Sådan bestemmes kvaliteten af ​​strækloftet

Ønsker du at installere stræklofter? For at gøre dette har du afsat et vist beløb fra budgettet og forventer, at dette design sikkert vil dekorere dit interiør. Kvaliteten af ​​stræklofterne ser ud til at være naturlig for dig, og du overvejer kun de typer teksturer, farve og sammenligne priser for installationstjenester? Men ikke alt er så simpelt. For de profane i reparationen er der et helt system af bedrageri, når du tilbydes for dine penge absolut lav kvalitet eller lav kvalitet varer.

Citat fra internettet: "Installeret for 2 måneder siden lofter og lider af ubehagelig og muligvis skadelig lugt. I stedet for de lovede belgiske lofter løb de ind i en kinesisk falsk. SES (sanitetsepidemiologisk station), hvor du kan bestille en undersøgelse, spørger, hvilke stoffer der skal søges efter. Jeg er ikke en kemiker. "

Dette er et af de typiske tilfælde. Det firma, som kontrakten blev indgået med, lovede at installere lofter af høj kvalitet og dyrt materiale. Men da klienten ikke er ekspert i denne sag og ikke vil kunne bestemme forfalskningen, installerede hun en lavkvalitets loftsfilm.

Efter at have installeret lofterne eroderede den ubehagelige lugt ikke fra lokalerne, og for at bevise deres sag og fange svindlere skal den bedragerede kunde bestilte en ekspertundersøgelse, hvilket ikke er så let.

Kontrol af kvaliteten af ​​stræklofter

PVC film - dette er faktisk lærredet, som strækkes i loftet og er designet til at fungere som dets dekoration. Nu er markedet repræsenteret af et stort udvalg af producenter og mærker.

De dyreste og højeste lofter er selvfølgelig franskmændene, som var de første til at introducere på markedet teknologien til at strække materialet i loftet, skjule kommunikationen og omkostningerne ved hovedfladen under den. Med overlegenes ret bestemmer de prisen og er ansvarlige for den høje rang - de ledere der giver garanti for hver enkelt produkts rolle. Hvis der ikke er skarpe noter i din tegnebog, skal du give sælgerne 700-500 rubler per kvadratmeter. klud stræklofter mærke Barrisol eller Extenzo, så skal du se på billigere PVC-film.

Lidt billigere end fransk sengetøj er tyske stræklofter. Deres førende producent, Renolit, garanterer kvalitet og et bredt udvalg af farver. Men disse lofter er luksus, som henholdsvis afspejles i deres prispolitik (fra 800 til 1200 rubler per kvadratmeter).

Russiske og kinesiske producenter markedsfører aktivt deres produkter på byggemarkedet. Deres film er ikke så slemt, men selvfølgelig har de deres egne nuancer. Den største fordel ved disse lofter til en gunstig pris. Du kan investere i mængden på op til 700 rubler per kvadrat. m lærred. Men hvad angår kvalitet er det svært at besvare utvetydigt. Hvad der hedder, bør der være en flair for kunderne.

"Det er klart og ikke fornærmende, hvis jeg frivilligt tager kinesiske lærred til en lavere pris ved at vide, at de er af lavere kvalitet. Men at betale for kvalitet, men det er ikke klart, hvad jeg skal få, jeg er slet ikke klar, "siger en bruger af en populær byggeportal.

Læs mere om de komparative egenskaber af stræklofter fra førende producenter i vores tidligere artikel.

Hvordan man prøver at genkende stræklofter af høj kvalitet?

Her er de vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, når du køber.

 • Lugt. Selvfølgelig er duften til stede i alle lærredene, ligesom noget nyt produkt. Men lofter fra førende europæiske producenter vil ikke længere udstråle en subtil ubehagelig kemisk lugt efter 12 timer.
 • Ensartethed og ensartethed af farve. Teksten i lærredet skal være ensartet, ikke strimmel.
 • Glat overflade. I blanke PVC-film skal den reflekterende overflade være meget høj, og i matte må der ikke forekomme blænding under spænding.

INTERESSANT

I nogle tilfælde anbefaler producenterne at forsøge at "læse avisen" i afspejling af strakte lofter.

 • Ensartet tykkelse af en klud ved strækningen.
 • Lifetime klæder. Det varierer fra forskellige producenter, men det digitale stik starter om 10 år.
 • Mærkning. Dette spørgsmål er meget vanskeligt. For eksempel er hver kludklip af Clipso-banen nødvendigvis stemplet. Desuden skal filmene leveres i branded kasser, på dokumenterne for de varer, du skal søge efter et holografisk klistermærke med varemærket logo. Men ikke alle producenter mærker deres lærred. Hvis dette ikke er tilfældet, kan sælgere ofte ikke nægte selv en berigelse ved at sælge til en køber et uklart Kina under dække af høj kvalitet i Europa.

VIGTIGT
Den allerførste metode til at kontrollere stoffets forfalskning skal være kendskabet til bredden af ​​filmen. For eksempel kan russiske lofter ikke strækkes bredere end 1,4 m. Frankrig lover en bredde på op til 2 m, og Kina har for eksempel den største indikator for bredde - op til 5 m.

Tricks af installatører, sælgere af stræklofter

Nogle købere på forhånd ønsker at forberede sig på reparation og nye problemer. De studerer oplysninger, læser anmeldelser. For dem og for dem, der simpelthen ikke ønsker at blive narret, vil vi beskrive de vigtigste tricks af skruppelløse strækophængere.

 • "Jeg læste, at europæiske lofter er bedre end vores indenlandske og kinesiske. Nå forstod jeg det allerede i fortiden, i det mindste intuitivt. Men der er en fangst. Under det europæiske mærke viser det sig, at kineserne ofte sælges. Det var det, jeg ikke engang tænkte på, hvilket også kunne være sådan, "klager Svetlana Komarova. Hun fortalte os den nemmeste måde at snyde på, når en bedragerisk virksomhed sælger billige varer under dække af dyre.

Hvordan man undgår at blive et offer for bedragerne?

Vis at du kender egenskaber, materialer, føler dig selvsikker i dette emne. Stil mange spørgsmål om de komponenter, der skal bruges under installationen, sammenlign priser.

 • Snyd i prisen

Vi er alle ivrig efter billige. Men det er værd at huske, fri ost er kun i en musefælde. Nå, kan ikke koste et meter strækloft under købet. Prisen inkluderer ikke kun selve lærredet, men også omkostningerne ved transport, betaling til installatører, kontorudgifter og forbrugsstoffer. Det viser sig, at en sjov pris i annoncen loftet fra 299 p., Til sidst vokser op til 1000 rubler per kvadratmeter.

BEMÆRK
Ægte virksomheder med navnet går aldrig til sådanne tricks. I prisen for kvm. strækloft medregnet straks alle yderligere omkostninger. Og prisen selv for det laveste kvalitetstrækloft skal starte fra 500 rubler.

 • Men ikke kun som en film kan være et trick. Næste ting, der skal kontrolleres, skal være - profil og monteringssystem. Det adskiller sig også i pris og produktionsmaterialer. For eksempel, baguette. Der er profiler af varierende grad af stivhed. Desuden er jo højere stivheden, henholdsvis den mere holdbare konstruktionen, at være. Du kan spare lidt ved at vælge en skrøbelig plastikprofil, og derefter geninstallere lofter for andre penge, hvilket plast osv. Ikke kunne holde.

konklusion

Kvalitet er ikke billig. Men omkostningerne ved lærredet, installationsarbejdet, komponenterne vil betale et smukt, resistent og højkvalitets stretchloft.

Se videoen om, hvilke producenter af suspenderede lofter gemme:

Hvordan skal man kontrollere, at strækloftet sætter høj kvalitet?

Omkostningerne til loftslofter i dag er ret høje, så klienten har ret til at kræve deres højkvalitetsinstallation.

Installation af baguetter og klæder skal ske i nøje overensstemmelse med en bestemt teknologi. Ellers kan selv en lille fejl forårsage en omarbejdning eller endog fuldstændig demontering af spændedækslet.

På trods af at en person, der kommer ind i et rum med et strækloft, oplever positive følelser fra ændringer i design af et rum, skal man nøje vurdere kvaliteten af ​​håndværkernes arbejde.

Kun en sådan tilgang garanterer mere eller mindre en lang levetid for lærredene, og du bliver ikke skuffet over dit valg efter flere år efter installationen. Følgende anbefalinger hjælper dig med at kontrollere mesterens produktion og arbejde korrekt.

Kvalitetskontrol inden arbejdet påbegyndes

Til at begynde med bør kontrol udøves fra begyndelsen af ​​arbejdet. Nemlig med kvalitetskontrol levering. Kontroller de dokumenter, som ordren svarer til, der er angivet i kontrakten.

Hvis dette ikke sker i tide, er der risiko for at installere et web, der har forskelle fra den bestilte type. Årsagen kan være uopmærksom, når den sendes fra lageret, fraværet af denne type lærred eller målrettet udskiftning af dyrere materiale.

Kontroller dokumenterne for stoffets eller filmens levetid. Det skal være mindst 10 år. For kendte producenter angives en periode på 12 år eller derover.

Se også det holografiske klistermærke på pakken, som indeholder logoet til dit valgte mærke. Hvis der ikke findes et sådant klistermærke, så er det sandsynligt, at du forsøger at glide materiale fra en anden fabrikant.

Tilstand overvågning efter stretching

I begyndelsen af ​​arbejdet er der monteret en særlig baguette på væggene, hvorpå lærredet spændes.

Samtidig opvarmes rummet med en varmepistol. Opvarmning hjælper med at blødgøre filmen og øge dens elasticitet. I tilfælde af klud anvendes en varmepistol ikke.

Prøv at visuelt inspicere belægningen efter at have strækket materialet. Vær opmærksom på følgende nuancer.

Vores firma har været på Surgut-markedet i mere end 6 år, vi giver en 3 års garanti på installation af lofter og 10 år på lærred, hvordan vi gør vores arbejde kan findes i artiklen "Professionel installation af stræklofter i Surgut" eller ringe til os (3462) 630-487, og vi vil gerne svare på alle dine spørgsmål!

En af de mest populære tjenester bestilt fra os med installation af loftet i huse og lejligheder er installationen af ​​LED-stripe lys, det kan give et unikt og smukt udseende til ethvert rum.

Vi installerer også alle typer armaturer i loftet. Desuden kan vi medbringe prøver af armaturer direkte til dit hjem, så du straks kan se om de passer til dit nye loft. Ring til os på (3462) 630-487 og vi besvarer alle dine spørgsmål!

Synlige fejl

Efter omhyggelig undersøgelse af loftet skal du sørge for at følgende fejl mangler:

 • Manglende folder og rynker. Hvis stretching og skæring blev gjort korrekt, så skulle der ikke være sådanne fejl.
 • På lærredene er der ingen sag. Hvis de er til stede, selv ubetydelige, så med et udkast vil filmen "spille" og holde sig til overfladen af ​​udkastet.
 • Der er ingen huller og nedskæringer. Der bør ikke være nogen nedskæringer selv på steder, hvor varmeledningerne er omgået.
 • Loftet har en ujævn tæthed. Dette kan bestemmes af den ujævne belysning.
 • Farvefarvene skal svare til den angivne i kontrakten. Over hele området af strækloftet skal have den samme nuance.
 • Der må ikke være pletter, pletter, ridser eller mærker fra installatørens hånd på lærredet.
 • Fixtures armaturer skiller sig ikke ud fra mængden. Forskellige former for buler, depression og rynker bør være fraværende.
 • Ved montering af belysningsenheder er der monteret isoleringsringe, der beskytter materialet mod smeltning. Deres tilstedeværelse er obligatorisk for alle enheder. De må ikke gå ud over grænserne for installationsstederne.
 • Der bør ikke være store huller mellem væggen og det strakte lærred.
 • Hvis du har valgt at installere blankt lærred, skal du kontrollere det omtrentlige refleksionsniveau.

Tilstedeværelse af sting

Nogle gange er der situationer, hvor bredden af ​​rummet overstiger loftets bredde. Dette sker normalt ved installation af filmdug. I disse tilfælde svejses flere bånd sammen.

Teknologisk søm udføres på specialudstyr, så der er ingen grund til at frygte for dens holdbarhed. Kontrakten eller projektet skal angive antallet af sømme og deres placering. Tjek det ud.

Hvis der var flere sømme, så var sandsynligvis materialet underlagt udskiftning.

Dette kan tyde på, at han allerede var strakt og strakt andetsteds. Disse malerier har typisk mindre elasticitet.

Ofte når vi installerer lofter i soveværelser, haller og stuer, laver vi også ekstra lydisolering af strækloftet, nu vil du ikke være bange for en høj lyd fra dine naboer ovenfor.

Udover lydisolering har ejere af lejligheder på de øverste etager i højhuse samt bor i deres egne huse og hytter en populær service til termisk isolering af stræklofter. Vi hjælper med at bevare varme (eller afkøling) i huset og med det penge, du kan bruge til opvarmning eller aircondition Ring til os på (3462) 630-487 og vi besvarer alle dine spørgsmål!

Kontrollér, før du installerer en dekorativ sokkel

Indtil installatørerne har limet en dekorativ sokkel, skal du kontrollere kvaliteten af ​​påfyldningsmaterialet i baguetter omkring rummets omkreds. Det sker, at mesterne som følge af hastet kan forlade nogle fejl, og soklen maskerer dem.

Overvej stadig et øjeblik. Den dekorative sokkel skal limes til væggen, men ikke til selve materialet. Dette er strengt ikke tilladt.

Kunde Tips

For at beskytte dig mod konsekvenserne af at installere et lavt loftsloft, skal du forsøge at opfylde følgende betingelser:

 • Vælg et gennemprøvet firma med positive anmeldelser i dette område. Virksomheden bør også udføre eftergaranti vedligeholdelse af hævede lofter.
 • Sørg for at indgå en aftale med det firma, hvor dine rettigheder maksimalt beskyttes.
 • Vær ikke nærig. Vælg højkvalitetsmateriale fremstillet i Frankrig, Belgien, Tyskland. Det vil tjene dig meget længere, og der vil ikke være nogen klager over kvaliteten.
 • Fastgørelsessystemet er bedre at vælge harpoon type. Hun kan genbruges. Det bør heller ikke reddes, fordi baguettens kvalitet afhænger af hele strukturenes holdbarhed.
 • Kontroller altid det materiale, der leveres til dig, da der ofte opstår fejl under levering.

Gennemførelsen af ​​ovenstående anbefalinger hjælper dig med at undgå de ekstra omkostninger ved reparation af strækloftet, hvilket vil spare dig for en forandring af stemningen til det værste.

Og det er ikke nødvendigt at hele tiden gå til herrene og forstyrre dem. Det er nok bare at kontrollere kvaliteten af ​​arbejdet.

Kundeanmeldelser

"Jeg bestilte installationen af ​​et strækloft i et af værelserne i min lejlighed. Håndværkerne gjorde arbejdet meget hurtigt, om få timer. Men efter færdiggørelsen bemærkede jeg, at der var en mærkelig kemisk lugt i lejligheden. Mesterne sagde, at om et par dage ville alt passere. Men en uge er gået, og den ubehagelige lugt er forblevet. Jeg læser, at denne lugt udsender PVC-film af dårlig kvalitet. Jeg konkluderede selv, at indtil installationstidspunktet vil jeg kontrollere materialets overensstemmelse med det, jeg bestilte. Det er godt, at arbejdet hidtil er blevet udført i kun et af værelserne. "

Nadezhda, 42 år gammel.

"Efter at have gennemført ordren til at installere strækloftet i et landhus, kontrollerede jeg personligt kvaliteten af ​​installationen, da jeg har nogle ideer om byggearbejdet. Der blev identificeret mindre mangler. Især blev der slået en slids mellem væggen og opvarmningsrøret, og i nærheden af ​​en af ​​væggene var der snavsede pletter på det snehvide materiale. Disse mangler installatører elimineres bogstaveligt 15 minutter. Derefter skilt vi venner. Jeg vil anbefale dette firma som ansvarlige og ærlige entreprenører. "

Nikita Vladimirovich, 61 år gammel.

"Jeg vil advare alle mennesker, der står over for installationen af ​​stræklofter for første gang hjemme. Da jeg blev bragt til materialet, besluttede jeg først og fremmest at kontrollere dens overholdelse af kontrakten. Det viste sig at bevidst udført en sådan test. På lageret blandede de rullerne og bragte mig helt forskellige lærred. Her var ikke engang herrene skylden, men forvirringen kom bare ud. Hvis han forlod alt til herrene, ville problemerne være hos mig og dem. Og lige lavet en erstatning inden for en time. Kontroller altid den ordre, du har lavet. "

Sådan bestemmes kvaliteten af ​​lærredens stræklofter: anbefalinger og tips

Stretchloft - en af ​​de mest almindelige typer af finish på grund af dets egenskaber: styrke, lethed ved vedligeholdelse, evnen til at skabe forskellige former og typer af design. Derudover er belægningen universel og monteret på alle baser: træ, plast, gipsvæg, beton. Installation kræver en ansvarlig tilgang samt udvælgelsen af ​​lærredet på stil, form, design, materiale og tekstur. Desuden står forbrugeren over for en vanskelig opgave - køb af en belægning af god kvalitet. Det er i øjeblikket, at alle spørger spørgsmålet om, hvorledes man skal bestemme det og hvad man skal kigge efter, når man vælger et lærred?

Hvad skal man se efter?

Den primære opgave er at vælge et lærred af høj kvalitet, så det har et attraktivt udseende og er kendetegnet ved en lang levetid, ikke sundhedsskadelig og opfylder kravene til den. Lad os se nærmere på, hvordan man bestemmer kvalitetsniveauet.

klud

I første omgang er der lagt vægt på materialets inspektion. Producenten af ​​film- og strækloftet er forskellige virksomheder. Derudover er produktionen forskellige teknologier. Filmen er produceret af firmaer fra lande som: Tyskland, Frankrig eller Belgien, og lofterne er lavet på russiske fabrikker. Denne adskillelse skyldes økonomiske fordele, da arbejdet på stedet er billigere. Derudover spiller rationalitet en rolle. At opbygge et loft på stedet er lettere, da rummet er målt. At købe en film giver ikke det ønskede resultat, fordi du også har brug for en monteringsstruktur, som er oprettet under rummets parametre.

Høje loftsoverflade - nøglen til lang levetid

Stoffer af høj kvalitet fremstilles i Tyskland eller Frankrig. Højt niveau er vist af produkter fremstillet i Kina på grundlag af Belgiens licens. Malerierne, der gør russiske virksomheder mere overkommelige, men de er dårligere i kvalitet. Og den sidste parameter er afgørende, da belægningen ikke udsender fremmede lugt, selv når overfladen er opvarmet, hvilket ofte er tilfældet ved installation af lofter.

Når du vælger en hvid loftoverflade, skal du være opmærksom på, at skyggen skal være "varm", og i intet tilfælde blålig eller "kold", føles belægningen som et stof i stedet for at rustle som en plastpose. Glatte valgmuligheder for tekstur skal svare til spejlet. I tilfælde af at materialet, som de er lavet af, er dårligt, så er refleksiviteten utilfredsstillende.

Selv en højkvalitets loftbelægning udsender i første omgang en bestemt lugt, som forsvinder, efter at installationen er afsluttet.

Overholdelse af produktionsbetingelserne

Spændingsstrukturer laves i overensstemmelse med de nødvendige standarder. Produktionsværksteder er udstyret med et specialiseret forsynings- og udsugningsanlæg, der er udstyret med den nødvendige luftfugtighed, temperaturparametre på 25 grader Celsius. Dette sikrer produktion af film af højeste kvalitet. Men ikke alle virksomheder overholder de krævede betingelser.

Spændingsindstillingssystem

I dag er der mange muligheder for montering af strækloftet. En af de mest moderne måder, som er i stand til at levere et højt niveau af kvalitet, harpun. Sidstnævnte er en speciel type lås, hvis installation foregår omkring omkredsen af ​​loftet. Det er fastgjort i en baguette, som er installeret på samme måde omkring rummets omkreds. En sådan lås er kendetegnet ved, at den tillader at udføre demontering uden unødige vanskeligheder. For eksempel, hvis lejligheden blev oversvømmet med naboer ovenfra, og du skal dræne vandet fra loftet. Belægningen er i stand til at holde op til hundrede liter og ikke lade vand ind i rummet. Sådan fastgørelse er nøglen til en lang levetid.

Harpoon mount en af ​​de bedste og mest innovative

Stræk loft søm

Det er ikke altid muligt at montere et sømløst loft. Dette skyldes størrelsen af ​​rummet. Nogle mennesker har fordomme, der vedrører sømmen, de tror, ​​at leddene svækker loftets egenskaber. Faktisk er det ikke. Højkvalitetsfilm fremstillet i Tyskland eller Frankrig har en lille bredde af belægningen, og stræklofter lavet af dem sutureres.

Det er vigtigt! Vær opmærksom på tilstedeværelsen eller fraværet af en søm, men til kvalitet. Hvis en højkvalitetsinstallation udføres, er sømmen ikke mærkbar og påvirker ikke belægningens egenskaber.

For at spidsen skal være god kræver det brug af specialiseret dyrt udstyr, som de fleste virksomheder ikke har, hvilket afspejles i udseendet af loftsbeklædningen.

Certifikater og specifikationer for lofter af høj kvalitet

Når du vælger spændeklude, skal du være opmærksom på tilgængeligheden af ​​de krævede dokumenter, certifikater, herunder produktets fulde overensstemmelse med SES-standarder.

Loftbelægningen må ikke indeholde phenolholdige komponenter. Dette element siger, at over tid vil belægningen begynde at udlede en ubehagelig lugt, som er sundhedsskadelig. I mangel af skadelige komponenter i materialet udstedes en udtalelse af en specialiseret enhed.

Det er vigtigt! Manglen på certifikater eller manglende overholdelse af de nødvendige standarder, der gælder for sammensætningen og produktionsteknologien, tyder på, at produkterne ikke er gode nok og kan ødelægge det æstetiske udseende af rummet efter et stykke tid og endda skade sundheden.

Lignende certifikater skal leveres med produkter af høj kvalitet.

Ved bestilling af lærred fra udlandet skal være til stede:

 • på de kasser, hvor varerne er pakket, mærkevarer;
 • på emballagen - bånd med producentens logo
 • Typografisk skrevet kontrakt
 • på garantikortproducentens logo og alle nødvendige detaljer, holografiske billeder;
 • vedlagte kvalitetscertifikater.

Udvælgelse af en kompetent specialist

Efter at have valgt dækningen, se efter et firma, der installerer lofter.

 • Virksomheden skal verificeres. Forlæse anmeldelser, se priser, certifikater.
 • Tjek med venner eller familie, der allerede har brugt lignende tjenester. De vil hjælpe med valget af firmaet og lærredet.
 • En professionel gager vil fortælle dig, hvordan du vælger det rigtige materiale, såsom lys og andet tilbehør til loftet.
Smukt og originalt loft vil tilføje zest

Kvaliteten af ​​lærredet er ikke svært at kontrollere, selvom du ikke er professionel på dette område, behøver du kun at overholde tips og anbefalinger. Hvis alt er gjort korrekt, vil loftet ikke lugte, når temperaturen falder, det kræver minimal vedligeholdelse, det vil vare lang tid. Desuden reparere belægningen om nødvendigt ikke er svært. Loftet kan let demonteres og returneres til dets oprindelige sted.