Sådan opdrættes kitt

Til yderligere dekorative vægdekorationer anvendes kittet. Dette er et meget afgørende øjeblik i processen med genopretning eller eftersyn, fordi kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​kittens blanding vil bestemme vægternes holdbarhed og udseende. Kvaliteten af ​​kittet afhænger ikke kun af applikationsteknologien, men også om den tørre mixes rigtighed. Derfor, inden starten af ​​hver reparation er det værd at vide, hvordan man fortynder kittet til vægge.

Typer af spackling blandinger

Putty blandinger er klare og tørre. Klar blandinger sælges i plastikbeholdere, og tørt byggemateriale er i pulverform i papirposer. Klar putty er dyrere end tør kitt, og brugen er tilrådeligt til mindre reparationer. Hvis der er planlagt en stor reparation, er det bedre at bruge en pulverblanding, som skal være korrekt fortyndet. For at lære at fortynde kittet korrekt for vægge, skal du se nærmere på de eksisterende typer af dette byggemateriale:

 1. Sammensætningen af ​​det oliebaserede klæbemiddel: Forskellig fugtresistens, der bruges til at dække vægge i værelser med højt fugtindhold. Disse fyldstoffer kan bruges til at dække træ og metalprodukter for at beskytte mod råtning og korrosion.
 2. Gipsgips: består af gipscementbas, der anvendes til de fleste efterbehandlingsarbejder.
 3. Vanddispersionsform efter fyldstof danner en glat og holdbar overflade.
 4. Multifunktionel akryl kittet bruges til at niveauere overfladen og fjerne revner fra gamle belægninger. Akrylfasadekompositioner bruges til udvendig arbejde, har høj fugtighedsbestandighed.
 5. PVA-baseret fyldstof er en alsidig blanding med svampegenskaber.

Det er nødvendigt at fortynde tør kittet ordentligt, ellers vil belægningen knække og smuldre. Således at belægningen er pålidelig og ikke sprækker, skal du overholde nogle forhold, når du arbejder med det:

 • Fortynd den tørre tynd korrekt efter fabrikantens anvisninger, idet de nødvendige proportioner overholdes.
 • Før rester skal du fjerne rester af den gamle belægning.
 • For at sikre god vedhæftning til overfladen skal den primeres.
 • Efter priming skal der laves et interval på mindst 6 timer, før der startes med kittet.
 • Påfør kitt i to lag.
 • Det første lag skal tørre præcis 24 timer, så kan du påføre en topcoat.
 • Desuden skal dagen passere efter finishbelægningen, før du klæber på tapetet eller starten på en anden dekorativ finish.

Sådan opdrættes kitt for vægge: proportioner

Hvordan fortynder kittens blanding er angivet af producenten på emballagen. Ved avl skal de anbefalede proportioner opretholdes. Fortynd ikke for meget af blandingen, ellers vil det hurtigt hærde. Det er nødvendigt at plante en sådan mængde materiale, at det var nok til en halv times arbejde. Når blandingen er klar og er i færd med hævelse, kan du ikke tilsætte vand til det. Tørringshastigheden af ​​materialet afhænger af tykkelsen og lufttemperaturen i rummet. Jo højere temperaturen er, jo hurtigere vil kittet tørre, og jo mindre tid er tilbage til dens anvendelse.

Fortynding af kittens blanding kan udføres enten manuelt eller ved brug af et elværktøj - en byggemixer, en boremaskine med en speciel dyse og andet udstyr med en rotationshastighed på op til 800 omdr./min. Den optimale rotationshastighed er 600 omdrejninger.

Til avlsparti er det vigtigt at bruge en ren og tør beholder. Hvis der anvendes en gammel spand, hvor klumper af den tidligere blanding forbliver, vil de komme ind i en frisk sammensætning, og disse uopløselige klumper vil ødelægge hele kittet. De elværktøjer, der anvendes til omrøring, skal også være tørre og rene, især ved fremstilling af den endelige forbindelse.

Standarden er forholdet mellem kittens blanding med en hastighed på 25 kg pr. 10 liter vand. De forhold, der er angivet på emballagen af ​​producenten, kan dog afvige fra standarderne.

Sådan fortyndes gipsgips

Gipsspaltning anvendes i rum, hvor der ikke er nogen høj luftfugtighed. Gipsammensætninger har en høj tørringshastighed på to eller tre dage. Gipsgips sættes i en spand fyldt med vand ved 1/3, en tynd strøm, indtil pulveret ikke overstiger vandstanden med 1/3. 30 sekunder senere skal pulveret sætte sig i vandet. Derefter knytes opløsningen med et elværktøj i 1-2 minutter. Hvis blandingen ikke har opnået tilstrækkelig viskositet, skal der tilsættes vand eller pulver, omrør opløsningen kontinuerligt. Hvis du venter mindst 1-2 minutter, begynder blandingen at sætte, og du vil ikke være i stand til at tilføje en af ​​ingredienserne. Opløsningen omrøres to gange med en pause på et eller to minutter. Derefter kontrolleres viskositeten: Den korrekte konsistens skal være sådan, at kittet stikker til væggen, men forbliver ikke på spatelen. Brug ikke værktøjet ved blanding ved høje hastigheder: luften dannes inden i blandingen, hvilket danner bobler under påføring på overfladen.

Sådan fortyndes finish kittet

Den færdige kittet adskiller sig fra starten i mindre korn, den er mere elastisk. Den bruges i vægternes endelige justering, og dens konsistens skal være mere flydende end gipsmørtelen eller starteren. For at fortynde det færdige kit skal du bruge en rensekasse. En pulverformig blanding hældes derinde, men du bør ikke straks hælde vand, så der ikke dannes klumper. Dette er meget vigtigt, fordi den færdige kittens blanding påføres med et meget tyndt lag (1 mm), og eventuelle klumper bliver mærkbare. De korrekte proportioner af opdræt til afslutning er syv trowels og en lille mængde vand. Derefter hældes sammensætningen grundigt, og den resterende del af pulveret og vandet hældes i den resulterende homogene masse. Blandingen får lov at svulme i tre til fem minutter og omrøres derefter igen. Den resulterende sammensætning bør ikke være for flydende, men ikke tyk. Det er bedre at bruge en mixer med en spiral dyse for at blande finishet, blandingen skal være glat.

Kryd det andet parti om nødvendigt, brug en anden beholder, så ingen rester fra den foregående blanding kommer ind i det nye parti eller brug en anden skål.

Sådan fortynder du kittet uden en mixer

Hvis du ikke har et specielt værktøj til rådighed, kan du fortynde kittet manuelt. Denne fremgangsmåde er anvendelig til fremstilling af udgangsbelægningen, hvilket ikke er særlig kræsen om metoden til blanding. For at gøre dette skal du bruge en almindelig skovl eller anden beholder uden afrundede hjørner. En del af kittespulver hældes i en plastikbeholder, derefter tilsættes varmt vand, forsigtigt omrøres med en pind. Det er værd at være opmærksom på det faktum, at i modsætning til den mekaniske blanding, manuel vand tilsættes til pulveret og ikke omvendt. Hvis du tilføjer pulveret til vand, vil blandingen få fat i klumper, der er vanskelige at røre til en ensartet konsistens for hånden, mens du bruger et elektrisk værktøj, er det muligt.

Hæld derefter den resterende del af putten om nødvendigt ud, fortyndet med vand til den ønskede konsistens. Blandet sammensætning ved hjælp af en spatel. Når blandingen er homogen, efterlades den til at svulme i 5 minutter og omrøres derefter igen.

lofter

En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

Indhold:

Typer af putties

Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

 • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
 • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.

Cement kit til loft

 • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
 • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
 • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.

Gipsgips til loft

 • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
 • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
 • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
 • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.

fordele

 • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
 • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

 • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
 • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
 • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

Tips til madlavning af gips

 • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
 • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
 • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
 • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
 • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.

Polymer putty til lofter

 • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
 • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
 • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
 • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
 • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
 • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

Loft Tips

 • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
 • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

 • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

Sådan vælger du et kit til loftet

For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

 • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
 • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
 • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
 • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

Hvordan laver man kittens loft til maleri

Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

Du skal putte loftet, hvis:

 • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
 • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
 • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
 • lavet et nyt loft på gips.

Arbejdsfaser

 • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
 • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
 • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
 • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
 • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
 • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
 • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

Metoder til avlsparti til vægge

Reparationsarbejdet begynder med udjævning af overflader. Kun ideelt glatte vægge giver mulighed for at lave et originalt og interessant interiør i rummet. Den mest almindelige måde er at anvende kitt på overfladen. Denne arbejdsgang kræver særlig viden og færdigheder. For at klare opgaverne skal du være i stand til ikke kun at anvende nivelleringsblandinger korrekt, men også for at forberede dem korrekt.

Nødvendige materialer og værktøjer

Alle gipsblandinger er opdelt i:

Startkittet anvendes i den indledende fase af arbejdet, efterbehandling inden den dekorative finish. Universalformuleringer er egnede til alle former for arbejde.

Der er tørre putties og klar. De fleste foretrækker tørre materialer, da de er mere overkommelige, praktiske og nemme at forberede.

Før du opdrætter en tør blanding, forbered dig:

 • særlig kapacitet
 • vand;
 • byggemixer

Hvordan man opdrætter startkittet

Fordelene ved startlinjen er:

 • høj granularitet, der giver chancen for at pålægge den gradvist i flere lag;
 • mekanisk styrke;
 • ingen revner på de behandlede overflader.

Start tørblandingen fortyndes på to måder:

 1. Manuelt.
 2. Ved hjælp af en byggemixer.

Du kan manuelt ælte løsningen i de tilfælde, hvis du ikke har en boremaskine med en speciel dyse. Så skal du:

 1. Tag enhver beholder og hæld den i den rigtige mængde materiale.
 2. Tilsæt lidt vand.

Vigtigt: Hvis du først hælder vand, og derefter tilsættes blandingen, vises klumper.

 1. Bland ingredienserne godt til en homogen grød.
 2. Den forberedte opløsning skal stå i ca. tre minutter, og igen skal den blandes grundigt.

Den anden metode er mere praktisk. Den bruges i nærvær af en boremaskine og en speciel dyse-mixer.

Vigtigt: ikke hver øvelse er egnet til sådan arbejde. Dens effekt bør være mindst 500 watt, og antallet af omdrejninger ikke mindre end 800.

 1. Hæld vand i beholderen og sæt kittet i det.
 2. Rør opløsningen med en boremaskine.
 3. Lad blandingen stå i 15 minutter og rør det igen.

OBS: I den første og anden metode til fremstilling af blandingen er det nødvendigt at sikre, at materialet er den tæthed, du har brug for. Genblanding af kittet gør det mere fleksibelt og behageligt at anvende.

Madlavning finish kittet

Teknologien til fremstilling af finishmaterialet er praktisk taget ikke anderledes end start-en. Kun med færdigblandingen skal der tages behørigt hensyn til omblandingen. Da tilstedeværelsen af ​​klumper i opløsningen komplicerer arbejdsprocessen betydeligt.

De positive kvaliteter af finish-løsningen omfatter:

 • skabe en glat overflade
 • muligheden for at anvende et tyndt lag
 • høj tørring hastighed.

For at forberede det færdige kit, skal du bruge:

 1. Vask hele værktøjet grundigt. Det bør ikke være tørrede rester.
 2. Hæld den nødvendige mængde vand i en spand og hæld det tørre materiale i den rigtige mængde.
 3. Bland det hele manuelt eller mekanisk, indtil en homogen masse.

Forberedelse af opløsningen i de rigtige proportioner

Der er en universel metode til fremstilling af en løsning, der passer til næsten alle typer tørre blandinger:

 1. Forbered en beholder med rent vand.
 2. Væg den krævede mængde materiale.
 3. Bland alt grundigt med byggemixeren.

Det er meget vigtigt at observere tidspunktet for fuldstændig blanding af blandingen. For det første hældes en vis mængde materiale i vandet, derefter tilsættes vand igen, og alt dette blandes langsomt.

Vigtigt: Læs omhyggeligt instruktionerne på pakken. Blandingen omrøres i et bestemt tidsrum og infunderes i 5 minutter. Efter at materialet er opsvulmet, blandes det grundigt igen.

De fleste professionelle bygherrer bruger deres teknologi til at forberede en tør blanding. Da producenterne angiver de optimale proportioner, der ikke altid er egnede til bestemte typer arbejde.

Standardforholdene til fremstilling af tørblandinger er 25 kg tør kitt per 10 liter vand. Hvis producenten ikke angiver på emballagen, skal opløsningens andel hælde 1/4 af vandet i spanden og hæld pulveret, indtil det overstiger vandstanden med 1/3.

Til påføring af materialet på væggene med et tykt lag er det nødvendigt at lave en tyk løsning. Med det kan du endda opdele de mest problematiske områder. Tykk mørtel falder ikke væk fra væggene.

Ved påføring af kitt på gipsvæg er det nødvendigt at påføre et tyndt lag med en flydende opløsning.

Vigtigt: Tykens tykke konsistens hærder hurtigere end væskebåndet.

Efter klargøring af opløsningen skal den påføres væggene inden for en halv time. Alt arbejde skal udføres hurtigt. Fortynd mængden af ​​materiale, du kan bruge. Efter hærdning vil det være uegnet til arbejde.

Ved afslutning af overflader er det nødvendigt at observere det fasede arbejde. Forsøg ikke straks at putte alle fejl og uregelmæssigheder.

Hvad angår overholdelse af proportioner, så prøv ikke at lave store partier på én gang. Det er bedre at forberede en lille mængde materiale og straks anvende det på overfladen.

Materialeavls tips

For dem, der står over for fyldstofet for første gang, kan der ikke kun opstå problemer med udarbejdelsen af ​​opløsningen, men også med dens påføring på overfladen. Hvis det er dårligt at røre materialet, bliver det ikke ensartet og falder væk fra væggene.

For at anvende kittet på væggene, skal du omhyggeligt forberede:

 1. Få en spatel 30 cm bred og 12 cm lang.
 2. Øv på at anvende opløsningen på et lille område af overfladen.
 3. Derefter kan du fortsætte til hovedarbejdet.

Vigtigt: væggene sættes i en vis vinkel. Jo større vinklen er, jo tyndere lag af anvendt materiale skal være.

Hemmeligheder til fremstilling af tørblandinger

 1. Knæ en lille mængde tørblanding.
 2. Bland kittet kun i en tør og ren beholder.
 3. Forbered byggemixeren og den nødvendige spatel på forhånd.

Vigtigt: Hvis der er rester af tørret gammelt materiale i fortyndingstanken, vil der være ridser på overfladen, der skal behandles.

Hvis materialet begynder at hærde, og du ikke har tid til at bruge det, tilsættes lidt koldt vand og forsigtigt bevæger sig. Dette giver dig yderligere 10 minutter til at bruge den tilberedte blanding.

Vigtigt: Hvis rummet har en forhøjet temperatur, fryser opløsningen hurtigere.

Afslutningsvis skal det tilføjes, at forberedelsen af ​​kittet er en ansvarlig proces og kræver særlige færdigheder. Korrekt forberedt og anvendt blanding på væggene vil forhindre dannelse af revner på dem og skjule uregelmæssigheder.

Putty til vægge: hvordan man blander tørblanding?

Ved efterbehandling arbejdes der som det sidste trin før påføring af topcoat - maling eller tapet. Til dato, når man udfører højkvalitets arbejde på efterbehandling, bliver fyldstofet aldrig ignoreret. Dette er processen med udjævning af væggene, som kan klassificeres som ukompliceret, da den ligeledes er tilgængelig for mænd og kvinder uden at kræve fysisk styrke eller finhårede færdigheder. I artiklen lærer du den teknologi, der bruges i overfladen af ​​kittet, og lærer også at opdrætte kitt til vægge.

foto fra http://naiveangel.com

Fordele ved selvstændig puttying

Ved at betro arbejdet til professionelle bygherrer, redder du dig selv fra mange problemer. Men krav til kvaliteten af ​​arbejdet og det økonomiske aspekt er ofte tvunget til at træffe et valg til fordel for selvreparation. Du kan sætte dig selv uden hjælp fra fagfolk, fordi:

 • I den forberedte plads til kitt er ikke svært. Blandingen justerer væggene og gør fundamentet glat uden hjælp fra bygningsholdet.
 • Putty er en forberedende fase før male eller pasta, så det kan anvendes flere gange, gnide ruhed og ujævnheder, og dette vil ikke påvirke kvaliteten af ​​arbejdet.
 • Det er overkommeligt og nemt at anvende.
 • Du vil være interesseret i processen og gøre arbejdet "samvittighedsfuldt" og være sikker på at overholde alle tekniske aspekter, mængden og kvaliteten af ​​de anvendte materialer.

Foto fra http://ogipse.ru

Den første ting, du skal være opmærksom på, før du går i butikken - valget af typen af ​​kittens blanding. Sammensætningen af ​​blandingen til kitt er opdelt i:

 • Putty på oliebaseret klæbemiddel. Denne type kitt er fugtbestandig, så vægens struktur ikke lider af fordampning. På grund af dette menes det, at det passer til færdiggørelse af køkkener, kældre og sanitetsfaciliteter. De forhindrer også rotting af træoverflader, og jern bevarer rust.
 • Putty på gips cement basis. Dette er en universel type kit, der passer til alle former for efterbehandling, og bruges normalt før du laver tapet. De sælges som et tørt pulver, der skal blandes med vand for at danne den ønskede opløsning. Hvis du skal færdiggøre overfladen i en zone med høj luftfugtighed, hvilket normalt er, hvad gipsplader er designet til, skal du vælge typen med VH-mærket.
 • Typen af ​​gipscement indeholder også vanddispersioner, som sælges som færdigmørtel. De har den rigtige grad af viskositet og gør basen glat og belægningen holdbar. Men forskellen er også mærkbar i pris.
 • Akrylbaseret kit. Dette er en multifunktionel type putty, der perfekt interagerer med forskellige overflader, skaber en solid struktur på den og beskytter dem mod fugt. Det kan købes i tør og opløst form. Når du køber en tør akryl kittet, er det vigtigste, hvordan du korrekt fortynder kittet til vægge - for at holde klare proportioner.

foto fra http://regstroy.com

Du vælger typen af ​​kitt, afhængigt af hvilken overflade det vil dække. De skal være kompatible og interagere med hinanden med den højeste kvalitet for at skabe en pålidelig adhæsion af de øverste lag. Du kan kittegrunde fra gipsvæg, beton, mursten, træ mv. Hvis du planlægger at selvstoppet vægge, bliver det en særlig presserende problem at fortynde den tørre blanding.

Sådan fortyndes kittet korrekt: Vi arbejder i etaper

Når den rigtige sammensætning er valgt, skal du fortynde kittet med vand. Denne procedure vil være afgørende med hensyn til kvaliteten af ​​efterbehandling, så hvordan man fortynder kittet skal tages alvorligt og omhyggeligt. Det er nødvendigt at holde klare proportioner af komponenterne, blande dem korrekt og også skabe den korrekte viskositet af blandingen.

En opløsning af kit skal være formbar, det vil sige have en tilstrækkelig grad af plasticitet og elasticitet. Et vigtigt punkt er løsningens konsistens: Den skal være homogen uden klumper og andre defekter. Sørg for, at kittet ikke er for flydende og ikke danner pletter på væggen. Du må heller ikke ty til den anden ekstreme - den tørre opløsning. Det skal holde sig til overfladen, mens det ikke er tilbage på spatelen.

Foto fra http://mr-build.ru

Værktøjer du har brug for:

 • Bygge- eller husholdningsskovl
 • Værktøjet med en dyse "mixer"
 • spatel
 • vand
 • Tør kittet

For dig er spørgsmålet om, hvad man skal røre kittet om, hvis du har en boremaskine, en perforator eller en skruetrækker med en mixer vedhæftet fil ikke noget problem. Hvis der ikke findes sådanne enheder, kan du altid røre kittet manuelt. Der er to teknologier til at fortynde kittet til vægge. Den første metode vil være mere praktisk for dig:

 • Læs omhyggeligt instruktionerne fra producenten på emballagen, hvordan du fortynder kittet, fordi de forhold, hvor kittet er fortyndet med vand, kan afvige fra den accepterede standard. Standardforholdet er 25 kg tørt kit fra et polymerbinder pr. 10 liter vand.
 • Vand skal hældes i byggevinklen (1/4 tank kapacitet betragtes som standard, 1/3 hældes i en standard skovl).
 • I midten af ​​strømmen udhæld pulveret, der danner en bakke. Hvis producenten ikke angiver klare proportioner, anbefales det at hælde pulveret, indtil det hæver vandstanden med 1/3.
 • Det er nødvendigt at vente 5-25 sekunder, indtil pulveret er helt i vandet.
 • Bland opløsningen med et værktøj (boremaskine, skruetrækker eller perforator) med en blander vedhæftning i 1-2 minutter.

Foto fra http://mr-build.ru

 • Hvis du ser at du ikke har nået den krævede konsistens, kan du tilføje den nødvendige mængde pulver eller væske, indtil blandingen er fuldstændig forberedt og blandes grundigt. Husk at i de efterfølgende fyldningsfaser kan du ikke gøre dette.
 • Det er nødvendigt at forlade kittet i et halvt minut - et minut før hævelse.
 • Derefter blandes igen efter de samme regler.
 • For at kontrollere rigtigheden af ​​blandingen, indsæt en spatel i den. Hvis opløsningens konsistens ligner en tyk creme, og spatelen ikke synker, får du den nødvendige blanding til at arbejde. Når den anvendes på væggen, skal kittet glide glat uden karakteristiske væskemærker.

Problemer med at røre kittet bør opstå. Hvis du ikke har et værktøj med en mixer ved hånden, men du stadig skal putte, kan du gøre det på en anden manuel måde, hvilket meget ligner knådende dej. Overvej det på eksemplet med gipsplaster.

Sådan fortyndes kittet til vægge uden en mixer

Foto fra http://obustroeno.com

Sekvensen af ​​handlinger til den manuelle blandingsmetode er noget anderledes, og disse nuancer skal følges nøje, hvis du er interesseret i kvaliteten af ​​den færdige løsning.

 • Først skal du have en spand, som skal være tør. Her fylder vi den nødvendige mængde tørt pulver. I første omgang vil vand, som vi gjorde i den første metode, ikke fungere, for da vil blandingen blive optaget i klumper, som skal fjernes.
 • Husk, at der er flere funktioner i hvordan man opdrætter gipsstikket. For at forberede den rigtige blanding skal du tilføje 7 trowels af pulveret til spanden og en lille mængde væske til dem. Bland derefter grundigt.
 • Når en del af gipskittet er klar, skal du tilføje den resterende mængde gips og vand til spanden. Så skal du blande alt, så blandingen er homogen.
 • Et af de kendetegnende karakteristika ved gipsbaseret kittet er hurtigtørring. Dette betyder imidlertid ikke, at du straks skal tage stilling til afslutningen. Opløsningen bør svulme i ca. 3 minutter, hvorefter den skal blandes igen grundigt.
 • Ved brug af gipskittet skal du huske på, at det kan knække på grund af flere grunde: Hvis du bryder proportionerne vand eller pulver, skal du bruge den forkerte madlavningsteknologi, anvende den på en snavset overflade og gøre et lag tyndt (op til 5 mm).

Foto fra http://otdelka-expert.ru

Tips fra erfarne: hvordan man fortynder kittet

Som i enhver virksomhed er det ikke nok bare at kende rækkefølgen af ​​de trufne handlinger. Nogle finesser, der er blevet afsløret af bygherrer empirisk, supplerer hinanden, tillader os at opnå en høj kvalitet, homogen opløsning af den ønskede tæthed:

 • Før du fortynder tørt tynd, skal du sørge for, at overfladerne bliver renset for snavs, fedt og støv, fordi det vil være ret vanskeligt at færdiggøre ved fyldningsprocessen.
 • Bland ikke en stor mængde tynd ad gangen, ellers tørrer den. Det anbefales at gøre så meget af løsningen, som du har nok til en halv times arbejde.
 • Vær opmærksom på, at blandingshastigheden afhænger af dens tykkelse. Undgå at overse de atmosfæriske forhold - jo højere temperaturen i rummet er, desto hurtigere går indstillingen og mindre tid er tilbage på applikationen. Den optimale temperatur for spackling arbejder vil være 14-18⁰і.

Foto fra http://newauction.ru

 • I intet tilfælde kan du tilføje pulver eller vand til den færdige opløsning, fordi det bare forkæler det. Bare rolig, hvis det ikke viste sig som du havde forventet. Putty-blandingen bærer normalt en stor mængde vand. I så fald, hvis kittet kom tørt ud, kan du bruge slibemiddel til at tørre det.
 • Husk at kittet har en ret kort holdbarhed, efter at du har forberedt blandingen fra den, så sørg for at tjekke den på emballagen, inden du opløse den tørre kitt.
 • Bland ikke pulveret med vand ved høje hastigheder af værktøjet, fordi du kører luft derinde, fordi det efterfølgende danner bobler, der vil briste på overfladen, og du skal bruge meget ekstra tid til at male dem.
 • Sæt apparaterne i orden, før du fortynder kittet. De værktøjer og beholdere, som du vil bruge, skal rengøres grundigt af snavs og tørres, ellers vil partiklerne, der er tilbage fra den gamle opløsning, falde til overfladen i form af uønskede riller. Desuden kan snavs og klumper, der kommer ind i blandingen, forårsage, at opløsningen tørrer hurtigt.

Vi opdrætter kitt til forskellige formål

Foto fra http://siteproremont.ru

Ifølge dens formål er kittet opdelt i start og efterbehandling, specialiseret og universelt, og den optimale konsistens af løsningen for disse grupper er noget anderledes.

 • Startpakning er designet til at justere væggenes overflade. Det anvendes til at skjule betydelige fejl som revner og ridser. En blanding af sådant kitt skal blive moderat flydende. Det anbefales at anvende startkittet i flere lag. Den har en god gennemtrængende egenskab, der gør det muligt at fylde overfladens struktur og skabe den nødvendige vedhæftning.
 • Efterbehandling kitt kan påføres både direkte på overfladen og på startkittet. Det kan kun maskere mindre uregelmæssigheder og anvendes normalt med et tyndt lag. Hovedfunktionen er at gøre basen til at male eller male så glat som muligt. Teknologien til at fortynde den endelige kitt har praktisk taget ingen særlige forskelle. Men i dette tilfælde bør kittens konsistens være perfekt, ikke engang med små partikler og klumper. Den påføres i 1 mm lag, så selv mindre defekter vil ses umiddelbart. Før du rører et nyt parti af kittet, skal du skylle grundigt og tørre værktøjerne, beholderen og dysen.

Putty smal specialisering bruges til at trimme bestemte områder for at skjule deres fejl. Der er også en universel kittet, som kan bruges til enhver form for arbejde, lidt ringere end ovenstående i kvalitet. I dette tilfælde løses problemet med at fortynde kittet til vægge, skal proportionerne afklares på emballagen, da forholdet mellem vand og tørkomponenter kan variere for forskellige producenter.

Foto fra http://www.domechti.ru

Opdræt af en tør blanding er et af de enkleste faser af putty, som alle kan klare, hvis de har den nødvendige viden. Bevæbnet med de oplysninger, der er angivet i artiklen, kan du spare på køb af færdige kittede forbindelser og nyde skabelsen af ​​skønhed og komfort i dit hjem.

Sådan fortyndes kittet til vægproportioner

Sådan fortyndes kittet til vægge derhjemme

At justere væggene og forberede dem på foring er en af ​​de mest komplekse operationer, hvis kvalitet afhænger af reparationens holdbarhed og udseendet af rummet. Til dette formål skal du bruge kit. Det moderne marked tilbyder færdige blandinger, der umiddelbart kan påføres overfladen, men de er ret dyre, så tørre kompositioner bruges til store værker. I denne artikel vil vi se på, hvordan man fortynder kittet til fremstilling af vægge og lofter af høj kvalitet.

Hvad skal løsningen være?

For at udføre et virkelig højkvalitetsarbejde skal kittet være fleksibelt og plastik, samtidig skal blandingen passe godt på overfladen, spredes over det og let lagre sig bag spatelen. Konsistensen skal være ensartet, fri for klumper og andre hårde formationer.

På emballagen af ​​tørblandinger er der instruktioner til deres fortynding, som skal følges, men i nogle tilfælde kræves en tyndere eller omvendt tyk opløsning, så du bør være opmærksom på nogle regler for fortynding af blandingen.

Avl til ruvning

Denne operation kan udføres ved to metoder, hvoraf den første er lidt som æltningsdough og bruges, når der ikke er nogen dyseblander til rådighed, samt et elværktøj.

Manuel fortynding af kittet

Overvej i trin hvordan man fortynder kittet:

 • Først skal du forberede en plastikbeholder - vaske den, tør den, og hæld derefter ca. 7 tørre mørtelmørtel.
 • Derefter tilsættes lidt vand og blandes grundigt. Værktøj og beholdere skal være tilstrækkeligt rene, da indtræk af snavs i blandingen vil føre til for tidlig tørring i beholderen eller revner på væggene og loftet efter tørring.
 • Efter at have opnået en homogen opløsning uden klumper, skal du tilføje det resterende tørre materiale og vand, og bland derefter alt igen.

I slutningen af ​​æltningen skal ladet stå i 3 minutter, blandes derefter igen og påføres vægge eller loft. Mængden af ​​materiale skal være sådan, at den varer i 20 minutters kontinuerligt arbejde. For at forhindre sprængning af kittet efter tørring er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen og holde proportionerne under madlavning.

Den anden metode indebærer brug af en skruetrækker eller dyse-mixer på elboren.

 1. I en ren plastbeholder skal du hælde vand, og derefter tilsæt den tørre sammensætning. De nødvendige forhold, samt andre oplysninger om, hvordan man kan opdrække kitt, kan læses på emballagen.
 2. Så skal du tænde for elværktøjet og ælte i 2-3 minutter.
 3. Når opløsningen opnår den nødvendige konsistens, bør den lade sig svulme i ca. 15 minutter, blandes derefter igen med en elektrisk boremaskine eller skruetrækker.

Knæning ved hjælp af et elværktøj

Vigtigt at vide! Under blanding med et elværktøj er der risiko for mætning af opløsningen med luft. For at undgå porøsitet af blandingen skal den omrøres ved 800 omdr./min.

Avl til efterbehandling

Fremstilling af en sådan blanding er praktisk taget ikke forskellig fra arbejdet med at starte kittet. Kun i dette tilfælde er kravene til re-mix og renhed af værktøjerne højere. Faktum er, at efterbehandlingstætningen påføres på væggene med et meget tyndt lag, så alle klumper eller andre strukturer vil være synlige for det blotte øje.

Især disse fejl vil blive synlige under efterfølgende påføring af færdigmaterialer af en blank struktur med sidelys på rummet. Det er bedre at blande færdigblandingen flere gange og tage pauser for sin hævelse. Blandingsværktøjet skal vaskes før hver procedure.

Kapaciteten skal også vaskes hver gang, du kan ikke forlade restene af den tidligere forberedte blanding og begynder at forberede en ny på samme sted. Der må heller ikke tilsættes rester opsamlet fra blanderen til opløsningen, da dette vil føre til dannelse af klumper.

Separat fremstilling af en blanding

Lad os nu tale om, hvordan du fortynder kittet hjemme. I øjeblikket er der mange opskrifter til fremstilling af sådanne blandinger, men hovedkomponenterne er gips, lim, kridt og lakker.

Ofte for væggene ved hjælp af gips baseret på gips og kridt. For at forberede en sådan blanding skal du forberede en beholder, 3 kg kridt, 1 kg gips og trælim. Til blanding er det bedre at bruge en elektrisk boremaskine med en dyse, men du kan gøre med en almindelig trowel. Derudover skal en respirator eller gasbinding bruges til at beskytte det øvre luftveje.

Kridt med gips skal forsigtigt sigtes, hæld derefter limen i en plastikbeholder. Sigtet pulver bør gradvist falde i søvn i klæbemidlet. Hvorefter sammensætningen skal blandes til en homogen masse. Det er bedre at lave mad i små portioner, fordi kittet tørrer ud ret hurtigt, og overskuddet skal kastes væk. Denne opløsning anvendes som et efterbehandling materiale i tørre rum.

Det er ikke nødvendigt at købe færdigblandet blandingsblanding, det er nemt at lave det selv: alt hvad du behøver er kridt, gips og snedkerens lim

Under svagere forhold til vægge til maling med olie maling skal du bruge en anden kittet. For at forberede basen skal du fylde på linolie, kridt og tørremiddel. I kapaciteten til blanding skal du hælde 1 kilo linseolie, derefter tilsættes 100 gram tørremiddel og blandes. Derefter tilsættes gradvis kridt, hvis samlede vægt skal være 2 kg. Det resulterende materiale er perfekt til behandling af vægge med vinduer og døråbninger.

Hvis du planlægger at udsætte vægfladerne for at klæbe, skal du lave en speciel kittet. Til forberedelsen bliver der brug for 1 kg trælim, 2,5 kg kridt og 25 gram tørringsolie. Den første ting er at sive kridtet og genopvarme klæbemidlet, hvorefter det tilsættes linolie og blandes grundigt. Kridt tilføjes sidst i små portioner for at forhindre dannelse af klumper. I nogle tilfælde, for bedre at lægge sammensætningen på væggen, tilsættes sæbe til den, tidligere gnides på en fin rivejern.

Hvordan opdrætter man kitt?

For at begynde at arbejde på kittet af vægge, lofter og skråninger er det nødvendigt at forberede en kittemasse. Knæ det er ikke svært. For at gøre dette har du brug for nogle værktøjer og materiale, kittens blanding i posen.

I starten ser det ud som et pulver, men efter at det er blevet tilsat til vand bliver det viskøst. For at opnå den ønskede tæthedstykkelse omrøres den med en blander.

Putty er et alsidigt materiale til udjævning af overfladen, så du skal korrekt lære at røre det. Først da kan den ønskede virkning opnås.

Hvordan fortyndes kittet til vægge?

I verden er der mange virksomheder, der producerer kittet. Nogle gør det af bedre kvalitet, nogle skaber økonomiske muligheder, men for det meste er kittet tilgængeligt for alle, der laver reparationer.

Afhængigt af sammensætningen kan kittet have en anden viskositet. Til startlaget er viskøs kittet nødvendigt, men ikke for tykt. Hvis blandingen bliver væsket, vil den simpelthen ikke klamre sig mod væggen, den glider og det vil være umuligt at arbejde med høj kvalitet.

Først skal du forberede en beholder med vand ved stuetemperatur og hælde den tørre blanding fra posen i vandet, idet du observerer proportionerne angivet på pakken. Derefter skal du blande tankens blanders kapacitet. Det anbefales at ælte i 5-10 minutter med glatte, cirkulære bevægelser samt langs hele beholderens højde (skovl), der gør op / ned bevægelser. Alle disse handlinger bør skiftes.

Efter at have nået den ønskede konsistens af materialet, kan du begynde færdiggørelsen.

Hvordan opdrætter man efterbehandling?

Erfarne håndværkere bruger deres egne putty teknikker. De er praktisk taget ikke anderledes end kittemasserne, som er knæet af uerfarne mennesker eller nybegyndere, men der er funktioner, som du bør være opmærksom på og tage højde for, når du blander det færdige kitt.

For at fortynde det færdige kit skal du:

 • Læs vejledningen på pakken. Efter disse krav kan du opnå den ønskede viskositet af blandingen. Efterbehandlingstæt skal være moderat flydende og ikke for tyk, fordi den tyk blanding er ubelejligt at arbejde;
 • Til en færdigspaltning er der brug for en blander med en spirallignende dyse, den skal omrøres grundigt i en beholder til den ønskede konsistens;
 • Rør den endelige kitt til jævnt. Blandingen skal ikke danne klumper. For at gøre dette skal du lave en cirkulær bevægelse i hele kapaciteten. Hvis der dog er dannet klumper, skal du ælte på en ny måde.

Viskositeten af ​​den færdige kitt skal justeres af mesteren eller den person, der laver reparationen.

Hvordan fortynder gips gips?

Gipsgips er designet til at påføre et træklag under tapetet. Det har en række ejendomme, der bidrager til at gøre høj kvalitet lejlighed renovering. Gips gips tørrer hurtigt, så rør det i store mængder er unødvendigt.

For at kunne blande gipsfyldemidlet korrekt skal du:

 • Forbered en plastikbeholder (gammel skål, stor skål, 5 liter skovl);
 • I kapacitet skal du udfylde flere mastere. Det afhænger af det område, der skal udjævnes;
 • Derefter skal du hælde noget vand og sørge for, at blandingen ikke granulerer og ikke skaber klumper;
 • Blanding kan gøres med en trowel eller spatel;
 • Ingen andre ingredienser kan tilsættes til blandingen, da dette kan forringe kvaliteten af ​​kittet;
 • Efter blanding af kittet og opnåelse af det ønskede viskositetsniveau kan du begynde at arbejde.

Denne type putty bruges i vid udstrækning til arbejde på våde områder, fordi den har en fugtfast og varmebestandig egenskab.

Sådan fortyndes kittet til vægge: instruktioner og nyttige anbefalinger

Som vi alle forstår, vil det under nogen reparation ikke være muligt at undvære det nødvendige byggemateriale som kitt. Med sin hjælp kan du lukke sømme, udjævne små uregelmæssigheder på væggene osv. På mange måder afhænger det endelige resultat af fremtidig dekorative vægbehandling afhængig af kvaliteten og vedvarende proportioner.

Væg efterbehandling med kit

Før du bestemmer spørgsmålet "hvordan man opdrætter kit", skal du vide, at dette materiale er meget populært, ikke kun for indvendige vægge, men også til udendørs arbejde.

Baseret på brugen af ​​kittet klassificeres opløsningen i overensstemmelse med sammensætningerne og proportionerne af komponenterne. Derfor er det nødvendigt at forstå, at opløsningen for forskellige finish (bund eller finish) skal fortyndes på forskellige måder.

Selvfølgelig, hvis du køber et kit i en hardware butik i brugsklar tilstand, så bliver du ikke nødt til at genudskære den. Din hovedopgave, når du arbejder med det færdige materiale, er at blande massen godt før brugsprocessen.

Men ved at arbejde med tørstoffer er det ikke nok at blande komponenterne enkelt. De har brug for omhyggelig forberedelse - overholdelse af forholdet mellem vand og tørstof, hvor nøjagtigheden afhænger af materialets kvalitet og densitet. Det er også nødvendigt at følge en bestemt række handlinger under blanding af opløsningen.

Så, hvordan man fortynder kittet til forarbejdning af vægge?

Vær opmærksom på hovedreglen om, at det er nødvendigt at fortynde alle kittemixer umiddelbart før ansøgningsprocessen, da de kan "leve" uden at miste deres kvaliteter i en ret kort periode.

Varigheden af ​​"levetiden" for den færdige opløsning indtil dens indstilling er som regel angivet af producenten på emballagen og kan afhænge af mange indikatorer, hvoraf den primære er sammensætningen. Derfor bør du ikke være for selvtillid, men du skal lære mere om producentens tips mere detaljeret for at undgå problemer.

Trin for trin

Hvordan opdrættes kitt til vægge?

For at udtynding af kittet skal du muligvis bruge sådanne værktøjer og tilbehør:

 • kapacitet, bedre uden afrundede hjørner
 • skalaer;
 • bore og speciel fastgørelse til det eller byggemixer;
 • spatel.

Fremgangsmåden til fremstilling af puttyblandingen består af følgende trin:

 1. en vis mængde vand skal hældes i en tom beholder;
 2. vejer den rigtige mængde tørstof og hæld det i en beholder med vand;
 3. Brug en byggemixer eller en boremaskine med en speciel dyse, bland massen grundigt til en homogen konsistens;
 4. Kittens fragmenter, der klæber til beholdervæggene, bør fjernes, og opløsningen skal efterlades i 15-20 minutter for at svulme;
 5. så skal du foretage en kontrol, der blander opløsningen og derefter gå videre til arbejde.

Hvis du følger råd fra erfarne specialister inden for reparation, skal du følge disse regler for at blande kittet:

 • Du bør ikke tænde byggemixeren (bor med en dyse) med høj hastighed, da det kan føre til, at et stort antal luftbobler kommer ind i løsningen;
 • det er ikke nødvendigt at bruge vand til at blande blandingen for højt eller tværtimod for lav temperatur, ellers vil denne masse briste efter tørring og falde af væggene;
 • prøv ikke straks at fortynde for meget opløsning, fordi dets levetid er for begrænset;
 • For hver ny blandingstætning skal du ikke være doven for at skylle grundigt beholderen indeholdende den foregående blanding og dysen, som du blandede den med. Hvis du ikke gør sådanne manipulationer, vil rester af den gamle løsning falde i kittens nye sammensætning, med det resultat at dens konsistens og elasticitet vil blive brudt, og kvaliteten af ​​den nye coating vil også falde;
 • sæt ikke den vaskede mixer opad, fordi dråber af opløsning eller vand vil blive kammeret, og det vil begynde at rust meget hurtigt.

Nuancer i avlsparti

Forberedelse af kittet til vægge med en start- og finishbelægning, som vi har sagt, har visse karakteristiske træk. Overvej dem mere detaljeret.

Startkittet anvendes til grov indledende overfladebehandling, hvilket påvirkes af betydelige defekter og revner. Derfor bør et sådant sammensætningsmateriale ikke spredes over overfladen af ​​væggene og have tilstrækkelig styrke.

Madlavning kit til væg dekoration

Da det ofte er nødvendigt at dække overfladen med en kitteløsning i flere lag, hvilket giver alle tid til at tørre, er det tilrådeligt at sikre, at laget ikke størkner i løbet af denne tidsperiode. For at få denne effekt, anbefaler erfarne efterbehandlere dig at tilføje flodsand til fyldstofopløsningen i et 1: 1-forhold.

Efterbehandlingstæt anvendes til fin behandling af væggene inden dekorative belægninger eller vægpapir. Tykkelsen af ​​laget af en sådan finishbelægning må ikke overstige 1 mm.

Dette antyder, at ikke kun materielle bryster, men selv små fraktioner vil blive mærkbare på en sådan væg. Derfor er det specielt nødvendigt at omhyggeligt nærme sin homogene struktur under blandingen af ​​det færdige kit. Hvis du ikke giver vægt på dette stadium, vil kvaliteten af ​​den behandlede overflade blive kedelig, og den dekorative finish vil ikke blive udført som pænt, som vi gerne vil.

Hvilken kitt er bedre?

Vi opdrætter vægkittet

Dybest set sælges kittet i tæt forseglede poser, og det er ikke muligt at undersøge indholdet. I dette tilfælde er den eneste udvej at stole på erfaring fra specialister.

Selvfølgelig kan den billigste og uprøvede blanding på væggen kun forstås, at resultatet vil være af samme ringe kvalitet.

Hvis du specifikt svarer på spørgsmålet "Hvilket kit er bedre?", Vil svaret "blødt" ikke være klart for alle. Knauf, Henkel og mange andre producenter repræsenterer sådanne bløde blandinger på markedet, men blandt de indenlandske selskaber er sådanne repræsentanter Miners, Volma. Kvaliteten af ​​sådan kitt kontrollerede mere end en generation af bygherrer.

Væg efterbehandling med kit

Sammenligningsegenskaber for de mest slående og populære repræsentanter for putties er angivet i tabellen nedenfor.

Forbereder en løsning til kittens vægge

Mange bygger nu spartelforbindelser, der sælges efter vægt. Dette er en fantastisk måde for dem, der har brug for en lille mængde materiale. Så du kan købe 1-2 kg af blandingen og prøve den ud, før du køber en kat i en taske med en vægt på 25-30 kg. En ulempe ved sådanne ikke-engros-salg - således sælger de kun de billigste formler, som ikke er populære og ligger rundt på hylderne i butikken.

Vi håber, at vi har forklaret dig, hvordan man skal knead løsningen. Nu er din hovedopgave at erhverve materialer kun fra dokumenterede producenter, for nu er byggemarkedet fyldt med forfalskninger og lavkvalitetsforbindelser. Og du bør ikke straks give under for prispåvirkning, fordi ikke altid originale materialer af høj kvalitet er dyre.

Vi anbefaler også at læse:

En bred vifte af multifunktionelle gipsspidser til indendørs arbejde Sådan putter du vægge med minimal nerveomkostninger og maksimal effekt En række kittetyper til indvendige vægge i private huse og lejligheder Afsluttende kitt: sorter, materielle krav, teknologi til at gøre arbejdet Malerier fra kittet med dine egne hænder - lav dit eget interiør