Ceiling kit: funktioner og proces teknologi

Hvis du reparerer dig selv med hænderne for første gang, kan du stå over for en meget kontroversiel situation om stopning. Hver specialist har sin egen vision om hvor, hvornår og hvilken slags kitt skal bruges. Lad os se nærmere på dette problem.

Særlige egenskaber

Putty er ofte forvirret med gips. Og selv bruge disse begreber på samme tid som synonymer. Dette er ikke helt sandt, da kittet har en mere kompleks sammensætning og ensartet tekstur. Ud over basen er der tilsat forskellige tilsætningsstoffer, hvilket øger hårdheden og plasticiteten. Fugen er undertiden kaldet gips.

Forvirring opstår ofte, når ordene "putty" og "putty" bruges. De kan erstatte hinanden, når vi taler om ansøgningsprocessen. Men hvis vi taler om byggemateriale, vil det være mere korrekt at bruge ordet "kit".

Dette navn kom fra slæb, som blandede leddene mellem tømmer eller planker før fremkomsten af ​​moderne byggematerialer.

Dette byggemateriale udfører følgende funktioner:

 • niveauer overfladen (dette er vigtigt, når den dekorative belægning påføres med et tyndt lag under hvilket alle ulemperne ved loftet vil være synlige);
 • øger styrken af ​​arbejdsfladen;
 • forbedrer vedhæftning med efterfølgende belægning, kan erstatte primeren;
 • sparer byggematerialer, såsom tapetlim eller maling, da de er mere jævnt fordelt og ikke absorberes i loftbunden;
 • Det er en ideel base for farvede materialer, da det overlapper enhver farvet eller mørkt bundbrønd;
 • Nogle arter kan være en selvstændig dekorative loftsbelægning.

Hele fyldstofet i form af frigivelse kan opdeles i:

De færdige løsninger er en suspension, som kan bruges umiddelbart efter køb. Selvfølgelig er denne form for frigivelse mere praktisk, det sparer tid og kræfter. Når som helst kan du fjerne en del af blandingen og sætte det rigtige sted.

Tørre blandinger kræver fortynding. Dette er selvfølgelig mindre praktisk, da hver del skal knædes separat. Men du kan styre konsistensen - dette er et klart plus, når arbejdet udføres i loftet, og for flydende opløsning vil smudre alt rundt. Desuden er holdbarheden i tør tilstand underlagt de nødvendige betingelser og er næsten ubegrænset. Ja, og denne mulighed er billigere.

Til gengæld kan tørt gips til loftet fortyndes med vand eller et opløsningsmiddel. Det afhænger i vid udstrækning af basisfladen såvel som egenskaberne af blandingen.

På anvendelsen af ​​fyldstoffer til loftet er:

 • Basen. Det bruges til at fylde store buler eller justere forskellene i loftets højde i forhold til gulvet eller hjørnerne, væggene. Til disse mere egnede formuleringer med store partikler vil dette anvende dem i et tykkere lag.
 • Efterbehandling. Formålet med dens anvendelse er skabelsen af ​​et perfekt glat lag, hvorpå dekorative dekorationer vil blive vedhæftet senere. Det kræver ikke slibning og udjævning på grund af, at den påføres i tynde lag og består af mindre partikler.
 • Special. De anvendes, når kittelaget udover udjævning skal udføre en beskyttende funktion - at være ekstremt holdbar, fugttæt, varmebestandig.

Du kan også finde et universaltæt. Det kombinerer egenskaberne af alle tre ovennævnte og anvendes i næsten alle forhold. Denne bekvemmeligheds bekvemmelighed er indlysende. Ulempen er kun den høje pris.

Putty kan klassificeres efter sammensætning. Afhængigt af hovedstoffet er der tre sorter.

 1. Gips - mindre holdbar, deformeres under indflydelse af vand. Men det adskiller sig i miljøvenlighed, dampgennemtrængelighed, brugervenlighed, hurtig tørring. På grund af tilgængeligheden er det mest efterspurgte.
 2. Cement - til boligloft anvendes sjældent på grund af den grove tekstur, materialets tykkelse og grå. Anvendes med et tykt lag, det beskytter loftet godt mod ydre påvirkninger, både mekanisk og kemisk.
 3. Syntetisk - baseret på polymerer. Besidder de højeste plastisitets- og styrkehastigheder.

Det er opdelt i:

Selvfølgelig indeholder sammensætningen additiver, der hjælper blandingen til at tørre hurtigt, lægge sig fast på næsten ethvert fundament og anvendes under forskellige forhold.

Hvilken man skal vælge?

Valget af kitt er påvirket af flere indbyrdes forbundne faktorer:

 • Færdighedsniveau Professionelle kan navigere godt i kompositionerne, deres egenskaber og forstå hvordan og hvor de skal bruge dem. For en nybegynder er det vigtigt at veje alle fordele og ulemper ved blandinger og sætte dem i praksis gennem forsøg og fejl. Hvis valget ikke er let, kan du forblive på det universelle mærke.
 • Budget. Desværre bliver denne nyansering nogle gange afgørende. Derfor er det vigtigt at vurdere forholdet mellem pris og kvalitet, før du foretrækker billigere muligheder. Hvis du skal omlægge alt arbejdet, vil omkostningerne fordoble.
 • Producent. Bevistne mærker med gode anmeldelser har altid fordele i forhold til mindre kendte. Blandingerne af Ceresit, Caparol, Volma, Master, Knauf er efterspurgte.
 • Dekorativ belægning. Ikke alle mærker af kit er velegnet til tapet, flise eller maleri. Derfor, hvis du allerede har bestemt, hvordan loftet vil se ud, skal du kontrollere kompatibiliteten af ​​alle finishlagene.
 • Skalaen af ​​det kommende arbejde. Hvis bunden af ​​loftet er tilstrækkeligt glat, er det ikke nødvendigt at putte hele området. Tilstrækkelig lokal anvendelse. Og mængden af ​​indkøbte produkter skal henholdsvis være lille. Hvis du planlægger at fortsætte med at afslutte, giv tørret materiale fortrinsret - ved hjælp af en del af det kan resterene gemmes i lang tid.
 • Planlagt tid. Nogle gange er det vigtigt at få arbejdet hurtigt udført. Hurtigtørringsindstillingen er en blanding baseret på gips, og de længste polymersammensætninger indstilles.
 • Placer i lejligheden. I badeværelset eller rummet uden konstant opvarmning behøver specielle materialer. I stuen vil passe næsten enhver mulighed.
 • Sikkerhed. I stuen og især i børnenes værelse er det vigtigt at bruge de mest miljøvenlige komponenter uden lugt og skadelig for urenhederne. Derfor er det vigtigt at kontrollere dokumentationen, når du vælger det.

anvendelsesområde

Valget af en eller anden type putty afhænger af det materiale, hvor gulvet er lavet, dets trimning eller efterbehandling (hvis det er tilfældet):

 • Betonplader. Ofte er de ideelt glatte overflader, så de kræver ikke udjævning, og deres styrke behøver ikke forbedres med yderligere beskyttende lag. Individuelle potholes, revner, chips kan være tynd prikket.
 • Gipsplader. Da arkmateriale ikke kræver justering. Samlinger, hætte skruer og andre huller skal behandles separat. Forøgelse af vandtætningen vil hjælpe polymeropløsningen. Diskussioner om behovet for at fylde hele overfladen af ​​et sådant loft har foregået i lang tid. Der er stadig ingen bestemt svar. Eksperter anbefaler stadig at udføre denne procedure for at beskytte arkene selv mod indtrængning af maling eller lim ind i dem og efterfølgende deformation samt beskadigelse af papirets yderlag ved fjernelse af tapet eller maling fra det. For at gipsgipset ikke skal blødgøre fra kittet selv, skal du bruge den vandfrie indstilling eller påføre et primerlag på forhånd.
 • Træ, såvel som produkter fra træfraktionen (spånplader eller træplader) skal også beskyttes mod fugt. Det vil ikke være overflødigt at anvende en ikke-brændbar blanding. Der skal lægges særlig vægt på leddene og fastgørelserne, de bør ikke være synlige, især hvis der anvendes tyndt tapet eller maling.

Ikke alle trimmet lofter kan være kittede. Porøse eller teksturerede substrater til applikation vil være ideelle, da et sådant lag er forbundet med dem mere tæt. Efterbehandling kit kan dækkes med gips. Men på glat emalje vil det simpelthen ikke holde. Under forbuddet er nogle lydisolerede materialer og isolering af samme grund.

Den samme slags kitt kan ikke bruges i lokaler med forskellige formål (fx i stuen og kedelrummet), da mikroklimaet i dem vil afvige. Tilstedeværelsen af ​​kilder til fugt, opvarmning, udkast skal overvejes.

I tørre stuer kan du bruge de mest enkle sammensætninger baseret på gips. Hvis luftfugtigheden i et beboelsesområde stiger konstant, er det nødvendigt, at det opnåede lag er damptæt. I samme træ kan fugt, der akkumuleres, ikke kun føre til deformation, men fremmer også reproduktion af svampe og udseendet af mug.

I uopvarmede rum vil akryl og andre polymerblandinger være den bedste løsning. De krymper ikke, tolererer temperaturfald og giver et pålideligt beskyttelseslag.

Hvordan, hvor og hvorfor skal du bruge kittens loft

Besluttet at lave reparationslokalet i en lejlighed eller et hus? I betragtning af de stigende priser på byggetjenester kan reparationsarbejde udføres uafhængigt. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne den gamle belægning (tapet, maling) fra overfladen af ​​loft og vægge. Vurdere deres tilstand og afgøre, hvor vanskeligt arbejdet er.

Lad os starte med loftet. Hvis loftet i rummet er forholdsvis godt og ikke kræver omhyggelig justering, vil vi klare med specielle tørblandinger som CERESIT, KNAUF, ABS, ATLAS og andre. Men hvis overfladens uregelmæssigheder er meget dybe, eller du vil oprette et nyt loftdesign (figuren, multi-level), så skal du bruge gips. Putty kan være: til maling, til tapet og til gips. Der er også et tekstureret kit, det bruges ofte i væggenes design. Det er lavet med specialværktøjer eller improviserede midler.

Udførelse af loftet i loftet med egne hænder, glem ikke om rækkefølgen af ​​det udførte arbejde. Lad os først tale om kitt bare på loftets overflade. På arbejde på gipsvæg bor senere.

Arbejdsfaser

 1. underuld
 2. Putty startblanding
 3. Grovslibning
 4. Sekundær primer
 5. Afslutningsarbejde
 6. Endelig slibning.
Loftgips skal udføres strengt i henhold til vejledningen.
 • klud rulle eller Maclavita børste;
 • tank til primer (sådan at rullen frit er indtastet);
 • 10-15 l skovl (til opløsning);
 • en skål (til at falde i søvn tørblanding);
 • elektrisk boremaskine eller perforator med en visp eller blander (til blanding);
 • stor spatel 60-80 cm og lille 10-15 cm (til påføring af kittet);
 • 2 spande til vand;
 • Holderen (for et slibemiddel eller et papir)
 • slibemiddel 150 og 320 eller sandpapir 60 og 80;
 • serpyanka (til arbejde på gips)
 • hjælpeværktøjer: niveau, regel (for at kontrollere, hvor flad overfladen er).
Forbered alle nødvendige værktøjer, før du starter arbejdet.

Sekvens for udførelse

På overfladen af ​​loftet, rengjort af gamle belægninger, med en rulle, en maklovitsy anvende ensartet primer - en særlig løsning. Sørg for, at der ikke er tørre steder. Primer der kræves for binding mellem hinanden, overlejret på overfladelagene. Det sælges i plastikbeholdere med en kapacitet på 5 eller 10 liter. Forbrug er angivet på emballagen. Vi venter i 3-4 timer, indtil den behandlede overflade af loftet tørrer.

Startblanding er nødvendig for at justere fejlene på overfladen. Hun er forskellige mærker, ikke meget forskellige fra hinanden, og derfor er det svært at give råd om, hvilken der er bedre at putte.

For at anvende startkittet i loftet, skal vi forberede det.

Du kan bruge en startblanding til udjævning.

Hæld ca. 1/3 af vandet i spanden. Hæld derefter en tør startblanding med en skål, så at vandet ikke dækker det fuldstændigt efter omrystning. Lad stå 10-15 minutter. og bland forsigtigt med en elektrisk boremaskine, sæt pisken ned og glat opad. Blandingen skal være homogen, konsistens af tyk creme. Når du fjerner corolla, holder "tragten" på overfladen. Hvis fyldstofblandingen er flydende, flyder den på loftet. Og hvis det er tykt, så trækker du det ikke, og det fryser hurtigt. Du kan tilføje vand eller blandingen uden at glemme at blande det grundigt med en blander. Begyndere bedre forberede blandingen lidt for at have tid til at bruge, indtil det frøs. Efter hver brug af blanderen skylles den med vand. For at gøre dette skal du dyppe whisken i en spand vand og tænde den i 1-2 minutter. Til fremstilling af blandinger må der aldrig anvendes snavset vand.

Putty lægge en stor spatel, et ensartet lag på loftets overflade. Tykkelsen af ​​laget af startkittet kan nå 3 cm. Prøv at holde kittens kniv korrekt og løbe glat langs loftet, samtidig med at det svarer til kittet. Selv ved at kende procesteknologien godt, kan det ikke fungere med det samme. Du har brug for omhu og langsomhed. Det første lag skal tørre meget godt, før vi begynder at rense det. Og i fremtiden arbejder vi på princippet: påført - tørret.

Putty har brug for at sætte stor trowel og lige lag

Vi sætter indehaveren et slibemiddel til 150 eller smørpapir til 60, reparer det, og med glatte cirkulære bevægelser forsøger vi at rense eventuelle uregelmæssigheder. Det er umuligt at trykke og flytte holderen lige, frem og tilbage.

Først efter det kan vi primed igen. Samtidig fortynder vi primeren og tilføjer 1/3 af vandet. Giv tørre igen. Og fortsæt med at anvende et lag af finish kittens loft, som er nødvendigt for at gøre det glat. Vi ælder også løsningen, men vi tager højde for at finishen vil være ca. 5 gange mindre end startkittet. Et eller andet sted på 5-6 poser med startpakning (i en taske på 25-30 kg) - 1 taske af finish. Efterbehandling blandes langsomt og fryser hurtigere. Vi putter og loftet tørrer godt igen.

Det næste lag kan kun påføres efter fuldstændig tørring af den forrige.

Vi sætter et mindre maske eller sandpapir i holderen, og vi rengør grundigt alle fejl. Hvis loftet er forberedt til maling, så er det bedre at rengøre, og belyse dig selv med en forlygte lommelygte. Ellers vil enhver defekt på kittet, når det er malet, være synligt. Begyndere bedre kitt under tapetet, som skjuler mindre defekter. Nu ved du, hvordan du sætter loftet med dine egne hænder, du kan fortsætte.

Efter arbejdet skal overfladen være poleret.

Funktioner af arbejde på gipsplader

Hvis du har lavet en gipspladekonstruktion på loftet, ændres stadierne af arbejdet lidt. Også primer overfladen af ​​loftet, mens forbruget af primeren er meget mindre og tørrer hurtigere. Så lukker vi leddene, hvis kanter skal skæres i en vinkel. En hel plade af gipsvæg, de er runde og allerede under den ønskede skråning. Men hvis arket blev skåret, håndterer man med en byggekniv kanten. Til arbejde har vi brug for en "serpyanka" (bug af selvklæbende maske, 5-8 cm bredt). I leddene pålægges en forret eller en særlig blanding, og lim "serpyanka", forsigtigt med en stor spatel. Samtidig forsøger vi ikke at forlade de mindste fejl og tråde på det primære lag. Loftets overflade tørrer ud. Og vi sætter kun finish, men i 2-3 lag. Mellem de lag, vi renser med et gitter på 320 eller fint sandpapir, primet. Glem ikke, at hvert lag tørre godt. På gipspladens overflade er det bedre at arbejde med en klar kitt, som TRIOR og andre. Den er pakket i spande af forskellig mængde, det er dyrere end tørblanding. Den færdige blanding er mere elastisk i drift og giver en silkeblød overflade.

Gips på gips er lidt anderledes end standarden

Meget vanskeligere, når du har lavet dig selv et loft på flere planer, er leddene, overgange lavet af plastik eller metalhjørne. Kittet påføres på hjørnet eller på hjørnet og presses derefter til hjørnet med en spatel. Hjørnet er skåret med saks til metal. For at kontrollere vinkelens ensartethed bruger vi niveauet og reglen. Den overskydende kittegummi gnides med en spatel på overfladen. Giv tør og fortsæt arbejdet som beskrevet ovenfor.

Med et to-niveau loft vil være lidt vanskeligere.

Sådan fyldes loftet delvist

Dine naboer oversvømmede dig, og en del af loftet faldt, bekymre dig ikke, alt kan løses af dig selv. Fjern først hele laget, som hænger eller holdes løst. Derefter jordede vi også fejlen selv omkring det. Vi blander startblandingen, du kan tilføje sand i mængden af: 2 dele af den tørre blanding, en del af sandet. Putty skal påføres i flere lag og lad hvert lag tørre. Vi slutter med et - to lag af finish kittet. Vi forsøger ikke at pålægge overskydende kitt, vi renser, tørret loft.

Loft kan sættes i dele

Små tricks

Mange klager over, at der er revner i loftet. Især hvor husene er motorveje eller jernbanespor. Hvis du beslutter dig for fuldstændig stop, er det bedre at smide et serpyanka net i det første lag af kittet. Det sælges i store ruller 1 m bred, pr. Kvadratfodage. Først måler længden af ​​loftet og skærer masken i stykker af den ønskede størrelse. På flere steder sætter vi startkittet, anvendes glat, skæres i længden, et stykke af gitteret. Næste sætter vi på det allerede, forsøger at anvende et lag, så gitteret ikke skinner igennem, men ikke meget tykt. Hver fold giver dig yderligere problemer, så prøv at arbejde omhyggeligt. Det næste stykke af gitteret bør ikke dække det forrige, det vil sige kun ende til ende. Yderligere på teknologien beskrevet ovenfor.

For at undgå revner skal du gøre arbejdet omhyggeligt og forsigtigt.

Den anden lille hemmelighed. Du har et loft på flere niveauer af gipsplader, efter at du har tændt og tætnet leddene, kan du klæbe på den sædvanlige tapetlim, glasfiber (spindelvæv). Det skal ligge fladt og kun rumpe. Derefter tørrer alt, og vi passerer to lag af færdigpudse, pre-primed. Sådan et loft vil ikke knække overalt, selv på niveau leddene.

En anden hemmelighed. Hvis loftet eller den anden overflade var malet med olie eller PF-maling, skal den ikke skrabes. Det er bedre at købe en primerblanding som ST-16 eller lignende (især til primermalet overflader), dække den malede del rigeligt, lad det tørre og arbejde i overensstemmelse med teknologien.

Putty med rene værktøjer

Og den vigtigste hemmelighed: Før hver efterfølgende fase af arbejdet vasker vi grundigt alle værktøjer og containere. En klump frosset blanding eller et korn ødelægger dit arbejde og humør. Arbejder uafhængigt, får du uvurderlig erfaring og viden.

Nem justering af loftet med kitt til efterbehandling

Justering af loftet med kittet kræver visse færdigheder i at bruge værktøjet og kendskabet til de fysisk-kemiske egenskaber af de anvendte materialer og overfladerne, der skal behandles. Med udseendet på byggemarkedet af tørkonstruktion blandinger, som omfatter additiver til visse overflader, der skal behandles, er der ikke behov for at vælge proportionerne af ingredienserne i blandingen.

For de fleste tørre fyldstoffer er opløsningsmidlet vand. Forholdet mellem vand og blanding er angivet af producenten på emballagematerialet. Du skal have råd om emner som:

 • Overfladebehandling
 • Valget af materiale;
 • Ansøgningsmetode.

Hvis du selv gør arbejdet, skal du desuden bruge et grundlæggende sæt værktøjer til puttying.

For det første definerer vi terminologien: kitt og kitt. Forvirring stammer fra den kendsgerning, at ordet kitt betyder at forsegle revner, huller med noget materiale, for eksempel træk - til kitt. Og fra ordet spatel, et gipsværktøjs værktøj, er verbet kittet.

Begge koncepter af kitt og kitt er forankret i det russiske sprog. Professionelle bruger oftest ordene kitt, kitt, pierce. De fleste russiske producenter skriver "kit" på pakker af tørre blandinger, og fremstiller, der producerer blandinger ved hjælp af importerede teknologier skrive "kit". Her er et eksempel.

Valg af en eller anden type tør blanding, bestemm sammensætningen, læs beskrivelsen, brugsanvisningen. De præsenterede blandinger er egnede til forsegling af overfladefejl, efterbehandling.

Leveling af loftet gør det selv med en kitt

Der er 2 måder at putty lofter - manuel og mekanisk. Begge metoder er egnede til selvstændigt arbejde. Hvis du har evnen til at arbejde med sprayenheden, er det ikke nødvendigt at købe det, men leje det. Denne metode er egnet til store områder af putty.

Den manuelle metode indebærer mange teknikker til udførelse af kittens loft. Hver plasterer har et bestemt sæt teknikker, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udføre deres arbejde. Alle former for putty foregår af forberedende arbejde:

 • Enheden stillads eller stiger trin-stige, der sikrer arbejdets sikkerhed;
 • Forberedelse af værktøj til rengøring af de defekte steder og rengøring af loftet (skrabere, børster, kniv, hammer, svampe, filler osv.);
 • Forberedelse af personlige værnemidler (handsker, beskyttelsesbriller, åndedrætsværn, tøj);
 • Beskyttelse af gulvfladen, møbler, om muligt, fjern eller dæksel beskyttelsesmaterialet.

Til forskellige typer af gulve (beton, træ, ark) er der tørre blandinger. Forberedelse af betonloftet udføres ved at rense den gamle peeling til bunden af ​​pladen, hamre hulrummet med en hammer, skrabe loftet med en skraber, en metalbørste, rengøre loftet af snavs og støv med en våd svamp, filler. Arbejdet er snavset, men kvaliteten af ​​primeren og kittet afhænger stort set af det.

Sådan putter ujævnt loft med store højdeforskelle

En enkel måde at kontrollere loftets ujævnheder på er at fastgøre en lang vandret skinne til den i flere retninger, så du vil bestemme, hvilken højde af laget af udjævningspartiet der skal bruges. Overfladen af ​​betonpladerne er som regel flad. Deres vandrette stilling mellem sig selv og loftet kan brydes. Hvis det ikke er synligt visuelt, er det ikke nødvendigt at installere beacons til vandret justering.

I gamle huse, efter demontering af det gamle dæk, kan der være en højdeforskel (højeste og laveste punkt) mere end 50 mm. I dette tilfælde skal du lave tør gipsnivellering, loftsloft eller spændingsloft. Men i hvert fald er reparationen af ​​hovedloftet påkrævet.

Hvis en svamp eller skimmel har dannet sig på loftet, er det nødvendigt at bestemme årsagen til sygdommen, træffe foranstaltninger for at forhindre og eliminere farekilden. Brug en opløsning af blå vitriol, men det er ikke så effektivt som f.eks. Det kemiske middel Tikkurila, Homeenpoist og andre.

Sekvens af spackling arbejde

Installer beacons for at justere loftets overflade - et vanskeligt job for en nybegynder, du har brug for erfaring ved hjælp af et laser- eller vandniveau. Dette arbejde får dem til at lave gips. Men spildfejlene (revner, huller, delaminationer, anlæg, rørindgange osv. - du kan gøre det med magt.

Her er en omtrentlig liste over værker:

 1. Dybe revner i krydset af pladerne til væggene er fyldt med slib eller fyldt med skumfyldstoffer.
 2. Hurtigindstillede reparationsblandinger til betonlofter (der er færdige: Caparol Longlife Spachtel, "Typhoon Master Finish", andre) fylder revner, sømme af gulve, delaminationer.
 3. Problemområderne forstærkes med finmasket glasfiber i følgende rækkefølge: forsegling med kittet, smøring med et tyndt lag, overlejring af nettet, indrykket med en spatel eller rulle og derefter udglatning ned med et tyndt lag af kittet.

 • Efter indstilling (3-4 timer, læs på pakken) skal du gnide uregelmæssigheder med en flyde, der sammenligner sømmenes tætning i et plan med pladen.
 • Våd svamp, klud, støvsuger for at fjerne støv fra loftet.
 • Den sidste fase før påføring af nivelleringslaget kittet - slibning, primer loft.
 • Køb en primer til et betonloft fra fabrikanten af ​​kit. Typisk producerer producenten en kompatibel primer for deres tørre eller færdige blandinger.

  Plasterer foretrækker universal akrylprimere med dyb penetration af fabrikanterne Knauf og Ceresit, såvel som indenlandske, fremstillet i overensstemmelse med europæiske standarder: "O2", "Ivsil" og "Polimin" Donetsk, russisk "UNKONT STANDARD", "Snowflake" til facader og træ belægninger, andre.

  Der er primere, der påføres overfladen med en sprøjte eller rulle, børste. For nemheds skyld skal du bruge et teleskophåndtag forlængelse.

  Acryl kittet er egnet til disse primere til udjævning af loftet af den polske producent Sniezka og hviderussiske "TYPHOON MASTER" eller andre, der svarer til sammensætning til blandingen.

  Byggemarkedet er fyldt med kompatible lakmaterialer (lakmaterialer). Konsulenter vælger efterbehandling af specifikke grunde.

  Sådan justeres loftet kitt selv

  Så forberedelsen af ​​loftet for efterbehandling kittet gjort. Nu er du nødt til at sætte på loftet kitt og jævnt glat over loftet. Værktøj til tømning af loftet og tilstødende vægge.

  Knæbør med en dyse, udjævning af den tørre blanding. Vi måler den beregnede mængde vand, hæld en vis mængde af blandingen i små portioner, bland til konsistensen af ​​cremefløde. Insister 10 minutter, bland derefter igen.

  Først skal du udarbejde bevægelserne om at anvende et ensartet lag med en udjævningspande: Prøv at niveauere væggene, og fortsæt derefter fra væggen for at påføre loftet og niveauer laget.

  Fra en spand med en smal spatel sætter de kittet i kanten af ​​en bred spatel med et ensartet lag over hele bredden. Tryk let på spatelen til krydset af pladen, bevæge bevægelsen fra væggen til loftet. Det anbefales at starte fra vinduet. Det første lag satte ikke mere end 1,5 mm. Plasterer i stedet for spande og knive bruger et fly med et håndtag (falke) eller brug to spatler. Putty lægge på flyet og holde i sin fri hånd.

  Efter påføring af laget skraber rester af den brede spatel kanten af ​​flyet og stryger laget, så trækkes den næste del fra falken med en arbejdsspatel, og kittet fortsættes, bevægelserne udarbejdes til automatik, og snart vil alt begynde at vise sig. Til det første nivelleringslag anvendtes hård trowel bredde 35-40 mm. Dette giver dig mulighed for at fylde hullerne og revnerne på grund af knivens tryk på overfladen af ​​pladen.

  Efter påføring af et nivelleringslag skal du kontrollere overfladen. Hvis der er fejl, læg så et andet lag i vinkelret retning. Før påføring af det færdige tredje lag er overfladen af ​​loftet jorden og jorden. Efter hærdning påføres det sidste lag, som også er jorden og jorden, før du male eller male. Før de males, kontrollerer de de mindste fejl med et lys rettet mod loftet, eliminerer dem ved yderligere polering og derefter med en primer.

  Nyttig video

  I videoen vil vi se, hvordan man korrekt justerer væggene, loftet ved hjælp af afslutning af kittet:

  Putty lofter korrekte defekter, er grundlaget for efterfølgende efterbehandling. Kvalitet af høj kvalitet afhænger af korrekt overfladebehandling, priming, valg af materialer, værktøjer, overholdelse af putty-teknologien.

  Begyndere anbefales at rengøre og prale hvert lag. Det vil vise sig langsomt, men kvalitativt. Alt dette kommer med erfaring, men hvis der er et ønske om at lære og forstå processen selv, så kan kittet ske af en nybegynder.

  (1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

  Sådan tømmer loftet

  Hej alle, jeg tror, ​​du har længe været interesseret i, hvordan du korrekt sætter loftet med dine egne hænder, eller hvordan man tjekker arbejderne for at gøre alt korrekt. I denne artikel vil vi afsløre alle teknikkerne til loftbelægning ved hjælp af forskellige materialer og værktøjer.

  Metoder til kittens loft

  Et af de vigtigste stadier i forbindelse med reparation af et hus eller lejlighed er udjævning af loftets overflade til dens yderligere udsmykning.

  Til disse formål anvendes to typer blandinger - start og afslutning af kitt til loftet. For at overfladen skal ende op glat uden bølger og revner, er det meget vigtigt at vide, hvordan man korrekt sætter loftet, da processen på trods af sin enkelhed har en række funktioner og nuancer.

  Loftet kan have sine egne egenskaber. Hvis du udfører reparationer i lejligheden, så bliver det et normalt betongulv, dækket af gips eller gipsplader.

  I dette tilfælde er overfladen tilstrækkelig let at prime og zashpatlevat. Men hvis reparationen udføres i en boliglejlighed, så er alt lidt sværere, for først og fremmest bør du slippe af med sporene af den gamle finish, mens du rengør overfladen og nivellerer den til det maksimale.

  Hvordan tømmer lofter? For forberedelse til påfyldning skal loftet være belagt med en primer (læs: "Sådan dækker loftet i en lejlighed: populære muligheder"). Dette er en særlig væske, som signifikant øger adhæsionen af ​​kittet. Det betyder, at overfladen ikke kan absorbere fugt, og derfor vil kittet ikke tørre ud, når det påføres og vil ordne korrekt.

  Så er primingproceduren som følger:

  • en primer er valgt, der passer til en bestemt type loft;
  • den hældes i en bekvem beholder og påføres til loftet. Til disse formål kan du bruge en lille spand eller en specialbakke til maling. Påfør en primer med en rulle eller en bred børste. For nemheds skyld er det bedre at bruge en rulle med et langt håndtag. I dette tilfælde vil du kunne arbejde direkte fra gulvet uden at klatre en trinladder.

  Derefter gå til proceduren for fyldstof.

  Afhængig af typen af ​​basisoverflade kan den have forskelle. Først overveje, hvordan man korrekt sætter loft på beton.

  Som nævnt ovenfor er det nødvendigt at have en speciel beholder, rulle eller børste til priming.

  Til efterfølgende tømning anvendes følgende værktøjer:

  • to spatler. Den ene er stor, 47 eller 60 cm lang, den anden er lille, 10-12 cm. Til vanskelige steder kan du bruge en smal spatel;
  • to spande på 15-20 liter. I den ene vil du ælte pulverformet kittet, og i det andet vil der være vand til at vaske blanderen;
  • boremaskine eller perforator med blandingsbeslag.

  Teknologi kittens loft er meget tidskrævende, da overfladen behandles flere gange. Det hele afhænger af dets ensartethed. Loftet behandles mindst to gange - starter kitt og efterbehandling kittet. Hvis du efterfølgende bemærker uregelmæssigheder, skal du anvende et andet eller to lag af blandingen.

  Så, for at anvende udkastet lag, brug start kittet. Det har en stor spredning, så det ser uhøfligt ud. En sådan struktur hjælper blandingen med at jævne overfladen og reparere alle defekter så meget som muligt (mere detaljeret: "Sådan tømmer loftet med en kitt: praktiske råd").

  Valget af kitt til loftet er ikke kompliceret. Materialet kan være klar eller være i form af en tør blanding. Den første mulighed er egnet i de tilfælde, hvis du ikke er bange for at betale for at spare tid og arbejde (kittet behøver ikke at blive æltet).

  Denne blanding mister ikke sin egnethed i flere uger eller måneder. Men tør kitt bliver nødt til at ælte. Derudover skal de bruges inden for et par timer, ellers vil materialet tørre ud og blive uegnet til brug.

  Jo bedre kittegrænse bestemmer for dig selv. I det første tilfælde vil du spare tid og i andenpengene.

  Forbered kittet let. Til at begynde med hældes vand i beholderen, hvorefter der tilsættes en tør blanding.

  Forhold er taget på baggrund af instruktionerne til kittet. Nu skal du blande det hele i en spand og lade det stå i 20 minutter. Herefter omrøres blandingen igen.

  Resultatet skal være en masse, der ligner konsistens med sure creme. I forbindelse med blanding er det tilladt at tilsætte en tør blanding eller vand, så du kan justere fyldstofens konsistens.

  Som du kan se, til fremstilling af blandingen ved hjælp af simpel teknologi, ser kittens loft ud som dette:

  • blandingen opsamles fra en spand med en lille spatel;
  • med en glidende bevægelse putty sat på en stor spatel;
  • Sæt værktøjet til overfladen, det trækkes til sig selv, indtil alt kittet er på loftet;
  • En lignende procedure gentages for hele overfladen af ​​loftet, mens det er vigtigt at forsøge at opretholde en ensartet tykkelse af kittelaget (ikke mere end 0,4 mm);
  • Efter spatelen forbliver smalle strimler, så du skal straks tørre dem.

  Hvis du gør loftet med dine egne hænder for første gang, så vil de første få meter af loftet træne for dig, og resultatet kan ikke synes at være af meget høj kvalitet. Men en lille foldet hånd, du kan nemt niveauere hele overfladen uden problemer. Men husk at hvert efterfølgende lag skal tørre, inden du anvender det næste. Hvor meget tør kitt i loftet? Det afhænger af tykkelsen af ​​laget.

  Det skal huskes, at arbejdet begynder strengt fra hjørnet af rummet eller fra væggen.

  For at nå loftet skal du bruge en trinladder eller et godt alternativ til det - bygningsstænger. Men uden praksis er det ikke nemt at klare dem, så du kan begrænse dig til et solidt bord, som det er meget bekvemt at stå på.

  Nå, hvordan man forbereder loftet til maleri? For at gøre dette skal du bruge det næste lag af kitt. Teknologien til påføring af efterbehandlingsblandingen ligner start-en. Men det påføres kun efter fuldstændig tørring af det foregående lag.

  Når du anvender det sidste lag af kittet, kontrolleres overfladen for ensartethed. Du kan gøre dette med en bærbar lampe.

  Direkte lys til loftets overflade, du kan nemt identificere slots og fremspring. Sådanne problemområder er plasterede eller formalet i det generelle niveau af loftet. Hvordan at male loftet efter kitt?

  For at gøre dette skal du bruge sandpapir eller slibemaskine. Hvordan at male loftet efter kitt? Arbejdsredskab gør cirkulære bevægelser.

  Således kan du få et perfekt glat plan. Efter at have gennemført denne procedure er loftet klar til maling.

  Sådan tømmer loftet, detaljerede instruktioner på videoen:

  Lidt anderledes spartelgipsplankloft er udført.

  Proceduren er lidt enklere, da GCR allerede er i sig selv. Men samtidig skal der tages højde for flere vigtige faktorer.

  Teknologien af ​​gipspladens loftkitt ser sådan ud:

  • overflade primer, især omhyggeligt tilhører sømme;
  • huller skrueskruer. Først skal du kontrollere, at hætten ikke stikker ud af arket. De skruer, der ser ud, skrues ind i arket og derefter kittet;
  • nu videre til forberedelsen af ​​sømme. På den lange side af arket er denne operation ikke færdig. Start fyldstof fylde sømmen, lim masken over den, så den synker lidt ind i sømmen. Derefter dækkes masken på toppen med et andet lag af kittet;
  • efter at massen tørrer, bliver overfladen af ​​sømene slibet;
  • nu putty hele overfladen af ​​loftet.

  Loftplastning er nødvendig til maskering af små revner og pits, nivelleringsoverfladefejl op til 3-5 mm i størrelse, hvilket skaber en ensartet hvid belægning til efterbehandling.

  Enhver form for dekorativt design appliceres så på et jævnt, jævnt lag - maling, dekorativt gips, flydende tapet eller deres traditionelle kolleger.

  Hvordan tømmer loftet?

  Hvis loftet falder et par millimeter, skal du bruge to typer efterbehandling - start og efterbehandling.

  Udkastet lag er skabt ved hjælp af cement eller gips kittet. Sidstnævnte, som polymer, er egnet til endelig behandling til maling eller en anden form for dekoration.

  Latex putty bruges til at færdiggøre plader af gipsvæg, og akryl bruges som efterbehandling og giver dig mulighed for at lave et næsten perfekt loft.

  Valg af sammensætning afhænger også af overfladematerialet, rumfugtigheden og temperaturforholdene. Ved køb af produkter anbefales det, at du læser producentens anvisninger på emballagen omhyggeligt og konsulterer en konsulent.

  Se videoen, hvordan du sætter loftet op

  Forberedende arbejde

  At lægge en krævende proces, og at intet distraherer fra arbejdet, skal du forberede følgende værktøjer og inventar:

  Se også: Installation af en balkonblok: instruktioner

  • byggemixer eller borer med en dyse;

  • små og store spatler;

  • rulle til priming;

  • svamp eller børste;

  • kapacitet til madlavning.

  For at opnå et godt resultat skal bundfladen genoprettes til den rigtige tilstand og først fjerne den gamle belægning. Hvis det er hvidvask eller gammelt tapet, vil vandet, der påføres af en svamp (børste) til adskilte dele, hjælpe med at slippe af med dem. Vådt sted skal være godt gennemblødt, hvorefter rensningen finder sted uden problemer. Hvidvasken vil vaske af, og tapetet vil enten være slæbt bag væggen med fragmenter, eller de skal rengøres med en spatel.

  Hvis loftet tidligere var malet, bruges der specielle vaske til fjernelse af maling, der gradvist opløses af det tørrede materiale. Derudover behandler specialister overfladerne, der skal rengøres ved en termisk metode, opvarmer området med en industrieltørrer og fjerner det bløde lag.

  Tilstanden for overgangen til næste fase - priming - er en ren og tør base, fri for støv og fremmedlegemer i form af resterende maling eller tapet.

  Loftet er imprægneret med en rulle to gange, hver gang primeren skal tørre. Anvendelsesteknik: Først passere langs loftet og derefter over. På denne måde opnås en bedre påfyldning af porerne på basen, hvilket betyder, at kittet vil fastholde bundplanet.

  Hvordan anvendes kittet?

  Hovedarbejdet begynder med forberedelsen af ​​løsningen i henhold til producentens anvisninger. Dette vil kræve en mixer. Sammensætningen af ​​sammensætningen bør bringes til en tilstand som tyk creme, der gradvist hælder blandingen.

  Da kittet hurtigt hærder, bør du ikke koge det i store mængder. Det er tilrådeligt at gøre dette efter behov, hvilket vil sikre økonomisk brug af materiale.

  Efter at have forberedt opløsningen tages der direkte til fyldstof. Med en lille spatel trækkes blandingen fra tanken, overføres jævnt til et stort værktøj og fordeles over loftet. I denne rækkefølge behandles hele overfladen.

  Det første lag af kitt vil ikke skjule alle fejl. Derudover kan den være dækket af revner. Derfor ventes det første lag at tørre, læg en anden.

  Fremgangsmåden gentages, indtil et helt glat plan er dannet. Og hver gang du skal vente på, at belægningen tørrer og hærder.

  Afslutningen af ​​loftet er færdig med en finish. Den er lavet med en stor spatel med præcise og hurtige bevægelser i en retning. Ved hjælp af et mindre værktøj skal du trykke tæt på overfladen i næsten ret vinkel og fjerne overskydende mørtel.

  Derefter gøres slibningen med et rivejern. Slibning kan ikke være nødvendigt, hvis kittet er blevet udført korrekt og grundigt.

  Se også: Do-it-yourself altanplade reparation

  Hvordan tømmer loftet?

  Hvordan laver loftet glat for at male eller dække en god seng? Før du maler loftet eller dækker det med fliser, skal du dække det med kitt.

  Putty er nødvendig til udjævning af overflader, maskering revner og andre fejl. For at fylde loftet korrekt skal du vide, hvordan man kan sætte tømmer, loftkomponenter til fremstilling af kitt.

  Sådan tømmer loftet. Typer af putties

  Putty, som kan være putty loft, der er flere typer:

  • gips smelte - med sin hjælp det fjerner små uregelmæssigheder på beton og andre overflader
  • lim - denne kitt bruges til at forberede overflader inden limmaling
  • olie - nødvendig til overflader, der skal dækkes med olie maling
  • gips
  • cement

  Afhængigt af hvad du vil trimme eller male loftet, skal du vælge typen af ​​kit. For våde værelser egner cementkittet, og i værelser med moderat temperatur og fugtighed vælges gipskittet. Også egnet kitt på organiske og polymere bundter.

  Putties er også opdelt i:

  • starter - sammensætninger beregnet til træklag og reparation af store revner, udjævning af meget ujævne overflader; krympningshastigheden af ​​sådanne fyldstoffer er lav
  • efterbehandling - anvendes efter udjævning for at skabe en glat overflade, hvorpå maling og andet materiale vil ligge godt

  At arbejde du har brug for og starter, og efterbehandling kittet.

  Du kan også lave kitt til loftet selv. Før spackling, vil nogle komponenter til blandingen - kridt, gips være nødvendige for pulver.

  Sådan tømmer loftet. Hvordan man laver kit, loftmaterialer

  Oftest til madlavning kittet hjemme brug:

  • kridt
   gips
  • træ lim
  • dyre lim
  • vaskesæbe
  • tørring af olie
   lak

  Forbered gips creamer

  Det anbefales ikke at forberede denne kitt i store mængder, fordi det hurtigt hærder og dermed bliver ubrugeligt - du kan simpelthen affaldsmaterialer.

  Først skal du blive malet i kridt pulver - tre kilo vil være nok. Så skal du pund 1 kg gips.

  Bland pulvere. Tag beholderen, fyld den med en opløsning af trælim og hæld pulveret forsigtigt ind i limmen. Rør, indtil der opnås en tyk konsistens.

  Lav din egen olieprop

  Til fremstilling af oliekittet tages 2 kg kridt, 1 kg tørringsolie, 100 g tørremiddel.

  For det første skal du kritisere kridtet korrekt, og hæld pulveret i en beholder med linolie og tørremiddel.

  Sådan tømmer loftet. Loft forberedelse, primer

  Inden du sætter et kit i loftet, skal du dække det med en primer og rense overfladen af ​​gamle belægninger og lag af kitt.

  Til primere anvendte flydende formuleringer. At anvende en primer på loftet, er bedre at tage en rulle. Passer også til denne børste.

  Sådan tømmer loftet. Anvendelse af et startlag af kit

  For at dække loftet med kittet har du brug for to, nogle gange tre, og nogle gange flere lag. Men under ingen omstændigheder mere end et lag - dette vil ikke være nok. På samme tid vil et stort antal lag føre til udbrud af revner på kittet, og så skal alt begynde igen.

  I et lag kan der kun påbegyndes startkittet med grov struktur. Det er bedst at købe færdigblandet eller tørblanding på markedet. Hvis du har en færdigblandet blanding, skal den påføres straks, da den hærde kitt taber sine egenskaber, og den tørre blanding skal fortyndes før påføring.

  For at gøre dette behøver du simpelt vand uden urenheder. Hæld tørt kande i opvasken og tilsæt så meget vand som angivet i instruktionerne. Efter opnåelse af det ønskede forhold blandes ingredienserne, indtil der dannes en tyk konsistens.

  Efter ca. 40 minutter eller en time begynder denne blanding at hærde, så forsink ikke anvendelsen af ​​kittet og påfør den umiddelbart efter tilberedning, og ikke høst for meget af sammensætningen. Prøv ikke at genopløse den, men lav en ny sammensætning, så loftet blev trimmet med høj kvalitet.

  Sådan tømmer loftet. Laying lag af kitt på et betonloft

  Det er bedst at begynde at anvende kittet fra hjørnerne eller fra væggen.

  Tag en stor spatel.

  Tryk spatelen i loftet og strækker den som sådan mod dig. Overhold det samme tryk hele tiden, når du anvender. Prøv ikke at lave for tykt et lag - det er nok, hvis det er mindre end en halv millimeter tyk.

  Hvor mange lag du har brug for afhænger af overfladens tilstand. Hvis det er glat nok, er et lag af startkittet og et lag af efterbehandlingstæt nok tilstrækkeligt. Hvis der på overfladen er store uregelmæssigheder, kan du endda bruge flere startlag.

  Hvis der er huller på overfladen, er det nødvendigt at putte sådan - Rens disse huller, fjern støv derfra og dække dem med et lag jord. Hvis revnerne er store nok, skal du bruge flere lag. Når jorden er tør, og revnerne er maskerede, kan du begynde at putte.

  Når kittet er tørt, sand overfladen med fintkornet sandpapir for at gøre overfladen så glat som muligt. Efter at have udjævnet overfladen, skal du anvende et nyt lag jord - dette er nødvendigt for at påføre maling, anvende tapet.

  Sådan putter gipsplankloft

  Stryk overfladen, gør det særligt omhyggeligt ved leddene i de tilstødende plader. Derefter behandles sømme - du skal uddybe sømmen og affære fra enderne af arket i en vinkel på femogfyrre grader.

  Fyld hele dybden af ​​sømmen med et startlag af kittet, og læg derefter et malingsnet over det og tryk det lidt ind i sømmen. Sæt derefter et andet lag kitt oven på nettet. Når kittet tørrer, skal du rengøre overfladen af ​​sømmen.

  Det er nødvendigt at anvende kitt på gips med et meget tyndt lag, da materialet selv er ensartet. Dette er gjort med en finish kittet. Som med kittens belægning på en betonoverflade, skal du gipspladerens overflade til en perfekt glat tilstand med glødpapir.

  Sådan tømmer loftet. forebyggelse af ulykker

  Når du laver en forbindelse til kitt, skal du sørge for at lægge en gasbind i ansigtet, så støv fra kridt og gips ikke kommer ind i luftvejene. Når du anvender kitt, skal du sørge for at have hovedbeklædning på hovedet - kittet er vasket af ganske vanskeligt. Vær yderst forsigtig og brug en pålidelig trinladder.

  For at gøre det lettere for dig at huske rækkefølgen af ​​at anvende kittet, skal du læse disse punkter igen:

  • Før du fylder op med alle revner og sprækker, fjern gamle lag af belægninger, støv
  • primet overfladen - du skal anvende jorden i et lag
  • læg fyldstofet i mindst to lag - mindst en start og mindst en efterbehandling. Med store uregelmæssigheder på overfladerne skal der sættes lidt mere udkast lag. Lag bør ikke være meget tykke.
  • efter påføring af kitt sand overfladen med sandpapir
  • Påfør primer til maling

  Sådan putter loftet: video, hvordan man sætter kitt på loftet

  Så du har en visuel ide om, hvordan du anbringer kitt i loftet, vil den video, der præsenteres her, være meget nyttig for dig.

  Et af reparationsstadierne er indretningen eller kittet i loftet for dets efterfølgende design. Putty virker svært, men det gøres på samme måde som udjævning af væggene. Selvom denne proces har sine egne små nuancer og teknologiske træk.

  Før du korrekt sætter betongloft, skal du i en boliglejlighed grundigt rengøre overfladen fra de tidligere lag hvidvask, tapet eller maling, så meget som muligt for at justere.

  Først skal du sørge for, at der ikke er store forskelle på overfladen. Fastgør en skinne til loftplanet og juster det med en startspids, hvis der er riller op til 1 cm. Fremspringene kan justeres, hvis de ikke er mere end 0,5 cm.

  instrumenter

  Du skal bruge en spand til vand, en ren beholder til blanding, en beholder til skylning af blanderen. Køb også en rulle til priming og maling, to spatler - 12 cm og 30-40 cm og gummihandsker. For at hånden ikke bliver træt, skal spatelen være behagelig.

  At arbejde i svært tilgængelige områder og bag rørene, skal du have en smal trowel. For at blande tørt pulver med vand er det bedre at bruge en elektrisk boremaskine med en mixer dyse. Du skal også bruge:

  • sandpapir eller slibemiddel
  • Bandage nylon mesh til at klæde loftet med revner;
  • serpyanka eller forstærkningsbånd

  På det gipsede loft er der oftest revner, i gamle huse skal et fastgørelsesnet eller et særligt nylonnet limes over hele området. For et pænt færdigt udseende, køb også skumpolystyrenlister.

  Putty loft gør det selv

  Til loftet var overfladen helt glat, uden pits og revner, er det nødvendigt at studere, hvordan man kan sætte. Det er meget brugt til dette:

  1. dyb penetrering primer (1 kg / m2);
  2. startkittet (3 kg / m2);
  3. efterbehandling kittet.

  underuld

  Før prikning til forbehandling anvendes en primer, hvilket forbedrer kittens klæbende egenskaber.

  Hæld primeren ud af beholderen i beholderen og belæg loftet. Det skal anvendes med en bred børste eller terry rulle. Hurtigt og komfortabelt kan det primeres fra gulvet ved hjælp af et langt håndtag.

  Det er bedre ikke at være ked af grunden, for uden det er det første kittelag dårlig forbundet med loftoverfladen, det tørrer ud og ruller hurtigt ned.

  Hun er meget dårligt hvidvaskede, så arbejd bedre i handsker. Spray primer kan ved et uheld komme på gulvet eller møblerne, så de skal hurtigt vaske af. Dråber kan også falde på ansigtet, så prøv at vaske det hver 10-15 minutter.

  Starter kittet

  Startkittet er groft, lidt groft, men det er denne struktur, som korrigerer defekter og glatter overfladen bedre og hurtigere.

  Du kan bruge kittet i færdig form eller fortyndet tørt pulver. Den færdige blanding er dyrere, men egnet til dem, der ikke ønsker at ælte løsningen alene. En sådan løsning kan anvendes selv om en måned, og som et kit, der er blandet af sig selv, skal det anvendes straks i flere timer.

  Det er nemt at lave en blanding selv. Fyld spanden til opløsningen med vand med en tredjedel. For nybegyndere er det bedre at tage en beholder med 3-5 liter volumen.

  Hæld derefter den tørre blanding der, dække vandet med et tyndt lag, bland med en blander, indtil en homogen masse, vent 10-15 minutter og rør igen til tilstanden af ​​tyk creme. Med en smal trowel skal du trække i mørtel og anvende den på en bred trowel, brug den allerede og anbring kittet med store bevægelser på loftoverfladen. Arbejdet skal begynde fra væggen eller fra hjørnet af rummet.

  Hvis du holder værktøjet i skarp vinkel, vil løsningen jævnt overlappe, under en stump, fjernes. Masters anbefaler at anvende startkitt i to lag, efter at den er tørret med en bred spatel, fjern alle uregelmæssigheder. Det er vigtigt at gøre det første lag endnu - jo glattere det er, jo lettere er det at anvende det andet lag.

  Påfør et nyt lag efter tørring af den forrige.

  For at undgå "sagging", skal du holde spatelen korrekt og ændre vinklen på bladet.

  Når spatelen er korrekt placeret, er der næsten ingen strømme. At lede spatelen til laget af den påførte blanding, og ikke fra den. Til knuderne har ikke tid til at tørre, de kan fugtes fra sprøjten.

  Sådan putter loftet kittet finish

  Udseendet af loftet bestemmer laget af efterbehandling kittet, som er produceret i form af fint pulver. På dette tidspunkt kan du ændre uregelmæssighederne og unøjagtighederne i de foregående trin, tilpasse flyet og gøre det glat.

  Efter påføring af to lag startermørtel, sand overfladen med en overfladebehandling. Fyld det med de riller, der dannes under påsætning af startkittet.

  Et lag vil være nok, hvis du limer tapet på loftet. Hvis du er interesseret i, hvordan du korrekt sætter loftet for maling, så ved, at du skal anvende to lag af efterbehandlingsblandingen. Det er bedre at straks gnide smalle strimler, der forbliver efter spatelen.

  slibning

  Efter at overfladen er tørret, skal overfladen slibes. Under slibeprocessen er det bedre at bruge åndedrætsværn for åndedrætsværn og en maske eller beskyttelsesbriller til øjne, da der i dette stadium venter meget støv på dig.

  Herefter skal loftet primer igen. Primer er bedre at bruge en gennemsigtig eller hvid, for ikke at forblive en gullig farvetone. Nu er loftet helt klar til maling eller vægpapir.

  Sådan putter gipsplankloft

  Efter installation af gipspladerne kommer der færdiggørelsesarbejdet.

  Efterfølgende priming og plastering er nødvendig for at holde maling eller tapet fast sammen. Denne proces er lidt enklere end kittet af et betonloft, da gipspladskonstruktionen allerede er ret flad. Men der er flere nuancer og vigtige aspekter.

  Sekvensen af ​​kittegipsloft

  • Primer overflade.
  • Sæt hullerne på skruerne - sørg for, at de ikke stikker ud over overfladen. Drej dem, der rager ud, og sæt dem derefter. De selvlukkende skruer skal være ca. 0,5-1 mm dybde for ikke at holde fast i spatelen, hvis de udføres på pap.
  • Søm forberedelse. Fyld sømmen med en startpakke, påfør klæbemiddelperforeret tape eller malingsnet, så det er indenfor sømmen. Så sætter vi sømmen oven på masken og tilpasser flyet. Sømene skal tørre i omkring en dag.
  • Vi rengør skruernes sømme og pudsede huller.
  • Efterbehandling kittet. Mørtellaget kan minimeres, da lige gipsvæg ikke behøver at blive udjævnet. Efter at blandingen tørrer, bliver overfladen slibet til en perfekt flad overflade.
  • Derefter skal du sande flyet ved hjælp af et slibemiddel eller sandpapir.

  Nyttige tips

  • Det er ikke nødvendigt at anvende startblandingen på hans bord, da den har et godt vedhæftningsniveau.
  • Suspended lofter lavet af gipsplader er bedre at styrke bandagen.
  • Udfør arbejde i en cirkulær bevægelse, så vil der være mindre ridser og striber.

  Så tømmeret af loftet, der udføres uafhængigt, giver ikke meget problemer, det vigtigste er at udføre alt arbejde omhyggeligt og omhyggeligt. Når du har fyldt din hånd, vil du hurtigt og nemt kaste nogen overflade.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.