Hvordan man hænger en gardinstang til gardiner på væggen?

Rumindretning sker ofte ved hjælp af gardiner. Disse attributter suppleres af smukke og unikke tagbøjler, der passer perfekt ind i interiøret. Det er vigtigt at vælge og installere sådanne systemer. Der er mange modifikationer af sådanne understøtninger. Derfor, hvis du ikke ved, hvordan man hænger en gardinstang til gardiner på væggen, bør du konsultere en erfaren specialist.

Finesser af processen

En bred vifte af tagger ganske bredt, hvilket giver dig mulighed for at kombinere dem med mange typer gardiner. Samtidig kan deres længde nå betydelige størrelser. Sådanne strukturer skal fastgøres fast til ikke mindre end 3 beslag. Hvis små børn bor i huset, skal lukkede fastgørelsesdele anvendes. Ved installation er det vigtigt at tage højde for afstanden mellem vinduet og gardinerne, hvilket afhænger af længden af ​​beslagene eller placeringen af ​​suspensionerne i loftet. Denne værdi skal være 10 cm, men det er ikke nødvendigt.

Hvis gardinerne lukker batteriet, så er der mellem disse elementer en afstand på 3-5 cm, hvilket giver optimal ventilation.

Inden du vedhæfter stangen, skal du vælge design og størrelse. Mange argumenterer for, at den skulle stikke rundt om vinduets bredde med ca. 15 cm. Fastgørelsen sker kun med højkvalitetsfastgørelser, der kan understøtte gardinens vægt.

Monteringsmuligheder

Eaves er den integrerede egenskab af hvert lejlighedshus. Det understøtter gardinerne og giver dem et bestemt udseende. For at denne struktur skal kunne tjene i lang tid, skal den være sikkert fastgjort til loftet eller væggen.

Moderne gardinstænger er lavet af forskellige materialer, men næsten alle er udstyret med identiske fastgørelsessystemer. Konventionelt kan fastgørelserne af disse strukturer opdeles i flere typer:

 1. Ramme. Denne fremgangsmåde indebærer fastgørelse af tagene til bunden direkte gennem selve rammen. Dette kan omfatte plast- eller aluminiumsdæk, som er udstyret med specielle riller til bevægelse af suspensioner.
 2. Fastgørelse med beslag. Denne fremgangsmåde er den mest almindelige, da den er udstyret med næsten alle typer tagskinner (træ, snor, ende osv.). Særlig opmærksomhed her skal betales til listerne, som skjuler beslaget ved hjælp af en ekstern strimmel. Denne type vedhæftning kan bruges på næsten alle typer konstruktioner, herunder på dækmodeller.

Afhængig af fastgørelsesstedets placering kan du vælge disse typer af fastgørelsesdele:

 • Vægmonteret. Eaves er fastgjort direkte til væggen med skruer eller dowels. Mange modeller af parentes er udstyret med udtrækkelige albuer, som gør det muligt at justere afstanden fra vinduet til gardinerne. Blandt fordelene ved denne tilgang er forskellige designs af fastgørelsessystemer, såvel som dets enkelhed. Du kan installere en sådan cornice selv uden nogen færdigheder. Men designet reducerer visuelt højden af ​​rummet. Nogle modeller af parentes er korte, hvilket ikke tillader at få den ønskede afstand fra væggen til gardinerne. Strukturerne er ude af stand til at modstå betydelig vægt og skal derfor forstærkes med yderligere fastgørelsesdele.
 • Loft. Fastgør basen til loftet. Det skal bemærkes, at der er specielle anordninger, der gør det muligt at fastsætte strukturen på både beton og gipsplader. Denne type vedhæftning er i stand til at modstå betydelige belastninger, såvel som visuelt udvider rummet. Ved hjælp af loftbøjler kan du installere tagbjælken næsten hvor som helst i rummet og opdele den i flere zoner. Men installation er ikke mulig i hængende lofter, medmindre der er udarbejdet særlige huller til fastgørelsesanordninger.

Bemærk venligst, at dækbaserede strukturer og produkter med parentes kan monteres på disse overflader. Sidstnævnte mulighed adskiller sig kun i form af fastgørelsesanordninger.

tilbehør

Moderne taghuller repræsenterer enkle kombinerede produkter. Dette giver dig mulighed for at vælge visse af dens elementer til din smag. Markedet af komponenter til tagskinner er ret forskelligt. Det omfatter mange produkter, der kan opdeles i flere grupper:

 1. Fasteners. Dette omfatter alle produkter med hvilke strukturen er fastgjort til basen.
 2. Beslag. Disse produkter kommer i forskellige former og størrelser. Du kan finde både runde og rektangulære designs på markedet.
 3. Nøgleelementer. Disse omfatter ringe til tagskinner, stik, suspensioner og andre produkter, der er nemme at udskifte.

Bemærk venligst at disse produkter ikke er standardiserede. Derfor, hvis du har brug for at reparere en brudt del, anbefales det at vælge en højkvalitets analog.

Hvordan indsamles?

Inden du begynder at installere tagpladerne, skal den være færdigmonteret. Denne proces afhænger direkte af produktmodellen.

Den består af et solidt metalark, som udelukker sin samling. Nogle modifikationer af metalet suppleres med parentes. For at rette dem skal du stramme flere bolte for at danne et komplet system.

Den enkleste mulighed er en cornice i form af et dæk.

Det sværeste at samle er en to-rækken cornice. Denne proces består af følgende på hinanden følgende trin:

 1. Først og fremmest bliver hængende ringe til gardiner sat på røret. Deres antal afhænger af lærredets størrelse og dens vægt.
 2. Herefter sættes der parentes på rørene på hver side. Disse designs er udstyret med specielle riller, hvor kronen er placeret. Det er vigtigt at sætte disse elementer symmetrisk. Dette sikrer ensartet belastningsfordeling.
 3. Når rørene er klædt, er de fastgjort med specielle skruer eller bolte. Ofte udstyre fabrikanter røret og beslaget med specielle riller, der skal kombineres. Dette gør samlingen lidt lettere.
 4. Monteringsproceduren gennemføres ved at installere stik, som kan være plast eller metal.

Vigtige nuancer

Montering af tagbøjlerne er en simpel operation, der kræver lidt omhu og overholdelse af producentens anbefalinger, hvilket vil tage højst 20 minutter. Men det er vigtigt ikke bare at rette strukturen, men også at passe det korrekt ind i interiøret.

Installation af tagskæggene kan opdeles i flere på hinanden følgende trin:

 • I første omgang skal du vælge den type design, der passer til stilen på dit værelse. Længden af ​​understøtningen skal være lidt større end bredden af ​​vinduesåbningen. Dette vil gøre det muligt at dække det med høj kvalitet gardiner.
 • Det næste trin er markup. Tagene skal placeres i en afstand af 10 cm fra toppen af ​​vinduesåbningen. Samtidig skal man være opmærksom på om konstruktionen forhindrer åbningen af ​​rammen. Hvis dette ikke sker, kan du negle ned ad taggen og nedenunder. Det anbefales at markere cornice med hjælp fra en assistent. Dette vil justere strukturen i forhold til loftet og andre fly. Men basen skal altid tages loft. Når alt er justeret, er stederne under fastgørelserne simpelthen markeret. Dette skal gøres så præcist som muligt, så der ikke er nogen forvrængning. Det er også vigtigt at være opmærksom på symmetrien i monteringssystemerne.

Mange eksperter anbefaler at bruge den tredje beslag, hvis længden af ​​cornice er mere end 2,4 m. Det giver optimal stabilitet.

 • Processen slutter med fiksering af produktet. Til dette dannes huller til dowels og skruer på stedet. Hvis væggen er lavet af bløde materialer (træ), kan du straks feste beslaget med en skrue eller negle den. Typen af ​​fastgørelsesmiddel vælges af husets ejer, afhængigt af overfladens egenskaber.

Installationen af ​​loftets tagriller forekommer praktisk taget i overensstemmelse med samme algoritme. Kun flyet i forhold til hvilken justering er ændret. Det skal bemærkes, at når du installerer i loftet, skal du være opmærksom på afstanden mellem væggen og kronen. I dette tilfælde skal gardinerne ikke hvile på vindueskarmet og danne en parallel med væggen.

Afstand fra loftet

Når du installerer tagpladerne, er det vigtigt at vælge det rigtige sted for dets placering. Et af kriterierne for at være opmærksom på er afstanden fra strukturen fra loftet. Denne værdi er ikke reguleret af standarder eller design anbefalinger. Den optimale afstand er området fra 5 til 15 cm fra overfladen. Men ingen plager udlejeren til at flytte cornice højere eller lavere. Det vigtigste er, at produktet med gardiner passer perfekt til det primære interiør.

Bemærk, at når man markerer eksperterne, anbefaler man at fokusere på loftets plan, og ikke på niveau eller vinduesvinduet.

Sådan repareres til gipsvæg?

Gipsplader lofter er meget populære i dag og er monteret af mange boligejere. Ulempen ved dette materiale er, at den ikke har tilstrækkelig styrke. Men samtidig er det stadig muligt at installere tagpladerne på en sådan overflade ved hjælp af flere typer fastgørelsesanordninger:

 1. Udvidelige dowels. Dette kan omfatte en dyvel sommerfugl og dowel paraply. Et træk ved denne fastgørelsesanordning er, at når skruen skrues fast, bøjer den indvendige del sig og danner et stort lagerområde. Dette giver på en eller anden måde mulighed for at reducere trykket på gipspladen. Denne installationsmetode er kun egnet til gardiner af lav vægt.
 2. Anker. Denne mulighed for at fastgøre tagene til gipspladens loft giver dig mulighed for at modstå betydelig vægt. Bemærk at længden af ​​ankeret skal være større end tykkelsen af ​​arket, nogle få centimeter. Dette skyldes det faktum, at fastgørelseselementer er fastgjort i hovedloftet, som ofte tjener som en betonplade.

For at fikse ankeret laver de i første omgang et gennemgående hul og går ind i loftet med ca. 4-5 cm. Derefter køres krogen ind i hullet. Det resulterende system giver dig mulighed for at modstå gardiner med stor vægt.

Den samme algoritme til placering af tagskæggene svarer til den, der anvendes til almindelige overflader. Her skal du også omhyggeligt markere og indstille præcis alle elementer i forhold til alle fly.

Mest sandsynligt er ordene upassende her: det er bedre at se en gang end at høre! Følgende samling viser spektakulære eksempler i interiøret.

Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen, se følgende video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Sådan fikseres tagene til væggen

Moderne producenter af tagskærme produkter overholder den generelle teknologi for deres fastgørelse.

Afhængigt af bygningens konstruktion kan det fastgøres til væg og loft ved hjælp af dykker.

Fastgørelsesmetoder afhænger af konceptet konstruktion, som er valgt i overensstemmelse med rummets overordnede design. Fastgørelse af tagskæggene kan nemt laves med hånden uden hjælp fra en specialist.

Generelle installationsregler

Så hvordan skal du lave tagene på væggen? Først skal du bestemme parametrene og tage højde for nogle nuancer.

Layout af tagskægget i forhold til vinduet.

 1. For en positiv visuel opfattelse er det værd at vælge en cornice, der rager ud mindst 15 cm ud over vinduets sidegrænser.
 2. Skelettet skal være ca. 10 cm væk fra loftet.
 3. Hvis designet overstiger 2 meter, tilføjes yderligere beslag, ensartet placeret langs hele længden, nødvendigvis.
 4. Hvis væggene syes med gipsplader, vælges lange fastgørelseselementer til tagskægget, der trænger gennem pladen i tykkelsen af ​​hovedvæggen. Til dette formål anvendes dowels med en lang trykzone og en stålkørende søm.
 5. Det er nødvendigt at måle vægten af ​​fremtidige gardiner med taggenes evne til at modstå dem.
 6. Installeret cornice bør ikke forstyrre åbningen eller lukningen af ​​vinduet.
 7. Til fastgørelse af bærebjælkenes understøtningselementer er det sikrere at bruge kløfter med en diameter på 8 mm og skruer. Det anbefales ikke at fastgøre tagene til væggen med skruer.
 8. Hvis loftet har en lille roll, skal mærkning af beslagene laves ikke i forhold til niveauet, men i forhold til loftplanet, det vil sige den angivne afstand noteres fra loftet.

Nødvendige værktøjer til montering af tagskæggene

Moderne producenter forsøger at lette installationen af ​​deres produkter så meget som muligt og for at minimere den forberedende installationsproces. Derfor er det nødvendige sæt fastgørelsesanordninger altid færdiggjort sammen med tagskæggene. Hvis der af en eller anden grund ikke er nogen fastgørelsesanordninger, så er det bedre at købe en 8 mm dowel-negle, skruer og små skruer. Normalt fastgøres en træ- og plastikbeslag med en dowel, og til fastgørelse af metalstrukturen vil det tage 3 dowels-negle til hver beslag.

Ordningen om fastgørelse af cornice til strækloftet.

For at installere tagskæggene på væggen skal du helt sikkert bruge værktøjer som:

 • niveau;
 • borer og borer til beton;
 • målebånd;
 • en blyant
 • Phillips skruetrækker;
 • lille hammer;
 • trappestige.

Fastgør tagene på væggen

I dag er enkle væggitter med en eller to guider meget populære. Designets enkelhed påvirker ikke dets spektakulære karakter. Fastgørelsesanordninger til klodserne fra forskellige fabrikanter kan variere lidt, men de har for det meste et lignende installationsprincip. En simpel væg cornice består af en støtteplade, en kasket, der dækker støtten, et stativ / konsol til beslaget og en cornice. Et cantilever rack indsat i understøtningselementet skaber den nødvendige afstand mellem vinduesåbningen og tagene. Tagene skal placeres således, at gardinerne ikke rører vindueskarmen eller fremspringende batterier.

Ordningen om fastgørelse af tagene til væggen.

 1. Installation af tagskægget begynder med mærkningen af ​​væggen i henhold til designelementerne på tagskægget. Ved hjælp af et niveau, et målebånd og en blyant er placeringen af ​​de understøttende elementer markeret. Ved de markerede punkter fastgøres beslagene, og hullerne i dem til dowel-neglene er angivet.
 2. På de markerede steder bores der et hul, hvorved dykkerne sættes ind i en boremaskine med en installeret borekrone på beton.
 3. Endvidere påføres væggen på væggen og fastgøres med skruer.
 4. Monteringspladen (hælen) er lukket med en kasket, der er fastgjort med en eller to små skruer.
 5. Armstativet er indsat i en kop og er også fastgjort af en lille lille skrue.
 6. På beslagene på beslagene er der en cornice, som også kan fastgøres med tandhjul eller forblive i fri position.

Montager til taggitter til skrøbelige overflader

Fastgørelsen af ​​cornice til gipsvæggen ved hjælp af en dyvel sommerfugl

Standard sæt af skruer, der tilbydes af fabrikanter, er kun egnet til betonvægge. For at feste tagene til væggen af ​​skrøbeligt materiale, f.eks. Fra skumbeton, er det nødvendigt på en særlig måde. Diameteren af ​​borehullet til dowel bør være 12 mm. Men sådanne huller er designet til skruer af passende længde og tykkelse. Derfor indsættes dykker med de mindste parametre i dykkerne med stor diameter og længde. Fabriksfastgørelser til cornices er normalt ikke designet til løse vægge.

Boring gipsbeton og skum betonvægge skal fases og med forsigtighed. Brændbart materiale smuldrer nemt og bryder ud på de mest upassende steder. For det første bruges en tynd bore, og så bores hullet til den ønskede diameter. Hvis en slagboremaskine anvendes til boring, skal den indstilles til rotationsindstilling - uden chokoscillationer.

Den skrøbelige gipsvæg af en hvilken som helst tykkelse tillader ikke skruen at blive i den. Derfor er det selvsagt, når man monterer gipsplader, at bestemme, hvordan cornice vil blive fastgjort: til en træbjælke eller til en metalprofil. Hvis disse foranstaltninger blev ignoreret, skal vedhæftningen gennemføres med gipsplaster til hovedvæggen ved hjælp af lange dowels.

Når meget lyse gardiner antages, kan specielle fastgørelsesdele anvendes til gipsplader til gipsplader, f.eks. En "sommerfugl". Et sådant fastgørelsesorgan til tagskægget, når det skrues ind, åbner sig fra bagsiden af ​​gipspanelet og fastgør aftagningsdelen fast. Det skal bemærkes, at denne montering har en lukkertid på 5 kg.

At feste cornice til væggen er meget enkel. Selv en person uden særlig erfaring kan producere et så simpelt arbejde.

Sådan fastgøres tagene på væggen: Fordele og ulemper ved væg- og loftmodeller, nuancerne i installationen

Intet giver trøst i ethvert rum som gardiner og gardiner, som ikke kun fungerer som indretning, men også beskytter husejere fra nysgerrige øjne og for stærkt sollys. Derfor, før hver person fuldfører reparationen i hans hus, vil der helt sikkert være et problem efter eget valg.

Men sådanne dekorative tilbehør alene på vinduerne vil ikke være i stand til at holde, så du skal stadig købe dem cornices, der er specielt designet til dette formål. Og udvælgelsen til det indre af sådanne indretninger er ikke mindre vigtigt, for hvis de tager det forkerte valg, kan de ødelægge hele billedet.

Wall cornice - en klassiker, som igen er i trend.

Men når man køber taggrunde, er det ikke nok at være opmærksom på deres design og hvilket materiale de er lavet af, fordi de også adskiller sig i fastgørelsesmetoden. Nogle er designet til at blive hængt fra loftet og andre til væggen.

Tip!
Profil- og snorskårer er konstrueret til montering kun i loftet, men stangen - til vægplaner.
Der er også universelle tagbøjler, såsom baguette og jernbane.
De kan fastgøres både i lofter og på vægge.

Fordele og ulemper ved væg og loft taggrunde

Metal væg cornice ser godt ud, hvis du har brug for at understrege, for eksempel, moderne stil i rummet.

Ceiling cornices, selvfølgelig, har deres positive aspekter. For eksempel kan du med hjælp fra dem skjule fejlene i lofterne, øge rummet visuelt og endda deres lave pris, og en række farver i plastikmuligheder kan tiltrække boligejer.

Ikke desto mindre er der sådanne ulemper som:

 • umuligheden af ​​installation på et strækloft (uden et særligt udstyret sted);
 • upraktisk at bruge nærbelysningsarmaturer;
 • installation vanskeligheder undertiden gøre denne type af tagger helt uinteressant.

Også sådanne anordninger kan ikke lide deres ensartethed, hvilket ikke kan siges om væglisterne, der produceres i en ret omfattende designløsninger.

Lofter af plastik, som som regel altid har et monotont design.

De er ikke kun plastik, men også fra dyre skove, hvilket er meget praktisk, når du skal vælge et design, for eksempel til møbler.

Derudover har de følgende fordele:

 • Relativ let installation (hvis du kender alle nuancer, kan du selv gøre det);
 • en række former (afrundet, rektangulær og så videre);
 • mulighed for fastgørelse til væggen i nicher
 • stofbesparelser til gardiner og gardiner;
 • mere respektabelt udseende.

Vægskærme af træ fremhæver perfekt de raffinerede møbler af samme materiale.

Med andre ord kan væggardinstænger installeres i enhver situation og sandsynligvis fordi de stadig er klassikere af genren, når de opretter et eller andet rumdesign. Nu kan de, der er enige herom, forstå, hvordan man laver tæppestænger på væggen, samt lære om de små, men nyttige hemmeligheder af denne proces.

Vær opmærksom!
Foruden loftslister kan væganaloger også have flere rækker, så hvis du skal hænge gardiner, gardiner og lambrequins, så bør dette ikke være et problem, når du vælger den anden mulighed.

Processen med montering af væggitter og nyttige tricks

Vigtige ting

Hvert enkelt tilfælde har sine egne nuancer, og fastgørelsen af ​​kanten af ​​gardiner til væggen er ikke en undtagelse. Desuden er nogle små ting ikke mindre vigtige grundlæggende regler, så også de må ikke gå glip af. Så hvad skal du vide, når du vælger og installerer en væggardinstang til gardiner?

Lad os sortere alt i orden:

 1. For en perfekt visuel opfattelse af de hængende taggrunde og gardiner skal denne enhed vælges, så den stikker ud over vinduets sidegrænser på mindst 15-25 cm.

Den korrekte placering af væg cornice i forhold til vinduet.

 1. Til samme formål er det bedre, hvis corniceen er suspenderet fra et loft på 10-20 cm fra loftet, afhængigt af dets højde og vinduesarrangement.
 2. Hvis længden af ​​væggrænserne overstiger 2 m, er det nødvendigt at tilføje yderligere beslag til det i midten, når du installerer, hvilket gør det muligt at holde det mere pålideligt og ikke så godt.
  For eksempel kan det være en cornice med fastgørelse til modsatte vægge - normalt har sådanne muligheder en længde på 3 meter eller mere. De bruges oftest i tilfælde, hvor 2 korte hjørner ikke kan forbindes i henhold til æstetiske standarder, men du skal stadig gardinere både vinduerne og væggen langs hele længden.
  I modsætning til de korte typer, der er fastgjort til væggen direkte over vinduet, fastgøres beslagene på de lange tagskiver på modstående planer. Men på trods af forskellene i længden er vedhæftningsprincippet ens.
  Forresten har begge muligheder alle ekstra beslag monteret kun på væggen over vinduet.

Billedet viser, hvordan den korte og lange cornice ser det samme ud i sit design, men forskelligt i dens vedhæftede punkter.

 1. Ved køb af tagskæggene er det ønskeligt, at gardinerne allerede er tilgængelige, da deres vægt skal tages i betragtning med dets tekniske egenskaber. I reglen beskriver instruktionerne i pakkerne af sådanne anordninger den maksimale vægt, de kan modstå.
 2. En sådan indretning til gardiner bør ikke forstyrre vinduet for at åbne og lukke. Dette skal tages i betragtning ved tilslutningen.
 3. Også tagene skal ikke placeres, så gardinerne og gardinerne i fremtiden berører vindueshåndtagene eller falder på varmeapparaterne.

Punkt 6 afhænger helt af beslagets størrelse, og du bør absolut være opmærksom på dens længde, når du køber tagskægget (for kort vil ikke tillade strukturen at stikke ud fra væggen til den ønskede afstand).

 1. Ved markering af de punkter, hvor beslagene skal monteres fra tagskægget, er det bedre at foretage målinger, startende fra loftplanet. Dette skyldes det faktum, at hvis loftet vil have en lille roll, kan brugen af ​​et bygningsniveau til mærkning kun gøre skade, da det vil give det visuelle indtryk af, at strukturen er blevet fastgjort skævt. Selvfølgelig med store forskelle i loftet er det ønskeligt at fjerne sådanne fejl på forhånd.

Trin for trin installation

Trin-for-trin installationsproces vægafskærmninger.

Fabrikanter af disse enheder gør nu alt for at lette deres installation, så fastgørelsesanordninger til klodserne til væggen skal normalt allerede være til stede i sættet. Men hvis det så skete, at det ikke var færdigt, så skal du købe 8 mm ekspansionsdyk og skruer før installationen.

Derudover skal beslag, støtteelementer (konsoller) til dem, gardinstrimler og dekorative kopper medtages i apparatet til disse enheder.

Direkte til installation af tagbøjlerne, bør du forberede sådanne værktøjer som:

 • bor med en konkret boremaskine;
 • roulette hjul;
 • niveau;
 • konstruktion markør;
 • Phillips skruetrækker;
 • trappestige;
 • hammer.

Dette nettingsprincip anvendes som regel til tagskærter, der er fastgjort til modstående vægge (1-beslag, 2-fikseringsskrue, 3-tappingsskrue, 4-dekorative hætter).

Installationsprocessen selv består af følgende trin:

 1. For det første skal du omhyggeligt lave væggenes layout i overensstemmelse med designelementerne på tagbøjlerne. I dette trin, ved hjælp af et målebånd, er alle de steder, hvor støtteelementerne er placeret, markeret med en blyant. Deres ensartethed kontrolleres af niveau.
 2. Ved siden af ​​de markerede steder er der vedhæftede beslag og hullerne i dem til dowels er markerede punkter, hvor boringen vil forekomme.
 3. Derefter er det nødvendigt at bore huller med huller i væggen på de markerede punkter med en boremaskine med en boremaskine til beton, og så skal duerne selv indsættes i dem.

Selvdrejende skruer med ekspansionsstik til fastgørelse af tagene.

 1. Herefter anbringes beslagene skiftevis på væggen og fastgøres sikkert med skruer.
 2. I næste trin skal du dække pladerne, hvor skruerne vil blive synlige. Til dette anbringes en dekorative kasket-kop på disse steder, som yderligere er skruet sammen med en eller flere skruer.
 3. I sidste fase skal du sætte beslagsstativet i hætten og fastgør dette element også med bolte med tandhjul. På disse samme stænger og vil være placeret selv cornice. Desuden kan den forblive enten i fri position, eller den kan også fastgøres med bolte og skruer for pålidelighed.

Skematisk gengivelse af fastgørelsen af ​​tagene til vægplanet.

Vær opmærksom! Afhængigt af designfunktionerne kan fastgørelsen af ​​tagene til væggen til et eller andet plan variere lidt, så du skal navigere allerede på plads. Men under alle omstændigheder er fastgørelsesprincippet meget ens for alle.

Installation nuancer på skrøbelige vægoverflader (gipsvæg, skumbeton)

Princippet om montering af beslag på taggitter på gipspladen væg ved hjælp af dyvel sommerfugle.

Nu er det moderigtigt at skære mure med gipsplader, og i det sidste er skumbetonhuse ikke ualmindelige, så mange kan undre sig over, hvordan man laver gardinstængerne til væggen med løstere og sprøde egenskaber. I sådanne tilfælde er der brugt tricks af erfarne håndværkere.

Så hvis det er meningen at hænge lette gardiner på et letvægtsgardin, så bores huller til dowels på ikke-stive vægge på en sådan måde, at deres diameter er mindst 12 mm. I dette tilfælde bores der først med en tynd bore og derefter med en tykkere.

Det er bedre, hvis der anvendes flere typer øvelser, og denne proces vil forekomme meget omhyggeligt og gradvist i 3-4 trin til den nødvendige diameter. Endvidere indsættes ikke en sædvanlig dowel i det borede hul, men et fastgørelsesorgan i form af en sommerfugl, større i diameter, som, når den er skruet ind, er i stand til at åbne som sådan. Dette vil gøre det muligt for ham bedre at holde fast på gipsvæg eller skumbeton.

Billede af skruer med dowel butterfly.

For tunge strukturer med massive gardiner kan denne fastgørelsesmetode imidlertid ikke give denne pålidelighed, da disse materialers skrøbelighed ikke vil tillade, at dowel og skruen holdes under for høj belastning.

Derfor er det her først nødvendigt at fastgøre metalbjælken eller træbjælken til flyet, og kun derefter fastsætte beslagene på dem.

Endelig

Hængende gardiner på specielle enheder, der skal fastgøres til væggardinet.

Når du installerer tagskægget, skal du ikke glemme at hænge enhederne til gardiner og gardiner på det, ellers vil der ikke være mening i et sådant design. Nå, de, der har brug for yderligere oplysninger om dette emne, kan se videoen i denne artikel.

Sådan fastgøres tagene til væggen

Hjem »Vægge» Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen

Sådan hænger du en gardinstang til gardiner på væggen

Hængende tagskægget - den sidste fase af det "beskidte" arbejde, hvis gennemførelse er forbundet med en knock, boring, dannelse af cement eller mursten. Dens færdiggørelse betyder slutningen af ​​reparationen: Kun behagelige pligter forbliver efter det, det vil sige at dekorere rummet, arrangere møbler og skabe en individuel behagelig atmosfære.

Vinduesbeklædning

Eaves som tilbehør kan spille en aktiv rolle i interiøret eller tværtimod være skjult for visning. Under alle omstændigheder skal det modstå gardinens vægt, sikre draperiets plads i rummet, give mulighed for at bevæge sig - for at flytte fra hinanden, træk gardinerne.

Normalt er cornices fastgjort på parentes, boltet til en væg eller et loft. Arbejdet begynder med et valg af konstruktion og markering. Vejen til at hænge cornice afhænger af, hvilken type det er og hvor man skal hænge det.

Først bestemme højden af ​​placeringen af ​​dekorative strimler. I værelser med lofter på op til 3 meter hænger det tæt på loftet på loftet eller direkte på pladerne: Bygningens høje placering forlænger vinduet visuelt, hvilket gør rummet højere. I lejligheder er huse af prærevolutionær konstruktion i "Stalin" den øvre kant af gardinerne hævet 15-20 cm over vinduesåbningen. Kornet ligger på niveauet af fileter halvvejs mellem vinduet og loftet.

Længden af ​​rummet, som gardinerne skal besætte, skal være større end bredden af ​​vinduesåbningen - med en værdi fra 0,4 til 1 m. To målsætninger forfølges på denne måde at placere:

 • visuelt udvide rummet. Metoden er særlig effektiv, hvis rammen er placeret i slutningen af ​​rummet;
 • øge strømmen af ​​lys.

På brede panoramavinduer kan gardiner også hænge i justeringen - lyset piercerer dem vil understrege teksturen og mønsteret af stoffet.

Arbejdsordre

Strenge, stænger (rør) eller baguetter - Profiler med hængslede bøjler anvendes til fastgørelse af gardiner. Monter lejeelementerne med to eller tre beslag, som igen er monteret på væggene eller loftet.

Beslag - Beslag eller holdere er anbragt på sidefladerne. De er designet til at hænge profiler eller stænger med ringe. Loftbeslag er mere alsidige. Med deres hjælp udover de listede elementer er det muligt at indstille strengene. I dette tilfælde er beslagene udstyret med en spændingsmekanisme. Bærestænger eller strenge kan være to eller tre. En dobbelt profil bruges til at hænge gardiner og tunge gardiner, en lambrequin er fastgjort til den tredje bar - en ekstra øvre draperie grænse.

Sted for huller markerer i en afstand på 5-10 cm fra åbningernes lodrette grænser. Hvis det er nødvendigt, skal du sørge for et tredje hul, hvis hjørnet på bredden overstiger 2,5 m. Det er normalt placeret i midten. Det horisontale niveau af tagene kan ikke svare til nulafvigelse: linjen er ofte bundet til loftafsnittet. Hvis huset er gammelt, er væggene skævt, en vandret hængende plank vil disharmonisere med loftets kantkant.

Hullerne i loftet er lavet i en afstand af 150 mm fra vinduet, dette er minimumsgrænsen. Indrykning kan være mere, hvis du bruger en dobbelt eller tredobbelt cornice.

Boringen udføres ved lave omdrejninger af boret - ikke mere end 400 omdrejninger pr. Minut. Borens materiale og skarphed skal være passende for forholdene og forarbejdningsmiljøerne. Betonflader behandles med kantede øvelser. Til boring af metalplader er skæringsvinklen 117 o +1, hullerne i plastik er lavet med skarpere øvelser. Ved skærning af et pobeditværktøj er det nødvendigt at holde skærevinklen som specificeret af fabrikanten.

Dybden af ​​hullerne i væggene skal være mindst 50 mm. For referencepunktet tager de bundens grænse, og gipslaget tages ikke i betragtning. En polyurethan dowel indsættes i boret hul, skruet en beslag med en skrue. På denne måde modtage betinget aftagelig forbindelse. En mere universel metode er at vælge et skruehoved af denne størrelse, der passer ind i beslagets øjenlåg - så bliver det lettere at fjerne cornice i tilfælde af behov.

Montering på gipsplader og lofter

Hvis tagskægget skal fastgøres til loftet, som du planlægger at installere strækloftet på, skal du montere en ekstra base - tømmer. Dens tykkelse skal være tilstrækkelig til at modstå loftet tagger, men træ - ikke forstyrre spændingen af ​​filmen.

Installationsteknologi er som følger:

 • I stedet for den angivne armatur sættes de på filmens restriktive plastringe;
 • inde i dem skær forsigtigt (smeltede) huller;
 • fastgør tagene.

Beslag er fastgjort til gipsplader vægge ved hjælp af specialiserede dowels. De er udstyret med vidt divergerende klemkæber, som giver yderligere modstandsdygtighed over for lasten. Den maksimale masse, som en sådan montering kan modstå, er 8 kg. For en mere pålidelig forbindelse under gipspladen på scenen af ​​dens installation, vedlægges de et metalbånd eller en træskinne.

Sådan repareres loftet cornice

En integreret del af et hyggeligt værelse er veludstyrede gardiner. Moderne teknologi til fastgørelsestilbud til brug af vægkornet. Det er let fastgjort til loftet fra ethvert materiale, giver dig mulighed for at hænge gardiner og gardiner i flere rækker og er en dekorativ indretning af interiøret.

klassifikation

Gardinloft til gardiner

Takfladerne på loftet øger visuelt rummets højde og giver dig mulighed for at gemme sig bag gardinlaget, mindre mangler på væggene. Produkterne kan opdeles i flere typer.

 1. Træ kombineret med interiøret i klassisk stil.
 2. Metal - stærke tagskinner til registrering af værelser i moderne stil.
 3. Plast - lette og billige produkter, der kan forblive usynlige eller blive en indretning, hvis du bruger en slat.

Plast PVC Ceiling Eaves

Ved fastgørelsesmetode:

 • gennem hullet i dækket;
 • ved hjælp af parenteser og bøjler.

Ved profildesign:

 • enkelt række - har et spor til fastgørelsesgardiner;
 • multi-row - et system, der omfatter fra to til fire spor, som giver dig mulighed for at skabe en flerlags sammensætning af gardiner, tyl og lambrequins.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner, skal du finde ud af, hvilken vægt den er designet til. Under tyngden af ​​stoffet kan plastikskærerne bøje, for tunge gardiner er det bedre at bruge metalfastgørere.

Den nødvendige længde af cornice er nem at beregne: Du skal måle vinduesåbningen og tilføje 40 cm til den. Hvis vinduerne er arrangeret på en række, tilføjes 30 cm til åbningens bredde.

Afstanden til fjernelse af tagskægget fra væggen skal være tilstrækkelig, så de hængende gardiner ikke berører vindueskarmet, vindueshåndtag og batterier. Når den er fuldt åbnet, skal gardinerne helt frigøre vinduesåbningen.

Funktioner af installation til beton

Når du har valgt produktet, skal du beslutte dig for at rette loftet Installationen af ​​produktet til betonloftet begynder med en markering. Derefter skæres kløften strimlen til den ønskede længde med en hacksav. I enderne af dækket sættes på plastikpropper, der kommer i sættet.

Et hul til en selvdrejende skrue er boret midt på tagskægget, og der anvendes øvelser med to diametre - først ved skruen og derefter med en tyndere borekrone. Yderligere er disse huller lavet langs hele remmen. Deres trin er 60 cm. Hvis du har brug for at hænge tunge gardiner, er afstanden mellem fastgørelseselementer reduceret.

Til betonloft

Kronekanten påføres loftet parallelt med vinduesåbningen. Gennem hullet i midten er der et mærke på loftet, og hullet til dyvelen er stanset med en perforator. skrues fast. Juster stangen med niveauet, markér og bor de resterende huller. Dowel-neglene er fastgjort langs hele længden.

Installation af produktet på beslagene

Monteringsbeslag

Hvis installationen af ​​tagringene i loftet ikke er mulig, er den fastgjort til væggen med beslag. For at gøre det endnu nemmere, fordi du skal bore en masse mindre huller.

 1. Alle dele er samlet i et fælles design.
 2. Baren påføres på væggen på installationsstedet og fastgørelsespunkterne markeres gennem hullerne i parenteserne.
 3. Hul boret og indsat dowels.
 4. Tagene er fastgjort til væggen med skruer.

Installation til gipsplankloft

Fix loftet cornice på gipsvæg på to måder:

 • Installer pantelinjen under installation af den ophængte konstruktion.
 • Fastgør ankeret, hvis længde giver dig mulighed for at fange 5 cm af loftet.

Gipsplader

Strimlen til lysgardiner kan kun fastgøres til gipsvæggen ved hjælp af dowels "sommerfugle" og "paraplyer". Dette fastgørelsesorgan, efter skruetrykning i skruen, åbner og øger lagerområdet. Multi-tier design, han vil ikke holde. For et multi-dæk-dæk skal du markere punkter i loftet gennem hullerne i tagskægget og bore dybe ganger under ankeret.

En træstang boltet til loftet bruges som et bogmærke til cornice. Den må ikke stikke ud over gipspladen, og dens dimensioner skal overskride dimensionerne af loftet. Montering på tømmeret sker i henhold til fastgørelsesteknikken til betonloftet, men det er ikke nødvendigt at bore huller i det.

Sådan fastgøres til et strækloft

Installationsordning med realkreditlån

Montering af loftet cornice til stretch loftet er ret vanskeligt at gøre, fordi lærredet ikke er designet til belastningen. Det er nødvendigt at planlægge installation af fastgørelsesanordninger til gardiner på forhånd og på det valgte sted for at udfylde en træbjælke. Den nederste kant skal være flush med det strakte lærred. På filmen i stedet for bogmærket mærker er sat, er de monteret på taggrene.

Der er en anden metode til installation, det er mere kompliceret, men det giver den oprindelige udseende af strukturen. Strækloft er ikke installeret tæt på væggen, men indrykket, hvilket resulterer i en niche. Dens størrelse skal svare til størrelsen af ​​de installerede taggafler. Baren er fastgjort direkte på loftet. Et trætræ imprægneret med et antiseptisk middel er pakket i en tykkelse på 3-5 mm. På den fra eaves faste fixering profil for vinyl film. Efter spændingen af ​​lærredet bliver træbjælken helt skjult.

Montering af realkreditobligationer

Hvordan er montering og montering af plastloft, se nedenfor:

I loftet er cornice monteret som følger:

Monteringsvejledning: loftet plastikhorn, fastgørelse til loftet, væggen, mange fotos. hvordan man laver gardiner

Sådan hænger du et plastloft cornice?

Plastafskærmninger ser godt ud i værelser med moderne moderne interiør. Sådanne cornices er knyttet til loftet, så de bliver næsten usynlige, gemmer sig bag stoffet. Således lægges vægt på gardinerne selv og understreger deres skønhed og luftighed. Hængning af tagskæggene er ikke svært, og fastgørelsesstyrken er høj, så du kan glemme det indtil næste reparation.

Montering af plastik

I dag anvendes cornices til fastgørelse af gardiner, gardiner, tyl, gardiner, gardiner. Plastgardin stænger er lavet af høj kvalitet polyvinylchlorid. Produktet repræsenterer konstruktivt det hule dæk med flere arbejdslinjer.

Cornices er opdelt i:

Dobbelt række plastloft cornice

Komplet sæt af tagskæggene, redskaber der er nødvendige for arbejde

Det komplette sæt af loftet tagger omfatter:

 • Profileret plastikhorn. Fra bunden har det 1-3 spor, hvor kroge er indsat for at fastgøre gardinerne. Top plastelement er fladt.

Afhængig af producenten har hovedprofilen en længde på 1,2-6 m, hvilket gør det muligt at skabe kombinerede gardinstænger af forskellig længde. Ekstra varer kan savnes eller efterlades efter eget valg.

 • Drejeelementer. Takket være hjørnerne 90 og 45 grader er det muligt at danne gardiner af forskellige former og gardinstænger fra gardiner.
 • Særlige stik for at forhindre kroge i at falde ud af rillen. I tilfælde hvor det ikke er muligt at hænge kronen til loftet, anvendes beslag til fastgørelse til væggen.
 • Dekorative genstande. Disse kan være selvklæbende bånd, som er overlejret på forsiden af ​​plastprofilen mv.
 • Nødvendige værktøjer

  • Dowel skruer
  • nedstryger
  • Elektrisk boremaskine
  • Skruetrækker eller skruetrækker
  • Markør / blyant

  Sæt den overskydende kant ud. For at udføre arbejdet smidigt skal du bruge det ekstra hjørne.

  Sekvensen med montering af plastikafskærmninger gør det selv

  Det er ikke svært at hænge loftet cornice, men det er vigtigt at gøre alt korrekt, i en bestemt rækkefølge.

  1. Vi bestemmer placeringen af ​​taggrunde. For at gøre dette skal du skitsere en omtrentlig ordning, hvor længden af ​​hovedelementet vil afhænge. For roterende elementer, hvis der er sådan, er det nødvendigt at tage hensyn til den nødvendige afstand fra væggen.
  2. Hvis tagskæggene skal monteres i en ret linje langs vinduet, er alt her simpelt - ved hjælp af en hacksav til at afskære en profil af den ønskede længde i henhold til diagrammet. Hvis det er nødvendigt at hænge gardinet ikke i nærheden af ​​vinduet, men midt i rummet og linjen af ​​tagskægget vil få drejninger, så udarbejder vi en ordning. På den skærer vi de enkelte elementer af den ønskede længde og derefter hvert sæt separat.
  3. Til montering i loftet borer vi huller i profilen med en boremaskine, så skruerne holder profilen sammen med gardinet. Nogle gange har profilen allerede monteringshuller til montering. Efter fuldstændig installation af produktet bliver disse huller usynlige, så gør dem ikke sjældent. Den gennemsnitlige afstand mellem dem er 0,5 m.

  Tilbehør til plastloftlister

 • Vi fastgør profilen til stedet for den fremtidige vedhæftning og markerer med markøren de steder, der skal bores til skrue i skruerne.
 • Lav huller på de markerede steder i loftet ved hjælp af en elektrisk boremaskine, og indsæt plastdykninger indeni.
 • Dernæst anbringes plastprofilen igen på fastgørelsesstedet, skrues i alle skruerne igen. Profilen er ret fleksibel, men det er bedre ikke at sænke det pludseligt under installationen og holde det med hånden, så det ikke brister eller bryder.
 • Efter fastgørelsen af ​​hovedprofilen til loftet er de drejelige elementer monteret på samme måde, hvis de er tilvejebragt af ordningen.
 • Vi hopper over kroge til fremtidige gardiner langs de indre holder, hvilket begrænser deres bevægelse om nødvendigt til specielle stop og stik.
 • Vi klæber over plastiklisten med dekorative tape, som kan laves i enhver farve, der passer til indretningen af ​​rummet.
 • Efter montering af tagbøjlerne hænger vi gardinerne for at kontrollere om alt er gjort korrekt. Gardiner og gardiner er ret enkle at fastgøre til krogen i loftet cornice. Glidende gardiner skal være glatte og lette.
 • Plastisk gardinestang med drejninger

  Hvordan tilslutter loftet cornice til væggen?

  Fastgørelse på beslagene til væggen

  Det er umuligt at fastgøre en sådan cornice til suspenderet gipsplank eller stræklofter, så det er fastgjort til væggen.

  Fabrikanter foreslog dette problem og færdiggør tagpladerne med specielle beslag, som også er fastgjort med skruer med dykker, men til væggen.

  De øverste niveauer af beslagene kan have forskellige længder (10-30 cm), som gør det muligt at justere fjernelsen af ​​tagene fra væggen.

  Til beslagets øvre beslag er kronen fastgjort med speciel plastplatin. Beslagene er monteret i en afstand på 1-1,5 m, og 0,5 m fra hinanden, hvis tagskæggene er to-, tre-rækker med store massive gardiner.

  Plastaksler til træloftet er endnu nemmere at montere. Her er det nødvendigt at markere alt korrekt og rette designet med selvdrejende skruer. I brede skråninger skal hullerne udføres i to rækker.

  Hvis du planlægger at fastsætte lysgardiner eller gardiner til gipsloftet, er der ingen problemer. Men hvis de hænger i flere lag, massive gardiner for pålidelighed, er der fastgjort til væggen ved hjælp af parenteser, eller du skal bygge trælån. Fastgør realkreditlånet fra tømmeret til bundloftet i stedet for fastgørelsen af ​​den fremtidige cornice.

  Så det er ikke svært at suspendere tagskæggene korrekt og overholde de nødvendige trin i installationen. De dekorerede plastikskærme med egnede gardiner vil dekorere hele rummet.

  Nyttige tips

  • Før måling af vinduesåbningen foretages målinger af vinduesåbningen eller andet sted, hvor det skal monteres.

  Det vigtigste plus af plastikskærme - multifunktionalitet

 • Fastgørelse til væggen må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduer, så vi placerer den over 5 cm fra vinduets åbning.
 • Udførelse af tagskæggene skal være sådan, at gardinerne ikke rører fremspringet af vindueskarm, vindueshåndtag og batterier.
 • Taglængdenes længde vælges således, at vinduerne åbner helt og frit. Den anbefalede afstand fra vinduesåbningen til enderne af cornice er 30-40 cm. Denne værdi bør afklares afhængigt af gardinens tæthed og bredde, vinduets placering.
 • For tunge gardiner skal du bruge stærke plastikstænger med fastgørelse gennem hullerne i dækket.
 • Jo tyngre nettet, desto mindre bliver pitchen mellem monteringshullerne.
 • Sådan fastgøres tagene til væggen

  Sådan repareres loftet cornice

  En integreret del af et hyggeligt værelse er veludstyrede gardiner. Moderne teknologi til fastgørelsestilbud til brug af vægkornet. Det er let fastgjort til loftet fra ethvert materiale, giver dig mulighed for at hænge gardiner og gardiner i flere rækker og er en dekorativ indretning af interiøret.

  klassifikation

  Gardinloft til gardiner

  Takfladerne på loftet øger visuelt rummets højde og giver dig mulighed for at gemme sig bag gardinlaget, mindre mangler på væggene. Produkterne kan opdeles i flere typer.

  1. Træ kombineret med interiøret i klassisk stil.
  2. Metal - stærke tagskinner til registrering af værelser i moderne stil.
  3. Plast - lette og billige produkter, der kan forblive usynlige eller blive en indretning, hvis du bruger en slat.

  Plast PVC Ceiling Eaves

  Ved fastgørelsesmetode:

  • gennem hullet i dækket;
  • ved hjælp af parenteser og bøjler.

  Ved profildesign:

  • enkelt række - har et spor til fastgørelsesgardiner;
  • multi-row - et system, der omfatter fra to til fire spor, som giver dig mulighed for at skabe en flerlags sammensætning af gardiner, tyl og lambrequins.

  Hvis du vælger en gardinstang til gardiner, skal du finde ud af, hvilken vægt den er designet til. Under tyngden af ​​stoffet kan plastikskærerne bøje, for tunge gardiner er det bedre at bruge metalfastgørere.

  Den nødvendige længde af cornice er nem at beregne: Du skal måle vinduesåbningen og tilføje 40 cm til den. Hvis vinduerne er arrangeret på en række, tilføjes 30 cm til åbningens bredde.

  Afstanden til fjernelse af tagskægget fra væggen skal være tilstrækkelig, så de hængende gardiner ikke berører vindueskarmet, vindueshåndtag og batterier. Når den er fuldt åbnet, skal gardinerne helt frigøre vinduesåbningen.

  Funktioner af installation til beton

  Når du har valgt produktet, skal du beslutte dig for at rette loftet Installationen af ​​produktet til betonloftet begynder med en markering. Derefter skæres kløften strimlen til den ønskede længde med en hacksav. I enderne af dækket sættes på plastikpropper, der kommer i sættet.

  Et hul til en selvdrejende skrue er boret midt på tagskægget, og der anvendes øvelser med to diametre - først ved skruen og derefter med en tyndere borekrone. Yderligere er disse huller lavet langs hele remmen. Deres trin er 60 cm. Hvis du har brug for at hænge tunge gardiner, er afstanden mellem fastgørelseselementer reduceret.

  Til betonloft

  Kronekanten påføres loftet parallelt med vinduesåbningen. Gennem hullet i midten er der et mærke på loftet, og hullet til dyvelen er stanset med en perforator. skrues fast. Juster stangen med niveauet, markér og bor de resterende huller. Dowel-neglene er fastgjort langs hele længden.

  Installation af produktet på beslagene

  Monteringsbeslag

  Hvis installationen af ​​tagringene i loftet ikke er mulig, er den fastgjort til væggen med beslag. For at gøre det endnu nemmere, fordi du skal bore en masse mindre huller.

  1. Alle dele er samlet i et fælles design.
  2. Baren påføres på væggen på installationsstedet og fastgørelsespunkterne markeres gennem hullerne i parenteserne.
  3. Hul boret og indsat dowels.
  4. Tagene er fastgjort til væggen med skruer.

  Installation til gipsplankloft

  Fix loftet cornice på gipsvæg på to måder:

  • Installer pantelinjen under installation af den ophængte konstruktion.
  • Fastgør ankeret, hvis længde giver dig mulighed for at fange 5 cm af loftet.

  Gipsplader

  Strimlen til lysgardiner kan kun fastgøres til gipsvæggen ved hjælp af dowels "sommerfugle" og "paraplyer". Dette fastgørelsesorgan, efter skruetrykning i skruen, åbner og øger lagerområdet. Multi-tier design, han vil ikke holde. For et multi-dæk-dæk skal du markere punkter i loftet gennem hullerne i tagskægget og bore dybe ganger under ankeret.

  En træstang boltet til loftet bruges som et bogmærke til cornice. Den må ikke stikke ud over gipspladen, og dens dimensioner skal overskride dimensionerne af loftet. Montering på tømmeret sker i henhold til fastgørelsesteknikken til betonloftet, men det er ikke nødvendigt at bore huller i det.

  Sådan fastgøres til et strækloft

  Installationsordning med realkreditlån

  Montering af loftet cornice til stretch loftet er ret vanskeligt at gøre, fordi lærredet ikke er designet til belastningen. Det er nødvendigt at planlægge installation af fastgørelsesanordninger til gardiner på forhånd og på det valgte sted for at udfylde en træbjælke. Den nederste kant skal være flush med det strakte lærred. På filmen i stedet for bogmærket mærker er sat, er de monteret på taggrene.

  Der er en anden metode til installation, det er mere kompliceret, men det giver den oprindelige udseende af strukturen. Strækloft er ikke installeret tæt på væggen, men indrykket, hvilket resulterer i en niche. Dens størrelse skal svare til størrelsen af ​​de installerede taggafler. Baren er fastgjort direkte på loftet. Et trætræ imprægneret med et antiseptisk middel er pakket i en tykkelse på 3-5 mm. På den fra eaves faste fixering profil for vinyl film. Efter spændingen af ​​lærredet bliver træbjælken helt skjult.

  Montering af realkreditobligationer

  Hvordan er montering og montering af plastloft, se nedenfor:

  I loftet er cornice monteret som følger:

  Vi fastgør taggitter til gipsplader vægge

  Når reparationen er næsten færdig, forbliver det ganske lidt - for at give et komplet kig på værelset. Gardinerne hjælper med at dekorere det smukt og æstetisk. Men for dette skal du vedhæfte til væg- eller loftkornet.

  I dag bruger mange mennesker gipsvæg som færdigmateriale i deres lejligheder. Dette er et meget praktisk materiale, men det har en meget vigtig funktion - det er ret skrøbeligt. Det er på grund af dette, at store og tunge genstande kun kan hænge på en gipsplademur, hvis visse anbefalinger følges.

  optioner gesimser

  En integreret del af ethvert indvendigt rum er en cornice. Vinduets udseende afhænger direkte af udseendet, såvel som integriteten af ​​den visuelle opfattelse af rummet som helhed.
  Når du vælger typen af ​​cornice, skal du holde dig til samme stil og idé om interiøret. Udvælgelsen af ​​dette dekorative element er baseret på dette.
  I dag er der følgende muligheder for taggrunde:

  • træ. Ofte bruges til indretning. Der er et stort antal muligheder for deres fremstilling. De er i perfekt harmoni med møblerne og skaber dermed et komplet ensemble. Bedst understreger vinduets åbning og skaber komfort i huset;
  • metal. Sådanne produkter kan være fremstillet af rustfrit stål eller aluminium. Metal cornice vil introducere i den indre rigor og conciseness. Mest egnet til design af kontorer;

  Vær opmærksom! Sådanne cornices indeholder ofte smedede elementer, figurerede tip eller prim detaljer. Alt dette vil give vinduet åbning et unikt udseende. De vil perfekt supplere stilen "Rococo" eller "Empire."

  • plast. De mest praktiske og billige elementer i vinduesåbningen. På grund af det brede udvalg af farver passer de perfekt ind i ethvert interiør, herunder design "under træet".

  Desuden kan tagskærmen være:

  • enkelt række Den bruges meget ofte og er perfekt til tykke gardiner;
  • to rækker. Det bruges, hvis det er nødvendigt at skabe en "duet" af gardiner og tulles;
  • tre-rækken. Perfekt, hvis du vil bruge det originale eller ikke-standard vinduesdesign. Oftest fundet i tandem med lambrequin.

  Også på konfigurationen af ​​elementerne i cornice kan være:

  • runde. Denne konfiguration betragtes som den mest almindelige.

  Vær opmærksom! I dag har den runde konfiguration en bred vifte af produktionsmuligheder. Med sin hjælp kan du effektivt fremhæve en vinduesåbning, behageligt overraskende dine gæster!

  • fleksible profilskinner. På grund af muligheden for at bøje produktet, kan du unikt dekorere et klassisk element i rummet som et vindue. I dag er vinklede fleksible designs meget populære, som bruges i en duet med romerske eller japanske gardiner;
  • baguette. Hovedforskellen fra andre konfigurationer er tilstedeværelsen af ​​en dekorativ strimmel, med hvilken fastgørelsen af ​​gardiner er skjult. Det bruges meget ofte i en situation, hvis monteringen er lavet til loftet.
  • streng. De betragtes som en universel og klassisk måde at dekorere et vindue på. Denne konfiguration passer perfekt ind i ethvert interiør.
  • dæk gardin stænger. De er vant til at fastgøre lange gardiner. Oftest lavet af aluminium eller PVC. I deres design indeholder en rille, som vil blande rullerne med kroge. De har også specielle stik, der forhindrer muligheden for, at rullerne falder ud af det bevægelige fastgørelsessystem.

  Træ taggrunde

  Sådan hænger du en gardinstang til gardiner

  Efter at have købt nye og smukke gardiner, skal du passe på deres installation. Før den første fase kan en uerfaret person have mange spørgsmål. Sådan hænger du cornice? På hvilken afstand fra væggen (eller loftet) skal gardinerne ende? Hvad skal man overveje, når du monterer gardinelænderne med dine egne hænder? Er det svært at gøre det selv? Vi vil forsøge at besvare disse og andre spørgsmål i denne artikel.

  Installationsproceduren for tagskæggene er ikke særlig kompliceret, det vigtigste er at følge en klar sekvens og kende nogle nøgle nuancer. For hurtigt at opfatte de oplysninger, der præsenteres nedenfor, indeholder artiklen et billede og en video af denne proces.

  Trinvise instruktioner til montering af gardinstang

  Til at begynde med er det værd at nævne, at der er flere sorter af gardinstænger: metal, plast, træ og snor. Ved fastsættelse af metode - væg og loft. De mest populære og overkommelige af dem er dobbeltside metal gardin stænger. De sælges i alle hardware butikker. Hvad angår dem, vil der blive skrevet yderligere instruktioner.

  Efter at have købt tagskægget skal du pakke det ud. Ved hjælp af en skarp genstand frigiver vi den fra pakken og adskiller flere små pakker med kroge, klip, ekstra dekorative elementer, ringe og fastgørelsesdele fra den.

  Dernæst skal du lægge cornice foran vinduet langs væggen. For at installere det med succes skal du være opmærksom på alle detaljer.

  Vi sætter på alle de dekorative elementer og parenteser. I denne form forsøger vi konstruktionen til det sted, hvor installationen er planlagt. Når du vælger et sted, er det nødvendigt at overveje følgende punkter: tagene skal ikke fastgøres mod væggen, og hvor ledningerne af de afskårne hjørner er placeret.

  Hvis det er nødvendigt, skar vi tagrøret til den ønskede størrelse, så den passer perfekt i længden. Endnu en gang forsøger vi på stedet for yderligere installation. Dernæst skal du starte formonteringen.

  For at gøre dette sætter vi beslaget på røret og fixer det med små skruer. Skruerne skal skrues usynligt, det vil sige at deres hætter forbliver i den øvre del af beslaget, og når du installerer tagskæggene, så du på loftet. Tag derefter ringene og læg dem på røret. Derefter fastgør vi mellembeslaget (hvis det leveres af designet) såvel som det første.

  Sæt derefter igen det rigtige antal ringe. Og til sidst fastgør den tredje beslag. Ved fastgørelse af alle holdere på røret er det nødvendigt at kontrollere, at rørsømmen er rettet mod vinduet. Hvis han bliver på bunden eller i fronten, så bliver han bemærket. I slutningen af ​​niveauet ser vi parallelliteten af ​​alle de faste beslag i forhold til hinanden. Hvis parallelismen er brudt, skal du justere beslagene til den ønskede position.

  Næste trin er markup. Marker monteringsstedet for tagskæggene. Det skal være symmetrisk for vinduet og væggen og ligger på en lige afstand fra loftet og vinduets skråninger. Vi markerer med en blyant de steder, hvor det bliver nødvendigt at bore huller til fastgørelsesbaser. Tjek alt igen.

  Dernæst bor huller til dykker på de markerede steder. Så hammer vi dowels i dem. Ved boring kan der opstå nogle problemer, nemlig at komme ind i armeringen (i så fald tage borren for metal og bore armeringen med det) eller komme ind i det tomme rum.

  Derefter fastgøres skruerne ved hjælp af skruer på væggen.

  Vi fastgør beslaget til fikseren, og stram det derefter med sekskantet.

  Vi fortsætter montering af cornice med egne hænder og kommer til det vigtigste - til direkte montering af cornice på fastgørelseselementerne. Vi tager tagskægget og bringer det til monteringsbasis og derefter fastgør fikseringshætten. Dette fuldender installationen.

  For klarhed, tilbyder vi at se en video tutorial, der vil hjælpe dig med at besvare spørgsmålet om, hvordan man hænger en gardinbane til gardiner.

  Godt emne termopaneler! Hurtig varm og pålidelig! Der er også ceramobeton termopaneler, der gjorde kontoret bare køligt.

  Jeg byggede et hus af belukket beton, og jeg skal sheathe udenfor med termopaneler. Hvem har allerede monteret dem? Hvordan er resultaterne? Eller det kan være nemmere og billigere at lave en våd facade, selvom det ikke er det.

  Tak for de detaljerede instruktioner! På min dacha ligger bare en gammel vaskemaskine. Det vil være nødvendigt at bruge en motor fra den til at skabe en emery maskine. Entydighed.

  En interessant design beslutning, noter! Det eneste, der ikke var behageligt af det han så på billedet, er, at en sådan flise bruges som et forklæde i køkkenet. Meget godt

  Denne stil mindede mig meget om den store Gatsby-film, hvor interiøret i huse og lejligheder i 1930'erne blev dekoreret meget luksuriøst og pompøst. Det var selvfølgelig en prærogativ.