Hvordan man laver et strækloft uden involvering af fagfolk

Smukt strækloft "himmel"

Udfør reparationer alene - mange ejere tager højde for denne beslutning, uden at ringe til opførelsen af ​​byggefirmaer. Men for at kunne reparere effektivt og effektivt, skal du vide, hvilke handlinger og i hvilken rækkefølge du skal udføre, hvilke værktøjer og materialer, der skal købes, hvilke nuancer du skal være opmærksom på, og gør alt arbejdet. Selvfølgelig, hvis vi taler om limning wallpapers eller maleri vægge, så kan alle gøre det uden detaljerede trinvise instruktioner og træning, men det er en meget vanskeligere opgave at installere et loft. Vores artikel vil fortælle, hvordan man laver et strækloft, og takket være den opnåede viden vil du kunne reparere dig selv og spare penge på mesterens arbejde.

Hvad skal der bruges til installation?

Lad os starte med værktøjerne, uden hvilke du ikke kan gøre, hvis du beslutter dig for at installere et hæftet loft alene. Du skal bruge:

 • Puncher;
 • Gasflaske;
 • Stepladder (geder er også egnede);
 • Varmepistol (ved hjælp af det, opvarmning af rummet og lærred vil blive udført);
 • Niveau (fortrinsvis lagerlaser);
 • dyvler;
 • Hammer med skruetrækker;
 • Kniv (kun ikke dum).

Når du har udarbejdet værktøjerne, skal du passe på at købe de nødvendige materialer. Det er vigtigt - før du selv gør det nedhængte loft, skal du tage målinger af rummet og først og fremmest bestemme omkredsen og loftet.

Strækloft med lamper, lavet i varme farver

Stretch loft materialer

Så skal du købe følgende materialer:

 • Baguette. Det er en plast eller aluminium profil strimler (aluminium kan prale større styrke og pålidelighed, men plast er billigere), hvorpå spændingsmembranen bliver "plantet". Beregn omkredsen af ​​rummet, og ud fra det, køb den rigtige mængde materiale. Du kan købe en baguette med en lille margen - bare hvis du aldrig ved det.
 • Dowel eller skruer. Køb dem med en reserve - ved hjælp af flere dowels i monteringsstrukturen, vil du gøre det mere stabilt og stærkt.
 • Film eller stof klud. Dette vil være dit hængende loft, der strækker sig under hovedet. Hans valg afhænger af dine personlige smag præferencer og ønsker.

I betragtning af at stræklofterne ikke er kendetegnet ved lyd- og varmeisolerende egenskaber, skal du være ekstra opmærksom på beskyttelse (især hvis du har støjende naboer). Som sådan beskyttelse er det bedre at bruge plader af mineraluld, som installeres mellem hoved- og spændingsloftet. På grund af dette bliver dit hjem varmere og mere støjsvagt, men hvis ingen lever over dig, og du har et højkvalitetsisoleret tag, er det ikke nødvendigt at lægge lydisolerede materialer.

Jeg vil gerne uddybe, hvordan man vælger et lærred med henblik på selv at lave et loft.

Anbefalinger til at hjælpe dig med at vælge et nedhængt loft

Loftfastgørelsesmetoder

Der er 2 typer klæder:

 • Stof fremstillet af polystyren og vil være en god mulighed, hvis du beslutter dig for at fastsætte loftet og overholder cam-metoden.
 • PVC film er lavet af polyvinylchlorid og kan monteres harpoon, hæftning eller kile metode. Den første er den mest pålidelige, men der er også en "omvendt side af medaljen", hvilket udtrykkes i kompleksiteten af ​​dens gennemførelse - det antages, at kroge er svejset til lærredet med en speciel enhed. Derefter anbringes kroge i profilen, og belægningen er spændt.

Markedet tilbyder i dag en bred vifte af lærred, forskellig i farve, struktur og pris. Ekstreme besparelser her er ikke passende - det er nødvendigt at afstå fra at købe den billigste, ellers kan du fortryde.

Vælg et loft, kontroller det for defekter. Forresten, hvis du har venner, der er velbevandrede i hævede lofter, så sørg for at tage dem med dig.

Hvis du vil øge rummets højde visuelt, er det fornuftigt at købe et loft af lyse farver (den største effekt er hvid), hvis rummet er for højt og du gerne vil "sænke" det, så kan du opnå denne effekt med lofter af mørke farver.

Så alt hvad du behøver er forberedt, gå direkte til installationen. Forresten, for en klarere forståelse af, hvordan man laver et strækloft, kan man se videoen, der er placeret under artiklen.

Stræklofter kan modstå store mængder vand i tilfælde af oversvømmelse fra uagtsomme naboer over!

Monter det nedhængte loft

Mange lejligheder er ikke uden sådanne fænomener som uregelmæssigheder i væggen og vægforvridninger. I lyset af dette er det første at gøre med målinger såvel som opmærkning, hvilket gør det muligt at opnå en ensartet fastgørelse af profilrammerne.

Vægmærker

Lad os begynde at markere væggene:

 • Mål højden af ​​væggene i rummet, hvor du planlægger at installere loftet på alle 4 hjørner og markere dem. Nogle gange når forskellen 2-5 og endnu flere centimeter. Tænk i så fald, hvor langt strækloftet er placeret fra den primære. Generelt er minimum 3 cm, men hvis du planlægger at installere lamper, skal du tage højde for dette øjeblik, da de skal have nok plads i åbningen.
 • Anvendelse af et laserniveau (det er optimalt egnet) tegner en linje rundt om rummets omkreds til fastgørelse af en baguette, men pas på, fordi den skal være i niveau.

Harpoon montering metode anbefales i vores artikel er den mest pålidelige, men for at bringe det til liv, har du brug for særlige færdigheder, viden og værktøjer. Det er bedre at bruge andre enklere måder (shtapikovy eller kile), som med en ansvarlig tilgang også vil give et glimrende resultat.

Fastgørelse af baguetten til væggene

Mærkning af væggene bagved, næste trin - montering af en baguette til væggene, udført af dykker eller skruer. Afstanden mellem fastgørelseselementerne 7-8 centimeter skal opretholdes. For at gøre det nemmere og lettere for dig at arbejde, kan du først lim profilen til væggens overflade. Det skal bemærkes, at dowels ikke skal være på kanten af ​​profilen, trække sig lidt tilbage. Hvis du begyndte at sætte lamperne, så skal du overveje deres bredde, type og nummer, når du udfører arbejde med fastgørelse af en baguette, fordi du efter installationen af ​​lærredet er for sent til at gøre det.

Montering af paneler

Efter fastgørelse af baguetten kan du fortsætte med installation af paneler. For korrekt og præcist at strække lærredet skal du først opvarme rummet med en varmepistol. Du kan købe det (det vil være nyttigt for dig selv efter at have installeret loftet, for eksempel til opvarmning af et bryggers eller en garage i den kolde årstid) eller du kan bruge det fra dine venner. Du kan begynde at udføre arbejde først, efter at rummet er opvarmet til 40 grader Celsius.

Montering af loftets hjørner

Webinstallationen er opdelt i følgende faser:

 • Med rene hænder skal materialet fjernes fra emballagen parallelt, og pas på ikke at forurene det. Derefter skal du vedhæfte et af hjørnerne (herrerne kalder det "basisvinklen") og opvarmer kluden på forhånd ved hjælp af alle de samme midler - en varmepistol.
 • Herefter fastgøres den modsatte basisvinkel. Fastgørelsen af ​​begge disse hjørner er lavet til "krokodiller" - foret klip (foreningen er nødvendig for at forhindre skader på lærredet).
 • Vi fastgør resten af ​​hjørnerne og opvarmer loftet til et endnu højere temperaturindeks. Forresten leveres en vejledning altid med loftet, hvor der står skrevet hvordan man laver strækloftet selv under hensyntagen til rummets omkreds. Det angiver normalt bundvinklen på det købte lærred. Lad være med at være doven, og før du starter arbejdet, læs denne indlægsseddel for at gøre alt uden fejl.
 • Efterfølgende opvarmning af filmen fjernes klemmen fra et hjørne, og indsæt langsomt kluden i baguetten ved hjælp af et vinklet klinge, der er anbragt i lærredens rille. Fastgør den næste del, den forrige holder det lidt med din hånd - det forhindrer det i at adskille sig fra profilen. Lerret bør holdes, indtil du har styrket mindst to lås på begge sider.
 • Det løser også de resterende hjørner. Samtidig skal du forstå, at kompleksiteten ved at fastsætte hjørnerne vil stige til slutningen af ​​arbejdet, så vær forberedt på at passe lidt mere i slutningen. Det vil være virkelig svært for en at klare, hvorfor det ville være fantastisk, hvis du inviterer en assistent.
 • Når man har faste 4 hjørner, er det nødvendigt at fortsætte med fastgørelsen af ​​sektionerne langs lige linjer, for hvilke der anvendes lige knive. Sømme med sømme bør sikres med 2-3 låse. Derefter er afstanden mellem dem inddelt i 2 lige dele, og den sikres også ved hjælp af flere låse. Efter at have håndteret ovenstående opgave, fortsæt til installationen af ​​de resterende afsnit. For at forstå mere detaljeret hvad er hvad, vil vi tilbyde dig at se et par videoer i slutningen af ​​artiklen, takket være, at du vil se førstehånds, hvordan arbejdet er udført. Men faktisk er der ingen superkompleksitet i selvmonteringen af ​​strækloftet, så der er ingen grund til at tilpasse dig til noget, der vil være meget svært. Hvorfor ødelægge nerver forgæves? Tusindvis af mennesker har håndteret denne procedure med egne hænder, hvilket betyder at du kan gøre det!
 • Når du udfører arbejde, skal du sørge for, at lærredet er jævnt strakt og uden folder og er sikkert forbundet til understøtningsstrukturen. At se, at noget går galt - øjeblikkeligt rette dette øjeblik og ikke udskifte det til senere.
 • Udseendet af folder på lærredet kan elimineres ved at opvarme disse steder med varmepistolen, der allerede er bekendt med os og pænt, uden pludselige bevægelser ved at udglatte dem med vores hænder. Se omhyggeligt på alle armaturer og forbindelser - hvis du ser en defekt, tag dig tid til at fjerne det i tide, og ikke efter at rummet er afkølet, og kluden vil strække sig.
 • Endelig installeres lamper i loftet, hvis du selvfølgelig har besluttet at installere nogen. De er monteret på specialstativer, og i slutningen, når membranen strækkes, skæres hullerne på den ved hjælp af en kniv, hvor det er nødvendigt. På dette stadium er det meget vigtigt at være yderst forsigtig og forsigtig, at gøre arbejdet langsomt, ellers bliver du nødt til at gentage alt.

Nogle ejere af huse og lejligheder foretrækker ikke et strækloft af polyvinylchlorid, men en stof. I dette tilfælde er installationen næsten ikke anderledes, det eneste - der er ingen grund til at varme op og lodne kluden.

Et andet æstetisk PVC-loft, hvis installation blev udført uden involvering af specialister

Det er alt, hvad du behøver at vide for en vellykket installation af lofter. Nu ved du, hvordan du laver et loft, og i sidste ende vil jeg gerne medbringe et par billedlofter lavet med dine egne hænder for at inspirere dig og indgyde tillid til at du vil lykkes!

Sådan gør du installationen af ​​hævede lofter

De tidspunkter, hvor ujævn lækage og gullige fnug forblev på loftet efter hver lækage er sunket i glemsel. Med ankomsten af ​​spændingsstrukturer er vi ikke længere nødt til at tage loftet op igen hvert femte år. Loftet af høj kvalitet vil vare mere end et dusin år og retfærdiggøre fuldt ud pengene.

Hvordan og hvad skal man vælge?

De vigtigste leverandører af loftlofter er Frankrig og Kina. Kinesiske produkter er meget billigere (fra 120 rubler pr. Kvm.), Men kvaliteten er tvivlsom. De franske producenters lofter har bestået mange inspektioner og har internationale kvalitetscertifikater, men de gennemsnitlige omkostninger ved sådanne lofter er 450-500 rubler per kvadratmeter.

Hvad angår fremstilling af loftet, er det bedst, hvis hele konstruktionen er fremstillet på fabrikken. Dette gælder også for svejsesømme, for at udføre dette arbejde direkte på anlægget kræver besværligt udstyr og specielle færdigheder til at arbejde på det, og kvaliteten af ​​sømene i dette tilfælde vil være meget lavere.

Hvad angår fremstilling af loftet, er det bedst, hvis hele konstruktionen er fremstillet på fabrikken. Dette gælder også for svejsesømme, for at udføre dette arbejde direkte på anlægget kræver besværligt udstyr og specielle færdigheder til at arbejde på det, og kvaliteten af ​​sømene i dette tilfælde vil være meget lavere.

fordele

Ud over de høje dekorative egenskaber har stræklofter følgende fordele:

 • Uhøjtidelig operation. Det er nemt at vaske et sådant loft (læs artiklen om det her), det tiltrækker mindre støv end almindeligt hvidvask.
 • Brandsikkerhed og miljøvenlighed. Tekstilet er anti-allergifremkaldende, udsender ikke toksiner, når det opvarmes og brænder ikke.
 • Holdbarhed og fugtighedsbestandighed. Når du lækker, kan filmloftet klare op til 100 liter vand, og efter at du har fjernet PE, er det nok at bøje filmen, tørre den og fiks den tilbage.
 • Strækloft kan demonteres flere gange, mens udsigten til filmen ikke ændrer sig.
til indhold ↑

mangler

 • Følsomhed over for temperaturændringer. Dette gælder for filmlofter, der knækker, når temperaturen er for lav og saks høj (over 60 grader).
 • Høj sårbarhed er også minus PVC-folien, som let beskadiges af skarpe genstande. Selv en brudt champagnekork kan lave et hul i loftet.
 • Installation af filmlofter i store rum er umuligt uden at tilslutte nogle få dåser, som følge af hvilke sømme er dannet. Udgangen her er installationen af ​​polyesterstof i stedet for PVC-film.
til indhold ↑

Typer af stræklofter

Stræklofter varierer i:

 • produktionsmateriale: film eller stof;
 • strukturer: single eller multi-level;
 • tekstur: blank, mat, satin;
 • kromaticitet: monofonisk, med fotoprint, kunstnerisk.

Grundlaget for film- og stoflofter er polyvinylchlorid. Kun i det første tilfælde anvendes en stykke klud (film), og i den anden er den lavet af vævet PVC-garn.

Kun filmlofter kan have en blank overflade. Til stoflofter er matt overflade eller satin tekstur (semi-mat) typisk.

I soveværelset, gangen, børnehaven og i lokaler hvor det af en eller anden grund ikke er muligt at installere et blankt loft (for eksempel i et godt oplyst rum vil et sådant loft give blænding), installere halvmattede (satin) og matte stoflofter. Omkostninger på 1 kvadrat. m. fra 120 rubler. Selv om farvepalet af sådanne lærred er begrænset til pastellfarver, kan du gøre loftet mere levende med billedudskrivning. Omkostningerne i dette tilfælde vil stige, men med den korrekte placering af lamper bliver et sådant loft et højdepunkt i rummet.

I rummelige værelser med højt til loftet kan du installere to- eller tre niveauer samt lofter med en bølgelignende overflade i form af en kegle eller klit mv. Designet består af et gipsplader, som lærredet er monteret på. Sådanne designs er de dyreste og koster fra 2000 rubler per kvadrat. m.

Monteringsteknologi

Det er ikke så svært at installere en spændingsstruktur. Den eneste advarsel er, at installationen af ​​et filmloft vil kræve en gas eller elektrisk pistol.

Hvis rummet er lille, så kan du gøre med en elektrisk pistol, hvis opvarmning område afhænger af typen er fra 14 til 180 kvadratmeter. Gaskanonen er en mere kraftfuld, men mindre sikker enhed og bruges kun i store rum.

Ikke desto mindre bør begyndere selv ikke tage arbejde med varmepistoler, men det er helt muligt at installere et stofloft med egne hænder med en partner. Installationsprocessen består af følgende trin:

 • Udfør målinger.
 • Installation af profiler (om installation af profiler til gipsvæg kan læses i denne artikel).
 • Montering af stativer til inventar.
 • Canvas fastgørelse.
 • Installation af armaturer.

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Laser niveau.
 • Roulette.
 • Puncher.
 • Dyvel-negle.
 • Spatel.
 • Aluminiumprofil.
 • Klud.
 • Plastringe.
 • Lim "Cosmofen".

Hvad er fastgørelsen af ​​strækloftet.

Så måler vi loftet, det vil sige, vi måler hver af sine fire (eller flere) sider. Hvis du planlægger at installere filmloftet ved hjælp af harpunmetoden, er det nødvendigt at trække 5-7 cm fra hver side af de opnåede dimensioner, da filmen stadig vil strække sig under installationen.

Webbredde

Du kan købe materialer til stræklofter i ethvert firma, som sælger byggematerialer. Stoffer er tilgængelige i ruller og er 3,1, 4,1 eller 5,1 meter bredt, filmlofter frigives også i ruller op til 5 meter brede. Men denne bredde er ikke altid nok til at dække store områder. Og så kræves svejsning af flere webs, som udføres af specialister i fabriksforhold på højfrekventstrømmaskiner (HDTV).

Stoffer er tilgængelige i ruller og er 3,1, 4,1 eller 5,1 meter bredt, filmlofter frigives også i ruller op til 5 meter brede.

Med hensyn til producenten er her de mest berømte producenter af lofter:

 • Arridel er et fransk firma, der fremstiller matte, satin, glans eller stiliseret stof til stræklofter. Omkostninger fra 300 til 1570 rubler per kvadrat. m.
 • Elegranto er en anden producent fra Europa (Belgien), der fremstiller dåser med mere end 20 nuancer. Omkostningerne ved produktion, der spænder fra 245 til 350 rubler per kvadratmeter. m., giver dig mulighed for at installere hævede lofter for personer med gennemsnitlige indkomster.
 • C-Light er et russisk firma, hvis lærred forskelligt ikke er så meget af æstetiske egenskaber som af praktisk anvendelighed. Omkostningerne ved 250 rubler per kvadrat. m.
 • DEXFORT er et kinesisk firma, der producerer smukke og billige lærred. Prisen på 120 rubler pr. Kvadrat. m.

At vælge et lærred, overveje rummets egenskaber. Så vil loftet af en mørk farve, der er installeret i et lille rum, gøre det endnu mindre. Men den mørke indsats i midten af ​​lysloftet giver rumdybden og løfter loftet visuelt.

Trin for trin installation

Installationen begynder med forberedelsen af ​​loftet og fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel. Hvis loftet ikke er forberedt, vil hvidvaskning i fremtiden smuldre og ses på en tynd film.

Monter derefter aluminiumsprofilen (om de typer profiler, du kan læse her). Den er fastgjort med skruer rundt om væggen på en afstand på 2 - 3 mm. fra det nederste punkt af loftet.

Yderligere monteret aluminium profil. Den er monteret med skruer rundt om væggen på en afstand på 2-3 mm. fra det nederste punkt af loftet.

Derefter installeres realkreditlån til spotlights og fastgørelse under lysekronen. Som realkreditlån anvendes barer, der fastgøres til loftet ved hjælp af dowels ifølge et tidligere skitseret mønster. Ledninger er startet over dem, og huller er lavet på steder af formodede armaturer, hvis diameter er lig med spotlampens diameter. I fremtiden indstiller de termiske ringe i disse huller og fastgør lysene. Lysekronen er fastgjort til en krog, der er monteret i hovedloftet, eller et trælån er installeret på den ovenfor anførte måde.

Hvordan trækker man?

Efter at have forberedt overfladen, fortsæt til installationen af ​​lærredet i profilen. Når du installerer filmen, skal temperaturen i rummet være 40 - 60 grader. Varm filmen gradvis og drej langsomt valsen.

Først fastgør lærredet i hjørnerne, og fra dem flytter vi allerede til midten. Fastgørelsen udføres på en af ​​4 måder:

 • Harpoon. Omkring perimeteren af ​​lærredet i fabrikken gøres ved at kante den type kroge (harpun), med hvilken lærredet automatisk strækkes og fastgøres i profil.
 • Shtapikovy. I dette tilfælde er lærredet fastgjort med en perle i den U-formede profil.
 • Cam. Lerret er fastgjort til baguetten ved hjælp af fremspring, der ligner en knytnæve, hvoraf den ene er bevægelig. I dette tilfælde presses et fremspring og spredes på nettet mellem det og det faste fremspring.

Først fastgør lærredet i hjørnerne, og fra dem flytter vi allerede til midten. Fastgørelse udføres på en af ​​4 måder.

Hvis det er nødvendigt at gøre en bypass af kommunikation (rør, stigerør), så gøres dette, selv inden lærredet indsættes i stewetten. Trim weben i en ret vinkel fra røret til kanten og lav et krydsformet snit i stedet for røret i nettet. Herefter skal du forsigtigt uden at øge indsatsen indsætte webens kanter i profilen og sikre den specielle plastring på undersiden af ​​filmen på stigerøret.

På samme måde omgå kæden. Det er nødvendigt at fjerne udstødningsrøret, fastgør en plastdyse til det og installer den igen. Hvis du ikke bruger et sandwichrør og den sædvanlige korrugering, skal du bruge termisk isolering i form af en gipspladeramme.

Når vi er færdige med et loft, løser vi lamper. For at gøre dette klæber vi plastikringe på de præmærkede steder ved hjælp af Kosmofen lim (koster 80-230 rubler pr. 20 gram), hvilket ikke tillader lærredet at varme op og sprede sig ud. Når limen tørrer, skår hullerne i ringene og installer armaturerne.

Brugen af ​​plastikringe er god, fordi de ikke tillader at skære gennem overskuddet i lærredet. Men der er stadig sket en sådan oversigt, situationen kan kun afhjælpes ved at installere falsk ventilation eller en større lampe i stedet for defekten.

Hvor meget koster en specialist?

Monteringsprisen for spændingsstrukturen afhænger af rummets rum, antallet af hjørner, lamper og typen af ​​montering. Den gennemsnitlige omkostninger ved installation af 1 kvadrat. m. lærred fra 300 til 500 rubler. Installation af profiler - 80 rubler per meter, installationen af ​​en dekorative indsats koster det samme. Installationen af ​​konstruktionen og spotlighten er 300 rubler, og montering til loftlysekronen er 600 rubler.

Hvad angår hjørnerne, påvirker deres antal ikke omkostningerne ved at installere lærredet i et standard 4-hjørne rum. Hvis indendørs mere end 4 hjørner, øger hver "ekstra" vinkel omkostningerne ved installation af en klud.

Hvordan laver man et hæftet loft med egne hænder?

Er det muligt at installere installationen af ​​hævede lofter?

Et sådant spørgsmål opstår hos mange mennesker, fordi de fleste af dem i dag forsøger at udføre reparationer i lejlighederne alene.

Nogle på denne måde vil bare spare penge, andre kan lide at se resultaterne af deres arbejde.

Stretch loft installation er en af ​​de moderne og fælles metoder til at afslutte loftet, på grund af installationens hastighed og på grund af designet.

Mal overfladen af ​​væggen eller genindlim tapeten - det er en simpel proces, men hvordan man laver et strækloft er værd at overveje.

Men efter at have læst anbefalinger og tips om, hvordan man udfører konstruktioner på et niveau og på flere niveauer, bliver det klart for dig, at dette ikke er så svært.

Hvor skal man starte?

Inden du begynder at installere hævede lofter med dine egne hænder, skal du udføre flere trin:

 • fjern måling fra loftoverfladen;
 • montere monteringsprofil;
 • Forbered et stativ til lamper
 • gøre installation af stretch loft film;
 • installere armaturer.

Du har også brug for følgende værktøjer til at udføre jobbet:

 • Punch;
 • stepladder eller geiter
 • spatel;
 • varmepistol (til opvarmning af sengen og rummet);
 • niveau;
 • anker;
 • plug;
 • konstruktion klæbemiddel;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • kniv med ekstra knive.

Efter at have forberedt disse værktøjer, skal du købe sådanne forbrugsvarer:

 • Baguette - er plast eller aluminium profiler, som vil blive fastspændt stramning stof;
 • træstænger;
 • materiale fra film eller stof;
 • selvskærende skruer eller dowels;
 • lydisolerende materialer til loftoverfladen.

De nyeste materialer er nødvendige i tilfælde af at støjende naboer bor over dig.

Sådanne plader vil omslutte dig fra støj og varme dit værelse, da denne type dekoration ikke er udstyret med lydisolerende egenskaber.

Aluminiums baguette er stærkere og hårdere og plastik - billigere.

Derfor vil valget af en baguette være din.

Profilens størrelse afhænger af den samlede længde af det rum, hvor strækloftet bliver installeret uafhængigt.

Hvad er rummets omkreds - sådan en længde, og du skal købe en baguette, men det er stadig bedre at tage det med en margen.

Antallet af barer beregnes på samme måde som for en baguette.

Køb flere skruer og dowels mere fra normen, fordi jo bedre profilen er vedhæftet, desto stærkere bliver hele strukturen.

Hvordan vælger du materialet?

Spændbelægning findes i to former:

 • PVC (polyvinylchlorid), som er fastgjort ved hæftning, harpoon eller kilemetode;
 • stof (polystyren), det er vedhæftet cam metode.

Installation af et selvspændende PVC-stof er ret kompliceret, medmindre du selvfølgelig har særlige færdigheder.

Hvis udførelsesteknologien forstyrres under installationen, kan loftoverfladen vise sig med folder, og endnu værre skal den smides ud.

Nemmere at installere stofstrækloft med egne hænder.

For materiale er grov calico bedre, da dette materiale er tæt og holdbart.

For at vide, hvor meget der skal købes stof, skal du fjerne målingen af ​​loftet.

Hvilken måde og hvilket grundlag vil du installere loftet med dine egne hænder, vælger du selv.

Montering og demontering af et stofloft

Som nævnt ovenfor begynder arbejdet med, at du skal måle loftoverfladen korrekt.

Det omfatter længden, bredden, højden af ​​rummet.

Mål med et målebånd.

For ikke at klatre op ad stigen, kan du måle gulvet i rummet, fordi det har samme ydeevne som loftoverfladen.

En vigtig rolle spilles af den korrekte måling af lærredet, fordi det fejlagtigt har gjort det - det er muligt at bryde hele strukturen.

Installationen af ​​loftet af denne type begynder - med fastgørelsen af ​​stængerne på væggene langs hele længden.

På forhånd skal du bruge et niveau for at tegne en vandret linje på væggene for at jævnt og korrekt rette stængerne på den.

Linjen skal trækkes 50 mm under loftoverfladen.

Tekstilbeklædningen forudsætter, at der åbnes et spændingsloft under ankre.

Til dette - markører er lavet på søjlerne.

Herefter bores et vist antal huller til ankre.

Derefter påføres hver af sådanne træplinter til den afgrænsede linje, og der laves mærker på væggen gennem de borede huller.

På disse mærker laver huller i væggen.

Når alt kommer til alt - søjlerne selv er også vedhæftet.

Næste - det var spændingen af ​​spændingsvævet.

I modsætning til vinylstrækloftet, hvor alle fire sider er fastgjort på en gang, skal du rette materialet på den ene side.

Påfør lim til stængerne og fiks lærredet med en hæftemaskine.

Det skal starte fra midten og lige så trække stoffet, flytte til kanterne.

Som et resultat vil hele stofbanen blive fastgjort til en væg.

For at fastgøre det på den anden side skal du have hjælp.

Periodisk er der behov for at gøre demontering af strækloftet med egne hænder.

Årsagerne til dette kan være meget forskellige: du skal udskifte ledninger eller rør, eller for at genoprette beskadigede kommunikationer, der er under loftoverfladen.

Fjernelse af et sådant loft med egne hænder sker i omvendt rækkefølge af installationen.

Først bøj profilen forsigtigt med en spatel, og træk derefter perlen ud med en skruetrækker.

Hvordan man laver et loftsloft gør det selv i 5 trin

For at installere spændingsarket selv skal du vide, hvordan strukturen er indrettet indefra.

For at finde ud af, hvordan man laver et strækloft, skal man kende sin enhed og installationsteknologi. I flere års arbejde med lignende strukturer kom jeg på tværs af mange nuancer, og nu ved jeg helt sikkert, hvordan man vælger materialer og hvordan man korrekt installerer spændeklædet. Besluttet at dele med dig.

Fordele og ulemper ved opløsningen

Selvfølgelig er der fordele og ulemper med hævede lofter. Jeg vil kun give de vigtigste funktioner, der kan påvirke valget af loft trim.

Fordelene ved stræklofter:

 1. Ideelt glat overflade. Stretched lærred danner et plan uden forvrængninger og folder, mens det perfekt maskerer manglerne i ethvert loft. Dette gælder både for store områder og små værelser (for eksempel badeværelser, balkoner og loggier).

Spændingsstrukturen på loftet er smuk og pæn.

 1. Vandmodstand. Loftsloft lavet ofte af materialer, der er godt tolereret fugt. Hvis det ikke er så vigtigt i stuen eller soveværelset, så er fugtmodstanden på loftet f.eks. En af de prioriterede faktorer.
 2. Yderligere varme- og lydisolering. Ved at strække loftet under loftet danner vi et næsten stramt luftrum med en tykkelse fra 40 til 150 mm. Denne "luftlomme" er en buffer i vejen for kraftige lyde, og det reducerer desuden varmetabet betydeligt.

Produkter med fotoudskrivning er de smukkeste, men det er vigtigt at vælge det rigtige design!

 1. Smukt udseende. Her er måske kommentarer overflødige - og den glatte vinylfilm og det strakte stof og de flere malerier med billeder ser meget attraktive ud.

ulemper:

 1. Lav styrke. Den strakte lærred kan bryde igennem med en punkt mekanisk indvirkning, og dette skal tages i betragtning.

Lerret er ret skrøbeligt og kan rive, det er meget svært at reparere det, og det er ofte umuligt

 1. Tendens til temperaturforvrængninger. Når temperaturen falder, kan strakte dåser (især polymere) enten sænke eller gribe. Dette ses tydeligt på steder, hvor der er et klart lokaliseret udkast.

Spændingsfejl (på billedet) opstår normalt, når installationsteknologien brydes eller under temperaturdeformation

I ekstrem kulde mister vinylpladen sin elasticitet og bryder under relativt små belastninger. Dette er et af hovedproblemerne ved installation af lofter på altaner og loggier.

 1. Høj pris Selve lærredet koster meget (fra 150 rubler per kvadrat - indenlandske og kinesiske materialer, 500 rubler og mere - europæisk). Hertil kommer, at installationen af ​​loftet, lavet af eksperter, også "koster en smuk krone." Du kan spare penge ved at lave dine egne hænder, men her skal du bruge tid og kræfter samt lære teknologi.

Dette design ser stilfuldt ud, men det koster meget

Hvis du beslutter dig for at finde ud af selv hvordan man laver stræklofter i henhold til alle regler, så gå videre.

Hvad skal du arbejde?

For at installere strækloftet har vi brug for et sæt værktøjer.

Hvordan man laver stræklofter

Hvordan laver man et ophængt loft? Installation af stræklofter. Stoflofter - foto

Stræklofter, hvoraf billederne for nylig vises meget ofte, beundres af alle. Dette er den mest avancerede teknologi i loftsdesign, der er tilgængelig i vores tid. Naturligvis er en sådan indvendig løsning ret dyr. Det skal dog bemærkes, at der er en række faktorer, der påvirker omkostningerne, og hvis du ved om dem, kan du virkelig spare. Og her opstår spørgsmålet naturligvis: Hvordan laver man et ophængt loft selv? Det er nødvendigt at overveje alt i orden.

Siden udviklingen af ​​avancerede teknologier til installation og brug af avancerede materialer til disse strukturer er et halvt århundrede ikke gået, og antallet af anlæg over hele verden har allerede nået flere titusinder. I lande, hvor der er en seismisk situation, indstilles loftslofter, som du gentagne gange har set billeder, på scenen for at forberede huse til leje, lige før salget eller ved leje. Men det er i øjeblikket, og denne teknologi er blevet brugt af menneskeheden i meget lange år. Selv i oldtiden kunne man se stræklofterne. I Rom blev f.eks. Stoffer, der blev gennemblødt på en bestemt måde, brugt, de blev trukket parallelt med hovedloftet. Efterhånden tørring ud, blev de spændt sammen.

Nye fødselstræklofter

Denne bemærkelsesværdige begivenhed skete i det sekstende syvende år af forrige århundrede, og årsagen hertil var fremkomsten af ​​nye elastiske materialer og stoffer, der var baseret på plastik. PVC-lofter er traditionelt kaldt fransk, da de først blev lavet der, men nu er deres produktion ikke licenseret, så du kan møde produkter fremstillet i andre lande.

For ikke så længe siden havde dette produkt konkurrenter - polyesterstof, som gør det muligt at lave rigtige kvalitetsprodukter. Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan du selv laver et strækloft, skal du vide, at materialerne til disse strukturer giver mulighed for at anvende et foto til dem, samt at male dem med resistente forbindelser. Sådanne produkter er en ny filosofi, der er blevet anerkendt både i udlandet og i Rusland. Denne metode er den hurtigste, hvis du skal opnå en perfekt flad overflade af loftet. Til installationen er det ikke nødvendigt at tage møbler og billeder ud, at lime eller hænge vinduer op.

Der er en veldefineret teknologi. Stræklofter er monteret i følgende rækkefølge. En hård baguette installeres langs væggene så tæt som muligt på loftet på samme niveau langs hele omkredsen. Det viser sig rammen, hvorpå strækloftet bliver monteret. Fastgøringsprofilen skal installeres på lige og afrundede dele af loftet. Naturligvis skal der først laves en indledende skitse, og alle afstande og konfigurationer skal måles omhyggeligt. Fra det store antal arter og typer vælges en passende mulighed. Du kan selv gøre det, eller du kan bruge hjælp fra professionelle designere, og de anbefaler også komponenter til hævede lofter.

Næste trin

Efter alle de manipulationer, der er udført, er det nødvendigt at trække en hel klud på den færdige baguette, som derefter skal opvarmes til 50-60 grader ved hjælp af en varmepistol. Endvidere trækker PVC-folien endelig op til den krævede størrelse, fordi efterhånden som temperaturen stiger, stiger banen i størrelse og sag. Derefter afkøles det holdbare og elastiske materiale, hvilket komprimerer og strækker sig. Denne metode giver dig mulighed for at opnå en effekt, som er manuelt simpelthen uopnåelig. Det kan være blanke eller matte stræklofter.

Hvilke produkter skal du vælge?

I øjeblikket er udenlandsk fremstillede produkter i stor efterspørgsel, da russiske producenter endnu ikke har nået et sådant niveau i form af materielle nuancer. Det eneste plus er, at russiske produkter er meget billigere. Men få mennesker vælger indenlandske stræklofter. Billeder i katalogerne for udenlandske produkter viser, at disse produkter har mere glans, og mangfoldigheden af ​​farver og teksturer er allerede blevet sagt. Hvis du har brug for en simpel hvid farve eller dens nuancer, så er du velkommen til at vælge et hjemmemarked. Men forstå, at importerede varer behandles med specielle forbindelser, der giver dig mulighed for at fjerne statisk elektricitet, hvilket gør det muligt at opnå støvpåvirkning. Så de forbliver rene i lang tid.

Hvad kan der gøres efter installation?

Så hvis du allerede forstår, hvordan du selv laver et strækloft, så skal det siges om de komplicerede funktioner i fremtiden. Det kan vaskes, men det er forbudt at anvende formuleringer indeholdende alkohol, acetone eller opløsningsmidler. Stræklofter (billeder til hallen viser hvordan de ser på forskellige tidspunkter) kan modstå en tilstrækkelig stor mængde vand i tilfælde af en ulykke på de øverste etager - her taler vi om 100 liter pr. Kvadratmeter. Deres utvivlsomme fordel er modstand mod fugt og fugt. De kan nemt monteres i badeværelset eller i køkkenet. Den lave varmeledningsevne af sådanne produkter tillader ikke kondensat at danne på dem. Da polyvinylchlorid ikke er et naturligt materiale, virker det ikke med nogen mikroorganismer, hvilket betyder, at dets produkter ikke er underkastet råtning. Enkeltniveau og to-niveau-lofter, hvis billeder ofte kan ses, er normalt garanteret at tjene 10 år eller mere. Og det er deres store fordel i forhold til andre arter, fordi ejerne i lang tid ikke behøver at tænke på reparationer.

krav

Til installation af hævede lofter er der ret simple teknologiske krav. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at fjerne alt snavs og støv grundigt. Denne operation er en finish. Hvis du vil lave reparationer til gulvene i rummet, installer kabelkanaler, skift varmeanlæg, så skal du først færdiggøre alt dette arbejde, og kun derefter fortsætte med at strække filmen i loftet. Ellers viser det sig, at du lige har kastet penge til vinden.

Hvis du vælger ikke at lave loftet selv, men for at bruge tjenester fra specialister, før installatøren af ​​stræklofterne ankommer, skal du allerede købe alle armaturerne. Det er nu tilladt at installere næsten alle lysekroner og armaturer samt punktkilder til lys ind i sådanne strukturer. Ved installation af indbyggede lamper er der kun en begrænsning - du kan ikke bruge halogenlamper, da de opvarmer for meget. Stræklofter kan simpelthen afslutte ved høje temperaturer. Den mest effektive løsning vil være brugen af ​​LED-lamper i alle farver og nuancer. Dette er en meget økonomisk løsning, såvel som sikker, fordi de ikke opvarmes.

Forskellige muligheder

Der er PVC-film og sømløse stræklofter. Forskellen mellem dem er, at filmen er lavet i form af en strimmel, hvis bredde ikke er mere end en og en halv meter. Umiddelbart inden installationen er det nødvendigt at svejse filmene med hinanden ved hjælp af et specielt apparat, der genererer højfrekvente strømme. På den færdige lærred er sømme næsten usynlige. Sømløse lofter består af bredere striber - op til fem meter. Dette gør dem markant stærkere, og deres omkostninger er meget højere. Stoflofter, hvoraf du måske kan lide billeder, er lavet af specielt stof. At arbejde sammen med dem er ret vanskeligt i forhold til PVC-produkter, men resultatet er utroligt.

Ud over de sædvanlige glatte eller matte monokrome produkter er der mulighed for at vælge og installere et strækloft med et smukt mønster. Billeder af himlen og skyer er meget populære. Naturligvis er prisen på sådanne løsninger flere gange højere end den traditionelle monofoniske, men resultatet er det værd.

Starry sky overhead

Det er mere værd at overveje stræklofterne, der efterligner stjernerhimmelen. Dette er ikke et billede eller et foto collage, det er en meget kompleks struktur. Installation af "stjerneklar himmel" udføres som følger: En lyskilde (en eller flere) er installeret i rummet mellem hovedbetonloftet og det fremtidige stof. Mange huller er lavet i lærredet, og så fodres en fiberlængde til hver af dem. Nu begyndte at bruge LED-kilder. Den flimrende effekt kan opnås ved at indstille et tidsrelæ.

Sådanne forskellige stræklofter

Tidligere beskrevne produkter af den klassiske stil. Det er værd at overveje alle de andre. Arched stretch lofter er meget interessante løsninger, der kan ses ganske sjældent. Modige designere udvikler ideen om deres brug i stuer, haller, repræsentationskontorer og lejlighedsværelser. Denne teknik kræver øget opmærksomhed ikke kun fra designere, der er involveret i udviklingen af ​​lokalernes udseende, men også fra de herrer, der installerer rammen og trækker filmen. Men som et resultat af alt dette er der simpelthen fantastiske lofter, der rammer deres nåde, især i tilfælde af at bruge originale teksturer og farver.

Alternative løsninger

Hvis du seriøst tænker på, hvordan du selv laver et loft, kan du overveje en anden tvetydig løsning, som designere normalt bruger i deres eget design: en bølgetype. Hvordan ser det ud? Stretch lofter i dette tilfælde sag frit, bølgerne kan justeres i højden, og strækker sig derefter i den sidste fase af skabelsen. Deres former, størrelser og planhed kan være forskellige, de kan gøres forskellige i størrelse, for at simulere bevægelse, for hvilken der anvendes en rejsebølge fra en lyskilde. I så fald vil dine gæster sætte pris på det faktum, at designet af sådanne lofter er lavet med din deltagelse.

Hvordan vælger man?

Nu tilbyder markedet et stort udvalg af farver og teksturer af lofter, så problemer med valget bør ikke opstå. Hvis du oplever visse vanskeligheder, kan du kontakte det firma, der er involveret i dette felt, for at få det rigtige køb. Specialister vil oprette et projekt, der hjælper dig med at vælge materialer, der er komponenter til hævede lofter, og installere et ophængt loft på kortest mulig tid. Det moderne produkt er i stand til at give interiøret et virkelig fantastisk udseende.

Præsenteret rækkevidde

Til salg i øjeblikket er der et stort udvalg af franske, tyske, russiske materialer og fastgørelsesdele til stræklofter af forskellige typer. For længe siden blev sådanne løsninger også brugt af designere til at opdele vægge i korridorer og lejligheder. Deres tilsvarende brug gav stræklofterne en anden vind. Nicher af forskellige dybder for designet, som disse materialer anvendes til, ser smukke og usædvanlige ud.

Svar på vigtige spørgsmål

Hvis du stadig tvivler på installation af stræklofter i hjemmet, kan du besvare nogle ofte stillede spørgsmål.

Hvad er forskellen mellem sømløse lofter? Disse produkter er fremstillet af polyuretan-imprægneret stof, og deres webbredde er op til fem meter. Antallet af farver på disse produkter er begrænset, men de er velegnede til fotoudskrivning. Stofstræklofter, hvoraf fotos kan ses i specialiserede kataloger, består af flere lag strikket strikning, hvilket gør det muligt at opnå elasticitet. Ved installation kræver de ikke opvarmning af rummet.

Hvor meget vil lofthøjden ændres som følge heraf? Sådanne produkter er monteret 5-6 centimeter under hovedetagen. På grund af monteringsfunktionerne i sømløse lofter reduceres højden kun med et par centimeter.

Lugter de? Såvel som fra andre nye ting vil karakteristisk aroma fra sådanne lofter fortsætte. Men det gør slet ingen skade, og efter et par uger forsvinder.

Hvordan laver man et to-niveau-strækloft? Billeder, der ofte kan ses i specialkataloger, viser nogle gange en lignende løsning, og her skal det bemærkes, at teknologien til dens gennemførelse ikke er så forskellig fra den traditionelle. Det er nødvendigt at samle en gipsvægskonstruktion, hvor alt vil blive monteret senere. Resultatet er en smuk indvendig løsning.

Hvorfor har du aldrig set en pigeon chick? Gå til enhver byplads, og uden tvivl vil du se hundredvis af duer, der flyver nær forbipasserende. Men på trods af så stor mængde.

Hvad er det som at være en jomfru på 30? Hvad er interessant, kvinder, der ikke har haft sex næsten til at nå middelalderen.

De 15 symptomer på kræft, som kvinder oftest ignorerer. Mange tegn på kræft ligner symptomerne på andre sygdomme eller tilstande, så de bliver ofte ignoreret. Vær opmærksom på din krop. Hvis du bemærker.

Hvad siger næsens form om din personlighed? Mange eksperter mener, at man ved at se på næsen kan sige meget om en persons personlighed. Derfor skal du på det første møde være opmærksom på en fremmeds næse.

11 mærkelige tegn, der tyder på, at du er god i sengen. Vil du også tro på, at du bringer glæde til din romantiske partner i sengen? I det mindste vil du ikke rødme og undskylde mig.

Uforgivelige fejl i film, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til. Sandsynligvis er der meget få mennesker, der ikke gerne vil se film. Men selv i den bedste film er der fejl, som seeren kan bemærke.

Hvordan laver man et hæftet loft med egne hænder?

Er det muligt at installere installationen af ​​hævede lofter?

Et sådant spørgsmål opstår hos mange mennesker, fordi de fleste af dem i dag forsøger at udføre reparationer i lejlighederne alene.

Nogle på denne måde vil bare spare penge, andre kan lide at se resultaterne af deres arbejde.

Stretch loft installation er en af ​​de moderne og fælles metoder til at afslutte loftet, på grund af installationens hastighed og på grund af designet.

Mal overfladen af ​​væggen eller genindlim tapeten - det er en simpel proces, men hvordan man laver et strækloft er værd at overveje.

Men efter at have læst anbefalinger og tips om, hvordan man udfører konstruktioner på et niveau og på flere niveauer, bliver det klart for dig, at dette ikke er så svært.

Hvor skal man starte?

Inden du begynder at installere hævede lofter med dine egne hænder, skal du udføre flere trin:

 • fjern måling fra loftoverfladen;
 • montere monteringsprofil;
 • Forbered et stativ til lamper
 • gøre installation af stretch loft film;
 • installere armaturer.

Du har også brug for følgende værktøjer til at udføre jobbet:

 • Punch;
 • stepladder eller geiter
 • spatel;
 • varmepistol (til opvarmning af sengen og rummet);
 • niveau;
 • anker;
 • plug;
 • konstruktion klæbemiddel;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • kniv med ekstra knive.

Efter at have forberedt disse værktøjer, skal du købe sådanne forbrugsvarer:

 • Baguette - er plast eller aluminium profiler, som vil blive fastspændt stramning stof;
 • træstænger;
 • materiale fra film eller stof;
 • selvskærende skruer eller dowels;
 • lydisolerende materialer til loftoverfladen.

De nyeste materialer er nødvendige i tilfælde af at støjende naboer bor over dig.

Sådanne plader vil omslutte dig fra støj og varme dit værelse, da denne type dekoration ikke er udstyret med lydisolerende egenskaber.

Aluminiums baguette er stærkere og hårdere og plastik - billigere.

Derfor vil valget af en baguette være din.

Profilens størrelse afhænger af den samlede længde af det rum, hvor strækloftet bliver installeret uafhængigt.

Hvad er rummets omkreds - sådan en længde, og du skal købe en baguette, men det er stadig bedre at tage det med en margen.

Antallet af barer beregnes på samme måde som for en baguette.

Køb flere skruer og dowels mere fra normen, fordi jo bedre profilen er vedhæftet, desto stærkere bliver hele strukturen.

Hvordan vælger du materialet?

Spændbelægning findes i to former:

 • PVC (polyvinylchlorid), som er fastgjort ved hæftning, harpoon eller kilemetode;
 • stof (polystyren), det er vedhæftet cam metode.

Installation af et selvspændende PVC-stof er ret kompliceret, medmindre du selvfølgelig har særlige færdigheder.

Hvis udførelsesteknologien forstyrres under installationen, kan loftoverfladen vise sig med folder, og endnu værre skal den smides ud.

For materiale er grov calico bedre, da dette materiale er tæt og holdbart.

For at vide, hvor meget der skal købes stof, skal du fjerne målingen af ​​loftet.

Hvilken måde og hvilket grundlag vil du installere loftet med dine egne hænder, vælger du selv.

Montering og demontering af et stofloft

Som nævnt ovenfor begynder arbejdet med, at du skal måle loftoverfladen korrekt.

Det omfatter længden, bredden, højden af ​​rummet.

Mål med et målebånd.

For ikke at klatre op ad stigen, kan du måle gulvet i rummet, fordi det har samme ydeevne som loftoverfladen.

En vigtig rolle spilles af den korrekte måling af lærredet, fordi det fejlagtigt har gjort det - det er muligt at bryde hele strukturen.

Installationen af ​​loftet af denne type begynder - med fastgørelsen af ​​stængerne på væggene langs hele længden.

På forhånd skal du bruge et niveau for at tegne en vandret linje på væggene for at jævnt og korrekt rette stængerne på den.

Linjen skal trækkes 50 mm under loftoverfladen.

Tekstilbeklædningen forudsætter, at der åbnes et spændingsloft under ankre.

Til dette - markører er lavet på søjlerne.

Herefter bores et vist antal huller til ankre.

Derefter påføres hver af sådanne træplinter til den afgrænsede linje, og der laves mærker på væggen gennem de borede huller.

På disse mærker laver huller i væggen.

Når alt kommer til alt - søjlerne selv er også vedhæftet.

Næste - det var spændingen af ​​spændingsvævet.

I modsætning til vinylstrækloftet, hvor alle fire sider er fastgjort på en gang, skal du rette materialet på den ene side.

Påfør lim til stængerne og fiks lærredet med en hæftemaskine.

Det skal starte fra midten og lige så trække stoffet, flytte til kanterne.

Som et resultat vil hele stofbanen blive fastgjort til en væg.

For at fastgøre det på den anden side skal du have hjælp.

Periodisk er der behov for at gøre demontering af strækloftet med egne hænder.

Årsagerne til dette kan være meget forskellige: du skal udskifte ledninger eller rør, eller for at genoprette beskadigede kommunikationer, der er under loftoverfladen.

Fjernelse af et sådant loft med egne hænder sker i omvendt rækkefølge af installationen.

Først bøj profilen forsigtigt med en spatel, og træk derefter perlen ud med en skruetrækker.

Hvilket tapet er bedre at vælge - vinyl eller ikke-vævet?

Karakteristika og brug af ildsted mursten

 • Vyacheslav Pro Forskellige forbindelsesdiagrammer til en trefasemåler. God dag! Fortæl mig skærmmodellen på det sidste billede. med to døre,... Læs mere
 • Alexander Pro Installation af en caisson af betonringe til brønden. diagrammet viser "bondage kabler" fastgjort til en betonpude - i dette design... Læs mere
 • Denis om Hvilken gas kolonne er bedre at købe. Og for to år siden installerede vi en Mora gas kolonne i vores hus, vi er meget tilfredse med kvaliteten. Varme... Læs mere

  Oprettelse af en bas-relief på væggen med egne hænder

  Hot røget røghus konstruktion tips

  Hvordan laver man en inkubator med egne hænder derhjemme?

  StoyDiz.ru. Kopiering af indhold er strengt forbudt.
  Advarsel! Alle materialer er kun til reference!

  Sådan installeres et hæftet loft

  • Trin 1. Forberedelse
   • Monteringsmetoder
  • Trin 2. Installation af en profil til et strækloft
  • Trin 3. Installation af lærredet (film)
  • Trin 4. Afslutning, installation af belysningsenheder

  Gør reparationer, mange spekulerer på, hvad materiale der skal vælges til loftet. I øjeblikket overvejes det mest bekvemme at installere og praktiske strækloft. Det giver dig mulighed for at skjule selv de største fejl og forskelle i overfladen for at skjule elektriske ledninger. Sådanne lofter har et stort udvalg af farver og nuancer. Installation tager ikke meget tid, hele proceduren kan udføres om få timer.

  Stræklofter anses for at være de mest praktiske og praktiske at installere.

  Efter at have studeret det grundlæggende ved installationen, vil du nemt forstå, hvordan man laver et hæftet loft med egne hænder og sparer penge.

  Stretch Loft er en film strækket mellem specielle profiler - lærred. Det har en række fordele i forhold til gipsplanklofter og klassiske pudsede: det er let at rengøre, der er ikke noget støv, der holder fast ved det (på grund af at statisk elektricitet ikke akkumuleres). Strækloft aldrig revnet fra deformation, selvom der var en krympning af huset. Det er ideelt til værelser med høj luftfugtighed. Materialet, som det består af, er slet ikke bange for fugt. Han er ikke bange for oversvømmelser af dine naboer og solskoldning. Stræklofter må også ikke brande. Det eneste de frygter er skarpe genstande, rengøringsmidler med slibende partikler (de kan efterlade ridser i loftet). Men i tilfælde af utilsigtet skade kan du reparere det (lav en plaster).

  Trin 1. Forberedelse

  På dette stadium er det nødvendigt at tage målinger af det fremtidige loft, vælge det relevante materiale, nødvendigt værktøj og forberede plads til installation.

  Værktøjet er nødvendigt for at montere det ophængte loft selv:

  Værktøj til montering af strækloftet.

 • Puncher.
 • Varmepistol.
 • Konstruktionsniveau (laser eller vand).
 • Roulette.
 • Spatler.
 • Maskeringsledning.
 • Marker.
 • Gon.
 • Blyant.
 • Byg tørretumbler (hvis nødvendigt, udjævning af folderne).
 • Skruer og dowels.
 • Desuden skal du have selve loftet, dvs. profiler og lærred.

  Profil for hævede lofter kan være metal (aluminium) og plastik (PVC). Hvis der er et valg, er det bedre at bruge aluminium. Det er mere smukt, holdbart og pålideligt plastik. Det sælges i specialbutikker, det kan endda købes online. Profilen til loftet er også klassificeret efter, hvordan den er knyttet til lærredet.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Monteringsmetoder

  1. Harpoon (fransk) metode - bruges til PVC klud.
  2. Wedge metode - bruges til PVC lærred.
  3. Shtapikovy (nederlandsk) metode - bruges til lærred PVC.
  4. Klip metode - til stof loft.

  Harpoon armatur loft: 1 - Perle; 2 - Baguette; 3 - Loft; 4 - hovedloft 5 - Dekorative overlay; 6 - Væg

  Harpoon fastgørelsesmetode anses for at være den bedste metode til fastgørelse blandt specialister, det er ret praktisk og pålideligt. Harpunen er en stiv, men ret fleksibel PVC plade, som er svejset rundt om webens omkreds. Det er designet til pålidelig og nem forbindelse mellem profil og web. Med denne metode kan du nemt demontere loftet. hvis uforudsete omstændigheder opstår (reparation af kommunikation, oversvømmede naboer ovenfra osv.).

  Shtapikovy og kile fastgørelsesmetode kan også anvendes med succes. Deres installation er mere egnet, hvis rummets vægge er meget ujævn, eller du skal skabe en kompleks geometrisk form af loftet. Ved kileforbindelsesmetoden anvendes en fleksibel plastprofil, som let passer til alle uregelmæssigheder. Derudover kræver denne monteringsmetode ikke meget komplekse målinger af alle geometriske former. Materialet er skåret lige på stedet. Det skal bemærkes, at hæftemonteringssystemet kun kan anvendes på loftsafsnit, der er ligefrem. Weben er fastgjort i en hæfteprofil af en perle og i en kil en ved hjælp af en speciel kile. Ulemperne ved disse metoder er, at de ikke kan anvendes på vanskelige steder. Har meget lidt erfaring med at stramme hævede lofter, er det ret vanskeligt for begyndere at strække filmen jævnt og korrekt med disse fastgørelsesmetoder.

  Nødvendig i størrelse lærred bestilt af firmaer specialiseret i hævede lofter. For at tage målinger kan du ringe måleren, og du kan gøre alt selv. Hvis du bruger en hæftemetode eller en kilemetode, skal lærredets størrelse være størrelsen af ​​rummet med den nødvendige margen på 15-20 cm. Hvis du bruger harpunmetoden, er lærredet lavet 7% mindre end loftets faktiske dimensioner. Vær derfor ikke bange, når du har taget en mindre ordre.

  Klipsloftfastgørelsesanordninger: 1 - Klip; 2 - Loft; 3 - væg; 4 - Hovedloftet.

  Streklofter, der er mere end 135 cm brede, har en søm. Svejsningen sker på højfrekvente svejsemaskiner på fabrikken. Sting kan laves i intervaller på 130 til 200 cm, afhængigt af typen af ​​film. De kræves af teknologi. Desuden kan lakfilm vise folder - de er ikke en fabrikationsfejl. Knocks kan optræde på filmen på grund af transport eller langsigtet opbevaring af nettet, som allerede er klar til installation. Det anbefales ikke at holde lakket i mere end en uge for at undgå udseende af folder. Men hvis de er, bør du ikke bekymre dig, at vævene gradvist vil forsvinde inden for få måneder efter, at internettet er løst.

  Under fremstillingen reducerer loftet sin størrelse med 3-6%. Dette giver dig mulighed for at strække lærredet med en lille varme. På grund af dette behøver du ikke at bekymre sig om den mulige afdækning af loftet. Hvis loftarealet overstiger 60 kvadratmeter, anbefales det at installere specielle delingsprofiler, så et sådant problem ikke opstår.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Trin 2. Installation af en profil til et strækloft

  Installering af profilen betragtes som den vigtigste del af arbejdet i loftet, hvor holdbarheden af ​​den opførte konstruktion afhænger af kvaliteten og den korrekte præstation.

  Ved hjælp af et laser- eller vandniveau og møbelstrengsmærkning på omkredsen. For at gøre dette skal du først måle højden af ​​rummet i alle hjørner. Den laveste vinkel vælges, den ønskede afstand tilbagekaldes, og vandret markeres ved hjælp af et bygningsvandstand. Efter at have etableret det samme niveau i karrene, læg mærker i blyant nær vandets overflade i den højde, du har brug for. En lakledning slår af linjerne på det tidligere specificerede niveau. Derefter bliver profilen taget, og huller til dowels bliver boret gennem den i væggen. Hvis profilens længde er mindre end længden af ​​dit værelse, kan den forlænges med skruer ved hjælp af forbindelseselementer.

  Når monteret i hjørner profilen zapilivaetsya i en vinkel på 45 grader.

  Profilen er fastgjort til væggen langs hele den planlagte linje med skruer og dykker (valget afhænger af det materiale, hvorfra væggen er lavet). Interne og ydre hjørner - meget vigtige steder i bjerget. I hjørnerne skal fastgørelsen af ​​profilen gøres uadskillelig. Profilen skal installeres, så der ikke er fremspringende skarpe dele langs den nederste kant (hvor filmen støder op). Dette gøres for at undgå rive. Derfor er det i hjørnerne af profilen nødvendigt ikke at skære og tilslutte sig, men at bøje den efter at have skåret bagvæggen i den. Der skal lægges særlig vægt på leddene: Skarpe kanter afrundes med en fint kornet fil. Det er nødvendigt at prøve så tæt som muligt og mere jævnt for at slutte sig til hinanden. På grund af dette vil installationen være sikker, og webens integritet opretholdes i lang tid. For at lave kurvede former, bøjes profilen ved hjælp af en bagvæg på den ønskede radius.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Trin 3. Installation af lærredet (film)

  Inden installationen påbegyndes, er det nødvendigt at sørge for, at udkastet til loftet ikke har gipsskrælning, som så kan bevæge sig væk og falde ned på det allerede udførte strækloft. Det er nødvendigt at afvise med særlig pleje fra det gamle loft alt, hvad der kan brydes væk. Derefter kan det ordentligt grundes, så der ikke længere kan hældes noget ud af det. På dette stadium af arbejdet er der installeret elektrisk ledningsføring, armaturer til armaturer, og driften af ​​det elektriske system kontrolleres.

  Under installationen af ​​en PVC-hængende loftsfilm anvendes høje temperaturer. Men møblerne vil de ikke beskadige. Det er nødvendigt at fjerne indendørs planter og følsomme elektriske apparater fra lokalerne. Du kan ikke installere, hvis tapetet kun er for nylig indsat (kan flytte væk fra væggen på grund af den skarpe tørring af klæbemidlet). Skarpe genstande, der kan beskadige filmen, skal fjernes fra rummet.

  Før installationen skal loftet rengøres og derefter primeres.

  I begyndelsen hæves temperaturen i rummet til 40 grader Celsius med en varmepistol. Filmen bliver samtidig mere elastisk, det vil være praktisk at arbejde med det. PVC film forsigtigt udfoldes (for ikke at ridse eller beskadige) og fast i hjørnerne af rummet. Samtidig er det nødvendigt at varme det op til 60 grader. Oftest markerer fabrikanten af ​​strækloftet på filmen vinklen, som anses for at være basen (med harpunmetoden), og begynder installationen fra den.

  Når loftet er installeret i henhold til harpunmetoden, er alt ret simpelt, du behøver kun at køre harpunet med en spatel med en specielt lavet rille i profilen, indtil den klikker på den. Det er nødvendigt at følge ordningen: fra hjørne til midten og konstant varme filmen under installationen.

  Hvis en anden installationsmetode vælges, strækkes det opvarmede lærred (større end det faktiske areal af loftet, der skal monteres) i samme mønster. Forskellen er, at fastgørelsen til baguetten (profilen) er lavet med en perle eller en speciel kile. Overskydende materiale klippes efter installationen. Efter at have reduceret temperaturen, krymper filmen og strækker sig, og overfladen bliver helt flad.

  Når du installerer en klud af klud, er opvarmning ikke nødvendig, så varmepistolen ikke er nyttig. Metoden til fastgørelse af et sømløst strækloft lavet af stof er lidt anderledes end det af et PVC-filmloft. Først og fremmest er lærredet fastgjort i profilen nøjagtigt i midten. Materialelagrene (kanterne) forbliver bag en profil på 5-7 cm.

  Ordningen med strækloft.

  Ved hjælp af et trin på højst 80 cm fastgør vi lærredet i en baguette (efterhånden er det nødvendigt at niveauere og flytte lærredet). I hjørnerne fastgøres det sømløse loft sidst. De udfoldede folder kan let udføres ved hjælp af en bygnings hårtørrer: Det nødvendige sted opvarmes i cirkulær bevægelse, ved en temperatur ikke højere end 200 grader. Afstanden mellem hårtørrer og lærred må ikke være mere end 20 cm. Når installationen er gennemført, er unødvendigt materiale skåret og dekorative stik installeret.

  Tilbage til indholdsfortegnelsen

  Trin 4. Afslutning, installation af belysningsenheder

  Afslutningsvis forbliver det kun at gøre installationen af ​​belysning. For at fastgøre lysekronen til loftet. er nødt til at forberede en plastring. Samtidig skal dens ydre diameter være af en sådan størrelse, at belysningsindretningens dekorative dække skjuler det. Markør på loftet angiver punktet for fastgørelsen af ​​lampen. Ringen er limet, så dette punkt er placeret i midten. Når limen tørrer, kan du lave huller og installere lysekronen på en krog i loftet.

  Over tid kan stoflofterne males med akryl, hvilket skaber virkningen af ​​skyer, den stjerneklare himmel, bølger osv.

  Hvis du gjorde alt langsomt, omhyggeligt og i overensstemmelse med teknologi - hæmmede lofter vil tjene dig i mange år. Udskiftning skal kun ske, hvis de forstyrrer dig.

  For komplekse konfigurationer af lofter (f.eks. Med flere niveauer, forsegling af varmeledninger osv.), Er det bedst ikke at foretage sig selv, hvis der endnu ikke er meget erfaring. Det er bedre at tage hjælp fra fagfolk.