Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

Nu består det af følgende dele:

For at komme i gang skal du:

 • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
 • Blyant - 1 stk.
 • Konstruktionsniveau - 1 stk.
 • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
 • Hammer - 1 stk.
 • Boremaskine - 1 stk.
 • Bærende - 1 stk.
 • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
 • Skiftenøgle på "13"
 • Finmalet fil - 1 stk.
 • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
 • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
 • Clay PVA - 20 g.
 • Stort ark papir (A1 format)
 • Kontorstifter - 5 stk.

Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

Udpakning af produktet

Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

Et par ord om samling af produkter.

Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

Mærkning af vedhæftet fil.

Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

Valg af fastgørelsesdele.

Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

Dowel bolts:

 • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
 • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

Ankerbolte

ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

 • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
 • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

Bor huller meget omhyggeligt!

Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

Installation af produktet på væggen

Fastgørelse med dowels:

Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

 • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
 • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
 • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
 • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

Montering med ankre

Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

 1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
 2. Hullet skal være indeni uden støv.
 3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
 4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

epilog

Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

"The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
Og århundredet vil stå - rør ikke! "

Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

Horisontal bar hjem: Køb eller gør dig selv?

Den vandrette stang er et alsidigt sportsudstyr, hvor du effektivt kan træne flere store muskelgrupper på én gang og øge den samlede styrke. Arbejde med egen vægt er en effektiv, populær og overkommelig metode til træning. Hvis du installerer en vandret stang derhjemme, kan du med succes træne i hjemmet og udføre forskellige øvelser med egen vægt i baren.

Typer af vandrette stænger

Afhængigt af konstruktion og vedhæftningsmetode er der følgende typer vandrette stænger:

Væg vandret bar

Konstruktionen af ​​stangen foreslår lodret montering på væggen med ankerbolte (i to, nogle gange på fire steder). Pålidelig mulighed for hjemlig vandret bar. Fastgørelse til væggen giver strukturen stabilitet.

Væggen vandret bar kan kun monteres på en solid væg af beton eller mursten. Det er umuligt at installere en sådan vandret stang på tynde træsorter eller gipsplader.

Hørvægs vandret stang

Muligheden for vægkørsel, hvor fastgørelsen af ​​den vandrette stang udføres i hjørnet mellem to vinkelrette vægge. Vinkelpositionen giver dig mulighed for at skabe ekstra plads til praktikanten ved hjælp af vinklen.

Naddverny vandret bar

Den vandrette stang er monteret over døråbningen. Således kan trænerens legeme og ben gå gennem døråbningen, mens de udfører forskellige øvelser.

Vandret bar i døråbningen

Den mest populære indstilling hjem vandrette barer. En døråbning bruges til træning, som læreren har tilstrækkelig plads både foran og bagved. Sådanne vandrette stænger er dog ofte upålidelige. Selv om den vandrette stang i døråbningen er i stand til at modstå 130-150 kg, anbefales det ikke at udføre komplekse øvelser, især øvelser i hovedet. På grund af at begge ender af den vandrette stang går dybt ind i dørkarmen, er det nogle gange svært at vurdere den reelle pålidelighed af den vandrette stang. Over tid kan træet deformeres, og strukturen er pålidelig. Fastgørelse direkte til en beton eller murvæg er mere pålidelig end til en dørkarme.

Der er to typer vandrette stænger i døråbningen:

Vandret bar

Fastgjort af en indre spacerfjeder. Sådanne vandrette stænger gør sædvanligvis aftagelige. Normalt kan det modstå vægten af ​​en voksen, men på grund af ukorrekt installation, opbygning under træning eller overdreven belastning kan brydes.

Glidende vandret stang

Fastgjort af inddragelige teleskoprør. Den er fastgjort med ankerbolte, og det betragtes derfor mere pålideligt end udvidelse.

Vandret stang i åbningen mellem de to vægge

Analog af baren i døråbningen, men baren er ikke monteret i dørkarmen, men direkte til væggene. Ikke alle værelser har mulighed for en sådan installation, men hvis der er en sådan mulighed, så er dette et godt sted for en vandret stang.

Loft vandret bar

Horisontale stænger fastgjort til loftet svarer på mange måder til vandrette stænger med væganlæg.

Loft vandrette stænger er de mest forskellige design, fra de mest enkle til mere komplekse, hvilket indebærer muligheden for at stramme forskellige greb.

Vandret bar kombineret med barer

Effektiv integreret projektil, der gør det muligt for dig at udvide mulighederne for træning betydeligt, tilføje til pull-ups også push-ups på søjlerne.

Hvad kan du lave en vandret bar

Det mest pålidelige materiale til fremstilling af den vandrette stang er metal (stål er ønskeligt). Der er eksempler på en vellykket gennemførelse af en træbjælke, og der er endda hele svenske vægge af træ med indbygget vandret bar, men hvis du ikke er en professionel snedker, der kender træ og træbearbejdning, fokuser du derefter på den vandrette vandrette bar.

Til fremstilling af hjemmet anvendes vandrette stænger ofte metalrør (vand eller gas) samt forskellige vinkler til rør, så du kan skabe et pålideligt og funktionelt design af rørene. I enden af ​​rørene skæres en tråd, så røret kan skrues i et hjørne, når den vandrette stang samles. I nogle tilfælde bruges røret uden en tråd, som en almindelig plank, som er monteret i døråbningen.

Den bedste og mest pålidelige måde er dog at svejse en funktionel og pålidelig vandret stang af metaldele med et rør, som et niveau for stramning, stålprofiler og hjørner for at skabe høj kvalitet og pålidelig fastgørelse.

Horisontal stang og parallelle stænger-tryk i det private hus eller lejlighed

For seriøse og komplette træningsøvelser er den bedste mulighed at få en kombineret vandret stang, der omfatter stænger og rygstøtte til pumpning af pressen.

Det er en god mulighed for dem, der foretrækker at oprette et træningsapparat til sig selv, baseret på deres egne behov og præferencer. Og også for dem, der har adgang til svejsemaskinen, udstyr til skæring af metal, metalrør og profiler. Hvis det ønskes, kan du altid bruge en specialists tjenester til at skære eller svejs metaldelene på den vandrette stang. Du kan kontakte metalbearbejdningsværktøjet til opskæring og svejsning af metal. Materialets pris er minimal (25-30 $ - 900-1000 rubler) i forhold til det færdige produkt i en sportsforretning, så det giver mening at arbejde hårdt og lave en vandret bar alene.

Det skal bemærkes, at oprettelsen af ​​en sådan vandret stang er ret omhyggeligt og tidskrævende arbejde, hvilket kræver målingsnøjagtighed og nøjagtighed af udførelse. Først og fremmest er det nødvendigt at udvikle en tegning af den fremtidige vandrette bar eller at bruge en allerede klar en (tegninger af enhver sportsudstyr er bredt repræsenteret på internettet).

En simpel tegning til en vandret stang med parallelle stænger er vist på billedet nedenfor.

At oprette en vandret bjælke vil have brug for

1. Stålrør med en diameter på 30 mm:

2. Stålprofil 30 x 30 mm:

3. Stålplade:

140x120x5 mm - 1 stk.

300x70x5 mm. - 2 stk.

Det er nødvendigt at svejse alle de forberedte metaldele ind i strukturen vist på tegningen. Derefter er designet ønskeligt at male. Så kan du begynde at skabe en blød ryg og armlæn. For at gøre dette skal du bruge et spånplader eller krydsfiner, gummihåndtag til den vandrette stang og stænger (du kan købe den på internettet eller bruge elektrisk tape i stedet, indpakning omkring de steder, der skal tages, så den vandrette stang ikke glider ud af dine hænder), skumgummi og et par kvadratmeter læder. Fra spånpladen skal du skære brædder, der passer til form og størrelse for ryglæn og armlæn, så lim et lag skumgummi og luk et laklæder, der kan fastgøres med "Moment" lim eller med en kraftig hæftemaskine, hvis der er en.

Dette design vejer omkring 15 kg. Hvis det ønskes, kan du øge grebens bredde eller andre parametre.

En sådan vandret stang er aftagelig og indebærer muligheden for montering på to forskellige måder: til træning på stængerne og til træning på stangen.

Vandret bar i døråbningen

Hvis det ovenfor beskrevne arbejde med metal virker for kompliceret, kan det begrænses til den enkleste løsning - at lave en vandret vandretur i døråbningen.

Det optimale materiale til organisering af baren i døråbningen er et stålrør med en diameter på 30-40 mm. Når du vælger og trimmer røret, skal længden tages med en lille margen for at gøre monteringen. For korrekt beregning af rørets længde skal du tilføje 40 mm til bredden af ​​døråbningen.

Den enkleste måde at fastholde røret i døråbningen på er at lave fire udskæringer på begge sider af røret og derefter skære to parallelle blade på hver side og i de to andre bor et hul til ankerbolten og bøj det 90 grader. Disse kronblade bliver bunden til den vandrette bjælke. Gennem de borede huller, ved hjælp af bolte, er den vandrette stang monteret i døråbningen.

Der er en anden måde at fastgøre røret i døråbningen, hvor du kan gøre uden at skære røret. For at gøre dette er det nødvendigt at fastgøre to metalhjørner til døråbningen, forboring 4 huller i dem (2 huller til fastgørelse til døråbningen og 2 for fastgørelsesbeslaget, som holder røret i stationær tilstand) på de steder, hvor den vandrette stang slutter, vil blive placeret. Hjørnerne skal være indrettet således, at røret kan lægges på hjørnerne og fastgøres i en stabil tilstand. Røret er fastgjort med specielle fastgørelsesbeslag med gevind til møtrikker på enderne (kan købes på byggematerialemarkedet). Denne metode til montering af den vandrette stang er den nemmeste og kræver minimal arbejde på metalen.

Der er andre måder at fastgøre den vandrette stang i døråbningen på, for eksempel at fastgøre røret i spalten af ​​stangen fastgjort til væggen.

Hvordan man laver en bænk til pressetilbudet, læses her.

Der er mange dokumenterede måder at organisere en vandret bar derhjemme, lige fra det enkleste til det mest komplekse. En person, der ønsker at træne med sin egen vægt på den vandrette stang og parallelle stænger, har mulighed for at lave de nødvendige skaller alene og installere dem hjemme.

Med et minimumsbudget og en kompetent tilgang kan du lave en kvalitets vandret stang, som ikke er ringere end sportsudstyr, der sælges i specialbutikker.

Tegninger af vandrette stænger

video

Videoen viser den enkleste budgetmetode til at oprette en vandret bar for en voksen og et barn.

Sådan vedhæftes en vandret stang derhjemme

Væg vandret bar - et af de mest populære sportsudstyr i hjemmet. Øget efterspørgsel på grund af designens pålidelighed og muligheden for selvmontering af stangen. Montering af projektilet, som allerede er klart fra navnet, udføres direkte på væggen. Den generelle sikkerhed for hele strukturen afhænger af fundamentets styrke; ideelt set skal væggen være beton eller mursten, men ikke gipsplader.

Påkrævet til installation af vandrette værktøjslinjer:

- Ankerbolte, som ofte kommer med en skal, de fleste eksperter anbefaler at bruge et 8 eller 10 mm anker;

- Bygningsniveau, der giver mulighed for at placere tværlinjeprojektilniveauet, vil den forkerte position af den vandrette bjælke have negativ indvirkning på rygsøjlens tilstand;

- Bor med 8 mm bor, hvis ankre af samme størrelse anvendes;

- stylus for at angive hullernes placering

- kerne og hammer, med hvilken den første installation af boringen.

Monteringsvejledning til vægens vandrette stang:

1. Beregningen af ​​den krævede højde af projektilens placering og mærkningshullerne.

Ideelt set bør den vandrette stang placeres i en sådan afstand fra gulvet, så du kan nå tværstangen ved at hoppe lidt, men samtidig vil udførelsen ikke nå dit hoved til loftet. At vælge den rigtige højde er et individuelt spørgsmål, alt afhænger af højden af ​​en person og dimensionerne af boligen selv. I ekstreme tilfælde skal du gå fra afstanden til loftet, du kan altid bøje dine ben på knæene. Når vi har defineret højden, laver vi mærker med en stylus.

2. Opret huller og fastgørelseselementer vandret stang.

Nu er det tid til at lave de øverste huller på de steder, der er markeret på væggene. For det første er kernen knyttet til mærket, ved hjælp af hammerblæser på den laves et hul, som tjener som grundlag for at installere boren. For at fikse svinget er ofte nok huller med en dybde på ca. 8 mm, alt afhænger af de valgte ankerbolte, så du kan bruge en bor med pobeditsovogo belægning. Det vil endda klare den konkrete væg og skabe den nødvendige dybde.

Når hullet er klar ved hjælp af ankeret, er stangen fast, fastgørelsen skal ikke være stram, så projektilet kan "gå". Juster drejestiften med niveauet og markér placeringen af ​​det andet hul. Arbejdets gang med oprettelsen forbliver den samme. Når de øverste monteringer er færdige, går de til de nederste, huller skabes også under dem. Når alle ankre er installeret, er de godt strammet med en nøgle. Det er det, simulatoren er klar til brug.

Sortimentet af vandrette vandrette stænger er stort nok, du kan finde foldede skaller, forstærket, med forskellige grader af greb, sammenklappelig og svejsning i ét stykke. At træffe et valg, er det nødvendigt baseret på dine egne behov og arten af ​​fremtidige træningsprogrammer. All-svejsede skaller, der er konstrueret til en vægt på mere end 150 kg betragtes som de mest pålidelige. Sådanne vandrette stænger anvendes selv i sportshaller. Nogle mener, at væggen vandret stang kan monteres i loftet, selvfølgelig er dette ret realistisk, men i betragtning af symmetrien i designet er det bedre at feste projektilet udelukkende på væggen, der er et særskilt udseende til loftet. Før du installerer den vandrette stang, skal du sørge for pålideligheden af ​​dine vægge, og før du borer for at sikre, at elektriske ledninger ikke passerer på stedet for det fremtidige hul.

Installation af væg vandret bar gør det selv

Du har lige købt en vandret vandret bar, og med hovedet holdt højt, nægtede de ekstra omkostninger forbundet med at installere det? Eller er der ingen sådan service i butikken?

Under alle omstændigheder er det nu selvstændigt nødvendigt at etablere en vandret vandret stang. Når du kommer hjem, klædt i hjemmetøj, skal du forberede alle værktøjer til sådan arbejde. Men hovedspørgsmålet - hvor skal man starte installationen?

I denne artikel vil vi fortælle dig detaljeret om installationen af ​​en vandret bar kaldet "Monolith Prima". Fortvivl ikke, hvis du har en anden vandret stang - installationsprocessen kan kun variere i mindre funktioner, der næsten ikke har nogen indflydelse på installationens hastighed og kvalitet.

Lad os vende tilbage til vores vandrette bjælke - det er det all-svejsede design lavet af et specielt rør.

Sammen med den er inkluderet de tilsvarende endehætter af rørene, neoprenhåndtagene (også kendt som greb) og et hardware kit til fastgørelsesanordninger bestående af fire 12 mm dowels og fire VVS bolte, hvis størrelse er 8x70 mm. Nogle gange i stedet for bolte kan ankre med 8-10 mm i diameter tilføjes til produktet.

Når du har kontrolleret produktkonfigurationen, skal du vælge det sted, hvor du vil installere den vandrette bjælke. Før du starter markeringen, skal du være opmærksom på følgende detaljer:

 • væggen, som du vil vedhæfte den vandrette bjælke på, skal være stærk. Hvis det er muligt, skal du installere en vandret stang til støttevæggen (dette skal angives i lejligheden, du kan også tjekke hos repræsentanter for boligafdelingen).
 • Partitionens mindste tykkelse skal være et par centimeter (mindst 2-3 cm) længere end en bolt eller et anker. Denne tykkelse er nødvendig for at undgå en brudt del af væggen fra den modsatte del ved boring;
 • Sørg for, at der ikke er ledningselementer på boringen (boringen). Meget ofte kan de findes over stikkene eller elafbrydere. Hvad skal man gøre Den nemmeste måde er at åbne et pas til en lejlighed - der er alle nødvendige oplysninger om ledningerne;
 • fra tværs af den vandrette stang til loftet skal være en højde på ikke mindre end 30 cm. Hvis du fortsætter med at trække op på brystet, skal afstanden øges;
 • Sørg for, at der ikke er nogen møbler på en tæt afstand til barens sider, fordi det kan blande sig under træningen. Dette er især mærkbart, når du udfører pull-ups stort greb;
 • Hvis du installerer en vandret vandret stang bag døren, skal du først sørge for, at døren ikke hviler mod den vandrette stang; Hvis det er muligt, skal du installere en vandret stang på et sted, hvor der vil være tilstrækkelig friskluft.

Så har du allerede valgt et sted? Nu skal du forberede værktøjer til installation.

For at installere vægstangen selv har du brug for følgende værktøjer:

 • stepladder (afføring, afføring);
 • blyant eller markør;
 • målebånd;
 • perforator til betonvægge eller percussion elektrisk drill designet til mursten;
 • boremaskine (boremaskine). 12 mm i diameter af dowel diameter er optimal;
 • boble niveau. Meget godt, hvis du har et magnetisk niveau, fordi det under installationen vil tillade dig at bruge begge hænder;
 • en skiftenøgle, kan justeres og fortrinsvis med en "skralde" af den passende størrelse eller en skruetrækker med en passende dyse;
 • en hammer;
 • måske email forlængerledning.

Når du har valgt de nødvendige værktøjer til at arbejde, skal du fortsætte med installation og mærkning. Vi har brug for en trinladder, så det er nemt at rette stangen over dens højde. Vi står op på stolen. Påfør forsigtigt den vandrette stang på væggen og mål omhyggeligt afstanden mellem tværstangen og loftet. Præcis hvad angår niveau, opretter vi en vandret stang og markerer på toppen af ​​det øverste hul (venstre eller højre, som du foretrækker) for at fastgøre produktet.

Derefter skal du slukke den vandrette stang og afhente et tungere "våben" - en puncher (eller hammerboremaskine). Vi bor et hul i væggen, hvorefter vi hammer dyvelen. Nu anvender vi den vandrette bjælke på væggen og begynder at stramme den første bolt på dens fastgørelsesdele.

Bemærk: Da yderligere justering er påkrævet, er den første bolt ikke fuldført!

Igen tager vi niveauet og begynder at sætte vores vandrette bjælke nøjagtigt i horisonten. Markér de resterende tre fastgørelseshuller på væggen og sænk forsigtigt den vandrette bjælke, så den ligger under mærkerne tilbage. Punch gennem de resterende huller og fastgør dowels på samme måde som vi sikrede den første. Derefter kan du stramme alle boltene sikkert.

Det er det! Tillykke! Du etablerede uafhængigt en væg vandret bar! Sørg for at teste det for holdbarhed. Hvis du stadig har en reserve med styrke, kan du straks begynde at trække op.

De mest almindelige ting, der kan påvirke installationen negativt:

 1. Du må ikke måle afstanden mellem loftet og markerede huller til boring med et målebånd. Det sker, men det er yderst sjældent, da bygherrerne bragte niveauet af overlapning (læs: loftet) "til horisonten". Derfor anbefaler vi, at du altid kun bruger niveauet til mærkning for at undgå en mulig fejl under installationen.
 2. Det anbefales at lave foreløbige huller med en boremaskine med mindre diameter, hvorefter det bliver nødvendigt at "gå" langs det med en passende størrelse. Sådan arbejde er nødvendigt for større nøjagtighed;
 3. hvis i væggen, når du borer (borer), skal du ramme rebar, så er der tre måder at løse problemet på:
 • Den nemmeste mulighed er at vælge et nyt sted. Flyt den vandrette bjælke lidt (

  1-4 cm) nødvendigvis diagonalt nedad eller nedad, fordi det ikke er kendt, hvorledes ventilen er placeret (lodret eller vandret), i hvilken du faldt.

 • Du kan også prøve at bore i samme hul i en lille vinkel. Dette kan hjælpe, hvis du er fanget i en tynd anker, eller ikke i centrum af den.
 • Den sværeste og sidste metode: Du kan forsøge at bore armering. For at gøre dette skal du tage en lille boremaskine til metal og gradvist øge diameteren af ​​den anvendte bor, udvide hullet, indtil boret passerer gennem betonen. Dette er en meget tidskrævende procedure, som vil tage meget tid og garanterer ikke et vellykket resultat.

Følg vores opdateringer på webstedet. I den nye artikel vil vi forsøge at fortælle dig i detaljer, hvordan du kan installere en loftbjælke med dine egne hænder.

I hvilken højde skal man hænge en vandret stang

Når du installerer den vandrette bjælke, skal du udføre de to betingelser:

1. Trækstangen skal være i en sådan højde, at du, når du står på tiptoes, næppe når den med fingerspidserne;

2. Afstanden fra tværstangen til loftet skal være mindst 32 cm.

Før du køber en vandret stang, skal du sørge for, at tværstangens diameter er i intervallet 27-29 mm. Tilladelige afvigelser fra denne værdi med 1-2 mm i begge retninger.

For elskere af matematik og komplekse formler:

Afstanden fra gulvet til tværstangen beregnes ved hjælp af formlen:

CROSSBAND HEIGHT = SPORTSMAN VÆKST x 1,28

Det er denne suspensionens højde, der giver nem adgang til tværstangen (nærmet, nået og hængt) og samtidig - uden at hænge uden at stramme benene. Samtidig er det muligt at gå roligt under tværstangen uden at bøje hovedet. Hvis den vandrette bjælke er installeret indendørs, skal den mindst nødvendige lofthøjde være:

HØJDEVÆRELSEmin = Højde på tværstangen + 32cm

Små ofte stillede spørgsmål

1. Hvad skal man gøre, hvis lofthøjden er mindre end hvad der opnås med ovenstående formel?

Under alle omstændigheder er den mindste tilladte afstand fra tværstangen til loftet 32 ​​cm (uanset højde, alder og proportioner af atletens krop, undtagen undtagelsen beskrevet i stk. 3).

Hvis denne afstand bliver mindre, så med særligt energiske klatrer, kan inertiets kraft føre til kontakt af hovedet med loftet, som demoraliserer atleten og er ubehageligt i sig selv.

Derfor, hvis lofterne i rummet er for lave, er tværstangen simpelthen fastgjort i en afstand af 32 centimeter fra loftet, og højden fra gulvet er, hvad det vil vise sig. På samme tid er hængens stilling kun mulig med benene gemt i knæene. Selvfølgelig er denne mulighed ikke særlig praktisk, så det er tilrådeligt at undgå det.

2. Hvad hvis jeg vil trække op højere og højere?

Nogle gange, som et forberedelse til øvelsen "exit by force", udfører atleter ikke-standard trækker sig op, når hagen stiger signifikant over tværstangen.

I så fald skal afstanden mellem loftet og tværstangen forhøjes tilsvarende, således at afstanden mellem toppen af ​​hovedet og loftet på højeste punkt er mindst 2 cm.

3. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et hydrocephalisk hoved (hej til Medvedev)?

Bare rolig! Det er kun nødvendigt at øge afstanden fra tværstangen til loftet forholdsmæssigt for at eliminere muligheden for at beskadige loftdækket og undgå senere dårlige reparationer.

Vigtige krav til fastgørelsesanordninger:

For at sikre fuldstændig sikkerhed, når du udfører øvelser på tværs, er det nødvendigt at rette stangen til støttefladerne (væg, loft, gulv) med maksimal pålidelighed.

Så de vigtigste krav:

 1. Den bund, som den vandrette stang skal fastgøres på, skal være stabil og holdbar. Loftstangen er fastgjort til enten en armeret betonplade eller til en understøtende træbjælke (afhængigt af bygningsstrukturen). Væggen vandret stang er fastgjort i en mur af beton, logs, solid mursten. Montering af en vandret stang på en væg fra skumbeton, gipsblokke, "helvedesild", plader af gipsplader, gipsfiberplade, krydsfiner og andre skrøbelige materialer er ikke tilladt.
 2. Til fastgørelse i en mursten eller betonvæg er det nødvendigt at anbringe et anker ved installation fra 80 mm i længden beregnet for et hul med en diameter på 10-12 mm. Kraften ved at trække et sådant anker ud af væggen afhænger af mængden af ​​dens indtrængning i væggen og selve væggenes styrke og overstiger ofte 1500 kg · s Denne fiksering kan modstå belastninger, som overstiger barens strukturelle styrke. Plastskruer til mursten eller betonvægge anvendes ikke. Til fastgørelse til træ er det nødvendigt at bruge skruer på mindst 8 mm med et nøglefærdigt hoved:
 3. Trækstangen skal installeres helt vandret. For at styre brug bygningsniveauet. En skrå tværstang vil medføre en ujævn fordeling af belastningen mellem højre og venstre side af kroppen.

Montering af et hus vandret bar

Hvis du ikke har tid til at besøge gymnastiksalen, kan du perfekt løse dette problem - køb en vandret stang og hæng den hjemme. Hvilken? Det hele afhænger af det rum, hvor den er placeret. Når der er lille plads i lejligheden, er det kun muligt at vedhæfte den almindelige tværstang til døråbningen. Hvis plads tillader det, skal du placere vægmonteret multifunktionsudstyr. Under alle omstændigheder opstår spørgsmålet altid: "Sådan installeres en vandret stang, så den pålideligt holder, spilder ikke interiøret i rummet og rummer ikke rummets rum?".

Når du køber et gymnastikudstyr i en specialbutik, kan du invitere eksperter. De ved helt sikkert, hvordan man skal hænge en vandret stang. Men hvis du beslutter dig for at gøre det selv, skal du overholde visse krav og være styret af detaljerede anbefalinger. Hvis de følges, vil alt arbejde ud, og snart vil du kunne dele din egen erfaring og lære andre at installere en vandret bar derhjemme.

I et lille rum

Det er ikke altid muligt at udøve fuldt ud i en lille lejlighed, hvor der ikke er plads nok til møbler. Til sådanne lokaler passer den nemmeste vandrette bar. Det er ikke svært at installere det i åbningen, det vigtigste er at markere den fremtidige placering korrekt. Hvis dimensionerne af dørene tillader det, er det bedre at rette opgørelsen højere, så du kan trække op og ikke trække i dine ben.

Udstyret bruges til at rette kropsholdning. Derfor skal du tage højde for væksten af ​​potentielle brugere af simulatoren inden du bestemmer, hvor højden der skal rettes. Installer sportsudstyr på en sådan måde, at det ikke forstyrrer åbningen og lukningen af ​​døren og passerer gennem den.

Efter bestemmelse af placeringen af ​​sidestyrene forsigtigt skruet ind i dørenheden. Til pålidelig fiksering kan du bruge ekstra metalbånd, der ikke tillader dig at flytte røret. Hvis du installerer en vandret bardør, der kan fjernes, skal du øge opmærksomheden ved øveøvelsen. Det er tilrådeligt ikke at lave skarpe bevægelser opad, så det ikke ved et uheld slår røret ud af fastgørelserne.

Ikke-aftagelige vandrette stænger er lavet efter princippet om teleskoprør indsat i hinanden. I dette tilfælde er glidestrukturen fastgjort med ankre og skruer.

Svar på spørgsmålet om, hvordan man installerer en vandret stang i døråbningen, vil jeg gerne bemærke fordelene ved et sådant arrangement:

 • tager ikke meget plads;
 • passer perfekt ind i lejligheden
 • dybe monteringer reducerer risikoen for sammenbrud af simulatoren.

Hvis du ønsker, kan du hænge en swing til børn eller ringe for at udføre en gymnastik øvelse.

Ud over spacer og glideudstyr til sport er der en ret kompakt multifunktionel simulator. Det er en konstruktion af L-formede kroge designet til fastgørelse, tværgående håndtag og trykplade. Vedhæft en vandret stang kan være direkte over døren på væggen. Hertil kommer en specialplade med huller.

Ikke kun standard push-ups og strækmærker udføres på universalsammensimulatoren. Det styrker skulderremmens muskler og udfører øvelser til pressen. Det anbefales at gøre mere komplicerede stunts på et sportsudstyr, der er fastgjort på væggen. Det er ikke så kompakt, men er præget af øget funktionalitet. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du installerer den vandrette bjælke på væggen.

Strømpe værktøjer

Først skal du undersøge betingelsen for det rum, hvor du skal udføre installationsarbejde. "Hvilken mur at hænge en vandret stang?" - spørger du. Gipsplader er ikke egnet til montering af sportsudstyr. For at installere en massiv simulator er det nødvendigt at frigøre betonvæggen, helst bæreren. Derefter forberede værktøjer og tilbehør til at bygge struktur:

 • bly for tegning.

Han bliver nødt til at udføre klare linjer, når man bestemmer i hvilken højde at hænge en vægstang;

De kan bundtes med sportsudstyr. Det anbefales generelt at bruge et anker 10-12 mm i diameter;

Ved hjælp af det vil du lære at hænge vægstangen korrekt. Hvis du ikke har været nødt til at beskæftige sig med justering og installation af sportsudstyr, så skal du tydeligt overholde de linjer, som bygningens niveau fører. Ellers vil den forkerte buede position af simulatoren påvirke ryggen og musklerne negativt.

Hvis du ikke har en af ​​de to mekanismer, kan du aldrig vide, hvordan man hænger en vandret stang på væggen. Det er bedre at købe begge enheder, fordi kun en kraftig puncher kan håndtere lagerpartitionen. Mere end en øvelse vil bryde, hvis der er et sted, hvor beton er stærkeste. Sådan fastgøres en vandret stang til en mur? Boret vil perfekt klare denne opgave, med hjælp du vil omhyggeligt bore huller i byggematerialerne i en mindre fæstning.

Sluttrin

Så værktøjer og fastgørere er klare, man kan ikke undre sig over, hvordan man kan hænge en vandret stang derhjemme og dristigt komme på arbejde. At vælge den bedste højde indstilling, tage hensyn til individualiteten af ​​menneskelig vækst og rummets rumfang. For at udføre pull-ups skal du springe lidt for at nå tværstangen. I løbet af disse øvelser skal hovedet ikke røre loftet, du skal have en vis afstand. Er det sket for dig? Så du kunne finde ud af, hvordan man hænger den vandrette stang korrekt.

Valget af multifunktionelt sportsudstyr er enormt. Nogle designs er sammenklappelige og aftagelige, andre er svejsede og designet til heavyweights. I hvert fald, hvis du installerer en vandret bar i lejligheden, bare i et af værelserne på væggen, kan du ikke spilde tid og penge på gymnastiksalen. Og klasser foran tv-skærmen eller under de energiske sammensætninger af hjemmebiografen bliver til ikke kun nyttige, men også en behagelig sportshobby.

Sådan installeres en vandret stang i lejligheden?

God dag. Jeg har et ret simpelt, men vigtigt spørgsmål for mig.
Så situationen er dette: mellem værelserne er der en væg tyk

10 cm. Jeg vil gerne hænge en vandret stang på den med 4 medfølgende ankerbolte 10x80 mm. Vejledningen til dem tydeligt angivet - "vægtykkelse på mindst 15 cm", men det er det eneste rummelige sted i lejligheden, og jeg vil gerne hænge på den. Spørgsmål: er det muligt at hænge alting uden frygt for muren (forudsat at instruktionen blev udarbejdet med stor sikkerhedsmargin).
Tak på forhånd.

Og hvad er væggen selv lavet af?

Enkel beton. Men betonen er ikke særlig hård.
V-type ankre..

Monter til loftet.

Det ville være rart, ja muren er! Det vil sige, det er konstruktivt muligt at skrue det, så det kun kan bruges på væggen. lodret.

Hvis det er muligt at genindsætte baggrunden, så ville jeg nok gøre det sådan:

 1. Skær en 2-3 mm rustfri stålplade mere end størrelsen af ​​den vandrette stangbeslag. Bor huller, behandle dem under pladsen på møbelbolten.
 2. Indsæt pladen i vægspolen (kværn skæres gennem konturen, lav en mejsel, perforator, slibemaskine, lav en flad udsparing, gips / kitt) på den modsatte side af væggen. En percussionsboremaskine med en spidsboremaskine (ikke en perforator, så stykkerne ikke ville bryde ud af væggen) går gennem væggen til de fire monteringsbolte.
 3. Vi hænger en vandret stang som sædvanlig, men fra denne side plantes vi på stifterne og trækker nødder. Fra siden af ​​pladen - gips væggen, pasta over det med tapet.

På udkig efter tilstrækkeligt lange møtrikbolte - ca. 120 mm

Jeg tror med 10 cm beton vil ikke være noget! Og de skrev det i instruktionerne, fordi sådanne lange ankre i en 10 cm væg ikke ville være til enden

Timur skrev:
Enkel beton. Men betonen er ikke særlig hård.

Beton er anderledes, det kan ikke stå.

Hej alle sammen! Jeg ville gerne høre: måske var nogen i samme situation. Generelt er det presserende at installere en vandret bar i lejligheden (der er problemer). Muligheden for en vandret stang i en døråbning er umulig (døre lav). Den vandrette bar "indvendigt ud" (halvt loft) forsvinder også: konen modstår som Panfilovs helte. Der er 2 muligheder: væg og loft.
Da jeg bor i Khrusjtsjov, som allerede er et halvt århundrede, med svage betonvægge (8 cm), anbefaler nogle venner ikke at røre ved væggene, men at sætte loftbjælken i loftet (forankring af loftet). Andre siger, at loftets vandrette bjælke, uanset hvordan det understøtter, fra permanente belastninger, vil forinden eller senere falde sammen (selvom min vægt er 75 kg) - og de mener, at det er bedre at sætte en vægstang. Men er det muligt at fixe det sikkert i en 8-centimeter betonvæg?
Dette spørgsmål er vigtigt for mig - så tak på forhånd for råd!

IMHO bedre i loftet og anker 10-12. På 4 ankre vil den holde død død.
Selv om du kan hente væggen: ">
10x60, 12x60

Et eller andet sted på et uhyggeligt sted, eksperimentér, bor et hul, hammer i ankeret og forsøge at stramme. Hvis det er muligt, skal du montere væggen.

Vælg og installer den vandrette stang i døråbningen

Flere og flere mennesker ønsker at pumpe deres biceps og triceps for at opnå udseendet af "terninger" på maven, men samtidig føre en stillesiddende livsstil. Hvorfor kan man ikke regelmæssigt deltage i en fitness klub? De sædvanlige undskyldninger er trængsel hverdagsproblemer, den evige loot på arbejde og som følge heraf mangel på tid. Hvis du installerer en vandret stang derhjemme i en døråbning, vil disse undskyldninger ikke længere eksistere. Efter alt, for klasser behøver ikke engang at forlade lejligheden.

Med denne enkle enhed vil kunne træne musklerne i armene og tilbage, pumpe op pressen. Den vandrette stang er relevant for en familie, hvor børn vokser op, såvel som for mennesker, der har problemer med rygsøjlen. De sportsartikler butikker har en bred vifte af modeller. Om ønsket kan den vandrette stang fremstilles og monteres i døråbningen alene.

Typer af hjemme fitness udstyr

Det er meget nemmere at installere tværstænger med forskellige typer fastgøring i en standardlejlighed end at finde et sted, for eksempel til en tredemølle. Hvis sportsudstyret ikke passer godt sammen med interiøret, bør du tænke på at købe en flytbar vandret bar og installere den i døråbningen.

Hvis det er nødvendigt, kan produktet fjernes, så det ikke forstyrrer, når man går, og derefter sætter det igen for at øve. Det mobile design er fordelagtigt ved at det tilpasser sig enhver dybde eller højde af åbningen. Størrelsen på den vandrette stang svarer oftest til indvendige dørens bredde, ca. 90 cm. Konstruktionens vægt er højst 3 kg.

Den vandrette stang er installeret i døråbningen og uden boring, når ejeren af ​​lejligheden ikke vil ødelægge væggen, eller det er hæmmet af levevilkårene. En sådan simulator er en fjederbelastet tværstang, som er installeret i døråbningen. Moderne modeller kan fastgøres mellem væggene i en smal korridor. Pakken indeholder også ankre, med hvilke projektilen er monteret på en standard måde.

Installer stangen og over døren. Den særlige egenskab ved denne model er usynlighed i det indre og bøjlerne på understøtningerne svejset til toppen. Den glidende vandrette bar er praktisk til små lejligheder og børns værelser. I sidstnævnte tilfælde er det fastgjort ganske lavt, og for ikke at forstyrre, "foldes de" eller "foldes på væggen".

Hvordan laver man en simulator selv?

Hvis du ikke ønsker at købe en struktur, kan du gøre det selv fra skrotmaterialer. For at gøre den vandrette stang i døråbningen skal du bruge et rørstykke med en rund eller rektangulær sektion, to øjne.

Du kan finde en række forskellige ordninger til fremstilling af strukturer, med en eller flere tværbjælker, samt med yderligere barer. Projektilens dimensioner justeres afhængigt af rummets dimensioner, men diameteren forbliver den samme.

Den optimale diameter af det anvendte rør er 25-28 mm. Støtterne kan både være metal og træ. Vandret bar i døråbningen med egne hænder kan gøres aftagelig eller stationær. Pålideligt fastgørelsesdesign - et løfte om, at simulatoren modstår en stor belastning. Når du opretter en vandret stang med dine egne hænder, skal du omhyggeligt vælge et rør, som kan være lavet af rustfrit eller legeret strukturelt stål. Tværstangen må ikke kun modstå belastningen, men også rusten, være holdbar.

Beslutter at lave en shell hjemme, er den første ting at gøre på lager på værktøjer og materialer.

 • metalrør med en diameter på 30 cm, dækket af emalje;
 • hacksav eller mølle;
 • tang og vice.

Mesterens første skridt er at måle længden og afskære overskuddet. Derefter skæres tværs med hver kant 2 mm dybt. Bøj de to modsatte dele i 90 graders vinkel. De resterende fragmenter er afskåret. I resten laver huller til fastgørelse.

Røret påføres på installationsstedet. Sæt et mærke, hvor du skal bore. Bor bor i huller, indsæt dowels, og fix derefter røret med bolte.

Hvordan vælger du den rette bar?

Hvis beslutningen om at installere en vandret stang i åbningen er endelig, skal du kende udvælgelseskriterierne. Den største interesse og efterspørgsel er forårsaget af flytbare modeller, der er kendetegnet ved følgende fordele:

 • nem installation
 • sikker og nem betjening
 • evnen til at supplere projektilet med børns gynger og andet udstyr.

Den vandrette stang er en type aftagelige projektiler og er værdsat på grund af installationsmetoden. Det holder i en døråbning takket være forårsmekanismen. Fordelene ved simulatoren er en overkommelig pris, ingen grund til at bore væggene og bruge ekstramateriale.

Når du vælger en vandret stang, er det vigtigt at overveje størrelsen, højden og vægten af ​​ejeren, bredden af ​​åbningen. Tværbjælkens tykkelse er en anden vigtig indikator. Jo større det er, jo mere effektive klasserne er. Tilstedeværelsen af ​​gummierede arme nødvendigvis, så vil palmerne ikke forekomme corns. Når du vælger en børns vandrette bar, er det vigtigt at være opmærksom på styrken af ​​leddene i alle elementer.

Sådan installeres en vandret stang i døråbningen?

Efter at have lavet tværstangen er det tid til at fastgøre det til døråbningen. Dette kan gøres på flere måder. En simpel indstilling indebærer brugen af ​​træstænger 10 til 10 cm og 3 cm tykke. De er også lavet af krydsfiner.

I emnerne skal du lave et halvcirkelformet hul og bruge skruer til at fastgøre til væggen. Stængerne vil tjene som rede, hvor tværstangen er placeret. Hvis døråbningen er ret høj, skal du fastgøre arbejdsemnet med flere spalter. Derefter kan du sænke eller hæve tværstangen.

Den vandrette stang kan hænges på metal redenene af samme størrelse. Til ydersiden af ​​stængerne fastgør pladen en speciel rille til tværstangen. Skallen er fastgjort med forankringsbolte, hvor hullerne bores i hjørnerne.

Monteringsafstandsmodel

Ved installation af en vandret stang i en døråbning er der vanskeligheder, hvis det er nødvendigt at arbejde med gipsplader eller vægge. Vedhæft projektilet også svigt på grund af åbningens lille højde, især når løbebåndet bliver brugt af høje personer. Et ideelt sted for en spacer-model er en korridoråbning, hvor afstanden mellem væggene er 1,2 meter.

Tværstangen kan fastgøres med specielle flanger installeret fra gulv til loft på begge sider. Ulemperne ved denne metode er indsnævring af korridoren og forringelsen af ​​det samlede udseende. En mere populær mulighed er at lave understøtninger, som dem i vægstængerne, egnet til indretning. Propyl kan være flere, placeret i forskellige højder.

Projektilet installeret i døråbningen, en økonomisk måde at holde formen i god form, hvilket gør en minimal indsats. Til dovenskab forhindrede ikke at engagere sig, det er bedre at fastgøre en teleskopisk vandret stang. Det hviler på skråningerne på grund af forankringerne. Feature design - manglende evne til at fjerne i det mindste ønske.

Hvordan er monteret vandret bar eller tværstang på gipspladens vægge?

Hvad der ellers stopper folk fra at installere tværstangen i deres hjem er gipsplader vægge. Fastgørelse af projektilet i døråbningen er mere bekvemt for teenagere og børn. En voksen skal skubbe sine ben under træning.

Den ideelle placering af projektilet er, hvor benene ikke rører gulvet, når personen hænger på tværs. Et sådant sted kan findes mellem gipsvægge partitioner. I dette tilfælde forstærkes tværstangen til en dybde på 8 cm. For stærkere fiksering skal projektilens ender være forsynet med spidse spidser.

Hvis væggene er færdige med gipsplader, placeres et rotbånd eller et andet udjævningsmateriale i hullet for tværstangen mellem væggen og pladen.

Fordele og ulemper ved simulatoren

Når det er umuligt at besøge fitness klubber regelmæssigt, så er det en fornuftig beslutning at installere en vandret vandretur i døren. De vigtigste fordele ved simulatoren er:

 • tager lidt plads;
 • alsidighed. Aftagelig model er relevant, når man praktiserer på gulvet;
 • vil ikke bryde under belastning op til 120 kg.

Produktet har nogle ulemper - uforenelighed med en svag dørramme. Hældninger kan forstyrre gennemførelsen af ​​mange øvelser, der ikke tillader at vende. I en standard lejlighed, hvor grænsen for døråbningen er to meter, vil høje mennesker ikke være meget komfortable.

Hvilke øvelser kan du gøre?

På tværs af linjen udføres pull-ups, hvorved det bliver muligt at pumpe op biceps og triceps. Hvis du bare hænger på baren, bliver ryggraden loset, skoliose er justeret. Forskellige typer træning er opfundet, der hver især sigter mod at udvikle udholdenhed, fleksibilitet og øget hastighedskraft.

Øvelser med hævning af benene hjælper med at pumpe op i maven, og under svingning af musklerne i arme og tilbage udvikle sig. Belastningen vælges individuelt under hensyntagen til den fysiske tilstand og tilstedeværelsen af ​​sundhedsmæssige problemer. For eksempel, når syge led ikke anbefales at hænge på baren.