Stræklofter

Af en eller anden grund er der en opfattelse, at det naturligvis er fejlagtigt, at det er umuligt at fastgøre gardinstænger til strækloftet. Installer loftet cornices på PVC film er muligt, og uden meget vanskelighed. Det eneste du skal finde ud af, hvor du skal hænge dem. Og det hele er dette: Strækloftet er et tyndt polyvinylchloridark, som ikke er i stand til at modstå den belastning, der udøves på den af ​​kronen til strækloftet og tunge gardiner. Hvad skal man gøre i denne situation? Om dette vil vi tale videre.

Indhold:

Essensen af ​​tagene til strækloft

Som det viste sig, kan gardinestængerne under indretningen ikke blot bære en æstetisk belastning, men også en funktionel. Så for eksempel uden at gå i detaljer, kan du straks sige, at gardinstænger til et strækloft bidrager til en optisk stigning i højden af ​​dit værelse, tjener til at fastgøre gardiner og arrangere belysningen.

Eaves for stretch lofter har næsten ingenting at gøre med almindelige tagskærme, de er et fladt dæk, som er fastgjort direkte på loftet - suspenderet, normalt eller spænding. Ceiling cornice er et element, der begrænser loftet på den ene side og giver det fuldstændighed. Desuden skal tagskærterne udover designformål også fungere som en pålidelig fastgørelse til gardiner.

Loftsstænger til sig selv kræver en velovervejet tilgang, fordi efter installation af lærredet er det umuligt at placere genstande på overfladen.

Under tagene til et strækloft er det almindeligt at forstå to helt forskellige designs:

 • Gardinstang Formålet med brugen af ​​sådanne produkter er ret forståeligt. Det særegne ligger i, at fastgørelsen af ​​tagene til strækloftet er problematisk. Vægaksler under strækloftet skal også skabe forhold, hvor aluminiumsklipsen eller krogen til gardinet ikke rive en tynd PVC-film. Det er værd at tage højde for det faktum, at stoflofterne er meget mindre bange for utilsigtet skade på grund af deres egen styrke. Vægaksler til strækloft kan monteres uden rabatter på loftets nærhed.
 • Eaves for den skjulte belysning. Sådanne produkter er en polystyrenprofil, der er fastgjort til væggen med almindelig lim. Direkte til væggen eller den indvendige overflade af tagskæggene bag ham holder en LED tape. Kronen under strækloftet er designet til at gøre baggrundslyset skjult og gemmer kilderne til lys fra seernes øjne.

Typer af cornices for stretch lofter

Afhængigt af det materiale, fra hvilket loftlisterne er lavet, er de opdelt i:

 • Træ - dyre, tunge og massive produkter, der sammen med den ser mest præsentabel ud.
 • Aluminium - ret stærke og nemme tagskærme.
 • Stålkorn, der anvendes til fastsættelse af tunge gardiner. Stål og aluminium cornices er ofte dekoreret med plast eller træ overlays.
 • Plast - de mest almindelige tagskærme til hængende loft. Forskelligt i høj holdbarhed, giver den nemme bevægelse af gardiner, på samme tid er ret billigt.

Loftslister til strækstof på det moderne marked fås i forskellige priskategorier og en bred vifte af farver, så du nemt kan finde strækloftet og loftet der er helt matchende i farver.

Montering af væggitter

Muligheden for at installere væglister anses for at være at foretrække, hvis PVC-folien allerede er strakt, men loftet har ikke været installeret. Men nogle ejere vælger i første omgang denne løsning, og med hængende lofter hænger gardiner udelukkende på vægkornet. Der er flere grunde til dette:

 • Det mest almindelige loft tagger, selvom det er billigt, men at installere det, når man spænder loftet, tilføjer ca. 2.000 rubler til arbejdsomkostningerne. Ved at montere de samme vægafskærmninger til gardiner reduceres omkostningerne ved at arrangere spændingsdugen.
 • Nogle forbrugere ønsker ikke at krænke filmens integritet, for at være helt sikker på vandtætheden af ​​deres strækloft eller for tidligt at ændre indretningen af ​​huset ved at installere vinduer i stedet for gardiner af andre produkter, såsom persienner.

Der er mange forskellige konfigurationer og typer af taggitter vægmontering, deres omkostninger er lave. Ordinære stavskovler, designet til det traditionelle loft, adskiller sig ikke fra analoger til stræklærredet. Takskæggene er fastgjort til væggen, gardinerne er hængt på ringene, som de lægges på stokken. Det eneste, der anbefales at være opmærksom under installationen: afstanden til spændevævet. Selv ringe vendte opad med clips eller kroge bør ikke komme i kontakt med overfladen.

Profilkroner til stræklofter er ikke anderledes end traditionelle produkter. Desuden tillader konstruktionen af ​​profillisterne ikke, at kroge beskadiger PVC-folien. Alle farerne ved kluden ligger udelukkende under installationen af ​​tagskægget. Stoflofter og overhovedet føler sig i absolut sikkerhed.

Montering af tagskinner til LED belysning

For at installere LED-strimlen på loftet skal du bruge følgende værktøjer og materialer: All-purpose lim (flydende negle, titanium eller akryl kittet), en skarp kniv, en kasse med kampe, en vinkel til skærematerialer og en kitt til at forsegle hullerne mellem væggen og tagene.

Først skal du lim folieklæbebåndet på indersiden af ​​tagplankerne, hvis du har et specielt bånd fra producenten af ​​loftets taghætter til strækloftet, så lim kun hjørner og led. Dernæst bør du forberede LED-strimlen og beskytte den mod en kortslutning.

LED stripe kan samles fra segmenter og sammenkobles ved lodning, hvilket medfører en øget risiko for kortslutninger gennem foliebånd. Derfor skal du finde stedet for lodning og fjerne beskyttelsespapiret fra båndet. Forsigtig forsigtigt, forsøger ikke at beskadige klæbebasen.

Rive et stykke papir ud og hold en plaster på kontakterne, sådan en løsning kan gemme båndet fra forekomsten af ​​en kortslutning, og ejerne fra unødvendige handlinger. En lignende procedure bør gøres i hele LED-strimlen, det er bedre at gøre dette, før det monteres på tagskægget end at lide med arme hævet.

Det anbefales at montere loftet cornice på denne måde. Det er optimalt at holde tagene til tapetklisterne direkte på gipset, præ-wall primed. For at skære loftet tagene i en vinkel skal du bruge en blok. Et alternativ, og meget bedre, er at købe specielle dekorative hjørner.

Hver stribe af cornice skal limes ikke kun til væggen, men også til pantelisten, der tidligere var fastgjort. For forbindelsens stivhed anbefales det at bruge kampe som dowels. Afstanden til spændingsvævet skal være tæt på 7 - 10 centimeter. Samtidig skal taghuller på stræklofter ikke vise en skjult belysning til en person, der er på det modsatte hjørne af rummet.

Faktisk udføres selve installationen af ​​LED stripen for at skabe et let strækloft i denne rækkefølge. Fjern det beskyttende lag af papir og fastgør båndet forsigtigt på tagene. Vær særlig opmærksom på leddene i de to sektioner af LED stripen. Mange herrer gør ofte fejl på dette stadium af arbejdet, med det resultat, at lysdyser er mærkbare.

Leddene i de to sektioner af LED-strimlen ved ledningens tværsnit skal have en minimumslængde, som er lig med afstanden mellem de to LED'er på dette bånd. Efter montering af ledbåndet på ledningen kan du begynde at tilslutte forsyningskablerne.

For at skabe en pålidelig kabelkontakt er det lettere at komprimere forbindelsen med specialtang, så det viser sig at være meget pålideligt, især på små og vanskelige steder. Derefter færdiggøres montering af tagstænger til strækloft og LED-strimmel med installation af LED-forstærkere, controllere og strømforsyningsenheder, når som helst selve ledningsdiagrammet kan udskiftes eller omskiftes.

Funktioner monteringsloft taggrunde

Installationsmetoder til gardinstænger, der anvendes til traditionel loftindretning, hvad enten det er beton eller gipsvæg, kan ikke bruges i en PVC-film. Før mesteren, der besluttede at forene gardinestangen til gardinerne og strækloftet, opstår der en vanskeligere opgave, der tilsyneladende er uopløselig - stræktekstøjet er tydeligvis ikke beregnet til at fastgøre en tung og dimensionel genstand, som gardinerne også vil blive hængt på, da det er muligt at strække loftet.

Løsningen i dette tilfælde vil være enkel. Lofter til loftslofter fastgøres ikke til loftets overflade, men til pantmonteret på forhånd. Normalt i denne rolle er et almindeligt tømmer lavet af ret holdbart træ. Selvfølgelig er realkreditlån fastsat før spænding af strækloftets lærred.

Øvelse kendte sådanne metoder til montering af tagbøjlerne til hævet loft:

 • Synlige loftkorn er fastgjort på skjulte støttestænger under loftet;
 • Skjulte loftholder er monteret på hovedloftet, og spændeklædet fastgøres foran tagene til en speciel stativ.

Den første metode er enklere og bruges ganske ofte, og den anden er vanskeligere at implementere, men fra designsynspunktet er det mere attraktivt. Lad os finde ud af, hvordan man handler på en eller anden måde for at kunne kombinere loftet og loftet i et enkelt system.

Åbent installation af taggafler

Den mest almindelige metode til montering af loftet dækker strækloftet, som vi har nævnt ovenfor, er åben installation med arrangementet af realkreditobjektet. Værker udføres i denne rækkefølge. Inden du installerer strækloftet på plads, skal du bestemme det sted, hvor du efterfølgende skal rette loftet. Anbring markeringen på det rette sted i loftet, marker derefter omkredsen af ​​rummet og fastgør spændingsstofets fastgørelsesprofil til væggene.

Nu er tiden kommet for den vigtigste operation: På loftet langs mærkelinjen skal du fastgøre realkreditbjælken. Det er vigtigt ikke at glemme at behandle træet med antiseptiske opløsninger og polere eller påføre en hydrofob primer på den, da rummet bag spændingsvævet ikke ventileres, og træet ellers kan rotere. Det anbefales at fastsætte det med dowels, som skal føres ind i de forborede huller i loftet.

Når du arbejder på at fastgøre tagene til strækloftet, skal du korrekt vælge tykkelsen af ​​den indlejrede stang, så den nederste overflade støder næsten tæt på strækloftets lærred. For at justere denne parameter, i nogle tilfælde, hæves samlingskile mellem loftet og bogmærket.

Når du har rettet en lignende bar, kan du strække loftet. Ceiling cornices er fastgjort gennem filmen med skruer, forsøger at forårsage en minimal skade på overfladen. Steder, hvor skruerne passerer gennem kluden, er som regel forstærket med polymerringe, og hullerne selv skal ikke skæres, men brændes. Hvis du gør alt rigtigt, vil pantelinjen, som fungerer som hovedforbindelsen sammen med cornice og stretch ceiling, være næsten usynlig.

Montering af loftkornet i en skjult niche

Denne metode til montering af tagbøjler fra den foregående adskiller sig ganske stærkt. Denne teknik er noget sværere at implementere, men skråningerne når skjult installation forbliver ikke synlig, og gardinerne falder som om fra under loftet. Hvis en lignende effekt på et billede af stræklofter med en cornice syntes interessant for dig, følg teknologien for skjult installation af loftet cornice på stretchloftet.

Kornstykket selv skal købes inden spændingsmaterialet måles - det skyldes, at de overordnede dimensioner af corniceen direkte vil bestemme størrelsen af ​​nicheen og dermed - det faktum at det bliver nødvendigt at reducere loftets størrelse.

Eaves skal installeres direkte på loftet. Til fastgørelsesformål skal du bruge dykker med metal eller plasthylster. I en afstand af nogle få millimeter fra loftet skal du vedhæfte en træbjælke, som du vil fastgøre fastgørelsesprofilerne på strækloftet. I dette tilfælde er det også nødvendigt at behandle træet med vandafvisende imprægneringer, således at tømmeret ikke bliver et hotbed af rot og meldug.

Profiler skal fastgøres fra siden af ​​tagskægget, så lærredet, når loftet strammes, dækker baren og gør det næsten usynligt. Et sådant design med et blankt loft vil se særligt imponerende ud.

Således ser du, at der er en følelse ved at installere et loftkornet til et strækloft, uanset om du tænkte på hængende gardiner eller skaber en LED-baggrundsbelysning. I det første tilfælde vil gardinerne hænge elegant bagved loftet, og du vil ikke mærke nogen monteringer, gardinstænger og andre egenskaber ved traditionelle gardinsystemer. I det andet tilfælde vil du modtage en ultramodern belysning af spændingsvævet omkring rummets omkreds eller et bestemt niveau af loftkonstruktionen, også uden synlige fastgørelsesdele.

Sådan fastgøres loftet til strækloftet

Sådan repareres cornice til strækloftet - hemmelighederne hos lofthåndværkere

Registrering af boligareal involverer ofte indretning af loftet. Mange har for nylig installeret vinyl på loftoverfladen, men senere står de over for det faktum, at de ikke ved, hvordan man installerer loftet cornice på stretchloftet. Spørgsmålet er virkelig vigtigt og kræver detaljeret overvejelse, fordi det rummelige æstetiske udseende vil afhænge af det.

Generelle oplysninger om tagskæggene

For tydeligt at præsentere billedet om skygger og PVC belægning er det nødvendigt at forstå, hvad det er - design til fastsættelse af gardiner, tuller og lambrequins.

Som regel er det et fladt dæk, der kan monteres på både almindelige og nedhængte lofter. Eaves udfører flere vigtige funktioner på én gang: praktisk og æstetisk. De holder ikke kun gardinerne sikkert, men også smukt grænser loftet, hvilket giver det en vis fuldstændighed.

Eaves på et strækloft udfører flere funktioner på én gang.

Typer af cornices

Ceiling cornices kan være lavet af forskellige materialer: træ, stål, aluminium og plast. Træstrukturer er massive og tunge, men udsigten er meget præsentabel. Stål modstår tunge materialer. Kan dekoreres med overlejrede mønstrede elementer af plast, specialpapir og træ.

Meget lette aluminiumsgardinstænger, men samtidig er de stærke nok til at modstå en vis belastning i lang tid.

Plastafskærmninger er mest udbredte. Billig, stærk, slidstærk, giver de nem og hurtig bevægelse af gardiner på et fly.

Der er forskelle i typen af ​​design. Der er enkelt-, 2, 3 og 4-takhugger.

Ifølge fastgørelsesmetoden er følgende kendetegnet:

 • på parentes
 • gennem hullerne i cornice;
 • på suspensioner.

Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af gardinstænger i forskellige farver. Og det gør det igen muligt at vælge en cornice i farve med en belægning af loftoverfladen.

Monteringsmetoder

Blandt fordelene ved taggafler - nem montering og demontering. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man installerer cornice på strækloftet, ikke så kompliceret, som det forekommer ved første øjekast.

Visse vanskeligheder kan opstå med lofter af gipsplader, da denne type loftbeklædning måske ikke kan modstå en vægtig skinne med tilhørende gardiner. I dette tilfælde anbefales det at vælge gardinstænger fra lette materialer og hænge tynde gardiner på dem.

Kombinationen af ​​strækloft og cornice har også sine egne nuancer.

Til dato er der flere måder at montere. Dette er en synlig og skjult installation.

Gardiner hænger fra under det strakte loft

Synlig monteringsmetode

Denne mulighed giver mulighed for montering af tagbøjlerne på støttestængerne, der er skjult under strækningen. Dette er den mest almindelige løsning, som arbejdere og kunder vælger.

Det har følgende faser af arbejdet:

 • inden vinylbelægningen strækkes, bestemmes det sted, hvor kronen skal fastgøres i fremtiden;
 • mærkning anvendes
 • den tegnede linje bestemmer antallet af point, der bliver huller til dowels;
 • huller er boret;
 • dykkomponenterne er indsat;
 • en træbjælke er fastgjort (dens tykkelse skal vælges således, at den nederste side ligger tæt på det spændte lærred, hvis dette øjeblik ikke blev taget i betragtning, monteres kile mellem bjælken og loftet);
 • strakt lærred;
 • Taket cornice er fastgjort med skruer gennem lærredet (med så lidt skade som muligt): hullerne er brændt og ikke skåret, skruenes passage gennem filmen kan forstærkes med polymer ringe.
Synlig metode til montering af tagene

Hvis alle faser af arbejdet vil blive udført effektivt, vil pantelinjen forblive usynlig.

Det er indlysende, at det er ret muligt at fastsætte loftet i hjørnet til strækningstaket, selv om denne proces er multistage og tidskrævende.

Skjult monteringsmetode

Takskæggene er monteret i loftet, og PVC-arket er fastgjort på et specielt stativ foran tagene. Som følge heraf er det ikke synligt at installere en skjult skinne, og gardinerne hænger straks ned under det strakte loft.

 • cornice er købt først, da det bestemmer størrelsen af ​​nicheen;
 • installation til loftet udføres (dowels med metal eller plast ærme anvendes);
 • kun et par millimeter fra tagskægget, en træbjælke er fastgjort, profilen af ​​strækloftet bliver fastgjort til den (det vigtigste er at huske at behandle træet med en særlig antiseptisk opløsning for at undgå råtning). Når stoffet strammes, lukkes baren og bliver næsten umærkelig.
Skjult vej til montering af tagskægget

Designet vil se meget imponerende ud, hvis du får en blank strækbelægning.

Udvidede polystyren taggrunde

Separat bør du overveje tagskæggene, som er lavet af polystyrenskum og er det dekorative element til hævede lofter. Men de kan også udføre et funktionelt formål: skjul LED stripen. Under alle omstændigheder er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt fastgør tagene til strækloftet.

Ifølge den mest almindelige metode er profilen fastgjort til væggen med lim.

Du skal bruge følgende værktøjer:

 • lim (flydende negle, Titan, du kan endda bruge akryl kittet);
 • godt skærpet skarp kniv;
 • kampe;
 • miter box

Installation begynder med det faktum, at tagbøjlen er skåret med hjælp af kluden. Derefter påføres lim på den. Baren limes til væggen og stangen er fast tidligere (den er installeret under loftet, så LED-strimlen kan gemmes). For stivheden af ​​forbindelsen i kvaliteten af ​​dummiesne skal du bruge kampe.

LED stripe kan være gemt bag polystyren taggrunde

Det skal huskes, at mellem strækloftet og kronen skal der være ca. 10 centimeter, men den skjulte belysning bør ikke være synlig i det modsatte hjørne af rummet.

Når du udfører reparationer, skal du følge flere anbefalinger:

 1. Ceiling cornice bør ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. Hvis det er muligt, skal det monteres 5 cm over vinduesrammen.
 2. Gardinerne skal falde ned frit for ikke at holde fast i batterierne, vindueskarm, vindueshåndtag, hvilket betyder at der tages højde for taggen, når man tager taggen ud.
 3. Hvis gardinerne er flerlagede, er det tilrådeligt at tage målinger fra det allerførste lag, som vil være så tæt som muligt på vinduet.
 4. Ved antallet af lag af stof skal vælges og antallet af rækker i tagene.
 5. I slutningen af ​​alt arbejde skal enderne af tagskæggene være dæmpet, så gardinerne ikke glider ud af sporene.

Videoinstruktioner til montering af tagskinner på loftet

En klar forståelse af, hvordan strukturen som helhed vil se ud, hjælper med at bestemme, hvilken kronkage der skal vælges til et strækloft, hvordan man installerer og monterer det.

De grundlæggende regler for fastsættelse af loftet tagger

Ceiling cornices skelnes af lave priser, har indlysende æstetiske fordele, er egnede til forskellige typer gardiner og er i stand til at dække fejlene på væggen eller tapet. Inden du lægger taggen på loftet, skal du udføre en række forberedende arbejder, så resultatet bliver pænt, og monteringen er pålidelig. Denne indretningsoption er optimal til værelser med lave lofter. Tøj, der kommer direkte fra loftet, strækker visuelt højden af ​​væggene, hvilket giver interiørets elegance og ekstra plads.

Hvordan beregner man længden baseret på strukturens type?

Til fremstilling af loftkorn med plastik, mindre aluminium. Modeller har høj fleksibilitet, kan bestå af flere rækker. Sådanne egenskaber giver dig mulighed for at eksperimentere med billeder, ensembler, øge deres kompleksitet på grund af multilagret. Dæk kan være meget enkle eller med en baguetteforing i harmoni med den samlede indretning. Eaves med sving ser meget attraktivt ud, de giver mulighed for at adskille en vinduesåbning og for at sikre, at vinduerne fungerer glat.

Korrekt beregne længden af ​​produktet er ret simpelt - du skal kun tilføje 40 cm til længden af ​​vinduet. Hvis du bruger gardiner af meget tykt og voluminøst stof, kan du tilføje lidt mere, så gardinerne ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet og altandøren, hvis der er en.

I tilfælde af fastgørelse af tagene til loftet indebærer samtidig udsmykning af to vinduer, der ligger i kort afstand fra hinanden, tilføjes 30 cm til længden af ​​vinduesåbningen.

Hvis du fastgør corniceen i loftet, trækker du fra væggen mindst 15 cm, vil der blive dannet en særlig niche, hvor vinduerne eller vinduets blade åbner uden at forstyrre billedets form.

Nem installation af loftet tagger

Inden du lægger taggen på loftet, skal du forberede en arbejdsflade. Loftet skal rengøres og - i tilfælde af ruhed - nivelleres. Hvis der er en loftsplint, skal den trimmes.

 1. Først er mærket påført, det skal være lige i begge sider af vinduet. Baguette plade på dækket skal vedhæftes på forhånd, efter installationen vil systemet gøre det vanskeligere.
 2. I næste fase bores huller i trin på højst 60 cm (hvis gardinet er tungt, så skal trinet være mindre). Herefter bør cornice fastgøres på loftet ved hjælp af dowel-negle.

Hvis plasten er meget blød, anbefales det at lægge det med metalplader, som er placeret på dækkets bagside.

 • Den sidste fase - stramme kroge og installation af stik.
 • For at fastgøre cornice til gipspladens loft skal du bruge specielle dowels, der er klemt fra den forkerte side af materialet og giver pålidelig fiksering.

  Egenskaber, der fastgør tagene til strækloftet

  I modsætning til den almindelige overbevisning om, at loftet for spændingsmaterialet ikke er installeret, er muligheden for at bruge strukturer stadig der. Det er kun nødvendigt at tænke på dette øjeblik, inden lofterne opstilles.

  En dowel er fastgjort til loft bundpladen med dowels lige i længden til dimensioner af den fremtidige cornice. På materialet er det nødvendigt at installere ringene, som derefter hjælper med at reparere strukturen ved hjælp af selvdrejende skruer. Endvidere er lofterne strakt, og kronen er installeret på det rigtige sted.

  Med stræklofter kan du vedhæfte strukturen til en vandret overflade på en skjult måde. I dette tilfælde vil loftets materiale ikke bevæge sig væk fra væggen, men fra en særlig bar, og gardinerne i gardinerne falder direkte "fra loftet".

  Hvis strækloftet i rummet allerede er installeret, skal låsene bruge en væg.

  Er det muligt at fastsætte loftet cornice med lim?

  Takket være moderne teknologi kan du gøre uden at lave huller i loftet og fastgøre strukturen med flydende negle. Innovative udviklinger sikrer langsigtet og pålidelig fixering.

  Vedhæftning af høj kvalitet er kun mulig, når du forbereder basen, renser den fra gammel maling, udjævner ruheden. Overfladen er primet, bunden af ​​produktet kontrolleres for tørhed. Flydende søm anvendes på bunden af ​​"slange", hvorefter tagskæggene presses ned med kraft til loftet. Hvis du har brug for at justere dækets position lidt, skiftes den, ikke løftes fra loftet.

  Clay griber i 15-20 minutter og tørrer helt om et par dage. Denne gang er det ikke nødvendigt at kontrollere styrken af ​​strukturen og forsøge at flytte den fra stedet. Dette vil kun føre til indledning af luft under produktet og et fald i graden af ​​fiksering.

  konklusion

  Ved at følge disse instruktioner og regler kan du selvstændigt rette loftsystemet og arrangere vinduesåbningen i den ønskede stil. Hvis en rimelig tilgang til valget af stoffer, kan du ikke bekymre sig om styrken af ​​systemet, selv når du bruger flerlagsstrukturer.

  I mangel af minimale færdigheder i at arbejde med værktøjer, er det bedre at overlade processen til fagfolk, hvilket vil medvirke til at redde nerver, penge og loftets integritet.

  (2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5) Indlæser.

  Sådan fastgøres takkanten til strækloftet og væggen

  Der er ingen reparationer: hvert trin skal planlægges og tænkes på forhånd. For eksempel, selv før reparationen af ​​loftet, er det umuligt at tænke på, hvordan man laver loftet til taggarnerne, så det vil være svært eller endog umuligt at gøre det.

  Vinduer i beboelsesområder kræver en obligatorisk dekorativ ramme, der giver interiøret hygge og individualitet. Uanset hvad ejerne vælger - traditionelle flerlags gardiner, persienner eller "ruller", er gardinstænger nødvendige for deres installation. Og om hvad de vil være, bør du tænke på scenen for at skabe et designprojekt.

  Valget falder i stigende grad præcist på loftlisterne, da de ser mere fordelagtige ud og giver mere frihed til vinduesindretning. Denne artikel vil ikke bare diskutere, hvordan man vedhæfter tagskægget til loftet, men også om det korrekte valg, og selv hvordan man vedhæfter loftet til taggen, hvis der ikke er nogen anden vej ud.

  Stringskærme på loftbeslag

  Valg af cornice

  Hvad er cornicesne

  Hvis vi taler om materialet til fremstilling, kan gardinstængerne være:

  • Metal (stål, aluminium, smedet);
  • træ;
  • plast;
  • Kombineret.

  Ved udformning er cornicesne opdelt i:

  • profil;
  • baguette;
  • String;
  • Kruglopalochnye (i form af et rør);
  • Special - til installation af persienner, romersk persienner mv.

  Valget af cornice bør ikke kun afhænge af dets udseende, kombineret med den indre løsning af dit hjem, men også på fastgørelsesmetoden og andre parametre. Og da installationen af ​​tagskæggene sker direkte til rummets strukturelle elementer (vægge eller lofter), er det ønskeligt at gøre dette valg, selv før de begynder at afslutte.

  Eaves valgmuligheder

  Før du vælger en cornice og tænker, hvordan du løser cornice til loftet, er det nødvendigt at tage målinger og bestemme hvilke gardiner du vil hænge. For at målingene skal være korrekte, er det nødvendigt at overveje følgende punkter:

  1. Eaves skal ikke forhindre vinduet i at åbne. For at gøre dette skal den være placeret mindst 5 cm over vinduesåbningen.
  2. Fjernelsen af ​​tagskægget fra væggen skal være sådan, at gardinerne hænger på det, må ikke berøre vindueshåndtagene, batterierne og vindueskarmens kant.

  Rådet. Når du bruger flerlags gardiner, skal du måle fra laget tæt ved vinduet.

 • Minimale længde af cornice skal være sådan, at du kan skubbe gardinerne helt ud af vinduesåbningen. Den optimale afstand fra enderne af skråningerne til vinduesskråningerne er 30-40 cm, men den kan variere afhængigt af gardinens bredde og tæthed, vinduets placering og dit ønske (skråningerne kan gøres til rummets fulde bredde, fra væg til væg).
 • Men før du foretager målinger, skal du bestemme typen og antallet af gardiner - designet af cornice og dets styrkekrav afhænger af det.

  • Ved brug af tunge og tætte gardiner er det bedre at give fortrinsvis metalbelægninger eller formede strukturer af slidstærk plastik, som er monteret direkte gennem monteringshullerne i dækket.
  • Antallet af niveauer i tagskægget og dermed dets bredde skal svare til antallet af forventede lag af gardiner. Hvis det er tyll, mørklægningsgardiner og pelmet, så beslutsomt straks, hvordan man fastsætter loftet på tre niveauer.

  Udvælgelse ved fastgørelsesmetode

  Der er forskellige typer monteringskanaler til loftet:

  • Gennem monteringshullerne i tagskæggene.
  • På suspensioner.
  • På parenteserne.

  Under alle omstændigheder er opgaven med at fastgøre loftet cornice at gøre monteringshuller i understøtningsstrukturen (i vores tilfælde i loftet). Den eneste forskel er i antallet og placeringen af ​​disse huller.

  Fastgørelsesloft tagskinner

  Til betonloft

  Hvis du vælger en profil af plast eller metal - hvordan du vedhæfter det til loftet, bedes du følge nedenstående instruktioner.

  Hul til skruehætte

  1. Klip corniceen i længden ved hjælp af et bygningshjørne og et hacksav til metal, og monter det ved at sætte buede dele på enderne eller, hvis cornice er lige, krogpropper.
  2. Bor et hul i midten af ​​tagene. Brug enten en speciel dobbeltboring eller to øvelser med forskellige diametre. Først skal der laves et hul på forsiden af ​​tagskægget med en boremaskine med en sådan diameter, der er lig med eller lidt større end diameteren af ​​dækslet på monteringsskruen. Udskift derefter borekronen med en tyndere og bor et hul i planen af ​​cornice, der ligger ved siden af ​​loftet.
  3. Lav de samme huller langs hele længden af ​​tagene. Jo tyngre gardinerne er, desto mindre skal pitchen mellem hullerne være.

  Advarsel! Når du installerer brede tagskinner, skal du lave huller i dem i to rækker.

 • Fastgør cornice til loftet, så det tager den position, du har brug for i forhold til væggen og vinduets centrale akse. Ceiling cornice mounting scheme
 • Gennem det tidligere gjort centrale hul markerer du loftet og bruger en perforator og en boremaskine med den ønskede diameter (5 eller 6 mm) for at bore et hul i det så dybt, at det svarer til længden af ​​dowel.
 • Indsæt dowel i hullet og midlertidigt fastgør tagene på en dowel-negle.
 • Juster det og lav på loftet alle de øvrige mærker til fastgørelsesanordninger, og så bor huller.
 • Det er stadig at fastgøre corniceen, scoring alle dowel-neglene, og opgaven med at fastgøre cornice til loftet er løst.
 • Tilsvarende er profilskårer fastgjort til trælofter, idet den eneste forskel er, at i stedet for dowel-negle kan du bruge almindelige skruer.

  Lidt adskiller sig fra den beskrevne proces med monteringsskærer på parenteser eller bøjler. I dem er der som regel allerede monteringshuller, og efter montering af konstruktionen skal du kun nøjagtigt mærke monteringspunkterne, lave huller i loftet og skrue tagskæggene på plads.

  At strække eller gipsplankloft

  Hvis det ikke er din plan at dekorere vinduet med tunge gardiner, og du beslutter dig for kun at lave lys tule eller organza, så er der ingen problemer med, hvordan du monterer loftslisterne på loftet fra gipsplader. Det er kun nødvendigt at vælge en let plastikskærm og fastgøre den på den måde, der er angivet ovenfor på selvdrejende skruer, skruet ind i sommerfuglene.

  Situationen er anderledes med hængende lofter eller det samme gipsplader, hvis vinduesindretningen er tung og flerlags. Dette betyder ikke, at du skal helt opgive loftets taggafler, men hvis du vælger dem, skal du bestemme, nøjagtigt inden du installerer lofterne, hvor de vil blive placeret.

  Dette er nødvendigt for at forberede en pålidelig understøttelse til fastgørelse af tagskægget ved at installere trælån under loftoverfladen. Derfor er det ønskeligt at købe gardinstænger på forhånd for at udføre montering og mærkning.

  Indlejret i form af en bar er fastgjort til bundloftet på det sted, hvor tagene senere vil blive placeret. Det er nødvendigt at tage hensyn til træets dimensioner:

  • dens tykkelse skal være lidt mindre end afstanden fra gulvplanet til den monterede gipsvæg eller strækfilm;
  • længden og bredden af ​​stangen skal overstige de samme parametre af cornice. Fastgørelse af tagene til pantelisten

  Vi vil fortælle om, hvordan du klipper fligene til strækloftet.

  Boliglån til taggitter skal installeres, før man kalder måleren, så han kan markere deres placering på loftet tegning. I produktionen styrkes lærredet ved fastgørelsespunkterne på ørerne ved limning.

  Under installationen af ​​strækloftet limes små ringe til fastgørelsespunkterne, hvilket ikke tillader, at filmen brister og brænder huller i dem. Gennem dem vil installationen af ​​tagskægget til realkreditlånet blive foretaget.

  Der er en anden måde at fastgøre loftkornet, hvis du vil have stræklofter. Han antager en niches anordning ved et vindue: Loftet er ikke anbragt til en væg for den afstand, der er nødvendig til montering af tagskægget og er fastgjort på stangen fastgjort på loftet.

  Hvordan du vedhæfter loftet takkanten til bundloftet, ved du allerede, vi gentager ikke. I dette tilfælde vil det ikke være synligt, og gardinerne vil strømme som om lige fra loftet.

  Mod væggen

  Det sker ofte, at folk køber loftkanten, og først efter reparationen er de begyndt at tænke på sin installation, når lofterne allerede er strakt og realkreditlånene ikke er installeret. I sådanne tilfælde opstår spørgsmålet, hvordan man lægger loftet på væggen? Der er ikke så mange muligheder her.

  1. Du kan bruge vægbeslag, plukke dem op over bredden af ​​corniceen og tilslutte den med selvlukkende skruer.
  2. Fastgør en træbjælke på væggen under loftet og fastgør cornice til den. Men i dette tilfælde skal tømmeret være stort nok til at give indrykkelse fra vindueskarmet. Desuden skal det indrettes på en eller anden måde.

  Men det er bedst ikke at kæmpe med, hvordan man vedhæfter et loftkornet til væggen, men for at ringe til specialister, der delvis demonterer strækloftet, installerer realkreditlånet og returnerer filmen tilbage til sin plads.

  Hvordan er fastgørelsen af ​​tagene til strækloftet

  Installation af strækloftkonstruktioner er en kompleks proces, der kræver opmærksomhed og seriøs forberedelse. Samtidig bør man tænke meget, inden man tager arbejde. En af nuancerne - montering af cornice. Selvfølgelig er vinduets udformning - efterbehandling i design af rummet, men du skal tænke på det på forhånd. Da loftsstrukturen er repræsenteret af et spændingssystem, opstår der spørgsmålet: Er det muligt at fastsætte tagene til det, og hvordan man gør det korrekt.

  Eaves for stretch loft

  Portieres skal se perfekt i harmoni med indretningen af ​​rummet. Desuden må loftet på lærredet ikke lide af sværhedsgraden af ​​vinduesindretningen. At håndtere dette aspekt. lad os lære beklædningsgenstanden, dens monterings muligheder. Denne artikel vil hjælpe denne og uddannelsesmæssige videoer.

  Generelle oplysninger om tagskæggene

  Forståelse af typer af design og kompatibilitet af spændingssystemet og loftet cornice er let. For at gøre dette er det nok at forstå, hvad sådanne produkter er, for at studere de relevante videoer. Taket cornice er et fladt dæk, der er fastgjort til toppen af ​​rummet nær vinduet.

  Sådanne produkter er designet til to funktioner:

  • dekorative - enheden fungerer som et eksklusivt designelement, der giver komplethed til rummet;
  • Rationel - dette er en sikker montering til gardiner, forudsat korrekt fastgørelse.

  Loftsprodukter til fastgørelsesgardiner er klassificeret afhængigt af det materiale, de er fremstillet af:

  1. Træ. Disse er massive strukturer betragtes som dyre. Samtidig er de de mest elegante.
  2. Aluminium er slidstærkt, men letvægts.
  3. Stål. Bruges til fastgørelse af tunge gardiner. Sådanne produkter suppleres med træ eller plastindsatser for at skabe et attraktivt udseende.
  4. Plast. Vundet bred popularitet på grund af billighed. Materialet modstår tydeligt mellemvægts gardiner. Plastikudstyr giver fri bevægelse af gardiner.
  Et eksempel på udsmykning af et værelse med et tag på loftet

  Produkter til gardiner vælges under hensyntagen til rummets og stilens generelle stemning, så de kombineres med andre elementer af indretning. Loftdesign er præsenteret i den bredeste farvepalette, der gør det muligt at vælge den egnede løsning nemt.

  Montering til spændingssystem

  Vedhæftning af vægkornet er en rimelig løsning i en situation, hvor lærredet allerede er strakt. I et andet tilfælde skal du installere skjult i en niche eller en åben enhed. Sådan vedhæftes produktet, fortælle følgende trin-for-trin instruktion:

  1. Indledningsvis skæres produktet i længde. Til dette formål anvendes der et konstruktion hjørne eller en almindelig hacksav. Derefter samles strukturen ved hjælp af krogpropper.
  2. Et hul er lavet midt i produktet. Du kan bruge en dobbeltboring eller 2 forskellige størrelser.
  3. Sådanne huller er lavet med samme tonehøjde langs hele længden af ​​loftet. Jo mere vægtige portier, desto mere er nødt til at bore.

  Det er vigtigt! Hvis det er planlagt at installere et bredt tagfang, skal du lave 2 rækker huller.

  1. Designet anbringes på loftet for at vurdere dets position i rummet.
  2. På pladen fremstilles mærker på hullernes steder. Brug derefter en perforator til at bore huller til dowels-negle, hvorpå produktet holder.

  Præcis samme monteringsteknologi anvendes på træloftet. Den eneste forskel er, at de bruger skruer i stedet for dowels. Monteringsmetoden på parentes eller bøjler ligner den ovenfor beskrevne metode. Derfor, efter samlingen af ​​elementet af dekoration skal være det endelige trin - montering på spændingsstrukturen.

  Enhedsteknikker

  Da du planlægger at installere et strækloft, skal du glemme at installere klassiske produkter, der passer til gipsvæg eller beton. Med film systemer, vil dette trick ikke fungere! Og selv om opgaven selv synes "med en stjerne", er der faktisk ikke noget svært i installationsprocessen. Så vær ikke skræmt.

  Oplyste niche foran tagene

  Kronen er fastgjort ikke til selve filmen, men til bundloftet eller pantestangen. I alt er der blevet udviklet to monteringsmuligheder:

  • synlige loftsystemer til fastgørelsesgardiner er monteret på skjulte støtter;
  • skjult - installationen udføres i loftet, materialet til loftet er fastgjort foran tagene.

  Den første mulighed er enklere, fordi den bruges mange gange oftere. Den anden metode er vanskeligere ud fra implementeringssynspunktet, men det skaber et elegant design. Under hver af disse metoder overvejer vi i detaljer.

  Hvis du vil hænge et tæppe af tungt stof, er det bedre at opgive ideen om at installere et loftkornet. I en sådan situation er det mere tilrådeligt at montere vægstrukturen. Et sådant produkt betragtes som mere modstandsdygtigt over for statisk belastning. Kombination af loftet med tagskægget betragtes som en ganske udfordring. Hvis du holder enheden på film, vil den strække sig, hvilket vil medføre yderligere omkostninger til genopretningen. Derfor anvendes en af ​​de ovennævnte metoder. Nu er det værd at gå direkte til beskrivelsen af ​​hver af dem.

  Åbn installationen

  Teknikken til åben montering er ret almindelig. Dette skyldes ordningens enkelhed og den hurtige installation af strukturen med pantelisten. Vedhæft produktet i henhold til følgende instruktioner:

  1. Bestemmelse af installationssted. Mærkerne påføres på loftet på de rette steder.
  2. Gennemførelse af markeringer på rummets omkreds. Samtidig markeres profilfastgørelsespunkter for stræklofter i loftet. Umiddelbart efter det er det fastgjort på markeringen.
  3. Installation på markeringslinjen i bogmærket. Det er fastgjort med dowels. De er hamret ind i hullerne i pladen, som er lavet umiddelbart før den.

  Tykkelsen af ​​træblokken vælges således, at træets nedre plan nærmer sig spændingsstrukturens materiale næsten tæt. For at justere højden hæves monteringswigge mellem pantestangen og gulvpladen.

  Åben mount

  1. Efter fastgørelsen af ​​træbjælken fortsættes installationen af ​​lærreds loftsystem.
  2. Dernæst reparer cornice selv. For at gøre dette skal du bruge skruerne og rulle gennem lærredet. Her er det vigtigt at anvende maksimal indsats og koncentration for at forårsage minimal skade på loftkonstruktionen. For at styrke det sted, hvor skruerne gik gennem lærredet, skal du bruge polymerringe. Samtidig skæres hullerne til fittings ikke, men brændes.

  I tilfælde af en korrekt udført operation er strålebogmærket ikke synligt. Samtidig er det den vigtigste komponent, som loftet kombineres med tagskægget.

  Ceiling cornice i nichen

  Flush mounting betyder installation af produktet i en niche. Denne installationsmetode er forskellig fra den ovenfor beskrevne. Derfor anbefales det ikke kun at studere tekstinformation, men også at se en video på enhedens struktur ved hjælp af denne teknologi:

  Vær opmærksom! Når implementering af denne metode til installation af eave sig selv ikke er synlig. Gardinerne falder direkte fra under spændingssystemet.

  Hvis denne tilgang til installation virker interessant, studerer installationsteknologien mere detaljeret. Enheden kræver følgende trin:

  1. Produktet købes inden måling af spændingssystemet. Dette skyldes det faktum, at strukturens dimensioner bestemmes af dimensionerne af nichen i selve loftet. Forkert tilgang vil medføre problemer! Derfor bestemmer valget af tagene, hvor meget loftets størrelse falder.
  2. Enheden er installeret på pladen. Vedhæft det med dykker med en ærme.
  Skjulte taggrunde
  1. I en afstand på 5-6 mm fra konstruktionen af ​​en træbøjle skruet. Til ham i fremtiden fastgør rammen af ​​spændingssystemet.

  Bemærk venligst, at profilen skal være på siden af ​​tagene. Dette vil maske baren og indretningen selv bag lærredet. Denne fastgørelsesmetode giver den maksimale effekt i kombination med et blankt materiale. Men i andre situationer ser han også attraktivt ud, især når man overvejer rummets stil.

  De fleste af anbefalingerne om, hvordan man udfører skjult installation, koges ned til en ting - det er bedre at kontakte eksperterne. Men hvis du har visse færdigheder og viden på dette område, vil du klare opgaven uden hjælp udenfor.

  Hvordan vælger man en passende cornice?

  Installation af produktet foregår forud for en udvælgelse. For at gøre dette skal du foretage målinger, vælg gardintype. For at få det korrekte måleresultat skal du overveje følgende:

  1. Eaves må ikke hindre åbningen af ​​vinduet. Giv en elementposition 5 cm over åbningen.
  2. Hængende gardiner bør ikke berøre vindueshåndtagene og opvarmningen.
  3. Produktets dimensioner vælges således, at vinduesåbningen åbnes helt, når gardinerne åbnes. Når dette tager hensyn til afstanden fra kanterne af tagskægget til skråningerne - 300-400 mm. Denne værdi afhænger af gardinens bredde og densitet, placeringen af ​​vinduet. Om ønskeligt besidder portier hele rummets bredde.
  Skjult fastgørelse af cornice til stretch loftet

  Det er vigtigt! Ved brug af flerskikskompleksgardiner i indretningen skal du tage målinger fra det yderste lag, der er placeret så tæt som muligt på vinduesåbningen.

  Hvordan montere loftet cornice

  Før du måler, skal du bestemme gardinens type og deres nummer. Fra disse indikatorer afhænger af, hvor fast gardiner hænger på loftet. Brug af tunge gardiner kræver brug af metalprofiler eller konstruktion af hård plastik. Fastgørelse af sådanne produkter udføres direkte gennem hullerne fra producenten i dækket.

  Med hensyn til niveauerne af cornice bemærker vi følgende: Indretningens bredde og antallet af tier skal svare til antallet af forventede portier. Hvis brug af tyl, gardiner og lambrequin er påtænkt, vil der kræves et tre-niveau design.

  Fastgør loftet tagger til strækloftet

  Reparationer i lejligheden er i fuld gang, stræklofter er allerede blevet valgt, nu er det tid til at huske fastgørelsen af ​​gardiner. Selvom vinduets design er den sidste reparation, men du skal tænke på det på forhånd. Da vi besluttede at lave stræklofter, opstår spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastgøre en cornice til dem og hvordan man gør det korrekt, så vores gardiner passer harmonisk ind i rummets overordnede indretning, og lofterens materiale påvirkes ikke af vinduesindretningens vægt.

  Typer af fastgørelsesanordninger til gardiner

  Normalt antager folk, hvad angår gardinestænger, nøjagtigt designet til at hænge gardinerne, men der er stadig fastgørelser til installation på strækloftet på den skjulte belysning. Men nu er vi interesserede i enheder til hængende gardiner. Takfladerne til stræklofter er et fladt dæk fastgjort til loftet eller væggen.

  De er træ, aluminium, stål og plast. Træ til tider dyrere, tungere og mere massive end deres medmennesker. De ser meget solid og præsentabel. Aluminium konstruktion er en økonomi version, letvægts og forholdsvis holdbar. Stål anvendes, hvis gardinerne er tætte og tunge. Sidstnævnte, plastik, er mest udbredt og skelnes af holdbarhed og lave omkostninger.

  Installation af loftet cornice tåler ikke ståhej, materialet i spændevævet er meget blidt og kan let rive. Derfor er det for din ro i sjælen bedre at vælge stofstræklofter, som i deres struktur er meget stærkere end vinyl. Hvis indehaveren skal fastgøres til væggen, så er der intet at bekymre sig om, du kan installere et loft af enhver art.

  Det sker, at vi skynder os at reparere og glemme detaljerne, og hvis filmens strækloft allerede er installeret, og vi husker gardinerne, så er den eneste vej ud en murskive. Men nogle mennesker vælger bevidst denne type af flere grunde:

  • Selvom loftet cornice er billigt i butikken, vil installationen selv tilføje ca. to tusinde rubler til omkostningerne ved installationen. Selv lejlighedsejeren kan installere væggen uden frygt for at beskadige det strakte lærred.
  • frygt for at skade filmens integritet. Ukorrekt arbejde og et usikkert fastgjort udskåret hul kan efterhånden spredes yderligere, hvilket forstyrrer tøjets integritet. Eller måske ejerne planlægger at senere ændre indretningen af ​​lejligheden og hænge persienner i stedet for gardiner for eksempel.

  Udvælgelsen af ​​vægholdere til salg er omfattende. Du kan finde enhver konfiguration og farver til en meget overkommelig pris. Hvorfor ikke være opmærksom på stangskovlen, ikke forskellig fra analogerne til spændingssystemer. Sådanne holdere er fastgjort til væggen, og gardinerne er hængt på ringene. Det eneste der skal tages i betragtning er afstanden fra en sådan cornice til strækloftet - ringene, især metal, bør ikke røre vinylarket. Ja, og plastikringe er en trussel - de kan blive dented, som uafbrudt kæber filmen og rive den.

  Når du installerer profilafskærmninger, behøver du ikke bekymre dig om afstanden af ​​kroge på nettet, men faren lurker ved montering af tagskægget, da det er metallisk, og der er en risiko for ved et uheld at hænge loftet med en skarp ende. Nå, hvis du har stofstræklofter, så har du intet at frygte.

  Sådan installeres væggardinstænger

  Siden planerne om at installere et nedhængt loft, så glem alle måder at installere en traditionel eave på beton eller gipsvæg. Med PVC-film vil dette nummer ikke fungere, opgaven er mere kompliceret, end det ser ud ved første øjekast, men vi vil heller ikke skræmme dig. Faktum er, at filmen ikke er beregnet til at fastgøre en samlet vægtig genstand, så selv med hængende gardiner. Så strække loftet er ikke lang.

  Derfor er kronen fastgjort ikke til loftet selv, men til træstænger monteret på forhånd til bundloftet. Træ til stænger skal være lavet af massivt hårdt træ. Der findes sådanne fastgørelsesmetoder:

  • Under loftet vedhæfter de skjulte støttestænger, på hvilke synlige loftsplanker er fastgjort;
  • Til montering af skjulte loftsgardiner, anbringes anlægget på hovedloftet, og der lægges særlig støtte foran corniceen, som derefter fastgøres på spændende lærred.

  Den første mulighed bruges ofte, det er meget lettere at gennemføre det, men den skjulte gardinholder ser smukkere ud.

  Arbejdet med installationen af ​​et åbent loftkorn er udført i en sådan rækkefølge.

  1. Inden installation af lofter på lærredet er det nødvendigt at lave etiketter, hvor systemet vil blive monteret yderligere.
  2. Dernæst er markeringerne lavet omkring rummets omkreds på væggene for at styrke fastgørelsesprofilen, som lærredet skal monteres på.
  3. Den vigtigste funktion er at lægge en træbjælke på bundloftet langs markeringslinjerne. Overvej at træet skal behandles med et antiseptisk middel før det, og det skal være poleret eller stængerne åbnes med en hydrofob primer, da ventilationen inde i loftet vil være utilstrækkelig, og træet kan begynde at rotne over tid.
  4. Stængerne er fastgjort med dowels, drevet i forborede huller.


  Som det fremgår af diagrammet, bør træbjælken svare tydeligt til afstanden mellem bund og spændingsloft. Efter alle disse manipulationer er det moderigtigt at gå videre til spændingssystemets udstyr. Så skal du vedhæfte tagskæggene med skruer direkte gennem filmen og forsøge at gøre det så forsigtigt som muligt. De huller, hvor skruerne kommer ind, skal forstærkes med plastikringe, og hullerne selv skal ikke skæres eller bores, de skal brændes, så smeltede kanter forbliver.

  Den anden installationsmetode er skjulte gardinstænger. Det er radikalt anderledes end det foregående, primært på grund af dets kompleksitet. I tilfælde af at du planlægger, at dine gardiner bliver usynlige og harmoniske fortsættelse af loftet, så skal du tænke på skjulte loftsmonteringer. Du skal købe dem, før du ringer til guiden for at måle strækloftet.

  For det første er loftsskovlen monteret på dowels til loftet. Nærliggende er en træbjælke, som vist på diagrammet. En profil til et strækloft vil blive fastgjort til det. Glem ikke om forarbejdning af træstænger.

  Faktisk er dette arbejde ikke så kompliceret som alle andre trækker det. Selvom mange anbefaler at stole på specialisterne, men med visse færdigheder, og når de har samlet nyttig information, kan du gøre alt selv.