To-niveau gipsplankloft: Billede af anden niveau samling

Kast skeletskelet, sæt jumperen fast, luk arkene - det er helt klart. At lave et niveau af et gipsvæg loft er ret simpelt. Men hvad skal man gøre, hvis konen ønsker "en slags zavitulynu", eller datteren siger, at det ville være nødvendigt "her er bezel sådan, men inden i lyset er tændt, så jeg det på min kæreste"? Du kan bestille sådant arbejde i ethvert byggefirma. Men er det virkelig bedre at betale fremmede end at lave et gulvplade på to niveauer selv og for at behage din familie mens du sparer penge? Så gør vi det andet niveau af loftet selv.

Lav markering

Vi bestemmer højden af ​​den anden tier, højden fra gulv til loft minus højden på andet niveau fra loftet. Ved den ønskede højde markering på væggenes omkreds. Det er bedre at bruge et laser- eller hydroniveau. Men laser er dyr at leje i en dag, men vandstanden er ganske let at få. Ja, og du kan erstatte det. Vi kan bruge enhver hul gennemsigtig slange. Mest bekvemt omkring 10 mm i diameter. Længde efter eget valg, men ikke mindre end 10m.

Hvordan man fylder: Vi sænker den ene kant af vandstanden i en stor beholder med vand (bad, bassin, spand), løft over den anden kant og suge i luft gennem den anden kant. Vand vil gå af sig selv og fylde røret korrekt - uden bobler, for at undgå mangler i markeringen. Sørg for, at vandet ikke overlader, idet mængden af ​​vand i røret forbliver uændret, indtil målingen slutter.

Glem ikke at bringe på plads på det rigtige sted ledningerne til tilslutning af spotlights eller LED-stripe med blødt lys, så du behøver ikke at adskille hele strukturen.

Så sætter vi et vilkårligt mærke i ethvert hjørne af rummet, sæt den ene ende af hydraulikniveauet ved siden af ​​det, så vandlinjen i røret ligger på selve mærket. Den anden kant af slangen bringer til et andet hjørne af rummet og sætter et mærke på væggen, hvor vandstanden stopper. Vand vil tage samme position i forhold til horisonten. Vi overfører mærkerne til den ønskede højde af det fremtidige andet niveau af loftet ved hjælp af et målebånd.

Nu skal du forbinde etiketterne med en flad linje. Brug polstringen. For at gøre dette skal du trække ledningen mellem de to mærker i hjørnerne og trække tilbage i midten. Pulver fra ledningen vil efterlade et mærke på væggen på det rigtige sted for os.

Gør rammen af ​​den anden del af et to-niveau loft

Fastgør omkring omkredsen af ​​rumføringsprofilen 27 * 30 mm. Fastgør på dowel-nail 6 * 40mm (hvis væggen ikke er meget stærk, kan du bruge 6 * 60mm).

Vi finder midten af ​​vores loft, måler den rette afstand fra den i forskellige retninger og angiver ved tags. Ved hjælp af en snitkabel markerer vi linjerne og ruller gennem dem på profilen. Vi bruger til denne skruer metal (hvis loftet er gipsplader) eller dowel-negle (hvis første niveau vil være en betonplade).

Fast guide profil.

Nu skal du vind profilen på halvcirkel. Ved at bruge metal saks, laver vi hver 2,5 cm.

Vi laver nedskæringer på de rigtige steder.

Nu kan profilen gives den ønskede form.

Fastgør profilen ved hjælp af præfabrikerede markering.

Vi fastgør gipsvæggen til føringsprofilen vinkelret på loftet. Vi gør det omkring omkredsen af ​​rummet. Ud over de halvcirkelformede områder.

Bånd af ønsket længde og bredde skal udarbejdes på forhånd.

At udføre et to-niveau gipsloft med egne hænder, skal ofte bøje emnet under den ønskede form. For at bøje et ark med gipsvæg og ikke at bryde det, skal du vådte den ene side af papen med en våd klud eller palme - det er ikke nødvendigt at suge arket, du skal gøre det blødt, vådt. Med det kun på den ene side. Pas på: Våd gipsvæg er ekstremt blød og blid, bryder ganske let. Skru kartonen til profilen. Opvarm ikke skruerne, lad 3-4 mm gå, indtil kartonet er tørt.

Fastgør strimlen på halvcirkel.

I hjørnerne har en halvcirkelformet plade stadig tendens til at rette sig op, men siden en af ​​kanterne fastholdes af skruer løfter bunden sig op. For at forhindre pap i at tørre ud i den forkerte position, skal du trykke kartonet igen på plads og skrue profilstykket, så arket ikke har nogen steder at dreje, som vist på billedet nedenfor.

Fix gratis hjørner.

Fastgør nu profilen til stykker pap, som vi skruede. På bundkanten, indeni. Du bør få det her:

Fastgør guideprofilen indefra.

Nu skal du lave jumpers fra profilen 27 * 60mm. Vi sætter dem ind i sporprofilens spor hver 60 centimeter. Vi har 4 rektangler langs væggene, der er markeret på omkredsen med en profil (27 * 30 - lang side, 27 * 60 - kort). Og 4 firkanter med skårne hjørner. På disse steder sætter vi de såkaldte "ører" - skær kanten af ​​profilen diagonalt fra begge sider og efterlader et lille trapeze - "øre".

Forberedte hoppere med trimmede kanter.

Med den flade side sætter vi jumperen ind i styringsprofilen, og med "øre" fastgøres den til vinkelret set 27 * 60.

Et to-niveau gipsplankloft er en anden niveau ramme samling.

Profil fastgjort med LN-skruer, 3,5 * 9,95 mm. Vi bøjer suspensionen på den ene side og fastgør den til loftet over den brede profil, så den lange ende af suspensionen støder op til profilen.

Fastgør suspensionen for at fastsætte loftsprofilen.

På trods af at vi sætter omkredsen på niveauet, kan midten af ​​vores design "gå" op og ned, derfor: Fra begge sider af rummet fastgør vi en tynd tråd til styringsprofilen og strækker den til den anden ende af rummet. Sørg for, at profilen ikke presser tråden nedad. Du har nu det visuelle niveau for loftets nederste niveau. Hold profilens nederste kant på trådniveauet og fastgør profilen til hængeren. Strikkant bøj opad.

Ved fastsættelse af loftsprofilen er det nødvendigt at styre det vandrette niveau. Den fremspringende del af suspensionen bøjes simpelthen

Det viser sig om følgende:

Nu skærer vi et stykke pap i hvert hjørne af rummet i henhold til mønsteret. Firkant med et rundt hjørne. Diameteren af ​​cirklen skal være større end den indre cirkel (vinkelret på loftet) for at danne en niche (hylde), hvorpå lyset ligger. Vi fastgør disse ark til profilen.

To-niveau gipsplade loft foto af hemmed anden niveau.

Vi trækker ledninger til fremtidig belysning, og vi twist ark i midten. Husk at bundpladens bredde er lidt større end bredden af ​​vores design, det vil sige, at kanterne stikker ud i midten af ​​rummet. På disse kanter fastgøres en guide profil på selve kanten.

Nu vedhæfter vi små sider til denne profil, ca. 1/3 af højden af ​​den anden del af vores to-niveau gipsplankloft.

Den anden del af loftet er klar! Tilslut belysningen. Det er naturligvis bedre at købe et neonrør og lægge et "blødt" lys omkring omkredsen, men du kan installere almindelige pærer jævnt rundt i lokalet.

Hvilket loft på to niveauer på gipsvæggen du vil gøre, beslutter du. Der er mange muligheder. På vores hjemmeside er der en særlig sektion "foto af gipsvæg lofter". I denne artikel ønskede jeg at vise, at ikke alt er så skræmmende, det vigtigste er at tænke over tidligere, som du vil have og forsøge at tegne på papir i den valgte skala. Så bliver det nemmere at gøre det andet niveau markup.

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader. At dette er det usædvanlige design af disse lofter. Det faktum, at hvert loft ser anderledes ut.

Og jo mere fantasi du viser, når du udvikler skitser på loftet, jo lysere vil det karakterisere dig og dekorere hallen, soveværelset, stuen eller køkkenet.

Sådan laves et loft på to niveauer af gipsplader

Ved første øjekast ser det ud til, at kun en tandem designer plus professionelle bygherrer kan skabe sådan skønhed. Men nej, for opførelsen af ​​lofter fra GK er der ingen grund til at færdiggøre en kunstskole, for at få en videregående uddannelse i specialbyggeriet. Ikke påkrævet og et sæt specialværktøjer. Det er nok at få en ide om, hvilken slags loft du vil lave og modtage. Og også for at vise noget kreativitet. Resten er et spørgsmål om teknik.

På trods af at alle lofter er visuelt forskellige, er forskellen givet af den endelige dekoration og et vellykket design. Nogen bekymrer sig mere om vejrværdien af ​​loftet, mens andre er mere optaget af designet, selv om disse processer kan være relaterede og supplere hinanden.

Teknologien til et to-niveau gipsloft loft er identisk for hver type (single-level, multi-level). Og for at gøre det nemmere for en nybegynder, vil denne artikel give trinvise instruktioner om, hvordan man installerer 2-niveau gipslofter. Men først en lille teori.

Hvordan man laver et to-niveau gipsplankloft - plan

Først og fremmest bør du overveje et par vigtige punkter:

 • højden af ​​rummet. To niveau loftsdesign vil reducere højden af ​​rummet. For beboere af moderne lejligheder i et panelhus er der endnu betydelige tab, selv 5-10 cm.
 • distribution af accenter. Ved hjælp af armaturer monteret i gipsloftets ramme, kan du zone rummet eller skifte fokus til enhver del af rummet.
 • rum fugtighed. Et sådant loft anbefales ikke at udstyre badeværelset, fordi pladen kan deformeres. Selv om der er fugtbestandig gipsvæg (GKLV), f.eks. Knauf, med korrekt installation og tilrettelæggelse af høj kvalitet ventilation, kan den tjene.
 • Tilstedeværelsen af ​​assistenter. Uafhængigt er en person til at udføre dette arbejde ikke i kraft.
 • design kompleksitet. Jo mere komplekse designet er, desto sværere er det at beregne mængden af ​​materialer og montere dem, og derfor vil arbejdet vare længere.

Gipsplader loftsprojekter

(single-level, to-niveau og multi-level)

Gipsplader loftsprojekter

Værktøj til montering af gipsvæg og profil

 • saks til metal;
 • slag eller bore;
 • maling kniv;
 • square;
 • målebånd;
 • styrtdykke;
 • bygning niveau;
 • gipsplader planer;
 • gitter til gipsvæg
 • spatel smal og bred
 • handsker og briller.

Gipsplader loftsmaterialer

Dette valg er nødvendigt, så du kan beregne og vide præcis hvad du skal købe, hvad et element ligner, og hvilket formål det bruges til. Vi håber at takket være en så detaljeret beskrivelse, vil du ikke købe for meget og spare penge og nerver.

Som regel anvendes loftgipsplader. Dens tykkelse er 9,5 mm.

For det andet lag, der ikke er beregnet til lamper og sidevægge, kan du bruge buet gipsvæg. Dens tykkelse er 6 mm.

UD Profil UD Profil

CD profil CD profil

Designet til splejsning af to cd-profiler.

Direkte loftsophæng eller ES-beslag. Direkte loftsophæng eller ES-beslag.

På den er profilen fastgjort til loftet.

Fjederophæng Fjederophæng.

Den bruges, hvis længden af ​​den direkte suspension ikke er tilstrækkelig til installation. Det vil sige, det andet loftniveau sænkes for lavt.

To-niveau stik To-niveau stik 2

For at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer.

Gipsvægskrabbe

Krabbe til gipsvæg fast krabbe til gipsvæg.

Designet til at forbinde cd-profiler på samme niveau.

Sådan udskiftes en krabbe til gips. Tip.
Krabbe kan udskiftes. Hvordan man gør dette kan ses på billedet.

Hjørne profil stik hjørne profil stik.

Dens formål er at forbinde en cd-profil vinkelret og på samme niveau.

Dowel skrue til fastgørelse profiler Dowel skrue til fastgørelse profiler.

Ankerkile til fastgørelsesprofiler Ankerkile til fastgørelsesprofiler.

Valget afhænger af det materiale, hvorfra vægge og loft er lavet.

Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap.

Skrue "loppe" skruer til metal 3,5 med 9,5 mm. - "loppe".

Serpyanka Ribbon Serpyanka (selvklæbende)

Til limning af sømme eller flizelin til limning af loftet helt.

Påfyldning af tætning af sømme og samlinger Fyldning af tætning af sømme og led.

Indbyggede lys Indbyggede lys
(loft, spot, halogen eller LED led).

Rådet. Ledninger under lysene starter op, før arbejdet begynder på foring af gipsvæg.

Planer og skitser af to niveauer gipsplader lofter

At vide, hvad du vil se på loftet, vil betydeligt forenkle din materielle beregning og arbejde.

Inden du laver tegningstegninger, skal du gøre dig bekendt med, hvilke typer af gipsplader i to niveauer der findes.

Belyset gipsplankloft - installationsmetoder

Den første metode er at bygge et andet niveau uden at montere den første. Bruges, hvis du har en ideel loftsoverflade. Og lampen skal placeres i rammen.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den første metode

Tilgangen er den samme. Men lamperne er monteret på rammens side.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den anden metode

Installation af to rammer. Lamperne er monteret i den anden af ​​dem.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den tredje metode

Installationsmetoden er den samme. Men lamperne er placeret på omkredsen af ​​anden tier.

Ordningen med et to-niveau loft lavet af gipsplader - den fjerde metode

En lignende tilgang. Men for sidelamperne, i stedet for rammen, er arrangementet af polypropylenprofilen tilvejebragt, som limes til rammen af ​​andet niveau ved hjælp af kittet.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den femte metode

Ved hjælp af en af ​​de fremlagte grundtyper af installation, kan du nemt lave sådanne skitser af et loft på to niveauer, der vil appellere til alle familiemedlemmer.

Sådan laves et loftsplade på to niveauer - installationsanvisninger

Det skal bemærkes, at blandt fagfolk er der uenighed i hvilken rækkefølge at implementere enhedens niveauer. Der kan skelnes mellem to måder.

 • I det første tilfælde begynder arbejdet med installationen af ​​rammen på første niveau. Og så suspenderes skeletet af det andet lag til det. Gælder, hvis området i det andet lag er ubetydeligt, fordi hele vægten af ​​den anden ramme faktisk falder på arkene af den første.
 • I det andet tilfælde samles skeletet af det andet lag først og allerede mellem dets elementer gør skelet af den første. Mere komplekst design.

Vi vil tale mere detaljeret om den første installation af et to-niveau loft. Dette giver dig grundlæggende installationsoplysninger. Den anden mulighed, mere kompleks, vil blive beskrevet nedenfor og illustreret på billedet.

Vi laver et loft på to niveauer af gipsvæggen konsekvent og i overensstemmelse med vejledningen, så arbejdet udføres kvalitativt.

Teknologien til fremstilling af 2-niveau gipslofter giver mulighed for at udføre arbejde i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af loftet for gipsvæg (forberedelse af arbejdspladsen).
 2. Vi udfører mærkning af loftet under rammen for gipsvæg.
 3. Montering af ramme til gipsvæg - første niveau.
 4. Installation af rammen til gipsvæg - andet niveau.
 5. Afslutning af et to-niveau gipsplankloft.

1. Forberedelse af loftet for gips

Forberedelse af arbejdsområdet Afslutning af loftet er ikke som at skrue en pære - her kan du ikke undvære møbler.

Frigør rummet og tilgange til det, så det bliver lettere at installere. Det er vigtigt at forberede overfladen selv. Enig, det er bedre at gøre noget i et frit rum end konstant at bøje rundt, skære, vaske nogle rester. Alle løsgips skal fjernes. Nogle håndværkere forlader det, men alt, der ikke holder godt før eller senere, forsvinder.

2. Layout af loftet under gipsvæggen

Til dette skal du tage følgende trin:

Måling af hjørnernes højde - mål højden på hjørnerne i rummet

- bestem vinklen med den mindste højde.

Det vil tjene som udgangspunkt for mærkning. Når alt kommer til alt, har vi brug for designet til at være lige med hensyn til det horisontale;

Ceiling markup - lav markering.

På vægge til profiler betegner en flad linje. Vi sætter prikker på loftet for direkte suspension. Den ekstra markering er ubrugelig, det vil kun forvirre. Til disse formål er det praktisk at bruge et laserniveau eller vandniveau.

Hjemmelavet vandniveau Tip. Vandstanden af ​​den ønskede længde kan fremstilles uafhængigt ved anvendelse af en nylonslange (for eksempel fra en medicinsk dropper) med diametre på 10-15 mm. og fylde det med vand.

Det kan ske, at i dit værelse er ikke kun vinklerne forskellige, men også længden af ​​de modsatte sider. Prøv i så fald først at vandrette horisontalt. Og derefter tegne et klart billede på loftet og glatte designet rundt om kanterne. Så du kan visuelt centrere loftet.

3. Montering af ramme til gipsvæg - installation af første niveau

3.1. Installation begynder med installationen af ​​UD profiler.

De er guider og er monteret på væggen, langs hele strukturen. Monterings trin - 600 mm. Og også på loftet.

Metoden til at forbinde profilen på væggen Metoden til at forbinde profilen på væggen og i hjørnet er vist i billedet (henholdsvis til højre og venstre).

Vejen til at forbinde profilen i hjørnet

Hvis det er meningen at danne afrundede elementer, skal du tegne et billede på væggen, og fastgør UD-profilen langs den. Men først på profilen skal du lave hak.

Fastgørelse af en UD-profil på en mærkning Og at fastgøre på linjen trukket på loftet.

Suspension markup

3.2. Vi sætter en direkte suspension på de punkter, der er markeret i loftet.

Trin under suspensionen Samtidig overholder vi fastgørelsestrinnet - 600 mm.

Hvis overfladen af ​​loftet er perfekt til dig, så kan du springe over dette trin. Og start straks med installationen af ​​andet niveau.

Montering af CD-profilen på suspensionen

3.3. På den direkte suspension er monteret CD-profil.

Fast CD-profil på suspensionen

Den resulterende ramme vil have formularen præsenteret i diagrammet og billedet.

Fast CD-profil på loftet

Krabber på cd-profilen Stivheden af ​​rammen giver brugen af ​​krabber.

Vi syr rammen med plader af gipsvæg

3.4. Vi syr rammen med plader af gipsvæg.

Chamfer på gipsplader Ark.

Hvor arket blev skåret, er det nødvendigt at tilvejebringe en affasning. For at gøre dette skal du klippe med en knivdel af materialet fra et ark af gipsvæg.

Hvorfor skubbe på plader af gipsvæg Dette er nødvendigt for bedre at lægge kitt på sømmen. Og sømmen sælges ikke med tiden.

4. Montering af ramme til gipsvæg - installation af andet niveau

Dernæst fortsæt til overvejelse af den fasede installation af loftets andet niveau.

4.1. Rammens layout til gipsvæg.

Linjer under UD-profilen På denne måde tegner vi linjer under UD-profilen, og i loftet tegner vi en fremtidig tegning.

Tilstedeværelsen af ​​ordningen på loftet vil ikke blot forenkle installationsprocessen, men også hjælpe dig med at forstå, hvordan din struktur vil se ud efter færdiggørelsen af ​​arbejdet. Og derfor får du mulighed for at foretage de nødvendige tilpasninger.

4.2. Gipspladeramme

Gipspladeramme

Vi monterer loftrammen på en metalprofil (UD-profil), fastgør den på væggen og i loftet.

Vi ved allerede, hvordan man laver rammen af ​​den ønskede form (rundt profilen).

Materiale forberedt til webstedet www.moydomik.net

4.3. Vi sænker rammen til den ønskede længde.

Til dette har du brug for:

 • Afbryd cd-profilen for den længde, som du vil sænke rammen til;
 • På den ene side af disse stykker skærer du "tungerne". For at gøre dette skal du afskære profilens sider. Så det bliver lettere at montere dem.
 • Sæt de udskårne stykker ind i styret UD-profilen, som allerede er fastgjort til loftet. Har brug for at indsætte en flad side.
 • Fix stykkerne ved hjælp af en "loppe". Trinet mellem lige linjesegmenter er 500-600 mm. Et større trin vil gøre strukturen utilstrækkelig pålidelig, en mindre vil gøre den tyngre. Trinet mellem krumme segmenter er 200-300 mm. Dette skyldes, at det krøllede ark skal fastgøres oftere.
 • "Sæt" en UD-profil på de hængende stykker og reparer dem med en "loppe".

Sidevæg af rammen Som følge heraf skal du få rammens sidevæg, som denne.

 • Afskær CD-profilen med længden svarende til afstanden fra rammens sidevæg til UD-profilen på væggen;
 • sikre dem med "lopper" på begge sider.

Klar ramme Du har en færdig metalramme. Derefter skal den være klæbet med gips og fortsætte til efterbehandling.

4.4. Manufacturing arch af gipsvæg.

At lave en bueskive fra gipsvæggen Foto og billede viser, hvordan man bøjer gipsvæggen til buen og hvordan cd-profilen og gipspladen skal udarbejdes.

Gør buen af ​​gipsvæg Deres anordning er meget enkel, det er vigtigt at lave skår på arket, og ikke skære igennem det forreste lag af pap.

4.5. Facing gipsplader runde overflader

Hvis det er muligt at skære den ønskede størrelse fra et helt ark, er spørgsmålet let løst. Hvis ikke, skar segmenterne ud og monter dem i stykker.

Det skal bemærkes, at rammen i dette tilfælde skal være stivere. Fordi er hver skrue skruet ind i profilen.

Resultatet af gipspladeforing af runde overflader. Resultatet af din indsats skal se ud som det der vises på billedet.

5. Afslutning af gipspladens loft

Sealsømmer bånd serpyanku Sømme sy ribbon serpyankoy.

Sæt leddene med kitt. ​​Anvend en lille kitt på båndet med en lille trowel.

Tæt sømme og huller med kitt. ​​Også kitt på selvlukkende skruer.

Dette er nødvendigt, så rust ikke manifesterer sig over tid gennem maling eller tapet.

Generelt kittet Godt at vide.
Hvis du planlægger at male et loft på to niveauer på gipsvæg, er det bedre at zashpatlevat hele overfladen. Ellers vil der under malingen vise grimme sømme.

Forarbejdning og slibning Sømens sted (eller hele overfladen) gnides med et gitter eller kværn.

Kantbehandling og slibning Tip.
Gnid forsigtigt overfladen i hjørnerne. For at forhindre forekomst af laterale riller fra riven.

Den anden metode til montering af et to-niveau gipsbelagt loft

Som konklusioner, som vi lovede, leverer vi en fotoinstruktion om den anden version af loftmonteringen, når skeletet i anden tier er samlet først og allerede mellem dets elementer monterer førstes skelet.

Montering af et todelt gipspladeloft. Installation af et gipspladerloft loft af gipsplade Fastgørelse af gipsplader Installation af gipsplader Beklædning af rammen af ​​gipspladens profil Loftet, fastgjort med gipsplad P gipsvæg trim klar til færdiggørelse

Design af to niveauer gipsplader lofter - foto

Idéer og inspirationer til enhver farve og smag.

Hvordan man laver et todelt gipsloft med egne hænder To niveauer af gipsplader i loftet - originalt design Gør et todelt gipsloft Eksempel på et todelt gipsloft Design af et todelt gipsloft

To niveauer gipsplader lofter - video lektion

konklusion

I denne artikel så vi på, hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen med egne hænder. Vi håber, at de oplysninger, der gives her, samt billederne der ledsager det, giver dig mulighed for ikke kun at udføre installationsprocessen korrekt og effektivt, men også for at nyde dette virkelig kreative arbejde.

Gør det selv - to niveauer gipsplader lofter

To-niveau gipsloft - en stilfuld og moderne løsning, der kan dekorere ethvert værelse Gipsvæg - i lang tid et af de mest populære materialer. Den er lavet af meget enkle designs, der kræver elementær montering, samt komplekse ophængningssystemer, hvis form kan være den mest bizarre.

Gipsvæg - er to lag, gips og pap. Det er miljøvenligt og sikkert for menneskers sundhedsmateriale. Du kan selv installere gipsvægsbygningskonstruktionen ved at have tiltrukket hjælp fra mindst en partner.

To niveauer selvfremstillede gipsplader lofter: teknologi

Før du udforsker et gipsplankloft, gå gennem et par vigtige punkter. Endnu en gang skal du sørge for, at du ikke overvejer andre muligheder for loftkonstruktioner.

To niveauer lofter med belysning ser spektakulære og luksuriøse

Hvad du skal være opmærksom på:

 • Højden af ​​rummet. Designet af to niveauer vil reducere det. Og hvis du er ejer af en lejlighed med lave lofter, selv 5-10 cm - dette er et betydeligt tab. I dette tilfælde anbefales en anden finish.
 • Accenter. Det betyder, at loftets konstruktion også skal være praktisk, det vil sige lamper, der er monteret i det nederste niveau, kan være rummets zoner.
 • Fugtighed i rummet. Gipsplader konstruktioner er ikke den bedste mulighed for badeværelset, ark deformation er mere end sandsynligt. Skal lave reparationer.
 • Designets kompleksitet. Lav diagrammer, tegninger, brug online beregningstjenester, angiv dimensioner der osv. Men hvis du vil gøre noget meget svært, om end på to niveauer, men du kan ikke klare det oprindelige udseende (og ikke bare en simpel rektangulær).

Et andet vigtigt punkt er trin-for-trin instruktion i hovedet og bedre ved hånden. At arbejde "stod ikke midt i vejen."

To-niveau gipsplankloft (video)

Sådan laver du et to-lags gipsvægs loft med dine egne hænder

Selv eksperter er uenige om, hvordan man installerer mere korrekt.

Det er sædvanligt at skelne mellem to måder:

 • Den første. I dette tilfælde starter arbejdet med installationen af ​​den første ramme, hvorefter det andet niveau suspenderes til det. Dette er sandt, hvis området på andet niveau er lille - vægten af ​​den anden ramme vil trods alt falde på plader af gipspapir på første niveau.
 • Den anden. Denne metode indebærer først at samle rammen på andet niveau, dette design er mere komplekst.

Før du begynder at installere et loft på to niveauer, skal du overveje alle trin til mindste detalje.

Den første mulighed er fornuftig at overveje, som det ofte er tilfældet, for kendskab til installationen er det mere vejledende.

Alt arbejde foregår i fem faser:

 • Loftsoverflade forberedelse;
 • Layout af loftet under rammen til gipspladen;
 • Rammeinstallation - 1. niveau
 • Monteringsramme - 2. niveau;
 • Afslutning af loftet med plader af gipsvæg.

Fjern alt løst passende gips, lad det ikke komme i fare.

Opførelse af et loftslag på to niveauer: mærkning og videre forløb af begivenheder

Først må du måle højden af ​​hjørnerne i rummet. Bestem derefter vinklen med den mindre højde. Dette er udgangspunktet for markering, så den vandrette konstruktion er niveau.

Marker op. På vægge til profiler markerer du en lige linje. Prikker i loftet til direkte suspension. Gør ikke for meget markering, det vil kun forvirre dig.

Ved hjælp af et to-niveau gipsplankloft kan du opdatere udseendet på rummet og give det originalitet.

Hvad hvis de forskellige vinkler i rummet er forskellige, men også længden af ​​de modsatte vægge. Så er det første at lave niveauet vandret. Derefter i loftet tegner du et klart billede og formaterer designet rundt om kanterne. Så du centreret visuelt loftet.

Ramme 2-niveau loft med gipsvæg med belysning: Niveau 1

Installationen begynder med installationen af ​​UD-profiler. Disse er hjælpelinjer, der er monteret på væggen. Monteringshøjde på strukturens omkreds - 600 mm. Monteret i loftet. Hvis du har brug for at oprette afrundede elementer, tegner du et billede på væggen og fastgør styrene på dette mønster. Glem ikke at tage et indblik i profilen.

Hvis du ønsker at lave et loft på gipspap med afrundede former, skal du først tegne et billede på loftet

Derefter udføres det første niveau som dette:

 • Vedhæft en direkte suspension til lofterne på loftet. Monteringsintervallet vil være 60 cm. Hvis du er en glad ejer af en ideel loftoverflade, er det fornuftigt at gøre det første niveau - straks gå videre til det andet.
 • På den direkte suspension er fast CD-profil. For stivhed af rammen anvendes sådanne fastgørelsesanordninger som krabber.
 • Det er stadig at sy op rammebladene af gipsvæg.

Hvor arket blev skåret, har du brug for en afskærmning. Skær et stykke materiale fra en gipsvæg med en kniv.

To-niveau gipsplade loft: trin for trin instruktioner, andet niveau

Ordningen er kendt - trække linjer på væggen under styringsprofilerne. Lav et billede på loftet. Detaljeret loftslayout forenkler altid installationen. Ja, og planlægge ordningen på loftet, vil du se, hvordan det endelige resultat vil se ud, det vil sige, du kan tilpasse ordningen.

Det andet niveau af gipspladens loft er så enkelt som det første

Yderligere er kurset som følger:

 • På væg og loft fastsætter metalprofilen.
 • Derefter skal rammen sænkes til den ønskede længde. For dette er CD-profilen afskåret med den længde, som du ønsker at sænke rammen.
 • På den ene side af disse stykker skæres såkaldte tunger. De laterale dele af profilen er afskåret. Det er lettere at montere.
 • De udskårne stykker sættes ind i føringsprofilen, der allerede er monteret på loftet. Indsæt den flad side.
 • Fix stykkerne "loppe". Trinet mellem segmenterne er 60 cm. Intervallet mellem krøllede segmenter er 30 cm.
 • UD-profilen sættes på de hængende stykker, den er også fastgjort af "loppen". Få siderammen.
 • CD-profilen er afskåret i længden, hvilket svarer til afstanden fra rammens side til UD-profilen, som er placeret på væggen. Det er fastgjort fra to sider af "lopper".

Resultatet var en færdig metalramme, hvorefter den var beklædt med gipsplader og fortsatte til finishen.

Niveaulofter - det er to, og tre niveauer, design der kræver tid og kræfter. Et sådant dobbeltloft ser godt ud i salen, såvel som i en studielejlighed, hvor zoneinddeling er nødvendig. Gør ofte gipsvægge på loftet.

Installation af et to-niveau gipsloft (video)

Gipsvæg er bedre end PVC-strukturer hvad angår naturlighed, fordi den består af naturlig gips og pap. Forenkle arbejdet med de videotips, der giver dig mulighed for selv at udføre installationen uden at involvere specialister.

Sådan laver du 2-niveau lofter i gipsplader: foto

To-niveau buede lofter gør det muligt at gøre designet af værelset udsøgt og unikt ved hjælp af gipsvæg for at gøre det muligt for dig at få en dekorativ højdepunkt af interiøret hurtigt og forholdsvis billigt.

Typer af hævede lofter

Hvilken slags design vil have, bestemmer kun designeren. Den umiddelbare form, design afhænger af design fantasi. Alligevel henviser ethvert design til en af ​​typerne:

 • Enkelt niveau
 • Enkelt to eller tre niveauer;
 • Svært figured ceiling.

Fordele ved Tørvægsbelægning

Ved hjælp af gipsplader er størstedelen af ​​overlapninger monteret. Fordelene ved at bruge dette materiale:

 • Let drift;
 • Sammenligende billighed
 • Muligheden for at få et fuldt udviklet designer mesterværk.

I belægningen af ​​gipsvæg monteres en række belysning, hvilket gør det fantastisk.

Direkte installation af et gipsplader belægning med egne hænder er ikke svært, i dette tilfælde er det vigtigste ved tilstedeværelsen af ​​lyst og erfaring. For begyndere i byggebranchen er det svært at lave en kompleks struktur med egne hænder på en gang, det er bedre at starte med et simpelt to-niveau loft. I den store Runet er der mange professionelle videoer og billeder, der vil være en kilde til byggeri erfaring.

Generel ide om lofter på to og tre niveauer

To-niveau loft med belysning vist på billedet:

Det grundlæggende grundlag for to- og tre-niveauet strukturer bliver det grundlæggende loft eller enkelt niveau loft.

Det er vigtigt! To- og tre-niveau strukturer er monteret på en tidligere ramme uden fejl. Hvert efterfølgende niveau har et mindre område.

De vigtigste principper for installation gør det selv:

 • Korrekt og præcis beregning;
 • Direkte kombination af alle niveauer af konstruktion;
 • Korrekt og pænt design af kantstykkerne.
 • Visuel ændring i rummets rumfang;
 • Giver individualitet, raffinement, originalitet;
 • Isolering på grund af opbygningen af ​​den funktionelle del af rummet;

Der er flere muligheder for at skabe et loft på to og tre niveauer af gipsplader.

Relativ enkelhed adskiller installationen af ​​et to-niveau loft, som er et skridt rundt om rummet. Dette design bruges sammen med belysningen og kaldes et rammegrænse.

En populær metode er værelse zoneinddeling ved hjælp af et diagonalt multi-level loft. Strukturen er baseret på et enkeltniveau område, og i det tilbagekaldte hjørne produceres et andet niveau af den krævede størrelse.

Valg af design

Valget af konstruktion af strukturen gør ikke uden at se billeder og videoer på den direkte installation af et loft med to eller tre niveauer med egne hænder. Der er mange typer af to-trins strømningstyper:

 • Med rette vinkler
 • Med bølgete linjer;
 • Med pludselige eller bløde overgange;
 • Med skjult baggrundsbelysning;
 • Ved brug af forskellige malerier.

For et lille værelse eller køkken passer et stramt to-plan loft med udsøgt design med brug af spotlights rundt om perimeteren.

Det er vigtigt! Når du studerer billedet, skal du være opmærksom på baggrundsbelysningen og bruge en tonefarve.

Sådan gør du installationen af ​​en to-tier dækker dig selv - guide

Der er uoverensstemmelser blandt fagfolk vedrørende sekvensen af ​​trin til at arrangere tier. Du kan fremhæve følgende metoder:

 • Den første metode indebærer installation af en ramme af første niveau;
 • Det andet indebærer installation af det andet lag, og mellem dets komponenter indeholder rammen på første niveau.

Det er vigtigt! Installation af egne hænder producerer, efter trinets rækkefølge og strengt i overensstemmelse med instruktionerne.

Metoden til fremstilling af denne slags loft giver proceduren for handling:

 1. Dækning forberedelse.
 2. Mærkning.
 3. Monteringsramme på første niveau;
 4. Installation af andet niveau;
 5. Efterbehandling design.

Forberedende arbejde

Uanset det planlagte design er det primære arbejde med det forberedende arbejde præcis måling og mærkning. Da der på grund af dårligt udførte første trin opnås produktforvrængninger. Designet består normalt af følgende geometriske former:

Det er vigtigt! Det forberedende arbejde skal udføre en grov finish af gulv og vægge.

Den endelige finish er lavet efter montering af "skelet" på strukturen. Det er vigtigt ikke at glemme, at designet skal være glat. Til dette formål anbringes niveauet hver 0,5 m langs rummet og i bredden. Hvis loftet har uregelmæssigheder på ca. 5 mm, juster det derefter.

Det er vigtigt! Hvis loftet er tørt, og gipset holdes grundigt, fjernes det gamle lag og udjævnes med efterbehandling gips.

Vær opmærksom på en sådan nyansering: Hvis gipset eksfolierer, fjernes det til meget overlapning.

DIY installation

For at lave en to-trins konstruktion af gipsvæg skal du lave vægge og loft for at montere strukturens "skelet" direkte. For det første gøres markeringen for at vedhæfte guideprofilerne på rammen af ​​første niveau.

Det er vigtigt! Bemærk venligst, at hele strukturen nødvendigvis skal være parallel med gulvet.

Først og fremmest sæt et mærke på det sted, hvor væggen har den laveste højde i en afstand på 7-8 cm fra loftet. En sådan etiket er lavet i det modsatte hjørne af væggen under hensyntagen til den nuværende højde. Mellem etiketterne er en klar, lige linje. En lignende metode bruges til at markere alle vægge. Det næste trin er at forbinde alle linjerne. Den resulterende linje viser den mindste grænse for styringsprofilen. Til andet niveau udføres lignende manipulationer.

Sådan laver du markering: foto

Det er vigtigt! Hvis rummet ikke er højt, må afstanden fra dækslet til rammen af ​​første niveau ikke overstige 2,5 cm.

Monteringsramme første niveau design

 • Fremgangsmåden begynder med montering af UD profiler. De er fastgjort direkte til væggen omkring bygningens omkreds. Pladsen er 600 mm. Samme procedure sker i loftet. Metoden til vedhæftning er vist på billedet.
 • Ved mærkning på belægningen er fast direkte suspension.

Det er vigtigt! Hvis loftet er glat, kan du sikkert springe over dette trin.

 • En CD-profil er knyttet til en direkte suspension. Rammen af ​​strukturen tager formularen vist på billedet.
 • Efter dette er konstruktionen beklædt med gipsplader.

Installation af rammen på andet niveau

Til konstruktion af andet niveau udføres følgende trin, herunder installation af gipsvæg:

 • Ramme mærkning;
 • Ramme montering;
 • Sænkning af strukturen til den ønskede længde;
 • Facing.

Gipsvæg - ideel til køkkenfaciliteter. Det giver dig mulighed for at vælge arbejds- og spiseplads ved hjælp af baggrundslyset, for at skjule ingeniørnetværket. Men ejere af lave lofter bør ikke involvere sig i besværlige strukturer på flere niveauer.

På billedet kan du se et eksempel på et lavt loftdesign i køkkenet.

Køkken loft design

Det er vigtigt! Vær særlig opmærksom på belysningen og lysstyrken.

Hvordan man laver et to-niveau gipsloft med egne hænder: en trinvis instruktion

Når man ser på sådan en imponerende loft struktur, som på billedet nedenfor, ser det ud til, at for at håndtere et så komplekst arkitektur kan kun erfarne specialister: triumf ikke-linearitet, geniale zoneopdelt belysning, dygtigt fremhævet af accenter i det visuelle udseende af lokalet. Faktisk alt går meget lettere: lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder helt i stand til alle. Dette vil naturligvis tage tid, tålmodighed, passende værktøjer og materialer. Også - vores trin for trin guide, der afslører alle hemmelighederne af en vellykket og høj kvalitet loftmontering to-niveau, selv har aldrig set gipsvæg i det menneskelige øje.

Generelle egenskaber og valg af materiale

Det bruges med succes i konstruktionen og efterbehandling mere end 100 år, selvom toppen af ​​popularitet kom kun i dag. Årsagen til en sådan sen appel til en meget bekvem og billig udsmykning materialer på overfladen: det aktive udvikling af hele branchen - og som en konsekvens af dette fantastiske tilbud på markedet, der giver dig mulighed for at hente en gipsplade nødvendige egenskaber og farver.

 • åndbart materiale;
 • økologisk sikkert;
 • tilhører ikke brændstof;
 • Vedligeholder normalt for en persons fugtighedsniveau i rummet.

Den største ulempe ved gipsplader er ganske svag fugtbestandighed. Derudover er der hl-plader med en "pumpet" fugtmodstandsindikator til salg - de går normalt i grøn eller blå farve - men selv i dette tilfælde anbefales det ikke at bruge gipsvæg til udendørs brug. Derudover er han bange for frysende temperaturer og er skrøbelig.

Anvendelsesområdet for gipsvæg er bredt, men lofterne besidder et nøgleplade i det.

Køb det rigtige materiale for at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder, kun i ord ser det ud som en elementær ting. Først skal du finde ud af, hvilke af de eksisterende typer der passer bedst til din reparation. Det bestemmes af rummets funktionelle formål:

 1. hvad er fugtighedsniveauet i det;
 2. hvor højt niveauet af brandfare
 3. hyppigheden af ​​forekomsten af ​​temperaturforskelle
 4. lavere og øvre temperatur tærskelværdi.

Sådan vælger du den gipsplader ordentligt for at lave en to-niveau loft af gipsplader med deres hænder, du fortælle vores bord, hvor hver type gipsvæg foran en henstilling om betingelserne for anvendelse.

Når du vælger materialer til montering af et loft på to planer, skal du også være opmærksom på følgende punkter:

 • dimensioner (normalt 250 cm i længden og 120 cm i bredden);
 • type sidekant (lige, tyndt, halvcirkelformet, afrundet);
 • arktykkelse (højst 9,5 mm).

De angivne dimensioner er standard, men du kan altid bestille produktionen af ​​ark til bestilling. I dette tilfælde skal du vente, men installationen af ​​et loft på to niveauer vil være meget mere bekvemt og lettere. Med hensyn til valget af typen af ​​sidekant ser det igen udelukkende af rent praktiske årsager, at valget af en halvcirkelformet eller tynde kant er optimal: mindre tid er nødvendig for efterbehandling.

Mest populære producenter:

 1. Knauf (Tyskland);
 2. Gyproc (Finland);
 3. Lafarge (Frankrig);
 4. Rigips (Østrig);
 5. Gips OJSC (Rusland).

Nødvendige værktøjer og materialer

At købe en gipsvæg alene vil ikke fungere, hvis du vil lave et to-lags gipsvægs loft med dine egne hænder. For at konsolidere de overtagne ark må du først bygge en ramme, og ingen har afbrudt efterbehandling. Lad os se på de værktøjer, der sikkert kan kaldes "mast hev" til installation af et to-niveau loft:

 • saks til metal;
 • bore skruetrækker;
 • en kniv;
 • nedstryger;
 • square;
 • målebånd;
 • laser niveau;
 • spartler;
 • beskyttelseshandsker;
 • sikkerhedsbriller;
 • en blyant
 • tænger;
 • maleri tråd;
 • montering tape serpyanka;
 • trappestige.

I videoen nedenfor forklarer en erfaren mester meget overbevisende, hvorfor hvert af de værktøjer, vi har nævnt, også er nødvendigt ved installation af et to-niveau loft, ligesom brændstofet for din bils fulde funktion.

Og selvfølgelig forbrugsvarer, uden hvilke dine værktøjer ikke kunne bevise deres nytteværdi:

 • UD guide profil;
 • loft CD profil;
 • krabbe stik;
 • direkte eller forårsbøjle (med en afstand på mere end 120 mm fra betonbunden);
 • forlængere til profilen (hvor bredden af ​​rummet er større end den normale længde af profilen);
 • plug;
 • Selvskærende skruer 25-35 mm;
 • primer;
 • kit;
 • maleri gitter.

Meget interessant video, der hjælper dig med at vælge de rigtige forbrugsvarer til installation af et loft på to niveauer fra listen ovenfor.

Vær opmærksom på profilens størrelse og deres formål - i billedet nedenfor.

Tæller mængden af ​​forbrugsvarer, der er nødvendige

 • ark hkl - divider bredden af ​​rummet ved længden af ​​arket, tilføj 5% til det modtagne nummer - den nødvendige margen - og runde op til et helt tal, tilføj det nødvendige beløb til brug af andet niveau;
 • vejledende profiler, igen under hensyntagen til rummets bredde og længden af ​​profilen, efter at have delt det første tal ved den anden og den efterfølgende afrunding får vi et helt tal af elementer, vi har brug for.

For at nøjagtigt bestemme antallet af visse forbrugsstoffer til montering af et loft på to niveauer, især skruer, skal du huske at for hver fast "krabbe" er påkrævet ikke mindre end 8 selvskærende skruer, og hvert loftbelte har brug for i 6 selvskærende skruer. Husk også om det trin, der observeres, når du monterer batten til et loft på to niveauer. Han er oppe mindst 50 centimeter.

Forberedelse af rummet og betonbasen

 1. Fjern rester af det foregående efterbehandlingsmateriale fra betonloftens bund: Sørg for at rense det af smuldrende gips og behandle det med et antiseptisk middel for at forhindre forekomst af svampe eller skimmelsvampe.
 2. hvis der er revner på bunden, så forsegle dem med cementbaseret kitt og derefter prime dem
 3. Tag de købte plader hl til at tilpasse sig temperaturforholdene i rummet i flere dage - det er bedst, hvis de er i vandret position;
 4. prøv at frigøre rummet så meget som muligt - fjern møblerne, og hvis det ikke er muligt på grund af dets størrelse, dækkes det med en film for at beskytte den;
 5. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er en prioritet, som du altid skal overholde, så juster din arbejdsplads til dig selv for at opnå det maksimale komfortniveau, tilbered sikkerhedsbriller, handsker, kontroller ladestoffets brugbarhed.

Og selvfølgelig kan du ikke undvære ekstra hjælp her, derfor vil du være enig med nogen på forhånd - ellers vil det være meget svært at montere et to-niveau gipsloft med dine egne hænder.

Værelseslayout

Den første handling, du skal udføre, er at markere rummet korrekt, så du i fremtiden kan opbygge en jævn og pålidelig ramme til et loft på to niveauer. For at gøre dette har du brug for en blyant, maling tråd, laser niveau. Hvis du beslutter dig for at lave et to-niveau gipsvægs loft med dine egne hænder, så skal du i dette stadium allerede have et udkast til projekt med en tydelig markering. Alt du skal gøre er at overføre idéerne fra papiret til udkastet til loftet.

 1. bestemm højden af ​​rummet i 4 hjørner, hvis resultaterne er forskellige - og det sker meget ofte - tag hjørnet med den mindste højde som udgangspunkt og sæt et mærke på det;
 2. Ved hjælp af laserniveauet laver vi lignende mærker i de tre andre hjørner og slår linjen langs omkredsen af ​​hele rummet med et maleri tråd;
 3. din markering er klar.

Det er bedst at gøre markeringen til det næste niveau med det samme - så du har mulighed for at vide præcis, hvor meget materiale du har brug for, og også for at gøre arbejdet meget hurtigere. Beslut dig om hvordan loftet på to niveauer vil se ud:

Derefter sætter du på bunden af ​​loftet på to niveauer, hvilket vil fremhæve andet niveau.

Monteringsramme 1. niveau

 1. installer UD-profil guider - de er fastgjort på væggen på det niveau, du har markeret med en maleri tråd, med et optimalt monterings trin på 60 centimeter;
 2. vi fastgør lofthængere på de punkter, der er markeret på bundbunden af ​​loftet med det samme anbefalede trin på 60 centimeter;
 3. indsæt den forberedte lofts-cd-profil og fastgør fasthængingen forsvarligt
 4. i sidste ende bør du have en så enkel, men meget praktisk ramme;
 5. For at det ikke skal sænke, bruger vi krabbeforbindelser - designet bliver meget stabilt.

Hele processen med at installere første niveau ramme til et to-niveau gipsplader loft med dine egne hænder er i billedet nedenfor.

Gipsplader ramme niveau 1

Kom til det mest interessante og vigtige. Selvom alle trin i installationen i princippet er lige så vigtige, men det er allerede tydeligt, at konturerne i vores fremtidige fundament er to niveauer.

 1. Vi fastgør gipsvæggen på profilerne ved hjælp af en skruetrækker og skruer, deres hætter skal gå dybt, men ikke overdrevent - for at forhindre beskadigelse af materialet;
 2. den korrekte sekvens - det første ark fra hjørnet på den modsatte side - det næste;

observere placeringen af ​​skruerne - højst 15 cm

 • i stedet for armaturerne på forhånd, lav de nødvendige huller og stræk ledningerne
 • det er ikke nødvendigt at fastgøre gipsvæg på placeringen af ​​loftets andet niveau, men husk at det skal gå ind i det med ca. 10-15 centimeter.
 • Installation af en ramme af 2. niveau

  1. Vi sætter linjerne på gipsplader, der vil hjælpe med at placere UD-profilerne korrekt;
  2. Fastgørelse af en forrundet UD-profil på væggen og på loftet - for at give den den ønskede form, er det nødvendigt at lave hak;
  3. afskær de nødvendige fragmenter af cd-profilen og indsæt med den flade side i den allerede monterede UD-profil, fastgør dem i trin på 50-60 cm for lineære segmenter og 20-30 cm for afrundede
  4. Hvis nogle stykker stikker ud, skal de lukkes med en UD-profil.

  Gipsplader ramme niveau 2

  Ofte forårsager et loft på to niveauer af gipsplader, hvis du gør det selv, vanskeligheder på scenen på anden niveau plating. I mange henseender skyldes det faktum, at materialet skal gives rundhed til fiksering på den buede struktur. På trods af den tilsyneladende enkelhed af de manipulationer, der er forbundet med dette, opstår der ofte triste tilfælde af arkforkølelse. For at gøre dette, for at eliminere en sådan irriterende mulighed, er det nødvendigt at lave hak på selve arket - kun omhyggeligt for ikke at beskadige den forreste del foret med pap.

  • komplekse buer kræver kedelig segmentering - skærer et antal fragmenter og monterer dem derefter på profilen;
  • Glem ikke at lave huller til armaturer, hvis sådanne er planlagt til at blive brugt, og fjern ledningerne til dem.

  Afslutning af loftet

  Så vi kom til den sidste del af installationen af ​​et to-niveau gipsvæg loft med vores egne hænder. Afslutning af finishen vil ikke give dig nogen vanskeligheder: Dette er en ret simpel scene, der er designet til at gøre de monterede lofter så præsentative og spektakulære som muligt.

  1. forsegle sømene serpyanka;
  2. tag en smal spatel og kittespalt langs hver tapet
  3. Sørg for, at alle skruer er forsigtigt forsynet med en kitt, så at rusten på deres kapper ikke kan ses efter;
  4. vi behandler hele overfladen med en primer;
  5. Vi udfører efterbehandling - hvidvaskning, maling.

  Som følge heraf skal du have et smukt to-niveau loft med en harmonisk lavet bue eller med en kompleks geometri med størstedelen af ​​de afkortede fragmenter. Har du ikke drømt om det, og startede denne kedelige (eller ikke så?) Installation?

  Kompileringsvideo af installation og efterbehandling

  Det er bedre at studere installationens egenskaber, og derfor kan du hjælpe nogle af nedenstående videoer til at lave et to-niveau loft på gipsvæg med dine egne hænder korrekt.

  Fotogalleri af de mest populære muligheder

  Tag et kig på, hvilke fine muligheder der opnås, når folk begynder at lave et to-niveau gipsvægsloft med egne hænder - og på ansvarlig måde henvende sig kreativt til deres forretning.

  konklusion

  Selvfølgelig er det en udfordring for enhver mand at lave et to-lags gipsvægs loft med egne hænder. I sammenligning med en konventionel single-level lofter, to-niveau design kræver langt mere tidskrævende, og en vis tålmodighed, fordi arbejdet har at gøre ikke kun med de simple lineære kasser, men også med interessante hvælvede konstruktioner (læs installationsmanual søskende gipslofter i artiklen: "Hvordan laver et loft på gipsvæg dig selv "). Men kompensation for alle anstrengelser vil være beundringen af ​​familien til det oprindelige loft på to niveauer samt deres egen tilfredshed med arbejdet. Og selvfølgelig besparelser på afslag på tjenesteydelser af specialister. Som kan investeres i et nysgerrig system med zonebelysning og gøre dit interiør endnu smukkere og interessant!