Fastgør plastikloftet - trin for trin. Professionelle tips

Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

Dobbeltradet cornice - Foto 2

Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

 • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
 • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

Fastgør loftet cornice - Foto 3

Fastgør loftet cornice - Foto 4

Kom på arbejde efter operativsekvensen:

 1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
 2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
 3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
 4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
 5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

Gardiner på loftet cornice - Foto

Installer tagskæggene på hængelofter

Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

Ceiling cornice på strækloft - Foto

Niche i strækloftet under tagene - Video

Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.

Sådan repareres loftet cornice. Klassificering og udvælgelse. Installation til loftet, på beslagene, til gipsvæggen, væggen og strækstof

Moderne loftet cornices er designet til at fastgøre forskellige gardiner, gardiner, tyl, og på samme tid er næsten usynlige bag deres stof. Krydsene er oftest lavet af polyvinylchlorid af høj kvalitet (PVC). Designet består af et hult dæk med flere arbejdslinjer. Hvis du beslutter dig for at installere en sådan enhed i rummet - læs vejledningen om, hvordan du løser loftet.

Plastloft cornice

Vær opmærksom! En vigtig parameter for plastdæk er vægten af ​​alle stoffer, og i tilfælde af tunge gardiner kan designet bryde, bare ikke opretholde deres vægt.

Fastgørelsesloft tagskinner

Klassificering af plastloftlister

Ved design

 • Enkelt række
 • Dobbelt række
 • Tre-rækken.
 • Fire rækker.

Designelementer til taggafler

Ved fastgørelsesmetode

 1. Gennem hullerne i corniceen.
 2. På parenteser og på suspensioner.

Vælge en plastisk cornice

Foreløbige målinger af fastgørelsespunktet

Når du vælger et design, skal du ikke bare fortsætte med udseendet, som selvfølgelig skal kombineres med rummets indvendige løsning, men også fra den måde, hvordan du lægger loftet på loftet.

Da installationen foregår på vægge eller lofter, skal det korrekte valg af monteringsmuligheder foretages i et tidligt stadium.

Inden du vælger et design, og studerer anbefalingerne om, hvordan du reparerer loftlisterne, skal du foretage målinger af parametrene i vinduesåbningen og bestemme, hvilken slags gardiner du planlægger at hænge på.

For rigtigheden af ​​dette trin skal du overveje følgende punkter:

 1. Fastgørelse af tagene til væggen må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. For at gøre dette er det nok at arrangere det 5 cm over vinduets åbning.
 2. Mængden af ​​fjernelse af tagene fra væggen skal gøre det muligt for gardinerne at hænge på det for ikke at røre ved vindueshåndtagene, vindueskarmets kant og batteriet.

Det er vigtigt! Hvis du planlægger at bruge multi-lag gardiner, så tages alle målinger fra laget nærmest vinduet.

For nem brug skal du vælge længden af ​​tagskæggene, så du kan åbne vinduesåbningen helt ved at skubbe gardinerne. Det antages, at afstanden fra enderne af tagene til vindueskråningerne skal være 30-40 cm.

Selvfølgelig afhænger bredden og densiteten af ​​de forskellige gardiner, afhængigt af placeringen af ​​vinduet, såvel som dine præferencer, af denne værdi.

Cornices monteret i loftet

Hvordan man vælger materiale og design af taggrene

For tunge gardiner skal du bruge gardinstænger af slidstærk plastik og metal. Monter sådanne strukturer gennem hullerne i dækket.

Hvis du ved, hvor mange lag stof du planlægger at bruge, så vælg et dæk med det samme antal arbejdspor. For eksempel, hvis det vil være tykke gardiner, tule og lambrequin, så skal du finde ud af, hvordan du løser de tre rækkede loftslister.

Installationsvejledning eave til loftet

 1. Kend længden af ​​cornice, skær den i længden, ved hjælp af en firkant og en hacksav til metal. Saml strukturen, sæt krumme dele eller krogpropper på enden af ​​cornice, hvis cornice er lige.

Skær tagskæggene med en hacksav

Hul til fastgørelse af tagskæggene

 1. Bor et specielt hul i midten af ​​cornice med to øvelser med forskellige diametre.
  Begynd at bore et hul i fronten af ​​strukturen med en stor bor, hvis diameter gør det muligt at lukkehætten dækker flush i overfladen af ​​cornice.
  Så snart denne tilstand er nået (dybden af ​​boringen svarer til højden af ​​låsens hætte), - bor et hul med en tyndere borekrone.
 2. Bor de samme huller langs hele længden af ​​loftet cornice. På samme tid, jo tyngre gardinerne er, desto mindre skal pitchen mellem hullerne være.
 3. Fastgør cornice til loftet, så symmetriaksen af ​​dens konstruktion og vinduet falder sammen i det vertikale plan.
 4. Gennem det centrale hul i corniceen gør et mærke på loftet.

Ceiling cornice installation proces afsluttet

Installationsskema brede taghuler

 1. Ved hjælp af en perforator og en boremaskine til beton med den ønskede diameter bores et hul i det, hvor du lægger fat i døren og fastgør cornice på en skrue.
 2. Juster tagene og anvend andre mærker på loftet for at rette det, og så bor de tilsvarende huller.
 3. Fastgør konstruktionen af ​​dowel-neglene, og hovedopgaven, hvordan man løser loftet cornice, er løst.
 4. Endnu nemmere at installere plastikskiver til trælofter. Det er nok bare at lave mærkerne og fikse dem med almindelige skruer.

Det er vigtigt! For pålidelig fastgørelse af brede taghuller, lav huller i dem i to rækker.

Monteringsvejledning til cornice på beslagene

Du ved allerede, hvordan du laver corniceen i loftet, og det er endnu nemmere at installere det på beslagene, da disse elementer allerede har monteringshuller. Processen er næsten identisk med den ovenstående, men der er nogle nuancer.

Lad os se på, hvordan du vedhæfter loftlisterne til væggen.

 1. Monter forsigtigt hele strukturen.
 2. Fastgør det med beslag til overfladen, og marker gennem monteringshullerne steder til montering af fastgørelsesanordninger.
 3. Bor huller i markerede positioner, og installer dowels i dem.
 4. Skru hængerne på plads med selvdrejende skruer.

Anbefalinger til montering af en cornice til et gipsplankloft

Hvis du kun bruger lyse tyl som gardiner, så har du ingen problemer med, hvordan du løser cornice til gipspladens loftkonstruktion.

Brug en lys gardinstang og installer den i overensstemmelse med de ovenfor beskrevne teknologier.

Ellers er det nødvendigt at installere strukturer til gipspladerlofter, hvis gardinerne er tunge og flerlagede. I det foreliggende tilfælde bestemme lige fra begyndelsen, hvor gardinstangen skal fastgøres. På disse steder skal du installere trælån, som sikrer en pålidelig fastgørelse af tagene til loftoverfladen.

Opmærkning er bekvemt at gøre på de allerede tilegnede pre-eaves. Fast i form af tømmerfiksering til bundloftet på det sted, hvor du planlægger at installere det.

Når du gør det, skal du overveje dimensionerne af varen:

 • Tykkelsen af ​​tømmeret skal være mindre end afstanden mellem planet på hovedetagen og gipsvæggen;
 • Værdierne for længden og bredden af ​​pantet skal være større end de samme parametre af cornice.

Monteringsvejledning til tagbøjlerne på væggen

Det sker, at folk først foretager reparationer i rummet, og først efter færdiggørelsen begynder de at tænke på, hvordan man lægger krogen på loftoverfladen. Samtidig er realkreditlån ikke installeret.

Nå er der ikke så mange muligheder tilbage, og fastgørelsen til loftet er ikke længere overvejet. Nu er det tid til at lære at fastgøre loftlisterne på væggen.

 1. Brug beslagene, pluk dem over bredden af ​​cornice og tilslut den med skruer.
 2. Fastgør monterings træbjælken til væggen under loftet og fastgør cornice til den. Overvej at denne konstruktion stadig skal dekoreres på en eller anden måde.

Fastgørelse loftet tagger til væggen

Måder at installere tagplader med stræklofter

Installer realkreditlån, før du kalder måleren, hvem der vil markere deres placering på tegningen. Dette vil tillade i fremstillingen af ​​lærredet at styrke det ved at klæbe i fastgørelsespunkterne på tagskæggene.

I færd med at installere strækloftet skal du lime små ringe til punkterne i fastgørelsen til pantet. Lav huller i dem, hvormed du kan montere tagene til træet.

Installationen af ​​tagene til strækloftet

Den anden metode, hvordan man løser cornice til loftoverfladen, indebærer at arrangere en lille niche nær vinduet.

Lad os se på denne proces:

 1. Fastgør monteringsbjælken til loftet i en afstand, der er nødvendig for montering af tagbøjlerne.
 2. Stretch stof fastgøres til denne bar, ikke at bringe til væggen.
 3. I den resulterende niche skal du installere loftet.

Montering af cornice i nichen

I afslutningen af ​​artiklen

Nu ved du, hvordan du sikkert kan klare loftets tagriller, og du kan sikkert tage op på dette ret simple, men ansvarlige arbejde, som indretningen af ​​rummet som helhed afhænger af.

Sådan repareres loftet cornice

Betydeligt ændre indretningen af ​​rummet kan være uden en radikal reparation og udskiftning af møbler, det er nok at købe nye originale gardiner. Du kan hænge dem på loftet cornices, som adskiller sig i demokratisk pris og anstændigt udseende.

Fordele ved loftet corners

Hvad er gode loftlister? De giver dig mulighed for at fastgøre gardinerne i loftet. Denne placering af stof er velegnet til små lejligheder med en lofthøjde på 2,60 meter. Du behøver ikke at tænke på sværhedsgraden af ​​de købte gardiner. En vigtig fordel ved loftet takflader er den lave pris og høj kvalitet.

Hovedforskellen mellem tagpladerne - det materiale, der anvendes til fremstilling. Til dette bruger fabrikanterne hovedsageligt aluminium og plast. Også gardin stænger adskiller sig i antallet af gardiner placeret på den. Det varierer fra 1 til 4 rækker. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere og lave nogen sammensætning af gardiner, tyuly og pelmets.

Ifølge deres design er loftgardinstænger opdelt i tre typer:

 • dæk uden indretning med en, to eller flere veje i retninger;
 • dæk med sving;
 • Eaves dekoreret med en baguette slip.

Længdeberegning

Standardlængden på cornice er lig med vinduets længde plus 40 cm. Dette giver dig mulighed for at åbne den frit. Ved brug af gardiner af tykt stof kan længden af ​​cornice øges.

Hvis dit værelse har to vinduer ved siden af ​​hinanden, er længden af ​​cornice lig med vinduernes bredde plus 30 cm.

Nem installation

 1. Installation af dækket starter ved at forberede basen. Loftet skal være rent og højt. Hvis der er en loftsplint, skal du klippe det så det ikke forstyrrer oprettelsen af ​​tagskægget.

Der er modeller lavet af bløde plastikplader til alle de huller, du skal placere i slidserne på dækkets bagvæg, så du kan montere monteringen for større pålidelighed.

Sæt derefter krogen på loftet, indsæt krogen og dækk hjørnerne med stik.

Hvis loftet i dit værelse er lavet af gipsplader, skal du bruge specielle dowels-molly, dowels-butterfly. Designelementet ved sådanne dowels sørger for deres kile fra den forkerte side af gipsvæggen. Det skal tages i betragtning, at belastningen på dowels ikke skal være mere end 5 kg.

Sådan fastgøres til et strækloft

Bjælkerne er fastgjort til stræklofterne som følger:

 1. Lav bunden af ​​bjælken, der har længde og bredde af tagskægget og tykkelsen - afstanden mindre end et par millimeter fra strækmaterialet til loftpladen.
 2. Fastgør dowel til loftet med dowels. På materialet skal du installere ringene, du vil dreje skruerne i dem, når du fastgør tagene.
 3. Stræk materialet og installer tagpladerne.

For et strækloft kan du lave et skjult arrangement af loftet. Ved denne metode udføres fastgørelsen af ​​strækloftet ikke fra rummets væg, men fra bjælken fastgjort til loftet. Cornice er fastgjort til loftet med dowel-negle, bag en bar. Beskyttelsesringe på spændingsmaterialet er ikke påkrævet. Kronen selv er ikke synlig visuelt, gardinerne falder fra loftet.

Limmontering

Moderne teknologier giver dig mulighed for at gøre uden at bore huller i loftet, hvilket betyder, at du ikke behøver et slag. Sådan repareres loftet cornice i dette tilfælde? Udnyt væske negle. De kan ifølge fabrikanter modstå en belastning på 80 kg / cm 2.

Før du begynder, lav forberedende forberedelser. Det er nødvendigt at rengøre basen. For at grebet skal være stærkt skal du fjerne den gamle maling, hvidvask eller andre efterbehandlingsmaterialer.

Juster overfladen forsigtigt og prik den. Kontroller basen, den skal være fedtfri, tør og holdbar. Påfør en flydende slange til cornice med en slange, og tryk den så fast mod loftet.

Hvis du skal justere tagskæggene, skal du flytte den i den rigtige retning, men ikke rive den fra loftet. Clay griber i 20 minutter, og dens fuldstændige tørring vil forekomme om 2-3 dage.

Når du har læst artiklen, skal du have en god ide om, hvordan du kan lave loftet takkanten ved hjælp af forskellige metoder, baseret på den specifikke situation. Efter at have gjort alt korrekt, kan du nemt installere loftet i alle værelser efter alle anbefalingerne.

video

Installationsproceduren for tagpladerne ses nedenfor:

Hvordan laver man loftloftet til gardiner?

Smukke, velvalgte gardiner er en integreret del af interiøret. På hvordan de er faste afhænger af den samlede opfattelse af rummet. Den bedste mulighed for at fastsætte dem i dag er en takkornet, som gør det muligt at visuelt øge højden af ​​rummet. For at installere strukturen kræver der ikke en betydelig indsats og store beregninger, så du kan rette loftkanten til gardiner med dine egne hænder.

klassifikation

Moderne loftkorn til gardiner er klassificeret afhængigt af materialet, fastgørelsesmetode, profilkonstruktion, størrelse og form. Til fremstilling af loftet cornice producenterne bruger tre materialer: træ, plast, metal. Træ strukturer er mere velegnede til interiøret i en klassisk stil. For værelser, hvor alle møbler er udvalgt i en moderne stil, er metalstrukturer mere egnede. Lette plastikstænger er alsidige, de ser harmonisk ud i næsten ethvert interiør.

Der er to typer monteringsloft struktur. Det er enten hængt op til loftet ved hjælp af forskellige fastgørelsesanordninger gennem et hul i planken, eller det er monteret på beslag, som igen er fastgjort til væggen eller til loftet.

Profil designs for forskellige modeller varierer i antallet af rækker. I single-row systemer er der kun et spor. I dette tilfælde vil hænge gardiner kun vise sig i et lag. Multi-rad system er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​fra 2 til 4 spor, det giver dig mulighed for at oprette flerlags sammensætninger af forskellige teksturer af tekstilstof.

Til den klassiske version, når hængende gardiner med gardiner passer til et to-trins design. Når du tilføjer en lambrequin, skal du have en tre-rækken cornice. Systemet med 4 rækker giver dig mulighed for at skabe komplekse strukturer af flere typer stoffer.

Formen af ​​tagskæggene er af følgende typer:

 • Lige rektangulære cornice. Denne type giver dig mulighed for at hænge gardiner, gardiner og pelmets i en lige linje er den mest almindelige mulighed og kaldes en profil cornice. En række rektangulære former er afrundede kroge, der består af en hoved lige del og to separate bueelementer fastgjort til hoveddelen (dæk). Eaves af sådan design er meget populære for nylig takket være de afrundede kanter giver til gardiner et præcist udseende og glathed af former;
 • Profil cornice. Disse er gardinstavene, der består af komponenterne, ikke kun egnet til vinduer placeret i en lige linje, men også til vinduer placeret på forskellige vægge ved siden af ​​hinanden. Takket være de bueformede elementer kan du simulere en hjørneindstilling. Drejeelementer falder helt sammen med lineære dele. Rækker dannes, hvor skyderne med gardiner bevæger sig frit;
 • Fleksibel buglængder. Et rigtigt fund for panoramavinduer, der er karakteriseret ved ikke-standard geometri. Der er snor- og profilindstillinger. Snoredesignet består af en eller flere metalkabler, strakt mellem beslagene. Længden af ​​hver streng kan være 5-6 meter lang. Den fleksibilitet, der er forbundet med konstruktionen af ​​strengen giver dig mulighed for nemt at dekorere vægge, der har en kompleks konfiguration, og også at holde dem omkring omkredsen af ​​buen vinduet. Enhver person vil klare installationen af ​​dette design.

Men glem ikke, at strengkornene er karakteriseret ved lav bæreevne, derfor er de ikke designet til brug af tætte, tunge stoffer.

Lette luftstoffer (chiffon, organza, batis) er mere egnede til dette design.

En mere populær variant af buglængder er dækkens variant. Den er lavet af aluminium eller plast.

Plastprofiler er nemme at installere, har lav vægt, er overkommelige og kan bruges i alle lokaler, da de er modstandsdygtige over for fugt. Aluminium gardin stænger er stærke nok, har en lang levetid, et spektakulært udseende og er modstandsdygtige overfor deformation.

Takket være fleksibiliteten i designet er det muligt at give enhver konfiguration, den kan bøjes op til 100 grader. Men samtidig har den tilstrækkelig styrke, og i modsætning til strengstrukturen kan den modstå belastninger på op til 80 kg.

Enhver cornice kan dekoreres med en særlig stribe - baguette. Det mest almindelige materiale, hvorfra man kan lave forskellige i tekstur og farvebagetter, er plastik. Det er han, der har en lav pris og vigtigst af alt, fleksibilitet, der tillader brugen af ​​en baguette i stort set alle cornices.

En af baguettens hovedfunktioner er skjulingen af ​​nogle dele, nemlig guider med kroge, de fejl, der indrømmes ved syning af gardiner, konstruktionsfejl i vinduesåbningen. Desuden hjælper baguetten med at visuelt modellere rummet ved at deltage i den indvendige stil.

Hvor langt kan du hænge?

Før du køber en cornice, skal du foretage målinger af vinduesåbningen.

Den optimale længde skal være sådan, at vinduesåbningen åbnes helt ved åbning af gardinerne.

For at bestemme denne afstand er enkel: Den må ikke overstige 40 cm fra enden af ​​tagene til vindueshældningen på hver side. Dette er en standardværdi, der giver dig mulighed for frit at åbne vinduet, men det kan variere afhængigt af typen af ​​vinduer, gardinens bredde, samt dine præferencer. Hvis der er to tilstødende vinduer, er afstanden fra enden af ​​tagene til vinduet 30 cm.

Med en loftsmontering er det nødvendigt at beregne den optimale afstand fra væggen, hvor vinduerne åbnes uden problemer, vil de hængende gardiner ikke røre undervinduet og varmesystemet. Som regel er en beholdning på 10-15 cm tilstrækkelig.

For en loftsstruktur, der er fastgjort til væggen med en beslag, er det nødvendigt at forlade et hul på 5 cm mellem toppen af ​​fastgørelsen og loftet. Denne regel gælder især for runde og snorede hjørner. Ringe eller grommets, der anvendes til hængende gardiner i disse typer, i mangel af et hul eller en afstand på mindre end 5 cm, kan klæbe til loftet ved bevægelse. Højden på 5 cm kan variere i en eller anden retning, afhængigt af gardinens type og dine præferencer.

Før du køber en cornice, skal du også tage højde for vægten af ​​gardinerne, der vil blive hængt på en eller anden slags cornice, især hvis du planlægger at hænge en flerlags sammensætning.

Runde gardinstænger med en længde på højst 1,9-2 m og med et standardrør med en diameter på 16 mm, kan modstå belastninger på op til 3 kg pr. Række. For længere taggange skal rørdiameteren være større end 16 mm for at eliminere risikoen for sagning.

Aluminium busbars kan modstå en betydelig vægt af tekstilstof. Tapestrygardiner eller tyk gardiner i kombination med lysgardiner kan sikkert hænges på sådanne cornices, der kan modstå op til 50 kg stof.

Sådan monteres og installeres korrekt?

For at vedhæfte absolut nogen tagger nødvendige værktøjer. Det første skridt er at forberede en hammerboremaskine eller en hammerboremaskine. Valget af et værktøj afhænger af den type væg, der behandles. Hvis væggen er beton, så kan du ikke gøre uden en perforator, og hvis væggen er lavet af mursten, så kan du bruge en boremaskine.

Hvad angår boret, og for perforatoren er der brug for borekroner. Desuden bør der være flere af dem, da muligheden for, at en borer kommer ind i stålforstærkning, hvilket medfører skade eller nedbrydning, udelukkes ikke. Også, for at installere tagskæggene skal du have et målebånd og en markør til markering.

Nu går vi videre til processen med at forberede loftet, der består af følgende trin:

 • Hvis cornice er længere end nødvendigt, skal du afskære ekstra centimeter ved hjælp af en firkant eller en hacksav. Med et loftfelt midt i profilen bores et hul, men hvis du planlægger at hænge ud flere lag tunge gardiner, vil arrangementet være anderledes. Flere centimeter går ned fra midten af ​​tagskægget i begge retninger, således at produktets bredde er delt med to huller i tre lige dele;
 • Derefter bores huller gennem hele produktet i en afstand af 60 cm. Hvis gardinerne er meget tunge, kan denne afstand reduceres til 20-50 cm. Reglen her er: Jo mindre holdbart loftet er, desto mindre skal afstanden mellem fastgørelseselementerne være;
 • Vi anvender dækket med færdige huller i loftet og gør mærker på overfladen enten gennem et centralt eller gennem to på en lige afstand fra midten (til tunge gardiner). Arranger fældene for at være strengt parallelle med vinduesåbningen. Derefter fastgøres produktet først i midten, og derefter justeres, og dets kanter er fikset.

Når du installerer tagskæggene på forskellige overflader, er der nogle nuancer, der skal overvejes, så produktet er hårdt skruet og tåler betydelige belastninger.

Funktioner af installation til beton

For at arbejde med en betonoverflade skal du have to øvelser med forskellige diametre.

 1. For det første bruges en boremaskine, der har en diameter, der gør det muligt for skruehovedet at skjule flush i overfladen af ​​produktet. Dybden af ​​boringen skal svare til højden af ​​skruehovedet.
 2. Så er det nødvendigt at bore hullet med en boremaskine med en mindre diameter.
 3. I markerne på betonfladen laves hullerne på dækkets overflade, huller er lavet med en perforator og en boremaskine til beton. Diameteren af ​​boret bør falde sammen med diameteren af ​​dowel'en, som regel er værdien 6 mm.
 4. Derefter indsættes dylinderen i det dannede hul.
 5. Cornice er skruet til loftet på en skrue, det er justeret og sæt mærker, der er boret og indsat dowels i dem svarende til det første hul.
 6. Hvorefter cornice er helt fast.

På parenteser til væggen

Beslagene er specielle indretninger, som absolut kan monteres på væggen.

De fleste af tagskæggene sælges sammen med yderligere detaljer, herunder tagskæggene, som allerede har huller. Men hvis de ikke er, så bliver de boret selvstændigt. På siden ved siden af ​​væggen skal huldiameteren være 1 mm større end boltdiameteren. For en bedre pasning af hjørnet til overfladen skal det borede hul på bagsiden være bearbejdet. Hvis hullet mangler og på den overflade, som dækket er direkte tilsluttet, skal det også bores selvstændigt.

Sådan fastgøres takkanten - fastgørelsesmetoder: til loftet, på beslagene, til gipspladen, til væggen og på stretchkassen

Hjem / Installation, Reparation, Vedligeholdelse / Reparationsarbejder / Sådan repareres cornice til gardiner til gipsplankloftet?

Efter den vigtigste reparation i værelset er afsluttet, kan du fortsætte til udsmykningen.

Og på dette tidspunkt er det nødvendigt at montere taggafler til gardiner. Hvis en vægmodel er valgt, eller loftet forbliver uændret - beton, så er der ingen problemer. Men hvis bygningen af ​​gipsplader er monteret i loftet, vil alt være lidt sværere, da det er meget sværere at fastgøre cornice til gipspladens loft end til den sædvanlige beton eller træbase.

Regler for placeringen af ​​taggrene

Allerede inden installationen er det vigtigt at bestemme placeringen og placeringen af ​​den fremtidige støtte til gardiner korrekt. Der er få regler, og de er alle enkle:

 • Stangens længde er bestemt, så gardinerne åbner vinduet helt, når de flyttes til de ekstreme stillinger. Dette er som regel nok bar, med en længde på 30 centimeter længere end vinduets dimensioner på hver side.
 • Portierets plan skal placeres lidt længere end karmen udstikker - materialet bør ikke røre ved det.
 • Til gipsplader er den bedste løsning plastikmodeller med flad gardin, som ikke reducerer højden af ​​rummet for meget, hvilket er blevet mindre på grund af installationen af ​​et gipsplader.
 • Fastgørelseshøjden bestemmes af gardinens vægt. Men du bør ikke håbe på at sikre sikkert gardinet med tunge gardiner, blot ved at øge antallet af dowels. Gipspladens overflade har sin styrke og tunge materialer, den kan ikke stå. Det er nødvendigt at vælge den rigtige monteringsmulighed.

Monteringsmuligheder

Den bedste måde at løse noget på gipsvæggen er at forudse muligheden for en sådan fiksering på forhånd. For at gøre dette, i det indvendige rum på det monterede loft er specielle fastgørelsesplatforme lavet af slidstærkt materiale eller yderligere broer i rammen af ​​en metalprofil. Efter montering af hele loftet er eksterne konstruktioner monteret direkte gennem gipspladens overflade, og skruerne skrues ind i pant eller spring.

Men det er ikke altid muligt at forudse alt, og det kan være nødvendigt at fastsætte loftgardinet efter sammensætningen er blevet samlet. I dette tilfælde kan realkreditlån ikke være, og profilen er ikke altid mulig at få. For ikke at ødelægge overfladen med overskydende huller, kan du bruge en speciel type fastgørelsesanordning, designet kun til sådanne tilfælde - dowels med en drop-down indvendig.

Sådanne dowels kaldes "butterfly" for den særlige form af drop-down delen.

De er fastgjort på den sædvanlige måde - et hul er lavet i flyet, en dowel er indsat i den og en skrue er skruet ind. Den eneste ulempe ved løsningen er ikke at hænge tunge gardiner på sådanne fastgørelsesanordninger. Ikke desto mindre vil vægten af ​​de installerede taggrænser være begrænset, og du bør ikke overbelaste disse dowels for meget.

Hvad skal man gøre, hvis gardinerne er tunge nok, og hvordan man kan klare klodserne til gipsvæggen i dette tilfælde? Der er en vej ud, men installationen vil være mere besværlig. Du skal bruge et specielt anker til beton, som i længden vil svare til tykkelsen af ​​den samlede loftssammensætning, plus den del, der skal skrues i bunden.

Et hul er lavet i overfladen af ​​sammensætningen på stedet for den anlagte installation af ankeret. Ved hjælp af en lang boring bores et hul omkring fem centimeter dybt i betonloftet, hvor ankerbolten skrues fast.

Da længden bliver større end tykkelsen af ​​loftet, vil den være i stand til sikkert at fastgøre den vedlagte stang til gardiner. I dette tilfælde kan vægten af ​​strukturen allerede være mere signifikant. Det er nødvendigt at vælge længden af ​​ankre nøjagtigt nok, således at hovedet ikke stikker ud efter installationen.

Du er færdig med reparationer i huset og installeret falske lofter lavet af gipsplader, og nu er det tid til at dekorere det yderligere.

Et af de vigtigste elementer i interiøret er vinduets design, så meget afhænger af valget og en sådan handling som at fastgøre loftet på væggen til gipsvæggen. Men udover valget af design opstår der mange spørgsmål vedrørende installationen: Sådan fastgøres det til loftet, om det kan modstå gardinens vægt, om det vil smuldre under videre brug og mange andre. I denne artikel vil vi forsøge at forstå de typer og funktioner i deres installation.

Klassificering af plastloftlister

Indtil for nylig var det klassiske materiale til fremstilling af loftprodukter metal og træ. Men ikke så længe siden begyndte de at være lavet af plastik, og de fik stor popularitet hos forbrugerne.

Denne popularitet skyldes en række årsager: det er lavt pris på grund af den lette fremstilling, et bredt udvalg af designløsninger af form og farver, så du kan vælge indstillingen der svarer til indretningen af ​​rummet, forskellige måder at fastgøre gipsvæg på til loftet og tage tag på det, muligheden for at bruge flere rækker af gardiner og meget mere.

Konventionelt kan hele sortimentet af loftslister, der tilbydes af fabrikanter, opdeles i tre store grupper:

 1. Ved hjælp af antallet af guider til gardiner er de opdelt i: en, to, tre og fire in-line.
 2. Ved tilslutningstype: direkte eller ved anvendelse af suspensioner.
 3. Ved design på lige og buet.

Hvis du vælger holderen til gipsplankloftet efter dine ønsker, skal du huske på, at på trods af hele styrken af ​​den plastik, der bruges til at gøre den, er den designet til en vis belastning skabt af gardinens vægt, og det gælder både enkeltstrengede og flere rækker. For at undgå negative øjeblikke under deres drift er det bedre at bestemme i forvejen antal og type gardiner, der skal anvendes, og rådføre sig med sælgerne.

Valget af forbindelsesmetode kan bestemmes af forskellige faktorer, men i denne artikel vil vi fokusere på loftmonteringen som en mere ansvarlig og tidskrævende type arbejde.

Installation af tagene til loftet

Hvis du skal installere et hængende loft af gipsplader med en cornice, skal du forudse steder for mulig vedhæftning til det. Normalt er de planlagt i en afstand på ca. 15-20 cm fra vinduet, og som et forstærkningsmiddel er det værd at installere inden for rammerne af det fremtidige loft enten et trælån eller et metal fra samme loftsprofil. De kan fastgøres med suspensioner til montering guider.

Men ikke alt kan forudses. Antag at du ikke tog sig af at styrke krydset på forhånd. Fortvivl ikke! Nedenfor beskriver vi, hvordan du fastgør en plastisk tværstang uden yderligere realkreditlån.

Før vi taler om arbejdssekvensen, lad os tale om de fastgørelsesdele, der anvendes til gipsvægge:

 1. Dowel-dowel-fastgøring, der adskiller sig fra standard dowel i, at når skrue en skrue ind i det, åbner dowel tilfældet ud over overfladen af ​​gipspladen ark.
 2. Dowel-paraply. Princippet om dets funktion er fuldt ud i overensstemmelse med dets navn - når den skrues i skruen, afsløres dets krop som en paraply.

Formålet med brugen af ​​sådanne dowels er at øge overfladearealet efter installationen.

Til noten: Men på trods af dette er det bedre at fastsætte krokodierne for tunge gardiner med ankerbolte.

Du kan installere dem efter den endelige installation af loftet på pap med en cornice. De laver et hul i gipsvæggen og gennem det ved hjælp af en perforator borer et hul i loftet 5 cm dybt, længden af ​​ankeret vælges således, at det overlapper tykkelsen af ​​det ophængte loft og dybdeværdien.

Når vi har besluttet på fikseren, er det nødvendigt at bestemme længden af ​​den fremtidige tværstang. Normalt solgt dæk med guider (det vigtigste strukturelle element) af målt længde og stik til dem med forskellige konfigurationer.

Dækens længde falder ikke altid sammen med det, vi har brug for, så de skal trimmes på plads. Den plastik, der anvendes til deres fremstilling, leveres let til forarbejdningen, og en almindelig håndsave til metal eller enhver anden med en fin tand er egnet til dette formål. Overvej hvert trin i detaljer:

 • bestemme længden af ​​fremtidige produkter på det grundlag, at de fulde razdvizheniya gardiner til ekstreme holdninger, de har til at åbne vinduet åbning, som regel, skal denne afstand være lig med 30 cm. Så afbrød nødvendige os emnet, sat i enderne af en stub, hvis det er en lige linje, og krøllede elementer, hvis det er buet;
 • I midten markerer vi hullerne til fastgørelse af loftet, og tallet og deres trin skal vælges hensigtsmæssigt til lasten. Vi borer huller først med en mindre bor, der svarer til størrelsen på fastgørelseslegemet, og så en større diameter til dybden af ​​hætten;
 • Marker midterpunktet af fikseren på loftet langs de allerede borede huller i en afstand på 15-20 cm fra vinduet. Det er nødvendigt at tage højde for, at designet er placeret så symmetrisk som muligt i forhold til vinduet;
 • På markeringen borer vi et hul, fastgør tagene og fastgør det med en af ​​de ovenfor foreslåede metoder.
 • Derefter justere produktet parallelt med vinduet, bor gennem hullerne i cornice for forbindelsen, og endelig reparere produktet;
 • Nu kan du fastgøre tyl og gardiner. Man bør huske på, at selv gardinerne kan opnås ved at placere ringen i en afstand af 10 cm fra hinanden.

Hvis du gør alt i overensstemmelse med ovenstående instruktioner, kan du nemt montere corniceen på gipspladen.

Læs også: Plastloftlister til gardiner.

Beslægtede videoer

Når færdiggørelsen er færdig, er det stadig at være involveret i den endelige forbedring af rummet: arrangér møblerne, læg gulvtæppet, om nødvendigt hængedæpper.

Den sidste manipulation kræver en anden ret simpel betjening - installationen af ​​en cornice. I dag bruges vægmodeller mindre og mindre. Mange foretrækker loftmønstre.

De ser enklere ud, mere harmoniske og billige. Kort sagt er dette den bedste løsning. De er ikke synlige under stoffet, giver dig mulighed for at vedhæfte forskellige tulles, gardiner, gardiner.

I bund og grund er loftlisterne lavet af PVC.

Ofte er det en hul konstruktion med flere linjer. I betragtning af at PVC anvendes som et materiale, skal vægten af ​​de stoffer, der vil hænge på tagene, korreleres. Tværtimod kan produktet ikke holde en sådan vægt.

Ved fastgørelsesmetode:

 1. på særlige suspensioner
 2. på bekvemme parenteser;
 3. gennem de sædvanlige huller i strukturen.

Også produkterne kan variere i antallet af arbejdsrækker.

udvalg

For det første skal du foretage målinger på det sted, hvor produktet skal placeres. Tross alt er valget ikke kun i udseende. Det er nødvendigt at overveje fastgørelsesmetoden.

For at foretage målinger er det nødvendigt at forstå, hvordan gardiner eller tyll vil hænge under hensyntagen til egenskaberne ved vinduesåbningen.

Når alt kommer til alt, bør designet sammen med lærredet ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. Den skal placeres lidt højere end vinduet - ca. 5 cm. Hængende lærred bør ikke bøje sig omkring batteriet, vindueskarmet.

Hvis gardiner anvendes i flere lag, så er det selvfølgelig nødvendigt at måle fra laget, som er tættere på vinduet.

Produktets længde skal gøre det muligt at åbne åbningen helt med gardinerne åbne. Det anses for at være en normal afstand fra enderne af produktet til en åbning på 30 cm. Denne værdi kan korrigeres under hensyntagen til densitet, bredde og egenskaber ved placering af gardiner.

Materiale- og designfunktioner

Hvis der anvendes tykke gardiner, skal deres vægt have et holdbart materiale. Fastgørelse er bedre at gøre gennem hullet.

Antallet af spor i produktet skal relateres til antallet af lag af stofmateriale. I nærvær af gardiner, pelmets og tyl kan du bruge en tre-rækken cornice.

instruktion

Med huller

Vi vil forstå, hvordan du vedhæfter en sådan struktur med dine egne hænder. For at gøre dette giver vi et par billeder og rydder videoinstruktioner.

Først skal du afskære tagene til den ønskede længde, hvis den købte indstilling ikke stemmer overens. For at gøre dette skal du sætte en skærelinje med en firkant, og du kan udføre adskillelsen enten med en skarp papirmaskine eller med en hacksav.

Når størrelsen passer, kan du fortsætte til montering. Det kan også gøres efter hullerne er blevet forberedt til fastgørelse. Som regel er de i dækket allerede tilgængelige i den krævede mængde.

Hvis der ikke findes nogen, kan de fremstilles uafhængigt af en boremaskine med øvelser med forskellige diametre. På forsiden er hullet lavet med stor diameter. Det skal svare til plastikdækslets diameter.

Hældningen mellem hullerne bestemmes af gardinens vægt. Placeringen skal være symmetrisk i længden.

I et af de centrale huller skal markeres, og placere tagene som det skal hænge.

Så tager vi i hænderne på en puncher med en boremaskine med den ønskede diameter og borer gennem et hul i loftet.

Det er bedst at bruge et stop, der giver dig mulighed for at bore et hul med den ønskede længde. Indsæt dowel i den. Yderligere fastgør vi konstruktionen på en skrue.

Derefter laver vi markeringer og huller konsekvent og gradvist afslutter armaturet. Som følge heraf vil proceduren blive afsluttet.

Der er en anbefaling, som få bruger. Hvis du vil have meget pålidelig fastgørelse, er det bedre at lave huller i to rækker.

På parenteser

Denne procedure er endnu enklere, da hullerne allerede er i strukturen.

Først indsamler vi produktet.

Anvend derefter det på overfladen, lav et mærke. Derefter laver vi huller med samme perforator og indsætter dowels. Det er stadig at vedhæfte tagskæggene og fikse det med skruer.

Strekak

Forpagtninger skal installeres på forhånd, selv før du installerer nettet. Og når du installerer til realkreditlånet, skal du vedlægge ringen. De vil gøre det muligt at fastsætte tagene til træet.

En anden monteringsmulighed er en niche ved vinduet.

Først sætte bjælken på loftet. Lærredet er fastgjort til det, ikke når væggen. Og tagene er etableret i en uddannet niche.

Gipsplankloft

Lette tuller kan fastgøres til gips uden frygt for sammenbrud. Hertil kommer, at der også anvendes letvægtsafskærmninger.

Ellers bør placeringen af ​​tunge gardiner leveres ved opførelse af gipsvæg. Det forbedres på installationsstedet. På dette sted kan du sikre realkreditlån.

Selvfølgelig er det bedre at installere realkreditlån, hvis der er en cornice til rådighed. Det er nødvendigt at tage højde for længden, bredden af ​​realkreditlån samt tykkelsen af ​​træet.

På væggen

I nogle tilfælde, for eksempel, da du ikke forudse installationen af ​​en cornice i loftet, skal du komme ud af situationen, i betragtning af placeringen på væggen.

Til dette skal du bruge parenteser. Under loftet skal du installere en træbjælke, hvortil produktet vil blive fastgjort. Og så skal du passe på en lille indretning til denne bygning.

resultater

Som vi ser, er der intet svært i opgaven, selvom det er forbundet med en spændingsstruktur eller stedet for installation ikke er gennemtænkt på forhånd. Du kan finde en vej ud af enhver situation ved at blive kreativ. Og så får vi et smukt og komplet interiør.

 • wikipotolok.com
 • metrodomos.ru
 • potolokvdoma.ru
 • info-potolki.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Installation af tagskinner

Ceiling cornice er egnet til et større antal interiører end væg. Dette skyldes den lave højde af lofterne i husene i de gamle bygninger samt det overordnede valg til fordel for stræklofter. Eaves fastgjort til loftet varierer i deres typer, og er også ofte suppleret med dekorative elementer.

Placer i moderne design

At lave vinduer i dag er en vigtig del, når man planlægger hele interiøret. Rummets overordnede udseende afhænger af, hvor godt cornice er valgt.

Fastgørelse til gardiner skal passe harmonisk ind i rummets overordnede indretning, og installationsarbejde er påkrævet for at kunne udføre kvalitet og pænt. Dette gælder især for åbne taghætter, der tjener til dekoration. En anden ting - skjult cornice, der viser gardinerne i al sin herlighed. Du kan skjule nogle fejl, men du bør ikke blive fuldstændig forsømt her.

Som det fremgår af det foregående afsnit udfører gardinstænger flere grundlæggende funktioner. For det første tjener de til at fixe gardinerne. Også gardinstænger har ofte en dekorativ funktion, især hvis det er nødvendigt at fokusere på en usædvanlig gardinmontering eller loftstruktur. Hertil kommer, at monteringen selv kan fungere som nøgleelementer i hele designet.

Korrekt udvalgt cornice vil maskere fejl i reparationen, for eksempel sløvede væg- og loftled, uregelmæssigheder og så videre.

Han kan skjule og uheldige topgardiner selv. For eksempel bruges dekorative modeller med en bred stang ofte til at skjule samlinger på et gardinbånd, hvis denne detalje ikke er til gavn for rumsejerne.

Det korrekte valg af monteringer til gardiner sikrer omdannelse af hele rummet, harmonisering af proportioner, en stigning i loftets højde eller bredden af ​​væggen afhængigt af typen af ​​montering. Denne effekt opnås gennem den kompetente brug af visuelle illusioner, som hjælper på en god måde at bedrage seeren.

Eaves overalt anvendes, når du installerer dekorative gardiner i midten af ​​rummet, zoning rummet. Uden ordentligt udvalgte taghuller ville hele effekten fra sådanne gardiner være fejlfri, så de giver uvurderlig hjælp til at skabe atmosfæren i hele atmosfæren.

Når du vælger, skal du være meget forsigtig med den valgte slags cornice. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper, så det anbefales at forstå mere eller mindre en eller anden valgt model, før de køber.

Gardin stænger er opdelt efter forskellige egenskaber.

Ifølge materialerne:

Ved tilslutning til overfladen:

Med antallet af rækker:

Af design:

 • runde;
 • String;
 • baguette;
 • bus;
 • profil;
 • teleskop;
 • Mini gesimser;
 • roterende;
 • afstandsstykker;
 • Til romersk persienner.

Det er nødvendigt at uddybe de mest populære muligheder. Den mest populære takmulighed er plastdækslet. Til tider vælges en fleksibel aluminiumsprofil til udskiftning. Dette gælder for de tilfælde, hvor det er nødvendigt at hænge en meget tung konstruktion. For eksempel kan en tre-rækken cornice du placere gardiner, gardiner og pelmets.

En sådan ordning er relevant for stuer og soveværelser, da det tilføjer værelse storhed og glans samtidig med at man på en forsvarlig måde beskytter værelset mod sollys og udsigten til nysgerrige forbipasserende.

Fleksible strukturer kan monteres på fyldte vinduer, fx i karet eller på loftet. Erker-indstillingen er lidt anderledes sæt tilbehør, da du vil købe ekstra dele til fastsættelse af bøjninger.

Baguette på tagskægget - en dekorativ rem, der giver dig mulighed for at skjule alle slags ubehagelige detaljer, såsom ujævnt loft eller montage øverst på gardinerne dannet af tape. Baguetter passer godt i forskellige stilarter af interiører.

Ud over dekorative baguetter kan du købe en baguette cornice, hvor både cornice og baren er kombineret til et design.

Når man taler om metalkonstruktioner, kan man vælge de mest populære runde og snorskårer.

Den runde cornice er en bar med tips om hvilke gardinerne er fastgjort. En stang med en diameter på 16 mm anses for at være typisk.

En lignende udgave af corniceen selv er et ornament, især hvis du vælger en model med kunstnerisk smedning.

Stringafskærmninger - et tyndt kabel strækket mellem to jernbeslag. Denne slags cornice bruges til at hænge lysgardiner, såsom bomuld eller tulle modeller.

String design ser moderne og dynamisk ud. På grund af kabelens lille diameter er de næsten umærkelige og det ser ud til, at gardinerne svæver lige i luften.

tilbehør

Uanset hvilken type afskærmninger det er udstyret med et standard sæt af dele. Det er nødvendigt at analysere dette spørgsmål for de mest populære muligheder i lidt mere detaljeret.

Til rundmetal modeller:

 • Rørbundsstænger kan præsenteres i forskellige farvevariationer. Forgyldte og forgyldte modeller vil ikke overraske nogen, nu er bronze- eller messingbelægninger på mode. Ud over usædvanlige farver giver metalrør en interessant figuren, for eksempel efterligning af snoet i seleemnet.
 • Dekorative beslag leveres både væg og loft. Fordelen ved runde gardin stænger er, at de er universelle (selv om fastgørelseselementer på væggen forbliver den foretrukne løsning).
 • Kroge, ringe og klip for at fastgøre gardinet på tagskæggene. Normalt købes sådanne beslag straks med tagene. De er udvalgt i samme stil, således at hele gardinsammensætningen i sidste ende ser harmonisk ud.
 • Yderligere tilbehør er alle former for forlængerledninger, fastgørelsesanordninger, stik, klip og så videre.

Til plastloft:

 • Dæk. Antallet af rækker varierer fra 1 til 4, afhængigt af det anslåede antal gardiner. Så med single-row modellen kan du kun placere gardinerne eller gardinerne og de fire række gardiner - gardiner, gardiner og to bløde hængende lambrequins.
 • Rullekroge eller tøjnåle giver dig mulighed for at hænge gardinet og vaskes senere med disse fastgørelsesdele.
 • Hættene tillader ikke, at kroge springer ud af rækkerne, når gardinerne åbnes eller lukkes.
 • Rotationselementer med forskellige antal rækker anvendes, når det er nødvendigt at gøre et element buet. Da dækket ikke blot kan bøjes, er det suppleret med drejende dele. Vær opmærksom på leddene ved installation. Kun når de udføres korrekt, og rækkernes design ikke er brudt, er det muligt at flytte gardinerne frit.
 • En dekorativ strimmel med hætter eller en baguette giver dig mulighed for at lukke leddene på busbaren og fungerer også som et element af design. Det er bedst at anvende dem kun på åbne taggange; Ved at købe optionen med en rem, kan du ikke skjule modellen.
 • Plastprofiler er en let udskiftning af jern, når du monterer en cornice i en niche.

Til profil aluminium:

 • Profiler er forskellige i evnen til at modstå forskellige gardinvægte.
 • Standardfastgørelser af aluminiumsprofiler er beregnet til at placere modellen på loftet.
 • For at lette styringen af ​​tunge gardiner er profiler udstyret med rebstrukturer, der muliggør symmetrisk skubbe gardinerne til siderne eller kun flytter dem til fastgørelsessiden. Til denne separat købte vogn.
 • Løftemekanismer er forsynet med profilskinner til lodrette gardiner, såsom romersk eller fransk. Yderligere vægt leveres - kæder til vægte.
 • Indsætninger købes til montering af yderligere elementer, for eksempel lambrequins.
 • Stopper stik på samme tid lukker den grimme side af tagskægget og forhindre kroge i at hoppe ud af rillerne.
 • Kroge til aluminiumsklodser leveres med sædvanlig plastik.

Hvordan man laver til loftet?

For at udføre installationen af ​​tagpladerne korrekt skal du først omhyggeligt studere instruktionerne til din valgte model. Som regel giver den øjeblikkeligt anbefalinger til installation af produktet.

Når du vælger en takgrænse, der fastgøres til strækloftet, skal du passe på at styrke loftet med en træbjælke i stedet for tagbøjlen. Hvis loftet allerede er strakt, taber muligheden for at hænge kronen på loftet.

I dette afsnit forstår du installationen af ​​dæk af plastikflise, da det er han, der er den mest populære i dag. Dette design kan endda fastsættes til en nybegynder,

Det vigtigste er ikke at skynde og gøre arbejdet omhyggeligt:

 • Marker placeringen af ​​tagskægget på væggen, hvilket gør en foreløbig beregning. Længden af ​​cornice afhænger af individuelle præferencer: Du kan gøre så, at gardinerne kun dækker vinduets åbning, og du kan foretrække placeringen af ​​gardinerne i hele væggen.
 • Hvis bredden i vinduesåbningen er valgt, skal du se en del af dækket af med længden af ​​vinduesåbningen plus 60-90 cm afhængigt af gardinkurvaturen. Når du vælger muligheden for hele væggen, skal du have et dæk med en væglængde minus 20 cm (10 cm på hver side).