Sådan fastgøres skodder til loftet - tips mestere

Mode bruges til at dekorere vinduer persienner i stedet for traditionelle gardiner kom til os ikke så længe siden. Men disse suspenderede strukturer er allerede meget populære, fordi de kan dekorere vinduer uden at miste plads. Lignende produkter præsenteres i markedet i bredt sortiment og kan have forskellige komplette sæt og modifikationer. Teknologi fastgørelse af persienner til loftet har sine egne nuancer, nøglen som vi foreslår at overveje.

Hovedtyper af persienner

Persienner blev først præsenteret i kontorlokalet. I dag er de aktivt brugt til design af boliger og lejligheder. På grund af det brede modelprogram og den rige farvepalet passer persiennerne godt ind i ethvert indre af rummet.

I dag er blinds præsenteret på markedet i flere muligheder:

 • vandret - i dem er lamellerne placeret parallelt med gulvet;
 • lodret - lamellerne er ophængt lodret og fastgjort til cornice med specielle holdere;
 • Plisseret - består af et helt lærred, der er samlet af et accordeon;
 • roll, hvor lærredet er viklet på akslen.

Konstruktionsmekanismen i hver type kan være elektrisk (ved hjælp af styreenheden) eller mekanisk (ved hjælp af kabel eller hænder) type kontrol.

Uanset udførelsesmetoden er de alle enheder bestående af en cornice, udstyret med en kontrolenhed og lameller. Og fordi de vigtigste punkter i processen, hvordan man vedhæfter persienner til loftet, kan anvendes til hver af disse typer.

Trin af installation

Processen med fastgørelse af lodrette og andre typer af persienner til loftet er ret simpelt i udførelse og kræver ikke meget dygtighed og brug af specialudstyr. Overvej installationsteknologien på eksemplet ved installation af lodrette persienner.

Udvælgelse af værktøjer og materialer

Blinds er valgt afhængigt af åbningsparametrene. Til dette formål måler vi højden på flere punkter i den planlagte placering af strukturen. Dette vil undgå fejl, ofte på grund af uregelmæssigheder i loftet og gulvbelægningen.

For at hænge strukturen har vi brug for værktøjerne:

 • niveau og roulette
 • simpel blyant
 • perforator med et sæt øvelser;
 • hammer og skruetrækker.

Vi skal også have saks og en hacksav for at forkorte kontrolskinnernes længde, om nødvendigt, og trim lamellerne selv. Vi vælger skruer og dykker på basis af basismaterialet - loftet eller væggene.

Monteringsstruktur

Først og fremmest udfører vi ved hjælp af konstruktionens niveau og målebåndet markeringen, der markerer punkterne i den fremtidige fastgørelse i en afstand af 60 cm fra hinanden. I dem i den efterfølgende perforator borer vi huller til dowels. For at øge pålideligheden af ​​at fastgøre strukturen i en afstand på 10-15 cm fra styreenheden, hvor der under drift er en maksimal belastning, er det værd at udføre en anden fastgørelse.

For at hænge strukturen på overfladen med skruer, fastsætter vi beslagene, og de har allerede fastgørelsesklemmer på dem.

Vi lægger taggen på klipperne og trykker let på den ned til det karakteristiske klik. Hvis længden af ​​corniceen ikke er nok, kan den altid øges ved hjælp af forbindelseselementer.

Video installationsvejledning til loft taggrunde

Det er kun at hænge på persienns faste struktur. Til dette er der allerede specielle skydere i tagskægget, hvor det er nødvendigt at indsætte lamellerne på lamellerne. Hængende lameller, vi forbinder dem på øverste og nederste side med en dekorativ snor.

Designet er klar til drift. Du kan tjekke forsamlingen ved at åbne og lukke blinds flere gange.

Fastgøringsgardiner til loftet - de vigtigste måder

Der er et stort antal modeller af persienner, de er fastgjort på forskellige måder - for eksempel mod en væg eller et loft. At vide, hvordan lodrette persienner er monteret, kan du spare meget plads, udføre arbejdet selv, brug strukturen til at dekorere interiøret. Det er ikke svært at hænge persiennerne, det vigtigste er at gøre det korrekt, så vil de arbejde i lang tid og uden nogen klager.

Hvad er disse produkter til?

Persienner er en ejendommelig analog gardin. De kommer i forskellige designs, kan fremstilles af forskellige materialer og har et væsentligt anderledes udseende fra hinanden. Hovedopgaven for ethvert design er at beskytte værelset mod for meget lys: en stor mængde sol er ikke altid passende i lokalet, derfor er det nødvendigt at lukke vinduet med noget.

Persienner har følgende fordele:

 • Fastgørelse af lodrette persienner til væg eller loft forårsager ikke vanskeligheder. Enhver ejer kan klare det.
 • Installation og drift er enkle.
 • Rummet udvides visuelt, designet er let omdannet, ikke synes besværligt, i modsætning til det tunge tætte gardinstof.
 • Du kan lukke vinduer af enhver størrelse, herunder panorama.
 • Et bredt udvalg af nuancer og modeller giver dig mulighed for harmonisk at passe persiennerne ind i interiøret.

Besluttet at installere persienner på vinduerne? Hvordan man vælger persienner på plastikvinduer, er skrevet i vores materiale på hjemmesiden.

Find ud af, hvilke persienner der er bedre, indendørs eller udendørs. Læs i vores materiale om typer af persienner.

Typer af design

Om, hvordan din model vil afhænge af metoden til dens installation. Derudover vil du finde ud af, hvilke vinduer det er bedst at købe: for eksempel til et panoramavindue, vil blinds, der er fastgjort til væggen, ikke fungere.

Der er vandrette og lodrette strukturer, de adskiller sig i båndets placering. De kan anvendes både i beboede og i kontorer, og også offentlige organisationer. Ved fastgørelsesmetoden er der to typer:

 • Vedhæftet til væggen.
 • Til loftet.

Ofte er vandrette strukturer fastgjort over vinduet til den øverste hældning. Fastgørelse til lodret persienner er mere kompliceret, installation af parentes er påkrævet. Du kan vedhæfte dem til væggen, hvis vinduet design tillader det, men oftere er de fastgjort til loftet. Dette giver dig mulighed for at skabe mere ledig plads, lukker helt vinduesåbningen og giver ingen ledig plads på toppen. På den måde ser designet mere æstetisk tiltalende ud.

Hvilke beregninger skal der laves?

Før du køber persienner, skal du finde ud af vinduets størrelse. Mange butikker tilbyder færdige modeller, men de er langt fra altid passende i størrelse til dine lokaler. Som et resultat kan lærredet vise sig at være for stort, eller tværtimod vil det ikke helt blokere vinduesåbningen, som ikke kun vil se ut attraktivt, men også løse problemet med overskydende sollys. De fleste af varerne er lavet på bestilling efter den størrelse, der er angivet af kunden.

For at vinduet håndterer ikke at holde fast i persiennerne, kan du bruge beslagene og flytte dem væk fra rammen.

Hvordan hænge lodret persienner?

Fastgørelse lodret persienner til loftet er ikke for svært, hvis du gør alt konsekvent. Det er værd at overveje, at designet består af to dele:

 • Slat-strips dækker rummet fra solen.
 • Guider, på grund af hvilke lamellerne drejer og bevæger dem sidelæns eller opad.

Først skal du forberede værktøjerne. Du skal bruge:

For at installere strukturen jævnt, må en lige afstand måles fra hver side af vinduet. Marker de nødvendige punkter og forbinder dem med en lige linje. Glem ikke indledningen til guiden. En ret linje angiver den placering, som du vil vedhæfte vejledningen til. Det er vigtigt at sikre, at det ikke bliver klippet. Hold styret vil være på dowels, hvis loftet er træ, kan du bruge skruer.

Fastgøringsgardiner til loftet er mere bekvemt at gøre sammen. Når guiden tager plads, kan du fortsætte med at arbejde med lamellerne. Hvis konstruktionen er afmonteret, skal du samle lamellerne. Til dette sættes de ind i drejemekanismen. Det har specielle hængsler og låse. Proceduren er enkel og intuitiv; Sørg for, at lamellernes søm er vendt på indersiden ("lukket" tilstand).

Efter installation af lamellerne er det nødvendigt at installere en baldakin og fastgør ledningen, hvorved strukturen styres.

Blindene synes ikke så smukke som gardiner? Ved hjælp af multi-teksturerede persienner vil du gøre dit interiør særligt.

Træ persienner passer til ethvert interiør. Læs vores artikel "Træ skodder i interiøret."

Hvad skal man gøre, hvis der er installeret et loft?

Hvordan fikses blinds til loftet, hvis det er spænding? Denne opgave er ikke den enkleste: For det første tror du, at du skal installere persienner, skal du gå videre. Bare drill lærredet virker ikke, det vil bryde. For det andet vil der være behov for særlige barer, ellers vil der ikke være noget at holde fast på bjerget.

Træet er fastgjort til hovedloftet, inden lærredet strækkes. Et lignende design bruges til at installere lysekronen. Således vil blinds ikke røre loftet, vil ikke være i stand til at rive det eller forårsage sagging. Hvis du ikke har panoramavinduer, og åbningen er normal, kan du komme ud af situationen ved at bestille en struktur, der er knyttet til den.

Hvordan er blinds fastgjort?

Vinduesgardiner er gradvis trænger ud sådan en velkendt egenskab i lejligheder som gardiner. Men ikke kun i lejligheder anvendes persienner. Men også i kontorer og pakhuse. De beskytter på en sikker måde værelset ikke kun fra stærkt sollys, men også fra nysgerrige øjne.

Persienner er lavet i to grundlæggende konfigurationer:

Sådan installeres persienner på vinduerne?

Installation af persienner er en proces, der ikke tager meget tid og kræver ikke specielle værktøjer. De nødvendige dele til montering monteres normalt på sættet med persienner.

Hvis du vælger de nødvendige persienner til dit værelse, skal du overveje, hvilken indstilling der er mere egnet. Dit valg skal opfylde ikke kun dine præferencer, men også designfunktionerne i dit vindue.

Der er mulighed for at fastgøre persienner på stort set enhver form for vinduer. De grundlæggende principper for fastgørelse af persienner er altid de samme. Først skal du foretage en omhyggelig måling af vinduet under hensyntagen til typen af ​​installation.

Derefter gøre markeringen og kun i næste trin, kan du gå direkte til fastgørelsen af ​​persienner.
En forudsætning for fastgørelse er vinduets frie funktion efter installationen af ​​persiennerne.

Ved fastgørelse af persiennerne direkte til vinduesrammen er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at 4 centimeter skal trækkes fra den samlede længde af persiennerne - to centimeter nedenfra og derover, så blindsene ikke berører vindueskarmet.

Plastvinduer har nu mulighed for at vedhæfte persienner til dem uden at bore huller. Fastgørelser af persienner kan også laves på dormer-vinduer, der har en skrå arrangement.

Sådan repareres blinds til væggen?

Ved montering af persienner til væggen monteres de direkte foran vinduesåbningen ved hjælp af specielle beslag. Før vi starter arbejdet, træffer vi de nødvendige målinger.

Det er nødvendigt at sikre, at når persiennerne hæves, er der ingen forhindringer for at åbne vinduet. Og vær også opmærksom på at vinduet håndterer og de tilgængelige blomsterpotter ikke forstyrrer brugen af ​​persienner.

Hvis disse monteringsforhold tages i betragtning, skal du markere den første montering. Ved hjælp af en bor eller et slag, bor et hul og indsæt en dowel ind i det. Fastgør armaturet til væggen og skru det med en skrue.

I næste trin skal du markere placeringen af ​​den anden armatur ved hjælp af niveauet og linjalen. Normalt installeres den anden mount i en afstand på 50-60 cm fra den første. På samme måde retter vi os på væggene tre gange på bjerget.

Vær opmærksom på, at skruerne og dowels passer til din mount og kvalitetsegenskaberne på væggen.

For at sikre større pålidelighed af blindsystemets mekanisme, er det bedre at montere monteringen på en afstand på ca. 10 centimeter fra ledningen, der styrer persiennerne. Så kan du hænge persiennerne med specielle låse.

Fastgørelsesgardiner til loftet

For eksempel, hvis dine vægge er lavet af glas, så er der behov for at fastgøre persienner direkte til loftet. Dette tillader brug af persienner fra loftet til bunden af ​​vinduet, gemmer vinduet og giver det nødvendige privatliv til værelset.

Før installationen måles afstanden fra loftet til vindueskarmet eller gulvet for at sikre, at vinduet er helt lukket, når lamellen lukkes.

Du skal bruge - en blyant, monteringsbeslag, boremaskine eller perforator, dowels, hammer, Phillips skruetrækker, persienner og instruktioner.

Fastgøringsgardiner til loftet er den mest pålidelige og bekvemme fastgørelsesmetode. Særlige fastgørelseselementer gør det nemt og hurtigt at producere.

Ved montering i loftet er der to muligheder - enten er persiennerne fastgjort direkte til loftet eller direkte til toppen af ​​vinduesåbningen.

Markér stedet for montering i loftet. Bor et hul og brug en hammer til at køre dyvelen ind i loftet. Fastgør beslagene til loftet med skruer.

Skub klip i parenteserne for at holde dem på plads. Derefter kan du hænge persiennerne.

Og også se video lektionen om at installere persienner.

Installation af lodrette persienner

Installation af vertikale persienner kan udføres uafhængigt, hvis du følger trinvise installationsanvisninger. Det er også vigtigt at vide, hvordan man skal passe på persiennerne og hvilke typer af vinduer der er beregnet til.

Lodrette persienner er opdelt i følgende typer: klassisk, skrå, bølgepapet, buet, "day-night" og et accordeon. Ved installation af lodrette gardiner er det vigtigt at vide, hvilken visning der passer til hvilket vindue og interiør:

 • Classic. Lavet af stof, papir eller plast. Designet til at mørke rummet, beskytte mod varme fra solen, zonering det indre af rummet.
 • Tilbøjelige. En slags plisse specielt til vinduer, der er vinklet på loftet eller loftet. Deres egenskab i et specifikt samlesystem, som ikke tillader nettet af noget materiale at sagke, være i en vinkel. De fleste tilbøjelige modeller er tilgængelige med elektronisk kontrol.
 • Bølgepap. Denne type er en lodret og vandret dobbel plettering. Som følge heraf ser folderne glattere, pæne og tætte ud. En korrugeret model af plast og papir i dette design absorberer en betydelig del af varmen og beskytter rummet mod stærkt lys.
 • Arch. De mest fleksible stofklæder, der har nogen form, som en papirklap. Den vellykkede løsning til værelser med en ikke-standard vindueskarphed (buer, trapezier, trekanter, skrå vinduer).
 • "Dag-aften." Stoffet af sådanne persienner består af to lag stof: et let stof, der giver mulighed for en stor mængde lys til at passere igennem til dagtimerne og er tæt, mørk for beskyttelse mod den solrige sol om dagen og nysgerrige øjne om aftenen.
 • Harmonica. Designet består af en kontrolmekanisme (kæde eller elektrisk drev), vægtning, plisseret stof, der ligner et accordeon. Udvalget af materiale, farver og teksturer er meget forskelligartet.

Særlige egenskaber

Dette produkt har en række særegne egenskaber:

 • De er lukkede fra top til bund (klassiske lærred), fra bund til top eller fra begge sider på samme tid. På samme tid kan tæthedsgraden af ​​"harmonika" justeres: ved at lukke enten den øverste eller den nederste eller den centrale del af vinduet.
 • Velegnet til curling uregelmæssigt formede vinduer.
 • Den optimale løsning til tagvinduer, loftsrum, loft og skrånende vinduer.
 • Åbning, kluden samler sig kompakt i en fold og gemmer sig i tagene.
 • Praktisk til installation på alle typer vinduer.
 • Forskellige monteringsmetoder og kontrolmekanismer (manuel og elektrisk).
 • Tøjet af vævet materiale kan slettes.
 • Gardinet kan laves af to typer stof på samme tid, hvilket gør det muligt at justere graden af ​​gennemsigtighed, mørke, beskyttelse mod solen.
 • Nem installation kan gøres manuelt.

fordele

 • Kompakthed. Persienner optager et minimum af plads, så ejerne kan vise fantasi og organisere yderligere vinduesdekoration eller forlade karmen med en funktionel overflade.
 • Enkel og intuitiv form for ledelse.
 • Lang levetid. Speciel imprægnering beskytter lærredet mod støv, fedt, snavs, fugt, slid.
 • Nem hygiejne. Behøver ikke særlig pleje. Deres lille overflade er nok til at tørre med en fugtig svamp med en sæbeopløsning hvert par måneder.
 • Et udvalg af design til interiøret i enhver stil.
 • Den stramme adhæsion af banen til glasfladen beskytter lige så godt fra varme og kulde.
 • Evnen til at montere systemet selv.
 • En række forskellige materialer: fra let vinduesdekoration til total blackout beskyttelse.
 • En mulighed for at kombinere persienner med portieres, tulle, lambrequin.

Nødvendige værktøjer

At installere lodrette gardiner er ikke for mange værktøjer og behov. Du skal bruge: en trinladder, et sæt selvdrejende skruer, et bygningsniveau og tegningstilbehør, en boremaskine, en skruetrækker.

Sørg for at komme i brug: Beholdere til loftet og til sporet, fastgørelseselementer, hjørner, låse, monofilament, propper og c-clips, ringe til stangen, kædelåse, reservedele. Hver instruktion indeholder en detaljeret liste over nødvendige komponenter.

Sådan foretages en måling

Hvor godt målingen er lavet, afhænger det endelige resultat. Selv dyre smukke modeller vil ikke se godt ud på vinduet, hvis der er huller i åbningen eller kantene på lamellerne gnides mod væggen.

Det er vigtigt at være opmærksom på følgende punkter:

 • For de mest præcise indikatorer anvendes stålbånd.
 • Det er umuligt at runde de modtagne tal, nøjagtigheden skal overholdes til millimeter.
 • Ved bestilling af persienner er parameteren angivet først, længde - den anden.
 • Ikke en enkelt vinduesåbning har absolut perfekte geometriske former, derfor skal målinger opad og udad gøres mindst på to punkter.

Når du installerer i vinduesåbningen, skal du bestemme bredden øverst på buen og trække 20 mm. For at bestemme højden skal du sammenligne højden af ​​den venstre og højre side af buen, trække 1 cm fra den mindre værdi. Til vægmontering skal du tilføje mindst 10 cm til den brede side af hældningen. Længden af ​​lamellerne kan være nogen, men det anbefales at trække sig 2 cm fra blindens kant til gulvet. Loftmontering indebærer bestemmelse af højden (op til gulv eller vindueskarm) minus 2 cm, bredden af ​​buen anbefales at stige med 100 + mm.

Fastgøringsmuligheder på plastikvinduer

Der er flere monteringsmuligheder: med og uden skruer.

Med skruer:

 1. Det skal bemærkes, hvor de vil være placeret.
 2. Lav derefter huller, fastgør beslag.
 3. Fastgør blinds.
 4. I bunden laves også to huller.
 5. Enderne af persiennerne fikseres med stik.

Uden skruer. Først og fremmest skal du montere gardinet, montere beslagene og installere dem på spolen. Derefter skal denne struktur fastgøres på vinduet for at kunne udføre markeringer til fastgørelse. Det andet trin er at montere beslagene på klæbebåndet øverst på rammen og strammeren til strengen i bunden. Forhæft dem med tape er ikke nødvendigt, men det er ønskeligt at eliminere problemer med den efterfølgende boring af huller til skruer. Efter installation af styrestrengen er gardinet i sig monteret i mekanismerne.

Hvordan pleje

På grund af sammensætningen er de materialer, hvorfra persiennerne er lavet, ikke særlig omhyggelig. En gang om måneden kan disse persienner blive udsat for renseri, hvert par måneder - vådt. En god tilføjelse er behandling af spray fra udbrændthed, fugt og støv.

Hvis der er behov, kan sådanne persienner vaskes på en skånsom vaskemåde eller manuelt.

Sådan repareres til loftet

Lodrette gardiner er fastgjort på tre måder: til loftet, til rammen med boring, til rammen uden boring.

I alle tilfælde er fikseren en cornice med eller uden en dekorativ facade. De beslag, som strukturen hviler på, er fastgjort med skruer, hængt eller limet til dobbeltsidet tape. Særligt tape virker ret upraktisk, men det er fastgjort meget fast, så det er vigtigt at markere op for at installere parenteserne korrekt. Når de er limet, vil det være ret svært at flytte dem.

Installationsprocedure for lodrette persienner:

 • Forberedelsesværktøjer.
 • Tegning en blyantmærkning til montering af arme. Til pålidelig fastgørelse af fastgørelsesanordninger anbefales det at bore huller til selvskærende skruer på samme trin.
 • Monteringsbeslag på en passende måde (med eller uden boring).
 • Montering af tagskinner.
 • Installer lameller. For at gøre dette skal du trække kontrolledningen, med lamellophæng på den, så de er i den ønskede position.
 • Fastgør derefter alle lamellerne på beslagets kroge.

Vægmontering

Installation af væggenes design kræver visse færdigheder og erfaring, det er nødvendigt at tage højde for nogle af nuancerne og funktionerne. Installation af persienner begynder længe før forberedelsen af ​​arbejdsfladen og et sæt værktøjer:

 • Det første trin i denne proces er en vægtet beslutning om typen og typen af ​​persienner, materiale, farve og tekstur afhængigt af rummets funktionalitet.
 • Det andet vigtige punkt er den korrekte markering. Meget om ikke alt afhænger af det, herunder hvor let installationsprocessen vil være. Hvis alle funktioner i arkitekturen af ​​vinduesåbninger vil blive taget i betragtning af eksperter, når de bestiller blinds fra dem, vil alt gå glat og nemt uden hjælp fra professionelle installatører.
 • Det er også vigtigt at overveje, om det vil være muligt at åbne vinduet efter installationen, hvordan lysbeskyttelsesanordninger virker, og om der er risiko for deformation for dem.
 • Installation af persienner. Det skal foretages nøjagtigt med opmærkning og efterfølgende verifikation af funktionaliteten af ​​strukturen. Her er det vigtigste punkt valget mellem bjerget og boringen uden det.

Sådan hænger du på balkonen

For at installere skal du følge disse trin:

 1. Afmonter dele af balkonen og fastgørelseselementerne, der vil blive forbundet med tape.
 2. Installer persiennerne.
 3. Monter beslagene.
 4. Markér monteringsbeslagene. For at gøre dette skal du vedhæfte beslagene til de monterede persienner, montere dem på vinduet uden fastgørelse, markér pladserne til tape med en blyant, fjern gardinet.
 5. Installer strengstyret mod sagging. Vedhæft til "øre" på overkonsol og vægtgardiner, nederst for at fastgøre i strammeren, som er monteret på rammen.

Idéer i indretningen

Lodrette persienner tilføjer endnu mere plads til høje vinduer og døre. På grund af dette er de ofte placeret på balkon døre. Det er muligt at vælge både i stof og i vinylmateriale. Vertikale persienner blokerer lys godt, især mørkefarvede persienner.

Moderne lodret persienner giver alle mulighed for at blive en rigtig designer i sin lejlighed. Du kan oprette dine egne unikke muligheder ved hjælp af billedblinds.

Du kan installere lodret persienner i børnenes værelse. De kan kombineres med gardiner eller farvet tyll.

Sådan installeres vertikale persienner, se følgende video.

Montering af lynlåse til persienner til loft og væg

Installation af klare persienner på vinduerne kræver ingen særlige færdigheder. Desuden er det i almindelighed simpelt arbejde nogle gange nødvendigt at opstille ret betydelige beløb til professionelle installatører.

Derfor ville det være mest hensigtsmæssigt at gøre fastgørelsen af ​​persiennerne til loftet med egne hænder. For at gøre dette vil det være muligt at gøre med improviserede værktøjer, der er tilgængelige i arsenalen hos en hvilken som helst hjemmeværker.

Æstetik og praktisk

For nylig blev blinds kun opfattet som en slags udenlandske eksotiske. Men snarere var vores medborgere, der var vant til traditionelle gardiner og gardiner, i stand til at sætte pris på de praktiske anvendelsesmuligheder og de æstetiske skønhed i disse strukturer.

Siden da begyndte den "triumferende procession" af disse lysbeskyttelsesanordninger, der blev opfundet allerede i det 18. århundrede i USA, i lejligheder og kontorer i vores land. I dag er de ikke længere opfattet af os som noget usædvanligt - flere og flere ejere af bolig- og kontorlokaler foretrækker disse praktiske gitterstrukturer i brug.

Det eneste negative, du kan angive, er den højere pris på persienner sammenlignet med klassiske stofgardiner. Men de samlede omkostninger ved byggeri kan reduceres, hvis du installerer det på vinduerne alene.

Design funktioner af persienner

I dag er der i vores marked flere typer af persienner, der adskiller sig fra hinanden ved funktionerne i dets design. Afhængig af deres type, varierer måder at fastgøre persienner på:

 1. Vandrette persienner. Reiki (eller såkaldt "lamella") i dette design er placeret oven over hinanden. Lysets adgang til rummet her reguleres ved at dreje lamellerne rundt om sin akse, hvorved de enten presser tæt mod hinanden eller danner en lumen. Det er nødvendigt at installere sådanne konstruktioner som regel direkte på vinduesrammerne.
 2. Lodrette persienner. Forskellig fra den første version af placeringen af ​​lamellerne hængende fra top til bund. Justering af lysets adgang i dette tilfælde kan udføres enten ved at dreje lamellerne eller ved at flytte dem til siden, som i konventionelle stofgardiner. I dette tilfælde er fittings til persienner placeret direkte over vinduet - på væggen over vinduets åbning eller i loftet.
 3. "Romersk blind". Det er en af ​​sorterne af vandrette enheder. Kun adgangen til lys her reguleres ikke ved at dreje skinnerne, men ved at løfte hele strukturen: gardinet går op og bliver til en rulle. Fastgørelsesanordninger til persienner af denne type findes også enten på væggen, over vinduet eller på loftet.

Materialet, hvorfra apparater kan fremstilles, er den mest varierede - aluminium, træ, stof. Men dette påvirker på ingen måde funktionerne ved installation af fastgørelsesanordninger til persienner. Som følge heraf har vi to hovedtyper af fastgørelse:

 • direkte til vinduesrammen (til vandrette enheder);
 • på væg eller loft (monteres til lodrette persienner).

Hvis der i arbejdet med persiennerne vil blive lidt skade, skal du bytte dem, for andre vil ikke fungere. Garanti for skader forårsaget af selvinstallation er ikke dækket.

Installation af persienner på væg eller loft

Hovedanordningen ved hjælp af hvilken lodrette persienner fastgøres, er tagene. Dreje- og glidemekanismer er monteret i den, lameller, der hænger ned, er fastgjort til den.

Forberedende arbejde

For at fastgøre tagene på en lodret enhed til en væg eller til et loft, skal du bruge følgende værktøjer:

 • hammerboremaskine eller hammerbor
 • skruetrækker;
 • målebånd;
 • bygning niveau;
 • en blyant.

Inden du begynder at installere tagpladerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Højden af ​​cornice bør installeres på en sådan måde, at lamellerne hænger mindst 5 - 10 cm under vinduet eller karmen.

På den ønskede højde på væggen markerer punktet og ved hjælp af et blyantens niveau tegne en strimmel, hvorpå kronen skal monteres. På denne linje markerer du det punkt, der præcist falder sammen med midten af ​​vinduet.

Installer cornice

Dernæst skal vi bestemme punktet for montering af fastgørelseselementer - dowel-negle. For at gøre dette anvender vi en gardinstang fra blindsættet til linjen, så dets center svarer til mærket for midten af ​​vinduet.

Hvis delene allerede har huller til fastgørelseselementer, sætter vi punkter på væggen eller loftet på disse steder, afhængigt af hvor du har til hensigt at fastgøre kronen. Hvis der ikke er nogen færdige tekniske huller, skal de laves af dig selv ved hjælp af en boring og træde tilbage et par centimeter fra kanten af ​​cornice.

Derefter borer vi ved hjælp af en perforator eller hammerboremaskine gennem væggen (loftet) og hammer en plastikhane ind i hullet.

Genmonter klodserne på plads, så monteringshullerne i tagskæggene falder sammen med klinkerne installeret i væggen eller loftet, og fastgør det ved hjælp af skruer i den ønskede position.

I tilfælde af en signifikant bredde af cornice eller den samlede massivitet af strukturen anbefales det at desuden sikre cornice i midten på et eller to steder.

Desuden gennemfører vi i overensstemmelse med vejledningen installationen af ​​en vippemekanisme, kontrolledninger og reparer dem i stedet for lamellen.

Installation af persienner på vinduesrammer

Denne installationsmetode bruges hovedsagelig til vandrette enheder. I modsætning til at fastgøre en cornice til en væg eller et loft, er denne metode vanskelig for mange håndværkere.

Mange forstår ikke helt hvordan man skal rette strukturen på rammen af ​​plastikvinduer. I mellemtiden anvendes alle de samme skruer eller skruer til dette formål.

I dette tilfælde lider der ikke noget i vinduets stramhed ved boring af aluminium eller PVC-ramme med selvlukkende skrue.

Til dette, som i det første tilfælde, gør vi markeringen på en sådan måde, at persiennerne jævnt rager ud over glasets kanter, både til højre og til venstre. I dette tilfælde tager vi højde for, at alle de foreløbige målinger blev foretaget, før du køber persiennerne, og de svarer præcis til vinduets størrelse. Vi installerer lamelholdere direkte på vinduesrammen ved hjælp af metalskruer (til aluminiumrammer) eller almindelige skruer (til PVC-rammer) til fastgørelse. For yderligere oplysninger om installation af persienner, se denne video:

På holderne snap eller fastgør vi de understøttende tagskinner afhængigt af enhedens designfunktioner. På cornice installerer vi sekventielt drejemekanismer med kontrolledninger. Det er også muligt at installere persienner af denne type i interframe rummet, hvis du har dobbelt trærammer installeret i dit hjem.

Lysafskærmningsanordningen er monteret på den indvendige ramme fra siden mod den ydre ramme. For at styre persiennerne i dette tilfælde bores et hul i den øverste del af rammen, hvorigennem ledningerne i det roterende system passeres. For at installere persienner uden skruer, se denne video:

Som du kan se, kan installation af enhver form for persienner på vinduerne nemt laves manuelt. Dette giver dig mulighed for betydeligt at spare på opkaldet fra et team af professionelle installatører. For at udføre arbejdet er det nok at have kun et standard sæt af boligbyggeredskaber og de nødvendige fastgørelsesdele.

Monterings trin for lodrette persienner til loftet

I øjeblikket bliver blinds i stigende grad brugt til at dekorere rummet og skabe hygge i huset, hvilket ikke er overraskende, da der er mange fordele: blinds helt regulerer lysflowen, kan visuelt forstørre rummet, er ideel til at lukke overordnede vinduer og skabe skillevægge i rummet, De er stilfulde og praktiske. Derudover er der på markedet for moderne persienner så mange forskellige materialer og farver, at enhver køber, selv de mest krævende, vil finde det, han ønsker.

Ordningen med fastgørelse af lodrette persienner.

De vigtigste komponenter i de lodrette persienner er guiden (cornice) med en drejnings- og åbningsmekanisme og lameller, der er rektangulære strimler, der kan fremstilles af forskellige materialer (bambus, stof, træ osv.)

For at fastgøre lodret persienner i loftet er det slet ikke nødvendigt at ringe til mesteren, installationen kan udføres uafhængigt.

Når du arbejder, skal du bruge følgende værktøjer: slagbor, åndeniveau, monteringskniv, skruetrækker, øl, vinkelfirkant, hacksav, fil, målebånd, skruer og dowels.

Installationsvejledning (tagskinner)

Ordningen med installation af vertikale persienner.

Konventionelt er processen med at fastgøre persienner til loftet opdelt i to faser: fastgørelse af styret og montering af lamellerne. Før du begynder installationen, skal du tage et par målinger:

 • fra hver side af vinduet måles den samme afstand og sætte et mærke;
 • så skal du tage højde for, at afstanden fra væggen til vejledningen i loftet skal være mindst 6 cm (så at blinds ikke rører ved væggen), skal du trække en linje fra mærket til skæringspunktet mellem væg og loft og derefter fortsætte linjen langs loftet ( ikke mindre end 6 cm) for at markere stedet for den første vedhæftning.

Ordning for måling af lodret persienner.

Efter at planen er fastlagt, bores der et hul i loftet, og en dowel er indsat i den, så fastgøres skruen med skruer. Derefter er der ved hjælp af et niveau og en linjal et sted for den anden armatur, så bores hullet også og fastgørelsen skrues til loftet. Overvej højden på lodrette persienner - når den er mere end 1,6 m, skal der monteres yderligere fastgørelsesdele. Begynd derefter at installere guiden, for disse tagblade fører en kant i bjerget og indsætter den, indtil den klikker.

Montering af lameller

Efter en vellykket montering af tagringene i loftet kan du begynde at montere lamellerne (louvreplader) på plads. De er installeret i en særlig mekanisme til drejning og åbning ved at indsætte en loop i låsen, indtil den klikker. Ved montering er det nødvendigt at være opmærksom på, at sømmen på pladerne med blinds lukkede var indeni. Det skal også bemærkes, at lamellerne har en ret håndgribelig vægt, og fastgørelsesproceduren udføres bedst sammen. Efter installation af alle strimlerne er ledningen fastgjort, hvilket aktiverer mekanismen til åbning og lukning af de lodrette persienner. For at ledningen ikke kommer i klemme, er der installeret en rørledning på den (den leveres normalt af producenten og kan være forskellig i form).

Processen med at installere lodret persienner er således ikke så vanskelig som det kan forekomme i starten, og det er helt i stand til at blive udført uafhængigt uden at ty til fagfolk.

Instruktioner til fastsættelse af persienner i loftet

Vertikale persienner klæber langsomt klassiske gardiner fra moderne interiører. De er mere praktiske, funktionelle, nemme at vedligeholde. Takket være moderne teknologier inden for fremstilling kan persienner med succes efterligne lambrequins, gardiner, lysgardiner. Installer dem som regel på loftet, processen er ikke kompliceret og kan være helt klare på egen hånd.

Installationsfunktioner

Lodrette persienner kan kun dække åbningen eller hele væggen. I det første tilfælde er det vigtigt, at lærredet overlapper sidepierne med mindst 1 cm, men fra estetik og ergonomisk synsvinkel skal denne overlap være 20-40 cm fra hver kant, og ved at åbne gardinet på siderne kan du helt åbne vinduet. Hvis lærredet helt dækker væggen, ligger der på hver side et mellemrum på 1-2 cm mellem den ekstreme slat og væggen, så det bliver lettere at fastgøre kronen.

For at lærredet kan hænge glat, strengt lodret, uden rynker og ikke klamre sig til gulvet, skal der være et mellemrum på 1-3 cm. Derudover skal der laves et mellemrum på 1-5 cm mellem sillens eller batteriernes kant og gardinet, hvilket vil tillade 180 ° omkring længdeaksen. Beregn indrykning er simpelt:

 • Ved hjælp af et målebånd eller en lang straight stick gør vi et fremspring fra sillens yderste fremspring til loftet, sæt et mærke;
 • måle afstanden fra væggenes bøjning med loftet til mærket;
 • til resultatet tilføjer vi halve bredden af ​​lamellen og en anden + 10-50 mm;
 • Vi overfører de opnåede resultater på plads, læg etiketten på venstre og højre kant, forbinder dem med en linje - dette er den linje, som beslagene skal fastgøres på, og tagene skal suspenderes.

Til pålidelig fastgørelse af persienner med en bredde på 2-3 meter er der 3 punkter af støtte: 2 på siderne og 1 i midten. For at installere større strukturer er det nødvendigt at fastsætte mellembeslagene hver 90-150 cm. Dette er især vigtigt, hvis lærredet er tungt. Hvis det er nødvendigt, bliver loftmærket for vandrette modeller gjort på samme måde.

Montering på betonloft

For at installere lodret persienner på et betonloft skal du:

 • Punch;
 • plug;
 • målebånd;
 • Område;
 • en blyant
 • skruetrækker eller skruetrækker.

Lav markeringen i henhold til instruktionerne ovenfor. Vi lægger taggen på plads, vi skitserer monteringsstedet for beslag. Lyst hullerne, fjern støv og snavs med en støvsuger, eller fej godt med en almindelig pensel. Indsæt plastikdelen af ​​dowel, den skal være flush med overfladen. Vi fastgør beslagene og fastgør dem med skruer. Du kan fastgøre tagene og hænge lameller.

Detaljeret ordning, vejledning i, hvordan du sætter persiennerne i loftet

Når lærredet er hængt, kan du få en ubehagelig overraskelse på grund af den uregelmæssige geometri af vandrette overflader, ofte er loftets plan ikke helt parallelt med gulvet, hullet fra bunden kan være ujævnt. I dette tilfælde skal du fjerne bundkæden, trække vægtene, omhyggeligt trimme strimlerne og samle systemet.

Falsk loftinstallation

Suspended systemer som Amstrong bidrager til hurtigt at niveauere overfladen, de er æstetiske og kræver ikke særlig pleje, så de er i stor efterspørgsel i moderne reparationer. Hvis du vil hænge lodret persienner på et sådant loft, behøver du ikke at bore noget, for at feste tagplankerne er der en speciel drejebøjle, der klikker på skinnen.

Amstrong loftkonstruktion gør det muligt at fastsætte beslagene uden at bore

Få beslagene. Markér siden og midten, vinkelret på vinduets åbningsføringer, som vil være faste holdere.

Arm til fastgørelse af persienner på en guide

Lav et nødvendigt indtryk fra loftet / væggrænsefladen, sæt et mærke. Fastgør beslaget til skinnen og drej det, indtil det klikker.

Montering af beslag på loftet kræver ikke boring

Kontroller målebåndets måling, alle holdere skal stå på en linje. Fastgør tagene og du kan hænge lærredet.

Stretched loft mount

For at installere vandrette og lodrette persienner på strækloftet, selv før du installerer systemet, skal du lave en niche eller installere den faste stråle til betonloftet.

Diagrammet viser i detaljer hvordan man korrekt laver et realkreditlån til at installere parenteser

Vær opmærksom på, at den indbyggede stråles flad overflade skal være i tæt kontakt med spændevasken, ellers vil der opstå en grim hul på overfladen, når tagskæggene er installeret. Den optimale bredde af træet 50-60 mm. Ideelt set bør monteringspunktet på beslaget være lige i midten af ​​realkreditlånet.

Detaljeret ordning, hvordan man laver en niche

Resten af ​​installationen udføres på samme måde som betongulvet. Kun du kan undvære dowels og fastgør beslagene til spændt stof gennem specielle pakninger på skruerne.

Montering af lynlåse til persienner til loft og væg

Installation af klare persienner på vinduerne kræver ingen særlige færdigheder. Desuden er det i almindelighed simpelt arbejde nogle gange nødvendigt at opstille ret betydelige beløb til professionelle installatører.

Derfor ville det være mest hensigtsmæssigt at gøre fastgørelsen af ​​persiennerne til loftet med egne hænder. For at gøre dette vil det være muligt at gøre med improviserede værktøjer, der er tilgængelige i arsenalen hos en hvilken som helst hjemmeværker.

Æstetik og praktisk

For nylig blev blinds kun opfattet som en slags udenlandske eksotiske. Men snarere var vores medborgere, der var vant til traditionelle gardiner og gardiner, i stand til at sætte pris på de praktiske anvendelsesmuligheder og de æstetiske skønhed i disse strukturer.

Siden da begyndte den "triumferende procession" af disse lysbeskyttelsesanordninger, der blev opfundet allerede i det 18. århundrede i USA, i lejligheder og kontorer i vores land. I dag er de ikke længere opfattet af os som noget usædvanligt - flere og flere ejere af bolig- og kontorlokaler foretrækker disse praktiske gitterstrukturer i brug.

Det eneste negative, du kan angive, er den højere pris på persienner sammenlignet med klassiske stofgardiner. Men de samlede omkostninger ved byggeri kan reduceres, hvis du installerer det på vinduerne alene.

Design funktioner af persienner

I dag er der i vores marked flere typer af persienner, der adskiller sig fra hinanden ved funktionerne i dets design. Afhængig af deres type, varierer måder at fastgøre persienner på:

 1. Vandrette persienner. Reiki (eller såkaldt "lamella") i dette design er placeret oven over hinanden. Lysets adgang til rummet her reguleres ved at dreje lamellerne rundt om sin akse, hvorved de enten presser tæt mod hinanden eller danner en lumen. Det er nødvendigt at installere sådanne konstruktioner som regel direkte på vinduesrammerne.
 2. Lodrette persienner. Forskellig fra den første version af placeringen af ​​lamellerne hængende fra top til bund. Justering af lysets adgang i dette tilfælde kan udføres enten ved at dreje lamellerne eller ved at flytte dem til siden, som i konventionelle stofgardiner. I dette tilfælde er fittings til persienner placeret direkte over vinduet - på væggen over vinduets åbning eller i loftet.
 3. "Romersk blind". Det er en af ​​sorterne af vandrette enheder. Kun adgangen til lys her reguleres ikke ved at dreje skinnerne, men ved at løfte hele strukturen: gardinet går op og bliver til en rulle. Fastgørelsesanordninger til persienner af denne type findes også enten på væggen, over vinduet eller på loftet.

Materialet, hvorfra apparater kan fremstilles, er den mest varierede - aluminium, træ, stof. Men dette påvirker på ingen måde funktionerne ved installation af fastgørelsesanordninger til persienner. Som følge heraf har vi to hovedtyper af fastgørelse:

 • direkte til vinduesrammen (til vandrette enheder);
 • på væg eller loft (monteres til lodrette persienner).

Hvis der i arbejdet med persiennerne vil blive lidt skade, skal du bytte dem, for andre vil ikke fungere. Garanti for skader forårsaget af selvinstallation er ikke dækket.

Installation af persienner på væg eller loft

Blind fastgørelsesordning

Hovedanordningen ved hjælp af hvilken lodrette persienner fastgøres, er tagene. Dreje- og glidemekanismer er monteret i den, lameller, der hænger ned, er fastgjort til den.

Forberedende arbejde

For at fastgøre tagene på en lodret enhed til en væg eller til et loft, skal du bruge følgende værktøjer:

 • hammerboremaskine eller hammerbor
 • skruetrækker;
 • målebånd;
 • bygning niveau;
 • en blyant.

Inden du begynder at installere tagpladerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Højden af ​​cornice bør installeres på en sådan måde, at lamellerne hænger mindst 5 - 10 cm under vinduet eller karmen.

På den ønskede højde på væggen markerer punktet og ved hjælp af et blyantens niveau tegne en strimmel, hvorpå kronen skal monteres. På denne linje markerer du det punkt, der præcist falder sammen med midten af ​​vinduet.

Installer cornice

Dernæst skal vi bestemme punktet for montering af fastgørelseselementer - dowel-negle. For at gøre dette anvender vi en gardinstang fra blindsættet til linjen, så dets center svarer til mærket for midten af ​​vinduet.

Hvis delene allerede har huller til fastgørelseselementer, sætter vi punkter på væggen eller loftet på disse steder, afhængigt af hvor du har til hensigt at fastgøre kronen. Hvis der ikke er nogen færdige tekniske huller, skal de laves af dig selv ved hjælp af en boring og træde tilbage et par centimeter fra kanten af ​​cornice.

Derefter borer vi ved hjælp af en perforator eller hammerboremaskine gennem væggen (loftet) og hammer en plastikhane ind i hullet.

Genmonter klodserne på plads, så monteringshullerne i tagskæggene falder sammen med klinkerne installeret i væggen eller loftet, og fastgør det ved hjælp af skruer i den ønskede position.

I tilfælde af en signifikant bredde af cornice eller den samlede massivitet af strukturen anbefales det at desuden sikre cornice i midten på et eller to steder.

Desuden gennemfører vi i overensstemmelse med vejledningen installationen af ​​en vippemekanisme, kontrolledninger og reparer dem i stedet for lamellen.

Installation af persienner på vinduesrammer

Denne installationsmetode bruges hovedsagelig til vandrette enheder. I modsætning til at fastgøre en cornice til en væg eller et loft, er denne metode vanskelig for mange håndværkere.

Mange forstår ikke helt hvordan man skal rette strukturen på rammen af ​​plastikvinduer. I mellemtiden anvendes alle de samme skruer eller skruer til dette formål.

I dette tilfælde lider der ikke noget i vinduets stramhed ved boring af aluminium eller PVC-ramme med selvlukkende skrue.

Til dette, som i det første tilfælde, gør vi markeringen på en sådan måde, at persiennerne jævnt rager ud over glasets kanter, både til højre og til venstre. I dette tilfælde tager vi højde for, at alle de foreløbige målinger blev foretaget, før du køber persiennerne, og de svarer præcis til vinduets størrelse. Vi installerer lamelholdere direkte på vinduesrammen ved hjælp af metalskruer (til aluminiumrammer) eller almindelige skruer (til PVC-rammer) til fastgørelse. For yderligere oplysninger om installation af persienner, se denne video:

På holderne snap eller fastgør vi de understøttende tagskinner afhængigt af enhedens designfunktioner. På cornice installerer vi sekventielt drejemekanismer med kontrolledninger. Det er også muligt at installere persienner af denne type i interframe rummet, hvis du har dobbelt trærammer installeret i dit hjem.

Lysafskærmningsanordningen er monteret på den indvendige ramme fra siden mod den ydre ramme. For at styre persiennerne i dette tilfælde bores et hul i den øverste del af rammen, hvorigennem ledningerne i det roterende system passeres. For at installere persienner uden skruer, se denne video:

Som du kan se, kan installation af enhver form for persienner på vinduerne nemt laves manuelt. Dette giver dig mulighed for betydeligt at spare på opkaldet fra et team af professionelle installatører. For at udføre arbejdet er det nok at have kun et standard sæt af boligbyggeredskaber og de nødvendige fastgørelsesdele.

Hvordan er blinds fastgjort?

Vinduesgardiner er gradvis trænger ud sådan en velkendt egenskab i lejligheder som gardiner. Men ikke kun i lejligheder anvendes persienner. Men også i kontorer og pakhuse. De beskytter på en sikker måde værelset ikke kun fra stærkt sollys, men også fra nysgerrige øjne.

Persienner er lavet i to grundlæggende konfigurationer:

Sådan installeres persienner på vinduerne?

Installation af persienner er en proces, der ikke tager meget tid og kræver ikke specielle værktøjer. De nødvendige dele til montering monteres normalt på sættet med persienner.

Hvis du vælger de nødvendige persienner til dit værelse, skal du overveje, hvilken indstilling der er mere egnet. Dit valg skal opfylde ikke kun dine præferencer, men også designfunktionerne i dit vindue.

Der er mulighed for at fastgøre persienner på stort set enhver form for vinduer. De grundlæggende principper for fastgørelse af persienner er altid de samme. Først skal du foretage en omhyggelig måling af vinduet under hensyntagen til typen af ​​installation.

Derefter gøre markeringen og kun i næste trin, kan du gå direkte til fastgørelsen af ​​persienner.
En forudsætning for fastgørelse er vinduets frie funktion efter installationen af ​​persiennerne.

Ved fastgørelse af persiennerne direkte til vinduesrammen er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at 4 centimeter skal trækkes fra den samlede længde af persiennerne - to centimeter nedenfra og derover, så blindsene ikke berører vindueskarmet.

Plastvinduer har nu mulighed for at vedhæfte persienner til dem uden at bore huller. Fastgørelser af persienner kan også laves på dormer-vinduer, der har en skrå arrangement.

Sådan repareres blinds til væggen?

Ved montering af persienner til væggen monteres de direkte foran vinduesåbningen ved hjælp af specielle beslag. Før vi starter arbejdet, træffer vi de nødvendige målinger.

Det er nødvendigt at sikre, at når persiennerne hæves, er der ingen forhindringer for at åbne vinduet. Og vær også opmærksom på at vinduet håndterer og de tilgængelige blomsterpotter ikke forstyrrer brugen af ​​persienner.

Hvis disse monteringsforhold tages i betragtning, skal du markere den første montering. Ved hjælp af en bor eller et slag, bor et hul og indsæt en dowel ind i det. Fastgør armaturet til væggen og skru det med en skrue.

I næste trin skal du markere placeringen af ​​den anden armatur ved hjælp af niveauet og linjalen. Normalt installeres den anden mount i en afstand på 50-60 cm fra den første. På samme måde retter vi os på væggene tre gange på bjerget.

Vær opmærksom på, at skruerne og dowels passer til din mount og kvalitetsegenskaberne på væggen.

For at sikre større pålidelighed af blindsystemets mekanisme, er det bedre at montere monteringen på en afstand på ca. 10 centimeter fra ledningen, der styrer persiennerne. Så kan du hænge persiennerne med specielle låse.

Fastgørelsesgardiner til loftet

For eksempel, hvis dine vægge er lavet af glas, så er der behov for at fastgøre persienner direkte til loftet. Dette tillader brug af persienner fra loftet til bunden af ​​vinduet, gemmer vinduet og giver det nødvendige privatliv til værelset.

Før installationen måles afstanden fra loftet til vindueskarmet eller gulvet for at sikre, at vinduet er helt lukket, når lamellen lukkes.

Du skal bruge - en blyant, monteringsbeslag, boremaskine eller perforator, dowels, hammer, Phillips skruetrækker, persienner og instruktioner.

Fastgøringsgardiner til loftet er den mest pålidelige og bekvemme fastgørelsesmetode. Særlige fastgørelseselementer gør det nemt og hurtigt at producere.

Ved montering i loftet er der to muligheder - enten er persiennerne fastgjort direkte til loftet eller direkte til toppen af ​​vinduesåbningen.

Markér stedet for montering i loftet. Bor et hul og brug en hammer til at køre dyvelen ind i loftet. Fastgør beslagene til loftet med skruer.

Skub klip i parenteserne for at holde dem på plads. Derefter kan du hænge persiennerne.

Og også se video lektionen om at installere persienner.