tilfælde anvendes et niveau eller en fortrykt linje. Vi laver markeringen af ​​væggene under hullerne.
  4. Fjernelse af baguetten, på markeringen borer vi huller i væggen med en perforator.
  5. Fastgørelsesanordninger til fremstilling af støddæmpere eller skruer.

  Skære baguetter lavet enten hacksav eller "mølle".

  Placeringsniveauet på strækloftet er som regel 3-4 cm lavere end bundloftet. De selvlukkende skruer er 3 cm lange og 6 mm i diameter. Med sådanne fastgørelsesdele kan du være hundrede procent sikker på pålideligheden af ​​hele strukturen!

  Typer af baguetter til stræklofter: designet tager højde for alt

  Hele konstruktionen af ​​strækloftet er baseret på en baguette.

  Hvis lærredet er ordentligt strækket, holder den uden sagging sin oprindelige form i meget lang tid og glæder sig over lejlighedsindehaverens øje.

  Baguetter til loftet kommer i flere former.

  Typer af baguetter (profiler):

  • Vægmonteret;
  • loft;
  • separation;
  • universel;
  • Fastsættelse.

  Desuden er baguetter opdelt i usynlige og synlige. Dette betyder, at hvis en af ​​kanterne af profilen er synlig og ligger lidt under strækloftet, så kaldes en sådan baguette synlig.

  Desuden er disse profiler yderligere opdelt efter type materiale:

  Aluminiums baguette er mest populær på trods af den højere pris.

  Dens fordele:

  • Det er selvfølgelig mere holdbart og pålideligt.
  • Alu-baguetten optrådte på byggemarkedet lidt tidligere end PVC-baguetten. De er vant til at bruge som designere og efterbehandlere.

  Ulempen ved denne profil er dens tyngre vægt, samt det faktum, at aluminiumsprofilen er vanskelig at bruge til to-niveau (og mere!) Buede loftsystemer. Profilboring til skruer er mere besværlig og ubelejlig.

  PVC-baguette til stræklofter: billig og munter

  Baguette PVC (også plast) er selvfølgelig meget lettere end aluminiums baguette og mere mobil.

  Denne baguette har flere fordele i forhold til aluminiums baguette.

  fordele:

  1. Baguette er ideel til buede loftsystemer, såvel som i vid udstrækning anvendelig til installation af lofter på flere niveauer;
  2. Billig, sammenlignet med aluminium;
  3. Omkostningerne ved arbejde i forbindelse med installation af stræklofter, når du bruger PVC-baguette, er meget lavere;
  4. De fleste dekoratører foretrækker at arbejde med denne profil.

  PVC-profilen har imidlertid betydelige ulemper.

  ulemper:

  • Med en betydelig spænding i loftet kan der være en afbøjning af plastskinnen, op til dens brud;
  • Profilmateriale er ikke altid af høj kvalitet.

  På baggrund af ovenstående oplysninger, under hensyntagen til alle fordele og ulemper ved de beskrevne profiler er det nødvendigt at foretage et rationelt valg.

  Prisen på materialer er næsten den afgørende faktor i århundredet af budgetreparationer.

  Og først efter vejning af alle fordele og ulemper skal du endelig afgøre valget.

  Sådan limes baguetten til strækloftet (video)

  Og til slut vil jeg gerne bemærke følgende. Stretch loft - en af ​​de mest almindelige og æstetiske typer af loft dekoration. Det er et godt alternativ til gipsvæg. Selvfølgelig ønsker alle at lave en kvalitetsreparation og til den laveste pris.

  Som du allerede har forstået, spilles en væsentlig rolle i denne begivenhed af, hvilke materielle baguetter der skal bruges fra. Det er umuligt at sige, hvad der er bedre, fordi det ikke vil være helt korrekt, fordi ethvert materiale har sine fordele og nogle ulemper.

  Så efter at have konsulteret med mesterne, salgsassistenter, og også nøgternt vejer dit budget, skal du træffe dit rigtige valg. Held og lykke med at arrangere dit hjem!

  Baguette til stræklofter

  Baguette til stræklofter

  Ved installation af ophængningssystemet er en baguette uundværlig, fordi det hjælper med at sikre lærredet i en strakt stilling. Meget afhænger af det rigtige valg og installation af denne del.

  Typer og funktioner

  Produktklassificering indebærer to hovedkategorier:

  1. Montering af baguette. Dette er en obligatorisk del af designet, der tjener som ramme til spænding af nettet.
  2. Udendørs dekorative elementer. Med deres hjælp maskerer de leddene mellem væggen og loftet samt andre fejl, der opstod under reparationsprocessen. Sådanne produkter giver rummet et komplet udseende.

  Baguetter er lavet af følgende materialer:

  • Plast. Universal mulighed for fastgørelser og dekorative registrering. Selv begyndere kan nemt arbejde med det.
  • Aluminium. Egnet udelukkende til montering af store kludtyper.
  • Polystyren. Dette omfatter kun dekorative baguetter, der udfører camouflage og æstetiske funktioner. De installeres, når den yderste overflade finishes.

  Også forskellige i størrelse og form sådanne baguetter:

  • Harpoon. En særlig kant er svejset rundt om filmens omkreds for at forbedre fastgørelsen af ​​loftet.
  • Shtapikovy. Reiki laver vægt i væggen, hvilket giver en hurtig og nem installation.
  • Cam. Disse er plastfjedre, der fastgør kanten af ​​nettet og ikke lader den komme igennem.
  • Wedge. Giver mulighed for at skære uden forudgående målinger.
  • Perforeret. Den mest bekvemme profil i drift, som har en ekstra partition, som tjener som stivere og forbedrer fastgørelsesstyrken.

  Grundlæggende installationsregler

  • præ-justere væggene så meget som muligt, især i hjørnerne;
  • en baguette fastgøres i en gennemsnitlig afstand på 10 cm under loftet;
  • niveauet er tydeligt kalibreret, fejl må ikke være mere end 2-3 mm;
  • start installationsarbejde fra et hjørne, normalt tage den vanskeligste del i udførelsen;
  • Rette elementer støder op, uden forskydninger og forvrængninger, det anbefales at klæbe sømmen med tape
  • størrelser af gevinddele bestemmes af stedet eller ved hjælp af et målebånd;
  • lad frontvæggen være intakt, så lærredet ikke går i stykker under strækning og drift;
  • Afstanden mellem skruerne må ikke overstige 15-20 cm, ellers vil baguetten begynde at bøje over tid;
  • fra kanten tilbagetog 1,5 cm;
  • Hvis væggene er løs, skal du bruge yderligere afstandsstykker eller styrke produktet med 2-3 hjælpeskruer på dowels.

  Der er nuancer til at installere baguetter, som er værd at snakke i detaljer.

  Aluminium konstruktioner

  De er tunge og betragtes som de mest holdbare og pålidelige. Forskellene er også i udformningen af ​​profilen, som har en U-formet hovedlegeme og en ekstra hylde.

  I sidstnævnte er det nødvendigt at bore huller i trin på ca. 20 cm, og fastgør derefter det bearbejdede fragment til overfladen og sæt mærker på den forudbestemte linje. Hulhuller er fremstillet på dem af en perforator, i hvilke skruer efterfølgende skrues ind for at fastgøre rammen.

  Overvej egenskaben ved denne mulighed - de bruges til direkte installation og sæt i ét stykke, så der ikke er nogen problemer med at tilslutte fragmenterne.

  Plastkonstruktioner

  Skæring af sådanne baguetter udføres ved elektrisk stiksav eller hacksav. Du kan skabe næsten enhver form for buede lofter.

  Hvis en perforeret profil tages, bliver den boret i området på det valgte firkant.

  Proceduren ligner ligeledes installationen af ​​aluminiumsemballager - skal bare bestemme punkterne på væggen til hullerne.

  Monterede dele uden problemer. Leddene er fastgjort med skruer af skruer, så de ikke bukker ud. For hjørnerne forbliver ydervæggen intakt, trimning udføres kun på den ene side.

  Plast vil bøje bedre og vil ikke brydes i færd med montering, hvis det opvarmes.

  Elementerne i ophængningssystemet ved de indvendige hjørner er fastgjort med selvskærende skruer. På de ydre hjørner, de er mærket, mærker de ca. 2 cm, hvilket sikrer en pæn bøjning under installationen.

  Plastposen er yderligere camoufleret med et specielt T-formet tape, som sættes ind langs strukturens omkreds og skjuler mellemrummet mellem væggen og lærredet. Dens farve og tekstur vælges individuelt for loftets type.

  Fastgørelse dekorative baguetter

  For at give rummet et færdigt udseende, anvendes der specielle baguetter, der er lavet af plastik eller polyurethan:

  • Indbygget. Fastgjort til et strækloft. Den er indsat i spalten, og den anden del limes til væggen. Det er nødvendigt at vælge produkter i sådanne størrelser for at sikre maksimal docking.
  • Outdoor. Enhver favorit dekorative baguette bruges. Fastgør det til opløsningen, fugemasse eller specielle klæbemiddelsammensætning, som kun påføres nederst og meget omhyggeligt for ikke at plette lærredet.

  Det er vigtigt at vælge baguetter samtidig med ordens rækkevidde.

  Vi anbefaler at se videoen:

  Montering af en baguette til et strækloft: Skønhed er en frygtelig kraft

  Fra forfatteren: Hej! Jeg som enhver normal person hele mit liv stræber efter at forbedre mit trivselniveau. Og det første skridt til dette for mig var reparationen i lejligheden. Efter at have valgt et passende interiør og har købt alle de nødvendige byggematerialer, var der et uopløst spørgsmål: "Hvilket loft ville passe til alt dette?".

  Efter at have hørt med eksperter var mit valg på en strækning, fordi det ser harmonisk helt ud i ethvert interiør og er praktisk at bruge. Og for at gøre installation af en baguette til et strækloft, har du brug for et meget lille sæt værktøjer:

  • bore puncher;
  • skruetrækker;
  • en hammer;
  • nedstryger;
  • maleri tråd;
  • trappe;
  • dowels, skruer, øvelser, øvelser.

  Forbereder plads til montering af loftet

  Før du begynder at reparere alle komponenter til fastgørelse af lærredet, skal du korrekt forberede lokalet til arbejde.

  1. Vi renser akvarier, indendørs planter, dyr. Frigør plads langs væggen, ikke mindre end en meter. Møbler, der ikke kan flyttes, er dækket med plastik eller aviser.
  2. Vi forbereder en baguette (aka curb) - vi borer huller til dowels med et interval på 10-15 cm. I enderne forlader vi 2 cm, det er ikke længere nødvendigt, da profilen kan blive slået ud og bøjet.
  3. En plastikgrænse er boret i en stiver (ligner en terning fra enden), en hylde leveres til duralumin baguette.
  4. Det er vigtigt ikke at glemme ledninger. I de gamle huse i Khrusjtsjov-bygningen ligger det i væggene - landemærkeafbrydere og krydsekasse.

  Lav markering

  Du kan lave opmærkning ved hjælp af en laser, tømrer eller hjemmelavet niveau. Hvis du ikke har penge til købsniveauet og ingen til at tage det til arbejdstid, så tag slangen fra dråber, skinne og vand i slangen. I midten af ​​lamellerne gør markeringen, og luftboblen i slangen viser dig hældningsniveauet.

  Hvis du er en glad ejer af et laserniveau, bliver placeringen af ​​dit strækloft bestemt som følger:

  1. Fastgør niveauet korrekt.
  2. Vi laver tags i hjørnerne af rummet.
  3. Vi slutter sig til risiciene med en maleri tråd (fastgør de to ender, trække i Robbingud, skyde), mens du får en lige linje langs hele omkredsen. Dette vil være basisplanet - området af strækloftet.

  Inden du læser de detaljerede instruktioner om, hvordan du fastgør klemmerne til loftkluden, anbefaler jeg at du ser videoen:

  Vi laver installation af en grænse for stræklofter

  Nu hvor værelset er blevet forberedt og markeringen er lavet, kan du fortsætte til installationen. Men hvordan man installerer alle elementerne til at strække kluden, så øjet bliver glad i mange år? Sådan starter du installationen?

  1. Og vi begynder med de mest modbydelige og utilgængelige steder i loftet. Tilslut aldrig stumperne af profilen i hjørnerne, for når spændingen er der en meget stor belastning. Lerret vil rive ved krydset, og arbejdet kommer ned i afløbet. Det er derfor, baguetten i hjørnerne savnede (ikke fuldt ud) kun bagvæggen, fronten er ukrænkelig. Yderligere bøjer vi en profil i stedet for en fil. Bøj til den første profil, vi monterer den anden, ideelt passende og eliminerer dannelsen af ​​trin.
  2. Når vi når det næste indre hjørne, tager vi målinger. Sæt hele pungen af ​​baguetten i hjørnet, hvilket gør et 1 cm mærke fra samlingen, såning. Vi laver skåret på bagvæggen ved hjælp af to mærker, og vi bryder overskydende med tang, hvorefter vi folder kantsten langs sporet.
  3. Når kassen er ordentligt fastgjort, behandler vi leddene med scotch tape eller sort klud tape. Til profilen af ​​duralumin egnet metalliseret tape-klæbende tape.

  Det ville ikke være beklageligt at tale om det, men der kan opstå problemer ved installation af loftet. For eksempel løs gamle mure. Hvis du skruer en ærlig skrue ind i en sådan overflade, vil den ikke være i stand til at opretholde profilen.

  Her kan vi komme til redningsstumling. Du kan også køre to eller tre skruer i samme hul. Alternativt kan du tage et stykke baguette, den ene ende støder op til loftet, det andet - i en vandret profil og binder hele strukturen sammen.

  Intet slør, går ikke. Monolith!

  Med de sædvanlige vægge slået ud, men hvordan man klipper loftet, hvis huset er helt træ? Skynd dig ikke for at blive forstyrret! Læg bare op med skruer af forskellig længde (op til 100 millimeter eller mere). Skruer, skruer vil redde dig fra en fiasko, hvis du snuble på en gipsvæg og ikke kan komme til det tunge træ.

  Ikke mindre besvær og bringe gipspladens vægge. Men hvis forgængerne vidste om strækloftet og syede en ekstra profil, vil vedhæftning til denne ordning ikke udgøre en seriøs indsats. Hvis der ikke er nogen yderligere profil, er det muligt at lave en 10-15 cm gransøm mellem skruerne.

  Nu markerer vi boliglån for gardiner, lamper og andre dekorative og belysningselementer. Generelt var det nødvendigt at foretage en reservation tidligere, alle strakte dåser, hvad enten det er satin eller glans, er fastgjort til loftet og det er meget vigtigt at vide, hvordan man installerer det korrekt for ikke at skade kluden.

  Typer af profiler til hævede lofter

  Stretch-loftsprofiler fremstilles af industrien baseret på metoden til fastgørelse af PVC-stof. Handel tilbyder følgende typer af baguette:

  • profil harpoon til PVC spændingstøj;
  • profilklip til vævede lofter
  • hæftede baguette til vævede lofter.

  Harpunen bruges til fastgørelse af PVC-film. Dette værktøj fik sit navn takket være et interessant design, der ligner et fiskeredskab med samme navn. Når denne profil er indsat i kanten, går den ind i tænderne på profilfladerne. Denne ordning indebærer en ret seriøs vedhæftning af strækmaterialet til væggen eller til loftet, afhængigt af versionen.

  Pristenochny forsendelsesprofil bruges til indbyggede lamper. Materialet i "harpunen" - duralumin eller meget holdbar plastik, som ikke er ringere end aluminium, men er meget billigere. For at kanten skal kunne holde massen af ​​stræklofter, fastgøres den afhængigt af vægkonstruktionens materiale med klumper eller selvdrejende skruer. Monteringstrin ikke mindre end 10-12 cm. Ved leddene af profiler oftere - 1-2 cm.

  Klippekanter har brug for klud til metal, og derefter behandles med sandpapir. Bemærk at der ikke er skarpe kanter, burrs osv. Brug en docking harpoon til at forbinde to eller flere klæder.

  Til installation af vævede og sømløse lofter ved hjælp af den oprindelige profil med perle. Hvor lærredet indsættes i baguetternes spor og straks kigges derpå shtapikom. Under selve materialets spænding monteres perler på en afstand på op til 10 cm. Afstanden fra væggen til strækloftet er dækket af plastiske dekorative indlæg.

  Den næste mulighed er en baguette med klipfiksering af materialet. Klemmen af ​​højstyrke gutta percha plastik, som i det væsentlige er et rør med en spalte, er fyldt med en kniv med en kniv.

  Montering på vægge eller loft, som i andre tilfælde, er lavet på dykker eller skruer.

  Nu, når du har fortrolig dig med de vigtigste typer af profiler, kan du bestemme hvilken kant der bedst passer til dit lærred.

  Efter færdiggørelsen af ​​loftets indretning, fortsæt til indretningen. Her kan vi bruge polystyrenskum til at efterligne gips med antik støbning.

  De er i stand til at dekorere absolut ethvert interiør, for eksempel dem, der ønsker at dykke i gamle dage, antikke, eksperter anbefaler at male en baguette med sølv eller bronze maling. Fantastisk udsigt. Afdeling! Og det er billigt.

  Og hvad er der, naturlig bronze eller farvet skumplast, ingen vil se på bunden.

  Der er flere vigtige punkter:

  • malingsforing før installation
  • maling ved hjælp af vandbaseret;
  • mellem loftsbeklædning og baguette forlader vi en afstand på 2-3 mm;
  • Læg ikke underlaget på strækloftet.

  Og endelig, den endelige berøring i historien - dekorativ belysning. Det kan gøres ved hjælp af LED tape, der ligger i en niche mellem baguetten og væggen. Til dette skal du øge kløften mellem panelet og skumbagetten med 2-3 cm.

  Her i princippet og alt, hvad vi ønskede at fortælle dig baguetter. Hvis nu, når du næsten ved alt om stretchpaneler, hvad de er og hvordan man monterer dem, er interessen for dette emne ikke aftaget, vi anbefaler at læse vores andre artikler om reparationer. Følg vores hjemmeside opdateringer og del med venner! Succes til dig!