Vi skærer hjørnerne af loftsplinten: værktøjer og skæremetoder

Reparation af loftet er afsluttet med udsmykningen med brug af loftsplinter. Beskæring dem er ikke en skræmmende opgave, men det kræver nogle færdigheder og nøjagtighed. Vi vil fortælle dig hvordan man skal klippe loftet baguettes ved hjælp af et specielt værktøj - miter boxen. Da det ikke er tilgængeligt i alle boliger, vil vi også overveje en alternativ mulighed, hvor du kan klare dig uden det.

Og nu - om alt i orden.

Hvilke værktøjer er der brug for?

 • Stuslo - dette aluminiums-, plast- eller træprofessorens værktøj har udseendet af en rille i form af et omvendt bogstav P. Med hjælp kan materialet skæres i den ønskede vinkel. Normalt er det fastgjort på bordet eller arbejdsbordet. Det er sikkert og nemt at bruge;
 • Elektromotorisk sav erstatter stuslo. Giver høj præcision nedskæringer;
 • Elektrisk stiksav med hvilken du let kan skære hjørner;
 • Skarp og godt skærpet kniv til behandling af skumplinter;
 • Såg til manipulationer med træbagetter eller lærred - når du arbejder med alle andre, herunder skum og plast.

Vi skærer ved hjælp af panden

Brug af fartøjet er berettiget i tilfælde, hvor rummet har relativt lige hjørner og vægge. For korrekt skæring af vinklen er den del, i hvilken den skal vaskes ned, lagt i en stålstang, og en sav indsættes i værktøjsstyrene. Opløsningen gør det muligt at "skære sig selv" i den ønskede vinkel.

For at skærefileterne skal være effektive skal de være i tæt kontakt med begge overflader samtidigt. Dette er muligt, hvis det er tæt presset mod instrumentets væg tættere på arbejdet.

Antag at du vil skære en vinkel på 45 grader. Først og fremmest skal baguetten placeres korrekt i kluden.

Skæringssekvens:

 • Efter at have bestemt retningen, hvor klippet vil blive lavet, afskåret et hjørne;
 • Sammensæt de snittede sektioner, vi får to hjørner: ekstern og intern;
 • Vedhæftning af blokken til loftet skal du kontrollere, hvor smidige nedskæringerne er. Om nødvendigt kan noget korrigeres med en kniv eller bruge kittens ydelser.
↑ tilbage til indhold

Skæring uden hjælp fra fartøjet

Ofte er det simpelthen ikke fornuftigt for en reparation at købe dette værktøj til en professionel. Du kan helt undvære køjen med en blyant, en skarp, skærpet kniv og et godt øje. Hvordan? Her er der flere måder.

Metode en: tilberede noget lignende. For at gøre dette skal du skubbe bakken op ved hjælp af tre planker, derefter skære igennem i en vinkel på 45 grader, og for at lette yderligere handlinger skal du mærke ved hjælp af en skolepulver eller en firkant.

Metode to: Skær et papir eller en karton skabelon, som en vejledende linje er tegnet på. I dette tilfælde, når de sammensætter en plank i en vinkel på 90 grader, behøver de ikke tre, men to! Hvordan er beskæring? Vi sætter baguetten i den forberedte analog af bakken på en sådan måde, at dens position svarer til den med hvilken basispladen er fastgjort til loftet, så sætter vi bakken langs kanten af ​​vores standard. Endvidere er det nødvendigt at skære baguetten langs linjen trukket på standarden, idet skæreværktøjet holdes i opretstående stilling.

En anden metode ved brug af vilkårlig bakke. Det kan endda imiteres af et bord, der skubbes mod væggen, eller i det mindste en vinkel, der adskiller væggen og gulvbelægningen.

Skære hjørner:

 • Vi markerer på loftet og væggen samt på fileten selv, de formodede vinkler, med fokus på en imaginær linje, der skærer gennem begge dele af baguetten;
 • Vi installerer soklen i bakken på samme måde som den efterfølgende fastgøres til loftet og skærer den med en kniv eller klud i stående lodret stilling.
↑ tilbage til indhold

Hvordan skæres helt af uden gadgets?

I dette tilfælde er det nødvendigt:

 • Lav de nødvendige mærker på baguettes;
 • Tilslut kanterne af baguetter med mærker ved hjælp af en almindelig linjal. I fremtiden kan trimning foretages ved allerede at lave målinger øverst;
 • Efter at have lagt på bordet segmentet beregnet til trimning, med det område, der skal forbindes med loftet, skærer vi det i en 45 graders vinkel. Behovet for at rette sig vil være meget mindre i dette tilfælde;
 • Ovennævnte trin gentages for det udendørs hjørne.

Du har bemærket, at vi ikke havde brug for nogen specielle værktøjer: vi skal bare indstille det faktum, at der kan være behov for justering.

Hvordan laver man den korrekte docking?

Hvis der efter limning af en del af baguetten er en vis afstand til hjørnet, skal du tænke på, hvordan man undgår en fejl - en lille forsyning vil ikke skade. For det første er det bedre at skære et stykke med en god margen på ca. 10-15 cm. Derefter skæres hjørnet af med en passende metode, så den passer til en tør overflade. For at gøre dette skal du vedhæfte en plank til loftet og markere det punkt, hvor forkortelseslinjen vil passere. Trim udføre vinkelret.

Ikke mindre vigtigt er en kompetent docking vinkler. Færdige skørtplader er normalt fastgjort i en vinkel lidt under 45 grader, så der kan være uoverensstemmelser mellem skærekanter og hullernes udseende. Her følger den primære trimning af hjørnerne en tør, så vidt muligt præcis dockning af bundpladerne allerede på loftet selv. Problemer opstår normalt ved brug af træ- og plastmaterialer.

Ved afslutningen af ​​de hårde led af fileterne skal de limes eller fastgøres, og derefter om nødvendigt bruge tyndens hjælp og derefter forsegle alle eksisterende sømme.

Nogle nyttige tips

Før du begynder at installere loftbagetter, er det tilrådeligt at gøre dig fortrolig med nogle hemmeligheder:

 1. For at måle bundkortet i mellemrummet mellem to hjørner, bør du ikke glemme en simpel regel: Ved måling af størrelsen af ​​de indvendige vinkler er udgangspunktet vinklen selv. For ydre hjørner skal du gøre dette på basis af et punkt, der er adskilt fra det til dybden af ​​rummet ved bredden af ​​baguetten;
 2. Sokkelpladen er kun fastgjort til loftets overflade efter montering af det tilstødende hjørne af den næste slat. Til montering af snit må du ikke bruge en trinladder - det er meget mere behageligt at gøre det lige på gulvet;
 3. Monteringsbesparelser i denne sag er en uundgåelig begivenhed. Nogle gange skal dette gøres mere end en eller to gange, hvilket er umuligt uden ordentlig tålmodighed;
 4. Hvis der er små huller i hjørneafsnittene, kan de let monteres, med undtagelse af træloftplanker.

Sådan skæres baguetter på hjørnerne

Loftplinten er en speciel plastikprofil, der bruges til at dekorere leddene af vægge og lofter. Det kaldes også en filet, baguette eller frise. Loftplint giver det indre rum af en vis perfektion. Det hjælper også med at skjule de grimme hjælpere af loftet og væggene. For nogle typer lofter er loftlister obligatoriske elementer, for eksempel til stræklofter, fordi uden at der kommer huller mellem væggen og loftrammen til syne.

Skæreplanker

Baguetter vælges individuelt for hvert værelse. Valget afhænger af præferencerne hos ejerne af huset, hvor reparationen finder sted. Men det skal styres af reglen: Jo højere rummet, baguetten skal være bredere.

Loftsstifter er lavet af sådanne materialer:

 • Skum - baguetter er meget lette, men skrøbelige, så billige. De kan skæres med en almindelig kniv eller en hacksav til metal uden at presse meget hårdt på baguetten selv, så dets kanter ikke smuldrer.
 • Ekstruderet polystyrenskum er et materiale, der ligner polystyren, men har større densitet, så baguetter fra den er mere holdbare end skumplast, men også ikke særlig pålidelige. Ekstruderet polystyren skumplaster er skåret med en hacksav eller byggekniv.
 • Polyurethan er et materiale med større fleksibilitet, så baguetter fra den bruges til at dekorere værelser med ujævne overflader. Polyurethan sokkel absorberer ikke fugt, men de er bange for høje temperaturer, så de bør ikke være placeret over ovnen. Polyurethan baguetter er nemme at skære med en byggekniv, og de smelter slet ikke overhovedet.
 • Polyvinylchlorid er et mere holdbart materiale, hvilket gør det sværere at justere, når du laver lofter. PVC er bange for høj temperatur og frost, så det er kun muligt at anvende fileter fra det kun i et rum med en stabil temperatur. Baguetter af PVC producerer forskellige farver: med ensartet farve eller efterligning af træ, sten, metal. Det er umuligt at male sådanne fileter. PVC-sokkel kan om nødvendigt bøjes under indflydelse af varmt vand, men da de køler ned hurtigt, er det bedre at passe dem til en tidligere fremstillet stiv skabelon, fx fra krydsfiner. PVC-frise er skåret med en hacksav eller endda en skarp kniv.

Billigere plastik og PVC sokkel

 • Gips er et økologisk materiale, der ikke brænder. Gips gips er meget holdbar, de er i stand til at absorbere overskydende fugt i rummet. Gipsemballager er lavet med forskellige mønstre, de kan males, så disse sokler har en høj pris. Mangel på gipsbagetter - meget vægt.
 • Træ - det sværeste materiale til indretning. Da træbagetter er hårde og hårde, er de vanskelige at dokke. Træfileter kan kun lægges på flade overflader. Det er bedre at skære dem med en hacksav med små tænder, du kan også bruge en hacksav til metal.
 • Sådan afskæres loftsplinten

  Galteller vil kun dekorere rummet, hvis de lægges helt fladt, og elementerne i hjørnerne er korrekt monteret. Derfor er du nødt til at skære hjørnet af filet korrekt. Specialværktøjer vil kunne hjælpe med dette: stouslo, byggekniv, håndsav, firkantet, blyant.

  Sådan klippes og fastgøres loftsplinten

  For ikke så længe siden blev fugen mellem loftet og loftet lettet ved hjælp af en papirgrænse, når man lavede indretningen af ​​lejligheden.

  For nylig, for at give værelserne et smukt og attraktivt udseende, er loftplanker, der bruges til at dække hjørnerne dannet af loftet og væggene, meget udbredt.

  Monter en loftsplint under kraften af ​​stort set alle med tilstrækkelig tålmodighed og elementær erfaring.

  Alle operationer udført med installation af en baguette, der danner en sokkel, er ret simple.

  Processen med dens vedhæftning er heller ikke særlig kompleks.

  At være involveret i installationen af ​​loftsplint, uundgåeligt må vi stå over for behovet for at skære baguetter.

  Hvorfor er dette gjort?

  Hvorfor skal du skære loftplint?

  Svaret på dette spørgsmål ligger på overfladen: det er nødvendigt at skære loftet baguette for sin korrekte sammenføjning.

  Under installationen af ​​soklens docking udføres desuden i to tilfælde:

  • at kombinere to separate stykker baguette på en væg
  • at arrangere vinklen dannet af de to vægge og loftet.

  Den første af disse tilfælde er den enkleste.

  Der er kun en lille hemmelighed, som enhver mester skal vide: hvis det bliver nødvendigt at forbinde to stykker baguette i samme plan, så er det bedre at gøre det, hvor det er mindre mærkbart (for eksempel ikke overfor hoveddøren, men på væggen støder op til det) ).

  Det andet tilfælde er en hel videnskab, om det grundlæggende, som vi vil diskutere nedenfor.

  I begge tilfælde skal baguetten skæres, så dens endeflade er lige så jævnt som muligt.

  Dette er den eneste måde at sikre, at de sammenføjede elementer er en enkelt helhed.

  Hvad og hvordan skal man klippe soklen nøjagtigt?

  Nøjagtigheden af ​​skæringens orientering bestemmes som regel ved hjælp af et værktøj kaldet en muskus.

  Skæringen selv kan opnås med en elektrisk gittersav.

  Denne enhed garanterer høj skærekvalitet.

  Ved brug af det kræves der ikke nogen indsats.

  Det er nok bare at forsigtigt sænke sin skære del på plastikfladen af ​​baguetten, styret af de valgte guider af stuslaen.

  Baguette beskæring kan også gøres med billigere værktøjer, såsom en hacksav og et hacksaw blad.

  Skæring er nødvendig for at gøre glatte bevægelser uden at udøve overdreven pres på det materiale, der skæres.

  Men når du bruger disse værktøjer, er der risiko for at ødelægge baguettes materiale, det kan begynde at smuldre.

  Effektive og overkommelige værktøj er stiksav.

  Med den er skiver altid meget høj kvalitet.

  Det enkleste og mest overkommelige værktøj til skæring af fileter er byggekniven, som alle er vant til, hvilket er meget bekvemt, når man arbejder med skumplast.

  Klippet, der er lavet af ham, vil være uden stratificering af materialet og uden pauser, hvis knivbladet er perfekt skærpet.

  Materiale skæring teknologi til værelse hjørner

  Skære en baguette, du skal huske på, at den er lavet af et ret skrøbeligt materiale.

  Derfor er uanset skæringsværktøjet brugt, er det uhyre stort pres på det skårne element, det er aldrig det værd.

  Uanset hvor der er plads til sammenføjning af baguetter - i et spænd på en væg eller i et hjørne af et rum - skal klippet altid foretages i en vis vinkel.

  Skråt skåret, når det er dækket på væggen, giver den bedste kvalitet af leddet.

  Når man laver det samme hjørne af rummet, er det nødvendigt af en teknologisk årsag at skære en baguette i en vis vinkel.

  Ved hvilken vinkel er det nødvendigt at skære baguetterne?

  Hvis kanten af ​​baguetten er forberedt til docking på væggen, så kan vinklen være næsten alt.

  Den eneste betingelse - enderne af de forankrede baguetter skal behandles i kompatible vinkler.

  Hvis baguetten er forberedt til docking i hjørnet, så skal du fortsætte med, at størrelsen af ​​vinklerne i lejlighederne som hovedregel er 90 grader.

  Som følge heraf skæres hver af de sammenføjede baguetter i en vinkel på 45 grader.

  Afskæring ved hjælp af stousla

  Skæring med kludens hjælp er den mest almindelige metode til fremstilling af en baguette.

  Stuslo er et ret simpelt snedkeredskab i form af en rende, i siderne af hvilke der er riller, der definerer en vis snitskære.

  Hvordan er skæringen udført med stousla?

  For at gøre dette skal du sætte baguetten i spydets rende, da den bliver monteret på væggen.

  Juster det skal laves på siden, som støder op til loftet.

  Ved at holde baguetten med sin venstre hånd, er han rettet til at skære den i en vinkel givet af styresporet.

  Processen med at savne sig selv er meget enkel.

  Det er kun nødvendigt at undgå store anstrengelser, så skummet ikke begynder at smuldre.

  Om reparation af stræklofter med egne hænder kan du læse linket. Sådan repareres et snit, hul og reparation efter Golfen.

  Alle de nødvendige oplysninger om loftmonteringen til LCD-tv er her. Forskellige former for fastgørelse overvejes: fast og justerbar.

  Er det muligt at skære baguetten med en anden metode?

  Selvfølgelig kan du lave en baguette til installation i loftet, det kan ikke kun klippes uden hjælp af kluden, men også uden at bruge andre lignende værktøjer.

  I dette tilfælde er det nødvendigt at have et øje, en blyant og en kniv.

  Hvis skibsføreren ikke har vaner med at arbejde "ved øje", så er der ikke noget skyllet, er dette værktøj bedst udført på egen hånd eller erstattet med en skabelon.

  Hvordan laver man en blok eller erstatter den med en skabelon?

  Det er meget nemt at lave en sag med egne hænder.

  Det er nok at lave en simpel bakke ud af tre plader og lave en spalte i siderne i en 45 ° vinkel.

  Markeringen af ​​hjørnet kan laves ved hjælp af en grader eller en elevers firkant.

  Fremgangsmåden for at arbejde med hjemmelavet stuslom svarer til det, der er beskrevet tidligere.

  Baguette kan skæres ved hjælp af en skabelon.

  For at gøre dette skal du på et ark papir eller pap tegne en strimmel med en bredde af savet baguette og i denne strimmel anvende en vinkel, hvor du skal skære.

  Derefter lægges baguetten på denne pap i en strimmel, der er defineret for den, og skæringen udføres langs strålenes linie, der danner den givne vinkel.

  Ved såning på denne måde skal der lægges særlig vægt på, at hacksagbladet er placeret strengt vinkelret på den vandrette arbejdsflade.

  Da baguetten er lavet af løs plast, kan den under sagens skæring sænke og skifte stilling på arbejdsfladen.

  For at undgå dette fænomen kan baguetten proppes op langs hele længden ved hjælp af en slags lath eller plank.

  Korrekt skæreskuffe til docking i ujævne hjørner

  Vinkler i lejligheder er ikke altid lige.

  Situationen er lettere, når vinklen er simpelthen forskellig fra 90 grader.

  Hvis du støder på et sådant fænomen, skal du skære enderne af baguettes, der er sammenføjet i et rums hjørne, så skal du afskære deres ender med en vinkel svarende til halvdelen af ​​rummet (f.eks. 60 ° hvis rummets vægge konvergerer ved 120 °).

  Løsningen af ​​problemet er vanskeligere, hvis der er afrundede hjørner i rummet.

  Til installation af loftplanker kræver kræfter meget mere.

  Hvordan er det gjort?

  I dette tilfælde skæres baguetten til installation i stykker med en længde på 3 til 5 cm, hvilket afhænger af krumningsradius.

  Hvis hjørneradius er intern, så skæres hvert stykke, så dets overdel er snævrere end den nederste.

  Hvis radiusen er ydre, er skæringen gjort omvendt: den øverste del af hvert stykke skal allerede være.

  Hver af disse stykker skal limes på plads først efter en sikker passform af den næste.

  Montering proces

  Da vi allerede har beskrevet hvordan man skal skære en baguette og med hvilke redskaber det er gjort, er det nu endnu at forstå, hvordan skærebordet er monteret.

  For at kunne udføre alle disse operationer skal du:

  • allerede forberedt baguette
  • konstruktion lim, silikone tætningsmidler eller flydende negle;
  • svamp;
  • roulette hjul

  Montering af loftsplint skal begynde i hjørnet af væggen, som er placeret overfor indgangen til rummet.

  Under installationen er det bedst at anvende et specielt polymerklæbemiddel, der er designet til at fastgøre loftsplinten.

  Men ikke alle kan lide denne lim, fordi baguetten skal holdes i temmelig lang tid og venter på at limen skal indstilles.

  Ofte når du installerer loftposuetter, brug "Master lim", lim "Moment-installation" eller PVA, blandet med et kit.

  Der er to muligheder for fastsættelse af loftsplinter:

  Begge muligheder har deres fordele, men herren foretrækker som regel den anden.

  Faktum er, at loftsplinten ikke skal afmonteres og monteres igen, hvis tapetet ændres.

  Desuden er det i dette tilfælde meget nemmere at lukke hullerne mellem baguetterne og væggen ved leddene.

  Samtidig vokser soklen visuelt sammen med væggen og bliver en del af det.

  Hvad angår rækkefølgen af ​​udførelsen af ​​værker på installationen af ​​soklen, svarer den til begge muligheder:

  1. Limen påføres på baguettes indre overflader, således at den ikke kommer til at stikke ud efter væggen.
  2. Baguette sættes på hjørnet mellem væggen og loftet på det sted, der er til rådighed for det, og fjernes derefter i 2-3 minutter, så limen kan tage en smule. Herefter sættes stiften på samme sted ved forsigtigt at trykke den mod væg og loft. Indsatsen bør dog ikke være overdreven, så baguetten ikke går i stykker, eller at der ikke er buler på overfladen.
  3. Følgende loftsstifter baguettes skal anvendes på loftet, væggen og til samlingen med den forrige. Når man når hjørnet af rummet, skæres baguetten som beskrevet ovenfor.
  4. Efter at have gennemført installationen af ​​loftsplinten rundt om hele rummet, skal alle huller, led og huller udlægges.
  5. Om nødvendigt kan soklen males.

  Således redegjorde vi for de vigtigste punkter vedrørende installationen af ​​loftsplinten.

  Video om hvordan man afskærer loftsplinten:

  Af det ovenstående er det muligt at gøre en helt logisk konklusion om, at dette arbejde kan udføres af enhver hjemmehåndværkere, der kun behøver tålmodighed og nøjagtighed.

  Kan du lide denne artikel? Del med venner i sociale netværk:

  Tips fagfolk hvordan man korrekt afskår loftet sokkel

  Ud over at udføre en dekorativ funktion skjuler loftsplinten kombinationen af ​​forskellige materialer, som er dekoreret med vægge og loft. Ikke i hver lejlighed kan du se baguetter på væggene, men uden dem har rummet et enklere udseende. Men når du installerer loftet baguette, vil du helt sikkert støde på et sådant spørgsmål, hvordan man skærer det i hjørnerne korrekt?

  Det er klart, at du vil lime håndbøgerne på limmen, men hvor smukt det er at skære hjørnerne og tilslutte dem korrekt, dette vil blive diskuteret i denne artikel. Faktisk er der i ethvert rum et internt og eksternt hjørne, hvor indretningens fuldstændighed afhænger af kvaliteten og nøjagtigheden af ​​forbindelsen. Derfor, hvis du beslutter dig for at lave en installation af baguetten selv, er det vigtigt for dig at navigere i mulighederne for tilslutning af håndvægte. Og også at vide med hvilke enheder, du kan klippe hjørnerne af loftsplinten korrekt.

  Før du begynder at skære hjørner i baguetter, lad os beslutte på de materialer, hvorfra loftsplinterne er lavet. Til dato er der modeller af skum (styrofoam), PVC (polyvinylchlorid), træ og polyurethan. Lad os dvæle på hver enkelt af dem mere detaljeret:

  Loftsskum

  1. Polyfoam (udvidet polystyren). En af de billigste efterbehandling materialer. Det har en stor brølhed, kan smuldre under installation og trimning. Derfor er det vigtigt at skære det af med en skarp almindelig eller byggekniv, og du må ikke lægge for meget pres på håndvægten. Hvis vi taler om loftsplinterne af ekstruderet polystyrenskum, er de mere tætte i sammensætningen, næsten ikke smuldrer, hvilket er vigtigt ved skæring af hjørner. Til kost er de lidt dyrere end skum.

  PVC loftplade

  2. PVC. Også en meget budget løsning. Blandt manglerne kan man kalde det faktum, at de ganske let er dannet folder (buler), som ikke kan elimineres. Ud over den høje elektrostatiske egenskaber tiltrækker de derfor støv. For dem er det også bedre at bruge en skarp kniv.

  Loft træ sokkel

  3. Træet. Har den største tæthed og vægt. På grund af dette skal deres hjørner savnes med en hacksav med fine tænder eller at tage en klud til metal. Ikke desto mindre ser de meget stilfuld ud i et dyrt fashionabelt interiør.

  Polyuretanloft cornice

  4. Polyurethan. Forskel i elasticitet, pålidelighed, fugtighedsbestandighed. De smuldrer ikke, hjørnerne er nemme at skære med en skarp kniv. De dyreste er til prisen, men de har en ulempe - de er afhængige af temperaturændringer, hvilket gør dem ikke meget egnede til et badeværelse eller et køkken. For eksempel begynder en stor varmepungssukker at knække og deformere. Og hvis du beslutter dig for at skære eller rette sig, kan den permanent deformere (twist).

  Vi skærer et specielt værktøj

  For at kunne afskære hjørnet af loftplinten, kan du købe værktøjer, der er specielt designet til sådanne værker. Det handler om en hacksav og en miter boks. Prøv ikke at spare på dem og købe højkvalitetsværktøjer, ellers har du ikke håndvægte i hjørnerne, men det er ikke så nemt at lukke slotsens fejl. Derudover kan du ringe stiksav eller elektrisk ansigtsav. Det vigtigste er, at det er bekvemt for dig at arbejde og komme til at lave en vinkel på 45 °.

  Hele værktøjet skal være skarpt for ikke at ødelægge loftsplinterne. Du kan pre-praksis i baren.

  Med hensyn til kuldkassen, udadtil har den ingen sofistikation - en simpel bakke lavet af plastik, stål eller træ, hvor specialskæringerne er lavet til at skære en vinkel på 45 eller 90 ° korrekt. I mere komplekse mønstre kan du: skære en vinkel på 60 ° ved hjælp af en drejemekanisme, der gør det muligt at feste hacksaven i den rette vinkel på emnet.

  At skære det indvendige hjørne af loftsplinten ved hjælp af kroppen, har du brug for:

  • måle den ønskede længde ved at fastgøre baguetten til loftet
  • læg baren i sagen, så bundpladen falder sammen med, hvordan du vil rette det på loftet;
  • holde soklen med din venstre hånd, hvis du har højre hånd, tryk den mod bagvæggen af ​​bakken;
  • indsæt hacksaven i spalten, så vinklen er 45 °, og hacksaggrebet er så tæt som muligt på venstre hånd;
  • uden at trykke for meget på saven, skære basispladen.

  Nu skal du skære en baguette, der vil docker til den færdige bar. Proceduren gentages, kun nu holder du håndvægten med din højre hånd. Derefter vil du gøre docking af hjørnerne af lamellerne, så du har mulighed for at fjerne unøjagtigheder, hvis nogen. Eksperter anbefaler at skære soklen ikke kun fra forsiden, men også på ydersiden.

  For at skære det ydre hjørne af loftsplinten med hjælp fra kroppen, har du brug for:

  • Markér det indre hjørne, ellers kan du simpelthen ikke have nok laths langs længden;
  • Vedhæft en baguette til loftet for at beregne produktets størrelse;
  • lægger stangen i kassen og trykker den på nærmeste side
  • at skære emnet i en vinkel på 45 °, hold bundkortet med din venstre hånd, mens hacksaggrebet nærmer sig samme hånd
  • derefter sætte det andet blanke og holde det med din højre hånd, gør de samme handlinger som ved skæring af det andet indvendige hjørne;
  • dock de færdige lameller.

  Loftslayout

  Ud over ovenstående metode kan du skære en vinkel på 45 ° ved at fastgøre soklen direkte til loftet. For at gøre dette skal du have den rette erfaring, fordi det ikke er nemt at holde baguetten på vægt og samtidig korrekt og præcist producere trimning. Men hvis du er fast besluttet på at prøve, skal du overholde denne rækkefølge:

  • Først skærer begge lameller i 90 ° vinkel.
  • Derefter, op til stopet, fastgøres et snit af loftsplinten til den vinkelrette væg. På loftet tegner du en linje, der afgrænser baguettens kontur.
  • Den anden bjælke støder på (put) butt på en anden væg. Marker også linjen på loftet.
  • Krydsningspunktet mellem de trukkede linjer vil være det yderste mærke, hvormed du skal afskære loftets soklens vinkel.
  • Alternativt fastgør hver slat for at markere skæringspunktet.
  • Det er fortsat at trække en linje fra det eksisterende punkt til kanten af ​​den anden sokkel.

  Skær hjørnet af baguetten langs de allerede markerede linjer og lad dem dockes. Det anbefales at gøre dette på stedet for installationen af ​​galet, og ikke på gulvet. Så i tilfælde af huller eller huller vil du fjerne dem og lime strimlerne. Undervejs bliver det lettere at skære det indre hjørne af soklen ved hjælp af denne metode.

  Loftstik vinkel

  Ikke alle har råd til at købe en handel, især da det kun kan være nyttigt for dig en eller to gange i dit liv. For ikke at bruge ekstra penge, er du i stand til at lave en improviseret tom kasse, hvor du lægger de rette vinkler på pap, træ eller almindeligt papir. For at gøre dette skal du tegne to parallelle linjer, finde midten og ved hjælp af graden sættes de rette vinkler.

  Forresten er dette en meget god måde, hvis du har brug for en vinkel ikke kun ved 45 °, men i en anden størrelse, herunder mere end 90 °. Eksperter anbefaler, inden du skærer loftsplinterne, ved hjælp af et hjørne og en grader for at måle vinklen mellem væggene. Så er alt simpelt - du vedhæfter stangen til en af ​​linjerne i den improviserede køje i den vinkel, du har brug for, og skær den af.

  Korrekt vinkel på tilstødende bundkort

  Hvis du sætter ud for at skabe tilstanden korrekt med dine egne hænder, så er der tre måder at oversætte det til virkelighed:

  1. Du skal bruge 3 træplanker (planker), hvorfra du slår ned den U-formede kasse. På sine vægge planlægger du en firkant med visse vinkler og med en hacksaw klipper ud rillerne. Således får du en mousse af træ, med færdige klip.
  2. I dette tilfælde skal du kombinere en improviseret blok og en skabelon, hvilke linjer allerede er markeret. For at gøre det nemt for dig at skære hjørnet på planken, skal du lave et lille hjørne, hvor du ikke behøver at skære baguetten på vægt. Det er nok at slå sammen to brædder eller planker af træ. På papir skal du markere linjerne med vinkler i en hvilken som helst vinkel, du har brug for. Du anvender baguetten til hjørnet, klemmer den med din hånd som i et ægte hangout, og du lægger en papirskabelon med en tegnet linje under kanten, hvor du skal klippe hjørnet.
  3. Hvis du ikke ønsker at sammensætte noget, kan du bruge alt, der danner en vinkel. For eksempel skal du bare skubbe bordet til væggen.

  For at kunne foretage målinger til afskæring af loftsplinten har du brug for: Hvis du har et indvendigt hjørne, måler længden direkte fra selve hjørnet; eksternt - afgøre om baguetten vil stikke en afstand svarende til dens bredde.

  konklusion

  Skynd dig ikke til at montere en af ​​lamellerne uden at forbinde med den anden baguette og ikke kontrollere, hvor godt de passer sammen. Så du kan fjerne unøjagtigheder, og ikke glans over dem med hvid kitt. Dette er især vigtigt for loftsplinter med en anden nuance. For at eliminere fejl anvendes forskellige værktøjer til forskellige kiks: træ eller polyurethan - en neglefil eller en fil, skumplastik - en skarp konstruktionskniv. Du kan være interesseret i at læse vores artikel: Lær, hvordan du bare skærer loftplinten i hjørnerne.

  Lær, hvordan du blot skærer loftplinten i hjørnerne

  Sådan skæres et hjørne på loftpladen

  Loftplinten er en speciel plastikprofil, der bruges til at dekorere leddene af vægge og lofter. Det kaldes også en filet, baguette eller frise. Loftplint giver det indre rum af en vis perfektion. Det hjælper også med at skjule de grimme hjælpere af loftet og væggene. For nogle typer lofter er loftlister obligatoriske elementer, for eksempel til stræklofter, fordi uden at der kommer huller mellem væggen og loftrammen til syne.

  Skæreplanker

  Baguetter vælges individuelt for hvert værelse. Valget afhænger af præferencerne hos ejerne af huset, hvor reparationen finder sted. Men det skal styres af reglen: Jo højere rummet, baguetten skal være bredere.

  Loftsstifter er lavet af sådanne materialer:

  • Skum - baguetter er meget lette, men skrøbelige, så billige. De kan skæres med en almindelig kniv eller en hacksav til metal uden at presse meget hårdt på baguetten selv, så dets kanter ikke smuldrer.
  • Ekstruderet polystyrenskum er et materiale, der ligner polystyren, men har større densitet, så baguetter fra den er mere holdbare end skumplast, men også ikke særlig pålidelige. Ekstruderet polystyren skumplaster er skåret med en hacksav eller byggekniv.
  • Polyurethan er et materiale med større fleksibilitet, så baguetter fra den bruges til at dekorere værelser med ujævne overflader. Polyurethan sokkel absorberer ikke fugt, men de er bange for høje temperaturer, så de bør ikke være placeret over ovnen. Polyurethan baguetter er nemme at skære med en byggekniv, og de smelter slet ikke overhovedet.
  • Polyvinylchlorid er et mere holdbart materiale, hvilket gør det sværere at justere, når du laver lofter. PVC er bange for høj temperatur og frost, så det er kun muligt at anvende fileter fra det kun i et rum med en stabil temperatur. Baguetter af PVC producerer forskellige farver: med ensartet farve eller efterligning af træ, sten, metal. Det er umuligt at male sådanne fileter. PVC-sokkel kan om nødvendigt bøjes under indflydelse af varmt vand, men da de køler ned hurtigt, er det bedre at passe dem til en tidligere fremstillet stiv skabelon, fx fra krydsfiner. PVC-frise er skåret med en hacksav eller endda en skarp kniv.

  Billigere plastik og PVC sokkel

  Sådan afskæres loftsplinten

  Galteller vil kun dekorere rummet, hvis de lægges helt fladt, og elementerne i hjørnerne er korrekt monteret. Derfor er du nødt til at skære hjørnet af filet korrekt. Specialværktøjer vil kunne hjælpe med dette: stouslo, byggekniv, håndsav, firkantet, blyant.

  Tønde til sokkler

  Stuslo er en speciel indretningskabel til skæring af fileter. Det giver dig mulighed for at skære baguettens vinkel korrekt med maksimal nøjagtighed. Skibets konstruktion er meget enkel: Basen er lavet af plast, træ eller metal med specielle slidser til en hacksav, som styrer sin bane i en vis vinkel mod bunden. Standardbaren har slots til at skære hjørner på 45º og 90º. Der er en version af miter boksen med slots også til at skære en vinkel på 60 grader. Hvis det er nødvendigt at skære en ikke-standardvinkel, skal specialister i efterbehandling arbejde med en professionel blok til dette, hvor valget af den ønskede vinkel reguleres af en drejemekanisme.

  Sådan slår du det indre hjørne af soklen med urten:

  1. Først skal du bestemme hvilken side af baguetten vil være ved siden af ​​loftet, og hvilken side til væggen.
  2. Fastgør basispladen med hånden på bunden af ​​pladen, så dens position i pladen præcist svarer til den fremtidige position i loftet,
  3. Ursaven sænkes ind i spalten i en vinkel på 45º og en klippe er lavet.
  4. Tilstødende detaljer er anbragt i spejlet i spejleordren til den forrige.

  Efter trimning af hjørnet skal du straks tilslutte de tilstødende stykker bundplader for at kontrollere, om de er skåret ordentligt i hjørnerne. Hvis du går med hjørnet, kommer det ikke ud jævnt, du kan trimme stykkerne, indtil resultatet er tilfredsstillende.

  Baguettens ydre hjørne skæres også af, kun baguetten er placeret i kluden i modsat retning, det vil sige at skæret er lavet i en stump vinkel.

  Det er ikke nødvendigt at bruge mos til at trimme lister, da der findes andre metoder ved hjælp af tilgængelige værktøjer.

  Sådan slår du filets hjørner uden flush:

  Udenfor hjørne markering

  Hvis der er indirekte vinkler i rummet, med en kniv og en firkant, skal du skære vinklerne ved 45 grader, og derefter skære dem i den ønskede vinkel på loftet, og stramme dem korrekt.

 • Du kan forberede en skabelon af karton ved at måle værdien af ​​den ønskede vinkel på rummet med en protractor. Derefter er det opdelt i to, der anbringes på tilstødende basisplader, og blyantslinjer er markeret, langs hvilke overskydende stykker bundplader skæres.
 • Du kan korrekt trimme hjørnet med markeringen i loftet. For at gøre dette anvendes loftet skiftevis på begge sider af basispladen og markerer linjerne langs dem. Krydsningspunktet for linjerne vil være det sted, hvor kappefiletene docker. Det skal noteres på begge sokkler, og derefter skære dem og forsøge at gå med i hjørnet. Hvis det ikke er korrekt, skal du skære filetene med en kniv, indtil det ønskede resultat opnås.
 • Funktioner af trimning og docking gulv og loft sokkel i hjørnerne

  Sikkert før hver af os var det mindst en gang spørgsmålet opstået: Hvordan skår hjørnet af loftsplinten? Godt eller udendørs, afhængigt af situationen. Selvfølgelig er der færdige konnektorer til salg, men det er ikke altid muligt at vælge for hver specifik formstøbning.

  Og her er det nødvendigt at komme ud på en eller anden måde, at gøre underbud på et øje, og derefter for at rette nogle gange. Men for at trimme formningen korrekt er første gang ikke så svært. I denne artikel vil vi fortælle, hvordan man skærer loftsplint, og også gulv. Én - ved hjælp af et specielt værktøj, og det andet - uden det.

  Skær hjørnet af loftplinten med mousse

  Som beskrevet ovenfor kan trimning af hjørnet ske med eller uden et specielt værktøj. Det sæt af andre ting, du har brug for, er det samme i begge tilfælde: et hacksav, en kartonkniv, en protractor og en blyant, en trinladder.

  Hvad er bedre at købe til trimning

  Denne artikel beskriver arbejdet med den enkleste stuslom, som i den venstre del af billedet. Det er muligt at skære soklen i en vinkel på 45 og 90 grader - dette er det nødvendige minimum. Og på højre side af billedet - drej stuslo. Hans enhed er mere kompliceret, indeholder en indbygget hacksav og giver dig mulighed for at skære materiale fra forskellige vinkler. Selvfølgelig er denne mulighed lettere at bruge og giver flere trimmer.

  Men hvis du ikke er ejer af et privat hus, hvor du med jævne mellemrum skal tilslutte tømrerværket, ville det være bedre at komme forbi med den enkleste løsning. Til sammenligning koster det sædvanlige loft til en loftsplint 100-350 rubler, og du kan smide det på balkonen i slutningen af ​​reparationen eller smide det helt ud. Drejning kan koste så meget som et halvt tusinde plus det skal derefter opbevares et sted under rette forhold.

  Hvordan og hvordan man skal skære en plastikplade: almindelige og drejelige tønder

  Der er en anden måde at gash et loft sokkel. Video om hvordan man skal skære en baguette miter sav. Herudover vil du finde nogle nyttige tips og til at skære på almindelig stumle.

  Begynd trimning: indvendigt hjørne

  Vi tager loftstøbningen, som er placeret til venstre og ligger i et hjørne, så det presses tæt mod den modsatte væg og korrigerer om nødvendigt længden af ​​segmentet. Marker på nogen måde den side, der ser ned.

  Nu går vi på skolen: Loftstøbningen er placeret i instrumentets herlighed til højre, med bunden tættere på dig. Hacksaven er placeret lige til venstre. Nu kan du klippe hjørnet. Diagrammet er venstre side af figuren. Vi gør også trimning til den rigtige støbning.

  Sådan skæres hjørnet af loftsplinten: baguettes placering i kluden

  Afrimning af det ydre hjørne af loftstøbningen

  Her handler vi efter samme plan som ved skæring af det indvendige hjørne: Vi anvender væggen - vi kontrollerer længdenes overensstemmelse - markér punktet på hjørnet af væggen på baguettens nederste kant - gå til slusla.

  Til trimning af det udvendige hjørne er loftslisterne placeret i enheden såvel som til indersiden. Vi foretager kun et ændringsforslag til hjørnet af hjørnet, som vi lægger på baguetten. Det bør falde sammen: med venstre spalte til venstre loftsplint og til højre henholdsvis med yderst til højre.

  Sådan skæres hjørnet af loftsplinten: Baguettes korrekte position

  Trimming hjørnet af loftstøbningen, som har en stor figur

  Nogle gange er træk på overfladen af ​​kantsten meget stor, og du har lige ved leddene i hjørnerne. I dette tilfælde er vi nødt til at kæmpe med at klippe hjørnet af loftsplinten og kombinere siderne uden at krænke den samlede sammensætning. Faktisk er der intet kompliceret:

  • Skær et snit med et mønster + 5 cm fra hver side af loftstøbningen.
  • Opdel det resulterende segment i halvdelen.
  • Nu gør vi mærkning og trimning som beskrevet ovenfor.

  Hvis du får mindre fejl i forbindelsen - maskerer du dem ved hjælp af forseglingstæt, efter at du har monteret baguetten på væggen og tørret limen.

  Sådan docker du hjørnerne af loftsplinten, hvis den er bred og med et stort mønster

  Vi trimmer uden køjen

  Hvis du ikke har mulighed for at få kroppen, eller vinklen på væggen er meget mere eller mindre end 90 grader, bliver du nødt til at træne en lille tegning. Denne sag kræver maksimal koncentration fra dig, men sørg for at du kan klare det.

  Vi former og skærer hjørnerne

  For det ydre hjørne anvender vi loftet omskifteligt hver til sin side og tegner en linje langs dem til loftet og væggene. Således kan du endda gøre docking af tre baseboards på én gang, som i billedet. Som følge heraf får vi flere skæringspunkter, som i billedet nedenfor. Dernæst overfører vi disse punkter til listerne selv og tegner linjer fra toppen til bunden. Takket være disse linjer vil du forstå, hvordan du korrekt skærer loftplinten.

  Bemærk: Trimmer og montering af loftsplinten skal startes før væggen er færdig og loftet skal startes. Så vi kan sikkert lave de nødvendige mærker på væggene og loftet uden frygt for at ødelægge gulvet.

  Hvordan gash et loft sokkel til et ydre hjørne

  For at trimme det indvendige hjørne skal vi også "trække". Som i det foregående tilfælde anvender vi soklen og tegner linjer langs dem og kigger efter krydspunkter. Vi sætter dem på loftet listerne selv og tegner trim linjer. I figuren ser vi på de røde linjer, de sorte er givet, så placeringen af ​​væg- og loftledene er tydelig.

  Sådan skæres loftsplinten i det indvendige hjørne

  Sådan skæres en loftsplint. Video om hvordan du kan skære hjørnerne af soklen ved hjælp af et bygningshjørne og et stykke papir.

  Det endelige tryk før stikkende sokkel

  Nu skal vi bare kontrollere, hvor præcist trimningen er færdig. For at gøre dette skal du tage venstre og højre side af loftsplinten i hånden og derefter forbinde dem i hjørnet. Hvis der ikke er slots, kan du begynde at klæbe, hvis der er fejl, gør vi trimmer med en hacksaw eller kartonkniv. Tjekken udføres på samme måde for både det ydre og det indre hjørne.

  Bemærk: mærker øverste bund på listerne er bedst udført med tape. Det fjernes let efter trimning, mens sporene af en blyant eller markør skal maskeres. Dette er især vigtigt, hvis soklen ikke er beregnet til at blive malet yderligere.

  Vi går sammen med hjørneelementerne i loftsplinten og kontrollerer kvaliteten af ​​trimning

  Afskæring af gulvplinten med og uden en stussel

  Vi forbereder værktøjssætet ens som til arbejde med loftsplinten, men med mindre ændringer: vi tilføjer en lille linjal, og kartonkniven vil ikke være nyttig for os. Med hensyn til spildtype er udvælgelseskriterierne de samme.

  Formning af det indre og ydre hjørne ved hjælp af fartøjet

  For at trimme det indvendige hjørne skal vi måle og trimme venstre støbning til den ønskede længde og markere den nederste kant. Og nu lægger vi gulvplinten ind i blokken: Drej den nedre kant mod dig og tryk den på siden af ​​blokken nær dig. Bladet under trimningen skal bevæge sig fra højre til venstre. Vi gør også trimning af den rigtige sokkel, vi gør kun placeringen i sliberen og retningen af ​​hacksagen som et spejl til venstre.

  Hvordan passer et træ eller polyurethan skørt under det ydre hjørne

  Trimming af det ydre hjørne er gjort på lignende måde, kun på nederste kant af støbeformen det sted, der falder på væggenes hjørne. Soklen er placeret i kassen, så punktet falder sammen med venstre eller højre stik i enheden på væggen, der er tættere på dig. At skære på gulvplinten et sted under undersiden, vi så stangen i en ret vinkel langs den centrale slot. Dette arbejde er overstået. Nu ved du hvordan man trimmer soklen i hjørnet.

  Diagram, der viser, hvordan man bruger en stus til at skære bundplader.

  Hvordan laver man trimning uden flush?

  • Vi tager højre og venstre baseboards skiftevis, stramt hver af dem i et hjørne og sætte punkter på væggen som vist på figuren.
  • Vi tager højre side, anvender den på væggen, og fra punktet "2" tegner en linje vinkelret på væggen, sæt et punkt "3" på støbningen.
  • Vi vedlægger venstre side, og vi sætter også punktet "3" på det.
  • Vi tegner kantsten langs gulvet langs deres nederste kant, markerer det sted, hvor linjerne krydser. Punktmærke på begge lister.

  Nu skal du holde på soklens linje fra mærket "4" til "3". Trimming er udført på en sådan måde, at hacksagbladet på den ene side går langs "3-4" linjen og på den anden side på den modsatte kant af pladen. På billedet er denne kant markeret med en grøn prik.

  Sådan forbinder du det indre hjørne og passer til elementerne

  Og nu hvordan man skærer en sokkel i ydre hjørner. Påfør kantkantlinjerne på indersiden af ​​baguetterne. Derefter tegner vi bundpladen på bundpladerne på gulvet. Krydsningspunktet overføres til soklen, og derefter med hjælp af linjers højre vinkel - til den modsatte kant af brættet. Så vi fik trimestrengen.

  Sådan forbinder du det indre hjørne og passer til elementerne

  Sådan skæres hjørnet af loftsplinten: grundlæggende teknikker

  Loftplinten er et originalt dekorativt element, det udsmykker værelserne og giver det en raffinement. Loftplade lavet af PVC, MDF osv. gemmer alle fejl i hjørneforbindelsen af ​​loftet med væggene og skjuler sådanne problemer som revner i hjørnerne.

  Dekorative taghætter til loftet i indretningen af ​​rummet fungerer som det sidste element.

  Montering af loftet tagger ved første øjekast det virker som en nem opgave. Det synes ikke noget kompliceret, skåret i en vinkel på 45 grader, limet og alt er klar. Men allerede i den første fase af arbejdet bliver det klart, at korrekt klippe loftet cornice er ikke så enkelt en opgave, som det viste sig.

  Mange, når de konfronteres med installationen af ​​dekorative cornices for første gang, forkælet mere end en loftsstrimmel. For at forhindre dette i at ske med dig, bør du studere, hvordan du klipper hjørnet af loftsplinten korrekt. Overvej med dig nogle få måder, du hurtigt kan lave den rigtige snit.

  Måder at skære hjørner af baguette

  Problemet med at afskære hjørneforbindelsen med dekorative taggrunde er ikke vanskeligheden med at skære korrekt i en vinkel på 90 eller 45 grader, men det faktum, at hjørnerne af rummet er buede og ikke har 90 °. Derfor er det nødvendigt at fortsætte med at fylde hullerne med kitt, flydende negle, silikone eller til at skære det manuelt.

  Brug af dekorative hjørner

  Den nemmeste, men også den dyreste måde at trimme cornice til loftet er at bruge dekorative indsatser. Kære denne vej, fordi du skal købe ekstra varer.

  Men der er nogle fordele ved denne mulighed:

  • spare tid;
  • nem installation

  Dekorative indlæg til loftsplinter (inklusive fleksible) efter deres formål er opdelt i:

  • Dekorative forbindelser til indvendige hjørner;
  • Dekorative forbindelser til udvendige hjørner;
  • Docking indlæg.

  Fotos af produkter beregnet til at forbinde loftspladerne baguette

  Det er ikke svært at forstå, hvordan man klipper hjørnet af soklen til denne metode. I dette tilfælde skæres corniceen til loftet strengt i en vinkel på 90 °. Og som det kan forstås på billedet nedenfor, limes det lige mod det tidligere limede hjørne.

  Den nemmeste måde at dekorere et hjørne med en vinkelforbindelse til loftfileter

  Skærer hjørnet af loftsplinten med kroppen

  Hovedværktøjet til at skære loftet tagger i en vinkel er gitterkassen. Dens design er enkel, det er en slags skuffe af træ, metal eller plast med specielle riller, der styrer hacksaw bladet i en vis vinkel.

  Standardværktøjet kan skære produktet i vinkler på 45, 60, 90 grader. Ved skæring af loftfileter anvendes primært trim ved 45 og 90 grader.

  Fotoværktøj med hvilket trimme loftbagetter bliver enkelt og nemt

  Vi starter fra de indvendige hjørner. For at forstå, hvordan du korrekt skærer hjørnet af loftplinten, skal du først fastgøre det i rummets indre hjørne og visuelt bestemme skærelinjen. Bemærk, at bundkanten, der er fastgjort til væggen, altid forbliver længere.

  Derefter sætte tagene i vores snedkerarmatur, så kanten, som vil blive fastgjort til loftet, var nederst. Vi afslører dens ende i den vinkel, vi har brug for, i dette tilfælde 45 °, reparer den og afskær den unødvendige del med glatte bevægelser.

  På denne måde får vi det rigtige snit af loftet cornice til det indvendige hjørne.

  Ved at bruge de teknikker, der vises på billedet, vil du aldrig begå en fejl, når du klipper håndvægten.

  Vær opmærksom! Hvis du står over for hjørnet, kan du dele det i højre hånd og venstre. Så er det højre indvendige hjørne skåret fra venstre til højre, den venstre, tværtimod, fra højre mod venstre.

  Tip! Lad ikke overdreven tryk eller skarpe bevægelser komme i stykker. Skader på skærekanten kan resultere.

  For at skære ydersiden skal du udføre de samme trin, kun retningen af ​​klippet vil være anderledes. Ved skæring skal det bemærkes, at den kant, der er limet til loftet, i modsætning til den indre skal forblive længere. Således til højre side er moden fra højre til venstre og til venstre - fra venstre mod højre.

  Vær opmærksom! Gabet fra ukorrekt trimning af loftets tagg på det indvendige hjørne kan let repareres og repareres, så der ikke kan ses en sådan fejl. Med en udvendig vinkel er det umuligt at forhindre sådanne fejltagelser, da en sådan fejl er praktisk talt umulig at rette. Hvis det ydre hjørne ikke har 90 °, skal du først klippe baguetterne i kluden og derefter justere dem direkte på stedet med en kniv på gipsvæggen.

  Hvordan man laver den rigtige snit uden stusla

  Så vi regnede ud, hvordan man skar et hjørne på en loftsplint ved hjælp af en blok. Men hvad man skal gøre, hvis der ikke var noget sådant værktøj til rådighed, men at købe det for at lime baguetten i et rum er tilbageholdende? Der er en vej ud...

  Overvej hvordan du skal klippe vinklen på soklen korrekt uden at bruge et styringsværktøj.

  For at gøre dette anvender vi loftfiletet i hjørnet og tegner et mærke på loftet langs linjen. Det skal gøres på begge sider, venstre og højre. Som et resultat vil vi i loftet krydse to linjer.

  Mærkning af loftfileterne til yderligere opskæring uden hjælp af mousse

  Krydsningspunktet overføres til fileterne. Derefter skal du sætte dem på en plan overflade såvel som i kassen og afskære den unødvendige del. Når du skærer en filet, skal du overveje de regler, der bruges til at skære loftet håndvægte i en tømrerarmatur.

  Trim loftet tagger uden brug af gården

  På samme måde kan man skære og ydre. Træk kun linjen allerede på væggen. Så vi regnede ud, hvordan man skar hjørnet på soklen uden at bruge en spyleskuffe.

  Vær opmærksom! For at skære loftfilet korrekt uden at bruge det faste materiale, er det meget vigtigt, at man ikke tager fejl ved markeringen og afskærer den unødvendige del af produktet strengt lodret. Hvis du ikke overholder disse regler, så kan du danne et stort hul når du går ind i loftet baguettes i hjørnet. Tip! Brug kun denne metode ved skæring af hjørner på loftsplinter lavet af skum og polyurethan. Når du bruger den på træ- eller plastpose, er der en stor chance for at forkæle produktet.

  Værktøjer, du skal trimme bundkortet

  Når du skærer tagskæggene, skal du overveje det materiale, hvorfra tagene til loftet er lavet. Hvis soklen er plastisk, så kan der ikke gøres uden et savværk til metal. Træplinten skæres af en lille sav på et træ. Nå, hvis du skal lim et skum eller en polyurethan baguette til loftet, så vil en simpel skarp kniv være tilstrækkelig, et gipsplader eller kontorkniv er ideel til denne forretning.

  Ud over skæreværktøjer kan der også kræves et andet værktøj:

  Vær opmærksom! Brug kun brugbare værktøjer. Skæreværktøjet skal være skarpt, med hyppige og fine tænder. Dette sikrer ikke kun en perfekt jævnt og glat udskæring, men også beskyttelse mod mulig skade på produktet.

  Sådan laver du en flaske

  Utvivlsomt er denne tømrerindretning det vigtigste værktøj, hvis spørgsmålet opstår, hvordan man klipper hjørnet af soklen korrekt. Og selvfølgelig kan du ikke klare det, når du skærer loftsplinter af hårdt materiale.

  Men hvad skal man gøre, når det er nødvendigt, og det er det ikke? Der er en vej ud. Gør det selv.

  Tip! Hvis i dine planer, meget arbejde med installationen af ​​loftsplinterne, ikke være doven og gør dette simple og uundværlige værktøj selv. Desværre sælges plastværktøjer hovedsageligt i hardwareforretninger, men det er ikke meningen, deres kvalitet er simpelthen bedre. Fra min erfaring ved jeg, at når der skæres selv baguetter fra skum, står ikke mere end en genstand sådan et værktøj op. Du kan selvfølgelig købe en professionel armatur, men prisen er også lille.

  En enhed, der ikke er svært at bygge selv

  Først og fremmest bestemmer vi størrelsen på det fremtidige værktøj. Længden kan vælges ud fra at have byggematerialer og højde og bredde, baseret på størrelsen af ​​de produkter, der skal skæres på værktøjet.

  Hvis soklen har en størrelse på 10 cm, så skal bredden med en højde være mindst 10 cm. Vi kan anbefale følgende dimensioner:

  • længde - ikke mindre end 500 mm. Denne længdestørrelse giver dig mulighed for nøjagtigt at indstille og reparere produktet.
  • Bredde og højde ville være bedre at tage 200 til 200 mm. Med sådanne størrelser vil det være muligt at skære de mest store loftsplinter.

  Når vi har besluttet om dimensionerne, lad os overveje eksemplet 500x200x200 mm, vi skal forberede hovedelementerne i det fremtidige stof:

  • Basen er et bredt bord, der tjener som en foring. Længden og bredden af ​​arket afhænger af basen, derfor skal det ske i den planlagte længde og bredde, i vores eksempel er det 500x200 mm. Anbefalet tykkelse er 25 mm. Basen skal være strengt rektangulær. Klippens hjørne afhænger af dette.
  • styringskort - deres opgave er at styre knivbladet af hacksaven ifølge den valgte vinkel. De skal høstes af samme længde som bunden, tykkelsen er ikke så vigtig her, men 15 mm er nok, men betragter bredden i forhold til bundens tykkelse, i vores tilfælde 25 + 200 = 225 mm. Således får vi arbejdsområdet på pladen 500x200x200 mm. Vejledninger skal også have rektangulære figurer.

  Så vi har forberedt materialet, fortsæt til oprettelsen af ​​vores værktøj, instruktionen:

  • Brug skruer, fastgør brædder til bundens ender.
  • Ved hjælp af en grader markerer vi hjørnerne: 45 og 90 grader er nok til at arbejde med loftpose.
  • ved hjælp af de firkantede træklinjer fra de markerede punkter langs styrene af styrpladerne
  • Vi udfører et snit på de markerede linjer.

  På denne måde kan du lave et højkvalitets tømrerværktøj med dine egne hænder fra materialet ved hånden.

  Resultatet af vores handlinger er ikke noget problem.

  konklusion

  Så fra artiklen lærte vi, hvordan vi korrekt afskår hjørnet på basispladen. Som du kan se, selv med et minimalt sæt byggeværktøjer, kan du nemt klippe bundpladen til loftet i den rigtige vinkel. Men dette er grundlaget, det vigtigste trin i arbejdet med installation af loftsplinter (lær også om funktionerne i installationen af ​​køkkenplinter).

  Hvis du klare det og klippe tagskægget til loftet i den rigtige vinkel, så er det ikke en vanskelig opgave at udføre installationsarbejde på installationen af ​​soklen. Held og lykke med din reparation!