Stræklofter

Streklofter er ret holdbar og pålidelig belægning, som har været brugt med pleje i flere årtier. Men ingen er forsikret mod forskellige force majeure situationer. Der kan opstå problemer på ethvert tidspunkt: Et loftark kan ved et uheld blive beskadiget af noget skarpt, der kan forekomme brand eller naboer vil oversvømme din lejlighed ovenfra. Gør-det-selv reparation af loftet kræver yderste omhu og opmærksomhed, men det undgår kostbart eftersalg.

Indholdsfortegnelse:

Sådan forhindres reparationer

Først skal du finde ud af, hvad der udgør et lignende loft. Det hængende loft er en vinylkloridfilm, som er svejset ved hjælp af en særlig sømløs teknologi. Prisen på reparation af loftet vil glæde dig! Reparation arbejde med et sådant loft indebærer korrektion af huller eller overfladefejl, som er af samme niveau eller lavet i form af forskellige fastgørelsessystemer og bølger.

Når du bruger loftet for at undgå fuldstændig ændring og hyppige reparationer, skal du følge visse regler:

 • Du kan ikke strække loftet til en temperatur på 70 grader og derover, fordi det kan fremkalde smeltning af kanterne, der holder overfladen, og det er igen fyldt med huller og savning.
 • I et rum, hvor et lignende loft er installeret, anbefales det at holde temperaturen over nul, fordi en lavere temperatur fremmer materialets krystallisering, strækloftet kan simpelthen springe ud.
 • Reparation af lofter er nødvendig, når deres overflade er beskadiget af forskellige skarpe genstande. For at forhindre dette under drift er det nødvendigt at undgå kontakt med sådanne elementer. Denne omstændighed skal overvejes ved reparation af værker, der kræver særlig pleje, da filmen er meget let revet.
 • Stræklofter kan modstå vægten af ​​koldt vand, men ikke varmt - filmen strækker sig lige og går i stykker. Derfor vil en simpel reparation i dette tilfælde ikke hjælpe, loftet skal udskiftes helt. Filmen kan tørres, når den oversvømmes med koldt vand, så installeres alle elektriske og belysningsindretninger på plads.

Årsagerne til reparation af strækloft

False lofter, der for det meste er beskadiget, er ikke længere genstand for reparation, men skal udskiftes. Der er dog situationer, hvor loftet kan reddes ved at reparere det i tide. For at bekræfte dette skal man kun se på billedet af reparation af lofter.

Bladskåret

Uanset det faktum, at strækloftet er af høj styrke, sker punktering og udskæringer af lærredet stadig. Hvis loftet er lavet af PVC, kan omfanget af reparationsarbejde kun bedømmes af eksperter. Hvis lærredet ikke er meget revet, kan du smukt lim det. Hvis loftet er beskadiget betydeligt, er det økonomisk set ikke rentabelt at reparere.

Hvis punkteringen fandt sted på et sømløst loft, fremstillet på stofbasis, vil det vise sig at blive repareret med egne hænder. Lim klippet pænt med et stykke glas eller klud tape. Dernæst maler strækloftet, så plaster fusionerer med baggrunden. Hvis snittet er lille, så vil det vise sig at sy det med kapron-tråde, og efter det - farvet med maling, så sømmen ikke får øjet.

utæt

Når lækager og oversvømmelser er at handle meget omhyggeligt, ellers kan du ødelægge hele loftet. For at dræne det akkumulerede vand og returnere loftet til dets oprindelige udseende, skal du demontere et hjørne af det hængende loft, dræne vandet, tørre lærredet, læg det tilbage i baguetten og opvarmet loftet med en varmepistol, hvis det er lavet af PVC. Derefter vil loftet i dit hus ligne efter installationen.

I tilfælde af lækage, hvis vægten af ​​vand i loftet overstiger den etablerede norm, flyttes baguetter i de fleste tilfælde væk fra væggene. Ofte kan dette skyldes dårlig installation. I mange virksomheder er ovennævnte sag en garanti, så omkostningerne ved reparation af loftet bør ikke genere dig. Garantiperioder til installation af lofter er normalt 3 år.

Slet og rive af nettet

Sænkning af strækloftet forekommer af to grunde: Hvis det nedhængte loft allerede er mere end ti år gammelt eller når banen er ujævnt spændt under installationen. Normalt sker sådanne situationer med kinesiske og indenlandske lærred. Eliminere sagging kan gøres ved at trække lærredet. Loftet kan også forsvinde fra at stige i stuetemperaturen.

Der er også flere grunde til et brud: svag svejse af spændingsvævet, loftspænding over normen, materialets dårlige kvalitet. I en sådan situation er det usandsynligt, at det bliver muligt at udføre reparationer og bliver nødt til at ændre lærredet.

Måder at reparere loftet

Oftest, reparation af loftet tyder på, at du skal reparere kun et lille snit. Men med sådan skade skal man huske, at reparationen kun kan udføres, hvis der er installeret en sømløs klud i loftet.

Reparation af loftet til gennemførelse af sådanne metoder:

 1. For små revner, huller og huller op til 2 centimeter, kan du bruge almindeligt tape og klæbemiddel til at stramme kanterne. Hovedfejlforøgelsen stopper i tide.
 2. Når du limer en film med pletter, anbefales det at vælge en lignende tekstur og farve, så den ikke skiller sig ud. Det er bedre at sætte en patch til dette indefra og trække forsigtigt af kanterne af det beskadigede område fra forsiden med din egen hånd. På dette sted kan du installere en patch i form af en applikation eller bare installere et belysningsdæksel.
 3. Hvis du bruger et scotch tape, er det ikke muligt at reparere strækloftet, så kan du tage glasmurpapir, som normalt installeres på defektstedet. Sådan reparation lofter tapet giver pålidelighed og høj kvalitet.
 4. Hvis loftet er beskadiget ved sømmen, kan reparationen med egne hænder ikke gøres. Vi bliver nødt til at ændre hele filmen. Dette kan ske af grunde som dårlig kvalitet eller installation, dårlig svejsning af stoffet, for meget spænding.

Reparation, når oversvømmet

Den store fordel ved stræklofter er, at der er meget lidt chance for at beskadige gulvet, væggene og møblerne, når de oversvømmes. Materialet kan modstå spændinger og betydelige belastninger, mens de ikke brydes.

Vand ophobes mellem strækloftet og filmen. Derfor kan den forsigtigt fjernes ved at lave et lille hul i filmen. For at forhindre huller i stedet for installation kan du bruge belysningsarmaturer, så vil belægningen forblive intakt. Efter demontering af filmen tager strækloftet sin tidligere form.

I tilfælde af lækage og oversvømmelse skal du vide, hvilken temperatur vandet har. Hvis det var koldt, skal filmen fjernes og tørres, dets egenskaber ændres ikke efter det. Men ved høje temperaturer vil materialet strække sig, og der er ikke noget, du kan gøre. Ved meget lave temperaturer, f.eks. I uopvarmede rum, kan lærredet også blive alvorligt beskadiget: det anvendte materiale simpelthen krystalliserer, taber dets egenskaber, hvorefter det let kan briste.

Pleje regler

Livstidsstræklofter fra forskellige producenter er forskellige, men i gennemsnit når det femten år. Selvom det med regelmæssig og omhyggelig behandling samt omhyggelig behandling kan sådan dækning vare i 30 år. Det er nemt nok at beskadige loftet i første gang efter installationen, når filmen stadig er for stram. Derfor er det bedre ikke at røre loftet og ikke at forsøge at rense belægningen.

Stræklofter er modstandsdygtige overfor mange påvirkninger, holdbare, kræver ikke kompleks pleje, har et meget attraktivt udseende. Men uanset dette kræver en sådan overflade stadig en vis omhu og regelmæssig inspektion. Vedligeholdelse af det hængende loft indebærer brug af enkle rengøringsprodukter, ren klud og en blød svamp. På samme tid bør der ikke være forskellige opløsningsmidler og slibende grove partikler i sammensætningen af ​​rengøringsprodukterne.

For eksempel vil stoffer til rengøring af keramik og glas med opløsningsmidler til dette formål ikke fungere, fordi du nemt kan beskadige og ridse filmen. Det anbefales heller ikke at købe toilet sæbe. En klud og en svamp til rengøring på overfladen må ikke forlade separate fibre, fordi de vil ødelægge udseendet, og børster, selv med blide og meget bløde børster, kan nemt beskadige strækloftet og overfladen for at bryde igennem.

Når du vasker strækloftet under tryk fra en hånd eller en mop, kan stoffet sakke. Du bør ikke bekymre sig om dette, men øg ikke trykket. Strækloftets materiale er meget holdbart, da det er imprægneret med specielle forbindelser, og designet er i stand til at modstå stærke spændinger og betydelige belastninger. Desuden beskadiger filmen ikke stump objekt.

Rengøring af strækloftet

Rengøring samt reparation af lofter med paneler udføres dog sjældent, fordi materialet har antistatiske egenskaber, støv og snavs stikker ikke for meget. Derudover er stræklofter ikke en kilde til smuldrende partikler af hvidvaskning og gips. Ca. en gang om måneden er en regelmæssig støvsuger tilladt. En sådan simpel pleje vil sikre overfladenes sikkerhed og renlighed.

Hvis der er fedtpletter på strækloftet, er dette især muligt i køkkener, så det er acceptabelt at bruge en almindelig opvaskemaskine, der simpelthen vaskes af. Pletter af kondens i badeværelset kan simpelthen tørres af med en blød svamp. Reparation af loftfliserne behøver kun i tilfælde af kontakt med hævet loft af kemisk aktive stoffer.

Rummet mellem loftets overflade og filmen kræver også regelmæssig inspektion og pleje. Men hvis filmen er korrekt monteret, og al kommunikation er lagt over den i overensstemmelse med kravene og standarder, udføres dette arbejde ekstremt sjældent.

Derfor er reparation af strækloftet påkrævet, når monteringssystemet eller dets overflade er beskadiget. Efter at have gennemgået videoen om reparation af lofter, kan disse situationer tilføje lækager og oversvømmelser. Der er ikke mange sådanne tilfælde, normalt er alt arbejde udført hurtigt, og en komplet udskiftning af nettet er kun nødvendig, når filmen er revet eller sprængt over et stort område. Men hvis du følger de enkle anbefalinger og regler for brugen af ​​sådanne materialer, pleje og periodisk inspektion af belægninger, vil det nedhængte loft vare lang tid.

Sådan repareres det nedhængte loft?

Stretched ceiling canvases optrådte ikke så længe siden, men de formåede at vinde popularitet. I dag er det et populært indretningsdesign. De, der nægter denne indretning, henviser til behovet for omhyggelig behandling samt dårlige reparationer i tilfælde af force majeure. I nogle situationer kan du dog reparere loftet med egne hænder, selv om det kræver en vis indsats.

Særlige egenskaber

Blandt fordelene ved spændingstaskerne er:

 • fugt modstand;
 • høj hastighed og nem installation;
 • æstetisk appel
 • en bred vifte af farver og teksturer;
 • skaber en perfekt flad overflade.

Ulemper, ofte forekommende fejl:

 • skærer fra skarpe ting;
 • huller, der vises, når det er unøjagtigt;
 • bøjningsprofil;
 • sagging materiale;
 • søm pauser;
 • oversvømmelser;
 • blinker fra lamperne.

Hvis du i detaljer adskiller præstationsegenskaberne for materialet på arbejdsbanen, skal basen modstå meget alvorlige belastninger.

Hvad forårsager problemerne, der kræver økonomiske og lønmæssige omkostninger? Oftest findes der nedskæringer efter fastgørelse af tagskægget, med møblerne ombygning, når man udskifter kommunikationssystemer.

Materialet kan bryde lige fra det sædvanlige kastede legetøj, korken fra den mislykkede åbent mousserende drink kan også forårsage et hul i lærredet. I dette tilfælde kan hullerne i lærredet stige flere gange om få timer.

Hvis dette sker, vil spændingsvævet sandsynligvis være fuldstændigt ændret. Dette betyder imidlertid ikke, at installation af hele systemet er nødvendigt fra bunden. Det hængslede system forbliver på plads, eksperter bør kun overveje udskiftningen af ​​bladet.

Hvis punkteringen, hullet eller sagen er lille, skal du gøre dig fortrolig med aktionsforløbet og forsøge at reparere det selv. I dette tilfælde er det først og fremmest værd at overveje produktets type og materiale. Tøj, der bruges til montering af lofter, er baseret på stof eller film.

Filmlofter er normalt lavet af PVC, med en glat overflade, der er en satin type film. Det er mat, men reflekterer let lyset, hvilket skaber effekten af ​​ekstra komfort.

Stoffer porøse i udseende. Fibrene, der anvendes i produktionen, er naturlige, mindre ofte syntetiske. Denne type lærred er bedst egnet til et badeværelse eller køkken, da det er bedre end stoffet mulighed for at klare oversvømmelser.

Det antages, at den særlige følsomhed over for mekanisk stress PVC-ark holder inden for få dage efter installationen. De opståede fejl på filmbelægningen elimineres vanskeligere, men selv her er der nogle tricks.

Tekstilloftet kan nemt repareres efter skader, der er af mekanisk art. Du kan male lærredet selv i en anden farve.

Tekstilklæder er normalt brede, så det er bedre egnet til installation i stuer, soveværelser, børneværelser.

materiale

Afhængigt af det anvendte materiale varierer strukturenes præstationsegenskaber. Oprindelseslandet er ligeledes vigtigt, men indikatoren når i gennemsnit 15 år.

Nogle brugere bemærker lærredens tredive års levetid, men med forbehold af grundig pleje og respekt.

Stretch-loftmaterialer er virkelig holdbare og vil være attraktive, hvis du følger reglerne for simpel vedligeholdelse. Regler for rengøringsklude gør det muligt at bruge ikke-slibende rengøringsmidler, blød klud eller svamp.

Stretch stof materialer vil kræve sjælden vask, da producenten leverer stof og film med anti-statiske kvaliteter. Hvis huset har en vaske støvsuger, så kan denne enhed med succes bruges til rengøring af strækloftet. Dette sikrer let vedligeholdelse, bevaring af materialet og et rent udseende på overfladen.

Foruden pleje er det vigtigt at regelmæssigt inspicere materialer for at udse forskellige fejl. Dernæst overvejer vi mulighederne for at udføre mindre reparationer med egne hænder.

Hvordan gør man det selv?

Vælg en reparationsmetode afhængigt af hvilken type skader der er på det installerede materiale. Evnen til selvstændigt at reparere overfladen er indbyrdes forbundet med mængden af ​​det beskadigede område.

Hvis revet

Det skal forstås, at spændingsmaterialet er en film eller et stoflag, der er beskadiget af noget skarpt. For eksempel kan det være hjørnet af kabinettet, hvis du beslutter at flytte det til en ny placering. Hvis loftet er revet i tilfælde af unøjagtig omlejring, er fejlen let elimineret. Dette skal gøres meget omhyggeligt for ikke at beskadige lærredet endnu mere.

Webbruddet kan ske langs sømmen eller i nærheden af ​​baguetten. Sådanne tilfælde betragtes som garantier (kun hvis ingen gennemboret loftet med en skarp genstand), da de hyppige årsager til deres udseende er:

 • substandard installation;
 • forkert skæring;
 • producentens ægteskab (bare sprængt af spændingen).

Sådanne mangler behøver ikke at blive rettet af dig selv. Ring til firmaet og ring til installatøren. Han skal sørge for rettidig reparation på bekostning af virksomheden.

Sagging (vand oversvømmelse, dårlig installation)

Denne fejl opstår efter oversvømmelse. Ofte sker det i badeværelset eller i køkkenet. Konsekvenserne afhænger af typen af ​​materiale, på væskens temperatur inden i loftsystemet, på skaderegistreringsstadiet (f.eks. Du har ikke været hjemme i lang tid).

PVC film belægning har træk ved at strække uigenkaldeligt. Også lærredet vender ikke tilbage til sin oprindelige tilstand, hvis det vand, der vises, er meget varmt.

Stoflofter vil også kræve fuld udskiftning, da efter oversvømmelserne er der pletter og pletter, der ikke kan males.

Slagningen af ​​nettet kan blive en synlig mangel efter flere års drift af strukturen. Dette sker når et meget stort område af lærredet.

Strækmaterialet kan også forsynes med hyppige temperaturændringer. Nogle gange smelter PVC-film ved kanterne ved høje temperaturer. I dette tilfælde kan materialet falde.

Typer af reparation

Skæring er en simpel øvelse, hvis kluden er vævet. Match farven på den passende nylon tråd. Sy et snit, mens det er lille.

Hvis defekten ikke er et snit, men et hul, kan det repareres ved hjælp af en stribe glasflise eller et specielt stofbånd. Tryk patchens kanter tæt på hullet og hold det et stykke tid, og slip det derefter. For at fjerne synlige tegn på reparation skal du male stoffet med vandbaseret pigment. Skær den film, du har brug for, til hurtigt at lukke op med scorch tape eller tape. Ellers vil kløften fortsætte.

På steder med pauser installerer PVC film ofte dekorative patches. Kontrasterende applikationer limes let sammen med tætningsmiddel. Tryk plasteret et stykke tid på lærredet. Fjern overskydende lim med en tør klud. Efter en så kreativ reparation vil det blanke blik se mere interessant ud. Grafiske elementer i designsprog kaldes fotoprint. Lofter med udskrifter - en dyr fornøjelse.

Hvis der er et hul i det glatte lærred, så kan du montere en lampe eller et andet dekorativt element i stedet. I dette tilfælde skæres filmen under en speciel plastring, inden i hvilken det valgte element er placeret.

Hvis klippet blev dannet ikke langt fra væggen, er lærredet overtræk, mens hullet trækker sig ind i spidsen af ​​baguetten.

Do-it-yourself loft stretch reparation

Stræklofter er elsket af mange takket være det smukke design og gode præstationsegenskaber.

Strækloftet ser spektakulært ud i rummet, men det skal beskyttes mod vand, ild og skarpe genstande.

Men dette dekorative lærred er let udsat for mekaniske skader. Do-it-yourself stræk loft reparation er en ret delikat proces, men brugbar.

Typer af skader og reparation af hævede lofter med egne hænder

Tynd film kan beskadiges som følge af:

I det skadede sted i strækloftet kan du installere en spotlight.

Skær strækloftet - et ret almindeligt fænomen, der opnås ved kontakt med de skarpe kanter af genstande.

Hvis stoffet er stofbaseret, kan mekanisk skade repareres som følger:

 • sy med en nylon tråd af den passende farve;
 • lim med tape;
 • lim et stykke glasfiber.

Hvis efter reparation det beskadigede område er meget mærkbart, anbefales det at dække lærredet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush.

Hvis bunden af ​​strækloftet - PVC-film, vil eliminering af mekaniske udskæringer være anderledes. Hvis der opdages et snit, skal det straks koniske for at forhindre yderligere brud. Hvis klippet er mere end 2 cm, vil en kvalificeret mester hjælpe i denne situation.

Trækstyrken i strækloftet er 100 liter vand.

Med små udskæringer og punkteringer kan du selv reparere strækloftet. Hvis skaden opstod tæt på væggen (op til 15-20 cm), fjernes filmen fra udskæringerne under baguetten. Reparationsanvisninger sådan:

 1. Tag antennekablet og lim det i stedet for skæret parallelt med loftet baguette.
 2. Derefter skal du varme lærredet med en hårtørrer og trække det forsigtigt mod væggen.
 3. Fyld filmen forsigtigt ind i baguetten med et fladt værktøj med en stump ende.
 4. Hvis der forekommer rynker, skal reparationsproceduren gentages ved hjælp af et antennekabel og lim.

Hvis skaden opstod langt fra loftets kant, er der kun en vej ud - at opbygge en patch. For at gøre dette skal du få et lille stykke PVC-film, skar forsigtigt en plaster ud af den og lim den til klippens sted med transparent lim. Overskydende lim skal fjernes, og fastgør plasterne i den ønskede position.

Vand fra loftet kan sænkes gennem hullet under lampen.

Denne metode er ikke helt æstetisk, hvis plaster er placeret på et fremtrædende sted. I dette tilfælde kan du komme med en ansøgning: Hold et lyst billede på det beskadigede sted - en sommerfugl, en blomst eller en falsk lampe. En sådan design beslutning vil give krydderi til loftet og vil pålideligt maskere skæringen.

Punkter skal behandles med en særlig gennemsigtig lim.

Kløften i loftet langs sømmen kan forekomme af dårlig kvalitet, dårlig installation, overdreven spænding. I dette tilfælde vil reparation af loftet alene ikke fungere - du skal udskifte lærredet.

Eliminering af lækagestrækloft

Hvis strækloftet er lavet af PVC-film, og der var lækage fra naboerne på toppen af ​​koldt vand, så kan en sådan ulykke elimineres, samtidig med at lærredets integritet opretholdes. I dette tilfælde kan du dræne vandet på følgende måder:

 • gennem hullet under lampen;
 • frigør kanten af ​​lærredet under baguetten.

Hvis der er sket sagging, skal internettet udskiftes helt.

I hullet under lampen indsættes slangen og afløb.

Hvis der ikke er lamper, kan du demontere kanten af ​​lærredet og dræne det akkumulerede vand under det. Derefter skal filmen tørres, læg den bøjede kant på sit oprindelige sted og varme op med en tørretumbler. Efter denne procedure vil loftet have et oprindeligt pænt udseende.

Hvis vandet var beskidt, skal du fjerne hele filmen, vaske den, tørre den og geninstallere den på loftet. Alle lys er installeret på deres steder.

Stræklofter er en universel barriere mod oversvømmelser. Slack loft er let at reparere, hvis reparationen er lavet af høj kvalitet.

Sekvensen af ​​værker ved installation af hævede lofter.

Der er også sådanne tilfælde, når stræklofter ikke modstår belastningen. Strækloftets spænding opstår, når:

 1. Temperaturen af ​​det hældte vand er meget højt. Den tynde film opvarmes og bliver mindre elastisk.
 2. Vand akkumuleret under loftet bliver for stor en masse: mere end 100 kg pr 1 m².

Slået nedhængt loft er ikke længere genstand for genopretning. Det bliver nødt til at geninstallere.

Driftsforhold i strækloftet

For at få et dekorativt lærred til at behage beboere i mange år er det nødvendigt at overholde nogle regler:

Mulighed for montering af strækloftet.

 1. Ved installationen kan lærredet ikke varme op mere end 70 °. Dette kan medføre, at kanterne smelter, sår og rives.
 2. Under ingen omstændigheder er det umuligt at etablere et strækloft i et ikke opvarmet rum. Ved temperaturer under nul forekommer krystallisation af materialet, hvilket fører til brud på den tynde membran.
 3. For at undgå mekanisk beskadigelse er det nødvendigt at udelukke kontakt med filmen med skarpe genstande: møblerne skal ikke nå loftet, små genstande skal ikke smides op. Når du udfører reparationer i rummet, skal du være meget forsigtig og ikke ved et uheld røre ved den sarte film.
 4. Strækfilmen er i stand til at modstå en stor vægt af koldt vand, men hvis der var fyldning med varmt vand, så er et sådant lærred som regel revet. I dette tilfælde kan membranen ikke repareres - den kan kun udskiftes.

Stor betydning er korrekt installation af lærredet. Dette arbejde skal kun udføres af kvalificerede håndværkere. På grund af uforsigtig installation kan følgende fejl forekomme over tid:

 • baguette separation;
 • hulrum langs sømmen
 • sagging lærred.

Baguette kan falde bag på grund af dårlige fastgørelseselementer. Som en reparation skal du installere ekstra afstandsstykker, stram lærredet og genmontere baguetten. Hvis separationen af ​​baguetten opstod på grund af for høj spænding af filmen, er det nødvendigt at installere et nyt lærred med store dimensioner.

Filmen kan brydes langs sømmen med en dårlig lodning. I dette tilfælde hjælper ingen reparation - kun udskiftning af loftet.

Filmen kan sakke på grund af forkert strækning, høj temperatur eller lang levetid.

Hvis skaden opstod på grund af dårlig installation, er det ifølge garantikontrakten forpligtet til at reparere skaden gratis eller erstatte hele loftet.

Pas på strækloft

Driftstiden for hævede lofter fra forskellige producenter er forskellig, men i gennemsnit er det 15 år. Men med forsigtig brug og passende pleje kan levetiden fordobles.

Typer af stræklofter.

Først efter installationen må kluden ikke vaskes, da filmen stadig er meget stram og let kan beskadiges.

Omsorg for en dekorativ film vaskes med delikate produkter. Men bliver ikke ofte involveret i denne proces. Membranmaterialet er imprægneret med antistatiske stoffer, hvilket eliminerer ophopningen af ​​støv. Brugen af ​​en regelmæssig støvsuger en gang om måneden vil være nok til at holde den ren. Det er nødvendigt at udføre vådrensning ikke mere end en gang om året.

Rengøringsmidler skal være en gelignende konsistens uden tilstedeværelse af slibende partikler. Tør overfladen af ​​med en blød, ren klud eller svamp.

Det er kategorisk umuligt at bruge vaskemidler til vask keramik og briller, der indeholder opløsningsmidler. Det er uønsket at bruge toiletsæbe. PVC film er et ret stærkt materiale, men du skal vaske det med blide bevægelser uden yderligere tryk.

Hvis der er opstået fedtpletter på køkkenloftet, kan de let fjernes med opvaskemiddel.

Dråber af kondens i badeværelset kan rengøres med en tør blød klud uden brug af ekstra midler.

Stretch Loft - Dette er en smuk udsmykning af rummet, der kræver simpel pleje for ham.

Reparation af stræklofter efter et snit

Ofte dekorere de lykkelige ejere af stræklofter dem med alle slags dekorative elementer. Men nogle gange glemmer de, at loftmaterialet har en vis sikkerhedsmargen. Du skal vide, hvordan du løser det, hvis det går i stykker.

Årsager til skade

Spændetøj er designet som følger - en metalramme, hvor lærredet strækkes. Med dette design forbliver et tomt lag mellem loftet og stoffet, som stoffet bliver sårbart udefra såvel som indvendigt.

Materialet i kluden kan modstå en stor belastning under spænding, men med bivirkninger har den lav styrke.

Fælles årsager til mekanisk skade på stoffet omfatter:

 • Beskadigelse af legetøj eller andre genstande under småprangster. Særligt farligt er flyvende fjernstyrede legetøj.
 • Graze, når du installerer høje møbler med skarpe hjørner.
 • Store forskelle i lufttemperaturen i lokalet (relevant for filmloft).
 • Skader med en skarp genstand, som f.eks. Værktøjer, hvilket resulterer i et snit eller punktering.
 • Fejl i processen med at skære lærredet eller ved montering af loftet.

Især omhyggelig med at håndtere loftet umiddelbart efter installationen. Dette skyldes det faktum, at lærredet har en høj spænding i løbet af denne periode.

Det er også muligt at beskadige overfladen ved at lave en fejl ved installation af de indbyggede lamper og i tilfælde af unøjagtig bevægelse med gnister fra bengalsk lys eller en anden ildkilde. I dette tilfælde vil loftet være det nemmeste at klæbe.

I hvilke tilfælde er reparation forbudt?

Der er to tilfælde, hvis reparation af strækloftet er forbudt.

For det første bør du ikke forsøge at reparere kluden, hvis den er spredt ud i sømene. I dette tilfælde bliver situationen kun reddet ved at spænde loftet af en specialist.

Tag heller ikke op reparationer, når lærredet er flyttet væk fra væggen. I dette, som i det foregående tilfælde, er det nødvendigt at geninstallere loftet af et team af specialister: styrkelse eller udskiftning af stoffets profil og spænding. Derudover er det nødvendigt at bestemme årsagen til hændelsen: panelet var dårligt fastgjort, eller omvendt var lærredet for stramt strakt. Afgørelsen af ​​årsagen vil hjælpe fagfolk til hurtigt at udføre de nødvendige reparationer.

Begge tilfælde er berettiget, og reparationsfirmaet skal udføre eliminering af sådan skade.

Hvordan laver man loftet?

Hvis skaden vedrører et garantisag (garantiperioden endnu ikke er udløbet, og kløften opstod uden din deltagelse), skal du ringe til specialisterne fra det firma, der installerede loftet, og de vil reparere det gratis for dig og give også garantiperioden for det udførte arbejde! Alternativer til selvreparation i tilfælde af en ikke-garanti sag vil blive beskrevet yderligere afhængigt af typerne af loftet.

Først og fremmest skal der træffes hastende forholdsregler for at forhindre en forøgelse af udskæringsstørrelsen, når der påvises mekanisk skade på nogen af ​​de forskellige lofter. Dette vil kræve et dobbeltsidet / maskeringsbånd. I mangel af sådanne materialer vil almindelig scorch tape gøre.

Hvis skaden er meget lille (punktering), repareres den med lim. Lim spredning vil ikke tillade nettet at sprede sig, og selve skaden vil være næsten umærkelig.

Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan du reparerer loftet selv, hvis det er beskadiget.

stof

Husk at stoffet loft er lavet af "vejrtrækning" naturlige eller syntetiske fibre. Mekanisk beskadigelse af stoffet på kluden elimineres ret let på en af ​​to måder.

 • Ved hjælp af kapron tråde. Kapron-tråde sælges i de fleste sybutikker, du behøver kun at vælge den rigtige farve. Denne metode anvendes, hvis klippet er tyndt og har glatte kanter. Skæringen sys forsigtigt med tråd, og opgaven er afsluttet!

Til sømmen var ikke synlig, kan du male over stedet for skåret vandbaseret maling.

 • Ved hjælp af en patch. Denne metode anbefales til at ansøge om stor skade, men med en afstand på over 30 cm skal loftet ændres helt. Materialet til plaster kan være et stykke af selve selve loftet (hvis det er tilgængeligt), glasfiber eller i ekstreme tilfælde et tæt tæt stof matchet med farve.

Enhver plasterlim er egnet, forudsat at den er farveløs. Eksperter anbefaler dog at bruge lim baseret på cyanoacrylat.

Reparationssekvensen er ret simpel: en patch er skåret med en kant rundt om 2 cm på kanterne, lim påføres patchen, og så presses denne patch mod det skadede panel indefra. Tryk for hårdt kan ikke, det kan have konsekvenser i form af sænket loft i stedet for reparation.

Overskydende lim fjernes, og efter tørring behandles stedet med vandbaseret maling fra sprøjtepistolen.

membranøs

Lærredet til et sådant loft er lavet af polyvinylchlorid (PVC), som det har en glat blank eller mat overflade på.

Ved mekanisk beskadigelse af PVC-stof større end 2 cm er det nødvendigt at kontakte specialisterne, som sandsynligvis vil anbefale at erstatte det helt.

Hvis klippet er lille, kan du prøve at reparere det selv.

Metoden til reparation afhænger af placeringen:

 • Skjul skæret i baguettesporet. Kan bruges, hvis afstanden fra skære til kanten af ​​baguetten ikke overstiger 15 cm. Du skal bruge en længde af antennekabel og lim. Kablet limes ved siden af ​​skæret parallelt med baguetten. Mens limet hærder, forbereder bygningen hårtørrer til brug. Derefter opvarmes skæret med en hårtørrer og trækkes forsigtigt til kanten af ​​baguetten med et kabel. Kablet er gemt i baguettesporet med et fladt og stumpt værktøj.

Arbejde parvis vil sandsynligvis hjælpe med at undgå forekomster af folder og uregelmæssigheder. Ellers elimineres de folder, der er dannet i processen, på samme måde som et kabel.

Reparation af stræklofter efter et snit

Stretch Loft - en særlig type finish, som blev meget populær i en kort periode; sådan en web har mange fordele, især:

 • det er hurtigt monteret;
 • meget attraktivt;
 • perfekt glat
 • begrænser ikke fantasien hos designere;
 • godt skjuler defekter af loftoverfladen.

Nedskæringer på strækloftet

Strækloft kan udstyres med forskellige arkitektoniske elementer, sætte på en række tegninger, gøre overfladen af ​​spejlet og meget mere. Men han har også en meget betydelig ulempe - en lille sikkerhedsmargen. Strækloftets konstruktion er samlet fra en metalramme og lærredet, der er fastgjort på det. Som følge heraf er der altid et luftgab mellem bunden af ​​loftet og den dekorative belægning, som den strakte lærred bliver meget sårbar på begge sider.

Hjælp! Materialerne, som stræklofterne er fremstillet af, er i stand til at modstå betydelige trækbelastninger, men de har en lille kontaktstyrke til pegeffekter.

Stræklofter kan modstå alvorlige trækbelastninger, men har samtidig en lille sikkerhedsmargen

Hvilken slags stræklofter har den største styrke?

Skader på stræklofter er lettere at forhindre end at reparere, så selv inden du installerer et sådant design, tænker folk om, hvilken type materiale der er mest holdbar.

Tøj, hvorfra lofter er monteret, kan bestå af to typer:

 • stofbaseret;
 • baseret på filmen.

Stofdesign er produkter lavet af naturlige eller syntetiske fibre med en porøs overflade, takket være, at loftet kan "trække vejret".

Typer af stræklofter

Filmklæder er lavet af PVC, de har en glat blank eller satin overflade. Begge disse lofter er ikke uden fordele og ulemper.

Tabel. Særlige træk ved forskellige typer lofter.

Hvordan kan du forhindre skade på et sådant loft? Det viser sig, at det ikke er ønskeligt at installere filmarket på steder, hvor børn ofte har det sjovt (stue samt et børnerum). Men det er denne type design, der kan redde et værelse fra at blive oversvømmet (for eksempel et badeværelse).

Nedskæringerne i strækloftet skyldes primært den unøjagtige håndtering af skarpe genstande nær strukturen. Materialet er særligt følsomt for mekanisk belastning i løbet af de første dage efter installationen, mens lærredet er meget tæt strakt, og beboerne har endnu ikke lært, hvordan man skal behandle det forsigtigt.

Hvordan man dræner vandet fra loftet med dine egne hænder?

Hvis naboerne oversvømmede dig ovenfra, så vil en artikel om, hvordan man dræner vand fra strækloftet, nok være nyttigt for dig. Derudover anbefaler vi at læse om satinstræklofter.

En meget almindelig årsag til at skære strækloftet er unøjagtig håndtering af tømrer- og VVS-værktøjer, der har skarpe kanter. Især farlig for denne type indretning elektrisk værktøj med aftagelige roterende elementer. Derfor er loftet i værkstedet bedre at gøre fra andre, mere holdbare og bæredygtige materialer.

Almindelige årsager til skader på stræklofter: 1. Ukorrekt håndtering af skarpe genstande. 2. Børns spil. 3. høje møbler 4. Skarp temperatur falder.

En anden, ikke mindre almindelig årsag til skade på loftet blad, lancerer forskellige genstande og legetøj i det under børns spil. Harmonisk ved første øjekast kan et spil med en radiostyret helikopter skade skaderne på den smukke dækning. Derfor er det bedre at spille med sådanne og andre loftfarlige enheder og genstande på gaden.

Vær også forsigtig, når du installerer høje møbler. Tætspændt lærred kan være beskadiget på grund af skarpe hjørner af skabene. I betragtning af strækningstakets særlige følsomhed umiddelbart efter installationen er det nødvendigt at forsinke installationen af ​​meget høje møbler for at reducere risikoen for beskadigelse af stoffet.

Polyvinylchloridfilm er ustabil til ekstreme temperaturer. Det betyder, at der i uopvarmede lokaler (f.eks. I et landhus) eller i en sauna, hvor temperaturindikatorerne "hopper" stærkt, ikke er tilrådeligt at strække loftet.

I sjældne tilfælde kan loftet blive beskadiget af en champagneprop. Selv om dette er en sjælden årsag til bruddet af materialet, er det stadig bedre at styre flasken i en anden og sikrere retning.

Det sker også, at loftet er fejlagtigt skåret, monteret med krænkelser eller lavet af lav kvalitet, hvilket er årsagen til skaden.

En anden årsag til skade er ukorrekt installation af nettet.

Hvilke værktøjer har du brug for at arbejde?

Afhængig af skadernes art samt på materialet under strækloftet kan følgende elementer være nødvendige for genoprettelsen:

 • Maskeringstape eller klud;
 • en kniv, et lille stykke kabel fra antennen, saks;
 • et stykke glas eller flap tilbage fra loftet;
 • nål, lak, tråd fra caprone og maling;
 • en hårtørrer samt en flad, sløret genstand (som en spatel).

Hvad skal man gøre i første omgang og finde et skåret lærred?

Hvis der netop er sket skæring af nettet, skal du træffe foranstaltninger så hurtigt som muligt, så det ikke stiger i størrelse. I situationen kan det hjælpe det sædvanlige tape, men det er bedre at bruge dobbeltsidet eller maleri.

Hjælp! Hvis der er dannet et meget lille hul (op til 1 mm) i loftsdugen, så kan det simpelthen være savnet med lim. Dette vil ikke tillade webet at kravle væk, og også gøre punkteringen næsten umærkelig.

Efter at have leveret den første hjælp til loftet, skal du vurdere situationen og afgøre, om skaden er relateret til garantisagen.

Førstehjælp til skade på strækloftet

Hvis garantiperioden ikke er bestået, og kløften er sket uden brug af brugerne, så reparere det, er det nok at kontakte specialisterne i det firma, der installerede loftet. For eksempel et af garantisagerne - separationen af ​​baguetten eller udseendet af et hul langs sømmen. Hvis udskæringen er sket på grund af unøjagtig håndtering under drift, skal den enten repareres af sig selv eller kontakte håndværkerne, der skal udføre restaureringen til et bestemt gebyr.

Det er vigtigt! Hvis garantien for installationen af ​​strækloftet stadig bevares, bør du ikke reparere det selv.

For det første vil trolden håndtere skade meget bedre og hurtigere. For det andet vil alle garantiformer gå tabt med selvreparation. Så hvis du senere pludselig har krav på kvaliteten af ​​filmen eller dens installation, vil det ikke fungere for at udføre gratis reparation under garantien.

Video - Stretch Ceiling Repair Tips

Sådan repareres et snit stof strækloft?

Reparér det skærede strækloft på flere måder, hvilket afhænger af, hvilken type belægning der er installeret. Så hvis det er baseret på stof, så er det nok at rette op på en konstruktionsfejl.

Der er to måder at reparere et sådant loft på.

 1. Du bliver nødt til at købe kapron-tråde og forsøge at matche dem så præcist som muligt efter farve. Så skal du forsigtigt sy klippet, så det ikke skiller sig ud fra mængden. Til loftets farve var glat og sømmen ikke kunne ses, den skal males over med vandbaseret maling.

Stitching stof stretch loft med nylon tråd

Enhver farveløs lim er egnet til limning af plåstret, men den bedste mulighed ville være et værktøj baseret på cyanoacrylat. Denne reparationsmetode er bedre for store skader.

 1. For det første skæres en plet af den passende størrelse, idet der tages hensyn til kvoterne ved kanterne (ca. 2 cm).
 2. Derefter skal materialet påføres gennemsigtig lim, og tryk derefter på plasteret til loftet på bagsiden.
 3. Så skal du fjerne overskydende lim og glatte stoffet godt. Det er ikke nødvendigt at presse patchen meget tæt, da dette kan føre til fremspring af klæbemidlet og hævningen af ​​reparationsstedet.
 4. Efter rekonstruktion zone tørrer godt, kan hele overfladen af ​​loftet behandles med vandbaseret maling ved hjælp af airbrush.

Patch på stretch stof loft

Hjælp! Stoflofter, hvor der er opstået store udskæringer eller tårer (mere end 25-30 cm lange) skal udskiftes helt.

Sådan repareres et snit på filmens strækloft?

Hvis klippet skete på loftet af filmen, så skal du først estimere størrelsen. Hvis sidstnævnte overstiger 2 cm, er det bedre at søge hjælp fra specialister. Det er muligt, at det ville være mere hensigtsmæssigt at udskifte belægningen end at reparere det.

Metode nr. 1. Hvis klippet på PVC-filmens strækloft er lille i størrelse, kan det repareres af dig selv under hensyntagen til alle nuancer af en sådan begivenhed. Hvis udskæringen skete ret tæt på væggen (i en afstand på op til 15 cm), så kan den være skjult i baguettes slot. For at gøre dette, lager op med et 10 cm antennekabel og lim. Først skal du holde kablet mod skåret, så det er parallelt med baguetten. Du skal vente på, at limen hærder godt, og tilbered derefter en tørretumbler til opvarmning af filmen.

Opvarm skæringsområdet med en tørretumbler

Ved at koble varm luft til snitområdet skal du trække kablet til væggen jævnt og derefter fylde det i baguetten med et fladt stødt værktøj. Hvis der blev dannet foldninger i arbejdet, så kan du også slippe af med dem: lim kablet langs dem, opvarm lærredet, træk op til væggen og fyld det i sporet.

Eliminering af klippet nær væggen

Advarsel! Hvis afstanden fra klippet til væggen overstiger 15 cm, er ovennævnte reparationsmetode ikke egnet i dette tilfælde, ellers er der risiko for at beskadige hele lærredet uden mulighed for genopretning!

Metode nr. 2. I en situation hvor skæringen er langt fra væggen, er den eneste vej ud at holde plasten. Det skal skæres ud af filmens rester, smurt med et gennemsigtigt fugemasse eller lim. Dernæst skal du fjerne båndet fra klippeområdet og læg en plaster der. Overflødig lim skal fjernes, og lappen er rettet et stykke tid for bedre binding.

Dekorativt plaster på strækloftet

En lille plaster på et strækloft lavet af PVC kan gøres dekorativt ved at skære det i form af en blomst, måned, stjerne osv. Pletterne i farve af tapet vil se særligt imponerende ud. For en mere harmonisk indretning kan du skære flere former og arrangere dem smukt.

 1. Huller i lærredet, der er dannet i dens centrale del, er det bedre ikke at reparere dig selv for ikke at forværre situationen.
 2. En af de muligheder, der kan løse situationen, er at installere et ekstra armatur eller en ventilationsgitter på skadestedet. For at redde loftet på denne måde skal du først beskytte belægningen mod at sprede sig i udskæringsstedet ved at montere en beskyttende plastring. Derefter kan du installere en lysarmatur eller grill til ventilation.
 3. Hvis skæret blev dannet i lysekronens umiddelbare nærhed, så kan det med succes forklækkes med et dekorativt element. For eksempel bruge et stykke spejl eller en polyurethanplade til dette. Som følge heraf vil skadesstedet blive skjult, og værelset vil blive indrettet på en ny måde.

Til limen, som er planlagt til at klæbe nedskæringerne i filmens strækloft, er der nogle krav. For det første skal det være gennemsigtigt - ellers vil de ikke-æstetiske hvide pletter forblive på loftet. For det andet skal limen hærde hurtigt uden at ødelægge polyvinylchloridpladen i tørringsprocessen. Håndværkere til restaurering af stræklofter anbefales at bruge Cosmophen lim, som hurtigt og effektivt forbinder lærredets dele uden at efterlade nogen mærker. Du kan købe dette værktøj i almindelige hardware butikker og byggematerialer afdelinger. Hvis "Cosmofen" ikke blev fundet til salg, så kan du bede sælgeren om at give en særlig lim til reparation af stræklofter.

Der er situationer, hvor det er umuligt at lime op i de nedhængte loftsstrukturer, og selv herre med stor erfaring er ikke taget til det.

Hvornår kan du ikke lime lærredet?

 1. Da lærredet gik til sine sømme. Her vil limningsproceduren ikke kun hjælpe, men vil endda forværre situationen. Sådanne defekter elimineres kun ved spænding af materialet.
 2. Da lærredet kom ud af muren. At reparere loftet i en så vanskelig situation kræver fuldstændig demontering af strukturen, forstærkningen af ​​profilerne eller baguetten eller deres udskiftning med nye.

Det er selvfølgelig muligt at reparere strækloftet efter nedskæringer uden involvering af specialister. Ikke desto mindre er det bedre at overlade denne virksomhed til fagfolk, hvis der er mulighed for at have forsikret sig for fejlagtige og unøjagtige handlinger.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Stræklofter har mange fordele, herunder nem installation, fugt modstand, æstetisk appel, holdbarhed. De er imidlertid ikke meget modstandsdygtige over for udskæringer og punkteringer, og i sådanne tilfælde kræves øjeblikkelig reparation af hævede lofter.

Årsager til skader på stræklofter

Hvis installationen af ​​et strækloft udelukkende er for specialister, så kan du i nogle tilfælde klare deres reparation selv. Men det er ikke altid tilrådeligt at lave reparationer overhovedet - det er ofte lettere at udskifte de spændte klæder end at reparere dem. Det afhænger af arten og omfanget af skaden.

Nedskæringer og punkteringer

På trods af den høje styrke er strækstofet kun en film eller et tyndt lag stof, der let kan beskadiges med en skarp genstand. Det kan endda være et hjørne af høje møbler flyttet til et andet sted.

Det nyligt strakte loft er særligt modtageligt for en sådan skade, derfor er det i de første dage efter installationen ønskeligt at lade det "bosætte sig", og først derefter starte permutationer og andre handlinger.

Materiale på grund af oversvømmelse

Ofte skal du reparere loftet på badeværelset, på toilettet eller i køkkenet, da disse særlige værelser ofte bliver oversvømmet af naboer, der bor over.

Konsekvenserne afhænger af præcis, hvilken slags loft du har - stof eller film. Samt temperaturen af ​​vandet akkumuleret under materialet.

Hvis det er meget varmt, vil belægningen sandsynligvis ikke blive sparet, selvom det er lavet af PVC-film, da det under påvirkning af høje temperaturer vil strække sig uigenkaldeligt.

Og på lofterne på stofbasis kan der forblive pletter og pletter. I sådanne tilfælde bliver du nødt til at ændre dem helt.

Til reference. Komplet udskiftning af strækstof er billigere end den oprindelige installation. Som det er nødvendigt at ændre kun en klud, efterladt et hængslet design på et sted.

Gap søm eller baguette tåre

Sådanne problemer fremgår af ejeren af ​​loftet, og der henvises til garantisager.

Årsagen kan være:

 • Ukvalificeret installation.
 • Forkert udskæring af lærredet eller beregningen (se Sådan beregnes strækloftet).
 • Fabriksægteskab.
 • Anvendelsen af ​​materialer af lav kvalitet.

Hvis dit loft spredes langs sømmen, eller baguetten bevæger sig væk fra væggen sammen med monteringen, skal du ikke reparere strammeren med dine egne hænder - ring til en repræsentant for det firma, der var involveret i installationen. Det skal fjerne fejlen eller helt erstatte materialerne på egen regning.

Sagging i tide og andre fejl

Efter flere års drift kan loftet sænke, selvom rumtemperaturen blev holdt konstant og den rigtige omhu blev taget bag overfladen. Dette sker oftest, når området er meget stort.

Samtidig kan du reparere badeværelset flere gange - loftet skal kun vaskes. I et lille område, der slynger næsten umærkeligt.

Hjem saunaer er blevet meget populære nu. Hvis du installerer et spændings lærred i dem, så med stigende temperatur vil det helt sikkert sakke. Det kan endda falde helt, hvis kanterne smelter med at holde filmen i en baguette.

Stofffilmloftets lærred kan falde sammen af ​​endnu en grund - som et resultat af et fald i temperaturen til negative værdier. Derfor bør den ikke installeres på et landhus, der ikke opvarmes om vinteren eller på en balkon.

Metoder til reparation af spændingsstrukturer

Eliminering af nedskæringer

Det er ret nemt at reparere udskæringerne af stræklofter på stofbasis:

 • De er pænt syet med kapron-tråde, der passer til farve.
 • Hvis skæret er stort, kan det forsegles med en strimmel af glas eller kludbånd, der straks presser kanterne af plåstret på lærredet.

Efter reparation, hvis dets spor er meget mærkbare, kan du male hele overfladen af ​​loftet med vandbaseret spray maling.

Hvis du skærer filmen, skal stedet straks klæbes med tape eller tape for at forhindre yderligere strækning af den spændte bane. Denne midlertidige foranstaltning giver dig mulighed for at forberede alt, hvad du har brug for for at reparere skaden.

Der er to måder at reparere strækloftet selv, men de er kun mulige med små stykker op til 2 cm i længden. Hvis de er større, skal du ringe til specialister eller ændre lærredet helt.

 • Hvis hullet opstod langt fra filmens kant, skal det lægge en plaster. Det er bedst at skære det ud af et stykke af filmen, hvorfra selve loftet er lavet - normalt afleverer installatørerne det bare i tilfælde. Hvis der ikke findes en sådan film, skal du bruge en anden ved at lave en kontrast på loftet. Lim eller et gennemsigtigt tætningsmiddel påføres det skårne plaster, hvorefter klæbestrimlen fjernes fra skæret. Det er nødvendigt at holde det i en bestemt position ved hjælp af en ren, tør klud. Overskydende lim fjernes straks. Særlige klistermærker til væg- og møbeldekoration på selvklæbende basis er også velegnet til dette. Nogle gange efter reparationen ser loftet endnu bedre og mere interessant ud end tidligere.

Rådet. Nogle gange er det lettere at ikke klæbe skæret, men at installere en lampe, falsk hætte eller andet dekorativt element på plads. I dette tilfælde sidder en speciel plastring fast omkring skæret, inden i hvilken filmen er skåret.

 • Hvis klippet ikke er langt fra væggen, kan du forsøge at trække lærredet ved at fjerne et hul i baguetten. Til dette har du brug for en god lim. Vejledningen er tydeligt angivet i tabellen:

Vi anbefaler at se videoen: "Sådan lukker du loftet med dine egne hænder, hvis det brister"

Eliminering af sagging

Hvis du har oversvømmelse og nedhængt loftslag, vil reparationen bestå i demontering af lampen, lysekronen (se Sådan holder du lysekronen på loftet?) Eller ethvert andet element indbygget i loftet og frigør vand gennem det.

I tilfælde af at der ikke er lamper eller hætter på dit loft, skal du løsne en del af lærredet fra hængslet. Men det er bedre at overlade de professionelle.

For at returnere kluden eller lamperne til stedet skal være, når materialet tørrer.

Nogle gange med en betydelig oversvømmelse kan lærredet modstå vægten af ​​vand, der er ophobet, og den hængslede struktur selv kan blive revet ud af en væg eller et loft. I dette tilfælde ikke at undvære specialisternes deltagelse.

Eliminering af installationsfejl

Som nævnt ovenfor kan der opstå problemer, hvis stræklofterne er installeret forkert - i dette tilfælde er reparationen ansvarlig for installatøren.

 • Hvis der er et hul langs sømmen, ændres nettet fuldstændigt.
 • Hvis en baguette brister fra væggen, installeres den igen ved hjælp af yderligere afstandsstykker, hvorefter lærredet spændes igen. Men før det skal du fastslå årsagen til skaden. Hvis det ligger i dårlige fastgørelsesdele, så kan du forlade det gamle lærred. Hvis adskillelsen opstod som følge af overdreven spænding, betyder det at materialet blev skåret forkert og skal gøres lidt mere.

konklusion

Hvis dine hensynsløse handlinger forårsagede brud eller skåret, og du besluttede at rette dem selv, skal du sørge for at se videoen i denne artikel, inden du begynder at arbejde. Hvis sagen er garanti, skynd dig ikke for at gøre reparationen selv - stræk lofter i en sådan situation, hvis du trækker installationsprogrammet.